Liste over norske etternavn

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over norske etternavn inneholder navn som forekommer flere enn 200 ganger i Norge. Navnene trenger ikke å ha en historisk bruk i Norge, da etternavn brukt av innvandrere vil listes sammen med andre. Statistikken er oppdatert 23. januar 2019 av Statistisk sentralbyrå[1] utfra grunnlagsdata ført av Norsk Folkeregister 1. januar samme år.

Hansen er det vanligste etternavnet i Norge, tett fulgt av Johansen og Olsen, og de øverste plassene domineres av opprinnelige patronymer. Første navn av en annen type, Berg, opptrer på 14. plass. Navn knyttet til naturlokaliteter, enten i ubestemt form, som Berg, eller i bestemt form, som Haugen (15. plass), eller med alternativ ortografi, som Dahl (20. plass), Lie (40. plass) og Moe (46. plass), er også hyppige. De vanligste navnene som også har et forledd, er Solberg (32. plass) og Solheim (45. plass). Vanligste navn av ikke-norsk opprinnelse er det vietnamesiske Nguyen (43. plass) og det arabiske Ali (51. plass). Sammenlignet med navnetradisjonene i mange andre europeiske land er navn etter yrkesbetegnelse i Norge relativt uvanlige, og det første av denne typen, Møller, dukker først opp på 174. plass.

Nr Navn Antall
1 Hansen 51631
2 Johansen 48964
3 Olsen 47961
4 Larsen 37041
5 Andersen 36383
6 Pedersen 34450
7 Nilsen 33846
8 Kristiansen 22915
9 Jensen 22494
10 Karlsen 20698
11 Johnsen 20337
12 Pettersen 19662
13 Eriksen 18887
14 Berg 17894
15 Haugen 14229
16 Hagen 13845
17 Johannessen 12990
18 Andreassen 11865
19 Jacobsen 11761
20 Dahl 11427
21 Jørgensen 11255
22 Henriksen 11210
23 Halvorsen 11207
24 Lund 11165
25 Sørensen 10598
26 Jakobsen 10465
27 Moen 10181
28 Gundersen 10053
29 Iversen 9943
30 Strand 9852
31 Svendsen 9733
32 Solberg 9719
33 Martinsen 8406
34 Eide 8399
35 Knutsen 8384
36 Paulsen 8289
37 Bakken 7747
38 Kristoffersen 7712
39 Mathisen 7471
40 Lie 7425
41 Amundsen 7202
42 Rasmussen 7127
43 Nguyen 7084
44 Lunde 6914
45 Solheim 6878
46 Moe 6855
47 Berge 6840
48 Nygård 6829
49 Kristensen 6810
49 Bakke 6810
51 Ali 6804
52 Fredriksen 6730
53 Holm 6520
54 Lien 6431
55 Hauge 6309
56 Andresen 6268
57 Christensen 6259
58 Nielsen 6124
59 Knudsen 6098
60 Evensen 5938
61 Sæther 5856
62 Aas 5820
63 Myhre 5762
64 Hanssen 5745
65 Haugland 5693
66 Thomassen 5626
67 Sivertsen 5624
68 Simonsen 5575
69 Ahmed 5569
70 Danielsen 5454
71 Berntsen 5452
72 Rønning 5253
73 Sandvik 5243
74 Arnesen 5171
75 Næss 5097
76 Antonsen 5095
77 Vik 5036
78 Haug 5034
79 Ellingsen 4921
80 Thorsen 4854
81 Edvardsen 4839
82 Birkeland 4772
83 Isaksen 4727
84 Gulbrandsen 4635
85 Ruud 4592
86 Aasen 4448
87 Strøm 4439
88 Myklebust 4380
89 Tangen 4352
90 Ødegård 4348
91 Eliassen 4289
92 Helland 4262
93 Bøe 4248
94 Jenssen 4239
95 Aune 4227
96 Mikkelsen 4196
97 Tveit 4021
98 Brekke 3984
99 Abrahamsen 3886
100 Madsen 3808
101 Engen 3797
102 Christiansen 3767
103 Sunde 3666
104 Bjerke 3604
105 Mortensen 3573
106 Torgersen 3552
107 Thoresen 3509
108 Hermansen 3465
109 Mikalsen 3459
110 Magnussen 3452
111 Gjerde 3426
112 Helgesen 3424
113 Hovland 3419
114 Nilssen 3377
115 Wold 3369
116 Bråthen 3362
117 Dale 3350
118 Mohamed 3341
119 Nygaard 3291
119 Dahle 3291
121 Eilertsen 3231
122 Wilhelmsen 3188
123 Steen 3163
124 Foss 3144
125 Hassan 3118
126 Bjørnstad 3113
127 Håland 3111
128 Jansen 3103
129 Sætre 3085
130 Gabrielsen 3077
131 Hammer 3073
132 Tran 3060
133 Gustavsen 2945
134 Ingebrigtsen 2913
135 Hoel 2901
136 Bråten 2864
137 Solli 2855
138 Holmen 2839
139 Lorentzen 2821
139 Hoff 2821
141 Carlsen 2812
142 Engebretsen 2770
143 Khan 2752
144 Samuelsen 2739
145 Sandnes 2731
146 Fossum 2728
147 Ludvigsen 2723
148 Rønningen 2690
149 Sveen 2684
150 Monsen 2669
151 Breivik 2637
152 Solbakken 2620
153 Solvang 2600
154 Fjeld 2534
155 Egeland 2527
156 Nordby 2513
157 Sand 2502
158 Aase 2494
159 Jonassen 2475
160 2468
161 Stokke 2467
162 Dalen 2457
163 Bye 2448
164 Johannesen 2445
165 Johansson 2432
166 Wiik 2428
166 Andersson 2428
168 Syversen 2416
169 Wang 2404
170 Ødegaard 2395
171 Løken 2375
172 Sørlie 2373
173 Haga 2330
174 Møller 2300
175 Sandberg 2289
176 Tollefsen 2267
177 Ibrahim 2264
178 Sande 2258
179 Haaland 2257
180 Viken 2231
181 Teigen 2229
182 Berger 2227
183 Hamre 2210
184 Eikeland 2205
185 Kvam 2197
186 Enger 2185
187 Torp 2178
188 Kolstad 2175
189 Ottesen 2172
190 Borge 2169
191 Øien 2168
191 Holen 2168
193 Fosse 2164
194 Langeland 2163
195 Stene 2157
196 Nikolaisen 2148
197 Helle 2144
198 Kvamme 2110
199 Skoglund 2098
200 Sletten 2073
201 Borgen 2072
202 Haugan 2069
203 Petersen 2063
204 Lind 2056
205 Mohammed 2055
206 Løkken 2046
207 Mæland 2042
208 Kleven 2039
209 Abdi 2038
210 Tønnessen 2034
211 Lian 2011
212 Arntzen 2010
213 Markussen 2009
214 Ahmad 2003
215 Arntsen 1998
216 Hole 1993
216 Aamodt 1993
218 Stensrud 1982
219 Østby 1961
220 Myrvang 1923
221 Tvedt 1915
222 Solem 1913
223 Nordli 1909
224 Røed 1886
225 Hussein 1873
226 Vold 1871
227 Berget 1867
228 Kleppe 1858
229 Ellefsen 1854
230 Hetland 1850
231 Husby 1847
232 Syvertsen 1845
232 Eggen 1845
232 Davidsen 1845
235 Nesse 1842
236 Le 1840
236 Børresen 1840
238 Meyer 1832
239 Skaar 1830
240 Ness 1829
241 Hussain 1827
242 Smith 1820
243 Gran 1797
244 Simensen 1793
245 Stenberg 1777
246 Sund 1762
247 Fjeldstad 1757
248 Finstad 1756
249 Marthinsen 1753
250 Norheim 1752
251 Olaussen 1736
252 Bjelland 1730
253 Reitan 1724
254 Brevik 1701
255 Meland 1695
256 Riise 1678
257 Espeland 1670
258 Holte 1668
259 Krogstad 1661
260 Larssen 1656
261 Skaug 1654
262 Lindberg 1644
263 Singh 1637
263 Bolstad 1637
265 Gjertsen 1636
266 Nordbø 1622
267 Waage 1621
268 Klausen 1619
269 Nilsson 1605
270 Solhaug 1604
271 Omar 1598
272 Mo 1593
273 Aasheim 1589
274 Grande 1585
275 Farstad 1580
276 Vatne 1570
277 Lauritzen 1568
277 Holt 1568
279 Grimstad 1566
280 Krogh 1563
281 Bergersen 1552
282 Rustad 1551
283 Øverland 1549
284 Gulliksen 1547
284 Bendiksen 1547
286 Endresen 1545
287 Olafsen 1541
288 Salvesen 1535
289 Myrvold 1534
290 Opsahl 1529
291 Thorvaldsen 1528
292 Larsson 1524
293 Stangeland 1523
294 Nyborg 1515
295 Nordvik 1504
296 Normann 1502
297 Frantzen 1500
298 Thorstensen 1494
299 Nyhus 1489
300 Rød 1473
301 Ringstad 1472
302 Lervik 1471
303 Nordahl 1462
304 Sørli 1458
305 Thorbjørnsen 1456
306 Bredesen 1453
307 Bjørnsen 1452
308 Hjelle 1444
309 Steffensen 1443
309 Mork 1443
311 Melby 1436
312 Haraldsen 1428
313 Holter 1425
314 Sørum 1419
315 Mathiesen 1418
316 Skår 1416
317 Skogen 1406
318 Økland 1401
319 Mørk 1399
320 Opheim 1398
320 Eriksson 1398
322 Nes 1392
322 Hovde 1392
324 Osman 1391
325 Ramstad 1389
326 Lande 1384
327 Håkonsen 1383
328 Skeie 1380
329 Christoffersen 1365
330 Bugge 1363
331 Vangen 1358
331 Fredheim 1358
333 Stenersen 1356
334 Karlsson 1355
335 Guttormsen 1348
336 Holst 1338
336 Erlandsen 1338
338 Øyen 1336
339 Braathen 1333
340 Høyland 1327
341 Lundberg 1325
342 Kaspersen 1324
343 Pham 1323
344 Volden 1322
345 Bergan 1318
346 Bjørklund 1313
346 Ask 1313
348 Hope 1310
349 Sundby 1308
350 Våge 1302
351 Robertsen 1302
352 Bang 1290
353 Bjørge 1286
354 Olsson 1283
355 Martinussen 1280
356 Rørvik 1277
357 Wiig 1276
357 Berglund 1276
359 Nymoen 1274
360 Hovden 1261
361 Aronsen 1257
362 Johnsrud 1249
363 Michelsen 1239
364 Strømme 1233
365 Kaur 1232
366 Holthe 1218
367 Dahlen 1217
368 Lid 1215
369 Grønvold 1214
370 Tobiassen 1213
370 Strømmen 1213
372 Ervik 1210
373 Skogstad 1204
