Liste over kirker i Rogaland

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Liste over kirker i Rogaland lister kirkebygg i Den norske kirke og andre kristne kirkebygg i Rogaland.

Kirke Byggeår Bispedømme/organisasjon Prosti/kirkesamfunn Sogn Kommune Diverse Koordinater Bilde
Bjerkreim kirke 1835 Stavanger Dalane Bjerkreim Bjerkreim har kirkegård 58°35′1,6″N 6°4′37″Ø 83896 Bjerkreim kirke fra RA.jpg
Ivesdal kapell 1876 Stavanger Dalane Bjerkreim Bjerkreim har kirkegård 58°41′16″N 6°9′34″Ø Ivesdal kapell.jpg
Ørsdalen gravplass 1978 Stavanger Bjerkreim 58°40′42″N 6°24′14″Ø
Ørsdalen kapell 1978 Stavanger Bjerkreim 58°40′28,783″N 6°23′35,466″Ø
Bokn kirke 1847 Stavanger Haugaland Bokn Bokn har kirkegård 59°13′25,799″N 5°26′26,905″Ø Bokn kirke  Foto: Tor-Egil Farestveit
Bakkebø kirke 1960 Stavanger Dalane Egersund Eigersund 58°28′15″N 6°01′21″Ø Bakkebø kirke.JPG
Egersund kirke 1623 ca Stavanger Dalane Egersund Eigersund har kirkegård 58°27′07″N 6°00′00″Ø Egersund kirke 01.jpg
Eigerøy kirke 1998 Stavanger Dalane Eigersund 58°26′53″N 5°58′35″Ø Eigerøy kirke.JPG
Helleland kirke 1832 Stavanger Dalane Helleland Eigersund har kirkegård 58°31′14,146″N 6°6′56,189″Ø Helleland Kirke.jpg
Bjergøy gravplass Stavanger Finnøy 59°15′56″N 5°51′29″Ø
Fogn kirke 1991 Stavanger Tungenes Talgje Finnøy har kirkegård 59°8′47,2″N 5°54′41,3″Ø
Halsne kirkegård Stavanger Finnøy 59°12′03″N 5°56′39″Ø
Hesby kirke 1200-tallet Stavanger Tungenes Hesby Finnøy har kirkegård 59°10′34,608″N 5°48′49,781″Ø Hesby kyrkje.jpg
Jørstad kirke 1929 Stavanger Tungenes Sjernarøy Finnøy har kirkegård 59°16′35″N 5°57′21″Ø Jorstad kyrkje.jpg
Sjernarøy kirke 1636 Stavanger Tungenes Sjernarøy Finnøy har kirkegård 59°15′14,605″N 5°48′53,334″Ø Sjernaroy kyrkje 2.jpg
Talgje kirke 1100-tallet Stavanger Tungenes Talgje Finnøy har kirkegård 59°6′22,673″N 5°50′29,468″Ø Talgje kyrkje.jpg
Forsand kirke 1854 Stavanger Ryfylke Forsand Forsand har kirkegård 58°54′04″N 6°05′52″Ø Forsand kyrkje.jpg
Lyse kapell 1961 Stavanger Ryfylke Forsand Forsand har kirkegård 59°3′30,4″N 6°39′42,3″Ø Lysebotn church.jpg
Brekko sportskapell 1997 Stavanger Gjesdal ikke kirkegård 59°46′12″N 6°04′22″Ø Brekko.jpg
Dirdal kirke 1903 Stavanger Jæren Gjesdal Gjesdal har kirkegård 58°49′38″N 6°11′24″Ø Dirdal kirke.jpg
Gjesdal kirke 1848 Stavanger Jæren Gjesdal Gjesdal har kirkegård 58°46′24″N 5°56′49″Ø Gjesdal kyrkje.jpg
Oltedal kirke 2002 Stavanger Jæren Gjesdal Gjesdal har kirkegård 58°49′32″N 6°01′53″Ø Oltedal kirke.jpg
