Liste over kirker i Møre og Romsdal

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Kartvisning Vis alle koordinater  : OSM eller Bing

Liste over kirker i Møre og Romsdal lister kirkebygg knyttet til Den norske kirke og andre kirkebygg i Møre og Romsdal.

Kart over prostier i Møre bispedømme:

██ Ytre Nordmøre prosti

██ Indre Nordmøre prosti

██ Molde domprosti

██ Indre Romsdal prosti

██ Nordre Sunnmøre prosti

██ Austre Sunnmøre prosti

██ Søre Sunnmøre prosti

Kirke Byggeår Bispedømme/organisasjon Prosti/kirkesamfunn Sogn Kommune Diverse Koordinater Bilde
Aukra kirke 1835 Møre Molde domprosti Aukra Aukra 62°47′25,944″N 6°55′2,1612″Ø
Aure kirke 1727 Møre Ytre Nordmøre Aure Aure 63°15′56,772″N 8°31′41,293″Ø Aure-kirke-Aure.JPG
Gullstein kirke 1864 Møre Ytre Nordmøre Tustna Aure 63°12′19,703″N 8°9′9,1512″Ø caption=foto Olve Utne
Stemshaug kirke 1908 Møre Ytre Nordmøre Stemshaug Aure 63°19′40″N 8°41′44″Ø Stemshaug-Aure-Norway.JPG
Sør-Tustna kapell 1952 Møre Ytre Nordmøre Aure Ikke kirkegård 63°09′51″N 7°56′46″Ø
Bremsnes kirke 1771 Møre Ytre Nordmøre Bremsnes Averøy 63°5′17,639″N 7°39′34,312″Ø foto Cato Edvardsen
Kornstad kirke 1871 Møre Ytre Nordmøre Kornstad Averøy 62°57′51,394″N 7°27′20,149″Ø Kornstad kirke 01sept2008.jpg
Kvernes kirke 1893 Møre Ytre Nordmøre Kvernes Averøy 63°00′19″N 7°43′18″Ø Kvernes kirke fra syd.jpg
Kvernes stavkirke 1300 Møre Ytre Nordmøre Averøy Fortidsminneforeningen. Sent 1300-tall 63°00′19″N 7°43′19″Ø foto Frode Inge Helland
Langøy kapell 1935 Møre Ytre Nordmøre Averøy 63°3′52,37″N 7°29′57,18″Ø
Eide kirke 1871 Møre Ytre Nordmøre Eide Eide 62°55′0,46560″N 7°26′40,600″Ø Eide-kirke-paa-Nordmore.jpg
Gaustad kapell 1871 Møre Ytre Nordmøre Eide Eide drives av stiftelse 62°59′40″N 7°17′35″Ø
Bud kirke 1717 Møre Molde domprosti Bud Fræna 62°54′28,951″N 6°54′37,440″Ø foto: Halvard Hatlen
Hestad kirkegård 62°47′14″N 7°04′10″Ø
Hustad kirke 1874 Møre Molde domprosti Hustad Fræna har kirkegård 62°57′22,176″N 7°5′49,805″Ø Hustad kirke.jpg
Myrbostad kirke 1880 Møre Molde domprosti Vågøy og Myrbostad Fræna har kirkegård 62°51′8,3736″N 7°12′59,918″Ø Myrbostad-kirke-Norway-05-2007.JPG
Nordre Bjørnsund kapell 1907/1951 Møre Fræna 62°53′33″N 6°49′37″Ø
Tornes gamle kirkegård Møre Fræna 62°50′45″N 7°01′35″Ø
Tornes nye kirkegård Møre Fræna 62°50′39″N 7°02′44″Ø
Vågøy kirke 1904 Møre Molde domprosti Vågøy og Myrbostad Fræna har kirkegård 62°49′21,169″N 7°1′47,557″Ø Vågøy kirke fra RA.jpg
