Liste over tildelinger av Den Kongelige Norske Fortjenstorden under Harald V

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Liste over tildelinger av Den Kongelige Norske Fortjenstorden under Harald V omfatter tildelinger av Den Kongelige Norske Fortjenstorden i Harald Vs regjeringstid inndelt etter år.

Fortjenstordenen er inndelt i fem trinn:


Listen er basert på kunngjøringer fra Det kongelige hoff.[1] Oversikten er for 2014 supplert med opplysninger fra Det kongelige hoffs årsmelding.[2]

Oversikten er ikke fullstendig.

2017[rediger | rediger kilde]

dato grad, klasse navn tittel, stilling land anledning, merknad
21. mars 2017 ridder av 1. klasse Thorir Hergeirsson landslagstrener Island
16. januar 2017 kommandør Isabelle Kaarle Schlyter ambassaderåd Sverige
16. januar 2017 kommandør Stéphane Braunschweig teatersjef Frankrike
16. januar 2017 ridder av 1. klasse David Michael Windmill honorær generalkonsul Storbritannia
16. januar 2017 ridder av 1. klasse Timo Antero Salli honorær konsul Finland
16. januar 2017 ridder av 1. klasse Omar Salim Abubakar honorær konsul Kenya
16. januar 2017 ridder av 1. klasse Yves Hunckler honorær konsul Frankrike
16. januar 2017 ridder av 1. klasse Fusheng Zhang redaktør Kina
16. januar 2017 ridder av 1. klasse Ola Skuterud bistandsarbeider Norge

2016[rediger | rediger kilde]

dato grad, klasse navn tittel, stilling land anledning, merknad
19. oktober 2016 storkors Flávio Helmold Macieira ambassadør Brasil
13. oktober 2016 storkors Antonio López Martínez ambassadør Spania
15. september 2016 storkors Sadia El Alaoui ambassadør Marokko
18. april 2016 storkors Byung-hwa Lee ambassadør Sør-Korea
23. februar 2016 kommandør med stjerne Jean-Marc Rives ambassadør Frankrike
24. august 2016 kommandør Tore Nedrebø ambassadør Norge forfremmelse
24. august 2016 kommandør Nils Ragnar Kamsvåg ambassadør Norge forfremmelse
24. august 2016 kommandør Jan Grevstad ambassadør Norge forfremmelse
24. august 2016 kommandør Morten Paulsen generalkonsul Norge forfremmelse
24. august 2016 kommandør Sten Arne Rosnes ambassadør Norge forfremmelse
5. juli 2016 kommandør Scott Charles Swehla marine- og forsvarsattaché USA
18. april 2016 kommandør Allan Goodman direktør USA
18. april 2016 kommandør Erland Kolding Nielsen direktør Danmark
18. april 2016 kommandør Hans Henrik Petersen ambassaderåd Danmark
24. august 2016 ridder av 1. klasse Jon Hanssen-Bauer ambassadør Norge
24. august 2016 ridder av 1. klasse Jens Eikaas ambassadør Norge
24. august 2016 ridder av 1. klasse Lene Natasha Lind ambassadør Norge
24. august 2016 ridder av 1. klasse Jostein Leiro ambassadør Norge
24. august 2016 ridder av 1. klasse Astrid Versto ambassadør Norge
24. august 2016 ridder av 1. klasse Sissel Hodne Steen generalkonsul Norge
24. august 2016 ridder av 1. klasse Ingrid Schulerud ambassadør Norge
24. august 2016 ridder av 1. klasse Susan Eckey ambassadør Norge
24. august 2016 ridder av 1. klasse Jørn Eugene Gjelstad ambassadør Norge
24. august 2016 ridder av 1. klasse Arne Sannes Bjørnstad ambassadør Norge
18. april 2016 ridder av 1. klasse Arthur R. Savage honorær konsul USA
18. april 2016 ridder av 1. klasse Ronald Harvey McLean honorær konsul USA
18. april 2016 ridder av 1. klasse Cheng Chan Liu honorær konsul Hongkong
18. april 2016 ridder av 1. klasse Eugenio Kielland honorær konsul Italia
18. april 2016 ridder av 1. klasse Arild Haugan honorær konsul Vietnam
18. april 2016 ridder av 1. klasse Konstantin Daradanov honorær konsul Bulgaria
18. april 2016 ridder av 1. klasse Carlo Clavarino honorær generalkonsul Italia
18. april 2016 ridder av 1. klasse Per Erik Bergh honorær generalkonsul Botswana
18. april 2016 ridder av 1. klasse Joachim Dorfmüller professor Tyskland
18. april 2016 ridder av 1. klasse Don Bartlett oversetter Storbritannia
18. april 2016 ridder av 1. klasse András Masát professor Ungarn
18. april 2016 ridder av 1. klasse Paul Binding forfatter og journalist Storbritannia
18. april 2016 ridder av 1. klasse Margaret Hayford O'Leary professor USA
18. april 2016 ridder Giacomo Cosmi handelsattaché Italia

