Liste over norske mannsnavn

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Rang til noen norske mannsnavn over tid

Denne listen over norske mannsnavn inneholder fornavn som ble brukt av minst 200 menn bosatt i Norge i 2018. I tillegg vises hvilken rangering hvert navn hadde blant de født i Norge rundt hvert århundreskifte siden 1700.

Alle navnene i listen har ikke nødvendigvis historisk brukt i Norge, da fornavn brukt av innvandrere også er med i liste. Statistikken listen bruker ble publisert i 2005 av Statistisk sentralbyrå[1] utfra grunnlagsdata ført av Norsk Folkeregister 1. januar samme år. Nyere data er hentet fra Statistisk sentralbyrå sin Statistikkbank, tabell 10501[2]

Mannsnavn som er i Norge (navene i listen er minst brukt av 200 personer)
Navn Rang f ca. 1700[3][4] Rang f ca. 1800[3][4] Rang f ca. 1900[5] Rang f ca. 2000[6] Rang i
befolkningen 2005
Antall i
befolkningen 2005
Rang i
befolkningen 2018[2]
Antall i
befolkningen 2018[2]
Aage 214 1 840 323 1 275
Aaron < 200 549 438
Aasmund 456 373 680 299
Abbas < 200 703 280
Abdi 422 441 459 592
Abdirahman 531 277 400 788
Abdul 374 593 352 1 037
Abdulkadir < 200 796 226
Abdullah 535 272 408 752
Abdullahi 556 251 455 606
Abdulrahman < 200 755 244
Abel < 200 511 499
Abraham 42 < 200 630 338
Adam 351 675 151 3 877
Adel < 200 859 201
Adil < 200 826 211
Adnan 475 339 456 606
Adolf 567 233 < 200
Adrian 34 120 4 946 62 9 635
Agnar 295 1 089 389 833
Ahmad 411 473 259 1 947
Ahmed 269 1 282 209 2 768
Ahmet 545 259 641 328
Ailo < 200 593 372
Aksel 47 192 2 235 132 4 873
Alan 449 391 404 772
Albert 314 898 273 1 762
Alejandro < 200 832 209
Aleksandar < 200 587 378
Aleksander 31 113 5 219 99 7 201
Aleksandr < 200 768 238
Alex 471 350 373 916
Alexander 23 83 7 911 47 11 496
Alexandru < 200 777 235
Alf 15 62 9 891 96 7 337
Alfred 31 230 1 630 240 2 252
Ali 205 1 990 161 3 766
Allan 383 547 445 624
Alv 433 416 671 306
Alvin < 200 483 551
Amanuel < 200 699 282
Amar < 200 808 220
Amer < 200 850 203
Amin < 200 597 370
Amir 409 479 348 1 075
Ammar < 200 728 262
Amund 27 27 209 1 913 216 2 593
Anas < 200 577 398
Anders 5 4 30 12 19 19 652 19 19 370
Andre 105 5 973 107 6 461
Andreas 37 9 37 2 22 17 919 16 21 030
Andrei < 200 649 321
Andrej < 200 820 215
Andres 539 266 619 349
Andrew 451 389 444 625
Andris < 200 833 209
Andrius < 200 485 548
Andrzej 567 233 268 1 817
Anfinn 566 235 < 200
Annar 509 301 753 245
Ansgar 429 423 663 309
Anthony 509 301 526 477
Anton 42 239 1 508 239 2 255
Antoni < 200 668 307
Antonio 541 264 477 560
Anwar < 200 857 202
Are 191 2 263 230 2 329
Arent 47 < 200 < 200
Ari < 200 744 250
Arian < 200 465 582
Arild 51 10 946 58 9 990
Arkadiusz < 200 429 678
Arman < 200 657 313
Armin < 200 722 267
Arn < 200 851 203
Arne 26 32 7 7 30 108 10 22 408
Arnfinn 162 3 040 218 2 576
Arnljot 555 252 < 200