Ålgård gamle kirke 1917 Stavanger Jæren Ålgård Gjesdal har kirkegård 58°45′53,665″N 5°51′21,492″Ø Ålgård Kirke.jpg
Ålgård kirke 2015 Stavanger Jæren Ålgård Gjesdal 58°46′07″N 5°50′47″Ø
Christine Elisabeths gravlund Stavanger Haugesund 59°25′05″N 5°15′57″Ø
Hauge nordre kirkegård Stavanger Haugesund 59°25′15″N 5°15′34″Ø
Hauge søndre gravlund Stavanger Haugesund 59°25′12″N 5°15′38″Ø
Rossabø kirke 1972 Stavanger Haugaland Rossabø Haugesund ikke kirkegård 59°23′58″N 5°17′23″Ø Rossabø kirke fra RA.jpg
Røvær bedehuskapell 1892 Stavanger Haugaland Haugesund har kirkegård 59°26′18″N 5°05′27″Ø
Røvær gravplass Haugesund 59°26′19″N 5°06′03″Ø
Skåre kirke 1858 Stavanger Haugaland Skåre Haugesund ikke kirkegård 59°25′10″N 5°15′48″Ø Skåre kirke i Haugesund  Foto: Tor-Egil Farestveit
Udland kapell Stavanger Haugaland Haugesund 59°26′19″N 5°16′26″Ø Udland kapell  Foto: Tor-Egil Farestveit
Udland kirke 2002 Stavanger Haugaland Skåre Haugesund har kirkegård 59°26′18″N 5°16′13″Ø Udland kirke  Foto: Tor-Egil Farestveit
Vår Frelsers gravlund/kapell Stavanger Haugesund 59°23′38″N 5°17′19″Ø
Vår Frelsers kirke 1901 Stavanger Haugaland Vår Frelser Haugesund ikke kirkegård 59°24′52″N 5°16′12″Ø Vår Frelsers kirke  Foto: Calle Eklund
Fister kirke 1867 Stavanger Ryfylke Fister Hjelmeland har kirkegård 59°10′32″N 6°03′45″Ø Fister kyrkje.jpg
Hjelmeland kirke 1858 Stavanger Ryfylke Hjelmeland Hjelmeland har kirkegård 59°14′8,1636″N 6°10′48,396″Ø Hjelmeland kyrkje.jpg
Jøsenfjord kapell 1956 Stavanger Hjelmeland har kirkegård 59°19′47″N 6°27′03″Ø Josenfjord kapell.jpg
Jøsenfjorden gravplass Hjelmeland 59°19′32″N 6°27′21″Ø
Jøsneset gravplass Stavanger Hjelmeland 59°16′40″N 6°08′50″Ø
Sandanger gravplass Stavanger Hjelmeland 59°12′15″N 6°01′27″Ø
Vormedalen gravplass Stavanger Hjelmeland 59°14′41″N 6°22′20″Ø
Øye gravplass Stavanger Hjelmeland 59°13′31″N 6°04′23″Ø
Årdal gamle kirke 1620 Stavanger Ryfylke Årdal Hjelmeland har kirkegård 59°09′27″N 6°11′58″Ø Årdal gamle kirke1.jpg
Årdal nye kirke 1919 Stavanger Ryfylke Årdal Hjelmeland har kirkegård 59°09′16″N 6°11′27″Ø Aardal kyrkje.jpg
Nærbø gamle kirke 1834 Stavanger Jæren Nærbø har kirkegård 58°39′44,759″N 5°37′34,633″Ø Nærbø gamle kirke.jpg
Nærbø nye kirke 2005 Stavanger Jæren Nærbø 58°39′44,759″N 5°37′34,633″Ø Nærbø kirke.jpg
Nærlandsheimen kirke 1969 Stavanger avvigslet 58°40′52,5″N 5°33′35,9″Ø Nærlandsheimen kyrkjestad.jpg
Ogna kirke 1250 Stavanger Jæren Ogna har kirkegård 58°30′58,655″N 5°48′30,002″Ø Ogna kirke.jpg
Varhaug gamle kirkegård Stavanger har kirkegård 58°36′37″N 5°37′03″Ø Varhaug gamle kirkegård  Foto: Ruth Hetland
