Liste over norske alpinanlegg

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Liste over norske alpinanlegg er en ukomplett liste over slike anlegg. Lista må gjennomgås med hensyn til navn på de enkelte anleggene, i tillegg til at den må kompletteres.

Anlegg med fare for stengning[rediger | rediger kilde]

Norske alpinanlegg[rediger | rediger kilde]

Høyde moh. er høyeste høyde i anlegget.

Akershus[rediger | rediger kilde]

Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh. Geografisk posisjon
Vardåsen skisenter Borgen Asker Akershus 2 2 130 59°48′40″N 10°25′51″Ø
Kirkerudbakken skisenter Kirkerud Bærum Akershus 3 2 120 59°54′19″N 10°28′51″Ø
Kolsås skisenter Kolsås Bærum Akershus 3 2 150 59°56′11″N 10°31′19″Ø
Lommedalen skisenter Lommedalen Bærum Akershus 2 2 141 59°57′19″N 10°28′53″Ø
Hurdal skisenter Hurdal Hurdal Akershus 4 10 285 60°27′53″N 11°04′04″Ø
Varingskollen Hakadal Nittedal Akershus 5 5 400 60°06′13″N 10°50′34″Ø
Nylendlia skianlegg Kjeller Skedsmo Akershus 1 1 63 59°58′58″N 11°01′05″Ø
Nannestad skisenter Maura Nannestad Akershus 1 2 150 60°15′48″N 11°01′25″Ø
Kniplia skisenter Gjerdrum Gjerdrum Akershus 1 1 86 60°03′51″N 11°00′33″Ø
Bjørkelangen skisenter Bjørkelangen Aurskog-Høland Akershus 59°53′11″N 11°32′43″Ø
Marikollen skisenter Fjerdingby Rælingen Akershus 2 3 200 59°55′20″N 11°03′29″Ø
Ingierkollen slalåmsenter Kolbotn Oppegård Akershus 2 3 115 59°48′08″N 10°47′36″Ø
Trolldalen skisenter Siggerud Ski Akershus stengt 59°47′13″N 10°52′31″Ø
Brattbakken Nesodden Nesodden Akershus 1 1 55 59°50′19″N 10°39′17″Ø

Aust-Agder[rediger | rediger kilde]

0 i tabellen betyr at verdien mangler
Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh. Geografisk posisjon
Vegårshei ski- og aktivitetssenter Vegårshei Vegårshei Aust-Agder 1 1 80 0 58°45′15″N 8°51′26″Ø
Brokke alpinsenter Brokke Valle Aust-Agder 3 5 230 780 59°05′38″N 7°27′00″Ø
Hovden skisenter Hovden i Setesdal Bykle Aust-Agder 8 27 420 1180 59°34′08″N 7°20′55″Ø

Buskerud[rediger | rediger kilde]

