Liste over Norges 500 største selskaper i 2006

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over norske selskaper inneholder de 500 største selskapene i Norge etter omsetning. Informasjon gis på omsetning, driftsresultat, årsresultat og antall ansatte. Informasjonen for hvert selskap omfatter datterselskaper. Listen tar også med datterselskaper til utenlandske selskaper. Listen er basert på regnskap for 2006.[1]

Nummer Selskap Omsetning Driftsresultat Årsresultat Antall ansatte
1 Statoil ASA 431112 114449 39045 21213
2 Norsk Hydro ASA 196234 52224 17224 33218
3 Telenor ASA 91077 14721 18535 31500
4 Aker ASA 79892 3508 3942 35816
5 Orkla ASA 52683 4480 11263 28663
6 Aker Kværner ASA 50592 0 3942 22722
7 Total E&P Norge AS 50577 36261 8787 241
8 ExxonMobil Exploration and Production Norway AS 49680 35546 8632 0
9 Yara International ASA 48261 3352 4210 7060
10 Esso Norge AS 45408 297 306 890
11 Kommunal Landspensjonskasse 43581 5086 5086 312
12 NorgesGruppen ASA 36631 1102 866 9255
13 Storebrand ASA 34074 5549 1505 1305
14 Norske Skogindustrier ASA 28812 -2527 -2809 9372
15 DnB NOR ASA 28439 14066 11808 11993
16 Helse Øst RFH 26685 -831 -747 0
17 A/S Norske Shell 26336 8663 4334 673
18 Aker Yards ASA 25861 1245 1036 0
19 Posten Norge AS 23668 1313 856 20541
20 Coop Norge Handel AS 21884 243 160 1635
21 Coop Norge SA 21536 41 111 56
22 ConocoPhillips Scandinavia AS 21176 16414 3841 3
23 Reitangruppen AS 19875 1236 880 2993
24 Eni Norge AS 18766 13562 3851 121
25 Helse Sør RHF 18176 -986 -1062 311
26 Tine BA 18088 346 425 390
27 Veidekke ASA 16442 712 722 6351
28 Statkraft AS 16225 9952 6285 1930
29 Nortura BA 14926 133 106 0
30 Norske ConocoPhillips AS 14824 10665 2878 0
31 Helse Vest RHF 14214 -880 -914 20578
32 Gjensidige Forsikring 14201 1169 3264 2242
33 ExxonMobile Production Norway Inc 13550 11281 3017 0
34 Schibsted ASA 11648 2495 2225 2701
35 Møllergruppen AS 11479 625 461 2222
36 Helse Midt-Norge RHF 11049 -880 -920 16097
37 ICA Norge AS 11009 200 179 4043
38 SAS Braathens AS 10828 259 143 3159
39 Hafslund ASA 10796 12471 11651 2418
40 BP Norge AS 9971 6958 1955 603
41 Skanska Norge AS 9873 522 492 4315
42 Norsk Tipping AS 9798 2749 2838 345
43 Livsforsikringsselskapet Nordea Liv Norge AS 9751 506 631 175
44 SpareBank 1 Gruppen AS 9652 945 1016 0
45 Helse Nord RHF 9247 54 -717 171
46 NSB AS 9167 668 507 0
47 AS Vinmonopolet 9161 90 87 1702
48 Expert ASA 9032 315 234 1266
49 Ementor ASA 8747 -43 -43 3127
50 Rederiaksjeselskapet Torvald Klaveness 8587 0 527 150
51 O. N. Sunde AS 8397 495 195 6151
52 Petroleum Geo-Services ASA 8387 2687 1913 0
53 Elkjøp Grossist AS 8370 73 33 0
54 Bertel O. Steen AS 7958 350 271 2168
55 Jotun AS 7732 644 330 881
56 Nordea Bank Norge AS 7643 3379 3082 3505
57 Varner-Gruppen AS 7609 895 648 7442
58 Cermaq ASA 7553 1287 937
59 Vesta Forsikring AS 7358 1251 1171 0
60 Netcom ASA 7315 2109 1527 0
61 Stiftelsen Det Norske Veritas 7297 794 545 6765
62 Odfjell ASA 6977 1001 743 567
63 Statnett sf 6848 580 303 0