Giske kirke 1130 Møre Nordre Sunnmøre Giske Giske har kirkegård 62°29′54,132″N 6°2′57,649″Ø Giske kyrkje Wilse.jpeg
Godøy kapell 1953 Møre Nordre Sunnmøre Giske har kirkegård 62°28′5,6388″N 6°0′54,054″Ø Godøy kirke.jpg
Valderøy kirke 1961 Møre Nordre Sunnmøre Valderøy Giske har kirkegård 62°30′10,681″N 6°7′48,101″Ø Valderøy kirke fra RA.jpg
Vigra kirke 1894 Møre Nordre Sunnmøre Vigra Giske har kirkegård 62°33′49,018″N 6°4′41,470″Ø Vigra kirke crop.jpg
Batnfjord kirkegård Møre Gjemnes 62°53′09″N 7°39′55″Ø Batnfjord-graveyard.jpg
Flemma kirkegård Møre Gjemnes 62°55′55″N 8°04′52″Ø Flemma-kirkegaard-Norway.jpg
Gjemnes kirke 1893 Møre Indre Nordmøre Gjemnes Gjemnes har kirkegård 62°57′48,020″N 7°46′41,952″Ø Gjemnes-kirke-Norway.JPG
Osmarka bedehus og kapell 1912 Møre Indre Nordmøre Gjemnes Gjemnes har kirkegård 62°51′55″N 7°52′31″Ø Osmarka-kapell-Gjemnes-Norw.jpg
Øre kirke 1865 Møre Indre Nordmøre Øre Gjemnes har kirkegård 62°55′11,719″N 7°45′12,964″Ø Orekirke-Gjemnes-Norway.jpg
Halsa kirke 1724 Møre Indre Nordmøre Halsa Halsa har kirkegård 63°4′32,873″N 8°14′47,807″Ø Halsa-kirke-Halsa.JPG
Valsøyfjord kirke 1863 Møre Indre Nordmøre Valsøyfjord Halsa har kirkegård 63°8′16,498″N 8°29′27,809″Ø Valsoyfjord-Halsa-norway.JPG
Brattvåg kirke 1977 Møre Nordre Sunnmøre Brattvåg Haram har kirkegård 62°36′7″N 6°26′29″Ø Brattvåg kyrkje.jpg
Fjørtoft kirke 1878 Møre Nordre Sunnmøre Fjørtoft Haram har kirkegård 62°42′22,597″N 6°22′29,341″Ø Fjørtoft kirke fra RA.jpg
Hamnsund kirke 1875 Møre Nordre Sunnmøre Hamnsund Haram har kirkegård 62°31′55″N 6°16′7,6″Ø Hamnsund kirke i Søvik.jpg
Haram kirke 1838 Møre Nordre Sunnmøre Haram Haram har kirkegård 62°37′53,616″N 6°16′23,495″Ø
Haram gamle kirkegård Haram 62°39′17″N 6°11′33″Ø
Hildre kirke 1934 Møre Nordre Sunnmøre Brattvåg Haram har kirkegård 62°36′24,944″N 6°19′51,139″Ø Hildre kapell.jpg
Lepsøy kapell 1896 Møre Nordre Sunnmøre Haram har kirkegård 62°36′57″N 6°12′39″Ø
Longva kirkegård 62°39′39″N 6°18′03″Ø
Vatne kirke 1868 Møre Nordre Sunnmøre Vatne Haram har kirkegård 62°33′17,122″N 6°36′24,851″Ø Vatne kyrkje.jpg
Hareid kirke 1877 Møre Søre Sunnmøre Hareid Hareid har kirkegård 62°22′2,8164″N 6°1′45,962″Ø Hareid kirke.jpg
Flussund kirkegård Møre Herøy 62°20′33″N 5°40′18″Ø
Herøy gamle kirkegård Møre Herøy 62°18′51″N 5°41′02″Ø
Herøy kirke 2003 Møre Søre Sunnmøre Herøy Herøy 62°20′07″N 5°38′10″Ø Herøy kyrkje.JPG
Indre Herøy kirke 1916 Møre Søre Sunnmøre Indre Herøy Herøy 62°18′13,277″N 5°43′35,846″Ø Indre Herøy kyrkje.JPG
