Liste over ordførere i Norge 2007–2011

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Ordfører etter parti ved periodens start.

██ Sosialistisk Venstreparti

██ Arbeiderpartiet

██ Senterpartiet

██ Kristelig Folkeparti

██ Venstre

██ Høyre

██ Fremskrittspartiet

██ Lokale lister og andre

Liste over ordførere i Norge 2007–2011 er en sorterbar liste over norske ordførere med kommuneinformasjon for perioden 2007–2011.

Navn Ordfører Parti Liste Varaordfører Parti Detaljer
Halden Per Kristian Dahl Ap Liste Wenche Olsen Ap Detaljer
Moss Paul-Erik Krogsvold Ap Liste Knut Lindelien SV Detaljer
Sarpsborg Jan O. Engsmyr Ap Liste Linda I. Karlsen Ap Detaljer
Fredrikstad Eva Kristin Andersen FrP Liste Ingrid I. Willoch Høyre Detaljer
Hvaler Eivind N. Borge FrP Liste Ottar Johansen Høyre Detaljer
Aremark Tore Johansen KrF Liste Gunnar Ulsrød Sp Detaljer
Marker Stein Erik Lauvås Ap Liste Rita Berget Lindblad Ap Detaljer
Rømskog Nils Nilssen Ap Liste Kari Pettersen KrF Detaljer
Trøgstad Tor Melvold Ap Liste Marianne Larsen Høyre Detaljer
Spydeberg Britt Egeland Gulbrandsen[n 1] KrF Liste Martha Mjølnerød Sp Detaljer
Askim Trygve Westgård Ap Liste Thor Hals Høyre Detaljer
Eidsberg Knut J. Herland[Direktevalgt 1] Sp Liste Einar Antonsen Ap Detaljer
Skiptvet Svein Olav Agnalt Ap Liste Dag Walter Søby KrF Detaljer
Rakkestad Peder Harlem Sp Liste Villy Tjerbo Venstre Detaljer
Råde Kjell Løkke Ap Liste Øyvind Nygård KrF Detaljer
Rygge Inger-Lise Skartlien Ap Liste Aud-Kristin Løken Høyre Detaljer
Våler Kjerstin Wøyen Funderud Sp Liste Lena Christin Risan Høyre Detaljer
Hobøl Håvard Jensen FrP Liste Hilde Borger Høyre Detaljer
Vestby John A. Ødbehr Høyre Liste Ragnhild Lervik Johansen Ap Detaljer
Ski Georg Stub Høyre Liste Anne-Gunn Steen Røse KrF Detaljer
Ås Johan Alnes Ap Liste Marianne Røed Sp Detaljer
Frogn Thore Vestby Høyre Liste Anniken Holtnæs Venstre Detaljer
Nesodden Christian Hintze Holm[Direktevalgt 1] SV Liste Harald Tronvik Høyre Detaljer
Oppegård Ildri Eidem Løvaas[n 2] Høyre Liste Harald Vaadal[n 3] Høyre Detaljer
Bærum Odd Reinsfelt Høyre Liste Lisbeth Hammer Krog Høyre Detaljer
Asker Lene Conradi[1] Høyre Liste Ole Jacob Johansen FrP Detaljer
Aurskog-Høland Jan Mærli Ap Liste Rune Natrud KrF Detaljer
Sørum Hans Marius Johnsen Ap Liste Ivar Egeberg Sp Detaljer
Fet Lisbet Lofthus Gabrielsen Ap Liste Jon Røine Sp Detaljer
Rælingen Øivind Sand Ap Liste Kathrine Raadim Ap Detaljer
Enebakk Dag Bjerke[n 4] FrP Liste Tonje Anderson Olsen Høyre Detaljer
Lørenskog Åge Tovan Ap Liste Ragnhild Bergheim Ap Detaljer
Skedsmo Anita Orlund Ap Liste Boye Bjerkholt Venstre Detaljer
Nittedal Mette Tønder Høyre Liste Tone T. Johansen FrP Detaljer
Gjerdrum Hanne Bakke von Clemm Høyre Liste Ingrid Kristiansen Ap Detaljer
Ullensaker Harald Espelund FrP Liste Steinar Ørum Høyre Detaljer
Nes i Akershus Oddmar Blekkerud Ap Liste Halvor Western Sp Detaljer
Eidsvoll Terje Teslo Sp Liste Bjørn Erik Hjorth Ap Detaljer
Nannestad Anne Ragni Arntzen Ap Liste Jan Haugerud Ap Detaljer
Hurdal Runar Bålsrud[Direktevalgt 1] Venstre Liste Jan-Asle Ruud Ap Detaljer
Oslo Fabian Stang Høyre Liste Aud Kvalbein KrF Detaljer
Kongsvinger Arve Bones[2] Ap Liste Pernille Egeberg Høyre Detaljer
Hamar Einar Busterud BBL (LL) Liste Christel Meyer BBL Detaljer
Ringsaker Anita Ihle Steen Ap Liste Ole Johan Hjelmstad Sp Detaljer
Løten Bente Elin Lilleøkseth Ap Liste May-Elin Imset SV Detaljer
Stange Nils A. Røhne Ap Liste Helle Norunn Tenningås SV Detaljer
Nord-Odal Asgeir Østli Ap Liste Njål Slettemark Føsker Ap Detaljer
Sør-Odal Knut Hvithammer Ap Liste Berit Spigseth Ap Detaljer
Eidskog Knut Gustav Woie Sp Liste Sidsel Gro Mobrenna Høyre Detaljer
Grue Herdis Bragelien Ap Liste Ulf Ebbel Ap Detaljer