2015[rediger | rediger kilde]

dato grad, klasse navn tittel, stilling land anledning, merknad
30. mai 2015 storkors Gunnar Pálsson ambassadør Island
12. mai 2015 storkors Michel Godfrind ambassadør Belgia
18. mars 2015 storkors Edgars Rinkēvičs utenriksminister Latvia
18. mars 2015 storkors Gundars Daudze visepresident i Saeima Latvia
18. mars 2015 storkors Raimonds Vējonis forsvarsminister Latvia
18. mars 2015 storkors Dana Reizniece-Ozola økonomiminister Latvia
18. mars 2015 storkors Dace Melbārde kulturminister Latvia
3. november 2015 kommandør med stjerne Micael Bydén Sveriges forsvarssjef Sverige
7. august 2015 kommandør med stjerne Riho Terras generalløytnant, forsvarssjef Estland
30. april 2015 kommandør med stjerne Lars Tangeraas tidligere ambassadør Norge
18. mars 2015 kommandør med stjerne Veronika Erte protokollsjef Latvia
18. mars 2015 kommandør med stjerne Eduards Stiprais politisk direktør Latvia
18. mars 2015 kommandør med stjerne Marģers Krams utenrikspolitisk rådgiver ved Latvias presidentembete Latvia
18. mars 2015 kommandør med stjerne Indulis Ābelis ambassadør Latvia
18. mars 2015 kommandør med stjerne Aleksandrs Bimbirulis kansellisjef Latvia
20. august 2015 kommandør Elisabeth Walaas ambassadør Norge forfremmelse
20. august 2015 kommandør Siri Ellen Sletner ambassadør Norge forfremmelse
20. august 2015 kommandør Trine Skymoen ambassadør Norge forfremmelse
20. august 2015 kommandør Erling Skjønsberg ambassadør Norge forfremmelse
20. august 2015 kommandør Are Jostein Norheim ambassadør Norge forfremmelse
20. august 2015 kommandør Hanne Marie Kaarstad ambassadør Norge forfremmelse
20. august 2015 kommandør Siren Gjerme Eriksen ambassadør Norge forfremmelse
20. august 2015 kommandør Victor Conrad Rønneberg ambassadør Norge
20. august 2015 kommandør Mona Juul ambassadør Norge
20. august 2015 kommandør Rolf Einar Fife ambassadør Norge
7. august 2015 kommandør Eivind Hoff honorær generalkonsul Canada forfremmelse
7. august 2015 kommandør Stein Gudmundseth honorær generalkonsul Canada forfremmelse
7. august 2015 kommandør Gary Gandrud honorær generalkonsul USA forfremmelse
2. juli 2015 kommandør Alfred Pacquement tidligere president ved Pompidou-senteret Frankrike
2. juli 2015 kommandør Alain Seban tidligere president ved Pompidou-senteret Frankrike
18. mars 2015 kommandør Karīna Rāviņa-Vimba spesialrådgiver Latvia
18. mars 2015 kommandør Andris Ozols direktør Latvia
18. mars 2015 kommandør Elīna Tanne avdelingsdirektør Latvia
