Europavei 18 (Norge)/Veiliste vest

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Veiliste for E16 vestlig delstrekning.

Kommuner og knutepunkter[rediger | rediger kilde]

Vest-Agder våpen.svg Vest-Agder fylke[rediger kilde]

Utdypende artikkel: Europavei 18 (Vest-Agder)

Kristiansand
Kristiansand (Kvadraturen)

Vesterveien

  • ⇑ Trasé Vesterbrua (bare mot vest)
  •  
Riksvei E 39.svg Vesterveien fra Rundingen mot Riksvei 13.svg Hove i Sandnes
  • Trasé Vesterveien
  • Rundkjøring
Riksvei E 39.svg Vesterveien fra Bellevue til Havnegata
Riksvei E 39.svg Vesterveien mot Rundingen
Fv30 Møllevannsveien til Riksvei 9.svg Setesdalsveien (1,8 km)
  • Rundkjøring
Riksvei 9.svg Setesdalsveien mot Riksvei E 134.svg i Vinje
471 Vestre Strandgate mot Oddernes
  • Veikryss 99
99 Gartnerløkkakrysset
(kun pårampe mot øst, traséene samles)
  • Rundkjøring
471 Vestre Strandgate mot Oddernes
Arm Vesterveien mot Riksvei E 39.svg Bellevue
Riksvei 9.svg Setesdalsveien mot Riksvei E 134.svg i Vinje
Arm avrampe fra øst 
  • Pårampe fra Vestre Strandgate

Firefeltsvei fra Gartnerløkkakrysset til Timenes (8 km)

  • Veikryss 98
98 tunnel Kvadraturkrysset
(v⇓360 m, ø⇑188 m), kryss inne i tunnelen
  • Rundkjøring
Arm Stener Heyerdahls gate 
  • Lyskryss
Kv Tordenskjolds gate fra Stener Heyerdahls park til Egsveien
Fv28 Festningsgata til 471 Dronningens gate
Kv Tordenskjolds gate til 471 Vestre Strandgate
  • Veikryss 97
97 tunnel Egkrysset
(v⇓520 m, ø⇑155 m), inne i tunnelen
  •  
Kv Egsveien til Eg
Kristiansand (Lund)
  • Veikryss 96
96 Nedre Lund
  • Rundkjøring
Fv1 Torridalsveien mot 405 i Vennesla
  • Rundkjøring
Fv1 Torridalsveien til 471 Lund
  • Veikryss 95
95 Bjørndalsslettakrysset
  • Rundkjøring
471 tunnel Presteheiatunnelen fra Oddernes mot Vesterbrua
  • Rundkjøring
Fv25 Østre Ringvei til Fv23 Marvika (1,2 km)
  • Veikryss 94
94 Vollevannkrysset
  •  
452 Ålefjærveien fra Kongsgård til 453 Ålefjær
Kv Vigevegen til Vige
  • Veikryss 93
93 Narvikakrysset
  • Rundkjøring
Kv Vigevegen til Vige
E18 ved Hånes i Kristiansand. Broen er starten/slutten på fylkesvei 401
Korsvik
  • Veikryss 92
92 Sømkrysset
(kun pårampe mot vest/avrampe fra vest)
  •  
Fv3 Sømsveien til Strømmekrysset
  •  
Fv3 Sømsveien mot 401 Drange
  • Veikryss 91
91 Strømmekrysset
(kun pårampe mot vest/avrampe fra vest)
  • Rundkjøring
Fv3 Sømsveien mot Sømkrysset
401 Høvågveien mot Håneskrysset
401 Høvågveien mot Lillesand
  • bru Nottangen bro (over Rona, 221 m)
  • Veikryss 91
91 Håneskrysset
(kun pårampe mot øst/avrampe fra øst)
  • Rundkjøring
401 Høvågveien mot Strømmekryset
  • bru Hånesveien bru (over krysset, 59 m)
  • Rundkjøring
Kv Hånesveien mot Riksvei 41.svg Salbostad
  • Veikryss 90
90 Timeneskrysset
  • Rundkjøring
Riksvei 41.svg Topdalsveien mot Riksvei E 134.svg i KviteseidRiksvei 451.svg Norwegian-road-sign-771.0.svg Kristiansand lufthavn, Kjevik
Kv Lauvåsen hovedvei til Lauvåsenkrysset
  • Rundkjøring
Fv32 Barstølveien til Barstølkrysset (2,5 km)

motorvei Timenes-Øygardsdalen (36 km)