Åsnes Lars Petter Heggelund Venstre Liste Ørjan Bue Sp Detaljer
Våler Kjell Konterud Ap Liste Gunn Marit Nilsen Ap Detaljer
Elverum Terje Røe Ap Liste Arnfinn Uthuus Sp Detaljer
Trysil Ole Martin Norderhaug[Direktevalgt 1] Ap Liste Eva Holmseth Ap Detaljer
Åmot Ole Gustav Narud Sp Liste Tore Haugen SV Detaljer
Stor-Elvdal Sigmund Vestad LL Liste Anders Kiær Høyre Detaljer
Rendalen Norvald Illevold Ap Liste Gry Lønrusten SV Detaljer
Engerdal Reidar Åsgård Ap Liste Einar Ingulf Østlie Ap Detaljer
Tolga Erling Aas-Eng Sp Liste Ragnhild Aashaug Sp Detaljer
Tynset Bersvend Salbu SV Liste Astrid Skaug Ap Detaljer
Alvdal Olov Grøtting[Direktevalgt 1] Sp Liste Johan Ragnar Eggen Sp Detaljer
Folldal Eva Tørhaug Ap Liste Ove Meisal Ap Detaljer
Os Arne Grue Ap Liste Ola Borgar Bakos Ap Detaljer
Lillehammer Synnøve Brenden Klemetrud[3] Ap Liste Rolf Kristiansen Ap Detaljer
Gjøvik Bjørn Iddberg Ap Liste Lise Hammerud Sp Detaljer
Dovre Bengt Fasteraune Sp Liste Else Hole Ulekleiv Sp Detaljer
Lesja Per Dag Hole Sp Liste Heidi Vognild, Sp Detaljer
Skjåk Rolv Kristen Øygard Sp Liste Astid Gjersten LL Detaljer
Lom Simen Bjørgen Sp Liste Håkon Kolden Sp Detaljer
Vågå Rune Øygard Ap Liste Astrid Sveen Løkken Ap Detaljer
Nord-Fron Tove Haugli Ap Liste Magnar Bratlien Ap Detaljer
Sel Dag Erik Pryhn Ap Liste Anita Sletten Nuvstad Ap Detaljer
Sør-Fron Aksel Eng Ap Liste Laila Nyhus Toppen Ap Detaljer
Ringebu Arnhild Baukhol Ap Liste Erik Granlien Ap Detaljer
Øyer Mari Botterud Høyre Liste Ole Hageløkken Ap Detaljer
Gausdal Mona B. Nicolaysen[Direktevalgt 1] Sp Liste Jen N. Høistad Ap Detaljer
Østre Toten Hans Seierstad Sp Liste Roger Høiberg FrP Detaljer
Vestre Toten Stein Knutsen Ap Liste Lisbeth A. Larsen Ap Detaljer
Jevnaker Hilde Brørby Fivelsdal Ap Liste Odd Gunnar Heitun Ap Detaljer
Lunner Anders Larmerud Høyre Liste Eigil Morvik KrF Detaljer
Gran Inger Staxrud LL Liste Rune Meier Høyre Detaljer
Søndre Land Reidar Eriksen[Direktevalgt 1] LL Liste Gerd M. Wang KrF Detaljer
Nordre Land Liv Solveig Alfstad Ap Liste Svein Rønningsveen Ap Detaljer
Sør-Aurdal Kåre Helland Sp Liste Svein Rønningsveen Ap Detaljer
Etnedal Jan Arild Berg Sp Liste Toril Grønbrekk Ap Detaljer
Nord-Aurdal Helge Halvorsen[Direktevalgt 1] Ap Liste Svein Erik Hilmen Sp Detaljer
Vestre Slidre Eivind Brenna LL Liste Lars Kvissel Sp Detaljer
Øystre Slidre Gro Lundby Ap Liste Gustav Fystro Venstre Detaljer
Vang Knut Haalien Sp Liste Tone Berit Nordland Sp Detaljer
Drammen Tore Opdal Hansen Høyre Liste Freddy Hoffmann FrP Detaljer
Kongsberg Vidar Lande Ap Liste Laila Johansen Ap Detaljer
Ringerike Kjell Børre Hansen Ap Liste Runar Johansen Høyre Detaljer
Hole Per Ragnvald Berger Høyre Liste Sjur Tandberg Høyre Detaljer
Flå Tor Egil Buøen LL Liste Karsten Ekeren FrP Detaljer
Nes Gerd Eli Berge Sp Liste Ole Johan Hjelmstad Sp Detaljer
Gol Olaug Grønseth Granli Ap Liste Kåre Olav Solhjell KrF Detaljer
Hemsedal Oddvar Grøthe[Direktevalgt 1] Sp Liste Olav Støyten KrF Detaljer
Ål Torleif T. Dalseide Venstre Liste Ivar Brevik (Sp) Sp Detaljer
Hol Erik Kaupang Ap Liste Halvard Lilleslett Sp Detaljer
Sigdal Kari Kolbræk Ask Sp Liste Runolv Stegane Venstre Detaljer
Krødsherad Olav Skinnes LL Liste Inger M. Bjerkerud LL Detaljer
Modum Terje Bråthen Ap Liste Ingunn Dalaker Øderud Sp Detaljer
Øvre Eiker Ann Sire Fjerdingstad[n 5] Høyre Liste Solveig Lysaker Sp Detaljer
Nedre Eiker Elly Therese Thoresen Høyre Liste Knut Gjerde FrP Detaljer
Lier Ulla Nævestad[Direktevalgt 1] Høyre Liste Siri Loe Sp Detaljer
Røyken Rune Kjølstad Høyre Liste Tom Erik Hauger FrP Detaljer
Hurum Anne Hilde Rese Ap Liste Trond Røed FrP Detaljer
Flesberg Thomas Fosen Høyre Liste Pia Øberg Ap Detaljer
Rollag Steinar Berthelsen Ap Liste Henriette Brokke Ap Detaljer
