Liste over TV-kanaler

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Arbeid pågår: Denne siden er under arbeid. Som leser bør du være forberedt på at artikkelen kan være uferdig, og at innholdet kan endre seg fra dag til dag. Som bidragsyter bør du være forberedt på redigeringskollisjoner; det kan være lurt å kopiere din tekst til en annen tekstbehandler før du lagrer. Diskuter gjerne artikkelens struktur og innhold på diskusjonssiden. Det har ikke blitt gjort noen endringer på mer enn to uker. Se også diskusjonssiden for ytterligere informasjon.

Dette er en liste over nåværende TV-kanaler. Som er tilgjengelig i Norge og kanaler som ikke er tilgjengelig i Norge.

Innhold

Kanaler som er tilgjengelige i Norge[rediger | rediger kilde]

Norske kanaler[rediger | rediger kilde]

  • Denne listen baserer seg på listen over kanaler som Medietilsynet regner som norske kanaler. Noen av kanalene er per juni 2017 ikke tatt med grunnet listen er fra ca. november 2016 og fordi de er lagt ned, i tillegg er det noen kanaler som ikke er oppført på Medietilsynets liste kommet med.[1]
  • Listen baserer seg også på EUs liste over tv-kanaler[2]
Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse
NRK1 Allmennkringkaster som dekker de viktigste begivenhetene innen sport, aktuelt debattstoff, objektive nyhetssendinger og folkelig helgeunderholdning. 20. august 1960 Norsk rikskringkasting/Den norske stat [3][2]
NRK2 Statskanalen sin kanal for aktualitet, kultur og kunnskap. 1. september 1996
NRK3/NRK Super Todelt barne- og underholdningskanal med mange norske egenproduksjoner som Filmplaneten,ydverket og Topp20. I tillegg til utenlandske suksesserier, filmer og talkshow. 3. september/1. desember 2007
TV 2 En av Norges aller mest populære kommersielle tv-kanaler og er regnet som Norges andre allmennkringkaster. Kanalen fornyer seg ofte med populære serier, sportsbegivenheter og egenproduserte programmer. 5. september 1992 TV 2 Gruppen/Egmont
TV 2 Zebra En underholdningskanal som viser sport, norske serier, humor og filmer i helgene for hovedsakelig menn. 24. januar 2004
TV 2 Nyhetskanalen Norges eneste kontinuerlige nyhetkanal. med sport og vær. 12. august 2007
TV 2 Livsstil Viser programmer innen livsstilsjangeren og er hovedsakelig rett mot et kvinnelig publikum. 2. november 2015
TV 2 Humor En rendyrket humorkanal som sender flere amerikanske komedier, noe egenprodusert og komedie filmer i helgene. 2. mars 2015
TV 2 Sportskanalen Viser oppdaterte sportsnyheter, debatter, magasinprogrammer og direkte idrett. 24. mars 2007
TV 2 Sport Premium Sender mer enn 200 direktesendte kamper fra engelsk Premier League, FA-cupen, Skosk Premier League, enkelte kamper fra Allsvenskan og den svenske hockey ligaen SHL. I tillegg til sportmagasiner, scoringshow og analyser av kampene. 11. juni 2010 [4][2]
TV 2 Sport Premium 2
TV 2 Sport Premium 3
TVNorge Underholdningskanal som har og har tatt en sterk posisjon i det norske TV-markedet. 5. desember1988 Discovery Communications [3][2]
FEM Norsk tv-kanal som setter sin ære i å gi kvinner et bedre tv-tilbud i form av serier, filmer og dokumentarer. 1. september 2007
MAX Kanalen tilbyr serier som er rettet mot et mannlig publikum, og utenlandske humor- og dramaserier. 1. november 2010
VOX Kanalen tilbyr seriesuksesser, underholdning, nye og gamle klassikere, britiske serier, krim, talkshow, komedier og filmer. 23. januar 2012
Discovery Kanalen som svarer på vitenskaplige spørsmål gjennom dokumentarer med mer. 1. september 2007
Animal Planet På kanalen får man se på dyr i sitt opprinnelige miljø. 1. januar 1997
TLC Norge TV-kanal for kvinner mellom 25–39 år, med flere norske produksjoner. 4. mars 2010
Eurosport Norge d 3. september 2015
Eurosport Pluss 1 Ekstrakanaler for kringkasting av Eliteserien 2017
Eurosport Pluss 2
Eurosport Pluss 3
Eurosport Pluss 4
Eurosport Pluss 5 Ekstrakanaler for kringkasting av OBOS-ligaen
Eurosport Pluss 6
Eurosport Pluss 7
Eurosport Pluss 8
Eurosport Pluss 9
Eurosport Pluss 10
Eurosport Pluss 11 Ukjent innhold, kun tilgjengelig hos Alitibox,RiksTV og Get
Eurosport Pluss 12
TV 3 En underholdningskanal for som byr på filmer, serier, reality-show og doku-dramaer i tillegg til egenprodusert innhold 31. desember 1987 MTG
Viasat 4 En underholdningskanal for unge mennesker, med en blanding av humor, action og sport med alt fra UEFA Champions League til Dexter og The Simpsons i tillegg til norske produksjoner. 8. november 2007
TV 6 Sender underholdnings- og livsstilsprogrammer for kvinner mellom 35-49 år, med talkshow, serier og filmer. Inspirasjon, selvrealisering og livsstil. 21. november 2013
Comedy Central En 24-timers rendyrket humorkanal. 1.oktober 2016
Viasat Sport Kanalen fokuserer på boksing og amerikanske NFL med mer. Lansert: 1999

Ble norsk: 2008

Viasat Fotball Kanalen viser direkte fra UEFA Champions League, Serie A, Ligue 1 og La Liga. I tillegg til sportsdokumentarer om fotball. Lansert: 1999

Ble norsk: 2009

Viasat Motor Den eneste norske kanalen som kun sender motorsport. Det sendes direkte fra treninger, kvalifiseringer og finalerunder i verdens største Motorarrangement: Formel 1, MotoGP, NASCAR og STCC. Lansert: 1999

Ble norsk: 1. juli 2017

Viasat Hockey Kanalen er en rendyrket hockeykanal med kamper fra amerikanske NHL. I tillegg til aktuelle magasinprogrammer fra verdens største hockeynasjoner. Lansert: 1999

Ble norsk: 1. juli 2017

Viasat Golf Viser blant annet European Tour, PGA Tour, World Golf Championships, Ryder Cup og en del andre golfbegivenheter. januar 2007 [2]
Matkanalen En norsk kanal som sender matprogrammer og Gammeldags husmannskost. 1.desember 2015 Matkanalen AS [2][3]
TV Visjon Norge Den første norske, kristne TV-kanalen som sender 24 timer i døgnet. Den sendes over satellitt og dekker hele Norge, samt mye av Norden. 24. mars 2003 Visjonskirken
Kanal 10 Sender kristne programmer fra Norge og fra utlandet. Sendeflaten er fylt med filmer, dokumentarer, morgen TV, musikk, talkshow, møter, kirkesamfunn, internasjonale og nasjonale nyheter 2010 Kanal 10 Media AB
Fatstone Norskeid, internasjonal kanal som fokuserer på utendørs actionsport. Kanalen sender programmer med rullebrett, surfing, windsurfing, snowboard, ski, sykkel, basehopping, fallskjerm, paragliding, parkour og andre idretter man kan drive med utendørs uten motor. 27. mai2013 Phønix Media AS
VGTV Denne kanalen sender nyheter, sport, vær og dokumentarer. 8. november 2014 Schibsted [1][3]
Disney Channel Norges mest populære barnekanal og byr på hovedsakelig komedier fra Disney med mer. 28. februar 2003 The Walt Disney Company [2][3]
FOX En underholdningskanal med serier som aldri tidligere er vist på norsk skjerm, samt velkjente og klassiske kult-serier. 21. mars 2012 Fox International Channels
TNT Turners 24-timers underholdningskanal med fokus på kvalitetdrama. Seriene som vises på kanalen er en blanding av første visning i Norge og velkjente bibliotek innen fiksjonsjangeren, i tillegg til reality basert underholdning på dagtid, samt filmer i helgene. 2013 Turner Brodcasting System
Rikstoto Direkte Norsk Rikstotos egen digitale tv-kanal. I tillegg til trav- og galoppløp sendes kuskeintervjuer, analyser og foreløpige odds i forkant av hvert løp. 2001 Norsk Rikstoto
NRK1 Østlandssendingen Regional kanal for distriktsendinger i NRK1. Fra 1992 Norsk rikskringkasting/Den norske stat [1][2][3]
NRK1 Østnytt
NRK1 Østfold
NRK1 Østafjells
NRK1 Sørlandet
NRK1 Rogaland
NRK1 Nordnytt
NRK1 Nordland
NRK1 Møre og Romsdal
NRK1 Midtnytt
NRK1 Vestalandsreyen
Frikanalen Åpen kanal eid av mer enn 60 forskjellige ideelle organisasjoner i Norge. FRIKANALEN [2]
TV Vest Er en kommersiell TV-stasjon med konsesjon til å dekke sør-Rogaland. 1996 [5][2]
TV Haugland TV Haugaland sender både elitehåndball og lokal fotball direkte. Samt politiske møter direkte fra rådhusene i Haugesund og Karmøy september 1994
Trønder TV Utvikler og produserer lokale tv-programmer fra Nord-Trøndelag. Trønder-TV A/S
TV Agder Hver mandag legges det ut et «Ukesmagasin» som går i loop fra kl. 18 til 24. Magasinet består av lokal historie, kultur, dokumentar og underholdning, både nye og gamle produksjoner.
Fvntv (TV Sør) Lokal 1997 Fedrelandsvennen [2]

Pan-nordiske eller skandinaviske kanaler med norsk tekst eller språk[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse
Viasat Film Premiere Premierekanalen til Viasat med alle de filmpremierene. Fra 2012 MTG [6]
Viasat Film Action Kanalen som sender thrillere, action og krim.
Viasat Film Hits Sender filmhistoriens store klassikere fra alle epoker
Viasat Series En rendyrket seriekanal med serier som Empire, Blue Bloods, Californication, House of Lies og Nurse Jackie.
Viasat Film Family En kanal fylt med barne- og ungdomsfilmer, komedier og romantiske filmer.
Viasat History Sender historieorienterte dokumentarer om politikk, kultur, kunst, antropologi og religion. november 2004
Viasat Explorer Byr på reportasjer fra ekspedisjoner, populærvitenskapelige temaer og sjokkerende dokumentarer som gir innsikt i kriminelle nettverk verden rundt. 6. januar 2003
Viasat Nature/Crime To kanaler som deler kanalplass. Kanalene viser daglig en rekke nye og klassiske, actionfylte serier og filmer, i tillegg til program om natur og dyreliv. 1996
eSportTV Sender over 2000 timer med direktesendinger fra eSport og spilling. Kanalen følger de ledende eSport-stjernene og retter fokus på de største internasjonale turneringene, profesjonelle ligaene og mesterskap. ca. 2016 ESL/MTG [7]
Disney XD En Norsk-Dansk kanal for barn mellom 6 og 14 år som sender mer klassiske program om superhelter og som er rettet mer mot gutter. 9. september 2009 The Walt Disney Company [3]
Disney Junior En kanalen for 2 til 7-åringer og deres foreldre som ønsker underholdning med vekt på barns læring og utvikling. 10. september 2011
Nickelodeon Kanalen lærer, engasjerer og underholder barn fra 3 til 12 år med populære serier og karakterer som Dora the Explorer, Svampebob og Avatar. 1996 Viacom
Cartoon Network Handler om moro, eventyr og underholdning for barn. Programmene er en blanding av moderne klassikere og tegneserier. 1992 Turner Brodcasting System
Boomerang En kanal som sender de klassiske seriene som Familien Flintstones, Tom & Jerry, Pusur og Den rosa panteren. 1. april 2000
Cmore First Her vises premierene på alle filmene hos Cmore som har avtaler med 6 av 7 de største filmselskapene i Hollywood og flere uavhengige selskaper. Kanalen viser et stort utvalg av filmer døgnet rundt, uten reklame. Fra 2012 Cmore Entertainment [8]
Cmore Hits Den brede filmkanalen med flere kinosuksesser. Kanalen sender døgnet rundt, uten reklameavbrudd.
Cmore Series En rendyrket seriekanal, som sender prisbelønte tv-serier fra for eksempel HBO, AMC, SundanceTV, Showtime, BBC og NBC Universal. Kanalen sender døgnet rundt, uten reklameavbrudd.
Cmore Stars Sender hele døgnet og tilbyr nye og klassiske filmsuksesser innenfor sjangrene action, komedie og drama.
SF-Kanalen Kanalen sender storfilmer, klassikere og velkjente barnefilmer fra Svensk Filmindustri. Kanalen sender 24 timer i døgnet uten reklameavbrudd.
BBC BRIT Kanalen hvor det nordiske publikumet kan følge Top Gear, i tillegg til programmer med britiske tv-yndlinger som Graham Norton, Louis Theroux og Stephen Fry. 13. april 2015 BBC Worldwide [3]
BBC earth Sender en bred variasjon av naturprogrammer.
History Sender dokumentarer og gir dybdeinnsikt i personer, hendelser og konflikter som har formet verden. 1.februar 2007 A&E Network
H2 Sender dokumentarer om verden - verdenshistorien, myter, konspirasjonsteorier og avgjørende begivenheter. 12. november 2014
TV Finland Sender et utvalg av programmer fra den statlige finske kanalen YLE og kommersielle MTV3.

