Alfabetisk liste over gjester i Først & sist

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Dette er en alfabetisk oversikt over de som har vært gjester i det norske talkshowet Først & sist siden høsten 1998.

(Foreløpig oversikt er fra ses. 1.1 t.o.m. ses. 17.11) (1998–2007)

Navn Sesonger Andre opplysninger
A [2.4] = Sesong 2, episode 4
Safia Yusuf Abdi [13.3] norsk-somalisk sykepleier
Morten Abel [6.11], [10.11], [12.7], [16.14] Musiker
Benedicte Adrian [1.2], [4.11] Musiker
Dan Børge Akerø [6.10] Programleder
Nahla Al-Arain [17.7] kona til den fengslede Sami Al-Arian
Åge Aleksandersen [11.16], [13.13] musiker
Ayaan Hirsi Ali [15.4] nederlandsk-somalisk politiker
Mah-Rukh Ali [14.7] journalist, NRK
Isabel Allende [12.5] chilensk forfatterinne
Kjell Almskog [1.8] Forretningsmann
Jon Almaas [8.7], [13.10], [17.8] Programleder
Max Marius Almaas [10.3] fra serien ungkaren
Thomas Alsgaard [5.9] Skiløper
Christel Alsos [17.2] norsk sangerinne
Ivar Alver [9.2] pressemann og reality-tv deltager
Ingvar Ambjørnsen [1.3], [2.4], [6.1], [8.12], [12.9] Forfatter
Nyonga Rugumayo Amundsen [17.4] norsk ugandier (om Amin)
Anastacia [11.11] am. sanger
Brett Anderson [17.1] britisk musiker
Jarle Andhøy [15.2] eventyrer
Leif Ove Andsnes [8.12] Pianist
Ellen Holager Andenæs [4.12], [8.1] Jurist og tidl. politi
Jacob Andersen [16.4] deltager fra "kvitt eller dobbelt" for barn
Rune Andersen [3.9], [12.8] Komiker
Per Andersen [5.10], [8.3] Hjerneforsker
Stig Andersen [1.1] Kunsthistoriker og regissør
Øystein Andersen [14.14] musikalsk innslag (Wig Wam)
Bibi Andersson [3.12] Svensk skuespillerinne
Merete Nesset Andersson [2.5] Forfatter og aktivist
Elisabeth Andreassen [1.11], [2.11] Musiker
Marit Andreassen [13.2] skuespiller
Leif Ove Andsnes [3.5], [12.14] Pianist
Atle Antonsen [4.12], [9.8], [11.1], [12.2], [16.3] Komiker
Georg Apenes [3.6], [9.2] fra Datatilsynet
Lars Arentz-Hansen [3.8] Skuespiller
Liv Arnesen [6.8] Polfarer
Marit Arnstad [3.4] Politiker (Sp)
Arthur Arntzen [1.8] Komiker
Maria Arredondo [9.10] Sanger
Hilde Louise Asbjørnsen [16.8] jazzsangerinne og revyartist
Marianne Aulie [16.2] kunstner
Marit Moum Aune [7.11] Teaterregissør
Martine Aurdal [16.5] forfatter
B
Øystein Bache [1.7] Skuespiller og komiker
Michael Baigent [12.13] forfatter fra New Zealand
Svein Bakke [3.7] Tidl. fotballspiller
Hans Kristian Bakke [3.14] Lege
Rune Bakervik [2.7] Tidl. leder for Branns supporterklubb
Fred Ball [17.1] norsk-amerikansk musiker
Jon Fredrik Baksaas [10.7] konsernsjef i Telenor
Petronella Barker [17.3] norsk skuespiller
Stian Barsnes-Simonsen [12.11] skuespiller
Ala Bashir [11.16] irakisk lege og maler
Steinar Bastesen [1.1] Politiker og hvalfanger
Toppen Bech [2.8] Programleder
Ari Behn [5.1], [10.11] Forfatter
Karita Bekkemellem (Orheim) [5.2], [7.6], [11.4] Politiker (Ap)
Esben Benestad [7.4] Sexolog
Even Benestad [7.4] Filmregissør
Anne Kulseng Berg [11.2] Sexolog
Joakim Berg [13.9] svensk musiker (fra gruppa Kent)
Cathrine Bergan [2.5]
Kjersti Berge [10.7] skuespiller og komiker
Torkil Berge [10.4] psykolog
Terje Bergeli [2.6]
Arne Berggren [1.12], [2.11], [5.10], [8.10], [12.10] Forfatter og musiker
Odd Aksel Bergstad [9.7] marinbiolog
Helena Bergström [7.5], [16.4] svensk skuespiller
John G. Bernander [15.11] kringkastingssjef
Mia Berner [13.13] svensk-norsk forfatter og filosof
Magnus Bernhardsen [2.6] Målmann og venstremann
Herman Berthelsen [6.12]
Torkjell Berulfsen [6.7] Journalist, komiker og programleder
Carl Bildt [16.13] svensk politiker og tidl. statsminister
Jon Bing [14.6], [15.10] forfatter, jurist og dataekspert
Tore Bjerke [4.12] Professor, psykologisk institutt
Siri Bjerke [5.1] Politiker, Ap
Susann Goksør Bjerkrheim [2.10] Håndballspiller
Hans-Tore Bjerkaas [17.3] Rikskringkastingssjef fra 2007
Bjørn Bjorvatn [15.7] lege og søvnforsker
Kristina Bjureke [7.12] cand.scient. botaniker ved UIO
Arne Bjørkaas [11.5] leder i politiets ID-gruppe
Arild Bjørndal [4.9] Overlege
Nathalie Santer Bjørndalen [15.10] tidl. skiskytter
Ole Einar Bjørndalen [15.10] skiskytter
Ingrid Bjørnov [1.1], [11.5], [11.8] Musiker
Ketil Bjørnstad [1.1], [6.4], [7.14] Forfatter
Helen Bjørnøy [10.11] norsk prest og politiker (SV)
Jan Blichfeldt [15.12] forretningsmann, reklamemann
Trond Blindheim [3.7] Sosiolog og analytiker
Hans Blix [11.12] svensk diplomat og tidl. utenriksminister
Øivind Blunck [9.1], [16.12] Skuespiller og komiker
Hanne Boel [9.1] Dansk sanger
Michael Bolton [7.7] Musiker og sanger
Berit Boman [5.8] Skuespiller, musiker og programleder
Tor Bomann-Larsen [1.8], [9.16], [12.7] Forfatter
Kjell Magne Bondevik [1.12], [3.2], [4.9], [6.11], [9.10], [13.15], [15.2] Politiker (Krf)
Maria Bonnevie [7.6], [13.1] Skuespiller
Anita Borch [14.13] sosiolog
Christian Borch [9.11] journalist og nyhetsanker
Knut Borge [14.14] programleder
Erling Borgen [15.11] journalist og filmskaper
Jakob Borgen [17.1] kjent som Linus fra brarne-serien "Jul i svingen"
Elisabeth Botterli [15.14] forfatter og tekstredaktør i NRK
Eva Bratholm [2.3] Journalist
Siv Iren Bratteng [15.13] dyrepasser (Siv-Iren B. Stillingen ?)