Kvalsund kirkegård Møre Herøy 62°20′31″N 5°36′05″Ø
Leikanger kirke 1807 Møre Søre Sunnmøre Leikanger Herøy har kirkegård 62°14′57,786″N 5°46′53,598″Ø Leikanger church.JPG
Moltu kirkegård Møre Herøy 62°17′55″N 5°38′37″Ø
Remøy kirkegård Møre Herøy 62°21′42″N 5°38′47″Ø
Runde kirkegård Møre Herøy 62°23′22″N 5°38′32″Ø
Tjørvåg kirkegård Møre Herøy 62°16′41″N 5°44′30″Ø
Bolga gravsted Møre Kristiansund 63°04′56″N 7°46′02″Ø
Frei kirke 1897 Møre Ytre Nordmøre Frei Kristiansund har kirkegård 63°1′28″N 7°48′11″Ø Frei Kirke 4.jpg
Gomalandet kirkegård Møre Kristiansund 63°07′07″N 7°44′34″Ø
Grip stavkirke 1470 Møre Ytre Nordmøre Kristiansund Kristiansund 63°13′11,021″N 7°35′36,542″Ø Grip stavkirke.jpg
Jesu kristi kirke SDH Jesu Kristi kirke av siste dagers hellige Kristiansund
Kirkelandet kirke 1964 Møre Ytre Nordmøre Kristiansund Kristiansund 63°6′52″N 7°43′33″Ø Kirkirk-profil-P7130111.JPG
Kristiansund kapell Møre Kristiansund Kirkelandet gravsted 63°07′01″N 7°42′29″Ø KirkelandetKrematorium-Krsu.jpg
Nordlandet kirke 1914 Møre Ytre Nordmøre Nordlandet Kristiansund 63°6′33″N 7°44′52″Ø Nordlandet kirke.JPG
St. Eystein kirke (Kristiansund) 1958 Trondheim Stift Kristiansund 63°07′03″N 7°43′37″Ø
Nord-Heggdal kirke 1974 Møre Molde domprosti Midsund Midsund har kirkegård 62°42′2,1924″N 6°54′7,7796″Ø Nord heggdal kapell.jpg
Otrøy kirke 1878 Møre Molde domprosti Midsund Midsund har kirkegård 62°41′58,790″N 6°42′20,808″Ø Otrøy kirke.jpg
Sundsbø kirkegård Møre Midsund 62°44′46″N 6°54′40″Ø
Søre Midøy kirkegård Møre Midsund 62°39′28″N 6°35′47″Ø
Bergmo småkirke 1981 Møre Molde domprosti Molde 62°44′47,443″N 7°13′28,963″Ø
Kleive kirke 1858 Møre Molde domprosti Kleive Molde har kirkegård 62°47′56,458″N 7°39′19,480″Ø Kleive-kirke-Norway.jpg
Nordbyen kirke 1995/2006 Møre Molde domprosti Bolsøy Molde 62°45′18″N 7°13′32″Ø
Molde domkirke 1957 Møre Molde domprosti Molde Molde 62°44′18″N 7°09′39″Ø Moldedomkirke.jpg
Molde kirkegård Møre Molde domprosti Molde 62°44′20″N 7°09′16″Ø Kapell-Molde-nedre-kirkegar.jpg
Romsdalsmuseets kapell Møre Molde domprosti Molde
Røbekk kirke 1898 Møre Molde domprosti Bolsøy Molde har kirkegård 62°45′09″N 7°17′38″Ø Robekk-kirke2-Molde-Norway.jpg
Røvik kirke 1905 Møre Molde domprosti Røvik og Veøy Molde har kirkegård 62°43′56,636″N 7°25′28,913″Ø Rovik-kirke-Norway.jpg
Sekken kirke 1908 Møre Molde domprosti Sekken Molde 62°39′38,110″N 7°22′55,654″Ø Sekken kirke vest.jpg
