Liste over land etter innbyggertall

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Jump to navigation Jump to search
Befolkningstetthet i verden (1994)

Denne listen rangerer verdens verdensdeler, land og avhengige territorier etter samlet innbyggertall, primært etter FNs definisjoner og data. FN utgir regelmessig publikasjonen World Population Prospects med tilhørende database som anslår folketallet i verdens stater, underlagte og oversjøiske territorier, samt for større byer. Mens mange stater gjennomfører mer eller mindre regelmessige folketellinger, omfatter FNs anslag at folketallet fra et basisår framskrives med vekstscenariene «lav», «medium», «høy» eller «konstant» fertilitet for hvert land. Ved gjennomføring av folketellinger justeres basisdata, og FN støtter også spesialstudier for å bidra til å anslå folkemengden i stater som ikke gjennomfører jevnlige folketellinger.

Historiske data er et forskningsfelt for historisk demografi og økonomisk historie, hvor forskeren Angus Maddison har vært en internasjonal pioner i å gjenskape data for befolkning og verdiskaping i historisk kontekst, tilbake til år null. Hans beregninger er gjort med viktige basisår i 1820, 1850, 1870 og 1900.[1] Beregningene er gjort dels utfra historiske folketellinger og matrikler, dels ved demografiske anslag basert på fruktbarhet og dødelighet. Maddisons data er nedenfor anvendt for perioden fram til år 1900.

Tabellen angir Maddisons tallserier fram til 1900, og deretter FN-anslag for den totale befolkningen utfra vekstscenariet «medium fertilitet» for hvert land. Klikk på pilene under årstallene for å rangere landene etter innbyggertall for det året.

Nr. Land, befolkning [2]
Tall i tusen
1 juli
2017
1 juli
2015
2010 2000 1980 1950 1900[3][4] 1820[5] 1700[6] 1500[7]
- Verden 3&506&7550262&7 550 262 3&506&7383009&7 383 009 3&506&6958169&6 958 169 3&506&6145007&6 145 007 3&506&4458412&4 458 412 3&506&2536275&2 536 275 3&506&1563464&1 563 464 3&506&1041708&1 041 708 3&505&603490&603 490 3&505&438428&438 428
- Asia 3&506&4504428&4 504 428 3&506&4419898&4 419 898 3&506&4194425&4 194 425 3&506&3730371&3 730 371 3&506&2642489&2 642 489 3&506&1404062&1 404 062 3&505&873324&873 324 3&505&710400&710 400 3&505&401800&401 800 3&505&283800&283 800
3&500&1&1 Folkerepublikken Kina Folkerepublikken Kina 3&506&1409517&1 409 517 3&506&1397029&1 397 029 3&506&1359755&1 359 755 3&506&1283199&1 283 199 3&505&993877&993 877 3&505&554419&554 419 3&505&400000&400 000[8] 3&505&381000&381 000 3&505&138000&138 000 3&505&103000&103 000
3&500&2&2 India India 3&506&1339180&1 339 180 3&506&1309054&1 309 054 3&506&1230981&1 230 981 3&506&1053051&1 053 051 3&505&696784&696 784 3&505&376325&376 325 3&505&235500&235 500 3&505&209000&209 000 3&505&165000&165 000 3&505&110000&110 000
- Afrika 3&506&1256268&1 256 268 3&506&1194370&1 194 370 3&506&1049446&1 049 446 3&505&817566&817 566 3&505&480012&480 012 3&505&228670&228 670 3&505&110000&110 000 3&504&74236&74 236 3&504&61080&61 080 3&504&46610&46 610
- Europa 3&505&742074&742 074 3&505&740814&740 814 3&505&737164&737 164 3&505&727201&727 201 3&505&694207&694 207 3&505&549375&549 375 3&505&304638&304 638 3&505&169485&169 485 3&505&100260&100 260 3&504&70768&70 768
- Latin-Amerika 3&505&645593&645 593 3&505&632381&632 381 3&505&597562&597 562 3&505&525795&525 795 3&505&364284&364 284 3&505&168918&168 918 3&504&64606&64 606 3&504&21591&21 591 3&504&12050&12 050 3&504&17500&17 500
- EU EU 3&505&510075&510 075 3&505&508607&508 607
- Nord-Amerika 3&505&361208&361 208 3&505&356004&356 004 3&505&342937&342 937 3&505&312845&312 845 3&505&254414&254 414 3&505&172603&172 603 3&504&81848&81 848 3&504&10797&10 797 3&503&1200&1 200 3&503&2250&2 250
3&500&3&3 USA USA 3&505&324459&324 459 3&505&319929&319 929 3&505&308641&308 641 3&505&281983&281 983 3&505&229763&229 763 3&505&158804&158 804 3&504&76391&76 391 3&503&9981&9 981 3&503&1000&1 000 3&503&2000&2 000
3&500&4&4 Indonesia Indonesia 3&505&263991&263 991 3&505&258162&258 162 3&505&242524&242 524 3&505&211540&211 540 3&505&147490&147 490 3&504&69543&69 543 3&504&45100&45 100 3&504&17927&17 927 3&504&13100&13 100 3&504&10700&10 700
3&500&5&5 Brasil Brasil 3&505&209288&209 288 3&505&205962&205 962 3&505&196796&196 796 3&505&175288&175 288 3&505&121160&121 160 3&504&53975&53 975 3&504&17984&17 984 3&503&4507&4 507 3&503&1250&1 250 3&503&1000&1 000
3&500&6&6 Pakistan Pakistan 3&505&197016&197 016 3&505&189381&189 381 3&505&170560&170 560 3&505&138523&138 523 3&504&78068&78 068 3&504&37542&37 542 3&504&19759&19 759[9] [10] [10] [10]
3&500&7&7 Nigeria Nigeria 3&505&190886&190 886 3&505&181182&181 182 3&505&158578&158 578 3&505&122352&122 352 3&504&73461&73 461 3&504&37860&37 860 3&504&15589&15 589[11]
3&500&8&8 Bangladesh Bangladesh 3&505&164670&164 670 3&505&161201&161 201 3&505&152149&152 149 3&505&131581&131 581 3&504&81471&81 471 3&504&37895&37 895 3&504&29012&29 012[12] [10] [10] [10]
3&500&9&9 Russland Russland 3&505&143990&143 990 3&505&143888&143 888 3&505&143154&143 154 3&505&146397&146 397 3&505&138059&138 059 3&505&102799&102 799 3&504&71162&71 162
3&501&10&10 Mexico Mexico 3&505&129163&129 163 3&505&125891&125 891 3&505&117319&117 319 3&505&101720&101 720 3&504&69361&69 361 3&504&28013&28 013 3&504&13607&13 607 3&503&6587&6 587 3&503&4500&4 500 3&503&7500&7 500