18. mars 2015 kommandør Līga Krapāne presseråd Latvia
18. mars 2015 kommandør Santa Rosicka-Tomsone protokollrådgiver Latvia
18. mars 2015 kommandør Valters Kalve oberstløytnant Latvia
20. august 2015 ridder av 1. klasse Tone Tinnes ambassadør Norge
20. august 2015 ridder av 1. klasse Dagfinn Sørli ambassadør Norge
20. august 2015 ridder av 1. klasse Bård Ivar Svendsen ambassadør Norge
20. august 2015 ridder av 1. klasse Erling Rimestad ambassadør Norge
20. august 2015 ridder av 1. klasse Unni Kløvstad ambassadør Norge
20. august 2015 ridder av 1. klasse Kikkan Haugen ambassadør Norge
20. august 2015 ridder av 1. klasse Steinar Egil Hagen ambassadør Norge
20. august 2015 ridder av 1. klasse Arne Gjermundsen ambassadør Norge
20. august 2015 ridder av 1. klasse Andreas Gaarder ambassadør Norge
20. august 2015 ridder av 1. klasse Erik Førner ambassadør Norge
7. august 2015 ridder av 1. klasse Rasiah Ratnalingam honorær konsul Malaysia
7. august 2015 ridder av 1. klasse Petur Even Djurhuus honorær generalkonsul Færøyene
7. august 2015 ridder av 1. klasse Klaus Gjørtsvang Andersen honorær konsul Danmark
7. august 2015 ridder av 1. klasse Heine Bach honorær konsul Danmark
7. august 2015 ridder av 1. klasse Morten Kamp Knudsen honorær konsul Danmark
7. august 2015 ridder av 1. klasse Aksel Føns Johnsen honorær konsul Danmark
7. august 2015 ridder av 1. klasse Michal Rzeszewicz honorær konsul Polen
7. august 2015 ridder av 1. klasse Mika Jukka Immonen kommandørkaptein, forsvarsattaché Finland
7. august 2015 ridder av 1. klasse Guillaume Bazard ambassaderåd Frankrike
7. august 2015 ridder av 1. klasse Tore Lærdal styreleder Norge
7. august 2015 ridder av 1. klasse Eric Visser forlegger Nederland
7. august 2015 ridder av 1. klasse Petra Schmidt Dreyblatt kunstnerisk leder ved Edvard-Munch-Haus i Warnemünde Tyskland
7. august 2015 ridder av 1. klasse Michael E. Moore visepresident i FearnOil USA
2. juli 2015 ridder av 1. klasse Clément Chéroux direktør ved Pompidou-senteret Frankrike
2. juli 2015 ridder av 1. klasse Angela Lampe kurator Frankrike
13. april 2015 ridder av 1. klasse Erling Trygve Johansen konsul USA
18. mars 2015 ridder av 1. klasse Inga Jansone ambassadesekretær Latvia
18. mars 2015 ridder av 1. klasse Evita Breča seniorrådgiver Latvia
18. mars 2015 ridder Carolina Marques Ferraz attaché Brasil
18. mars 2015 ridder Irene Hella Wagner visekonsul Namibia
18. mars 2015 ridder Intars Foršū major Latvia
18. mars 2015 ridder Renārs Vilde rådgiver Latvia

2014[rediger | rediger kilde]

