Liste over Danmarks fugler

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Knoppsvane, Danmarks nasjonalfugl.[1]

Denne listen over Danmarks fugler inkluderer 470 arter. Inkludert er sju arter som ikke er observert etter 1. januar 1950, og seks introduserte arter.

De norske navn følger Norske navn på verdens fugler.[2]

Status på lista:

  • B - ikke observert etter 1. januar 1950
  • FA - Fremmed art. En art som forekommer utenfor sitt naturlige utbredelsesområde. Arten har blitt frakta dit av mennesker.
  • S - Dansk sjeldenhet.


Innholdsfortegnelse

Non-passerines: LommerLappedykkereAlbatrosserEgentlige stormfuglerStormsvalefamilienSulerSkarverPelikanerFregattfuglerHegrefamilienStorkerIbiser og skjestorkerEnder, gjess og svanerHaukefamilienFiskeørnFalkefamilienSkoghønsFasanerRiksefuglerTranerTrapperTjeldfamilienAvosettfamilienTrielerBrakksvalefamilienLofamilienSnipefuglerJoerMåsefuglerTernerAlkefuglerSandhønsDuerGjøkfamilien#Tårnuglefamilien#UglefamilienNattravnerSeilerfamilienIsfuglerBietereRåkerHærfuglHakkespetter

Passerines: LerkefamilienSvalerErlefamilienSidensvanserFossekallerGjerdesmettfamilienJernspurverTrosterSangerfamilienFluesnapperfamilienTimalerStjertmeiserMeisefamilienSpettmeiserTrekryperePungmeiserPirolfamilienVarslereKråkefuglerStærfamilienSpurvefamilienVireofamilienFinkefamilienParulaerBuskspurver

Referanser        Eksterne lenker

Lommer[rediger | rediger kilde]

Orden: Gaviiformes. Familie: Gaviidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Plongeon catmarin oisillon.jpg Smålom Gavia stellata
Gavia arctica1.jpg Storlom Gavia arctica
Common Loon.jpg Islom Gavia immer
Gavia adamsii.jpg Gulnebblom Gavia adamsii

Lappedykkere[rediger | rediger kilde]

Orden: Podicipediformes. Familie: Podicipedidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Zwergtaucher 060319 3.jpg Dvergdykker Tachybaptus ruficollis
Podiceps cristatus 2 (Marek Szczepanek).jpg Toppdykker Podiceps cristatus
Podiceps cristatus 3 (Lukasz Lukasik).jpg Gråstrupedykker Podiceps grisegena
Podiceps auritus1.jpg Horndykker Podiceps auritus
Podiceps nigricollis naumann.jpg Svarthalsdykker Podiceps nigricollis

Albatrosser[rediger | rediger kilde]

Orden: Procellariiformes. Familie: Diomedeidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Black-browed albatross.jpg Svartbrynalbatross Thalassarche melanophris S

Egentlige stormfugler[rediger | rediger kilde]

Orden: Procellariiformes. Familie: Procellariidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Eissturmvogel02.jpg Havhest Fulmarus glacialis
CorysShearwaterBottom.jpg Gulnebblire Calonectris diomedea S
Kappensturmtaucher.jpg Storlire Puffinus gravis S
Sooty shearwater kaikoura.jpg Grålire Puffinus griseus
P puffinus griseus.jpg Havlire Puffinus puffinus
Skua 20100427 161943 (12560085194).jpg Balearlire Puffinus mauretanicus S
Makaronesialire Puffinus baroli B

Stormsvalefamilien[rediger | rediger kilde]

Orden: Procellariiformes. Familie: Hydrobatidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
European Storm Petrel From The Crossley ID Guide Eastern Birds.jpg Havsvale Hydrobates pelagicus
Oceanodroma leucorhoea (Naumann).jpg Stormsvale Oceanodroma leucorhoa

Suler[rediger | rediger kilde]

Orden: Suliformes. Familie: Sulidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Morus bassanus adu.jpg Havsule Morus bassanus

Skarver[rediger | rediger kilde]

Orden: Suliformes. Familie: Phalacrocoracida

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Phalacrocorax carbo02.jpg Storskarv Phalacrocorax carbo
EuropeanShag.jpg Toppskarv Phalacrocorax aristotelis S

Pelikaner[rediger | rediger kilde]

Orden: Pelecaniformes. Familie: Pelecanidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
2005-11-01 Pelecanus crispus.JPG Krøllpelikan Pelecanus crispus S

Fregattfugler[rediger | rediger kilde]

Orden: Suliformes. Familie: Fregatidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Fregata magnificens1.jpg Praktfregattfugl Fregata magnificens S

Hegrefamilien[rediger | rediger kilde]

Orden: Pelecaniformes. Familie: Ardeidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Botaurus stellaris (Marek Szczepanek).jpg Rørdrum Botaurus stellaris
Botaurus lentiginosus1.jpg Amerikarørdrum Botaurus lentiginosus S
Ixobrychus minutus 3 (Marek Szczepanek).jpg Dvergrørdrum Ixobrychus minutus S
Nycticorax-nycticorax-004.jpg Natthegre Nycticorax nycticorax S
Ardeola ralloides -Lake Ravelobe, Ankarafantsika National Park, Madagascar-8.jpg Topphegre Ardeola ralloides S
Cattleegretusfs.jpg Kuhegre Bubulcus ibis S
Little Egret (Egretta garzetta)- In Breeding plumage-actively catching prey in Kolkata I IMG 7962.jpg Silkehegre Egretta garzetta
Egretta alba 2 (Lukasz Lukasik).jpg Egretthegre Ardea alba
Ardea cinerea 2 (Marek Szczepanek).jpg Gråhegre Ardea cinerea
2010-kabini-purple-heron.jpg Purpurhegre Ardea purpurea S

Storker[rediger | rediger kilde]

Orden: Ciconiiformes. Familie: Ciconiidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Ciconia nigra 1 (Marek Szczepanek).jpg Svartstork Ciconia nigra
Ooievaar in het Zwin.jpg Stork Ciconia ciconia