Arnold 272 1 271 388 837
Arnstein 289 1 137 347 1 077
Arnt 150 3 497 184 3 078
Arnulf 332 793 461 591
Aron 394 513 246 2 167
Arthur 33 227 1 672 307 1 383
Artur 589 213 325 1 257
Arturas < 200 572 406
Arunas < 200 639 334
Arve 123 4 853 144 4 291
Arvid 90 6 990 124 5 241
Aryan < 200 782 233
Asbjørn 35 79 8 197 111 6 175
Asgeir 286 1 162 341 1 140
Ask 440 403 333 1 196
Aslak 285 1 167 309 1 381
Asle 208 1 931 270 1 777
Asmund 489 322 791 229
Atle 106 5 887 118 5 622
Audrius < 200 689 287
Audun 136 3 872 155 3 832
August 307 961 262 1 913
Aurimas < 200 771 237
Axel 296 1 082 265 1 842
Ayman < 200 752 246
Baard 446 397 580 393
Balder < 200 640 329
Bartlomiej < 200 538 457
Bartosz < 200 490 538
Bastian 559 249 426 679
Ben 428 428 486 546
Bendik 226 1 686 254 2 078
Bengt 222 1 716 284 1 673
Benjamin 45 135 3 893 90 7 754
Benny 538 269 706 277
Bent 187 2 321 245 2 172
Bernard < 200 827 211
Bernhard 333 781 422 692
Bernt 156 3 363 201 2 898
Bertil 536 271 732 259
Bilal 581 224 518 490
Birger 32 137 3 829 214 2 665
Birk 402 494 291 1 578
Biørn 47 < 200 < 200
Bjarne 19 86 7 493 130 4 902
Bjarte 196 2 084 256 2 042
Bjørge 546 258 779 234
Bjørn 49 3 41 039 2 37 048
Bjørnar 122 4 870 134 4 864
Bjørn-Erik 528 282 712 275
Bo 377 568 377 887
Bogdan < 200 539 455
Boguslaw < 200 842 205
Borgar 550 256 719 268
Brage 270 1 279 198 2 911
Brede 324 844 356 1 020
Brian 381 558 397 807
Bror 457 372 500 510
Bruno < 200 701 281
Brynjar 364 615 427 679
Brynjulf 454 381 747 249
Børge 213 1 888 266 1 834
Børre 294 1 095 360 997
Bård 134 3 946 162 3 752
Carl 49 154 3 420 154 3 856
Carlos 485 325 433 663
Carsten 387 537 476 563
Casper 345 719 250 2 138
Caspian < 200 611 355
Cato 174 2 664 217 2 584
Charles 356 656 439 651
Charlie < 200 731 260
Chris 276 1 230 297 1 517
Christen 14 16 573 230 834 209
Christer 171 2 866 195 2 935
Christian 37 8 26 43 12 283 37 14 029
Christoffer 39 131 4 219 129 4 920
Christopher 16 18 184 2 413 192 2 980
Claes < 200 795 227
Claus 393 516 496 523
Colin < 200 542 452
Conrad < 200 673 305
Constantin < 200 811 218
Cornelius < 200 594 372
Cristian < 200 660 311
Dag 61 9 915 64 9 407
Dagfinn 161 3 041 223 2 506
Dainius < 200 733 259
Damian < 200 395 817
Dan 195 2 112 238 2 259
Dani < 200 702 281
Daniel 41 3 41 12 609 23 18 455
Danny < 200 792 228
Darius < 200 451 611
Dariusz < 200 299 1 473
David 128 4 258 105 6 795
Dawid < 200 405 770
Dawit < 200 769 238
Deividas < 200 745 250
Denis < 200 566 414
Dennis 265 1 312 210 2 763
Didrik 302 997 304 1 409
Dominik < 200 514 496
Donatas < 200 645 322
Eddie 584 219 783 233
Edgar 297 1 068 361 990
Edin 585 218 664 309
Edmund 359 642 479 555
Edvard 207 1 940 197 2 934
Edvin 262 1 321 282 1 695
Edward 473 345 398 801
Edwin < 200 551 433
Egidijus < 200 676 303
Egil 63 9 723 91 7 627
Eigil 420 446 600 365
Eilert 443 400 617 351
