Liste over norske mannsnavn

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Popularitet til noen norske mannsnavn over tid

Denne listen over norske mannsnavn inneholder fornavn som ble brukt av minst 200 menn bosatt i Norge i 2018. I tillegg vises hvilken rangering hvert navn hadde blant de født i Norge rundt hvert århundreskifte siden 1700.

Alle navnene i listen har ikke nødvendigvis historisk brukt i Norge, da fornavn brukt av innvandrere også er med i liste. Statistikken listen bruker ble publisert i 2005 av Statistisk sentralbyrå[1] utfra grunnlagsdata ført av Norsk Folkeregister 1. januar samme år. Nyere data er hentet fra Statistisk sentralbyrå sin Statistikkbank, tabell 10501[2]


Mannsnavn som er i Norge (navene i listen er minst brukt av 200 personer)
Navn Rang f ca. 1700[3][4] Rang f ca. 1800[3][4] Rang f ca. 1900[5] Rang f ca. 2000[6] Rang i

befolkningen 2005

Antall i

befolkningen 2005

Rang i

befolkningen 2018[2]

Antall i

befolkningen 2018[2]

Aage 214 1840 323 1275
Aaron 549 438
Aasmund 456 373 680 299
Abbas 703 280
Abdi 422 441 459 592
Abdirahman 531 277 400 788
Abdul 374 593 352 1037
Abdulkadir 796 226
Abdullah 535 272 408 752
Abdullahi 556 251 455 606
Abdulrahman 755 244
Abel 511 499
Abraham 42 630 338
Adam 351 675 151 3877
Adel 859 201
Adil 826 211
Adnan 475 339 456 606
Adolf 567 233
Adrian 34 120 4946 62 9635
Agnar 295 1089 389 833
Ahmad 411 473 259 1947
Ahmed 269 1282 209 2768
Ahmet 545 259 641 328
Ailo 593 372
Aksel 47 192 2235 132 4873
Alan 449 391 404 772
Albert 314 898 273 1762
Alejandro 832 209
Aleksandar 587 378
Aleksander 31 113 5219 99 7201
Aleksandr 768 238
Alex 471 350 373 916
Alexander 23 83 7911 47 11496
Alexandru 777 235
Alf 15 62 9891 96 7337
Alfred 31 230 1630 240 2252
Ali 205 1990 161 3766
Allan 383 547 445 624
Alv 433 416 671 306
Alvin 483 551
Amanuel 699 282
Amar 808 220
Amer 850 203
Amin 597 370
Amir 409 479 348 1075
Ammar 728 262
Amund 27 27 209 1913 216 2593
Anas 577 398
Anders 5 4 30 12 19 19652 19 19370
Andre 105 5973 107 6461
Andreas 37 9 37 2 22 17919 16 21030
Andrei 649 321
Andrej 820 215
Andres 539 266 619 349
Andrew 451 389 444 625
Andris 833 209
Andrius 485 548
Andrzej 567 233 268 1817
Anfinn 566 235
Annar 509 301 753 245
Ansgar 429 423 663 309
Anthony 509 301 526 477
Anton 42 239 1508 239 2255
Antoni 668 307
Antonio 541 264 477 560
Anwar 857 202
Are 191 2263 230 2329
Arent 47
Ari 744 250
Arian 465 582
Arild 51 10946 58 9990
Arkadiusz 429 678
Arman 657 313
Armin 722 267
Arn 851 203
Arne 26 32 7 7 30108 10 22408
Arnfinn 162 3040 218 2576
Arnljot 555 252
Arnold 272 1271 388 837
Arnstein 289 1137 347 1077
Arnt 150 3497 184 3078
Arnulf 332 793 461 591
Aron 394 513 246 2167
Arthur 33 227 1672 307 1383
Artur 589 213 325 1257
Arturas 572 406
Arunas 639 334
Arve 123 4853 144 4291
Arvid 90 6990 124 5241
Aryan 782 233
Asbjørn 35 79 8197 111 6175
