Liste over norske TV-programmer 1980–1989

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Tv-icon-2.png

Liste over norske TV-programmer 1980–1989 gir en oversikt over program som ble sendt på norsk TV i 1980-årene. NRK var dominerende som norsk programskaper dette tiåret og derfor vil deres produksjoner utgjøre flertallet på listen. Produksjoner fra NRKs deltakelse i TV-samarbeidet Nordvisjon og også inkludert på listen.

Listen innbefatter serier og faste programposter, samt enkeltstående produksjoner av en viss betydning. Sjangermessig innbefatter den alt fra dramatiserte produksjoner til rene fakta- og opplysningsprogrammer.

På det tekniske området bar tiåret preg av at NRK startet med Tekst-TV, nærmere bestemt i 1983. Tjenesten kunne bare brukes av dem med nyere apparater. I slutten av 1989 begynte NRK med prøvesendinger i stereo, men det gjaldt bare Oslo-området det første året.[1] Tiåret ble imidlertid mest preget av at NRK mistet TV-monopolet. I 1988 startet TV3 og TVNorge sine sendinger og året etter den kortlivete Norsk TV1. I tillegg merket NRK økt konkurranse fra utenlandske kanaler som Sky Channel og Super Channel som deler av befolkningen begynte å få tilgang til via kabel og parabolantenner. Videospillerens inntog bidro også at NRK havnet i en mer konkurranseutsatt situasjon, og samlet sett var dette hovedårsaken til at NRK besluttet å utvide sitt filmtilbud ved å etablere programposten Nattkino på lørdagskveldene i 1987.[2]

Av program som utmerket seg spesielt dette tiåret kan en nevne kriminalserien Rød snø, dramaserien Av måneskinn gror det ingenting, litteraturprogrammet Bokstavelig talt, reiseserien Billedbrev med Erik Diesen, underholdningsprogrammene LørDan og SenFredag, portrettprogrammene Dette er ditt liv og humorprogrammene Du skal høre mye, Pilen flyttebyrå, Fleksnes fataliteter, Diplomatix, I spøkelyset, Kliin kokos, Fjærsynet og Skai TV. Videre kan en nevne gameshowet Casino og quizprogrammene Eldprøva, Påskenøtter, Pick-Up og Kvitt eller dobbelt. Innen musikk kan en nevne Syng med oss, Lollipop og de mer ungdomsorienterte TopPop, Veras vindu mot pop og rock, Zikk-Zakk og Rock ’89. Innen fakta og nyheter kan en nevne naturserien Naturredaksjonen og debattprogrammene Sosialkanalen og Antenne Ti. Innen barneprogrammer kan en nevne Borgen skole, Brødrene Dal, Pelle Parafins Bøljeband, Vill, Villere, Villaveien, Halvsju, Magnus, Midt i smørøyet, Heia Norge!, God bok, Gullars, Labbetuss og Portveien 2. Av ungdomsprogrammer kan en, ved siden av de overnevnte musikkprogrammene, nevne Diskuteket og Kluzz. Av Fjernsynsteatrets produksjoner kan en nevne Canto libre, Den som henger i en tråd, Du kan da ikke bare gå, Fri, Fugleelskerne, Galskapens stillhet, Kong Lear, Tolv edsvorne menn og Av måneskinn gror det ingenting.

Programoversikt[rediger | rediger kilde]

Listen er organisert alfabetisk etter programtittel, men kan justeres ved hjelp av piltastene i tabellens topp-kolonner. Det er kun kolonnene tittel, startår, sluttår og sjanger som konsekvent har innhold. Siden serieformatet er det klart vanligste programformatet så vil de ikke dette opplyses særskilt, slik som det gjøres for enkeltproduksjoner og miniserier.

  • Startår og Sluttår: Første og siste år en programserie ble sendt (det opplyses ikke om hvorvidt det har vært sendeopphold som strekker seg over ett eller flere år).
  • Kanal: Hvilken TV-kanal programmet gikk på.
  • Format: Opplyser om det er snakk om enkeltprogram eller kortere serieformat. Her brukes kun betegnelser som enkeltprogram, TV-film, kortfilm, teaterforestilling og miniserie. Siden serieformatet er det klart vanligste programformatet så skal rubrikken være tom hvis det er snakk om en serie eller fast programpost (f.eks. nyhetssending, dramaserie, talkshow osv). Det eneste unntaket er miniserie.
    • TV-film: Spillefilmer produsert for fjernsyn. Herunder også svært mange av Fjernsynsteatrets produksjoner.
      • Kortfilm: TV-film under 45 minutter.
    • Teaterforestilling: Program som består av opptak fra en sceneforestilling fra et teater (som for eksempel har blitt sendt i Fjernsynsteatret).
    • Enkeltprogram: En bred definisjon av ett enkeltstående program. Enkeltprogram brukes når benevnelser som TV-film og teaterforestilling ikke dekker beskrivelsen.
    • Miniserie: En tv-serie med få episoder som vanligvis har en klar slutt og hvor episodene oftest er koblet sammen som en føljetong.
  • Sjanger: Hvilken sjanger programmet sorterer under.
  • Type/Tema: Litt beslektet med sjanger, men i en videre forstand. Her brukes kun benevnelser/stikkord som fjernsynsteater, julekalender, juletema, andre verdenskrig og samisk. Brukes bare på en del programmer.
  • Målgruppe: Hvilken aldergruppe som programmet er rettet mot. I denne listen brukes den bare om programmer som er spesifikt rettet mot barn eller ungdom.
  • Andre opplysninger: Brukes bare i spesielle tilfeller. Blant annet hvis det er flere land involvert i produksjonen, norske Montreux-bidrag eller at produksjonen er del av et annet program.
  • Priser: Se boks under.
Star full.svg Betyr at en programserie, episode, innslag eller enkeltproduksjon har fått en eller flere norske priser innenfor sin programkategori. For eksempel i kategorier som beste dramaserie, beste humorprogram og årets tv-øyeblikk. Egne priser for andre og tredjeplass regnes ikke med.
Star full (blue).svg Betyr at en programserie, episode, innslag eller enkeltproduksjon indirekte har fått en eller flere norske priser gitt til en eller flere personer for sitt virke i produksjonen (både foran og bak kamera). Egne priser for andre og tredjeplass regnes ikke med.
Circle-icons-star.svg Betyr at en programserie, episode, innslag eller enkeltproduksjon har fått en eller flere utenlandske priser. Det gjelder både priser innfor programkategorier og indirekte på bakgrunn av priser gitt til personer involvert i produksjonen (både foran og bak kamera). Egne priser for andre og tredjeplass regnes ikke med.
Tittel Startår Sluttår Kanal Format Sjanger Type/Tema Målgruppe Andre opplysninger Priser
5PÅ! 1989 1999 NRK Quiz Barn
25 år i Francos fengsler NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Dokumentar
25 år med fjernsynsunderholdning 1985 1985 NRK Underholdning
1814 1989 1989 NRK Miniserie Drama Norsk historie
1905 - oppgjør uten krig NRK TV 1980 1980 NRK Enkeltprogram Dokumentar
4711 1986 1986 NRK Komedie
Adresse-programmene 1971 NRK Musikk
Adventstund [3] 1982 1982 NRK Barneprogram Juletema Barn
Aldri på en lørdag 1982 1983 NRK Underholdning
Alke 1987 1987 NRK Komedie
Alma 1985 1985 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Star full.svg
Amandus [4] 1980 1980 NRK Barneprogram Barn
Ambassadøren (originalforfatter: Slawomir Mrozek) NRK TV 1986 1986 NRK TV-film Drama, komedie Fjernsynsteater
Amerika utenfor allfarveg [a] NRK TV 1986 1988 NRK Dokumentar
Amerikaturen NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Andre Brink – en forfatter fra Sør-Afrika NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Anne Brown - sanger NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Musikkportrett
Anne-Marie Giørtz Kvintett NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Musikk, jazz
Antenne Ti 1988 1992 NRK Debatt
Apropos 1982 1985 NRK Magasinprogram
Arbeidsplass Nordsjøen 1979 1980 NRK Dokumentar
Arbeidsplassen 1977 1981 NRK Fakta
Arena 3 (Sportsmagasin med Tor Aune) [5] 1988 1989 TV3 Sport
Arja fra Norden NRK TV 1987 1987 NRK Underholdning Norsk-svensk
Arktis [b] [6] 1982 1982 NRK Fakta
Atte Katte Noa 1988 1989 NRK Barneprogram Barn
Audiens (originalforfatter: Václav Havel) NRK TV 1981 1981 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Aurora i blokk Z NRK TV 1981 1981 NRK Opplesningsprogram Barn
Aurora og Sokrates NRK TV 1982 1982 NRK Opplesningsprogram Barn
Av hensyn til rikets sikkerhet 1989 1989 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Av måneskinn gror det ingenting 1987 1987 NRK Miniserie Drama Fjernsynsteater Star full.svgStar full (blue).svgCircle-icons-star.svg
Bakom synger fjellene [c] NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Dokudrama, portrett
Ballade! NRK TV 1978 1980 NRK Musikk, visesang
Ballerina (originalforfatter: Arne Skouen) NRK TV 1980 1980 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Ballett og dans 1963 1996 NRK Ballett
Bare stillheten er vakrere (Manfred Eicher) NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Musikkportrett
Barn – i veien? [7] 1989 1989 NRK Fakta
Barneleker – 1980-tallet NRK TV 1981 1987 NRK Barneprogram Barn
Barnet – i veien? [d] NRK TV 1981 1981 NRK Enkeltprogram Opplesningsprogram Fjernsynsteater
Barneval NRK TV 1987 1987 NRK Musikk Barn
Barnevandringene på Sørlandet NRK TV 1981 1981 NRK Enkeltprogram Dokudrama
Bel Canto - Ny adresse Brüssel NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Musikk, populær
Benken (originalforfatter: Roland Janson) NRK TV 1985 1985 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Bergen Filharmoniske Orkester NRK TV 1982 1987 NRK Musikk, klassisk
Bilder fra det moderne Afrika NRK TV 1986 1986 NRK Dokumentar
Bilder fra Finnmark NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Billedbrev med Erik Diesen 1982 1995 NRK Reiseprogram
Bit for bit, bilde for bilde 1975 1987 NRK Quiz
Blant brødre (originalforfatter: John Hollen) NRK TV 1980 1980 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Blekkulf 1989 1995 NRK Opplesningsprogram Barn
Blikkbåx 1987 1988 NRK Magasinprogram Barn, ungdom
Blikk på monumentalbygg i Oslo NRK TV 1989 1989 NRK Dokumentar
Blikk på norske boliger NRK TV 1986 1986 NRK Dokumentar