3&501&11&11 Japan Japan 3&505&127484&127 484 3&505&127975&127 975 3&505&128552&128 552 3&505&127534&127 534 3&505&117827&117 827 3&504&82802&82 802 3&504&44103&44 103 3&504&31000&31 000 3&504&27000&27 000 3&504&15400&15 400
3&501&12&12 Etiopia Etiopia 3&505&104957&104 957 3&504&99873&99 873 3&504&87703&87 703 3&504&66537&66 537 3&504&35265&35 265 3&504&18128&18 128 3&504&11901&11 901 3&503&3154&3 154[13] 3&503&2500&2 500[13] 3&503&2000&2 000[13]
3&501&13&13 Filippinene Filippinene 3&505&104918&104 918 3&505&101716&101 716 3&504&94727&94 727 3&504&77992&77 992 3&504&47397&47 397 3&504&18580&18 580 3&503&7324&7 324 3&503&2176&2 176
3&501&14&14 Egypt Egypt 3&504&97553&97 553 3&503&9377&9 377 3&504&84108&84 108 3&504&69906&69 906 3&504&44099&44 099 3&504&20713&20 713 3&504&10186&10 186 3&503&4194&4 194 3&503&4500&4 500 3&503&4000&4 000
3&501&15&15 Vietnam Vietnam 3&504&95541&95 541 3&504&93572&93 572 3&504&88473&88 473 3&504&80286&80 286 3&504&54373&54 373 3&504&24810&24 810 3&504&19000&19 000[14] 3&503&6551&6 551
3&501&16&16 Tyskland Tyskland 3&504&82114&82 114 3&504&81708&81 708 3&504&80895&80 895 3&504&81488&81 488 3&504&78301&78 301 3&504&69966&69 966 3&504&54388&54 388 3&504&24905&24 905 3&504&15000&15 000 3&504&12000&12 000
3&501&17&17 Tyrkia Tyrkia 3&504&80745&80 745 3&504&78271&78 271 3&504&72327&72 327 3&504&63240&63 240 3&504&43976&43 976 3&504&21408&21 408 3&504&14000&14 000 3&504&10074&10 074 3&503&8400&8 400 3&503&6300&6 300
3&501&18&18 Den demokratiske republikken Kongo Den demokratiske republikken Kongo 3&504&81340&81 340 3&504&76197&76 197 3&504&64523&64 523 3&504&47076&47 076 3&504&26357&26 357 3&504&12184&12 184 3&503&4103&4 103
3&501&19&19 Iran Iran 3&504&81163&81 163 3&504&79360&79 360 3&504&74568&74 568 3&504&66132&66 132 3&504&38668&38 668 3&504&17119&17 119 3&503&9860&9 860 3&503&6560&6 560 3&503&5000&5 000 3&503&4000&4 000
3&501&20&20 Thailand Thailand 3&504&69038&69 038 3&504&68658&68 658 3&504&67209&67 209 3&504&62958&62 958 3&504&47385&47 385 3&504&20710&20 710 3&503&7320&7 320 3&503&4665&4 665
3&501&21&21 Storbritannia Storbritannia 3&504&66182&66 182 3&504&65397&65 397 3&504&63307&63 307 3&504&58951&58 951 3&504&56265&56 265 3&504&50616&50 616 3&504&41155&41 155 3&504&21239&21 239 3&503&8565&8 565 3&503&3942&3 942
3&501&22&22 Frankrike Frankrike 3&504&64980&64 980 3&504&64457&64 457 3&504&63027&63 027 3&504&59608&59 608 3&504&54071&54 071 3&504&41880&41 880 3&504&38900&38 900 3&504&31250&31 250 3&504&21471&21 471 3&504&15000&15 000
3&501&23&23 Italia Italia 3&504&59360&59 360 3&504&59504&59 504 3&504&59730&59 730 3&504&57294&57 294 3&504&56419&56 419 3&504&46599&46 599 3&504&33672&33 672 3&504&20176&20 176 3&504&13300&13 300 3&504&10500&10 500
3&501&24&24 Tanzania Tanzania 3&504&57310&57 310 3&504&53880&53 880 3&504&46099&46 099 3&504&34178&34 178 3&504&18683&18 683 3&503&7650&7 650 3&503&3750&3 750[15]
3&501&25&25 Sør-Afrika Sør-Afrika 3&504&56717&56 717 3&504&55291&55 291 3&504&51585&51 585 3&504&45728&45 728 3&504&29760&29 760 3&504&13628&13 628 3&503&5500&5 500[16] 3&503&1550&1 550 3&503&1000&1 000 3&502&600&600
3&501&26&26 Myanmar Myanmar 3&504&53371&53 371 3&504&52404&52 404 3&504&50156&50 156 3&504&46095&46 095 3&504&33370&33 370 3&504&17152&17 152 3&504&10174&10 174 3&503&3506&3 506
3&501&27&27 Sør-Korea Sør-Korea 3&504&50982&50 982 3&504&50594&50 594 3&504&49553&49 553 3&504&47386&47 386 3&504&38050&38 050 3&504&19211&19 211 3&503&9896&9 896 3&503&9395&9 395
3&501&28&28 Kenya Kenya 3&504&49700&49 700 3&504&47236&47 236 3&504&41350&41 350 3&504&31450&31 450 3&504&16269&16 269 3&503&6077&6 077 3&503&1352&1 352
3&501&29&29 Colombia Colombia 3&504&49066&49 066 3&504&48229&48 229 3&504&45918&45 918 3&504&40404&40 404 3&504&27738&27 738 3&504&12341&12 341 3&503&4604&4 604 3&503&1206&1 206
3&501&30&30 Spania Spania 3&504&46354&46 354 3&504&46398&46 398 3&504&46789&46 789 3&504&40904&40 904 3&504&37797&37 797 3&504&28070&28 070 3&504&18566&18 566 3&504&12203&12 203 3&503&8770&8 770 3&503&6800&6 800
3&501&31&31 Argentina Argentina 3&504&44271&44 271 3&504&43418&43 418 3&504&41224&41 224 3&504&37057&37 057 3&504&28106&28 106 3&504&17150&17 150 3&503&4542&4 542 3&502&534&534
3&501&32&32 Ukraina Ukraina 3&504&44223&44 223 3&504&44658&44 658 3&504&45793&45 793 3&504&48840&48 840 3&504&49969&49 969 3&504&37298&37 298 3&504&24900&24 900
3&501&33&33 Uganda Uganda 3&504&43883&43 883 3&504&40145&40 145 3&504&33915&33 915 3&504&24039&24 039 3&504&12550&12 550 3&503&5158&5 158 3&503&1800&1 800
3&501&34&34 Algerie Algerie 3&504&42863&42 863 3&504&39872&39 872 3&504&36118&36 118 3&504&31184&31 184 3&504&19338&19 338 3&503&8872&8 872 3&503&4000&4 000 3&503&2689&2 689 3&503&1750&1 750 3&503&1500&1 500
- Oceania 3&504&39543&39 543 3&504&36636&36 636 3&504&31229&31 229 3&504&23005&23 005 3&504&12648&12 648 3&503&4550&4 550 3&502&434&434 3&502&550&550 3&502&550&550
3&501&35&35 Sudan Sudan 3&504&40533&40 533 3&504&38648&38 648 3&504&34386&34 386 3&504&27251&27 251 3&504&14507&14 507 3&503&5734&5 734 3&503&2800&2 800 3&503&5156&5 156 3&503&4400&4 400 3&503&4000&4 000
3&501&36&36 Irak Irak 3&504&38275&38 275 3&503&3611&3 611 3&504&30763&30 763 3&504&23565&23 565 3&504&13653&13 653 3&503&5719&5 719 3&503&2060&2 060 3&503&1093&1 093 3&503&1000&1 000 3&503&1000&1 000