Pan-europeiske kanaler tilgjengelige i Norge[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse
Eurosport 1 Europas ledende sportskanal som sender mer enn 3 000 timer direktesendt idrett i året. 1989 Discovery Communications [3]
Discovery World TV-kanalen som retter søkelyset mot verden. Kanalen sender dokumentarer som portretterer personligheter, landskaper og historier fra flere kanter av verden. 1998
Discovery Science Kanalen gir et innblikk i nåtidens og fremtidens teknologi. 20. juli 1997
Investigation Discovery Sender dokumentar programmer og serier som handler om politiarbeid, rettsmedisinere og patologi.
Nationl Geograpic En tv-kanal som sender dokumentarer og andre vitenskaplige underholdningsprogrammer som for eksempel Science of Stupid september 1997 National Geographic Society
Nat Geo Wild Sender intime møter med dyreliv. Dokumentarprogrammer og naturreportasjer.
Travel Channel Sender underholdningsprogram knyttet til alle typer reiseerfaringer, destinasjoner og reisemål.
CBS Reality Kanalen som sender dokumentarer og viser drama fra det virkelige livet. 2009 CBS
MTV Europas ledende musikk- og underholdningskanal for ungdom. Kanalen sender døgnet rundt helt uten reklameavbrudd.
MTV Hits Superstjerner, one-hit wonders, boy- og girlbands og nye videoer så snart de er produsert
MTV Rocks Presenterer den musikken fra verdens rock- og heavy metal-miljø.
MTV Live Går tilbake til MTVs røtter og sender det beste fra livemusikken, musikkvideoene, musikkdokumentarene og originalproduksjonene.
MTV Music 24 Sender musikk ved musikkvideopremierer, liveopptredener, intime konserter, bak kamera-spesialer og eksklusive intervju.
MTV Dance Kanalen som sender en ren klubbkultur og gir tilgang til noen av de mest innflytelsesrike nattklubber i verden. Kanalen leverer en kontinuerlig miks av anthems fra det siste nye til den urbane musikken inkludert popen.
VH1 Classic Kanalen som sender de største artistene fra 1960-, 1970- og 1980-årene, i tillegg til unike arkivklipp i digital kvalitet.
VH1 Sender musikk for de som vokste opp på 1980- og 1990-tallet, I form av musikkvideoer, liveopptredener og eksklusive intervjuer.
Extreme Sports Channel Kanalen som viser ekstrem sport som skateboarding, motocross, freestyle, BMX, snowboard, ski, freeride, terrengsykling, surfing med mer. 1999 Liberty Global inc
Motors TV/Motorsport.tv Kanalen som viser motorsport 24 timer i døgnet. Med live-arrangementer, dokumentarer, nyheter og annet fra motorsportens verden, som Rally-VM og NASCAR. 2000 Motorsport Network
Playboy TV Byr på voksenunderholdning-. 2004
Adult Channel Europas erotiske kanal.
Blue Hustler En kanal som byr på voksenunderholdning. LFP Broadcasting
Gospel Channel Gospel Channels programmer er trosbaserte.
Euronews En rullende nyhetskanal der overskriftene fra Europa og resten av verden kringkastes i intervaller på 30 minutter. Korte magasinartikler fyller vanligvis den resterende sendetiden, som fokuserer på datamarkedet, finansielle nyheter, sportsnyheter, kunst og kultur, vitenskap, vær, europeisk politikk og pressemeldinger fra de store europeiske avisene. Kanalen dekker også verdens nyheter fra et europeisk perspektiv, og er tilgjengelig på ni språk 1993 Media Globe Networks/

NBCUniversal/

European public broadcasters

[5]
E! Entertainment Hovedfokus på kultur-,kjendis- og underholdningsnyheter. 1987 NBCUniversal
CNBC Kanalen har hovedfokus på næringsliv, børs, investering og finans. Alle sendinger på dagtid karakteriseres av to striper nederst på skjermen som presenterer de siste børsnoteringene løpende. Mens på kveldstid skifter CNBC Europe fokus til underholdning og generelle nyheter, og sender flere av det amerikanske TV-nettverket NBCs produksjoner, som The Tonight Show with Jay Leno, Later with Conan O'Brien og NBC Nightly News. 1989

Internasjonale kanaler tilgjengelige i Norge[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse
BBC World News En nyhets- og informasjonskanal som viser verden med med et britisk perspektiv. 1991 BBC Worldwide [3]
CNN International En nyhets- og informasjonskanal som viser verden med med et amerikansk perspektiv. 1985 Time Warner
BabyTV Kanalen er dedikert til spedbarn, småbarn og deres foreldre. Kanalen sender interaktive programmer som er laget i samarbeid med eksperter på barnets utvikling. 4. desember 2003 FOX Networks Group
Outdoor Channel Kanalen er en av verdens ledende innen friluftsliv. Kanalen viser for eksempel jakt og fiske, off-road kjøring og villmarkens ødemark. 1. april 1994 Kroenke Sports & Entertainment/AMC Networks International
Sky News Storbritannias eldste 24-timers nyhetskanal.
Bloomberg En internasjonal næringslivskanal som bringer deg de siste nyhetene fra hele finans- og businessverdenen.
France 24 En internasjonal nyhetskanal med et fransk perspektiv.
Al Jazeera English En engelskspråklig arabisk nyhetskanal, som gir deg et alternativt perspektiv på globale spørsmål, nyheter og aktualitetsstoff fra sitt hovedkvarter i Midt-Østen.
Al Jazeera Arabic Den arabiskspråklige verdens svar på BBC og CNN. Med hovedkvarter i Midt-Østen gir Al Jazeera sitt publikum alternative perspektiver på globale spørsmål, nyheter og aktualitetsstoff.
FashionTV En kanal som viser den nyeste moten.
GINX En internasjonal tv-kanal som er dedikert til videospill. Kanalen gir anmeldelser av nye spill, forhåndstitt på nye titler og tips i spillene.
TRACE Sport Stars Gir et innblikk i de store idrettsstjernenes liv utenom arenaen.
FIGHT SPORTS Sender kampsport 24/7. Sender verdenskjent og eksklusive livesendinger fra MMA, kickboxing, Sumo, Karate og Judo.
TV5 MONDE Sender fransk livsstil med fokus på gastronomi, mote og reise. Du finner også filmer, tv-serier og dokumentarer innen historie og kultur, samt internasjonale nyheter 1984
TVE International En av Spanias største TV-kanaler med en familievennlig profil, som sender, kultur, nyheter, serier, dokumentarer, film, sport og undervisningsprogrammer.
Rai 1 Italias statskanal som sender alt fra nyheter, aktualitetsprogram og talk-show, til konserter og kultur.
RTR Planeta En russisk TV-kanal som sender nyheter, analyser av politikk, talk shows, kultur og økonomi med et russisk perpektiv 2002 VGTRK/Den russiske stat
TRT Türk Tyrkias internasjonale statskanal rettet mot blant annet tyrkere utenfor Tyrkia og sender nyheter, dokumentarer, filmer og undervisningsprogrammer med tyrkisk perspektiv. 1992 Turkish Radio and Television Corporation
NHK World Vanligvis kjent under forkortelsen NHK, er et japansk statlig eid kringkastingsselskap. NHK/Den Japanske Stat
Nautical Channel Er verdens eneste 24-timers digital betal-TV-kanal dedikert til seiling og båtliv i verden. Alt fra sport og dokumentarer som er båt relatert til America's Cup, nyheter, vær, surfing og intervjuer ombord verft. 2011
Fuel TV
Deepam TV Dedikert underholdningskanal for den europeiske tamilske befolkning BATT-COM NET AS [2]
Stêrk TV Kurdisk nyhetskanal Kurdisk media og kultur [2]

Svenske kanaler tilgjengelig i Norge[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse
SVT 1 Den svenske hovedkanalen med et bredt utvalg av programmer og variert innhold og dybde. Kanalen byr på egenproduksjoner av høy kvalitet og er spesielt kjent for drama-, fakta- og kulturprogrammer 1956 Sveriges Television/Den svenske stat [3]
SVT 2 Sveriges svar på NRK2 for et noe yngre og mer raffinert publikum som sender et variert programinnhold av høy kvalitet med nyheter, egenproduserte filmer og serier, natur- og vitenskapsprogram 1969
SVT Barnekanalen/SVT 24 Minner veldig om NRK Super og NRK3. Barnkanalen sender fra formiddagen og til tidlig kveld, og vi snakker altså om barneprogrammer med svensk tale av høy kvalitet. SVT 24 begynte som en ren nyhetskanal, men sender siden sport, egne programmer og repriser fra andre SVT-kanaler. 2002/1999
SVT Kunnskapskanalen Kanal som tilbyr dokumentarer og undervisningsprogram knyttet til en rekke temaer, fra vitenskap til kultur og politikk.
TV4 Sveriges svar på TV 2 og byr på underholdning, nyheter, sport og dokumentarer, serier, barneprogrammer og filmer, 1990 TV4-Gruppen

Danske kanaler tilgjengelig i Norge[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse
DR1 Danmarks hovedkanal og sender mye av det samme som NRK1 og SVT1 1951 Danmarks Radio/Den danske stat [3]
DR2 Danmarks svar på NRK2 men sender mer nyheter 1996
DR Ramasjang Dansk barnekanal, som tar barna alvorlig, involverer dem og gir dem medinnflytelse i hvordan kanalen skal se ut. Skal være en kanal som foreldre trygt kan la barna se alene, uten å være redde for at det skal bli for skummelt. 2009
TV2 Danmark Danmarks mest sette TV-kanal med et allsidig program for hele familien. Fire ganger daglig sendes det regionale nyhetssendingene 1988 TV 2 DANMARK A/S

Franske kanaler tilgjengelig i Norge[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse
Mezzo Live Sender klassisk musikk fra verdens mest prestisjetunge konsertsaler, operahus, konserthus, festivaler, dansesaler, og jazzklubber. 1992 MCM Group/France Télévisions [3]
France 2 En fransk offentlig nasjonal tv-kanal. Det er en del av den statlige Franske statskanlen, sammen med France 3, France 4, France 5 og France Ô. 1964 France Télévisions/Den Franske Stat [5]
France 3 En fransk offentlig nasjonal tv-kanal. Det er en del av den statlige Franske statskanlen, sammen med France 2, France 4, France 5 og France Ô. 1972