Nore og Uvdal Kirsten Gjestemoen Hovda Ap Liste Eirik Solheim FrP Detaljer
Horten Nils Henning Hontvedt Ap Liste Gunnar Rio KrF Detaljer
Holmestrand Alf Johan Svele[Direktevalgt 1] Høyre Liste Ingar Aas-Haug Ap Detaljer
Tønsberg Petter Berg[n 6] H Liste Bent Moldvær FrP Detaljer
Sandefjord Bjørn Ole Gleditsch Høyre Liste Vidar Andersen FrP Detaljer
Larvik Øyvind Riise Jenssen Høyre Liste Knut Anvik FrP Detaljer
Svelvik Knut Erik Lippert Høyre Liste Børge Sandnes FrP Detaljer
Sande Karl Einar Haslestad Ap Liste Irene Øyangen Ap Detaljer
Hof Olav Bjørnli Høyre Liste Berit Solbakken Ap Detaljer
Re Thorvald Hillestad[Direktevalgt 1] Sp Liste Morten Stordalen FrP Detaljer
Andebu Hans Hilding Hønsvall[1] KrF Liste Anne Kvernsmyr Ap Detaljer
Stokke Nils Ingar Aabol[Direktevalgt 1] Ap Liste Kristin Sanna Kihle Ap Detaljer
Nøtterøy Roar Jonstang[Direktevalgt 1] Høyre Liste Bjørn Kåre Sevik FrP Detaljer
Tjøme Bente Kleppe Bjerke Ap Liste John Olav Alsaker LL Detaljer
Lardal Liv Grinde Ap Liste Knut Hansejordet Sp Detaljer
Porsgrunn Øystein Kåre Beyer Ap Liste Siren Johnsen Venstre Detaljer
Skien Rolf Erling Andersen Ap Liste Geir Arild Tønnessen Venstre Detaljer
Notodden Lise Wiik Ap Liste Inger Lise Olsen Solidaritetslista Detaljer
Siljan Gunn Berit Rygg Holmelid[n 7] Ap Liste Jan Olav Hagen Ap Detaljer
Bamble Jon Pieter Flølo FrP Liste Anders Kjær Sp Detaljer
Kragerø Kåre Preben Hegland Høyre Liste Solfrid Rui Slettebakken Venstre Detaljer
Drangedal Nils Tore Føreland Ap Liste Tore Halvorsen SV Detaljer
Nome Jan Thorsen Sp Liste Bjørg Tveito Lundefaret Ap Detaljer
Arne Storhaug Ap Liste Bjørn-Magne Langkås FrP Detaljer
Sauherad Hans Sundsvalen Ap Liste Bjørn Magne Langkås FrP Detaljer
Tinn Turid Opedal[n 8][4] Ap Liste Birger Hovden[n 9] Ap Detaljer
Hjartdal Olav Tho Sp Liste Jørgen Lia KrF Detaljer
Seljord Solveig Sundbø Abrahamsen Høyre Liste Jon Svartdal KrF Detaljer
Kviteseid Torstein Tveito Sp Liste Olav H. Mosdøl KrF Detaljer
Nissedal Anne-Nora Oma Dahle Sp Liste Asbjørn Tveiten Ap Detaljer
Fyresdal Bjørn Fredrik Nome Sp Liste Karin Margrethe Bergland Sp Detaljer
Tokke Olav Urbø Sp Liste Astri Randsborg Fladberg FrP Detaljer
Vinje Arne Vinje SV Liste Aslak Ofte Sp Detaljer
Risør Knut Henning Thygesen[Direktevalgt 1][5] Rødt Liste Jan Einar Henriksen Venstre Detaljer
Grimstad Hans Antonsen Venstre Liste Per-Egil Mangor Pedersen KrF Detaljer
Arendal Torill Rolstad Larsen Ap Liste Tormod Vågsnes KrF Detaljer
Gjerstad Rune Hagestrand Høyre Liste Kjell Trygve Grunnsvoll Sp Detaljer
Vegårshei Maya Twedt Berli Ap Liste Gunnar Nilsen Rausandmoen FrP Detaljer
Tvedestrand Jan Dukene LL Liste Per Olav Walle Høyre Detaljer
Froland Sigmund Pedersen Sp Liste Vidar Bjørkli Ap Detaljer
Lillesand Arne Thomassen Høyre Liste Tor Audun Danielsen Venstre Detaljer
Birkenes Harald Vestøl Høyre Liste Arild Espegren KrF Detaljer
Åmli Tellef Olstad Sp Liste Margit Smeland Sp Detaljer
Iveland Ole Magne Omdal Sp Liste Lars Armfinn Flatelid FrP Detaljer
Evje og Hornnes Bjørn Alfred Ropstad[Direktevalgt 1] KrF Liste Nils Gjermund Østerhus Sp Detaljer
Bygland Knut A. Austad Sp Liste Eli Tomine Moe Ap Detaljer
Valle Bjørgulv Sverdrup Lund Høyre Liste Sigbjørg Næss Høyre Detaljer
Bykle Kay Jeiskelid Høyre Liste Anne Ellen Senum LL Detaljer
Kristiansand Per Sigurd Sørensen Høyre Liste Mette Gundersen Ap Detaljer
Mandal Alf G. Møll FrP Liste Tore Askildsen KrF Detaljer
Farsund Stein A. Ytterdahl[Direktevalgt 1] Ap Liste Magne Havås KrF Detaljer
Flekkefjord Reidar Gausdal[Direktevalgt 1] Venstre Liste Kåre Mathiassen Høyre Detaljer
Vennesla Torhild Bransdal KrF Liste Beirt Kittelsen Ap Detaljer
Songdalen Johnny Greibesland[Direktevalgt 1] Sp Liste Terje Imeland KrF Detaljer
