Liste over ordførere i Norge 2019–2023

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over ordførere i Norge 2019–2023 er en sorterbar liste over norske ordførere og varaordførere med kommuneinformasjon for perioden 2019–2023.

Noen forklaringer: Nr. = Kommunenummer Ny k. = Ny kommune. Andre = Ulike lokale valglister.

Nr. Kommune Fylke Partiflertall Ordfører Parti Liste Varaordfører Parti Detaljer
1820 Alstahaug Nordland Ap, Sp, R Peter Talseth Sp Liste Hanne Benedikte Wiig R Detaljer
5403 Alta Troms og Finnmark Ap, Sp, SV, KrF Monica Nielsen Ap Liste Jan Martin Rishaug Sp Detaljer
3428 Alvdal Innlandet Ap Sp, KrF, MDG Mona Murud Sp Liste Leif Langodden Sp Detaljer
4631 Alver Vestland Ny k. Sp, Ap, KrF, H Sara Hamre Sekkingstad Sp Liste Øyvind Oddekalv Ap Detaljer
1871 Andøy Nordland H Sp Knut Andreas Nordmo Sp Liste Lill Pettersen Sp Detaljer
3012 Aremark Viken Sp Sp, KrF Håkon Tolsby Sp Liste Marte Espelund Sande Sp Detaljer
4203 Arendal Agder Ap Ap, V, Sp, KrF, SV Robert C. Nordli Ap Liste Terje Eikin KrF Detaljer
3025 Asker Viken Ny k. H, KrF, V, Sp, Andre Lene Conradi H Liste Monica Vee Bratlie H Detaljer
4645 Askvoll Vestland H H, V Ole André Klausen H Liste Gunnar Osland V Detaljer
4627 Askøy Vestland Ap H, V, Frp, KrF, Pp, Sp Siv Høgtun H Liste Roald Stenseide Frp Detaljer
1547 Aukra Møre og Romsdal Ap, H Odd Jørgen Nilssen H Liste Audhild Mork Ap Detaljer
1576 Aure Møre og Romsdal Ap, Sp Hanne Berit Brekken Ap Liste Ole Bendik Nilsen Sp Detaljer
4641 Aurland Vestland H Sp, MDG Trygve Skjerdal Sp Liste David Underdal Sp Detaljer
3026 Aurskog-Høland Viken Ny k. Sp, KrF, Frp, H Gudbrand Kvaal Sp Liste Simen Solbakken H Detaljer
4625 Austevoll Vestland H H, Ap, KrF Morten Storebø H Liste Anja Heggholmen Ap Detaljer
4632 Austrheim Vestland Ap, H Per Lerøy Ap Liste Inger Lise Brekke H Detaljer
1554 Averøy Møre og Romsdal Ap Ingrid Ovidie Rangønes Ap Liste Svein Kongshaug Ap Detaljer
5422 Balsfjord Troms og Finnmark Ap, H, Frp Gunda Johansen Ap Liste Fridtjof Winther H Detaljer
3813 Bamble Vestfold og Telemark Ap, Sp, SV Hallgeir Kjeldal Ap Liste Torstein Dahl Sp Detaljer
5416 Bardu Troms og Finnmark Sp Toralf Heimdal Sp Liste Rikke Håkstad Sp Detaljer
1839 Beiarn Nordland Sp Monika Sande Sp Liste André Kristoffersen Sp Detaljer
4601 Bergen Vestland Ap, MDG, KrF, V, SV, R Marte Mjøs Persen (til 22. september 2021)
Rune Bakervik (fra 22. september 2021)[1]
Ap Liste Rune Bakervik Ap Detaljer
5440 Berlevåg Troms og Finnmark Ap, H Rolf Laupstad Ap Liste Svein Johan Kalvik H Detaljer
1811 Bindal Nordland Ap Britt Helstad Ap Liste Tor Arne Aune Ap Detaljer
4216 Birkenes Agder Sp, Ap, MDG/SV Gyro Heia Sp Liste Anders Christiansen Ap Detaljer
1114 Bjerkreim Rogaland Sp, Ap, KrF Kjetil Slettebø Sp Liste Tone Vaule Ap Detaljer
4624 Bjørnafjorden Vestland Ny k. Ap, Sp, SV, KrF, MDG Trine Lindborg Ap Liste Mikal Leigland Sp Detaljer
1804 Bodø Nordland Ap, SV, Sp, MDG, KrF Ida Maria Pinnerød Ap Liste Ola Smeplass Sp Detaljer
1145 Bokn Rogaland Sp, H Osmund Våga Sp Liste Lene Ognøy Foss H Detaljer
4648 Bremanger Vestland H Ap, Sp Ann Kristin Førde Ap Liste Magne Kjerpeseth Sp Detaljer
1813 Brønnøy Nordland Ap Sp, H Eilif Trælnes Sp Liste Tore Tveråmo H Detaljer
4220 Bygland Agder Ap, H Sigbjørn Åge Fossdal Ap Liste Olav Neset H Detaljer
4222 Bykle Agder Ap, V, KrF Jon-Rolf Næss Ap Liste Tone Lise Avdal V Detaljer
3024 Bærum Viken KrF, Frp, V Lisbeth Hammer Krog H Liste Siw Wikan H Detaljer
1867 Nordland H Sture Pedersen H Liste Jenny Tande Fagereng H Detaljer
4613 Bømlo Vestland H, Frp, V, Andre, Sp Sammy Olsen Sp Liste Ragnfrid Sønstabø H Detaljer
5443 Båtsfjord Troms og Finnmark Sp, H Ronald Wærnes Sp Liste Lone Helene Johnsen Sp Detaljer
5441 Deatnu - Tana Troms og Finnmark Ap, Andre Helga Pedersen Ap Liste Odd Erik Solbakk Andre Detaljer
3431 Dovre Innlandet Ap, Andre Astrid Skomakerstuen Ruste Ap Liste Guri Ruste Andre Detaljer
3005 Drammen Viken Ny k. Ap, MDG, Sp, SV, V Monica Myrvold Berg Ap Liste Ståle Sørensen MDG Detaljer
3815 Drangedal Vestfold og Telemark Sp, KrF, H, Frp Tor Peder Lohne Sp Liste Stina Anlaug Sætre Sp Detaljer
5420 Dyrøy Troms og Finnmark Ap, H, Frp Marit Alvig Espenes Ap Liste Rakel Jensen H Detaljer
1827 Dønna Nordland Sp, SV, H Nils Jenssen Sp Liste Trine Sivertsen Hjortdahl H Detaljer
