Hopp til innhold

Liste over kirker i Nordland

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Liste over kirker i Nordland lister kirkebygg i Den norske kirke og andre kristne kirkebygg i Nordland fylke. Området tilsvarer Sør-Hålogaland bispedømme.

Kirke Byggeår Bispedømme/organisasjon Prosti/kirkesamfunn Sogn Kommune Diverse Koordinater Bildee
Alstahaug kirke 1100-1200 tallet Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Alstahaug sogn Alstahaug har kirkegård 65°53′38″N 12°23′55″Ø
Sandnessjøen kirke 1882 Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Sandnessjøen sogn Alstahaug har kirkegård 66°1′9″N 12°37′5″Ø
Skålvær kirke 1889 Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Tjøtta sogn Alstahaug 65°51′48″N 12°10′25″Ø
Tjøtta kirke 1851 Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Tjøtta sogn Alstahaug 65°49′37″N 12°25′25″Ø
Andenes baptistkirke Sør-Hålogaland Andøy
Andenes kirke 1876 Sør-Hålogaland Vesterålen Andøy sogn Andøy har kirkegård 69°19′8″N 16°7′36″Ø
Bjørnskinn kirke 1885 Sør-Hålogaland Vesterålen Andøy sogn Andøy har kirkegård 69°0′0″N 15°38′0″Ø
Dverberg kirke 1843 Sør-Hålogaland Vesterålen Andøy sogn Andøy har kirkegård 69°6′50″N 15°58′53″Ø
Fornes kirke 1965 Sør-Hålogaland Vesterålen Andøy sogn Andøy har kirkegård 68°51′28″N 15°33′32″Ø
Beiarn kirke 1873 Sør-Hålogaland Salten Beiarn sogn Beiarn har kirkegård 67°0′22″N 14°34′19″Ø
Høyforsmoen kapell 1960 Sør-Hålogaland Salten Beiarn sogn Beiarn har kirkegård 66°54′35″N 14°44′57″Ø
Solstad kirke 1888 Sør-Hålogaland Sør-Helgeland Solstad sogn Bindal 65°11′3″N 12°7′24″Ø
Vassås kirke 1733 Sør-Hålogaland Sør-Helgeland Vassås sogn Bindal har kirkegård 65°5′52″N 12°25′17″Ø
Mariakapellet, Bliksvær Sør-Hålogaland Bodø har kirkegård
Bodin kirke 1240 Sør-Hålogaland Bodø domprosti Bodin sogn Bodø har kirkegård 67°16′26″N 14°26′6″Ø
Bodø domkirke 1956 Sør-Hålogaland Bodø domprosti Bodø domkirke sogn Bodø har kirkegård 67°16′56″N 14°22′59″Ø
Helligvær kirke 1899 Sør-Hålogaland Bodø domprosti Bodin sogn Bodø har kirkegård 67°25′23″N 13°55′55″Ø
Hunstad kirke 2013 Sør-Hålogaland Bodø domprosti Innstranden sogn Bodø
Jesu kristi kirke SDH Sør-Hålogaland Bodø
Kjerringøy kirke 1883 Sør-Hålogaland Bodø domprosti Rønvik og Kjerringøy sogn Bodø har kirkegård 67°31′8″N 14°45′31″Ø
Landegode kirke 1920 Sør-Hålogaland Bodø domprosti Bodin sogn Bodø har kirkegård 67°23′1″N 14°15′14″Ø
Misvær kirke 1912 Sør-Hålogaland Bodø domprosti Skjerstad og Misvær sogn Bodø har kirkegård 67°7′13″N 14°59′46″Ø
Rønvik kirke 1997 Sør-Hålogaland Bodø domprosti Rønvik og Kjerringøy sogn Bodø 67°17′42″N 14°24′58″Ø
Saltstraumen kirke 1886 Sør-Hålogaland Bodø domprosti Saltstraumen sogn Bodø har kirkegård 67°14′1″N 14°37′31″Ø
Skjerstad kirke 1959 Sør-Hålogaland Bodø domprosti Skjerstad og Misvær sogn Bodø har kirkegård 67°14′3″N 15°1′15″Ø