Eilif 320 857 418 710
Einar 5 38 13 608 54 10 868
Eirik 15 46 11 985 40 13 855
Eivind 78 8 200 81 8 382
Eldar 388 532 443 640
Eliah < 200 828 211
Elias 34 172 2 785 95 7 343
Ellev 37 < 200 < 200
Elling 35 42 404 492 523 480
Elliot < 200 480 555
Emanuel < 200 599 368
Emil 33 109 5 711 49 11 107
Emilian < 200 410 741
Emilio < 200 793 228
Emir < 200 631 338
Emmanuel < 200 662 310
Emre < 200 609 356
Emrik < 200 381 874
Endre 47 177 2 612 202 2 885
Enok 601 204 < 200
Eric 47 331 807 334 1 195
Erich 10 15 < 200 < 200
Erik 48 27 18 20 038 17 21 028
Erland 317 874 391 829
Erlend 37 102 6 064 104 6 798
Erling 10 74 8 559 110 6 207
Ernst 218 1 777 306 1 385
Esben 450 390 570 408
Eskil 257 1 366 235 2 293
Eskild 443 400 545 447
Espen 22 37 14 024 36 14 126
Esten < 200 843 205
Evald 524 285 818 216
Evaldas < 200 852 203
Even 28 47 116 5 131 97 7 266
Eystein 467 357 643 324
Eyvind 434 411 581 393
Fabian 358 646 332 1 205
Faisal < 200 803 221
Falk < 200 741 251
Farhad < 200 812 218
Felix 365 614 222 2 507
Ferdinand 550 256 463 585
Fernando < 200 858 202
Filip 279 1 204 148 3 965
Fillip < 200 472 568
Finn 80 8 112 108 6 438
Flemming 506 304 669 307
Francis < 200 804 221
Francisco < 200 652 319
Frank 55 10 447 59 9 710
Frans < 200 794 228
Fred 215 1 837 279 1 710
Freddy 267 1 296 330 1 214
Frederik 430 422 478 558
Fredrick 548 257 651 320
Fredrik 6 43 12 283 35 14 385
Fridtjof 406 488 555 426
Frithjof 516 296 813 218
Frits 491 320 770 238
Fritz 352 670 546 445
Frode 50 11 448 50 11 085
Gabriel 306 967 180 3 216
Gard 288 1 140 314 1 362
Gaute 216 1 823 258 2 012
Gediminas < 200 814 218
Geir 13 22 955 11 22 018
Georg 40 183 2 435 232 2 300
George 553 255 533 474
Gerhard 396 511 583 387
Gert 587 214 836 208
Giedrius < 200 738 253
Gintaras < 200 787 231
Gisle 275 1 260 335 1 195
Gjermund 261 1 324 319 1 319
Gjert 478 334 684 293
Glen < 200 837 208
Glenn 138 3 826 156 3 827
Goran < 200 707 277
Gorm 524 285 687 288
Grzegorz < 200 267 1 828
Gudbrand 493 317 764 240
Gudmund 270 1 279 371 927
Gulbrand 27 36 < 200 < 200
Gunder 20 24 < 200 < 200
Gunnar 22 27 16 612 42 12 641
Gunvald 390 528 672 306
Gustav 44 248 1 436 231 2 310
Guttorm 324 844 437 653
Gøran 291 1 122 345 1 124
Haagen 47 50 < 200 < 200
Haakon 193 2 184 211 2 706
Haavard < 200 853 203
Haldor 458 369 650 321
Halfdan 469 353 694 285
Hallgeir 308 952 370 936
Hallstein 485 325 696 284
Hallvard 231 1 600 296 1 523
Halvar 599 206 < 200
Halvard 232 1 597 303 1 417
Halvdan 579 226 < 200
Halvor 14 17 160 3 123 190 3 009
Hamid 573 230 606 359
Hamza 562 248 438 652
Hans 3 2 4 48 10 24 616 15 21 092
Hans-Petter 455 376 603 360
Harald 8 25 17 098 38 13 966
Haris < 200 854 203
Harry 158 3 268 248 2 145
Hasan 481 333 460 592
Hassan 342 725 311 1 374
Hauk < 200 714 273
Heine 363 622 346 1 104
Helge 31 39 36 14 131 46 11 888
Helmer < 200 628 341
