Liste over kirker i Nordland

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Liste over kirker i Nordland lister kirkebygg i Den norske kirke og andre kristne kirkebygg i Nordland.

Kirke Byggeår Bispedømme/organisasjon Prosti/kirkesamfunn Sogn Kommune Diverse Koordinater Bilde
Alstahaug kirke Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Alstahaug sogn Alstahaug har kirkegård 65°53′38″N 12°23′55″Ø Alstahaug kirke.jpg
Sandnessjøen kirke Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Sandnessjøen sogn Alstahaug har kirkegård 66°1′9″N 12°37′5″Ø Sandnessjøen kyrkje.JPG
Skålvær kirke Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Tjøtta sogn Alstahaug 65°51′48″N 12°10′25″Ø
Skålvær kirkegård Sør-Hålogaland Alstahaug
Tjøtta gamle kirkegård Sør-Hålogaland Alstahaug
Tjøtta kirke Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Tjøtta sogn Alstahaug 65°49′37″N 12°25′25″Ø Tjotta kyrkje.JPG
Tjøtta nye kirkegård Sør-Hålogaland Alstahaug
Andenes baptistkirke Sør-Hålogaland Andøy
Andenes kirke Sør-Hålogaland Vesterålen Andenes sogn Andøy har kirkegård 69°19′8″N 16°7′36″Ø Andenes.jpg
Andenes kirkegård gamle del Sør-Hålogaland Andøy
Andøya stasjonskapell Sør-Hålogaland Andøy ikke kirkegård
Bjørnskinn gamle kirkegård (nedlagt) Sør-Hålogaland Andøy
Bjørnskinn kirke Sør-Hålogaland Vesterålen Bjørnskinn sogn Andøy har kirkegård 69°0′0″N 15°38′0″Ø Bjørnskinn Church.jpg
Bleik gamle kirkegård Sør-Hålogaland Andøy
Bleik nye kirkegård Sør-Hålogaland Andøy
Breivik kirkegård Sør-Hålogaland Andøy
Bø/Nøss kirkegård Sør-Hålogaland Andøy
Dverberg gamle kirkegård (nedlagt) Sør-Hålogaland Andøy
Dverberg kirke Sør-Hålogaland Vesterålen Dverberg sogn Andøy har kirkegård 69°6′50″N 15°58′53″Ø Dverberg kirke.jpg
Fornes kapell Sør-Hålogaland Vesterålen Dverberg sogn Andøy har kirkegård 68°51′28″N 15°33′32″Ø Fornes church.jpg
Kvalshausen kirkegård (nedlagt) Sør-Hålogaland Andøy
Nordmela kirkegård Sør-Hålogaland Andøy
Skjolde kirkegård Sør-Hålogaland Andøy
Skjoldehamn frikirke Sør-Hålogaland Andøy
Skogvoll gamle kirkegård (nedlagt) Sør-Hålogaland Andøy
Skogvoll kirkegård Sør-Hålogaland Andøy
Stave kirkegård Sør-Hålogaland Andøy
Øygård kirkegård Sør-Hålogaland Andøy har kirkegård
Haugen kirkegård Sør-Hålogaland Andøy
Ånes fjellkirkegård Sør-Hålogaland Andøy
Åse baptistkirke Sør-Hålogaland Andøy
Åse kirkegård Sør-Hålogaland Andøy
Ballangen kirke Sør-Hålogaland Ofoten Ballangen sogn Ballangen har kirkegård 68°20′23″N 16°49′13″Ø Ballangen kyrkje.jpg
Efjord kapell Sør-Hålogaland Ofoten Ballangen sogn Ballangen har kirkegård 68°19′54″N 16°21′32″Ø
Kjeldebotn kirke Sør-Hålogaland Ofoten Ballangen sogn Ballangen har kirkegård 68°24′19″N 16°39′38″Ø
Tjelle kirkegård Sør-Hålogaland Ballangen
Beiarn kirke Sør-Hålogaland Salten Beiarn sogn Beiarn har kirkegård 67°0′22″N 14°34′19″Ø Beiarn Church.jpg
Høyforsmoen kapell Sør-Hålogaland Salten Beiarn sogn Beiarn har kirkegård 66°54′35″N 14°44′57″Ø Hoyforsmoen kapell.jpg
