Liste over førsteplasser på den norske singellista

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Liste over førsteplasser på den norske singellista er en oversikt over sanger som har toppet Norges offisielle singelliste, VG-lista. Listen startet opp i avisen VG høsten 1958. Singelen med flest førsteplasser på lista er «Yes Sir, I Can Boogie» med Baccara som toppet listen i 22 uker i 1977 og 1978.[1][2]

Alle førsteplasser siden 1958[rediger | rediger kilde]

Artist Tittel Fra uke Til uke Uker Kilde
Billy Vaughn og hans orkester «Sail Along Silv'ry Moon» 1958–42 1958–44 3 [3]
Louis Prima «Buona Sera» 1958–45 1959–01 9 [4]
Connie Francis «Carolina Moon» 1959–02 1959–02 1 [5]
The Kingston Trio «Tom Dooley» 1959–03 1959–09 14 [6]
Little Richard «Baby Face» 1959–10 1959–12 3 [7]
The Kingston Trio «Tom Dooley» (re) 1959–13 1959–19 14 [6]
Chris Barber's Jazz Band «Petite Fleur» 1959–20 1959–29 10 [8]
Per Asplin og The Monn Keys «En glad calypso om våren» 1959–30 1959–34 5 [9]
Cliff Richard og The Shadows «Living Doll» 1959–35 1959–44 10 [10]
Craig Douglas «Only Sixteen» 1959–45 1959–48 4 [11]
Cliff Richard «Travellin' Light» 1959–49 1959–51 3 [12]
Emile Ford og The Checkmates «What Do You Want to Make Those Eyes at Me For?» 1959–52 1960–05 7 [13]
Nora Brockstedt «Er du glad i meg ennå, Karl Johan?» 1960–06 1960–10 5 [14]
Rocco Granata «Marina» 1960–11 1960–25 15 [15]
Billy Vaughn «Blue Hawaii» 1960–26 1960–28 3 [16]
Jim Reeves «He'll Have to Go» 1960–29 1960–33 5 [17]
Cliff Richard «Please Don't Tease» 1960–34 1960–36 3 [18]
Connie Francis «Everybody's Somebody's Fool» 1960–37 1960–44 8 [19]
Inger Jacobsen «Frøken Johansen og jeg» 1960–45 1960–48 4 [20]
Elvis Presley «It's Now Or Never (O Sole Mio)» 1960–49 1961–02 6 [21]
Lolita «Seemann, deine Heimat ist das Meer» 1961–03 1961–11 9 [22]
Robertino «Romantica» 1961–12 1961–17 6 [23]
The Allisons «Are You Sure?» 1961–18 1961–22 5 [24]
Brothers Four «Greenfields» 1961–23 1961–27 5 [25]
Ricky Nelson «Hello Mary Lou» 1961–28 1961–41 14 [26]
The Highwaymen «Michael» 1961–42 1961–46 5 [27]
Cliff Richard «When the Girl in Your Arms Is the Girl in Your Heart» 1961–47 1962–02 8 [28]
Pat Boone «Johnny Will» 1962–03 1962–04 2 [29]
Leroy Van Dyke «Walk on By» 1962–05 1962–08 4 [30]
Grynet Molvig «Det var du som sa nei» 1962–09 1962–11 3 [31]
Anita Lindblom «Sånt är livet» 1962–12 1962–18 7 [32]
Conny Froboess «Zwei kleine Italiener» 1962–19 1962–20 2 [33]
Elvis Presley «Good Luck Charm» 1962–21 1962–31 11 [34]
Pat Boone «Speedy Gonzales» 1962–32 1962–37 6 [35]
Bobby Vinton «Roses Are Red (My Love)» 1962–38 1962–39 2 [36]
Elvis Presley «She's Not You» 1962–40 1962–45 6 [37]
Little Eva «The Loco-Motion» 1962–46 1962–47 2 [38]
Elvis Presley «King of the Whole Wide World» 1962–48 1962–49 2 [39]
Elvis Presley «Return to Sender» 1962–50 1963–08 11 [40]
Arne Bendiksen «Jeg vil ha en blå ballong» 1963–09 1963–10 2 [41]
Cliff Richard «Summer Holiday» 1963–11 1963–17 7 [42]
Ned Miller «From a Jack to a King» 1963–18 1963–21 4 [43]
Cliff Richard og The Shadows «Lucky Lips» 1963–22 1963–29 8 [44]
Elvis Presley «(You're the) Devil in Disguise» 1963–30 1963–35 6 [45]
Kyu Sakamoto «Sukiyaki» 1963–36 1963–42 7 [46]
Wenche Myhre «Gi meg en cowboy til mann» 1963–43 1963–47 5 [47]
Bobby Bare «Detroit City» 1963–48 1963–50 3 [48]
Cliff Richard «Don't Talk to Him» 1963–51 1964–01 3 [49]
The Beatles «She Loves You» 1964–02 1964–03 2 [50]
The Beatles «I Want to Hold Your Hand» 1964–04 1964–06 3 [51]
The Swinging Blue Jeans «Hippy Hippy Shake» 1964–07 1964–13 7 [52]
Wenche Myhre «La meg være ung» 1964–14 1964–18 5 [53]
Jim Reeves «I Love You Because» 1964–19 1964–31 13 [54]
The Beatles «A Hard Day's Night» 1964–32 1964–32 1 [55]
Jim Reeves «I Won't Forget You» 1964–33 1964–41 9 [56]
The Beatles «I Should Have Known Better» 1964–42 1964–43 2 [57]
Roy Orbison «Oh, Pretty Woman» 1964–44 1964–48 5 [58]
The Beatles «If I Fell» 1964–49 1964–50 2 [59]
The Beatles «I Feel Fine» 1964–51 1965–03 6 [60]
Sven-Ingvars «Fröken Fräken» 1965–04 1965–11 8 [61]
The Beatles «Rock and Roll Music» 1965–12 1965–14 3 [62]
The Rolling Stones «The Last Time» 1965–15 1965–15 1 [63]
France Gall «Poupée de cire, poupée de son» 1965–16 1965–16 1 [64]
The Beatles «Ticket to Ride» 1965–17 1965–20 4 [65]
Roger Miller «King of the Road» 1965–21 1965–24 4 [66]
Jailbird Singers «Där björkarna susa» 1965–25 1965–25 1 [67]
The Hep Stars «Cadillac» 1965–26 1965–26 1 [68]