Blindgjenger 1985 1985 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Bokstavelig talt 1984 1990 NRK Kultur
Blomstergleder NRK TV 1988 1988 NRK Naturprogram
Boeing-Boeing NRK TV 1985 1985 NRK Teaterforestilling Komedie
Borgen skole 1989 1990 NRK Drama Barn, ungdom
Boris Vian - en surrealist i fransk viseverden NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Musikk
Brødrene Dal og spektralsteinene 1981 1981 NRK Komedie
Byggmester Solness (originalforfatter: Henrik Ibsen) NRK TV 1981 1981 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Bård Skolemesters historie (originalforfatter: Bjørnstjerne Bjørnson) NRK TV 1982 1982 NRK Enkeltprogram Opplesningsprogram Fjernsynsteater
Båtmagasinet [e] [8] 1989 1996 TVNorge Magasinprogram
Callevaduville 1979 1980 NRK Underholdning
Canto libre 1989 1989 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Star full.svg
Carl Lange 1987 1987 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Casino 1989 2004 TVNorge, TV3 Gameshow
Cathrine og bestefar [9] 1980 1980 NRK Drama Barn
C-blokk bandet [10] 1985 1985 NRK Komedie, musikk Barn, ungdom Sendt i Halvsju
Charlie "Bird" Parkers liv og musikk NRK TV 1989 1989 NRK Musikkportrett
Chat Noir galla NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Underholdning
Chipahua! NRK TV 1986 1986 NRK Musikk, jazz
Christian i barnehagen 1987 1987 NRK Drama Barn
Christiania-liv og Christiania-toner NRK TV 1988 1988 NRK Musikk
Ciao, Italia! NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Underholdning
Cirkus Merano NRK TV 1976 1996 NRK Underholdning
Colaengelen (originalforfatter: Torun Lian) NRK TV 1987 1987 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Columbus ankomst (skrevet for NRK av Lars Saabye Christensen) NRK TV 1986 1986 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Cruise [11] 1989 1989 TV1 Quiz
Da Einar Gerhardsen var statsminister NRK TV 1982 1982 NRK Dokumentar
Da Hanna ikke ville flytte 1984 1984 NRK TV-film, kort Drama Barn
Dagny Bjørnson Gulbransson - minner fra Tegernsee NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Dag's revy (med Dag Frøland. 1 time.) NRK TV 1986 1986 NRK Enkeltprogram Humor
Dagsrevyen 1958 NRK Nyheter
Star full.svg
Dans med oss! NRK TV 1982 1984 NRK Musikk
Datahverdag [f] [12] 1983 1983 NRK Fakta
D-dag 1944 - 40 år etter NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Dokumentar Andre verdenskrig
De gjorde verden større [g] NRK TV 1984 1986 NRK Dokumentar
De hvite bussene 1988 1988 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
De som dro vest [h] NRK TV 1988 1988 NRK Dokumentar
De spurte ikke meg 1981 1981 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
De unges forbund 1986 1987 NRK Miniserie Komedie Fjernsynsteater
De vet hva de gjør (originalforfatter: Pavel Kohout) NRK TV 1980 1980 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Den blå timen 1985 1986 NRK Underholdning
Den fryktelige mistanken (Arnfinn Nesset. 31 min.) NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Den gongen je var lita (Else Frogner Henden) 1981 1982 NRK Opplesningsprogram Barn
Den lange streiken [i] NRK TV 1981 1981 NRK Drama
Den magiske bryteren 1985 1985 NRK Musikk, drama Barn
Den magiske fugl brer ut sine vinger [j] NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Den nye søndagsposten NRK TV 1987 1987 NRK Underholdning
Den røde hatten 1987 1987 NRK TV-film, kort Drama
Den som henger i en tråd 1980 1980 NRK Miniserie Drama Fjernsynsteater
Den sterkeste (originalforfatter: August Strindberg) NRK TV 1982 1982 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Den sultende klasses forbannelse (originalforfatter: Sam Shepard) NRK TV 1986 1986 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Den tyske forfatteren Siegfried Lenz NRK TV 1982 1982 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Den vanskelige lørdagen 1981 1981 NRK TV-film, kort Drama Barn
Den vanskelege vegen (originalforfatter: Tarjei Vesaas) NRK TV 1982 1982 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Den vegelsinnede (originalforfatter: Ludvig Holberg) NRK TV 1989 1989 NRK TV-film Komedie Fjernsynsteater
Den veldige gleden ved landskap og kropper NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Kultur
Der eit fjell stig mot sky (Elias Blix) NRK TV 1986 1986 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Det begynte med "Pål sine høner" (Kjell Bækkelund) NRK TV 1980 1980 NRK Enkeltprogram Musikkportrett
Det er ikkje fela, men sjeli som spela NRK TV 1988 1988 NRK Enkeltprogram Musikk, folkemusikk
Det er min vår i høst 1983 1983 NRK Teaterforestilling Komedie
Det er telefon til deg NRK TV 1980 1980 NRK Enkeltprogram Fakta
Det gamle huset [13] 1981 1981 NRK Barneprogram Barn
Det gode mennesket i Sezuan 1984 1984 NRK Miniserie Drama Fjernsynsteater
Star full (blue).svg
Det moderne gjennombruddet NRK TV 1986 1986 NRK Kultur Nordisk
Det moderne norske kjøkken (Ved Arne Jermstad og Britt Kasin) [11] 1989 1989 TV1 Matprogram
Det ringer ... NRK TV 1980 1980 NRK Enkeltprogram Underholdning
Det siste kuppet 1984 1984 NRK Miniserie Komedie
Det store vi (originalforfatter: Helge Krog) NRK TV 1983 1983 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Det står skrevet (Bokprogram ledet av Ivar Eskeland) [11] 1989 1989 TV1 Kultur
Det svarar frå Falkeriset NRK TV 1980 1981 NRK Musikk, folkemusikk
Det svinger i studio NRK TV 1979 1981 NRK Musikk, jazz
Det var en gang en gutt som het Edvard (Edvard Munch) 1989 1990 NRK Miniserie Drama
Det var en gang en liten gutt som het Ole (Ole Bull) NRK TV 1982 1983 NRK Barneprogram Barn
Dette er ditt liv 1985 1995 NRK Portrettprogram
Dette er ditt løp (Grete Waitz) NRK TV 1986 1986 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Dikteren Hans E. Kinck NRK TV 1981 1981 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Dilemma 1984 1984 NRK Underholdning
Din fantastiske hjerne [k] NRK TV 1980 1980 NRK Fakta
Diplomatix 1985 1985 NRK Enkeltprogram Humor Montreux-bidrag
Circle-icons-star.svg
Diskuteket 1985 1991 NRK Debatt Ungdom
Distriktsmagasinet [14] 1989 1990 TVNorge Underholdning
Dizzie Tunes - jubilerer i Skien NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Underholdning
Dokkevennene [15] 1988 1988 NRK Opplesningsprogram Barn
Draumkvedet NRK TV 1980 1980 NRK Enkeltprogram Kultur
Draumkvedet NRK TV 1986 1986 NRK Enkeltprogram Musikk, folkemusikk
Drøm 1988 1988 NRK TV-film, kort Drama Fjernsynsteater
Du er ferdig (originalforfatter: Barrie Keeffe) NRK TV 1981 1981 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Du har ikke en sjans - ta'n 1984 1984 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Du kan da ikke bare gå 1985 1985 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater Star full.svgStar full (blue).svg
Du og vi to NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Kultur
Du skal få en dag i aften (Med Dag Frøland. 52 min.) NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Humor
Du skal høre mye 1987 2003 NRK Humor
Du verden, du verden! [16] 1982 1982 NRK Magasinprogram Barn
Duellen [17] 1989 1989 TV1 Gameshow
Dylan på norsk NRK TV 1981 1981 NRK Enkeltprogram Musikk
Dyrenes kokebok NRK TV 1984 1984 NRK Opplesningsprogram Barn
Dødelig spøk 1986 1986 NRK TV-film, kort Thriller
Ein av dei siste proletarane (Thorbjørn Berntsen) NRK TV 1986 1986 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Ein hippie frå Telemark (Aasmund O. Vinje) NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Eldprøva 1980 1987 NRK Quiz
Elsk meg bort fra min bristende barndom 1989 1989 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
En aften på Frogner hovedgård NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Underholdning
En annen historie 1983 1983 NRK Miniserie Drama, komedie Fjernsynsteater
En engel går ombord NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Kultur
En gåtefull verden 1988 1988 NRK Quiz
En himmel full av stjerner NRK TV NRK TV 1987 1987 NRK Fakta, debatt
En hage under snøen (originalforfatter: Torborg Nedreaas) NRK TV 1987 1987 NRK TV-film, kort Drama Fjernsynsteater
En høggerlig TV-aften (Med Vazelina Bilopphøggers) NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Musikk, populær
En knapp time (originalforfatter: Jan Bergquist) NRK TV 1984 1984 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
En kunstners arbeid NRK TV 1975 1988 NRK Kultur
En måned på landet (originalforfatter: Ivan Turgenev) NRK TV 1986 1986 NRK TV-film Komedie Fjernsynsteater
En nordlandsk trompet NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Kultur
En strek i regningen NRK TV 1987 1987 NRK TV-film Komedie
En sømmelig og skamløs kvinne (Marie Cardinal) NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
En time for jazzvenner NRK TV 1982 1982 NRK Enkeltprogram Musikk, jazz
En tone i uendelighetens favn [l] NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Musikk Samisk Norsk-svensk
En treby i storbyen NRK TV 1980 1980 NRK Enkeltprogram Dokumentar
En venn NRK TV 1984 1984 NRK Barneprogram Barn
Enerom 1987 1987 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Engerdal - ei grensebygd NRK TV 1980 1980 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Er det noen sak?! 1986 1986 NRK Underholdning
Erwartung av Arnold Schönberg NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Opera
Et bilde av Erik Bye NRK TV 1988 1988 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Et godt tilbud (skrevet for fjernsyn av Ulf Breistrand) NRK TV 1986 1986 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Et juleeventyr 1985 1985 NRK TV-film, kort Barneprogram Barn
Et lite Hoff-portrett NRK TV 1988 1988 NRK Enkeltprogram Musikkportrett
Et personlig standpunkt [m] [18] 1984 1984 NRK TV-film, kort Drama Ungdom