Varhaug kirke 1904 Stavanger Jæren Varhaug har kirkegård 58°36′7,4664″N 5°39′27,418″Ø Varhaug gamle kirkegård  Foto: Jarvin
Avaldsnes kirke 1320 Stavanger Karmøy Avaldsnes Karmøy har kirkegård 59°21′20,7″N 5°17′27,8″Ø Avaldsnes kirke  Foto: Tor-Egil Farestveit
Falnes gamle kirkegård Stavanger Karmøy 59°17′35″N 5°13′42″Ø
Falnes kirke 1851 Stavanger Karmøy Falnes Karmøy har kirkegård 59°9′4″N 5°16′51″Ø Falnes kirke fra RA.jpg
Ferkingstad gravplass Karmøy 59°12′46″N 5°11′12″Ø
Ferkingstad kirke 1854 Stavanger Karmøy Ferkingstad Karmøy har kirkegård 59°12′27,108″N 5°11′5,0316″Ø Ferkingstad kirke fra RA.jpg
Kopervik kirke 2017 Stavanger Karmøy Kopervik Karmøy har kirkegård 59°16′54″N 5°18′16″Ø
Norheim kirke 1978 Stavanger Karmøy Norheim Karmøy har kirkegård 59°22′47,248″N 5°18′31,990″Ø
Stangeland gravplass Stavanger Karmøy 59°16′42″N 5°19′05″Ø
Torvastad gravplass Karmøy 59°22′44″N 5°14′30″Ø
Torvastad kirke 1880 Stavanger Karmøy Torvastad Karmøy har kirkegård 59°22′48″N 5°13′54,5″Ø Torvastad kirke, Rogaland - Riksantikvaren-T238 01 0201.jpg
Tuastad bedehuskapell 1962 Stavanger Karmøy 59°20′44″N 5°21′40″Ø
Vedavågen kirke 2009 Stavanger Karmøy Vedavågen Karmøy 59°17′32″N 5°13′42″Ø
Åkra gamle kirke 1821 Stavanger Karmøy Åkra Karmøy 59°15′27,184″N 5°11′31,103″Ø Aakra gamle kirke, Åkra gamle kirke, Rogaland - Riksantikvaren-T236 01 0006.jpg
Åkra nye kirke 1985 Stavanger Karmøy Åkra Karmøy har kirkegård 59°15′25,268″N 5°11′44,545″Ø Åkra kirke - panoramio.jpg
Bore gamle kirkegård Stavanger Klepp 58°47′21″N 5°34′46″Ø
Bore kirke 1891 Stavanger Jæren Bore Klepp har kirkegård 58°47′42,5″N 5°35′55,5″Ø Bore kirke.jpg
Frøyland og Orstad kirke 2008 Stavanger Jæren Frøyland og Orstad Klepp 58°47′15,5″N 5°43′13,6″Ø Frøyland og Orstad Kyrkje (5466308682).jpg
Klepp kirke 1846 Stavanger Jæren Klepp Klepp har kirkegård 58°46′24,7″N 5°37′27,5″Ø Klepp kirke2.jpg
Orre gamle kirke 1250 Stavanger Jæren Orre Klepp har kirkegård 58°43′54,318″N 5°31′45,167″Ø Norway Orre old church in Rogaland.JPG
Orre kirke 1950 Stavanger Jæren Orre Klepp har kirkegård 58°42′56,9″N 5°33′50,3″Ø Orre kirke2.jpg
Kvitsøy kirke 1620 Stavanger Tungenes Kvitsøy Kvitsøy har kirkegård 59°3′49,896″N 5°24′58,536″Ø Kvitsoy Church.jpg
Heskestad gamle kirkegård Stavanger Lund 58°29′29″N 6°21′36″Ø
Heskestad kirke 1904 Stavanger Dalane Heskestad Lund har kirkegård 58°44′22,942″N 7°14′23,964″Ø Heskestad kirke.jpg
Lund kirke 1808 Stavanger Dalane Lund Lund har kirkegård 58°26′52,807″N 6°33′13,277″Ø Lund kirke.jpg
