Liste over verdens stater etter befolkningsstørrelse

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Verdenskart over befolkningen i forskjellige land
Befolkningstetthet i verden (1994)

Dette er en liste over verdens stater rangert etter befolkningsstørrelsen.

Se også: Liste over stater, Liste over verdens stater etter areal, Brutto nasjonalprodukt per innbygger

Nr. Land Befolkning Kilde Oppdatert
1 Folkerepublikken Kina Folkerepublikken Kina 3&509&1367485388&1 367 485 388 CIA World Factbook est. juli 2015
2 India India 3&509&1251695584&1 251 695 584 CIA World Factbook est. juli 2015
2.5 EU EU 3&508&513949445&513 949 445 CIA World Factbook est. juli 2015
3 USA USA 3&508&321368864&321 368 864 CIA World Factbook est. juli 2015
4 Indonesia Indonesia 3&508&255993674&255 993 674 CIA World Factbook est. juli 2015
5 Brasil Brasil 3&508&204259812&204 259 812 CIA World Factbook est. juli 2015
6 Pakistan Pakistan 3&508&199085847&199 085 847 CIA World Factbook est. juli 2015
7 Nigeria Nigeria 3&508&181562056&181 562 056 CIA World Factbook est. juli 2015
8 Bangladesh Bangladesh 3&508&168957745&168 957 745 CIA World Factbook est. juli 2015
9 Russland Russland 3&508&142423773&142 423 773 CIA World Factbook est. juli 2015
10 Japan Japan 3&508&126919659&126 919 659 CIA World Factbook est. juli 2015
11 Mexico Mexico 3&508&121736809&121 736 809 CIA World Factbook est. juli 2015
12 Filippinene Filippinene 3&508&100998376&100 998 376 CIA World Factbook est. juli 2015
13 Etiopia Etiopia 3&507&99465819&99 465 819 CIA World Factbook est. juli 2015
14 Vietnam Vietnam 3&507&94348835&94 348 835 CIA World Factbook est. juli 2015
15 Egypt Egypt 3&507&88487396&88 487 396 CIA World Factbook est. juli 2015
16 Iran Iran 3&507&81824270&81 824 270 CIA World Factbook est. juli 2015
17 Tyskland Tyskland 3&507&80854408&80 854 408 CIA World Factbook est. juli 2015
18 Tyrkia Tyrkia 3&507&79414269&79 414 269 CIA World Factbook est. juli 2015
19 Den demokratiske republikken Kongo Den demokratiske republikken Kongo 3&507&79375136&79 375 136 CIA World Factbook est. juli 2015
20 Thailand Thailand 3&507&67976405&67 976 405 CIA World Factbook est. juli 2015
21 Frankrike Frankrike 3&507&66553766&66 553 766 CIA World Factbook est. juli 2015
22 Storbritannia Storbritannia 3&507&64088222&64 088 222 CIA World Factbook est. juli 2015
23 Italia Italia 3&507&61855120&61 855 120 CIA World Factbook est. juli 2015
24 Burma Burma 3&507&56320206&56 320 206 CIA World Factbook est. juli 2015
25 Sør-Afrika Sør-Afrika 3&507&53675563&53 675 563 CIA World Factbook est. juli 2015
26 Tanzania Tanzania 3&507&51045882&51 045 882 CIA World Factbook est. juli 2015
27 Sør-Korea Sør-Korea 3&507&49115196&49 115 196 CIA World Factbook est. juli 2015
28 Spania Spania 3&507&48146134&48 146 134 CIA World Factbook est. juli 2015
29 Colombia Colombia 3&507&46736728&46 736 728 CIA World Factbook est. juli 2015
30 Kenya Kenya 3&507&45925301&45 925 301 CIA World Factbook est. juli 2015
31 Ukraina Ukraina 3&507&44429471&44 429 471 CIA World Factbook est. juli 2015
32 Argentina Argentina 3&507&43431886&43 431 886 CIA World Factbook est. juli 2015
33 Algerie Algerie 3&507&39542166&39 542 166 CIA World Factbook est. juli 2015