Et smykke er en signatur (Lise Schønberg) NRK TV 1986 1986 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Etterbyrden 1984 1984 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
EttermiddagsTe-Ve 1985 1986 NRK Underholdning
Europa - en musikalsk palett NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Kultur
Europa, Europa... NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Kultur
Europa i kikkerten NRK TV 1987 1987 NRK Dokumentar
Eurovision Song Contest 1960 NRK Talentkonkurranse, musikk
Eva (Eva Knardahl) NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Eventyrstund NRK TV 1962 1981 NRK Opplesningsprogram Barn
Fagbevegelsens historie NRK TV 1984 1984 NRK Dokumentar
Fakta på lørdag 1985 2011 NRK Dokumentar
Familietimen NRK TV 1978 1987 NRK Underholdning
Fantesti og keisarveg NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Fartein Valen NRK TV 1987 1987 NRK Musikk
Fatum-variasjoner av Christian Sinding NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Musikk
Fedra NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Opera
Fela - det er livet, det! (Hilmar Alexandersen) NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Musikkportrett
Fellesrommet 1985 1985 NRK Miniserie Drama Ungdom
Fem meter skjegg og Jahn Teigens ballade NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Reiseprogram
Fem rette 1980 1984 NRK Quiz
Festkonsert for Marie Foss NRK TV 1985 1985 NRK Underholdning
Filmmagasinet 1961 1989 NRK Kultur
Filmmagasinet [n] [19] 1989 1990 TVNorge Kultur
Finnmark mellom øst og vest 1985 1986 NRK Dokumentar
Star full.svg
Fire akter i teaterkattens liv NRK TV 1987 1987 NRK Dokumentar, underholdning
Fiskerier NRK TV 1981 1981 NRK Dokumentar
Fjelldalen ga - mennesket tok NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Fjellvett NRK TV 1970 1983 NRK Fakta
Fjernsynsmuseet NRK TV 1989 1991 NRK Kultur
Fjernsynet jubilerer NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Underholdning
Fjernsynsbro Tromsø - Murmansk NRK TV 1988 1988 NRK Dokumentar Norsk-sovjetisk
Fjernsynskjøkkenet 1964 1996 NRK Matprogram
Fjernsynsmalerier NRK TV 1989 1989 NRK Kultur
Fjordalangs [20] 1982 1982 NRK Reiseprogram
Fjorden rundt NRK TV 1989 1989 NRK Underholdning
Fjærsynet 1982 1983 NRK Humor
Fleip eller fakta? 1970 1991 NRK Quiz
Fleksnes fataliteter 1972 1988 NRK Komedie
Flimra 1970 1984 NRK Magasinprogram Ungdom
Fly jente, fly (originalforfatter: Laila Stien) NRK TV 1984 1984 NRK TV-film, kort Musikk, dikt Fjernsynsteater
FN - utskjelt men uunnværlig NRK TV 1988 1988 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Fokus [o] [21] 1985 1985 NRK Magasinprogram Ungdom
Folk er rare NRK TV 1987 1987 NRK Barneprogram Barn
Folk i nabolaget NRK TV 1987 1987 NRK Musikk, folkemusikk
Folk og røvere i Kardemomme by NRK TV 1985 1986 NRK Opplesningsprogram Barn
Folkemusikk fra Stenneset NRK TV 1989 1989 NRK Musikk, folkemusikk
Folketonar frå Nordmøre NRK TV 1988 1988 NRK Enkeltprogram Musikk, folkemusikk
Folketoner i Nidarosdomen NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Musikk, folkemusikk
For lukte dører (originalforfatter: Jean-Paul Sartre) NRK TV 1981 1981 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Forbrukermagasinet [22] 1985 1993 NRK Fakta
Forelsket 87 1987 1987 NRK Drama Barn, ungdom
Forfatterinne i dag NRK TV 1985 1987 NRK Portrettprogram Nordisk
Forfatterportrett 1964 1996 NRK Kultur
Fornuftige dyr (originalforfatter: Cecilie Løveid) NRK TV 1986 1986 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Forsvarsadvokaten (originalforfatter: David W. Rintels) NRK TV 1982 1982 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Fra bokhylla 1965 1989 NRK Kultur
Fra kantate til rock NRK TV 1984 1984 NRK Musikk
Fra kjølen til Alaska NRK TV 1986 1986 NRK Naturprogram
Fra medisinsk forskning og praksis 1975 1986 NRK Fakta
Fra mørket til lyset (Else Marie Jakobsen) NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Fra noteblad til miksebord NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Musikk, klassisk
Fra regnormenes liv (originalforfatter: Per Olov Enquist) NRK TV 1984 1984 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Fra Sameland til Hollywood NRK TV 1988 1988 NRK Enkeltprogram Dokumentar Samisk
Fredags-Lava NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Musikk, populær
Fri (originalforfatter: Marsha Norman) NRK TV 1987 1987 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater Star full.svgStar full (blue).svg
Fri stil (Underholdningsprogram med Ivar Dyrhaug. 3 sendinger.) [23] 1987 1987 NRK Underholdning
Fribillett til Soria Moria (skrevet for NRK av Bjørg Vik) NRK TV 1984 1984 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Frida 1989 1989 NRK TV-film Drama Barn, ungdom
Star full.svg
Fridag for fløytisten 1984 1984 NRK Enkeltprogram Musikk, dans
Frigjøringsminner NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Fritt fram [24] 1986 1986 NRK Magasinprogram Barn
Frokost-TV 1983 2014 NRK Nyheter, underholdning
Fru Pigalopp NRK TV 1973 1983 NRK Opplesningsprogram Barn
Frøydis Ree Wekre, hornist NRK TV 1986 1986 NRK Enkeltprogram Musikkportrett
Frå draum til bøn NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Musikk, folkemusikk
Fugleelskerne 1989 1989 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Star full.svg
Fuglekongen 1987 1987 NRK Miniserie Drama Barn
Fysikerne (originalforfatter: Friedrich Dürrenmatt) NRK TV 1988 1988 NRK TV-film Komedie Fjernsynsteater
Fysikk på roterommet 1960 1990 NRK Fakta Barn
Galgemannen (originalforfatter: Runar Schildt) NRK TV 1983 1983 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Galskapens stillhet 1986 1986 NRK Miniserie Drama Fjernsynsteater Også kinofilm
Gamle Bergen - et levende museum NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Gammaldans NRK TV 1982 1982 NRK Musikk
Gammaldans med nogo attåt NRK TV 1974 1982 NRK Musikk
Gammaldans på Hadeland NRK TV 1981 1981 NRK Enkeltprogram Musikk
Gammel musikk - unge musikere NRK TV 1988 1988 NRK Enkeltprogram Musikk
Gammeldans på Fagernes NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Musikk
Gass og stearinlys (2 deler) NRK TV 1987 1987 NRK Teateroppsetning Komedie
Georg Friedrich Händel: Dixit Dominus NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Musikk, klassisk
Gi meg en sjanse! 1984 1984 NRK TV-film, kort Drama Barn, ungdom
Gitarkameratene NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Musikk, populær
Gjennom nåløyet (Per Spook) NRK TV 1981 1981 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Gjester på Gimle gård NRK TV 1988 1988 NRK Enkeltprogram Musikk, klassisk Juletema
Gjøgler i studio NRK TV 1981 1981 NRK Enkeltprogram Humor
Gjøglerne kommer (originalforfatter: Dario Fo) NRK TV 1982 1982 NRK Miniserie Komedie, monolog Fjernsynsteater
Gledessprederen fra "Præstvægen" (Alf Prøysen) NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Musikkportrett
Glenn Miller til dans NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Musikk, jazz
Glimt 1989 1990 NRK Quiz
Globetrotters [p] [25] 1988 1988 TV3 Gameshow Skandinavisk
Globus 1974 1982 NRK Fakta Barn, ungdom
Gloria-messen NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Musikk, klassisk
God aften, mitt navn er Jon 1983 1983 NRK Underholdning
God bok 1983 1995 NRK Opplesningsprogram Barn
God påske, mitt navn er Jon NRK TV 1982 1982 NRK Enkeltprogram Humor
Go'kveld, godtfolk (Arthur Klæbo) NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Godt nytt århundre (se Happy New Century)
Graffiti NRK TV 1988 1988 NRK Enkeltprogram Kabaret
Grameen - en bank for fattige NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Grunnskolen 250 år NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Underholdning
Grønn Galla NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Underholdning
Gullars 1984 1990 NRK Eventyr Barn
Gunnar Nygård - en kringkastingspioner NRK TV 1982 1982 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Guri Malla! 1986 1986 NRK Drama Barn
Guro 1980 1980 NRK Drama Barn
Gutten og gullfuglen NRK TV 1986 1987 NRK Eventyr Samisk Barn
Gården og bygda vår NRK TV 1984 1989 NRK Barneprogram Barn
Hagen NRK TV 1982 1987 NRK Hageprogram
Hallo - hallo i femti år! NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Hallo verden - Nordmarka kaller! NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Underholdning
Halvsju 1979 1986 NRK Magasinprogram Barn, ungdom
Hamsun og Hamarøy NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Han talte til tusener (John Olav Larssen) NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Happy New Century 1983 1983 NRK TV-film Komedie Montreux-bidrag
Har det på tunga 1984 1988 NRK Quiz
Haugtussa NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Musikk, klassisk
Hege – en schøyer! NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Humor
Star full.svg
Heia Norge! 1988 1998 NRK Magasinprogram Barn
Hele dager i trærne (originalforfatter: Marguerite Duras) NRK TV 1980 1980 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Helge 1984 1984 NRK Barneprogram Barn
Hellig krig NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Helmer & Sigurdson 1975 1981 NRK Krim Flere produksjoner
Hemmelighetene i B-by 1982 1982 NRK Krim, drama Barn, ungdom
Her er Lars (Lars Klevstrand) NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Underholdning
Herfra til Haglemoen 1980 1980 NRK Komedie
Herr Kunstmaler Bendik Riis NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Herr Oslo, Rolf Stranger NRK TV 1986 1986 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Herskapet i Olden NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Hett jazzhus i Oslo NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Musikk, jazz