  • info Timeneskrysset
  • bru Timenesbakken bru (over krysset, 73 m)
Ved Langåsenkrysset, mot vest
Ved Langåsenkrysset, mot øst
  • Veikryss 89
89 Lauvåsenkrysset
(kun pårampe mot vest/avrampe fra vest)
  • Rundkjøring
Kv Lauvåsen hovedvei til Timeneskrysset
  •  
Kv Grasdalen mot Fv32 Barstølveien
  • bru Skjøringsmyra bru (over Lauvåsenkrysset, 59 m)
  • Veikryss 88
88 Barstølkrysset
  • Rundkjøring
Fv32 Barstølveien til Timenes
  •  
Kv Travparkveien 
  • Rundkjøring
420 Dyreparkveien mot Dyreparkkrysset
Pårampe mot øst
Kv Travparkveien til Sørlandets Travpark
  • bru Barstøl bru (over krysset, 37 m)
  • bru Travparken bru (over Fv420, 51 m)
  • Veikryss 87
87 Langåsenkrysset (Dyreparkkrysset)
  • Rundkjøring
420 Dyreparkveien til Barstølkrysset
  • bru Langåsen bru (over krysset, 41 m)
  • Rundkjøring
420 Vallesverdveien mot Brønningsmyrkrysset i Lillesand
Kv Sydinga til Sørlandsparken øst
  • info Krogevannet
  • bru Stuedalen bru (over Stuedalen, 59 m)

Aust-Agder våpen.svg Aust-Agder fylke[rediger kilde]

Utdypende artikkel: Europavei 18 (Aust-Agder)

Lillesand
  • bru Osane bru (Vallesværelva, 50 m)
  • Veikryss 86
86 Brønningsmyrkrysset
  • bro Langåsen bru (over krysset, 41 m)
  • Rundkjøring
Arm Uten navn til Kjerlingland
  • Rundkjøring
420 Vestre kystvei fra Kjerlingland mot Kleivsmyr
420 Vallesverdveien mot Dyreparkkrysset i Kristiansand
  • bru Glamsland bru (over privat vei, 30 m)
  • Veikryss 85
85 Storemyrkrysset
  • Rundkjøring
402 Birkelandsveien mot 420 Tingsaker
  • bro Norton bru (over krysset, 62 m)
  • Rundkjøring
402 Birkelandsveien mot Riksvei 41.svg Birkeland
  • bru Kvernbekken bru (over dalsøkk, 94 m)
  • Veikryss 84
84 Gaupemyr
  • bru Gaupemyr bru (over krysset, 55 m)
  • Rundkjøring
Arm Uten navn til Tingsaker
Lillesand
  • bru Svåbekk bru (over Fv240, 75 m)
  • Rundkjøring
420 Østre kystvei fra Tingsaker mot Morholt i Grimstad
Fv236 Tingsakerbakken mot Fv235 Lillesand sentrum
420 Østre kystvei mot Kjerlingland
  • bru Stordalen bru (over kommunal vei, 31 m)
  • bru Kaldvellheia bru (over gårdsvei, 28 m)

Grimstad
  • Veikryss 83
83 Omre (Fremtidig næringsområde)
  • Rundkjøring rasteplass Omre
  • bru Omre bru (over krysset, 60 m)
  • Veikryss rasteplass⇑ Trolldalen
  • bru Nyhaven bru (over sti, 30 m)
  • bru Trolldalen bru (over dalsøkk, 128 m)
  • bru Hanetodalen bru (over dalsøkk, 58 m)
  • bru Tjore bru (over Fv420, 39 m)
  • Veikryss 82
82 Molland
  • Rundkjøring
420 Morholt mot Øygardsdalen
420 Molland mot Tingsaker i Lillesand
  • bru Morholt bru (over krysset, 58 m)
  • info Risdal

motorvei slutt motortrafikkvei Motortrafikkvei Øygardsdalen–Jovannet (22 km)