Bindalseidet kirkegård Sør-Hålogaland Bindal
Holm kirkegård Sør-Hålogaland Bindal
Kjella kirkegård Sør-Hålogaland Bindal
Solstad kirke Sør-Hålogaland Sør-Helgeland Solstad sogn Bindal 65°11′3″N 12°7′24″Ø
Vassås kirke Sør-Hålogaland Sør-Helgeland Vassås sogn Bindal har kirkegård 65°5′52″N 12°25′17″Ø
Mariakapellet, Bliksvær Sør-Hålogaland Bodø har kirkegård
Bodin kirke Sør-Hålogaland Bodø domprosti Bodin sogn Bodø har kirkegård 67°16′26″N 14°26′6″Ø Bodin kirke 2.jpg
Bodø Domkirke Sør-Hålogaland Bodø domprosti Bodø domkirke sogn Bodø har kirkegård 67°16′56″N 14°22′59″Ø Bodø domkirke.jpg
Bodø kapell Sør-Hålogaland Bodø
Breivika kirkegård Sør-Hålogaland Bodø nedlagt kirkegård
Helligvær kirke Sør-Hålogaland Bodø domprosti Bodin sogn Bodø har kirkegård 67°25′23″N 13°55′55″Ø Helligvær kirke.jpg
Jesu kristi kirke SDH Sør-Hålogaland Bodø
Kjerringøy kirke Sør-Hålogaland Bodø domprosti Kjerringøy sogn Bodø har kirkegård 67°31′8″N 14°45′31″Ø Kjerringøy kirke.jpg
Landegode kirke Sør-Hålogaland Bodø domprosti Bodin sogn Bodø har kirkegård 67°23′1″N 14°15′14″Ø Landegode kirke.jpg
Misvær kirke Sør-Hålogaland Bodø domprosti Misvær sogn Bodø har kirkegård 67°7′13″N 14°59′46″Ø Misvær kirke.jpg
Rønvik kirke Sør-Hålogaland Bodø domprosti Rønvik sogn Bodø 67°17′42″N 14°24′58″Ø Rønvik kirke.jpg
Saltstraumen kirke Sør-Hålogaland Bodø domprosti Saltstraumen sogn Bodø har kirkegård 67°14′1″N 14°37′31″Ø Saltstraumen kirke 2.jpg
Seivåg kirkegård Sør-Hålogaland Bodø
Skjerstad kirke Sør-Hålogaland Bodø domprosti Skjerstad sogn Bodø har kirkegård 67°14′3″N 15°1′15″Ø Skjerstad kirke.jpg
Tverlandet kirke Sør-Hålogaland Bodø domprosti Saltstraumen sogn Bodø 67°17′50″N 14°44′11″Ø Tverlandet kirke.jpg
Brønnøy kirke Sør-Hålogaland Sør-Helgeland Brønnøy sogn Brønnøy har kirkegård 65°28′8″N 12°12′23″Ø Brønnøy kirke-vinter.jpg
Haugset kirkegård Sør-Hålogaland Brønnøy
Hongset kirkegård Sør-Hålogaland Brønnøy
Nordfjordan kirkegård Sør-Hålogaland Brønnøy
Nøstvik kirke Sør-Hålogaland Sør-Helgeland Velfjord og Tosen sogn Brønnøy har kirkegård 65°24′18″N 12°31′19″Ø
Skogmo kapell Sør-Hålogaland Sør-Helgeland Brønnøy sogn Brønnøy 65°19′12″N 12°39′15″Ø
Skogmo kirkegård Sør-Hålogaland Brønnøy
Tosen kapell Sør-Hålogaland Sør-Helgeland Velfjord og Tosen sogn Brønnøy 65°15′14″N 12°47′21″Ø
Trælnes kapell Sør-Hålogaland Sør-Helgeland Brønnøy sogn Brønnøy 65°23′42″N 12°10′57″Ø
Trælnes kirkegård Sør-Hålogaland Brønnøy
Øverbygda gamle kirkegård Sør-Hålogaland Brønnøy
Øverbygda kirkegård Sør-Hålogaland Brønnøy
Betel bedehuskapell Sør-Hålogaland Vesterålen Bø og Malnes sogn 68°41′20″N 14°28′38″Ø
Bø kirke Sør-Hålogaland Vesterålen Bø og Malnes sogn har kirkegård 68°37′2″N 14°32′57″Ø IMG 1146a - Bø kirke.jpg
Duken kirkegård Sør-Hålogaland
Guvåg kirkegård Sør-Hålogaland
Hovden kirkegård Sør-Hålogaland
Kalvøya kirkegård Sør-Hålogaland
