Liste over norske TV-programmer 2000–2009

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over norske TV-programmer 2000–2009 gir en oversikt over program som ble sendt på norsk TV i 2000-årene. NRK var dominerende som programskaper dette tiåret og derfor vil deres produksjoner utgjøre flertallet på listen. En betydelig del ble også produsert av TV 2, TV3 og TVNorge. Samproduksjoner med andre land er også inkludert på listen.

Listen innbefatter serier og faste programposter, samt enkeltstående produksjoner av en viss betydning. Enkelte programmer som utelukkende er blitt sendt på nett-tv og strømmetjenester vil også i noen tilfeller være inkludert. Sjangermessig innbefatter den alt fra dramatiserte produksjoner til rene fakta- og opplysningsprogrammer.

Programoversikt[rediger | rediger kilde]

Star full.svg Betyr at en programserie, episode, innslag eller enkeltproduksjon har fått en eller flere norske priser innenfor sin programkategori. For eksempel i kategorier som beste dramaserie, beste humorprogram og årets tv-øyeblikk. Egne priser for andre og tredjeplass regnes ikke med.
Star full (blue).svg Betyr at en programserie, episode, innslag eller enkeltproduksjon indirekte har fått en eller flere norske priser gitt til en eller flere personer for sitt virke i produksjonen (både foran og bak kamera). Egne priser for andre og tredjeplass regnes ikke med.
Circle-icons-star.svg Betyr at en programserie, episode, innslag eller enkeltproduksjon har fått en eller flere utenlandske priser. Det gjelder både priser innfor programkategorier og indirekte på bakgrunn av priser gitt til personer involvert i produksjonen (både foran og bak kamera). Egne priser for andre og tredjeplass regnes ikke med.

Stjernene har i hovedsak blitt tildelt på bakgrunn utdelinger ved Gullruten, samt enkelte utenlandske tv-priser.

Informasjon om målgruppe brukes bare om programmer som er spesifikt rettet mot barn og ungdom.

Programtittel Startår Sluttår TV-kanal Sjanger Målgruppe Annen informasjon Priser
9 av 10 nordmenn 2006 2008 TV 2 Quiz
19:30 2004 2004 TVNorge Nyheter, debatt
330 Skvadronen 2009 2009 NRK Dokumentar
Absolutt Underholdning 2002 2006 TV 2 Kulturprogram
Adamseplene: Full pupp 2001 2001 NRK Humor Sceneforestilling
AF1 2008 2008 NRK Dramaserie Barn
Star full.svg
Aktuelt 1991 2009 TVNorge Nyheter
Alle mot én 2006 2007 TV 2 Quiz
Alt for Norge (TV-serie, 2005) 2005 2005 TV 2 Dokumentar
Alt for Rognan 2006 2006 TV 2 Humor Sceneforestilling
Star full.svg
Ambassadøren 2005 2005 NRK Dokumentar Enkeltprogram
Anno domini 2005 2005 NRK Quiz
Ansikt til ansikt 2003 2008 NRK Portrettprogram
Star full.svg
Antikviteter & snurrepiperier 1994 2002 NRK Dokumentar
Arne Garborg – dikter og debattant[1] 2001 2001 NRK Dokumentar
Astronautene 2002 2002 TV 2 Reality
Autofil 2001 2008 NRK Forbruker, bil
Star full (blue).svg
Avd:Barn[2] 2006 2006 NRK Dokumentar
Avspark lørdag 2006 2006 TV 2 Sportsprogram, underholdning
Baldurs draumar 2008 2008 NRK Dokumentarfilm Enkeltprogram
Bare Brita Show [a][3] 2007 2007 TVNorge Talkshow
Baren 2000 2001 TV3 Reality
Barmeny 1998 2002 NRK Matprogram
Barnas superjul 2007 2007 NRK Julekalender Barn
Star full.svg
Bergensbanen minutt for minutt 2009 2009 NRK Dokumentar
Berlinerpoplene 2007 2009 NRK Dramaserie Star full.svgStar full (blue).svgCircle-icons-star.svg
Berserk mot Nordpolen 2003 2003 NRK Dokumentar, reiseprogram
Berserk gjennom Nordvestpassasjen 2008 2008 NRK Dokumentar
Star full.svg
Berulfsens konspirasjoner 2009 2009 NRK Dokumentar
Berulfsens pengebinge: Pengenes historie 2008 2008 NRK Dokumentar