4619 Eidfjord Vestland Sp, H Anders Vatle Sp Liste Aslak Martin Lægreid H Detaljer
3416 Eidskog Innlandet Ap, H, Frp, V Kamilla Thue Ap Liste Per Olav Stenslet H Detaljer
3035 Eidsvoll Viken Sp, Ap, SV, MDG John-Erik Vika Sp Liste Hege Svendsen Ap Detaljer
1101 Eigersund Rogaland Ap, H Odd Stangeland Ap Liste Leif Erik Egaas H Detaljer
3420 Elverum Innlandet Ap, SV, Frp Lillian Skjærvik Ap Liste Eldri Svisdal SV Detaljer
3028 Enebakk Viken Sp, H, Frp Hans Kristian Solberg Sp Liste Tonje Anderson Olsen H Detaljer
3425 Engerdal Innlandet Sp Andre, H Lars Erik Hyllvang (til sin død 8. desember 2019)
Line Storsnes (fra 5. februar 2020)[2]
Sp
Andre
Liste Line Storsnes (til 5. februar 2020)
Terje Langfloen (fra 5. februar 2020)[2]
Andre Detaljer
4611 Etne Vestland Sp, H, V, Frp, KrF Mette Heidi Bergsvåg Ekrheim Sp Liste Kenneth Lyng Karlsen Frp Detaljer
3450 Etnedal Innlandet Sp, Ap Linda Mæhlum Robøle Sp Liste Toril Grønbrekk Ap Detaljer
1853 Evenes Nordland Sp, Ap Terje Bartholsen Ap Liste Svein Nilsen Sp Detaljer
4219 Evje og Hornnes Agder Ap, H, V Svein Arne Haugen Ap Liste Finn Bjørn Rørvik H Detaljer
4206 Farsund Agder Ap, Sp, KrF Arnt Abrahamsen Ap Liste Jostein A. Kydland KrF Detaljer
1841 Fauske Nordland Sp, H, Frp, KrF Marlen Rendall Berg Sp Liste Ronny Borge H Detaljer
4633 Fedje Vestland H, Frp Stian Herøy H Liste Bjørn Kåre Solbakk Frp Detaljer
4615 Fitjar Vestland KrF, Frp, Sp Harald Rydland KrF Liste Sigurd Andre Maraas Frp Detaljer
4646 Fjaler Vestland Ap, Sp, SV Kjetil Høgseth Felde Sp Liste Leif Jarle Espedal Ap Detaljer
1578 Fjord Møre og Romsdal Ny k. Ap, H Eva Hove Ap Liste Viktor Valldal H Detaljer
1859 Flakstad Nordland Sp, SV Trond Kroken Sp Liste Niilo Nissinen SV Detaljer
5049 Flatanger Trøndelag Sp, H, Frp Olav Jørgen Bjørkås Sp Liste Lars Haagensen Frp Detaljer
4207 Flekkefjord Agder H Torbjørn Klungland Frp Liste Stian Birkeland Andre Detaljer
3050 Flesberg Viken Sp, Ap Oddvar Garaas Sp Liste Susanne Taalesen Ap Detaljer
3039 Flå Viken Ap, Sp, KrF Merete Elisabeth Høntorp Gandrud Ap Liste Sigrid Haugland Grimeli Sp Detaljer
3429 Folldal Innlandet Ap, Sp Kristin Langtjernet Ap Liste Egil Eide Sp Detaljer
3004 Fredrikstad Viken Ap, Sp, R, SV, MDG, Andre Jon-Ivar Nygård (til 21. oktober 2021)
Siri Martinsen (fra 21. oktober 2021)
Ap Liste Siri Martinsen (til 21. oktober 2021)
Atle Ottesen (fra 21. oktober 2021)
Ap Detaljer
3022 Frogn Viken Sp, Ap, KrF, V, MDG, SV, R Hans Kristian Raanaas Sp Liste Rita Hirsum Lystad Ap Detaljer
4214 Froland Agder KrF, Ap Ove Gundersen KrF Liste Øyvind Froland Ap Detaljer
5036 Frosta Trøndelag H, Ap Frode Revhaug H Liste Kari Y. Presthus Ap Detaljer
5014 Frøya Trøndelag H, Frp, V, Andre, Sp Kristin Strømskag H Liste Knut Arne Strømøy Sp Detaljer
3823 Fyresdal Vestfold og Telemark Ap Erik Skjervagen Ap Liste Elise Lauvrak Ap Detaljer
3811 Færder Vestfold og Telemark Ap, Sp, MDG, KrF Jon Sanness Andersen Ap Liste Richard Fossum Sp Detaljer
5439 Gamvik Troms og Finnmark SV, Sp, Frp Alf Normann Hansen SV Liste Bjørg-Eva Langås SV Detaljer
3441 Gausdal Innlandet Sp, Andre, MDG Anette Musdalslien Sp Liste Stig Melbø Frp Detaljer
1838 Gildeskål Nordland H, Frp, Andre Bjørn Magne Pedersen H Liste Ola Kaldager Andre Detaljer
1532 Giske Møre og Romsdal Ap, Sp, KrF Harry Valderhaug KrF Liste Kåre Sæter Ap Detaljer
1557 Gjemnes Møre og Romsdal Sp Knut Sjømæling Sp Liste Jan Karstein Schjølberg Ap Detaljer
3032 Gjerdrum Viken Ap, Sp, MDG, KrF Anders Østensen Ap Liste Leif Haugland Sp Detaljer
4211 Gjerstad Agder Ap, H, Frp Inger Haldis Løite Ap Liste Steinar Pedersen H Detaljer
1122 Gjesdal Rogaland Ap, Sp Frode Fjeldsbø Ap Liste Unn Birkeland Sp Detaljer
3407 Gjøvik Innlandet Sp, H, V, Frp, KrF Torvild Sveen Sp Liste Anne Bjertnæs H Detaljer
4650 Gloppen Vestland Ap, SV, V, Sp Leidulf Gloppestad Sp Liste Per Jarle Myklebust Sp Detaljer
3041 Gol Viken Ap, Sp, V, SV, Frp Heidi Granli Ap Liste Herbrand Jegleim Sp Detaljer
3446 Gran Innlandet Ap, Sp, Høyre, Rødt, Sv Randi Eek Thorsen Ap Liste Pål-Arne Oulie Sp Detaljer
1825 Grane Nordland Sp Ellen Schjølberg Sp Liste Tor Stabbforsmo Sp Detaljer
5414 Gratangen Troms og Finnmark Sp, Andre Anita Karlsen Sp Liste Kjetil Fjellheim Andre Detaljer
4202 Grimstad Agder H, Frp, KrF, Sp Beate Skretting H Liste Lene Langmyr Frp Detaljer