374 Solstad 1203
375 Kleiven 1195
375 Askeland 1195
377 Meling 1192
378 Tveiten 1188
378 Seim 1188
380 Nicolaisen 1186
381 Søvik 1185
381 Clausen 1185
381 Benjaminsen 1185
384 Iqbal 1182
385 Skar 1181
386 Winther 1177
386 Skjæveland 1177
388 Sæbø 1175
389 Nyheim 1174
389 Løland 1174
391 Gravdal 1173
392 Sagen 1170
393 Rogne 1167
394 Vinje 1166
395 Bekkevold 1162
396 Austad 1160
397 Engh 1156
398 Stensland 1154
399 Nordal 1152
400 Steinsland 1151
401 Nyland 1142
402 Øvrebø 1134
403 Lyngstad 1130
404 Olstad 1128
405 Thorkildsen 1120
406 Ramberg 1117
407 Ingvaldsen 1116
408 Nesheim 1112
409 Nordgård 1111
410 Bertelsen 1110
411 Bentsen 1108
412 Frydenlund 1106
412 Borgersen 1106
414 Schei 1104
415 Lauritsen 1103
416 Thomsen 1098
417 Persson 1097
417 Barstad 1097
419 Brenden 1095
420 Enoksen 1092
421 Langseth 1091
421 Didriksen 1091
421 Bekken 1091
424 Odden 1089
425 Svensson 1086
426 Norum 1084
426 Lia 1084
428 Jørstad 1078
429 Heimdal 1069
430 Eidem 1066
431 Førde 1065
432 Midtbø 1063
432 Hoem 1063
434 Ueland 1060
434 Evjen 1060
436 Handeland 1059
437 Aasland 1053
438 Huse 1052
439 Fagerli 1046
440 Nordheim 1044
441 Stenseth 1041
442 Alstad 1040
443 Gilje 1037
444 Tandberg 1034
444 Lange 1034
446 Horn 1032
447 Fossen 1031
448 Hopland 1030
449 Huseby 1029
450 Nicolaysen 1027
451 Blindheim 1026
452 Sæter 1025
452 Heggelund 1025
454 Gjerstad 1023
455 Almås 1021
456 Westby 1019
456 Bergh 1019
458 Brun 1016
458 Aslaksen 1016
460 Sollie 1015
460 Kvalheim 1015
462 Haugerud 1011
463 Svensen 1007
464 Korneliussen 1003
465 Bruun 1002
465 Bergli 1002
467 Torsvik 1000
468 Mohammad 999
469 Furnes 994
470 Berntzen 992
471 Lystad 991
472 Reiersen 990
472 Myren 990
474 Skog 989
475 Sørheim 987
475 Lohne 987
477 Hågensen 986
478 Bergheim 985
479 Øverby 983
480 Øye 982
480 Tønnesen 982
482 Blom 981
483 Lorentsen 980
484 Undheim 978
485 Hustad 976
486 Selnes 975
487 Holten 974
488 Hove 972
488 Brenna 972
490 Granli 971
491 Totland 970
492 Nerland 968
493 Nergård 966
494 Aksnes 964
495 Vågen 963
496 Ismail 962
497 Mathiassen 959
498 Trondsen 958
499 Bratland 957
500 Grindheim 956
500 Gregersen 956
502 Bergum 954
503 Bjørndal 953
504 Standal 952
504 Falch 952
506 Østrem 951
506 Liland 951
508 Voll 950
508 Sundal 950
508 Storvik 950
511 Malik 949
511 Dybvik 949
513 Østensen 948
514 Flaten 947
515 Helgeland 945
516 Nyberg 944
516 Hvidsten 944
518 Åsheim 942
519 Akselsen 940
520 Rygh 938
521 Mjelde 937
522 Wik 934
522 Sjursen 934
522 Eng 934
525 Kjær 931
526 Solum 929
526 Nordhagen 929
526 Hillestad 929
529 Toft 928
529 Morken 928
529 Einarsen 928
529 Eik 928
529 Bjerknes 928
534 Matre 924
535 Bårdsen 920
535 Akhtar 920
537 Wahl 917
537 Nystad 917
539 Løvås 913
540 Rusten 911
541 Storhaug 910
541 Aarseth 910
543 Ryen 909
544 Sandal 907
545 Lothe 906
546 Stølen 905
547 Adolfsen 899
548 Skretting 898
549 Engan 897
550 Oftedal 896
550 Furuseth 896
552 Bergstrøm 895
553 Kaasa 892
553 Erichsen 892
555 Sæthre 889
556 Hofstad 887
557 Alvestad 886
558 Ingebretsen 885
559 Wangen 884
559 Løvik 884
561 Straume 883
562 Herland 880
562 Grønli 880
564 Kvalvik 872
565 Reinertsen 869
566 Røstad 867
566 Haldorsen 867
568 Kvåle 865
569 Aakre 864
570 Asbjørnsen 863
571 Ovesen 862
572 Myller 860
572 Førland 860
574 Haugstad 857
575 Huynh 856
576 Eikrem 855
577 Haukås 854
578 Fjellheim 853
578 Espedal 853
580 Mohamud 852
581 Salte 850
582 Ulriksen 848
583 Omdal 847
583 Moland 847
583 Lindseth 847
586 Tronstad 845
587 Nesset 843
588 Braaten 842
589 Høvik 841
589 Husebø 841
591 Skogheim 840
592 Holstad 839
593 Schmidt 838
594 Yusuf 837
595 Forsberg 835
596 Tellefsen 834
597 Nordstrand 833
597 Josefsen 833
599 Sharma 831
600 Jama 830
600 Haagensen 830
600 Bjerkan 830
603 Michaelsen 829
604 Butt 828
605 Johnson 827
606 Li 826
607 Byberg 825
608 Rostad 824
609 Hernes 823
610 Holand 822
611 Fjellstad 820
612 Ravndal 819
613 Olufsen 818
614 Nylund 817
615 Rygg 816
616 Farah 815
617 Strømsnes 814
617 Storli 814
617 Lindstad 814
617 Hals 814
617 Anderssen 814
622 Abdullahi 813
623 Valle 812
623 Valen 812
625 Lindgren 811
626 Brustad 810
627 Holth 809
628 Røe 807
629 Vedvik 805
630 Sæle 804
631 Myhren 801
632 Øygarden 800
632 Ahmadi 800
634 Vikan 799
634 Fagerheim 799
636 Mørch 798
637 Skare 796
637 Lier 796
639 Jonsson 791
640 Ekeberg 790
641 Vollan 789
641 Stubberud 789
641 Sanden 789
644 Stokka 786
645 Løseth 786
645 Egge 786
645 Bentzen 786
648 Fjell 785
649 Søyland 784
650 Søberg 783
650 Corneliussen 783
650 Amdal 783
653 Øen 782
653 Grønning 782
655 Mahmood 781
656 Bjørke 780
657 Steine 778
657 Løvdal 778
659 Brandal 776
660 Walle 772
660 Kopperud 772
662 Sundt 771
662 Kroken 771
664 Fossheim 770
664 Brandt 770
666 Moberg 768
666 Hodne 768
668 Hansson 767
669 Sannes 765
669 Holme 765
671 Giske 764
672 Omland 763
673 Hasan 762
673 Beck 762
675 Høiland 760
675 Fjørtoft 760
675 Bekkelund 760
678 Holtan 759
679 Aga 756
680 Riis 755
681 Stormo 752
681 Løberg 752
683 Juliussen 750
684 Nybø 749
685 Buer 748
686 Gaustad 747
687 Roland 746
687 Lillebø 746
689 Stokkeland 744
689 Risa 744
691 Angell 742
692 Helmersen 741
692 Erstad 741
694 Rosland 740
695 Mohammadi 739
695 Fauske 739
695 Dokken 739
695 Albertsen 739
699 Tveter 738
699 Severinsen 738
699 Leirvik 738
702 Olaisen 737
702 Holtet 737
704 Hellerud 735
705 Wathne 734
705 Borg 734
707 Lea 732
708 Schjølberg 731
709 Kvammen 730
710 Bull 728
710 Albrigtsen 728
712 Erdal 726
713 Skaret 725
713 Begum 725
715 Persen 724
716 Hov 721
716 Bratlie 721
718 Melhus 717
719 Torkildsen 716
719 Henden 716
721 Myrland 714
722 Abdullah 713
723 Richardsen 712
723 Brenne 712
725 Birkelund 710
726 Salomonsen 708
726 Hegge 708
726 Halland 708
726 Hage 708
726 Bergesen 708
731 Øren 706
731 Said 706
731 Rise 706
734 Bertheussen 704
735 Teigland 703
735 Heitmann 703
735 Heggen 703
738 Nordnes 700
739 Vo 699
740 Netland 696
741 Risnes 695
742 Granheim 694
742 Berentsen 694
744 Myhr 690
744 Høie 690
746 Mustafa 689
747 Holden 685
747 Haukeland 685
747 Bjordal 685
750 Sundet 684
751 Sandøy 683
752 Rabben 682
753 Rønneberg 680
753 Linnerud 680
755 Søreide 679
755 Rødland 679
755 Gjesdal 679
758 Ringen 678
758 Lindstrøm 678
760 Ringdal 677
761 Vang 676
761 Refsnes 676
761 Drange 676
764 Blix 675
764 Bech 675
766 Dahlberg 674
767 Hauger 669
767 Anderson 669
769 Rosseland 668
769 Granum 668
769 Bøhn 668
772 Lunden 667
773 Rye 666
774 Myrseth 665
774 Abelsen 665
776 Oppedal 664
777 Nakken 664
778 Ulvestad 663
779 Skogli 662
779 Alme 662
781 Gjelsvik 660
782 Vu 659
782 Ree 659
784 Karlstad 658
784 Gudmundsen 658
784 Aaserud 658
787 Søreng 656
787 Stang 656
787 Hestnes 656
790 Utne 654
791 Vestli 653
791 Kittelsen 653
793 Stien 652
793 Sandvold 652
793 Roald 652
793 Frøyland 652
797 Fuglestad 651
798 Bore 649
799 Heggem 647
799 Eie 647
799 Bruland 647
802 Homme 646
803 Løvaas 645
804 Storsveen 644
804 Opdal 644
806 Enge 642
806 Bogen 642
808 Torvik 641
808 Aarnes 641
810 Smedsrud 640
810 Schrøder 640
810 Folkestad 640
810 Abbas 640
814 Green 639
815 Mydland 638
816 Sylte 637
817 Skagen 636
817 Reistad 636
817 Lindland 636
820 Rekdal 635
820 Haugli 635
822 Skjold 634
823 Smestad 633
824 Hellum 632
824 Furulund 632
826 Mahamed 631
826 Jahren 631
828 Østli 630
828 Odland 630
828 Midtun 630
828 Jansson 630
832 Åsen 629
832 Hovda 629
834 Wergeland 627
834 Eira 627
836 Kolberg 625
837 Sørbø 624
837 Rognstad 624
837 Melbye 624
837 Heiberg 624
841 Støle 623
841 Myrvoll 623
841 Lode 623