Hendrich 40 < 200 < 200
Henning 112 5 333 123 5 296
Henrich 47 < 200 < 200
Henrik 8 49 11 501 29 15 610
Henry 38 182 2 452 253 2 102
Henryk < 200 715 272
Herbjørn 602 202 < 200
Herman 180 2 512 141 4 411
Hermann 346 716 421 696
Hermod 385 541 568 409
Hilmar 354 657 544 451
Hjalmar 349 696 517 491
Hogne 463 362 598 370
Holger 469 353 654 318
Hubert < 200 704 279
Hugo 277 1 228 301 1 452
Hussain < 200 844 205
Hussein 522 286 417 714
Håkon 36 20 47 11 737 41 12 966
Håvar 405 489 510 500
Håvard 36 75 8 549 72 9 159
Ian 466 358 473 568
Ibrahim 370 608 280 1 703
Idar 238 1 520 317 1 327
Idris < 200 823 213
Igor < 200 475 564
Ilyas < 200 724 265
Imran < 200 601 364
Imre < 200 552 430
Ingar 204 2 006 271 1 773
Inge 111 5 401 135 4 827
Ingebrigt 42 423 436 624 347
Ingmar 567 233 756 244
Ingolf 327 832 528 476
Ingvald 41 300 1 042 457 602
Ingvar 241 1 502 336 1 184
Ingve 464 361 612 355
Ireneusz < 200 713 274
Isa < 200 797 226
Isaac < 200 557 422
Isac < 200 567 414
Isak 202 2 016 122 5 382
Ismail 495 316 413 728
Ivan 287 1 153 276 1 735
Ivar 29 52 10 772 78 8 640
Iver 18 19 259 1 354 188 3 029
Ivo < 200 695 285
Jacek < 200 337 1 166
Jack 330 810 375 909
Jacob 10 11 220 1 744 175 3 412
Jahn 362 633 468 578
Jakob 148 3 504 112 6 042
Jakub < 200 328 1 220
Jamal 606 200 578 395
James 399 495 396 816
Jan 44 1 51 268 1 47 588
Jan-Erik 293 1 111 350 1 052
Janis < 200 616 352
Jann 408 482 540 454
Janusz < 200 446 623
Jaran < 200 839 207
Jarand 577 228 683 295
Jardar 557 250 708 277
Jarl 228 1 660 292 1 573
Jarle 91 6 975 109 6 393
Jaroslaw < 200 354 1 021
Jason < 200 742 251
Jean 487 323 558 422
Jens 7 10 34 81 8 043 88 7 924
Jeppe < 200 623 348
Jerzy < 200 507 504
Jesper 235 1 547 189 3 026
Jim 234 1 554 294 1 558
Jimmy 398 503 447 622
Jo 201 2 020 241 2 222
Joachim 152 3 468 160 3 779
Joacim 461 363 591 375
Joakim 21 101 6 135 102 6 970
Joao < 200 801 224
Joar 260 1 337 310 1 381
Joel 577 228 435 659
Joen 21 30 < 200 < 200
Johan 21 13 1 57 10 251 60 9 702
Johanes 46 < 200 < 200
Johann 529 280 575 401
Johannes 8 7 16 92 6 765 82 8 351
John 12 23 21 17 21 274 22 18 688
Johnny 121 4 904 140 4 492
Jomar 534 275 725 265
Jon 12 14 50 28 16 467 30 15 561
Jonah < 200 633 337
Jonas 10 67 9 594 34 14 785
Jonatan 389 529 358 1 011
Jonathan 245 1 476 158 3 805
Jone 311 930 340 1 156
Jonn 527 283 780 234
Jonny 169 2 893 215 2 640
Jorge < 200 636 335
Jose 415 457 378 887
Josef 412 471 425 681
Joseph 526 284 491 536
Joshua < 200 637 335
Jostein 100 6 351 113 5 986
Jozef < 200 536 468
Juan 490 321 441 648
Julian 290 1 133 166 3 638
Julius 500 312 487 544
Justin < 200 824 213
Jøran 37 328 826 383 854
Jørg < 200 816 217
Jørgen 19 21 48 19 53 10 553 52 10 984
Jørn 103 6 016 114 5 854
Jørund 394 513 498 516
Kaare 304 986 522 481
Kacper < 200 488 544
Kai 117 5 091 133 4 865
Kaj 468 356 632 338