5045 Grong Trøndelag Sp Borgny Kjølstad Grande Sp Liste Erlend Fiskum Sp Detaljer
3417 Grue Innlandet Ap, H Rune Grenberg Ap Liste Niels F. Rolsdorph H Detaljer
4635 Gulen Vestland Ap, Sp Hallvard Oppedal Sp Liste Odd Harald Eide Ap Detaljer
1866 Hadsel Nordland Sp, Ap, H Kurt Jenssen Sp Liste Lena Arntzen H Detaljer
3001 Halden Viken Ap, Sp, MDG, SV, V, R Anne-Kari Holm Sp Liste Linn Laupsa Ap Detaljer
3403 Hamar Innlandet Andre, H, Sp, V, KrF Einar Busterud Andre Liste Knut Fangberget H Detaljer
1875 Hamarøy Nordland Ny k. Sp, Ap, SV Britt Kristoffersen Sp Liste Elin Eidsvik Ap Detaljer
5406 Hammerfest Troms og Finnmark Ny k. Ap Marianne Sivertsen Næss Ap Liste Terje Wikstrøm Ap Detaljer
1517 Hareid Møre og Romsdal Andre, V, Ap, KrF Bernt Brandal Andre Liste Annika Brandal V Detaljer
5402 Harstad Troms og Finnmark Ap, Sp, KrF, V, SV Kari-Anne Opsal Ap Liste Espen Ludviksen Sp Detaljer
5433 Hasvik Troms og Finnmark Ap Eva Danielsen Husby Ap Liste Lars Hustad Ap Detaljer
1826 Hattfjelldal Nordland Ap, Sp, Andre Harald Lie Sp Liste Wenche Daleng Sp Detaljer
1106 Haugesund Rogaland Ap, SV, Sp, MDG, KrF, Andre Arne-Christian Mohn Ap Liste Trine Meling Stokland SV Detaljer
5055 Heim Trøndelag Ny k. Sp, Ap, Andre Odd Jarle Svanem Sp Liste Marit Liabø Sandvik Ap Detaljer
1832 Hemnes Nordland H, Rødt, Frp, Sp Paul Asphaug Sp Liste Christine Thrones H Detaljer
3042 Hemsedal Viken Sp, SV, KrF, V, Andre Pål Rørby Sp Liste Petter Owesen Andre Detaljer
1818 Herøy (Nordland) Nordland Ap, Sp Elbjørg Larsen Ap Liste Jim Dahl Sp Detaljer
1515 Herøy (Møre og Romsdal) Møre og Romsdal (M og R) Ap, Sp, KrF, Andre Bjørn H. Prytz Ap Liste Bjarne Kvalsvik Andre Detaljer
5056 Hitra Trøndelag Ny k. Ap, SV, V, R Ole Laurits Haugen Ap Liste Torfinn Stub V Detaljer
3819 Hjartdal Vestfold og Telemark Ap, KrF Bengt Halvard Odden Ap Liste Nils Olav Hovde KrF Detaljer
1133 Hjelmeland Rogaland Sp, SV, MDG Bjørn Laugaland Sp Liste Anita Husøy Riskedal Sp Detaljer
3044 Hol Viken Ap, H Petter Rukke Ap Liste Hanne Birgitte Lindbak Haatuft H Detaljer
3038 Hole Viken H, Sp Syver Leivestad H Liste Anita Haugland Gomnæs Sp Detaljer
3802 Holmestrand Vestfold og Telemark Ny k. Ap, Sp, SV, MDG, R Elin Gran Weggesrud Ap Liste Tove Ødeskaug Sp Detaljer
5026 Holtålen Trøndelag Andre, Sp Arve Hitterdal Andre Liste Per Langeng Sp Detaljer
3801 Horten Vestfold og Telemark Ap, Sp, SV, MDG, V, R Are Karlsen Ap Liste Christina Maria Bratli Ap Detaljer
3037 Hurdal Viken Sp, Ap, MDG, V Paul Johan Moltzau Sp Liste Gunne Morgan Knai Ap Detaljer
1579 Hustadvika Møre og Romsdal Ny k. Sp, KrF, SV, MDG Tove Henøen Sp Liste Tom Grunde Malme KrF Detaljer
3011 Hvaler Viken Ap, Sp Mona Vauger Ap Liste Hans Herman Utgård Sp Detaljer
4637 Hyllestad Vestland Ap, H Kjell Eide Ap Liste Geir Helge Nordstrand H Detaljer
4226 Hægebostad Agder Sp, Ap, Frp, KrF Margrethe Handeland Sp Liste Kenneth Hobbesland Frp Detaljer
4638 Høyanger Vestland Ap, Sp Petter Sortland Ap Liste Geir Helge Østbø Sp Detaljer
5046 Høylandet Trøndelag Sp Hege Nordheim-Viken Sp Liste Jo A. Kjøglum Sp Detaljer
1119 Rogaland KrF, Sp, H Jonas Skrettingland KrF Liste Svein Høyland Sp Detaljer
5413 Ibestad Troms og Finnmark H, Sp Dag Sigurd Tor Brustind H Liste Hugo Gunnar Olsen Sp Detaljer
5053 Inderøy Trøndelag Sp, MDG, SV, KrF Ida Stuberg Sp Liste Jonny Melting Sp Detaljer
5054 Indre Fosen Trøndelag Ny k. Sp, H, Ap, Andre, KrF Bjørnar Buhaug Sp Liste Steinar Saghaug H Detaljer
3014 Indre Østfold Viken Ny k. Sp, Ap Saxe Frøshaug Sp Liste Kathrine Hestø Hansen Ap Detaljer
4218 Iveland Agder Sp, KrF Gro-Anita Mykjåland (til 27. september 2021)
Terje Møkjåland (fra 27. september 2021)[3]
Sp
KrF
Liste Terje Møkjåland (til 27. september 2021) KrF Detaljer
3053 Jevnaker Viken Ap, SV Morten Lafton Ap Liste Kristine Belsby Ap Detaljer
5437 Karasjok Troms og Finnmark Ap, H, Andre Svein Atle Somby Ap Liste John Nystad Andre Detaljer
5423 Karlsøy Troms og Finnmark Andre, Ap, SV Mona Pedersen Andre Liste Parabaran Rajalingam SV Detaljer
1149 Karmøy Rogaland Ap, KrF, Frp, Sp, V Jarle Nilsen Ap Liste Alf Magne Grindhaug KrF Detaljer
5430 Kautokeino Troms og Finnmark Andre, H, V Hans Isak Olsen Andre Liste Isak Ole Hætta V Detaljer
4602 Kinn Vestland Ny k. Ap, Sp, MDG, SV Ola Teigen Ap Liste Sidsel Kongsvik Sp Detaljer