Bård Breivik [14.9] kunstner
Jan-Paul Brekke [14.14] sosiolog og skuespiller
Børge Brende [7.3] Politiker (H)
Nils Brenna [15.4] analytiker i Nrk
Heidi Gjermundsen Broch [9.3] Skuespiller og sangerinne
Helen Gurley Brown [13.7] am. redaktør og forfatter (Cosmopolitan)
Ane Brun [13.3], [14.6] sanger og låtskriver
Gro Harlem Brundtland [7.7], [10.6] Tidl. politiker (Ap)
Atle Brynestad [12.10] forretningsmann og gruner av Smart Club
Tomas von Brömssen [1.3], [7.8] Skuespiller
Bjarne Brøndbo [2.9], [9.2] Musiker og frontfigur i DDE
Christian Brøndbo [2.7] Leder for Rosenborgs supporterklubb Kjærnen
Bjørn Brøymer [2.7], [15.1] Journalist
Katrine Bråtane [8.11] Prest og trafikkoffer
Michael Bublé [13.7] canadisk sanger
Annechen Bugge [12.9] sosiolog
Anne Merete Bull [9.12] helserådgiver for Norges Røde Kors
Solomon Burke [8.3] am. sanger
Per Buvik [5.12] Forfatter og litteraturforsker
Tony Buzan [7.2] Britisk hjerneforsker
Anders Bye [16.13] skuespiller og komiker
Erik Bye [8.8] Programleder og musiker
Kjell Bækkelund [3.12] Pianist
Petter Bøckman [15.11] zoolog
Jan Bøhler [17.2] politiker (Ap)
Geir Børresen [5.6] Skuespikker og komiker
Odd Børretzen [2.2], [8.5], [14.7] Forfatter og musiker
C
Melanie C [9.12] Musiker, tidl. Spice Girls
Jon Herwig Carlsen [13.11] sportskommentator
Magnus Carlsen [14.14] sjakk-geni
Allen Carr [10.6] røykestopp-guru
Jung Chang [14.10] kinesisk-britisk forfatter (bok om Mao)
Lars Saabye Christensen [7.6], [10.2], [12.2] Forfatter
Ellen Chr. Christiansen [1.3] Politiker, tidligere Frp
Kristin Clemet [1.8], [2.5], [3.3], [6.6], [7.3], [9.2], [11.13], [13.3] Politiker (H)
Joe Cocker [7.14] Eng. musiker
Paulo Coelho [10.13] forfatter
Kåre Conradi [6.9] Skuespiller
Elvis Costello [13.2] britisk musiker
Mira Craig [15.1] musiker
Cathrine Cramer [2.1]
Gunnar Cramer [15.12] psykiater
Jamie Cullum [11.13] britisk jazz-pop pianist
D
Per Arne Dahl [14.14] forfatter og prest
Per Danielsen [2.2] Advokat
Jan Werner Danielsen [3.8] Musiker
Kristin Krohn Devold [4.5], [7.6], [8.8] Politiker (H)
Simon Flem Devold [14.11] forfatter og journalist
Jan Petter Dickman [1.5]
Espen Dietrichs [11.11] lege, hjerneforsker
René Dif [3.13] Musiker (Aqua)
Matt Dillon [13.15] am. skuespiller
Fredrik Stenberg Ditlev-Simonsen [2.2] Skuespiller
Quinton "Q" Dodson [15.14] programleder i Pimp my Ride
Dag Dolmen [13.13] zoolog
Laila Dåvøy [9.7] Politiker (Krf)
Guri Bollingmo Drevland [10.2] psykolog
Christian Drevon [1.4] Professor i ernæring
Unni Drougge [8.7] Svensk forfatter og journalist
Fanny Duckert [1.6], [9.6], [12.8] Psykolog
Hege Duckert [2.6], [6.10], [11.6] Journaliat
Stephanie Dumond [2.2]
Thomas Dybdahl [16.3] sanger, gitarist
Pernille Dysthe [16.4] forfatter
Bjørn Dæhlie [2.4], [5.1] Skiløper
Runar Døving [12.8] antropolog
Laila Dåvøy [6.6] Politiker (krf)
E
David Eberhard [16.2] svensk lege og forfatter
Espen Eckbo [6.12], [11.13], [13.10], [16.9] Komiker
Aril Edvardsen [12.8] predikant
Leslie Edwards [13.3] forhandler
Jan Egeland [9.12], [10.5] Politiker og diplomat
John Olav Egeland [5.6] Journalist og redaktør
Knut Torbjørn Eggen [14.8] fotballtrener
Nils Arne Eggen [2.6], [4.5], [14.8] Fotballtrener
Torgrim Eggen [2.6], [3.14] Forfatter og journalist
Jan Eggum [7.11], [16.12] Musiker
Harald Eia [2.3], [8.4], [11.1], [12.7], [13.15], [14.11] Komiker
Morten Eide [4.6]
Bjørn Eidsvåg [1.11], [2.5], [4.9], [8.6], [11.14], [12.8], [15.15], [16.7] Musiker
Jon Eikemo [4.10], [10.8] Skuespiller
Sturla Eik-Nes [16.12] professor i fostermedisin
Trine Eilertsen [12.9] politisk redaktør for Bergens Tidende
Stefan Einhorn [15.5] forfatter
Jonas Ekeberg [6.8] Fotokunstner og kunstkritiker
Kees Ekeli [13.13], [14.8], [15.1] marinbiolog
Josef Ekgren [4.2] gynekolog
Anita Ekwall [9.8] Sosialantropolog
Karen-Marie Ellefsen [15.5] sportkommentator
Per Christian Ellefsen [5.10], [7.9] Skuespiller
Lena Endre [14.7] svensk skuespillerinne
Ezter Eng [1.1]
Knut Engedal [14.9] professor i alderspsykiatri
Inger Enger [5.3] Politiker (Sp)
Bente Engesland [13.14] redaktør og journalist
Kjellrun Thora Englund [15.7] psykolog og forsker
Lars Engman [12.13] designsjef på IKEA
Åsleik Engmark [1.5] Komiker og skuespiller
Odd Eriksen [12.5], [16.5] politiker (Ap)
Trond Berg Eriksen [5.4] Professor i Idehistorie
Thomas Hylland Eriksen [3.8], [5.1], [11.12], [13.2], [16.6] Sosialantropolog
Arne Erlandsen [6.5] Fotballtrener
Erlend Eskeland [9.4] Forfatter
Jakob Margido Esp [2.1] Skuespiller "Flettfrid"
Karen Espelund [5.12] Generalsekretær i Norges forballforbund
Ole Evenrud [13.12] musiker og musikkprodusent
Åsa Rytter Evensen [4.2] Sexolog
F
Marianne Faithfull [7.14] Eng. sanger og skuespiller
Christer Falck [10.6] Programleder og plateprodusent
Knut Faldbakken [7.2], [9.3] Forfatter
Barry Farber [16.15] am. journalist
Signy Fardal [5.5], [16.9] Journalist og redaktør i ELLE
Josef Fares [9.12] svensk filmregissør
Hans Olav Fekjær [5.7] Psykiater og rusforsker
Bryan Ferry [7.13] Eng. musiker
Karen Jo Fields [10.6] norskamerikansk musiker
Ivo de Figueiredo [15.5] forfatter og historiker
Vigdís Finnbogadóttir [15.15] islandsk politiker
Finn Jon [2.5] Tryllekunstner
Carsten O. Five [5.11] Finansmann
Tove Fjeld [14.14] biolog og botaniker
Lise Fjeldstad [3.3], [13.5] Skuespiller
Jan Åge Fjørtoft [5.11], [9.16], [11.15] Tidl. fotballspiller og kommentator
Hallvard Flatland [10.3] Programleder
Morten Flygel [17.3] diamantsliper
Paal Flaata [8.13] Sanger
Ken Follett [8.13] Britisk forfatter
Jonathan Foreman [14.1] britisk journalist
Janne Formoe [9.5] Skuespiller
Kaia Foss [11.3] skuespiller (Bare Bea)
Wenche Foss [1.12], [2.9], [5.11], [16.15], [17.6] Skuespiller
Per-Kristian Foss [3.7], [5.7], [6.9], [7.7], [8.4], [10.11], [14.5] Politiker (H)
Erling Fossen [3.11] Forfatter og urbanist
Karin Fossum [4.3], [11.13] Krimforfatter
Herman Friele [16.14] forretningsmann og politiker
Kim Friele [14.14] aktivist og forfatter
Per Fronth [3.2], [6.6] Kunstfotograf
Aggie Frost [8.2] Musiker, sanger
Knut Frostad [5.3] Seiler
Samuel Fröler [4.4] Svensk skuespiller
Ivar Frønes [3.3], [11.13], [13.14] Sosialantropolog