Best uten ball 2003 2003 TV 2 Gameshow
Billetten[4] 1999 2002 NRK Quiz TV-versjon av Påskelabyrinten
Bill.mrk: Bryllup 2004 2004 TV3 Reality
Birkebeinerne 2007 2007 TVNorge Reality
Bla, bla, bla 2000 2003 NRK Humor
Blender: Popquiz 2004 2004 NRK Quiz
Bokbadet 1996 2004 NRK Kultur, litteratur
Borettslaget 2002 2008 NRK Komiserie Star full.svgStar full (blue).svg
Brigaden 2002 2003 NRK Dramaserie
Brobyggerne 2000 2001 NRK Livssyn
Brutte løfter 2000 2001 TVNorge Nyheter, debatt
Brød og sirkus 2002 2006 NRK Nyheter, debatt
Brødrene Dal og mysteriet om Karl XIIs gamasjer 2005 2005 NRK Komiserie, eventyr Barn, ungdom
Bumerang 2000 2001 NRK Quiz
Bye & Rønning Show 2006 2006 NRK Humor
Bykampen 1999 2000 TV 2 Gameshow
Båtliv 2003 2003 NRK Dokusåpe
Ca. lykkelig 2000 2000 TV 2 Komiserie
Café 2000 2000 NRK Humor
Campingliv 2001 2001 NRK Dokumentar Star full.svg
Camp Molloy 2003 2003 TV3 Reality
Canada på tvers 2005 2005 NRK Dokumentar, reise, natur Star full.svg
Celeb Poker 2005 2005 TV3 Gameshow, poker
Chill 2007 2008 V4 Interaktiv
Copacabana 2000 2000 NRK Humor
Ctrl+Z[5] 2000 2000 NRK Dramaserie Barn, ungdom Sendt i Reser
Cyou 2003 2003 TVNorge Sjekkeprogram Ungdom
Da Capo! 1991 2001 NRK Musikk
Da damene dro 2009 2009 TV 2 Dokusåpe
Dagen, den er din! 2001 2001 NRK Portrettprogram
Dansefeber 2006 2007 TVNorge Talentkonkurranse, dans
De hvite hjelperne [b] 2007 2007 TV 2 Dokumentarfilm Enkeltprogram [6]
De nære ting 2001 2001 NRK Humor
De syv dødssyndene 2007 2007 TV 2 Dokumentar, humor Star full.svg
Deadline Torp 2005 2005 NRK Dramaserie Miniserie
Deal or No Deal 2006 2008 TV 2 Gameshow Star full (blue).svg
Den norske humor 2009 2009 NRK Talentkonkurranse, humor
Den rette for Tor 2007 2007 TV3 Reality
Den store fisketuren 2002 2002 TV 2 Reiseprogram
Den store klassefesten 2000 2009 NRK Underholdning Star full.svgStar full (blue).svg
Designerspirene 2007 2007 TV3 Talentkonkurranse
Det gode selskap 2004 2004 TV 2 Komiserie
Det perfekte kupp 2000 2000 TV3 Gameshow
Det svakeste ledd 2004 2004 NRK Quiz
Det tredje tegnet 2002 2002 NRK Dramaserie Miniserie
Det var en gang et eventyr 2008 2008 NRK Dramaserie Barn
Ditt livs sjanse 2000 2000 NRK Gameshow
Dok1 2002 2007 NRK Dokumentar
Drømmefangeren 2005 2005 NRK Kriminalserie Miniserie
Drømmen om den 7. himmel 2001 2001 TV 2 Dokumentar Enkeltprogram
Drømmen om Norge 2005 2005 NRK Dokumentar
Drømmerollen 2007 2007 TV 2 Talentkonkurranse, skuespill
Du skal danse mye 1995 2004 NRK Musikk, dans
Du skal høre mye 1987 2003 NRK Humor
Dunder[7] 2005 2007 NRK Magasinprogram Barn
Dykk i arkivet 1997 2003 NRK Underholdning, dokumentar
Dyreparken 2000 2000 TV 2 Dokumentar
Dyrisk 2007 2008 NRK Dyreprogram
E6 – en reise gjennom nordmenns hverdag[8] 2009 2009 NRK Dokumentar
Edle dråper 2000 2001 NRK Dokumentar, fakta Star full.svg
Egentlig 1993 2000 NRK Humor
Ekko av Ibsen 2006 2006 NRK Kortfilmserie, novelle
Ekstrem oppussing 2005 2005 TV3 Reality, oppussing
Eldrebølgen 2003 2003 NRK Reality
Elias (TV-serie TV 2)[9][10] 2005 2009 TV 2 Animasjon Barn
Elisas univers 2000 2000 TV3 Sjekkprogram Ungdom
En god nummer to 2009 2009 TV 2 Komiserie Star full.svg
En L.U.N. aften med Golden og Antonsen 2001 2001 Metropol TV Humor, talkshow
En Noman i Pakistan 2006 2006 NRK Reiseprogram
En reise i vannets fremtid[11] 2007 2007 TV 2 Dokumentar Star full.svg
En udødelig mann 2006 2006 NRK Dramaserie Miniserie Star full (blue).svg
Endelig fredag 2002 2002 TV 2 Komiserie
Enigmavariasjoner 2002 2002 NRK Drama basert på skuespill TV-film
Enstemmig 2006 2006 TV3 Reality
