Europavei 6 (Norge)/veiliste S

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Veiliste for E6 i Norge sør i fylkene Innlandet, Viken og Oslo.

Kommuner og knutepunkter[rediger | rediger kilde]

Fortsetter som europavei 6 (Trøndelag)

Innlandet våpen.svg Innlandet fylke[rediger kilde]

Utdypende artikkel: Europavei 6 (Innlandet)

Dovre

Trondheimsvegen

Norwegian-road-sign-104.1.svg Dovrefjell
  • info Tverrfjellet
  • stengt Hjerkinn nord bom for høyfjellsovergang
  •  
29 Folldalsvegen fra Hjerkinn til Riksvei 3.svg Steimoen i Alvdal
  •  
Fv2664 Hjerkinnhusvegen fra Hjerkinn Hjerkinn til Norwegian-road-sign-774.0.svg Hjerkinn stasjon (0,4 km)
  • stengt Hjerkinn sør bom for høyfjellsovergang
E6 passerer Fokstugu.
  • info Geitberget
  • info Heglingsbakken
  • info Sygardseter
  • info Dovregubbens Hall
  •  
Kv Lissætervegen til Vålåsjø stoppested
  • bru Anfinns bru (Folla, 21 m)
  • info Furuhaugli
  • info Fokstua nord
  •  
Privat vei fra Fokstugu fjellstue til Fokstua stasjon
  • info Fokstua sør
  • stengt Dombås bom for høyfjellsovergang
E6 mellom Dombås og Dovreskogen, Blåhø/Jetta i bakgrunnen.
Dombås
  • Rundkjøring
Stamvei E136.svg Romsdalsvegen fra Dombås via Stamvei E39.svg i Vestnes mot Ålesund
(E6 svinger i krysset)

Gudbrandsdalsvegen

  •  
Fv2654 Nordre Stasjonsvegen fra Dombås til Norwegian-road-sign-774.0.svg Dombås stasjon  (0,4 km)
  •  
Fv2660 Blæstervegen fra Dombås til Stamvei E136.svg Lesja
  •  
Fv2656 Øverbygdsvegen fra Li mot Brusletta
  •  
Fv2662 Vestsidevegen fra Toftemo til Fv2660 Dombfoss bru  (9,9 km)
  • tunnel Klokkerhaugtunnelen (24 m)
  •  
Fv2656 arm Uten navn fra Dovre mot Li og mot Brusletta
  •  
Fv2658 Jøndalsvegen fra Dovre til Sollia  (2,6 km)
  • info Tallerås
  • info Bekkemoen
  •  
Kv Brennhaugvegen mot Brennhaug stasjon
  •  
Fv2656 Solsidevegen fra Brusletta mot Li
  • info Dovreskogen
Inntaksdam for Rosten kraftverk bygges i april 2017 ved E6 nær grensen mellom Sel og Dovre kommuner

Sel

Uten navn

  •  
Fv2618 Høvringsvegen fra Rosten til Høvringen  (10,0 km)
  • info Rosten
  •  
Fv2614 Strand fra Nordsel mot Riksvei 15.svg Haugen
  • info Selsverket
  •  
Fv2614 arm Kyrkjevegen fra Selsverket 
  • bru Ula bru (Ula, 36 m)
Blyant og Vinkelhake.svg  motortrafikkvei Motortrafikkvei Otta - Sjoa under planlegging, se utdypende artikkel E6 Biri-Otta-prosjektet.
Otta
  •  
Riksvei 15.svg Ottadalsvegen fra Otta mot Stamvei E39.svg i Hornindal
  •  
Fv2628 Rondanevegen fra Kringen til Mysusæter  (13,1 km)
  •  
257 Heldalsvegen fra Sjoa til 51 Randsverk i Vågå
Blyant og Vinkelhake.svg  motortrafikkvei slutt Endepunkt planlagt motortrafikkvei Otta – Sjoa.
  •  
Fv2522 Gudbrandsdalsvegen fra Kjørem mot Fryasletta i Sør-Fron
  • Veikryss 95
95 
ikke i trafikk

motortrafikkvei Sjoa – Fryasletta (⇓33,4 km ⇑33,1 km)