Tverlandet kirke 1983 Sør-Hålogaland Bodø domprosti Saltstraumen sogn Bodø 67°17′50″N 14°44′11″Ø
Brønnøy kirke 1870 Sør-Hålogaland Sør-Helgeland Brønnøy sogn Brønnøy har kirkegård 65°28′8″N 12°12′23″Ø
Nøstvik kirke 1674 Sør-Hålogaland Sør-Helgeland Velfjord og Tosen sogn Brønnøy har kirkegård 65°24′18″N 12°31′19″Ø
Skogmo kapell 1979 Sør-Hålogaland Sør-Helgeland Brønnøy sogn Brønnøy 65°19′12″N 12°39′15″Ø
Tosen kapell 1734 Sør-Hålogaland Sør-Helgeland Velfjord og Tosen sogn Brønnøy 65°15′14″N 12°47′21″Ø
Trælnes kapell 1980 Sør-Hålogaland Sør-Helgeland Brønnøy sogn Brønnøy 65°23′42″N 12°10′57″Ø
Betel bedehuskapell 1926 Sør-Hålogaland Vesterålen Bø og Malnes sogn 68°41′20″N 14°28′38″Ø
Bø kirke 1824 Sør-Hålogaland Vesterålen Bø og Malnes sogn har kirkegård 68°37′2″N 14°32′57″Ø
Malnes kirke 1895 Sør-Hålogaland Vesterålen Bø og Malnes sogn har kirkegård 68°44′20″N 14°35′20″Ø
Dønnes kirke 1200-tallet Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Dønna sogn Dønna har kirkegård 66°12′14″N 12°35′15″Ø
Hæstad kirke 1913 Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Dønna sogn Dønna har kirkegård 66°3′15″N 12°31′4″Ø
Løkta kirke 1968 Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Dønna sogn Dønna har kirkegård 66°8′56″N 12°43′54″Ø
Nordvik kirke 1871 Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Dønna sogn Dønna har kirkegård 66°7′27″N 12°30′54″Ø
Vandve kirke 1956 Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Dønna sogn Dønna 66°9′20″N 12°19′49″Ø
Bogen kapell 1920 Sør-Hålogaland Ofoten Evenes sogn Evenes har kirkegård 68°30′58″N 17°0′18″Ø
Evenes kirke 1800 Sør-Hålogaland Ofoten Evenes sogn Evenes har kirkegård 68°27′35″N 16°41′55″Ø
Fauske kirke 1867 Sør-Hålogaland Salten Fauske sogn Fauske har kirkegård 67°15′28″N 15°22′21″Ø
Sulitjelma kirke 1899 Sør-Hålogaland Salten Sulitjelma sogn Fauske har kirkegård 67°8′8″N 16°3′28″Ø
Sulitjelma kapell 1996 Sør-Hålogaland Salten Sulitjelma sogn Fauske har kirkegård 67°7′25″N 16°4′8″Ø
Valnesfjord kirke 1905 Sør-Hålogaland Salten Valnesfjord sogn Fauske har kirkegård 67°17,548′N 015°10,418′Ø
Flakstad kirke 1780 Sør-Hålogaland Lofoten Flakstad sogn Flakstad har kirkegård 68°6′17″N 13°18′22″Ø
Gildeskål gamle kirke 1100-tallet Sør-Hålogaland Bodø domprosti Gildeskål sogn Gildeskål 67°3′33″N 14°2′43″Ø
Gildeskål kirke 1881 Sør-Hålogaland Bodø domprosti Gildeskål sogn Gildeskål har kirkegård 67°3′33″N 14°2′33″Ø
Mevik kapell 1910 Sør-Hålogaland Bodø domprosti Gildeskål sogn Gildeskål 66°56′50″N 13°44′52″Ø
Sandhornøy kapell 1963 Sør-Hålogaland Bodø domprosti Gildeskål sogn Gildeskål 67°7′4″N 14°2′56″Ø
Saura kirke 1884 Sør-Hålogaland Bodø domprosti Gildeskål sogn Gildeskål har kirkegård 67°6′7″N 14°17′5″Ø
Sørfjorden kapell 1957 Sør-Hålogaland Bodø domprosti Gildeskål sogn Gildeskål 66°58′43″N 13°58′56″Ø