Ibiser og skjestorker[rediger | rediger kilde]

Orden: Pelecaniformes. Familie: Threskiornithidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Plegadis falcinellus Syracuse.jpg Bronseibis Plegadis falcinellus S
Eurasian Spoonbill.jpg Skjestork Platalea leucorodia

Ender, gjess og svaner[rediger | rediger kilde]

Orden: Anseriformes. Familie: Anatidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Juveren-knoppsvane.jpg Knoppsvane Cygnus olor
Bewicks.swan.2.arp.750pix.jpg Dvergsvane Cygnus columbianus
Singschwan jm.JPG Sangsvane Cygnus cygnus
Bean.goose.600pix.jpg Sædgås Anser fabalis
Anser brachyrhynchus.jpg Kortnebbgås Anser brachyrhynchus
White-fronted.goose.750pix.jpg Tundragås Anser albifrons
Anser erythropus.jpg Dverggås Anser erythropus
Greylag Goose (Anser anser).jpg Grågås Anser anser
Canadgoose03192006.JPG Kanadagås Branta canadensis FA
Branta leucopsis.jpg Hvitkinngås Branta leucopsis
Rotgans.jpg Ringgås Branta bernicla
Rothalsgans.jpg Rødhalsgås Branta ruficollis
Alopochen aegyptiacus-01 (xndr).jpg Niland Alopochen aegyptiacus FA
Ruddy.shelduck.arp.2.750pix.jpg Rustand Tadorna ferruginea S
Tadorna tadorna (aka).jpg Gravand Tadorna tadorna
Mandarinand (2).jpg Mandarinand Aix galericulata FA
Mareca penelope kuribo cropped.jpg Brunnakke Anas penelope
Anas americana 1.jpg Amerikablesand Anas americana S
Anas strepera.jpg Snadderand Anas strepera
Anas formosa1.jpg Gulkinnand Anas formosa S
Corhwyaden.jpg Krikkand Anas crecca
Anas carolinensis FWS.jpg Amerikakrikkand Anas carolinensis
Ducks Winter.jpg Stokkand Anas platyrhynchos
Northern Pintail.jpg Stjertand Anas acuta
Garganey duck.jpg Knekkand Anas querquedula
Blue-Winged Teal.jpg Blåvingeand Anas discors S
Shovelerhen05.jpg Skjeand Anas clypeata
Netta rufina m.jpg Rødhodeand Netta rufina
Aythya ferina 02.jpg Taffeland Aythya ferina
Aythya-collaris-001.jpg Ringand Aythya collaris S
Aythya nyroca16.jpg Hvitøyeand Aythya nyroca S
Aythya fuligula pair.jpg Toppand Aythya fuligula
Aythya marila3.jpg Bergand Aythya marila
Lesserscaup.PNG Purpurhodeand Aythya affinis S
Somateria mollissima male female.jpg Ærfugl Somateria mollissima
Prachteiderente 0505281 Ausschnitt.jpg Praktærfugl Somateria spectabilis
Stellersdrake2.jpg Stellerand Polysticta stelleri S
Clangula hyemalis Hokkaido20.jpg Havelle Clangula hyemalis
BlackScoter23.jpg Svartand Melanitta nigra
Melanitta americana Barnegat NJ.jpg Amerikansk sjøorre Melanitta americana S
Melanitta perspicillata.jpg Brilleand Melanitta perspicillata S
Wwscoter12.JPG Sjøorre Melanitta fusca
White-winged Scoter.jpg Knoppsjøorre Melanitta deglandi S
Bucephala clangula ja 01.jpg Kvinand Bucephala clangula
Smew.both.arp.600pix.jpg Lappfiskand Mergellus albellus
RedBreastMerg23.jpg Siland Mergus serrator
Gaensesaeger.jpg Laksand Mergus merganser
Oxyura jamaicensis FWS.jpg Stivhaleand Oxyura jamaicensis FA, S

Haukefamilien[rediger | rediger kilde]

Orden: Accipitriformes. Familie: Accipitridae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Trzmielojad Pernis apivorus.jpg Vepsevåk Pernis apivorus
Trzmielojad Pernis apivorus.jpg Svartvingeglente Elanus caeruleus S
Milvus migrans front(ThKraft).jpg Svartglente Milvus migrans
Milvus milvus R(ThKraft).jpg Glente Milvus milvus
Haliaeetus albicilla (Svolvær, 2012).jpg Havørn Haliaeetus albicilla
Egyptian vulture.jpg Åtselgribb Neophron percnopterus S
Gyps fulvus 3.jpg Gåsegribb Gyps fulvus S
Rohrweihe.jpg Sivhauk Circus aeruginosus
Henharrier.jpg Myrhauk Circus cyaneus
Circus macrourus.jpg Steppehauk Circus macrourus
Monties.jpg Enghauk Circus pygargus
Accipiter gentilisAAP045CA.jpg Hønsehauk Accipiter gentilis
Sparrowhawk-Male.JPG Spurvehauk Accipiter nisus
Poster Buteo buteo.jpg Musvåk Buteo buteo
Adlerbussard.jpg Ørnvåk Buteo rufinus S
Buteo lagopus rock.jpg Fjellvåk Buteo lagopus
Greater spotted eagle.jpg Storskrikørn Aquila clanga S
Aquila pomarina orlik krzykliwyAM.jpg Småskrikørn Aquila pomarina
Booted Eagle (Hieraaetus pennatus) (2821390977).jpg Dvergørn Aquila pennata S
Chrysaetos La Cañada 20120114 1.jpg Kongeørn Aquila chrysaetos
Bonelli's Eagle.jpg Haukørn Aquila fasciata S
Steppe Eagle Portrait.jpg Steppeørn Aquila nipalensis S
Impeagle.JPG Keiserørn Aquila heliaca S

Fiskeørn[rediger | rediger kilde]

Orden: Accipitriformes. Familie: Pandionidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Osprey01usfs.jpg Fiskeørn Pandion haliaetus