Asgeir 286 1162 341 1140
Ask 440 403 333 1196
Aslak 285 1167 309 1381
Asle 208 1931 270 1777
Asmund 489 322 791 229
Atle 106 5887 118 5622
Audrius 689 287
Audun 136 3872 155 3832
August 307 961 262 1913
Aurimas 771 237
Axel 296 1082 265 1842
Ayman 752 246
Baard 446 397 580 393
Balder 640 329
Bartlomiej 538 457
Bartosz 490 538
Bastian 559 249 426 679
Ben 428 428 486 546
Bendik 226 1686 254 2078
Bengt 222 1716 284 1673
Benjamin 45 135 3893 90 7754
Benny 538 269 706 277
Bent 187 2321 245 2172
Bernard 827 211
Bernhard 333 781 422 692
Bernt 156 3363 201 2898
Bertil 536 271 732 259
Bilal 581 224 518 490
Birger 32 137 3829 214 2665
Birk 402 494 291 1578
Biørn 47
Bjarne 19 86 7493 130 4902
Bjarte 196 2084 256 2042
Bjørge 546 258 779 234
Bjørn 49 3 41039 2 37048
Bjørnar 122 4870 134 4864
Bjørn-Erik 528 282 712 275
Bo 377 568 377 887
Bogdan 539 455
Boguslaw 842 205
Borgar 550 256 719 268
Brage 270 1279 198 2911
Brede 324 844 356 1020
Brian 381 558 397 807
Bror 457 372 500 510
Bruno 701 281
Brynjar 364 615 427 679
Brynjulf 454 381 747 249
Børge 213 1888 266 1834
Børre 294 1095 360 997
Bård 134 3946 162 3752
Carl 49 154 3420 154 3856
Carlos 485 325 433 663
Carsten 387 537 476 563
Casper 345 719 250 2138
Caspian 611 355
Cato 174 2664 217 2584
Charles 356 656 439 651
Charlie 731 260
Chris 276 1230 297 1517
Christen 14 16 573 230 834 209
Christer 171 2866 195 2935
Christian 37 8 26 43 12283 37 14029
Christoffer 39 131 4219 129 4920
Christopher 16 18 184 2413 192 2980
Claes 795 227
Claus 393 516 496 523
Colin 542 452
Conrad 673 305
Constantin 811 218
Cornelius 594 372
Cristian 660 311
Dag 61 9915 64 9407
Dagfinn 161 3041 223 2506
Dainius 733 259
Damian 395 817
Dan 195 2112 238 2259
Dani 702 281
Daniel 41 3 41 12609 23 18455
Danny 792 228
Darius 451 611
Dariusz 299 1473
David 128 4258 105 6795
Dawid 405 770
Dawit 769 238
Deividas 745 250
Denis 566 414
Dennis 265 1312 210 2763
Didrik 302 997 304 1409
Dominik 514 496
Donatas 645 322
Eddie 584 219 783 233
Edgar 297 1068 361 990
Edin 585 218 664 309
Edmund 359 642 479 555
Edvard 207 1940 197 2934
Edvin 262 1321 282 1695
Edward 473 345 398 801
Edwin 551 433
Egidijus 676 303
Egil 63 9723 91 7627
Eigil 420 446 600 365
Eilert 443 400 617 351
Eilif 320 857 418 710
Einar 5 38 13608 54 10868
Eirik 15 46 11985 40 13855
Eivind 78 8200 81 8382
Eldar 388 532 443 640
Eliah 828 211
Elias 34 172 2785 95 7343
Ellev 37
Elling 35 42 404 492 523 480
Elliot 480 555
Emanuel 599 368
Emil 33 109 5711 49 11107
Emilian 410 741
Emilio 793 228
Emir 631 338
Emmanuel 662 310
Emre 609 356
Emrik 381 874
Endre 47 177 2612 202 2885
Enok 601 204
Eric 47 331 807 334 1195
Erich 10 15
Erik 48 27 18 20038 17 21028
Erland 317 874 391 829
Erlend 37 102 6064 104 6798
Erling 10 74 8559 110 6207
Ernst 218 1777 306 1385
Esben 450 390 570 408
Eskil 257 1366 235 2293
Eskild 443 400 545 447
Espen 22 37 14024 36 14126