Hilde på TV? 1986 1986 NRK Enkeltprogram Humor Montreux-bidrag
High Lights NRK TV 1988 1988 NRK Underholdning
Hilsen fra Nilsen NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Musikk, visesang
Historien om Tommelise NRK TV 1983 1983 NRK Dukkeprogram Barn
Hjallis - isens kong glad NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Himmelplaneten (skrevet for NRK av Edvard Rønning) NRK TV 1989 1989 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Star full (blue).svg
Hjemme hos oss 1979 1980 NRK Komedie
Hjerteskjærende god aften, lyrikkvenner! NRK TV 1986 1986 NRK Enkeltprogram Kabaret
Holberg – erindringer i ord og toner NRK TV 1985 1985 NRK Teaterforestilling Komedie Fjernsynsteater
Hold dampen oppe! NRK TV 1981 1981 NRK Enkeltprogram Underholdning
Honnør til gjøgler (Rolf Just Nilsen) NRK TV 1981 1981 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Hotell Smarty, værsågod [q] NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Humor
Hund på ramme alvor NRK TV 1989 1989 NRK Dyreprogram
Hurven NRK TV 1984 1984 NRK Musikk, folkemusikk
Husker dere Rally Viking? NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Husker du? 1971 1985 NRK Musikk
Hva er det de vil? NRK TV 1981 1981 NRK Enkeltprogram Kabaret
Hva solskinn er for det sorte Muld ... – dikteren Grundtvig NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Kultur
Hvem bestemmer samenes framtid? NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Debatt Samisk
Hverdagsjus med "Dynastiet Grandahl" [r] [26] [27] 1989 1990 NRK Drama, fakta
Hvis bare ... NRK TV 1987 1991 NRK Talkshow
Hvor stillheden dog er en smuk melodi... NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Fakta
Hvordan jeg lærte å like min framtid [s] (Tramteatret) NRK TV 1980 1980 NRK Teaterforestilling Humor, revy Fjernsynsteater
Haakon Lie - i Martin Tranmæls ånd NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Hålogaland Teater i fokus NRK TV 1982 1982 NRK Teaterforestilling Kavalkade Fjernsynsteater
I begynnelsen var oppdragelsen (Alice Miller) NRK TV 1987 1987 NRK Portrettprogram
I begynnelsen var Otto (Om Otto Nes) [28] 1987 1987 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
I dag leser vi NRK TV 1979 1981 NRK Opplesningsprogram Barn
I de gode gamle dager (Lauritz Johnson) NRK TV 1980 1980 NRK Opplesningsprogram Barn
I denne verden er alt mulig 1983 1983 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
I egne øyne 1989 1993 NRK Musikkportrett
I et rom i et hus i en have (Finn Carling leser fra sin selvbiografi.) [29] 1982 1982 NRK Opplesningsprogram Barn
I fjernsynsgalleriet NRK TV 1985 1987 NRK Kultur
I ruta NRK TV 1983 1984 NRK Magasinprogram Barn, ungdom
I smug NRK TV 1983 1983 NRK Underholdning
I solkorsets tegn 1981 1981 NRK Dokumentar
I spøkelyset 1983 1984 NRK Humor
Ibsen og hans menn (skrevet for NRK av Knut Wigert) NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Opplesningsprogram Fjernsynsteater
Ilden fra Sinai - Den læstadianske vekkelse på Nordkalotten NRK TV 1982 1982 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Ingen e' så god som du (Halvdan Sivertsen) NRK TV 1981 1981 NRK Enkeltprogram Musikk
Ingerid Vardund - i dagslys og rampelys NRK TV 1986 1986 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Innbrakt (originalforfatter: Barrie Keeffe) NRK TV 1985 1985 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Insekter og musikk NRK TV 1980 1981 NRK Musikk
Jacob von Tyboe NRK TV 1984 1984 NRK Teaterforestilling Musikal
Jakten på Tirpitz NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Dokumentar Andre verdenskrig
Jazz i Norden NRK TV 1987 1987 NRK Musikk, jazz
Jazz med Thorgeir Stubø NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Musikk, jazz
Jazz på Prelaten NRK TV 1981 1981 NRK Musikk, jazz
Jazzens historie NRK TV 1984 1984 NRK Musikk, jazz
Jazzguitar NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Musikk, jazz
Jazzhistorie i Gartnerveien eller Randis jazz NRK TV 1985 1985 NRK Musikk, jazz
Jazzkabaret NRK TV 1985 1986 NRK Musikk, jazz
Jazzmøte i Drøbak NRK TV 1981 1981 NRK Musikk, jazz
Jeg fant, jeg fant [t] [30] 1979 1980 NRK Eventyr Barn
Jeg skulle ønske [u] NRK TV 1983 1983 NRK Underholdning
Jegere i natten 1980 1980 NRK TV-film, kort Drama
Jenny 1983 1983 NRK Miniserie Drama Fjernsynsteater
Jeppe på bjerget (originalforfatter: Ludvig Holberg) NRK TV 1984 1984 NRK TV-film Komedie Fjernsynsteater
Jernteppe [v] [31] 1984 1984 NRK Quiz
Johs. Andenæs - På aketur til jussen NRK TV 1986 1986 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Jon Eikemo - trur eg (2 episoder) NRK TV 1988 1988 NRK Underholdning
Jorda rundt på åtti spørsmål 1987 1987 NRK Quiz
Jubel i mai 1981 1981 NRK Miniserie Drama, komedie
Jubileums-jazz fra Trondheim NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Musikk, jazz
Julekveld på Sunnaas NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Underholdning Juletema
Julius (sjimpansen Julius) 1980 1984 NRK Dokumentar Barn
Juilliardkvartetten NRK TV 1982 1982 NRK Enkeltprogram Musikk, klassisk
Julian Strøms dukketeater 1960 1985 NRK Dukkeprogram Barn
Jøder i Norge NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Jåss, jazz og julikveld NRK TV 1980 1980 NRK Enkeltprogram Musikk, jazz
Kaleidoskopet [32] 1989 1989 TV1 Fakta
Kalvøyafestivalen NRK TV 1978 1990 NRK Musikk
Kamera går! (Filmmagasin med Connie Barr) [33] 1989 1989 TV1 Kultur
Kampen om kronen NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Humor
Kan du elske? (skrevet for NRK av Cecilie Løveid) NRK TV 1982 1982 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Kan du se hva jeg sier? NRK TV 1977 1981 NRK Barneprogram Barn
Kanal 1 1984 1986 NRK Musikk, populær
Kanal Dizzie Tunes [w] NRK TV 1988 1988 NRK Humor Montreux-bidrag
Kaos - Karl Oskar 1988 1988 NRK Opplesningsprogram Barn
Kirkefestspillene i Kristiansand NRK TV 1979 1990 NRK Musikk
Kjedelig har det ikke vært! (Kari Diesen) NRK TV 1981 1981 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Kjell Bækkelund spiller Terje Rypdals Klaverkonsert nr. 1 NRK TV 1980 1980 NRK Enkeltprogram Musikk, klassisk
Kjerringa mot strømmen (Agnes Buen Garnås) NRK TV 1986 1986 NRK Enkeltprogram Musikkportrett
Klar melding – ut [x] [34] 1989 1993 NRK Fakta Barn
Kliin kokos 1981 1985 NRK Humor Montreux-bidrag
Klippen fra Norge - Vossingen som ble folkehelt i USA (Knut Rockne) NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Kluzz 1985 1988 NRK Magasinprogram, musikk Ungdom
Klær NRK TV 1982 1982 NRK Fakta
Knuts kube (Underholdningsprogram med Knut Borge. 3 sendinger.) NRK TV 1988 1988 NRK Underholdning
Kollisjonen (skrevet for NRK av Sverre Udnæs) NRK TV 1988 1988 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Kom hit og se på kartet NRK TV 1989 1989 NRK Fakta
Kom inn 1981 1981 NRK Underholdning
Kom og lek, da vel! NRK TV 1989 1989 NRK Barneprogram Barn
Kom skal vi lese! [35] 1976 1992 NRK Opplesningsprogram Barn
Kom så til leik og dans! NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Kultur
Komponisten som ikke har eksistert NRK TV 1981 1981 NRK TV-film Musikal
Konfesjonskunnskap NRK TV 1980 1983 NRK Livssyn
Kontrapunkt 1964 1998 NRK Quiz Nordisk
Kong Lear 1985 1985 NRK Miniserie Drama Fjernsynsteater
Star full (blue).svg
Kongsberg Jazzfestival NRK TV 1969 1994 NRK Musikk, jazz
Konsert for lukket avdeling NRK TV 1980 1980 NRK Teaterforestilling Komedie
Konsultasjon eller helbredelsens kunst (skrevet for NRK av Leif Inge Jacobsen) NRK TV 1988 1988 NRK TV-film Komedie Fjernsynsteater
Kontrabassens Paganini (Aladár Pege) NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Musikkportrett
Koranen, islams hellige bok NRK TV 1982 1982 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Korps-, brass- og janitsjarmusikk NRK TV 1976 1995 NRK Musikk
Korrespondentbrev fra Afrika NRK TV 1979 1993 NRK Dokumentar
Korrespondentbrev fra Asia NRK TV 1964 1992 NRK Dokumentar
Korrespondentbrev fra Europa NRK TV 1968 1994 NRK Dokumentar
Korrespondentbrev fra Midtøsten NRK TV 1976 1995 NRK Dokumentar
Korrespondentbrev fra Sovjetunionen NRK TV 1976 1984 NRK Dokumentar
Korrespondentbrev fra USA NRK TV 1978 1991 NRK Dokumentar
Korridorene, Lavinia... NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Kort opphold i Verona (skrevet for NRK av Knut Faldbakken) NRK TV 1982 1982 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Krabbemannen (skrevet for NRK av Terje Nordby) NRK TV 1988 1988 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Krigsbrudene NRK TV 1988 1988 NRK Enkeltprogram Dokumentar Andre verdenskrig
Kringkastingsorkestret - 40 års jubileum NRK TV 1986 1986 NRK Enkeltprogram Underholdning
Kropp og sjel [36] 1989 1989 TV1 Fakta
Kroppen 1981 1981 NRK Fakta Barn
Kroppen - For foreldre NRK TV 1981 1985 NRK Fakta
Kunstnerportrett NRK TV 1980 1995 NRK Portrettprogram
Kvelden før kvelden 1980 NRK Underholdning Juletema
Kveldsnytt 1965 NRK Nyheter
Kveldstoner NRK TV 1981 1982 NRK Musikk
Kveldsåpent 1986 1986 NRK Debatt
Kvinnen og den svarte fuglen (originalforfatter: Nini Roll Anker) NRK TV 1982 1982 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Kvitt eller dobbelt 1961 2010 NRK Quiz
Kysten rundt 1988 1988 NRK Quiz
La oss gå like til Betlehem NRK TV 1986 1986 NRK TV-film, kort Musikal Barn
Labbetuss (Tre-fire-fem) 1982 1984 NRK Barneprogram Barn
Ladies but Gentlemen 1987 1987 NRK Enkeltprogram Underholdning Montreux-bidrag
Lalla - hjemme igjen NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Landskappleiken NRK TV 1968 1992 NRK Musikk, folkemusikk
Landskapsmaleren J.C. Dahl NRK TV 1988 1988 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Langs Glomma NRK TV 1982 1982 NRK Dokumentar