Alejandro Fuentes [15.6] musiker og Idol-deltaker
Per Fugelli [13.1] professor i sosialmedisin
Ole Fyrand [3.5], [8.4], [9.15] Lege, hudspesialist
Einar Førde [1.3], [5.3], [8.9] Politiker og Kringkastingssjef
Tor Egil Førland [9.6] Norsk historiker
G
Bjørn Gabrielsen [8.9], [13.11] Forfatter og journalist
Frank Gander [8.10] Redaktør Aftenposten
Beate Gangås [12.1] jurist og likestillingsombud
Anja Garbarek [5.11], [14.4] Sanger
Jonas Gardell [2.8], [3.10], [7.3] Komiker og enterteiner
Hans Geelmuyden [5.6], [11.7] Redaktør, finansmann, forretningsmann og sjef i Geelmuyden.Kise
Niels Chr. Geelmuyden [8.7] Forfatter og journalist
Bob Geldof [14.13] irsk musiker og politisk aktivist
Einar Gelius [1.11], [15.1] Prest
Per Gessle [8.10] Svensk musiker (Roxette)
Thomas Giertsen [4.12], [10.1] Komiker
Margrethe Gilboe [13.8] stylist
Nils Gilje [13.4] Professor i filosofi og kulturvitenskap
Trond Giske [3.11], [7.1], [13.13], [15.11] Politiker, Ap
Anders Giæver [2.2], [3.9], [4.8], [6.3], [6.8], [17.10] Journalist
Kai Gjelseth [9.11] grafisk designer og forfatter
Bjørn Rune Gjelsten [16.15] forretningsmann og båtracefører
Craig Glenday [16.11] redaktør for Guinness rekordbok
Bjørn Tore Godal [4.10] Politiker, Ap
Toril Goksøyr [11.14]
Johan Golden [12.2] komiker
Finn Graff [17.10] karikaturtegner
Sissel Gran [11.16], [12.3], [16.14] psykolog
May-Helen Molvær Grimstad [2.3] Politiker, Krf
Josh Groban [10.10] amerikansk sanger
Annette Groth [11.4] Journalist og utenrikskorrespondent
Jan Groth [6.3]
Vibecke Groth [8.4], [10.2] Krimforfatter og journalist
Mona Grudt [4.10], [13.12] tidl. Miss Universe og redaktør
Martin Bull Gudmundsen [14.3] Fra Tufte IL
Jan Guillou [1.10], [4.12], [13.9] Svensk forfatter
Siri Gullestad [15.14] psykolog
Mia Gundersen [2.1], [3.7], [5.4], [15.12] Skuespiller og sanger (nå Lelienhof)
Astrid Gunnestad [10.1] journalist og tidl. redaktør i Norge Ukeblad
Randi H. Gustad [12.6] håndballspiller
Robert Gustafsson [9.1], [13.15], [16.15] Svensk komiker
Gry Gustavsen [15.8] fengselsbetjent
Lasse Gustavson [6.7], [12.14] Svensk foredragsholder (med brannskade)
Jostein Gaarder [2.9], [6.12], [15.9] Forfatter
H
Mina Hadjian [17.10] programleder i P3
Thor Joachim Haga [14.3] fra Tufte IL
Åslaug Haga [14.5], [16.3] politiker (Sp)
Eli Hagen [16.12] sekretær til Frp (gift med Carl)
Magne Hagen [3.4] Tidl. kabinettsekretær for Kongen
Stein Erik Hagen [1.6], [3.9], [6.5], [15.3] Forretningsmann
Carl I. Hagen [8.5] Politiker (Frp)
Klaus Hagerup [4.1] Forfatter, skuespiller og regissør
Carola Häggkvist [6.12] Skuespiller
Bernt Hagtvet [9.10], [13.8] Statsviter
Trine Haltvik [12.6] håndballspiller
Kristin Halvorsen [1.5], [3.12], [6.5], [9.6], [11.5], [13.11], [14.5], [16.6] Politiker (SV)
Mona Halvorsen [11.15] redaktør i Alle Menn
Stein Johan Grieg Halvorsen [11.5] komiker og komponist
Bent Hamer [9.2] Filmregissør og forfatter
Gro Hammerseng [14.12] håndballspiller
Gisle Hannemyr [11.4] data-ekspert
Bjørn Tore Hansen [14.3] fotballspiller
Erik Fosnes Hansen [1.7], [5.5], [13.5], [16.8] Forfatter
Eva Kristin Hansen [4.5], [6.2] Politiker, Ap
Henry Hansen [4.1]
Stephen Hansen [3.1] Skuespiller og sanger
Thomas «Rocco» Hansen [12.1] pornofilmprodusent
Bjarne Håkon Hanssen [5.9], [7.5], [10.7] Politiker, (Ap)
Ingeborg Moræus Hanssen [5.12] Kinodirektør
Steinar Hansson [4.11] Journalist og redaktør
Anne Mathilde Hanstad [4.9] Lege
Knut Arild Hareide [12.11] Politiker (Krf)
Åge Hareide [9.14] Fotballtrener
Fredrik Härén [14.6] svensk forfatter
Håkon Harket [4.6] Skribent og idehistoriker
Morten Harket [7.12], [9.12] Musiker
Tomine Malmquist Harket [12.3] barneskuespiller
Hanne Harlem [3.10], [14.12] Jurist og politiker (Ap)
Thorbjørn Harr [13.1], [17.5] Skuespiller
Trond Harr [16.14] sportsdanser og dansedommer
Emmylou Harris [15.15] am. sanger
Trude Dybendahl Hartz [17.7] tidligere skiløper
Ingrid Kristine Hasund [13.7], [13.11], [14.11] språkforsker
Anders Hatlo [11.4] Skuespiller
Stig Haug [17.7]
Vivi Haug [15.11] skuespiller og reklamefigur (VG-dama)
Grethemor Skagseth Haugan [13.6] psykiatrisk sykepleier
Kim Haugen [8.12] Skuespiller
Sandra Lyng Haugen [14.12] pop-sangerinne (idol)
Trine Berit Haugen [12.2] reproduksjonsbiolog
Valgerd Svarstad Haugland [1.6], [3.1], [8.9], [11.3], [12.14], [17.8] Politiker (Krf)
Justin Hawkins [15.2] britisk sanger
Richard Hawley [14.13] britisk musiker
Fran Healy [7.10], [10.1] Musiker, fra gruppa Travis
Antony Hegarty [15.5] britisk musiker og sanger
Anders Heger [6.3] Forfatter og forlagsredaktør
Egil Hegerberg [11.14] musiker (Black Debbath)
Anita Hegh [9.14] australsk skuespiller
Per Egil Hegge [5.6], [9.1], [11.5], [15.3] Journalist
Trygve Hegnar [3.4], [6.1], [6.13], [8.7], [12.12] Finansmann
Gerhard Heiberg [11.6] IOC medlem og forretningsmann
Astrid Nøklebye Heiberg [6.3] Lege og politiker (H)
Harald Heide-Steen jr. [5.2], [8.5] Skuespiller og komiker
Natascha Heintz [12.10] paleontolog
Ingeborg Heldal [2.9] Ble kjent som "Monica Lewinsky look alike"
Anniken Helle [16.6] intervjuet i forbindelse med den hvite elgen
Tone Hellesund [7.3] Sosiolog
Eyvind Hellstrøm [4.4] Gourmetkokk å Bagatelle
Håkan Hellström [9.7] Svensk musiker
Hannah Helseth [16.9] sosiolog og feminist
Gerhard Helskog [6.4] Journalist og programleder
Aksel Hennie [9.6], [12.1], [16.2] Skuespiller
Tormod Hermansen [3.1] Finansmann
Noreena Hertz [14.3] britisk økonom, journalist, forsker og forfatter
Dag O. Hessen [7.13] Biolog og zoolog
Thor Heyerdahl [1.4], [2.8] Arkeolog og forsker
Tore Hillestad [17.2] dr.grad på hvordan leder tar selvkritikk
Bjarte Hjelmeland [10.12] Skuespiller
Arne Hjeltnes [2.5], [8.11] Tv-personlighet
Vigdis Hjorth [3.11] Forfatter
Jørn Hoel [8.11] Musiker
Kristin Hoff [9.7] Økonom og statsviter
Håkon Hoffart [1.1]
Tor Levin Hofgaard [14.6] psykolog
Alan Hollinghurst [13.12] britisk forfatter
Anders Holm [12.6] dansk sosiolog
Askil Holm [15.6] musiker
Espen Beranek Holm [6.8] Musiker og journalist
Erling Dokk Holm [5.11], [9.7] Journalist, forfatter og statsviter
Kjersti Holmen [7.13], [9.4], [14.14] Skuespiller
Heikki Holmås [10.9] Politiker (SV)