1120 Klepp Rogaland Ap, Frp, KrF, Sp, MDG, SV, FNB Sigmund Rolfsen Ap Liste Kjetil Maudal Frp Detaljer
3006 Kongsberg Viken Sp, Andre, MDG, V Kari Anne Sand Sp Liste Anders Næss Andre Detaljer
3401 Kongsvinger Innlandet Sp, H, Frp, V, KrF Margrethe Haarr Sp Liste Eli Wathne H Detaljer
3814 Kragerø Vestfold og Telemark Sp, H, Frp, KrF, V Grunde Wegar Knudsen Sp Liste Jan Petter Abrahamsen H Detaljer
4204 Kristiansand Agder Ny k. Ap, MDG, Sp, SV, Rødt, Andre Jan Oddvar Skisland Ap Liste Erik Rostoft Andre Detaljer
1505 Kristiansund Møre og Romsdal Ap, Sp Kjell Neergaard Ap Liste Berit Frey Sp Detaljer
3046 Krødsherad Viken Andre, H Knut Martin Glesne Andre Liste Andreas Kagiavas Torp H Detaljer
4622 Kvam Vestland Ap, KrF, H, Frp Torgeir Næss Ap Liste Frode Nygård Frp Detaljer
4227 Kvinesdal Agder KrF, H, Sp Per Sverre Kvinlaug KrF Liste Malin Stokkeland Sp Detaljer
4617 Kvinnherad Vestland Sp, Ap, Andre Hans Inge Myrvold Sp Liste Hilde Enstad Ap Detaljer
3821 Kviteseid Vestfold og Telemark Sp, H, MDG Bjørn Nordskog Sp Liste Halvor Nyland H Detaljer
1144 Kvitsøy Rogaland KrF, Andre, Frp Stian Bjørsvik KrF Liste Stein Flom-Jacobsen Frp Detaljer
5411 Kvæfjord Troms og Finnmark Ap, Sp Torbjørn Larsen Ap Liste Karin Eriksen Sp Detaljer
5429 Kvænangen Troms og Finnmark Ap, Andre Eirik Losnegaard Mevik Ap Liste Hanne Wiesner Andre Detaljer
5426 Kåfjord Troms og Finnmark Ap, H Bernt Eirik Isaksen Lyngstad Ap Liste Britt-Margrethe Pedersen Ap Detaljer
3805 Larvik Vestfold og Telemark Ny k. H, Ap, Sp Erik Bringedal H Liste Rune Høiseth Ap Detaljer
5415 Lavangen Troms og Finnmark Ap, H Hege Beate Myrseth Rollmoen Ap Liste Svein Sæther H Detaljer
5438 Lebesby Troms og Finnmark Andre, Ap Sigurd Rafaelsen Ap Liste Kristin Johnsen Ap Detaljer
1822 Leirfjord Nordland Ap, Frp Ivan Haugland Ap Liste Brith-Tone Thrana Ap Detaljer
5052 Leka Trøndelag Ap, SV, V Elisabeth Helmersen Ap Liste Mari-Anne Hoff SV Detaljer
3432 Lesja Innlandet Ap, Sp Mariann Skotte Sp Liste Ronald Kikut Sp Detaljer
5037 Levanger Trøndelag Sp, H, KrF, Frp Anita Ravlo Sand Sp Liste Nina Bakken Bye H Detaljer
3049 Lier Viken H, Sp, Frp, KrF Gunn Cecilie Ringdal H Liste Espen Lahnstein Sp Detaljer
5042 Lierne Trøndelag Ap Bente Estil Ap Liste Jørn Ove Totland Ap Detaljer
3405 Lillehammer Innlandet Ap, SV, V, MDG, KrF Ingunn Trosholmen Ap Liste Terje Rønning V Detaljer
4215 Lillesand Agder H, Frp, Andre, KrF, Sp Einar Holmer-Hoven H Liste Geir Svenningsen KrF Detaljer
3030 Lillestrøm Viken Ny k. Ap, SV, Sp, MDG, KrF Jørgen Vik Ap Liste Thor Grosås Sp Detaljer
4205 Lindesnes Agder Ny k. Ap, KrF Even Tronstad Sagebakken Ap Liste Svein Jarle Haugland KrF Detaljer
3434 Lom Innlandet Sp, Andre Bjarne Eiolf Holø Sp Liste Marit Sletten Sp Detaljer
5432 Loppa Troms og Finnmark Ap, Andre Stein Thomassen Ap Liste Gøril Rydheim Henriksen Andre Detaljer
1112 Lund Rogaland H, KrF, Frp, V Hogne Skjerpe H Liste Gro Helleland KrF Detaljer
3054 Lunner Viken Ap, Sp, SV, MDG, R Harald Tyrdal Ap Liste Andreas Ensrud Sp Detaljer
1834 Lurøy Nordland H, Ap Håkon Lund H Liste Morten Aspedal Olsen Ap Detaljer
4644 Luster Vestland Sp Ivar Kvalen Sp Liste Marit Aakre Tennø Sp Detaljer
4225 Lyngdal Agder Ny k. H, KrF Jan Kristensen H Liste Jon-Are Åmland KrF Detaljer
5424 Lyngen Troms og Finnmark Andre, Sp, Frp Dan Håvard Johnsen Sp Liste Jan A. Rydningen Sp Detaljer
4642 Lærdal Vestland Ap, SV Audun Mo Ap Liste Jan Olav Fretland SV Detaljer
1851 Lødingen Nordland Ap, Sp, SV Hugo Jacobsen Ap Liste Mia Heimly Sp Detaljer
3029 Lørenskog Viken Ap, SV, MDG, R, V Ragnhild Bergheim Ap Liste Ernst-Modest Herdieckerhoff MDG Detaljer
3412 Løten Innlandet Sp Marte Larsen Tønseth Sp Liste Christen Engeloug Sp Detaljer
5031 Malvik Trøndelag Ap, Sp Trond Hoseth Ap Liste Ole Herman Sveian Sp Detaljer
3013 Marker Viken Sp, V Theodor Bye Sp Liste Bjørn Borgund V Detaljer
4634 Masfjorden Vestland H, Ap, Sp Karstein Totland H Liste Torill Torsvik Størkersen Ap Detaljer
5028 Melhus Trøndelag Sp, H, Andre Jorid Jagtøien Sp Liste Stine Estenstad H Detaljer
1837 Meløy Nordland Ap, H, V, KrF, SV Sigurd Stormo Ap Liste Mette Bjørnvik H Detaljer
5034 Meråker Trøndelag Andre, Ap, Frp, V Kjersti Kjenes Andre Liste Anne-Karin Langsåvold Ap Detaljer
3817 Midt-Telemark Vestfold og Telemark Ny k. Sp, MDG, V, KrF Siri Blichfeldt Dyrland Sp Liste Ingebjørg Nordbø MDG Detaljer
