Bruker:Reinhardheydt

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Babel-brukerinformasjon
no-N Denne brukeren behersker norsk (bokmål)morsmålsnivå.
nn-2 Denne brukaren meistrar nynorsk på eit middels nivå.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
sv-1 Den här användaren har grundläggande kunskaper i svenska.
da-1 Denne bruger har grundlæggende kendskab til dansk.
Brukere etter språk
Litt om meg
Denne brukeren er født og bosatt i
Bergen.
Denne brukeren har bodd i
Skottland.
Denne brukeren ønsker ikke å bli administrator på den norske Wikipedia.
Denne brukeren har vært på Wikipedia i
17 år, 6 måneder og 14 dager.
Denne brukeren er patruljør, og patruljerer siste endringer.
Denne brukeren bidrar fra en Macintosh-datamaskin.
Denne brukeren er tilhenger av
Løv-Ham.
Takk for innsatsen på siste endringer og med koordinater i artikler! Noorse




Jeg er en 38 år gammel mann fra Bergen, utdannet jurist. Skriver egentlig om det meste som jeg vet noe om og ikke så rent lite om ting jeg egentlig ikke kan så mye om.

Har jobbet mye med Roald Amundsen og Robert Falcon Scott, da særlig sydpolekspedisjonen med tilhørende artikler. Førstnevnte har blitt en anbefalt artikkel og det kan jeg overhodet ikke ta æren for alene. Har også skrevet en god del om snooker, en meget fascinerende sport, som er sørgelig lite kjent i Norge. Andre idretter som jeg følger med på, og skriver litt om, er fotball og formel-1.

Etter at jeg bodde i Glasgow et halvt år har jeg skrevet en del om byen, en by som ikke er den peneste i Skottland, men som absolutt har sin sjarm når man blir kjent med den. På lang sikt har jeg som mål at også denne artikkelen skal bli anbefalt, men jeg har sjelden tålmodighet til å ta skippertakene som trengs. I mellomtiden får jeg fylle på med forskjellige mindre artikler om byen.

Bruker ellers alt for mye av tiden min på rydding i kategorier, sette inn IW-lenker og annet rutinearbeid. Den jevne bruker på Wikipedia er flink til å sette inn IW-lenker, men mange glemmer å sette inn lenke til no: på en av de andre wikiene og der kommer jeg ofte inn i bildet. Dersom jeg har noe tid til overs patruljerer jeg siste endringer og rister på hodet over hvor kjekt noen synes vandalisme er.

Bilder gjør Wikipedia bedre, jeg prøver derfor å legge ut bilder jeg har tatt, og som kan være relevante, på Commons. Det begynner å bli en del, men det blir forhåpentligvis flere. Bildene finner du her.

Artikler jeg har skrevet[rediger | rediger kilde]

Her har jeg vært[rediger | rediger kilde]

Spanias flagg Englands flagg Frankrikes flagg Danmarks flagg Sveriges flagg Finlands flagg Ungarns flagg Østerrikes flagg Tyrkias flagg Nederlands flagg Folkerepublikken Kinas flagg Skottlands flagg Hellas’ flagg

Overvåker[rediger | rediger kilde]

40 nyeste artikler

7. mai 2024

6. mai 2024

Notater
Linker
Sementblander og slegge