Sølsnes kirkegård (Veøy kirke) Møre Molde domprosti Molde
Tøndergård kirkegård Møre Molde domprosti Molde 62°44′32″N 7°12′33″Ø TøndergårdGravplass.jpg
Veøy gamle kirke 1200 Møre Molde domprosti Røvik og Veøy Molde 62°40′28″N 007°25′39″Ø 1967VeøyChurchInterior.JPG
Veøy kirke (Sølsnes) 1907 Møre Molde domprosti Røvik og Veøy Molde har kirkegård 62°41′8,1852″N 7°27′15,512″Ø Veoy-Molde-kirke-05-2007.JPG
St. Sunniva kirke 1957 Trondheim Stift Molde 62°44′17″N 7°09′14″Ø Katolsk-kirke-Molde.jpg
Eikesdal kirke 1866 Møre Indre Romsdal Eikesdal Nesset har kirkegård 62°28′1″N 8°11′21″Ø Eikesdal kyrkje 1924 Wilse.jpeg
Nesset kirke (Eidsvåg) 1878 Møre Indre Romsdal Nesset Nesset har kirkegård 62°46′39,184″N 8°4′10,823″Ø Eidsvaag-kirke-Nesset-2.jpg
Rød kirkegård Møre Nesset 62°46′20,384″N 7°57′34,927″Ø
Sira kirke 1869 Møre Indre Romsdal Eresfjord Nesset har kirkegård 62°39′58,561″N 8°6′46,397″Ø Sira-kirke-Nesset.jpg
Tjelle kirkegård Møre Nesset 62°46′03″N 7°53′59″Ø
Vistdal kirke 1869 Møre Indre Romsdal Vistdal Nesset har kirkegård 62°43′14″N 7°56′9″Ø Vistdal-kirke-Nesset.jpg
Norddal kirke 1782 Møre Austre Sunnmøre Norddal Norddal har kirkegård 62°15′21,953″N 7°14′14,078″Ø Dale (Norddal) kyrkje.jpg
Sylte kirke 1863 Møre Austre Sunnmøre Norddal Norddal har kirkegård 62°17′57,192″N 7°15′48,010″Ø Sylte kirke.jpg
Eid kirke 1797 Møre Indre Romsdal Eid og Holm Rauma har kirkegård 62°35′22,373″N 7°29′50,935″Ø
Grytten kirke 1829 Møre Indre Romsdal Grytten Rauma har kirkegård 62°33′10,285″N 7°40′21,277″Ø Gryttenkirke-Aandalsnes-Norway.jpg
Hen kirke 1831 Møre Indre Romsdal Hen Rauma har kirkegård 62°34′39,119″N 7°47′28,921″Ø Henkirke-1-Norway.jpg
Holm kirke 1907 Møre Indre Romsdal Eid og Holm Rauma har kirkegård 62°40′37,128″N 7°34′5,5452″Ø Holm-kirke-Rauma-1.jpg
Innfjorden bedehuskapell 1976 Møre Indre Romsdal Voll Rauma privateid; ikke kirkegård 62°29′34″N 7°33′35″Ø
Kors gamle kirkegård Møre Rauma 62°25′52″N 7°57′15″Ø Kors gamle kyrkjegard Flatmark.JPG
Kors kirke 1797/1902 Møre Indre Romsdal Kors Rauma har kirkegård 62°26′17,034″N 7°51′1,5048″Ø Kors-kirke-Norway.jpg
Rødven kirke 1907 Møre Indre Romsdal Eid og Holm Rauma har kirkegård 62°37′29″N 7°29′38″Ø Rodven-kirker-Rauma.jpg
Rødven stavkirke 1300 Møre Indre Romsdal Eid og Holm Rauma 62°37′27″N 7°29′37″Ø 2007 06 10 Rodven stavkirke.jpg
Sandnes kirkegård Møre Rauma 62°37′53″N 7°31′11″Ø Sandnes-gravyard-Rauma-NO.jpg
Togkapellet 2003 Møre Rauma Togkapellet-Rauma-Norway.JPG