5027 Midtre Gauldal Trøndelag Sp, H, Frp Sivert Moen Sp Liste Bjørn Enge H Detaljer
4629 Modalen Vestland Andre Kjetil Eikefet Andre Liste Ann-Jorun Farestveit Andre Detaljer
3047 Modum Viken Sp, Frp, H, KrF, V Sunni Grøndahl Aamodt Sp Liste Bjørn Erik Sørli Frp Detaljer
1506 Molde Møre og Romsdal Ny k. H, Sp, KrF, V Torgeir Dahl H Liste Odd Helge Gangstad Sp Detaljer
1874 Moskenes Nordland Andre, SV Lillian Rasmussen Andre Liste Bjørn Jensen SV Detaljer
3002 Moss Viken Ny k. Ap, SV, Sp, R, MDG, KrF Hanne Tollerud Ap Liste Tor Petter Ekroll Sp Detaljer
5418 Målselv Troms og Finnmark Sp, H Bengt-Magne Luneng Sp Liste Martin Nymo H Detaljer
5434 Måsøy Troms og Finnmark Ap, H Bernth Sjursen Ap Liste Jan Harald Lyder H Detaljer
5007 Namsos Trøndelag Ny k. Ap, SV, KrF, MDG, R Arnhild Holstad Ap Liste Kjersti Tommelstad SV Detaljer
5044 Namsskogan Trøndelag Ap Stian Brekkvassmo Ap Liste Borgund Torseth Ap Detaljer
3036 Nannestad Viken Sp, Ap, Bygdeliste Hans Thue Ap Liste Karl Arne Leivestad Sp Detaljer
1806 Narvik Nordland Ny k. Ap, Sp, SV, H Rune Edvardsen Ap Liste Per Kristian Arntzen Sp Detaljer
3034 Nes Viken Ap, Sp Grete Sjøli Ap Liste Vivian Wahl Sp Detaljer
3040 Nesbyen Viken Andre, Sp Tore Haraldset Andre Liste Geir Garthus Sp Detaljer
1828 Nesna Nordland Ap, Sp Hanne Davidsen Ap Liste Kurt-Are Einmo Sp Detaljer
3023 Nesodden Viken Ap, MDG, SV, V Truls Wickholm Ap Liste Eivind Hoff-Elimar MDG Detaljer
5442 Nesseby Troms og Finnmark Ap, SV, Andre Knut Inge Store Ap Liste Hanne Iversen Noste Ap Detaljer
3822 Nissedal Vestfold og Telemark Ap, H Halvor Homme Ap Liste Kristine Sandall H Detaljer
3031 Nittedal Viken Ap, SV, V, KrF, Frp Hilde Thorkildsen Ap Liste Inge Solli V Detaljer
3816 Nome Vestfold og Telemark Ap, Sp Bjørg Tveito Lundefaret Ap Liste Anders Hjelseth Sp Detaljer
3451 Nord-Aurdal Innlandet Ap, Sp Knut Arne Fjelltun Sp Liste Håvard Halvorsen Ap Detaljer
3436 Nord-Fron Innlandet Ap Rune Støstad (til 28. september 2021)
Anne Marie Olstad (fra 28. september 2021)[4]
Ap Liste Anne Marie Olstad (til 28. september 2021)
Morten Randen (fra 28. september 2021)
Ap Detaljer
3414 Nord-Odal Innlandet Ap, Sp, SV Lise Selnes Ap Liste Ragnhild Haagenrud Moen Sp Detaljer
5435 Nordkapp Troms og Finnmark SV, Sp Jan Olsen SV Liste Tor Mikkola Sp Detaljer
3020 Nordre Follo Viken Ny k. Ap, Sp, V, KrF, SV, MDG Hanne Opdan Ap Liste Hans Martin Enger MDG Detaljer
3448 Nordre Land Innlandet Ap, Sp Ola Tore Dokken Sp Liste Linn T. Sunne Ap Detaljer
5428 Nordreisa Troms og Finnmark Ap, H, KrF Hilde Anita Nyvoll Ap Liste Karl-Gunnar Skjønsfjell H Detaljer
3052 Nore og Uvdal Viken Ap, H, SV Jan Gaute Bjerke Ap Liste Nils Helge Tufto H Detaljer
3808 Notodden Vestfold og Telemark Ap, Sp, R, MDG Gry Fuglestveit Bløchlinger Ap Liste Nuno Marques Sp Detaljer
5060 Nærøysund Trøndelag Ny k. Ap, Frp Amund Hellesø Ap Liste Terje Settenøy Frp Detaljer
5021 Oppdal Trøndelag Sp, SV, V, KrF Geir Arild Espnes Sp Liste Elisabeth Hals V Detaljer
5059 Orkland Trøndelag Ny k. Ap, Sp, KrF Oddbjørn Bang Sp Liste Are Hilstad Ap Detaljer
3430 Os Innlandet Sp Runa Finborud Sp Liste Per Ousten Sp Detaljer
5020 Osen Trøndelag Ap John Einar Høvik Ap Liste Egil Arve Johannessen Ap Detaljer
0301 Oslo Oslo Ap, SV, MDG, (R) Marianne Borgen SV Liste Kamzy Gunaratnam Ap Detaljer
4630 Osterøy Vestland Sp, H, Ap, SV Lars Fjeldstad Sp Liste Hjalti Gislason H Detaljer
5047 Overhalla Trøndelag Sp Per Olav Tyldum (til 19. oktober 2021)
Hege Kristin Kværnø Saugen (fra 19. oktober 2021)[5]
Sp Liste Johan Tetlien Sellæg Sp Detaljer
5436 Porsanger Troms og Finnmark Ap, Sp, SV Aina Borch Ap Liste Sylvi Johnsen SV Detaljer
3806 Porsgrunn Vestfold og Telemark Ap, Sp Robin Kåss Ap Liste Anne Kristine Grøtting Sp Detaljer
3016 Rakkestad Viken Sp, KrF, H Karoline Fjeldstad Sp Liste Iselin Bjørnstad KrF Detaljer
1833 Rana Nordland Ap, H, SV, MDG Geir Waage Ap Liste Anita Sollie H Detaljer
1127 Randaberg Rogaland Sp, H, KrF, V Jarle Bø Sp Liste Øystein Stjern KrF Detaljer
1539 Rauma Møre og Romsdal SV, Ap, Sp, MDG, Yvonne Wold SV Liste Magnhild Vik Sp Detaljer
3424 Rendalen Innlandet Ap Linda Døsen Ap Liste Henning Dalbakk Ap Detaljer
5022 Rennebu Trøndelag Ap, H, V Ola Øie Ap Liste Marit Bjerkås Ap Detaljer
5061 Rindal Trøndelag[13] Sp, H Vibeke Langli Sp Liste Magnar Dalsegg H Detaljer