Grødem kirke 2000 Stavanger Tungenes Grødem Randaberg har kirkegård 59°0′32,242″N 5°39′0,95760″Ø Grødem kirke.jpg
Randaberg kirke 1845 Stavanger Tungenes Randaberg Randaberg har kirkegård 58°59′59,273″N 5°37′9,3936″Ø Randaberg kirke.JPG
Askje kirke 1846 Stavanger Tungenes Mosterøy Rennesøy har kirkegård 59°3′49,637″N 5°41′13,556″Ø Askje kyrkje.jpg
Hausken kirke 1857 Stavanger Tungenes Rennesøy Rennesøy har kirkegård 59°25′39,421″N 5°21′30,895″Ø Hausken kirke.jpg
Sørbø kirke 1130 Stavanger Tungenes Rennesøy Rennesøy har kirkegård 59°7′40,962″N 5°38′31,798″Ø Soerboe-Church E 2006.jpg
Utstein klosterkirke Stavanger Tungenes Mosterøy Rennesøy har kirkegård 59°06′11″N 5°35′26″Ø Utstein kloster 01.jpg
Vestre Åmøy kapell 1953 Stavanger Tungenes Rennesøy har kirkegård 59°2′22,182″N 5°45′17,194″Ø Vestre Åmøy kapell.jpg
Østhusvik kirkegård Stavanger Rennesøy 59°05′09″N 5°45′53″Ø
Bogafjell kirke 2012 Stavanger Sandnes Bogafjell Sandnes 58°49′14″N 5°44′47″Ø
Gand gravlund Stavanger Sandnes 58°50′53″N 5°43′39″Ø
Gand kirke 1978 Stavanger Sandnes Gand Sandnes 58°50′24,896″N 5°42′51,545″Ø Gand kirke.jpg
Hana kirke 1997 Stavanger Sandnes Hana Sandnes 58°51′51″N 5°45′28″Ø Hana kirke.jpg
Høle kirke 1860 Stavanger Sandnes Høle Sandnes har kirkegård 58°51′3,7980″N 5°44′41,968″Ø Høle kirke.jpg
Høyland gamle kirkegård Stavanger Sandnes 58°49′51″N 5°45′17″Ø
Høyland kirke 1841 Stavanger Sandnes Høyland Sandnes har kirkegård 58°49′51″N 5°45′03″Ø Hoyland kirke.jpg
Julebygda kapell 1957 Stavanger Sandnes Gand Sandnes 58°49′51″N 5°39′51″Ø IJulebygda kapell.jpg
Lura kirke 1987 Stavanger Sandnes Lura Sandnes 58°52′21″N 5°43′54″Ø Lura kirke.jpg
Malmheim gravlund Stavanger Sandnes 58°49′50″N 5°39′52″Ø
Riska kirke 1999 Stavanger Sandnes Riska Sandnes har kirkegård 58°55′40″N 5°51′16″Ø Riska kirke.jpg
Sandnes kapell m/gravlund Stavanger Sandnes har kirkegård 58°51′29″N 5°43′39″Ø
Sandnes kirke 1882 Stavanger Sandnes Sandnes Sandnes 58°51′10″N 5°44′00″Ø Sandnes Kirke(Jarvin).JPG
Soma gravlund Stavanger Sandnes har kirkegård 58°51′40″N 5°42′06″Ø
Sviland kapell 1913 Stavanger Sandnes Høyland Sandnes har kirkegård 58°49′37,142″N 5°51′1,4076″Ø Sviland kapell.jpg
Hellandsbygd kapell 1956 Stavanger Sauda har kirkegård 59°41′32,9″N 6°30′45″Ø
Sauda kirke 1866 Stavanger Ryfylke Sauda Sauda har kirkegård 59°39′5,8032″N 6°21′15,106″Ø Sauda kirke 1913 Wilse NF.WK 00889.jpg
Saudasjøen kapell 1973 Stavanger Sauda har kirkegård 59°38′25,246″N 6°18′18,133″Ø
Solbrekk kapell 1958 Stavanger Sauda har kirkegård 59°39′27,698″N 6°21′37,199″Ø
