Liste over kirker i Sogn og Fjordane

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Liste over kirker i Sogn og Fjordane lister kirkebygg i Den norske kirke og andre kristne kirkebygg i Sogn og Fjordane.

Kirke Byggeår Bispedømme/organisasjon Prosti/kirkesamfunn Sogn Kommune Diverse Koordinater Bilde
Askvoll kirke 1863 Bjørgvin Sunnfjord Askvoll Askvoll har kirkegård 61°20′52,926″N 5°4′10,600″Ø Askvoll kirke.jpg
Bulandet bedehuskapell 1905 Bjørgvin Sunnfjord Askvoll Askvoll har kirkegård 61°17′2″N 4°37′38″Ø Bulandet bedehuskapell fra RA 20170705-212904-jpg.jpg
Gjelsvik gravplass Bjørgvin Askvoll 61°27′34″N 5°23′44″Ø
Holmedal kirke 1869 Bjørgvin Sunnfjord Askvoll Askvoll har kirkegård 61°21′32,087″N 5°11′17,160″Ø Holmedal.jpg
Kvammen kapell 1977 Bjørgvin Sunnfjord Askvoll Askvoll 61°27′38″N 5°25′22″Ø Kvammen kapell.jpg
Stongfjorden bedehuskapell 1908 Bjørgvin Sunnfjord Askvoll Askvoll 61°25′41,740″N 5°10′13,588″Ø Stongfjorden bedehuskapell.jpg
Vilnes kirke 1674 Bjørgvin Sunnfjord Askvoll Askvoll har kirkegård 61°19′7,3704″N 4°57′47,066″Ø Vilnes Kyrkje, Askvoll Kommune.jpg
Værlandet bedehuskapell 1960 Bjørgvin Sunnfjord Askvoll Askvoll har kirkegård 61°18′40″N 4°43′52″Ø Værlandet Bedehuskapell.jpg
Vågane gravplass Bjørgvin Askvoll 61°27′11″N 5°13′02″Ø
Bakka kirke 1859 Bjørgvin Sogn Nærøy Aurland 60°55′0,52680″N 6°52′10,362″Ø Bakka kirke.jpg
Flåm kirke 1670 Bjørgvin Sogn Flåm Aurland har kirkegård 60°50′14,917″N 7°7′16,864″Ø Flåm kyrkje.jpg
Undredal stavkirke 1100-tallet Bjørgvin Sogn Undredal Aurland 60°57′2,9448″N 7°6′8,4204″Ø Undredal stave church 25may2006.jpg
Vangen kirke 1202 Bjørgvin Sogn Vangen Aurland har kirkegård 60°54′21,848″N 7°11′15,173″Ø Vangen kirke.jpg
Østerbø gravplass Bjørgvin Aurland 60°49′43″N 7°30′10″Ø
Kvamsøy kirke 1200-tallet Bjørgvin Sogn Balestrand Balestrand har kirkegård 61°7′44″N 6°29′4″Ø Kvamsøy kyrkje.JPG
St. Olafs kirke 1897 Anglikansk Balestrand 61°12′27,25″N 6°32′3,73″Ø St. Oalf church2.JPG
Sæle kirke 1903 Bjørgvin Sogn Balestrand Balestrand har kirkegård 61°6′44,644″N 6°23′21,250″Ø Sæle kyrkje.JPG
Tjugum kirke 1863 Bjørgvin Sogn Balestrand Balestrand har kirkegård 61°12′54,234″N 6°32′37,435″Ø Tjugum kirke.jpg
Berle kapell 1977 Bjørgvin Nordfjord Berle Bremanger har kirkegård 61°49′39,482″N 5°6′53,359″Ø Berle Kyrkje.jpg