Etaten 2006 2006 NRK Komiserie
Et døgn med Elin 2003 2003 TVNorge Reiseprogram
Et lettere liv 2006 2006 TVNorge Reality
Et lite stykke Norge 2006 2006 TV 2 Dokumentarfilm Enkeltprogram
Etter skoletid 1999 2004 NRK Magasinprogram Barn, ungdom
Etterlyst 1998 2008 TV3 Faktaprogram, kriminalitet
Eva og Adam [c] 2008 2008 NRK Dokumentar[12]
Eventyrlig seilas [d] 2008 2008 TV 2 Dokumentar, reiseprogram
EXamen 2001 2002 TVNorge Quiz
Fabrikken[13] 2006 2007 NRK Barneprogram Barn
Fagerstrand 2005 2005 TV 2 Reality
Familien[14] 2007 2007 NRK Dokumentar Barn
Familiesagaen De syv søstre 1996 2000 TV 2 Dramaserie, såpeopera
Far Out 2001 2001 TVNorge Gameshow
Far og sønn 2002 2004 TV 2 Komiserie
Fear Factor 2002 2002 TV3 Gameshow
Fengselskoret 2007 2007 TVNorge Reality, sang
Feriekolonien 2007 2007 TVNorge Reality
Filmplaneten 2003 2008 NRK Filmprogram
Filmstjerne 2005 2005 TV 2 Talentkonkurranse, skuespill
Filmredaksjonen 1996 2001 NRK Filmprogram
Filmstriper 2005 2006 TV 2 Filmprogram
Fire høytider 2000 2000 NRK Dramaserie Miniserie Star full.svg
Fjortis 2001 2001 NRK Dramaserie Ungdom
FK Zebra 2008 2008 TV 2 Reality
Flo, fjell og fjære: Jostein Flo utforsker Vestlandet 2001 2001 NRK Dokumentar, natur
Forandring fryder 2000 2006 NRK Livsstilsprogram Star full (blue).svg
Fornemmelse for mord 2002 2004 TVNorge Dokumentar
Fortellinger om oss 2000 2000 NRK Dokumentar
Fox Grønland 2001 2003 TV 2 Kriminalserie, dramaserie Star full.svgStar full (blue).svg
Fra 7-ende til 8-ende[15] 2008 2008 NRK Dokumentar Barn, Ungdom
Frem fra trengselen 2001 2002 Metropol TV Portrettprogram
Fremtiden kommer bakfra 2006 2006 NRK Komiserie
Fridtjofs jul 2006 2006 NRK Komedie TV-film, video
Fritt fram 1999 2001 NRK Barneprogram Barn Star full.svg
Frittgående Hope[16] 2003 2003 TV 2 Humor
Frokostquiz[17] 2005 2009 TV 2 Quiz
Før helgen 2007 2007 TV 2 Underholdning
Først & sist med Fredrik Skavlan 1998 2007 NRK Talkshow Star full.svgStar full (blue).svg
Gaven 2007 2009 NRK Barneprogram Barn
Gay Army 2006 2006 TVNorge Reality Skandinavisk
Gjett hva jeg gjør 2001 2001 TV 2 Quiz
Glamourjentene 2009 2009 TVNorge Dokusåpe
Glatte gater[18][19] 2007 2007 NRK Dokumentar, musikk
Go’ elg 1995 2000 NRK Magasinprogram Barn, ungdom
God natt, elskede[20] 2009 2009 NRK Kriminalserie Miniserie
God kveld, Dagfinn 2003 2003 TV 2 Humor
Grease 2008 2008 TVNorge Talentkonkurranse
Gretne gamle gubber 2007 2007 TVNorge Reality
Grosvold (kulturprogram) 2000 2000 NRK Kulturprogram
Grosvold 2007 2009 NRK Talkshow
Gudene vet 2007 2009 TV 2 Livssynsprogram
Guru 2004 2005 NRK Magasinprogram Ungdom
Gutta Boys 2006 2006 NRK Dramaserie Barn, ungdom Star full.svg
Halleluja! 1998 2000 NRK Livssynsprogram
Halvseint 2007 2008 NRK Humor, animasjon
Harem 2001 2001 TV3 Reality
Harry & Charles 2009 2009 NRK Dramaserie Star full.svgStar full (blue).svg
Hasnaoui 2003 2003 TV 2 Talkshow
Hege & Holmen 2002 2003 NRK Humor Star full.svg
Heia Tufte! 2005 2006 TVNorge Reality Star full.svg
Hele historien 2005 2007 TV 2 Portrettprogram
Helt privat 2000 2000 TVNorge Talkshow, humor
Her blir det liv 2005 2005 TV 2 Dokumentar, musikk
Herfra til evigheten 2002 2002 NRK Livssynsprogram
Hr. & Fru Thoresen 2000 2000 TVNorge Portrettprogram
Herskapelig 1997 2006 NRK Dokumentar, kulturprogram
Hilde & Brede show 2002 2007 TV 2 Humor
Historien om Norge 2003 2003 NRK Fakta, historie
Hit40.no 1997 2000 TV 2 Musikk, film Ungdom
Hjelp, jeg er hypnotisert 2001 2001 TV 2 Underholdning
Hjelpekorpset 2008 2008 TV 2 Underholdning
Hjemme alene[21] 2006 2006 TV3 Humor, skult kamera