Grimstad
  • Veikryss 81
81 Øygardsdalen
  • Rundkjøring
420 Vesterled mot Bie
  • Rundkjøring
420 Vesterled mot Morholt
  • Veikryss 80
80 Frivoll
  •  
Fv48 Storgaten mot Grimstad sentrum og 420 Øygardsdalen (1,5 km)
  • bru Frivoll bru (over E18, 38 m)
  •  
404 Opplandsveien mot Riksvei 41.svg i Birkenes
  • Veikryss 79
79 Arendalsveien
  •  
420 Fjæresvingen mot Bringsværmyra
  •  
420 Arendalsveien fra Bie mot Frivoll
  • bru Bie bru (over krysset, 52 m)
Arendal (Vik)
  • Veikryss 78
78 Bringsværmyra
  • bru Bringsværmyra bru (over krysset, 59 m)
  • Rundkjøring
420 Uten navn mot Riksvei E 18.svg i Arendal, og mot Bie
Fv33 Fjæreveien mot Fv32 Roresand
  • Veikryss 77
77 Bringsværmoen
(kun avrampe fra vest / pårampe mot vest)
  •  
407 Bringsværmoen til 410 Vik
  •  
407 Uten navn mot Riksvei E 18.svg Rannekleiv i Arendal
  • info Nerjordene

Arendal
Arendal
  • Veikryss 76
76 Nedenes
  • Rundkjøring
420 Vesterveien fra Skyttervollen mot Jovannet
420 Vesterveien mot Riksvei E 18.svg Bringsværmyra i Grimstad
  • bru Skyttervollen bru (over krysset, 53 m)
  • Veikryss 75
75 Rannekleiv
(kun pårampe mot nord / avrampe mot sør
  •  
407 Rykeneveien mot 420 Sponvika
  •  
407 Rykeneveien mot 420 Vik i Grimstad
  • Veikryss 74
74 Sørsvannveien
(kun østgående)
  • Rundkjøring
Fv171 Sørsvannveien til 407 Bausplass
  • Veikryss 73
73 Sørsvannveien
(kun vestgående)
  • Rundkjøring
Fv171 Sørsvannveien til 42 Stoa
  • Veikryss 72
72 Stoa
  • Rundkjøring
Kv Åsbieveien fra Sandbekktoppen til Fv171 Sørsvatn
  • bru Sandbekktoppen bru (over krysset, 42 m)
  • Rundkjøring
42 Frolandsveien fra Stoa mot 420 Strømsbu, og mot Riksvei 41.svg Hynnekleiv i Froland
E18 med påkjøring i retning sørover fra Arendal t.v. og avkjøring til Arendal t.h.
  • info Høgedal
  • Veikryss 71
71 Harebakken
  • Rundkjøring
410 Langsæveien via Arendal sentrum mot Rømyrkrysset i Tvedestrand
  • bru Harebakken bru (over krysset, 73 m)
  • Rundkjøring
Fv128 Myraveien mot Tveiten
Veiarbeid motorvei Ny motorvei Harebakken-Tvedestrand under bygging. Byggestart: våren 2017,[trenger oppdatering] åpnes 2.juli 2019.[2]
  • Veikryss 70
70 Stølenkrysset
  • Rundkjøring
420 Molandsveien mot Skyttervollen, Nedenes
  • bru Stølen bru (over krysset, 71 m)
  • Rundkjøring
Kv Hans Thornes vei mot Longum Park

motortrafikkvei slutt Jovannet
Molandsveien

  • rasteplass⇑ Longumkilen
Longum
  •  
Fv141 Bjornesveien fra Longum til Bjornes (5,0 km)
  •  
Fv124 Dalenveien fra Dalen til 410 Saltrød
  •  
Kv Molandsveien til Kirke Austre Moland kirke
  •  
Fv123 Våjeveien fra Våje til 410 Strengereid
  • info Haslestad

Tvedestrand
E18 på Holtsletta i Tvedestrand kommune.