841 Holberg 623
841 Hogstad 623
841 Granlund 623
847 Sollid 622
847 Henningsen 622
847 Haile 622
850 Sveum 621
851 Grøndahl 620
851 Aanonsen 620
853 Westgaard 619
853 Sørvik 619
853 Lyng 619
853 Gaarder 619
853 Elstad 619
858 Vatland 618
858 Rogstad 618
860 Thune 617
860 Sørgård 617
860 Moi 617
863 Rolland 616
863 Randen 616
863 Løvstad 616
866 Granberg 615
866 Eid 615
866 Alnes 615
869 Jahr 611
869 Ek 611
869 Aarstad 611
872 Kittilsen 610
873 Urdal 609
873 Saleh 609
873 Kildal 609
876 Skjelbred 608
876 Bergmann 608
878 Øverås 607
878 Østgård 607
878 Steinsvik 607
878 Mæhlum 607
878 Lundby 607
878 Hjelmeland 607
884 Skrede 606
885 Karstensen 605
885 Fjelde 605
887 Lima 604
888 Engelsen 603
889 Svarstad 602
890 Kvalsvik 601
891 Longva 600
891 Lein 600
893 Zachariassen 598
894 Osmundsen 598
894 Berland 598
896 Harstad 597
897 Marcussen 596
898 Rudi 595
899 Skulstad 594
899 Brynildsen 594
901 Sortland 593
901 Rashid 593
903 Reiten 591
903 Lønning 591
905 Lillevik 590
905 Bauge 590
907 Vestre 587
907 Gashi 587
907 Bruvik 587
910 Nordberg 585
911 Petterson 583
911 Haave 583
911 Dammen 583
914 Midttun 582
914 Boge 582
914 Auestad 582
917 Marthinussen 579
917 Loe 579
917 Kjærstad 579
920 Myhrvold 577
920 Håvik 577
920 Halle 577
923 Werner 576
923 Fjeldheim 576
925 Vestby 574
925 Ofstad 574
925 Høydal 574
925 Grønås 574
929 Jordal 573
929 Heggland 573
929 Bjørdal 573
932 Øverli 572
932 Engelstad 572
934 Thon 571
934 Gudbrandsen 571
936 Thue 570
936 Sele 570
936 Hauan 570
939 Zhang 569
939 Pettersson 569
939 Leknes 569
942 Øie 568
942 Gaup 568
942 Brovold 568
945 Nowak 565
946 Veland 564
946 Ommundsen 564
948 Terjesen 563
948 Myran 563
948 Chen 563
951 Nordås 562
951 Kallevik 562
951 Bergseth 562
954 Ngo 561
955 Rydland 560
955 Nymo 560
955 Groven 560
958 Øvergård 559
958 Tjelta 559
958 Hem 559
961 Soltvedt 558
961 Skau 558
961 Brekken 558
964 Remme 557
965 Tofte 556
966 Fremstad 555
966 Fagerland 555
968 Stensby 554
968 Bjørkli 554
970 Solås 553
970 Sjøberg 553
970 Shah 553
970 Osnes 553
970 Osland 553
970 Bratli 553
976 Vindenes 552
976 Selvik 552
978 Sara 551
978 Alsaker 551
978 Aarvik 551
981 Idland 550
982 Nedrebø 548
983 Bru 546
984 Skjerve 545
984 Hassel 545
984 Alexandersen 545
987 Tufte 544
987 Nordseth 544
987 Hætta 544
987 Gamst 544
987 Dreyer 544
987 Bjørsvik 544
993 Sørby 543
993 Opdahl 543
993 Adam 543
996 Heier 541
997 Kjos 540
997 Helseth 540
999 Otterlei 539
999 Fjeldberg 539
1001 Ulstein 538
1001 Sharif 538
1001 Semb 538
1001 Sandmo 538
1001 Raknes 538
1006 Tiller 537
1006 Phan 537
1006 Løvseth 537
1006 Løkke 537
1006 Grov 537
1006 Forberg 537
1006 Fevang 537
1013 Stranden 536
1013 Jahnsen 536
1013 Hegna 536
1013 Heen 536
1013 Bjørk 536
1018 Seland 535
1018 Markhus 535
1018 Grimsrud 535
1018 Fure 535
1022 Furu 534
1023 Sollien 533
1023 Osen 533
1023 Bremnes 533
1026 Skauge 532
1026 Nystuen 532
1026 Dyrnes 532
1026 Aziz 532
1026 Alm 532
1031 Wessel 531
1031 Sævik 531
1033 Lavik 529
1033 Landro 529
1033 Horpestad 529
1036 Risan 528
1036 Godø 528
1038 Røen 527
1038 Rosvold 527
1038 Reigstad 527
1038 Gustafsson 527
1042 Vaage 526
1042 Taraldsen 526
1042 Steinnes 526
1042 Krasniqi 526
1042 Haavik 526
1042 Apeland 526
1048 Strande 525
1048 Hestad 525
1048 Aass 525
1048 Aadland 525
1052 Størseth 524
1052 Hårstad 524
1054 Stenhaug 523
1054 Gerhardsen 523
1054 Bernhardsen 523
1057 Tharaldsen 522
1057 Hagerup 522
1059 Nordstrøm 521
1059 Nervik 521
1059 Aske 521
1062 Edland 520
1063 Tengesdal 519
1063 Sletvold 519
1063 Korsnes 519
1063 Jæger 519
1067 Willumsen 518
1067 Sandven 518
1069 Stiansen 516
1069 Mjøs 516
1071 Østbye 515
1071 Korsmo 515
1071 Fylling 515
1071 Frogner 515
1075 Valderhaug 514
1076 Grytten 513
1077 Westgård 512
1077 Sommer 512
1077 Rasch 512
1077 Kjeldsen 512
1077 Holgersen 512
1077 Grinde 512
1077 Fotland 512
1084 Schjelderup 511
1084 Løvold 511
1084 Kvale 511
1084 Berthelsen 511
1088 Rindal 510
1088 Nord 510
1088 Langås 510
1088 Hafstad 510
1092 Røste 509
1092 Aalberg 509
1094 Høyvik 508
1094 Bach 508
1096 Nordengen 507
1097 Torkelsen 506
1097 Stensen 506
1097 Solsvik 506
1097 Opstad 506
1097 Karoliussen 506
1097 Horgen 506
1103 Hadland 505
1103 Grødem 505
1103 Elvestad 505
1106 Wilson 504
1106 Holmgren 504
1106 Aspelund 504
1109 Sørdal 503
1109 Finne 503
1109 Bergland 503
1112 Østbø 502
1112 Malmin 502
1112 Bjørvik 502
1115 Østvold 501
1115 Vikse 501
1115 Røren 501
1115 Nesje 501
1115 Fornes 501
1120 Rosenlund 500
1120 Friestad 500
1122 Friis 499
1122 Berisha 499
1122 Aardal 499
1125 Rian 498
1125 Revheim 498
1125 Flåten 498
1125 Eiken 498
1129 Landsverk 497
1130 Stamnes 496
1130 Sommerseth 496
1130 Opedal 496
1130 Emilsen 496
1130 Dørum 496
1130 Dybdahl 496
1130 Bjørnerud 496
1137 Waaler 495
1138 Kolnes 494
1138 Falck 494
1138 Aasbø 494
1141 Reime 493
1142 Krohn 492
1142 Arvesen 492
1142 Amin 492
1142 Aanensen 492
1146 Mundal 490
1146 Erga 490
1148 Østerhus 489
1148 Høiby 489
1148 Bratberg 489
1148 Botten 489
1152 Neset 488
1152 Kaland 488
1152 Djupvik 488
1155 Husøy 487
1156 Nordhus 485
1156 Bjørnestad 485
1158 Svenning 484
1159 Sandstad 483
1159 Nærland 483
1159 Aasgaard 483
1162 Teige 482
1162 Nergaard 482
1162 Klungland 482
1162 Hammerstad 482
1162 Frafjord 482
1167 Hellem 481
1168 Lied 480
1168 Langerud 480
1168 Elmi 480
1171 Westbye 479
1171 Langnes 479
1171 Holmsen 479
1171 Haukland 479
1175 Tveito 478
1175 Heggdal 478
1175 Haram 478
1178 Landa 477
1178 Horne 477
1178 Haglund 477
1178 Frostad 477
1182 Kalland 476
1182 Bjørgum 476
1184 Wolden 475
1185 Stabell 475
1185 Sanne 475
1185 Hognestad 475
1185 Bakka 475
1189 Øksnes 474
1189 Lindahl 474
1189 Håheim 474
1189 Eikenes 474
1189 Eidissen 474
1189 Bryn 474
1195 Telle 473
1195 Rydningen 473
1195 Finsrud 473
1198 Sjølie 472
1198 Molvik 472
1198 Kirkeby 472
1198 Irgens 472
1198 Hasle 472
1198 Eskeland 472
1198 Aspen 472
1205 Vartdal 470
1206 Røkke 470
1207 Bøen 470
1208 Westad 469
1209 Sundberg 469
1210 Bergerud 469
1211 Adan 469
1212 Trøen 468
1213 Skarstein 468
1214 Aarhus 468
1215 Dalheim 467
1216 Rosenberg 466
1217 Heldal 466
1218 Dalland 466
1219 Schau 465
1220 Opsal 465
1221 Valstad 464
1222 Øygard 463
1223 Solvik 463
1224 Frøland 463
1225 Eek 463
1226 Carlsson 463
1227 By 463
1228 Bui 463
1229 Juul 462
1230 Østebø 461
1231 Tveten 461
1232 Holmedal 461
1233 Skorpen 460
1234 Hunstad 460
1235 Ho 460
1236 Rong 459
1237 Raaen 459
1238 Thu 458
1239 Stave 458
1240 Kvarme 458
1241 Brox 458
1242 Østhus 457
1243 Taule 457
1244 Lægreid 457
1245 Leite 457
1246 Høyem 457
1247 Kjørsvik 456
1248 Garberg 456
1249 Egeberg 456
1250 Brakstad 456
1251 Mjøen 455
1252 Krog 455
1253 Bergene 455
1254 Theodorsen 454
1255 Skjønhaug 454
1256 Kidane 454
1257 Holmberg 454
1258 Baardsen 454
1259 Angelsen 454
1260 Nordeng 453
1261 Lunder 453
1262 Hovind 453
1263 Hjortland 453
1264 Christophersen 453
1265 Kjølstad 452
1266 Wiggen 451
1267 Vestad 451
1268 Rødal 451
1269 Garnes 451
1270 Truong 450
1271 Helleland 450
1272 Fossdal 450
1273 Dang 450
1274 Tafjord 449
1275 Schultz 449
1276 Løvli 449
1277 Kvinge 449
1278 Herstad 449
1279 Gullaksen 449
1280 Skeide 448
1281 Kielland 448
1282 Hynne 448
1283 Hegland 448
1284 Hareide 448
1285 Wilberg 447
1286 Grude 447
1287 Williams 446
1288 Tysse 446
1289 Turøy 446
1290 Lee 446
1291 Borlaug 446
1292 Ribe 445
1293 Minde 445
1294 Caspersen 445
1295 Bjørgan 445
1296 Aure 445
1297 Aleksandersen 444
1298 Poulsen 443
1299 Moan 442
1300 Braut 442
1301 Hoang 441