Voll kirke 1896 Møre Indre Romsdal Voll Rauma har kirkegård 62°31′58″N 7°26′39″Ø Voll.jpg
Vågstranda kirke 1870 Møre Indre Romsdal Vågstranda Rauma har kirkegård 62°36′20,394″N 7°19′18,124″Ø Vagstrandachurch.jpg
Øverdalen kirke 1902 Møre Indre Romsdal Øverdalen Rauma har kirkegård 62°20′8,17″N 8°4′6,63″Ø Overdalen-kapell-Romsdalen.JPG
Åndalsnes gravlund Møre Rauma kirkegård 62°33′53″N 7°40′54″Ø Aandalsnes-gravlund-norway.jpg
Rindal kirke 1874 Møre Indre Nordmøre Rindal Rindal har kirkegård 63°3′5,5332″N 9°12′35,914″Ø Rindal kirke 2012.jpg
Øvre Rindal kirke 1911 Møre Indre Nordmøre Rindal Rindal har kirkegård 63°5′52,314″N 9°19′18,836″Ø Øvre Rindal kapell 2012.jpg
Gjersvik kirkegård Møre Sande 62°15′20″N 5°35′14″Ø
Gursken kirke 1919 Møre Søre Sunnmøre Gursken Sande har kirkegård 62°13′48,702″N 5°37′12,695″Ø Gursken kirke.jpg
Larsnes kapell 1989 Møre Søre Sunnmøre Sande har kirkegård 62°12′05″N 5°34′49″Ø
Sande kirke 1880 Møre Søre Sunnmøre Sande Sande har kirkegård 62°14′26,704″N 5°26′34,940″Ø Sande kirke fra RA.jpg
Harøy kirke 1934 Møre Molde domprosti Sandøy Sandøy har kirkegård 62°45′41,908″N 6°27′30,917″Ø Harøy kirke fra RA.jpg
Myklebost kirkegård Møre Sandøy
Ona kirkegård Møre Sandøy 62°51′20″N 6°32′53″Ø
Sandøy kirke 1812 Møre Molde domprosti Sandøy Sandøy har kirkegård 62°49′08″N 6°35′03″Ø Sandøy Kirke, Møre og Romsdal.jpg
Skodje kirke 1860 Møre Austre Sunnmøre Skodje Skodje har kirkegård 62°30′21,524″N 6°41′51,144″Ø Skodje kirke.JPG
Aunvågen kirkegård Møre Smøla 63°26′59″N 7°59′38″Ø
Brattvær kirke 1917 Møre Ytre Nordmøre Brattvær Smøla 63°24′23,713″N 7°48′20,830″Ø Brattvær.kirke.JPG
Dyrnes kirkegård Møre Smøla
Edøy gamle kirke 1190 Møre Ytre Nordmøre Edøy Smøla har kirkegård 63°17′7,9656″N 8°7′51,866″Ø Edoey gl krk ne.jpg
Edøy kirke 1885 Møre Ytre Nordmøre Edøy Smøla 63°20′2,2344″N 8°3′57,690″Ø Edøy kirke.jpg
Ersnes kirkegård Møre Smøla 63°22′13″N 7°50′31″Ø
Gjelberg kirkegård Møre Smøla 63°22′23″N 7°50′19″Ø
Hopen kirke 1892 Møre Ytre Nordmøre Hopen Smøla 63°27′57,064″N 8°0′47,351″Ø Hopen.kirke.JPG
Lillenes kirkegård Møre Smøla 63°25′47″N 7°54′48″Ø
Rokstad kirkegård Møre Smøla 63°24′46″N 8°09′01″Ø
Råket kirkegård Møre Smøla 63°24′23″N 7°50′26″Ø
Sætran kirkegård Møre Smøla 63°27′14″N 8°03′23″Ø
Veideholmen kirkegård Møre Smøla 63°30′45″N 7°57′35″Ø
Vollan kirkegård Møre Smøla 63°24′40″N 7°49′51″Ø
Ødegård gamle kirkegård Møre Smøla 63°20′00″N 8°04′04″Ø
Ødegård nye kirkegård Møre Smøla 63°20′07″N 8°03′46″Ø