Tyske kanaler tilgjengelige i Norge[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse
Das Erste Kanalen sender underholdning, nyheter, gameshow, dokumentarer og sport. 1952 [3]
RTL Kanal med en god blanding av nyheter og magasiner, filmer, serier, show, komedier og sport. Særlig populære er egenproduserte serier, TV-filmer og sitcoms. 1984 RTL Group
3Sat En tyskspråklig kanal med høykvalitetsprogrammer – både egenproduserte og fra de store tyske kanalene ZDF, ORF, SRG og ARD. Det sendes også opera, kunst, teater og musikkfestivaler, i tillegg til internasjonale spillefilmer tekstet eller dubbet på tysk. 1984 ZDF, ORF,SRG SSR, ARD
Sat1 Tilbyr et bredt utvalg av filmer og serier, spennende spill, komedier, underholdning og sport 1984

Polske kanaler tilgjengelige i Norge[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse
TV Polonia En polsk underholdningskanal. Som viser kanalens egne produksjoner, kritikerroste dokumentarer, filmer, underholdnings-, barne- og ungdomsprogrammer. 1992 Telewizja Polska Spółka Akcyjna [3]

Spanske kanaler tilgjengelige i Norge[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse
Canal 24 Horas En spansk kanal som sender nyheter fra hele verden hver halvtime. I tillegg sendes værvarsling, sport, børsoppdateringer og kulturprogram. 1997 TVE [5]

Pakistanske kanaler tilgjengelige i Norge[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse
Prime TV Kanal som legger seg i selen for å formidle essensen, tradisjonen, livet og kulturen i Pakistan. Talkshow, dokumentarer, sport, nyheter og barneprogram

Sør-Asiatiske/Indiske kanaler tilgjengelige i Norge[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse
Star Plus Sender hovedsakelig på hindi og retter seg mot et sør-asiatisk publikum. Kanalen har et bredt spekter av underholdningsprogrammer og filmer i mange sjangre. 1995 Star India/21st Century Fox [3]
Star Gold Sender hovedsakelig på hindi og retter seg mot et sør-asiatisk publikum. Sener de beste filmene fra Bollywood og et bredt spekter av underholdningsprogrammer.
Star Life OK En kanal for det sør asiatiske publikum. Kanalen sender på Hindi. Kanalen er en underholdningskanal som sender filmer og underholdningsprogrammer.
Star Vijay Kanalen sender generell underholdning, dramaer, de nyeste filmene og underholdningsprogrammer. 1994

Kanaler som ikke er tilgjengelig i Norge[rediger | rediger kilde]

Europa[rediger | rediger kilde]

  • Ikke anerkjente land som Transnistria, Abkhasia og Sør-Ossetia er ikke inkludert
  • Norge er ikke inkludert
  • Kasakhstan og Tyrkia står under Asia, ettersom mesteparten av landenes område er på det kontinentet
    • Mesteparten av Russland ligger i Asia, men er tatt med under Europa grunnet at flertallet av den russiske befolkning bor på den europeiske siden.

Pan-Europeiske kanaler[rediger | rediger kilde]

  • Kanalene som er tilgjengelig i Norge under denne kategorien. blir ikke gjengitt her.
Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse
Eurosport 2 Kanelen er søsterkanalen til Eurosport 1. Kanalen var tidligere tilgjengelig i Norge inntil 2015 da Eurosport Norge tok over Discovery Communications
EBS EUs infokanaler og sender møter i parlamentet og lignende. Kun tilgjengelige i medlemsland og på landets egne språk EU [9]
EBS+

Albania[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse
RTSH 1 Albanias Allmennkringkaster og landets svar på NRK1 og er distribuert analogt over hele landet og digitalt i Tirana og Durrës. 1960 Radio Televizioni Shqiptar/Den Albanske Stat [10]
RTSH 2 Den andre offentlige TV-kanalen som er dedikert hovedsakelig til regionale spørsmål og er tilgjengelig analogt og digitalt i Tirana og Durrës. 2003
RTSH 3 Rettet mot albansk-talende samfunn i Kosovo, Serbia, Makedonia, Montenegro og nordlige Hellas, pluss den albanske befolkningen i resten av Europa . 1993
RTSH Sport Statkanalens sportskanal
RTSH Shqip Albanias svar på NRK2, altså en dokumentar og fakta kanal
RTSH Film Statkanalens filmkanal
RTSH Kuvend Albanias svar på BBC Parlament og sender dermed sendinger fra parlamentet og lignende
Bang Bang Barn Top Media Group
Çufo
T Underholdning
Film Aksion Film
Film Autor
Film Drame
Film Hits
Film Komedi
Film Thriller
SuperSport 1 Sport
SuperSport 2
SuperSport 3
SuperSport 4
SuperSport 5
SuperSport 6
SuperSport 7
Digi Gold Fiksjon
Stinet
X1 Erotisk
X2
X3
X4
Top Channel Allmennkringkaster
MusicAl Musikk
My Music
Top News Nyheter
TV Klan Allmennkringkaster MEDIA 6.
ABC News Nyheter
City TV Musikk Radio City
Tema TV Allmennkringkaster Tema TV
X Bizarre Erotisk Tring
X Bunga Bunga
X Desire
Tip TV Barn
Tring Tring
Tring History Dokumentar
Tring Planet
Tring World
Tring Jolly HD Underholdning
Tring Smile
Tring Comedy Film
Tring Fantasy
Tring Life
Tring Max
Tring Super
Vizion Plus Allmenkringkaster
Tring Shqip Dokumentar og fakta kanal
Tring Living Livsstil
Tring Muse
Kanali 7 Nyheter
Tring Sport 1 Sport
Tring Sport 2
Tring Sport 3
Tring Sport 4
Tring Sport News Sportsnyheter
Junior TV Barn
UTV Education Kultur
Explorer Histori Dokumentar
Explorer Natyra
Explorer Shkencë
Planet TV
Plus Underholdning
Film Dy Film
Film Një
Sofia TV
Channel One Allmenkringkaster
First Channel
IN
Koha TV
BCTV Handel
Folk + Musikk
BBF Music TV
Club TV
Elrodi TV
Folklorit
Supersonic TV
Supersonic TV Folk
A1 Report TV Nyheter
News 24
Ora News
Scan TV
Agon channel
Tele sport Sport
3 Plus Fiksjon
TV Jug Lokal
Planet TV
Nesër TV
TV Apollon
TV Tirana
TV Korca
TV Klaudiana
TV Puka
TV Rozafa
6+1 TV
TV Amantia
AVN
Onufri TV
TV Kombi
TV 4+
TV Mati
TV Kruja
Sot 7
TV Kukësi
M+ TV
2A TV
TV Lobi
TV Antena HD
TV Margit
TV Kopliku
TV Magic
TV Bulqiza
TV Skampa
TV Berati
Vlora Channel
Fokus TV
Elrodi TV
TV Përmeti
TV Saranda
Tele Joni
Preza TV
Riviera TV
TV 7
Glob TV
ETV
Star Plus
TV Iliria
TV Adriamed
TV Best
TV Veleçiku
TV Lezha
TV Alpo
TV IRLA
TV Lushnja
TV Kuçova
TV Delvina
TV Shijaku
TV Divjaka
Delta TV
Orikum TV
TV Danja
TV Prrenjas
TV Dushk
TV Luna
TV Pojan
TV Vjosa
M&G
TV Ergi
TV Ordea
TV Lin
TV Manastiri
TV Arten
TV Dire
TV S3
Next TV

Andorra[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse
ATV Er statskanalen i landet som er landets eneste kanal 5. desember 1995 Ràdio i Televisió d'Andorra [11]

Aserbajdsjan[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse
Azərbaycan Televiziyası Allmennkringkaster 1956 Azərbaycan Televiziya və Radio Verilişləri Qapalı Səhmdar Cəmiyyəti/Den aserbajdsjanske stat
İdman Azərbaycan Sport 2009
Mədəniyyət TV Kultur 2011
İTV Allmennkringkaster 2005 İctimai Televiziya və Radio Yayımları Şirkəti
Space TV 1997 Space Müstəqil Teleradio Şirkəti
ATV 2000 Azad Azərbaycan Teleradio Yayım Şirkəti
Lider TV Media Holding Ltd
Xazar TV 2007 Xezer Teleradio MMC
CBC 2013 SOCAR Media İctimai Birliyi
CBC Sport Sport 2015
ARB 2014 ARB Media Qrup
Naxçıvan TV Lokal 1963 Naxçıvan Muxtar Respublikası Dövlət Televiziya və Radio Verilişləri Komitəsi
Kanal 35 2004 Naxçıvan Muxtar Respublikası Rabitə və İnformasiya Texnologiyaları Nazirliyinin Radio-Televiziya Ötürücü Mərkəzi
Kanal N 2007
Alternativ TV 2001 Alternativ-Tele-Radio
AS-TV 2007 AS TV Society
AOLTV 2004 "A" MMC
News2 TV 2003
El TV 2009 El TV MMC
Türkel TV 2010 "TÜRKEL TV" MMC
Shirvan TV 2002 Region Company
B1 TV 2006 "N" AMC
Aygün TV 1996 AgMMC
Canub TV 2006 Cənub TV Mahdud Masuliyyatli Society
Daily Azerbaijan 2013 DA1
Sumgait TV 2001 Sumgait City Radio & TV Company
RTV 2007 RTV Mahdud Masuliyyatli Society
Regional TV ASB+
Kanal-S 2008 Kanal-S Mahdud Masuliyyatli Society
Yevlakh TV 2006 Yevlakh TV Mahdud Masuliyyatli Society
Simurg TV 1996 Simurq M TV Company
Simurg M TV 1995
Intimacy TV 2012 East-West Company
Mingachevir TV 1998 Vahid Mammadov
Qütb TV 1995 Qütb Teleradio
LL 33 1998 SSMCC
SM TV 2002
TVT 1998 Tovuz Production
PTV 2011 PLOC
Razi TV 2014 Razi Television and Radio
Kapaz TV 1993 Kapaz TV Company
Xayal TV 1998 Xayal Independent TV and Radio
Dünya TV 1999 Dünya TV Company
ARB Kəpəz 1994 ARB Media Qrup
ARB Ulduz 2001
ARB Şimal 2007
ARB Cənub
ARB Şəki 2008
ARB Aran 2009
ARB 24 2010
ARB Günəş 2015
Mingəçevir TV 1990 Mingəçevir Televiziya və Radio Şirkəti
Xəyal TV Xəyal Müstəqil Televiziya və Radio Şirkəti
Dünya TV "Dünya" Müstəqil Televiziya və Radio Şirkəti

Belgia[rediger | rediger kilde]