Elvis Presley «Crying in the Chapel» 1965–27 1965–28 2 [69]
The Spotnicks «Blue Blue Day» 1965–29 1965–32 4 [70]
The Beatles «Help!» 1965–33 1965–38 6 [71]
The Rolling Stones «(I Can't Get No) Satisfaction» 1965–39 1965–43 5 [72]
Barry McGuire «Eve of Destruction» 1965–44 1965–45 2 [73]
The Beatles «Yesterday» 1965–46 1965–50 5 [74]
The Beatles «Day Tripper» 1965–51 1966–05 7 [75]
Barry McGuire «You Were on My Mind» 1966–06 1966–06 1 [76]
The Overlanders «Michelle» 1966–07 1966–07 1 [77]
The Beatles «Michelle» 1966–08 1966–16 9 [78]
The Beach Boys «Barbara Ann» 1966–17 1966–20 4 [79]
The Beach Boys «Sloop John B» 1966–21 1966–25 5 [80]
The Beatles «Paperback Writer» 1966–26 1966–29 4 [81]
The Kinks «Sunny Afternoon» 1966–30 1966–33 4 [82]
The Beatles «Yellow Submarine»/«Eleanor Rigby» 1966–34 1966–40 7 [83]
Sonny & Cher «Little Man» 1966–41 1966–46 6 [84]
Herman's Hermits «No Milk Today» 1966–47 1967–02 8 [85]
Tom Jones «Green Green Grass of Home» 1967–03 1967–03 1 [86]
The Monkees «I'm a Believer» 1967–04 1967–09 6 [87]
The Beatles «Penny Lane»/«Strawberry Fields Forever» 1967–10 1967–15 6 [88]
Sandie Shaw «Puppet on a String» 1967–16 1967–21 6 [89]
Nancy Sinatra og Frank Sinatra «Somethin' Stupid» 1967–22 1967–24 3 [90]
The Monkees «(Theme from) The Monkees» 1967–25 1967–28 4 [91]
The Tremeloes «Silence Is Golden» 1967–29 1967–29 1 [92]
The Beatles «All You Need Is Love» 1967–30 1967–33 4 [93]
Scott McKenzie «San Francisco (Be Sure to Wear Flowers in Your Hair)» 1967–34 1967–43 10 [94]
Box Tops «The Letter» 1967–44 1967–46 3 [95]
Bee Gees «Massachusetts» 1967–47 1967–49 3 [96]
Sven-Ingvars «Önskebrunnen» 1967–50 1967–50 1 [97]
The Beatles «Hello, Goodbye» 1967–51 1968–03 5 [98]
Anna-Lena Löfgren «Lyckliga gatan» 1968–04 1968–15 12 [99]
Cliff Richard «Congratulations» 1968–16 1968–24 9 [100]
Gary Puckett & The Union Gap «Young Girl» 1968–25 1968–30 6 [101]
Gunnar Wiklund «Vi ska gå hand i hand» 1968–31 1968–33 3 [102]
Nancy Sinatra og Dean Martin «Things» 1968–34 1968–35 2 [103]
Inger Lise Andersen «Romeo og Julie» 1968–36 1968–38 3 [104]
The Beatles «Hey Jude» 1968–39 1968–44 6 [105]
Mary Hopkin «Those Were the Days» 1968–45 1968–46 2 [106]
Gluntan «Langs hver en vei» 1968–47 1968–47 1 [107]
Inger Lise Andersen «Fru Johnsen» 1968–48 1969–04 9 [108]
Marmalade «Ob-la-di-ob-la-da» 1969–05 1969–12 8 [109]
Kirsti Sparboe «Oj, oj, oj, så glad jeg skal bli» 1969–13 1969–16 4 [110]
Lulu «Boom Bang-a-Bang» 1969–17 1969–19 3 [111]
The Beatles med Billy Preston «Get Back» 1969–20 1969–25 6 [112]
The Beatles «The Ballad of John and Yoko» 1969–26 1969–28 3 [113]
Elvis Presley «In the Ghetto» 1969–29 1969–35 7 [114]
Zager & Evans «In the Year 2525» 1969–36 1969–39 4 [115]
Jane Birkin og Serge Gainsbourg «Je t'aime... moi non plus» 1969–40 1969–47 8 [116]
The Archies «Sugar, Sugar» 1969–48 1970–05 10 [117]
B. J. Thomas «Raindrops Keep Fallin' on My Head» 1970–06 1970–09 4 [118]
Stevie Wonder «Yester-Me, Yester-You, Yesterday» 1970–10 1970–14 5 [119]
The Beatles «Let It Be» 1970–15 1970–19 5 [120]
Frijid Pink «House of the Rising Sun» 1970–20 1970–26 7 [121]
Christie «Yellow River» 1970–27 1970–29 3 [122]
Mungo Jerry «In the Summertime» 1970–30 1970–36 7 [123]
The Beach Boys «Cottonfields» 1970–37 1970–39 3 [124]
Anita Hegerland «Mitt sommarlov» 1970–40 1970–42 3 [125]
Creedence Clearwater Revival «Lookin' Out My Back Door» 1970–43 1970–46 4 [126]
Gro Anita Schønn «En enkel sang om frihet» 1970–47 1971–01 6 (8*) [127][128]
Neil Diamond «Cracklin' Rosie» 1971–02 1971–06 5 [129]
George Harrison «My Sweet Lord» 1971–07 1971–14 8 [130]
Lynn Anderson «Rose Garden» 1971–15 1971–28 14 [131]
Middle of the Road «Chirpy Chirpy Cheep Cheep» 1971–29 1971–39 11 [132]
Ocean «Put Your Hand in the Hand» 1971–40 1971–45 6 [133]
Pop Tops «Mamy Blue» 1971–46 1971–50 5 [134]
Middle of the Road «Soley Soley» 1971–51 1972–05 6 (7*) [135]
Middle of the Road «Sacramento» 1972–06 1972–14 9 [136]
The New Seekers «Beg, Steal or Borrow» 1972–15 1972–22 8 [137]
Ann-Louise Hanson «Tag emot en utsträckt hand» 1972–23 1972–27 5 [138]
Stein Ingebrigtsen «Cento Campane» 1972–28 1972–33 6 [139]
Daniel Boone «Beautiful Sunday» 1972–34 1972–34 1 [140]
Hot Butter «Popcorn» 1972–35 1972–43 9 [141]
Gilbert O'Sullivan «Matrimony» 1972–44 1972–44 1 [142]
Gilbert O'Sullivan «Clair» 1972–45 1973–02 9 [143][144]
Wenche Myhre «Jeg og du og vi to» 1973–03 1973–16 14 [145]
Cliff Richard «Power to All Our Friends» 1973–17 1973–24 8 [146]