Hjemme hos Bye & Rønning 2007 2007 NRK Humor
Hodejegerne 2002 2004 NRK Gameshow
Holmgang 1992 2008 TV 2 Debatt
Holms 2002 2003 TV 2 Komiserie
Hombres 2007 2007 TVNorge Kriminalserie Miniserie, Norsk-svensk
Hos Martin 2004 2005 TV 2 Komiserie
Hundehjørnet 2004 2004 NRK Humor
Hundeskolen 2007 2008 TV 2 Reality, dyreprogram
Hurtigruten 365 2006 2006 NRK Dokumentar
Hut i heita [22] 2008 2009 NRK Barneprogram Barn
Hvem kan slå Ylvis? 2009 2009 TVNorge Gameshow
Håvard Lilleheie Show 2001 2001 Metropol TV Talkshow
I kveld 2008 2009 NRK Talkshow
I kveld med Per Ståle 2001 2001 TV 2 Talkshow
I søsterens verden[23] 1999 2000 NRK Dramaserie Barn Sendt i Smørøyet Circle-icons-star.svg
Institusjonen 2004 2004 NRK Dokumentar
Internatet 2005 2005 TVNorge Reality
Isdans 2007 2007 TV 2 Talentkonkurranse, isdans
Jakten på en cæsarstjerne 2006 2006 TV 2 Talentkonkurranse, skuespill
Jan Johansen: Jakten på den norske mannen 2005 2005 NRK Dokumentar Star full.svgStar full (blue).svg
Jeg gjør hva som helst 2005 2005 TV 2 Gameshow
Jens Bjørneboe – Diktere og masochister 2004 2004 NRK Dokumentar
Jeopardy! 1994 2000 TV 2 Gameshow
Johnny og Johanna 2004 2006 NRK Dramaserie Ungdom
Jubalong 2006 2008 NRK Magasinprogram Barn
Judas 2003 2004 TVNorge Humor
Jul i Borettslaget 2002 2002 NRK Komedie TV-film, først utgitt på video
Jul i Svingen 2006 2006 NRK Julekalender Barn
Jul i Tøyengata 2006 2006 TVNorge Komiserie, julekalender
Jul på Månetoppen 2002 2002 NRK Eventyrserie Barn Julekalender
Juritzen direkte 2002 2002 TVNorge Debatt
Kalle og Molo 2006 2006 NRK Eventyrserie Barn
Kanal 1 2007 2009 NRK Animasjon, komiserie
Kandidaten 2005 2005 TVNorge Reality
Karl III 2009 2009 TV 2 Komiserie
Karl & Co 1998 2001 TV 2 Komiserie
Karsten og Petra 2005 2005 NRK Dramaserie Barn
Katie Melua: The Closest Thing to Crazy 2007 2007 NRK Musikk, konsert Enkeltprogram
Kjempesjansen 2003 2006 NRK Talentkonkurranse, musikk
Kjendisjakten 2004 2005 TV 2 Quiz
Kjetil & Kjartan Show 2003 2007 TV 2 Humor, skjult kamera
Kjære dagbok 2008 2008 NRK Dokumentar
Klisterhjerne 2003 2005 TV 2 Quiz Barn, ungdom
Kodenavn Hunter 2007 2008 NRK Dramaserie Star full (blue).svg
Koht i familien 2006 2006 NRK Dokumentar Star full (blue).svg
Koht i kommunen 2003 2003 NRK Dokusåpe
Kokkekamp 1998 2003 NRK Talentkonkurranse, mat
Kompis[24] 2003 2003 NRK Barneprogram, dyr Barn
Komplottet 1996 2003 TV3 Humor, skjult kamera
Kongelige førstedamer 2001 2001 NRK Dokumentar, portrett
Kongen og Dronningen – 10 år på tronen[25] 2001 2001 TV 2 Dokumentar, intervju Enkeltprogram
Konger for Norge 2005 2006 NRK Fakta, historie Star full.svg
Kos og kaos[26] 2007 2007 NRK Fakta
Krakk 1995 2000 NRK Kulturprogram, talkshow
Krimkommisjonen 2008 2008 TVNorge Fakta
Kroppen 2007 2007 NRK Fakta
Kråkeslottet 2002 2002 TV3 Reality
Kulturnytt 2004 2009 NRK Kulturprogram, magasin
Kulturuke 2000 2000 NRK Kulturprogram
Kunst nå 2000 2001 NRK Kulturprogram, magasin
Kvardagsliv 2000 2001 NRK Fakta, norsk historie
Kvinnen med fødselsmerket 2001 2001 NRK Kriminalserie Miniserie
Kykelikokos 1996 2003 NRK Barneprogram, direkte Barn
Kystpatruljen[27] 2009 2009 TVNorge Dokumentar
Landeplage 2007 2009 NRK Musikkprogram Star full.svg
Landstinget 2008 2008 TV 2 Debatt
Larsen spesial 1999 2000 NRK Musikk
Leirskolen 2005 2005 NRK Dokumentar Barn
Lekestue 2002 2002 NRK Dramaseri Miniserie Star full.svg
Lenge leve livet 2001 2001 NRK Dokumentar Enkeltprogram
Leseforeningen 1998 2000 NRK Kulturprogram, litteratur
Liga 2005 2007 NRK Barneprogram, sport Barn, ungdom
Lille Nøtteaften 2006 2008 TV 2 Humor