Eikedal gravplass Stavanger Sokndal 58°20′43″N 6°18′39″Ø
Frøyland gravplass Stavanger Sokndal 58°20′36″N 6°18′26″Ø
Sokndal kirke 1803 Stavanger Dalane Sokndal Sokndal har kirkegård 58°20′42,655″N 6°17′40,124″Ø Sokndal kyrkje.jpg
Åna-Sira kirke 1888 Stavanger Dalane Sokndal Sokndal har kirkegård 58°17′35,711″N 6°26′31,589″Ø Åna-Sira kirke.JPG
Ræge kapell 1940 Stavanger Tungenes Ræge Sola revet 58°51′19,663″N 5°36′32,450″Ø
Ræge kirke 2009 Stavanger Tungenes Ræge Sola har kirkegård 58°51′16″N 5°36′30″Ø
Sola kirke 1955 Stavanger Tungenes Sola Sola har kirkegård 58°53′24,371″N 5°37′7,7520″Ø Sola Church.jpg
Sola ruinkirke 1150 Stavanger Sola 58°53′27,53″N 5°36′40,70″Ø Sola ruinkirke.jpg
Strandleiren kapell 1950 Stavanger Tungenes Sola 58°53′36,744″N 5°35′38,184″Ø Strandleiren kapell.jpg
Sørnes kirke 1977 Stavanger Tungenes Sørnes Sola 58°54′45,8″N 5°40′38,9″Ø
Tananger kapell 1879 Stavanger Tungenes Tananger Sola har kirkegård 58°56′5,91″N 5°36′0,27″Ø Tananger kapell, Sola kommune, Rogaland, Norway.jpg
Tananger kirke 2002 Stavanger Tungenes Tananger Sola har kirkegård 58°56′7,2276″N 5°36′10,512″Ø Tananger kirke.jpg
Tjora gamle kirkegård Stavanger Sola 58°54′18″N 5°36′34″Ø
Austre Åmøy kapell 1904 Stavanger Stavanger har kirkegård 59°2′21,775″N 5°45′15,793″Ø
Bekkefaret kirke 1977 Stavanger Stavanger domprosti Bekkefaret Stavanger 58°57′3,6540″N 5°43′42,953″Ø Bekkefaret kirke.jpg
Bispekapellet 1200-tallet Stavanger Stavanger 58°58′9,4656″N 5°44′0,21480″Ø Østfronten til Bispekapellet.JPG
Døvekirken i Stavanger 1918 Stavanger Døveprostiet Stavanger 58°57′56,14″N 5°44′19,02″Ø Dovekirken stavanger.png
Eiganes gravlund 1910 Stavanger Stavanger 58°58′3,2052″N 5°42′57,377″Ø Eiganes gravlund kapell.png
Frue kirke (Hetlandskirken) 1854 Stavanger Stavanger domprosti St. Johannes Stavanger 58°58′5,4732″N 5°44′27,910″Ø Frue kirke.jpg
Gausel kirke 1966 Stavanger Ytre Stavanger Gausel Stavanger 58°53′55,918″N 5°43′20,993″Ø Gausel Church 2007.jpg
Hillevåg kirke 1961 Stavanger Ytre Stavanger Hillevåg Stavanger 58°56′39,170″N 5°44′26,711″Ø Hillevåg kirke.jpg
Hinna kirke 1967 Stavanger Ytre Stavanger Hinna Stavanger 58°55′26,285″N 5°43′43,320″Ø Hinna Church, Norway.jpg
Hinna gravlund Stavanger Stavanger 58°55′20″N 5°42′40″Ø
Hundvåg kapell Stavanger Stavanger har kirkegård 58°59′49″N 5°43′56″Ø
Hundvåg kirke 1983 Stavanger Stavanger domprosti Hundvåg Stavanger 58°59′35,678″N 5°43′36,541″Ø Hundvåg kirke II.JPG
Kampen kirke 1957 Stavanger Stavanger domprosti Kampen Stavanger 58°58′15,312″N 5°42′43,470″Ø Kampen kirke Stavanger.JPG