1302 Haugseth 441
1303 Granås 441
1304 Fjelldal 441
1305 Årdal 440
1306 Tomren 440
1307 Hopen 440
1308 Holvik 440
1309 Flo 440
1310 Børve 440
1311 Warsame 439
1312 Khalil 439
1313 Tekle 438
1314 Stornes 438
1315 Reite 438
1316 Vagle 437
1317 Skogmo 437
1318 Sandbakken 437
1319 Grini 437
1320 Eikemo 437
1321 Vangsnes 436
1322 Ugland 436
1323 Slettebø 436
1324 Kruse 436
1325 Kjøsnes 436
1326 Gill 436
1327 Ekren 436
1328 Urke 435
1329 Bashir 435
1330 Asheim 435
1331 Storesund 434
1332 Remøy 434
1333 Venås 433
1334 Ottersen 433
1335 Nybakk 433
1336 Moss 433
1337 Winge 432
1338 Sømme 432
1339 Skogly 432
1340 Skage 432
1341 Sjåstad 431
1342 Leine 431
1343 Syrstad 430
1344 Lygre 430
1345 Lofthus 430
1346 Liu 430
1347 Støen 429
1348 Os 429
1349 Nydal 429
1350 Igland 429
1351 Tonning 428
1352 Erikstad 428
1353 Solbakk 426
1354 Eklund 426
1355 Rødseth 425
1356 Nyvoll 425
1357 Kryger 425
1358 Hellevik 425
1359 Hartvigsen 425
1360 Onarheim 424
1361 Botnen 424
1362 Bolme 424
1363 Hammersland 423
1364 Landmark 422
1365 Heide 422
1366 Hausken 422
1367 Halseth 422
1368 Busch 422
1369 Varhaug 421
1370 Trones 421
1371 Torjussen 421
1372 Heyerdahl 421
1373 Bjerga 421
1374 Vågenes 420
1375 Svenningsen 420
1376 Stein 420
1377 Kvalsund 420
1378 Kleveland 420
1379 Jones 420
1380 Haugom 420
1381 Fauskanger 420
1382 Eike 420
1383 Alfredsen 420
1384 Aanes 420
1385 Tesfay 419
1386 Nordeide 419
1387 Holsen 419
1388 Espeseth 419
1389 Espe 419
1390 Vea 418
1391 Ottosen 418
1392 Haugnes 418
1393 Erland 418
1394 Austrheim 418
1395 Rolfsen 416
1396 Torvund 415
1397 Myhrer 415
1398 Linde 415
1399 Nese 414
1400 Molnes 414
1401 Bunes 414
1402 Axelsen 414
1403 Sagstad 413
1404 Røvik 413
1405 Ekeland 413
1406 Røssland 411
1407 Lervåg 411
1408 Hystad 411
1409 Berdal 411
1410 Aslam 411
1411 Tømmerås 410
1412 Sola 410
1413 Sjøli 410
1414 Rahimi 410
1415 Mauseth 410
1416 Lundgren 410
1417 Granerud 410
1418 Engeset 410
1419 Aanestad 410
1420 Mæhle 409
1421 Gramstad 408
1422 Misje 407
1423 Isachsen 407
1424 Helgerud 407
1425 Safi 406
1426 Mahmoud 406
1427 Blakstad 406
1428 Alfsen 406
1429 Vestbø 405
1430 Smeby 405
1431 Røsand 405
1432 Kåsa 405
1433 Indrebø 405
1434 Anda 405
1435 Aasebø 405
1436 Langhelle 404
1437 Klepp 404
1438 Hjørnevik 404
1439 Brandtzæg 404
1440 Storøy 403
1441 Kjerstad 403
1442 Kalvik 403
1443 Jespersen 403
1444 Skjelstad 402
1445 Jessen 402
1446 Vårdal 401
1447 Torstensen 401
1448 Storebø 401
1449 Klemetsen 401
1450 Flem 401
1451 Engstrøm 401
1452 Engebakken 401
1453 Zakariassen 400
1454 Thomas 400
1455 Nordskog 400
1456 Molland 400
1457 Malmo 400
1458 Karimi 400
1459 Hatlestad 400
1460 Berhe 400
1461 Skjerven 399
1462 Prytz 399
1463 Gustad 399
1464 Ashraf 399
1465 Værnes 398
1466 Sørhaug 398
1467 Strømstad 398
1468 Sandanger 397
1469 Nordmo 397
1470 Lysaker 397
1471 Bibi 397
1472 Vabø 396
1473 Tunheim 396
1474 Rolstad 396
1475 Norland 396
1476 Myhra 396
1477 Løyning 396
1478 Haakonsen 396
1479 Stølan 395
1480 Stava 395
1481 Gram 395
1482 Bjørkhaug 395
1483 Skei 394
1484 Oma 394
1485 Rinde 393
1486 Nordhaug 393
1487 Hatlen 393
1488 Harestad 393
1489 Dimmen 393
1490 Dahlstrøm 393
1491 Schøyen 392
1492 Brown 392
1493 Bjørgen 392
1494 Vigre 391
1495 Stigen 391
1496 Nyhagen 391
1497 Nordtveit 391
1498 Myrhaug 391
1499 Fiske 391
1500 Sjøvold 390
1501 Mellingen 390
1502 Gudmestad 390
1503 Stordal 389
1504 Sem 389
1505 Raja 389
1506 Yndestad 388
1507 Sølvberg 388
1508 Røberg 388
1509 Olsvik 388
1510 Myre 388
1511 Myking 388
1512 Rosnes 387
1513 Follestad 387
1514 Ersland 387
1515 Ege 387
1516 Bryhn 387
1517 Anwar 387
1518 Sakshaug 386
1519 Mahamud 386
1520 Kvaal 386
1521 Hegg 386
1522 Aarø 386
1523 Mehus 385
1524 Madland 385
1525 Lundemo 385
1526 Kråkenes 385
1527 Husa 385
1528 Goa 385
1529 Ausland 385
1530 Sjo 384
1531 Samdal 384
1532 Rognlien 384
1533 Reinholdtsen 384
1534 Pollestad 384
1535 Birkenes 384
1536 Aden 384
1537 Magnusson 383
1538 Flatebø 383
1539 Viste 382
1540 Sønsteby 382
1541 Nordlie 382
1542 Grønlund 382
1543 Dalby 382
1544 Vestvik 381
1545 Tangstad 381
1546 Steiro 381
1547 Marøy 381
1548 Kloster 381
1549 Karim 381
1550 Fiksdal 381
1551 Brunstad 381
1552 Bjerkestrand 381
1553 Østlie 380
1554 Ulseth 380
1555 Nysæter 380
1556 Michalsen 380
1557 Knapstad 380
1558 Hartmann 380
1559 Fossli 380
1560 Elde 380
1561 Ditlefsen 380
1562 Bjerk 380
1563 Sandaker 379
1564 Hennum 379
1565 Dahir 379
1566 Bue 379
1567 Stange 378
1568 Kvalvåg 378
1569 Høgseth 378
1570 Zahl 377
1571 Silseth 377
1572 Daae 377
1573 Wallin 376
1574 Rognerud 376
1575 Norberg 376
1576 Jordet 376
1577 Hosseini 376
1578 Hofseth 376
1579 Enersen 376
1580 Elverum 376
1581 Dyb 376
1582 Velde 374
1583 Risvik 374
1584 Løkås 374
1585 Koch 374
1586 Juvik 374
1587 Ims 374
1588 Hagelund 374
1589 Mykland 373
1590 Kilen 373
1591 Fischer 373
1592 Engedal 373
1593 Østberg 372
1594 Winsnes 372
1595 Tjøstheim 372
1596 Sørnes 372
1597 Sommerstad 372
1598 Skogseth 372
1599 Skogland 372
1600 Seglem 372
1601 Saga 372
1602 Saeed 372
1603 Myrstad 372
1604 Dirdal 372
1605 Marken 371
1606 Kronstad 371
1607 Eknes 371
1608 Storm 370
1609 Soleng 370
1610 Sletta 370
1611 Salamonsen 370
1612 Rui 370
1613 Nur 370
1614 Kumar 370
1615 Holum 370
1616 Araya 370
1617 Torbjørnsen 369
1618 Thorsrud 369
1619 Sigurdsen 369
1620 Aulie 369
1621 Arnøy 369
1622 Arneberg 369
1623 Vigdal 368
1624 Vassbotn 368
1625 Lassen 368
1626 Grøtte 368
1627 Do 368
1628 Chaudhry 368
1629 Nesbø 367
1630 Mohn 367
1631 Mellem 367
1632 Martin 367
1633 Krane 367
1634 Kalstad 367
1635 Borch 367
1636 Abraham 367
1637 Sirevåg 366
1638 Rugland 366
1639 Lam 366
1640 Jentoft 366
1641 Havn 366
1642 Aaberg 366
1643 Sødal 365
1644 Strømberg 365
1645 Stray 365
1646 Rud 365
1647 Ranheim 365
1648 Landsem 365
1649 Jønsson 365
1650 Frigstad 365
1651 Bævre 365
1652 Bjørnevik 365
1653 Tveitan 364
1654 Reppe 364
1655 Kårstad 364
1656 Heien 364
1657 Halstensen 364
1658 Ramsvik 363
1659 Karlsrud 363
1660 Heia 363
1661 Heggheim 363
1662 Friberg 363
1663 Fiskerstrand 363
1664 Tallaksen 362
1665 Svela 362
1666 Noor 362
1667 Lium 362
1668 Hebnes 362
1669 Hammervold 362
1670 Hall 362
1671 Haarr 362
1672 Engdal 362
1673 Bjørseth 362
1674 Åsland 361
1674 Tveita 361
1674 Rein 361
1674 Refvik 361
1674 Magnus 361
1674 Lysø 361
1674 Lossius 361
1674 Khalid 361
1682 Østvik 360
1682 Sandø 360
1682 Sandum 360
1682 Høgset 360
1682 Hægeland 360
1682 Flø 360
1682 Ferkingstad 360
1689 Walderhaug 359
1689 Sverdrup 359
1689 Skorstad 359
1689 Muri 359
1689 Asphaug 359
1689 Abdulle 359
1695 Reppen 358
1695 Haugsdal 358
1695 Bergman 358
1695 Amiri 358
1699 Tomter 357
1699 Svingen 357
1699 Kvernmo 357
1699 Kallestad 357
1699 Engevik 357
1704 Utheim 356
1704 Thøgersen 356
1704 Strømnes 356
1704 Rokstad 356
1704 Paulsrud 356
1704 Nævdal 356
1704 Flaa 356
1704 Digernes 356
1712 Aarskog 355
1713 Høyer 354
1713 Helberg 354
1713 Forseth 354
1716 Killi 353
1716 Afzal 353
1718 Vika 352
1718 Lura 352
1718 Kolltveit 352
1718 Klokk 352
1718 Hegstad 352
1718 Halse 352
1718 Formo 352
1718 Dyrstad 352
1718 Bøhler 352
1727 Thompson 351
1727 Slåen 351
1727 Risdal 351
1727 Ramsland 351
1727 Moldestad 351
1727 Kyllingstad 351
1733 Utsi 350
1733 Mittet 350
1733 Garvik 350
1733 Frøyen 350
1733 Flatland 350
1733 Austbø 350
1733 Aker 350
1740 Veum 349
1740 Tømte 349
1740 Trøan 349
1740 Olavesen 349
1740 Kvande 349
1740 Hagenes 349
1740 Aamot 349
1747 Westrum 348
1748 Woll 347
1748 Reed 347
1748 Klæboe 347
1748 Folgerø 347