3&501&37&37 Polen Polen 3&504&38171&38 171 3&504&38265&38 265 3&504&38323&38 323 3&504&38550&38 550 3&504&35535&35 535 3&504&24824&24 824 3&504&24750&24 750 3&504&10426&10 426 3&503&6000&6 000 3&503&4000&4 000
3&501&38&38 Canada Canada 3&504&36624&36 624 3&503&3595&3 595 3&504&34169&34 169 3&504&30736&30 736 3&504&24537&24 537 13733}} 3&503&5457&5 457 3&502&816&816 3&502&200&200 3&502&250&250
3&501&39&39 Marokko Marokko 3&504&35740&35 740 3&504&34803&34 803 3&504&32410&32 410 3&504&28850&28 850 3&504&20020&20 020 3&503&8986&8 986 3&503&3800&3 800 3&503&2689&2 689 3&503&1750&1 750 3&503&1500&1 500
3&501&40&40 Afghanistan Afghanistan 3&504&35530&35 530 3&503&3373&3 373 3&504&28803&28 803 3&504&20094&20 094 3&504&13248&13 248 3&503&7752&7 752 3&503&5100&5 100 3&503&3280&3 280
3&501&41&41 Saudi-Arabia Saudi-Arabia 3&504&32938&32 938 3&504&31557&31 557 3&504&27426&27 426 3&504&20764&20 764 3&503&9741&9 741 3&503&3121&3 121 3&503&2500&2 500 3&503&2091&2 091
3&501&42&42 Peru Peru 3&504&32165&32 165 3&504&31377&31 377 3&504&29374&29 374 3&504&25915&25 915 3&504&17359&17 359 3&503&7728&7 728 3&503&3000&3 000 3&503&1317&1 317 3&503&1300&1 300 3&503&4000&4 000
3&501&43&43 Venezuela Venezuela 3&504&31977&31 977 3&504&31155&31 155 3&504&29028&29 028 3&504&24488&24 488 3&504&15344&15 344 3&503&5482&5 482 3&503&2445&2 445 3&502&718&718
3&501&44&44 Usbekistan Usbekistan 3&504&31911&31 911 3&504&30976&30 976 3&504&28606&28 606 3&504&24849&24 849 3&504&15940&15 940 3&503&6264&6 264 3&503&1250&1 250[17]
3&501&45&45 Malaysia Malaysia 3&504&31624&31 624 3&504&30723&30 723 3&504&28112&28 112 3&504&23186&23 186 3&504&13798&13 798 3&503&6110&6 110 3&503&2232&2 232[18] 3&502&287&287
3&501&46&46 Angola Angola 3&504&29784&29 784 3&504&27859&27 859 3&504&23369&23 369 3&504&16441&16 441 3&503&8930&8 930 3&503&4548&4 548 3&503&2400&2 400
3&501&47&47 Mosambik Mosambik 3&504&29669&29 669 3&504&28011&28 011 3&504&24221&24 221 3&504&18086&18 086 3&504&11848&11 848 3&503&6152&6 152 3&503&2600&2 600 3&503&2096&2 096 3&503&1500&1 500 3&503&1000&1 000
3&501&48&48 Nepal Nepal 3&504&29305&29 305 3&504&28656&28 656 3&504&27023&27 023 3&504&23741&23 741 3&504&14902&14 902 3&503&8483&8 483 3&503&5283&5 283 3&503&3881&3 881
3&501&49&49 Ghana Ghana 3&504&28834&28 834 3&504&27583&27 583 3&504&24512&24 512 3&504&18939&18 939 3&504&10802&10 802 3&503&4981&4 981 3&503&2800&2 800
3&501&50&50 Jemen Jemen 3&504&28250&28 250 3&504&26916&26 916 3&504&23607&23 607 3&504&17875&17 875 3&503&8120&8 120 3&503&4402&4 402 3&503&3000&3 000 3&503&2593&2 593
3&501&51&51 Madagaskar Madagaskar 3&504&25571&25 571 3&504&24234&24 234 3&504&21152&21 152 3&504&15767&15 767 3&503&8717&8 717 3&503&4084&4 084 3&503&2707&2 707 3&503&1683&1 683 3&503&1000&1 000 3&502&700&700
3&501&52&52 Nord-Korea Nord-Korea 3&504&25491&25 491 3&504&25244&25 244 3&504&24592&24 592 3&504&22929&22 929 3&504&17472&17 472 3&504&10549&10 549 3&503&4800&4 800 3&503&4345&4 345
3&501&53&53 Australia Australia 3&504&24451&24 451 3&504&23800&23 800 3&504&22120&22 120 3&504&19066&19 066 3&504&14946&14 946 3&503&8177&8 177 3&503&3741&3 741 3&502&334&334 3&502&450&450 3&502&450&450
3&501&54&54 Elfenbenskysten Elfenbenskysten 3&504&24295&24 295 3&504&23108&23 108 3&504&20401&20 401 3&504&16687&16 687 3&503&8294&8 294 3&503&2630&2 630 3&502&950&950
3&501&55&55 Kamerun Kamerun 3&504&24054&24 054 3&504&22835&22 835 3&504&19970&19 970 3&504&15274&15 274 3&503&8618&8 618 3&503&4307&4 307 3&503&3500&3 500
3&501&56&56 Taiwan Taiwan 3&504&23626&23 626 3&504&23486&23 486 3&504&23102&23 102 3&504&21840&21 840 3&504&17717&17 717 3&503&7623&7 623 3&503&2794&2 794 3&503&2000&2 000
3&501&57&57 Niger Niger 3&504&21477&21 477 3&504&19897&19 897 3&504&16426&16 426 3&504&11353&11 353 3&503&5989&5 989 3&503&2560&2 560 3&503&1570&1 570
3&501&58&58 Sri Lanka Sri Lanka 3&504&20877&20 877 3&504&20714&20 714 3&504&20198&20 198 3&504&18782&18 782 3&504&15036&15 036 3&503&7971&7 971 3&503&3912&3 912 3&503&1213&1 213
3&501&59&59 Romania Romania 3&504&19679&19 679 3&504&19877&19 877 3&504&20440&20 440 3&504&22128&22 128 3&504&22612&22 612 3&504&16236&16 236 3&504&11000&11 000 3&503&6389&6 389 3&503&2500&2 500 3&503&2000&2 000
3&501&60&60 Burkina Faso Burkina Faso 3&504&19193&19 193 3&504&18111&18 111 3&504&15605&15 605 3&504&11608&11 608 3&503&6823&6 823 3&503&4248&4 248 3&503&2375&2 375
3&501&61&61 Malawi Malawi 3&504&18622&18 622 3&504&17574&17 574 3&504&15167&15 167 3&504&11376&11 376 3&503&6163&6 163 3&503&2954&2 954 3&502&850&850[19]
3&501&62&62 Mali Mali 3&504&18542&18 542 3&504&17468&17 468 3&504&15075&15 075 3&504&10968&10 968 3&503&7090&7 090 3&503&4708&4 708
3&501&63&63 Syria Syria 3&504&18270&18 270 3&504&18735&18 735 3&504&21019&21 019 3&504&16411&16 411 3&503&8931&8 931 3&503&3413&3 413 3&503&1900&1 900 3&503&1337&1 337
3&501&64&64 Kasakhstan Kasakhstan 3&504&18204&18 204 3&504&17750&17 750 3&504&16399&16 399 3&504&15057&15 057 3&504&14906&14 906 3&503&6703&6 703 3&503&4947&4 947
3&501&65&65 Chile Chile 3&504&18055&18 055 3&504&17763&17 763 3&504&16993&16 993 3&504&15263&15 263 3&504&11266&11 266 3&503&6188&6 188 3&503&2867&2 867 3&502&771&771
3&501&66&66 Zambia Zambia 3&504&17094&17 094 3&504&16101&16 101 3&504&13850&13 850 3&504&10531&10 531 3&503&5889&5 889 3&503&2310&2 310 3&502&770&770[20]
3&501&67&67 Nederland Nederland 3&504&17036&17 036 3&504&16938&16 938 3&504&16683&16 683 3&504&15926&15 926 3&504&14148&14 148 3&504&10042&10 042 3&503&5142&5 142 3&503&2333&2 333 3&503&1900&1 900 3&502&950&950