Lågen bru under bygging, anlegg Kvam-Sjoa i bakgrunnen

motortrafikkvei slutt info Bjørkerusten faunapassasje

Nord-Fron
  • info ⇓ mot Veikryss 94 94
Kvam
  • Veikryss 94
94 Kvam
  • Rundkjøring
Fv2598 Brubakken mot Fv2522 Kvam, mot 255 Sorperoa, og mot 257 Åmotet i Sel
  • info ⇓ Øla bru – Odenrud
Vinstra
  • Veikryss 93
93 Vinstra
  • Rundkjøring
Fv2532 Vinstragata mot Hundorp i Sør-Fron
rasteplass Vinstra vegpark
  • Rundkjøring
Fv2532 Vinstragata  til 255 Lomoen
  • Veikryss ⇑
rasteplass Mellomsdokka rasteplass
Tunnelinnslag i Stebergsberget mellom Frya og Hundorp

Sør-Fron
  • Veikryss 92
92 Harpefoss
  • Rundkjøring
Fv2584 Gålåvegen mot 256 Skurdal
  • Rundkjøring
Fv2584 Gålåvegen til Fv2522 Harpefoss
  • info ⇓ Odenrud
  • Veikryss 91
91 Hundorp
(kun fra/mot nord)
  •  
Fv2522 Kongsvegen fra/mot Sjoa i Sel

motortrafikkvei slutt Fryasletta

Ringebu

Gudbrandsdalsvegen

Blyant og Vinkelhake.svg  motortrafikkvei Motortrafikkvei Frya - Ringebu under planlegging,[4] se utdypende artikkel E6 Biri-Otta-prosjektet.
  •  
27 Venabygdsvegen fra Frya mot 29 Folldal
  • info Ringebu nord
Ringebu
  •  
Fv2578 Brugata fra Ringebu mot 27 Nordrum
  •  
Fv2576 Brugata til Fv2578
  •  
Fv2532 Randklevsvegen fra Ringebu mot Fåvang, mot 256 Kleiva i sør-Fron, og mot 254 Tretten stasjon i Øyer
Ringebu stavkirke
  •  
Fv2570 Gråvåbakken fra Ringebu mot Fv2576 Gamle Våla bru, og mot Fv2568 Hilstad
Blyant og Vinkelhake.svg 
motortrafikkvei slutt Endepunkt planlagt motortrafikkvei
Blyant og Vinkelhake.svg  motortrafikkvei Motortrafikkvei Elstad – Tretten under planlegging,[5] se E6 Biri-Otta-prosjektet.
  •  
Fv2532 arm Tromsnesvegen fra Tromsnesskogen mot Vestsidevegen
  • Veikryss
 Fåvang (Tromsnes)
  •  
Fv2532 Stasjonsvegen mot Vestsidevegen
  •  
Fv2532 Stasjonsvegen mot Tromsnesskogen
  •  
Fv2566 arm Losnabakkan fra Odden 
  •  
Fv2566 Losnabakkan fra Krekke mot Fv2532 Fåvang
Automatisk bomstasjon ved Øyer

Øyer

Kongsvegen

Blyant og Vinkelhake.svg 
motortrafikkvei slutt Endepunkt planlagt motortrafikkvei

motortrafikkvei TrettenBrumunddal (75 km) Uten navn

Tretten
  • Veikryss 87
87 Holmen
  •  
Fv2522 Kongsvegen mot Øyer sentrum
  •  
254 Kongsvegen mot 255 i Gausdal
  • Veikryss
 Skarsmoen (kun til/mot sør)
  • Øyer kontrollstasjon
  • Veikryss
 Skarsmoen (kun mot nord)
stengt Stengt med bom. Åpent kun ved omkjøring
  • Lyskryss
Fv2522 Kongsvegen mot Stamvei E6.svg Holmen
  • Lyskryss
Fv2522 Kongsvegen mot 213 Lillehammer sentrum
  • info Rustberg
Granrudmoen
  • Veikryss 86
86 Tingberg
  •  
Fv2532 arm Rabbevegen mot Vestsidevegen
  •  
Fv2522 Kongsvegen mot Holmen
  •  
Fv2522 Kongsvegen til 213 Lillehammer sentrum
  • Veikryss 85
85 Granrudmoen
  •  
Fv2532 arm Hunderfossvegen til Vestsidevegen
  •  
Fv2532 Aaslettvegen til Fv2522 Granrud
  • Veikryss 84
84 Einsby
  •  
Fv2522 Gudbrandsdalsvegen mot 213 i Lillehammer
  •  
Fv2522 Hundervegen mot Tretten
  • bru Ensbymoen bru (over krysset, 43 m)
Blyant og Vinkelhake.svg  motorvei Lillehammer (Ensby) – Biri (ca. 36 km): Utredningsfase,[6] se utdypende artikkel E6 Biri-Otta-prosjektet.