1748 Alfheim 347
1753 Mohamad 346
1753 Haugvaldstad 346
1753 Dalene 346
1756 Lilleng 345
1756 Claussen 345
1756 Bergem 345
1756 Anthonsen 345
1760 Slinning 344
1760 Sheikh 344
1760 Ravn 344
1760 Lende 344
1760 Leithe 344
1760 Langåker 344
1760 Klaussen 344
1760 Hindenes 344
1760 Haukaas 344
1760 Bøyum 344
1770 With 343
1770 Hildre 343
1770 Akram 343
1770 Aagaard 343
1774 Grønstad 342
1775 Øvretveit 341
1775 Sangolt 341
1775 Mannes 341
1775 Lillestøl 341
1775 Fjermestad 341
1775 Betten 341
1781 Torheim 340
1781 Støylen 340
1781 Sperre 340
1781 Selmer 340
1781 Forbord 340
1781 Berggren 340
1781 Arnestad 340
1781 Aakvik 340
1789 Wien 339
1790 Vatn 339
1791 Tande 339
1792 Shala 339
1793 Haddeland 339
1794 Fiskvik 339
1795 Espenes 339
1796 Astrup 339
1797 Angeltveit 339
1798 Vie 338
1799 Sture 338
1800 Skjetne 338
1801 Hoffmann 338
1802 Grønnevik 338
1803 Graff 338
1804 Ebbesen 338
1805 Wærnes 337
1806 Soldal 337
1807 Oen 337
1808 Langøy 337
1809 Klette 337
1810 Guddal 337
1811 Sævareid 336
1812 Kile 336
1813 Grøtting 336
1814 Vike 335
1815 Schjetne 335
1816 Røyset 335
1817 Molstad 335
1818 Knoph 335
1819 Furre 335
1820 Berhane 335
1821 Høines 334
1822 Eckhoff 334
1823 Drage 334
1824 Buvik 334
1825 Barth 334
1826 Aarsland 334
1827 Tornes 333
1828 Nybråten 333
1829 Langø 333
1830 Kongshaug 333
1831 Høiseth 333
1832 Holmefjord 333
1833 Hellebust 333
1834 Hamnes 333
1835 Berstad 333
1836 Malm 332
1837 Glesnes 332
1838 Bjørkås 332
1839 Bjerkeli 332
1840 Bakk 332
1841 Aaland 332
1842 Svindland 331
1843 Salih 331
1844 Ryan 331
1845 Nystrøm 331
1846 Mogstad 331
1847 Misund 331
1848 Løvland 331
1849 Kvilhaug 331
1850 Gjendem 331
1851 Brøndbo 331
1852 Vedal 330
1853 Moldskred 330
1854 Løver 330
1855 Kjellevold 330
1856 Hoddevik 330
1857 Hatland 330
1858 Finseth 330
1859 Bjørkedal 330
1860 Singstad 329
1861 Saltnes 329
1862 Otterstad 329
1863 Olden 329
1864 Nornes 329
1865 Møgster 329
1866 Melheim 329
1867 Grønseth 329
1868 Folkvord 329
1869 Tjemsland 328
1870 Svardal 328
1871 Rana 328
1872 Mentzoni 328
1873 Grongstad 328
1874 Forsmo 328
1875 Engum 328
1876 Engeseth 328
1877 Ådland 327
1878 Voldsund 327
1879 Saur 327
1880 Nyrud 327
1881 Dyrdal 327
1882 Anfinsen 327
1883 Almli 327
1884 Walstad 326
1885 Tvete 326
1886 Teien 326
1887 Opland 326
1888 Laugen 326
1889 Kolstø 326
1890 Bjørndalen 326
1891 Bjørn 326
1892 Bhatti 326
1893 Tewelde 325
1894 Roos 325
1895 Langli 325
1896 Duong 325
1897 Børseth 325
1898 Abukar 325
1899 Vistnes 324
1900 Skjørestad 324
1901 Skjærvik 324
1902 Nøkleby 324
1903 Midtgård 324
1904 Liseth 324
1905 Hesjedal 324
1906 Haji 324
1907 Bjørlo 324
1908 Torset 323
1909 Støa 323
1910 Roth 323
1911 Langlo 323
1912 Habbestad 323
1913 Furunes 323
1914 Eggum 323
1915 Augestad 323
1916 Tøllefsen 322
1917 Ryland 322
1918 Istad 322
1919 Dyngeland 322
1920 Boye 322
1921 Østmo 321
1922 Østerbø 321
1923 Velle 321
1924 Torbergsen 321
1925 Sigvartsen 321
1926 Jevne 321
1927 Hessen 321
1928 Eikås 321
1929 Bjerkelund 321
1930 Sørhus 320
1931 Seierstad 320
1932 Kolsrud 320
1933 Kiil 320
1934 Hotvedt 320
1935 Baltzersen 320
1936 Monstad 319
1937 Lyssand 319
1938 Lyngvær 319
1939 Lilleby 319
1940 Gjelstad 319
1941 Espelid 319
1942 Bækken 319
1943 Buljo 319
1944 Vallestad 318
1945 Sagmo 318
1946 Omholt 318
1947 Lydersen 318
1948 Kraft 318
1949 Brønstad 318
1950 Bergset 318
1951 Palm 317
1952 Leistad 317
1953 Ekrem 317
1954 Bragstad 317
1955 Stavrum 316
1956 Nymark 316
1957 Nodland 316
1958 Lindhjem 316
1959 Hjelvik 316
1960 Hille 316
1961 Hanstad 316
1962 Breen 316
1963 Aunan 316
1964 Stavik 315
1965 Leonhardsen 315
1966 Kavli 315
1967 Huus 315
1968 Greve 315
1969 Feragen 315
1970 Ustad 314
1971 Stensvold 314
1972 Skullerud 314
1973 Nysveen 314
1974 Naustdal 314
1975 Kinn 314
1976 Hashi 314
1977 Ekerhovd 314
1978 Egeli 314
1979 Blomberg 314
1980 Østerås 313
1981 Ødegården 313
1982 Wennberg 313
1983 Kolås 313
1984 Hval 313
1985 Hurlen 313
1986 Grøstad 313
1987 Gjessing 313
1988 Gilberg 313
1989 Elvebakk 313
1990 Brynjulfsen 313
1991 Stendal 312
1992 Rødsjø 312
1993 Prestegård 312
1994 Molund 312
1995 Lyse 312
1996 Gunnerud 312
1997 Flatås 312
1998 Drønen 312
1999 Braseth 312
2000 Aspenes 312
2001 Alvheim 312
2002 Vogt 311
2003 Tønder 311
2004 Sirnes 311
2005 Mellum 311
2006 Langmo 311
2007 Haraldseid 311
2008 Frydenberg 311
2009 Bostad 311
2010 Bakker 311
2011 Aksdal 311
2012 Ulven 310
2013 Søfteland 310
2014 Svensli 310
2015 Soma 310
2016 Schou 310
2017 Sandbakk 310
2018 Rognmo 310
2019 Moum 310
2020 Kvernberg 310
2021 Fiskum 310
2022 Minge 309
2023 Klingenberg 309
2024 Horvei 309
2025 Haarberg 309
2026 Grønningsæter 309
2027 Fylkesnes 309
2028 Fjellvang 309
2029 Dagestad 309
2030 Bruvoll 309
2031 Birkedal 309
2032 Stav 308
2033 Rosenvinge 308
2034 Log 308
2035 Leikvoll 308
2036 Kalleberg 308
2037 Heggøy 308
2038 Bjørheim 308
2039 Synnes 307
2040 Røine 307
2041 Brunes 307
2042 Øglænd 306
2043 Reksten 306
2044 Refsdal 306
2045 Liknes 306
2046 Heltne 306
2047 Haraldstad 306
2048 Aaslund 306
2049 Trønnes 305
2050 Tahir 305
2051 Røsvik 305
2052 Mostad 305
2053 Mikkelborg 305
2054 Dehli 305
2055 Brattli 305
2056 Berre 305
2057 Askim 305
2058 Valvik 304
2059 Thommesen 304
2060 Skauen 304
2061 Raastad 304
2062 Fossan 304
2063 Drabløs 304
2064 Broen 304
2065 Bratsberg 304
2066 Algrøy 304
2067 Tonheim 303
2068 Stjern 303
2069 Sporsheim 303
2070 Rønnestad 303
2071 Miller 303
2072 Langvik 303
2073 Kihle 303
2074 Kaldestad 303
2075 Bjørnå 303
2076 Tøndel 302
2077 Storås 302
2078 Ring 302
2079 Bjerkås 302
2080 Bendixen 302
2081 Øvergaard 301
2082 Wangberg 301
2083 Visnes 301
2084 Tidemann 301
2085 Stadheim 301
2086 Skotnes 301
2087 Saue 301
2088 Sandve 301
2089 Nordanger 301
2090 Munkvold 301
2091 Mirza 301
2092 Lauvås 301
2093 Honningsvåg 301
2094 Fagernes 301
2095 Due 301
2096 Bakkerud 301
2097 Austnes 301
2098 Wiborg 300
2099 Skoge 300
2100 Serigstad 300
2101 Hveding 300
2102 Garcia 300
2103 Fjellanger 300
2104 Baumann 300
2105 Øwre 299
2106 Welde 299
2107 Svendsrud 299
2108 Sekse 299
2109 Milde 299
2110 Bryne 299
2111 Aspaas 299
2112 Vollen 298
2113 Solvoll 298
2114 Ose 298
2115 Malvik 298
2116 Lillegård 298
2117 Konradsen 298
2118 Høivik 298
2119 Hay 298
2120 Forland 298
2121 Fleischer 298
2122 Fjærli 298
2123 Fallet 298
2124 Engvik 298
2125 Byrkjeland 298
2126 Blystad 298
2127 Ytreland 297
2128 Vedøy 297
2129 Skjæret 297
2130 Skistad 297
2131 Kausar 297
2132 Johanson 297
2133 Bremseth 297
2134 Aarrestad 297
2135 Worren 296
2136 Winje 296
2137 Weiseth 296
2138 Sæterdal 296
2139 Skjong 296
2140 Skarbø 296
2141 Rekstad 296
2142 Overå 296
2143 Nyquist 296
2144 Nerdal 296
2145 Hestvik 296
2146 Halleraker 296
2147 Farestveit 296
2148 Askvik 296
2149 Roksvåg 295
2150 Ringvold 295
2151 Dvergsdal 295
2152 Dagsland 295
2153 Thunes 294
2154 Robstad 294
2155 Plassen 294
2156 Hidle 294
2157 Heggernes 294
2158 Kanestrøm 293
2159 Fossland 293
2160 Bjønnes 293
2161 Abraha 293
2162 Yildiz 292
2163 Westlie 292
2164 Skinstad 292
2165 Silden 292
2166 Sandtorv 292
2167 Omer 292
2168 Nesvik 292
2169 Naas 292
2170 Lærum 292
2171 Lone 292
2172 Leikanger 292
2173 Kringstad 292
2174 Bjerkli 292
2175 Øverbø 291
2176 Wroldsen 291
2177 Thygesen 291
2178 Søiland 291
2179 Sandbæk 291
2180 Rognli 291
2181 Nordsveen 291
2182 Frøseth 291
2183 Becker 291
2184 Valberg 290
2185 Stenerud 290
2186 Sletner 290
2187 Selvåg 290
2188 Nysæther 290
2189 Nistad 290
2190 Holmvik 290
2191 Ekroll 290
2192 Wulff 289