3&501&68&68 Guatemala Guatemala 3&504&16914&16 914 3&504&16252&16 252 3&504&14630&14 630 3&504&11651&11 651 3&503&7283&7 283 3&503&3115&3 115 3&503&1046&1 046 3&502&595&595
3&501&69&69 Ecuador Ecuador 3&504&16625&16 625 3&504&16144&16 144 3&504&14935&14 935 3&504&12629&12 629 3&503&7976&7 976 3&503&3470&3 470 3&503&1271&1 271 3&502&500&500
3&501&70&70 Zimbabwe Zimbabwe 3&504&16530&16 530 3&504&15777&15 777 3&504&14086&14 086 3&504&12222&12 222 3&503&7164&7 164 3&503&2747&2 747 3&502&734&734[21]
3&501&71&71 Kambodsja Kambodsja 3&504&16005&16 005 3&504&15518&15 518 3&504&14309&14 309 3&504&12152&12 152 3&503&6692&6 692 3&503&4433&4 433 3&503&2900&2 900 3&503&2090&2 090
3&501&72&72 Senegal Senegal 3&504&15851&15 851 3&504&14977&14 977 3&504&12916&12 916 3&503&9884&9 884 3&503&5593&5 593 3&503&2487&2 487 3&503&1230&1 230
3&501&73&73 Tsjad Tsjad 3&504&14900&14 900 3&504&14009&14 009 3&504&11887&11 887 3&503&8343&8 343 3&503&4512&4 512 3&503&2402&2 402 3&502&810&810
3&501&74&74 Somalia Somalia 3&504&14743&14 743 3&504&13908&13 908 3&504&12053&12 053 3&503&9011&9 011 3&503&6359&6 359 3&503&2264&2 264 3&502&700&700 3&503&1000&1 000 3&502&950&950 3&502&800&800
3&501&75&75 Guinea Guinea 3&504&12717&12 717 3&503&1209&1 209 3&504&10794&10 794 3&503&8809&8 809 3&503&4512&4 512 3&503&3094&3 094
3&501&76&76 Sør-Sudan Sør-Sudan 3&504&12576&12 576 3&504&11882&11 882 3&504&10067&10 067 3&503&6701&6 701 3&503&4705&4 705 3&503&2583&2 583
3&501&77&77 Rwanda Rwanda 3&504&12208&12 208 3&504&11630&11 630 3&504&10247&10 247 3&503&8026&8 026 3&503&5141&5 141 3&503&2186&2 186
3&501&78&78 Tunisia Tunisia 3&504&11532&11 532 3&504&11274&11 274 3&504&10640&10 640 3&503&9699&9 699 3&503&6368&6 368 3&503&3605&3 605 3&503&1890&1 890 3&502&875&875 3&502&800&800 3&502&800&800
3&501&79&79 Cuba Cuba 3&504&11485&11 485 3&504&11461&11 461 3&504&11333&11 333 3&504&11151&11 151 3&503&9835&9 835 3&503&5920&5 920 3&503&1500&1 500 3&502&605&605
3&501&80&80 Belgia Belgia 3&504&11429&11 429 3&504&11288&11 288 3&504&10939&10 939 3&504&10282&10 282 3&503&9869&9 869 3&503&8638&8 638 3&503&6719&6 719 3&503&3434&3 434 3&503&2000&2 000 3&503&1400&1 400
3&501&81&81 Benin Benin 3&504&11176&11 176 3&504&10576&10 576 3&503&9199&9 199 3&503&6866&6 866 3&503&3717&3 717 3&503&2255&2 255 3&502&570&570[22]
3&501&82&82 Hellas Hellas 3&504&11160&11 160 3&504&11218&11 218 3&504&11446&11 446 3&504&11142&11 142 3&503&9635&9 635 3&503&7669&7 669 3&503&4962&4 962 3&503&2312&2 312 3&503&1500&1 500 3&503&1000&1 000
3&501&83&83 Bolivia Bolivia 3&504&11052&11 052 3&504&10725&10 725 3&503&9918&9 918 3&503&8340&8 340 3&503&5590&5 590 3&503&3090&3 090 3&503&1500&1 500 3&503&1100&1 100
3&501&84&84 Haiti Haiti 3&504&10981&10 981 3&504&10711&10 711 3&504&10000&10 000 3&503&8549&8 549 3&503&5689&5 689 3&503&3221&3 221 3&502&723&723
3&501&85&85 Burundi Burundi 3&504&10864&10 864 3&504&10199&10 199 3&503&8767&8 767 3&503&6401&6 401 3&503&4117&4 117 3&503&2309&2 309
3&501&86&86 Den dominikanske republikk Den dominikanske republikk 3&504&10767&10 767 3&504&10528&10 528 3&503&9898&9 898 3&503&8563&8 563 3&503&5809&5 809 3&503&2365&2 365 3&502&610&610 3&501&89&89
3&501&87&87 Tsjekkia Tsjekkia 3&504&10618&10 618 3&504&10604&10 604 3&504&10536&10 536 3&504&10290&10 290 3&504&10349&10 349 3&503&8903&8 903 3&503&9435&9 435
3&501&88&88 Portugal Portugal 3&504&10330&10 330 3&504&10418&10 418 3&504&10652&10 652 3&504&10355&10 355 3&503&9805&9 805 3&503&8417&8 417 3&503&5404&5 404 3&503&3297&3 297 3&503&2000&2 000 3&503&1000&1 000
3&501&90&90 Sverige Sverige 3&503&9911&9 911 3&503&9764&9 764 3&503&9390&9 390 3&503&8882&8 882 3&503&8316&8 316 3&503&7010&7 010 3&503&5117&5 117 3&503&2573&2 573 3&503&1260&1 260 3&502&550&550
3&501&91&91 Aserbajdsjan Aserbajdsjan 3&503&9828&9 828 3&503&9617&9 617 3&503&9032&9 032 3&503&8123&8 123 3&503&6151&6 151 3&503&2928&2 928 3&503&1710&1 710
3&501&92&92 Ungarn Ungarn 3&503&9722&9 722 3&503&9784&9 784 3&503&9928&9 928 3&504&10221&10 221 3&504&10755&10 755 3&503&9338&9 338 3&503&7127&7 127 3&503&4146&4 146 3&503&1500&1 500 3&503&1250&1 250
3&501&93&93 Jordan Jordan 3&503&9702&9 702 3&503&9159&9 159 3&503&7182&7 182 3&503&5103&5 103 3&503&2374&2 374 3&502&481&481 3&502&340&340 3&502&217&217
3&501&94&94 Hviterussland Hviterussland 3&503&9468&9 468 3&503&9486&9 486 3&503&9473&9 473 3&503&9934&9 934 3&503&9634&9 634 3&503&7745&7 745
3&501&95&95 De forente arabiske emirater De forente arabiske emirater 3&503&9400&9 400 3&503&9154&9 154 3&503&8271&8 271 3&503&3155&3 155 3&503&1042&1 042 3&501&70&70
3&501&96&96 Honduras Honduras 3&503&9265&9 265 3&503&8961&8 961 3&503&8195&8 195 3&503&6524&6 524 3&503&3678&3 678 3&503&1547&1 547 3&502&505&505[23] 3&502&135&135
3&501&97&97 Tadsjikistan Tadsjikistan 3&503&8921&8 921 3&503&8549&8 549 3&503&7642&7 642 3&503&6216&6 216 3&503&3905&3 905 3&503&1532&1 532
3&501&98&98 Serbia Serbia (inkl Kosovo) 3&503&8791&8 791 3&503&8851&8 851 3&503&9030&9 030 3&503&9488&9 488 3&503&8908&8 908 3&503&6732&6 732 3&503&2650&2 650
3&501&99&99 Østerrike Østerrike 3&503&8735&8 735 3&503&8679&8 679 3&503&8410&8 410 3&503&8069&8 069 3&503&7610&7 610 3&503&6936&6 936 3&503&5973&5 973 3&503&3369&3 369 3&503&2500&2 500 3&503&2000&2 000
3&502&100&100 Sveits Sveits 3&503&8476&8 476 3&503&8320&8 320 3&503&7832&7 832 3&503&7167&7 167 3&503&6304&6 304 3&503&4668&4 668 3&503&3300&3 300 3&503&1986&1 986 3&503&1200&1 200 3&502&650&650