34 Polen Polen 3&507&38562189&38 562 189 CIA World Factbook est. juli 2015
35 Uganda Uganda 3&507&37101745&37 101 745 CIA World Factbook est. juli 2015
36 Irak Irak 3&507&37056169&37 056 169 CIA World Factbook est. juli 2015
37 Sudan Sudan 3&507&36108853&36 108 853 CIA World Factbook est. juli 2015
38 Canada Canada 3&507&35099836&35 099 836 CIA World Factbook est. juli 2015
39 Marokko Marokko 3&507&33322699&33 322 699 CIA World Factbook est. juli 2015
40 Afghanistan Afghanistan 3&507&32564342&32 564 342 CIA World Factbook est. juli 2015
41 Nepal Nepal 3&507&31551305&31 551 305 CIA World Factbook est. juli 2015
42 Malaysia Malaysia 3&507&30513848&30 513 848 CIA World Factbook est. juli 2015
43 Peru Peru 3&507&30444999&30 444 999 CIA World Factbook est. juli 2015
44 Venezuela Venezuela 3&507&29275460&29 275 460 CIA World Factbook est. juli 2015
45 Usbekistan Usbekistan 3&507&29199942&29 199 942 CIA World Factbook est. juli 2015
46 Saudi-Arabia Saudi-Arabia 3&507&27752316&27 752 316 CIA World Factbook est. juli 2015
47 Jemen Jemen 3&507&26737317&26 737 317 CIA World Factbook est. juli 2015
48 Ghana Ghana 3&507&26327649&26 327 649 CIA World Factbook est. juli 2015
49 Mosambik Mosambik 3&507&25303113&25 303 113 CIA World Factbook est. juli 2015
50 Nord-Korea Nord-Korea 3&507&24983205&24 983 205 CIA World Factbook est. juli 2015
51 Madagaskar Madagaskar 3&507&23812681&23 812 681 CIA World Factbook est. juli 2015
52 Kamerun Kamerun 3&507&23739218&23 739 218 CIA World Factbook est. juli 2015
53 Republikken Kina Republikken Kina 3&507&23415126&23 415 126 CIA World Factbook est. juli 2015
54 Elfenbenskysten Elfenbenskysten 3&507&23295302&23 295 302 CIA World Factbook est. juli 2015
55 Australia Australia 3&507&22751014&22 751 014 CIA World Factbook est. juli 2015
56 Sri Lanka Sri Lanka 3&507&22053488&22 053 488 CIA World Factbook est. juli 2015
57 Romania Romania 3&507&21666350&21 666 350 CIA World Factbook est. juli 2015
58 Angola Angola 3&507&19625353&19 625 353 CIA World Factbook est. juli 2015
59 Burkina Faso Burkina Faso 3&507&18931686&18 931 686 CIA World Factbook est. juli 2015
60 Kasakhstan Kasakhstan 3&507&18157122&18 157 122 CIA World Factbook est. juli 2015
61 Niger Niger 3&507&18045729&18 045 729 CIA World Factbook est. juli 2015
62 Malawi Malawi 3&507&17964697&17 964 697 CIA World Factbook est. juli 2015
63 Chile Chile 3&507&17508260&17 508 260 CIA World Factbook est. juli 2015
64 Syria Syria 3&507&17064854&17 064 854 CIA World Factbook est. juli 2015
65 Mali Mali 3&507&16955536&16 955 536 CIA World Factbook est. juli 2015
66 Nederland Nederland 3&507&16947904&16 947 904 CIA World Factbook est. juli 2015
67 Ecuador Ecuador 3&507&15868396&15 868 396 CIA World Factbook est. juli 2015
68 Kambodsja Kambodsja 3&507&15708756&15 708 756 CIA World Factbook est. juli 2015
69 Zambia Zambia 3&507&15066266&15 066 266 CIA World Factbook est. juli 2015
70 Guatemala Guatemala 3&507&14918999&14 918 999 CIA World Factbook est. juli 2015
71 Zimbabwe Zimbabwe 3&507&14229541&14 229 541 CIA World Factbook est. juli 2015
72 Senegal Senegal 3&507&13975834&13 975 834 CIA World Factbook est. juli 2015
73 Rwanda Rwanda 3&507&12661733&12 661 733 CIA World Factbook est. juli 2015
75 Guinea Guinea 3&507&11780162&11 780 162 CIA World Factbook est. juli 2015