Kråkeberget kirkegård Sør-Hålogaland
Lombusbakken kirkegård Sør-Hålogaland
Malnes kirke Sør-Hålogaland Vesterålen Bø og Malnes sogn har kirkegård 68°44′20″N 14°35′20″Ø IMG 0909a - Malnes kirke.jpg
Ravnåsen kirkegård Sør-Hålogaland
Skålbrekka kirkegård Sør-Hålogaland
Øra kirkegård Sør-Hålogaland
Dønnes kirke Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Dønna sogn Dønna har kirkegård 66°12′14″N 12°35′15″Ø Dønnes kirke.jpg
Hæstad kirke Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Dønna sogn Dønna har kirkegård 66°3′15″N 12°31′4″Ø Hæstad kyrkje.JPG
Løkta kirke Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Dønna sogn Dønna har kirkegård 66°8′56″N 12°43′54″Ø
Nordvik kirke Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Dønna sogn Dønna har kirkegård 66°7′27″N 12°30′54″Ø Nordvik kirke.JPG
Vandve kirke Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Dønna sogn Dønna 66°9′20″N 12°19′49″Ø
Bogen kapell Sør-Hålogaland Ofoten Evenes sogn Evenes har kirkegård 68°30′58″N 17°0′18″Ø Bogen kapell.jpg
Evenes kirke Sør-Hålogaland Ofoten Evenes sogn Evenes har kirkegård 68°27′35″N 16°41′55″Ø Evenes kirke 02.JPG
Fauske kirke Sør-Hålogaland Salten Fauske sogn Evenes har kirkegård 67°15′28″N 15°22′21″Ø Fauske kyrkje.jpg
Sulitjelma kirke Sør-Hålogaland Salten Sulitjelma sogn Evenes har kirkegård 67°8′8″N 16°3′28″Ø Sulitjelma kyrkje 2.jpg
Sulitjelma kapell Sør-Hålogaland Salten Sulitjelma sogn Evenes har kirkegård 67°7′25″N 16°4′8″Ø
Valnesfjord kirke Sør-Hålogaland Salten Valnesfjord sogn Evenes har kirkegård 67°17,548′N 015°10,418′Ø Valnesfjord kirke.jpg
Flakstad gamle kirkegård Sør-Hålogaland Flakstad
Flakstad kirke Sør-Hålogaland Lofoten Flakstad sogn Flakstad har kirkegård 68°6′17″N 13°18′22″Ø Flakstad kyrkje.jpg
Gildeskål gamle kirke Sør-Hålogaland Bodø domprosti Gildeskål sogn Gildeskål 67°3′33″N 14°2′43″Ø Gildeskaal Old Church.jpg
Gildeskål kirke Sør-Hålogaland Bodø domprosti Gildeskål sogn Gildeskål har kirkegård 67°3′33″N 14°2′33″Ø
Lillegjerdet kirkegård Sør-Hålogaland Gildeskål
Mevik kapell Sør-Hålogaland Bodø domprosti Gildeskål sogn Gildeskål 66°56′50″N 13°44′52″Ø Mevik-kapell-2009-08-18.jpg
Nordstranda kapell Sør-Hålogaland Bodø domprosti Gildeskål sogn Gildeskål 67°7′4″N 14°2′56″Ø
Sandnes kirkegård Sør-Hålogaland Gildeskål
Saura kirke Sør-Hålogaland Bodø domprosti Gildeskål sogn Gildeskål har kirkegård 67°6′7″N 14°17′5″Ø
Storgjerdet kirkegård Sør-Hålogaland Gildeskål
Sørfjorden kapell Sør-Hålogaland Bodø domprosti Gildeskål sogn Gildeskål 66°58′43″N 13°58′56″Ø
Fiplingdal kirke Sør-Hålogaland Indre Helgeland Grane sogn Grane har kirkegård 65°25′59″N 13°39′57″Ø
Grane kirke Sør-Hålogaland Indre Helgeland Grane sogn Grane har kirkegård 65°34′59″N 13°23′47″Ø Grane kirke 001.JPG
Majavatn kirke Sør-Hålogaland Indre Helgeland Grane sogn Grane 65°10′2″N 13°21′54″Ø
Grønning kirke Sør-Hålogaland Vesterålen Ytre Eidsfjord sogn Hadsel har kirkegård 68°40′4″N 14°46′54″Ø Grønning Church.jpg