Marius Holst [17.8] norsk filmregissør
Egon Holstad [16.10] musikkjournalist
Anne Holt [1.10], [4.2], [6.1], [10.4], [11.7], [12.5], [16.13] Forfatter og politiker
Torgrim Holte [3.12] Illusjonist og hypnotisør
Trond Holter [14.14] musikalsk innslag (Wig Wam)
Øystein Gullvåg Holter [5.7] Sosiolog og kjønnsforsker
Andreas Hompland [3.8] Sosiolog og journalist
Carl Honorè [15.2] canadisk forfatter (slow-movement)
Christine Hope [6.8], [15.10] Skuespiller og komiker
Ellen Horn [3.10], [5.2] Skuespiller og politiker (Ap)
Andrea Bræin Hovig [7.1] Skuespiller og sanger
Mia Hundvin [8.12] Tidl. håndballspiller
Roland Huntford [16.11] britisk forfatter (om polfarere)
Isabelle Huppert [15.1] fransk skuespillerinne
Jørn Hurum [12.1], [15.6] paleontolog
Hans-Erik Dyvik Husby [10.12], [13.14] Hank von Helvete i Turboneger
Thor Hushovd [12.4] syklist
William Hut [17.4] norsk sanger
Kaia Huuse [16.12] musiker og sanger
Anne-Kat. Hærland [1.5], [7.10], [9.5], [14.6] Komiker
Dagfinn Høybråten [12.3] Politiker (Krf)
Steinar Høibråten [9.11] forsker tilknyttet Forsvarets forskningsinstitutt
Sivert Høyem [13.8], [14.6] vokalist i Madrugada
Mona Høiness [13.9] advokat
Torstein Bugge Høverstad [10.8] skuespiller
Brit Elisabeth Haagensli [7.6] Skuespiller
Terje Håkonsen [9.13] Snowboardkjører
Martina Haag [15.13] svenske skuespiller og forfatter
Agnete Haaland [4.7] Skuespiller og regissør
Knut Haavik [8.6], [12.13], [15.11] Redaktør og journalist (tidl. Se & Hør)
I
Vibeke Idsøe [8.3] Filmregissør
Julio Iglesias [16.6] spansk sanger
Bente-Marie Ihlen [10.7] psykolog og forfatter
Heidi Ihlen [10.7] psykolog og forfatter
Aage Indahl [10.2] lege og ryggforsker
Paal Brekke Indregard [13.9] ble kjent for å ha funnet "rosinen i pølsa"
Christian Ingebrigtsen [9.10] Musiker og sanger (A1)
Eddie Izzard [14.1] britisk komiker
J
Anne Marit Jacobsen [8.12], [12.12] Skuespiller
Carl Ditlef Jacobsen [1.5] lege og profilert motstander av røyking
Roy Jacobsen [6.3], [8.6] Forfatter
Trond Jahr [15.4] filosof, musiker og universitetslektor
Mini Jakobsen [3.3] Tidligere forballspiller
Bernt Jansen [14.14] musikalsk innslag (Wig Wam)
Mette Janson [1.7] Programleder
Kari Jaquesson [7.11] Aeroibic instruktør
Wyclef Jean [5.5] Musiker
Carsten Jensen [1.3] Dansk forfatter
Ingebrigt Steen Jensen [7.11], [8.7], [15.4] Reklamemann, rådgiver og forfatter
Knut Erik Jensen [5.8] Filmregissør
Siv Jensen [6.9], [11.5], [15.6], [16.5] Politiker (Frp)
Terry Jentz [17.10]] am. forfatterinne
Otto Jespersen [4.6], [10.4], [15.12] Komiker
Georg Johannesen [2.2], [4.5] Retorikkprofessor
Hedvig Skonhoft Johannesen [9.16] Sosiolog
Jens Johannessen [8.6] Kunstmaler
Bård Tufte Johansen [4.6], [6.7], [11.1], [12.7], [17.3], [17.10] Komiker
Even Johansen [17.11] (også kjent under artistnavnet Magnet) (musiker)
Helge Johansen [16.11] mann med verdens lengste skjerf
Ivar «Ravi» Johansen [11.12] rap-musiker
Lene Kongsvik Johansen [16.8] komiker og skuespiller
Linda Johansen [11.9] forretningskvinne og tidl. nakenmodell
Raymond Johansen [17.11] Norsk statssekretær (AP)
Øystein Kock Johansen [7.12] Arkeolog og forfatter
Hilde Frafjord Johnson [5.2], [10.3] Politiker (Krf)
Eva Joly [3.13], [6.6], [9.15] Jurist
Kristoffer Joner [9.7] Skuespiller
Tom Jones [8.12] Britisk sanger
Petter Jordan [16.2] zoolog
Arve Juritzen [5.7] Programleder og forfatter
Jesper Juul [13.2] dansk familieterapeut og forfatter
Carsten Jørgensen [7.7] Orienteringsløper
Gitte Jørgensen [14.4] dansk forfatter og journalist
K
Erling Kagge [6.14] Polfarer, forlagsdirektør og jurist
Siri Kalvig [12.12] meteorolog og værdame
Alex Kapranos [15.9] britisk musiker (Franz Ferdinand)
Finn Karlsen [17.5] slektsforsker
Lars Olav Karlsen [14.3], [14.8] Fra Tufte IL
Jan Fredrik Karlsen [15.4] musikk-produsent og dommer i Idol
Lise Karlsnes [10.3] Musiker fra Briskeby
Are Kalvø [2.3], [3.7], [6.8], [7.10], [12.14] Komiker
Ronan Keating [10.9] Irsk musiker
Leif Edward Ottesen Kennair [13.4] psykolog
Riz Khan [17.11] britisk-jemenittisk journalist ansatt i Al-jazeera
Nazneen Khan-Østrem [15.9] lektor ved journalisthøyskolen
Nicole Kidman [7.9] Australsk skuespiller
Ingelin Killengreen [8.11], [11.8], [14.2] Jurist og politimester
Jørgen Kirksæther [14.12] spillforsker
Jens Kjeldsen [9.10], [12.5] Medieviter og forsker på retorikk
Bjørn Kjos [15.4] dir. i Norwegian
Lasse Kjus [13.5] alpinist
Jan Kjærstad [5.4], [14.6] Forfatter
Morten Kjølberg [7.11]
Berit Kjøll [1.5] Forretningskvinne
Stefan Klein [13.10] tysk biofysiker og forfatter
Åse Kleveland [1.1], [2.3] Kulturpersonlighet og musiker
Solveig Kloppen [16.11] programleder
Mark Knopfler [12.3], [15.15] britisk musiker (Dire Straights)
Johnny Knoxville [16.10] fra jackass-serien
Grete Knudsen [4.8] Politiker (Ap)
Venke Knutson [14.7] musiker
Jody Koenders [17.8] nederlandsk snowboardkjører
Clea Koff [15.10] am. rettsantropolog
Christine Koht [9.16], [13.1], [16.5] Programleder og journalist
Knut Kolle [2.5] Lege
Ingar Sletten Kolloen [3.6] Forfatter
Lasse Kolstad 8.8] Skuespiller
Sven Atle Kopperud [11.7] musiker (Dimmu Borgir)
Jeff Koons [7.5] Am. samtidskunstner
Christine Korme [9.1] Journalist og nyhetsanket i TV2
Åge Korsvold [3.12], [4.2] Næringslivsleder
Julie C. Knarvik [8.5] Journalist og forfatter
Fredrik Knutsen [3.14] Skuespiller og komiker
Jørgen Kosmo [5.3] Politiker (Ap)
Hanne Andrea Kraugerud [14.1] filosof
Anne Krigsvoll [9.10], [17.4] Skuespiller
Solveig Kringlebotn [12.4] operasangerinne
Einar Kringlen [12.6] professor i psykiatri
Jan Helge Kristiansen [12.7] talsmann for psykiatrien
Kjartan Kristiansen [15.8] musiker i Dum Dum Boys
Terje Kristiansen [9.4] Filmprodusent
Ivar Kristianslund [1.7] Politiker (Kristen fremtid)
Elisabeth Kristoffersen [17.1] dykker
Herman Kristoffersen [11.1] Ordfører i Tromsø
Ronny Kristoffersen [15.3] produsent og regissør "walkabout"
Marianne Krogness [17.11] norsk skuespiller
Morten Krogvold [5.9], [8.13] Fotograf
Sossen Krohg [4.4] Skuespiller
Karoline Krüger [3.9] Musiker og sanger
Herborg Kråkevik [2.7], [6.2] Skuespiller og musiker
Øyvind Kvalnes [5.8] Forfatter og filosof
Ole Christian Kvarme [13.9] biskop