64 Kongsberg Gruppen ASA 6720 448 249 0
65 Moelven Industrier ASA 6692 373 239 3175
66 Rolls-Royce Marine AS 6665 20 56 2142
67 Ferd Holding AS 6602 1192 084 2253
68 National Oilwell Norway AS 6468 607 435 997
69 BAMA Gruppen 6411 362 261 1651
70 Wilh. Wilhelmsen ASA 6249 1884 1474 13500
71 Scandinavian Bunkering AS 6243 40 20 15
72 ABB Holding AS 6218 374 314 0
73 Star Shipping AS 6108 1 10 94
74 Laco AS 6103 0 0 0
75 Tinfos AS 6080 185 211 500
76 Ullevål universitetssykehus HF 6071 -135 -141 9113
77 Rikshospitalet-Radiumhospitalet HF 6035 -209 -223 7865
78 Avinor AS 6018 941 432 2588
79 Enterprise Oil Norge AS 5978 3297 1596 0
80 Mesta AS 5938 -312 -190 3293
81 NMD Grossisthandel 5897 182 140 350
82 EDB Business Partner ASA 5882 310 223 3840
83 Felleskjøpet Agri BA 5801 247 149 899
84 Krafts Foods AS 5800 570 341 0
85 Arrow Electronics Norwegian Holdings AS 5770 192 78 515
86 Marine Harvest ASA 5655 835 1853 858
87 Lerøy Seafood Group ASA 5615 769 652 1149
88 Apotek 1 Gruppen AS 5592 325 221 86
89 YX Energi Norge AS 5510 159 126
90 AF Gruppen ASA 5357 191 134 1793
91 Siemens AS 5336 241 168 2371
92 Leif Höegh & Co 5295 176 266
93 Umoe AS 5272 17 723 0
94 GE Healthcare AS 5269 2020 1531 900
95 Elkjøp Norge Grossist AS 5255 692 513 0
96 NCC Construction AS 5215 0 0 1572
97 ISS Facility Services AS 5132 274 146 13270
98 Kistefos AS 4777 288 158 17
99 Bergesen Worldwide Gas ASA 4678 1658 1433 0
100 Idemitsu Petroleum Norge AS 4592 1966 491 0
Agder Energi AS 4584 1515 607 924
Color Group ASA 4464 264 121 3500
Renewable Energy Corporation ASA 4334 1574 458 880
Optimera AS 4310 173 107 1860
Rieber & søn ASA 4263 379 25 0
IKEA Handel og Eiendom AS 4254 414 220 0
Frank Mohn AS 4225 1060 1164 0
Byggmakker Norge AS 4202 67 178 42
Camillo Eitzen & Co 4194 353 179 0
Fred Olsen Energy ASA 4048 1209 973 11
Den Norske Stats Husbank 4020 0 -12 364
Fjordkraft AS 4006 58 58 102
Tomra Systems ASA 3965 655 439 2006
Home Invest AS 3948 289 267 5381
Elkjøp Norge AS 3900 97 66 1616
Hess Norge AS 3891 2611 694 5
Kverneland ASA 3825 -168 -355 2615
Norsk rikskringkasting AS 3823 -21 0 3444
Toyota Norge AS 3808 128 84 88
Polimoon Group AS 3716 136 43 0
Adecco Norge AS 3644 136 91 6000
Brødrene Dahl a/s 3629 300 205 671
ErgoGroup AS 3620 215 0 2098
Bergenshalvøens Kommunale Kraftselskap AS 3554 1521 836 1008
Lyse Kraft 3541 1645 670 621
Thon Holding AS 3538 813 449 123
Hurtigruten Group ASA 3501 134 -95 2345
Aweco Group Holding 3417 2037 1642 1095
A-pressen AS 3398 220 163 2643
Eidsiva Energi AS 3381 674 373 800
H & M Hennes & Mauritz AS 3375 928 691 2614
Talisman Energy Norge AS 3342 1107 197 81
Pareto AS 3276 2324 1098 283
Spencer Holding AS 3237 2324 420 283
Acergy Norway AS 3225 415 296 634
Løvenskiold–Vækerø AS 3209 154 93 17
Vitusapotek AS 3200 34 26 1300
Odfjell Drilling AS 3199 192 144 1889
SIBA Norge filial av SIBA AB Sverige 3192 14 21 130
Eltek ASA 3121 189 106 848
DOF ASA 3010 875 657 0
Baker Hughes Norge AS 2997 554 350 963
Tele2 Norge AS 2983 105 82 49