Kamal < 200 810 219
Kamil < 200 367 941
Karim < 200 677 303
Karl 6 66 9 644 80 8 399
Karol < 200 458 600
Karolis < 200 805 221
Karstein 312 917 414 724
Karsten 197 2 077 274 1 753
Kasper 253 1 393 163 3 696
Kato 521 288 726 264
Kay 319 862 382 857
Kazimierz < 200 734 259
Ken 242 1 499 295 1 538
Kennet 513 298 690 287
Kenneth 69 9 335 63 9 425
Kenny < 200 798 226
Kent 185 2 393 225 2 451
Kestutis < 200 658 313
Ketil 176 2 619 221 2 516
Kevin 181 2 492 145 4 174
Khaled < 200 530 475
Khalid 502 310 440 650
Khalil < 200 774 236
Kian < 200 705 278
Kim 43 84 7 780 87 8 043
Kim-Andre 478 334 634 337
Kjartan 274 1 263 329 1 216
Kjell 5 31 552 6 25 989
Kjetil 54 10 452 55 10 302
Klaus 318 871 399 789
Knud 9 12 586 216 < 200
Knut 37 27 8 28 268 9 24 120
Kolbjørn 256 1 367 365 960
Konrad 329 822 316 1 345
Kornelius < 200 665 309
Kristen 302 997 409 745
Krister 343 720 406 770
Kristian 12 13 33 14 913 27 16 404
Kristoffer 16 73 8 611 57 10 101
Krystian < 200 559 422
Krzysztof 593 208 205 2 839
Kurt 140 3 801 173 3 434
Kyrre 309 942 372 922
Kåre 40 12 769 79 8 464
Lars 4 5 20 14 6 30 188 5 29 802
Lars-Erik 399 495 516 493
Lasse 114 5 206 120 5 469
Laurits 530 278 613 355
Lauritz 483 326 573 406
Lavrans < 200 596 371
Leander 477 336 243 2 190
Leif 26 30 16 075 45 12 200
Leiv 243 1 493 344 1 130
Lennart 410 474 501 510
Leo 386 539 229 2 333
Leon 336 759 157 3 823
Leonard 539 266 431 674
Leonardo < 200 765 240
Leszek < 200 562 418
Levi 548 257 379 886
Liam < 200 179 3 305
Liban < 200 799 226
Linas < 200 688 288
Linus 602 202 277 1 729
Loke < 200 512 497
Lorentz 550 256 772 237
Louis 570 232 584 380
Luca < 200 535 470
Lucas 432 417 147 4 013
Ludvig 316 886 234 2 294
Ludvik 413 469 327 1 226
Luis 493 317 448 619
Luka < 200 608 357
Lukas 365 614 172 3 568
Lukasz < 200 264 1 853
Lyder < 200 739 253
Maciej < 200 355 1 021
Mads 146 3 548 143 4 317
Magnar 166 2 978 227 2 416
Magne 59 10 128 84 8 267
Magnus 39 11 42 12 578 25 16 531
Mahad < 200 760 242
Mahamed < 200 586 379
Mahdi < 200 750 247
Mahmoud < 200 436 656
Maksymilian < 200 840 207
Malik < 200 845 205
Malvin 376 579 519 490
Mantas < 200 548 443
Manuel < 200 604 360
Marc < 200 781 234
Marcel < 200 521 486
Marcin < 200 242 2 219
Marco 491 320 424 682
Marcus 157 3 330 119 5 560
Marek < 200 278 1 712
Marian < 200 563 418
Mario 509 301 467 579
Marius 5 39 13 167 26 16 470
Mariusz < 200 290 1 593
Mark 452 385 411 735
Marko < 200 554 428
Markus 30 119 4 947 89 7 904
Martin 28 1 21 18 455 13 21 702
Martinius < 200 784 232
Martinus 542 263 590 376
Martynas < 200 806 221
Marvin 575 229 686 289
Matas < 200 800 226
Mateo < 200 607 358
Mateusz < 200 353 1 032
Matheo < 200 244 2 178
Matheus < 200 773 237
Mathias 25 95 6 564 48 11 488
Mathis 570 232 759 243
Matias 323 845 312 1 370
Mats 32 108 5 737 101 6 981
Matteo < 200 666 308