Falkefamilien[rediger | rediger kilde]

Orden: Falconiformes. Familie: Falconidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Roetelfalke 05083111.jpg Rødfalk Falco naumanni S
Falco tinnunculus.jpg Tårnfalk Falco tinnunculus
AmericanKestrel02.jpg Spurvefalk Falco sparverius B
Falco vespertinus NAUMANN.jpg Aftenfalk Falco vespertinus
Falco columbarius NAUMANN.jpg Dvergfalk Falco columbarius
Lerkefalk Falco subbuteo
Eleonorenfalke1.jpg Eleonorafalk Falco eleonorae S
Falco rusticolus f.jpg Jaktfalk Falco rusticolus S
Audubon-peregrinus.jpg Vandrefalk Falco peregrinus

Skoghøns[rediger | rediger kilde]

Orden: Galliformes. Familie: Tetraonidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Tetrao tetrix from ja.jpg Orrfugl Tetrao tetrix S

Fasaner[rediger | rediger kilde]

Orden: Galliformes. Familie: Phasianidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Perdix perdix (Marek Szczepanek).jpg Rapphøne Perdix perdix
Coturnix coturnix (Lmbuga).jpg Vaktel Coturnix coturnix
Phasianus colchicus 2 tom (Lukasz Lukasik).jpg Fasan Phasianus colchicus FA

Riksefugler[rediger | rediger kilde]

Orden: Gruiformes. Familie: Rallidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Rallus aquaticus 1 (Marek Szczepanek).jpg Vannrikse Rallus aquaticus
Porzana porzana 3 (Marek Szczepanek).jpg Myrrikse Porzana porzana
Littlecrake62.jpg Sumprikse Porzana parva S
Baillon's crake.jpg Dvergrikse Porzana pusilla S
Crex crex00.jpg Åkerrikse Crex crex
Moorhen.slimb.750pix.jpg Sivhøne Gallinula chloropus
Porphyrio alleni Martien Brand.jpg Afrikapurpurhøne Porphyrio alleni B
Fulica atra no.JPG Sothøne Fulica atra B

Traner[rediger | rediger kilde]

Orden: Gruiformes. Familie: Gruidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Flickr - Rainbirder - Eurasian Crane (Grus grus) (cropped).jpg Trane Grus grus
Sandhill Crane with Chick.jpg Kanadatrane Grus canadensis
Demoiselle Cranes at Tal Chappar.jpg Jomfrutrane Anthropoides virgo

Trapper[rediger | rediger kilde]

Orden: Gruiformes. Familie: Otididae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Tetrax tetrax.jpg Dvergtrappe Tetrax tetrax S
MacQueens Bustard in Greater Rann of Kutch, Gujarat, India.jpg Steppetrappe Chlamydotis macqueenii B
Otis tarda, Hortobagy, Hungary 1.jpg Stortrappe Otis tarda S

Tjeldfamilien[rediger | rediger kilde]

Orden: Charadriiformes. Familie: Haematopodidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Haematopus ostralegus Norway.jpg Tjeld Haematopus ostralegus

Avosettfamilien[rediger | rediger kilde]

Orden: Charadriiformes. Familie: Recurvirostridae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Black-necked Stilt.jpg Stylteløper Himantopus himantopus S
Recurvirostra avosetta - Zoo Frankfurt 4.jpg Avosett Recurvirostra avosetta

Trieler[rediger | rediger kilde]

Orden: Charadriiformes. Familie: Burhinidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Burhinus oedicnemus0.jpg Triel Burhinus oedicnemus S

Brakksvalefamilien[rediger | rediger kilde]

Orden: Charadriiformes. Familie: Glareolidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Raczak ryc.jpg Ørkenløper Cursorius cursor S
Glareola pratincola01.jpg Brakksvale Glareola pratincola S
Glareola maldivarum - Beung Borapet.jpg Orientbrakksvale Glareola maldivarum S
Naumann Glareola pratincola Glareola nordmanni.jpg Steppebrakksvale Glareola nordmanni S

Lofamilien[rediger | rediger kilde]

Orden: Charadriiformes. Familie: Charadriidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Charadrius dubius 4 (Marek Szczepanek).jpg Dverglo Charadrius dubius
Charadrius hiaticula He.jpg Sandlo Charadrius hiaticula
Snowy plover.jpg Hvitbrystlo Charadrius alexandrinus
Charadrius mongolus - Laem Phak Bia.jpg Mongollo Charadrius mongolus S
Greater Sand Plover.jpg Ørkenlo Charadrius leschenaultii S
Charadrius morinellus male with chicks.jpg Boltit Charadrius morinellus
Pluvialis dominica1.jpg Kanadalo Pluvialis dominica S
Pluvialis fulvaUSFWS003413A.jpg Sibirlo Pluvialis fulva S
Rohkunborri Pluvialis Apricaria.jpg Heilo Pluvialis apricaria
Pluvialis squatarola (summer plumage).jpg Tundralo Pluvialis squatarola
SociablePlover.jpg Steppevipe Vanellus gregarius S
White tailed Lapwing I IMG 9928.jpg Sumpvipe Vanellus leucurus S
Kiebitz 050424ausschnitt.jpg Vipe Vanellus vanellus

Snipefugler[rediger | rediger kilde]