  • Det finnes ingen nasjonale kanaler i Belgia. Alt styres på et regionalt nivå.
Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse
BRF TV Allmennkringkaster 1999 Belgischer Rundfunk [12][13][14]
La Une (RTBF1) 1953 Radio-télévision belge de la Communauté française
La Deux (RTBF2) 1958
La Trois (RTBF3) Kultur og Fakta 2007
PureVision Musikk 2015
Één Allmennkringkaster 1953 Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie
Canvas 1997
Ketnet Barn 1992
Actua TV Nyheter 2005 ACTUA
Kanaal Z 1999 Roularta Media Group
Antenne Centre TV Lokal 1982 Antenne Centre A.S.B.L
ATV Antwerpse Televisie Maatschappu
AVS Audio Video Studio Oost-Vlaamse Televisie
Be 1 Allmennkringkaster 1989 BETV
Be Ciné Film 2004
Be Séries Serier
VOOsport 1 Sport
VOOsport 2
VOOsport 3 2012
VOOsport 4 I eller Etter 2012
VOOsport 5
VOOsport World 1 2004
VOOsport World 2
VOOsport World 3 2012
Lacht TV Underholdning Bites Europe
Acht TV Serier
Canal C Lokal ASBL
Canal Zoom
Radio Contact Vision Musikk Cobelfra
T.V.L. Lokal Concentra
TV OOST
Sport 10 Sport CSI Sports
Q-Music Musikk De Persgroep
2BE Underholdning
Vitaya Livsstil
VTM Allmennkringkaster
VTMkzoom Barn
VTMKzoom +
Dobbit Livsstil Dobbit
FOCUS Lokal Focus Televisie
AB3 Underholdning Groupe AB
AB4
AB Shopping Handel
Play Sports 1 Sport Liberty Global
Play Sports 2
Play Sports 3
Play Sports 4
Play Sports 5
Play Sports 6
Play Sports 7
Play Sports 8
Play Sports Golf
Play Sports Info
Prime Action Film
Prime Family
Prime Fezztival
Prime Star
Prime Series Serier
Vier Allmennkringkaster
Vijf Underholdning
X Passion Erotisk
JUST TV Livsstil Life Broadcasting Company
MENTtv Musikk Ment Media
TV-Brussel Lokal Openbare Regionale Televisievereniging Brussel
Njam! Livsstil Njam
No Télé Lokal No Tele, Television Locale Et Com- Munautaire Du Hainaut Occidental
Plattelands TV NTV
Offener Kanal Ostbelgien Lokal Offener Kanal Ostbelgien
11 Sport Proximus
11+
Proximus 11 PXM League
Studio 100 TV Barn Studio 100
RTC Télé Liège Lokal Rtc Télé Liège Asbl
Canal Z Nyheter Roularta Media Group
RING TV Lokal
WTV Zuid
Telesambre Télésambre Asbl
Televesdre
Télé MB Television Locale Mons - Borinage
TV Lux Television Locale & Communautaire
TV Com Brabant Tv Com Asbl
RTV Kempen Tv Kempen En Mechelen Vzw
RTV Mechelen
Matélé Namur Vidéoscope Asbl
Rob TV Vlaamse Media Maatschappij
Anne Musikk
KADET Barn
Stories TV Underholdning Vlamex

Bosnia-Hercegovina[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse
Al Jazeera Balkans Nyheter Aljazeera Balkans [15]
Alternativna TV Allmenkringkaster Alternativna Televizija
Druga TV Lokal Arthur
Televizija 5 Religøs Balkan Media
TV Bel Kanal Lokal BEL - KANAL
BHT1 Allmenkringkaster BHRT
Radio televizija Kozarska Dubica Lokal Centar za informisanje I kulturu
Cinema TV (Bosnia) Film CINEMA TV
IN televizija Lokal Telrad Net
NTV Arena Bijeljina Astra Media
NTV 101 (Sanski Most) Mediagraf
Valentino Etno Musikk Deni
Valentino Music
Valentino Music HD
OTV Valentino Lokal
MTV Igman Religøs Društvo za unutrašnju i spoljnu trgovinu i usluge
TV DŽUNGLA Doboj Lokal Džungla Društvo sa ograničenom odgovornošću za turizam, ugostiteljstvo, trgovinu, sport, rekreaciju, informisanje i marketing, Doboj
ELTA TELEVIZIJA ELTA MEDIA GROUP
ELTA 2 Musikk
Face TV (Bosnia) Nyheter FACE
Televizija Simić Lokal Foto Color Labor S
Herceg TV Herceg radio- televizija d.o.o. Trebinje
TV KISS (Bosnia) Hrvatska radiotelevizija Kiseljak d.o.o. za proizvodnju i emitiranje radio- televizijskog programa Kiseljak
Televizija BPK Goražde J.P. «Radio i televizija Bosansko-podrinskog kantona Goražde» Goražde
TV Lukavac Javna ustanova Radio- Televizija Lukavac
Televizija Živinice Javna ustanova radio-televizija Živinice
RTRS Plus Allmenkringkaster JAVNO PREDUZACE RADIO-TELEVIZIJA R.S.
RTRS TV
Televizija Bugojno Lokal Javno preduzeće «RADIO I TELEVIZIJA BUGOJNO» d.o.o. Bugojno
Televizija USK Javno preduzeće «Radio televizija Unsko-sanskog kantona» društvo sa ograničenom odgovornošću Bihać
Televizija Rudo Javno preduzeće Informativni centar Rudo
Televizija Zenica JAVNO PREDUZECE RADIO ISTOCNO SARAJEVO
RTV 7 Tuzla Javno preduzeće Radio- televizija 7 d.o.o. Tuzla
Televizija Cazin Javno preduzeće radio-televizija d.o.o. Cazin
Televizija Visoko JP «Radio i televizija Visoko» d.o.o Visoko
Televizija Kantona Sarajevo JP «Televizija Kantona Sarajevo» d.o.o. Sarajevo
VI-NET Kablovska televizija VI-NET d.o.o. Visoko
TV Kanal 3 (Bosnia) KANAL 3 D.O.O.
DREAMPORN HD Erotisk KANAL 6 D.O.O. TRAVNIK
SEVDAH TV Musikk KANAL 6 D.O.O. TRAVNIK
KTV Zavidovići Lokal KTV Zavidovići d.o.o.
Hema TV Underholdning M&H COMPANY D.O.O. SARAJEVO
M1 Gold (BiH) M1 FILM d.o.o. Sarajevo
M1 Film (BiH) Film M1 FILM d.o.o. Sarajevo
Televizija OSM Lokal Media Market d.o.o.
Hayatovci Barn NEOVISNA TELEVIZIJA HAYAT
Hayat Plus Underholdning
Hayat TV Bosnia Allmenkringkaster
Hayat Folk Musikk
Hayat Music TV
Posavina TV Lokal NETIKS d.o.o. Brčko
NTV Jasmin Nezavisna televizija «Jasmin» d.o.o. Vitez
NTV IC Kakanj Nezavisna televizija «NTV- IC» d.o.o. Kakanj
NTV Amna NTV «Amna» d.o.o. Informativno- prometno i uslužno društvo Tešanj
NTV Jata NTV Jata d.o.o. Srebrenik
NTV Patria NTV PATRIA D.O.O.
OBN Open Broadcast Network Allmenkringkaster OBN D.D./AMC
HTV OSCAR-2 Lokal OSCAR-C d.o.o. Mostar
Pink Erotika 1 Erotisk PINK BH COMPANY
Pink Erotika 2
Pink Erotika 3
Pink Erotika 4
Pink Erotika 5
Pink Erotika 6
Pink Erotika 7
Pink Erotika 8
Pink Super Kids Barn
Pink 2 (BiH) Underholdning
Pink 3 (BiH)
Pink Comedy
Pink Extra
Pink Family
Pink Parada
Pink Pedia
Pink Plus
Pink Reality
Pink Show
Pink Zabava
Pink Action Film
Pink Classic
Pink Crime & Mystery
Pink Film
Pink Horror
Pink Movies
Pink Premium
Pink Romance
Pink Sc-Fi&Fantasy
Pink Thriller
Pink Western
Pink World Cinema
Pink Bosnia & Herzegovina Allmenkringkaster
Pink Fashion Livsstil
Pink Style
Pink Bravo (Music) Musikk
Pink Folk
Pink Folk 2
Pink Hits
Pink Hits 2
Pink Koncert
Pink Music
Pink Music 2
Pink World Nyheter
Fight Network (Pink) Sport
Pink Serije Serier
Pink Soap
TV Hit (Bosnia) Lokal Preduzeće za radio - difuznu, proizvodnu i trgovinsku djelatnost « Hit» d.o.o. Brčko
BDC Televizija Proleter Brčko
PRVI.TV PRVI.TV d.o.o.
RA- TV Tešanj RA- TV d.o.o. Tešanj
TV Istočno Sarajevo Radio i televizija Istočno Sarajevo
Televizija Vogošća Radio i televizija Vogošća za proizvodnju i emitovanje radio i tv programa d.o.o., Vogošća
Televizija Slobomir RADIO TELEVIZIJA SLOBOMIR D.O.O.
RTV Jablanica Radiotelevizija Jablanica d.o.o.
Televizija BN (BN TV) Allmenkringkaster RTV BN D.O.O.
BN Music Musikk RTV BN D.O.O.
Federalna TV Allmenkringkaster RTV FBIH
Televizija Maglaj Lokal RTV Maglaj d.o.o.
Smart televizija (Bosnia) Smart televizija d.o.o.
TV Alfa Underholdning Televizija Alfa Društvo za prenos i emitovanje programa d.o.o. Sarajevo
TV1 BA Allmenkringkaster Televizija jedan d.o.o. Sarajevo
TV Tuzlanska Lokal Tuzlanska televizija d.o.o. Tuzla
Behar TV Int. TVX d.o.o. za radio i televizijsku djelatnost, Sarajevo
Inicijativa TV Kultur og Fakta UDRUŽENJE CENTRI CIVILNIH INICIJATIVA
TV Slon Info Lokal Vidik d.o.o.
Televizija Vikom VIKOM , RADIO I TELEVIZIJA D.O.O.
Mreza Plus Underholdning
IZVORNA TV Musikk
CITY TV (BiH) Lokal
Kanal 6 televizija
PRVA HERCEGOVAČKA
Radio- televizija Doboj
Televizija Prijedor