Esten 843 205
Evald 524 285 818 216
Evaldas 852 203
Even 28 47 116 5131 97 7266
Eystein 467 357 643 324
Eyvind 434 411 581 393
Fabian 358 646 332 1205
Faisal 803 221
Falk 741 251
Farhad 812 218
Felix 365 614 222 2507
Ferdinand 550 256 463 585
Fernando 858 202
Filip 279 1204 148 3965
Fillip 472 568
Finn 80 8112 108 6438
Flemming 506 304 669 307
Francis 804 221
Francisco 652 319
Frank 55 10447 59 9710
Frans 794 228
Fred 215 1837 279 1710
Freddy 267 1296 330 1214
Frederik 430 422 478 558
Fredrick 548 257 651 320
Fredrik 6 43 12283 35 14385
Fridtjof 406 488 555 426
Frithjof 516 296 813 218
Frits 491 320 770 238
Fritz 352 670 546 445
Frode 50 11448 50 11085
Gabriel 306 967 180 3216
Gard 288 1140 314 1362
Gaute 216 1823 258 2012
Gediminas 814 218
Geir 13 22955 11 22018
Georg 40 183 2435 232 2300
George 553 255 533 474
Gerhard 396 511 583 387
Gert 587 214 836 208
Giedrius 738 253
Gintaras 787 231
Gisle 275 1260 335 1195
Gjermund 261 1324 319 1319
Gjert 478 334 684 293
Glen 837 208
Glenn 138 3826 156 3827
Goran 707 277
Gorm 524 285 687 288
Grzegorz 267 1828
Gudbrand 493 317 764 240
Gudmund 270 1279 371 927
Gulbrand 27 36
Gunder 20 24
Gunnar 22 27 16612 42 12641
Gunvald 390 528 672 306
Gustav 44 248 1436 231 2310
Guttorm 324 844 437 653
Gøran 291 1122 345 1124
Haagen 47 50
Haakon 193 2184 211 2706
Haavard 853 203
Haldor 458 369 650 321
Halfdan 469 353 694 285
Hallgeir 308 952 370 936
Hallstein 485 325 696 284
Hallvard 231 1600 296 1523
Halvar 599 206
Halvard 232 1597 303 1417
Halvdan 579 226
Halvor 14 17 160 3123 190 3009
Hamid 573 230 606 359
Hamza 562 248 438 652
Hans 3 2 4 48 10 24616 15 21092
Hans-Petter 455 376 603 360
Harald 8 25 17098 38 13966
Haris 854 203
Harry 158 3268 248 2145
Hasan 481 333 460 592
Hassan 342 725 311 1374
Hauk 714 273
Heine 363 622 346 1104
Helge 31 39 36 14131 46 11888
Helmer 628 341
Hendrich 40
Henning 112 5333 123 5296
Henrich 47
Henrik 8 49 11501 29 15610
Henry 38 182 2452 253 2102
Henryk 715 272
Herbjørn 602 202
Herman 180 2512 141 4411
Hermann 346 716 421 696
Hermod 385 541 568 409
Hilmar 354 657 544 451
Hjalmar 349 696 517 491
Hogne 463 362 598 370
Holger 469 353 654 318
Hubert 704 279
Hugo 277 1228 301 1452
Hussain 844 205
Hussein 522 286 417 714
Håkon 36 20 47 11737 41 12966
Håvar 405 489 510 500
Håvard 36 75 8549 72 9159
Ian 466 358 473 568
Ibrahim 370 608 280 1703
Idar 238 1520 317 1327
Idris 823 213
Igor 475 564
Ilyas 724 265
Imran 601 364
Imre 552 430
Ingar 204 2006 271 1773
Inge 111 5401 135 4827
Ingebrigt 42 423 436 624 347
Ingmar 567 233 756 244
Ingolf 327 832 528 476
Ingvald 41 300 1042 457 602
Ingvar 241 1502 336 1184
Ingve 464 361 612 355
Ireneusz 713 274
Isa 797 226
Isaac 557 422
Isac 567 414
Isak 202 2016 122 5382
Ismail 495 316 413 728
Ivan 287 1153 276 1735
Ivar 29 52 10772 78 8640
Iver 18 19 259 1354 188 3029
Ivo 695 285
Jacek 337 1166
Jack 330 810 375 909