dato grad, klasse navn tittel, stilling land anledning, merknad
2014 storkors Axel Berg ambassadør Tyskland
2014 storkors Henning Fode ambassadør Danmark
2014 storkors Torben Brylle kabinettssekretær Danmark
2014 storkors David Gill statssekretær Tyskland
2014 storkors Bertel Haarder Folketingets 1. nestformann Danmark
2014 storkors Siim Raie direktør, presidentens kanselli Estland
2014 storkors Daniela Schadt Tyskland
2014 storkors Stephan Steinlein utenrikshandelsminister Estland
2014 storkors Anne Sulling utenrikshandelsminister Estland
2014 storkors Urve Tiidus kulturminister Estland
2014 storkors Simmu Tiik ambassadør Estland
2014 storkors Ove Ullerup Petersen hoffmarskalk Danmark
2014 kommandør med stjerne Heinz-Peter Behr ekspedisjonssjef Tyskland
2014 kommandør med stjerne Lasse Harkjær oberst, adjutantstabssjef Danmark
2014 kommandør med stjerne Erki Holmberg ekspedisjonssjef Estland
2014 kommandør med stjerne Kai Kaarelson ekspedisjonssjef Estland
2014 kommandør med stjerne Carsten Ulrick Larsen Folketingets direktør Danmark
2014 kommandør med stjerne Kim Kristensen oberst, seremonimester Danmark
2014 kommandør med stjerne Mikk Marran departementsråd Estland
2014 kommandør med stjerne Pavo Nõgene departementsråd Estland
2014 kommandør med stjerne Piret Reintamm Benno protokollsjef Estland
2014 kommandør med stjerne Marie-Louise Overvad protokollsjef Danmark
2014 kommandør med stjerne Christian Schønau hoffsjef for Danmarks kronprinspar Danmark
2014 kommandør med stjerne Toomas Sildam kommunikasjonssjef Estland
2014 kommandør med stjerne Franz Thönnes forbundsdagsmedlem Tyskland
2014 kommandør Torben Skovgaard Andersen administrasjonssjef Danmark
2014 kommandør Piret Arukaevu spesialrådgiver Estland
2014 kommandør Konrad Arz von Straussenburg fungerende protokollsjef Tyskland
2014 kommandør Karsten Klepsvik ambassadør Norge
2014 kommandør Annette Lassen assisterende protokollsjef Danmark
2014 kommandør Merete Lundemo ambassadør Norge
2014 kommandør Livi Anna Masso rådgiver Estland
2014 kommandør Michael Podzus oberst og adjutant Tyskland
2014 kommandør Helge Risch kaptein «Gorch Fock» Tyskland
2014 kommandør Jaan Tootsen kulturrådgiver Estland
2014 kommandør Rein Vaabel oberstløytnant, adjutant Estland
2014 kommandør Tove Bruvik Westberg ambassadør Norge
2014 ridder av 1. klasse Lene Balleby kommunikasjons- og pressesjef Danmark
2014 ridder av 1. klasse Sten Anders Berge ambassadør Norge
2014 ridder av 1. klasse Astrid Emilie Helle ambassadør Norge
2014 ridder av 1. klasse Hege Hertzberg ambassadør Norge
2014 ridder av 1. klasse Michael Kniepen assistent til forbundspresidenten Tyskland
2014 ridder av 1. klasse Søren Koushede sekretariatssjef Danmark
2014 ridder av 1. klasse Jytte Krag-Juel-Vind-Frijs hoffdame Danmark
2014 ridder av 1. klasse Thomas Søborg Lassen major, adjutant Danmark
2014 ridder av 1. klasse Ole Andreas Lindemann generalkonsul Norge
2014 ridder av 1. klasse Tiina Maiberg førstekonsulent Estland
2014 ridder av 1. klasse Mette Masst ambassadør Norge
2014 ridder av 1. klasse Merethe Nergaard ambassadør Norge
2014 ridder av 1. klasse Poul Nesgaard formann, Fondet for dansk-norsk samarbeid Danmark