2193 Utvik 289
2194 Tveite 289
2195 Sogn 289
2196 Sandsmark 289
2197 Rehman 289
2198 Hjelseth 289
2199 Hegdal 289
2200 Furseth 289
2201 Eidsvik 289
2202 Dalhaug 289
2203 Yilmaz 288
2204 Trydal 288
2205 Sætran 288
2206 Lyngmo 288
2207 Lillejord 288
2208 Husevåg 288
2209 Haveland 288
2210 Hatlem 288
2211 Halleland 288
2212 Årvik 287
2213 Sundli 287
2214 Sandersen 287
2215 Nevland 287
2216 Kvalnes 287
2217 Høye 287
2218 Grotle 287
2219 Fanebust 287
2220 Engeland 287
2221 Asp 287
2222 Repstad 286
2223 Nerhus 286
2224 Mandal 286
2225 Lindal 286
2226 Korsvold 286
2227 Ihle 286
2228 Aarum 286
2229 Østgaard 285
2230 Vikøren 285
2231 Tjessem 285
2232 Tetlie 285
2233 Sundnes 285
2234 Ringnes 285
2235 Otnes 285
2236 Knarvik 285
2237 Framnes 285
2238 Fardal 285
2239 Dybdal 285
2240 Willassen 284
2241 Svanes 284
2242 Saastad 284
2243 Risberg 284
2244 Horten 284
2245 Helstad 284
2246 Helgheim 284
2247 Granly 284
2248 Børstad 284
2249 Breistein 284
2250 Bjørgo 284
2251 Bjune 284
2252 Bilstad 284
2253 Bell 284
2254 Arshad 284
2255 Reyes 283
2256 Hveem 283
2257 Endal 283
2258 Borchgrevink 283
2259 Backe 283
2260 Ulvund 282
2261 Sjøgren 282
2262 Rishaug 282
2263 Nazari 282
2264 Muren 282
2265 Løvlien 282
2266 Linge 282
2267 Helleren 282
2268 Haver 282
2269 Hallan 282
2270 Gausdal 282
2271 Fosshaug 282
2272 Fjellestad 282
2273 Evenstad 282
2274 Trengereid 281
2275 Norli 281
2276 Lilletvedt 281
2277 Kolbjørnsen 281
2278 Issa 281
2279 Hølland 281
2280 Grue 281
2281 Groth 281
2282 Frøiland 281
2283 Fidje 281
2284 Falk 281
2285 Brunvoll 281
2286 Brodahl 281
2287 Balstad 281
2288 Sleire 280
2289 Sander 280
2290 Ringheim 280
2291 Nysted 280
2292 Nybakken 280
2293 Moksnes 280
2294 Jøssang 280
2295 Figenschou 280
2296 Bu 280
2297 Brobakken 280
2298 Vorland 279
2299 Trulsen 279
2300 Rafoss 279
2301 Ommedal 279
2302 Neverdal 279
2303 Leira 279
2304 Halden 279
2305 Hagos 279
2306 Hagland 279
2307 Øyan 278
2308 Årnes 278
2309 Vatle 278
2310 Sakariassen 278
2311 Mong 278
2312 Meier 278
2313 Hemmingsen 278
2314 Hatlevik 278
2315 Gjerdrum 278
2316 Vedå 277
2317 Smørdal 277
2318 Rognes 277
2319 Riiser 277
2320 Norman 277
2321 Lieng 277
2322 Gåsland 277
2323 Grøneng 277
2324 Fuglerud 277
2325 Øvereng 276
2326 Yang 276
2327 Wojcik 276
2328 Ulleberg 276
2329 Thorud 276
2330 Sørland 276
2331 Sæternes 276
2332 Sundseth 276
2333 Skråmestø 276
2334 Meisingset 276
2335 Meek 276
2336 Lomeland 276
2337 Grønbech 276
2338 Grav 276
2339 Giæver 276
2340 Fiskå 276
2341 Ekre 276
2342 Dyrseth 276
2343 Devold 276
2344 Borgan 276
2345 Aurdal 276
2346 Årseth 275
2347 Styve 275
2348 Røysland 275
2349 Ryeng 275
2350 Rist 275
2351 Nesland 275
2352 Natvik 275
2353 Natvig 275
2354 Kverneland 275
2355 Joakimsen 275
2356 Grindhaug 275
2357 Drivenes 275
2358 Valseth 274
2359 Torland 274
2360 Sparby 274
2361 Skadberg 274
2362 Kongsvik 274
2363 Haugum 274
2364 Eidet 274
2365 Bergo 274
2366 Bauer 274
2367 Valland 273
2368 Sæterbø 273
2369 Stålesen 273
2370 Seljeseth 273
2371 Nordmark 273
2372 Lindvik 273
2373 Kowalczyk 273
2374 Idsøe 273
2375 Fonn 273
2376 Villanger 272
2377 Søgaard 272
2378 Stenvik 272
2379 Runde 272
2380 Nordlien 272
2381 Molvær 272
2382 Melsom 272
2383 Ludviksen 272
2384 Kim 272
2385 Gjestvang 272
2386 Dyrøy 272
2387 Bredal 272
2388 Slyngstad 271
2389 Rånes 271
2390 Nordang 271
2391 Neteland 271
2392 Natland 271
2393 Martens 271
2394 Liabø 271
2395 Koppang 271
2396 Helgestad 271
2397 Fløtre 271
2398 Anti 271
2399 Wiken 270
2400 Rønne 270
2401 Ramsdal 270
2402 Moseng 270
2403 Moholt 270
2404 Lundal 270
2405 Lindquist 270
2406 Lekven 270
2407 Landrø 270
2408 Kvamsdal 270
2409 Kirknes 270
2410 Høgberg 270
2411 Fossmo 270
2412 Bergquist 270
2413 Taranger 269
2414 Taksdal 269
2415 Søgård 269
2416 Skovly 269
2417 Sandvoll 269
2418 Rømo 269
2419 Nerheim 269
2420 Molde 269
2421 Maurstad 269
2422 Kasin 269
2423 Heggedal 269
2424 Haugsvær 269
2425 Aagesen 269
2426 Aaby 269
2427 Wagner 268
2428 Slette 268
2429 Sikveland 268
2430 Sagbakken 268
2431 Røst 268
2432 Rahman 268
2433 Kydland 268
2434 Kjærvik 268
2435 Kaya 268
2436 Harnes 268
2437 Flønes 268
2438 Bartnes 268
2439 Wright 267
2440 Takle 267
2441 Sjøen 267
2442 Røise 267
2443 Lysgård 267
2444 Kirkhus 267
2445 Kirkerud 267
2446 Jafari 267
2447 Hilstad 267
2448 Helset 267
2449 Hannisdal 267
2450 Bjorøy 267
2451 Øvrelid 266
2452 Stordahl 266
2453 Stokland 266
2454 Staff 266
2455 Raza 266
2456 Leren 266
2457 Hepsø 266
2458 Fagervik 266
2459 Bruheim 266
2460 Aglen 266
2461 Aanerud 266
2462 Tungland 265
2463 Thrane 265
2464 Røkenes 265
2465 Parveen 265
2466 Nuur 265
2467 Narum 265
2468 Mehari 265
2469 Lopez 265
2470 Lilleås 265
2471 Klev 265
2472 Hjelde 265
2473 Fagermo 265
2474 Bastiansen 265
2475 Yttervik 264
2476 Vist 264
2477 Stavland 264
2478 Sinnes 264
2479 Nordgaard 264
2480 Kowalski 264
2481 Karlson 264
2482 Holta 264
2483 Hildrum 264
2484 Haugo 264
2485 Bøthun 264
2486 Zimmermann 263
2487 Wikstrøm 263
2488 Tysnes 263
2489 Strandheim 263
2490 Skåre 263
2491 Løvlie 263
2492 Kjeldsberg 263
2493 Hoseth 263
2494 Hamid 263
2495 Guttorm 263
2496 Gjengedal 263
2497 Følstad 263
2498 Skaugen 262
2499 Scheie 262
2500 Levang 262
2501 Kløvstad 262
2502 Høgli 262
2503 Haidari 262
2504 Gunnes 262
2505 Digre 262
2506 Øvstebø 261
2506 Vestly 261
2506 Stormoen 261
2506 Stokkan 261
2506 Slåtten 261
2506 Rustand 261
2506 Rovik 261
2506 Miljeteig 261
2506 Lindholm 261
2506 Lindanger 261
2506 Langedal 261
2506 Kvalø 261
2506 Idsø 261
2506 Habberstad 261
2506 Folland 261
2506 Fagerhaug 261
2506 Emblem 261
2506 Devik 261
2506 Bakkehaug 261
2506 Aukland 261
2506 Alsvik 261
2527 Todnem 260
2527 Sørmo 260
2527 Storheim 260
2527 Skansen 260
2527 Rystad 260
2527 Heimstad 260
2527 Hartviksen 260
2527 Halvorsrud 260
2527 Grønn 260
2527 Flatøy 260
2527 Ernstsen 260
2538 Øvsthus 259
2538 Ånensen 259
2538 Søbstad 259
2538 Skogvold 259
2538 Rørtveit 259
2538 Nordland 259
2538 Kjelsrud 259
2538 Hella 259
2538 Gjersøe 259
2538 Fretheim 259
2538 Doan 259
2538 Aasberg 259
2550 Åkre 258
2550 Wiklund 258
2550 Vonheim 258
2550 Ranum 258
2550 Raa 258
2550 Marstein 258
2550 Indergård 258
2550 Gjelsten 258
2550 Frøystad 258
2550 Fimreite 258
2550 Bjørkmo 258
2561 Vevle 257
2561 Tjøsvoll 257
2561 Solstrand 257
2561 Skramstad 257
2561 Sagstuen 257
2561 Grebstad 257
2561 Glad 257
2561 Furset 257
2561 Finnerud 257
2561 Elden 257
2561 Ekelund 257
2561 Dyrhaug 257
2561 Bringedal 257
2561 Alahmad 257
2575 Salberg 256
2575 Rezai 256
2575 Ravnås 256
2575 Nordlund 256
2575 Lundquist 256
2575 Langfeldt 256
2575 Husum 256
2575 Hordvik 256
2575 Haukenes 256
2575 Gjønnes 256
2575 Evju 256
2575 Carlson 256
2575 Brattås 256
2588 Skretteberg 255
2588 Skjevik 255
2588 Seppola 255
2588 Onstad 255
2588 Oliversen 255
2588 Myrene 255
2588 Lindås 255
2588 Lillemo 255
2588 Lehne 255
2588 Langaas 255
2588 Justad 255
2588 Heim 255
2588 Hegre 255
2588 Belsvik 255
2602 Vestrheim 254
2602 Tronrud 254
2602 Stavnes 254
2602 Presthus 254
2602 Negård 254
2602 Krogsæter 254
2602 Isdahl 254
2602 Horntvedt 254
2602 Grønvik 254
2602 Bergseng 254
2612 Wibe 253
2612 Westberg 253
2612 Sætren 253
2612 Skjervold 253
2612 Skarstad 253
2612 Roen 253
2612 Ohnstad 253
2612 Lokøy 253
2612 Leirvåg 253
2612 Høiberg 253
2612 Høglund 253
2612 Cappelen 253
2612 Barka 253
2612 Aurstad 253
2612 Askildsen 253
2627 Trana 252
2627 Sønsterud 252
2627 Paus 252
2627 Njærheim 252
2627 Midtskogen 252
2627 Løkkeberg 252
2627 Hellstrøm 252
2627 Hageland 252