Lillehammer
E6 bygd som motortrafikkvei nord for Lillehammer.

Uten navn

  • Veikryss 82
82 Storhove
  •  
255 Gausdalsvegen via Gausdal mot Vinstra i Nord-Fron
  •  
Fv2522 arm Uten navn mot 213 Smestadmoen
Lillehammer
  • Veikryss 81
81 Lillehammer N
  •  
213 Uten navn fra Sannom mot Lillehammer sentrum
  • Veikryss 80
80 Strandtorget
arm til sentrum
  • Rundkjøring
Strandpromenaden mot Skibladnerbrygga
  • bru Mesnadalen bru (langs Mesna, 128 m)
  • Lyskryss
Arm Jernbanetorget til Norwegian-road-sign-774.0.svg Lillehammer stasjon
  •  
213 Uten navn til Sannom og (→ severdighet Maihaugen) mot Evjevika i Ringsaker
Vingnes
  • Veikryss 79
79 Vingnes
  •  
253 Jørstadmovegen mot 255 Jorekstad
  • info Vingrom kirke
Vingrom
  • Veikryss 78
78 Vingrom
  •  
Fv2518 Døsvegen til Fv2524 Saksumdalen
  •  
250 Paul A. Owrens veg mot 33 Dokka i Nordre Land
  • bru Vingrom bru (Rinda, 36 m)

Gjøvik

Lillehammervegen

  • bru Stranda bru (over vei, 24 m)
  • bru Bjørnstad bru (over vei, 41 m)
  • info Strandengen
  • bru Strandengen bru (Kalverudelva, 56 m)
Biri
  • Veikryss 77
77 Biri
  •  
Fv2538 Skumsrudvegen mot Riksvei 4.svg Skulhusodden og mot 250 Vingrom i Lillehammer
  •  
Fv2538 Paradisvegen til Skumsrudvegen og Tverrvegen, mot hovedtrasé Birivegen
Blyant og Vinkelhake.svg  motorvei slutt Biri, endepunkt planlagt motorvei
Blyant og Vinkelhake.svg motorvei Biri – Moelv (2 km) med ny Mjøsbru: Utredningsfase, muligvis i trafikk 2025.[7]
  • info Biri
  • Rundkjøring
motortrafikkvei Riksvei 4.svg Lillehammervegen fra Sandvoll via Stamvei E16.svg i Lunner mot Oslo
Fv2538 Uten navn mot Biri og mot Riksvei 4.svg Skulhusodden
(E6 svinger i krysset)

Ringsaker

Uten navn

Veiarbeid 

motorvei MoelvBrumunddal (13 km): Byggefase med åpning i 2020/2021.[8]

  • bru Brennerivika bru (Moelva, 41,5 m)
  • Veikryss 75
75 Rudshøgda
  •  
Fv1680 Stolvstadvegen til 213 Jølstad
  •  
228 Rudsvegen mot 216 Kvernstu
  • Veikryss 74
74 Økelsrud
  • Rundkjøring
Fv1764 Ringsakervegen mot Stamvei E6.svg Vien i Hamar
  • Rundkjøring
Fv1764 Ringsakervegen til 213 Hersau
  • bru Strandsaga bru (over kommunal veg, 31 m)

motorvei Brumunddal – Ulven (Oslo) (132 km)

  • info
  • bru Granrud bru (over E6 arm, 30 m)
  • info Brumunddal
  • Veikryss 72
72 Bergshøgda
  • Rundkjøring
184 Furnesvegen 
  • Rundkjøring
Fv1744 Gamle Kongsveg 
Hamar (Deglum)
  • Veikryss 71
71 Nydal
  •  
Fv1726 Gjerluvegen til Fv1764
  •  
Fv1726 Gjerluvegen mot Fv1718 Åsheim
  • Veikryss 70
70 Arnkvern
  •  
Fv1748 Arnkvernvegen mot Fv1747 Fv1758 Dalsløkka i Hamar
  •  
Fv1748 Arnkvernvegen mot Fv1794 Trehørningen i Hamar