Orden: Charadriiformes. Familie: Scolopacidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Calidris canutus jcwf1.jpg Polarsnipe Calidris canutus
Calidris-alba-001.jpg Sandløper Calidris alba
Calidris-pusilla-001.jpg Sandsnipe Calidris pusilla S
Calidris ruficollis - Marion Bay.jpg Rødstrupesnipe Calidris ruficollis S
Littlestint86.jpg Dvergsnipe Calidris minuta
Calidris temminckii 1 (Marek Szczepanek).jpg Temmincksnipe Calidris temminckii
White-rumped Sandpiper.jpg Bonapartesnipe Calidris fuscicollis S
Calidris bairdii -Gullbringusysla, Iceland-8.jpg Gulbrystsnipe Calidris bairdii S
Pectoral-Sandpiper.jpg Alaskasnipe Calidris melanotos
Calidris acuminata P4278959.jpg Spisshalesnipe Calidris acuminata S
Calidris ferruginea (Marek Szczepanek).jpg Tundrasnipe Calidris ferruginea
Purple Sandpiper 2008-02-24 Northumberland.jpg Fjæreplytt Calidris maritima
Calidris-alpina-001.jpg Myrsnipe Calidris alpina
Limicola falcinellus.jpg Fjellmyrløper Limicola falcinellus
Calidris himantopus.jpg Styltesnipe Calidris himantopus S
Grasläufer.jpg Rustsnipe Tryngites subruficollis S
Philomachus pugnax -Diergaarde Blijdorp-8c.jpg Brushane Philomachus pugnax
Lymnocryptes minimus (Marek Szczepanek).jpg Kvartbekkasin Lymnocryptes minimus
Gallinago gallinago 6 (Marek Szczepanek).jpg Enkeltbekkasin Gallinago gallinago
Gallinago media.jpg Dobbeltbekkasin Gallinago media
Limnodromus scolopaceus1.jpg Langnebbekkasinsnipe Limnodromus scolopaceus S
Carl Seitz Waldschnepfe.jpg Rugde Scolopax rusticola
Uferschnepfe 02.jpg Svarthalespove Limosa limosa
Limosa haemastica -Rio Grande, Rio Gande do Sul, Brazil-8.jpg Svartvingespove Limosa haemastica
Bar-tailed Godwit.jpg Lappspove Limosa lapponica
Numenius-phaeopus-001.jpg Småspove Numenius phaeopus
Curlew06.jpg Storspove Numenius arquata
Bartramia longicauda.jpg Præriesnipe Bartramia longicauda B
Xenus cinereus (Alnus).jpg Tereksnipe Xenus cinereus S
Actitis hypoleucos - Laem Pak Bia.jpg Strandsnipe Actitis hypoleucos
Actitis-macularia-004.jpg Flekksnipe Tringa macularia S
Tringa ochropus 1 (Marek Szczepanek).jpg Skogsnipe Tringa ochropus
Dunkler Wasserlaeufer1.JPG Sotsnipe Tringa erythropus
Tringa nebularia (Marek Szczepanek).jpg Gluttsnipe Tringa nebularia
Tringa melanoleuca1.jpg Gulbeinsnipe Tringa flavipes S
Tringa stagnatilis.jpg Damsnipe Tringa stagnatilis
Tringa glareola 2 (Marek Szczepanek).jpg Grønnstilk Tringa glareola
Redshank172.jpg Rødstilk Tringa totanus
Arenaria interpres (habitus).jpg Steinvender Arenaria interpres
WilsonPhalarope23.jpg Hvithalesvømmesnipe Phalaropus tricolor S
Phalaropus lobatus.jpg Svømmesnipe Phalaropus lobatus
Phalaropus fulicaria1.jpg Polarsvømmesnipe Phalaropus fulicarius

Joer[rediger | rediger kilde]

Orden: Charadriiformes. Familie: Stercorariidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Pomarineskua86.jpg Polarjo Stercorarius pomarinus
Arcticskua2.jpg Tyvjo Stercorarius parasiticus
Stercorarius longicaudus2.jpg Fjelljo Stercorarius longicaudus
Skua Runde.jpg Storjo Stercorarius skua

Måsefugler[rediger | rediger kilde]

Orden: Charadriiformes. Familie: Laridae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Pagophila eburnea.jpg Ismåke Pagophila eburnea S
Xema sabini -Iceland -swimming-8 (1).jpg Sabinemåke Larus sabini
Kittiwake.jpg Krykkje Rissa tridactyla
Larus genei.jpg Smalnebbmåke Chroicocephalus genei S
Larus philadelphia1.jpg Kanadahettemåke Chroicocephalus philadelphia S
Chroicocephalus ridibundus (summer).jpg Hettemåke Chroicocephalus ridibundus
Littlegull75.jpg Dvergmåke Hydrocoloeus minutus
Ross's Gull (Rhodostethia rosea).jpg Rosenmåke Rhodostethia rosea S
Larus atricilla1.jpg Lattermåke Larus atricilla S
Franklin's Gull Brisbane98.jpg Franklinmåke Larus pipixcan S
Larus melanocephalus01.jpg Svartehavsmåke Larus melanocephalus
Ichthyaetus audouinii.jpg Middelhavsmåke Larus audouinii S
Pallas's Gull (Larus ichthyaetus) W IMG 6665.jpg Steppemåke Larus ichthyaetus S
Sturmmöwe - Auenlandschaft Hohenrode HA 222 Landkreis Schaumburg.jpg Fiskemåke Larus canus
Delaw.jpg Ringnebbmåke Larus delawarensis S
Larus-fuscus-taxbox.jpg Sildemåke Larus fuscus
Larus argentatus ad.jpg Gråmåke Larus argentatus
2004-04-10 Larus michahellis ad.jpg Gulbeingråmåke Larus michahellis
Larus cachinnans 3 (Marek Szczepanek).jpg Kaspimåke Larus cachinnans
Larus-glaucoides-002.jpg Grønlandsmåke Larus glaucoides
THGUc.jpg Eskimomåke Larus thayeri S
Larus hyperboreus1.jpg Polarmåke Larus hyperboreus
Svartbak.jpg Svartbak Larus marinus
Glaucous-winged gull.jpg Gråvingemåke Larus glaucescens S

Terner[rediger | rediger kilde]