2627 Hagberg 252
2627 Førre 252
2627 Buene 252
2638 Wollan 251
2638 Sværen 251
2638 Svanberg 251
2638 Skram 251
2638 Røgeberg 251
2638 Melum 251
2638 Liverød 251
2638 Hartveit 251
2638 Haddal 251
2638 Elvenes 251
2638 Brunborg 251
2649 Østerud 250
2649 Xu 250
2649 Wu 250
2649 Tokle 250
2649 Stokstad 250
2649 Morland 250
2649 Mellemstrand 250
2649 Kvinnesland 250
2649 Kleppa 250
2649 Hjelm 250
2649 Herheim 250
2649 Djønne 250
2661 Wahlstrøm 249
2661 Taylor 249
2661 Smistad 249
2661 Sellevold 249
2661 Pilskog 249
2661 Orre 249
2661 Nessa 249
2661 Moradi 249
2661 Melgård 249
2661 Kaupang 249
2661 Eriksrud 249
2661 Ekeli 249
2661 Almaas 249
2674 Westerheim 248
2674 Træet 248
2674 Tjelle 248
2674 Sneve 248
2674 Skavhaug 248
2674 Sellæg 248
2674 Rimstad 248
2674 Merkesdal 248
2674 Lidal 248
2674 Leiknes 248
2674 Kjølberg 248
2674 Iden 248
2674 Habte 248
2674 Furuheim 248
2674 Celius 248
2674 Ballestad 248
2690 Øiestad 247
2690 Ånestad 247
2690 Ulvik 247
2690 Thoen 247
2690 Rue 247
2690 Nærø 247
2690 Lynum 247
2690 Kvandal 247
2690 Josdal 247
2690 Høgås 247
2690 Hodneland 247
2690 Garshol 247
2690 Fadnes 247
2690 Buan 247
2690 Bjørnø 247
2690 Alali 247
2706 Westerlund 246
2706 Svenkerud 246
2706 Skinnes 246
2706 Rossebø 246
2706 Ross 246
2706 Mikaelsen 246
2706 Marvik 246
2706 Hustoft 246
2706 Hjorth 246
2706 Hilde 246
2706 Gunnerød 246
2706 Grøndal 246
2706 Brænden 246
2706 Asghar 246
2706 Aam 246
2721 Størdal 245
2721 Soltveit 245
2721 Skjelvik 245
2721 Oterhals 245
2721 Mossige 245
2721 Mongstad 245
2721 Midthun 245
2721 Hammeren 245
2721 Brekka 245
2721 Bergtun 245
2721 Azizi 245
2732 Ås 244
2732 Wisløff 244
2732 Walseth 244
2732 Tsegay 244
2732 Søderholm 244
2732 Skålevik 244
2732 Skjærstad 244
2732 Ophus 244
2732 Olesen 244
2732 Nedregård 244
2732 Løtveit 244
2732 Lilleland 244
2732 Gjøsund 244
2745 Wickstrøm 243
2745 Vikanes 243
2745 Todal 243
2745 Tessem 243
2745 Sylta 243
2745 Skotte 243
2745 Oppegaard 243
2745 Nordtømme 243
2745 Maudal 243
2745 Kind 243
2745 Høydahl 243
2745 Hinna 243
2745 Fagerås 243
2758 Wolff 242
2758 Viddal 242
2758 Vetrhus 242
2758 Sundstrøm 242
2758 Solevåg 242
2758 Skårdal 242
2758 Silva 242
2758 Røyland 242
2758 Nyseth 242
2758 Mazur 242
2758 Korsvik 242
2758 Koren 242
2758 Hannestad 242
2758 Guldberg 242
2758 Bratvold 242
2758 Arif 242
2758 Arctander 242
2758 Angvik 242
2776 Yildirim 241
2776 Våga 241
2776 Vestøl 241
2776 Takvam 241
2776 Saleem 241
2776 Rørstad 241
2776 Lehn 241
2776 Kara 241
2776 Hylland 241
2776 Hollund 241
2776 Hilleren 241
2776 Ekstrøm 241
2776 Abdirahman 241
2776 Aarflot 241
2790 Uthus 240
2790 Utgård 240
2790 Ulset 240
2790 Tesdal 240
2790 Skjolden 240
2790 Olsrud 240
2790 Mjølhus 240
2790 Langset 240
2790 Hustveit 240
2790 Hervik 240
2790 Hernæs 240
2790 Grøtan 240
2790 Frøysa 240
2790 Fossmark 240
2790 Emanuelsen 240
2805 Vestnes 239
2805 Valla 239
2805 Uthaug 239
2805 Skevik 239
2805 Rikstad 239
2805 Munthe 239
2805 Havik 239
2805 Fyhn 239
2805 Fidjeland 239
2805 Fagereng 239
2805 Emberland 239
2805 Dragland 239
2805 Aa 239
2818 Øvstedal 238
2818 Wisth 238
2818 Vassdal 238
2818 Valø 238
2818 Sommervold 238
2818 Remmen 238
2818 Nome 238
2818 Låstad 238
2818 Leivestad 238
2818 Leidland 238
2818 Laursen 238
2818 Huang 238
2818 Haukedal 238
2818 Halsen 238
2818 Grønlie 238
2818 Fossnes 238
2818 Bærheim 238
2818 Alnæs 238
2818 Akbari 238
2837 Weum 237
2837 Syed 237
2837 Strandberg 237
2837 Rongved 237
2837 Refsland 237
2837 Pihl 237
2837 Oskarsen 237
2837 Mæle 237
2837 Moltu 237
2837 Mehlum 237
2837 Medhus 237
2837 Lyshaug 237
2837 Kjelstad 237
2837 Idris 237
2837 Grannes 237
2837 Folkedal 237
2837 Einvik 237
2837 Aanstad 237
2837 Aabel 237
2856 Systad 236
2856 Skogsrud 236
2856 Skagestad 236
2856 Sjåvik 236
2856 Sevaldsen 236
2856 Selstad 236
2856 Røyrvik 236
2856 Oksnes 236
2856 Malmedal 236
2856 Kvia 236
2856 Grønnestad 236
2856 Grønhaug 236
2856 Grimsmo 236
2856 Chan 236
2856 Bones 236
2871 Wille 235
2871 Warholm 235
2871 Sjøvoll 235
2871 Melvold 235
2871 Hol 235
2871 Gangstad 235
2871 Flesland 235
2871 Evanger 235
2871 Brandvik 235
2871 Ahmadzai 235
2881 Yohannes 234
2881 Tverberg 234
2881 Sviland 234
2881 Staven 234
2881 Selle 234
2881 Nordrum 234
2881 Løchen 234
2881 Krogsrud 234
2881 Kleiveland 234
2881 Hornnes 234
2881 Englund 234
2881 Bakkejord 234
2881 Aandal 234
2881 Aabø 234
2895 Ytterstad 233
2895 Thorgersen 233
2895 Sælen 233
2895 Størkersen 233
2895 Skjønberg 233
2895 Skjølberg 233
2895 Risøy 233
2895 Ottem 233
2895 Nerli 233
2895 Mehmood 233
2895 Mehl 233
2895 Lundeby 233
2895 Helliesen 233
2895 Hammerø 233
2895 Ensrud 233
2895 Bodin 233
2911 Tyldum 232
2911 Suhr 232
2911 Refseth 232
2911 Myrdal 232
2911 Lu 232
2911 Javed 232
2911 Eskedal 232
2911 Elnes 232
2911 Eldevik 232
2911 Eggan 232
2911 Dahlgren 232
2911 Alver 232
2923 Undrum 231
2923 Tang 231
2923 Storeide 231
2923 Slettum 231
2923 Mørkved 231
2923 Løge 231
2923 Lødemel 231
2923 Hokstad 231
2923 Finnesand 231
2923 Fagervold 231
2923 Bugten 231
2923 Bjørnøy 231
2923 Amble 231
2923 Aalvik 231
2937 Walde 230
2937 Thorsø 230
2937 Thorshaug 230
2937 Schanche 230
2937 Obrestad 230
2937 Lindqvist 230
2937 Langholm 230
2937 Hojem 230
2937 Gunnestad 230
2937 Grøndalen 230
2937 Gravem 230
2937 Gillebo 230
2937 Evje 230
2950 Øiseth 229
2950 Ursin 229
2950 Tokerud 229
2950 Thuen 229
2950 Sæverud 229
2950 Sætra 229
2950 Starheim 229
2950 Solomon 229
2950 Røhne 229
2950 Rekkedal 229
2950 Nawaz 229
2950 Løvoll 229
2950 Løset 229
2950 Kjørstad 229
2950 Juell 229
2950 Hvattum 229
2950 Hatteland 229
2950 Figenschau 229
2950 Ferstad 229
2950 Farooq 229
2950 Andvik 229
2971 Veiby 228
2971 Tønsberg 228
2971 Stokken 228
2971 Skaare 228
2971 Opseth 228
2971 Nygren 228
2971 Noreng 228
2971 Myklebost 228
2971 Magerøy 228
2971 Lockert 228
2971 Liberg 228
2971 Lenes 228
2971 Lade 228
2971 Kommedal 228
2971 Håpnes 228
2971 Holmstrøm 228
2971 Gården 228
2971 Gonzalez 228
2971 Gjedrem 228
2971 Dybwad 228
2991 Welle 227
2991 Throndsen 227
2991 Størksen 227
2991 Skille 227
2991 Sjøthun 227
2991 Sandvær 227
2991 Ophaug 227
2991 Neumann 227
2991 Nagy 227
2991 Mohamoud 227
2991 Malde 227
2991 Lundekvam 227
2991 Klakegg 227
2991 Joa 227
2991 Jeppesen 227
2991 Grøterud 227
2991 Fagerbakke 227
2991 Dinh 227
2991 Brevig 227
2991 Bengtsson 227
2991 Abdallah 227
3012 Wong 226
3012 Wie 226
3012 Volle 226
3012 Valde 226
3012 Tøsse 226
3012 Stormark 226
3012 Skårland 226
3012 Schie 226
3012 Røisland 226
3012 Oland 226
3012 Nøttveit 226
3012 Muhammad 226
3012 Kvame 226
3012 Helvik 226
3012 Granmo 226
3012 Gleditsch 226
3012 Dyrkorn 226
3012 Børsheim 226
3012 Bay 226
3012 Abdalla 226
3032 Woldseth 225
3032 Underhaug 225
3032 Stephansen 225
3032 Seeberg 225
3032 Nekstad 225
3032 Molteberg 225
3032 Moa 225
3032 Mandelid 225
3032 Lindgaard 225
3032 Lauten 225
3032 Laland 225
3032 Laastad 225
3032 Kildahl 225
3032 Isdal 225
3032 Hasund 225
3032 Georgsen 225
3032 Estensen 225
3032 Broch 225
3032 Brastad 225
3032 Bakketun 225
3052 Wetteland 224
3052 Toresen 224
3052 Sundgot 224
3052 Skailand 224
3052 Muse 224
3052 Lundh 224
3052 Lilleberg 224
3052 Fagertun 224
3052 Bonsaksen 224
3052 Aaseth 224
3062 Åsebø 223
3062 Vaksdal 223
3062 Ulland 223
3062 Sarwar 223
3062 Rognan 223
3062 Olsnes 223
3062 Lerøy 223
3062 Leirdal 223
3062 Kleiv 223
3062 Herigstad 223
3062 Eltvik 223
3062 Birkeli 223
3074 Zielinski 222
3074 Walberg 222
3074 Skøien 222
3074 Sekkingstad 222