Fiplingdal kirke 1946 Sør-Hålogaland Indre Helgeland Grane sogn Grane har kirkegård 65°25′59″N 13°39′57″Ø
Grane kirke 1860 Sør-Hålogaland Indre Helgeland Grane sogn Grane har kirkegård 65°34′59″N 13°23′47″Ø
Majavatn kirke 1915 Sør-Hålogaland Indre Helgeland Grane sogn Grane 65°10′2″N 13°21′54″Ø
Grønning kirke 1968 Sør-Hålogaland Vesterålen Ytre Eidsfjord sogn Hadsel har kirkegård 68°40′4″N 14°46′54″Ø
Hadsel kirke 1824 Sør-Hålogaland Vesterålen Hadsel sogn Hadsel har kirkegård 68°32′27″N 14°59′25″Ø
Hanøy kirke 1912 Sør-Hålogaland Vesterålen Hadsel sogn Hadsel 68°28′04″N 15°11′29″Ø
Innlandet kirke 1992 Sør-Hålogaland Vesterålen Hadsel sogn Hadsel 68°32′0″N 15°11′53″Ø
Melbu kirke 1938 Sør-Hålogaland Vesterålen Melbu sogn Hadsel har kirkegård 68°30′11″N 14°47′49″Ø
Sand kirke 1912 Sør-Hålogaland Vesterålen Melbu sogn Hadsel har kirkegård 68°26′1″N 14°36′49″Ø
Stokmarknes menighetshus Sør-Hålogaland Hadsel har kirkegård
Drag/Helland kirke 1972 Sør-Hålogaland Ofoten Drag/Helland sogn Hamarøy 68°1′25″N 16°8′20″Ø
Hamarøy kirke 1974 Sør-Hålogaland Ofoten Hamarøy sogn Hamarøy har kirkegård 68°5′2″N 15°38′18″Ø
Korsnes kirke 1889 Sør-Hålogaland Ofoten Korsnes sogn Hamarøy har kirkegård 68°15′7″N 16°3′15″Ø
Sagfjord kirke 1885 Sør-Hålogaland Ofoten Sagfjord sogn Hamarøy har kirkegård 68°0′0″N 15°46′5″Ø
Tømmernes kirke 1952 Sør-Hålogaland Ofoten Sagfjord sogn Hamarøy har kirkegård 67°53′49″N 15°51′47″Ø
Hattfjelldal kirke 1868 Sør-Hålogaland Indre Helgeland Hattfjelldal sogn Hattfjelldal har kirkegård 65°35′49″N 13°59′30″Ø
Susendal kirke 2001 Sør-Hålogaland Indre Helgeland Hattfjelldal sogn Hattfjelldal har kirkegård 65°23′41″N 14°0′48″Ø
Varntresk kirke 1986 Sør-Hålogaland Indre Helgeland Hattfjelldal sogn Hattfjelldal har kirkegård 65°49′20″N 14°11′51″Ø
Bleikvassli kirke 1955 Sør-Hålogaland Indre Helgeland Bleikvassli sogn Hemnes har kirkegård 65°54′32″N 13°48′31″Ø
Hemnes kirke 1872 Sør-Hålogaland Indre Helgeland Hemnes sogn Hemnes har kirkegård 66°13′33″N 13°36′42″Ø
Korgen kirke 1863 Sør-Hålogaland Indre Helgeland Korgen sogn Hemnes har kirkegård 66°4′36″N 13°49′31″Ø
Gåsvær kapell 1951 Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Herøy sogn Herøy 66°2′54″N 12°0′35″Ø
Herøy kirke 1100-tallet Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Herøy sogn Herøy har kirkegård 65°58′23″N 12°16′41″Ø
Husvær bedehuskapell 1936 Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Herøy sogn Herøy 65°54′46″N 12°7′16″Ø
Sandvær bedehuskapell 1947 Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Herøy sogn Herøy 65°53′48″N 11°59′47″Ø
Bardal kirke 1887 Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Leirfjord sogn Leirfjord kirkegård et par km unna 66°13′6″N 13°23′13″Ø
Leirfjord kirke 1867 Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Leirfjord sogn Leirfjord har kirkegård 66°3′43″N 12°56′15″Ø