0 i tabellen betyr at verdien mangler
Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh. Geografisk posisjon
Vikersund alpinsenter Vikersund Modum Buskerud 2 1 555 0 59°58′02″N 10°01′04″Ø
Haglebu skisenter Haglebu Sigdal Buskerud 4 4 200 0 60°20′41″N 9°11′28″Ø
Bergerbakken alpinanlegg Hvittingfoss Kongsberg Buskerud 1 3 160 0 59°29′50″N 10°00′25″Ø
Ringkollen alpin Ringkollen Ringerike Buskerud 1 2 0 0 60°09′54″N 10°23′03″Ø
Nystølen skitrekk Nesbyen Nes Buskerud 1 3 50 980 60°30′51″N 8°57′48″Ø
Ranten skitrekk Nesbyen Nes Buskerud 1 2 130 1000 60°32′06″N 8°47′00″Ø
Liatoppen skisenter Liatoppen Ål Buskerud 1 2 110 0 60°40′11″N 8°37′18″Ø
Skarslia ski- og akesenter Bergsjøområdet Ål Buskerud 2 2 185 900 60°40′56″N 8°17′10″Ø
Dagali Fjellpark Dagali Hol Buskerud 2 5 220 900 60°23′44″N 8°25′23″Ø
Lia skisenter Geilo Hol Buskerud 0 0 0 850 60°27′48″N 8°21′52″Ø
Slaatta skisenter Geilo Hol Buskerud 4 7 140 0 60°32′20″N 8°12′42″Ø
Tempelseter skiheis Eggedal Sigdal Buskerud 1 3 0 0 60°16′22″N 9°24′40″Ø
Blefjellheisen Blefjell Flesberg Buskerud 1 3 130 0 59°48′11″N 9°23′45″Ø
Fagerfjell skisenter Blefjell Flesberg Buskerud 3 7 145 650 59°49′50″N 9°18′42″Ø
Vegglifjell skisenter Veggli Rollag Buskerud 1 3 160 1000 60°03′08″N 9°00′26″Ø
Drammen Skisenter Åssiden Drammen Buskerud 3 4 280 350 59°45′46″N 10°07′33″Ø
Geilo Geilo Hol Buskerud 20 40 378 800 60°32′24″N 8°12′00″Ø
Gol skisenter Gol Gol Buskerud 3 6 699 1150 60°42′29″N 8°54′51″Ø
Storefjell ski- og akesenter Golsfjellet Gol Buskerud 2 1 699 0 60°48′18″N 8°57′00″Ø
Hallingskarvet skisenter Sudndalen Hol Buskerud 3 7 510 1244 60°38′47″N 8°01′41″Ø
Hemsedal skisenter Hemsedal Hemsedal Buskerud 22 48 810 1440 60°51′36″N 8°31′01″Ø
Kongsberg skisenter Kongsberg Kongsberg Buskerud 5 10 330 600 59°39′45″N 9°37′12″Ø
Nesbyen alpinsenter Nesbyen Nes i Buskerud Buskerud 5 11 370 1100 60°32′12″N 9°01′41″Ø
Norefjell skisenter Norefjell Krødsherad Buskerud 11 22 1010 1190 60°13′14″N 9°35′55″Ø
Uvdal Alpinsenter Uvdal Nore og Uvdal Buskerud 3 9 620 1209 60°17′53″N 8°31′50″Ø
Ål skisenter Votndalen Ål Buskerud 7 6 475 1040 60°40′08″N 8°31′59″Ø

Finnmark[rediger | rediger kilde]

0 i tabellen betyr at verdien mangler
Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh. Geografisk posisjon
Alta ski- og alpinsenter Alta Alta Finnmark 2 6 210 270 70°02′06″N 23°34′00″Ø
Nordkapp Alpinklubb Honningsvåg Nordkapp Finnmark 1 2 70°59′25″N 26°02′00″Ø
Sandnes alpinsenter Sandnes (Sør-Varanger) Sør-Varanger Finnmark 1 2 125 127 69°40′19″N 29°55′42″Ø

Hedmark[rediger | rediger kilde]

0 i tabellen betyr at verdien mangler
Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh. Geografisk posisjon
Liertoppen skisenter Ingeberg Hamar Hedmark 1 6 100 0 60°52′35″N 11°07′17″Ø
Tørudbakken skisenter Brumunddal Ringsaker Hedmark 0 0 0 0 60°52′44″N 10°57′55″Ø
Øvernløypa alpinbakke Stavsjo Ringsaker Hedmark 1 2 131 0 60°48′52″N 10°49′30″Ø
Budor skitrekk Løten Løten Hedmark 2 5 108 0 60°57′01″N 11°17′17″Ø
Renåfjellet skitrekk Rendalen Rendalen Hedmark 1 4 215 0 61°42′55″N 11°17′32″Ø
Fjellsyn skitrekk Dalholen Folldal Hedmark 2 2 106 0 62°10′48″N 9°48′34″Ø
Fulufjellet alpinsenter Fulufjellet Trysil Hedmark 2 9 230 730 61°23′27″N 12°44′45″Ø
Sjusjøen skisenter Sjusjøen Ringsaker Hedmark 3 8 250 950 61°09′08″N 10°39′17″Ø
Trysilfjellet Trysil Trysil Hedmark 32 65 685 1130 61°18′29″N 12°14′05″Ø
Digeråsen skisenter Rena Åmot Hedmark 2 5 218 700 61°10′18″N 11°17′32″Ø
Røros alpinsenter Hummelfjell Os Os Hedmark 4 7 210 660
Savalen Savalen Tynset Hedmark 4 7 200 0