Hadsel kirke Sør-Hålogaland Vesterålen Hadsel sogn Hadsel har kirkegård 68°32′27″N 14°59′25″Ø Hadsel kirke.jpg
Hanøy kirke Sør-Hålogaland Vesterålen Hadsel sogn Hadsel 68°28′20″N 15°11′11″Ø Hanoy kirke.jpg
Innlandet kirke Sør-Hålogaland Vesterålen Hadsel sogn Hadsel 68°32′0″N 15°11′53″Ø
Melbu kirke Sør-Hålogaland Vesterålen Melbu sogn Hadsel har kirkegård 68°30′11″N 14°47′49″Ø Melbu Church.jpg
Rønningen kirkegård Sør-Hålogaland Hadsel
Sand kirke Sør-Hålogaland Vesterålen Melbu sogn Hadsel har kirkegård 68°26′1″N 14°36′49″Ø
Skagen gamle kirkegård Sør-Hålogaland Hadsel
Skagen nye kirkegård Sør-Hålogaland Hadsel
Stokmarknes menighetshus Sør-Hålogaland Hadsel har kirkegård
Ulvøy kirkegård Sør-Hålogaland Hadsel
Hamarøy kirke Sør-Hålogaland Ofoten Hamarøy sogn Hamarøy har kirkegård 68°5′2″N 15°38′18″Ø Hamarøy kirke.JPG
Sagfjord kirke Sør-Hålogaland Ofoten Sagfjord sogn Hamarøy har kirkegård 68°0′0″N 15°46′5″Ø
Tømmernes kirke Sør-Hålogaland Ofoten Sagfjord sogn Hamarøy har kirkegård 67°53′49″N 15°51′47″Ø Tømmerneset kyrkje.jpg
Hattfjelldal kirke Sør-Hålogaland Indre Helgeland Hattfjelldal sogn Hattfjelldal har kirkegård 65°35′49″N 13°59′30″Ø
Susendal gamle kirkegård Sør-Hålogaland Hattfjelldal
Susendal kirke Sør-Hålogaland Indre Helgeland Hattfjelldal sogn Hattfjelldal har kirkegård 65°23′41″N 14°0′48″Ø
Svenskvold kirkegård Sør-Hålogaland Hattfjelldal
Varntresk kirke Sør-Hålogaland Indre Helgeland Hattfjelldal sogn Hattfjelldal har kirkegård 65°49′20″N 14°11′51″Ø
Bjerka kirkegård Sør-Hålogaland Hemnes
Bleikvassli kirke Sør-Hålogaland Indre Helgeland Bleikvassli sogn Hemnes har kirkegård 65°54′32″N 13°48′31″Ø Bleikvassli kirke.JPG
Hemnes kirke Sør-Hålogaland Indre Helgeland Hemnes sogn Hemnes har kirkegård 66°13′33″N 13°36′42″Ø
Korgen kirke Sør-Hålogaland Indre Helgeland Korgen sogn Hemnes har kirkegård 66°4′36″N 13°49′31″Ø Korgen church C.jpg
Tustervatn kirkegård Sør-Hålogaland Hemnes
Gåsvær kapell Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Herøy sogn Herøy 66°2′54″N 12°0′35″Ø Gåsvær kapell (Herøy).jpg
Herøy kirke Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Herøy sogn Herøy har kirkegård 65°58′23″N 12°16′41″Ø Herøy kirke02.JPG
Husvær bedehuskapell Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Herøy sogn Herøy 65°54′46″N 12°7′16″Ø
Sandvær bedehuskapell Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Herøy sogn Herøy 65°53′48″N 11°59′47″Ø
Bardal kirke Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Leirfjord sogn Leirfjord har kirkegård 66°13′6″N 13°23′13″Ø
Leirfjord kirke Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Leirfjord sogn Leirfjord har kirkegård 66°3′43″N 12°56′15″Ø
Aldersund kirke Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Aldersund sogn Lurøy har kirkegård 66°23′14″N 13°7′12″Ø Aldersund kirke01.JPG
Haugland gamle kirkegård Sør-Hålogaland Lurøy