Matthew < 200 574 404
Matthias < 200 697 284
Mattias 504 305 529 476
Mattis 425 434 403 774
Max 378 565 257 2 039
Maximilian < 200 527 477
Mehdi < 200 674 304
Mehmet 435 410 504 508
Melvin < 200 614 355
Michael 149 3 498 131 4 893
Michal < 200 261 1 931
Michel 27 32 < 200 < 200
Miguel < 200 656 317
Mika < 200 723 267
Mikael 210 1 909 206 2 836
Mikal 321 851 374 911
Mike < 200 746 250
Mikkel 236 1 534 164 3 675
Mikolaj < 200 775 236
Milan < 200 462 586
Milian < 200 543 452
Mindaugas < 200 442 644
Minh 559 249 718 270
Mio < 200 524 480
Miroslav < 200 821 214
Miroslaw < 200 402 777
Mohamad < 200 302 1 445
Mohamed 244 1 486 174 3 413
Mohammad 170 2 880 127 5 032
Mohammed 268 1 283 204 2 845
Mons 21 35 461 363 569 409
Morgan 382 557 430 676
Morten 43 29 16 22 128 12 21 860
Mostafa < 200 691 287
Muhammad 360 637 260 1 943
Muhammed < 200 595 372
Mustafa 365 614 331 1 211
Narve 504 305 700 282
Nathan < 200 716 272
Nathaniel < 200 385 843
Nerijus < 200 626 344
Nicholas 350 690 322 1 292
Nicklas 442 401 390 831
Niclas 497 314 537 464
Nicolai 225 1 695 207 2 826
Nicolas 441 402 392 828
Nicolay 375 583 387 838
Niels 6 6 371 605 452 611
Niklas 279 1 204 247 2 164
Nikola < 200 675 304
Nikolai 188 2 314 146 4 074
Nikolas 596 207 515 494
Nikolay < 200 635 336
Nils 31 22 13 34 14 558 43 12 582
Njål 368 613 454 607
Noa < 200 646 322
Noah 322 848 125 5 226
Noel < 200 659 313
Noralf 596 207 < 200
Norbert < 200 727 263
Normann 443 400 763 241
Norvald 339 750 489 539
Odd 11 24 444 20 18 988
Oddbjørn 173 2 776 224 2 477
Oddgeir 337 755 416 717
Oddleif 537 270 830 210
Oddmund 219 1 756 324 1 275
Oddvar 104 5 985 138 4 544
Oddvin 423 436 620 349
Odin 283 1 184 187 3 039
Odvar 565 237 < 200
Ola 45 72 9 177 67 9 341
Olaf 11 167 2 949 252 2 104
Olai 575 229 393 824
Olav 3 26 17 039 33 14 847
Ole 1 1 2 7 4 32 911 4 30 984
Ole-Christian 562 248 766 240
Ole-Jørgen 590 211 846 204
Ole-Kristian 474 341 627 343
Ole-Martin 431 421 550 436
Ole-Petter 570 232 776 236
Oliver 211 1 895 100 7 033
Olivier < 200 788 231
Oluf 587 214 < 200
Olve 513 298 506 505
Omar 347 706 289 1 624
Omer < 200 847 204
Omid < 200 855 203
Oscar 240 1 506 170 3 596
Oskar 25 178 2 547 137 4 751
Osman 483 326 484 549
Osvald 407 486 729 262
Ottar 190 2 276 288 1 632
Otto 189 2 282 272 1 763
Ove 96 6 527 115 5 841
Paal 305 969 369 938
Patrick 194 2 182 186 3 058
Patrik 414 463 407 757
Patryk < 200 482 552
Paul 43 115 5 153 139 4 506
Paulius < 200 685 290
Pavel < 200 736 257
Pawel < 200 233 2 299
Peder 2 3 17 133 3 986 153 3 858
Pedro < 200 642 326
Pelle < 200 778 235
Per 50 2 42 615 3 36 774
Per-Arne 512 299 698 283
Per-Erik 580 225 838 208
Peter 31 142 3 727 136 4 776
Petter 29 46 35 60 9 935 56 10 272
Philip 252 1 396 199 2 904
Phillip 519 290 394 820
Piotr 582 223 191 3 000
Poul 35 < 200 < 200
Preben 206 1 987 249 2 140