Orden: Charadriiformes. Familie: Sternidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Bridled Tern LEI Nov06.JPG Tøyleterne Onychoprion anaethetus S
Sternula albifrons 2 - Little Swanport.jpg Dvergterne Sternula albifrons
Gull-billed Tern.jpg Sandterne Gelochelidon nilotica
Sterna caspiaPCCA20031225-0908B.jpg Rovterne Hydroprogne caspia
Chlidonias hybrida 2 (Marek Szczepanek).jpg Hvitkinnsvartterne Chlidonias hybrida S
Chlidonias niger.jpg Svartterne Chlidonias niger
Chlidonias leucopterus Mai Po.jpg Hvitvingesvartterne Chlidonias leucopterus
Sandwich Tern perched.jpg Splitterne Sterna sandvicensis
Elegant Tern Bolsa Chica.jpg Langnebbterne Sterna elegans S
Sterna hirundo2.jpg Makrellterne Sterna hirundo
RoseateTern23.jpg Rosenterne Sterna dougallii S
Sterna paradisaea-Norderoog.jpg Rødnebbterne Sterna paradisaea

Alkefugler[rediger | rediger kilde]

Orden: Charadriiformes. Familie: Alcidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Uria aalge -Iceland -swimming-8.jpg Lomvi Uria aalge
Uria lomvia1.jpg Polarlomvi Uria lomvia S
Alke.jpg Alke Alca torda
Tystie1.jpg Teist Cepphus grylle
AlleAlle 2.jpg Alkekonge Alle alle
Lundi2.jpg Lunde Fratercula arctica

Sandhøns[rediger | rediger kilde]

Orden: Pteroclidiformes. Familie: Pteroclididae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Syrrhaptes paradoxus.jpg Steppehøne Syrrhaptes paradoxus S

Duer[rediger | rediger kilde]

Orden: Columbiformes. Familie: Columbidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Rock pigeons on cliffs.jpg Klippedue Columba livia FA
Columba oenas1.jpg Skogdue Columba oenas
Wood.pigeon.2.arp.750pix.jpg Ringdue Columba palumbus
Tourterelle turque.jpg Tyrkerdue Streptopelia decaocto
2006 1031turturduva0224.JPG Turteldue Streptopelia turtur
Orientalturtledove.JPG Mongolturteldue Streptopelia orientalis S
Mourning Dove 2006.jpg Sørgedue Zenaida macroura S

Gjøkfamilien[rediger | rediger kilde]

Orden: Cuculiformes. Familie: Cuculidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Clamator glandarius.jpg Skjæregjøk Clamator glandarius S
Cuculus canorus.jpg Gjøk Cuculus canorus
Black-billed-cuckoo2.jpg Svartnebbgjøk Coccyzus erythrophthalmus S
Coccyzus-americanus-001.jpg Gulnebbgjøk Coccyzus americanus B

Tårnuglefamilien[rediger | rediger kilde]

Orden: Strigiformes. Familie: Tytonidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Barn-owl (Racheeo).jpg Tårnugle Tyto alba

Uglefamilien[rediger | rediger kilde]

Orden: Strigiformes. Familie: Strigidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Zwergohreulen.jpg Dverghornugle Otus scops S
Bubo bubo winter 1.jpg Hubro Bubo bubo FA
Bubo scandiacus2.jpg Snøugle Bubo scandiacus S
Sperbereule1a.jpg Haukugle Surnia ulula S
Glaucidium passerinum.jpg Spurveugle Glaucidium passerinum S
Athene noctua.jpg Kirkeugle Athene noctua
Strixalucoamikosik.jpg Kattugle Strix aluco
Waldohreule in freier Wildbahn.jpg Hornugle Asio otus
Asio-flammeus-001.jpg Jordugle Asio flammeus
Aegolius-funereus-001.jpg Perleugle Aegolius funereus

Nattravner[rediger | rediger kilde]

Orden: Caprimulgiformes. Familie: Caprimulgidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Şivanxapînok.jpg Nattravn Caprimulgus europaeus
Egyptian Nightjar.jpg Ørkennattravn Caprimulgus aegyptius S

Seilerfamilien[rediger | rediger kilde]

Orden: Apodiformes. Familie: Apodidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
White-throated Needletail 09a.jpg Pigghaleseiler Hirundapus caudacutus S
Apus apus 01.jpg Tårnseiler Apus apus
Apuspallidus 9043.JPG Gråseiler Apus pallidus S
ApusPacificus.jpg Gaffelseiler Apus pacificus S
Alpi1.jpg Alpeseiler Apus melba S

Isfugler[rediger | rediger kilde]

Orden: Coraciiformes. Familie: Alcedinidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Common Kingfisher Alcedo atthis.jpg Isfugl Alcedo atthis

Bietere[rediger | rediger kilde]

Orden: Coraciiformes. Familie: Meropidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Blue-cheeked bee-eater (Merops persicus persicus) Namibia.jpg Blåkinnbieter Merops persicus S
Pair of Merops apiaster feeding.jpg Bieter Merops apiaster

Råker[rediger | rediger kilde]

Orden: Coraciiformes. Familie: Coraciidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
European roller.jpg Blåråke Coracias garrulus S

Hærfugl[rediger | rediger kilde]

Orden: Coraciiformes. Familie: Upupidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
ABUBILLA (Upupa epops).jpg Hærfugl Upupa epops

Hakkespetter[rediger | rediger kilde]

Orden: Piciformes. Familie: Picidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Jynx torquilla no.JPG Vendehals Jynx torquilla
Northern Flicker.jpg Gullspett Colaptes auratus S
Grünspecht Picus viridis.jpg Grønnspett Picus viridis
BlackWoods.jpg Svartspett Dryocopus martius
Buntspecht Dendrocopos major.jpg Flaggspett Dendrocopos major
Dendrocopos medius (Marek Szczepanek).jpg Mellomspett Dendrocopos medius S
Dendrocopos minor female.jpg Dvergspett Dendrocopos minor
Pohjantikka (Matti Suopajärvi).jpg Tretåspett Picoides tridactylus S

Lerkefamilien[rediger | rediger kilde]

Orden: Passeriformes. Familie: Alaudidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Fjellkalanderlerke Melanocorypha bimaculata S
Shorttoedlark59.JPG Dverglerke Calandrella brachydactyla S
Galerida cristata (Marek Szczepanek)2.jpg Topplerke Galerida cristata
Woodlark57.jpg Trelerke Lullula arborea
Alauda arvensis 2.jpg Sanglerke Alauda arvensis
Shore Lark.jpg Fjellerke Eremophila alpestris