2014 ridder av 1. klasse Heidi Olufsen generalkonsul Norge
2014 ridder av 1. klasse Kjell Tormod Pettersen ambassadør Norge
2014 ridder av 1. klasse Elin Bergithe Rognlie generalkonsul Norge
2014 ridder av 1. klasse Michael Rose major, adjutant Danmark
2014 ridder av 1. klasse Hilde Janne Skorpen generalkonsul Norge
2014 ridder av 1. klasse Øyvind Stokke generalkonsul Norge
2014 ridder av 1. klasse Volker Timmermann underdirektør Tyskland
2014 ridder av 1. klasse Esther Uleer seniorrådgiver Tyskland
2014 ridder av 1. klasse Kristina Wogatzki seniorrådgiver Tyskland
2014 ridder Rasmus Glenthøj førstekonsulent Danmark
2014 ridder Sigrid Herodes protokollrådgiver Estland
2014 ridder Liis Lehesalu løytnant, adjutant Estland
2014 ridder Sven Liister førstekonsulent Estland
2014 ridder Andreas Stauber attaché Østerrike
2014 ridder Morten Stræde billedhugger Danmark
8.desember 2014 storkors Theerankun Niyom ambassadør Thailand
25. oktober 2014 storkors Antonios Vlavianos ambassadør Hellas
24. september 2014 storkors Akio Shirota ambassadør Japan
30. juni 2014 storkors José de Jésus Sojo Reyes ambassadør Venezuela
26. februar 2014 storkors Juan Aníbal Barria ambassadør Chile
24. november 2014 kommandør Alain Seban direktør Frankrike
24. november 2014 kommandør Alfred Pacquement tidligere kunstnerisk direktør Frankrike
24. november 2014 kommandør Philippe Douste-Blazy spesialråd, direktør for UNITAID Frankrike
24. november 2014 kommandør Jan Erik Holst tidligere direktør for Norsk filminstitutt Norge
24. november 2014 kommandør Wenche Barth Eide tidligere førsteamanuensis Norge
24. november 2014 kommandør Pannabha Chandraramya ministerråd Thailand
24. november 2014 kommandør Jan Friedrich ministerråd Tyskland
24. november 2014 kommandør Carlos F. Rice forsvarsattaché USA
24. november 2014 ridder av 1. klasse Jan Andréasson honorær generalkonsul Sverige
24. november 2014 ridder av 1. klasse Sandrine Bourguignat konsul Frankrike
24. november 2014 ridder av 1. klasse Lionel Capriles II honorær konsul Aruba Curaçao
24. november 2014 ridder av 1. klasse Miguel Antonio Caro Niño honorær konsul Colombia
24. november 2014 ridder av 1. klasse Clément Chéroux kurator Frankrike
24. november 2014 ridder av 1. klasse Vincent De Saedeleer honorær konsul Belgia
24. november 2014 ridder av 1. klasse Natalie Denesovych honorær konsul Canada
24. november 2014 ridder av 1. klasse Pedro José Ferrer Anráez honorær konsul Venezuela
24. november 2014 ridder av 1. klasse Mark Featherstone-Whitty rektor Storbritannia
24. november 2014 ridder av 1. klasse Angela Lampe kurator Frankrike
24. november 2014 ridder av 1. klasse Christopher MacLehose forlegger Storbritannia
24. november 2014 ridder av 1. klasse José Antonio Mendoza Martín honorær konsul Venezuela
24. november 2014 ridder av 1. klasse Rodrigo Otoya Dominguez honorær konsul Colombia
24. november 2014 ridder av 1. klasse José Manuel Rodriguez Ojeda honorær konsul Venezuela
24. november 2014 ridder av 1. klasse Marina Russell honorær generalkonsul Nederland
24. november 2014 ridder av 1. klasse Céline Saucier honorær konsul Canada