Linus i Svingen 2004 2004 NRK Barneprogram Barn
Livet er jævlig deilig [e][28] 2009 2009 NRK Dokumentar Enkeltprogram
Luftens helter 2007 2007 NRK Komiserie
Lyden av lørdag 2007 2007 NRK Talentkonkurranse, musikk
LYST 2003 2006 TVNorge Livsstilsprogram Tre separate programserier
Lærerne[29] 2009 2009 NRK Dokumentar
Lørdagskommisjonen 2001 2001 TV 2 Nyheter, magasinprogram
Magasinet (se Lørdagsmagasinet)
Make My Day 2003 2003 TVNorge Underholdning
Mamma søker kjæreste 2008 2008 TV3 Reality
Manns minne 2001 2002 NRK1 Dokumentar
Manshow 2006 2009 TV 2 Zebra Humor
Maraton 2000 2000 NRK1 Portrettprogram
Med lisens til å sende 2008 2008 NRK1 Dokumentar
MedieMenerne 2002 2004 NRK2 Nyheter, fakta
Mellom bakkar og berg med Skoglund 1999 2002 NRK1 Portrettprogram
Melonas 2002 2006 NRK1 Humor Star full.svg
Mens vi venter på operaen 2003 2004 TV 2 Talkshow, kultur
Mess-TV 2002 2009 TVNorge Interaktiv
Mestermøtet 1997 2000 TV 2 Gameshow, sport
Mia 2003 2003 NRK1 Komiserie
Midt i planeten 2003 2005 NRK1 Barneprogram, fakta Barn
Milleniums sendinga 1999 2000 NRK1, TV3 Underholdning Enkeltprogram
Millionæren 2004 2004 TVNorge Reality Skandinavisk
Min mammas gård 2008 2008 NRK1 Dokumentarfilm Enkeltprogram Star full.svg
Mine damer og herrer 2002 2002 TV 2 Portrettprogram, musikk
Miniportrettet 2001 2003 TV 2 Portrettprogram, sport
Mitt Mekka – en annerledes pilegrimsferd 2001 2001 NRK1 Reiseprogram
Muldvarpen 2000 2002 TVNorge Reality
Munnkurven 1983 2001 NRK, NRK1 Quiz
Mysterier fra fortiden 2001 2001 NRK1 Reiseprogram, historie
Nattsøsteren 2008 2008 NRK1 Kriminalserie Miniserie
Nettopp nå 2003 2004 TV 2 Nyheter, underholdning
Nils & Ronnys TV-Cocktail 2001 2001 NRK1 Reiseprogram
Nini 1998 2001 NRK1 Kriminalserie, drama Star full.svg
Nissene på låven 2001 2001 TVNorge Komiserie, julekalender
Norgebygda[30] 2001 2001 NRK1 Dokumentar
Norges herligste 2007 2008 TVNorge Dokumentar, kåring
Norsk Rocks Historie 2004 2004 NRK1 Musikk, dokumentar
Nr. 13 1998 2001 NRK1 Komiserie Star full.svg
Nr. 15 2005 2005 TV3 Reality
Nr. 19 2004 2004 TV 2 Reality, oppussing Star full.svg
Numme & Gunstrøm – før og nå 2001 2001 TV 2 Underholdning
Nyhetene rundt midnatt (TV 2) 1992 2007 TV 2 Nyheter
Nyhetsblikk 2000 2001 NRK2 Nyheter, kultur
O.J. – alt for Norge 2002 2002 NRK1 Humor
Olje! 2009 2009 NRK1 Dokumentar
OL-quiz 2001 2002 NRK1 Quiz
Olsenbanden jr. – Første kupp 2001 2001 TV 2 Julekalender Barn
ORPS 2009 2009 NRK1 Dramaserie Ungdom
P3tv live 2008 2008 NRK3 Musikk Ungdom
Palme ved reisens slutt 2003 2004 NRK1 Reiseprogram
Pausefisken 2005 2005 NRK1 Humor
Peking Express 2007 2007 TVNorge Reality
Per Sivle – eit liv i strid 2007 2007 NRK1 Drama, dokumentar TV-film
Perspektiv[31] 2007 2007 NRK1 Dokumentar
Piano Piano 2005 2005 TV 2 Talkshow, musikk
Pia og Jasmin 2009 2009 TV3 Reality
Pling plong 2008 2008 NRK Super Barneprogram Barn
Pokerfjes (NRK-program) 2002 2004 NRK2 Quiz
Pokerfjes (TV 2-serie) 2007 2008 TV 2 Gameshow
Prinsessen i Eventyrriket 2001 2003 NRK1 Barneprogram, opplesning Barn
Prinsessen og professoren 2006 2006 TV3 Reality
Prosjekt X 2009 2009 TV 2 Reality
Pysj pop baluba 2003 2007 NRK1 Barneprogram Barn
På grensen 2000 2000 NRK1 Komiserie Norsk-svensk
På klozz hold 2002 2002 TVNorge Komiserie
På tråden med Synnøve 2006 2006 NRK1 Humor
På tur med Lars Monsen 2005 2005 NRK1 Reiseprogram, natur
Quisling – i Nansens skygge 2002 2002 NRK1 Dokumentar
Raballder 2006 2006 TV 2 Dokumentar Star full.svg
Ran 2005 2005 TV 2 Dramaserie Miniserie Star full.svg
Redaksjon 21 1994 2002 NRK, NRK1 Debatt
Redaksjon EN 2002 2009 NRK1 Debatt