3074 Schjerven 222
3074 Schanke 222
3074 Sandland 222
3074 Røv 222
3074 Rykkje 222
3074 Rodal 222
3074 Ramadani 222
3074 Paasche 222
3074 Opgård 222
3074 Næs 222
3074 Nodeland 222
3074 Narvestad 222
3074 Ljosland 222
3074 Kyvik 222
3074 Ivanov 222
3074 Heskestad 222
3074 Hasselberg 222
3074 Gjersvik 222
3074 Engenes 222
3074 Bergsvik 222
3098 Winger 221
3098 Weber 221
3098 Vegsund 221
3098 Vanvik 221
3098 Unhjem 221
3098 Seldal 221
3098 Rossland 221
3098 Norderhaug 221
3098 Melberg 221
3098 Jåsund 221
3098 Jordan 221
3098 Holmøy 221
3098 Hestetun 221
3098 Gloppen 221
3098 Gjengstø 221
3098 Føreland 221
3098 Fosen 221
3098 Edvartsen 221
3098 Brække 221
3098 Baustad 221
3118 Østreng 220
3118 Sætermo 220
3118 Robberstad 220
3118 Rikardsen 220
3118 Nordskag 220
3118 Lundgård 220
3118 Lilleeng 220
3118 Lehmann 220
3118 Kvien 220
3118 Kvaløy 220
3118 Kolle 220
3118 Kapstad 220
3118 Hestenes 220
3118 Hellesø 220
3118 Brudvik 220
3133 Weberg 219
3133 Steindal 219
3133 Skarsvåg 219
3133 Ræstad 219
3133 Rakvåg 219
3133 Nørstebø 219
3133 Myreng 219
3133 Kvello 219
3133 Jordalen 219
3133 Indahl 219
3133 Heistad 219
3133 Gunnarsen 219
3133 Eidsvåg 219
3133 Drageset 219
3147 Sjaastad 218
3147 Omdahl 218
3147 Meidell 218
3147 Ivanova 218
3147 Heggestad 218
3147 Førsund 218
3147 Falkenberg 218
3147 Evenrud 218
3147 Engstad 218
3147 Einan 218
3147 Eeg 218
3147 Brækken 218
3147 Borsheim 218
3160 Øksendal 217
3160 Svihus 217
3160 Suleiman 217
3160 Skogvoll 217
3160 Samnøy 217
3160 Salbu 217
3160 Orvik 217
3160 Molden 217
3160 Langørgen 217
3160 Karlstrøm 217
3160 Hop 217
3160 Hauglid 217
3160 Harkestad 217
3160 Gimse 217
3160 Frøshaug 217
3160 Flatmo 217
3160 Djuve 217
3160 Dalseth 217
3160 Buvarp 217
3160 Arnevik 217
3160 Aae 217
3181 Ørbeck 216
3181 Ølberg 216
3181 Vadseth 216
3181 Svee 216
3181 Strømsvåg 216
3181 Skomedal 216
3181 Rynning 216
3181 Owren 216
3181 Kibsgaard 216
3181 Hobberstad 216
3181 Grinden 216
3181 Gjervik 216
3181 Gjermundsen 216
3181 Amdahl 216
3181 Aarsand 216
3196 Ulvin 215
3196 Teig 215
3196 Sviggum 215
3196 Resell 215
3196 Nissen 215
3196 Natås 215
3196 Muggerud 215
3196 Jensrud 215
3196 Hoftun 215
3196 Hjulstad 215
3196 Hevrøy 215
3196 Gussiås 215
3196 Gulli 215
3196 Grønlien 215
3196 Gilde 215
3196 Fykse 215
3196 Flataker 215
3196 Evertsen 215
3196 Breiland 215
3196 Bjørkheim 215
3216 Yri 214
3216 Wøien 214
3216 Wist 214
3216 Vikane 214
3216 Sæland 214
3216 Somby 214
3216 Solbu 214
3216 Skjeggestad 214
3216 Sandhåland 214
3216 Overvik 214
3216 Nystrand 214
3216 Loen 214
3216 Kjærland 214
3216 Kjelsberg 214
3216 Hovd 214
3216 Ekker 214
3216 Benonisen 214
3216 Amdam 214
3234 Østenstad 213
3234 Wisniewski 213
3234 Vaa 213
3234 Svanevik 213
3234 Stenstad 213
3234 Skurdal 213
3234 Romsdal 213
3234 Rohde 213
3234 Oshaug 213
3234 Nyhuus 213
3234 Nelson 213
3234 Naalsund 213
3234 Mostue 213
3234 Mjånes 213
3234 Kvistad 213
3234 Husabø 213
3234 Harsvik 213
3234 Frivold 213
3234 Foldnes 213
3234 Fjær 213
3234 Enes 213
3234 Egenes 213
3234 Bjønness 213
3234 Bjerkvik 213
3258 Ullestad 212
3258 Tenold 212
3258 Qureshi 212
3258 Noori 212
3258 Mollestad 212
3258 Løvberg 212
3258 Klein 212
3258 Hegglund 212
3258 Hana 212
3258 Fonnes 212
3258 Diesen 212
3258 Brudevoll 212
3270 Yousef 211
3270 Stokkenes 211
3270 Stavenes 211
3270 Skuland 211
3270 Rudolfsen 211
3270 Qvale 211
3270 Pleym 211
3270 Pladsen 211
3270 Osmani 211
3270 Oppegård 211
3270 Mæhre 211
3270 Lauvrak 211
3270 Lausund 211
3270 Innvær 211
3270 Ihlen 211
3270 Fløysvik 211
3270 Fjæreide 211
3270 Bakkan 211
3270 Andorsen 211
3289 Tandstad 210
3289 Sundfær 210
3289 Spilde 210
3289 Smeland 210
3289 Røsten 210
3289 Okkenhaug 210
3289 Mørland 210
3289 Herdlevær 210
3289 Frank 210
3289 Elvik 210
3289 Elton 210
3289 Drevland 210
3289 Derås 210
3289 Bruaset 210
3289 Brataas 210
3289 Alvær 210
3305 Østlund 209
3305 Østervold 209
3305 Vevang 209
3305 Tjørhom 209
3305 Talberg 209
3305 Storsve 209
3305 Schneider 209
3305 Mjåland 209
3305 Lona 209
3305 Lamo 209
3305 Kvinlaug 209
3305 Kvaale 209
3305 Kongsrud 209
3305 Klungtveit 209
3305 Helgøy 209
3305 Gravdahl 209
3305 Gjestad 209
3305 Gjeruldsen 209
3305 Flage 209
3305 Burud 209
3305 Bakkelund 209
3326 Wiker 208
3326 Tufteland 208
3326 Sønderland 208
3326 Smedstad 208
3326 Sandli 208
3326 Ramfjord 208
3326 Lagesen 208
3326 Kværner 208
3326 Kulseth 208
3326 Kolseth 208
3326 Hexeberg 208
3326 Harila 208
3326 Gupta 208
3326 Demir 208
3326 Dalsbø 208
3326 Barmen 208
3326 Bakkeli 208
3326 Askevold 208
3344 Ørmen 207
3344 Åmodt 207
3344 Veivåg 207
3344 Tvedten 207
3344 Sumstad 207
3344 Skjerping 207
3344 Skarshaug 207
3344 Rinden 207
3344 Nyvold 207
3344 Nygard 207
3344 Mollan 207
3344 Lundestad 207
3344 Hesselberg 207
3344 Hallingstad 207
3344 Haarstad 207
3344 Gjerdingen 207
3344 Buraas 207
3344 Brubakken 207
3362 Øvland 206
3362 Vikene 206
3362 Trinh 206
3362 Tariq 206
3362 Sønstebø 206
3362 Sveberg 206
3362 Stavem 206
3362 Skjerdal 206
3362 Scott 206
3362 Rønhovde 206
3362 Othman 206
3362 Nøkland 206
3362 Melbø 206
3362 Lilleengen 206
3362 Langen 206
3362 Kofoed 206
3362 Jerstad 206
3362 Hilmarsen 206
3362 Grimnes 206
3362 Finnøy 206
3362 Ertsås 206
3362 Daleng 206
3362 Braastad 206
3362 Allum 206
3386 Øynes 205
3386 Tvenge 205
3386 Surdal 205
3386 Sjøstrøm 205
3386 Rosvoll 205
3386 Rage 205
3386 Nødland 205
3386 Mardal 205
3386 Letnes 205
3386 Kjesbu 205
3386 Jordheim 205
3386 Hovdal 205
3386 Hellenes 205
3386 Havnen 205
3386 Guldahl 205
3386 Flaaten 205
3386 Alsos 205
3403 Urstad 204
3403 Tverå 204
3403 Tolo 204
3403 Svellingen 204
3403 Rokne 204
3403 Roberg 204
3403 Ramsøy 204
3403 Osa 204
3403 Nereng 204
3403 Nepstad 204
3403 Krosby 204
3403 Kahsay 204
3403 Isene 204
3403 Gjerløw 204
3403 Gaard 204
3403 Fosser 204
3403 Dalaker 204
3420 Vilhelmsen 203
3420 Vervik 203
3420 Toverud 203
3420 Titlestad 203
3420 Rolfsnes 203
3420 Riaz 203
3420 Ressem 203
3420 Oldervik 203
3420 Mogen 203
3420 Lysne 203
3420 Ljones 203
3420 Lillehagen 203
3420 Klyve 203
3420 Klavenes 203
3420 Hjønnevåg 203
3420 Hirsi 203
3420 Hellebø 203
3420 Harlem 203
3420 Hallberg 203
3420 Grønberg 203
3420 Gimre 203
3420 Fedje 203
3420 Engseth 203
3420 Dramstad 203
3420 Bøhmer 203
3420 Bjørkum 203
3446 Ølmheim 202
3446 Tjore 202
3446 Sulen 202
3446 Stuen 202
3446 Storaker 202
3446 Salim 202
3446 Røneid 202
3446 Rodriguez 202
3446 Polden 202
3446 Nedrelid 202
3446 Mælen 202
3446 Mir 202
3446 Mahammed 202
3446 Lysen 202
3446 Knotten 202
3446 Kjærnes 202
3446 Kaldheim 202
3446 Hånes 202
3446 Hult 202
3446 Hovin 202
3446 Gunnarsson 202
3446 Fimland 202
3446 Fenne 202
3446 Busk 202
3446 Brænd 202
3446 Blomvik 202
3446 Bjørnes 202
3446 Bakstad 202
3446 Amini 202
3446 Aarland 202
3476 Wanvik 201
3476 Unneland 201
3476 Ugelstad 201
3476 Tømmervik 201
3476 Tryggestad 201
3476 Synnevåg 201
3476 Sjøblom 201
3476 Rom 201
3476 Riseth 201
3476 Remen 201
3476 Rege 201
3476 Perez 201
3476 Kjeilen 201
3476 Jevnaker 201
3476 Hellan 201
3476 Heggset 201
3476 Harbo 201
3476 Hamborg 201
3476 Gustavson 201
3476 Gjøen 201
3476 Aandahl 201
3476 Aaen 201
3498 Utnes 200
3498 Tuft 200
3498 Thingstad 200
3498 Norvik 200
3498 Munir 200
3498 Midttveit 200
3498 Krokstad 200
3498 Korslund 200
3498 Kjøde 200
3498 Kirkevold 200
3498 Johnstad 200
3498 Hermann 200
3498 Hellesøy 200
3498 Furuhaug 200
3498 Bødtker 200
3498 Amlie 200

Referanser[rediger | rediger kilde]

Se også[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]