Holtsveien

  • Rundkjøring
Fv121 Langangsveien fra Goderstad til 410 Strengereid i Arendal (8,8 km)
  •  
Fv111 Holtskleiva fra Goderstad til Holt kirke (0,6 km)
  •  
415 Nes Verk-veien fra Fiansvingen, Solberg mot Riksvei 41.svg i Åmli
Fv112 Solbergveien til Fv151 Sletta
Veiarbeid 

motorvei Harebakken - Rømyr 22,8 km[3]

  • Veikryss 71
71 Harebakken
  • bru Rånakanalen bru (44 m)
  • bru Stølen bru (30 m)
  • bru Piletjenn bru (185 m)
  • Veikryss 70
70 Longumkrysset
  • bru Røydalen bru (163 m)
  • bru Sagene bru (155 m)
  • bru Mørkoppdalen bru (80 m)

Tvedestrand
  • bru Kroktjenn bru (80 m)
  • bru Storemyr bru (krysser)
  • bru Årdalen bru (165 m)
  • bru Bråten bru (50 m)
  • bru Kloppemyr bru (50 m)
  • bru Vennevann bru (30 m)
  • Veikryss 68
68 Fiane/Grenstølkrysset

motorvei slutt

Veiarbeid 
  • Endepunkt ny motorvei.
  • Veikryss 67
67 Rødmyr
  •  
410 Holtsveien via Tvedestrand sentrum mot Harebakken i Arendal
  • bro Rødmyr bru (over krysset, 57 m)

Uten navn

  • Veikryss 66
66 Lunde
  • bru Lundetunet bru (over krysset, 50 m)
  •  
Fv113 Lundeveien til 410 Amtmannsvingen

Lundeslettene

  • bru Lundevann bru (over bukt, 136 m)
  • Veikryss
 Sundsdalen (kun avrampe fra / pårampe mot øst)
  •  
Fv11 Gamle Songevei via Songe til 416 Sauvika i Risør

Uten navn

  • bru Sundsbekkdalen bru (over dalsøkk, 85 m)
  • Veikryss 65
65 Songe
  •  
Fv11 arm Lindlandsveien mot Sundsdalen, og mot 416 Sauvika i Risør
  • bru Songedumpa bru (over krysset, 51 m)
  •  
Fv3 Lindlandsveien til 416 Akland (6,8 km)

Risør
  • bru Svarthøl bru (Steaelva, 60 m)
  • Veikryss 64
64 Vinterkjerr
  •  
416 Risørveien til Risør havn
  • Rundkjøring
416 Søndeledveien fra Akland til 414 Myra i Vegårshei

motortrafikkvei Motortrafikkvei AklandDørdal (42 km)

  • info Akland
  • bru Bråten bru (Torbjørnsdalen, 52 m)
  • Veikryss 63
63 Moland
  • bru Moland bru (over krysset, 44 m)
  • Rundkjøring
416 Molandsveien mot Akland, og mot 414 Myra i Vegårshei

Gjerstad

Europaveien

  • bru Haugselva bru (110)
Eikeland
  • Veikryss 62
62 Brokelandsheia
  • Rundkjøring
418 Gjerstadveien mot Sundebru
418 Gjerstadveien mot 416 Aspelund i Risør
  • bru Brokelandsheia bru (over E18, 45 m)
  • Rundkjøring
Kv Lindtjenn 
  • Veikryss 61
61 Sundebru
  • bru Kals bru (over krysset, 42 m)
  •  
418 Gjerstadveien mot Brokelandsheia, og til Fv76 Egddalen
  • bru Sunde bru (Harsund, 175 m)
  • bru Sandnes bru (Fv76, 58 m)
  • Veikryss 60
60 Øygardstjørnane
  •  
Fv76 Gamle Sørlandske fra rasteplass Østerholtheia til Fv256 i Telemark
  •  
Fv76 Gamle Sørlandske fra rasteplass Østerholtheia til Sundebru

Telemark våpen.svg Telemark fylke[rediger kilde]

Utdypende artikkel: Europavei 18 (Telemark)