Hamar

Uten navn

  • Veikryss 69
69 Vien
kun oppkjørsel
  •  
Fv1764 Uten navn fra 213 Hersau i Ringsaker
Hamar
  • Veikryss 69
69 Vien
  •  
224 Sælidvegen mot Riksvei 25.svg Vang
  •  
224 Uten navn mot 223 Stortorget
  • Veikryss 68
68 Ridabu
  •  
Riksvei 25.svg Vangsvegen mot 223 Grønnegata
  •  
Riksvei 25.svg Vangsvegen mot Riksvei 3.svg i Løten

Stange

Uten navn

  • Veikryss 67
67 Kåterudkrysset
  • Rundkjøring
Fv1854 Kjonerudvegen fra Bekkelaget til 222 Kjonerud
  •  
Fv1854 Kjonerudvegen til Fv1812 Nybrua
  • bru Uthus bru (over krysset, 32 m)
  • Veikryss 66
66 Uthuskrysset
  •  
24 Romedalsvegen til 222 Stange
  •  
24 Romedalsvegen via Riksvei 3.svg Korsbakken mot Stamvei E16.svg i Sør-Odal
  • bru Uthus bru over myr (Vestre Starelva, 138 m)
  • info ⇓ Kolomoen
  • Veikryss 65
65 Kolomoen vegkryss
  •  
motortrafikkvei Riksvei 3.svg Uten navn via Østerdalen til Stamvei E6.svg i Rennebu
  • bru Slåttmyra (faunapassasje, 25 m)
  • Veikryss 64
64 Kolostuen
  • Rundkjøring
Fv1902 Sørlivegen til Sørli virkesterminal (3,9 km)
  • info ⇑ Kolomoen
  • bru Evenrud (faunapassasje, 25 m)
  • Veikryss 63
63 Tangen/Vallset
  • Rundkjøring
222 Rabbsletta fra Linderud via Tangen mot Riksvei 25.svg i Hamar
  • Rundkjøring
Fv1900 Kolomoen mot Riksvei 3.svg Ommangsvolden i Løten
Nordover fra broen der fylkesvei 1890 krysser over E6.
  • info Kolomoen, sommerfartsgrense til Veikryss 54 54 Dal i Eidsvoll
  • bru Vikselv bru (Vikselva, 25 m)
  • bru Hougsrud (faunapassasje, 25 m)
  • Veikryss 62
62 Skaberud
  • Rundkjøring
Kv Skaberudvegen til Fv1600 Skaberud
  • bru Skabberud bru (over krysset, 60 m)
  • Rundkjøring
Kv Fløtbakkvegen til Fv1892 Brenna
  • bru Labbdalsbrua (Labbelva, ⇓82 m, ⇑76 m)
  • Veikryss 61
61 Hestnesokket
  • Rundkjøring
Fv1600 Falletvegen fra Kleiverud til Espa veikro
Fv1600 arm Uten navn mot 222 Tangen
  • tunnel Hestneslokket (102 m), under krysset
  • Norwegian-road-sign-765.0.svg Espa bomstasjon takst 22,- / 37,-
    • info Strandlykkja
    • Veikryss 60
    60 Strandlykkja
    • Rundkjøring
    Fv1600 Espavegen fra Strandlykkja mot Hestneslokket
    • Rundkjøring
    Fv1896 Spitalsvegen fra Strandlykkja 
    Fv1600 Postbekkvegen til Fv1591 fylkesgrensen mot Akershus
    • bru Budalsbekkbrua (Budalsbekken fylkesgrense, 43 m)

    Viken våpen.svg Viken fylke[rediger kilde]

    Utdypende artikkel: Europavei 6 (Viken)

    Eidsvoll
    Minnesund bru (før utvidelsen)

    Uten navn

    • Veikryss 59
    59 Langsetenga
    •  
    Fv1591 Trondheimsvegen til 177 Langset
    •  
    Fv1591 Trondheimsvegen til Fv1600 Budalsbekken fylkesgrense
    • Veikryss 58
    58 Minnesund
    •  
    33 Feiringvegen mot Riksvei 4.svg Gjøvik
    • info ⇑ i nordgående retning gjennom Eidsvolltunnelen.
    • Veikryss 56
    56 Boksrud
    •  
    motortrafikkvei 181 Uten navn til 25 i Nord-Odal
    • bru Bogsrud bru (over krysset, 58 m)
    • bru Holmjordet bru (over bekk, ⇓101 m, ⇑94 m)
    • bru Klaseiemåsan bru (over myr, ⇓244 m, ⇑245 m)
    • Veikryss 55
    55 Eidsvoll Verk
    •  
    180 Østre Hurdalveg mot Riksvei 4.svg Lygna i Gran
    •  
    Fv1592 Østre Hurdalveg til Fv1551 Piro (1,8 km)
    severdighet Eidsvollsbygningen
    • info ⇑ Andelva
    • info ⇓ Andelva
    • info til Grankrysset
    • bru Grevlingmyra (faunapassasje, 25 m)