Kvekerkirkegården 1854 Stavanger Stavanger 58°58′4,5480″N 5°45′3,1932″Ø Blåplate.JPG
Lagård gravlund 1834 Stavanger Stavanger 58°57′51,854″N 5°44′12,113″Ø Broken Column 7.jpg
Madla gamle gravlund Stavanger Stavanger fredet
Madlamark kirke 1976 Stavanger Ytre Stavanger Madlamark Stavanger 58°56′34,109″N 5°40′52,831″Ø Madlamark kirke.JPG
Revheim kirke 1864 Stavanger Ytre Stavanger Hafrsfjord Stavanger har kirkegård 58°57′8,2728″N 5°38′38,623″Ø Revheimkirke.JPG
St. Johannes kirke 1909 Stavanger Stavanger domprosti St. Johannes Stavanger 58°58′7,1688″N 5°44′56,994″Ø St Johanneskirken(Jarvin).jpg
St. Petri kirke 1866 Stavanger Stavanger domprosti St. Petri Stavanger 58°58′13,638″N 5°44′12,422″Ø Sankt Petri kirke.jpg
Stavanger domkirke 1150 ca Stavanger Stavanger domprosti Stavanger domkirke Stavanger har kirkegård 58°58′10,412″N 5°43′59,945″Ø Stavanger domkirke  Foto: Ranveig
Stokka kirke 1974 Stavanger Stavanger domprosti Stokka Stavanger 58°57′50,440″N 5°41′26,070″Ø Stokka kirke.jpg
Sunde kirke 1984 Stavanger Ytre Stavanger Sunde Stavanger 58°57′56,210″N 5°36′35,172″Ø Sundekirke.JPG
Tasta kirke 1977 Stavanger Ytre Stavanger Tasta Stavanger 58°58′52,846″N 5°41′36,575″Ø Tasta kirke.JPG
Tjensvoll kapell Stavanger Stavanger har kirkegård 58°57′13″N 5°42′27″Ø
Tjensvoll kirke 1978 Stavanger Stavanger domprosti Tjensvoll Stavanger 58°57′2″N 5°42′9″Ø Tjensvoll kirke.jpg
Varden kirke 1967 Stavanger Stavanger domprosti Varden Stavanger 58°57′34,052″N 5°45′4,7556″Ø Varden kirke.JPG
Vardeneset kirke 2000 Stavanger Ytre Stavanger Vardeneset Stavanger 58°59′36,535″N 5°40′30,065″Ø Vardeneset kirke.jpg
Vassøy kapell 1981 Stavanger Stavanger 58°59′48″N 5°47′08″Ø Vassøy kapell, ute.JPG
Førland gravlund Stavanger Strand 59°01′33″N 6°02′43″Ø
Idse kirkegård Stavanger Strand 58°58′46″N 5°58′00″Ø
Jørpeland kirke 1969 Stavanger Ryfylke Jørpeland Strand Langeland kirkegård 59°01′35″N 6°02′22″Ø Jørpeland kirke.jpg
Langeland kirkegård Stavanger Strand ved Jørpeland kirke 59°01′34″N 6°02′28″Ø
Strand kirke 1874 Stavanger Ryfylke Strand Strand har kirkegård 59°3′4,1400″N 5°55′52,478″Ø Strand kirke.jpg
Voster kirkegård Stavanger Strand 59°05′27″N 5°59′37″Ø
Erfjord kirke 1877 Stavanger Ryfylke Erfjord Suldal har kirkegård 59°05′27″N 5°59′37″Ø Erfjord kyrkje.png
Jelsa kirke 1647 Stavanger Ryfylke Jelsa Suldal har kirkegård 59°20′18,391″N 6°1′33,294″Ø Jelsa kyrkje.jpg
Marvik kapell 1920 Stavanger Suldal har kirkegård 59°24′37″N 6°4′47″Ø Marvik kapell.JPG
Mosvatnet fjellkirke 1997 Stavanger Suldal ikke kirkegård 59°34′0,9″N 6°50′41,3″Ø
