Kategori:Sider med kildemaler som inneholder ISBN-feil

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Sjekk |isbn=-verdien

CS1-kildemaler som inneholder |isbn= kontrolleres i forhold til om ISBN-verdien har den riktige lengden (ti eller tretten siffer), at verdien har de riktige valgfrie separatorene (enkelt mellomrom eller bindestrek), og at det endelige kontrollsiffer er riktig i følge ISBN-spesifikasjonene. Kun én ISBN-verdi er tillatt i dette feltet fordi hele |isbn= inkluderes i kildens COinS-metadata (ContextObjects in Spans). Mer enn én ISBN-verdi, eller tegn som ikke er en del av ISBN, ødelegger COins-metadata og kan også ødelegge lenken til Spesial:Bokkilder.

For å løse denne feilen, forsikre deg om at |isbn=-verdien er riktig, at bare én ISBN-verdi er brukt, at riktige valgfrie separatorer er brukt, og at ingen annen tekst er inkludert. Bruk ISBN-verdiene med tretten siffer der disse er tilgjengelige. Hvis ISBN-verdien inneholder ti siffer, og kontrollsifferet er en liten 'x', endrer du den til en stor 'X'.

I svært sjeldne tilfeller legger forlag ut bøker med misformet ISBN. Hvis du er sikker på at en ikke-konform ISBN virkelig tilhører det utgitte verket, så kan du legge til |ignorer-isbn-feil=true i kildemalen for å overstyre feilmeldingen. I mange tilfeller kan bøker ha blitt gitt ut på nytt med et korrigert ISBN. Bruk riktig ISBN så langt det er mulig.

Sider med denne feilen plasseres automatisk i Kategori:Sider med kildemaler som inneholder ISBN-feil.[a]


CS1-feilmeldingene er synlige for alle lesere, mens vedlikeholdsmeldinger er skjult. Brukere som ønsker å vise vedlikeholdsmeldinger kan oppdatere sine common eller skin med følgende linje:

.mw-parser-output span.cs1-maint {display: inline;} /* display Citation Style 1 maintenance messages */

For å vise feilmeldinger som er skjult som standard:

.mw-parser-output span.cs1-hidden-error {display: inline;} /* display hidden Citation Style 1 error messages */

Selv med denne css-en installert, kan det være at eldre sider i Wikipedias cache ikke har blitt oppdatert til å vise disse endringene, selv om siden er listet i en av sporingskategoriene. En nullredigering vil løse dette problemet.


Noter[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Sider i Bruker-, Diskusjon-, Brukerdiskusjon-, Wikipedia-diskusjon-, Fildiskusjon-, Maldiskusjon-, Hjelpdiskusjon-, Kategoridiskusjon-, Portaldiskusjon-, Moduldiskusjon- eller MediaWiki-diskusjon-navnerommet inkluderes ikke i sporingskategoriene.

Sider i kategorien «Sider med kildemaler som inneholder ISBN-feil»

Under vises 200 av totalt 409 sider som befinner seg i denne kategorien.

(forrige side) (neste side)
(forrige side) (neste side)