Langs landeveien 1976 1981 NRK Underholdning
Langs Lågen NRK TV 1986 1986 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Langs viseveien NRK TV 1984 1984 NRK Musikk, visesang
Legenden om Rikard Nordraak NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Musikkportrett
Lekestue 1971 1980 NRK Barneprogram Barn
Leonard Cohen i Oslo konserthus 1988 NRK TV 1988 1988 NRK Enkeltprogram Musikkportrett
Levende bilder på boks NRK TV 1980 1981 NRK Underholdning
Lever du’a Karlsen? 1981 1981 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Lifestyle (Moteprogram med Anette Stai.) [37] 1989 1989 TVNorge Underholdning
Lille Eyolf (originalforfatter: Henrik Ibsen) NRK TV 1983 1983 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Lille Oslo - en egen planet NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Musikk, populær
Lillebjørn (Lillebjørn Nilsen) NRK TV 1982 1982 NRK Enkeltprogram Musikk, visesang
Lillehammer i OL-startgropa NRK TV 1988 1988 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Litt smått om stortNRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Dokumentar Fjernsynsteater
Livet på Finnskogen NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Livssyn uten kirke NRK TV 1983 1987 NRK Livssyn
Lollipop 1989 1995 NRK Musikk, populær
Ludvigsens loppemarked NRK TV 1988 1988 NRK Enkeltprogram Humor
Lykkeland 1983 1984 NRK Miniserie Drama Norsk-svensk
Lyrikeren Henrik Wergeland (2 episoder) NRK TV 1981 1981 NRK Portrettprogram
Lys og toner i en mørketid NRK TV 1982 1982 NRK Musikk
Lyset i mørketida 1985 1985 NRK Dokudrama Juletema Barn, ungdom
Lystige koner (originalforfatter: Jonas Lie) NRK TV 1985 1985 NRK TV-film Komedie Fjernsynsteater
Lørdag... søndag 1986 1986 NRK TV-film, kort Drama Fjernsynsteater
Lørdagsbilaget 1985 1985 NRK Underholdning
Lørdagsredaksjonen 1980 1982 NRK Underholdning
Lørdagssirkuset 1984 1985 NRK Underholdning
LørDan 1987 2003 NRK Talkshow, underholdning
Løvfall (skrevet for NRK av Sverre Udnæs) NRK TV 1980 1980 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Løype! NRK TV 1980 1980 NRK Fakta
Magnus 1986 1994 NRK Fakta
Makrokosmos av George Crumb NRK TV 1982 1982 NRK Enkeltprogram Musikk, klassisk
Maihaugen NRK TV 1988 1989 NRK Dokudrama
Mannen fra stumfilmene 1989 1989 NRK TV-film, kort Komedie Montreux-bidrag
Mareritt ved midtsommer 1980 1980 NRK TV-film Kriminal Helmer & Sigurdson
Marerittet 1989 1989 NRK Miniserie Thriller
Maria er så liten 1989 1989 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Maria Stuart i Skottland (originalforfatter: Bjørnstjerne Bjørnson) NRK TV 1982 1982 NRK Miniserie Drama Fjernsynsteater
Mat for små kokker [38] 1979 1981 NRK Matprogram Barn
Matiné NRK TV 1973 1987 NRK Underholdning
Maxsat 1988 1988 TV3 Magasinprogram Ungdom Skandinavisk
Med Alf Prøysen på kavaletten NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Med blanke ark og fargestifter til [39] 1984 1986 NRK Barneprogram Barn
Med kongen i vesterveg NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Med Liszt og lempe NRK TV 1986 1986 NRK Quiz
Med "Saga Siglar" til norrøn fortid 1985 1985 NRK Dokumentar
Med symfoni i kofferten NRK TV 1980 1980 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Medea (originalforfatter: Evripides) NRK TV 1983 1983 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Medisinsk magasin 1989 1991 NRK Fakta
Medmenneske 1981 1981 NRK Miniserie Drama Fjernsynsteater
Mellom dei høge fjell (Eikesdalen i Romsdal) NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Melodi Grand Prix 1960 NRK Talentkonkurranse, musikk
Star full (blue).svg
Melvins Mix [40] 1989 1991 NRK Barneprogram Barn
Men glassfugler kan ikke dø ... NRK TV 1981 1981 NRK Enkeltprogram Barneprogram Barn
Mennesker imellom NRK TV 1985 1988 NRK Portrettprogram
Mestermøte 1982 1982 NRK Quiz
Midt i smørøyet 1988 1998 NRK Magasinprogram Barn
Midtsommer- og sankthansfeiring NRK TV 1969 1992 NRK Underholdning
Min verden NRK TV 1982 1990 NRK Barneprogram Barn
Moldejazz NRK TV 1962 1992 NRK Musikk, jazz
Montreux mon tro ...? NRK TV 1980 1980 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Mor'n du! (Øystein Sunde) NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Underholdning
Morsarv (originalforfatter: Catherine Hayes) NRK TV 1987 1987 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Motor-Extra [y] [41] 1989 1989 TVNorge Sport
Munnkurven 1983 2001 NRK Quiz
Musikalsk dobbeltportrett (Bjørn Johansen og Egil Kapstad) NRK TV 1982 1982 NRK Enkeltprogram Musikkportrett
Musikalsk fyrverkeri (Alex) NRK TV 1980 1980 NRK Enkeltprogram Musikk, populær
Musikalske dokker NRK TV 1982 1982 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Musikk for meg - kanskje for deg? NRK TV 1979 1980 NRK Musikk, klassisk
Musikk for swingende NRK TV 1986 1986 NRK Musikk, jazz
Musikk fra et nordnorsk Paris NRK TV 1988 1988 NRK Enkeltprogram Musikk, jazz
Musikk i dag NRK TV 1982 1982 NRK Musikkportrett
Musiker i eksil NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Musikk i mørketid NRK TV 1982 1982 NRK Enkeltprogram Musikk Andre verdenskrig
Musikk i Norden NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Musikk, klassisk
Musikk! Musikk! NRK TV 1989 1991 NRK Musikk
Musikk og nazisme (Albert Speer) NRK TV 1981 1981 NRK Enkeltprogram Musikkportrett
Musikk og romantikk NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Opera
Musikken var av Geirr Tveitt NRK TV 1980 1980 NRK Enkeltprogram Musikkportrett
Musikkfest i Narvik NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Musikk, klassisk
Musikknytt 1972 1986 NRK Musikk
Musikkspill NRK TV 1980 1980 NRK Musikk
Musikkspill med Blanda Drops NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Musikk
Muslim i Norge (Dokumentarserie i fire deler.) NRK TV 1989 1989 NRK Dokumentar
Myllarjenta (Annbjørg Lien) NRK TV 1988 1988 NRK Enkeltprogram Musikkportrett
Møt deg selv i døra (Portrettprogram ved Haagen Ringnes.) NRK TV 1987 1987 NRK Portrettprogram
Møt en gitarist (Odd-Arne Jacobsen) NRK TV 1980 1980 NRK Enkeltprogram Musikkportrett
Møt musikken (Med Dag Åkeson Moe. 5 episoder.) NRK TV 1987 1987 NRK Musikk Barn
Møt Pressen [42] 1988 1989 TV1 Debatt
Møte med ... NRK TV 1961 1983 NRK Portrettprogram
Møte med Ella Hval NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Møte med Nini Haslund Gleditsch NRK TV 1981 1981 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Møtested Norge [43] 1988 1991 NRK Fakta
Møtested Studio 4 1983 1984 NRK Talkshow, samtale
Måken (originalforfatter: Anton Tsjekhov) NRK TV 1984 1984 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Månedsrevyen 1979 1982 NRK Magasinprogram Barn
Månedsrevyen (M*R*S*M*T) 1986 1986 NRK Humor
Naboskap NRK TV 1982 1982 NRK Dokumentar Nordisk
Napp igjen NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Humor
Narrespeilet 1980 1980 NRK Humor
Nasjonalparker NRK TV 1973 1981 NRK Dokumentar
Nattluen NRK TV 1988 1988 NRK Underholdning
Nattpatruljen [z] [44] 1988 1988 TV3 Underholdning Skandinavisk
Nattseilere 1988 1988 NRK Miniserie Drama Også kinofilm
Nattsvermere 1981 1981 NRK TV-film, kort Drama Fjernsynsteater
Naturen er som et eventyr [45] 1981 1981 NRK Barneprogram Barn
Naturredaksjonen 1982 1992 NRK Naturprogram
Nesten voksen 1984 1984 NRK Dokumentar Ungdom
Nicken (Nicolai Johansen) NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Nikkerne 1984 1985 NRK Humor
Nikolai begynner på skolen [46] 1980 1980 NRK Opplesningsprogram Barn
No kan du gjette no! [aa][47] 1981 1982 NRK Quiz Barn
No kjem Ramnefjellet NRK TV 1986 1986 NRK Enkeltprogram Dokumentar
No’ me’ Nome 1989 1989 NRK Underholdning
Noen må våke (Svein Ellingsen) NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Nordavindu 1978 1980 NRK Reiseprogram
Nordens geografi NRK TV 1985 1987 NRK Dokumentar
Nordisk revytreff på Chat Noir NRK TV 1980 1980 NRK Enkeltprogram Humor
Nordlands trompet NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Musikk
Nordmannen som ble verdenskjent naturfotograf (Kjell Sandved) NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Nordnorsk rock på bordet NRK TV 1985 1985 NRK Musikk, populær
Nordsjøtoner NRK TV 1984 1984 NRK Musikk
Norge – her er vi!! (TVNorges åpningsshow) [48] 1988 1988 TVNorge Enkeltprogram Underholdning
Norge på verdenskartet NRK TV 1986 1986 NRK Enkeltprogram Reiseprogram
Norge Rundt 1976 NRK Underholdning
Star full.svg
Norges hardeste yrke - bare for kvinner? NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Norsk Danseteater på turné NRK TV 1981 1982 NRK Dokumentar
Norsk Dæmring NRK TV 1987 1987 NRK Humor
Norsk folkemusikk NRK TV 1983 1983 NRK Musikk, folkemusikk
Norsk i praksis NRK TV 1985 1990 NRK Fakta
Norsk konsert NRK TV 1987 1988 NRK Musikk, klassisk
Norsk køntri NRK TV 1981 1981 NRK Musikk
Norsk luftfart 1987 1987 NRK Dokumentar
Norsk lyrikk NRK TV 1988 1989 NRK Kultur
Norsk musikk NRK TV 1986 1987 NRK Musikk, klassisk
Norsk musikk i dag NRK TV 1983 1990 NRK Musikkportrett
Norsk skole 250 år NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Norsk sommer i nød og Marienlyst NRK TV 1982 1982 NRK Enkeltprogram Underholdning
Norsk språkråd NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Norske klassikere NRK TV 1986 1987 NRK Underholdning, musikk
Nummer tolv 1980 1980 NRK TV-film, kort Drama
Nuts 1982 1982 NRK Humor Montreux-bidrag
Ny teknologi ser dagens lys (gassturbiner) NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Nyhetsåret NRK 1960 NRK Nyheter, årskavalkade
Nytt fra næringslivet (ved Christian Rafn) [49] 1989 1989 TV1 Fakta
Nærbilde av NRK TV 1978 1991 NRK Portrettprogram
Nærsynet 1980 1981 NRK Fakta