    Ullensaker

    Uten navn

    Råholt
    • Veikryss 54
    54 Dal
    • Rundkjøring
    Fv1551 Kolonivegen mot 181 Garmo i Eidsvoll, og mot Mogreinakrysset
    176 Kolonivegen mot Stamvei E16.svg i Nannestad

    Eidsvoll

    Uten navn

    • bru Risa bru (Risa kommunegrense, 84 m)

    Ullensaker

    Uten navn

    • Veikryss 53
    53 Mogreina
    • Rundkjøring
    Fv1551 Trondheimsvegen fra Mogreina mot Langelandkrysset
    • Rundkjøring
    Fv1551 Trondheimsvegen fra Mogreina mot Dalkrysset
    • bru Elstadmoen (viltovergang, 40 m)
    • bru Hauerseter (viltovergang, 56 m)
    • Veikryss 52
    52 Hauerseter
    •  
    Fv1560 Hauersetervegen mot 176 Lillemo i Nannestad
    •  
    179 Hauersetervegen mot 177 i Nes
    • Veikryss 51
    51 Jessheim nord
    • Rundkjøring
    motortrafikkveimotorvei Stamvei E16.svg Uten navn mot Riksvei 4.svg Grua i Lunner
    Fv1566 Jessheimvegen mot Stamvei E16.svg Røgler
    • bru Valhall bru (over krysset, 79 m)
    • Rundkjøring
    174 Jessheimvegen mot Stamvei E16.svg Dalstua
    rasteplass Jessheim
    • Veikryss 50
    50 Kverndalenkrysset
    •  
    motorvei Stamvei E16.svg Uten navn mot Riksvei 4.svg Grua i Lunner
    Norwegian-road-sign-771.0.svg Oslo lufthavn
    • Veikryss 49
    49 Langelandkrysset
    •  
    Fv1496 Trondheimsvegen fra Langeland mot 171 Mo i Sørum
    •  
    Fv1496 Trondheimsvegen via Jessheim mot 174 Trøgstadmoen
    Kløfta
    • Veikryss 48
    48 Skibakkrysset
    • Rundkjøring
    Fv1488 Kongsvingervegen fra Kløfta mot 171 Knatten i Sørum
    • bru Skibakk bru (over krysset, 127 m)
    • Rundkjøring
    motortrafikkvei Stamvei E16.svg Uten navn via Riksvei 2.svg i Kongsvinger til Vänster - grön.svgE - grön.svg1 - grön.svg6 - grön.svgHöger - grön.svg (Sverige)
    rasteplass Skibakk

    Lillestrøm

    Uten navn

    • Veikryss 47
    47 Grankrysset
    •  
    171 Haldenvegen mot 170 i Aurskog-Høland
    • info til Veikryss 44 44 Hvamkrysset
    E6 sør for Hvam

    Uten navn

    Oslo (Åsenhagen)
    • Veikryss 46
    46 Bergerkrysset
    • Rundkjøring
    Kv Bølerveien til Fv1496 Nordre Berger
    • Rundkjøring
    Kv Gneisveien til Fv1496 Sandbakken
    • Rundkjøring
    Kv Bølerveien til Høgslund
    Oslo (Skedsmokorset/Kjeller)
    • Veikryss 45
    45 Skedsmovollkrysset
    •  
    120 Presthagaveien fra Skedsmokorset mot Stamvei E16.svg i Nannestad
    Riksvei 226.svg Kirkeveien til Riksvei 22.svg Kjeller
    • bru Jogstad bru (over kommunal vei, 128 m)
    • infoinfo
    Oslo (Hvam)
    • Veikryss 44
    44 Hvamkrysset
    •  
    22 Trondheimsveien fra Hvam til Riksvei 4.svg Gjelleråsen
    Riksvei 22.svg Trondheimsveien mot Riksvei 159.svg Vigernes
    • Smale kjørefelt - 1,1 km fra Veikryss 44 44 Hvamkrysset, bare i sydlig retning.