Norwegian Air Shuttle ASA 2941 -30 -21 711
Volvo Personbiler Norge AS 2937 15 17 0
Nexans Norway AS 2922 2503 1964 838
Coop Trondheim og Omegn ba 2872 143 165 1153
Kongsberg Automotive Holding ASA 2863 276 156 2727
Alliance Unichem Norge AS 2849 50 22 0
Felleskjøpet Trondheim 2839 19 6 648
Stiftelsen Norsk Rikstoto 2821 150 0 75
YIT Building Systems AS 2788 103 70 2448
Gresvig ASA 2783 184 113 0
Norsk Scania AS 2782 123 97 793
Hewlett Packard Norge AS 2738 106 80 412
Borregaard Industries Limited 2725 348 227 952
Ringnes AS 2704 220 171 1517
Tandberg ASA 2690 524 391 681
Canica AS 2681 -59 602 17
Peterson AS 2669 62 -320 0
Skagerak Energi 2662 1397 842 759
Tiger AS 2658 2 1 1250
Troms Kraft AS 2650 285 124 433
Veolia Miljø AS 2639 143 77 1131
Skretting AS 2613 -171 -170 206
Technip Norge AS 2609 211 146 237
Fokus Bank 2598 0 0 0
Validus AS 2593 125 75 523
Statsbygg 2570 1317 0 675
Fesil ASA 2557 40 11 0
Norsk Stål AS 2554 217 153 250
Halliburton AS 2542 205 169 950
TGS-NOPEC Geophysical Company ASA 2537 1418 967 466
E-CO Energi AS 2525 1789 647 209
Ekornes ASA 2507 513 343 1545
ConocoPhillips Norge 2486 -24 6774 1640
Bladcentralen ans 2481 0 2 153
International Business Machines AS 2430 79 51 959
Widerøe's Flyveselskap AS 2427 42 14 1398
DONG E&P Norge AS 2391 1165 531 35
Aker universitetssykehus 2391 14 25 0
Oslo Bolig og Sparelag 2352 0 486 810
Prosafe se 2339 960 819 800
TV 2 Gruppen AS 2313 26 107 715
Bilia Personbil AS 2311 21 -2 554
Visma AS 2305 216 129
Bømmeløy AS 2291 374 269 0
Grieg Maturitas AS 2290 437 463 330
Ruukki Norge AS 2277 177 157 226
Sunnmøre og Romsdal Fiskesalslag al 2277 1 3 0
Fjord1 Nordvestlandske AS 2270 112 59 2352
Kleven Maritime AS 2257 34 16 294
Komplett ASA 2249 85 66 0
Sparebank 1 SR-Bank 2247 0 914 916
Tandberg Television ASA 2245h 353 531 0
E A Smith AS 2244 97 57 425
Sparebanken Nord-Norge 2215 929 767 750
Bauda AS 2212 102 84 700
Kruse Smith AS 2211 91 85 658
Coca-Cola Drikker AS 2194 93 80 0
Onninen AS 2138 28 2 350
Eramet Norway AS 2137 347 247 455
Södra Cell Tofte AS 2133 -74 -90 0
as Agra Industrier 2132 230 168 877
Reinertsen AS 2130 23 17 0
as Bache 2123 93 87 0
Skjeggerød AS 2122 0 0 0
MyTravel Norway AS 2104 126 101 114
Aker Seafoods ASA 2093 152 122 1167
Tollpost Globe AS 2090 77 52 0
Elektroskandia AS 2068 147 108 301
Celsa Armeringsstål AS 2057 111 85 336
Laerdal Medical AS 2023 176 146 1060
Mestergruppen AS 2019 63 42 37
Steen & Strøm ASA 2010 1762 1084 252
Europris Holding ASA 2002 11 -56 0
M-I Swaco Norge AS 1996 203 137 0
Nammo AS 1990 269 185 1193
EGL Nordic AS 1978 58 28 15
Rica Hotels AS 1962 98 86 2598
SINTEF 1959 35 92 1901
Farstad Shipping ASA 1940 700 543 1270
Subsea 7 Norway nuf 1929 164 151 0
Heimdal Gruppen AS 1919 349 336 330
Domstein ASA 1918 -23 -45 585
Scana Industrier ASA 1914 210 188 1682
Coast Seafood AS 1905 40 31 23
Olav Thon Eiendomsselskap ASA 1888 1985 1398 0
DOF Subsea ASA 1888 550 419 875
Solstad Offshore ASA 1883 704 889 752
Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk fkf 1870 464 383 0