Hordaland[rediger | rediger kilde]

0 i tabellen betyr at verdien mangler
Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh. Geografisk posisjon
Fjellhaugen skisenter Kvinnherrad Kvinnherad Hordaland 1 2 174 0 59°51′04″N 6°03′56″Ø
Folgefonn sommarskisenter Jondal Jondal Hordaland 2 3 250 1450 60°13′36″N 6°26′02″Ø
Sysendalen skisenter Eidfjord Eidfjord Hordaland 1 3 210 0 60°24′47″N 7°20′12″Ø
Haugsåsen skisenter Granvin Granvin Hordaland 1 1 90 0 60°32′44″N 6°44′54″Ø
Oppheimsheisen Vossestrand Voss Hordaland 2 2 250 0 60°47′37″N 6°34′32″Ø
Bygdastølen skiheis Fusa Fusa Hordaland 0 0 0 0 60°15′45″N 5°49′02″Ø
Stordalen skisenter Masfjorden Masfjorden Hordaland 1 1 0 496 60°57′06″N 5°41′00″Ø
Eikedalen skisenter Eikedalen Samnanger Hordaland 8 13 470 920 60°23′44″N 5°54′46″Ø
Finse skisenter Finse Ulvik Hordaland 1 1 200 1222 60°36′14″N 7°30′13″Ø
Kvamskogen ski-eldorado Kvamskogen Kvam Hordaland 3 7 205 580 60°22′16″N 5°58′03″Ø
Røldal skisenter Røldal Odda Hordaland 6 13 500 1300 59°49′24″N 6°44′25″Ø
Voss Fjellandsby Myrkdalen Voss Hordaland 7 16 600 1060 60°50′00″N 6°27′00″Ø
Voss resort fjellheisar Bavallstunet Voss Hordaland 12 14 750 990 60°37′45″N 6°36′03″Ø

Møre og Romsdal[rediger | rediger kilde]

0 i tabellen betyr at verdien mangler
Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh. Geografisk posisjon
Ørsta skisenter Bondalseidet Ørsta Møre og Romsdal 4 7 550 0 62°09′04″N 6°17′13″Ø
Tusten skiheiser Molde Molde Møre og Romsdal 4 15 560 0 62°45′59″N 7°15′44″Ø
Hjelset skisenter Molde Molde Møre og Romsdal 1 1 0 0 62°47′29″N 7°30′59″Ø
Freikollheisen Kristiansund Kristiansund Møre og Romsdal 0 0 0 0 63°02′53″N 7°46′52″Ø
Spjelkavikheisen Spjelkavik Ålesund Møre og Romsdal 1 1 300 0 62°27′37″N 6°22′54″Ø
Volda skisenter Volda Volda Møre og Romsdal 2 3 335 320 62°09′17″N 6°09′05″Ø
Stordal alpinsenter Stordal Stordal Møre og Romsdal 4 5 343 0 62°24′31″N 7°12′44″Ø
Ørskogfjell skisenter Vestnes Vestnes Møre og Romsdal 2 4 300 0 62°32′18″N 6°57′55″Ø
Rauma skisenter Rauma Rauma Møre og Romsdal 1 3 300 0 62°35′49″N 7°38′52″Ø
Solbjøra skileikanlegg Eidsvåg i Romsdal Nesset Møre og Romsdal 0 0 0 0 62°46′38″N 8°02′05″Ø
Børsetlia alpinanlegg Alvundeid Sunndal Møre og Romsdal 0 0 0 0 62°46′29″N 8°32′39″Ø
Surnadal alpinsenter Sæterlia Surnadal Møre og Romsdal 0 0 0 0 62°57′54″N 8°40′47″Ø
Strandafjellet Stranda Stranda Møre og Romsdal 7 12 800 1230 62°17′25″N 6°50′24″Ø
Sunnmørsalpane Skiarena Fjellseter Sykkylven Sykkylven Møre og Romsdal 0 0 0 880 62°20′13″N 6°45′51″Ø