    Lørenskog
    • En kort parsell går over gårdsnummer 106, bruksnummer 76 i Lørenskog kommune

    Lillestrøm
    • En kort parsell går over gårdsnummer 100, bruksnummer 1 i Skedsmo kommune

    Oslo komm.svg Oslo [rediger kilde]

    Utdypende artikkel: Europavei 6 (Oslo)

    Hjalmar Brantings vei i Oslo, retning Ryenkrysset etter å ha passert Ulvensplitten. Denne strekningen deles av Ring 3 (Riksvei 150) og Europavei 6
    Adolf Hedins vei i Oslo, før Ryenkrysset og etter Ulvensplitten. Denne strekningen deles av Ring 3 og Europavei 6

    Uten navn

    • info fra Hvamkrysset

    Smale kjørefelt, Veikryss 43 Tangerudkrysset til Veikryss 44 Hvamkrysset, bare i nordlig retning.

    • Veikryss 43
    43 Tangerudkrysset
    bare i sydlig retning

    Smale kjørefelt - 2,3 km, Veikryss 43 43 Tangerudkrysset til Veikryss 42 42 Karihaugen. Bare i sydlig retning.

    • Veikryss 42
    42 Skogskrysset
    bare i sydlig retning
    • bru Starveien bru (over Kv, 44 m)
    • bru Karihaugveien bru (over Kv, 51 m)
    • Veikryss 42
    42 Karihaugen
    bare i nordlig retning
    •  
    motorvei Riksvei 159.svg   til Riksvei 22.svg i Skedsmo
    • bru Bjørnheimveien bru (over Kv, 140 m)
    • Veikryss 41
    41 Furuset
    Oslo (Ulsholt)
    •  
    Kv Sam Eydes vei til Leirdal
    • bru Furuset påkjøringsrampe (over E6, 111 m)
    •  
    Kv Karihaugveien via Karihaugen til Fv1517 Robsrudenga i Lørenskog
    Kv Jerikoveien til Lindeberg
    • Veikryss 40
    40 Trosterud
    • bru Terminalveien bru (over dalsøkk, 157 m)

    Ulvensplitten

    • Veikryss 39
    39 Alnabrukrysset
    , arm bare i sydlig retning
    Den tidligere Rv190 er fra 2010 del av E6
    motorvei
    • Veikryss 67
    67 Alnakrysset
    motortrafikkvei Motortrafikkvei Nordre Fjellhus–Filipstad
    Oslo (Ulven)
    • Veikryss
     ⇑
    bare avkjørsel fra sør
    •  
    Kv Strømsveien til Breivoll, Alna

    Strømsveien

    • Veikryss 66
    66 Teisenkrysset
    bare nordgående
    •  
    Stamvei E6.svg Hjalmar Brantings vei til Riksvei 150.svg Ulvenkrysset, og mot Ryen
    • bru Teisenkrysset bru (Hjalmar Brantings vei, 54 m)
    • Veikryss 65
    65 
    •  
    Kv Grenseveien fra Helsfyr til Vei Ring2.svg Carl Berners plass
    •  
    Kv Østensjøveien fra Helsfyr mot Brynskrysset
    • Veikryss 64
    64 
    • Rundkjøring
    Kv Strømsveien fra Etterstad til Vei Ring2.svg Galgeberg
    Kv Ensjøveien til Tøyen
    • Rundkjøring
    Kv Etterstadsletta fra Etterstad til Etterstadkroken
    Kv Biskop Jens Nilssøns gate til Etterstadkroken

    Uten navn

    • info Etterstad
    • Veikryss 63
    63 
    arm
    Oslo (Gamlebyen)
    • info Lodalen
    • bru Lodals rampe fra Konows gate (over Birkebeingata, 175 m)