Sissel Kyrkjebø [6.14], [8.10], [12.11], [14.10], [16.12] Sangerinne
Frode Kyvåg [17.3] tidl. handballtrener
Torgeir Kaarbø [15.1] dyrepasser
L
Joe Labero [11.6] svensk tryllekunstner
Anne-Grethe Lagergren [14.8] "fant pytonslange under sofaen"
Leif Lagergren [14.8] "fant pytonslange under sofaen"
Anne Enger Lahnstein [1.9], [5.3] Tidl. politiker (Sp)
Hallgeir H. Langeland [4.10], [14.2] Politiker (Sv)
Jan Erik Langangen [2.8] Forretningsmann og advokat
Frøydis Langmark [8.5] Lege og direktør
Tomas Lappalainen [15.13] svensk forfatter
Gry Larsen [8.6] Politiker (Ap)
Jannicke Larsen [9.9] Musiker i Ephemera
Karin Fevaag Larsen [13.6] Foredragsholder
Kim Larsen [2.1] Dansk musiker
Marit Larsen [3.1], [7.12], [15.7], [16.10] Musiker (M2M)
Lars Andreas Larssen [2.11], [11.6] Skuespiller
Vetle Lid Larssen [1.9], [2.10], [4.1] Forfatter
Jan Erik Larssen [8.2] Programleder i Autofil
Andreas Lauritzen [10.3] fra serien ungkaren
Halvor Fossum Lauritzsen [6.1], [13.2] Utenlandsjef i Røde Kors
Helle Laurstad [3.5]
Sophia Lea [4.9] astrolog og forfatter
John Legend [13.6] Am. soul-artist
Inga Berit Lein [16.3] reality-tv deltaker og bonde
Johan Atle Lein [2.9] UFO entusiast
Marcel Leliënhof [5.4] Kunstner, fotograf
Steinar Lem [14.4] leder for Fremtiden i Våre hender
Lars Lenth [1.9] Musiker fra bandet Gass
Sondre Lerche [6.6], [9.13], [11.7], [17.6] Musiker
Sigurd Lereim [16.6] intervjuet i forbindelse med den hvite elgen
May Grethe Lerum [3.14] Forfatter
Juliette Lewis [16.9] am. skuespiller og sangerinne
Brynjar Lia [11.10] forsker ved Forsvarets forskningsinstitutt
Stein Magne Lian [12.5] flykaptein
Aylar Lie [14.4] glamourmodell
Øystein Lie [17.7] sportsjournalist
Suzanna Liegh [6.8]
Egil Lillestøl [8.2] Professor i fysikk
Jon Lilletun [11.14] politiker (Krf)
Lars Lillo-Stenberg [2.12], [5.10], [8.7] Musiker
Espen Lind [4.5], [13.7], [15.6] Musiker
Fedon A. Lindberg [9.4], [13.5] Slankeguru
Heidi Linde [8.12] Forfatter
Jørgen Lindegaard [15.5] dansk forretningsmann og sjef for SAS
Unni Lindell [8.1], [17.1] Forfatter
Markus Lindholm [9.8] Biolog
Anne Lindmo [17.6] programleder
Herman Lindqvist [16.9] svensk historiker
Live Bressendorf Lindseth [5.7] Kommunikasjonsrådgiver
Anna von der Lippe [7.4] fra Senter for klinisk psykologisk forskning, UIO
Anneke von der Lippe [2.4], [5.3] Skuespiller
Gerd von der Lippe [15.5] idrettssosiolog og feminist
Meat Loaf [9.16], [16.8] Am. musiker
Erlend Loe [2.1], [6.6], [7.11] Forfatter
Sylfest Lomheim [9.3], [11.6] Språkforsker
Ingrid Lorentzen [13.8] ballettdanser
Jørgen Lorentzen [9.2] litteraturviter og mannsforsker
Chris Lowe [11.8] britisk musiker (Pet Shop Boys)
Per-Arne Ludvigsen [14.8] veterinær
Rakel Ludviksen [16.8] fra Leger Uten Grenser
Trygg Lund [5.4] Fra Berlevåg Manskor
Stig Lundberg [7.13] vinekspert i VG
Geir Lundestad [1.6], [4.7], [10.4], [12.9] Historiker og dir. for det Norske Nobelinstitutt
Per Olaf Lundteigen [1.4] Politiker (Sp)
Dagfinn Lyngbø [3.1], [11.14] stand-up komiker
Elsa Lystad [17.11] norsk skuespiller
Ole Didrik Lærum [17.4] professor i medisin
Vibeke Løkkeberg [2.11], [9.4] Filmregissør
Inge Lønning [1.9], [5.4] Politiker (H)
Lars Lønning [11.14] musiker (Black Debbath)
M
Nicholas McCarthy [15.9] britisk musiker (Franz Ferdinand)
Rebecca Mahboubi [12.6] norsk-iransk forretningskvinne
Corinne Maier [13.13] fransk-sveitsisk forfatter
Karine Maniscalco [6.11]
Henning Mankell [14.3] svensk krimforfatter
Eva Mannseth [9.2] Lærer, feminist og reality-tv deltager
Liza Marklund [7.5], [9.10] Svensk forfatter og feminist
Lene Marlin [12.7], [13.14] musiker
Magnus Marsdal [16.13] fra rød ungdom
Kari Marstein [9.3] Forlagsredaktør og programleder
Sofie Mathiassen [17.9] politisk redaktør, Dagens Næringsliv
Siri Martinsen [1.1] Leder av NOAH
Janne Haaland Matlary [10.1], [13.11] Statsviter og politiker (Krf)
Mari Maurstad [2.10] Skuespiller
Toralv Maurstad [2.9] Skuespiller
Gørild Mauseth [5.6] Skuespiller
Reidar Mehl [13.14] zoolog
Juan Melendez [16.7] tidl. dødsdømt fange
Brynjar Meling [11.10] Advokat
Håvard Melnæs [17.5] journalist og forfatter
Katie Melua [12.13], [15.10] georgisk-irsk sangerinne
Maria Mena [14.9] musiker
Henrik Mestad [2.4] Skuespiller
Siri Meyer [13.13] professor i kunsthistorie
Jon Michelet [1.6], [2.3], [2.10], [3.10], [7.8] Forfatter, journalust og redaktør
Celina Midelfart [7.7], [13.15] Forretningskvinne
Mari Midtstigen [14.3] journalist, modell og programleder
Mika [17.9] popmusiker fra Libanon
Maude Mitchell [12.1] am. skuespiller
Marianne Mjaaland [9.9] Lege og forfatter
Magnus Moan [15.8] kombinerthopper
Elisabeth Moberg [10.7] skuespiller og sanger
Ole Moen [11.3] Historiker og USA-ekspert
Eva Henriette Mohn [12.10] sesolog og samlivsterapeut
Katrine Moholt [16.14] programleder
Lars Monsen [3.4], [8.10], [13.3], [15.13] Villmarksfarer
Simon Sebag Montefiore [15.3] britisk forfatter og historiker
David Montgomery [16.7] irsk forretningsmann
Kristine Moody [15.9] redaktør av bl.a. Memo (nå nedlagt)
Dylan Moran [14.5] irsk stand-up komiker
Edvard Moseid [13.1] dyreekspert og "pappaen" til den kjente apen Julius
Trude Mostue [9.9] Veterinær og Tv-personlighet
Eirik Mosveen [17.9] Journalist (VG)
Wencke Mühleisen [10.9] feminist og kjønns- og medieforsker
Lillian Müller [1.12] Fotomodell
Aslak Sira Myhre [1.8], [2.7], [13.5], [16.1] Politiker (RV)
Erik Mykland [11.11] fotballspiller
Egil Myklebust [6.9] Nringlivsleder
Iver Mysterud [9.1], [11.3] Biolog og zoolog
Johannes Møllehave [10.12] dansk prest og forfatter
Truls Mørk [7.8] Norsk cellist
Wangari Maathai [16.2] miljøvernforkjemper og fredsprisvinner
N
Kjellaug Nakkim [3.4] Politiker (H)
Odd Johan Nelvik [10.1] Redaktør i Se og Hør
Mikael Niemi [16.9] svensk forfatter
Mette Elisabeth Nergård [14.13] forfatter og filolog
Silje Nergaard [3.11], [6.3], [10.4] Musiker
Mette Elisabeth Nergård [6.14] Forfatter
Odd Nerdrum [1.4], [2.12], [3.5], [4.4] Kunstner, maler
Jo Nesbø [8.4], [14.10] Musiker og forfatter
Eirik Newth [3.2], [6.2] Forfatter og astrofysiker
Inger Ellen Nicolaisen [13.4] forretningskvinne "Nikita"