Reinlykke[32] 2008 2008 NRK1 Dokusåpe
Reser 2000 2003 NRK1 Magasinprogram Barn, ungdom Star full.svg
Retro 2002 2003 NRK1 Musikk
Rikets Røst 2005 2007 TV 2 Humor
Rikets tilstand 1999 2002 TV 2 Dokumentar Star full.svg
Robinson VIP 2005 2005 TV3 Reality Skandinavisk
Rockeskolen 2007 2007 TV 2 Musikk, dokusåpe
Rosmersholm 2001 2001 NRK1 TV-film, drama Star full (blue).svg
Ryk eller reis 2000 2000 NRK1 Gameshow
Røst (TV-serie) 2006 2006 NRK1 Dokumentar Star full.svg
Safari spesial: Pushwagner[33] 2009 2009 NRK1 Dokumentarfilm Enkeltprogram
Salsa 2001 2001 TV 2 Talkshow, sex&samliv
Sandmann – Historien om en sosialistisk supermann 2005 2005 NRK1 Dokumentar, Vist i Dok1 Enkeltprogram
Sangstjerner 2007 2007 TV3 Talentkonkurranse, sang
Sarahs fornemmelse av kultur 2006 2008 TV 2 Kulturprogram
Sejer – Djevelen holder lyset 2002 2002 NRK1 Kriminalserie Miniserie
Sejer – Elskede Poona 2003 2003 NRK1 Kriminalserie Miniserie Star full.svg
Sejer – Se deg ikke tilbake 2000 2000 NRK1 Kriminalserie Miniserie Star full.svgStar full (blue).svg
Sejer – Svarte sekunder 2006 2006 NRK1 Kriminalserie Miniserie Star full.svgStar full (blue).svg
Seks som oss 2004 2007 TV 2 Dramaserie
Senkveld med HC og Tommy 2001 2002 TV 2 Talkshow, humor
Sentrum 1997 2000 TV 2 Debatt
Shakespeares skjulte koder 2009 2009 NRK1 Dokumentar Star full (blue).svg
Showbiz 2008 2009 NRK1 Talentkonkurranse, musikk
Showtalk 2000 2002 NRK1 Humor
Sigurd og Ronny 2003 2003 TV 2 Komiserie
Silje og Sigurd – et slags reiseprogram 2000 2001 TVNorge Reiseprogram Star full.svg
Singel 24-7 2004 2004 TV3 Reality
Singelklubben 2005 2005 NRK2 Komiserie
Siv og Knut – en kjærlighetshistorie 2006 2006 NRK1 Dokumentar
Sjarmørskolen 2006 2006 TVNorge Reality
Skaperen 2006 2009 TV 2 Talentkonkurranse
Skattejakten 2005 2005 NRK1 Eventyrserie Barn
Skogheims 2009 2009 TV 2 Livsstilsprogram Star full (blue).svg
Skolen 2004 2005 NRK1 Dramaserie
Skrimmel Skrammel 2007 2007 NRK1 Musikk
Sladder 2008 2008 TVNorge Humor
Slangebæreren 2005 2005 NRK1 Kriminalserie, drama Miniserie
Slankekrigen 2005 2005 TVNorge Reality Skandinavisk
Slottet 2002 2002 TV 2 Dokumentar
Slå på ring 2001 2005 NRK1 Humor, musikk
Slå på tråden 2005 2006 TVNorge Quiz
Smaken av Norge 2009 2009 TV 2 Talentkokurranse, mat
SMS – Sju magiske sirkler 2003 2003 NRK1 Eventyrserie Barn
Smørøyet 1998 2000 NRK1 Magasinprogram Barn Star full.svg
Snabbgrabbar med Raske Menn 2007 2007 TVNorge Humor
Snutter 2007 2008 TV3 Humor
So You Think You Can Dance – Scandinavia 2008 2008 TVNorge Talentkonkurranse, dans
Sofies verden 2000 2000 NRK1 Dramaserie Norsk-svensk, også film
Sommeren i mitt liv[34] 2008 2008 NRK1 Dokumentar Barn
Sommerpraten 2005 2005 TV 2 Portrettprogram
Sommerøya 1998 2001 TV 2 Talkshow
Sone 2 2000 2004 TV 2 Magsinprogram, ungdom
Soria Moria 2000 2001 NRK1 Dramaserie Star full (blue).svg
Spillmagasinet 2004 2006 TV 2 Magasinprogram, spill
Staff som fortjent [f] 2003 2003 TVNorge Dokumentarfilm Enkeltprogram
Standpunkt 2002 2007 NRK1 Debatt
Statsministeren 2007 2007 NRK1 Dokumentar
Stereo 2002 2003 NRK2 Kulturprogram
Store Norske 2005 2005 NRK1 Underholdning
Store studio 2002 2009 NRK1 Talkshow, kultur Star full (blue).svg
Stortinget 2004 2005 NRK1 Dokumentar
Stump røyken 2005 2005 TVNorge Reality
STYRK live 2002 2003 NRK1 Livssyn, talkshow
Størst av alt 2007 2007 NRK1 Dramaserie Miniserie Star full.svg
Sushi 2001 2001 TVNorge Komiserie
Svarte penger – hvite løgner 2004 2004 NRK1 Kriminalserie, drama Miniserie Star full.svgStar full (blue).svg
Sveip 2008 2009 NRK1 Nyheter