Jacob 10 11 220 1744 175 3412
Jahn 362 633 468 578
Jakob 148 3504 112 6042
Jakub 328 1220
Jamal 606 200 578 395
James 399 495 396 816
Jan 44 1 51268 1 47588
Jan-Erik 293 1111 350 1052
Janis 616 352
Jann 408 482 540 454
Janusz 446 623
Jaran 839 207
Jarand 577 228 683 295
Jardar 557 250 708 277
Jarl 228 1660 292 1573
Jarle 91 6975 109 6393
Jaroslaw 354 1021
Jason 742 251
Jean 487 323 558 422
Jens 7 10 34 81 8043 88 7924
Jeppe 623 348
Jerzy 507 504
Jesper 235 1547 189 3026
Jim 234 1554 294 1558
Jimmy 398 503 447 622
Jo 201 2020 241 2222
Joachim 152 3468 160 3779
Joacim 461 363 591 375
Joakim 21 101 6135 102 6970
Joao 801 224
Joar 260 1337 310 1381
Joel 577 228 435 659
Joen 21 30
Johan 21 13 1 57 10251 60 9702
Johanes 46
Johann 529 280 575 401
Johannes 8 7 16 92 6765 82 8351
John 12 23 21 17 21274 22 18688
Johnny 121 4904 140 4492
Jomar 534 275 725 265
Jon 12 14 50 28 16467 30 15561
Jonah 633 337
Jonas 10 67 9594 34 14785
Jonatan 389 529 358 1011
Jonathan 245 1476 158 3805
Jone 311 930 340 1156
Jonn 527 283 780 234
Jonny 169 2893 215 2640
Jorge 636 335
Jose 415 457 378 887
Josef 412 471 425 681
Joseph 526 284 491 536
Joshua 637 335
Jostein 100 6351 113 5986
Jozef 536 468
Juan 490 321 441 648
Julian 290 1133 166 3638
Julius 500 312 487 544
Justin 824 213
Jøran 37 328 826 383 854
Jørg 816 217
Jørgen 19 21 48 19 53 10553 52 10984
Jørn 103 6016 114 5854
Jørund 394 513 498 516
Kaare 304 986 522 481
Kacper 488 544
Kai 117 5091 133 4865
Kaj 468 356 632 338
Kamal 810 219
Kamil 367 941
Karim 677 303
Karl 6 66 9644 80 8399
Karol 458 600
Karolis 805 221
Karstein 312 917 414 724
Karsten 197 2077 274 1753
Kasper 253 1393 163 3696
Kato 521 288 726 264
Kay 319 862 382 857
Kazimierz 734 259
Ken 242 1499 295 1538
Kennet 513 298 690 287
Kenneth 69 9335 63 9425
Kenny 798 226
Kent 185 2393 225 2451
Kestutis 658 313
Ketil 176 2619 221 2516
Kevin 181 2492 145 4174
Khaled 530 475
Khalid 502 310 440 650
Khalil 774 236
Kian 705 278
Kim 43 84 7780 87 8043
Kim-Andre 478 334 634 337
Kjartan 274 1263 329 1216
Kjell 5 31552 6 25989
Kjetil 54 10452 55 10302
Klaus 318 871 399 789
Knud 9 12 586 216
Knut 37 27 8 28268 9 24120
Kolbjørn 256 1367 365 960
Konrad 329 822 316 1345
Kornelius 665 309
Kristen 302 997 409 745
Krister 343 720 406 770
Kristian 12 13 33 14913 27 16404
Kristoffer 16 73 8611 57 10101
Krystian 559 422
Krzysztof 593 208 205 2839
Kurt 140 3801 173 3434
Kyrre 309 942 372 922
Kåre 40 12769 79 8464
Lars 4 5 20 14 6 30188 5 29802
Lars-Erik 399 495 516 493
Lasse 114 5206 120 5469
Laurits 530 278 613 355
Lauritz 483 326 573 406
Lavrans 596 371
Leander 477 336 243 2190
Leif 26 30 16075 45 12200
Leiv 243 1493 344 1130
Lennart 410 474 501 510
Leo 386 539 229 2333
Leon 336 759 157 3823
Leonard 539 266 431 674
Leonardo 765 240
Leszek 562 418
Levi 548 257 379 886
Liam 179 3305
Liban 799 226
Linas 688 288
Linus 602 202 277 1729