Aldersund kirke 1971 Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Aldersund sogn Lurøy har kirkegård 66°23′14″N 13°7′12″Ø
Lovund kirke 1960 Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Lurøy sogn Lurøy har kirkegård 66°22′11″N 12°21′41″Ø
Lurøy kirke 1812 Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Lurøy sogn Lurøy har kirkegård 66°25′6″N 12°50′58″Ø
Moflag kirke 1921 Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Lurøy sogn Lurøy har kirkegård 66°21′36″N 12°34′32″Ø
Lødingen kirke 1897 Sør-Hålogaland Ofoten Lødingen sogn Lødingen har kirkegård 68°24′23″N 15°58′50″Ø
Vestbygd kirke 1885 Sør-Hålogaland Ofoten Lødingen sogn Lødingen har kirkegård 68°20′39″N 15°30′12″Ø
Fore kirke 1909 Sør-Hålogaland Bodø domprosti Fore og Meløy sogn Meløy har kirkegård 66°54′34″N 13°38′1″Ø
Glomfjord kirke 1957 Sør-Hålogaland Bodø domprosti Glomfjord sogn Meløy 66°48′59″N 13°57′32″Ø
Halsa kirke 1960 Sør-Hålogaland Bodø domprosti Halsa sogn Meløy har kirkegård 66°44′37″N 13°34′37″Ø
Meløy kirke 1867 Sør-Hålogaland Bodø domprosti Fore og Meløy sogn Meløy har kirkegård 66°49′25″N 13°24′23″Ø
Ørnes menighetshus 1990 Sør-Hålogaland Bodø domprosti Meløy
Moskenes kirke 1819 Sør-Hålogaland Lofoten Moskenes sogn Moskenes har kirkegård 67°54′2″N 13°2′49″Ø
Reine kirke 1890 Sør-Hålogaland Lofoten Moskenes sogn Moskenes har kirkegård 67°56′1″N 13°5′18″Ø
Ankenes kirke 1842 Sør-Hålogaland Ofoten Ankenes sogn Narvik ikke kirkegård 68°25′16″N 17°22′43″Ø
Ballangen kirke 1923 Sør-Hålogaland Ofoten Ballangen sogn Narvik har kirkegård 68°20′23″N 16°49′13″Ø
Bjerkvik kirke 1955 Sør-Hålogaland Ofoten Bjerkvik sogn Narvik har kirkegård 68°32′55″N 17°33′40″Ø
Bjørnfjell kapell 1952 Sør-Hålogaland Ofoten Narvik 68°26′07″N 18°04′06″Ø
Efjord kapell 1985 Sør-Hålogaland Ofoten Ballangen sogn Narvik har kirkegård 68°19′54″N 16°21′32″Ø
Hergot kapell 2005 Sør-Hålogaland Ofoten Narvik 68°27′0″N 17°42′38″Ø
Håkvik kapell 1980 Sør-Hålogaland Ofoten Narvik har kirkegård 68°24′16″N 17°18′40″Ø
Kjeldebotn kirke 1956 Sør-Hålogaland Ofoten Ballangen sogn Narvi har kirkegård 68°24′19″N 16°39′38″Ø
Kjøpsvik kirke 1975 Sør-Hålogaland Ofoten Kjøpsvik sogn Narvik 68°5′49″N 16°22′28″Ø
Narvik kirke 1925 Sør-Hålogaland Ofoten Narvik sogn Narvik har kirkegård 68°26′21″N 17°24′48″Ø
Skjomen kirke 1893 Sør-Hålogaland Ofoten Skjomen sogn Narvik har kirkegård 68°15′19″N 17°24′02″Ø
Straumsnes kapell 1927 Sør-Hålogaland Narvik
Husby kapell 1905 Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Nesna sogn Nesna Aust-Tomma og Husby kirkegårder 66°13′28″N 12°45′47″Ø
Handnesøya kapell 1969 Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Nesna sogn Nesna 66°14′7″N 13°0′15″Ø
Nesna kirke 1880 Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Nesna sogn Nesna har kirkegård 66°12′2″N 13°1′32″Ø