Przemyslaw < 200 412 733
Pål 68 9 405 74 9 139
Radoslaw < 200 505 508
Rafael < 200 588 377
Rafal < 200 315 1 348
Ragnar 110 5 661 142 4 332
Ragnvald 49 315 887 492 534
Rainer < 200 825 213
Ralf < 200 841 207
Ramunas < 200 789 231
Rasmus 17 20 263 1 318 285 1 651
Ravn < 200 817 217
Rayan < 200 748 249
Raymond 163 3 023 193 2 979
Reidar 23 77 8 226 116 5 777
Reinert 593 208 < 200
Remi 251 1 409 300 1 468
Remy 459 366 579 394
Rene 341 727 384 850
Reza < 200 678 303
Ricardo < 200 730 261
Richard 168 2 927 182 3 128
Rikard 399 495 502 509
Rino 475 339 621 349
Roald 143 3 719 194 2 955
Roar 87 7 461 106 6 791
Robert 93 6 714 83 8 275
Robertas < 200 848 204
Roberto < 200 802 223
Robin 40 132 4 043 128 4 974
Roger 71 9 202 75 8 791
Roland < 200 767 239
Rolandas < 200 751 247
Rolf 24 29 16 398 44 12 524
Rolv 348 697 499 516
Roman < 200 401 778
Ronald 292 1 113 359 1 010
Ronnie 487 323 625 346
Ronny 107 5 790 117 5 674
Roy 82 7 931 94 7 359
Ruben 175 2 622 181 3 150
Rudi 397 504 494 525
Rudolf 421 444 661 311
Runar 155 3 391 176 3 399
Rune 20 19 466 21 18 922
Ryan < 200 709 277
Ryszard < 200 547 445
Said 447 396 428 679
Salah < 200 822 214
Salman < 200 815 218
Sam 602 202 531 475
Sami < 200 592 373
Samir 518 291 520 488
Samson < 200 720 268
Samuel 340 732 220 2 530
Sander 38 118 5 053 73 9 140
Saulius < 200 618 350
Scott 515 297 471 570
Sean 531 277 495 524
Sebastian 41 127 4 317 65 9 359
Severin 522 286 589 377
Seyed < 200 819 216
Sigbjørn 200 2 024 263 1 901
Sigfred 482 330 785 232
Sigmund 144 3 644 196 2 935
Sigurd 14 98 6 485 98 7 249
Sigvald 437 407 757 244
Sigvart 559 249 831 210
Sigve 266 1 297 286 1 641
Silas < 200 667 308
Simen 17 88 7 412 77 8 642
Simon 46 141 3 791 121 5 421
Sindre 24 99 6 393 92 7 611
Siur 43 < 200 < 200
Sivert 43 45 211 1 895 203 2 846
Sjur 278 1 213 320 1 304
Skjalg 531 277 710 277
Slawomir < 200 368 940
Snorre 246 1 450 281 1 698
Solomon < 200 809 220
Sondre 18 94 6 566 68 9 221
Stanislaw < 200 432 671
Stefan 258 1 363 251 2 110
Steffan < 200 856 203
Steffen 145 3 591 159 3 793
Stein 56 10 397 61 9 669
Steinar 45 12 165 51 10 997
Sten 223 1 708 293 1 571
Stephan 427 429 509 501
Stephen 418 448 469 574
Steve 460 365 585 380
Steven 435 410 470 574
Stian 9 32 15 058 31 15 304
Stig 65 9 660 66 9 359
Storm < 200 305 1 403
Sture 426 433 576 401
Sturla 354 657 423 686
Ståle 139 3 811 165 3 669
Svein 9 27 289 8 24 195
Svein-Erik 496 315 692 287
Sveinung 217 1 791 283 1 689
Sven 129 4 230 150 3 919
Svend 24 25 298 1 066 380 885
Svenn 273 1 268 343 1 135
Sverre 9 58 10 142 76 8 657
Syed 478 334 503 509
Sylwester < 200 693 287
Syver 453 383 415 723
Szymon < 200 508 502
Sølve 437 407 493 534
Søren 27 26 403 493 534 473
Tadas < 200 721 268
Tadeusz < 200 622 349
Tage 391 523 419 708
Tarald 517 294 655 318
Tarjei 334 780 362 988
Ted 593 208 758 244