3&502&101&101 Israel Israel 3&503&8322&8 322 3&503&8065&8 065 3&503&7426&7 426 3&503&6014&6 014 3&503&3745&3 745 3&503&1258&1 258
3&502&102&102 Papua Ny-Guinea Papua Ny-Guinea 3&503&8251&8 251 3&503&7920&7 920 3&503&7108&7 108 3&503&5572&5 572 3&503&3304&3 304 3&503&1674&1 674 3&502&588&588[24]
3&502&103&103 Togo Togo 3&503&7798&7 798 3&503&7417&7 417 3&503&6503&6 503 3&503&4970&4 970 3&503&2721&2 721 3&503&1395&1 395 3&502&920&920
3&502&104&104 Sierra Leone Sierra Leone 3&503&7557&7 557 3&503&7237&7 237 3&503&6459&6 459 3&503&4564&4 564 3&503&3365&3 365 3&503&2041&2 041 3&503&1000&1 000
3&502&105&105 Hongkong Hongkong (Kina) 3&503&7365&7 365 3&503&7246&7 246 3&503&7025&7 025 3&503&6664&6 664 3&503&4915&4 915 3&503&1974&1 974 3&502&306&306 3&501&20&20
3&502&106&106 Bulgaria Bulgaria 3&503&7085&7 085 3&503&7177&7 177 3&503&7405&7 405 3&503&7998&7 998 3&503&8879&8 879 3&503&7251&7 251 3&503&4000&4 000 3&503&2187&2 187 3&503&1250&1 250 3&502&800&800
3&502&107&107 Laos Laos 3&503&6858&6 858 3&503&6664&6 664 3&503&6246&6 246 3&503&5329&5 329 3&503&3258&3 258 3&503&1683&1 683 3&503&1200&1 200 3&502&470&470
3&502&108&108 Paraguay Paraguay 3&503&6811&6 811 3&503&6639&6 639 3&503&6210&6 210 3&503&5303&5 303 3&503&3181&3 181 3&503&1473&1 473 3&502&636&636 3&502&143&143
3&502&109&109 El Salvador El Salvador 3&503&6378&6 378 3&503&6312&6 312 3&503&6165&6 165 3&503&5868&5 868 3&503&4581&4 581 3&503&2200&2 200 3&503&1116&1 116 3&502&248&248
3&502&110&110 Libya Libya 3&503&6375&6 375 3&503&6235&6 235 3&503&6169&6 169 3&503&5356&5 356 3&503&3219&3 219 3&503&1125&1 125 3&502&538&538 3&502&500&500 3&502&500&500
3&502&111&111 Nicaragua Nicaragua 3&503&6218&6 218 3&503&6082&6 082 3&503&5738&5 738 3&503&5027&5 027 3&503&3250&3 250 3&503&1295&1 295 3&502&515&515 3&502&186&186
3&502&112&112 Libanon Libanon 3&503&6082&6 082 3&503&5851&5 851 3&503&4337&4 337 3&503&3235&3 235 3&503&2605&2 605 3&503&1335&1 335 3&502&600&600 3&502&332&332
3&502&113&113 Kirgisistan Kirgisistan 3&503&6045&6 045 3&503&5865&5 865 3&503&5422&5 422 3&503&4921&4 921 3&503&3611&3 611 3&503&1740&1 740
3&502&114&114 Turkmenistan Turkmenistan 3&503&5758&5 758 3&503&5565&5 565 3&503&5087&5 087 3&503&4516&4 516 3&503&2877&2 877 3&503&1211&1 211
3&502&115&115 Danmark Danmark 3&503&5734&5 734 3&503&5689&5 689 3&503&5555&5 555 3&503&5341&5 341 3&503&5124&5 124 3&503&4268&4 268 3&503&2561&2 561 3&503&1155&1 155 3&502&700&700 3&502&600&600
3&502&116&116 Singapore Singapore 3&503&5709&5 709 3&503&5535&5 535 3&503&5074&5 074 3&503&3914&3 914 3&503&2412&2 412 3&503&1022&1 022 3&502&215&215 3&501&30&30
3&502&117&117 Finland Finland 3&503&5523&5 523 3&503&5503&5 503 3&503&5366&5 366 3&503&5188&5 188 3&503&4788&4 788 3&503&4008&4 008 3&503&2646&2 646 3&503&1169&1 169 3&502&400&400 3&502&300&300
3&502&118&118 Slovakia Slovakia 3&503&5448&5 448 3&503&5439&5 439 3&503&5404&5 404 3&503&5399&5 399 3&503&4997&4 997 3&503&3437&3 437 3&503&2783&2 783
3&502&119&119 Norge Norge 3&503&5305&5 305 3&503&5200&5 200 3&503&4886&4 886 3&503&4499&4 499 3&503&4086&4 086 3&503&3265&3 265 3&503&2230&2 230 3&502&970&970 3&502&500&500 3&502&300&300
3&502&120&120 Republikken Kongo Republikken Kongo 3&503&5261&5 261 3&503&4996&4 996 3&503&4387&4 387 3&503&3226&3 226 3&503&1840&1 840 3&502&827&827 3&502&280&280
3&502&121&121 Eritrea Eritrea 3&503&5069&5 069 3&503&4847&4 847 3&503&4391&4 391 3&503&3393&3 393 3&503&2386&2 386 3&503&1142&1 142 3&502&220&220
3&502&122&122 Palestina Palestina 3&503&4921&4 921 3&503&4663&4 663 3&503&4067&4 067 3&503&3223&3 223 3&503&1509&1 509 3&502&932&932 3&502&650&650 3&502&332&332
3&502&123&123 Costa Rica Costa Rica 3&503&4906&4 906 3&503&4808&4 808 3&503&4545&4 545 3&503&3925&3 925 3&503&2389&2 389 3&502&959&959 3&502&341&341 3&501&63&63
3&502&124&124 Irland Irland 3&503&4762&4 762 3&503&4700&4 700 3&503&4627&4 627 3&503&3849&3 849 3&503&3435&3 435 3&503&2913&2 913 3&503&4469&4 469 3&503&7101&7 101 3&503&1925&1 925 3&502&800&800
3&502&125&125 Liberia Liberia 3&503&4732&4 732 3&503&4500&4 500 3&503&3948&3 948 3&503&2885&2 885 3&503&1888&1 888 3&502&930&930 3&502&664&664
3&502&126&126 New Zealand New Zealand 3&503&4706&4 706 3&503&4615&4 615 3&503&4370&4 370 3&503&3859&3 859 3&503&3147&3 147 3&503&1908&1 908 3&502&807&807 3&502&100&100 3&502&100&100 3&502&100&100
3&502&127&127 Den sentralafrikanske republikk Den sentralafrikanske republikk 3&503&4659&4 659 3&503&4546&4 546 3&503&4449&4 449 3&503&3755&3 755 3&503&2280&2 280 3&503&1327&1 327
3&502&128&128 Oman Oman 3&503&4636&4 636 3&503&4200&4 200 3&503&3041&3 041 3&503&2268&2 268 3&503&1154&1 154 3&502&456&456 3&502&400&400[25] 3&502&318&318
3&502&129&129 Mauritania Mauritania 3&503&4420&4 420 3&503&4182&4 182 3&503&3610&3 610 3&503&2709&2 709 3&503&1534&1 534 3&502&660&660 3&502&540&540
3&502&130&130 Kroatia Kroatia 3&503&4189&4 189 3&503&4236&4 236 3&503&4328&4 328 3&503&4428&4 428 3&503&4598&4 598 3&503&3850&3 850
3&502&131&131 Kuwait Kuwait 3&503&4137&4 137 3&503&3936&3 936 3&503&2998&2 998 3&503&2051&2 051 3&503&1372&1 372 3&502&153&153 3&501&40&40
3&502&132&132 Panama Panama 3&503&4099&4 099 3&503&3969&3 969 3&503&3643&3 643 3&503&3030&3 030 3&503&1979&1 979 3&502&860&860 3&502&300&300 3&500&1&1