Loke 512 497
Lorentz 550 256 772 237
Louis 570 232 584 380
Luca 535 470
Lucas 432 417 147 4013
Ludvig 316 886 234 2294
Ludvik 413 469 327 1226
Luis 493 317 448 619
Luka 608 357
Lukas 365 614 172 3568
Lukasz 264 1853
Lyder 739 253
Maciej 355 1021
Mads 146 3548 143 4317
Magnar 166 2978 227 2416
Magne 59 10128 84 8267
Magnus 39 11 42 12578 25 16531
Mahad 760 242
Mahamed 586 379
Mahdi 750 247
Mahmoud 436 656
Maksymilian 840 207
Malik 845 205
Malvin 376 579 519 490
Mantas 548 443
Manuel 604 360
Marc 781 234
Marcel 521 486
Marcin 242 2219
Marco 491 320 424 682
Marcus 157 3330 119 5560
Marek 278 1712
Marian 563 418
Mario 509 301 467 579
Marius 5 39 13167 26 16470
Mariusz 290 1593
Mark 452 385 411 735
Marko 554 428
Markus 30 119 4947 89 7904
Martin 28 1 21 18455 13 21702
Martinius 784 232
Martinus 542 263 590 376
Martynas 806 221
Marvin 575 229 686 289
Matas 800 226
Mateo 607 358
Mateusz 353 1032
Matheo 244 2178
Matheus 773 237
Mathias 25 95 6564 48 11488
Mathis 570 232 759 243
Matias 323 845 312 1370
Mats 32 108 5737 101 6981
Matteo 666 308
Matthew 574 404
Matthias 697 284
Mattias 504 305 529 476
Mattis 425 434 403 774
Max 378 565 257 2039
Maximilian 527 477
Mehdi 674 304
Mehmet 435 410 504 508
Melvin 614 355
Michael 149 3498 131 4893
Michal 261 1931
Michel 27 32
Miguel 656 317
Mika 723 267
Mikael 210 1909 206 2836
Mikal 321 851 374 911
Mike 746 250
Mikkel 236 1534 164 3675
Mikolaj 775 236
Milan 462 586
Milian 543 452
Mindaugas 442 644
Minh 559 249 718 270
Mio 524 480
Miroslav 821 214
Miroslaw 402 777
Mohamad 302 1445
Mohamed 244 1486 174 3413
Mohammad 170 2880 127 5032
Mohammed 268 1283 204 2845
Mons 21 35 461 363 569 409
Morgan 382 557 430 676
Morten 43 29 16 22128 12 21860
Mostafa 691 287
Muhammad 360 637 260 1943
Muhammed 595 372
Mustafa 365 614 331 1211
Narve 504 305 700 282
Nathan 716 272
Nathaniel 385 843
Nerijus 626 344
Nicholas 350 690 322 1292
Nicklas 442 401 390 831
Niclas 497 314 537 464
Nicolai 225 1695 207 2826
Nicolas 441 402 392 828
Nicolay 375 583 387 838
Niels 6 6 371 605 452 611
Niklas 279 1204 247 2164
Nikola 675 304
Nikolai 188 2314 146 4074
Nikolas 596 207 515 494
Nikolay 635 336
Nils 31 22 13 34 14558 43 12582
Njål 368 613 454 607
Noa 646 322
Noah 322 848 125 5226
Noel 659 313
Noralf 596 207
Norbert 727 263
Normann 443 400 763 241
Norvald 339 750 489 539
Odd 11 24444 20 18988
Oddbjørn 173 2776 224 2477
Oddgeir 337 755 416 717
Oddleif 537 270 830 210
Oddmund 219 1756 324 1275
Oddvar 104 5985 138 4544
Oddvin 423 436 620 349
Odin 283 1184 187 3039
Odvar 565 237
Ola 45 72 9177 67 9341
Olaf 11 167 2949 252 2104
Olai 575 229 393 824
Olav 3 26 17039 33 14847
Ole 1 1 2 7 4 32911 4 30984
Ole-Christian 562 248 766 240
Ole-Jørgen 590 211 846 204
Ole-Kristian 474 341 627 343
Ole-Martin 431 421 550 436
Ole-Petter 570 232 776 236
Oliver 211 1895 100 7033
Olivier 788 231
Oluf 587 214
Olve 513 298 506 505