Svaler[rediger | rediger kilde]

Orden: Passeriformes. Familie: Hirundinidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Uferschwalbe-Naumann.jpg Sandsvale Riparia riparia
Cragmartin22.jpg Klippesvale Ptyonoprogne rupestris S
Landsvale.jpg Låvesvale Hirundo rustica
Delichon urbica NRM.jpg Taksvale Delichon urbicum
Hirondelles rousselines, St Cassien 2.jpg Amursvale Cecropis daurica WS

Erlefamilien[rediger | rediger kilde]

Orden: Passeriformes. Familie: Motacillidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Richard's Pipit I -Haryana IMG 9961.jpg Tartarpiplerke Anthus richardi
Blyth s Pipit Anthus godlewskii.jpg Mongolpiplerke Anthus godlewskii S
Anthus campestris-3.jpg Markpiplerke Anthus campestris
Olive backed Pipit.jpg Sibirpiplerke Anthus hodgsoni S
Anthus triviallis (Marek Szczepanek).jpg Trepiplerke Anthus trivialis
Meadow-Pipit.jpg Heipiplerke Anthus pratensis
Anthus cervinus.jpg Lappiplerke Anthus cervinus
Anthus petrosus0.jpg Skjærpiplerke Anthus petrosus
Anthus spinoletta.jpg Vannpiplerke Anthus spinoletta
Motacilla flava 1 young (Marek Szczepanek).jpg Gulerle Motacilla flava
Citrine Wagtail (Motacilla citreola)- Breeding Male of calcarata race at Bharatpur I IMG 5752.jpg Sitronerle Motacilla citreola S
Greywagtail08.jpg Vintererle Motacilla cinerea
Pied Wagtail rear view 700.jpg Linerle Motacilla alba

Sidensvanser[rediger | rediger kilde]

Orden: Passeriformes. Familie: Bombycillidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Bohemian Wax Wing.jpg Sidensvans Bombycilla garrulus

Fossekaller[rediger | rediger kilde]

Orden: Passeriformes. Familie: Cinclidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Cinclus cinclus R(ThKraft).jpg Fossekall Cinclus cinclus

Gjerdesmettfamilien[rediger | rediger kilde]

Orden: Passeriformes. Familie: Troglodytidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Troglodytes troglodytes1.jpg Gjerdesmett Troglodytes troglodytes

Jernspurver[rediger | rediger kilde]

Orden: Passeriformes. Familie: Prunellidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Dunnock.jpg Jernspurv Prunella modularis
Prunella modularis montanella.jpg Sibirjernspurv Prunella montanella S
Prunella collaris.jpg Alpejernspurv Prunella collaris S

Troster[rediger | rediger kilde]

Orden: Passeriformes. Familie: Turdidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Erithacus rubecula (Marek Szczepanek).jpg Rødstrupe Erithacus rubecula
Luscinia sibilans - Khao Yai.jpg Trillenattergal Luscinia sibilans S
Luscinia luscinia Hartlepool 1.jpg Nattergal Luscinia luscinia
Nachtigall1.jpg Sørnattergal Luscinia megarhynchos
Luscinia calliope - Pak Chong 2.jpg Rubinstrupe Luscinia calliope S
Luscinia svecica volgae.jpg Blåstrupe Luscinia svecica
Tarsiger cyanurus.jpg Blåstjert Tarsiger cyanurus S
Phoenicurus ochruros 1 (Marek Szczepanek).jpg Svartrødstjert Phoenicurus ochruros
Gekraagderoodstaart2.jpg Rødstjert Phoenicurus phoenicurus
Saxicola rubetra 2 tom (Marek Szczepanek).jpg Buskskvett Saxicola rubetra
Malestonechatseaham Cropped.jpg Svartstrupe Saxicola torquata
Siberian Stonechat (Saxicola maura)- Male at Bharatpur I IMG 5768.jpg Asiasvartstrupe Saxicola maurus S
Isabelline wheatear (Oenanthe isabellina) male, non-breeding.jpg Isabellasteinskvett Oenanthe isabellina S
Oenanthe oenanthe Norway.jpg Steinskvett Oenanthe oenanthe
Oenanthe pleschanka.jpg Svartstrupesteinskvett Oenanthe pleschanka S
45-090506-black-eared-wheatear-at-Ipsilou-Monastery-.jpg Middelhavssteinskvett Oenanthe hispanica S
Oenanthe deserti LipKee.jpg Ørkensteinskvett Oenanthe deserti S
Oenanthe leucopyga.jpg Hvitkronesteinskvett Oenanthe leucopyga S
Monticola saxatilis NAUMANN.jpg Steintrost Monticola saxatilis S
Zoothera dauma - Ang Khang.jpg Gulltrost Zoothera dauma S
SwainsonThrush23.jpg Brunkinnskogtrost Catharus ustulatus S
Turdus torquatus.jpg Ringtrost Turdus torquatus
Solsort.jpg Svarttrost Turdus merula
Eyebrowed Thrush.jpg Gråstrupetrost Turdus obscurus S
Turdus eunomus -Japan-8.jpg Svartflekktrost Turdus eunomus S
Turdusatro.jpg Svartstrupetrost Turdus atrogularis S
Turdus pilaris Linnaeus.jpg Gråtrost Turdus pilaris
Turdus philomelos0.jpg Måltrost Turdus philomelos
Redwing Turdus iliacus.jpg Rødvingetrost Turdus iliacus
Turdus viscivorus juv.jpg Duetrost Turdus viscivorus
Turdus-migratorius-002.jpg Vandretrost Turdus migratorius S

Sangerfamilien[rediger | rediger kilde]