3&502&133&133 Moldova Moldova 3&503&4051&4 051 3&503&4066&4 066 3&503&4084&4 084 3&503&4201&4 201 3&503&4010&4 010 3&503&2341&2 341
3&502&134&134 Georgia Georgia 3&503&3912&3 912 3&503&3952&3 952 3&503&4232&4 232 3&503&4722&4 722 3&503&5018&5 018 3&503&3527&3 527
3&502&135&135 Puerto Rico Puerto Rico (USA) 3&503&3663&3 663 3&503&3674&3 674 3&503&3717&3 717 3&503&3797&3 797 3&503&3188&3 188 3&503&2218&2 218 3&502&986&986 3&502&248&248
3&502&136&136 Bosnia-Hercegovina Bosnia-Hercegovina 3&503&3507&3 507 3&503&3536&3 536 3&503&3722&3 722 3&503&3767&3 767 3&503&4180&4 180 3&503&2661&2 661
3&502&137&137 Uruguay Uruguay 3&503&3457&3 457 3&503&3432&3 432 3&503&3374&3 374 3&503&3321&3 321 3&503&2916&2 916 3&503&2239&2 239 3&502&943&943 3&501&55&55
3&502&138&138 Mongolia Mongolia 3&503&3076&3 076 3&503&2977&2 977 3&503&2713&2 713 3&503&2397&2 397 3&503&1690&1 690 3&502&780&780 3&502&700&700 3&502&619&619
3&502&139&139 Armenia Armenia 3&503&2930&2 930 3&503&2917&2 917 3&503&2877&2 877 3&503&3070&3 070 3&503&3100&3 100 3&503&1354&1 354 3&502&850&850
3&502&140&140 Albania Albania 3&503&2930&2 930 3&503&2923&2 923 3&503&2941&2 941 3&503&3122&3 122 3&503&2681&2 681 3&503&1263&1 263 3&502&800&800 3&502&437&437 3&502&300&300 3&502&200&200
3&502&141&141 Jamaica Jamaica 3&503&2890&2 890 3&503&2872&2 872 3&503&2817&2 817 3&503&2657&2 657 3&503&2163&2 163 3&503&1403&1 403 3&502&820&820 3&502&401&401
3&502&142&142 Litauen Litauen 3&503&2890&2 890 3&503&2932&2 932 3&503&3124&3 124 3&503&3502&3 502 3&503&3431&3 431 3&503&2567&2 567
3&502&143&143 Qatar Qatar 3&503&2639&2 639 3&503&2482&2 482 3&503&1780&1 780 3&502&592&592 3&502&224&224 3&501&25&25 3&501&11&11
3&502&144&144 Namibia Namibia 3&503&2534&2 534 3&503&2426&2 426 3&503&2173&2 173 3&503&1899&1 899 3&503&1013&1 013 3&502&485&485 3&502&210&210
3&502&145&145 Botswana Botswana 3&503&2292&2 292 3&503&2209&2 209 3&503&2015&2 015 3&503&1728&1 728 3&503&1001&1 001 3&502&413&413 3&501&90&90
3&502&146&146 Lesotho Lesotho 3&503&2233&2 233 3&503&2175&2 175 3&503&2041&2 041 3&503&1869&1 869 3&503&1310&1 310 3&502&734&734 3&502&383&383[26]
3&502&147&147 Gambia Gambia 3&503&2101&2 101 3&503&1978&1 978 3&503&1692&1 692 3&503&1232&1 232 3&502&604&604 3&502&271&271 3&502&165&165
3&502&148&148 Republikken Makedonia Republikken Makedonia 3&503&2083&2 083 3&503&2079&2 079 3&503&2071&2 071 3&503&2035&2 035 3&503&1924&1 924 3&503&1254&1 254
3&502&149&149 Slovenia Slovenia 3&503&2080&2 080 3&503&2075&2 075 3&503&2045&2 045 3&503&1988&1 988 3&503&1836&1 836 3&503&1473&1 473
3&502&150&150 Gabon Gabon 3&503&2025&2 025 3&503&1930&1 930 3&503&1640&1 640 3&503&1231&1 231 3&502&729&729 3&502&473&473 3&502&240&240
3&502&151&151 Latvia Latvia 3&503&1950&1 950 3&503&1993&1 993 3&503&2119&2 119 3&503&2384&2 384 3&503&2521&2 521 3&503&1927&1 927
3&502&152&152 Guinea-Bissau Guinea-Bissau 3&503&1861&1 861 3&503&1771&1 771 3&503&1556&1 556 3&503&1243&1 243 3&502&801&801 3&502&535&535 3&502&200&200
3&502&153&153 Kosovo Kosovo
3&502&154&154 Bahrain Bahrain 3&503&1493&1 493 3&503&1372&1 372 3&503&1241&1 241 3&502&665&665 3&502&360&360 3&502&116&116 3&501&70&70
3&502&155&155 Gaza (Pal)
3&502&156&156 Trinidad og Tobago Trinidad og Tobago 3&503&1369&1 369 3&503&1360&1 360 3&503&1328&1 328 3&503&1268&1 268 3&503&1085&1 085 3&502&646&646 3&502&320&320 3&501&60&60
3&502&157&157 Swaziland Swaziland 3&503&1367&1 367 3&503&1319&1 319 3&503&1203&1 203 3&503&1061&1 061 3&502&603&603 3&502&273&273 3&501&90&90
3&502&158&158 Estland Estland 3&503&1310&1 310 3&503&1315&1 315 3&503&1332&1 332 3&503&1399&1 399 3&503&1474&1 474 3&503&1101&1 101
3&502&159&159 Øst-Timor Øst-Timor 3&503&1296&1 296 3&503&1241&1 241 3&503&1110&1 110 3&502&872&872 3&502&588&588 3&502&433&433 3&502&300&300
3&502&160&160 Ekvatorial-Guinea Ekvatorial-Guinea 3&503&1268&1 268 3&502&951&951 3&502&614&614 3&502&255&255 3&502&226&226
3&502&161&161 Mauritius Mauritius 3&503&1265&1 265 3&503&1259&1 259 3&503&1248&1 248 3&503&1185&1 185 3&502&966&966 3&502&493&493 3&502&375&375
3&502&162&162 Republikken Kypros Republikken Kypros 3&503&1180&1 180 3&503&1161&1 161 3&503&1113&1 113 3&502&943&943 3&502&685&685 3&502&494&494 3&502&240&240
3&502&163&163 Djibouti Djibouti 3&502&957&957 3&502&927&927 3&502&851&851 3&502&718&718 3&502&359&359 3&501&62&62 3&501&50&50[27]
3&502&164&164 Fiji Fiji 3&502&906&906 3&502&892&892 3&502&860&860 3&502&811&811 3&502&635&635 3&502&289&289 3&502&125&125
3&502&165&165 Réunion Réunion (Fra) 3&502&877&877 3&502&863&863 3&502&831&831 3&502&737&737 3&502&509&509 3&502&248&248 3&502&178&178
3&502&166&166 Komorene Komorene 3&502&814&814 3&502&777&777 3&502&690&690 3&502&542&542 3&502&308&308 3&502&159&159 3&502&112&112
3&502&167&167 Bhutan Bhutan 3&502&808&808 3&502&787&787 3&502&728&728 3&502&573&573 3&502&409&409 3&502&177&177 3&502&280&280
3&502&168&168 Guyana Guyana 3&502&778&778 3&502&769&769 3&502&747&747 3&502&753&753 3&502&780&780 3&502&407&407 3&502&300&300[28]
3&502&169&169 Montenegro Montenegro 3&502&629&629 3&502&628&628 3&502&624&624 3&502&614&614 3&502&581&581 3&502&395&395 3&502&320&320
3&502&170&170 Macao Macao (Kina) 3&502&623&623 3&502&601&601 3&502&537&537 3&502&428&428 3&502&238&238 3&502&196&196 3&501&80&80
3&502&171&171 Salomonøyene Salomonøyene 3&502&611&611 3&502&587&587 3&502&528&528 3&502&413&413 3&502&231&231 3&501&90&90
3&502&172&172 Luxembourg Luxembourg 3&502&583&583 3&502&567&567 3&502&508&508 3&502&436&436 3&502&364&364 3&502&296&296 3&502&252&252