Atle Nielsen [10.6] Programleder fra sporten
Christopher Nielsen [15.11] tegneserietegner, bl.a. "To trøtte Typer"
Elvira Nikolaisen [15.12], [16.7] pianist og sanger
Erlend Klarholm Nilsen [11.5] komiker og musiker
Kurt Nilsen [12.10], [14.7], [15.4], [15.6] musiker og vinner av Idol
Lillebjørn Nilsen [10.13] Musiker
Lisbeth Nilsen [2.5] Forfatter og forlagsdirektør
Morten Ståle Nilsen [3.10] Musikkjournalist
Tove Nilsen [4.6] Forfatter
Åge Sten Nilsen [14.14] musikk-innslag (Wig Wam)
Christer Nilsson [11.2] svensk forfatter
Lisa Nilsson [7.5], [8.6] Svensk sangerinne
Michael Nilsson [7.8] adm. direktør for selskapet International Gold Exploration
Elizabeth Norberg-Schulz [12.4] operasangerinne
Thor Erik Nordeng [4.10] Meteorolog og klimaforsker
Sune Nordgren [16.2] direktør for div. kunstmuseum
Sven Nordin [3.4], [5.10], [7.4], [8.2], [14.11], [17.4] Skuespiller
Tom Nordlie [13.12] fotballtrener
Nathalie Nordnes [9.13], [13.4] Musiker
Siv Nordrum [5.9], [6.11] Journalist og statssekretær
Odd Nordstoga [11.15], [16.6] folkemusiker
Kjell Nordström [13.15] svensk økonom og forfatter
Tina Nordström [10.12] TV-kokk
Marta Norheim [15.8] kulturjournalist i NRKs P2
Victor Norman [10.10] professor i samfunnsøkonomi og politiker (H)
Ivar Morten Normark [13.12] tidl. fotballspiller og trener
Lisbet Nortvedt [10.8] leder for Klinikk for seksuell opplysning
Randi Noyes [8.8] Forfatter og konsulent
Thomas Numme [15.8] programleder i Senkveld
Yngvar Numme [15.8] revyartist kjent fra Dizzie Tunes
Gro Nylander [17.6] fødselslege og overlege
Lene Nystrøm [3.13], [10.2] Musiker (Aqua)
Knut Nærum [6.5], [8.1], [10.6], [15.14], [17.2], [17.8] Komiker og forfatter
Arne Næss [1.10], [6.2] Økofilosof
Leona Næss [10.5] norsk-am. sanger
Petter Næss [7.9], [11.3] Film- og teaterregissør
Arne Nævra [16.4] naturfortograf
Hanne Nøkleby [14.3] fra Folkehelseinstituttet
Ghita Nørby [10.2] dansk skuespiller
Leif Nøttestad [9.12] Biolog
O
Nils Ole Oftebro [9.5] Skuespiller
Arne Jørgen Olavsen [4.12] Politimester ved Politiets Utlendingsenhet
Margreth Olin [12.11] filmregissør
Egil Olsen [6.2], [14.9] Fotballtrener
Fred. Olsen [7.12] Skipsreder
Bernt Olufsen [5.6] Redaktør i VG
Jan Omdahl [9.15] journalist og forfatter
Toril Opsahl [13.11] språkforsker
Olav Orheim [12.11] polarekspert
Are Sende Osen [12.9], [13.14] Komiker og programleder
Janove Ottesen [9.5], [12.4] vokalist i Kaizers Orchestra
Marian Saastad Ottesen [14.8], [16.10] skuespiller
Per Kristian Ottestad [9.14] musiker og plateprodusent
Sverre Anker Ousdal [8.1], [13.8] Skuespiller
Børge Ousland [15.10] polfarer
Geir Overskeid [15.14] psykolog
P
Hilde Pape [3.12] Psykolog
Ole Paus [1.1], [2.1], [2.8], [3.14], [6.10], [7.14], [12.2] Musiker og enterteiner
Elin Pedersen [9.11]
Torry Pedersen [3.10] Redaktør for VG-nett
Tove Beate Pedersen [5.9] Psykolog
Willy Pedersen [12.12] sosiolog og professor
Pelé [11.2] Fotball-legende fra Brazil
Kate Pendry [13.5] skuespiller og performancekunstner
Anders Persson [5.2]
Göran Persson [13.15] svensk statsminister (til 2006)
Jan Petersen [6.7], [9.3] Politiker (H)
Vesla Petersen [6.7] Kona til Jan Petersen
Suzann Pettersen [6.4] Golfspiller
Tove Pettersen [3.3], [9.9] Forretningskvinne
DBC Pierre [11.8] australsk forfatter
Mazarine Pingeot [14.8] fransk forfatter og datter av François Mitterrand
Liv Grete Skjelbreid Poirée [8.8], [11.10] Tidl. skiskytter
Raphaël Poirée [11.10] Fransk-norsk skiskytter
Mark Povinelli [12.1] am. skuespiller og dverg
Edy Poppy [14.5] norsk forfatter
Tina Presthus [16.4] deltager fra "kvitt eller dobbelt" for barn
Anne Grete Preus [6.12] Musiker
Ken Purvis [1.7] Lege, impotens
Suzanne Paalgard [2.12] Skuespiller
Svante Pääbo [12.3] svensk biolog
R
Anne B. Ragde [9.13], [14.1] Forfatter
Eva B. Ragde [10.3] fra politiet
Shah Mohammed Rais [10.1] Bokhander og forfatter
Abid Raja [14.1] advokat
Shahzad Rana [9.11] IT-grunder
Wenche Rasch [9.15] informasjonssjef i forvaltningen
Helene Rask [14.4] glamourmodell
Anees Rauf [17.6] deltager i serien "Birkebeineren"
Marion Ravn [3.1], [7.12], [14.1], [16.8] Musiker, sanger (Tidl. M2M)
Laurence Rees [16.8] britisk forfatter
Shabana Rehman [7.7], [11.16] Journalist og komiker
Berit Reiss-Andersen [17.2] advokat i Nokas-saken
Odd Reitan [16.4] forretningsmann og grunder
Ole Robert Reitan [7.1] Forretningsmann (Rema-sjef)
Mary Reklev [3.2] Tidl. privatdetektiv
Iren Reppen [3.8], [5.2], [12.3] Skuespiller
Gudmund Restad [1.5] Politiker, SP
Jonas Ridderstråle [11.11] svensk økonom og forfatter
Kjell Kristian Rike [13.11] sportskommentator
Stein Ringen [4.3] Sosiolog og statsviter
Christian Ringnes [9.16], [10.5], [11.7] Forretningsmann
Kai Risholt [15.7] fotballspiller
Robyn [8.8] Svensk sangerinne og låtskriver
Kjetil Rolness [5.9] Forfatter og musiker
Bjørn Einar Romøren [11.4] Skihopper
Tor Inge Romøren [14.9] lege og sosiolog (aldersforskning)
Alex Rosén [11.12], [15.2] Programleder og eventyrer
Göran Rosenberg [14.11] svensk forfatter
Randi Rosenqvist [8.3], [10.11] Rettspsykiater
Ernst Kristian Rossebø [13.12] politibetjent
Isabella Rossellini [6.4] Am. skuespiller
Hans Rossiné [4.7] Journalist og teatersjef
Morten Rostrup [4.4] Fra org. Leger uten grenser
Audhild Gregoriusdotter Rotevatn [10.10] journalist og programleder
Rune Rudberg [4.7] Sanger
Vanessa Rudjord [14.2] journalist og redaktør
Anders Kvåle Rue [10.1] illustratør, tegneserieskaper og forfatter
Tom Ruud [1.1] Næringslivsleder
Anne Lise Ryel [2.12] Jurist og feminist
Anne Ryg [4.3] Skuespiller
Sven Rygh [15.15] underholdningsartist og tryllekunstner
Jan Gunnar Røise [14.8] norsk skuespiller
Joachim Rønning [13.10] filmregissør
Jon Niklas Rønning [16.13] skuespiller og komiker
Harald Rønneberg [15.8] programleder i Senkveld
Leif Røssaak [4.3] Info. leder ved den Israelske ambassade
S
Jeffrey Sachs [16.1] amerikansk økonom
Anette Sagen [11.8] skihopper
Steinar Sagen [15.6] skuespiller og komiker
Jone Salomonsen [13.12] teolog, forfatter og feminist
Aune Sand [16.7] filmregissør
Vebjørn Sand [2.12], [6.8], [16.7] Kunstner
Espen Sandberg [13.10] filmregissør
Agnethe-Iren Sandem [13.10] etolog
