Beate Skretting

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Beate Skretting
Født19. november 1979 (39 år)
Utdannet ved Universitetet i Agder
Beskjeftigelse Ordfører
Nasjonalitet Norge

Beate Skretting (født 19. november 1979) er ordfører i Grimstad kommune fra 2020. Hun har lang fartstid i kommunepolitikken i Grimstad og har tre perioder bak seg som fast medlem i kommunestyret for Høyre, og har også sittet tre perioder i teknisk utvalg (første periode som nestleder)[1].

Før hun ble ordfører i Grimstad, var Beate Skretting seniorkonsulent i Skatteetaten. Hun har en bachelorgrad i Revisjon/Økonomi/administrasjon fra Universitetet i Agder som hun fullførte i 2009. Da hadde hun allerde jobbet som regnskapsansvarlig hos TS Holding i Grimstad fra 2004. Hun sluttet der i 2011 og jobbet så et år som regnskapsmedarbeider hos Panorama i Arendal før hun i 2012 begynte som regnskapskontrollør i Arendal kommune. Der var hun til hun begynte i Skatteetaten i 2017.

Utover jobben har hun hatt flere styreengasjementer, blant annet som styremedlem i Returkraft, nestleder i styret i Grimstad kulturhus og styreleder i Grimstad Bolig- ogTomteutvikling KF. I tillegg har hun hatt en rekke kommunale verv.

Referanser[rediger | rediger kilde]

Kilder[rediger | rediger kilde]