Nesflaten kapell 1853 Stavanger Ryfylke Suldal Suldal har kirkegård 59°38′43″N 6°48′23,2″Ø Sand kirke i Suldal 1913 Wilse NF.WK 00890.jpg
Sand kirke 1852 Stavanger Ryfylke Suldal Suldal har kirkegård 59°28′56,5″N 6°15′10,5″Ø Sand kirke i Suldal 1913 Wilse NF.WK 00890.jpg
Suldal kirke 1852 Stavanger Ryfylke Suldal Suldal har kirkegård 59°29′24″N 6°29′35″Ø Suldal kirke 1913 Wilse NF.WK 00895.jpg
Bryne kirke 1979 Stavanger Jæren Bryne Time ikke kirkegård 58°44′16″N 5°38′41″Ø Bryne Kirke2.jpg
Time kirke 1859 Stavanger Jæren Time Time har kirkegård 58°43′34″N 5°41′42″Ø Time Kirke2.jpg
Undheim kapell 2001 Stavanger Jæren Undheim Time har kirkegård 58°40′59″N 5°46′44″Ø Undheim kapell.jpg
Aksdal kirke 1995 Stavanger Haugaland Førresfjorden Tysvær har kirkegård 59°25′23″N 5°26′47″Ø Aksdal kirke.jpg
Førre kirke 1893 Stavanger Haugaland Førresfjorden Tysvær har kirkegård 59°25′27,7″N 5°22′51,6″Ø
Nedstrand kirke 1868 Stavanger Haugaland Nedstrand Tysvær har kirkegård 59°20′59″N 5°47′59″Ø Nedstrand kirke.jpg
Skjoldastraumen kirke 1910 Stavanger Haugaland Nedstrand Tysvær har kirkegård 59°25′56″N 5°36′50″Ø Skjoldastraumen kyrkje.jpg
Tysvær kirke 1852 Stavanger Haugaland Tysvær Tysvær har kirkegård 59°19′53″N 5°29′29″Ø Tysvær kirke.jpg
Utsira kirke 1785 Stavanger Haugaland Utsira Utsira har kirkegård 59°18′34,03″N 004°52′58,04″Ø Utsira kyrkje.jpg
Bjoa kirke 1895 Stavanger Haugaland Bjoa Vindafjord 59°39′54,853″N 5°38′37,824″Ø Innbjoa. Sundhordland. - no-nb digifoto 20150317 00115 NB MIT FNR 10373.jpg
Imsland kirke 1861 Stavanger Haugaland Imsland Vindafjord har kirkegård 59°28′36,728″N 5°59′18,884″Ø Imsland kirke.JPG
Sandeid kirke 1904 Stavanger Haugaland Sandeid Vindafjord har kirkegård 59°32′49″N 5°51′25″Ø Sandeid kirke.jpg
Sandeid middelalderkirkegård Stavanger Vindafjord 59°32′39″N 5°51′44″Ø
Skjold kirke 1998 Stavanger Haugaland Skjold Vindafjord har kirkegård 59°30′16,337″N 5°35′15,126″Ø Skjold kyrkje.jpg
Vats kirke 1855 Stavanger Haugaland Vats Vindafjord har kirkegård 59°29′33,014″N 5°43′40,555″Ø Vats kirke.jpg
Vikebygd kirke 1937 Stavanger Haugaland Vikebygd Vindafjord har kirkegård 59°35′28″N 5°35′14″Ø Vikirke.jpg
Vikedal kirke 1881 Stavanger Haugaland Vikedal Vindafjord har kirkegård 59°29′50″N 5°54′34″Ø Vikedal kirke.JPG
Vikedal middelalderkirkegård Stavanger Vindafjord 59°29′37″N 5°54′21″Ø
Ølen kirke 1874 Stavanger Haugaland Ølen Vindafjord har kirkegård 59°36′13″N 5°48′7″Ø Ølen kirke.jpg

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]