Rederiet Harald Sætre AS 1852 13 7 131
Fatland AS 1850 18 7 494
Eniro Holding AS 1839 536 246 788
ABG Sundal Collier ASA 1834 654 544 222
Nergård AS 1831 324 276 0
Nordek AS 1818 24 18 22
Heidenreich Holding a/s 1816 40 25 0
Acta Holding ASA 1813 918 671 391
Ulsmo AS 1794 31 230 558
I K Lykke AS 1763 1672 76 934
Relacom AS 1751 -1 -22 1895
Torghatten ASA 1710 147 96 125
Tide ASA 1702 44 21 0
Kitron ASA 1693 64 41 1307
Dangaard Telecom Norway AS 1685 65 76 33
Trondheim Energi AS 1674 897 499 0
Automobil AS 1672 29 18 438
APL ASA 1671 157 116 0
Hustadmarmor AS 1670 322 188 159
General Motors Norge AS 1667 1 22 28
Sparebanken Vest 1665 754 603 750
RWE Dea Norge AS 1663 640 -109 56
Rutebileiernes Standardiseringsaksjeselskap 1659 303 218 140
Wilson ASA 1658 184 120 1100
Hjemmet Mortensen AS 1657 241 163 818
Gyldendal ASA 1649 30 20 872
Motor Gruppen AS 1627 61 38 426
A Wilhelmsen AS 1621 2039 2708 0
BioMar a.s. 1620 128 160 154
Felleskjøpet Rogaland Agder 1620 22 14 364
Brødr. Sunde a/s 1619 122 70 519
Volvo Maskin AS 1618 132 94 143
Gunnar Karlsen AS 1618 41 28 971
Norges Røde Kors 1617 174 307 294
Jackon AS 1607 120 71 125
TTS Marine ASA 1604 896 60 459
Aker Material Handling 1601 46 45 0
Menigo Foodservice Norge AS 1600 7 0 125
Sparebanken Midt-Norge 1587 597 898 817
Skeidar Holding AS 1578 34 13 843
Jakob Hatteland Holding AS 1571 29 43 230
Coop Nord ba 1567 58 42 603
Kaefer IKM AS 1559 87 66 262
Bonheur ASA 1558 311 838 0
Startour-Stjernereiser AS 1556 117 81 118
Nordic Intertrade AS 1547 49 25 118
IKM Gruppen AS 1535 204 174 822
Stor-Oslo Lokaltrafikk AS 1530 5 6 99
Lani Invest AS 1529 233 206 0
Block Watne Gruppen ASA 1529 240 162 606
Esso Energi AS 1523 26 18 28
PEAB AS 1505 6 -1 373
Scancem International ans 1502 87 133 1759
Bankenes Betalingssentral AS 1498 114 82 703
Ability Group ASA 1493 92 30 758
Johan G Olsen AS 1490 100 55 0
Byggma AS 1482 322 222 930
Deep Ocean ASA 1479 182 115 63
Grenland Group ASA 1473 -57 -46 900
Forbrukersamvirket Sør ba 1469 47 49 766
KB Gruppen Kongsvinger AS 1467 125 116 495
Nycomed Pharma AS 1467 474 310 455
Kavli Holding AS 1439 -28 -24 0
Coop Orkla ba 1427 28 24 638
Talisman Resources Norway Limited 1422 794 3875 0
Boliden Odda AS 1416 566 397 344
Coop Vestfold og Telemark ba 1414 16 15 774
SG Finans AS 1413 226 319 0
Fosen Trafikklag ASA 1407 58 56 1645
Pemco AS 1402 84 461 0
Skanem AS 1390 59 36 1108
Ocean Rig ASA 1389 335 0 0
Hig Invest AS 1376 71 27 0
Norsea Group AS 1374 145 112 345
Glava AS 1370 138 100 392
Gaz de France Norge AS 1367 775 467 19
Heli-One (Norway) AS 1358 157 104 460
Johs Rasmussen AS 1356 88 70 1311
Glamox ASA 1353 106 89 941
Monsun AS 1349 1081 965 3
Euro Sko Norge AS 1348 57 38 192
Framo Engineering AS 1342 216 159 235
JL Tiedemanns Tobaksfabrik AS 1339 363 278 312
DNO ASA 1335 283 61 0
Fabricom AS 1330 29 22 620
H. I. Giørtz Sønner AS 1325 48 38 0
I M Skaugen ASA 1324 135 68 0
Sparebanken Møre 1323 380 272 394
Ford Motor Norge AS 1321 28 30 0
Byggholt AS 1317 137 90 232