Synnøves duell 2001 2001 TV 2 Underholdning
Søndagsåpent 1998 2004 TV 2 Livssynsprogram
Sønner av Norge (TV-program 2003) 2003 2003 NRK1 Reality
Søppelkongen 2005 2005 TV 2 Reality Circle-icons-star.svg
Sørgekåpen 2007 2007 NRK1 Kriminalserie Miniserie
Ta plass! Jernbanen 150 år 2004 2004 NRK Underholdning Enkeltprogram
Ta sjansen 1983 2002 NRK Underholdning Årlig evenement
Taxi, Taxi 2003 2003 NRK1 Komiserie
Team Antonsen 2004 2004 NRK1 Humor Star full.svg
Temptation Island 2002 2003 TVNorge Reality Skandinavisk
Test kjærligheten 2006 2006 NRK1 Gameshow Enkeltprogram
Test Nasjonen 2003 2004 NRK1 Gameshow
Tett på tre 2008 2008 TV 2 Humor Star full (blue).svg
Thomas P. 2007 2007 NRK1 Thrillerserie Barn
Tid for reise 2000 2001 TV 2 Livsstilprogram
Tiden før Tim 2002 2002 NRK1 Dramaserie Barn Miniserie Star full.svg
Tingenes tilstand[35] 2008 2008 NRK1 Underholdning
Tjuefjerde 2005 2005 TV3 Komiserie, parodi
Tjukkholmen 2004 2004 TVNorge Reality
To trøtte typer 2000 2000 NRK1 Animert, komedie, drama Star full.svg
To trøtte typer – Julekalender 2001 2001 NRK1 Animert, komedie, julekalender Kortfilm
Tommys Popshow 2003 2004 TV 2 Musikk
Tonight med Timothy Dahle 2003 2003 TV 2 Komiserie
Tonje Steinsland møter... 2004 2008 TV 2 Portrettprogram
Torpedo 2007 2007 TV 2 Dramaserie Miniserie
Torsdag kveld med Steinar Sagen 2007 2007 NRK1 Komiserie
Torsdagsklubben 2002 2008 TV 2 Humor Star full (blue).svg
Toyota Tee Time 2006 2008 Viasat Sport N Sportsprogram, golf
Tre brødre som ikke er brødre 2005 2005 NRK1 Humor Star full (blue).svg
Trond-Viggo og Samfundet 2003 2005 NRK1 Humor
Turbulent sone 2000 2000 NRK1 Drama TV-film
Tur/retur 2000 2002 TVNorge Reiseprogram
TV 2-nøttene 2004 2009 TV 2 Humor, quiz
TVT 2002 2002 NRK1 Humor
Typisk norsk 2004 2006 NRK1 Underholdning, fakta Star full.svg
U 1991 2001 NRK1 Magasinprogram, ungdom Star full.svgStar full (blue).svg
Ugler i mosen[36] 2006 2009 NRK1, Super Dyreprogram Barn
Uhu! 2001 2003 NRK1 Eventyrserie Barn Star full.svg
Ungkaren 2003 2009 TVNorge Reality
Ungkarskvinnen 2004 2004 TVNorge Reality
Ushi 2003 2003 TVNorge Humor, skjult kamera
Uti vår hage 2003 2008 NRK1 Humor Star full.svg
Utsyn 2003 2007 NRK1 Dokumentar
Valen & de etter fjøstid 2006 2006 TV 2 Humor
Valen TV 2003 2003 TV 2 Humor
Vazelina Hjulkalender 2000 2000 TV 2 Komiserie, julekanlender
Ved kongens bord 2005 2005 NRK1 Thrillerserie Miniserie
Veddemålet 2004 2004 NRK1 Eventyrserie Barn Miniserie
Venneprøven 2003 2004 NRK1 Gameshow Star full (blue).svg
Verdensmester 2001 2002 NRK2 Quiz
Vi er Vål’enga 2000 2000 NRK1 Dokumentar Star full.svg
Videobloggeren Rubenmann 2007 2007 NRK Humor Laget for mobil-TV
Viktigere enn fotball 2005 2005 TV 2 Dokumentar Enkeltprogram
Villa Medusa 2000 2001 TVNorge Reality
Ville Vesten 2006 2006 TV3 Reality
Virre Virre Vapp 1996 2002 TV 2 Magasinprogram Barn
Waschera 2007 2009 TV 2 Ungdomsprogram
Wesenstund 1994 2000 TVNorge Talkshow
Willys jul 2008 2008 NRK1 Dramaserie Barn
Yggdrasil 2002 2002 NRK1 Kriminalserie Barn Miniserie
Ylvis møter veggen 2008 2008 TVNorge Gameshow
Yum Yum med Noman 2008 2008 NRK1 Matprogram
Zoom 2002 2002 TV 2 Quiz
Økotrim 1995 2000 NRK1 Faktaprogram, økonomi
Øystein og meg 1999 2001 NRK1 Humor
Åpen post 1998 2002 NRK1 Humor Star full.svg
Åpent hus 2000 2000 NRK1 Underholdning
Århundrets nordmann 2005 2005 NRK1 Underholdning Enkeltprogram

Fotnoter[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Et direktesendt talkshow med Brita Møystad Engseth som gikk på TVNorge senvinteren 2007. Det ble stanset etter to sendinger på grunn av lave seertall.