Orden: Passeriformes. Familie: Sylviidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Zitting Cisticola - Cisticola juncidis.JPG Cistussanger Cisticola juncidis S
Locustella lanceolata.jpg Stripesanger Locustella lanceolata S
Grashoppsangare-070512.jpg Gresshoppesanger Locustella naevia
Flodsangare.jpg Elvesanger Locustella fluviatilis
Locustellaluscinioides.jpg Sumpsanger Locustella luscinioides
Locustella amnicola Hokkaido Japan.jpg Urtesanger Locustella fasciolata S
Seggenrohrsaenger hand.jpg Vannsanger Acrocephalus paludicola S
Acrocephalus schoenobaenus 1 (Marek Szczepanek).jpg Sivsanger Acrocephalus schoenobaenus
Acrocephalus agricola0.jpg Åkersanger Acrocephalus agricola S
Blyth's Reed Warbler I2 IMG 9417.jpg Busksanger Acrocephalus dumetorum S
Acrocephalus palustris (Marek Szczepanek).jpg Myrsanger Acrocephalus palustris
Acrocephalus scirpaceus.jpg Rørsanger Acrocephalus scirpaceus
Acrocephalus arundinaceus (Marek Szczepanek).jpg Trostesanger Acrocephalus arundinaceus
Hippolais pallida Akko Israel 2.jpg Bleksanger Hippolais pallida S
Hippolais caligata1.jpg Tartarsanger Hippolais caligata S
Hippolais icterina1.jpg Gulsanger Hippolais icterina
Hippolais polyglotta.jpg Spottesanger Hippolais polyglotta S
Sylvia atricapilla.jpg Munk Sylvia atricapilla
Sylvia borin (Örebro County).jpg Hagesanger Sylvia borin
Asian Desert Wrabler.jpg Ørkensanger Sylvia nana S
Sylvia nisoria.jpg Hauksanger Sylvia nisoria
Sylvia curruca.jpg Møller Sylvia curruca
Tallareta vulgar 01 (Sylvia communis).jpg Tornsanger Sylvia communis
Sylvia rueppelli.jpg Svartstrupesanger Sylvia rueppelli S
Western Subalpine Warbler Sylvia inornata, Aiguamolls de l'Empordà.jpg Rødstrupesanger Sylvia cantillans S
Sardinian Warbler.jpg Svarthodesanger Sylvia melanocephala S
Sylvia sarda 1838.jpg Sardiniasanger Sylvia sarda S
Greenish Warbler I IMG 0565.jpg Østsanger Phylloscopus trochiloides
Arcticwarbler248.jpg Lappsanger Phylloscopus borealis S
20070304贵阳-黄腰柳莺.jpg Fuglekongesanger Phylloscopus proregulus
Phylloscopus inornatus (Yellow-browed Warbler).jpg Gulbrynsanger Phylloscopus inornatus
Hume's Warbler (Phylloscopus humei) at Delhi W.jpg Blekbrynsanger Phylloscopus humei S
Radde's Warbler (Phylloscopus schwarzi).jpg Viersanger Phylloscopus schwarzi S
Dusky Warbler.jpg Brunsanger Phylloscopus fuscatus S
Phylloscopus bonelli.jpg Eikesanger Phylloscopus bonelli S
Świstunka.jpg Bøksanger Phylloscopus sibilatrix
Phylloscopus collybita (taxobox).jpg Gransanger Phylloscopus collybita
Phylloscopus ibericus.jpg Iberiagransanger Phylloscopus ibericus S
Willow warbler UK09.JPG Løvsanger Phylloscopus trochilus
Regulus regulus0.jpg Fuglekonge Regulus regulus
Regulus ignicapillus.01.jpg Rødtoppfuglekonge Regulus ignicapilla

Fluesnapperfamilien[rediger | rediger kilde]

Orden: Passeriformes. Familie: Muscicapidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Asian Brown Flycatcher (Muscicapa dauurica) at Periyar National Park.jpg Brunfluesnapper Muscicapa dauurica S
SpottedFlycatcheronfence.jpg Gråfluesnapper Muscicapa striata
Ficedula parva.jpg Dvergfluesnapper Ficedula parva
Halsbandschnaepper.jpg Halsbåndfluesnapper Ficedula albicollis
Ficedula.jpg Svarthvit fluesnapper Ficedula hypoleuca

Timaler[rediger | rediger kilde]

Orden: Passeriformes. Familie: Timaliidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Beardedtit46.jpg Skjeggmeis Panurus biarmicus

Stjertmeiser[rediger | rediger kilde]

Orden: Passeriformes. Familie: Aegithalidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Aegithalos caudatus 3 (Marek Szczepanek).jpg Stjertmeis Aegithalos caudatus

Meisefamilien[rediger | rediger kilde]

Orden: Passeriformes. Familie: Paridae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Parus caeruleus1.jpg Blåmeis Cyanistes caeruleus
Parus major 4 (Marek Szczepanek).jpg Kjøttmeis Parus major
Lophophanes cristatus Luc Viatour 4.jpg Toppmeis Lophophanes cristatus
Coal tit UK09.JPG Svartmeis Periparus ater
Parus atricapillus 2 (Marek Szczepanek).jpg Granmeis Poecile montana
Sumpfmeise1.jpg Løvmeis Poecile palustris

Spettmeiser[rediger | rediger kilde]

Orden: Passeriformes. Familie: Sittidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Sitta europaea wildlife 2 1.jpg Spettmeis Sitta europaea

Trekrypere[rediger | rediger kilde]

Orden: Passeriformes. Familie: Certhiidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Certhia familiaris -climbing tree-8 (cropped version).jpg Trekryper Certhia familiaris

Pungmeiser[rediger | rediger kilde]

Orden: Passeriformes. Familie: Remizidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Remiz pendulinus.jpg Pungmeis Remiz pendulinus

Pirolfamilien[rediger | rediger kilde]

Orden: Passeriformes. Familie: Oriolidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Oriole 2.jpg Pirol Oriolus oriolus

Varslere[rediger | rediger kilde]