Søgne Solveig Kjelland Larsen Ap Liste Arild Berge Venstre Detaljer
Marnardal Helge Sandåker Ap Liste Sissel Birkeland Skaar KrF Detaljer
Åseral Oddmund Ljosland Sp Liste Arna Berg Høyre Detaljer
Audnedal Tønnes Seland LL Liste Tove Fuglestveit Ap Detaljer
Lindesnes Ivar Lindal KrF Liste Janne Fardal Kristoffersen Høyre Detaljer
Lyngdal Ingunn Foss Høyre Liste Sigmund Abusland FrP Detaljer
Hægebostad John Fidjeland KrF Liste Olav Arnar Orthe LL Detaljer
Kvinesdal Odd Omland[Direktevalgt 1] Ap Liste Per Sverre Kvinlaug KrF Detaljer
Sirdal Thor Jørgen Tjørhom Sp Liste Egil Netland KrF Detaljer
Eigersund Terje Jørgensen[Direktevalgt 1] Høyre Liste Solveig Ege Tengesdal KrF Detaljer
Sandnes Norunn Østråt Koksvik Høyre Liste Kåre Hauge Ap Detaljer
Stavanger Leif Johan Sevland Høyre Liste Bjørg Tysdal Moe KrF Detaljer
Haugesund Petter Steen jr Høyre Liste Sven Olsen FrP Detaljer
Sokndal Dag Sørensen Ap Liste Nils Svein Rosland Høyre Detaljer
Lund Olav Hafstad Ap Liste Magnhild Eia Sp Detaljer
Bjerkreim Marthon Skårland Høyre Liste Asbjørn Ramsli Sp Detaljer
Terje Mjåtveit LL Liste Magnar Mattingsdal Sp Detaljer
Klepp Elfin Lea[Direktevalgt 1] Høyre Liste Torbjørn Hovland KrF Detaljer
Time Arnfinn Vigrestad[Direktevalgt 1] KrF Liste Reinert Kverneland Høyre Detaljer
Gjesdal Olaug Vervik Bollestad KrF Liste Torill Idland Sp Detaljer
Sola Håkon Rege Høyre Liste Tom Henning Slethei FrP Detaljer
Randaberg Tone Tvedt Nybø KrF Liste Gro Listheim Losvik Ap Detaljer
Forsand Ole Tom Guse KrF Liste Arne Maudal Høyre Detaljer
Strand Helge Steinsvåg[Direktevalgt 1] Ap Liste Laila Steinsvik KrF Detaljer
Hjelmeland Bjørn Laugaland Sp Liste Nils Jarl Nessa Ap Detaljer
Suldal Torkel Myklebust Sp Liste Hans Sæther Ap Detaljer
Sauda Laura Seltveit Ap Liste Hallgeir Amdal Ap Detaljer
Finnøy Kjell Nes KrF Liste Nils Petter Flesjå Høyre Detaljer
Rennesøy Ommund Vareberg Høyre Liste Ivar Finnesand Sp Detaljer
Kvitsøy Ole Olsen KrF Liste Leif Ydstebø KrF/FL Detaljer
Bokn Kyrre Lindanger Ap Liste June Kro Sp Detaljer
Tysvær Harald Stakkestad Høyre Liste Sigmund Lier Ap Detaljer
Karmøy Kjell Arvid Svendsen KrF Liste Helga Rullestad Ap Detaljer
Utsira Jarle Nilsen LL Liste Jostein Nilsen Ap Detaljer
Vindafjord Arne Bergsvåg[Direktevalgt 1] Sp Liste Marit Hustvedt Ap Detaljer
Bergen Gunnar Bakke FrP Liste Trude Drevland Høyre Detaljer
Etne Sigve Sørheim Sp Liste Roe Lauvås Høyre Detaljer
Sveio Jorunn Skåden Ap Liste Kristi Henden Tveitaskog Sp Detaljer
Bømlo Inge Reidar Kallevåg Høyre Liste Arnfinn Halderaker Husby KrF Detaljer
Stord Liv Kari Eskeland Høyre Liste Leif-Steinar Alfsvåg KrF Detaljer
Fitjar Harald Rydland KrF Liste Gisle Levåg Høyre Detaljer
Tysnes Helge Hauge Sp Liste Magne Ivar Fauskanger FrP Detaljer
Kvinnherad Synnøve Solbakken Ap Liste Synnøve Handeland Venstre Detaljer
Jondal Sigrid Brattabø Handegard Sp Liste Svein Johan Bakke KrF Detaljer
Odda Gard Folkvord Ap Liste John Opdal Høyre Detaljer
Ullensvang Solfrid Borge Sp Liste Kjetil Kvalvik Ap Detaljer
Eidfjord Anved Johan Tveit Sp Liste Ola B. Hereid LL Detaljer
Ulvik Mona Haugland Hellesnes Venstre Liste Gunnar Øyre SV Detaljer
Granvin Jan Ivar Rødland Ap Liste Egil Holven Venstre Detaljer
Voss Gunn Berit Lunde Aarvik Ap Liste Sigbjørn Hauge Sp Detaljer
Kvam Astrid Farestveit Selsvold[Direktevalgt 1] Ap Liste Oddvar Brakestad Høyre Detaljer
Fusa Hans S. Vindenes[Direktevalgt 1] Sp Liste Atle Kvåle Ap Detaljer
Samnanger Marit A. Aase KrF Liste Brigt Olav Gåsdal Ap Detaljer
Os Terje Søviknes FrP Liste Børge Lunde Høyre Detaljer
Austevoll Helge Andre Njåstad FrP Liste Edvard Johannes Stangeland Sp Detaljer
Sund Ove Bernt Trellevik[n 10] Høyre Liste Harald Nordstrand Sp Detaljer
Fjell Eli Årdal Berland[n 11] Høyre Liste Georg Indrevik FrP Detaljer