Lovund kirke Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Lurøy sogn Lurøy har kirkegård 66°22′11″N 12°21′41″Ø Lovundkjerka.JPG
Lurøy kirke Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Lurøy sogn Lurøy har kirkegård 66°25′6″N 12°50′58″Ø
Lurøy nye kirkegård Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Lurøy
Moflag kirke Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Lurøy sogn Lurøy har kirkegård 66°21′36″N 12°34′32″Ø
Lødingen gamle kirkegård Sør-Hålogaland Lødingen
Lødingen kirke Sør-Hålogaland Ofoten Lødingen sogn Lødingen har kirkegård 68°24′23″N 15°58′50″Ø
Offersøy kirkegård Sør-Hålogaland Lødingen
Vestbygd kirke Sør-Hålogaland Ofoten Lødingen sogn Lødingen har kirkegård 68°20′39″N 15°30′12″Ø
Fore gamle kirkegård Sør-Hålogaland Meløy
Fore kirke Sør-Hålogaland Bodø domprosti Fore og Meløy sogn Meløy har kirkegård 66°54′34″N 13°38′1″Ø Fore kirke.jpg
Glomfjord kirke Sør-Hålogaland Bodø domprosti Glomfjord sogn Meløy 66°48′59″N 13°57′32″Ø
Halsa gamle kirkegård Sør-Hålogaland Meløy
Halsa kirke Sør-Hålogaland Bodø domprosti Halsa sogn Meløy har kirkegård 66°44′37″N 13°34′37″Ø
Meløy kirke Sør-Hålogaland Bodø domprosti Fore og Meløy sogn Meløy har kirkegård 66°49′25″N 13°24′23″Ø Meløy kirke.jpg
Ørnes menighetshus Sør-Hålogaland Bodø domprosti Meløy
Moskenes kirke Sør-Hålogaland Lofoten Moskenes sogn Moskenes har kirkegård 67°54′2″N 13°2′49″Ø Moskenes Church 2009.JPG
Moskenes nedre kirkegård Sør-Hålogaland Moskenes
Moskenes øvre kirkegård Sør-Hålogaland Moskenes
Reine kirke Sør-Hålogaland Lofoten Moskenes sogn Moskenes har kirkegård 67°56′1″N 13°5′18″Ø Reine kyrkje.jpg
Ankenes kirke Sør-Hålogaland Ofoten Ankenes sogn Narvik ikke kirkegård 68°25′16″N 17°22′43″Ø Ankenes kyrkje.jpg
Beisfjord kapell Sør-Hålogaland Narvik har kirkegård
Bjerkvik kirke Sør-Hålogaland Ofoten Bjerkvik sogn Narvik har kirkegård 68°32′55″N 17°33′40″Ø Bjerkvik kirke.jpg
Bjørnfjell kapell Sør-Hålogaland Ofoten Narvik 68°26′07″N 18°04′06″Ø Bjornfjell kapell.jpg
Fredskapellet Sør-Hålogaland Ofoten Narvik sogn Narvik 68°26′34″N 17°27′9″Ø Fredskapellet 01.JPG
Hergot kapell Sør-Hålogaland Ofoten Narvik 68°27′0″N 17°42′38″Ø Hergot kapell.jpg
Håkvik kapell Sør-Hålogaland Ofoten Narvik har kirkegård 68°24′16″N 17°18′40″Ø
Narvik kirke Sør-Hålogaland Ofoten Narvik sogn Narvik har kirkegård 68°26′21″N 17°24′48″Ø Narvik kirke.JPG
Narvik nye kirkegård Sør-Hålogaland Narvik
Skjomen kirke Sør-Hålogaland Ofoten Skjomen sogn Narvik har kirkegård 68°15′19″N 17°24′02″Ø
Straumsnes kapell Sør-Hålogaland Narvik
Veggen kirkegård Sør-Hålogaland Narvik
Vidrek kirkegård Sør-Hålogaland Narvik
Husby kapell Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Nesna sogn Nesna Aust-Tomma og Husby kirkegårder 66°13′28″N 12°45′47″Ø Husby kapell 001.JPG
Handnesøya kapell Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Nesna sogn Nesna 66°14′7″N 13°0′15″Ø