Næsten som at finde rav (Trille) NRK TV 1981 1981 NRK Enkeltprogram Musikkportrett
Når den ny vin blomstrer (originalforfatter: Bjørnstjerne Bjørnson) NRK TV 1989 1989 NRK Teaterforestilling Drama Fjernsynsteater
Når eplene modnes 1981 1981 NRK TV-film, kort Drama Fjernsynsteater
Når lysene tennes... NRK TV 1980 1980 NRK Enkeltprogram Underholdning
Når ordene får lys [ab] NRK TV 1981 1982 NRK Kultur
Oddvar og Wilma (Oddvar Paulsen) NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Musikkportrett
Og musikken var av Bjarne Amdahl NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Kabaret
Oktetten NRK TV 1984 1987 NRK Musikk Barn
OL-show NRK TV 1975 1984 NRK Underholdning
Olav Kielland til minne NRK TV 1986 1986 NRK Enkeltprogram Musikkportrett
Olje og familieliv NRK TV 1986 1986 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Oljeeventyret Statfjord NRK TV 1986 1986 NRK Dokumentar
Om lyrikeren Arvid Hanssen NRK TV 1982 1982 NRK Portrettprogram
Onkel Gustav og kassettmysteriet 1987 1987 NRK Thriller Barn
Opera og operetter NRK TV 1961 1996 NRK Opera
Operakonsert i Grieghallen NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Opera
Ordet er Andre Bjerkes NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Kultur
Orientalsk jazzekspress NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Musikk, jazz
Oslo Concert Band NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Musikk, klassisk
Oslo Filharmoniske Orkester NRK TV 1969 1996 NRK Musikk, klassisk
Oss "måteholdsdrankere" imellom NRK TV 1981 1981 NRK Fakta
Otto Nielsens vei 2 NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Underholdning
Overgivelse 1988 1988 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Pan 1974 1995 NRK Kultur
Panorama 1989 1990 NRK Musikk, populær Ungdom
Papirblomster (originalforfatter: Egon Wolff) NRK TV 1982 1982 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Paven på Norgesbesøk (3 episoder om Johannes Paul IIs besøk i 1989.) NRK TV 1989 1989 NRK Dokumentar
Peer Gynt (originalforfatter: Henrik Ibsen) [50] 1986 1986 NRK Teaterforestilling Drama Fjernsynsteater
Peer Gynt i Peking NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Peer, du lyver NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Kabaret
Pelle Parafins Bøljeband 1980 1986 NRK Komedie, eventyr Barn, ungdom Tre separate serier
Pelle Parafins Bøljeband og automatspøkelsene 1981 1981 NRK Komedie, eventyr Barn, ungdom Pelle Parafins Bøljeband
Per spelemann NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Musikk, klassisk
Pernille og Mr. Nelson 1961 1988 NRK Dukkeprogram Barn
Piaf NRK TV 1983 1983 NRK Teaterforestilling Musikal
Piccolo Coro NRK TV 1986 1986 NRK Musikk Barn
Pick-up 1983 1984 NRK Quiz
Pilen flyttebyrå 1987 1987 NRK Komedie Norsk-svensk
Portveien 2 1985 1987 NRK Barneprogram Barn
Potetfarten frå Fitjar til Bergen NRK TV 1981 1981 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Prometeus i saksen (originalforfatter: Ernst Bruun Olsen) NRK TV 1986 1986 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Prosjekt Rock NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Protest (originalforfatter: Václav Havel) NRK TV 1981 1981 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Puslespill NRK TV 1975 1995 NRK Barneprogram Barn
Pussycats gjenforenes NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Musikk, populær
På byens tak NRK TV 1980 1980 NRK Enkeltprogram Underholdning
På cruise og tvers i Geirangerfjorden NRK TV 1981 1981 NRK Enkeltprogram Dokumentar
På et Blunck (Øivind Blunck) NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
På hengende håret 1988 1988 NRK Underholdning
På kjøkkenet hos Gino og Solfrid (5 sendinger.) [51] 1989 1989 TVNorge Matprogram
På konsert med Kringkastingsorkestret NRK TV 1988 1990 NRK Musikk, klassisk
På kryss og tvers [52] 1982 1982 NRK Barneprogram Barn
På mange strenger NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Musikk
På plakaten 1980 1982 NRK Underholdning
På sparket 1975 1981 NRK Debatt
På tonereise i Agder NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Musikk, folkemusikk
På tvers [53][54] 1984 1984 NRK Underholdning, aktualiteter
På vidderne (Henrik Ibsen) NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Drama
På ære og samvittighet 1958 1986 NRK Quiz
Påske (originalforfatter: August Strindberg) NRK TV 1980 1980 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Påske i Kautokeino NRK TV 1982 1982 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Påskeaften ved Akerselva NRK TV 1986 1986 NRK Enkeltprogram Underholdning
Påskenøtter 1984 NRK Quiz
Rallarfest i Narvik NRK TV 1980 1980 NRK Enkeltprogram Underholdning
Randi og Ronnis restaurant 1986 1986 NRK Komedie, eventyr Pelle Parafins Bøljeband
Rapport fra Haugesund (Filmfestivalen) NRK TV 1984 1996 NRK Kultur
Raya - mørk barndom i Stalin-tidas Sovjet NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Musikkportrett
Regnbuebyen (se Gullars)
Reiselyst (Med Terje Myklebost) [55] 1989 1989 TV1 Reiseprogram
Resten av livet NRK TV 1985 1985 NRK Fakta
Revy for alle penga! NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Humor, revy
Revymagasinet med Elisabeth Granneman [56] 1989 1989 TV1 Underholdning
Ringside (Om boksing) [57] 1988 1998 TVNorge Sport
Roald Amundsen og luftskipet "Norge" NRK TV 1986 1986 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Rock ’89–’90 1989 1990 NRK Musikk, populær
Rock on the dock NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Musikk, populær
Rockens ansikt NRK TV 1984 1984 NRK Musikk, populær
Romfart NRK TV 1985 1985 NRK Fakta
Romfergen NRK TV 1985 1985 NRK Fakta
Rose (originalforfatter: Andrew Davies) NRK TV 1986 1986 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Rundt flygelet med Kari Stokke [58] 1989 1989 TV1 Musikk, klassisk
Rød snø 1985 1985 NRK Miniserie Thriller
Sabeltigerens sønn 1989 1989 NRK Miniserie Drama Fjernsynsteater
Saken Ruth Vang 1981 1981 NRK Miniserie Krim Helmer & Sigurdson
Samefolket NRK TV 1981 1981 NRK Dokumentar Samisk
Samisk tonedrakt i moderne takt NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Musikk Samisk
Sannheten og løgnen NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Musikal
Satelittbarn i Norden NRK TV 1989 1989 NRK Dokumentar Nordisk
Scantertainment NRK TV 1986 1986 NRK Underholdning
Scene 3 1988 1988 TV3 Underholdning Skandinavisk
Seksti minutter 1986 1987 NRK Magasinprogram
Seljordsormen tar ikke sommerferie NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Selmer og Selmer (Wenche og Jens Selmer) NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Semmelweiss (originalforfatter: Jens Bjørneboe) NRK TV 1983 1983 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Send det en gang til! NRK TV 1980 1980 NRK Underholdning
SenFredag 1986 1987 NRK Talkshow
Septembermordet 1981 1981 NRK TV-film Krim Helmer & Sigurdson
Serru - Serru NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Kabaret
Serum Serum 1980 1980 NRK Komedie, eventyr Barn, ungdom Pelle Parafins Bøljeband
Show Show (Med Connie Barr og Morten Eikeri) [59] 1989 1989 TV1 Underholdning
Si det som det er! 1976 1983 NRK Portrettprogram
Sigrid Undset-minner NRK TV 1982 1982 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Sigvart Dagsland - i tiden NRK TV 1988 1988 NRK Enkeltprogram Musikk
Sildajazz NRK TV 1987 1995 NRK Musikk, jazz
Sissel selv (Sissel Kyrkjebø) NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Musikk
Siste ord [ac] [60] 1983 1983 NRK Quiz
Siste tog til Påfuglland (originalforfatter: Helge Hagerup) NRK TV 1984 1984 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Sjokedorisei NRK TV 1972 1992 NRK Barneprogram Barn
SK 917 har nettopp landet 1983 1983 NRK Miniserie Krim
Skai TV 1988 1989 NRK Humor
Star full.svg
Skal det vere ein dans? 1986 1986 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Skattejakt 1983 1983 NRK Gameshow Skandinavisk
Skirapport [61] 1988 1999 TVNorge Sport
SKRUK og Ytre Suløens ut i verda NRK TV 1986 1986 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Skutebildene - en verdifull kulturarv NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Slik er det inni NRK TV 1979 1984 NRK Dokumentar
Slim sala bim 1980 1980 NRK TV-film, kort Komedie, musikal Montreux-bidrag
Slåbrock NRK TV 1986 1988 NRK Musikk, populær
Slåtter fra Troldhaugen (Knut Buen) NRK TV 1988 1988 NRK Musikk, folkemusikk
Smakebiten NRK TV 1981 1982 NRK Matprogram
So sulla ho mor (Hauk Buen) NRK TV 1982 1982 NRK Enkeltprogram Musikkportrett
Soldatene synger ikke lenger 1985 1985 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Soloppgang i Riga (originalforfatter: Aleksej Arbuzov) NRK TV 1980 1980 NRK TV-film Komedie Fjernsynsteater
Som ringer i vann (Om alkoholisme. Regi: Lise Foss. 8 episoder) [62] 1989 1989 NRK Fakta
Sommer i Tyrol NRK TV 1987 1987 NRK Teaterforestilling Operette
Sommerkonsert i Holmenkollen NRK TV 1983 1996 NRK Musikk, klassisk
Sommerportrett NRK TV 1985 1985 NRK Portrettprogram
Sommersalat [ad] [63] 1984 1984 NRK Magasinprogram Barn
Sonate for fløyte solo (Per Øien) NRK TV 1982 1982 NRK Enkeltprogram Musikk, klassisk
Songs of Europe 1981 1981 NRK Enkeltprogram Musikk
Sosialkanalen 1984 1995 NRK Fakta, debatt
Spektrum 1969 1986 NRK Fakta
Spel utan ord (originalforfatter: Samuel Beckett) NRK TV 1988 1988 NRK TV-film, kort Drama Fjernsynsteater
Spelemann fra Tinn (Gunnar Dahle) NRK TV 1981 1981 NRK Enkeltprogram Musikkportrett
Spelkveld (Jon Eikemo og Anne Lise Gjøstøl) NRK TV 1980 1980 NRK Enkeltprogram Musikk
Spor (originalforfatter: Torun Lian) NRK TV 1989 1989 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Sportshjørnet 1979 1987 NRK Sport