Nordland[rediger | rediger kilde]

0 i tabellen betyr at verdien mangler
Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh. Geografisk posisjon
Ankenes alpinanlegg Ankenes Narvik Nordland 2 8 295 0 68°24′48″N 17°23′23″Ø
Narvikfjellet skisenter Narvik Narvik Nordland 6 13 878 1003 68°25′18″N 17°28′56″Ø
Skillevollen alpinsenter Båsmoen Rana Nordland 3 4 200 0 66°20′16″N 14°05′32″Ø
Vestvatn alpinanlegg Bodø Bodø Nordland 3 5 315 491 67°04′14″N 14°58′26″Ø
Kjemsåsen alpinsenter Vefsn Vefsn Nordland 3 8 300 550 65°50′17″N 13°21′30″Ø
Glomfjord alpinsenter Glomfjord Meløy Nordland 2 4 400 120 66°49′13″N 13°57′30″Ø
Lofoten alpinsenter Vestvågøy Vestvågøy Nordland 2 2 370 0 68°08′00″N 13°49′10″Ø
Ånstadblåheia skitrekk Sortland Sortland Nordland 1 1 300 503 68°43′16″N 15°22′31″Ø

Oppland[rediger | rediger kilde]

0 i tabellen betyr at verdien mangler
Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh. Geografisk posisjon
Nordseter skisenter Lillehammer Lillehammer Oppland 0 0 0 850 61°10′57″N 10°37′09″Ø
Grotli skiheiser Skjåk Skjåk Oppland 2 5 0 0 62°01′02″N 7°37′51″Ø
Galdhøpiggen sommerskisenter Bøverdalen Lom Oppland 1 1 350 2200 61°40′22″N 8°22′14″Ø
Fefor skisenter Vinstra Nord-Fron Oppland 0 0 0 0 61°32′21″N 9°38′31″Ø
Mysusæter skianlegg Otta Sel Oppland 0 0 0 0 61°48′24″N 9°40′54″Ø
Wadahl skiheiser Gålå Sør-Fron Oppland 3 6 200 0 61°30′19″N 9°47′05″Ø
Ringebufjellet skisenter Ringebu Ringebu Oppland 2 3 143 0 61°40′24″N 10°05′17″Ø
Skjerdingen skiheis Ringebu Ringebu Oppland 0 0 0 850 61°42′30″N 10°34′13″Ø
Dalseter skiservice Espedalen Gausdal Oppland 1 2 140 0 61°23′04″N 9°36′55″Ø
Jomfruslettheisen Etnedal Etnedal Oppland 1 3 108 0 61°01′53″N 9°41′35″Ø
Brattstølen skisenter Tisleidalen Nord-Aurdal Oppland 0 0 0 0 60°51′55″N 9°11′43″Ø
Beitostølen skisenter Beitostølen Øystre Slidre Oppland 7 13 200 1030 61°14′58″N 8°54′25″Ø
Beito alpinsenter Beitostølen Øystre Slidre Oppland 2 8 360 0 61°13′40″N 8°49′24″Ø
Bjorli alpinanlegg Bjorli Lesja Oppland 6 11 650 1260 62°15′55″N 8°12′42″Ø
Dombås skiheiser Dombås Dovre Oppland 2 4 350 1110 62°04′35″N 9°08′43″Ø
Tyin-Filefjell skisenter Filefjell Vang Oppland 5 14 450 1230 61°11′19″N 8°13′05″Ø
Gålå skiarena Gålå Sør-Fron Oppland 8 15 315 1150 61°39′00″N 9°48′00″Ø
Hafjell alpinsenter Hafjell Øyer Oppland 15 30 835 1030 61°14′15″N 10°28′31″Ø
Kvitfjell Alpinanlegg Fåvang Ringebu Oppland 9 21 850 1050 61°28′12″N 10°09′39″Ø
Lemonsjø Jotunheimen alpinsenter Lemonsjøen Vågå Oppland 3 5 400 1200 61°45′20″N 9°04′15″Ø
Skeikampen alpinsenter Skeikampen Gausdal Oppland 10 17 350 1130 61°20′32″N 10°05′23″Ø
Spåtind Nordre Land Nordre Land Oppland 2 2 150 1100 61°07′12″N 9°53′29″Ø
Valdres alpinsenter Aurdal Nord-Aurdal Oppland 4 11 360 1060 60°56′09″N 9°25′09″Ø
Vaset skiheiser Vaset Vestre Slidre Oppland 2 3 0 1050 60°59′11″N 8°58′00″Ø