76 Tsjad Tsjad 3&507&11631456&11 631 456 CIA World Factbook est. juli 2015
77 Belgia Belgia 3&507&11323973&11 323 973 CIA World Factbook est. juli 2015
78 Tunisia Tunisia 3&507&11037225&11 037 225 CIA World Factbook est. juli 2015
79 Cuba Cuba 3&507&11031433&11 031 433 CIA World Factbook est. juli 2015
80 Portugal Portugal 3&507&10825309&10 825 309 CIA World Factbook est. juli 2015
81 Bolivia Bolivia 3&507&10800882&10 800 882 CIA World Factbook est. juli 2015
82 Hellas Hellas 3&507&10775643&10 775 643 CIA World Factbook est. juli 2015
83 Burundi Burundi 3&507&10742276&10 742 276 CIA World Factbook est. juli 2015
84 Tsjekkia Tsjekkia 3&507&10644842&10 644 842 CIA World Factbook est. juli 2015
85 Somalia Somalia 3&507&10616380&10 616 380 CIA World Factbook est. juli 2015
86 Den dominikanske republikk Den dominikanske republikk 3&507&10478756&10 478 756 CIA World Factbook est. juli 2015
87 Benin Benin 3&507&10448647&10 448 647 CIA World Factbook est. juli 2015
88 Haiti Haiti 3&507&10110019&10 110 019 CIA World Factbook est. juli 2015
89 Ungarn Ungarn 3&506&9897541&9 897 541 CIA World Factbook est. juli 2015
90 Sverige Sverige 3&506&9801616&9 801 616 CIA World Factbook est. juli 2015
91 Aserbajdsjan Aserbajdsjan 3&506&9780780&9 780 780 CIA World Factbook est. juli 2015
92 Hviterussland Hviterussland 3&506&9589689&9 589 689 CIA World Factbook est. juli 2015
93 Honduras Honduras 3&506&8746673&8 746 673 CIA World Factbook est. juli 2015
94 Østerrike Østerrike 3&506&8665550&8 665 550 CIA World Factbook est. juli 2015
95 Tadsjikistan Tadsjikistan 3&506&8191958&8 191 958 CIA World Factbook est. juli 2015
96 Sveits Sveits 3&506&8121830&8 121 830 CIA World Factbook est. juli 2015
97 Jordan Jordan 3&506&8117564&8 117 564 CIA World Factbook est. juli 2015
98 Israel Israel 3&506&8049314&8 049 314 CIA World Factbook est. juli 2015
99 Togo Togo 3&506&7552318&7 552 318 CIA World Factbook est. juli 2015
100 Bulgaria Bulgaria 3&506&7186893&7 186 893 CIA World Factbook est. juli 2015
101 Serbia Serbia 3&506&7176794&7 176 794 CIA World Factbook est. juli 2015
102 Hongkong Hongkong 3&506&7141106&7 141 106 CIA World Factbook est. juli 2015
103 Laos Laos 3&506&6911544&6 911 544 CIA World Factbook est. juli 2015
104 Paraguay Paraguay 3&506&6783272&6 783 272 CIA World Factbook est. juli 2015
105 Papua Ny-Guinea Papua Ny-Guinea 3&506&6672429&6 672 429 CIA World Factbook est. juli 2015
106 Eritrea Eritrea 3&506&6527689&6 527 689 CIA World Factbook est. juli 2015
107 Libya Libya 3&506&6411776&6 411 776 CIA World Factbook est. juli 2015
108 Libanon Libanon 3&506&6184701&6 184 701 CIA World Factbook est. juli 2015
109 El Salvador El Salvador 3&506&6141350&6 141 350 CIA World Factbook est. juli 2015
110 Nicaragua Nicaragua 3&506&5907881&5 907 881 CIA World Factbook est. juli 2015
111 Sierra Leone Sierra Leone 3&506&5879098&5 879 098 CIA World Factbook est. juli 2015
112 De forente arabiske emirater De forente arabiske emirater 3&506&5779760&5 779 760 CIA World Factbook est. juli 2015
113 Singapore Singapore 3&506&5674472&5 674 472 CIA World Factbook est. juli 2015
114 Kirgisistan Kirgisistan 3&506&5664939&5 664 939 CIA World Factbook est. juli 2015
115 Danmark Danmark 3&506&5581503&5 581 503 CIA World Factbook est. juli 2015