Bulgaria[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse
Видео Сат / Video Sat Lokal 21 Videosat Ltd. [16]
National Geographic Channel Europe (Version In Bulgarian) Dokumentar 21st Century Fox
Fox Movies (Balkan) Film
24 Kitchen Bulgaria Livsstil
Fox Serier
Foxcrime
Foxlife
359 Tv Musikk 359 Broadcasting Media Eood
Vivacom Arena Film Abner Communication Ltd
Bgnes Nyheter Agentsia Bgnes Eood
Bg Info Channel Livsstil Agentsia Za Konsultatsii I Komunikatsii Eood
Agro Tv Agro Ti Vi Ead
Super 7 Barn Alegro Capital
News7 Bulgaria Nyheter
Tv7 (Bulgaria) Underholdning
Alfa Tv (Ataka) Allmenkringkaster Ataka Party
Bulgarska Khristiyanska Tv Nyheter B H T Ood
Tv Bac Lokal Bats Ltd.
F+ Sport Bg Sat Ad
Tv+ (Bulgaria) Underholdning
Destination Bg (Дестинация Bg) Livsstil Bg Top Myuzik Eood
Hobby Lov Tv
Hobby Tv
Bg Top Music Musikk
Bitv Nyheter Bi Television Ltd.
Bnt 1 Allmenkringkaster Bnt - Bulgarian National Television
Bnt 2
Botevgrad Tv Lokal Bonev I Sadruzhie Sd
Dctv (Plovdiv) Lokal Broadcasting Corporation Еооd
Btv Cinema Film Btv Media Group/Time Warner
Ring Tv (Bulgaria) Sport
Btv Action Underholdning
Btv Comedy
Btv Lady
Vest Tv (Вест Tv) Nyheter C - Vesta Holding Sa,
The World Dikumentar Content Media Corporation International Limited
Delta Music Lokal Delta Ood
Delta Rousse
Diana Cable 1 Diana Cable Tv Ood
Era Tv Nyheter Didi Nik Ood
Aida - Haskovo Lokal Dmd Ood
Bg Music Channel Musikk Dnk Media Group
Wness Tv Livsstil Efishansi Farst Media Eood
Etv Lokal Eskom Media Grup Ood
Eta Rava Tv / Ета Рава Tv Eta Zheleva Eood
Evrokom Pleven Evrokom Natsionalna Kabelna Televizia Ood
Evrokom Nktv Underholdning
Evrokom Tsarevets Lokal Evrokom Tsarevets Ood
Fan Tv Folk Musikk Fen Ti Vi Ood
6tv Lokal Film House Nikolov Et
6tv (Bulgaria)
Ttvi- Travel Tv International Livsstil Globus Media Group
Hit Mix Channel Musikk Hit Ood
Hmtv Film Horizont Media Ad
Chance Tv (Шанс Тв) I C S Bulgaria Eood
Film+ (Version In Bulgarian) Film Iko Romania Srl
Bloomberg Tv Bulgaria Nyheter Investor Tv Eood
Iztochni Rodopi / Източни Родопи Lokal Iztochni Rodopi Ood
Tv Zapad Kabel Sat Zapad Ood
Inlife Tv Livsstil Komodore Bg Eood
Box Tv (Bulgaria) Musikk Konov 79 Eood
Struma Tv Lokal Krakra Ad
Tvn (Bulgaria) Underholdning May Fay Ad
Mu-Vi.Tv Livsstil Meditsinski Universitet Varna Profesor Doktor Paraskev Ivanov Stoyanov
Television Ludogorie Lokal Megamiks Eood
Amоreyo Tv Musikk Mimyuni Media Group Ltd.
Mont 7 Lokal Mont 7 Holding Ood
Телевизия Стойчев/ Tv Stoichev Allmenkringkaster Niko Group Ood
Nova Tv (Bulgaria) Nova Television/MTG
Kino Nova Film
Diema Sport Sport
Diema Sport 2
Nova Sport (Bulgaria)
Diema Underholdning
Diema Family
Eurofootball Sport Nove Internal Eood
Televiziya Shumen Lokal Obshtina Shumen
Fiesta Tv (Bulgaria) Livsstil Omega Films
Planeta Tv Musikk Payner Media Ood
Pleven Sprint Lokal Pleven Sprint Ood
Kanal 9 Popovo Popovo Kabel Ood
Kanal 0 Rn Mediagroup
Rodopi Sat+ Rodopi Sat Plyus Eood
Action+ Film Rozenfeld I Ko Ad
Cinema+
Comedy+
Sport+ Sport
Gabrovo Kabel Rtv Eood
Vtv Vratse Lokal Rtv Vestitel - Vratsa Ead
(Каварна Сат) Sat Kavarna Sat Kavarna Ood
Po Tv Underholdning Sat Tv Ood
Rila Tv Lokal Satelitni Sistemi Ood
S Music Severozapadna Muzikalna Kompania Eood
Shterev Tv Shterev Oil Eood
Okhota I Rybalka International Livsstil Sistema Joint Stock Financial Corporation
Skat Bulgaria Allmenkringkaster Skat Ood
Skat + Underholdning Skat Ood
Alma Mater Tv Sofia University St. Kliment Ohridski
Sportal. Bg Sport Sportal Media Group
Tv Stara Zagora Lokal Statis Ad
Nrg (Vision) Tv Stella - 66 - Stella Dimitrova Et
Tv Darts Stuart Eood
Top Shop Tv Bulgaria Handel Studio Moderna Bulgaria Eood
Telekabel Lokal Telemedia Eood
Telestar Tv Handel Telestar Bulgaria Eood
Television Tourism Tvt Livsstil Television Travel Ad
Television Oko Lokal Televizia Oko Eood
Televizia Rodopi Televizia Rodopi Eood
Tv Varna Allmenkringkaster Televizia Varna Ad
Bg-Dnes.Tv Livsstil Today Tv Bulgaria Eood
Tv Art Dikumentar Tv Art Ood.
Tv Mix (Тв – Микс) Lokal Tv Miks Ad
Tiankov Folk Musikk Tyankov Ltd
Vij Tv (Виж Tv) Lokal Via Information
Nove Tv Videosat Nove Ood
Press Tv - Bulgaria Vis Vitalis Samarski I S Ie Sd
Tv Rodina (Телевизия Родина) Musikk Vvd Ruychev Eood
Zetra Tv Lokal Zetra Petko Chernev Et
Moviestar Tv Film
Bulgaria 24 Livsstil
Aida – Haskovo Lokal
Cherno More
Deimos Tv
Dobroudja Cable
Foton-K
Kanal O
Kiss + M
Kiss 13
Ktv Strandzha
Nnet Com
Sky Tv Bulgaria
Srednogorie Tv
Television Targovishte
Toshevo Info
Tv Zagora
Tvv
Зоната (The Zone)
Ним (Nhm Tv)
Magic Tv (Bulgaria) Musikk
Northwest Music Channel
Roma Tv (Bulgaria)
Bulgarian History Nyheter
Bulgarian National Patriotic Tv (Bnptv)

Danmark[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse
Alt (Aabenraa Lokal Tv) Lokal Aabenraa Lokal Tv [17]
Aktv Nordjylland Religiøs Aalborg Kristne Tv
Abent Landbrug Fyn Lokal Abent Landbrug
Abend Landbrug
Midtvestgaarden
Abent Landbrug Østlige Øer
Airport Tv Ucb Tv Kobenhavn
Aalborg+ An Tv
Ovc Tv Andreas Jorgensen
Aarhus Nyhedstv (Antv) Antv
Folkekirkeinfo Religiøs Arhus Folkekirkelige Tv
Baca Lokal Baca/ Q Tv
Viborg Kommune Biborg Kommune
But (Børne Unge Tv) Born-Og Ungdoms Tv (But)
Dk4 Livsstil Bravad Production Aps
Blgm Tv Lokal Brian Lange
Btitv Nyheter Btitv Solution Organisation
Christiania Tv (Catv) Lokal Christiana Tv
Kulturkanalen Corseg
Tv Loco Daniel Grønaa
Danmarkc Tv Danmarkc Tv
Journalisthøjskolens Tv Danmrks Medie-Og Journalisthøjskole
Dantoto Racing Live Danske Spil A/S
Klima & Energikanalen Demokratisk Oplysning
Ditlokaltv-Jammerbugten Ditlokaltv
DR 1 Danmarks Radio
DR 3 Allmenkringkaster
DR 2
DR Synstolkning
DR Ramasjang Barn
DR Ultra
DR K Kultur og Fakta
Efterskole Tv (Midt-Vest) Lokal Efterskoleforeningen
Efterskole Tv (Syd)
Efterskole Tv (Østjylland)
Efterskole Tv (Nord)
Tv+ (Syd) Egill Egilsson
Kobenhavns Kunst Tv Ehatarina Bagdavadze
Fntv Favrskov-Net Tv
Fcm Tv Fcm Holding
Fk-Tv Fk-Tv
Kirken I Farver Religiøs Folkekirkelig
Folkekirken I Farver Lokal
Tv Fra Folketinget Sender Fra Parlamentet Folketinget
Bl-Tv (Bispebjerg Lokal Tv) Lokal Foreningen Bispebjerg Tv
Aeldretv Foreningen Des 3.Alder
Dkn Tv (Syd) Foreningen Dknet Tv Abenra
Dkn Tv (Midt-Vest) Foreningen Dknet
Dkn Senior
Dkn Tv (Østjylland)
Dkn Tv (Fyn)
Dkn Tv (Bornholm)
Dkn Tv (Nord)
Dkn Tv (Øst)
Estv (Midt-Vest) Foreningen Estv
Tv Samsø Foreningen Fjernsynet Pa Samso
Fjord Tv Foreningen Fjord Tv
Fjord Tv Frederikssund
Fjord Tv Nord
Focus Tv (København) Foreningen Focus Tv
Frederiksberg Senior Tv Foreningen Frederiksberg Senior-Tv
Front Tv (Odense) Foreningen Front Tv
Jazz Tv Foreningen Jazz Tv
Kanal 4 (Frederiksberg Lokal Tv) Foreningen Kanal 4, Frederiksberg Lokal Tv
Kanal Roskilde Foreningen Kanal Roskilde
Kaos Tv Foreningen Kaostv
Fokus Tv (København) Foreningen Kvinder I Fokus
Midtjysk Tv Foreningen Midtjysk Tv
Piratmusik Foreningen Piratmusik
Rtvzik Foreningen Radio Kosovasa Stemme
Silkeborg Lokal Tv Foreningen Silkeborg Lokal Tv
Silkeborg Regionale Tv Foreningen Silkeborg Lokal Tv
More 2 Life Tv Foreningen Top Tv
Tv 1'eren Foreningen Tv 1'eren
Tv Mk Foreningen Tv All Around
Tv Alternativ Foreningen Tv Alternativ
Tv Gladsaxe Foreningen Tv Gladsaxe
Tvt Middelfart Foreningen Tvt Middelfart
Tvt Odense Foreningen Tvt Odense
Tvt Svendborg Foreningen Tvt Svendborg
Tv-Tv Foreningen Tv-Tv
U-Lands Tv Foreningen U-Lands Tv
Vesterbro Lokal Tv Foreningen Vesterbro Lokal-Tv
Fredericiac Tv Fredericia Tv
Fyn Kanalen Fyn Kanalen
Tvmarineret Henrik Jelstrup
Hltv (Holeby Lokal Tv) Hltv
Holstebro Kommunes Tv Holstebro Kommune
Itv (Indvandrer Tv) Indvandrer Tv (Itv)
Jhm Tv Jan Hansen
Skoletv Jorgen Tosti
Kanal 1 (København) Kanal 1
Kanal Esbjerg Kanal Esbjerg
Canal International (København) Kanal International/ Katsj Tv
Kkr / Tv Sjaelland Kkr/Tv
Kkr-Tv Kkr/Tv
Klima Tv Klima Tv
Københavns Miljø Tv Kobenhavns Miljo-Tv
Københavns Ungdoms Tv Kobenhavns Ungdoms-Tv
Tv Udsat Kofoeds Skole
Fagligt Tv Bornholm Lo Storkobenhavn
Fagligt Tv Fyn
Fagligt Tv Nord
Fagligt Tv Østjylland
Station Øresund
Tv Bella (København) Louis Clement
Ørestad Tv Mauricio Reyes
Tv Link (København) Medieforeningen Dastak (Tvlink)
Mtvs (Mediehusets Århus Tv Station) Mediehus Arhus
Lux 1 Mediehuset Kobenhavn Aps
Mltv (Middelfart Lokal Tv) Middelfart Lokal Tv
Tv3 Sport 1 MTG
Tv3 Sport 2
Move Tv (København) Move
Munkebo Lokal Tv Munkebo Lokal Tv
Mvtv Mvtv
Nationalpark Tv Nationalpark Thy
Ngo-Tv Ngo-Tv
Tv Scenen Niels Peter Wivet Jorgensen
24nordjyske Nyheter Nordjyske Medier A/S
Odense Ser Rødt Lokal Odense Ser Rodt/ Rundfunk La Rouge
Østblokken Ostblokken
N-Tv (Nørrebro Tv) Petter Sommerfelt
Familiekanalen Pixio Studios Aps
Qaran Tv (Qm) Qaran Media
Rfe-Tv (Rødovre Lokal Tv) Rfe-Tv
Ringkøbing-Skjern Kommunes Tv Ringkøbing-Skjern Kommune
Ringkøbing-Skjern Og Holstebro Kommunernes Tv Ringkøbing-Skjern Og Holstebro Kommuner
Roskilde Lokal Tv Roskilde Lokal Tv
Kurdan Tv Saad Issa
Handbold Midt-Vest Selsskab Under Stiftelse
Seniornet Seniorer Ie Eu Seniornet
Seniornet Midtjylland
Seniornet Region Hovedstaden
Sifa Tv Bingo Sifa
Skive Kommunes Lokal Tv Skive Kommune
Dancom-Tv Skjold Christensen
Station10 Tv Station 10 Tv
Kanalregional Bornholm Stig H Hasner
Kanalregional Fyn
Kanalregional Hovedstaden
Kanalregional Midt-Vest
Kanalregional Nord
Kanalregional Syd
Kanalregional Øst
Kanalregional Østjylland
Abc Tv (Østjylland) Torben Malta Jacobsen
Tv 3000 Tove Sylvest
Tv 2 Sport Sport Tv 2 Sport A/S
Tv 2 Zulu Underholdning Tv 2 Zulu A/S
Tv77 (Østjylland) Lokal Tv 77 Aps
Tv Europa (Bornholm) Tv Europa
Tv Europa (København)
Tvf (Tv Frederiksberg) Tv Frederiksberg
Tv Glad Kultur Og Fakta Tv Glad
Tv Glad København Lokal
Tv Glad Sjaelland
Tv Glad Syd
Tv Haderslev Tv Haderslev
Tv Kick Tv Kick
Tv Kolding Tv Kolding
Tvk (Tv Korup) Tv Korup
Tv Livskunst Tv Livskunst
Tv Møn Tv Mon
Etnic.Dk Tv Mosaik
Tv Mosaik Esbjerg Tv Mosaik Esbjerg
Tv Østerbro Tv Osterbro
Tv Strandparken Tv Strandparken
Tv Tone Tv Tone
Tv Vores By Tv Vores By V/ Kai Mikkelsen
Tv 2 (Denmark) Allmenkringkaster Tv2/Danmark A/S
Tv 2 Bornholm Brukes Til Distriktsendinger I Tv2
Tv 2 Fyn Brukes Til Distriktsendinger I Tv2
Tv 2 Lorry Brukes Til Distriktsendinger I Tv2
Tv 2 Midt-Vest Brukes Til Distriktsendinger I Tv2
Tv 2 Nord Brukes Til Distriktsendinger I Tv2
Tv 2 Syd Brukes Til Distriktsendinger I Tv2
Tv 2 Østjylland Brukes Til Distriktsendinger I Tv2
Tv Øst Brukes Til Distriktsendinger I Tv2
Tv 2 Fri Livsstil
Tv 2 News Nyheter
Tv 2 Charlie Serier
Tv3 Østjylland Lokal Tv3 Ostjylland
Tvbornholm Tvbornholm
Tvfyn Tvfyn
Tv Salam (København) Tv-Salam
Twilight Tv Twilight Skive Aps
Ugm Tv Ugm-Tv
Uptown Christmas Tv Musikk Uptown Tv Aps
Uptown Classic Tv Uptown Tv Aps
Uptown Tv Uptown Tv Aps
Vtv Helsingør Lokal Vapnagaard Tv
Vff Tv Viborg F.F. Professional Fodbold A/S
Århus Senior Tv Villy Juhl Arhus Senior Tv
Whiskybaeltets Tv Whiskybaeltets
Øens Tv Allmenkringkaster
Udsyn Brukes Til Distriktsendinger I Tv2
Afrowood Tv Kultur Og Fakta
Gender Tv
Universitetsradioen
Words Of Peace
247tv-Fyn Lokal
247tv-Nord
247tv-Øst
Bhtv
Blgm Tv Bornholm
Blgm Tv Fyn
Blgm Tv Midt-Vest
Blgm Tv Nord
Blgm Tv Syd
Blgm Tv Øst
Blgm Tv Østjylland
Børne- Og Ungdoms Tv/ Burt
Color Tv
Den Blå Kanal
Dg-Tv
Ejstrupholm Lokal Tv
Eurozone
Foreningen Es Tv
Fynbo Tv
Gellerup Tv
Infokanal Odense Bynet
Iptv
Itv Østjylland
Kanal 418
Kanal 7 (København)
Klippeøens Tv
Kreativ
Københavns Lokal Tv
Landtv Bornholm
Landtv København
Landzone.Dk
Lejre-Tv
Mchanga
Mv Tv
Nfmk
Nordsjælland Tv Foreningen
Nordvestjysk Lokaltv
Nærsyn Fjernsyn
P.O.V.
Presse Tv
Randers Lokal Tv/Østjysk Tv
Sahan Tv
Sltv
Srtv
Television København
Tv – Odense Min By
Tv Clara
Tv Herning
Tv Kronborg
Tv Kurt (København)
Tv København
Tv Lokal Midt-Vest
Tv Lokal Syd
Tv Lokal Øst
Tv Lokal Østjylland
Tv Sydsjælland
Tv Tonic/Østjyske Studerendes Tv
Tv Ungdom
Tv Vestsjælland
Tvdot
Tvlokal Fyn
Tønder Nær Tv
Udkants-Tv
Ung Tv
Ungjam Tv
Ungmariagerfjord
Viborg Lokal Tv
Vi-Tv
Fgp-Tv Religiøs