Oslo[rediger | rediger kilde]

0 i tabellen betyr at verdien mangler
Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh. Geografisk posisjon
Jerikobakken Lindeberg Oslo Oslo 2 2 40 0 59°55′56″N 10°53′16″Ø
Leirskallen skisenter Leirskallen Oslo Oslo 1 2 60 0 59°51′36″N 10°49′45″Ø
Lia skisenter Liastua Oslo Oslo 0 0 0 850 59°57′56″N 10°55′54″Ø
Oslo skisenter Grefsenkollen Grefsenåsen Oslo Oslo 0 0 0 382 59°57′32″N 10°48′25″Ø
Oslo vinterpark Tryvann Tryvannshøgda Oslo Oslo 11 18 400 530 59°59′25″N 10°37′56″Ø
Sloreåsen Skibakke Ljan/Nordstrand Oslo Oslo 2 2 70 38 59°50′48″N 10°47′37″Ø

Rogaland[rediger | rediger kilde]

0 i tabellen betyr at verdien mangler
Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh. Geografisk posisjon
Stavtjørn alpinsenter Bjerkreim Bjerkreim Rogaland 4 4 250 0 58°42′14″N 6°21′47″Ø
Gilja skiheis Gjesdal Gjesdal Rogaland 1 3 180 0 58°49′14″N 6°17′46″Ø
Gullingen skisenter Suldal Suldal Rogaland 1 3 137 0 59°24′54″N 6°27′54″Ø
Sauda skisenter Saudasjøen Sauda Rogaland 6 11 500 850 59°37′28″N 6°14′43″Ø

Sogn og Fjordane[rediger | rediger kilde]

