Liste over norske etternavn på K

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Ambox outdated serious.svg
Trenger oppdatering: Denne artikkelen eller seksjonen er ikke oppdatert med ny utvikling eller ny informasjon.
Du kan hjelpe Wikipedia med å oppdatere den.
Liste over norske etternavn på
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Liste over norske etternavn på K inneholdende etternavn som begynner med K og forekommer flere enn 200 ganger i Norge. Navnene trenger ikke å ha en historisk bruk i Norge, da etternavn brukt av innvandrere vil listes sammen med andre. Statistikken er publisert i 2005 av Statistisk sentralbyrå[1] utfra grunnlagsdata ført av Norsk Folkeregister 1. januar samme år.

Se også liste over norske kvinnenavn, liste over norske mannsnavn og liste over norske navnedager.

Etternavn på K
Nr Navn Antall Annet
8 Kristiansen 23716
10 Karlsen 21504
35 Knutsen 8503
38 Kristoffersen 7850
44 Kristensen 6954
57 Knudsen 6313
178 Khan 2241
180 Kvam 2217
183 Kolstad 2205
198 Kvamme 2121
203 Kleven 2066
232 Kleppe 1833
254 Krogstad 1661
257 Klausen 1652
271 Krogh 1578
315 Karlsson 1400
342 Kaspersen 1313
372 Kleiven 1189
396 Kaur 1135
454 Korneliussen 102
468 Kvalheim 998
504 Kjær 947
550 Kaasa 888
561 Kvåle 868
569 Kvalvik 861
628 Kroken 789
636 Kopperud 779
697 Kvammen 720
754 Karlstad 669
833 Kolberg 621
839 Kittelsen 618
850 Karstensen 609
798 Kittilsen 619
870 Kildal 601
888 Kvalsvik 587
893 Kjærstad 584
952 Kallevik 552
964 Korsmo 546
987 Kjos 536
1018 Korsnes 524
1041 Kjeldsen 516
1077 Kvale 506
1104 Karoliussen 496
1110 Kirkeby 494
1137 Krohn 485
1149 Kaland 480
1171 Klungland 472
1175 Kolnes 471
1200 Kvarme 464
1217 Kalland 458
1217 Krasniqi 458
1224 Kjølstad 456
1226 Kjørsvik 454
1243 Kjøsnes 450
1243 Krog 450
1265 Kvinge 444
1311 Kleveland 428
1341 Kielland 423
1355 Kåsa 418
1360 Kryger 416
1368 Kvalsund 414
1375 Kruse 412
1385 Klepp 407
1405 Klemetsen 403
1441 Kalvik 394
1444 Kjerstad 393
1464 Kilen 390
1489 Kråkenes 385
1493 Karim 383
1526 Kalstad 377
1562 Karlsrud 369
1562 Kvernmo 369
1571 Kloster 368
1512 Kvaal 366
1592 Koch 365
1603 Knapstad 362
1618 Krane 359
1618 Kvalvåg 359
1639 Kronstad 355
1647 Kyllingstad 353
1657 Killi 352
1675 Kallestad 349
1675 Kvande 349
1697 Kårstad 346
1700 Klaussen 345
1711 Klæboe 344
1711 Kolltveit 343
1711 Klokk 343
1718 Klette 342
1752 Knoph 335
1752 Kolstø 335
1795 Kvilhaug 329
1812 Kolsrud 327
1832 Kongshaug 325
1866 Karimi 321
1762 Kinn 321
1801 Kjellevold 315
1801 Kavli 315
1821 Kolås 312
1842 Kile 310
1842 Kihle 310
1886 Kalleberg 305
1910 Kiil 301
1925 Konradsen 300
1925 Klingenberg 300
1956 Kvernberg 297
1990 Knarvik 292
2021 Kolbjørnsen 289
2084 Kvalnes 283
2099 Kasin 282
2116 Kløvstad 280
2162 Kraft 275
2162 Kongsvik 275
2162 Kirkerud 275
2162 Kausar 275
2186 Kydland 273
2186 Koppang 273
2186 Kaldestad 273
2208 Kringstad 271
2208 Kirknes 271
2222 Korsvold 270
2222 Kirkhus 270
2232 Kverneland 269
2264 Kjærvik 265
2264 Kjelsrud 265
2276 Kanestrøm 264
2341 Kaupang 259
2362 Krogsæter 257
2362 Kjeldsberg 257
2362 Karlson 257
2390 Kjølberg 255
2451 Kvalø 250
2460 Kvandal 249
2460 Kvamsdal 249
2467 Krogsrud 248
2481 Kvinnesland 247
2492 Kvia 246
2531 Kjelstad 243
2673 Korsvik 233
2673 Klev 233
2729 Kofoed 228
2729 Kleppa 228
2740 Kleiv 227
2799 Kind 224
2799 Kildahl 224
2825 Kvaløy 222
2842 Klakegg 221
2875 Kjørstad 219
2924 Krosby 215
2939 Kommedal 214
2939 Kleiveland 214
2939 Kapstad 214
2957 Klungtveit 213
3005 Kværner 210
3005 Kjelsberg 210
3024 Kolle 209
3102 Koren 205
3102 Kolseth 205
3121 Kulseth 204
3146 Kyvik 203
3146 Kvello 203
3146 Karlstrøm 203
3171 Kjeilen 202
3206 Kvien 200

Referanser

Eksterne lenker