Gruben kirke 1965 Sør-Hålogaland Indre Helgeland Gruben sogn Rana har kirkegård 66°18′57″N 14°11′40″Ø
Hammernes prekested Sør-Hålogaland Indre Helgeland Rana har kirkegård
Jesu kristi kirke SDH Sør-Hålogaland Rana
Mo kirke 1724 Sør-Hålogaland Indre Helgeland Mo sogn Rana har kirkegård 66°18′36″N 14°8′39″Ø
Nevernes kirke 1893 Sør-Hålogaland Indre Helgeland Nevernes sogn Rana har kirkegård 66°22′41″N 14°34′37″Ø
Røssvoll kirke 1953 Sør-Hålogaland Indre Helgeland Røssvoll sogn Rana har kirkegård 66°21′31″N 14°19′24″Ø
Selfors kirke 1971 Tromsø katolske stift Den hellige ånds menighet Rana 66°19′30″N 14°10′13″Ø
Sjona kirke 1916 Sør-Hålogaland Indre Helgeland Nord-Rana sogn Rana har kirkegård 66°18′7″N 13°28′43″Ø
Ytteren kirke 1977 Sør-Hålogaland Indre Helgeland Nord-Rana sogn Rana 66°20′43″N 14°7′41″Ø
Rødøy kirke 1885 Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Rødøy sogn Rødøy har kirkegård 66°39′33″N 13°4′38″Ø
Sørfjorden kirke 1916 Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Rødøy sogn Rødøy har kirkegård 66°29′29″N 13°17′33″Ø
Tjongsfjorden kirke 1962 Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Rødøy sogn Rødøy har kirkegård 66°41′12″N 13°26′8″Ø
Røst kirke 1899 Sør-Hålogaland Bodø domprosti Røst sogn Røst har kirkegård 67°31′3″N 12°7′7″Ø
Saltdal kirke 1864 Sør-Hålogaland Salten Saltdal sogn Saltdal har kirkegård 67°6′8″N 15°24′25″Ø
Øvre Saltdal kirke 1938 Sør-Hålogaland Salten Øvre Saltdal sogn Saltdal har kirkegård 66°57′51″N 15°18′42″Ø
Indre Eidsfjord kirke 1970 Sør-Hålogaland Vesterålen Sortland sogn Sortland har kirkegård 68°43′38″N 15°9′2″Ø
Sigerfjord kirke 1933 Sør-Hålogaland Vesterålen Sortland sogn Sortland har kirkegård 68°38′38″N 15°31′9″Ø
Sortland kirke Sør-Hålogaland Vesterålen Sortland sogn Sortland har kirkegård 68°42′1″N 15°24′44″Ø
Bogen kapell 1926 Sør-Hålogaland Salten Steigen sogn Steigen 67°53′52″N 15°11′49″Ø
Leinesfjord kapell 1912 Sør-Hålogaland Salten Leiranger sogn Steigen 67°46′22″N 15°2′8″Ø
Leiranger kirke 1911 Sør-Hålogaland Salten Leiranger sogn Steigen 67°44′18″N 14°48′23″Ø
Nordfold kirke 1976 Sør-Hålogaland Salten Nordfold sogn Steigen har kirkegård 67°45′40″N 15°13′37″Ø
Steigen kirke 1250 Sør-Hålogaland Salten Steigen sogn Steigen har kirkegård 67°56′10″N 14°58′46″Ø
Sørskot kapell 1943 Sør-Hålogaland Salten Leiranger sogn Steigen har kirkegård 67°48′37″N 14°47′39″Ø
Sømna kirke 1876 Sør-Hålogaland Sør-Helgeland Sømna har kirkegård 65°18′39″N 12°9′46″Ø
Mørsvikbotn kapell 1955 Sør-Hålogaland Salten Sørfold sogn Sørfold har kirkegård 67°41′29″N 15°50′51″Ø
Rørstad kirke 1761 Sør-Hålogaland Salten Sørfold sogn Sørfold 67°35′21″N 15°13′30″Ø
Røsvik kirke 1883 Sør-Hålogaland Salten Sørfold sogn Sørfold har kirkegård 67°28′52″N 15°28′3″Ø
Fiskernes bedehuskapell 1887 Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Træna sogn Træna 66°35′17″N 12°14′26″Ø