Botnane gravplass Bjørgvin Bremanger 61°43′14″N 4°59′30″Ø
Bremanger kirke 1914 Bjørgvin Nordfjord Bremanger Bremanger 61°50′36,690″N 4°57′58,111″Ø Bremanger kyrkje.JPG
Davik kirke 1886 Bjørgvin Nordfjord Davik Bremanger har kirkegård 61°53′31″N 5°31′55″Ø
Frøya kirke 1865 Bjørgvin Nordfjord Frøya Bremanger har kirkegård 61°46′31″N 4°53′51″Ø
Grotle gravplass Bjørgvin Bremanger har kirkegård 61°50′11″N 4°56′00″Ø
Hennøystranda gravplass Bjørgvin Bremanger 61°48′52″N 5°13′45″Ø
Hunskår gravplass Bjørgvin Bremanger 61°52′06″N 5°13′35″Ø
Igland gravplass Bjørgvin Bremanger 61°50′20″N 4°56′27″Ø
Midtgulen kirke 1904 Bjørgvin Nordfjord Midtgulen Bremanger har kirkegård 61°44′25,098″N 5°9′48,866″Ø Midtgulen Kjelkenes kirke.jpg
Novelandet gravplass Bjørgvin Bremanger 61°48′15″N 4°55′33″Ø
Rugsund kirke 1838 Bjørgvin Nordfjord Rugsund Bremanger har kirkegård 61°53′14,014″N 5°20′38,983″Ø Rugsund church 1.jpg
Svelgen kapell 1960 Bjørgvin Nordfjord Midtgulen Bremanger 61°45′59,857″N 5°17′1,4532″Ø Svelgen kapell bremanger sf.jpg
Vetvika kirkegård Bjørgvin Bremanger
Ytre Grotle gravplass Bjørgvin Bremanger freda kirkegård 61°50′12″N 4°54′19″Ø
Ålfoten kirke 1678 Bjørgvin Nordfjord Ålfoten Bremanger har kirkegård 61°50′22,654″N 5°40′40,339″Ø Ålfoten kirke Bremanger.jpg
Eid kirke 1849 Bjørgvin Nordfjord Eid Eid har kirkegård 61°54′40″N 5°59′0″Ø Eid kyrkje Nordfjord Wilse.jpeg
Heggjabygda kirke 1936 Bjørgvin Nordfjord Eid Eid 61°56′5″N 6°15′56″Ø Heggjabygda kirke.jpg
Kjølsdalen kirke 1940 Bjørgvin Nordfjord Kjølsdalen Eid har kirkegård 61°55′4″N 5°37′26″Ø Kjoelsdalen kyrkje.jpg
Sambraut gravplass Bjørgvin Eid 61°55′17″N 5°51′37″Ø Sambraut gravplass.jpg
Stokkenes gravplass Bjørgvin Eid 61°54′28,0″N 6°00′48,0″Ø Stokkenes gravplass.jpg
Stårheim kirke 1864 Bjørgvin Nordfjord Stårheim Eid 61°55′07″N 5°45′56″Ø Stårheim kirke.jpg
Dale kirke 1864 Bjørgvin Sunnfjord Fjaler Fjaler har kirkegård 61°21′44,510″N 5°23′48,318″Ø Dale kirke 01.jpg
Folkestad bedehuskapell 1913 Bjørgvin Sunnfjord Fjaler Fjaler har kirkegård 61°16′13″N 5°1′43″Ø Folkestad bedehuskapell FV65.jpg
Fredensborg gravplass Bjørgvin Fjaler privat gravplass
Guddal kirke 1686 Bjørgvin Sunnfjord Fjaler Fjaler har kirkegård 61°14′46,957″N 5°31′49,030″Ø Guddal kyrkje 05.JPG
Hellevik bedehuskapell 1978 Bjørgvin Sunnfjord Fjaler Fjaler har kirkegård 61°18′7″N 5°9′31″Ø Hellevik bedehuskapell.jpg