24. november 2014 ridder av 1. klasse Isabella Tagliavia honorær generalkonsul Italia
24. november 2014 ridder av 1. klasse Christian Østbye honorær konsul Colombia
24. november 2014 ridder Marita Janson tredje ambassadesekretær Sverige
20. oktober 2014 ridder av 1. klasse Gražina Arlickaitė filmfestivalleder Litauen
20. oktober 2014 ridder av 1. klasse Léon Albert De Witte historiker, sosialentreprenør Nederland
21. august 2014 ridder av 1. klasse Michael Wilhelm Sauerborn oberst, forsvarsattaché Tyskland
17. juli 2014 ridder av 1. klasse Frédéric Bartei oberst, forsvarsattaché Frankrike
9. juli 2014 ridder av 1. klasse José Ramon Vallespin Gomez kommandør, forsvarsattaché Spania
6. juni 2014 ridder av 1. klasse Gérald Aniel ordfører Frankrike
6. juni 2014 ridder av 1. klasse Jacques Lelandais ordfører Frankrike
19. mai 2014 ridder av 1. klasse Asmund Stensrud Norge
7. januar 2014 kommandør Olof Huldtgren minister Sverige
7. januar 2014 kommandør Jerker Karlsson generalkonsul Sverige forfremmelse
7. januar 2014 kommandør Tómas Orri Ragnarsson ambassaderåd Island
7. januar 2014 kommandør Satu Suikkari-Kleven ambassaderåd Finland
7. januar 2014 kommandør Mette Tverli kansellisjef Norge
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Emmanuel Caquot ambassaderåd Frankrike
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Øyvind Fossan kulturarbeider Norge
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Hélène Hervieu oversetter Frankrike
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Susanne Juul forlegger, oversetter Danmark
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Jóhannes Ólafsson misjonær, lege Island
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Miriam de Castro R. Leitão ambassadesekretær Brasil
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Manuela Dominguez de la Peña handelsattaché Spania
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Carmen Sanz advokat Spania
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Benjamin Saul Benchimol konsul Brasil
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Boonwit Teeraboon første ambassadesekretær Thailand
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Eric von Ibler kordirigent, kirkemusiker Storbritannia
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Arvind Gopinath konsul India
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Hervé Cortade konsul Frankrike
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Sabino R. Dapat konsul Filippinene
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Loïc Morice konsul Frankrike
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Maeva Siu konsul Fransk Polynesia
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Börje Jan-Erik Stenman konsul Finland
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Håkan Walldén konsul Sverige
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Olivier Wauters konsul Frankrike
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Jean-Luc Winter konsul Frankrike
7. januar 2014 ridder Elena Pontrelli attaché Italia
7. januar 2014 ridder Fabienne Seynave attaché Belgia