116 Finland Finland 3&506&5476922&5 476 922 CIA World Factbook est. juli 2015
117 Slovakia Slovakia 3&506&5445027&5 445 027 CIA World Factbook est. juli 2015
118 Den sentralafrikanske republikk Den sentralafrikanske republikk 3&506&5391539&5 391 539 CIA World Factbook est. juli 2015
119 Turkmenistan Turkmenistan 3&506&5231422&5 231 422 CIA World Factbook est. juli 2015
120 Norge Norge 3&506&5207689&5 207 689 CIA World Factbook est. juli 2015
121 Georgia Georgia 3&506&4931226&4 931 226 CIA World Factbook est. juli 2015
122 Irland Irland 3&506&4892305&4 892 305 CIA World Factbook est. juli 2015
123 Costa Rica Costa Rica 3&506&4814144&4 814 144 CIA World Factbook est. juli 2015
124 Republikken Kongo Republikken Kongo 3&506&4755097&4 755 097 CIA World Factbook est. juli 2015
125 Kroatia Kroatia 3&506&4464844&4 464 844 CIA World Factbook est. juli 2015
126 New Zealand New Zealand 3&506&4438393&4 438 393 CIA World Factbook est. juli 2015
127 Liberia Liberia 3&506&4195666&4 195 666 CIA World Factbook est. juli 2015
128 Bosnia-Hercegovina Bosnia-Hercegovina 3&506&3867055&3 867 055 CIA World Factbook est. juli 2015
129 Panama Panama 3&506&3657024&3 657 024 CIA World Factbook est. juli 2015
130 Puerto Rico Puerto Rico 3&506&3598357&3 598 357 CIA World Factbook est. juli 2015
131 Mauritania Mauritania 3&506&3596702&3 596 702 CIA World Factbook est. juli 2015
132 Moldova Moldova 3&506&3546847&3 546 847 CIA World Factbook est. juli 2015
133 Uruguay Uruguay 3&506&3341893&3 341 893 CIA World Factbook est. juli 2015
134 Oman Oman 3&506&3286936&3 286 936 CIA World Factbook est. juli 2015
135 Armenia Armenia 3&506&3056382&3 056 382 CIA World Factbook est. juli 2015
136 Albania Albania 3&506&3029278&3 029 278 CIA World Factbook est. juli 2015
137 Mongolia Mongolia 3&506&2992908&2 992 908 CIA World Factbook est. juli 2015
138 Jamaica Jamaica 3&506&2950210&2 950 210 CIA World Factbook est. juli 2015
139 Litauen Litauen 3&506&2884433&2 884 433 CIA World Factbook est. juli 2015
140 Kuwait Kuwait 3&506&2788534&2 788 534 CIA World Factbook est. juli 2015
141 Palestina Palestina 3&506&2785366&2 785 366 CIA World Factbook est. juli 2015
142 Namibia Namibia 3&506&2212307&2 212 307 CIA World Factbook est. juli 2015
143 Qatar Qatar 3&506&2194817&2 194 817 CIA World Factbook est. juli 2015
144 Botswana Botswana 3&506&2182719&2 182 719 CIA World Factbook est. juli 2015
145 Republikken Makedonia Republikken Makedonia 3&506&2096015&2 096 015 CIA World Factbook est. juli 2015
146 Latvia Latvia 3&506&1986705&1 986 705 CIA World Factbook est. juli 2015
147 Slovenia Slovenia 3&506&1983412&1 983 412 CIA World Factbook est. juli 2015
148 Gambia Gambia 3&506&1967709&1 967 709 CIA World Factbook est. juli 2015
149 Lesotho Lesotho 3&506&1947701&1 947 701 CIA World Factbook est. juli 2015
150 Kosovo Kosovo 3&506&1870981&1 870 981 CIA World Factbook est. juli 2015
151 Ikke-eksisterende flaggmal[?] 3&506&1869055&1 869 055 CIA World Factbook est. juli 2015
152 Guinea-Bissau Guinea-Bissau 3&506&1726170&1 726 170 CIA World Factbook est. juli 2015
153 Gabon Gabon 3&506&1705336&1 705 336 CIA World Factbook est. juli 2015
154 Swaziland Swaziland 3&506&1435613&1 435 613 CIA World Factbook est. juli 2015