Askøy Knut Hanselmann[1] FrP Liste Siv Høgtun Høyre Detaljer
Vaksdal Eirik Haga Ap Liste Arne Normann Kristelig Folkeparti Detaljer
Modalen Knut Moe Samlingslista Liste Vibeke Thorsen LL Detaljer
Osterøy Kari Foseid Aakre Ap Liste Ingemar Tepstad Høyre Detaljer
Meland Nils Marton Aadland Høyre Liste Jarle Vikebø Ap Detaljer
Øygarden Olav Martin Vik LL Liste Otto Harkestad Ap Detaljer
Radøy Jon Askeland Sp Liste Ragnar Floen Ap Detaljer
Lindås Astrid Aarhus Byrknes KrF Liste Bjarte Vatnøy FrP Detaljer
Austrheim Ole Lysø Ap Liste Harald Odd Sognnes Høyre Detaljer
Fedje Kristin Handeland Ap Liste Vilgerd Storset Husa KrF Detaljer
Masfjorden Håkon Matre Høyre Liste Kari Skår Sørheim KrF Detaljer
Flora Bente Frøyen Steindal Ap Liste Elisabeth Norman Venstre Detaljer
Gulen Trude Brosvik KrF Liste Anne Marit Brekken Oppedal Ap Detaljer
Solund Gunn Åmdal Mongstad Sp Liste Aud Wesenlund Ødejord Ap Detaljer
Hyllestad Tore Bråstad Sp Liste Bjarte Haugstvedt KrF Detaljer
Høyanger Kjartan Longva Ap Liste Monica Oppedal Ap Detaljer
Vik Marta Finden Halset Ap Liste Olav Turvoll Sp Detaljer
Balestrand Einar Målsnes Høyre Liste Harald Offerdal Ap Detaljer
Leikanger Olav Lunden Ap Liste Jarle Andersen Sp Detaljer
Sogndal Jarle Aarvoll Ap Liste Heidi Kathrin Osland SV Detaljer
Aurland Olav Ellingsen Sp Liste Ottar Steine Ap Detaljer
Lærdal Arne Sanden Ap Liste Lars Petter Nesse Sp Detaljer
Årdal Arild Ingar Lægreid Ap Liste Marie Helene Brandsdal Ap Detaljer
Luster Torodd Urnes KrF Liste Anders Bolstad Ap Detaljer
Askvoll Aud Kari Steinsland[1] Ap Liste Frida Melvær Høyre Detaljer
Fjaler Arve Helle Ap Liste Ainor Fristad Ap Detaljer
Gaular Jenny Følling Sp Liste Ingjald Helso Sp Detaljer
Jølster Gerd Dvergsdal Sp Liste Judith Kapstad Venstre Detaljer
Førde Nils Gjerland Sp Liste Marie Halvorsen Høyre Detaljer
Naustdal Håkon Myrvang Ap Liste Harald Kvamme Høyre Detaljer
Bremanger Kåre Olav Svarstad Ap Liste Nina Grotle Ap Detaljer
Vågsøy Roger Bernt Silden[Direktevalgt 1] Ap Liste Klaus Sivertsen Venstre Detaljer
Selje Gunn Helgesen[Direktevalgt 1] KrF Liste Ingmar Kvamme Høyre Detaljer
Eid Sonja Edvardsen Ap Liste Kjell Magne Åshammar Sp Detaljer
Hornindal Edvin Haugen[n 12] Høyre Liste Siv Kristensen Venstre Detaljer
Gloppen Anders Ryssdal Sp Liste Per Jarle Myklebust Sp Detaljer
Stryn Nils Petter Støyva Ap Liste Anne Margrete Tonning Høyre Detaljer
Molde Jan Petter Hammerø[Direktevalgt 1][6] Høyre Liste Toril Hovdenak Høyre Detaljer
Ålesund Bjørn Tømmerdal Høyre Liste Geir A. Stenseth FrP Detaljer
Kristiansund Per Kristian Øyen Ap Liste Maritta Ohrstrand Sp Detaljer
Vanylven Jan Helgøy KrF Liste Magne Løvoll Sp Detaljer
Sande Dag Vaagen Høyre Liste Per-Arne Lillebø KrF Detaljer
Herøy Arnulf Goksøyr Høyre Liste Paul Harald Leinebø KrF Detaljer
Ulstein Hannelore Måseide Ap Liste Olav Sæter KrF Detaljer
Hareid Hans Gisle Holstad Ap Liste Einar K. Warholm Venstre Detaljer
Volda Ragnhild Aarflot Kalland Sp Liste Arild Iversen KrF Detaljer
Ørsta Gudny Fagerhol Ap Liste Paul Kristian Hovden KrF Detaljer
Ørskog Thorbjørn Fylling[Direktevalgt 1] FrP Liste Åse Karin Gjære Felleslista KrF/Sp/V Detaljer
Norddal Bjørn Inge Ruset Ap Liste Viktor Valdal Tverrpolitisk liste for Norddal Detaljer
Stranda Frank Sve FrP Liste Karl André Birkhol Venstre Detaljer
Stordal Charles Tøsse Høyre Liste Jonas Falch FrP Detaljer
Sykkylven Jan Kåre Aurdal KrF Liste Odd Jostein Drotninghaug Sp Detaljer
Skodje Modolf Hareide Sp Liste Solfrid Viset Ap Detaljer
Sula Ronny Harald Blomvik[Direktevalgt 1] FrP Liste Trygve Holm Ap Detaljer
Giske Knut Støbakk KrF Liste Odd Egil Valderhaug Høyre Detaljer
Haram Bjørn Sandnes Høyre Liste Trond Seth Ap Detaljer
Vestnes Øyvind Uren Ap Liste Geir Inge Lien . Sp Detaljer