Tellef < 200 807 221
Teo < 200 653 319
Teodor 448 394 321 1 298
Terje 14 22 475 18 20 660
Thanh 499 313 644 324
Theo 546 258 228 2 349
Theodor 310 941 169 3 599
Thomas 33 4 15 22 247 7 24 272
Thor 47 76 8 264 93 7 380
Thoralf 544 260 < 200
Thorbjørn 221 1 725 308 1 383
Thore 24 38 249 1 426 326 1 245
Thorleif 284 1 183 420 700
Thormod 557 250 < 200
Thorstein 392 521 541 453
Thorvald 415 457 553 429
Tim 313 900 318 1 327
Timothy < 200 735 259
Tobias 42 124 4 818 71 9 177
Tom 31 15 643 32 15 059
Tomas 203 2 015 185 3 076
Tomasz < 200 208 2 793
Tom-Erik 508 302 670 307
Tommy 70 9 218 70 9 208
Toni < 200 835 209
Tonny 501 311 679 300
Tony 233 1 586 275 1 747
Tor 12 22 979 14 21 227
Toralf 338 752 481 555
Tor-Arne 562 248 749 248
Torben 465 359 525 480
Torbjørn 85 7 619 103 6 870
Tord 254 1 378 287 1 636
Tore 43 24 17 632 28 15 743
Tor-Erik 520 289 711 276
Torfinn 279 1 204 349 1 067
Torgeir 147 3 539 177 3 337
Torger 37 384 542 560 421
Torgrim 369 609 450 612
Torje 472 346 513 497
Torjus 361 636 363 975
Torkel 372 601 453 611
Torkil 503 308 615 353
Torkild 497 314 681 296
Torleif 229 1 644 339 1 159
Torleiv 373 599 565 415
Tormod 159 3 264 200 2 901
Torodd 554 254 790 230
Torolf 543 261 < 200
Torstein 130 4 227 149 3 937
Torvald 437 407 647 322
Tosten 33 37 < 200 < 200
Tristan < 200 582 391
Tron 379 560 497 523
Trond 23 17 893 24 16 969
Troy < 200 682 296
Truls 164 3 015 183 3 116
Trygve 18 97 6 502 126 5 150
Trym 224 1 697 178 3 329
Tønnes 592 209 < 200
Ulf 179 2 530 237 2 265
Ulrik 299 1 054 213 2 667
Usman < 200 786 232
Vaidas < 200 717 271
Valentin < 200 740 252
Van < 200 737 257
Varg < 200 761 242
Vebjørn 254 1 378 269 1 808
Vegar 247 1 443 298 1 513
Vegard 28 89 7 401 85 8 201
Vemund 357 650 357 1 020
Vetle 199 2 038 171 3 584
Victor 250 1 418 212 2 690
Vidar 64 9 721 69 9 212
Viggo 237 1 528 313 1 364
Viktor 264 1 316 226 2 447
Vilhelm 582 223 754 245
Viljar 506 304 338 1 162
Villy 379 560 571 407
Vincent 600 205 449 614
Vladimir < 200 532 475
Vytautas < 200 638 335
Waldemar < 200 466 582
Walid < 200 762 242
Walter 353 665 464 585
Werner 343 720 434 661
Widar 605 201 849 204
Wieslaw < 200 564 417
Wiggo 418 448 556 423
Wiktor < 200 629 339
Wilhelm 335 773 366 942
William 165 2 996 86 8 119
Willy 151 3 486 219 2 554
Wojciech < 200 342 1 139
Yahya < 200 829 211
Yasin < 200 610 356
Yngvar 301 1 041 386 839
Yngve 186 2 370 236 2 275
Yonas < 200 602 362
Yosef < 200 860 200
Yousef < 200 561 421
Youssef < 200 743 251
Yusuf 591 210 474 568
Zakaria < 200 648 322
Zbigniew < 200 376 902
Øistein 282 1 196 364 973
Øivind 126 4 440 167 3 634
Ørjan 153 3 467 168 3 603
Ørnulf 417 449 605 360
Øystein 48 11 505 53 10 894
Øyvin 596 207 < 200
Øyvind 35 14 357 39 13 921
Ådne 326 841 351 1 044
Åge 125 4 744 152 3 872
Åsmund 198 2 040 255 2 053

Se også

Referanser

Eksterne lenker