Torp Computing Group ASA 1312 32 21 102
Hilleik AS 1310 84 69 0
Norsk Aller AS 1293 47 107 0
Solar Norge AS 1281 72 48 302
Store Norske Spitsbergen Kulkompani AS 1266 -40 -77 287
Ernst & Young AS 1256 23 13 1078
Salmar ASA 1248 511 445 0
as Fjellinjen 1248 714 0 40
Norway Royal Salmon AS 1242 19 26 21
Selvaag Gruppen AS 1237 -101 135 0
Electrolux Home Products Norway AS 1237 9 19 0
Wenaasgruppen AS 1235 362 418 0
Norsk Helikopter AS 1226 68 24 171
Accenture ans 1225 64 51 843
Pricewaterhouse AS 1218 316 2 824
Pon Equipment AS 1215 26 13 203
Energiselskapet Buskerud AS 1212 522 186 312
Norconsult Holding AS 1210 105 65 1110
BMW Norge AS 1201 64 50 0
J. J. Ugland Holding AS 1190 455 326 698
Det Norske Diakonhjem 1186 -9 3 0
Kjedehuset AS 1184 74 52 21
Coop Økonom ba 1182 31 27 830
Coop Haugaland ba 1181 49 40 560
Seaborn AS 1175 16 10 14
Kuoni Scandinavia ab nuf 1.174 7 10 69
CHC Helikopter Service AS 1173 -59 -45 397
as Avishuset Dagbladet 1168 -32 14 0
GC Rieber AS 1168 151 96 0
Linstow AS 1167 698 972 40
DSV Road AS 1164 38 23 0
Shell International Pipelines Int nuf 1163 874 204 0
SCA Hygiene Products AS 1161 148 111 233
MaskeGruppen AS 1154 0 4 0
Chess Communication AS 1150 95 65 140
A-K Holding Auctus AS 1147 6 -5 0
Marathon Petroleum Company Norway 1142 346 438 0
Entra eiendom AS 1136 618 170 134
Nortura Hærland AS 1135 59 27 0
Handicare AS 1132 96 50 175
HC Holding AS 1132 96 38 0
Fugro-Geoteam AS 1127 119 70 164
Chevron Norge AS 1121 594 89 12
Kronos Norge AS 1118 191 132 0
Bonnier Publications International AS 1111 113 89 0
Altinex ASA 1110 295 50 0
Flying Elephant AS 1099 167 26 0
Bergene Holm AS 1097 37 8 500
Infocare AS 1087 42 7 1454
al Gartnerhallen 1087 2 17 0
NCC Roads AS 1081 10 -7 404
Jordan AS 1079 93 52 808
HelgelandsKraft AS 1074 263 151 237
Lindex AS 1069 97 69 759
Bundegruppen AS 1068 57 51 205
Lefdal Elektromarked AS 1064 24 17 397
Nordli Gruppen AS 1060 29 13 550
Spenncon AS 1057 50 38 543
Assuranceforeningen Gard – gjensidig 1057 -72 0 0
Spis Norge AS 1056 17 7 0
Legula AS 1054 57 32 0
Stavanger Fondsforvaltning AS 1054 559 409 91
KappAhl a/s 1050 156 112
E.ON Ruhrgas Norge AS 1047 520 87 14
Fast Search & Transfer ASA 1042 16 22 739
Aker Marine Contractors AS 1041 63 50 107
Mitsui & Co Norway AS 1038 40 20 12
Pfizer AS 1032 -24 -22 0
Sparebanken Hedmark 1030 466 309 450
DFDS Lys Line AS 1026 14 17 106
Schenker AS 1026 56 42 260
Hansa Borg Bryggerier AS 1024 52 28 638
Brynild Gruppen AS 1023 0 0 0
KCA Deutag Drilling Norge AS 1021 -22 -10 892
Knutsen Shuttle Tankers Pool AS 1018 254 0 0
Clas Ohlson AS 1016 199 146 600
JYSK AS 1014 37 -10 0
Green Reefers ASA 1013 37 -10 0
First Securities 1013 378 298 0
T S Eiendom AS 1006 125 94 0
Norconsult AS 1004 71 66 0
Coop Innlandet ba 1002 15 9 563
Høiland Holding AS 1000 95 221 202
TietoEnator AS 1000 0 0 0
Diakonhjemmet Sykehus AS 998 -19 -8 1391
TDC Song AS 995 -167 -218 200
AGA AS 993 299 218 265
Lovisenberg Diakonale Sykehus AS 992 16 12 1150
as Ugland Rederi 990 457 363 0