Orden: Passeriformes. Familie: Laniidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Lanius cristatus - Surin.jpg Brunvarsler Lanius cristatus S
Isabellineshrike.jpg Rødhalevarsler Lanius isabellinus S
Lanius collurio 4.jpg Tornskate Lanius collurio
Long-tailed Shrike (Lanius schach- race tricolor) in Kolkata W IMG 3434.jpg Rustvarsler Lanius schach S
Schwarzstirnwuerger.jpg Rosenvarsler Lanius minor S
Lanius excubitor 2 (Marek Szczepanek).jpg Varsler Lanius excubitor
Southern grey shrike.jpg Krattvarsler Lanius meridionalis S
Woodchat.jpg Rødhodevarsler Lanius senator S

Kråkefugler[rediger | rediger kilde]

Orden: Passeriformes. Familie: Corvidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Garrulus glandarius 1 Luc Viatour.jpg Nøtteskrike Garrulus glandarius
Elster2.jpg Skjære Pica pica
Nucifraga caryocatactes.jpg Nøttekråke Nucifraga caryocatactes
Corvus monedula 01.JPG Kaie Corvus monedula
Dwlhany.jpg Mongolkaie Corvus dauuricus S
Corvus frugilegus1.jpg Kornkråke Corvus frugilegus
Corvus corone Rabenkrähe 1.jpg Svartkråke Corvus corone
Wrona Siwa.jpg Kråke Corvus cornix
Corvus corax corax (Kpjas).jpg Ravn Corvus corax

Stærfamilien[rediger | rediger kilde]

Orden: Passeriformes. Familie: Sturnidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Estornino Negro. Casa de Campo. Madrid (3).jpg Middelhavstær Sturnus unicolor S
Common starling in london.jpg Stær Sturnus vulgaris
Rosy Starling (Sturnus roseus) near Hyderabad W IMG 4837.jpg Rosenstær Pastor roseus

Spurvefamilien[rediger | rediger kilde]

Orden: Passeriformes. Familie: Passeridae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Passer domesticus Reifel Migratory Bird Sanctuary-16.jpg Gråspurv Passer domesticus
Tree-Sparrow.jpg Pilfink Passer montanus

Vireofamilien[rediger | rediger kilde]

Orden: Passeriformes. Familie: Vireonidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Vireo olivaceus -Madison -Wisconsin -USA-8.jpg Rødøyevireo Vireo olivaceus S

Finkefamilien[rediger | rediger kilde]

Orden: Passeriformes. Familie: Fringillidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Fringilla coelebs (Chaffinch-Buchfink).jpg Bokfink Fringilla coelebs
Fringilla montifringilla 1 (Marek Szczepanek).jpg Bjørkefink Fringilla montifringilla
Girlitz.jpg Gulirisk Serinus serinus
Carduelis chloris 2 (Marek Szczepanek).jpg Grønnfink Carduelis chloris
Carduelis carduelis (Lukasz Lukasik).jpg Stillits Carduelis carduelis
Carduelis spinus 1 tom (Marek Szczepanek).jpg Grønnsisik Carduelis spinus
Carduelis cannabina 2.jpg Tornirisk Carduelis cannabina
Carduelis flavirostris 2.jpg Bergirisk Carduelis flavirostris
Carduelis cabaret.jpg Brunsisik Carduelis cabaret
Gråsisik.JPG Gråsisik Carduelis flammea
Carduelis hornemanni CT3.jpg Polarsisik Carduelis hornemanni
Whitewingedcrossbillmale09.jpg Båndkorsnebb Loxia leucoptera
Fi Kreuzschnabel m.jpg Grankorsnebb Loxia curvirostra
Loxia pytyopsittacus071021.jpg Furukorsnebb Loxia pytyopsittacus
Bucanetes githagineus -Salinas de Janubio, Lanzarote, Spain-8.jpg Trompeterfink Bucanetes githagineus S
Carpodacus erythrinus.jpg Rosenfink Carpodacus erythrinus
Pine Grosbeak (Pinicola enucleator) (13667564073).jpg Konglebit Pinicola enucleator S
Dompap.jpg Dompap Pyrrhula pyrrhula
Coccothraustes coccothraustes 1 (Marek Szczepanek).jpg Kjernebiter Coccothraustes coccothraustes

Parulaer[rediger | rediger kilde]

Orden: Passeriformes. Familie: Parulidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
BlackpollWarbler23.jpg Svarthetteparula Dendroica striata S

Buskspurver[rediger | rediger kilde]

Orden: Passeriformes. Familie: Emberizidae

Foto Navn Vitenskapelig navn Status
Zonotrichia albicollis CT1.jpg Hvitstrupespurv Zonotrichia albicollis S
Oregon Junco in Kelowna, BC.jpg Vinterjunko Junco hyemalis S
Laplandbunting67.jpg Lappspurv Calcarius lapponicus
Plectrophenax nivalis1.jpg Snøspurv Plectrophenax nivalis
Emberiza leucocephalos NAUMANN.jpg Hvithodespurv Emberiza leucocephalos S
Emberiza citrinella m.jpg Gulspurv Emberiza citrinella
Cirl bunting cropped.jpg Hekkspurv Emberiza cirlus S
Emberiza cia Martien Brand.jpg Klippespurv Emberiza cia S
090508-cinereous-bunting-at-Petrified-Forest.jpg Tyrkerspurv Emberiza cineracea S
Embhor.jpg Hortulan Emberiza hortulana
Emberiza rustica.png Vierspurv Emberiza rustica S
Little Bunting.jpg Dvergspurv Emberiza pusilla S
EmberizaAureolaF.jpg Sibirspurv Emberiza aureola S
Emberiza schoeniclus 1 tom (Marek Szczepanek).jpg Sivspurv Emberiza schoeniclus
28-090504-black-headed-bunting-at-first-layby.jpg Svarthodespurv Emberiza melanocephala S
Miliaria calandra.jpg Kornspurv Emberiza calandra
Pheucticus ludovicianus CT3.jpg Rosenbrysttykknebb Pheucticus ludovicianus S

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]