    Konows gate

    •  
    Dyvekes vei fra Lodalen til Vei Ring2.svg Minneparken
    • Rundkjøring
    Konows gate fra Lodalen mot Manglerud
    motortrafikkvei tunnel Operatunnelen Svartdal mot E6 Ryen (1264 m)
    • info Ekebergtunnelen
    • Veikryss 2
    2 
    • Veikryss 3
    3 Ekeberg
    • Rundkjøring
    Riksvei 162.svg Vei Ring1.svg Uten navn fra Sørenga mot Stamvei E18.svg Dronning Eufemias gate
    Riksvei E 18 Ø.svg Mosseveien mot E6 Nøstvet i Ås (bare fra/mot sør)
    Hovedtrasé
    • bru ⇑ Alnakrysset bru (over krysset, 100 m)
    Blyant og Vinkelhake.svg 
    • Manglerudprosjektet, 13 km ny motorvei planlagt, byggestart 2022[10]
    Oslo (Ulven)
    • Veikryss 38
    38 Ulvenkrysset
    •  
    Kv Persveien (→ Alnabruterminalen) mot Alna og mot Ulvenveien
    •  
    Kv Ulvenveien mot Alna og mot Ulvenveien

    motorvei slutt Ulven

    • Veikryss 37
    37 Hovinkrysset
    (E6 svinger i krysset)
    •  
    Riksvei 150.svg Vei Ring3.svg Hjalmar Brantings vei mot Stamvei E18.svg Lysaker i Bærum

    Hjalmar Brantings vei

    • bru Ulvensplitten bru (over krysset, 88 m)
    • info Ulven

    Adolf Hedins vei

    • Veikryss 36
    36 Teisenkrysset
    bare sydgående
    • Veikryss 35
    35 Brynsengkrysset
    •  
    Kv Tvetenveien fra Teisen mot Helsfyr og mot Riksvei 191.svg Trosterud
    •  
    Kv Nils Hansens vei mot Bryn og mot Tvetenveien
    Oslo (Østensjø)
    • Veikryss 34
    34 Brynskrysset
    •  
    Kv Østensjøveien fra Bryn mot E6 Helsfyr og mot Bogerud
    • Veikryss 33
    33 Manglerudkrysset
    •  
    Kv Traktorveien mot Plogveien, Høyenhall
    •  
    Kv Beiteveien mot Plogveien, Manglerud
    Oslo (Manglerud)

    Europaveien

    • Veikryss 32
    32 Ryenkrysset
    , arm mot Oslo sentrum
    • info Ryen
    • Rundkjøring
    Enebakkveien fra Ryen mot Bogerud
    ramper Uten navn fra/mot E6 sør
    Enebakkveien mot E6 Lodalen
    • motortrafikkvei Ryen
    • info Ryen
    • Veikryss 1
    1 Konows gate
    (bare mot sentrum)
    • tunnel Opera Svartdal rampe (⇓133 m, ⇑156 m)
    • Veikryss 2 2 Flettes med den tidligere Rv190 i Operatunnelen
    Bomstasjonen i overgangen Lambertseter til Abildsø. Sett mot sør. Bodene er senere fjernet og erstattet av automatisk bompengeinnkreving.
    Oslo (Manglerud)
    • info Ryen
    • Veikryss 31
    31 Sandstuveien
    •  
    Kv Sandstuveien mot Bekkelaget og mot Enebakkveien
    • Blyant og Vinkelhake.svg Endepunkt Manglerudprosjektet
    • Veikryss 30
    30 Bakkerudkrysset
    Oslo (Langerud)
    •  
    Kv Lambertseterveien mot Nordseter og mot Langerud

    Enebakkveien

    • Veikryss 29
    29 Skullerudkrysset
    • bru Skullerudkrysset bru (over krysset, 132 m)

    Europaveien

    • Veikryss 28
    28 Mortensrudkrysset
    Oslo (Rudene)
    •  
    Kv Mortensrudveien mot Ljabruveien
    •  
    Kv Dalsåsen mot Lille Dal
    • bru Mortensrud bru (over Kv, 21 m)
    • info Klemetsrud, til Horgenkrysset
    • Veikryss 27
    27 Klemetsrudkrysset
    Oslo (Rudene)
    • Rundkjøring
    Kv Klemetsrudveien mot Ljabruveien
    • bru Enebakkveien bru (over krysset, 56 m)
    • Rundkjøring
    Kv Enebakkveien (Oslo) mot 155 Enebakkveien i Ski

    motorvei Klemetsrud-Svinesund (Sverige) 104 km

    • bru Klemetsrud bru (Ljabruveien, ⇓215 m, ⇑216 m)
    Oslo (Rudene)
    • Veikryss 26
    26 Åslandkrysset
    •  
    Maurtuveien 

    Mal:E6 Viken sør

    Fortsetter som europavei 6 (Sverige)

    Referanser[rediger | rediger kilde]