2013[rediger | rediger kilde]

Dato Grad, klasse Navn Tittel, stilling Land Anledning, merknad
2013 Storkors Ingrid Hjelt af Trolle Ambassadør Sverige
2013 Storkors Kirstine von Blixen-Finecke statsfru Sverige
2013 Storkors Ewa Bjørling Handelsminister Sverige
2013 Storkors Mats Nilsson Første hoffmarskalk Sverige
2013 Kommandør med stjerne Magnus Holm Ambassadør Sverige
2013 Kommandør med stjerne Charlotta Ozaki Macias Informasjonssjef Sverige
2013 Kommandør med stjerne Håkan Pettersson Stabssjef Sverige
2013 Kommandør med stjerne Caroline Vicini Protokollsjef Sverige
2013 Kommandør Per H. Nilsson Oberst, adjutant Sverige
2013 Kommandør Bertil Ternert Informasjonssjef Sverige
2013 Kommandør Nina Tornberg Ministerråd Sverige
2013 Kommandør Christina von Schwerin Hoffdame Sverige
2013 Kommandør Lars Vaagen Ambassadør Norge
2013 Ridder av 1. klasse Marie Hadd Kanselliråd Sverige
2013 Ridder av 1. klasse Fredrike Tamas Hermelin Kanselliråd Sverige
2013 Ridder av 1. klasse Pernilla Liljeson Kanselliråd Sverige
2013 Ridder av 1. klasse Per Sjöberg Kanselliråd Sverige
2013 Ridder av 1. klasse Helena Storm Kanselliråd Sverige
2013 Ridder av 1. klasse Gustav Åhlsson Politisk rådgiver Sverige
7. oktober 2013 Ridder av 1. klasse Richard John Hardie Konsul Storbritannia
30. september 2013 Storkors Byong-hyun Lee Ambassadør Sør-Korea
30. september 2013 Ridder av 1. klasse Andrew Surfleet Konsul Storbritannia
2. september 2013 Storkors Barry Bennett White Ambassadør USA
23. august 2013 Kommandør Mona Elisabeth Brøther Ambassadør Norge forfremmelse
23. august 2013 Kommandør Tormod Cappelen Endresen Ambassadør Norge forfremmelse
23. august 2013 Kommandør Ingvard Havnen Ambassadør Norge forfremmelse
23. august 2013 Kommandør Eivind S. Homme Ambassadør Norge forfremmelse
23. august 2013 Kommandør Jan Gerhard Lassen Ambassadør Norge forfremmelse
23. august 2013 Kommandør Tove Skarstein Ambassadør Norge forfremmelse
23. august 2013 Kommandør Aud Marit Wiig Ambassadør Norge forfremmelse
23. august 2013 Ridder av 1. klasse Christopher R. Anderson Orlogskaptein, assisterende forsvarsattaché USA
23. august 2013 Ridder av 1. klasse Hege Araldsen Ambassadør Norge
23. august 2013 Ridder av 1. klasse Ole Johan Bjørnøy Ambassadør Norge
23. august 2013 Ridder av 1. klasse Dag Malmer Halvorsen Ambassadør Norge
23. august 2013 Ridder av 1. klasse Hanne-Marie Kaarstad Ambassadør Norge
23. august 2013 Ridder av 1. klasse Grete Løchen Ambassadør Norge
23. august 2013 Ridder av 1. klasse Rolf Kristian Ree Ambassadør Norge
23. august 2013 Ridder av 1. klasse Espen Rikter-Svendsen Generalkonsul Norge
23. august 2013 Ridder av 1. klasse Stig Traavik Ambassadør Norge
23. august 2013 Ridder av 1. klasse Johan Vibe Ambassadør Norge
23. august 2013 Ridder av 1. klasse Tor Wennesland Ambassadør Norge
23. august 2013 Ridder av 1. klasse Morten von Hanno Aasland Ambassadør Norge
13. august 2013 Kommandør Jeffrey S. Coran Kommandør, forsvarsattaché USA
28. mai 2013 Storkors Hugo Østergaard-Andersen Ambassadør Danmark
22. mai 2013 Storkors Antonio Bandini Ambassadør Italia
15. mai 2013 Ridder av 1. klasse Hans Christian Specht Konsul Tyskland
15. mai 2013 Ridder av 1. klasse Karl-Ludwig Koenen Konsul Tyskland
15. mai 2013 Ridder av 1. klasse Carl Christian Ehlers Konsul Tyskland
5. april 2013 Kommandør Richard L. Torgerson Rektor USA
5. april 2013 Ridder av 1. klasse John Ranelagh Programredaktør Storbritannia
5. april 2013 Kommandør Wout Dekker Konsernsjef Nederland
5. april 2013 Ridder av 1. klasse Bea Levine-Humm Impresario Sveits
5. april 2013 Ridder av 1. klasse Claude Régy Iscenesetter Frankrike
5. april 2013 Kommandør med stjerne James R. Clapper Etterretningsdirektør USA
5. april 2013 Ridder av 1. klasse Gregory John Smith Sosialentreprenør Norge
5. april 2013 Ridder av 1. klasse Eha Vain Kulturrådgiver og oversetter Estland
5. april 2013 Ridder av 1. klasse Lars Anderson Generalkonsul Sverige
5. april 2013 Ridder av 1. klasse Liana Sigua-Hærum Konsul Georgia
5. april 2013 Ridder av 1. klasse Laurentiu Adrian Lazar Konsul Romania
5. april 2013 Kommandør Luis Gomez Zaballa Ministerråd Spania