Dyrkorn bedehuskapell Møre Stordal
Stordal gamle kirke 1789 Møre Austre Sunnmøre Stordal Stordal har kirkegård 62°23′02″N 7°00′52″Ø Stordal-gamlekyrkje-HH.jpg
Stordal kirke 1907 Møre Austre Sunnmøre Stordal Stordal har kirkegård 62°22′56,687″N 7°0′1,2636″Ø Stordalkyrkje1-HH.jpg
Geiranger kirke 1842 Møre Austre Sunnmøre Geiranger Stranda har kirkegård 62°5′55,471″N 7°12′25,312″Ø Geiranger kirke.jpg
Jogardsbøen gravplass Møre Stranda 62°04′46″N 6°52′43″Ø
Liabygda kirke 1917 Møre Austre Sunnmøre Liabygda Stranda har kirkegård 62°18′41,994″N 7°3′58,568″Ø Liabygdakyrkje-HH.jpg
Stranda kirke 1838 Møre Austre Sunnmøre Stranda Stranda har kirkegård 62°18′30,510″N 6°56′50,924″Ø Strandakyrkje-HH.jpg
Sunnylven kirke 1859 Møre Austre Sunnmøre Sunnylven Stranda 62°5′6,8784″N 6°51′59,238″Ø Sunnylven kirke  Foto: Miguel Angel Barroso Lorenzo
Ødegård gravplass Møre Stranda 62°18′59″N 6°56′05″Ø
Indre Sula kirke 1984 Møre Nordre Sunnmøre Sula Sula har kirkegård 62°25′39,281″N 6°17′59,284″Ø Sula Kirke.jpg
Langevåg kirke 1948 Møre Nordre Sunnmøre Sula Sula har kirkegård 62°26′22,751″N 6°12′18,774″Ø Langevåg kirke fra RA.jpg
Gjøra kapell 1935 Møre Indre Nordmøre Sunndal har kirkegård 62°32′58,891″N 9°6′47,372″Ø Gjøra kapell.jpg
Hov kirke 1887 Møre Indre Nordmøre Hov Sunndal har kirkegård 62°40′21,241″N 8°34′12,083″Ø Hov kirke 2013.jpg
Hovslykkja kirkegård Møre Sunndal 62°40′28″N 8°34′26″Ø
Løkja kirkegård Møre Sunndal 62°39′11″N 8°41′09″Ø
Romfo kirke 1821 Møre Indre Nordmøre Romfo Sunndal har kirkegård 62°36′9,0180″N 8°56′21,977″Ø Romfo i Sunndal  Foto: Vidar Iversen
Øksendal kirke 1894 Møre Indre Nordmøre Øksendal Sunndal har kirkegård 62°42′58,864″N 8°25′52,752″Ø Øksendal kirke.jpg
Ålvundeid kirke 1848 Møre Indre Nordmøre Ålvundeid Sunndal har kirkegård 62°45′56,614″N 8°32′10,957″Ø Ålvundeid kyrkje (11867373135).jpg
Mo kirke 1728 Møre Indre Nordmøre Mo Surnadal har kirkegård 63°0′0,52920″N 8°58′3,3240″Ø Mo kirke Surnadal.jpg
Ranes kirke 1869 Møre Indre Nordmøre Ranes Surnadal har kirkegård 62°58′34,082″N 8°46′18,826″Ø Ranes kyrkje.jpg
Stangvik kirke 1897 Møre Indre Nordmøre Stangvik Surnadal har kirkegård 62°55′1,5924″N 8°27′34,103″Ø Stangvik kyrkje3.jpg
Todalen kirke 1861 Møre Indre Nordmøre Todalen Surnadal har kirkegård 62°48′49,550″N 8°42′58,601″Ø Todalen kirke fra RA.jpg
Øye kirke 1871 Møre Indre Nordmøre Øye Surnadal har kirkegård 62°58′50,927″N 8°43′8,4900″Ø Øye-Church-Surnadal-Norway.jpg