Rauma Torbjørn Rødstøl Sp Liste Eva Karin Gråberg Ap Detaljer
Nesset Rolf Jonas Hurlen Høyre Liste Per Magne Brakstad KrF Detaljer
Midsund Helge Orten Høyre Liste Magne Reiten Sp Detaljer
Sandøy Oddvar Myklebust Ap Liste Nils Magne Abelseth Høyre Detaljer
Aukra Bernhard Riksfjord Ap Liste Hans Mevold Høyre Detaljer
Fræna Kjell Lode KrF Liste Aud Solveig Malmedal Ap Detaljer
Eide Arnfinn Storvik Høyre Liste Kolbjørn Gaustad Sp Detaljer
Averøy Jarle Haga[Direktevalgt 1] Venstre Liste Eivind Brekstad Høyre Detaljer
Gjemnes Knut Sjømæling[Direktevalgt 1] Sp Liste Aud Toril Gagnat KrF Detaljer
Tingvoll Ole Morten Sørvik Høyre Liste Ivar Jonas Nørbech Sp Detaljer
Sunndal Ståle Refstie[n 13] Ap Liste Knut Reinset Sp Detaljer
Surnadal Mons Otnes Ap Liste Lars Polden Sp Detaljer
Rindal John Ole Aspli Ap Liste Else Jensvold KrF Detaljer
Halsa Ola Rognskog Sp Liste Ivar Betten Ap Detaljer
Smøla Iver Nordseth Venstre Liste Laila Hopshaug Ap Detaljer
Aure Ingunn Oldervik Golmen Sp Liste Rita Merete Ormbostad Høyre Detaljer
Trondheim Rita Ottervik[7] Ap Liste Knut Fagerbakke SV Detaljer
Hemne Ståle Vaag[Direktevalgt 1] Ap Liste Gudbjørn Singstad KrF Detaljer
Snillfjord John Lernes Høyre Liste Arnt Magne Flesvik Uavh.[8] Detaljer
Hitra Ole Haugen Ap Liste Lars P. Hammerstad Sp Detaljer
Frøya Hans Stølan Ap Liste Grete Sørdal Ap Detaljer
Ørland Hallgeir Grøntvedt Sp Liste Knut Ring Ap Detaljer
Agdenes Oddvar Indergård LL Liste Hans B. Meland Ap Detaljer
Rissa Per Kristian Skjærvik Ap Liste Tone Sumstad Ap Detaljer
Bjugn Arnfinn Astad Ap Liste Tore Melhuus Høyre Detaljer
Åfjord Vibeke Stjern Ap Liste Sissel Johanne Rånes Høyre Detaljer
Roan Albert Larsen Høyre Liste Hanne Skjæggestad Venstre Detaljer
Osen Jørn Nordmeland[Direktevalgt 1] SV Liste Bjarne Hestmo Fellesliste Frp/Upolitisk Bygdaliste Detaljer
Oppdal Ola Røtvei Ap Liste Bjørg M. Sætheren Sp Detaljer
Rennebu Bjørn Rogstad Høyre Liste Tora Husan KrF Detaljer
Meldal Ivar Syrstad Sp Liste Arve Slørdahl Høyre Detaljer
Orkdal Gunnar Lysholm LL Liste Oddbjørn Bang Sp Detaljer
Røros Hans Vintervold Ap Liste Lone Kokkvoll Ap Detaljer
Holtålen Ivar Volden Ap Liste Kjell Sundt Ap Detaljer
Midtre Gauldal Erling Lenvik Ap Liste Kristin M Gunhildsøien Høyre Detaljer
Melhus Erling Bøhle Ap Liste Hallgeir Solberg KrF Detaljer
Skaun Jon P. Husby Sp Liste Jan Ole Sund FrP Detaljer
Klæbu Jarle Martin Gundersen Sp Liste Petter Anders Hosen FrP Detaljer
Malvik Terje Granmo Ap Liste Knut Sjøvold Sp Detaljer
Selbu Inga Balstad Ap Liste Kolbjørn Uthus FrP Detaljer
Tydal Kari Slungård Venstre Liste Ingrid Johanne Haarstad Sp Detaljer
Steinkjer Bjørn Arild Gram Sp Liste Aud Marie Gaundal Ap Detaljer
Namsos Morten Stene Ap Liste Nils Jørgensen Venstre Detaljer
Meråker Bård Langsåvold Ap Liste Elin Beate Benberg Ap Detaljer
Stjørdal Johan Arnt Elverum Sp Liste Ole Myrbekk Høyre Detaljer
Frosta Frode Revhaug[n 14] Høyre Liste Ola Aursand Ap Detaljer
Leksvik Einar Strøm Sp Liste Åge Bjørvik Ap Detaljer
Levanger Robert Svarva Ap Liste Hans Edvard Heieraas Sp Detaljer
Verdal Bjørn Iversen Ap Liste Marit Voll Skrove Sp Detaljer
Mosvik Carl Ivar von Køppen Sp Liste Signar Berger Ap Detaljer
Verran Frank Christiansen Ap Liste Henry Skevik Sp Detaljer
Namdalseid Steinar Lyngstad Sp Liste Tove Sagnes Ap Detaljer
Inderøy Ole Tronstad Sp Liste Ida Stuberg Sp Detaljer
Snåsa Vigdis Hjulstad Belbo Sp Liste Eivin Brøndbo Ap Detaljer
Lierne Alf Robert Arvasli Ap Liste Gunn Jønson Kveli Ap Detaljer
Røyrvik Morten Magnar Namsvatn LL Liste Hans Oskar Devik LL Detaljer
Namsskogan Kari Ystgård SV Liste Odd Bakken Ap Detaljer
Grong Erik Seem Sp Liste Anne Birgitte Steinsli Sklett Sp Detaljer
Høylandet Lars Otto Okstad Sp Liste Randi Hammer Sp Detaljer
Overhalla Jostein Hildrum Sp Liste Karen Hatland Hasselvold Sp Detaljer