Omar 347 706 289 1624
Omer 847 204
Omid 855 203
Oscar 240 1506 170 3596
Oskar 25 178 2547 137 4751
Osman 483 326 484 549
Osvald 407 486 729 262
Ottar 190 2276 288 1632
Otto 189 2282 272 1763
Ove 96 6527 115 5841
Paal 305 969 369 938
Patrick 194 2182 186 3058
Patrik 414 463 407 757
Patryk 482 552
Paul 43 115 5153 139 4506
Paulius 685 290
Pavel 736 257
Pawel 233 2299
Peder 2 3 17 133 3986 153 3858
Pedro 642 326
Pelle 778 235
Per 50 2 42615 3 36774
Per-Arne 512 299 698 283
Per-Erik 580 225 838 208
Peter 31 142 3727 136 4776
Petter 29 46 35 60 9935 56 10272
Philip 252 1396 199 2904
Phillip 519 290 394 820
Piotr 582 223 191 3000
Poul 35
Preben 206 1987 249 2140
Przemyslaw 412 733
Pål 68 9405 74 9139
Radoslaw 505 508
Rafael 588 377
Rafal 315 1348
Ragnar 110 5661 142 4332
Ragnvald 49 315 887 492 534
Rainer 825 213
Ralf 841 207
Ramunas 789 231
Rasmus 17 20 263 1318 285 1651
Ravn 817 217
Rayan 748 249
Raymond 163 3023 193 2979
Reidar 23 77 8226 116 5777
Reinert 593 208
Remi 251 1409 300 1468
Remy 459 366 579 394
Rene 341 727 384 850
Reza 678 303
Ricardo 730 261
Richard 168 2927 182 3128
Rikard 399 495 502 509
Rino 475 339 621 349
Roald 143 3719 194 2955
Roar 87 7461 106 6791
Robert 93 6714 83 8275
Robertas 848 204
Roberto 802 223
Robin 40 132 4043 128 4974
Roger 71 9202 75 8791
Roland 767 239
Rolandas 751 247
Rolf 24 29 16398 44 12524
Rolv 348 697 499 516
Roman 401 778
Ronald 292 1113 359 1010
Ronnie 487 323 625 346
Ronny 107 5790 117 5674
Roy 82 7931 94 7359
Ruben 175 2622 181 3150
Rudi 397 504 494 525
Rudolf 421 444 661 311
Runar 155 3391 176 3399
Rune 20 19466 21 18922
Ryan 709 277
Ryszard 547 445
Said 447 396 428 679
Salah 822 214
Salman 815 218
Sam 602 202 531 475
Sami 592 373
Samir 518 291 520 488
Samson 720 268
Samuel 340 732 220 2530
Sander 38 118 5053 73 9140
Saulius 618 350
Scott 515 297 471 570
Sean 531 277 495 524
Sebastian 41 127 4317 65 9359
Severin 522 286 589 377
Seyed 819 216
Sigbjørn 200 2024 263 1901
Sigfred 482 330 785 232
Sigmund 144 3644 196 2935
Sigurd 14 98 6485 98 7249
Sigvald 437 407 757 244
Sigvart 559 249 831 210
Sigve 266 1297 286 1641
Silas 667 308
Simen 17 88 7412 77 8642
Simon 46 141 3791 121 5421
Sindre 24 99 6393 92 7611
Siur 43
Sivert 43 45 211 1895 203 2846
Sjur 278 1213 320 1304
Skjalg 531 277 710 277
Slawomir 368 940
Snorre 246 1450 281 1698
Solomon 809 220
Sondre 18 94 6566 68 9221
Stanislaw 432 671
Stefan 258 1363 251 2110
Steffan 856 203
Steffen 145 3591 159 3793
Stein 56 10397 61 9669
Steinar 45 12165 51 10997
Sten 223 1708 293 1571
Stephan 427 429 509 501
Stephen 418 448 469 574
Steve 460 365 585 380
Steven 435 410 470 574
Stian 9 32 15058 31 15304
Stig 65 9660 66 9359
Storm 305 1403
Sture 426 433 576 401
Sturla 354 657 423 686
Ståle 139 3811 165 3669
Svein 9 27289 8 24195
Svein-Erik 496 315 692 287
Sveinung 217 1791 283 1689
Sven 129 4230 150 3919
Svend 24 25 298 1066 380 885