Kragerø

Uten navn

  • info Sannidal
Sannidal
  • Veikryss 55
55 Sannidal
(avrampe samt vanlig kryss)
  •  
363 Sannidalsveien mot Gjerde
  • bru Heggland bru (Heglandselva, 55 m)
  • bru Gjerdemyra bru (over Fv38, 36 m)
  • Veikryss 54
54 Gjerde
  •  
Fv257 Farsjøveien til Dal (5,2 km)
rasteplass Gjerde
  •  
38 Drangedalsveien mot Fv253 Kragerø sentrum
  •  
38 Drangedalsveien mot Riksvei 41.svg i Kviteseid
  • bru Auråen bru (Auråa, 22 m)

Bamble

Europaveien

  • bru Bakkevann bru (Bakkevannet, 59 m)
  • info Bakkevannet

motortrafikkvei slutt Dørdal

Veiplan2x.png  motorvei Motorvei Dørdal- Sandvika (166 km), planlagt eller i trafikk.
Veiarbeid  motorvei Dørdal - Rugtvedt (17 km). Anleggsstart våren 2017 og ferdig desember 2019
  •  
363 Gamle Sørlandske fra Dørdal mot Sannidal i Kragerø
  • bru Sprang bru (Sprangfoss, 26 m)
Botten
  •  
Fv208 Rønholtveien fra Feset mot Åby (17,8 km)
  •  
Fv208 Valleveien fra Åby via Valle mot Feset
  •  
Fv206 Nensethveien fra Kirke Bamble kirke og severdighet Olavskirken ruin til Fv207 Høen
  •  
Fv201 Tangvallveien fra Ris til 352 Sundby (4,2 km)
  • info Svartorkjær
Veiarbeid  motorvei Dørdal - Rugtvedt (17 km)[4]
  • bro Sprangfossbrua
  • tunnel Langrønningentunnelen (60 m)
  • Veikryss 52
52 Langrønningen
  • tunnel Vardåstunnelen (70 m)
  • bro Rønholtdalbrua
  • bro Svartholtbrua
  • bro Stemmenbrua
  • bro Mørkekjerbrua
  • bro Tinderholtbrua
  • bro Vinterdalbrua
  • bro Hydalbrua
  • bro Hegnabrua

motorvei slutt

Porsgrunn/Skien (Rugtvedt)
  • Veikryss 52
52 Rugtvedt
  • Rundkjøring
Kv Stokkevannveien til Stokkevannet næringspark
  • Rundkjøring
Riksvei 354.svg Europaveien mot Kjørholt i Porsgrunn
Privat vei til næringspark

Uten navn

Veiplan2x.png 

motorvei Ny motorvei Rugtvedt-Langangen ( 21 km) er under planlegging,[5]

med ny bro Grenlandsbru og flere tunnel tunneler på opp til 3 km.

motortrafikkvei Motortrafikkvei Rugtvedt/Stathelle–Langangen (18 km)

Porsgrunn

Uten navn

Porsgrunn/Skien (Heistad)
  • Veikryss 51
51 Kjørholt
  • Rundkjøring
Riksvei 354.svg Heistaddalen mot Rugtvedt i Bamble
  • bru Kjørholt bru (over E18, 41 m)
  • Rundkjøring
Friervegen til Stranda
  • Veikryss 50
50 Skjelsvik
(avrampe fra vest / pårampe mot vest)
  •  
Riksvei 36.svg Herøyavegen til 354 Skjelsvik
  •  
Riksvei 36.svg Herøyavegen mot Riksvei E 134.svg i Seljord
  • Veikryss 50
50 Skjelsvik
(avrampe fra øst / pårampe mot øst)
  • Rundkjøring
Fv30 Nystrandvegen fra Ørstvet mot Eidanger og mot Langangenkrysset
  •  
354 Breviksvegen til Riksvei 354.svg Heistad
Riksvei 36.svg Herøyavegen mot Riksvei E 134.svg i Seljord
  • info Mule
Porsgrunn/Skien (Eidanger)
  • Veikryss 49
49 Eidanger
  •  
32 Movegen mot Riksvei E 18.svg i Holmestrand
Fv30 Movegen mot Skjelsvik og mot Langangenkrysset
  • bru Presteskogen bru (over Eidangerkrysset, 38 m)
  • bru Moheim bru (over Fv30, 61 m)