Fosnes Bjørg Tingstad Sp Liste Jarle Elden FL SP/KrF Detaljer
Flatanger Reidar Lindseth Venstre Liste Tove Aagård Venstre Detaljer
Vikna Karin Søraunet KrF Liste Reinert Eidshaug Ap Detaljer
Nærøy Steinar Aspli Sp Liste Tove Paulsen SV Detaljer
Leka Arve Haug Sp Liste Trond C. Hiller Sp Detaljer
Bodø Odd-Tore Fygle[9] Ap Liste Kirsten Hasvoll SV Detaljer
Narvik Karen Margrethe Kuvaas Ap Liste Tore Nysæter Høyre Detaljer
Bindal Per-André Johansen Ap Liste Tor-Arne Aune LL Detaljer
Sømna Edmund Dahle Sp Liste Margith E. Moen Sp Detaljer
Brønnøy Kjell H. Trælnes Sp Liste Eilert Horn Sp Detaljer
Vega Andre Møller Ap Liste Hilde T. Mørk Ap Detaljer
Vevelstad Ken-Richard Hansen Sp Liste Ronald Bjøru LL Detaljer
Herøy Arnt Frode Jensen Ap Liste Elbjørg Larsen Ap Detaljer
Alstahaug Stig Sørra Høyre Liste Siv H. Sigerstad Ap Detaljer
Leirfjord Ivan Haugland Ap Liste Ellen Svarstad Sp Detaljer
Vefsn Jann-Arne Løvdal Ap Liste Mildrid Søbstad Ap Detaljer
Grane Bjørn Ivar Lamo Ap Liste Britt Aune Olsen Ap Detaljer
Hattfjelldal Asgeir Almås Ap Liste Finn Ove Hofstad Ap Detaljer
Dønna Ingunn Laumann[Direktevalgt 1] Ap Liste Tommy Karlsen Ap Detaljer
Nesna Ronny Sommerro Ap Liste Halvor Hilmersen SV Detaljer
Hemnes Kjell-Idar Juvik Ap Liste Synnøve Ødegård Ap Detaljer
Rana Geir Waage Ap Liste Liv Hauknes SV Detaljer
Lurøy Carl Einar Isachsen jr. Sp Liste Kjell Ivar Vestå Kp Detaljer
Træna Aina Willumsen Ap Liste Trond Vegard Sletten Ap Detaljer
Rødøy Olav Terje Hoff Sp Liste Torsten Simonsen LL Detaljer
Meløy Arild Kjerpeseth Ap Liste Mari Ann Bjørkli Venstre Detaljer
Gildeskål Walter Pedersen Høyre Liste Kirsti Mentzoni Venstre Detaljer
Beiarn Frigg-Ottar Os SV Liste Ann Rigmor Navjord BEBL/SV Detaljer
Saltdal Kjell Magne Johansen Ap Liste Monica Sundsfjord SV Detaljer
Fauske Odd Henriksen Høyre Liste Kjell-Sverre Jakobsen FrP Detaljer
Sørfold Lars Evjenth Ap Liste Karin Bakken Ap Detaljer
Steigen Asle Schrøder Sp Liste Fred Eliassen Ap Detaljer
Hamarøy Rolf Steffensen Ap Liste Liv Lund Skarvik Ap Detaljer
Tysfjord Anders Sæter Sp Liste Jan Ivar Jakobsen LL Detaljer
Lødingen Vibeke Tveit Ap Liste Kurt Olsen SV Detaljer
Tjeldsund Bjørnar Pettersen Høyre Liste Bjørn Hansen Ap Detaljer
Evenes Jardar Jensen[Direktevalgt 1] Høyre Liste Trude Hagland Ap Detaljer
Ballangen Anne-Rita Nicklasson Høyre Liste Bjørn Israelsen FrP Detaljer
Røst Arnfinn Ellingsen Venstre Liste Terry Torsteinsen LL Detaljer
Værøy Harald Adolfsen Høyre Liste Frode Gjedrem KrF Detaljer
Flakstad Stein Iversen LL Liste Julie Hellan Larsen Sp Detaljer
Vestvågøy Jonny Finstad Høyre Liste Terje Wiik KrF Detaljer
Vågan Hugo Bjørnstad Ap Liste Liv L. Skjønnås Ap Detaljer
Hadsel Kjell-Børge Freiberg FrP Liste Inger Johanne Sivertsen Høyre Detaljer
Sture Pedersen Høyre Liste Viggo Willassen FrP Detaljer
Øksnes John H. Danielsen Ap Liste Geir Kristoffersen FrP Detaljer
Sortland Svein Roar Jacobsen Ap Liste Fred Reinsnes Sp Detaljer
Andøy Jonni Solsvik Høyre Liste Tore Pettersen Sp Detaljer
Moskenes Geir Wulff-Nilsen Sp Liste Reidun Sæthre LL Detaljer
Harstad Helge Eriksen[Direktevalgt 1][10] Høyre Liste Hanne C. S. Iversen FrP Detaljer
Tromsø Arild Hausberg Ap Liste Gunhild Johansen SV Detaljer
Kvæfjord Lillian Hessen[Direktevalgt 1] Venstre Liste Torbjørn Larsen[n 15] Ap Detaljer
Skånland Svein Berg[Direktevalgt 1] Ap Liste Anne Karin Rolfsen KrF Detaljer
Bjarkøy Eddmar Osvoll LL Liste Unni Birgitte Worum LL Detaljer
Ibestad Marit Johansen[Direktevalgt 1] Ap Liste Eidar Tøllefsen LL Detaljer
Gratangen Eva Ottesen Ap Liste Håkon Kristiansen Ap Detaljer
Lavangen Viktor Andberg Ap Liste Inger-Ann Fossli Ap Detaljer
Bardu Oddvar Bjørnsen Sp Liste Per Inge Kristiansen Ap Detaljer