Margit Sandemo [2.2] Forfatter
Finn Sandmæl [1.2], [6.8], [16.3] Arkitekt
Cathrine Sandnes [9.8] Journalist og tidl. karateutøver
Pelle Sandstrak [13.5] svensk-norsk skuespiller og foredragsholder
Christine Sandtorv [9.9] Musiker i Ephemera
Hilde Sandvik (1970) [15.3] redaktør i Syn og segn
Viggo Sandvik [17.7] musiker
Sølvi Dos Santos [8.4] Fotograf
Guri Schanke [17.5] skuespiller og sanger
Kristopher Schau [1.11], [6.9], [9.15], [11.1] Komiker
Arne Scheie [6.2], [16.4] Sportskommentator
Anne-Lise Løvlie Schibbye [16.13] psykolog
Per Schioldborg [11.4] Psykolog
Håkon Ø. Schiong [12.12] advokat
Petter Schjerven [13.7], [17.3] programleder og språkinteresert
Finn Schjøll [13.6], [16.10] kjent som "Blomster-finn"
Karl Eirik Schjøtt-Pedersen [4.3] Politiker (Ap)
Gudrun Schyman [1.9] Svensk politiker og feminist
Hege Schøyen [3.6], [7.13], [17.7] Skuespiller og komiker
Izabella Scorupco [5.1] Svensk skuespiller
Åsne Seierstad [4.1], [6.14], [8.10], [9.15], [12.5] Journalist og forfatter
Trond Espen Seim [11.2], [13.4], [15.14] Skuespiller
Francis Sejersted [4.11] Historiker og tidl. formann i Nobelkomiteen
Bodil Hammerstad Selbekk [11.14] overlege
Thomas Seltzer [10.12] Happy-Tom i Turboneger
Nils Johan Semb [7.14] Tidl. landslagstrener i fotball
Tommy Sharif [16.1] norsk-pakistansk forretningsmann
Song Shijun [17.6] deltager i tv-serien "Birkebeineren"
Helge Simonnes [10.8] redaktør i Vårt Land
Jan Simonsen [1.10] Politiker, Frp
Marie Simonsen [1.1], [3.5], [4.11] Journalist
Åge Simonsen [6.4] Biolog og zoolog
Halvdan Sivertsen [5.8], [7.2], [10.13] Musiker og enterteiner
Svein Sjøberg [17.9] professor
Christer Sjögren [8.3] Svensk sanger
Dorthe Skappel [15.6] programleder i TV2
Synnøve Skarbø [17.6] programleder
Bente Skari [7.8] Tidl. skiløper
Julie Skarland [5.6] Motedesigner
Stellan Skarsgård [4.2] Svensk skuespiller
Gro Skartveit [11.7] Lokalpolitiker og tidl. medlem av (KrF)
Torild Skogsholm [6.6], [8.2] Politiker (V)
Petter Solberg [8.11] Rallycross-kjører
Cecilie Skog [11.12] fjellklatrer
Audhild Skoglund [9.14] folklorist og forfatter
Eddie Skoller [7.12] Musiker og entertainer
Jon Skolmen [2.7] Skuespiller og komiker
Ulla Skoog [7.8] Svensk skuespiller og komiker
Kari Skrede [17.3] forsker, Statistisk sentralbyrå
Martin Sköld [13.9] svensk musiker (fra gruppa Kent)
Linn Skåber [4.2], [15.1], [17.2], [17.8] Skuespiller
Finn Skårderud [7.10], [11.9] Psykiater og forfatter
Marit Slagsvold [7.1] doktorgradsstipendiat ved Høgskolen i Oslo
Arne Sletsjøe [9.13] Matematiker
Kari Slaatsveen [14.13] journalist og programleder
Ståle Solbakken [16.3] fotballtrener
Anne Grethe Solberg [3.9] Sosiolog
Erna Solberg [9.5], [10.8], [11.5], [13.13] Politiker (H)
Henning Solberg [16.15] rallycrosskjører
Petter Solberg [10.9], [16.15] rallycrosskjører
Erik Solér [12.8] fotballagent
Erik Solheim [2.8], [3.7], [4.9], [8.3], [14.7], [16.1] Politiker (Sv)
Hilde Solheim [7.10]
Ynghild Solholm [8.13] Lære og bistandsarbeider
Sigurd Sollien [15.13] programleder på TV-norge
Eyvind Solås [5.11] Komponist og programleder
Klaus Joacim Sonstad [12.9], [13.14], [17.1] Komiker og programleder (kjent som odin jensenius)
George Soros [17.6] am. forretningsmann
Kirsti Sparboe [1.1] Musiker
Tommy Sperre [15.13] fra Sjarmørskolen
Kristin Spitznogle [14.5], [16.11] psykolog og sexolog
Lars Sponheim [7.13], [11.15] Politiker (V)
Harald Stabell [17.9] jurist
Tor Erling Staff [8.9], [11.9], [14.4] Advokat
Elisabeth Staksrud [14.10] fra Medietilsynet
Fabian Stang [17.6] advokat og politiker (H)
Harald Stanghelle [10.4], [11.15], [14.2], [17.5] Redaktør og journalist
Øyvind Staveland [15.3], [16.13] musiker (fra Vamp)
Thomas Steen [15.13] fra Sjarmørskolen
Tommy Steine [11.3] Programleder
Dag Steinfeld [9.13] advokat
Finn Dag Steiro [10.3] sjef i musikkredaksjonen i P1
Nils Christian Stenseth [14.10] professor i biologi
Cathrine Stenshagen [2.11]
Anne Stensvold [12.14] professor i religionshistorie
Lisa Stokke [6.19] Skuespiller og sanger
Camilla Stoltenberg [8.13], [11.9] Lege og forsker
Jens Stoltenberg [1.1], [3.5], [4.1], [7.10], [11.5], [14.5], [17.4] Politiker (Ap)
Karin Stoltenberg [14.11] utdannet genetiker og gift med Thorvald Stoltenberg
Robert Stoltenberg [11.2], [15.7] Komiker
Thorvald Stoltenberg [2.1], [3.13], [7.5], [16.15] Politiker (Ap) og diplomat
David Stone [17.9] tryllekunstner
Joss Stone [11.9] britisk sangerinne
Knut Storberget [2.4] Politiker (Ap) og jurist
Petter Stordalen [13.6], [16.10] Forretningsmann
Else Olsen Storesund [14.6] pianist
Dennis Storhøi [11.4] Skuespiller
Peter Stormare [16.5] svensk skuespiller
Fredrik Strage [14.12] svensk forfatter og musikk-journalist
Neil Strauss [15.14] am. forfatter og musikkjournalist
Jo Strømgren [13.4] danser, koreograf og regissør
Magne Strømmen [16.7] "kryddergutten" fra YouTube
Tore Strømøy [8.8], [17.5] Programleder
Siv Stubsveen [11.6] Programleder radio
Jonas Gahr Støre [3.14], [5.5], [6.1], [9.14], [10.10], [14.13], [16.13] Politiker (Ap) og rådgiver
Inger-Lise Størksen [9.9] Musiker i Ephemera
Jan Aasmann Størksen [14.10] reklamemann og markedsjef for frelsesarmeen
Gunnar Staalesen [15.14] forfatter og dramatiker
Gunnar Stålsett [4.11], [4.13], [9.13], [13.7] Tidligere biskop
David Suchet [11.16] britisk skuespiller (Poire)
Suede [8.1] Musikkband
Anne Mona Suleiman [6.11] Reality-Tv deltager
Ramsy Suleiman [6.11] Reality-Tv deltager
Siren Sundby [10.9] seiler
Øystein Sunde [8.2], [10.13], [16.1] Musiker og komiker
Susanne Sundfør [17.10] norsk sangerinne
Per Sundnes [16.12] musikkjournalist og programleder
Bjørn Sundquist [14.14] skuespiller
Bo Kasper Sundström [6.2], [13.15] Musiker
Lars Sigurd Sunnanå [11.16] journalist og utenrikskorrespondent
Lars Fredrik Svendsen [11.8] filosof
Truls Svendsen [17.4] programleder
Jan Svennevig [17.2] professor i kommunikasjon
Nora Sveaass [17.10] psykolog
Aksel Lund Svindal [17.11]] norsk alpinist
Håvard Svidal-Haugan [13.14] ekspedisjonsmedlem
Henrik Syse [6.1], [13.8] Filosof
Anita Apelthun Sæle [2.10], [5.10] Politiker
Finn Ørjan Sæle [12.12] nettverksmarkedsfører
Ole Søby [14.5] snekker
Runar Søgaard [3.11] Enteteiner