0 i tabellen betyr at verdien mangler
Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh. Geografisk posisjon
Siplo skisenter Høyanger Høyanger Sogn og Fjordane 2 3 272 0 61°13′40″N 6°02′40″Ø
Kleppa skisenter Leikanger Leikanger Sogn og Fjordane 1 1 120 0 61°11′41″N 6°49′01″Ø
Hodlekve skisenter Sogndal Sogndal Sogn og Fjordane 2 5 315 500 61°17′25″N 6°59′09″Ø
Sunnfjord skisenter Førde Førde Sogn og Fjordane 2 4 200 0 61°28′31″N 5°44′19″Ø
Breimsbygda skisenter Gloppen Gloppen Sogn og Fjordane 4 5 250 600 61°45′56″N 6°30′19″Ø
Stryn sommarskisenter Stryn Stryn Sogn og Fjordane 2 8 520 0 61°57′19″N 7°21′37″Ø
Stryn skisenter Stryn Stryn Sogn og Fjordane 4 5 350 1000 61°55′58″N 6°45′22″Ø
Harpefossen skisenter Nordfjordeid Eid Sogn og Fjordane 5 9 700 780 61°57′27″N 5°55′52″Ø
Jølster skisenter Vassenden Jølster Sogn og Fjordane 4 4 230 780 61°28′56″N 6°05′28″Ø
Sogn skisenter Sogndal Sogndal Sogn og Fjordane 2 5 550 880 61°20′09″N 7°12′59″Ø

Telemark[rediger | rediger kilde]

0 i tabellen betyr at verdien mangler
Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh. Geografisk posisjon
Svanstul skisenter Skien Skien Telemark 1 2 45 0 59°23′19″N 9°25′36″Ø
Siljan skisenter Siljan Siljan Telemark 2 4 230 0 59°16′53″N 9°40′37″Ø
Vierli skisenter Vierli Vinje Telemark 5 9 180 1000 59°44′43″N 8°10′12″Ø
Gaustablikk skisenter Gaustablikk Tinn Telemark 7 20 350 960 59°52′53″N 8°44′09″Ø
Gautefall alpinsenter Gautefall Drangedal Telemark 7 17 200 700 59°03′38″N 8°43′35″Ø
Hallbjønnsekken Dalen Tokke kommune Telemark 2 4 330 1100 59°27′17″N 7°58′49″Ø
Haukelifjell skisenter Haukelifjell Vinje Telemark 4 6 305 1150 59°46′51″N 7°20′09″Ø
Lifjell Bø i Telemark Bø i Telemark Telemark 3 5 220 810 59°28′21″N 9°01′38″Ø
Rauland skisenter Rauland Vinje Telemark 9 26 245 1130 59°44′19″N 8°08′10″Ø
Raulandsfjell alpinsenter Raulandsgrend Vinje Telemark 2 4 360 1000 59°43′17″N 8°00′02″Ø
Vrådal panorama skisenter Vrådal Kviteseid Telemark 5 15 473 740 59°18′35″N 8°26′22″Ø

Troms[rediger | rediger kilde]

0 i tabellen betyr at verdien mangler
Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh Geografisk posisjon
Målselv fjellandsby Bardufoss Målselv Troms 4 9 435 550 69°04′09″N 18°30′22″Ø
Sollifjellet alpinsenter Harstad Harstad Troms 1 2 320 0 68°47′37″N 16°24′59″Ø
Tromsø alpinsenter Kroken Tromsø Troms 3 6 550 0 69°40′36″N 19°04′07″Ø
Steilia alpinsenter Setermoen Bardu Troms 1 2 300 0 68°51′11″N 18°24′06″Ø
Sandviklia alpinanlegg Finnsnes Lenvik Troms 1 2 245 0 69°14′23″N 18°01′57″Ø
Lyngseidet skitrekk Lyngseidet Lyngen Troms 1 2 151 64 69°34′29″N 20°11′31″Ø

Trøndelag[rediger | rediger kilde]