Salangen Ivar Prestbakmo Sp Liste Gry Hege Rognsaa Sp Detaljer
Målselv Viggo Fossum[Direktevalgt 1] Ap Liste Liv Helland-Olsen Ap Detaljer
Sørreisa Knut H. Olsen Høyre Liste Eli Skog Ap Detaljer
Dyrøy Rolf Espenes Ap Liste Ronny Nordahl Ap Detaljer
Tranøy Odd Arne Andreassen Ap Liste Herbjørg Valvåg SV Detaljer
Torsken Fred Flakstad LL Liste Ingulf Frantzen Kp Detaljer
Berg Jan Harald Jansen Ap Liste Guttorm Nergård V/FL Detaljer
Lenvik Martin Ness[Direktevalgt 1] Ap Liste Anne Grete Normann Sp Detaljer
Balsfjord Gunda Johansen Ap Liste Kjell-Sverre Myrvoll Sp Detaljer
Karlsøy Bent Gabrielsen Ap Liste Svein-Egil Haugen SV Detaljer
Lyngen Hans Karlsen[Direktevalgt 1] FrP Liste Fred Skogeng Høyre Detaljer
Storfjord Hanne Braathen Sp Liste Jan Kåre Pedersen FrP Detaljer
Kåfjord Bjørn Inge Mo Ap Liste Rita Mathisen Ap Detaljer
Skjervøy Roy Waage[Direktevalgt 1] Kp Liste Åshild Simonsen Ap Detaljer
Nordreisa John Karlsen FrP Liste Terje Olsen Høyre Detaljer
Kvænangen John Helland Høyre Liste Jan Helge Jensen KP Detaljer
Vardø Rolf Einar Mortensen[10] Ap Liste Merethe Pettersen Sund Ap Detaljer
Vadsø Svein Dragnes Ap Liste Rolf Arne Hanssen SV Detaljer
Hammerfest Kristine Jørstad Bock Ap Liste Snorre Sundkvist Ap Detaljer
Kautokeino Klemet Erland Hætta LL Liste Jan Ole Buljo Sp Detaljer
Alta Geir Ove Bakken Ap Liste Hilde Barbro Søraa Ap Detaljer
Loppa Jan-Eirik Jensen Kp Liste Elin Olsen Sp Detaljer
Hasvik Eva D. Husby Ap Liste Gunnar Mauseth Ap Detaljer
Kvalsund Tor Arvid Myrseth LL Liste Eli Annie Liland Sp Detaljer
Måsøy John Aase[n 16] Ap Liste Kjell Larsen Ap Detaljer
Nordkapp Kristina Hansen Ap Liste Lars Helge Jensen Høyre Detaljer
Porsanger Mona Skanke Ap Liste Camilla Vonheim Sp Detaljer
Karasjok Kjell Harald Sæther Ap Liste Nils Nilsen Gaup Venstre Detaljer
Lebesby Stine Akselsen Ap Liste Harald Larssen Ap Detaljer
Gamvik Marius Nilsen Ap Liste Siv Anita Steel Ap Detaljer
Berlevåg Janne Andreassen Ap Liste Kjell Richardsen Ap Detaljer
Tana Frank Ingilæ[Direktevalgt 1] Ap Liste Hartvik Hansen Tana fellesliste Detaljer
Nesseby Inger Katrine Juuso LL Liste Berit Ranveig Nilssen Samefolkets parti Detaljer
Båtsfjord Gunn Marit Nilsen[n 17] Høyre Liste Anne Grethe Strandheim Høyre Detaljer
Sør-Varanger Linda B. Randal Ap Liste Lisbeth Isaken SV Detaljer

Noter[rediger | rediger kilde]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z æ ø å aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar Kommunen deltok i Direkte ordførervalg i dette valget
  1. ^ Varaordfører fram til daværende ordfører Stein Hålands død i 2009. Håland var i sin tid direktevalgt.
  2. ^ Ordfører fra 2009 etter Sylvi Grahams innvalg på Stortinget
  3. ^ Varaordfører fra 2009 etter Sylvi Grahams innvalg på Stortinget
  4. ^ Ordfører fra 2008 etter Tore Tidemanns død
  5. ^ Ordfører fra 2009 etter Anders Werps innvalg på Stortinget
  6. ^ Ordfører fra 2009 etter Per Arne Olsens innvalg på Stortinget. Olsen var i sin tid direktevalgt.
  7. ^ Ordfører fra 2011 etter Ole Kristian Holtans død
  8. ^ Varaordfører fram til daværende ordfører Erik Haatvedts død i 2010. Haatvedt var i sin tid direktevalgt.
  9. ^ varaordfører fra 2010
  10. ^ Ordfører fra november 2010 etter Albrigt Sangolts død.
  11. ^ Ordfører fra sommeren 2010 etter Lars Lies død.
  12. ^ Ordfører fra 2009 etter Bjørn Lødemels innvalg på Stortinget
  13. ^ Ordfører fra 2009 etter Tove-Lise Torves innvalg på Stortinget
  14. ^ Ordfører fra 2009 etter Lars Myraunes innvalg på Stortinget
  15. ^ Odd Arne Thunberg var varaordfører fram til juni 2008 når Larsen overtok
  16. ^ Ordfører fra 2009 etter Ingalill Olsens innvalg på Stortinget
  17. ^ Ordfører fra 2009 etter Frank Bakke Jensens innvalg på Stortinget

Referanser[rediger | rediger kilde]