Estland[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse
Alo TV Musikk ALO-TV OÜ [18]
Kanal 11 Underholdning EESTI MEEDIA AS
Kanal 12
Kanal 2 Allmenkringkaster
Myhits Musikk
Etv2 Underholdning ERR- Eesti Rahvursringhääling
ETV Allmenkringkaster
ETV+
Kidzone Barn MEGA MAX MEDIA, S.R.O.
Kidzone+
Filmzone Film
Filmzone+
TV 3 Underholdning MTG
TV 6
TVN Allmenkringkaster Mtu Ab Video (Ab Media Group)
Lites Lokal N&V OU
Orsent TV Allmenkringkaster ORSENT OÜ
Tallinna TV SA TALLINNA TELEVISIOON

Finland[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse
Alastaron Kaapeli-Tv Lokal Alastaron Kaapeli-Tv Ry
Dina (Finland) Ammattikorkeakoulu Arcada
Adulttv.Fi Erotisk Atv-Tuotanto Oy
Digiviihde
Estradi Tv Commonwealth Bank Of Australia
Alfa Tv (Finland) Underholdning Brilliance Communications Oy
Frii Discovery Communications
Kutonen
Tv5
Ekenäs Tv Lokal Ekenäs Tv Ab
Tv3 (Finland) Underholdning Elisa Oyj
Sveatv-Infokanava
Iskelmätv/Harju & Pöntinen Hd Musikk Etelä-Pohjanmaan Viestintä Oy
Fox (Version In Finnish) Underholdning Fox International Channels
Jtvp (Jakobstad-Tv-Pietarsaari) Lokal Jakobstad-Tv-Pietarsaari Rf
Tv Jyväskylä Jyväsviestintä Oy
Karis Tv Karis Tv Ab
Keskis När Tv Keskis Tv -Bykanal, Kyläkanava
Krs Tv Krs-Tv R.F Kristinestad.
Avainkanava Kustannushuone Oy
Nopola News Kyyjärven Mediamyllärit Ry
Kärklax Lokal Tv Kärklax Lokal-Tv
Källby När-Tv Kållby När-Tv
Larsmo Tv Larsmo När-Tv R.F.
Taivas Tv7 Religiøs Lighthouse Network Ltd Oy
Louhela Tv Lokal Louhelan Huolto Oy
Malax Lokal Tv Malax Lokal Tv Förening R.F.
Maxmo-Tottesund Lokal Tv Maxmo-Tottesund Lokal-Tv
Viasat Jääkiekko Sport MTG
Viasat Urheilu
MTV3 Allmenkringkaster Mtv Oy/Bonnier
C More Juniori Barn
MTV Fakta Dokumentar
C More Sport 1 Sport
C More Sport 2
MTV Sport F1 Data
MTV Sport F1 Kohokohdat
MTV Sport F1 On Board
MTV Sport F1 Sijainti
MTV Sport F1 Varikko
Ava Tv Underholdning
Big Brother (Finland)
C More Max
Sub
Suomiareena
Ny-Tv (Nykarleby Lokal Tv) Lokal Nykarleby Lokal-Tv
När-Tv (Finland) Närpes När-Tv
Kaupunki Oy Tamperen Kampunki Televisio
Pargas Lokal Tv Pargas Lokal-Tv
Pedersöre Tv Pedersöre Lokal-Tv
Petalax-Bergö Lokal Tv Petalax - Bergö Lokal-Tv
Petsmo Tv Petsmo Centralantennandelslag
Kuhmon Kipinä Pro Kuhmo Oy
Raisio Kanava Raision Kaupunki
Nelonen Prime Film Sanoma Oyj
Nelonen Maailma Kultur Og Fakta
Liv Livsstil
Nelonen Pro 1 Sport
Nelonen Pro 2
Nelonen Pro 3
Nelonen Pro 4
Nelonen Pro 5
Nelonen Pro 6
Nelonen Pro 7
Nelonen Pro 8
Hero Underholdning
Jim
Nelonen
Nelonen Nappula
Solf Tv Lokal Solf Lokal-Tv
Stv (Sundom Lokal Tv) Sundom Lokal Tv
Tototv Suomen Hippos
Turku Tv Lokal Ts-Yhtymäoy/Turun Sanomat
Turun Tv Turun Seudun Puhelin Oy
Tv Aland Tv Åland Productions Ab
Jsv-Tv (Finland) Vakka-Suomen Puhelin Oy
Wörtv Wör Tv
Yle Tv1 Yle
Yle Tv2
Yle Fem Allmenkringkaster
Yle Teema Kultur Og Fakta
Yle Areena
Ylistaro Tv Lokal Ylistaro Tv -Kyläkanava
Arvas Lokal Tv Årvas Tv
Botniatv
Citycamera (Finland)
Ganal Tv
Joutokanava
K5 (Finland)
Laitila Tv
Oubs
Raumatv
Stadi Tv (Finland)
Wave 100 (Finland)
Tv Etusivu