Dawn «Tie a Yellow Ribbon Round the Ole Oak Tree» 1973–25 1973–32 8 [147]
Stein Ingebrigtsen «Bare du» 1973–33 1973–35 3 [148]
Albert Hammond «The Free Electric Band» 1973–36 1973–42 7 [149]
Lillebjørn Nilsen «Barn av regnbuen» 1973–43 1974–03 11 [150]
The Rolling Stones «Angie» 1974–04 1974–05 2 [151]
Inger Lise Rypdal «En spennende dag for Josefine» 1974–06 1974–13 8 [152]
Suzi Quatro «Devil Gate Drive» 1974–14 1974–14 1 [153]
ABBA «Waterloo» 1974–15 1974–22 8 [154]
Terry Jacks «Seasons in the Sun» 1974–23 1974–34 12 [155]
Terry Jacks «If You Go Away» 1974–35 1974–38 4 [156]
George McCrae «Rock Your Baby» 1974–39 1974–40 2 [157]
Hans Petter Hansen «Jeg kommer snart igjen» 1974–41 1975–02 15 [158]
Slade «Far Far Away» 1975–03 1975–06 4 [159]
Billy Swan «I Can Help» 1975–07 1975–16 10 [160]
Teach-In «Ding-a-dong» 1975–17 1975–24 8 [161]
Nazareth «Love Hurts» 1975–25 1975–38 14 [162]
George Baker Selection «Paloma Blanca» 1975–39 1975–46 8 [163]
Rod Stewart «Sailing» 1975–47 1976–11 18 [164]
Roger Whittaker «The Last Farewell» 1976–12 1976–14 3 [165]
Harpo «Moviestar» 1976–15 1976–15 11 [166]
Brotherhood of Man «Save Your Kisses for Me» 1976–16 1976–25 10 [167]
Harpo «Moviestar» (re) 1976–26 1976–35 11 [166]
ABBA «Dancing Queen» 1976–36 1976–47 12 [168]
Pussycat «Mississippi» 1976–48 1977–02 8 [169]
Boney M «Daddy Cool» 1977–03 1977–12 10 [170]
Smokie «Living Next Door to Alice» 1977–13 1977–24 12 [171]
Boney M «Ma Baker» 1977–25 1977–26 9 [172]
The Manhattan Transfer «Chanson d'amour» 1977–27 1977–28 2 [173]
Boney M «Ma Baker» (re) 1977–29 1977–35 9 [172]
Baccara «Yes Sir, I Can Boogie» 1977–36 1977–49 22 [174]
Baccara «Sorry, I'm a Lady» 1977–50 1977–50 1 [175]
Baccara «Yes Sir, I Can Boogie» (re) 1977–51 1978–06 22 [174]
Baccara «Darling» 1978–07 1978–08 2 [176]
Bonnie Tyler «It's a Heartache» 1978–09 1978–21 13 [177]
Jahn Teigen «Mil etter mil» 1978–22 1978–26 5 [178]
Boney M «Rivers of Babylon» 1978–27 1978–32 6 [179]
Olivia Newton-John og John Travolta «You're the One That I Want» 1978–33 1978–50 18 [180]
Geir Børresen «Smurfesangen» 1978–51 1979–06 9 [181]
Bee Gees «Too Much Heaven» 1979–07 1979–14 8 [182]
Frankie Miller «Darlin'» 1979–15 1979–17 3 [183]
Gali Atari og Milk and Honey «Hallelujah» 1979–18 1979–28 11 [184]
Anita Ward «Ring My Bell» 1979–29 1979–31 3 [185]
Patrick Hernandez «Born to Be Alive» 1979–32 1979–35 4 [186]
Frank Zappa «Bobby Brown (Goes Down)» 1979–36 1979–46 11 [187]
Cliff Richard «We Don't Talk Anymore» 1979–47 1980–04 11 [188]
Michael Jackson «Don't Stop 'Til You Get Enough» 1980–05 1980–06 2 [189]
Pink Floyd «Another Brick in the Wall» 1980–07 1980–16 10 [190]
Sverre Kjelsberg og Mattis Hætta «Sámiid ædnan» 1980–17 1980–20 4 [191]
Johnny Logan «What's Another Year» 1980–21 1980–28 8 [192]
Olivia Newton-John og Electric Light Orchestra «Xanadu» 1980–29 1980–33 5 [193]
Lipps Inc. «Funkytown» 1980–34 1980–35 2 [194]
Olivia Newton-John og Electric Light Orchestra «Xanadu» (re) 1980–36 1980–36 5 [193]
The Kids «Forelska i lærer'n» 1980–37 1980–43 7 [195]
Diana Ross «Upside Down» 1980–44 1980–45 2 [196]
Ottawan «D.I.S.C.O.» 1980–46 1980–47 2 [197]
Barbra Streisand «Woman in Love» 1980–48 1981–06 12 [198]
Lars Kilevold «Livet er for kjipt» 1981–07 1981–11 5 [199]
Gyllene Tider «När vi två blir en» 1981–12 1981–14 3 [200]
Jannicke «Svake mennesker» 1981–15 1981–28 14 [201]
Jon English «Against the Wind» 1981–29 1981–31 3 [202]
Jon English «Six Ribbons» 1981–32 1981–34 3 [203]
Beranek «Dra til hælvete» 1981–35 1981–35 1 [204]
Caramba «Hubba Hubba Zoot-Zoot» 1981–36 1981–39 4 [205]
Kim Carnes «Bette Davis Eyes» 1981–40 1981–40 1 [206]
Sheena Easton «For Your Eyes Only» 1981–41 1981–46 7 [207]
Ottawan «Hands Up (Give Me Your Heart)» 1981–47 1981–48 4 [208]
Sheena Easton «For Your Eyes Only» (re) 1981–49 1981–49 7 [207]
Ottawan «Hands Up (Give Me Your Heart)» (re) 1981–50 1981–51 4 [208]
Casino Steel og Gary Holton «Ruby (Don't Take Your Love to Town)» 1981–52 1982–02 4 [209]
Electronicas «Dance Little Bird» 1982–03 1982–03 4 [210]
Shakin' Stevens «Oh, Julie» 1982–04 1982–04 6 [211]
Electronicas «Dance Little Bird» (re) 1982–05 1982–07 4 [210]
Shakin' Stevens «Oh, Julie» (re) 1982–08 1982–09 6 [211]
Christopher Cross «Arthur's Theme (Best That You Can Do)» 1982–10 1982–10 2 [212]
Shakin' Stevens «Oh, Julie» (re) 1982–11 1982–13 6 [211]
The Human League «Don't You Want Me» 1982–14 1982–15 2 [213]