Åsskard kirke 1875 Møre Indre Nordmøre Åsskard Surnadal har kirkegård 63°1′4,4760″N 8°29′47,587″Ø Åsskard-Church-Surnadal-Norway.jpg
Ikornnes kirke 1978 Møre Austre Sunnmøre Ikornnes Sykkylven 62°22′56″N 6°33′06″Ø
Sykkylven kirke 1990 Møre Austre Sunnmøre Sykkylven Sykkylven har kirkegård 62°23′40,222″N 6°34′55,862″Ø Sykkylven kirke.jpg
Hanem gravplass Møre Tingvoll har gravplass
Straumsnes kirke 1864 Møre Indre Nordmøre Straumsnes Tingvoll har kirkegård 63°3′10,012″N 8°1′26,900″Ø Straumsnes kirke.jpg
Tingvoll kirke 1180 Møre Indre Nordmøre Tingvoll Tingvoll har kirkegård 62°54′42,458″N 8°10′52,972″Ø Tingvoll kirke.jpg
Torjulvågen gravplass Møre Tingvoll har gravplass
Ulstein gamle kirkegård Ulstein Møre Ulstein
Ulstein kirke 1849 Møre Søre Sunnmøre Ulstein Ulstein har kirkegård 62°20′39,091″N 5°50′45,960″Ø Ulstein kyrkje.jpg
Ulstein kirkegård Osnes Møre Ulstein 62°20′38″N 5°49′38″Ø Osnes kirkegård.jpg
Fiskåbygd gravsted Møre Vanylven 62°05′58″N 5°34′16″Ø
Rovde kirke 1872 Møre Søre Sunnmøre Rovde Vanylven har kirkegård 62°10′33,888″N 5°44′22,812″Ø Rovde kirke.jpg
Sankt Jetmund kirke 1155/1957 Møre Søre Sunnmøre Vanylven Vanylven har kirkegård 62°2′23,582″N 5°31′9,3252″Ø Åheim Sankt Jetmund.jpg
Syvde kirke 1837 Møre Søre Sunnmøre Syvde Vanylven har kirkegård 62°5′27,28″N 5°44′38,56″Ø Syvde kirke.jpg
Vanylven kirke 1863 Møre Søre Sunnmøre Vanylven Vanylven har kirkegård 62°4′28,682″N 5°31′31,570″Ø  Foto: Henny Stokseth
Åram kirke 1927 Møre Søre Sunnmøre Åram Vanylven har kirkegård 62°11′52,318″N 5°29′25,501″Ø Åram kyrkje (1).jpg
Fiksdal kirke 1866 Møre Indre Romsdal Fiksdal Vestnes har kirkegård 62°36′59,058″N 6°51′34,520″Ø Fiksdal kirke fra RA.jpg
Tresfjord kirke 1828 Møre Indre Romsdal Tresfjord Vestnes har kirkegård 62°31′19″N 7°8′17″Ø Tresfjord kirke innvendig.jpg
Vestnes kirke 1872 Møre Indre Romsdal Vestnes Vestnes har kirkegård 62°37′38,842″N 7°5′5,3088″Ø Vestneskirke-HH.jpg
Vike kirke 1970 Møre Indre Romsdal Vike Vestnes har kirkegård 62°36′46,548″N 7°8′35,423″Ø Vike kyrkje.jpg
Austefjord kirke 1774/1879 Møre Søre Sunnmøre Austefjord Volda har kirkegård 62°3′42,365″N 6°19′33,834″Ø Austefjord kirke.jpg
Dalsfjord kirke 1910 Møre Søre Sunnmøre Dalsfjord Volda har kirkegård 62°7′27,970″N 5°56′36,974″Ø Dalsfjord kirke crop.jpg
Folkestad gravplass Møre Volda 62°07′13″N 6°01′44″Ø Folkestad gravplass.jpg
Helgatun kapell 1968 Møre Volda 62°09′18″N 6°10′35″Ø Helgatun kapell.JPG