Nesna kirke Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Nesna sogn Nesna har kirkegård 66°12′2″N 13°1′32″Ø Church of Nesna 05.jpg
Gruben kirke Sør-Hålogaland Indre Helgeland Gruben sogn Rana har kirkegård 66°18′57″N 14°11′40″Ø Church of Gruben03.JPG
Hammernes prekested Sør-Hålogaland Indre Helgeland Rana har kirkegård
Jesu kristi kirke SDH Sør-Hålogaland Rana
Mo kirke Sør-Hålogaland Indre Helgeland Mo sogn Rana har kirkegård 66°18′36″N 14°8′39″Ø Mo church Rana 08.JPG
Nevernes kirke Sør-Hålogaland Indre Helgeland Nevernes sogn Rana har kirkegård 66°22′41″N 14°34′37″Ø Nevernes church 04.jpg
Røssvoll kirke Sør-Hålogaland Indre Helgeland Røssvoll sogn Rana har kirkegård 66°21′31″N 14°19′24″Ø Røssvoll church 05.JPG
Selfors kirke Sør-Hålogaland Indre Helgeland Nord-Rana sogn Rana 66°19′30″N 14°10′13″Ø Selfors church02.JPG
Sjona gamle kirkegård Sør-Hålogaland Rana
Sjona kirke Sør-Hålogaland Indre Helgeland Nord-Rana sogn Rana har kirkegård 66°18′7″N 13°28′43″Ø Sjona church A.JPG
Straumbygda kirkegård Sør-Hålogaland Rana
Utskarpen kirkegård Sør-Hålogaland Rana
Ytteren kirke Sør-Hålogaland Indre Helgeland Nord-Rana sogn Rana 66°20′43″N 14°7′41″Ø Ytteren church10.JPG
Gjerøy kirkegård Sør-Hålogaland Rødøy
Melfjordbotn kirkegård Sør-Hålogaland Rødøy
Rødøvika kirkegård Sør-Hålogaland Rødøy
Rødøy gamle kirkegård Sør-Hålogaland Rødøy
Rødøy kirke Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Rødøy sogn Rødøy har kirkegård 66°39′33″N 13°4′38″Ø
Storseløy kirkegård Sør-Hålogaland Rødøy
Sørfjorden gamle kirkegård Sør-Hålogaland Rødøy
Sørfjorden kirke Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Rødøy indre sogn Rødøy har kirkegård 66°29′29″N 13°17′33″Ø
Tjongsfjord gamle kirkegård Sør-Hålogaland Rødøy
Tjongsfjorden kirke Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Rødøy indre sogn Rødøy har kirkegård 66°41′12″N 13°26′8″Ø
Røst gamle kirkegård Sør-Hålogaland Røst
Røst kirke Sør-Hålogaland Bodø domprosti Røst sogn Røst har kirkegård 67°31′3″N 12°7′7″Ø
Saltdal kirke Sør-Hålogaland Salten Saltdal sogn Saltdal har kirkegård 67°6′8″N 15°24′25″Ø Saltdal kyrkje.jpg
Øvre Saltdal kirke Sør-Hålogaland Salten Øvre Saltdal sogn Saltdal har kirkegård 66°57′51″N 15°18′42″Ø Ovre Saltdal kirke.jpg
Bogen kirkegård Sør-Hålogaland Sortland
Dalsand kirkegård Sør-Hålogaland Sortland
Godfjord skolekapell (nedlagt) Sør-Hålogaland Sortland
Indre Eidsfjord kirke Sør-Hålogaland Vesterålen Sortland sogn Sortland har kirkegård 68°43′38″N 15°9′2″Ø Indre Eidsfjord kirke - IMG 0088a.jpg
Sigerfjord kirke Sør-Hålogaland Vesterålen Sortland sogn Sortland har kirkegård 68°38′38″N 15°31′9″Ø
Sortland kirke Sør-Hålogaland Vesterålen Sortland sogn Sortland har kirkegård 68°42′1″N 15°24′44″Ø Sortland kyrkje cropped.jpg
Sortland kirkegård Sør-Hålogaland Sortland
Vestre Godfjord kirkegård Sør-Hålogaland Sortland
Østre Godfjord kirkegård Sør-Hålogaland Sortland