Frankrike[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse
Ouatch TV International Linguistic And Cultural 100 PAS PRODUCTIONS [19]
Dating TV 26PROD
Tv Sud Montpellier Lokal 7 L
Alsace 20 Lokal A TELE
Mangas Barn AB THEMATIQUES
Animaux Dokumentar
Action Film
Cine FX Film
Trek International Linguistic And Cultural
Toute L'histoire Dokumentar Ab Thematiques
Ciné Polar Film
Science Et Vie Tv International Linguistic And Cultural
Chasse Et Pêche Livsstil
Ab Moteurs Sport
Ab 1 Underholdning
Kmt Lokal Adtmc (Association Pour Le Développement Des Techniques Modernes De Communication)
Aerostar TV Livsstil AEROSTAR TV
Africabox TV Musikk AFRICABOX DISTRIBUTION
Ubiznews AFROBIZ
Delta TV Lokal AGIVA (ASSOCIATION DE GESTION ET D'INFORMATION DE LA VIE ASSOCIATIVE)
D!Ci Tv Lokal Alto
Angers Télé Lokal Angers Loire Television
Antenne Réunion Lokal Antenne Reunion Television
Klb Tv Underholdning
Atv- Antilles Télévision Lokal Antilles Television
Aptv Religiøs Asccav Association Sportive Culturelle Chetienne Audiovisuelle
Tvfamille Lokal ASOCIATION TELEVISION DE LA FAMILLE
Terre D'info Nyheter ASSEMBLÉE PERMANENTE DES CHAMBRES D'AGRICULTURE
Reflets Lokal ASSOCIATION ARCADES
Bdm Tv Lokal Association Banlieues Du Monde
Canal Local De Benfeld Lokal Association Benfeld Tv
Télé Bocal Lokal Association Bocal
Canal Local D'erstein Lokal Association Canal Local Erstein
Canal Nord Lokal Association Carmen
Cinaps TV Lokal ASSOCIATION CINAPS TV
Rejoice Tv (France) Religiøs Association Culturelle De L’église Évangélique De Rejoice Chapel Ministries
Faya TV Lokal ASSOCIATION DE LA COMPAGNIE FAYA TV
Ktv (Guyane) Lokal Association Diaspora Pour L’exploitation De La Chaîne De Télévision Ktv
Canal Gambsheim Lokal Association Du Canal Local De Télévision De La Commune De Gambsheim
Freenews ASSOCIATION FREENEWS
Canal Ha! Lokal Association Infos Ha
Chaumont TV Lokal ASSOCIATION L'ATELIER D'IMAGES
O2 Zone Tv Lokal Association O2zone
Chiconi Fm Lokal Association Radio Chiconi
Arte (Version In French) Kultur Og Fakta Association Relative A La Television Europeenne (Arte G.E.I.E.)
Astv Lokal Association Synthoise Pour La Télévision Locale
Télé Kreol Lokal Association Télé Kreol
Télé Paese Lokal Association Tele Paese
Télévision Locale De Biesheim Lokal Association Télévision Locale De Biesheim
Tv Rosselle (Tvr) Lokal Association Tv Rosselle
Tvcs (Tv Des Coteaux À La Souffel) Lokal Association Tvcs La Television Des Coteaux
Télévision Locale De Marbache (Tvlm) Lokal Association Tvlm
Wtw Wasselonne Lokal Association Wtvprod
Yvelines Première Lokal Association Yvelines Première
Piment TV Lokal ASSOCIATION ZILAOR
Astrocenter TV Underholdning ASTROCENTER.TV
Pierisel TV Lokal ATILAC (ASSOCIATION DES TÉLÉVISIONS D’INFORMATION LOCALE EN ALSACE CENTRALE)
Tlc Télévision Locale Du Choletais (Canal Cholet) Lokal Atv Sarl
Azur TV Lokal AZUR TV
Stad'Afric Sport BAIGOM COMPAGNY
Eclair TV Lokal BASSE TERRE TELEVISION SA
Berbère Jeunesse Barn Berbere Television
Berbère Music Musikk
Berbere Television
Beur TV BEUR TV
Bfm Business Nyheter Bfm Tv
Bfm Paris Nyheter
Bfm Tv Nyheter
Tf1 Allmenkringkaster Bouygues
Tmc Allmenkringkaster
Histoire Dokumentar
Ushuaia TV Livsstil
Hd1 (France) Serier
Campagnes TV Nyheter Campagnes TV
Canal 15 (France) Lokal Canal 15 Television (Ville De La Roche Sur Yon)
Normandie Tv Cotentin Lokal Cap Caen
Bfm Business Ile De France Cbfm
Canal Santé Livsstil Centre Hospitalier De Sambre-Avesnois
Lcp - Assemblée Nationale Sender Fra Palamentet Chaine Parlementaire Assemblee Nationale
Chérie 25 Underholdning CHERIE HD
Clubbing TV Musikk CLUBBING TV
Mandarin TV C-MEDIA
Colmax TV Erotisk COLMAX
13ème Rue Serier COMCAST CORPORATION
Tropik TV Livsstil COM'IN (TROPIK TV)
Iltv Lokal Communauté D'agglomération De Hénin-Carvin
Demain IDF Lokal DEMAIN
Demain Nyheter DEMAIN
Ty Télé Lokal Demain Sud Bretagne
Eurosport 1 (Version In French) Sport Discovery Communications Inc
Eurosport 1 France Sport
Eurosport 2 (Version In French) Sport
Numéro 23 (Tvous La Télédiversité) Serier Diversité Tv France
Idf1 Lokal Ensemble Tv
L’Equipe Sport EQUIPE 24 24
Bip Tv Lokal Etablissement Public De Coopération Culturelle D'issoudun
Regard Sur Lokal Etc… Video
Sud1ère EURL X-POL
Voyage Livsstil FOX INTERNATIONAL CHANNELS (UK) LIMITED, 21st Century Fox
France 3 Allmenkringkaster FRANCE TELEVISIONS
Ludo Web Tv Barn France Televisions
France 5 Kultur Og Fakta FRANCE TELEVISIONS
Guadeloupe 1ère TV Lokal
Guyane 1ère TV Lokal
Martinique 1ère TV Lokal
Mayotte 1ère TV Lokal
Nouvelle-Calédonie 1ère TV Lokal
Polynésie 1ère TV Lokal
Réunion 1ère TV Lokal
Saint-Pierre Et Miquelon 1ère TV Lokal
Wallis-Et-Futuna 1ère TV Lokal
France Info Tv Nyheter
France 4 Underholdning
France 3 Alpes
France 3 Alsace
France 3 Aquitaine
France 3 Auvergne
France 3 Basse-Normandie
France 3 Bourgogne
France 3 Bretagne
France 3 Centre
France 3 Champagne-Ardenne
France 3 Corse
France 3 Corse Via Stella
France 3 Côte D'azur
France 3 Franche Comté
France 3 Haute-Normandie
France 3 Languedoc Roussillon
France 3 Limousin
France 3 Lorraine
France 3 Midi Pyrénées
France 3 Nord Pas-De-Calais
France 3 Paris Ile-De-France
France 3 Pays De La Loire
France 3 Picardie
France 3 Poitou-Charentes
France 3 Provence-Alpes
France 3 Rhône-Alpes
France O
Telif - Télévision Ile-De-France Lokal Franciliennes Tv
Equidia Life Sport G.I.E Pari Mutuel Urbain
Equidia Live Sport
Equidia Pro Sport
Girondins TV Sport GIRONDINS EXPRESSIONS
Indies Live Allmenkringkaster Global Head Consulting
Grand Lille Tv Lokal Grand Lille Tv
Zouk Television Musikk Granier Music Evénéments
C8 Allmenkringkaster Groupe Canal+ Sa
Canal 32 (Tv Locale De Troyes) Lokal Groupe Hersant Media
J4t (Just For Talent) Musikk Groupe My First Television
Melody TV Musikk HARMONY
Hb7 Tv Film Hb7
Non Stop People Underholdning Hd Editions Sas
Hlive Hlive
Best Of Shopping Handel Home Shopping Service (Hss)
Icon Africa Tv Allmenkringkaster Icon Africa Television
La Locale Lokal Image Local Multimedia
Imed TV IMED TV
Sutka City Insight Management
Jalsa TV Allmenkringkaster Jalsa TV
Kanal Austral Musikk Kanal Austral
Orléans TV Lokal KRIEF GROUP, CONCORD TELECOM
Kwezi TV KWEZI TELEVISION
Lci Nyheter La Chaine
Lci Mobile Nyheter
Lcm- La Chaîne Marseille Lokal
Public Sénat Sender Fra Palamentet
Ldvtv Lokal La Maison Des Lyceens Leonard De Vinci
Tv Tours Lokal La Nouvelle Republique Du Centre Ouest
Territorial TV Lokal LA TELE DU NET
Canal J Barn LAGARDERE
Gulli Barn
Tiji Barn
June (France) Livsstil
Mcm Musikk
Mcm Top Musikk
Rfm Tv Musikk
La Chaîne Du Père Noël Underholdning
Star24 International Linguistic And Cultural L'Agence Exclusive
Lmtv Sarthe Lokal Le Mans Television
Tv Mayenne Lokal Les Amis De Tv Mayenne
L' Enorme Tv Underholdning Les Chaines Tv Interactives
Qvc (France) Handel Liberty Global
Brezhoweb Lokal LIONEL BUANNIC - KROUIN
Tl7 (Télévision Loire 7) Lokal Loire Tele
Lyon Capitale Tv Lokal Lyon Capitale Tv
2 Rives Tv Lyon Tv Cable
M6 Boutique Handel M6 Boutique La Chaine
Mfm Tv (France) Musikk Madras Fm
Maritima TV Lokal MARTIGUES COMMUNICATION SA
Sport 365 HD Sport MEDIA 365
Ripaille TV Livsstil Media Et Caetera
M6 Allmenkringkaster Metropole Television
Mirabelle TV Lokal MIRABELLE T.V.
Mithaq TV Religiøs Mithaq France
Cartoon's (Version In French) Barn Mobibase
Bikini TV Erotisk MOBIBASE
Emmanuelle TV Erotisk
Strip TV Erotisk
Short Films Tv (Version In French) Film
Bollywood TV Musikk
News Tv Nyheter
Scream TV Serier
Series Zone Serier
Speed TV Sport
Xtrem Sports Sport
Joke TV Underholdning
Mad Tv (Mobibase – Version In English) Underholdning
Mad Tv (Mobibase – Version In French) Underholdning
Street Tv (Version In French) Underholdning
Ze Best Of Tv Underholdning
Gaming Tv (Version In French)
Montagne TV Livsstil MONTAGNE TV
Mosaïk Lokal MOSAIK TELEVISION SANS FRONTIERE
Châtel TV Lokal MOTIV OXYGENE
Motors TV Sport MOTORS TV
Trace Africa Musikk MTG
Trace Gospel (France) Musikk
Trace Toca Musikk
Trace Tropical Musikk
Télé Nantes Lokal N7 Tv
Nolife Underholdning NOLIFE
Nrj Dance Musikk Nrj Group
Nrj Hits Musikk
Nrj Pop Rock Musikk
Nrj 12 Underholdning
Nt1 Allmenkringkaster Nt1
Mcs Bien-Être Livsstil Numericable-Sfr, Altice S.A.
Mcs Maison Livsstil
Mcs Extrême Sport
Mcs Tennis Sport
Sfr Sport 2 Sport
Beblack Africa (Bblk Africa) Musikk Obouo Music Limited
Beblack Caribbean (Bblk Caribbean) Musikk
Beblack Classik (Bblk Classik) Musikk
Oc Télé Oc Prod
Ocschoc Film OCS
Ocscity Film
Ocsgeants Film
Ocsmax Serier
Rombas Télévision (Rtv) Lokal Office Municipal De La Culture De Rombas
Tv9 Mercantour Lokal Offices De Tourisme Du Mercantour
Oito TV Kultur Og Fakta OITO TV
Oltv Sport Ol Images
Omtv Sport Om Tv
Om5 Tv (Outre-Mer Tv) Om5 Tv
Onzeo Sport ONZEO
Noot TV Underholdning OPEN NOOT TV
O5 (Ofive) Livsstil Oyas Tv
Paris Premiere Underholdning Paris Premiere
Tv8 Moselle Est Lokal Pôle Multimédia Moselle-Est
Purescreens Nature Hd Purescreens
The Museum Channel Purescreens
La Chaîne Accordéon Musikk Pylprod
Tvpi Lokal Pyreneenne De Television Sarl
Bein Sport 1 Sport Qatar Media Corporation
Bein Sport 2
Bein Sport 3
Bein Sport Max 4
Bein Sport Max 5
Bein Sport Max 6
Bein Sport Max 7
Bein Sport Max 8
Bein Sport Max 9
Bein Sport Max 10
Beffroi Vision Lokal Régie De Télédistribution Du Cateau Cambrésis
Canal Stim Régie De Télévidéocommunication De Stiring-Wendel
Tlva (Télévision Locale Du Val D'argent) Régie Intercommunale De Télédistribution
Tv3v (Télévision Des Trois Vallées) Régie Intercommunale De Télédistribution
Tv Cristal Régie Intercommunale De Télédistribution Du Pays De Bitche
Espace ATV RÉGIE MUNICIPALE D’ELECTRICITÉ ET DE TÉLÉDISTRIBUTION D’AMNEVILLE
Cvs (Creutzwald Vidéo Studio) Regie Municipale De Creutzwald
Télé Dieue Régie Municipale De Dieue-Sur-Meuse
Créfiotes TV REGIE MUNICIPALE DE TÉLÉDISTRIBUTION DE ROSSELANGE
Tv Gic Bouquenom Régie Municipale D'électricité De Sarre-Union
Stv (Schoeneck Télévision) Régie Municipale D'électricité Et De Télédistribution De Schoeneck
Hvs (Hombourg Vidéo Studio) Régie Municipale D'électricité Et De Télédistribution Hombourg-Haut
Canal Local De Basse-Ham Régie Municipale. D’exploitation Du Réseau De Télédistribution De Basse-Ham
Tvr Rennes 35 Bretagne Rennes Cite Media
Rmc Découverte Dokumentar Rmc Decouverte
M6 Music Musikk Rtl Group Sa
Série Club Serier Rtl Group Sa
6Ter Underholdning RTL GROUP SA
W9 Rtl Group Sa
Perpignan Info Lokal Saeml Perpignan Infos
Canal 10 (France) Sarl Canal 10
Carrib'in Tv Sarl Production Des Îles
Atg (Guyane Française) Sas Atg
Arretsurimages.Tv Kultur Og Fakta Sas Loubiana
Annonces TV Handel SAS MEDIACOM
Tlp (Télé Locale Provence) Lokal Scic (Société Coopérative D Intérêt Collectif) Tlp
Télé Melody Musikk Senior Communications
Mce (Ma Chaîne Etudiante) Livsstil Senti
Télé Brest Lokal Sercab
Sfr Sport 1 Sport Sfr - Ste Francaise De Radiotelephone («Neufbox De Sfr»)
Sfr Sport 2 Sfr - Ste Francaise De Radiotelephone («Neufbox De Sfr»)
Sfr Sport 3 Sfr - Ste Francaise De Radiotelephone («Neufbox De Sfr»)
Sfr Sport 4 Sfr - Ste Francaise De Radiotelephone («Neufbox De Sfr»)
Sfr Sport 5 Sfr - Ste Francaise De Radiotelephone («Neufbox De Sfr»)
Sikka TV Nyheter Sikka International
Wéo Lokal SOC TELEVISION MULTILOCALE NORD PDC
Matélé SOCIETE ANGERS LOIRE TELEVISIONS
Tlm (Télé Lyon Métropole) Societe Anonyme Lyonnaise De Television
Ic1 SOCIETE CLERMONTOISE DE TELEVISION
Nctv Société De Télévision-Radio
Téva Livsstil SOCIETE D'EDITION DE PROGRAMMES THEMATIQUES
Kto Religiøs Societe Internationale Television Communication
Télévision Locale Du Sicasso (Télégraff) Lokal Syndicat Intercommunal À Vocation Unique Pour Le Câblage De Strasbourg Sud-Ouest (Sicasso)
Télé Gohelle Syndicat Intercommunal Sigdec
Canal Coquelicot 196 Syndicat Mixte De Vidéocommunication De L'est Parisien (Symvep)
Tv Sud Camargue-Cévennes T.M.S.
Tntv- Tahiti Nui Télévision Tahiti Nui Television (Tntv)
Exo Tv Musikk Technique Diffusion Numerique
Célà TV Lokal TELE DES PERTUIS
Télé Doller Tele Doller
Télé Grenoble Telegrenoble
Euroshopping Tv Handel Teleshopping
314 Tv Kultur Og Fakta Telethic
Tébéo Lokal TELEVISION BRETAGNE OUEST
Tébésud TELEVISION BRETAGNE SUD
Télévision De La Famille Religiøs Télévision De La Famille
Tvo (Télévision Locale D'ottrott) Lokal Television Locale D’ottrott
Télévision Musicale Antillaise Tma Musikk Television Musicale Antillaise
Tna Kultur Og Fakta Television Numerique Alternative
Vivolta Livsstil TELEVISTA
Nollywood Tv (Version In French) Film Thema
Tlt- Télé Toulouse Lokal Toulouse Television
Tcm Cinéma Film Turner Broadcasting System France
Lcn La Chaîne Normande Lokal Tv 276
Tv7 (Bordeaux) Tv 7 Bordeaux Sa
Tv8 Mont-Blanc Tv 8 Mont Blanc
Tv Breizh Underholdning Tv Breizh
Opal’TV Lokal TV COTE D OPALE
Tv Fil 78 Tv Fil 78 (Slecansqca)
La Chaîne Météo Tv Meteo
Tv 77 Tv Sud 77
Tv 34 Unifilms Productions
Tv Vendée Vendee Images
Game One Music Hd Musikk Viacom
Game One Viacom
J-One Viacom
Tv7 Colmar Lokal Vialis
Télessonne VIDEOCABLE 91
Villages TV VILLAGES TV
Clta (Télévision Locale D’abreschviller Et Environs – Tlae) Ville D'abreschviller
Télévision Locale D'oberhoffen-Sur-Moder (Tvo) Ville D'd'oberhoffen Sur Moder
Télévision Locale De Bischwiller Ville De Bischwiller
Canal Brebières Ville De Brebieres
Canal Huit Bruyères Ville De Bruyères
Tv8 Clermont-Ferrand Ville De Clermont-Ferrand
Crespin Télévision Ville De Crespin
Canal Wingen Ville De De Wingen-Sur-Moder
Télé Dole Ville De Dole
Canal Fi Ville De Figeac
Fenêtre Sur Florange Ville De Florange
Hayange Infos Ville De Hayange
Wantz Neu's Tv Ville De La Wantzenau
7a Limoges Ville De Limoges
Canal Local De Lingolsheim Ville De Lingolsheim
Canal Info Longeville Ville De Longeville
Actelong VILLE DE LONGUYON
Télévision Locale De Luneville (Tvl) Ville De Luneville
Cap Canal Ville De Lyon
Télé Maizières Ville De Maizieres
Reflets 8 VILLE DE MARCKOLSHEIM
Canal 7 (France) Ville De Marolles-En-Brie
Mi7 (Montreuil Info 7) Ville De Montreuil
Pam TV VILLE DE PONT-À-MOUSSON
Canal 9 (France) Ville De Pont-De-Claix
Arcâble VILLE DE REMIREMONT
Canal Rosheim Ville De Rosheim
Rosny Télévision Ville De Rosny-Sous-Bois
Rueil Télévision Ville De Rueil-Malmaison
Saint-Louis Tv Ville De Saint Louis
Atmosphère TV VILLE DE SAINT-MARTIN EN CAMPAGNE
Rohan TV VILLE DE SAVERNE
Canal Schilick Ville De Schiltigheim
Tv Saletio Ville De Seltz
Strasbourg Télévision Ville De Strasbourg
Regard Sur La Ville Ville De Talange
Canal Local Valenciennois Ville De Valenciennes
Woippy TV VILLE DE WOIPPY
Playin'TV VISIWARE
Canal+ Allmenkringkaster VIVENDI
Canal+ Calédonie Vivendi
Canal+ En Clair Vivendi
Piwi+ Barn VIVENDI
Télétoon+ VIVENDI
Planète+ Dokumentar VIVENDI
Planète+ A&E VIVENDI
Planète+ Ci (Crime & Investigation) Vivendi
Pink X Erotisk VIVENDI
Canal+ Cinéma Film Vivendi
Cine+ VIVENDI
Ciné+ Classic Vivendi
Ciné+ Club Vivendi
Ciné+ Emotion Vivendi
Ciné+ Famiz Vivendi
Ciné+ Frisson Vivendi
Ciné+ Premier Vivendi
Tv Festival De Cannes Vivendi
Campus Bac Kultur Og Fakta Vivendi
Seasons Livsstil VIVENDI
Canal+ Antilles Lokal Vivendi
Canal+ Guyane Vivendi
Canal+ Réunion Vivendi
Canal Sakifo Musikk Vivendi
Cstar VIVENDI
Gospel Music Tv Vivendi
Cnews Nyheter VIVENDI
Canal+ Séries Serier Vivendi
Canal+ Sport Sport Vivendi
Foot+ VIVENDI
Golf+ VIVENDI
Infosport+ VIVENDI
Rugby+ VIVENDI
Canal+ Décalé Underholdning Vivendi
Canal+ Family Vivendi
Comédie+ VIVENDI
Pink TV VIVENDI
Armor TV Lokal VO PRODUCTIONS
Voo Tv Voo Tv
Vosges Télévision Images Plus Vosges Television
Votv VOTV (TELEVISION DU VAL D'OISE)
Disney Channel France Barn Walt Disney Inc
Disney Junior France Walt Disney Inc
Disney Nature Tv Walt Disney Inc
Disney Xd France Walt Disney Inc
Men’s UP TV Livsstil WARM-UP INTERACTIVE
Wild Earth Tv 3d Wild Earth Productions Limited
Canal Munster Lokal
Knetwork
Morhange TV
Poligny Télévision
Téléantilles
Télévision Locale De Fresnoy-Le-Grand
Télévision Schweighouse-Sur-Moder (Tvs)
Télim TV
Tv Aime
Tvm Est Parisien
Vmtv
Ligue 2 Multicanaux 1 Sport
Ligue 2 Multicanaux 2
Ligue 2 Multicanaux 3
Ufc Premium
Latv3d