Kilsfjord kirke 1974 Møre Søre Sunnmøre Kilsfjord Volda har kirkegård 62°3′51,631″N 6°3′52,031″Ø Kilsfjord kirke.JPG
Leirshaugen gravplass Møre Volda 62°08′24″N 6°05′05″Ø Leirshaugen gravplass.jpg
Lid gravplass Møre Volda 62°12′17″N 5°58′14″Ø
Volda frikirke Frikirken Volda Volda frikirke.jpg
Volda kirke 1932 Møre Søre Sunnmøre Volda Volda har kirkegård 62°8′43,069″N 6°4′1,9200″Ø Voldskyrkja.JPG
Vaksvika sportskapell 1961 Møre Ørskog ikke kirkegård 62°27′26″N 6°58′26″Ø
Ørskog kirke 1873 Møre Austre Sunnmøre Ørskog Ørskog har kirkegård 62°28′43,338″N 6°48′43,956″Ø Orskogkyrkje1-Sjoholt-HH.jpg
Bjørke kirke 1919 Møre Søre Sunnmøre Storfjorden Ørsta har kirkegård 62°6′25,542″N 6°33′21,928″Ø Bjorkekyrkje.jpg
Bondalseidet sportskapell 1972 Møre Ørsta ikke kirkegård 62°09′03″N 6°17′01″Ø Bondalseidkapell.JPG
Hjørundfjord kirke 1880 Møre Søre Sunnmøre Hjørundfjord Ørsta har kirkegård 62°12′13,068″N 6°28′10,466″Ø Hjfjord kyrkje.JPG
Vartdal kirke 1876 Møre Søre Sunnmøre Vartdal Ørsta har kirkegård 62°19′27,930″N 6°8′28,885″Ø Vartdalkyrkje2.jpg
Ørsta frikirke Frikirken Ørsta Ørsta frikirke.jpg
Ørsta kirke 1864 Møre Søre Sunnmøre Ørsta Ørsta har kirkegård 62°12′0,38880″N 6°7′46,862″Ø Ørsta kirke.jpg
Blindheim bedehuskapell Møre Nordre Sunnmøre Ålesund 62°26′26″N 6°22′41″Ø
Borgund kirke 1200 Møre Nordre Sunnmøre Borgund Ålesund har kirkegård 62°27′58,889″N 6°14′1,0500″Ø Borgund kyrkje i Aalesund.jpg
Ellingsøy kirke 1998 Møre Nordre Sunnmøre Ellingsøy Ålesund Slotsvik kirkegård 62°29′32″N 6°16′18″Ø
Filadelfia Ålesund Pinsebevegelsen i Norge Ålesund 62°27′56″N 6°20′39″Ø
Hatlehol gravlund 62°26′06″N 6°23′35″Ø
Nordre kapell Møre Nordre Sunnmøre Ålesund Nordre gravlund 62°28′36″N 6°09′59″Ø
Nørve kapell Møre Nordre Sunnmøre Ålesund Nørve kirkegård 62°28′20″N 6°13′42″Ø
Rikets sal Jehovas vitner Ålesund 62°28′05″N 6°15′01″Ø
Skarbøvik kirke 1995 Møre Nordre Sunnmøre Ålesund Ålesund 62°27′57″N 6°06′38″Ø
Spjelkavik kirke 1987 Møre Nordre Sunnmøre Spjelkavik Ålesund 62°28′3,6372″N 6°20′52,087″Ø Spjelkavik kirke.jpg
Volsdalen kirke 1974 Møre Nordre Sunnmøre Volsdalen Ålesund 62°28′17,062″N 6°11′19,450″Ø Alesund - Voldsdalen kirke - Exterior - 2.jpg
Vår Frue kirke Trondheim Stift Ålesund Sogn Ålesund 62°28′15″N 6°14′31″Ø
Ålesund frikirke Frikirken Ålesund 62°28′28″N 6°09′29″Ø
Ålesund kirke 1909 Møre Nordre Sunnmøre Ålesund Ålesund Vestre kirkegård 62°28′16″N 6°08′46″Ø Ålesund church 10 July 2008.jpg

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]