3&502&173&173 Surinam Surinam 3&502&563&563 3&502&553&553 3&502&526&526 3&502&472&472 3&502&363&363 3&502&215&215 3&501&86&86
3&502&174&174 Vest-Sahara Vest-Sahara (Okk) 3&502&553&553 3&502&526&526 3&502&480&480 3&502&314&314 3&502&151&151 3&501&14&14
3&502&175&175 Kapp Verde Kapp Verde 3&502&546&546 3&502&533&533 3&502&502&502 3&502&435&435 3&502&287&287 3&502&178&178 3&502&140&140
3&502&176&176 Guadeloupe Guadeloupe (Fra) 3&502&450&450 3&502&450&450 3&502&451&451 3&502&425&425 3&502&330&330 3&502&210&210 3&502&190&190
3&502&177&177 Maldivene Maldivene 3&502&436&436 3&502&418&418 3&502&365&365 3&502&280&280 3&502&158&158 3&501&74&74 3&501&56&56
3&502&178&178 Malta Malta 3&502&431&431 3&502&428&428 3&502&416&416 3&502&397&397 3&502&333&333 3&502&312&312 3&502&195&195
3&502&179&179 Brunei Brunei 3&502&429&429 3&502&418&418 3&502&389&389 3&502&333&333 3&502&194&194 3&501&48&48 3&501&22&22
3&502&180&180 Bahamas Bahamas 3&502&395&395 3&502&387&387 3&502&361&361 3&502&298&298 3&502&211&211 3&501&79&79
3&502&181&181 Martinique Martinique (Fra) 3&502&385&385 3&502&286&286 3&502&395&395 3&502&387&387 3&502&325&325 3&502&222&222 3&502&185&185
3&502&182&182 Belize Belize 3&502&375&375 3&502&359&359 3&502&322&322 3&502&247&247 3&502&144&144 3&501&69&69 3&501&45&45[29]
3&502&183&183 Island Island 3&502&335&335 3&502&330&330 3&502&320&320 3&502&280&280 3&502&228&228 3&502&143&143 3&501&82&82
3&502&184&184 Barbados Barbados 3&502&286&286 3&502&284&284 3&502&280&280 3&502&270&270 3&502&252&252 3&502&211&211 3&502&182&182
3&502&185&185 Fransk Polynesia Fransk Polynesia (Fra) 3&502&283&283 3&502&278&278 3&502&268&268 3&502&237&237 3&502&152&152 3&501&60&60 3&501&30&30
3&502&186&186 Fransk Guyana Fransk Guyana (Fra) 3&502&283&283 3&502&269&269 3&502&234&234 3&502&163&163 3&501&67&67 3&501&25&25 3&501&24&24
3&502&187&187 Ny-Caledonia Ny-Caledonia (Fra) 3&502&276&276 3&502&269&269 3&502&251&251 3&502&213&213 3&502&145&145 3&501&65&65 3&501&54&54
3&502&188&188 Vanuatu Vanuatu 3&502&276&276 3&502&265&265 3&502&236&236 3&502&185&185 3&502&116&116 3&501&48&48
3&502&189&189 Mayotte Mayotte (Fra) 3&502&253&253 3&502&240&240 3&502&209&209 3&502&150&150 3&501&55&55 3&501&15&15
3&502&190&190 São Tomé og Príncipe São Tomé og Príncipe 3&502&204&204 3&502&196&196 3&502&175&175 3&502&139&139 3&501&95&95 3&501&60&60 3&501&61&61
3&502&191&191 Samoa Samoa 3&502&196&196 3&502&194&194 3&502&186&186 3&502&175&175 3&502&156&156 3&501&82&82
3&502&192&192 Saint Lucia Saint Lucia 3&502&179&179 3&502&177&177 3&502&173&173 3&502&157&157 3&502&118&118 3&501&83&83 3&501&50&50
3&502&193&193 Kanaløyene (UK) 3&502&165&165 3&502&164&164 3&502&160&160 3&502&149&149 3&502&128&128 3&502&102&102
3&502&194&194 Guam Guam (USA) 3&502&164&164 3&502&162&162 3&502&159&159 3&502&155&155 3&502&104&104 3&501&60&60 3&501&12&12
3&502&195&195 Curaçao Curaçao (Ned) 3&502&161&161 3&502&158&158 3&502&148&148 3&502&132&132 3&502&148&148 3&502&100&100
3&502&196&196 Kiribati Kiribati 3&502&116&116 3&502&112&112 3&502&103&103 3&501&84&84 3&501&59&59 3&501&33&33
3&502&197&197 Saint Vincent og Grenadinene Saint Vincent og Grenadinene 3&502&110&110 3&502&109&109 3&502&109&109 3&502&108&108 3&502&101&101 3&501&67&67 3&501&49&49
3&502&198&198 Tonga Tonga 3&502&108&108 3&502&106&106 3&502&104&104 3&501&98&98 3&501&93&93 3&501&47&47 3&501&21&21
3&502&199&199 Grenada Grenada 3&502&108&108 3&502&107&107 3&502&105&105 3&502&102&102 3&501&89&89 3&501&77&77 3&501&70&70
3&502&200&200 Mikronesiaføderasjonen Mikronesiaføderasjonen 3&502&106&106 3&502&104&104 3&502&104&104 3&502&107&107 3&501&73&73 3&501&32&32 3&501&15&15
3&502&201&201 Aruba Aruba (Ned) 3&502&105&105 3&502&104&104 3&502&102&102 3&501&91&91 3&501&60&60 3&501&38&38
3&502&202&202 De amerikanske Jomfruøyer De amerikanske Jomfruøyer (USA) 3&502&105&105 3&502&105&105 3&502&106&106 3&502&109&109 3&501&99&99 3&501&27&27
3&502&203&203 Antigua og Barbuda Antigua og Barbuda 3&502&102&102 3&502&100&100 3&501&95&95 3&501&84&84 3&501&73&73 3&501&46&46 3&501&35&35
3&502&204&204 Seychellene Seychellene 3&501&95&95 3&501&94&94 3&501&91&91 3&501&81&81 3&501&66&66 3&501&36&36 3&501&22&22
3&502&205&205 Man Man (UK) 3&501&84&84 3&501&83&83 3&501&80&80 3&501&73&73 3&501&64&64 3&501&55&55 3&501&57&57
3&502&206&206 Jersey Jersey (UK) 3&501&99&99 3&501&97&97 3&501&98&98 3&501&88&88 3&501&76&76 3&501&55&55 3&501&54&54
3&502&207&207 Andorra Andorra 3&501&77&77 3&501&78&78 3&501&84&84 3&501&65&65 3&501&36&36 3&500&6&6 3&500&6&6
3&502&208&208 Dominica Dominica 3&501&74&74 3&501&73&73 3&501&71&71 3&501&70&70 3&501&75&75 3&501&51&51 3&501&32&32
3&502&209&209 Caymanøyene Caymanøyene 3&501&62&62 3&501&60&60 3&501&56&56 3&501&42&42 3&501&16&16 3&500&6&6 3&500&5&5
3&502&210&210 Guernsey Guernsey (UK) 3&501&67&67 3&501&66&66 3&501&42&42
3&502&211&211 Bermuda Bermuda (UK) 3&501&61&61 3&501&62&62 3&501&64&64 3&501&64&64 3&501&57&57 3&501&37&37 3&501&20&20
3&502&212&212 Grønland Grønland 3&501&56&56 3&501&56&56 3&501&57&57 3&501&56&56 3&501&50&50 3&501&23&23 3&501&13&13
3&502&213&213 Amerikansk Samoa Amerikansk Samoa (USA) 3&501&56&56 3&501&56&56 3&501&56&56 3&501&58&58 3&501&32&32 3&501&19&19 3&500&6&6
3&502&214&214 Saint Kitts og Nevis Saint Kitts og Nevis 3&501&55&55 3&501&54&54 3&501&51&51 3&501&45&45 3&501&43&43 3&501&46&46 3&501&45&45