Christopher Cross «Arthur's Theme (Best That You Can Do)» (re) 1982–16 1982–16 2 [212]
Paul McCartney og Stevie Wonder «Ebony and Ivory» 1982–17 1982–24 8 [214]
Nicole «Ein bißchen Frieden» 1982–25 1982–25 1 [215]
David Bowie «Cat People (Putting Out Fire)» 1982–26 1982–32 8 [216]
Survivor «Eye of the Tiger» 1982–33 1982–33 7 [217]
David Bowie «Cat People (Putting Out Fire)» (re) 1982–34 1982–34 1 [216]
Survivor «Eye of the Tiger» (re) 1982–35 1982–41 7 [217]
Bolland «You're in the Army Now» 1982–42 1982–47 6 [218]
F.R. David «Words» 1982–48 1983–08 14 [219]
Renée & Renato «Save Your Love» 1983–09 1983–14 6 [220]
David Bowie «Let's Dance» 1983–15 1983–20 6 [221]
Carola «Främling» 1983–21 1983–21 1 [222]
Bonnie Tyler «Total Eclipse of the Heart» 1983–22 1983–26 5 [223]
Agnetha Fältskog «The Heat Is On» 1983–27 1983–28 2 [224]
Mike Oldfield og Maggie Reilly «Moonlight Shadow» 1983–29 1983–34 6 [225]
Irene Cara «Flashdance... What a Feeling» 1983–35 1983–38 4 [226]
The Monroes «Sunday People» 1983–39 1983–43 5 [227]
Paul McCartney og Michael Jackson «Say Say Say» 1983–44 1983–48 5 [228]
Culture Club «Karma Chameleon» 1983–49 1983–49 1 [229]
Tracey Ullman «They Don't Know» 1983–50 1984–05 9 [230]
Matthew Wilder «Break My Stride» 1984–06 1984–08 3 [231]
Slade «My Oh My» 1984–09 1984–12 4 [232]
Cyndi Lauper «Girls Just Want to Have Fun» 1984–13 1984–13 2 [233]
Mel Brooks «To Be or Not to Be (The Hitler Rap)» 1984–14 1984–14 4 [234]
Cyndi Lauper «Girls Just Want to Have Fun» (re) 1984–15 1984–15 2 [233]
Mel Brooks «To Be or Not to Be (The Hitler Rap)» (re) 1984–16 1984–18 4 [234]
Break Machine «Street Dance» 1984–19 1984–23 5 [235]
Phil Collins «Against All Odds (Take a Look at Me Now)» 1984–24 1984–27 4 [236]
Wham! «Wake Me Up Before You Go-Go» 1984–28 1984–36 9 [237]
Stevie Wonder «I Just Called to Say I Love You» 1984–37 1984–45 10 [238]
Wham! «Freedom» 1984–46 1984–46 1 [239]
Stevie Wonder «I Just Called to Say I Love You» (re) 1984–47 1984–47 10 [238]
Limahl «The NeverEnding Story» 1984–48 1985–02 8 [240]
Band Aid «Do They Know It's Christmas?» 1985–03 1985–05 3 [241]
Foreigner «I Want to Know What Love Is» 1985–06 1985–10 5 [242]
Video Kids «Woodpeckers from Space» 1985–11 1985–12 2 [243]
USA for Africa «We Are the World» 1985–13 1985–22 10 [244]
Bobbysocks «La det swinge» 1985–23 1985–23 1 [245]
Paul Hardcastle «19» 1985–24 1985–30 7 [246]
Sandra «(I'll Never Be) Maria Magdalena» 1985–31 1985–34 4 [247]
Eurythmics «There Must Be an Angel (Playing with My Heart)» 1985–35 1985–35 1 [248]
The Monroes «Cheerio» 1985–36 1985–42 7 [249]
a-ha «Take on Me» 1985–43 1985–44 2 [250]
Modern Talking «Cheri, Cheri Lady» 1985–45 1985–45 1 [251]
Jennifer Rush «The Power of Love» 1985–46 1985–49 4 [252]
Lionel Richie «Say You, Say Me» 1985–50 1986–05 9 [253]
Pet Shop Boys «West End Girls» 1986–06 1986–07 2 [254]
Bobbysocks «Waiting for the Morning» 1986–08 1986–08 1 [255]
Billy Ocean «When the Going Gets Tough» 1986–09 1986–16 8 [256]
Mr. Mister «Kyrie» 1986–17 1986–17 1 [257]
George Michael «A Different Corner» 1986–18 1986–20 3 [258]
Hear 'n Aid «Stars» 1986–21 1986–22 2 [259]
Falco «Jeanny» 1986–23 1986–26 4 [260]
Samantha Fox «Touch Me (I Want Your Body)» 1986–27 1986–30 4 [261]
Madonna «Papa Don't Preach» 1986–31 1986–34 4 [262]
Lionel Richie «Dancing on the Ceiling» 1986–35 1986–35 1 [263]
Chris de Burgh «The Lady in Red» 1986–36 1986–40 5 [264]
a-ha «I've Been Losing You» 1986–41 1986–44 4 [265]
Cutting Crew «(I Just) Died in Your Arms» 1986–45 1986–48 4 [266]
Bob Geldof «This Is the World Calling» 1986–49 1987–02 7 [267]
Bon Jovi «Livin' on a Prayer» 1987–03 1987–05 3 [268]
Kim Wilde «You Keep Me Hangin' On» 1987–06 1987–08 3 [269]
Gary Moore «Over the Hills and Far Away» 1987–09 1987–15 7 [270]
Boy George «Everything I Own» 1987–16 1987–17 2 [271]
Ferry Aid «Let It Be» 1987–18 1987–21 4 [272]
Whitney Houston «I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me)» 1987–22 1987–28 7 [273]
a-ha «The Living Daylights» 1987–29 1987–31 3 [274]
Michael Jackson «I Just Can't Stop Loving You» 1987–32 1987–38 7 [275]
Pet Shop Boys «It's a Sin» 1987–39 1987–39 1 [276]
Desireless «Voyage, Voyage» 1987–40 1987–40 2 [277]
Bruce Springsteen «Brilliant Disguise» 1987–41 1987–42 2 [278]
Rick Astley «Never Gonna Give You Up» 1987–43 1987–43 1 [279]
Desireless «Voyage, Voyage» (re) 1987–44 1987–44 2 [277]
Bee Gees «You Win Again» 1987–45 1987–49 5 [280]
T'Pau «China in Your Hand» 1987–50 1988–04 7 [281]