3439 Ringebu Innlandet Ap Arne Fossmo Ap Liste Kristin Teigen Ap Detaljer
3007 Ringerike Viken Ap, H, KrF, Frp Kirsten Orebråten Ap Liste Dag Erik Henaug H Detaljer
3411 Ringsaker Innlandet Ap, SV, MDG Anita Ihle Steen Ap Liste Atle Strand Ap Detaljer
4201 Risør Agder Ap, Sp, KrF Per Kristian Lunden Ap Liste Viktor Hauge Sp Detaljer
3051 Rollag Viken Sp Viel Jaren Heitmann Sp Liste Hellik Lislien Sp Detaljer
3027 Rælingen Viken Ap, SV, MDG, Sp Ståle Grøtte Ap Liste Hans Otto Tomter Sp Detaljer
1836 Rødøy Nordland Ap, KrF Inger Monsen Ap Liste Bjørn Pedersen KrF Detaljer
5025 Røros Trøndelag Ap Ap, SV Isak Veierud Busch Ap Liste Christian Elgaaen SV Detaljer
1856 Røst Nordland Andre Elisabeth Mikalsen Andre Liste Harjeet Jassal Andre Detaljer
5043 Røyrvik Trøndelag Fellesliste Hans Oskar Devik Sp Liste Bodil Haukø Sp Detaljer
3017 Råde Viken H, Sp, KrF René Rafshol H Liste Erling Ek Iversen Sp Detaljer
5417 Salangen Troms og Finnmark Sp, Ap Sigrun Wiggen Prestbakmo Sp Liste Svein Ivar Strømseth Ap Detaljer
1840 Saltdal Nordland Sp, H, Andre Rune Berg Sp Liste Sverre Breivik Andre Detaljer
4623 Samnanger Vestland Andre, Sp Knut Harald Frøland Andre Liste Øyvind Røland Sp Detaljer
1514 Sande Møre og Romsdal Ap, Frp, Sp Olav Myklebust Sp Liste Einar Ekroll Frp Detaljer
3804 Sandefjord Vestfold og Telemark Ny k. H, Sp, Frp Bjørn Ole Gleditsch H Liste Bjarne Sommerstad Sp Detaljer
1108 Sandnes Rogaland Ny k. Ap, Frp, Sp, FNB Stanley Wirak Ap Liste Pål Morten Borgli Frp Detaljer
3003 Sarpsborg Viken Ap, SV, Sp, MDG, R Sindre Martinsen-Evje Ap Liste Henriette Gausdal Pedersen Sp Detaljer
1135 Sauda Rogaland Sp Asbjørn Birkeland Sp Liste Sigrid Bojesen Fatnes Sp Detaljer
3437 Sel Innlandet Sp Eldri Siem Sp Liste Pål Ellingsbø Sp Detaljer
5032 Selbu Trøndelag Ap Ole Morten Balstad Ap Liste Tanja Fuglem Ap Detaljer
3820 Seljord Vestfold og Telemark Sp, MDG Beate Marie Dahl Eide Sp Liste Sondre Aasen Sp Detaljer
5421 Senja Troms og Finnmark Ny k. Sp, H, KrF, Frp Tom Rune Eliseussen Sp Liste Geir-Inge Sivertsen H Detaljer
3045 Sigdal Viken Sp, H, Frp Tine Norman Sp Liste Bård Sverre Fossen H Detaljer
3812 Siljan Vestfold og Telemark Sp, H, Frp Kjell Sølverød Sp Liste Bent Gurholt H Detaljer
4228 Sirdal Agder Ap, H, Sp, KrF, Frp, Andre Jonny Liland Ap Liste Isak A Liland H Detaljer
5029 Skaun Trøndelag Sp, Andre, MDG, SV Gunn Iversen Stokke Sp Liste Bjørn Hammer Andre Detaljer
3807 Skien Vestfold og Telemark Ap, Sp, KrF, SV, V, MDG Hedda Foss Five Ap Liste Trond Ballestad Sp Detaljer
3015 Skiptvet Viken Sp, Ap Anne-Grethe Larsen Sp Liste Lars Sæther Ap Detaljer
5427 Skjervøy Troms og Finnmark KrF, Ap, R, SV, Sp Ørjan Albrigtsen KrF Liste Kurt Michalsen Sp Detaljer
3433 Skjåk Innlandet Sp Edel Kveen Sp Liste Kristen Haugen Dagsgard Sp Detaljer
1573 Smøla Møre og Romsdal Sp, H Svein Roksvåg Sp Liste Kjersti Andersen H Detaljer
5041 Snåsa - Snåase Trøndelag Sp, SV, H Arnt Einar Bardal Sp Liste Rolf Sturla Velde SV Detaljer
4640 Sogndal Vestland Ny k. Sp, SV Arnstein Menes Sp Liste Vibeke Johnsen SV Detaljer
1111 Sokndal Rogaland KrF, V, Sp, Andre Jonas Andersen Sayed KrF Liste Bjørn-Inge Mydland Sp Detaljer
1124 Sola Rogaland Frp, Ap, Sp, FNB Tom Henning Slethei Frp Liste Siv-Len Strandskog Ap Detaljer
4636 Solund Vestland Sp, Ap Gunn Åmdal Mongstad Sp Liste Tom Færøy Ap Detaljer
1870 Sortland Nordland Sp, Ap, R, SV Karl-Erling Nordlund Sp Liste Tove Mette Bjørkmo Ap Detaljer
4649 Stad Vestland Ny k. V, Ap, H Alfred Bjørlo (til 1. november 2021)
Gunnar Silden (fra 1. november 2021)[6]
V Liste Siri Sandvik Ap Detaljer
3413 Stange Innlandet Ap, Andre Nils A. Røhne Ap Liste Paal Ravnaas Andre Detaljer
1103 Stavanger Rogaland Ny k. Ap, SV, Sp, MDG, R, FNB Kari Nessa Nordtun Ap Liste Dagny Sunnanå Hausken Sp Detaljer
1848 Steigen Nordland SV, V, H, Ap, Frp Aase Refsnes SV Liste Wibeke Aasjord Juul V Detaljer
5006 Steinkjer Trøndelag Ny k. Sp, H, V Bjørn Arild Gram (til 16. mars 2020)
Anne Berit Lein (fra 16. mars 2020)
Sp Liste Øystein Geving Bjørnes H Detaljer
5035 Stjørdal Trøndelag Sp, H, Frp, KrF, MDG Ivar Vigdenes Sp Liste Ole Hermod Sandvik H Detaljer
3423 Stor-Elvdal Innlandet Sp, H, SV, V, Frp Even Moen Sp Liste Ingeborg Mellgren Mathiesen H Detaljer
4614 Stord Vestland Ap, Sp, KrF Gaute Epland Ap Liste Jakob Bjelland Sp Detaljer