3&502&215&215 Nord-Marianene Nord-Marianene (USA) 3&501&55&55 3&501&55&55 3&501&54&54 3&501&69&69 3&501&17&17 3&500&7&7
3&502&216&216 Marshalløyene Marshalløyene 3&501&53&53 3&501&53&53 3&501&52&52 3&501&52&52 3&501&31&31 3&501&13&13 3&501&15&15
3&502&217&217 Færøyene Færøyene (Dan) 3&501&49&49 3&501&49&49 3&501&49&49 3&501&47&47 3&501&44&44 3&501&32&32 3&501&17&17
3&502&218&218 Saint-Martin Saint-Martin (Ned) 3&501&40&40 3&501&39&39 3&501&33&33 3&501&32&32 3&501&13&13 3&500&1&1
3&502&219&219 Monaco Monaco 3&501&39&39 3&501&38&38 3&501&37&37 3&501&32&32 3&501&27&27 3&501&20&20 3&501&19&19
3&502&220&220 Liechtenstein Liechtenstein 3&501&38&38 3&501&37&37 3&501&36&36 3&501&33&33 3&501&26&26 3&501&14&14 3&501&10&10
3&502&221&221 Turks- og Caicosøyene Turks- og Caicosøyene 3&501&35&35 3&501&34&34 3&501&31&31 3&501&19&19 3&500&8&8 3&500&5&5 3&500&5&5
3&502&222&222 Gibraltar Gibraltar (UK) 3&501&35&35 3&501&34&34 3&501&33&33 3&501&31&31 3&501&30&30 3&501&22&22 3&501&29&29
3&502&223&223 San Marino San Marino 3&501&33&33 3&501&33&33 3&501&31&31 3&501&27&27 3&501&21&21 3&501&13&13 3&501&11&11
3&502&224&224 De britiske Jomfruøyer De britiske Jomfruøyer (UK) 3&501&31&31 3&501&30&30 3&501&27&27 3&501&21&21 3&501&11&11 3&500&7&7 3&500&5&5
3&502&225&225 De nederlandske Antiller De nederlandske Antiller (Ned) 3&501&25&25 3&501&25&25 3&501&21&21 3&501&14&14 3&501&11&11 3&500&7&7 3&501&44&44
3&502&226&226 Palau Palau 3&501&22&22 3&501&21&21 3&501&20&20 3&501&19&19 3&501&12&12 3&500&7&7 3&500&4&4
3&502&227&227 Cookøyene Cookøyene 3&501&17&17 3&501&17&17 3&501&19&19 3&501&18&18 3&501&18&18 3&501&15&15 3&500&6&6
3&502&228&228 Anguilla Anguilla 3&501&15&15 3&501&15&15 3&501&14&14 3&501&11&11 3&500&7&7 3&500&5&5 3&500&5&5
3&502&229&229 Wallis og Futuna Wallis og Futuna 3&501&12&12 3&501&12&12 3&501&13&13 3&501&15&15 3&501&11&11 3&500&7&7 3&500&6&6
3&502&230&230 Nauru Nauru 3&501&11&11 3&501&11&11 3&501&10&10 3&501&10&10 3&500&7&7 3&500&3&3
3&502&231&231 Tuvalu Tuvalu 3&501&11&11 3&501&11&11 3&501&11&11 3&500&9&9 3&500&8&8 3&500&5&5
3&502&232&232 Saint-Barthélemy Saint-Barthélemy 3&500&7&7 3&500&7&7 3&500&9&9 3&500&7&7 3&500&3&3 3&500&2&2 3&500&3&3
3&502&233&233 Saint-Pierre og Miquelon Saint-Pierre og Miquelon (Fra) 3&500&6&6 3&500&6&6 3&500&6&6 3&500&7&7 3&500&6&6 3&500&5&5 3&500&5&5
3&502&234&234 Montserrat Montserrat 3&500&5&5 3&500&5&5 3&500&5&5 3&500&5&5 3&501&12&12 3&501&14&14 3&501&12&12
3&502&235&235 St. Helena St. Helena (UK) 3&500&4&4 3&500&4&4 3&500&4&4 3&500&5&5 3&500&5&5 3&500&5&5 3&500&5&5
3&502&236&236 Falklandsøyene Falklandsøyene (UK) 3&500&3&3 3&500&3&3 3&500&3&3 3&500&3&3 3&500&2&2 3&500&2&2 3&500&2&2
3&502&237&237 Svalbard Svalbard (Nor) 3&500&2&2 3&500&2&2 3&500&3&3 3&500&2&2 3&500&2&2 3&500&2&2
3&502&238&238 Niue Niue 3&500&2&2 3&500&2&2 3&500&2&2 3&500&2&2 3&500&3&3 3&500&5&5 3&500&4&4
3&502&239&239 Norfolkøya Norfolkøya (NZ) 3&500&2&2 3&500&2&2 3&500&2&2 3&500&2&2 3&500&2&2 3&500&4&4 3&500&9&9
3&502&240&240 Tokelau Tokelau 3&500&1&1 3&500&1&1 3&500&1&1 3&500&2&2 3&500&2&2 3&500&2&2 3&500&1&1
3&502&241&241 Christmasøya Christmasøya (Aus) 3&500&2&2 3&500&1&1
3&502&242&242 Vatikanstaten Vatikanstaten 3&500&1&1 3&500&1&1 3&500&1&1 3&500&1&1 3&500&1&1 3&500&1&1
3&502&243&243 Kokosøyene Kokosøyene (Aus) 3&500&1&1
3&502&244&244 Pitcairnøyene Pitcairnøyene (UK)

Se også[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Angus Maddison, artikler og dataoversikt - Groningen Growth and Development Center. Besøkt 28. oktober 2017.
  2. ^ Total Population - Both Sexes - World Population Prospects, the 2017 Revision, United Nations Department of Economic and Social Affairs, Population Division, juni 2017. Besøkt 24. oktober 2017.
  3. ^ Angus Maddison, Statistics on World Population, GDP and Per Capita GDP, 1-2008 AD, fanen «Population» - Groningen Growth and Development Center. Besøkt 28. oktober 2017.
  4. ^ Enkelte data også fra: Population Statistics. Besøkt 24. oktober 2017.
  5. ^ Angus Maddison, Statistics on World Population, GDP and Per Capita GDP, 1-2008 AD, fanen «Population» - Groningen Growth and Development Center. Besøkt 28. oktober 2017.
  6. ^ Angus Maddison, Statistics on World Population, GDP and Per Capita GDP, 1-2008 AD, fanen «Population» - Groningen Growth and Development Center. Besøkt 28. oktober 2017.
  7. ^ Angus Maddison, Statistics on World Population, GDP and Per Capita GDP, 1-2008 AD, fanen «Population» - Groningen Growth and Development Center. Besøkt 28. oktober 2017.
  8. ^ Qing-Dynastiet, omfatter deler av Mongolia.
  9. ^ Pakistan - Population Statistics. Besøkt 26. oktober 2017.
  10. ^ a b c d e f Inngår i «India».
  11. ^ Nigeria - Population Statistics. Besøkt 26. oktober 2017.
  12. ^ Bangladesh - Population Statistics. Besøkt 26. oktober 2017.
  13. ^ a b c Inkluderer Eritrea.
  14. ^ Cochin-Kina, Tongking og Annam.
  15. ^ Tysk Øst-Afrika, Zanzibar.
  16. ^ Kapp-provinsen, Natal, Oranje-Fristaten, og Sør-Afrika-republikken.
  17. ^ Bukhara.
  18. ^ Sarawak, Malaya (UK), Nord-Borneo, og Straits Settlements.
  19. ^ Nyasaland (UK).
  20. ^ Nord-Rhodesia (UK).
  21. ^ Sør-Rhodesia (UK).
  22. ^ Dahomey (Fr).
  23. ^ Spansk Honduras (Sp).
  24. ^ Britisk Papua og Tysk Guinea.
  25. ^ Muskat og Oman.
  26. ^ Basutholand (UK).
  27. ^ Fransk Somaliland Fr).
  28. ^ Britisk Guyana (UK).
  29. ^ Britisk Honduras (UK).