0 i tabellen betyr at verdien mangler
Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh. Geografisk posisjon
Knyken skisenter Orkdal Orkdal Trøndelag 2 4 0 0 63°15′44″N 9°44′41″Ø
Vassfjellet skisenter Klæbu Klæbu Trøndelag 5 11 460 0 63°15′56″N 10°24′04″Ø
Ålen skisenter Ålen Holtålen Trøndelag 1 5 336 720 62°50′12″N 11°18′04″Ø
Tydal skisenter Tydal Tydal Trøndelag 2 3 190 600 62°57′47″N 11°47′23″Ø
Nerskogen skisenter Rennebu Rennebu Trøndelag 3 5 352 0 62°46′24″N 9°36′36″Ø
Oppdal skisenter Oppdal Oppdal Trøndelag 18 39 715 1300 62°36′05″N 9°41′08″Ø
Gråkallen skisenter Trondheim Trondheim Trøndelag 2 0 0 385 63°25′07″N 10°16′00″Ø
Steinan skitrekk Trondheim Trondheim Trøndelag 1 2 45 150 63°24′07″N 10°26′28″Ø
Grong skisenter Grong Grong Trøndelag 4 15 475 700 64°23′40″N 12°19′12″Ø
Meråker alpinsenter Meråker Meråker Trøndelag 4 12 0 240 63°26′39″N 11°40′49″Ø
Blakkhaugen alpinsenter Overhalla Overhalla Trøndelag 1 3 180 0 64°30′16″N 12°02′54″Ø
Lierne skisenter Lierne Lierne Trøndelag 1 2 143 0 64°26′47″N 13°43′11″Ø
Torsbustaden alpinsenter Levanger Levanger Trøndelag 2 3 175 230 63°41′09″N 11°18′21″Ø
Sæli skisenter (nedlagt) Steinkjer Steinkjer Trøndelag 0 0 0 0 63°54′29″N 11°37′09″Ø

Vest-Agder[rediger | rediger kilde]

0 i tabellen betyr at verdien mangler
Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh. Geografisk posisjon
Bortelid skisenter Bortelid Åseral Vest-Agder 6 14 0 0 58°49′29″N 7°28′27″Ø
Eikerapen alpinsenter Eikerapen Åseral Vest-Agder 2 6 300 680 58°32′30″N 7°21′48″Ø
Knaben alpinanlegg Kvinesdal Kvinesdal Vest-Agder 1 3 180 0 58°39′59″N 6°59′07″Ø
Krågeland alpinsenter Kvinesdal Kvinesdal Vest-Agder 2 3 110 0 58°30′26″N 6°51′43″Ø
Bjørnestad skisenter Sirdal Sirdal Vest-Agder 1 2 200 0 58°39′43″N 6°35′37″Ø
Egersund skisenter Sirdal Sirdal Vest-Agder 0 0 0 0 58°38′06″N 6°30′40″Ø
Sirdal Skisenter Sirdal Sirdal Vest-Agder 9 22 0 830 58°53′00″N 6°51′00″Ø
Tjørhomfjellet Sirdal Sirdal Vest-Agder 4 8 328 928 58°54′38″N 6°50′19″Ø
Ådneram skitrekk Sirdal Sirdal Vest-Agder 4 4 255 0 59°01′24″N 6°55′21″Ø
Fidjeland skitrekk Sirdal Sirdal Vest-Agder 3 3 360 0 58°57′41″N 6°55′51″Ø
Ålsheia skisenter Sirdal Sirdal Vest-Agder 6 13 245 800 58°54′57″N 6°51′59″Ø
Ljosland skisenter Ljosland Åseral Vest-Agder 2 5 293 650 58°47′03″N 7°19′54″Ø

Vestfold[rediger | rediger kilde]

Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh. Geografisk posisjon
Svarstad skisenter Lågendalen Lardal Vestfold 4 7 240 400 59°23′47″N 9°55′53″Ø
Høgåsbakken Alpinsenter Botne Holmestrand Vestfold 2 2 59°30′50″N 10°13′40″Ø

Østfold[rediger | rediger kilde]

0 i tabellen betyr at verdien mangler
Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh. Geografisk posisjon
Kjerringåsen alpinsenter Sarpsborg Sarpsborg Østfold 3 5 128 210 59°23′31″N 11°05′47″Ø
Middagsåsen sportssenter Våler i Østfold Våler i Østfold Østfold 3 3 80 110 59°29′50″N 10°50′23″Ø

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Kilder[rediger | rediger kilde]