Petter Dass-kapellet 1997 Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Træna sogn Træna 66°30′10″N 12°4′54″Ø
Træna kirke 1773 Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Træna sogn Træna 66°30′4″N 12°5′54″Ø
Dolstad kirke 1734 Sør-Hålogaland Indre Helgeland dolstad sogn Vefsn har kirkegård 65°50′34″N 13°12′15″Ø
Drevja kirke 1883 Sør-Hålogaland Indre Helgeland Drevja sogn Vefsn har kirkegård 65°58′58,577″N 13°15′58,921″Ø
Elsfjord kirke 1955 Sør-Hålogaland Indre Helgeland Elsfjord sogn Vefsn har kirkegård 66°06′14″N 13°32′43″Ø
Vega kirke 1864 Sør-Hålogaland Sør-Helgeland Vega sogn Vega har kirkegård 65°40′32″N 11°57′44″Ø
Ylvingen kapell 1967 Sør-Hålogaland Sør-Helgeland Vega sogn Vega har kirkegård 65°38′8″N 12°10′16″Ø
Borge kirke 1986 Sør-Hålogaland Lofoten Borge sogn Vestvågøy har kirkegård 68°14′43″N 13°46′19″Ø
Buksnes kirke 1905 Sør-Hålogaland Lofoten Buksnes sogn Vestvågøy har kirkegård 68°7′2″N 13°33′39″Ø
Hol kirke 1806 Sør-Hålogaland Lofoten Hol sogn Vestvågøy 68°8′21″N 13°38′32″Ø
Knutstad kapell 1915 Sør-Hålogaland Lofoten Borge sogn Vestvågøy 68°16′23″N 13°55′58″Ø
Stamsund kirke 1937 Sør-Hålogaland Lofoten Stamsund sogn Vestvågøy har kirkegård 68°8′40″N 13°50′23″Ø
Valberg kirke 1889 Sør-Hålogaland Lofoten Valberg sogn Vestvågøy har kirkegård 68°11′32″N 13°56′34″Ø
Vevelstad kirke 1796 Sør-Hålogaland Sør-Helgeland Vevelstad sogn Vevelstad har kirkegård 65°42′32″N 12°27′18″Ø
Værøy gamle kirke 1714 Sør-Hålogaland Bodø domprosti Værøy sogn Værøy har kirkegård 67°41′34″N 12°42′33″Ø
Værøy nye kirke 1939 Sør-Hålogaland Bodø domprosti Værøy sogn Værøy 67°39′55″N 12°41′42″Ø
Digermulen kirke 1951 Sør-Hålogaland Lofoten Svolvær sogn Vågan har kirkegård 68°18′44″N 14°59′6″Ø
Gimsøy kirke 1876 Sør-Hålogaland Lofoten Gimsøy og Strauman Vågan har kirkegård 68°19′14″N 14°14′29″Ø
Henningsvær kirke 1974 Sør-Hålogaland Lofoten Henningsvær sogn Vågan 68°9′6″N 14°11′54″Ø
Sildpollnes kirke 1891 Sør-Hålogaland Lofoten Svolvær sogn Vågan 68°19′20″N 14°43′12″Ø
Strandlandet kirke 1938 Sør-Hålogaland Lofoten Strandlandet sogn Vågan har kirkegård 68°23′34″N 14°28′7″Ø
Svolvær kirke 1934 Sør-Hålogaland Lofoten Svolvær sogn Vågan har kirkegård 68°14′1″N 14°33′47″Ø
Strauman kirke 1984 Sør-Hålogaland Lofoten Gimsøy og Strauman Vågan har kirkegård 68°17′9″N 14°20′52″Ø
Vågan kirke 1898 Sør-Hålogaland Lofoten Vågan sogn Vågan 68°12′57″N 14°29′0″Ø
Alsvåg kirke 1923 Sør-Hålogaland Vesterålen Øksnes sogn Øksnes har kirkegård 68°54′1″N 15°16′37″Ø
Langenes kirke 1500-tallet Sør-Hålogaland Vesterålen Øksnes sogn Øksnes nedlagt kirkegård 69°1′8″N 15°9′21″Ø
Myre kirke 1979 Sør-Hålogaland Vesterålen Øksnes sogn Øksnes har kirkegård 68°55′6″N 15°4′53″Ø
Øksnes kirke 1703 Sør-Hålogaland Vesterålen Øksnes sogn Øksnes har kirkegård 68°52′38″N 14°58′20″Ø

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Autoritetsdata