Svenn 273 1268 343 1135
Sverre 9 58 10142 76 8657
Syed 478 334 503 509
Sylwester 693 287
Syver 453 383 415 723
Szymon 508 502
Sølve 437 407 493 534
Søren 27 26 403 493 534 473
Tadas 721 268
Tadeusz 622 349
Tage 391 523 419 708
Tarald 517 294 655 318
Tarjei 334 780 362 988
Ted 593 208 758 244
Tellef 807 221
Teo 653 319
Teodor 448 394 321 1298
Terje 14 22475 18 20660
Thanh 499 313 644 324
Theo 546 258 228 2349
Theodor 310 941 169 3599
Thomas 33 4 15 22247 7 24272
Thor 47 76 8264 93 7380
Thoralf 544 260
Thorbjørn 221 1725 308 1383
Thore 24 38 249 1426 326 1245
Thorleif 284 1183 420 700
Thormod 557 250
Thorstein 392 521 541 453
Thorvald 415 457 553 429
Tim 313 900 318 1327
Timothy 735 259
Tobias 42 124 4818 71 9177
Tom 31 15643 32 15059
Tomas 203 2015 185 3076
Tomasz 208 2793
Tom-Erik 508 302 670 307
Tommy 70 9218 70 9208
Toni 835 209
Tonny 501 311 679 300
Tony 233 1586 275 1747
Tor 12 22979 14 21227
Toralf 338 752 481 555
Tor-Arne 562 248 749 248
Torben 465 359 525 480
Torbjørn 85 7619 103 6870
Tord 254 1378 287 1636
Tore 43 24 17632 28 15743
Tor-Erik 520 289 711 276
Torfinn 279 1204 349 1067
Torgeir 147 3539 177 3337
Torger 37 384 542 560 421
Torgrim 369 609 450 612
Torje 472 346 513 497
Torjus 361 636 363 975
Torkel 372 601 453 611
Torkil 503 308 615 353
Torkild 497 314 681 296
Torleif 229 1644 339 1159
Torleiv 373 599 565 415
Tormod 159 3264 200 2901
Torodd 554 254 790 230
Torolf 543 261
Torstein 130 4227 149 3937
Torvald 437 407 647 322
Tosten 33 37
Tristan 582 391
Tron 379 560 497 523
Trond 23 17893 24 16969
Troy 682 296
Truls 164 3015 183 3116
Trygve 18 97 6502 126 5150
Trym 224 1697 178 3329
Tønnes 592 209
Ulf 179 2530 237 2265
Ulrik 299 1054 213 2667
Usman 786 232
Vaidas 717 271
Valentin 740 252
Van 737 257
Varg 761 242
Vebjørn 254 1378 269 1808
Vegar 247 1443 298 1513
Vegard 28 89 7401 85 8201
Vemund 357 650 357 1020
Vetle 199 2038 171 3584
Victor 250 1418 212 2690
Vidar 64 9721 69 9212
Viggo 237 1528 313 1364
Viktor 264 1316 226 2447
Vilhelm 582 223 754 245
Viljar 506 304 338 1162
Villy 379 560 571 407
Vincent 600 205 449 614
Vladimir 532 475
Vytautas 638 335
Waldemar 466 582
Walid 762 242
Walter 353 665 464 585
Werner 343 720 434 661
Widar 605 201 849 204
Wieslaw 564 417
Wiggo 418 448 556 423
Wiktor 629 339
Wilhelm 335 773 366 942
William 165 2996 86 8119
Willy 151 3486 219 2554
Wojciech 342 1139
Yahya 829 211
Yasin 610 356
Yngvar 301 1041 386 839
Yngve 186 2370 236 2275
Yonas 602 362
Yosef 860 200
Yousef 561 421
Youssef 743 251
Yusuf 591 210 474 568
Zakaria 648 322
Zbigniew 376 902
Øistein 282 1196 364 973
Øivind 126 4440 167 3634
Ørjan 153 3467 168 3603
Ørnulf 417 449 605 360
Øystein 48 11505 53 10894
Øyvin 596 207
Øyvind 35 14357 39 13921
Ådne 326 841 351 1044
Åge 125 4744 152 3872
Åsmund 198 2040 255 2053

Se også

Norske etternavn etter bokstav:

Referanser

Eksterne lenker