Georgia[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Hellas[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Hviterussland[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Irland[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Island[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Italia[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Kosovo[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Kroatia[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Kypros[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Latvia[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Liechtenstein[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Litauen[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Luxembourg[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Makedonia[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Malta[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Moldova[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Monaco[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Montenegro[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Nederland[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Polen[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Portugal[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Romania[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Russland[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

San Marino[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Serbia[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Slovakia[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Slovenia[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Spania[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Storbritannia[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Sveits[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Sverige[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Tsjekkia[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Tyskland[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Ukraina[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Ungarn[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Vatikanstaten[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Østerrike[rediger | rediger kilde]

Navn Beskrivelse Lansert Eier Referanse

Nord-Amerika[rediger | rediger kilde]

Canada[rediger | rediger kilde]

(USAs stater)[rediger | rediger kilde]

Mexico[rediger | rediger kilde]

(Land i Latin-Amerika)[rediger | rediger kilde]

Sør Amerika[rediger | rediger kilde]

(Sør-Amerikanske Land)[rediger | rediger kilde]

Afrika[rediger | rediger kilde]

(Afrikanske Land)[rediger | rediger kilde]

Asia[rediger | rediger kilde]

(Asiatiske Land)[rediger | rediger kilde]

Oseania[rediger | rediger kilde]

(Oseaniske Land med land og/eller kolonier i Stillehavet)[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ a b c «Medienorge Liste over Norske TV-kanaler». medienorge (norsk). Besøkt 26. juni 2017. 
  2. ^ a b c d e f g h i j k l m Observatory, European Audiovisual. «TV and on-demand audiovisual services in Norway». mavise.obs.coe.int. Besøkt 28. juni 2017. 
  3. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p «Grunnpakken - Canal Digital Kabel». kabel.canaldigital.no (norsk). Besøkt 26. juni 2017. 
  4. ^ «TV 2 Sport Total». kabel.canaldigital.no (norsk). Arkivert fra originalen 2017-04-19. Besøkt 26. juni 2017. 
  5. ^ a b c d «Kanalpakker - www.altibox.no». www.altibox.no (engelsk). Besøkt 27. juni 2017. 
  6. ^ «Viasat Film». kabel.canaldigital.no (norsk). Besøkt 26. juni 2017. 
  7. ^ «Viasat lanserer en ren eSport-kanal». 27. april 2016. Besøkt 27. juni 2017. 
  8. ^ «C More Film og Serier fra Canal Digital». kabel.canaldigital.no (norsk). Besøkt 26. juni 2017. 
  9. ^ Observatory, European Audiovisual. «TV and on-demand audiovisual services in Belgium». mavise.obs.coe.int. Besøkt 30. juni 2017. 
  10. ^ Observatory, European Audiovisual. «Channel listing». mavise.obs.coe.int. Besøkt 29. juni 2017. 
  11. ^ RTVA., Andorra Difusió. «Andorra Difusió. El web de Ràdio i Televisió d'Andorra.». www.andorradifusio.ad (katalansk). Besøkt 29. juni 2017. 
  12. ^ Observatory, European Audiovisual. «Channel listing of German-Belgium Community». mavise.obs.coe.int. Besøkt 30. juni 2017. 
  13. ^ Observatory, European Audiovisual. «Channel listing of French-Belgium Community». mavise.obs.coe.int. Besøkt 30. juni 2017. 
  14. ^ Observatory, European Audiovisual. «Channel listing of Dutch-Belgium Community». mavise.obs.coe.int. Besøkt 30. juni 2017. 
  15. ^ Observatory, European Audiovisual. «Channel listing». mavise.obs.coe.int. Besøkt 30. juni 2017. 
  16. ^ Observatory, European Audiovisual. «Channel listing». mavise.obs.coe.int. Besøkt 1. juli 2017. 
  17. ^ Observatory, European Audiovisual. «Channel listing». mavise.obs.coe.int. Besøkt 1. juli 2017. 
  18. ^ Observatory, European Audiovisual. «Channel listing». mavise.obs.coe.int. Besøkt 1. juli 2017. 
  19. ^ Observatory, European Audiovisual. «Channel listing». mavise.obs.coe.int. Besøkt 1. juli 2017.