Askrova bedehuskapell 1957 Bjørgvin Sunnfjord Kinn Flora 61°30′21″N 4°57′01″Ø
Batalden bedehuskapell 1908 Bjørgvin Sunnfjord Kinn Flora 61°37′14″N 4°49′11″Ø
Eikefjord kirke 1874 Bjørgvin Sunnfjord Eikefjord Flora kirkegård 400 m unna 61°35′07″N 5°27′34″Ø Eikefjord kirke.jpg
Florø kirke 1882 Bjørgvin Sunnfjord Kinn Flora har kirkegård 61°35′56″N 5°1′40″Ø Kirche Floro 2007.jpg
Kinn kirke 1100-tallet Bjørgvin Sunnfjord Kinn Flora har kirkegård 61°33′58,9″N 4°45′26,1″Ø Kinn.kirke.jpg
Nordal kirke 1898 Bjørgvin Sunnfjord Nordal Flora har kirkegård 61°38′33,428″N 5°22′42,578″Ø Nordal kirke i Sunnfjord  Foto: kirkenorge.no
Slettevold gravplass Bjørgvin Flora 61°35′33″N 5°02′17″Ø
Standal gravplass Bjørgvin Flora 61°30′43″N 5°17′11″Ø
Stavang kirke 1957 Bjørgvin Sunnfjord Bru Flora 61°32′6,0756″N 5°10′54,606″Ø Stavang kirke.jpg
Stavang kirkegård Bjørgvin Flora
Steinhovden gravplass Bjørgvin Flora 61°34′13″N 5°18′09″Ø
Svanø gravplass Bjørgvin Flora 61°29′37″N 5°07′58″Ø
Svardal gravplass Bjørgvin Flora 61°31′59″N 5°28′03″Ø
Blomreina gravplass Bjørgvin Førde 61°27′01″N 5°53′01″Ø Blomreina gravplass.jpg
Førde kirke 1885 Bjørgvin Sunnfjord Førde Førde har kirkegård 61°27′20,963″N 5°51′45,943″Ø Førde kyrkje.jpg
Haukedalen kirke 1885 Bjørgvin Sunnfjord Holsen og Haukedalen Førde har kirkegård 61°25′13″N 6°22′15″Ø Haukedalen kyrkje.jpg
Holsen kirke 1861 Bjørgvin Sunnfjord Holsen og Haukedalen Førde har kirkegård 61°25′6″N 6°9′17″Ø Holsen kyrkje.jpg
Bygstad kirke 1845 Bjørgvin Sunnfjord Bygstad Gaular har kirkegård 61°22′50,297″N 5°39′54,763″Ø Bygstad kyrkje001.jpg
Hestad kapell 1805 Bjørgvin Sunnfjord Viksdalen Gaular har kirkegård 61°19′43″N 5°56′12″Ø Hestad kapell.JPG
Sande kirke 1864 Bjørgvin Sunnfjord Sande Gaular har kirkegård 61°19′38,406″N 5°47′39,502″Ø Sande kyrkje001.jpg
Viksdalen kirke 1848 Bjørgvin Sunnfjord Viksdalen Gaular har kirkegård 61°21′2″N 6°6′52″Ø Viksdalen kyrkje.JPG
Austrheim kirke 1100-tallet Bjørgvin Gloppen 61°47′12,48″N 6°11′33,7″Ø Austrheim church memorial.jpg
Breim kirke 1886 Bjørgvin Nordfjord Breim Gloppen har kirkegård 61°44′1,6872″N 6°24′27,994″Ø 2012-07 Reed kirke.jpg
Emhjella kirkegård Bjørgvin Gloppen 61°38′37″N 5°48′29″Ø
Fredly kirkegård Bjørgvin Gloppen 61°45′59″N 6°11′42″Ø 2012-07 Bukta gravlund.jpg
Gimmestad gamle kirke 1692 Bjørgvin Nordfjord Gloppen Gloppen har kirkegård 61°46′21″N 6°8′37″Ø Gimmestad old church.jpg