1988[rediger | rediger kilde]

Informasjon om uke 13 utilgjengelig.

Informasjon om uke 19 utilgjengelig.

Informasjon om uke 52 utilgjengelig.

1989[rediger | rediger kilde]

Informasjon om uke 12 utilgjengelig.

1990-årene[rediger | rediger kilde]

1990[rediger | rediger kilde]

1991[rediger | rediger kilde]

Informasjon om uke 18 utilgjengelig.

Informasjon om uke 52 utilgjengelig.

1992[rediger | rediger kilde]

Informasjon om uke 1 utilgjengelig.

1993[rediger | rediger kilde]

1994[rediger | rediger kilde]

1995[rediger | rediger kilde]

1996[rediger | rediger kilde]

1997[rediger | rediger kilde]

1998[rediger | rediger kilde]

1999[rediger | rediger kilde]

2000-årene[rediger | rediger kilde]

2000[rediger | rediger kilde]

2001[rediger | rediger kilde]

2002[rediger | rediger kilde]

2003[rediger | rediger kilde]

2004[rediger | rediger kilde]

2005[rediger | rediger kilde]

2006[rediger | rediger kilde]

2007[rediger | rediger kilde]

2008[rediger | rediger kilde]

2009[rediger | rediger kilde]

2010-årene[rediger | rediger kilde]

2010[rediger | rediger kilde]

2011[rediger | rediger kilde]

2012[rediger | rediger kilde]

2013[rediger | rediger kilde]

2014[rediger | rediger kilde]

2015[rediger | rediger kilde]

Artist Tittel Periode Uker
Kygo og Conrad «Firestone» 1–3 6
Freddy Kalas «Pinne for landet» 4–6 3
Ellie Goulding «Love Me like You Do» 7–11 5
Rihanna, Kanye West og Paul McCartney «FourFiveSeconds» 12 1
Kygo og Parson James «Stole the Show» 13–15, 20–23 7
Wiz Khalifa og Charlie Puth «See You Again» 16–19 4
Avicii «Waiting for Love» 24–25 2
Morgan Sulele «Bare min» 26–31 6
Kygo og Will Heard «Nothing Left» 32–35 4
Justin Bieber «What Do You Mean?» 36–40 5
Mike Posner «I Took a Pill in Ibiza» 41–43 3
Adele «Hello» 44–50 7
Alan Walker «Faded» 51–53 14

2016[rediger | rediger kilde]

Artist Tittel Periode Uker
Alan Walker «Faded» 1–11 14
Kygo og Labrinth «Fragile» 12–16 5
Galantis «No Money» 17 1
Katastrofe «Sangen du hater» 18–19 2
Drake med Wizkid og Kyla «One Dance» 20 1
Marcus & Martinus med Madcon «Girls» 21 1
Freddy Kalas «Jovial» 22–23 2
Alan Walker «Sing Me to Sleep» 24–27 4
Julie Bergan «Arigato» 28–29 2
Major Lazer med Justin Bieber og «Cold Water» 30–33 4
DJ Snake med Justin Bieber «Let Me Love You» 34–36 3
The Chainsmokers med Halsey «Closer» 37–39 3
The Weeknd med Daft Punk «Starboy» 40–48 9
Alan Walker «Alone» 49–52 5

2017[rediger | rediger kilde]

Artist Tittel Periode Uker
Alan Walker «Alone» 1 5
Ed Sheeran «Shape of You» 2–7 6
Kygo og Selena Gomez «It Ain't Me» 8–15 8
Clean Bandit med Zara Larsson «Symphony» 16 1
Temur og Hkeem «Fy faen» 17 1
Luis Fonsi og Daddy Yankee med Justin Bieber «Despacito (Remix)» 18–33 16
Justin Bieber og BloodPop «Friends» 34 1
Astrid S «Think Before I Talk» 35–37 3
Post Malone med 21 Savage «Rockstar» 38–45 8
Alan Walker med Noah Cyrus og Digital Farm Animals «All Falls Down» 46–49 4
Mariah Carey «All I Want for Christmas Is You» 50 1
Eminem med Ed Sheeran «River» 51 3
Maria Mena «Home for Christmas» 52 1

2018[rediger | rediger kilde]