Sportsrevyen 1960 NRK Sport
Sportsrunden 1977 1984 NRK Sport
Spøkelsesbussen 1981 1981 NRK TV-film Krim Helmer & Sigurdson
Steffens time [64] 1988 1989 TV1 Sport
Stefanus' dag [65] 1984 1984 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Stemmerett NRK TV 1989 1989 NRK Debatt
Stille, stille - Åge Aleksandersen NRK TV 1986 1986 NRK Enkeltprogram Musikkportrett
Straffe! (skrevet for NRK av Vidar Sandem) NRK TV 1988 1988 NRK TV-film, kort Drama Fjernsynsteater
Streif i sørlandsk kystkultur NRK TV 1988 1988 NRK Dokumentar
Studio A 1984 1986 NRK Nyheter
Studio Nord 1983 1992 NRK Nyheter
Sulten blues konsert NRK TV 1988 1988 NRK Enkeltprogram Musikk
Svingom NRK TV 1979 1984 NRK Underholdning
Svingom på Geilo NRK TV 1981 1981 NRK Underholdning
Swing It [66] 1989 1989 NRK Musikk, populær
Swingtime NRK TV 1987 1987 NRK Musikk, jazz
Syng med oss 1980 1992 NRK Musikk
Syngsalabim NRK TV 1982 1983 NRK Barneprogram Barn
Systuen (originalforfatter: Jean-Claude Grumberg) NRK TV 1987 1987 NRK TV-film Komedie, drama Fjernsynsteater
Syx (skrevet for NRK av Brynjar Aa) NRK TV 1988 1988 NRK TV-film, kort Drama Fjernsynsteater
Søndagskonsert NRK TV 1986 1989 NRK Musikk, klassisk
Søren Jaabæk NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Dokudrama
Så rart (Onkel Lauritz og Teodor) NRK TV 1974 1981 NRK Barneprogram Barn
Så tegner vi en sang NRK TV 1983 1985 NRK Musikk Barn
Ta den ring 1982 1982 NRK Miniserie Science-fiction, thriller
Ta oss på ordet [ae] [67] 1980 1980 NRK Enkeltprogram Kabaret
Ta pulsen på by'n NRK TV 1981 1981 NRK Underholdning
Tango på Toten NRK TV 1986 1987 NRK Underholdning
Tartuffe (originalforfatter: Molière) NRK TV 1987 1987 NRK TV-film Komedie Fjernsynsteater
Taylor String Quartet NRK TV 1980 1980 NRK Musikk, klassisk
Teaterliv NRK TV 1987 1989 NRK Kultur
Teknologi - vår lykke eller ulykke NRK TV 1988 1988 NRK Enkeltprogram Fakta
Teodors julekalender 1986 1986 NRK Barneprogram Julekalender Barn
Teskjekjerringa NRK TV 1985 1986 NRK Underholdning Barn
The Modern Jazz Quartet NRK TV 1985 1985 NRK Musikk, jazz
Theodorakis NRK TV 1985 1985 NRK Musikk, klassisk
Thor Heyerdahl NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Thor Heyerdahls gjensyn med Påskeøya NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Ti Brel uten filter NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Kabaret
Tiffanytime [68] 1989 1989 TV1 Magasinprogram Ungdom
Til deg, du hei... NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Opplesningsprogram
Til Elise med Elise NRK TV 1987 1987 NRK Musikk, klassisk
Til fots med Claus Helberg i Jotunheimen NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Til lykke med dagen (originalforfatter: Jens Bjørneboe) NRK TV 1988 1988 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Til odel og eie (skrevet for NRK av Erling Pedersen) NRK TV 1980 1980 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Tippekampen 1969 1995 NRK Sport
Titten Tei 1971 1992 NRK Barneprogram Barn
To hus tett i tett 1985 1989 NRK Dokumentar Barn
To i spann NRK TV 1980 1980 NRK Enkeltprogram Musikk
To mann mot Nord-Atlanteren NRK TV 1986 1986 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Tolv edsvorne menn 1982 1982 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Tom Mathisen & Herodes Falsks latterlige verden [69] 1989 1989 TVNorge Humor
Tonar i det grøne NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Musikk
Tonevev frå Jølster NRK TV 1987 1987 NRK Musikk, folkemusikk
TopPop 1987 1989 NRK Musikk, populær Ungdom
Tora Lille - ei vise i endring NRK TV 1981 1981 NRK Enkeltprogram Musikk, folkemusikk
Toreadorvalsen (originalforfatter: Jean Anouilh) NRK TV 1980 1980 NRK TV-film Komedie Fjernsynsteater
Tormod Skagestad - et portrettintervju NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Trafikkposten 1966 1988 NRK Fakta
Tre dager i juni (Pave-besøket) NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Tre-fire-fem (se Labbetuss)
Tre par (originalforfatter: Alexander L. Kielland) NRK TV 1986 1986 NRK TV-film Komedie Fjernsynsteater
Tre stammers møte NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Kultur Samisk
Trenger vi sånne bomber? NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Opplesningsprogram Fjernsynsteater
Tress på Tre’ern [af] [70] 1989 1989 TV3 Quiz Skandinavisk
Trettan'dags-ball NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Underholdning, musikk
Trim for eldre 1965 1988 NRK Fakta
Tripp-trapp-trehundre 1986 1986 NRK Quiz
Tritonus NRK TV 1981 1983 NRK Musikk
Tro og liv NRK TV 1974 1992 NRK Livssyn
Trollfjell NRK TV 1980 1980 NRK Barneprogram Barn
Trondheim Kammerkor i Alstahaug kirke NRK TV 1989 1989 NRK Musikk, klassisk
Trygve Lie - Mannen som bygde opp FN NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Tungekysset 1988 1988 NRK TV-film, kort Drama Barn, ungdom
Tungtvann i Tinnsjøen NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Tur-retur med Titten Tei NRK TV 1987 1988 NRK Barneprogram Barn
TV-aksjonen 1974 NRK Spesialprogram Innsamlingsaksjon
Star full (blue).svg
TV-krysset 1981 1981 NRK Quiz
Tysfjord Sang og Sement NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Musikk, populær
Tysk keisar i norsk fjord NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Tyskerne kommer NRK TV 1988 1988 NRK Enkeltprogram Dokumentar Andre verdenskrig
Ulrikke 1986 1986 NRK Drama Barn
Undring - et møte med Borghild Rud NRK TV 1988 1988 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Ung norsk pianist (Leif Ove Andsnes) NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Musikkportrett
Ungarn NRK TV 1986 1986 NRK Dokumentar
Ungdom, kjærlighet og hornmusikk NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Kultur, litteratur
Ungdomssymfonikerne NRK TV 1975 1981 NRK Musikk, klassisk
Unnskyld at jeg spør 1978 1984 NRK Fakta, humor
U-POP NRK TV 1989 1990 NRK Musikk
Uten biskop Grimkjell - ingen Olav den Hellige NRK TV 1982 1982 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Utenriksmagasinet 1966 1998 NRK Nyheter, debatt
Utfordringen fra EF NRK TV 1982 1982 NRK Enkeltprogram Debatt
Vakkert og virtuost NRK TV 1984 1988 NRK Musikk, klassisk
Vaktmesteren 1988 1991 NRK Komedie Barn
Valfart til Røldal NRK TV 1982 1982 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Valser av Johannes Brahms NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Musikk, klassisk
Varga [71] 1982 1982 NRK Barneprogram Barn
Variasjoner for to klaverer NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Musikk, klassisk
Vassfaret (tur med Edvard Elsrud) NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Ved klaveret: Robert Levin NRK TV 1980 1980 NRK Enkeltprogram Musikk, klassisk
Vegen til Burma NRK TV 1988 1988 NRK Dokumentar
Veien til Calgary [ag] [72] 1988 1988 TV3 Sport Skandinavisk
Veras vindu mot pop og rock 1987 1987 NRK Musikk, populær
Verdens nordligste jazzfestival NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Musikk, jazz
Verdens store samlere og samlinger NRK TV 1985 1986 NRK Dokumentar
Vertshuset den gyldne hale 1989 1989 NRK Barneprogram Julekalender Barn
Vesla 1980 1980 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Vi betaler ikke, vi betaler ikke! (originalforfatter: Dario Fo) NRK TV 1984 1984 NRK TV-film Komedie Fjernsynsteater
Vi er alle bare et hullkort NRK TV 1980 1980 NRK Enkeltprogram Fakta
Vi ser på dyr [73] 1974 1989 NRK Dyreprogram Barn
Victor Borge i Norge NRK TV 1980 1986 NRK Underholdning
Videospeilet 1986 1986 NRK Musikk, populær Ungdom
Videotek 1979 1980 NRK Musikk, populær Ungdom
Vidkun Quisling et liv - en rettssak NRK TV 1988 1988 NRK Miniserie Drama Andre verdenskrig
Vietnamesere i Ålesund NRK TV 1985 1985 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Vill, Villere, Villaveien 1985 1988 NRK Komedie Barn, ungdom
Vinger (skrevet for NRK av Sverre Udnæs) NRK TV 1981 1981 NRK TV-film Komedie, drama Fjernsynsteater
Vinter i vest (Finse, Flåm, Undredal og Aurland) NRK TV 1983 1983 NRK Dokumentar
Vinterkrigen - et jubileum i glasnostens tegn NRK TV 1989 1989 NRK Enkeltprogram Dokumentar
Virre Virre Vapp NRK TV 1983 1986 NRK Barneprogram Barn
Visestund med Alf Prøysen NRK TV 1989 1989 NRK Musikk, visesang
Vossajazz NRK TV 1981 1993 NRK Musikk, jazz
Vox NRK TV 1987 1988 NRK Musikk
VVP 1989 1991 NRK Debatt Ungdom
Vær så god neste! 1980 1986 NRK Portrettprogram
Vår gamle gudelære 1982 1982 NRK Drama Barn, ungdom
Våre fylker NRK TV 1988 1992 NRK Fakta
Yngvar Numme ... NRK TV 1983 1983 NRK Enkeltprogram Portrettprogram
Ytre Suløens Jass-ensemble spiller opp NRK TV 1984 1984 NRK Enkeltprogram Musikk, jazz
Zikk-Zakk 1981 1984 NRK Musikk, populær Ungdom
Zmock NRK TV 1985 1985 NRK Humor
Znikk Znakk NRK TV 1982 1983 NRK Musikk
Zoom 1982 1984 NRK Quiz
Zting 1985 1985 NRK Musikk, populær Ungdom
Øya (originalforfatter: Athol Fugard) NRK TV 1986 1986 NRK TV-film Drama Fjernsynsteater
Økologisk hagebruk NRK TV 1989 1989 NRK Hageprogram
Øregodt fra Store Studio NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Musikk
Å då lo eg - Tre Busserulls NRK TV 1988 1988 NRK Enkeltprogram Musikk
Å fortelle en historie NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Kultur, litteratur
Ål i karry 1981 1981 NRK TV-film, kort Drama
Året 2048 1988 1988 NRK Dokumentar
Aargang 1880–1886 1980 1986 NRK Dokumentar, kultur
Århundrets kjærlighetssaga (originalforfatter: Märta Tikkanen) NRK TV 1981 1981 NRK TV-film, kort Musikal Fjernsynsteater
Aase Nordmo Løvberg – 40 år på sangens vinger NRK TV 1987 1987 NRK Enkeltprogram Portrettprogram

Fotnoter[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Reportasjeserie fra USA av Jahn Otto Johansen fra hans tid som NRKs Washington-korrespondent.