Gimmestad kirke 1910 Bjørgvin Nordfjord Gloppen Gloppen 61°46′19″N 6°9′25″Ø Gimmestad church.jpg
Hyen kirke 1876 Bjørgvin Nordfjord Hyen Gloppen har kirkegård 61°44′22″N 5°55′5″Ø Hyen kirke.jpg
Sandane kirke 1997 Bjørgvin Nordfjord Gloppen Gloppen 61°46′10″N 6°13′29″Ø 08-07-29 Sandane Kirke.jpg
Vereide gravplass Bjørgvin Gloppen 61°48′24″N 6°09′04″Ø Vereide gravplass.jpg
Vereide kirke 1100-tallet Bjørgvin Nordfjord Gloppen Gloppen har kirkegård 61°48′28,267″N 6°8′31,358″Ø Vereide church 1.jpg
Brekke kirke 1862 Bjørgvin Nordhordland Brekke Gulen har kirkegård 61°1′9,7392″N 5°27′37,231″Ø Brekke kirke.jpg
Byrknesøy kapell 1972 Bjørgvin Nordhordland Mjømna Gulen 60°53′57″N 4°50′16″Ø Gulenbilder 109.jpg
Gulen kirke 1863 Bjørgvin Nordhordland Gulen Gulen har kirkegård 60°58′51″N 5°4′33″Ø Gulen kirke.jpg
Mjømna kirke 1901 Bjørgvin Nordhordland Mjømna Gulen har kirkegård 60°55′19″N 4°54′04″Ø Gulenbilder 021.jpg
Oppedal gravplass Bjørgvin Gulen 61°03′50″N 5°32′30″Ø
Rutle gravplass Bjørgvin Gulen 61°04′29″N 5°09′30″Ø Rutle.1.jpg
Hornindal kirke 1856 Bjørgvin Nordfjord Hornindal Hornindal har kirkegård 61°58′25″N 6°31′19″Ø Hornindal kirke.jpg
Bø kirke 1868 Bjørgvin Sunnfjord Hyllestad Hyllestad har kirkegård 61°7′49,336″N 5°19′43,907″Ø Bø church.jpg
Hyllestad kirke 1880 Bjørgvin Sunnfjord Hyllestad Hyllestad har kirkegård 61°10′15,593″N 5°17′41,467″Ø Hyllestad kirke i flomlys.jpg
Øn kirke 1958 Bjørgvin Sunnfjord Hyllestad Hyllestad kirkegård 3 km unna 61°13′31″N 5°10′19″Ø Øn kirke.jpg
Bjordal kirke 1906 Bjørgvin Sunnfjord Bjordal og Ortnevik Høyanger har kirkegård 61°2′32,395″N 5°54′3,7116″Ø Bjordal kyrkje.JPG
Høyanger kirke 1960 Bjørgvin Sunnfjord Høyanger Høyanger har kirkegård 61°13′6″N 6°4′39″Ø Høyanger kirke.jpg
Ikjefjord gravplass Bjørgvin Høyanger 61°03′27″N 5°40′03″Ø
Kyrkjebø kirke 1869 Bjørgvin Sunnfjord Kyrkjebø Høyanger har kirkegård 61°9′53″N 5°55′10″Ø Kyrkjebø kirke.jpg
Lavik kirke 1865 Bjørgvin Sunnfjord Lavik Høyanger har kirkegård 61°6′16,128″N 5°30′6,2892″Ø Lavikchurch.jpg
Ortnevik kirke 1825 Bjørgvin Sunnfjord Bjordal og Ortnevik Høyanger har kirkegård 61°6′25,535″N 6°7′51,809″Ø
Sæbø gravplass Bjørgvin Høyanger 61°13′21″N 6°05′07″Ø Sæbø gravplass.jpg
Tunga gravplass Bjørgvin Høyanger 61°13′39″N 6°04′30″Ø Tunga gravplass.jpg