Ann-Kristin Sømme [16.1] barneskuespiller
Tommy Sørbø [6.14], [16.2] Kulturhistoriker og dramatiker
Dagfinn Sørensen [11.11] sexolog
Heidi Sørensen [3.11] Politiker og miljøverner
Pernille Sørensen [11.14] komiker
Rune Sørensen [14.10] fra vann- og avløpseteten
Øystein Sørensen [12.2] historiker
Tian Sørhaug [4.10], [17.8] Sosialantropolog
Kathrine Sørland [9.8] Modell
Geir Sørlie [16.5] zoolog
Robert Sørlie [9.11] Hundekjører
T
Erik Tandberg [11.1] sivilingeniør og romfartsekspert
Monna Tandberg [2.11] Skuespiller
Marianne Vinje Tantillo [14.7] fra norsk Romsenter
Karl Halvor Teigen [13.1] professor i psykologi
Jahn Teigen [2.3], [3.6] Musiker
Ronni Le Tekrø [11.10] gitarist i TNT
Catrine Telle [3.6] Teaterregissør
Neil Tennant [11.8] vokalist i Pet Shop Boys
Solveig Tesdal [13.3] tidl. leder for elevorganisasjonen
Adil Khan [15.9] fra programmet Dansefeber
Einar Thomassen [15.12] religionshistoriker
Mariann Thomassen [11.3] Sanger (Surferosa)
Maria Thommessen [11.1] ernæringsfysiolog
Merete Thomassen [14.4] teolog og feminist
Vendela Thommessen [5.12] Modell
Olav Thon [14.5] forretningsmann
Espen Thoresen [10.10] Komiker
Stian Thoresen [11.7] vokalist i Dimmu Borgir
Andreas Thorkildsen [12.1] spydkaster
Inga Marte Thorkildsen [7.14], [8.5] Politiker (SV)
Gerd-Ragna Bloch Thorsen [8.9] Psykiater
Liv Emma Thorsen [6.7] Etnolog
Thea Selliaas Thorsen [15.13] forfatter
Tuva Thorson [5.8] Fra Langedrag Naturpark
Erik Thorstvedt [4.6], [14.3] Tidl. fotballspiller
Frode Thuen [15.6], [15.15] psykolog
Ola Thune [6.10] Privatetterforsker
Märta Tikkanen [15.7] svensk forfatter
Timbuktu (artist) [14.2], [17.7] svensk hip-hop artist (Jason Diakité)
Svein Tindberg [3.2], [8.1] Skuespiller
Pia Tjelta [10.13], [17.5] Skuespiller
Charles Tjessem [9.4] Mesterkokk
Arne Tjølsen [12.4] nevrolog og professor i nevrofysiologi
Anne Kari Torgalsbøen [9.9] Psykolog
Trond-Viggo Torgersen [4.5], [9.9], [10.9] Humorist, programleder og lege
Per Inge Torkelsen [4.8], [7.3], [12.11], [16.14] Komiker
Ane Dahl Torp [11.2], [16.1] Skuespiller
Arne Torp [15.15] språkforsker
Jeff Tremaine [16.10] regissør (jackass)
Ragnfrid Trohaug [15.3] forfatter
Mari Trommald [12.8] lege
Hanne Trosdahl [8.11]
Pål Trulsen [7.6] Curlingspiller (leder)
Donald Trump [10.5] am. forretningsmann
Kjetil Try [1.12], [4.1], [6.2], [17.5] Forfatter
Bente Træen [8.13], [11.11] Sexolog
Kenneth Turan 7.9] am. filmkritiker
Desmond Tutu [6.13] Biskop fra Sør-Afrika
Odd Karsten Tveit [6.3] Journalist og forfatter
Poul Erik Tøjner [4.11]
Ane Sofie Tømmerås [5.10] Politiker (Ap)
Lisa Tønne [12.13] skuespiller og komiker
Stein Tønnesson [9.6], [12.9] Forfatter og historiker
U
Peder Udnæs [15.14] forfatter og tekstredaktør i NRK
Pål Anders Ullevålseter [7.2] Motorsykkelkjører
Solveig Helen Ullevålseter [7.2] Kona til Pål Anders Ullevålseter
Linn Ullmann [1.11], [3.2], [6.4], [8.9] Forfatter
Liv Ullmann [1.4], [2.10], [6.9], [10.10], [14.9] Skuespiller
Andre Ulriksen [11.10] norgesmester på luftgitar
Vegard Ulvang [9.3] Tidl. langrennsløper
Stein Erik Ulvund [2.12] Professor i pedagigikk
Dag Undlien [14.2] biolog
Helene Uri [12.2], [15.8] forfatter og språkforsker
V
Kristian Valen [9.6], [10.11], [12.6] Komiker og musiker
Kåre Valebrokk [2.4], [4.7], [5.8], [8.13] Journalist og sjef for TV2
Gerd-Liv Valla [7.11], [17.1] Politiker (Ap) og leder for LO
Tor Valla [9.11] Vanningeniør, jobber for Kirkens Nødhjelp
Christian Vennerød [2.6], [3.13] Forretningsmann
Solveig Vennesland [15.4] samlivsterapeut
Andreas Viestad [6.13] Journalist og matskribent
Helén Vikstvedt [13.2] skuespiller og danser
Jan Bojer Vindheim [4.6] Forfatter og politiker
Kari Vogt [7.2] Religionshistoriker
Marit Voldsæter [10.7], [15.10] skuespiller og komiker
Knut Vollebæk [3.9], [5.1], [10.5] Ambassadør og politiker (Krf)
Idar Vollvik [12.10] forretningsmann og grunder
Kirsten Indgjerd Værdal [3.6] Bonde og tidl. leder for Norges Bondelag
Eldar Vågan [17.9] Musiker
Helle Vaagland [17.6] forfatter og NRK-ansatt
W
Terje Wahl [9.5] Matematiker
Rex J. Walheim [16.10] am. astronaut
Margot Wallström [13.10] svensk politiker
Sonja Wanda [11.1] modell
Fredrik Wandrup [2.11] Journalist
Kevin Warwick [16.14] professor og ekspert på Cybernetics
Herbjørg Wassmo [4.7] Forfatter
Davy Wathne [5.12] Sportskommentator
Rolv Wesenlund [4.8], [8.5] Skuespiller og komiker
Karin Widerberg [6.5] Sosiolog og kjønnsforsker
Claus Wiese [6.11], [14.14] Programleder
Jeffrey Wigand [10.6] amerikansk forsker og whistleblower
Esther-Marie Wiig [4.4] Tidl. hoff-reporter
Marit Wiig [5.10] Forretningskvinne
Christian Wikander [12.4] svensk regissør og tv-produsent
Ingvard Wilhelmsen [3.10] Lege og professor
Kåre Willoch [2.7], [4.3], [11.12], [13.9] Tidl. politiker (H)
Robbie Williams [9.14], [14.12] Britisk musiker
Amy Winehouse [17.3] britisk popartist
Stein Winge [8.11] Teaterregissør
Cathrine Winnes [11.10] dirigent
Rasmus Woxholt [14.2] fra Næringslivets sikkerhetsråd
Elizabeth Wurtzel [3.5] Am. forfatter og feminist
Nils Wærstad [15.3] programleder "walkabout"
Y
Bård Ylvisåker [11.9] artist og musiker
Vegard Ylvisåker [11.9] artist og musiker
Ingunn Yssen [6.13] Feminist og tidl. likestillingsdirektør
Z
Bertine Zetlitz [7.4], [12.5], [12.7] Musiker
Harald Zwart [6.13], [7.9], [10.13] Filmregissør
Ø
Knut Jørgen Røed Ødegaard [6.10], [10.8], [12.9], [15.10] Astrofysiker
Jostein Ødegården [12.14] kropsbygger
Anne Øfsti [12.10] samlivsterapeut
Per Anders Øien [1.3]
Elin Ørjasæter [15.2], [16.6] hodejeger
Hanne Ørstavik [4.12] Forfatter
Einar Øverenget [13.6] filosof og forfatter
Andreas Øverland [7.1] Fotograf
Elise Øverland [10.5] norsk designer bosatt i New York
Svein Øverland [15.9] psykolog
Gunn-Helen Øye [12.13] sosialantropolog og trendanalytiker
Roald Øyen [11.13] programleder
Å
Lasse Åberg [3.1] Svensk skuespiller
Tone Damli Aaberge [17.8] sangerinne
Finn Aamodt [16.11] skitrener og medlem av Olympiatoppen
Kjetil André Aamodt [9.8], [12.6], [16.11] Alpinist
John-Ragnar Aarset [3.8] Politiker (H)
Olav Aaraas [3.14] Museumsdirektør ved Norsk Folkemuseum
Marit Åslein [6.7] Programleder og komiker