Bogen kapell Sør-Hålogaland Salten Steigen sogn Steigen 67°53′52″N 15°11′49″Ø
Furumoen kirkegård Sør-Hålogaland Steigen
Hopsvatnet kirkegård Sør-Hålogaland Steigen
Leines kirkegård Sør-Hålogaland Steigen
Leinesfjord kapell Sør-Hålogaland Salten Leiranger sogn Steigen 67°46′22″N 15°2′8″Ø
Leiranger kirke Sør-Hålogaland Salten Leiranger sogn Steigen 67°44′18″N 14°48′23″Ø
Nordfold gamle kirkegård Sør-Hålogaland Salten Steigen
Nordfold kirke Sør-Hålogaland Salten Nordfold sogn Steigen har kirkegård 67°45′40″N 15°13′37″Ø
Rødsandmoen kirkegård Sør-Hålogaland Steigen
Steigen kirke Sør-Hålogaland Salten Steigen sogn Steigen har kirkegård 67°56′10″N 14°58′46″Ø Steigen Kirke.jpg
Sørskot kapell Sør-Hålogaland Salten Leiranger sogn Steigen har kirkegård 67°48′37″N 14°47′39″Ø
Sømna kirke Sør-Hålogaland Sør-Helgeland Sømna har kirkegård 65°18′39″N 12°9′46″Ø
Vik kirkegård Sør-Hålogaland Sømna
Helland kirkegård Sør-Hålogaland Sørfold
Mørsvikbotn kapell Sør-Hålogaland Salten Sørfold sogn Sørfold har kirkegård 67°41′29″N 15°50′51″Ø Mørsvikbotn kapell.JPG
Rørstad kirke Sør-Hålogaland Salten Sørfold sogn Sørfold 67°35′21″N 15°13′30″Ø
Røsvik gamle kirkegård Sør-Hålogaland Sørfold har kirkegård
Røsvik kirke Sør-Hålogaland Salten Sørfold sogn Sørfold har kirkegård 67°28′52″N 15°28′3″Ø Roesvik kirke.jpg
Fjelldal kapell Sør-Hålogaland Ofoten Tjeldsund sogn Tjeldsund har kirkegård 68°32′53″N 16°30′55″Ø
Ramsund kapell Sør-Hålogaland Tjeldsund har kirkegård 68°29′24″N 16°31′20″Ø
Tjeldsund kirke Sør-Hålogaland Ofoten Tjeldsund sogn Tjeldsund har kirkegård 68°32′49″N 16°23′55″Ø Tjeldsund kirke fra siden.JPG
Fiskernes bedehuskapell Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Træna sogn Træna 66°35′17″N 12°14′26″Ø
Holmen kirkegård Sør-Hålogaland Træna
Husøy gamle kirkegård Sør-Hålogaland Træna
Petter Dass-kapellet Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Træna sogn Træna 66°30′10″N 12°4′54″Ø Petter Dass kapellet 04.jpg
Sanna kirkegård Sør-Hålogaland Træna
Træna kirke Sør-Hålogaland Nord-Helgeland Træna sogn Træna 66°30′4″N 12°5′54″Ø Trænkjerka.JPG
Drag/Helland kirke Sør-Hålogaland Ofoten Drag/Helland sogn Tysfjord 68°1′25″N 16°8′20″Ø Drag-Helland kirke.JPG
Kjøpsvik nye kirkegård Sør-Hålogaland Tysfjord
Kjøpsvik kirke Sør-Hålogaland Ofoten Kjøpsvik sogn Tysfjord 68°5′49″N 16°22′28″Ø Kjøpsvik kirke 01.JPG
Korsnes kirke Sør-Hålogaland Ofoten Korsnes sogn Tysfjord har kirkegård 68°15′7″N 16°3′15″Ø Korsnes kirke 01.JPG
Almåsen kirkegård Sør-Hålogaland Vefsn
Dolstad kirke Sør-Hålogaland Indre Helgeland dolstad sogn Vefsn har kirkegård 65°50′34″N 13°12′15″Ø Dolstad k3.JPG
Drevja kirke Sør-Hålogaland Indre Helgeland Drevja sogn Vefsn har kirkegård 65°58′58,577″N 13°15′58,921″Ø Drevja kirke.JPG
Elsfjord kirke Sør-Hålogaland Indre Helgeland Elsfjord sogn Vefsn har kirkegård 66°06′14″N 13°32′43″Ø Elsfjord church A.JPG
Vega kirke Sør-Hålogaland Sør-Helgeland Vega sogn Vega har kirkegård 65°40′32″N 11°57′44″Ø