Arcus-Gruppen AS 984 84 40 465
Sulland Holding AS 983 34 12 0
Fujitsu Siemens Computers AS 976 -7 -2 39
Roxar AS 968 68 37 585
Ramirent AS 966 209 145 550
Draka Norsk Kabel AS 962 45 30 234
Technor Holding AS 962 30 179 604
Coop Sambo ba 961 43 28 600
Maxit AS 961 145 101 302
Stiftelsen Handelshøyskolen BI 959 53 36 716
Felleskjøpet Maskin ba 957 6 2 96
Treschow-Fritzøe AS 954 6 76 100
Ruukki Profiler AS 953 99 71 248
Falconbridge Nikkelverk AS 952 114 78 466
Bergens Tidende AS 947 113 88 523
Terra Gruppen AS 944 199 134 75
Get AS 942 183 136 0
Strømberg Gruppen AS 940 50 24 272
as Sigurd Hesselberg 930 30 22 151
Volvo Aero Norge AS 927 172 122 495
Aspelin Ramm Gruppen AS 926 268 201 242
Protan AS 925 35 21 684
Fredrikstad Energi AS 920 97 8 16
Frelsesarmeen 913 50 59 0
Brødrene Risa AS 913 87 58 0
Rasmussengruppen AS 912 757 1208 0
Nydalen Bolig AS 911 195 134 0
Bunker Oil AS 911 11 5 18
D&F Group AS 909 67 47 878
Assuranceforeningen Skuld (Gjensidig) 908 139 0 145
Jøtul Holding AS 905 79 35 513
MAN Last og Buss AS 899 14 9 223
Adresseavisen ASA 898 14 9 223
Utkilen AS 896 47 33 293
Knut Axel Ugland Holding AS 893 70 40 7
Nordlaks Holding AS 890 223 151 0
Fjordlaks AS 886 87 43 0
Istad AS 885 91 32 404
Gunnar Nordbø AS 880 29 27 110
Bourbon Offshore Norway AS 879 337 166 0
Brødrene Nordbø AS 879 29 25 1
Odim ASA 878 106 106 280
Anthon B Nilsen AS 878 52 19 0
Tandberg Data ASA 877 -50 -75 203
Unicon AS 876 57 43 163
Scandinavian Fittings and Flanges AS 870 106 86 0
Nordic Paper AS 869 -44 -40 398
Fortum Markets AS 866 8 1 23
Egil Stenshagen Holding AS 865 65 74 175
Norges Handels og Sjøfartstidende AS 860 65 45 457
Eidesvik Offshore ASA 855 278 296 520
Denofa AS 855 21 12 56
Oceaneering AS 851 164 115 0
Hospitality Invest AS 846 6 202 0
Folke Hermansen AS 846 683 506 469
Kid Interiør AS 844 113 78 0
Viking Supply Ships AS 844 322 223 0
Fagforbundet 844 19 37 0
TrønderEnergi AS 844 320 183 290
Boligbygg Oslo kf 843 320 132 21
West Contractors AS 840 25 20 27
GlaxoSmithKline AS 838 74 49 150
Akershus Energi AS 838 608 355 24
Bjørge ASA 838 41 24 6
Welcon AS 837 147 106 0
Blom ASA 835 100 62 0
NLI Holding AS 833 15 1 0
Santander Consumer Bank AS 830 448 282 216
Kuehne + Nagel AS 827 11 8 100
Periscopus 822 117 82 0
Norwegian Hull Club – Gjensidig Assuranseforening 821 -85 39 78
Europark AS 819 47 35 250
Synnøve Finden ASA 817 -141 -94 372
Fjordland AS 815 24 18
Trico Supply AS 813 411 384 70
Petrojack 810 772 566 0
Leonhard Nilsen & Sønner – Eiendom AS 808 100 75 480
Scombrus AS 799 -3 -16 0
BA Holding AS 799 0 0 173
Norsildmel Innovation AS 799 40 22 0
Wurth Norge AS 798 103 79 414
Multiconsult AS 798 64 48 908
Norsea Gas AS 792 524 160 0
Coop Helgeland ba 792 18 13 450
Norskott Havbruk AS 790 205 126 0
Eikmaskin AS 790 52 30 23
Carnegie ASA 784 367 274 0
Neumann Bygg AS 783 28 14 63
Capgemini Norge AS 781 46 101 0
Schneider Electric Norge AS 774 28 20 155

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Dagens Næringsliv. «DN500» (Norwegian).