Vadheim bedehuskapell 1916 Bjørgvin Sunnfjord Kyrkjebø Høyanger gravplass 700 m unna 61°12′34″N 5°49′28″Ø Vadheim bedehuskapell.jpg
Vadheim gravplass Bjørgvin Høyanger 61°12′50″N 5°49′55″Ø Vadheim gravplass.jpg
Helgheim kirke 1877 Bjørgvin Sunnfjord Helgheim Jølster har kirkegård 61°33′38,340″N 6°24′0,80280″Ø Helgheim kyrkje5.jpg
Vassenden kirke 2001 Bjørgvin Sunnfjord Ålhus Jølster har kirkegård 61°29′26″N 6°06′52″Ø Vassenden kyrkje01.JPG
Ålhus kirke 1795 Bjørgvin Sunnfjord Ålhus Jølster har kirkegård 61°31′51,384″N 6°14′2,2092″Ø Aalhus kyrkje01.JPG
Husabø gravplass Bjørgvin Leikanger 61°11′05″N 6°48′17″Ø Husabø gravplass.jpg
Leikanger kirke 1250 Bjørgvin Sogn Leikanger Leikanger har kirkegård 61°11′6,7020″N 6°49′8,5224″Ø Leikanger kirke i 1936.  Foto: Anders Beer Wilse
Dale kirke 1220-1250 Bjørgvin Sogn Dale Luster har kirkegård 61°26′28,388″N 7°27′18,990″Ø Dale kirke.1.jpg
Fet kirke 1894 Bjørgvin Sogn Fet og Joranger Luster har kirkegård 61°21′42″N 7°15′39″Ø Fet kirke, Sogn og Fjordane - Riksantikvaren-T284 01 0604.jpg
Fortun kirke 1879 Bjørgvin Sogn Fortun Luster har kirkegård 61°29′34,688″N 7°41′12,646″Ø Fortun kirke  Foto: Micha L. Rieser
Gaupne gamle kirke 1652 Bjørgvin Sogn Gaupne Luster 61°24′36,403″N 7°17′16,228″Ø Gaupne gamle kirke.jpg
Gaupne kirke 1907 Bjørgvin Sogn Gaupne Luster har kirkegård 61°24′36,698″N 7°17′16,847″Ø Gaupne kirke i 1926  Foto: Anders Beer Wilse
Hafslo kirke 1878 Bjørgvin Sogn Hafslo Luster har kirkegård 61°18′38,891″N 7°11′8,6820″Ø Hafslo kirke, Sogn og Fjordane - Riksantikvaren-T284 01 0602.jpg
Joranger kirke 1660 Bjørgvin Sogn Fet og Joranger Luster har kirkegård 61°22′40,786″N 7°17′18,852″Ø Joranger kirke
Jostedal kirke 1660 Bjørgvin Sogn Jostedal Luster har kirkegård 61°35′14″N 7°17′0″Ø Jostedal kirke i 1926  Foto: Anders Beer Wilse
Nes kirke 1836 Bjørgvin Sogn Nes Luster har kirkegård 61°23′11″N 7°22′0″Ø Nes kyrkje Sogn Wilse (cropped).jpeg
Solvorn kirke 1883 Bjørgvin Sogn Solvorn Luster har kirkegård 61°18′1,1736″N 7°14′13,074″Ø Solvorn kirke
Urnes stavkirke 1140 Bjørgvin Sogn Solvorn Luster har kirkegård; eies av Fortidsminneforeningen 61°17′53,52″N 07°18′53,02″Ø Urnesstavkirke.jpg
Veitastrond kapell 1928 Bjørgvin Sogn Hafslo Luster har kirkegård 61°29′1,3560″N 7°1′57,443″Ø Veitastrond kapell.jpg