155 Bahrain Bahrain 3&506&1346613&1 346 613 CIA World Factbook est. juli 2015
156 Mauritius Mauritius 3&506&1339827&1 339 827 CIA World Factbook est. juli 2015
157 Estland Estland 3&506&1265420&1 265 420 CIA World Factbook est. juli 2015
158 Øst-Timor Øst-Timor 3&506&1231116&1 231 116 CIA World Factbook est. juli 2015
159 Trinidad og Tobago Trinidad og Tobago 3&506&1222363&1 222 363 CIA World Factbook est. juli 2015
160 Kypros Kypros 3&506&1189197&1 189 197 CIA World Factbook est. juli 2015
161 Fiji Fiji 3&505&909389&909 389 CIA World Factbook est. juli 2015
162 Djibouti Djibouti 3&505&828324&828 324 CIA World Factbook est. juli 2015
163 Komorene Komorene 3&505&780971&780 971 CIA World Factbook est. juli 2015
164 Bhutan Bhutan 3&505&741919&741 919 CIA World Factbook est. juli 2015
165 Ekvatorial-Guinea Ekvatorial-Guinea 3&505&740743&740 743 CIA World Factbook est. juli 2015
166 Guyana Guyana 3&505&735222&735 222 CIA World Factbook est. juli 2015
167 Montenegro Montenegro 3&505&647073&647 073 CIA World Factbook est. juli 2015
168 Salomonøyene Salomonøyene 3&505&622469&622 469 CIA World Factbook est. juli 2015
169 Macao Macao 3&505&592731&592 731 CIA World Factbook est. juli 2015
170 Surinam Surinam 3&505&579633&579 633 CIA World Factbook est. juli 2015
171 Vest-Sahara Vest-Sahara 3&505&570866&570 866 CIA World Factbook est. juli 2015
172 Luxembourg Luxembourg 3&505&570252&570 252 CIA World Factbook est. juli 2015
173 Kapp Verde Kapp Verde 3&505&545993&545 993 CIA World Factbook est. juli 2015
174 Brunei Brunei 3&505&429646&429 646 CIA World Factbook est. juli 2015
175 Malta Malta 3&505&413965&413 965 CIA World Factbook est. juli 2015
176 Maldivene Maldivene 3&505&393253&393 253 CIA World Factbook est. juli 2015
177 Belize Belize 3&505&347369&347 369 CIA World Factbook est. juli 2015
178 Island Island 3&505&331918&331 918 CIA World Factbook est. juli 2015
179 Bahamas Bahamas 3&505&324597&324 597 CIA World Factbook est. juli 2015
180 Barbados Barbados 3&505&290604&290 604 CIA World Factbook est. juli 2015
181 Fransk Polynesia Fransk Polynesia 3&505&282703&282 703 CIA World Factbook est. juli 2015
182 Vanuatu Vanuatu 3&505&272264&272 264 CIA World Factbook est. juli 2015
183 Ny-Caledonia Ny-Caledonia 3&505&271615&271 615 CIA World Factbook est. juli 2015
184 Samoa Samoa 3&505&197773&197 773 CIA World Factbook est. juli 2015
185 São Tomé og Príncipe São Tomé og Príncipe 3&505&194006&194 006 CIA World Factbook est. juli 2015
186 Saint Lucia Saint Lucia 3&505&163922&163 922 CIA World Factbook est. juli 2015
187 Guam Guam 3&505&161785&161 785 CIA World Factbook est. juli 2015
189 Aruba Aruba 3&505&112162&112 162 CIA World Factbook est. juli 2015
190 Grenada Grenada 3&505&110694&110 694 CIA World Factbook est. juli 2015
191 Tonga Tonga 3&505&106501&106 501 CIA World Factbook est. juli 2015
192 Kiribati Kiribati 3&505&105711&105 711 CIA World Factbook est. juli 2015
193 Mikronesiaføderasjonen Mikronesiaføderasjonen 3&505&105216&105 216 CIA World Factbook est. juli 2015
194 De amerikanske Jomfruøyene De amerikanske Jomfruøyene 3&505&103574&103 574 CIA World Factbook est. juli 2015
195 Saint Vincent og Grenadinene Saint Vincent og Grenadinene 3&505&102627&102 627 CIA World Factbook est. juli 2015