Larviksvegen

  • bru Bjørkedalsbekken bru (Bjørkedalsbekken, 69 m)
  • bru Kokkersvold bru (over Fv30, 25 m)
  • info Kokkersvold
Veiplan2x.png Endepunkt for ny motorvei
motorvei Motorvei Langangen - Sandvika (134 km)
  • info Langangen
  • Veikryss 48
48 Oklungen / Langangen
  • bru Langangen overgangsbru (over krysset, 57 m)
  • Rundkjøring
Fv30 Uten navn mot Fv30 i Vestfold, mot Eidanger og mot Skjelsvik
  • bru Hofsrød bru (over dalsøkk, 115 m)
  • bru Struten bru (Nøklegårdbekken, 75 m)
  • bru Henriksås bru (over dalsøkk, 55 m)

Vestfold våpen.svg Vestfold fylke[rediger kilde]

Utdypende artikkel: Europavei 18 (Vestfold)

Utdypende artikkel: Europavei 18s historie i Vestfold

Larvik
Motorveien østover, sett fra Langangenkrysset.

Larvik europavei

  • bru Solum bru (Solumelva, 182 m)
  • bru Hobekk bru (dalsøkk, 161 m)
  • info Vassbotnbrua
  • Norwegian-road-sign-765.0.svg Sky bomstasjon takst 13,- / 21,-
    • info Skykrysset
    • Veikryss 47
    47 Skykrysset
    • Rundkjøring
    E18 arm Skyveien til Farriseidet
    • bru Sky miljøtunnel bru (over krysset, 39 m)
    • Rundkjøring
    Fv30 Sørlandske hovedvei mot fylkesgrensen ved Solumsletta → Fv30 (Telemark)
    • tunnel Sky miljøtunnel (under krysset) (40 m)
    • Veikryss 46
    46 Farriseidet, bare avrampe fra øst / pårampe mot øst
    • Rundkjøring E18 arm til Trudvang
    •  
    303 Møllegata (→ Larvik sentrum) mot 300 i Tønsberg
    • Rundkjøring
    302 Brunlanesveien til 301 Søndersrød
    E18 arm Skyveien til Skykrysset
    • Veikryss 45
    45 Bommestadkrysset
    • Rundkjøring
    40 Lågendalsveien mot Riksvei E 134.svg i Kongsberg
    Riksvei 40.svg Elveveien mot ferge Revet
    • bru Lågendalsvegen bru (over Fv40, 66 m)
    • bru Hedrumvegen bru (over Fv205, 38 m)
    • info Bommestad
    • Veikryss 44
    44 Ringdalkrysset
    • Rundkjøring
    Fv204 Uten navn til Fv256 Amundrød
    • Rundkjøring
    Fv204 Uten navn til Fv205 Hedrum kirke
    • bru Ringdal bru (over kommunal vei, 168 m)
    Automatisk bomstasjon ved Skinnmo
    Snorklipping, åpning av strekningen Gulli-Langåker 4. juli 2014

    Sandefjord
    • Veikryss 43
    43 Langåkerkrysset
    • Rundkjøring
    Fv256 Raveien mot Fokserød
    Fv256 Hedrum Ravei mot 40 Bommestad i Larvik
    • bro Langåker overgangsbru (over krysset, 60 m)
    • Veikryss 42
    42 Natvallkrysset
    • Rundkjøring
    305 Sandefjordsveien til 303 Sandefjord sentrum
    • Rundkjøring
    305 Sandefjordsveien mot 307 i Andebu
    • Veikryss 41
    41 Fokserødkrysset
    arm til Sandefjord lufthavn (3,5 km)
    Sandefjord

    Fokserødveien

    • Rundkjøring bro Fokserød overgangsbru (over E18, ⇓61, ⇑64 m)
    • Rundkjøring
    Fv256 Fokserødveien mot Langåker
    Arm Nordre Fokserød til kjøpesenter
    • Rundkjøring
    Fv256 Raveien til Tassebekk

    Torpveien

    • Rundkjøring
    Østre kullerød / Nordre Kullerød 
    •  
    Fv275 Lingelemveien stengt kun for buss
    • Veikryss 40
    40 Tassebekk
    • Rundkjøring
    Fv256 Stokke Ravei til Søndre Ås i Tønsberg
    Fv557 Tassebekkveien til Fv560 Frydenberg (4,4 km)
    Fv256 Raveien til Kullerød
    • bru Gjennestad viadukt (, 210 m)
    • Veikryss 39
    39 Sørby/Borge
    • Rundkjøring
    Fv560 Stokkeveien mot 303 Stokke
    • Rundkjøring
    Fv560 Borgeveien mot 312 Fossnes
    • info Ramsum