Borgund kirke 1868 Bjørgvin Sogn Borgund Lærdal har kirkegård 61°02′47″N 7°48′45″Ø Borgund kirke.JPG
Borgund stavkirke 1181 Bjørgvin Sogn Borgund Lærdal eies av Fortidsminneforeningen 61°02′49″N 7°48′44″Ø Borgund.jpg
Hauge kirke 1868 Bjørgvin Sogn Hauge Lærdal har kirkegård 61°5′55,486″N 7°29′41,125″Ø Hauge kirke.jpg
Tønjum kirke 1832 Bjørgvin Sogn Tønjum Lærdal har kirkegård 61°3′26,240″N 7°31′2,6220″Ø Tønjum kirke.jpg
Fredlund gravplass Bjørgvin Naustdal 61°34′41″N 5°50′48″Ø
Naustdal kirke 1891 Bjørgvin Sunnfjord Naustdal Naustdal har kirkegård 61°30′31,784″N 5°43′0,080400″Ø Naustdal kirke
Vevring kirke 1846 Bjørgvin Sunnfjord Vevring Naustdal 61°29′29,490″N 5°23′48,818″Ø Vevring kirke.jpg
Ervik kirke 1970 Bjørgvin Nordfjord Ervik Selje har kirkegård 62°9′59″N 5°6′59″Ø Ervik kapell Stad.jpg
Leikanger kirke 1866 Bjørgvin Nordfjord Leikanger Selje har kirkegård 62°7′6,0096″N 5°18′45,274″Ø Leikanger kirke.jpg
Selje kirke 1866 Bjørgvin Nordfjord Selje Selje har kirkegård 62°2′57,188″N 5°20′53,815″Ø Selje kyrkje-45.jpg
Fjærland kirke 1861 Bjørgvin Sogn Fjærland Sogndal har kirkegård 61°24′12″N 6°44′21″Ø Fjaerland church.JPG
Kaupanger stavkirke 1140 Bjørgvin Sogn Kaupanger Sogndal har kirkegård 61°11′3″N 7°14′0″Ø Kaupanger stave church.jpg
Stedje kirke 1867 Bjørgvin Sogn Stedje Sogndal har kirkegård 61°13′35,591″N 7°5′44,167″Ø Stedje kirke
Ølmheim kirke 1863 Bjørgvin Sogn Norum Sogndal har kirkegård 61°10′14,624″N 6°59′39,016″Ø Ølmheim kirke.jpg
Hersvik kirke 1891 Bjørgvin Nordhordland Solund Solund har kirkegård 61°10′17,753″N 4°53′39,872″Ø
Husøy kirke 1896 Bjørgvin Nordhordland Solund Solund har kirkegård 61°0′48″N 4°40′22″Ø
Solund kirke 1860 Bjørgvin Nordhordland Solund Solund 61°4′32,012″N 4°50′22,121″Ø
Innvik kirke 1824 Bjørgvin Nordfjord Innvik Stryn har kirkegård 61°51′12″N 6°36′58″Ø Innvik kirke.jpg
Ljosheim kapell 1924 Bjørgvin Nordfjord Olden Stryn 61°41′45,812″N 6°48′34,070″Ø Ljosheim kapell Stryn.jpg
Loen kirke 1837 Bjørgvin Nordfjord Loen Stryn har kirkegård 61°52′16,921″N 6°51′27,104″Ø Loen kirke.jpg
Nedstryn kirke 1859 Bjørgvin Nordfjord Nedstryn Stryn har kirkegård 61°55′6,9384″N 6°47′2,6088″Ø Nedstryn kirke.jpg
Nordsida kirke 1973 Bjørgvin Nordfjord Nordsida Stryn har kirkegård 61°51′4,6440″N 6°31′13,390″Ø Nordsida kirke.jpg
Olden gamle kirke 1759 Bjørgvin Nordfjord Olden Stryn har kirkegård 61°49′38,316″N 6°48′29,124″Ø Olden gamle kirke.jpg