196 Jersey Jersey 3&504&97294&97 294 CIA World Factbook est. juli 2015
197 Antigua og Barbuda Antigua og Barbuda 3&504&92436&92 436 CIA World Factbook est. juli 2015
198 Seychellene Seychellene 3&504&92430&92 430 CIA World Factbook est. juli 2015
199 Man Man 3&504&87545&87 545 CIA World Factbook est. juli 2015
200 Andorra Andorra 3&504&85580&85 580 CIA World Factbook est. juli 2015
201 Dominica Dominica 3&504&73607&73 607 CIA World Factbook est. juli 2015
202 Marshalløyene Marshalløyene 3&504&72191&72 191 CIA World Factbook est. juli 2015
203 Bermuda Bermuda 3&504&70196&70 196 CIA World Factbook est. juli 2015
204 Guernsey Guernsey 3&504&66080&66 080 CIA World Factbook est. juli 2015
205 Grønland Grønland 3&504&57733&57 733 CIA World Factbook est. juli 2015
206 Caymanøyene Caymanøyene 3&504&56092&56 092 CIA World Factbook est. juli 2015
207 Amerikansk Samoa Amerikansk Samoa 3&504&54343&54 343 CIA World Factbook est. juli 2015
208 Nord-Marianene Nord-Marianene 3&504&52344&52 344 CIA World Factbook est. juli 2015
209 Saint Kitts og Nevis Saint Kitts og Nevis 3&504&51936&51 936 CIA World Factbook est. juli 2015
210 Turks- og Caicosøyene Turks- og Caicosøyene 3&504&50280&50 280 CIA World Factbook est. juli 2015
211 Færøyene Færøyene 3&504&50196&50 196 CIA World Factbook est. juli 2015
213 Liechtenstein Liechtenstein 3&504&37624&37 624 CIA World Factbook est. juli 2015
214 De britiske Jomfruøyene De britiske Jomfruøyene 3&504&33454&33 454 CIA World Factbook est. juli 2015
215 San Marino San Marino 3&504&33020&33 020 CIA World Factbook est. juli 2015
216 Ikke-eksisterende flaggmal[?] 3&504&31754&31 754 CIA World Factbook est. juli 2015
217 Monaco Monaco 3&504&30535&30 535 CIA World Factbook est. juli 2015
218 Gibraltar Gibraltar 3&504&29258&29 258 CIA World Factbook est. juli 2015
219 Palau Palau 3&504&21265&21 265 CIA World Factbook est. juli 2015
220 Anguilla Anguilla 3&504&16418&16 418 CIA World Factbook est. juli 2015
221 Wallis og Futuna Wallis og Futuna 3&504&15613&15 613 CIA World Factbook est. juli 2015
222 Tuvalu Tuvalu 3&504&10869&10 869 CIA World Factbook est. juli 2015
223 Cookøyene Cookøyene 3&503&9838&9 838 CIA World Factbook est. juli 2015
224 Nauru Nauru 3&503&9540&9 540 CIA World Factbook est. juli 2015
225 St. Helena St. Helena 3&503&7795&7 795 CIA World Factbook est. juli 2015
226 Ikke-eksisterende flaggmal[?] 3&503&7237&7 237 CIA World Factbook est. juli 2015
227 Ikke-eksisterende flaggmal[?] 3&503&5657&5 657 CIA World Factbook est. juli 2015
228 Montserrat Montserrat 3&503&5241&5 241 CIA World Factbook est. juli 2015
229 Falklandsøyene Falklandsøyene 3&503&3361&3 361 CIA World Factbook est. juli 2015
230 Norfolkøya Norfolkøya 3&503&2210&2 210 CIA World Factbook est. juli 2015
231 Svalbard Svalbard 3&503&1872&1 872 CIA World Factbook est. juli 2015
232 Christmasøya Christmasøya 3&503&1530&1 530 CIA World Factbook est. juli 2015
233 Tokelau Tokelau 3&503&1337&1 337 CIA World Factbook est. juli 2015
234 Niue Niue 3&503&1190&1 190 CIA World Factbook est. juli 2015
235 Vatikanstaten Vatikanstaten 3&502&842&842 CIA World Factbook est. juli 2015
236 Kokosøyene Kokosøyene 3&502&596&596 CIA World Factbook est. juli 2015
237 Pitcairnøyene Pitcairnøyene 3&501&48&48 CIA World Factbook est. juli 2015