  2. ^ En dokumentarserie i fire deler om nordområdenes betydning. Ved Toralf Thoresen, Ove Lind og Matti Karhu.
  3. ^ En dramatisert fortelling om komponisten Frederick Delius og hans tilknytning til Norge.
  4. ^ Et stykke sammensatt av noveller, dikt og sanger. Ved skuespiller Ane Hoel og musiker Hege Tunaal.
  5. ^ Ved Tom Henriksen fra Kråkerøy.
  6. ^ En informasjonserie og undervisningsopplegg om data. Ved Kari Storækre. Åtte episoder.
  7. ^ En serie om nordiske oppdagelsesreisende.
  8. ^ Serie om norsk-amerikansk musikk og historie i Minnesota og Wisconsin.
  9. ^ Dramaserie i tre deler om barn i 1930-åra. Regi var ved Tor M. Tørstad. Serien var det norske bidraget i en nordvisjonsserie innenfor dette tema.
  10. ^ Et program om Tai chi chuan og Pytt Geddes. Ved Jannike M. Falk. 24 min.
  11. ^ Faktaprogram på seks episoder om hjernen. Ved Per Øyvind Heradstveit og professor Per Andersen.
  12. ^ En sang- og danseforestilling med Mari Boine og det samiske teatret Beaivvas. Regi: Paul-Anders Simma. En svensk-norsk samproduksjon.
  13. ^ En novellefilm om konfirmasjonen og om holdninger og motsetninger mellom konfirmanter, foreldre og kirke. Med Elin Thoresen. Regi: Gunnar Grøndahl.
  14. ^ Aktuelle filmer og videoer for det norske markedet.
  15. ^ Program om videoer og film laget av unge amatører. Programleder Dag Åkeson Moe.
  16. ^ Programserie der svensker, nordmenn og dansker konkurrerte om å vinne reiser. Programleder: Ivar Dyrhaug. Ca 50 min. per episode.
  17. ^ Humorprogram med Harald Tusberg og Harald Heide-Steen jr. der Heide-Steen spilte sketsjene mens Tusberg hadde rollen som programleder. Regi var ved Robert Williams. 60 min.
  18. ^ Dramatisert faktaserie om jus i dagliglivet. De fremste rollene ble spilt av Kjersti Døvigen, Jarl Goli, Rolf Søder og Wilfred Breistrand. Regi var ved Thea Stabell. Hver episoder ble etterfulgt av en debatt. Serien var et samarbeidsprosjekt mellom NRK Fjernsyn, P2, Universitetet i Oslo, Friundervisningen og NKS brevskole.
  19. ^ Program basert på Tramteatrets revy Back to the 80’s fra 1980.
  20. ^ Eventyrserie med Per Asplin. Klassiske norske eventyr. 4 episoder. 2 episoder ble sent romjula 1979 og 2 i romjula 1980.
  21. ^ Underholdningsserie ledet av Erik Diesen der man viser klipp fra NRK arkiv etter seernes ønsker. 5 episoder.
  22. ^ Spørrelek om teater der deltakerne bestod av lag fra ulike teater som kjempet mot hverandre. Programleder var Per Theodor Haugen.
  23. ^ Underholdningsserie med Dizzie Tunes, Grethe Kausland og Benny Borg. Basert på forestillingen Memories of Music. 3 episoder.
  24. ^ Et informasjonsprogram for barn der Barneombudet fulgte opp saker for barn og ungdom. Ca 10 min. per sending.
  25. ^ Magasin som presenterte norsk og internasjonal motorsport. Ved Tor Eggen og Henning Isdal.
  26. ^ Nyheter fra Skandinavias underholdningsmetropoler. Alt fra premierer og nattklubber til motevisninger. Programleder/reporter: Madeleine Cederström.
  27. ^ En quiz for barn. Ved Haakon Bjørklid og Harald Mæle.
  28. ^ Liv Dommersnes leser nordisk lyrikk. Ved Carsten E. Munch. 2 programmer.
  29. ^ TV-quiz med Roald Øyen som ble sendt påsken 1983.
  30. ^ Magasinprogram for barn som ble sendt lørdager sommeren 1984. Den svenske tegnefilmserien Daniel Duppsko ble sendt i dette programmet. Hver sending var på ca 50 minutter. Programleder: Jens Graasvoll
  31. ^ En kabaret satt sammen og framført av Jannik Bonnevie og Hege Tunaal. Vist på kvinnedagen.
  32. ^ Quiz om film og musikk ledet av Jarl Goli. 20 sendinger.
  33. ^ Skandinavisk samproduksjoner som gikk frem til OL i Calgary. Programledere var danske Lene Køppen og norske Tor Aune. Svenske Lasse Haglund var produsent.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Helgeland Arbeiderblad 1989.10.12». s. 7. 
  2. ^ «Arbeiderbladet 1987.01.07». s. 36. 
  3. ^ «Adventstund». Besøkt 10. januar 2022. 
  4. ^ «Amandus». Besøkt 24. april 2022. 
  5. ^ «Romerikes Blad 1988.09.30». s. 11. 
  6. ^ «1982». Besøkt 23. desember 2021. 
  7. ^ «Barn - i veien?». Besøkt 24. april 2022. 
  8. ^ «Arbeiderbladet 1989.06.16». s. 34. 
  9. ^ «Cathrine og bestefar». Besøkt 24. april 2022. 
  10. ^ «C-blokkbandet -Episode 1:». YouTube. Besøkt 23. desember 2021. 
  11. ^ a b c «Arbeiderbladet 1989.02.24». s. 31. 
  12. ^ «Friheten 1983.09.16». s. 12 (annonse). 
  13. ^ «Det gamle huset». Besøkt 24. april 2022. 
  14. ^ «Glåmdalen 1989.09.12». s. 39. 
  15. ^ «Arbeiderbladet 1989.03.14». s. 34. 
  16. ^ «Du verden, du verden». Besøkt 24. april 2022. 
  17. ^ «Arbeiderbladet 1989.04.22». s. 46. 
  18. ^ «Et personlig standpunkt». nrk.no. 24. oktober 2015. Besøkt 30. april 2022. 
  19. ^ «Arbeiderbladet 1989.12.08». s. 27. 
  20. ^ «Fjordalangs». Besøkt 19. januar 2022. 
  21. ^ «Fokus». Besøkt 9. januar 2022. 
  22. ^ «Arkiv - Forbrukermagasinet». Besøkt 16. mai 2022. 
  23. ^ «Fri Stil». Besøkt 24. april 2022. 
  24. ^ «Fritt fram!». 15. juli 2015. Besøkt 30. desember 2021. 
  25. ^ «Arbeiderbladet 1988.01.16». s. 55. 
  26. ^ «Akershus Amtstidende 1989.09.08». s. 5. 
  27. ^ «Hverdagsjus med "Dynastiet Grandahl"». NRK.no. 1. februar 2015. Besøkt 3. mai 2022. 
  28. ^ «I begynnelsen var Otto». 7. juli 2014. Besøkt 23. desember 2021. 
  29. ^ «I et rom i et hus i en hage». Besøkt 24. april 2022. 
  30. ^ «Jeg fant, jeg fant ...». 18. juni 2016. Besøkt 8. januar 2022. 
  31. ^ «Jernteppe». NRK.no. Besøkt 28. april 2022. 
  32. ^ «Arbeiderbladet 1989.02.20». s. 26. 
  33. ^ «Arbeiderbladet 1989.02.24». s. 9. 
  34. ^ «Klar melding - ut». Besøkt 24. april 2022. 
  35. ^ «Kom skal vi lese!». Besøkt 24. april 2022. 
  36. ^ «Arbeiderbladet 1989.02.17». s. 9. 
  37. ^ «Arbeiderbladet 1989.03.13». s. 30. 
  38. ^ «Mat for små kokker». Besøkt 24. april 2022. 
  39. ^ «Med blanke ark og fargestifter til...». Besøkt 24. april 2022. 
  40. ^ «Melvins Mix». Besøkt 24. april 2022. 
  41. ^ «Arbeiderbladet 1989.08.24». s. 38. 
  42. ^ «Bergens Arbeiderblad 1988.12.16». Norge;Vestland;;Bergen;;;;. s. 29. 
  43. ^ «Møtested Norge». Besøkt 16. mai 2022. 
  44. ^ «TV3-premiere». VG. 12. januar 1988. s. 21. 
  45. ^ «Naturen er som et eventyr». Besøkt 24. april 2022. 
  46. ^ «22. september 1980». 20. juni 2016. Besøkt 24. april 2022. 
  47. ^ «No kan du gjette no!». Besøkt 24. april 2022. 
  48. ^ «Drammens Tidende og Buskeruds blad 1988.12.05». s. 13 (programoversikt). 
  49. ^ «Arbeiderbladet 1989.02.24». s. 31. 
  50. ^ «Peer Gynt». 11. desember 2014. Besøkt 5. desember 2021. 
  51. ^ «Arbeiderbladet 1989.09.01». s. 35 (programoversikt). 
  52. ^ «På kryss og tvers». Besøkt 5. januar 2022. 
  53. ^ «På tvers». Besøkt 17. mai 2022. 
  54. ^ «På tvers». Arbeiderbladet 1984.11.10. s. 47. 
  55. ^ «Arbeiderbladet 1988.12.16». s. 3 (bilag). 
  56. ^ «Arbeiderbladet 1989.02.20». s. 26. 
  57. ^ «Arbeiderbladet 1988.12.09». s. 34. 
  58. ^ «Arbeiderbladet 1989.05.06». s. 38. 
  59. ^ «Arbeiderbladet 1989.02.23». s. 38. 
  60. ^ «Siste ord». Besøkt 12. januar 2022. 
  61. ^ «Arbeiderbladet 1988.12.08». s. 43. 
  62. ^ «Arbeiderbladet 1989.03.28». s. 31. 
  63. ^ «Akershus Amtstidende 1984.06.20». s. TV-del. 
  64. ^ «Tønsbergs Blad 1988.10.08». Norge;Vestfold og Telemark;;Tønsberg;;;;. s. 1. 
  65. ^ «Stefanus' dag». 24. oktober 2015. Besøkt 1. februar 2022. 
  66. ^ «Swing it». Besøkt 2. mai 2022. 
  67. ^ «Ta oss på ordet!». nrk.no. 25. juni 2016. Besøkt 1. mai 2022. 
  68. ^ «Fredriksstad Blad 1989.03.02». s. 45. 
  69. ^ «Nordlands Framtid 1989.09.22». Norge;Nordland;;Bodø;;;;. s. 27. 
  70. ^ «Jarl som Rambo». Aftenposten. 9. februar 1989. 
  71. ^ «Varga». Besøkt 24. april 2022. 
  72. ^ «Porsgrunns Dagblad 1988.01.20». s. 15. 
  73. ^ «Vi ser på dyr». Besøkt 24. april 2022.