    Tønsberg
    • Veikryss 38
    38 Hesby
    • Rundkjøring
    Fv256 Andebuveien til 300 Sem
    • Rundkjøring
    312 Andebuveien mot 32 i Hof
    • Veikryss 37
    37 Aulerød
    • Rundkjøring
    300 Semslinna fra Sem mot 311 Kilen
    • Rundkjøring
    Fv525 Ramnesveien mot 306 Askjer bru i Re
    • Veikryss 36
    36 Ås
    • Rundkjøring
    35 Jarlsberggata (→ Norwegian-road-sign-771.0.svg Jarlsberg flyplass, Tønsberg) mot Fv325 Syrbekk
    • Rundkjøring
    35 Bispeveien mot Riksvei E 134.svg i Øvre Eiker
    Ekebergmyrbrua sett fra øst
    • Veikryss 35
    35 Gullikrysset
    • Rundkjøring
    308 Uten navn fra Gulli ved Barkåker til Verdens EndeTjøme
    • bro Gulli overgansbru (over E18, 59 m)
    Motorveien sydover fra Undrumsdalskrysset
    • bru Eikebergmyra bru (over dalsøkk, 139 m)

    Re
    • Veikryss 34
    34 Undrumsdalskrysset
    • Rundkjøring
    Riksvei 19.svg Uten navn fra Undrumsdal mot ferge Horten–MossRiksvei E 6.svg i Moss
    306 Knudstadveien til 40 Rien i Larvik

    Horten
    • Veikryss 33
    33 Kopstadkrysset
    • Rundkjøring
    Fv666 Moskvilveien til 306 Skoppum (6,0 km)
    • Rundkjøring
    310 Kopstadveien fra Nykirke til Riksvei 19.svg Horten sentrum
    • bro Kopstadkrysset bru (over E18, 73 m)
    • Rundkjøring
    Fv680 Kopstadveien til Fv815 Fon

    Re
    Skjeggestadbrua i februar 2015 da den kollapset.
    • Veikryss 32
    32 Hellandkrysset
    (kun avrampe fra syd / pårampe mot syd)
    • Rundkjøring
    313 Mulvikaveien fra Helland mot Riksvei E 18.svg i Sande
    Hellandveien mot 310 Fv670 Nykirke i Horten
    • info Helland

    Holmestrand
    • Veikryss 31
    31 Bentsrudkrysset
    • Rundkjøring
    315 Uten navn fra Solum mot 313 Holmestrand sentrum
    • bro Solum bru (over krysset, 92 m)
    • Veikryss 30
    30 Islandkrysset
    • Rundkjøring
    32 Hvittingfossveien mot 313 Holmestrand
    • bro Island bru (over E18, 80 m)
    • Rundkjøring
    32 Uten navn til Riksvei E 18.svg Porsgrunn i Telemark
    • bru Grellandbekken bru (over bekk, 24 m)
    • info Grelland
    • bru Natterud bru (dalsøkk, 56 m)
    Bomstasjonen ved Sande, avviklet i 2013.
    Foto: Trond Strandsberg (2006)
    • bru Hvittingsrudbrua (dalsøkk, 86 m)

    Sande
    • Veikryss 29
    29 Hanekleivkrysset
    • Rundkjøring
    319 Hanekleivane til 35 i Hof og via Sande mot 282 i Drammen
    • bru Hanekleiva bru (over krysset, 92 m)
    • info Hanekleivkrysset
    • ⇑ Kontrollplass (bare i nordlig retning, tidligere bomstasjon)
    • info Tollerud
    • Veikryss 28
    28 Bergsengakrysset
    • Rundkjøring
    313 Uten navn fra Gutu til Riksvei E 18.svg i Re
    • bru Bergsenga bru (over krysset, 82 m)
    • info Kommunegrensen


    Referanser[rediger | rediger kilde]