5425 Storfjord Troms og Finnmark H, Ap, MDG Geir Varvik H Liste Inger Heiskel Ap Detaljer
1130 Strand Rogaland H, KrF, V, Frp, Andre Irene Heng Lauvsnes H Liste Bjørn Aril Veland KrF Detaljer
1525 Stranda Møre og Romsdal Sp, H, Frp, KrF Jan Ove Tryggestad Sp Liste Svein Erik Rimstad H Detaljer
4651 Stryn Vestland Sp, V Per Kjøllesdal Sp Liste Torstein Tvinnereim V Detaljer
1531 Sula Møre og Romsdal Ap, SV, H, Andre Jim Arve Røssevoll Ap Liste Jan Magnar Sandvik Andre Detaljer
1134 Suldal Rogaland Sp, KrF Gerd Helen Bø Sp Liste Øyvind Lovra Tveitane Sp Detaljer
1563 Sunndal Møre og Romsdal Ap, SV, MDG Ståle Refstie Ap Liste Lusie Gjersvoll Ap Detaljer
4647 Sunnfjord Vestland Ny k. H, Sp, KrF, V, MDG Olve Grotle H Liste Jenny Følling Sp Detaljer
1566 Surnadal Møre og Romsdal Sp, MDG Margrethe Svinvik Sp Liste Hugo Pedersen Sp Detaljer
4612 Sveio Vestland Ap, Frp, Andre Linn Therese Erve Ap Liste Ruth Grethe Østebøvik Eriksen Frp Detaljer
1528 Sykkylven Møre og Romsdal Sp, H, V, KrF Odd Jostein Drotninghaug Sp Liste Birgitte Sætre Bonesmo H Detaljer
1812 Sømna Nordland Sp Hans Gunnar Holand Sp Liste Liv-Marit Haraldsvik Reitan Sp Detaljer
3447 Søndre Land Innlandet Ap, Sp Anne Hagenborg Ap Liste Mona Tønnesland Tholin Sp Detaljer
3449 Sør-Aurdal Innlandet Sp, H Marit Hougsrud Sp Liste Olav Kristian Huseby H Detaljer
3438 Sør-Fron Innlandet Sp Ole Tvete Muruteigen Sp Liste Gunhild Haave Sp Detaljer
3415 Sør-Odal Innlandet Ap, Sp Knut Hvithammer Ap Liste Heidi Hitland Sp Detaljer
5444 Sør-Varanger Troms og Finnmark Ap, SV Rune Rafaelsen (til 28. april 2021)
Lena Norum Bergeng (fra 28. april 2021)[7]
Ap Liste Pål Gabrielsen SV Detaljer
1845 Sørfold Nordland Sp, H Gisle Hansen Sp Liste Sten Robert Hansen H Detaljer
5419 Sørreisa Troms og Finnmark Ap Jan-Eirik Nordahl Ap Liste May-Tove Grytnes Ap Detaljer
1121 Time Rogaland H, Frp, KrF, V Reinert Kverneland H Liste Petter Lorentz Stabel Frp Detaljer
1560 Tingvoll Møre og Romsdal Sp, KrF, H, V Ingrid Waagen Sp Liste Arne Magnus Aasen KrF Detaljer
3818 Tinn Vestfold og Telemark Ap, H, Frp Steinar Bergsland H Liste Trond Jore Ap Detaljer
5412 Tjeldsund Troms og Finnmark Ny k. Ap, SV, Sp Helene Berg Nilsen Ap Liste Hugo Heimgård Sp Detaljer
3824 Tokke Vestfold og Telemark Sp, MDG Jarand Felland Sp Liste Solveig Benedikte Nes MDG Detaljer
3426 Tolga Innlandet SV, Ap Bjørnar Tollan Jordet SV Liste Knut Sagbakken Ap Detaljer
5401 Tromsø Troms og Finnmark Ap, SV, Sp, MDG Gunnar Wilhelmsen Ap Liste Marlene Berntsen Bråthen Sp Detaljer
5001 Trondheim Trøndelag Ny k. Ap, SV, MDG, Sp Rita Ottervik Ap Liste Mona Berger SV Detaljer
3421 Trysil Innlandet Sp, SV, Frp Erik Sletten Sp Liste Stine Akre SV Detaljer
1835 Træna Nordland Ap Jan Helge Andersen Ap Liste Marianne Olsen Sjøset Ap Detaljer
4213 Tvedestrand Agder H, Ap, V, Frp Marianne Landaas H Liste Vidar Holmsen Engh Ap Detaljer
5033 Tydal Trøndelag Sp Jens Arne Kvello Sp Liste Ole Bjarne Østby Sp Detaljer
3427 Tynset Innlandet Sp Merete Myhre Moen Sp Liste Tone Hagen Ap Detaljer
4616 Tysnes Vestland H, Sp Kåre Martin Kleppe H Liste Arne Leite Sp Detaljer
1146 Tysvær Rogaland Ap, Sp, KrF Sigmund Lier Ap Liste Sven Ivar Dybdal Sp Detaljer
3803 Tønsberg Vestfold og Telemark Ny k. Ap, Sp, MDG, KrF Anne Rygh Pedersen Ap Liste Steinar Solum Sp Detaljer
3033 Ullensaker Viken Ap, Sp, SV, MDG, R, V Eyvind Jørgensen Schumacher Ap Liste Lars Halvor Stokstad Oserud Sp Detaljer
4618 Ullensvang Vestland Ny k. Ap, V, R, KrF, SV Roald Aga Haug Ap Liste Kjellaug Hoås Samland Ap Detaljer
1516 Ulstein Møre og Romsdal Frp, H Knut Erik Engh Frp Liste Stian Lehmann Scheide H Detaljer
4620 Ulvik Vestland Ap, Sp, H Hans Petter Thorbjørnsen Ap Liste Jens Olav Holven Sp Detaljer
1151 Utsira Rogaland Andre Marte Eide Klovning Andre Liste Tove Helen Grimsby Andre Detaljer
5405 Vadsø Troms og Finnmark Ap, SV, Rødt, MDG Wenche Pedersen Ap Liste Hanne Jonassen Harila SV Detaljer
4628 Vaksdal Vestland Sp, SV, H Hege Vik Sp Liste Kjartan Haugsnes SV Detaljer
4221 Valle Agder Ap, H Steinar Kyrvestad Ap Liste Knut Hagen H Detaljer
3454 Vang Innlandet Ap Vidar Eltun Ap Liste Marta Bjørnøy Lalim Ap Detaljer
1511 Vanylven Møre og Romsdal V, Sp, H, Frp, KrF Lena Marie Landsverk Sande V Liste Ingebrigt Berget Sp Detaljer
5404 Vardø Troms og Finnmark MDG, Sp, SV, H Ørjan Jensen MDG Liste Christine Nilssen H Detaljer