Artist Tittel Periode Uker Kilde
Eminem med Ed Sheeran «River» 1–2 3 [282]
MARS (Karpe Diem, Unge Ferrari og Arif) «Jeg bruker ikke kondom» 3–4 2 [283]
Drake «God's Plan» 5 1 [284]
Rudimental med Jess Glynne, Macklemore og Dan Caplen «These Days» 6–7 2 [285]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Baccara - Yes Sir, I Can Boogie». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  2. ^ «Kygo-comeback hindrer Alan Walker i å sette rekord på VG-lista» (norsk). Besøkt 18. februar 2018. 
  3. ^ «Sail Along Silvery Moon på VG-lista». VG-lista. 1958. Besøkt 9. februar 2018. 
  4. ^ «Buona Sera på VG-lista». VG-lista. 1958–1959. Besøkt 9. februar 2018. 
  5. ^ «Carolina Moon på VG-lista». VG-lista. 1959. Besøkt 9. februar 2018. 
  6. ^ a b «Tom Dooley på VG-lista». VG-lista. 1959. Besøkt 9. februar 2018. 
  7. ^ «Baby Face på VG-lista». VG-lista. 1959. Besøkt 9. februar 2018. 
  8. ^ «Petite Fleur på VG-lista». VG-lista. 1959. Besøkt 9. februar 2018. 
  9. ^ «En glad calypso om våren». VG-lista 2018. Besøkt 9. februar 2018. 
  10. ^ «Living Doll på VG-lista». VG-lista. 1959. Besøkt 9. februar 2018. 
  11. ^ «Only Sixteen på VG-lista». VG-lista. 1959. Besøkt 9. februar 2018. 
  12. ^ «Travellin’ Light på VG-lista». VG-lista. 1959. Besøkt 9. februar 2018. 
  13. ^ «What Do You Want to Make Those Eyes at Me for på VG-lista». VG-lista. 1959–1960. Besøkt 9. februar 2018. 
  14. ^ Hung, Steffen. «Er du glad i meg ennå, Karl Johan? – Nora Brockstedt». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  15. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Rocco Granata - Marina». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  16. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Billy Vaughn Orchestra - Blue Hawaii». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  17. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Jim Reeves - He'll Have To Go». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  18. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Cliff Richard - Please Don't Tease». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  19. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Connie Francis - Everybody Is Somebody's Fool». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  20. ^ Hung, Steffen. «Frøken Johansen og jeg – Inger Jacobsen». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  21. ^ «It's Now or Never – Elvis Presley». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  22. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Lolita - Seemann, deine Heimat ist das Meer». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  23. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Robertino - Romantica». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  24. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Allisons - Are You Sure». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  25. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Brothers Four - Greenfields». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  26. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Ricky Nelson - Hello Mary Lou». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  27. ^ «Michael/Cotton Fields Medley på VG-lista». VG-lista. 1961. Besøkt 18. februar 2018. 
  28. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Cliff Richard - When The Girl In Your Arms Is The Girl In Your Heart». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  29. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Pat Boone - Johnny Will». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  30. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Leroy Van Dyke - Walk On By». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  31. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Grynet Molvig - Det var du som sa nei». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  32. ^ Hung, Steffen. «Sån't er livet – Anita Lindblom». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  33. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Conny Froboess - Zwei kleine Italiener». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  34. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Elvis Presley - Good Luck Charm». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  35. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Pat Boone - Speedy Gonzales». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  36. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Bobby Vinton - Roses Are Red (My Love)». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  37. ^ «She's Not You – Elvis Presley». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  38. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Little Eva - The Loco-Motion». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  39. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Elvis Presley - King Of The Whole Wide World». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  40. ^ «Return to Sender – Elvis Presley». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  41. ^ Hung, Steffen. «Jeg vil ha en blå ballong – Arne Bendiksen». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  42. ^ Hung, Steffen. «Summer Holiday – Cliff Richard». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  43. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Ned Miller - From A Jack To A King». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  44. ^ Hung, Steffen. «Lucky Lips – Cliff Richard». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  45. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Elvis Presley - (You're The) Devil In Disguise». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  46. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Kyu Sakamoto - Sukiyaki». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  47. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Wencke Myhre - Gi meg en cowboy til mann». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  48. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Bobby Bare - Detroit City». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  49. ^ Hung, Steffen. «Don't Talk to Him – Cliff Richard». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  50. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Beatles - She Loves You». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  51. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Beatles - I Want To Hold Your Hand». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  52. ^ «Hippy Hippy Shake – The Swinging Blue Jeans». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  53. ^ Hung, Steffen. «La meg være ung – Wenche Myhre». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  54. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Jim Reeves - I Love You Because». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  55. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Beatles - A Hard Day's Night». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  56. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Jim Reeves - I Won't Forget You». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  57. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Beatles - I Should Have Known Better». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  58. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Roy Orbison - Oh, Pretty Woman». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  59. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Beatles - If I Fell». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  60. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Beatles - I Feel Fine». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  61. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Norwegian charts portal». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  62. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Beatles - Rock And Roll Music». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  63. ^ «The Last Time – The Rolling Stones». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  64. ^ Hung, Steffen. «Poupée de cire, poupée de son – France Gall». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  65. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Beatles - Ticket To Ride». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  66. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Roger Miller - King Of The Road». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  67. ^ Hung, Steffen. «Där björkarna susa». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  68. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Hep Stars - Cadillac». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  69. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Elvis Presley - Crying In The Chapel». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  70. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Spotnicks - Blue Blue Day». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  71. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Beatles - Help!». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  72. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Rolling Stones - (I Can't Get No) Satisfaction». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  73. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Barry McGuire - Eve Of Destruction». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  74. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Beatles - Yesterday». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  75. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Beatles - Day Tripper». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  76. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Barry McGuire - You Were On My Mind». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  77. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Overlanders - Michelle». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  78. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Beatles - Michelle». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  79. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Beach Boys - Barbara Ann». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  80. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Beach Boys - Sloop John B». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  81. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Beatles - Paperback Writer». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  82. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Kinks - Sunny Afternoon». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  83. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Beatles - Yellow Submarine». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  84. ^ Hung, Steffen. «Sonny & Cher – Little Man». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  85. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Herman's Hermits - No Milk Today». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  86. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Tom Jones - Green, Green Grass Of Home». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  87. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Monkees - I'm A Believer». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  88. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Beatles - Strawberry Fields Forever». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  89. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Sandie Shaw - Puppet On A String». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  90. ^ Hung, Steffen. «Nancy Sinatra & Frank Sinatra – Somethin' Stupid». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  91. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Monkees - (Theme From) The Monkees». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  92. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Tremeloes - Silence Is Golden». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  93. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Beatles - All You Need Is Love». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  94. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Scott McKenzie - San Francisco (Be Sure To Wear Some Flowers In Your Hair)». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  95. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Box Tops - The Letter». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  96. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Bee Gees - Massachusetts». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  97. ^ Hung, Steffen. «Sven-Ingvars – Önskebrunnen». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  98. ^ «The Beatles – Hello, Goodbye». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  99. ^ Hung, Steffen. «Anna-Lena Löfgren – Lyckliga gatan». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  100. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Cliff Richard - Congratulations». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  101. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Union Gap feat. Gary Puckett - Young Girl». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  102. ^ Hung, Steffen. «Gunnar Wiklund – Vi ska gå hand i hand». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  103. ^ Hung, Steffen. «Nancy Sinatra & Dean Martin – Things». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  104. ^ Hung, Steffen. «Inger Lise Andersen – Romeo & Julie». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  105. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Beatles - Hey Jude». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  106. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Mary Hopkin - Those Were The Days». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  107. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Gluntan - Langs hver en vei». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  108. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Inger Lise Rypdal - Fru Johnsen». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  109. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Marmalade - Ob-La-Di Ob-La-Da». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  110. ^ Hung, Steffen. «Kirsti Sparboe – Oj, oj, oj, så glad jeg skal bli». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  111. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Lulu - Boom Bang-A-Bang». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  112. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Beatles with Billy Preston - Get Back». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  113. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Beatles - The Ballad Of John And Yoko». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  114. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Elvis Presley - In The Ghetto». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  115. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Norwegian charts portal». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  116. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Jane Birkin avec Serge Gainsbourg - Je t'aime... moi non plus». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  117. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Archies - Sugar Sugar». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  118. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - B.J. Thomas - Raindrops Keep Fallin' On My Head». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  119. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Stevie Wonder - Yester-Me, Yester-You, Yesterday». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  120. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Beatles - Let It Be». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  121. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Frijid Pink - House Of The Rising Sun». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  122. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Christie - Yellow River». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  123. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Mungo Jerry - In The Summertime». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  124. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Beach Boys - Cotton Fields». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  125. ^ Hung, Steffen. «Anita Hegerland – Mitt sommarlov». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  126. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Creedence Clearwater Revival - Lookin' Out My Back Door». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  127. ^ «En Enkel Sang Om Frihet». VG-lista 2018. Besøkt 18. februar 2018. 
  128. ^ Hung, Steffen. «En enkel sang om frihet – VG-lista». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  129. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Neil Diamond - Cracklin' Rosie». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  130. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - George Harrison - My Sweet Lord». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  131. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Lynn Anderson - Rose Garden». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  132. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Middle Of The Road - Chirpy Chirpy Cheep Cheep». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  133. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Ocean - Put Your Hand In The Hand». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  134. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Pop Tops - Mamy Blue». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  135. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Middle Of The Road - Soley Soley». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  136. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Middle Of The Road - Sacramento». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  137. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The New Seekers - Beg, Steal Or Borrow». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  138. ^ Hung, Steffen. «Tag emot en utsträckt hand – Ann-Louise Hanson». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  139. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Stein Ingebrigtsen - Cento campane». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  140. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Daniel Boone - Beautiful Sunday». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  141. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Hot Butter - Popcorn». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  142. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Gilbert O'Sullivan - Matrimony». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  143. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Gilbert O'Sullivan - Clair». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  144. ^ «Clair». VG-lista. 1973. Besøkt 18. februar 2018. 
  145. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Wencke Myhre - Jeg og du og vi to». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  146. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Cliff Richard - Power To All Our Friends». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  147. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Dawn feat. Tony Orlando - Tie A Yellow Ribbon Round The Ole Oak Tree». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  148. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Stein Ingebrigtsen - Bare du». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  149. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Albert Hammond - The Free Electric Band». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  150. ^ Hung, Steffen. «Barn av regnbuen – Lillebjørn Nilsen». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  151. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Rolling Stones - Angie». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  152. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Inger Lise Rypdal - En spennende dag for Josefine». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  153. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Suzi Quatro - Devil Gate Drive». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  154. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - ABBA - Waterloo». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  155. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Terry Jacks - Seasons In The Sun». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  156. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Terry Jacks - If You Go Away». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  157. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - George McCrae - Rock Your Baby». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  158. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Hans Petter Hansen - Jeg kommer snart igjen». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  159. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Slade - Far Far Away». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  160. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Billy Swan - I Can Help». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  161. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Teach-In - Ding-A-Dong». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  162. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Nazareth - Love Hurts». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  163. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - George Baker Selection - Paloma Blanca». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  164. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Rod Stewart - Sailing». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  165. ^ «The Last Farewell – Roger Whittaker». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  166. ^ a b Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Harpo - Moviestar». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  167. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Brotherhood Of Man - Save Your Kisses For Me». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  168. ^ «Dancing Queen – ABBA». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  169. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Pussycat - Mississippi». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  170. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Boney M. - Daddy Cool». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  171. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Smokie - Living Next Door To Alice». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  172. ^ a b Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Boney M. - Ma Baker». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  173. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Manhattan Transfer - Chanson d'amour». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  174. ^ a b Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Baccara - Yes Sir, I Can Boogie». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  175. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Baccara - Sorry, I'm A Lady». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  176. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Baccara - Darling». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  177. ^ «It's a Heartache – Bonnie Tyler». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  178. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Jahn Teigen - Mil etter mil». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  179. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Boney M. - Rivers Of Babylon». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  180. ^ «You're the One That I Want – Newton-John og Travolta». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  181. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Norwegian charts portal». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  182. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Bee Gees - Too Much Heaven». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  183. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Frankie Miller - Darlin'». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  184. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Milk And Honey - Hallelujah». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  185. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Anita Ward - Ring My Bell». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  186. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Patrick Hernandez - Born To Be Alive». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  187. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Frank Zappa - Bobby Brown». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  188. ^ «We Don't Talk Anymore – Cliff Richard». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  189. ^ «Don't Stop 'til You Get Enough – Michael Jackson». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  190. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Pink Floyd - Another Brick In The Wall (Part II)». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  191. ^ Hung, Steffen. «Samiid ædnand – Kjelsberg og Hætta». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  192. ^ «What's Another Year? – Johnny Logan». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  193. ^ a b Hung, Steffen. «Xanadu – Newton-John og Electric Light Orchestra». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  194. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Lipps, Inc. - Funkytown». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  195. ^ Hung, Steffen. «Forelska i lærer'n – The Kids». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  196. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Diana Ross - Upside Down». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  197. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Ottawan - D.I.S.C.O.». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  198. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Barbra Streisand - Woman In Love». norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  199. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Lars Kilevold - Livet er for kjipt». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  200. ^ Hung, Steffen. «Gyllene tider – När vi två blir en». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  201. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Jannicke - Svake mennesker». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  202. ^ Hung, Steffen. «Jon English – Against the Wind». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  203. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Jon English - Six Ribbons». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  204. ^ Hung, Steffen. «Beranek – Dra til hælvete». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  205. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Caramba - Hubba Hubba Zoot-Zoot». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  206. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Kim Carnes - Bette Davis Eyes». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  207. ^ a b Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Sheena Easton - For Your Eyes Only». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  208. ^ a b Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Ottawan - Hands Up (Give Me Your Heart)». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  209. ^ Hung, Steffen. «Casino Steel/Gary Holton – Ruby». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  210. ^ a b Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Electronica's - Dance Little Bird». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  211. ^ a b c Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Shakin' Stevens - Oh Julie». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  212. ^ a b Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Christopher Cross - Arthur's Theme (Best That You Can Do)». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  213. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Human League - Don't You Want Me». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  214. ^ Hung, Steffen. «Ebony and Ivory – McCartney og Wonder». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  215. ^ Hung, Steffen. «Nicole – Ein bisschen Frieden». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  216. ^ a b Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - David Bowie - Cat People (Putting Out Fire)». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  217. ^ a b Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Survivor - Eye Of The Tiger». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  218. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Bolland - You're In The Army Now». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  219. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - F-R David - Words». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  220. ^ Hung, Steffen. «Renee & Renato – Save Your Love». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  221. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - David Bowie - Let's Dance». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  222. ^ Hung, Steffen. «Carola – Främling». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  223. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Bonnie Tyler - Total Eclipse Of The Heart». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  224. ^ Hung, Steffen. «Agnetha Fältskog – The Heat is On». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  225. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Mike Oldfield - Moonlight Shadow». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  226. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Irene Cara - Flashdance ...What A Feeling». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  227. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Monroes [NO] - Sunday People». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  228. ^ Hung, Steffen. «McCartney og Jackson – Say Say Say». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  229. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Culture Club - Karma Chameleon». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  230. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Tracey Ullman - They Don't Know». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  231. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Matthew Wilder - Break My Stride». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  232. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Slade - My Oh My». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  233. ^ a b Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Cyndi Lauper - Girls Just Want To Have Fun». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  234. ^ a b Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Mel Brooks - To Be Or Not To Be (The Hitler Rap)». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  235. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Break Machine - Street Dance». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  236. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Phil Collins - Against All Odds (Take A Look At Me Now)». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  237. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Wham! - Wake Me Up Before You Go-Go». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  238. ^ a b Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Stevie Wonder - I Just Called To Say I Love You». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  239. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Wham! - Freedom». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  240. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Limahl - The Never Ending Story». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  241. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Band Aid - Do They Know It's Christmas?». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  242. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Foreigner - I Want To Know What Love Is». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  243. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Video Kids - Woodpeckers From Space». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  244. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - USA For Africa - We Are The World». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  245. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Bobbysocks - Let It Swing». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  246. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Paul Hardcastle - 19». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  247. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Sandra - (I'll Never Be) Maria Magdalena». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  248. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Eurythmics - There Must Be An Angel (Playing With My Heart)». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  249. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - The Monroes [NO] - Cheerio». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  250. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - a-ha - Take On Me». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  251. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Modern Talking - Cheri, Cheri Lady». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  252. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Jennifer Rush - The Power Of Love». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  253. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Lionel Richie - Say You, Say Me». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  254. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Pet Shop Boys - West End Girls». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  255. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Bobbysocks - Waiting For The Morning». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  256. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Billy Ocean - When The Going Gets Tough, The Tough Get Going». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  257. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Mr. Mister - Kyrie». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  258. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - George Michael - A Different Corner». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  259. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Hear 'n Aid - Stars». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  260. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Falco - Jeanny Part I». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  261. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Samantha Fox - Touch Me (I Want Your Body)». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  262. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Madonna - Papa Don't Preach». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  263. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Lionel Richie - Dancing On The Ceiling». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  264. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Chris De Burgh - The Lady In Red». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  265. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - a-ha - I've Been Losing You». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  266. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Cutting Crew - (I Just) Died In Your Arms». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  267. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Bob Geldof - This Is The World Calling». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  268. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Bon Jovi - Livin' On A Prayer». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  269. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Kim Wilde - You Keep Me Hangin' On». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  270. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Gary Moore - Over The Hills And Far Away». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  271. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Boy George - Everything I Own». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  272. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Ferry Aid - Let It Be». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  273. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Whitney Houston - I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me)». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  274. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - a-ha - The Living Daylights». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  275. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Michael Jackson - I Just Can't Stop Loving You». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  276. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Pet Shop Boys - It's A Sin». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  277. ^ a b Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Desireless - Voyage voyage». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  278. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Bruce Springsteen - Brilliant Disguise». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  279. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Rick Astley - Never Gonna Give You Up». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  280. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - Bee Gees - You Win Again». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  281. ^ Hung, Steffen. «norwegiancharts.com - T'Pau - China In Your Hand». www.norwegiancharts.com. Besøkt 18. februar 2018. 
  282. ^ «'River' (feat. Ed Sheeran) på VG-lista». VG-lista 2018. 2018. Besøkt 16. februar 2018. 
  283. ^ «'Jeg bruker ikke kondom' på VG-lista». VG-lista 2018. 2018. Besøkt 16. februar 2018. 
  284. ^ «Topp 20 Single 2018-05». VG-lista 2018. Besøkt 16. februar 2018. 
  285. ^ «Topp 20 Single 2018-06». VG-lista 2018. Besøkt 16. februar 2018. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]