Ylvingen kapell Sør-Hålogaland Sør-Helgeland Vega sogn Vega har kirkegård 65°38′8″N 12°10′16″Ø
Borge kirke Sør-Hålogaland Lofoten Borge sogn Vestvågøy har kirkegård 68°14′43″N 13°46′19″Ø Borge krk.(Nordl).JPG
Buksnes kirke Sør-Hålogaland Lofoten Buksnes sogn Vestvågøy har kirkegård 68°7′2″N 13°33′39″Ø Buksnes kirke.jpg
Hol kirke Sør-Hålogaland Lofoten Hol sogn Vestvågøy 68°8′21″N 13°38′32″Ø
Knutstad kapell Sør-Hålogaland Lofoten Borge sogn Vestvågøy 68°16′23″N 13°55′58″Ø
Stamsund kirke Sør-Hålogaland Lofoten Stamsund sogn Vestvågøy har kirkegård 68°8′40″N 13°50′23″Ø Stamsund kirke.JPG
Unstad kirkegård Sør-Hålogaland Vestvågøy Unnstad kyrkjegaard.jpg
Urnelunden kirkegård Sør-Hålogaland Vestvågøy
Valberg kirke Sør-Hålogaland Lofoten Valberg sogn Vestvågøy har kirkegård 68°11′32″N 13°56′34″Ø Valberg kirke.jpg
Vik kirkegård Sør-Hålogaland Vestvågøy
Hamnøy kirkegård Sør-Hålogaland Vevelstad
Vevelstad kirke Sør-Hålogaland Sør-Helgeland Vevelstad sogn Vevelstad har kirkegård 65°42′32″N 12°27′18″Ø
Visthus kirkegård Sør-Hålogaland Vevelstad
Værøy gamle kirke Sør-Hålogaland Bodø domprosti Værøy sogn Værøy har kirkegård 67°41′34″N 12°42′33″Ø Vaeroey gamle kirke.jpg
Værøy nye kirke Sør-Hålogaland Bodø domprosti Værøy sogn Værøy 67°39′55″N 12°41′42″Ø Vaeroy kirke.jpg
Digermulen kirke Sør-Hålogaland Lofoten Svolvær sogn Vågan har kirkegård 68°18′44″N 14°59′6″Ø
Gimsøy gamle kirkegård Sør-Hålogaland Vågan
Gimsøy kirke Sør-Hålogaland Lofoten Gimsøy og Strauman Vågan har kirkegård 68°19′14″N 14°14′29″Ø Gimsoy kirke.jpg
Henningsvær kirke Sør-Hålogaland Lofoten Henningsvær sogn Vågan 68°9′6″N 14°11′54″Ø Henningsvær kirke.JPG
Sildpollnes kirke Sør-Hålogaland Lofoten Svolvær sogn Vågan 68°19′20″N 14°43′12″Ø Sildpollnes kapell 1.jpg
Strandlandet kirke Sør-Hålogaland Lofoten Strandlandet sogn Vågan har kirkegård 68°23′34″N 14°28′7″Ø
Svolvær kirke Sør-Hålogaland Lofoten Svolvær sogn Vågan har kirkegård 68°14′1″N 14°33′47″Ø Svolvær kirke.JPG
Strauman kirke Sør-Hålogaland Lofoten Gimsøy og Strauman Vågan har kirkegård 68°17′9″N 14°20′52″Ø
Vågan kirke Sør-Hålogaland Lofoten Vågan sogn Vågan 68°12′57″N 14°29′0″Ø Lofotkatedralen.jpg
Alsvåg kirke Sør-Hålogaland Vesterålen Øksnes sogn Øksnes har kirkegård 68°54′1″N 15°16′37″Ø IMG 1585a - Alsvåg kirke.jpg
Gamle Gisløya kirkegård Sør-Hålogaland Øksnes nedlagt
Klo kirkegård Sør-Hålogaland Øksnes
Langenes kirke Sør-Hålogaland Vesterålen Øksnes sogn Øksnes nedlagt kirkegård 69°1′8″N 15°9′21″Ø IMG 1430a - Langenes kirke.jpg
Myre kirke Sør-Hålogaland Vesterålen Øksnes sogn Øksnes har kirkegård 68°55′6″N 15°4′53″Ø IMG 1616a - Myre kirke.jpg
Øksnes kirke Sør-Hålogaland Vesterålen Øksnes sogn Øksnes har kirkegård 68°52′38″N 14°58′20″Ø Oksnes kirke.JPG

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Commons-logo.svg Commons: Kategori:Churches of Nordland – bilder, video eller lyd