Olden nye kirke 1934 Bjørgvin Nordfjord Olden Stryn har kirkegård 61°49′39″N 6°48′29″Ø Olden nye kirke  Foto: kirkenorge.no
Oppstryn kirke 1863 Bjørgvin Nordfjord Oppstryn Stryn har kirkegård 61°54′35,518″N 7°3′19,019″Ø Oppstryn kirke
Randabygd kirke 1916 Bjørgvin Nordfjord Randabygd Stryn har kirkegård 61°51′48,949″N 6°19′16,532″Ø Randabygd kirke.jpg
Utvik kirke 1840 Bjørgvin Nordfjord Utvik Stryn har kirkegård 61°48′24,764″N 6°31′13,390″Ø Utvik kirke  Foto: Sean Hayford O'Leary
Arnafjord kirke 1880 Bjørgvin Sogn Arnafjord Vik har kirkegård 61°1′20,244″N 6°23′4,4484″Ø
Feios kirke 1866 Bjørgvin Sogn Feios Vik har kirkegård 61°8′57″N 6°45′36″Ø Feios kirke  Foto: Jan-Magne Rinde
Fresvik kirke 1881 Bjørgvin Sogn Fresvik Vik har kirkegård 61°4′23,887″N 6°56′21,919″Ø Fresvik kirke  Foto: Anders Beer Wilse
Hopperstad stavkirke 1130 Bjørgvin Vik har kirkegård; eies av Fortidsminneforeningen 61°4′38,402″N 6°34′5,7288″Ø EgliseBoisDeboutNorvege2.jpg
Hove kirke 1170 Bjørgvin Vik har kirkegård; eies av Fortidsminneforeningen 61°4′18″N 6°35′0″Ø Hove kirke.jpg
Vangsnes kirke 1861 Bjørgvin Sogn Vangsnes Vik har kirkegård 61°10′11,309″N 6°38′29,530″Ø Vangsnes kirke.jpg
Vik kirke 1877 Bjørgvin Sogn Vik Vik har kirkegård 61°4′47,554″N 6°34′41,340″Ø Vik Kirke.JPG
Almenningen gravplass Bjørgvin Vågsøy 61°54′40″N 5°14′30″Ø
Holvik gravplass Bjørgvin Vågsøy 61°55′46″N 5°04′58″Ø
Kråkenes gravplass Bjørgvin Vågsøy 62°01′55″N 5°00′02″Ø
Nord-Vågsøy kirke 1960 Bjørgvin Nordfjord Vågsøy Vågsøy har kirkegård 61°59′18″N 5°9′6″Ø Nord-Vaagsoey kyrkje (02).jpg
Skavøypoll kirkegård Bjørgvin Vågsøy 61°55′02″N 5°11′38″Ø
Sør-Vågsøy kirke 1907 Bjørgvin Nordfjord Vågsøy Vågsøy har kirkegård 61°55′48,821″N 5°6′38,531″Ø Sør Vågsøy kirke 2.jpg
Totland kirke 1912 Bjørgvin Nordfjord Vågsøy Vågsøy har kirkegård 61°55′56,964″N 5°23′17,185″Ø Totland kirke.jpg
Tytingevåg gravplass Bjørgvin Vågsøy 61°53′59″N 5°05′31″Ø
Vågsvåg gravplass Bjørgvin Vågsøy 61°56′19″N 5°02′59″Ø
Farnes nye kirkegård 1985 Årdal 61°18′42″N 7°47′36″Ø Farnes nye kirkegård.jpg
Farnes kirke Bjørgvin Sogn Øvre Årdal Årdal har kirkegård 61°18′37″N 7°48′4″Ø Farnes kirke.jpg
Årdal kirke 1867 Bjørgvin Sogn Nedre Årdal Årdal har kirkegård 61°14′16″N 7°42′22″Ø Årdal kirke Foto: Stray Croc (2009)

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]