1824 Vefsn Nordland Sp, Ap Berit Hundåla Sp Liste Rune Krutå Ap Detaljer
1815 Vega Nordland Ap Andre Møller Ap Liste Hilde Sprækenhus Ap Detaljer
4212 Vegårshei Agder KrF, H Kjetil Torp KrF Liste Gunn Mari Olsen H Detaljer
4223 Vennesla Agder KrF, Sp Nils Olav Larsen KrF Liste Eivind Drivenes Sp Detaljer
5038 Verdal Trøndelag Sp Pål Sverre Fikse Sp Liste Anne Grete Lervik Valbekmo Sp Detaljer
3019 Vestby Viken Ap, Sp, V, Andre Tom Anders Ludvigsen Ap Liste Eirin Bolle Andre Detaljer
1535 Vestnes Møre og Romsdal Sp, H, KrF, Frp Geir Inge Lien Sp Liste Randi Bergundhaugen H Detaljer
3452 Vestre Slidre Innlandet Sp Haldor Ødegård Sp Liste Gerd Nanti Vika Helle Sp Detaljer
3443 Vestre Toten Innlandet Ap, R, SV, MDG Stian Olafsen Ap Liste Tonje Bergum Jahr Ap Detaljer
1860 Vestvågøy Nordland Ap, Sp Remi Solberg Ap Liste Anne Sand Sp Detaljer
1816 Vevelstad Nordland Fellesliste Torhild Haugann Sp Liste Ken-Richard Hansen Sp Detaljer
4639 Vik Vestland Ap, H Roy Egil Stadheim Ap Liste Marta Sofie Vange H Detaljer
1160 Vindafjord Rogaland Ap, Sp Ole Johan Vierdal Sp Liste Tove Elise Olsen Frøland Ap Detaljer
3825 Vinje Vestfold og Telemark Sp Jon Rikard Kleven Sp Liste Tone Edland Sp Detaljer
1577 Volda Møre og Romsdal Ny k. Sp, Ap, SV Sølvi Dimmen Sp Liste Sverre Leivdal Ap Detaljer
4621 Voss Vestland Ny k. Ap, Sp, SV Hans-Erik Ringkjøb Ap Liste Sigbjørn Hauge Sp Detaljer
1857 Værøy Nordland Andre, Ap Susan Berg Kristiansen Andre Liste Asbjørn Myklebust Ap Detaljer
1865 Vågan Nordland Ap, Sp, SV, R Frank Johnsen Sp Liste Lena Hamnes Ap Detaljer
3435 Vågå Innlandet Ap, Andre Harald Sve Bjørndal Andre Liste Live Langøygard Ap Detaljer
3419 Våler (Innlandet) Innlandet Sp, Ap, H Ola Cato Lie Sp Liste May-Liss Sæterdalen Ap Detaljer
3018 Våler (Østfold) Viken Sp, Ap, KrF Reidar Kaabbel Sp Liste Kai Guttulsrød Ap Detaljer
1868 Øksnes Nordland Sp, Frp, H John Danielsen Sp Liste Ken-Ivan Reinholdtsen Frp Detaljer
5057 Ørland Trøndelag Ny k. H, Ap Tom Myrvold H Liste Ogne Undertun Ap Detaljer
1520 Ørsta Møre og Romsdal Sp, Ap Stein Aam Sp Liste Karen Høydal Ap Detaljer
3442 Østre Toten Innlandet Sp, H, Frp, V Bror Helgestad Sp Liste Tove Beate Skjolddal Karlsen H Detaljer
3048 Øvre Eiker Viken Sp, Ap, SV, MDG Knut Kvale Sp Liste Bente Merete Skårdal Kleven Ap Detaljer
3440 Øyer Innlandet Sp, SV Jon Halvor Midtmageli Sp Liste Nisveta Tiro SV Detaljer
4626 Øygarden Vestland Ny k. H, Frp, KrF, V, Andre Tom Georg Indrevik H Liste Torill Selsvold Nyborg KrF Detaljer
3453 Øystre Slidre Innlandet Sp Odd Erik Holden Sp Liste Arnfinn Beito Sp Detaljer
5058 Åfjord Trøndelag Ny k. Ap, H, KrF, Frp Vibeke Stjern Ap Liste Einar Eian H Detaljer
3043 Ål Viken Ap, Sp Solveig Vestenfor Ap Liste Ole-Egil Trintrud Sp Detaljer
1507 Ålesund Møre og Romsdal Ny k. Ap, Sp, SV, KrF, MDG, R, V Eva Vinje Aurdal Ap Liste Vebjørn Krogsæter Sp Detaljer
4217 Åmli Agder Sp, KrF Bjørn Gunnar Baas Sp Liste Rakel Birkeli Søraker Sp Detaljer
3422 Åmot Innlandet H, Ap, SV Ole Erik Hørstad H Liste Espen Andre Kristiansen Ap Detaljer
4643 Årdal Vestland Ap Hilmar Høl Ap Liste Anne Kauppi Ap Detaljer
3021 Ås Viken Ap, SV, Sp, MDG, R, V, KrF Ola Nordal Ap Liste Martin Løken MDG Detaljer
4224 Åseral Agder Ap, H Inger Lise Lund Stulien Ap Liste Gro Boge Aasheim H Detaljer
3418 Åsnes Innlandet Sp, H, V, Andre Kari Heggelund Sp Liste Rune Sørlie Andre Detaljer

Kilde[rediger | rediger kilde]

  • Hanne Wien, Elin Svendsen, Jan Inge Krossli, Terje Lien: Her er alle ordførerne. Artikkel i Kommunal Rapport 1. november 2019

Fotnoter og referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ https://www.bergen.kommune.no/politikk/ordforeren/ordforer-rune-bakervik
  2. ^ a b Vi har valgt Engerdals første kvinnelige ordfører. Engerdal kommune. Besøkt 17. mars 2020.
  3. ^ Møkjåland erstatter Mykjåland som Iveland-ordfører. abchyheter. Besøkt 28. september 2021.
  4. ^ Anne-Marie Olstad - ny ordfører i Nord-Fron kommune. Nord-Fron kommune. Besøkt 21. oktober 2021.
  5. ^ Hege Kristin (42) er Overhallas nye ordfører. Namdalsavisa. Besøkt 22. oktober 2021.
  6. ^ Rotihaug, Ingunn. «Ordførar Gunnar Silden - Hovedportal». stad.kommune.no (norsk nynorsk). Besøkt 26. november 2021. 
  7. ^ 28. april 2021 kl. 11:26 Ny ordfører i Sør-Varanger. NRK. Besøkt 26. september 2021.