  2. ^ En kritisk dokumentarfilm om 350 lastebiler skulle frakte nødhjelp til sultrammede i Afrika.
  3. ^ Dokumentar på 9 episoder om kjønnsforskjeller. Programleder: Petter Schjerven
  4. ^ Reisedokumentar på fire episoder som handler om tre kammerater som kjøpte en gammel seilbåt og som deretter la ut på en jordomseiling som varte i tre år (2002-2005)
  5. ^ En dokumentar av Erle Kyllingmark om hennes mor som får kreft og tar sitt eget liv.
  6. ^ Dokumentar om advokat Tor Erling Straff

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ NRK (15. januar 2001). «Arne Garborg i NRK1». NRK. Besøkt 30. oktober 2021. 
  2. ^ «Avd. Barn». Besøkt 30. oktober 2021. 
  3. ^ S, Av Gerd Elin Stava; ve. «Bare to Brita Show». Dagsavisen (norsk). Besøkt 11. november 2021. 
  4. ^ «NRK - Billetten». fil.nrk.no. Besøkt 31. oktober 2021. 
  5. ^ NRK (20. oktober 2000). «Klart for Reser». NRK. Besøkt 31. oktober 2021. 
  6. ^ Ludt, Øyvind (7. mai 2007). «Røde Kors slakter egen operasjon». Nettavisen (norsk). Besøkt 9. november 2021. 
  7. ^ Ragnum, Av Thomas (15. august 2005). «I ruta med Dunder». Gjengangeren (norsk). Besøkt 1. november 2021. 
  8. ^ «E6 - en reise gjennom nordmenns hverdag». Besøkt 10. november 2021. 
  9. ^ Nilssen, Ågot C. (4. desember 2003). «5 millioner til ny barneserie». Nettavisen (norsk). Besøkt 9. november 2021. 
  10. ^ AS, TV 2 (19. mars 2008). «Barnas favoritt, Elias, er tilbake». TV 2 (norsk). Besøkt 9. november 2021. 
  11. ^ «Serie med kalddusjer». www.aftenposten.no. Besøkt 9. november 2021. 
  12. ^ «Adam, hvor er du?». www.aftenposten.no. Besøkt 9. november 2021. 
  13. ^ Loodtz, Ann-Kristin (14. juli 2006). «Ung filmstjerne til NRK». Nettavisen (norsk). Besøkt 1. november 2021. 
  14. ^ «Familien». Besøkt 1. november 2021. 
  15. ^ Bekkevold, Anne-Kari (25. mars 2008). «Fra 7-ende til 8-ende». NRK. Besøkt 2. november 2021. 
  16. ^ AS, TV 2 (28. desember 2005). «Frydefulle spark fra Hope». TV 2 (norsk). Besøkt 2. november 2021. 
  17. ^ AS, TV 2 (7. mars 2008). «Om Frokostquiz». TV 2 (norsk). Besøkt 2. november 2021. 
  18. ^ LARSEN, VEGARD (19. august 2008). «Ikke ærlig nok». dagbladet.no (norsk). Besøkt 9. november 2021. 
  19. ^ «Rapport fra tøffe gater». www.aftenposten.no. Besøkt 9. november 2021. 
  20. ^ Fagerheim, Hege (2. desember 2009). «God natt, elskede». NRK. Besøkt 10. november 2021. 
  21. ^ BENTZEN, ASLE (21. september 2006). «Masete alenefest». Nettavisen (norsk). Besøkt 3. november 2021. 
  22. ^ medlemsadministrasjon, Web123 fra WebSite AS - norskutviklet system for nettsted-, kurs-, konferanse- og. «Kildesortering på Hut i Heita | Avfall Norge». avfallnorge.web123.no (norsk). Besøkt 3. november 2021. 
  23. ^ «NRK.no - Stine Buer». www.nrk.no. Besøkt 3. november 2021. 
  24. ^ «NRK.no - Kompis». www.nrk.no. Besøkt 4. november 2021. 
  25. ^ «Dagsavisen 2001.01.12». Norge;Oslo;;Oslo;;;;. s. 14. 
  26. ^ «Kos og kaos». Besøkt 15. november 2021. 
  27. ^ «Gjensyn med Kystpatruljen på TVNorge». Halden Arbeiderblad (norsk). 20. mai 2010. Besøkt 10. november 2021. 
  28. ^ Reuterdahl, Anne-Cathrine (5. desember 2009). «Lager film om morens selvmord». NRK. Besøkt 10. november 2021. 
  29. ^ Kalle, Lena-Christin (26. august 2009). «- Slik er skolen». NRK. Besøkt 10. november 2021. 
  30. ^ «Bygdedyret & Co». 1. februar 2013. Besøkt 5. november 2021. 
  31. ^ «Sjefen for det hvite hus». 15. desember 2012. Besøkt 5. november 2021. 
  32. ^ «Reinlykke». Besøkt 18. november 2021. 
  33. ^ «Safari spesial: Pushwagner». 5. januar 2009. Besøkt 10. november 2021. 
  34. ^ «Sommeren i mitt liv». Besøkt 6. november 2021. 
  35. ^ «Tingenes tilstand». Besøkt 6. november 2021. 
  36. ^ «Sesong 1». Besøkt 6. november 2021.