2012[rediger | rediger kilde]

Dato Grad, klasse Navn Tittel, stilling Land Anledning
2012 Storkors Maimo Henriksson Ambassadør Finland
2012 Storkors Alexander Stub Utenriksminister Finland
2012 Storkors Temu Tanner Kansellisjef Finland
2012 Kommandør med stjerne Mikko Hautala Utenrikspolitisk rådgiver Finland
2012 Kommandør med stjerne Marko Kievelä Oberstløytnant Finland
2012 Kommandør med stjerne Tiina Myllyntausta Protokollsjef Finland
2012 Kommandør med stjerne Jukka Salovaara Ekspedisjonssjef Finland
2012 Kommandør Marrti Hahl Direktør Finland
2012 Kommandør Vera Heinonen Kommunikasjonssjef Finland
2012 Kommandør Paula Kankaanpää Direktør Finland
2012 Kommandør Tarja Kantola Rådgiver Finland
2012 Kommandør Timo Ranta Rådgiver Finland
2012 Kommandør Kaarle Wikström Kommandørkaptein Finland
2012 Ridder av 1. klasse Erja Karkkonen Handelsråd Finland
2012 Ridder av 1. klasse Flora Kurikkala Første ambassadesekretær Finland
2012 Storkors Bogdan Borusewicz Senatspresident Polen
2012 Storkors Anna Komorowska Presidentfrue Polen
2012 Storkors Ewa Kopacz President i Sejmen Polen
2012 Storkors Waldemar Pawlak Visestatsminister Polen
2012 Storkors Donald Tusk Statsminister Polen
2012 Kommandør med stjerne Grażyna Bernatowicz Understatssekretær Polen
2012 Kommandør med stjerne Elżbieta Bieńkowska Regionalminister Polen
2012 Kommandør med stjerne Mieczysław Cieniuch General, Polens forsvarssjef Polen
2012 Kommandør med stjerne Andrzej Dycha Understatssekretær Polen
2012 Kommandør med stjerne Marcin Idzik Understatssekretær Polen
2012 Kommandør med stjerne Maciej Klimczak Understatssekretær Polen
2012 Kommandør med stjerne Wojciech Kolańczyk Ambassadør Polen
2012 Kommandør med stjerne Stanisław Koziej Statssekretær Polen
2012 Kommandør med stjerne Jacek Michałowski Stabssjef Polen
2012 Kommandør med stjerne Paweł Orłowski Understatssekretær Polen
2012 Kommandør med stjerne Tomasz Siemoniak Forsvarsminister Polen
2012 Kommandør med stjerne Monika Smoleń Understatssekretær Polen
2012 Kommandør med stjerne Jaromir Sokołowski Understatssekretær Polen
2012 Kommandør med stjerne Bogdan Zdrojewski Kulturminister Polen
2012 Kommandør med stjerne Adam Zdziebło Statssekretær Polen
2012 Kommandør Wiesław Grudziński Generalmajor Polen
2012 Kommandør Krzysztof Krajewski Avdelingsdirektør Polen
2012 Kommandør Dorota Ostrowska-Cobas Avdelingsdirektør Polen
2012 Kommandør Karolina Tylus-Sowa Avdelingsdirektør Polen
2012 Kommandør Małgorzata Wierzbicka Avdelingsdirektør Polen
2012 Ridder av 1. klasse Tomasz Dominikowski Oberst Polen
2012 Ridder av 1. klasse Zofia Gołubiew Direktør Polen
2012 Ridder av 1. klasse Jacek Kozłowski Fylkesmann Polen
2012 Ridder av 1. klasse Jerzy Miller Fylkesmann Polen
2012 Ridder av 1. klasse Karol Musioł Professor Polen
2012 Ridder av 1. klasse Jacek Purchla Professor, direktør Polen
2012 Ridder av 1. klasse Artur Szklener Direktør Polen
2012 Ridder av 1. klasse Małgorzata Zalewska Ambassadør Polen
2012 Ridder av 1. klasse Tadeusz Zielniewicz Direktør Polen
2012 Ridder Justyna Majchrowicz Fylkesmannsassistent Polen
2012 Storkors Santiago Solas Ambassadør Spania
2012 Kommandør med stjerne Mangkusubroto Kuntoro Direktør Indonesia
2012 Kommandør med stjerne Detlev Rünger Ambassadør Tyskland
2012 Kommandør Louis de Corail Ambassaderåd Frankrike
2012 Kommandør Jane Jessie Jørgensen Ministerråd Danmark
2012 Ridder av 1. klasse Rolf Becker Oberstløytnant, forsvarsattaché Tyskland
2012 Ridder av 1. klasse Pierangelo Cammarota Første ambassadesekretær Italia
2012 Kommandør Svein Aass Ambassadør Norge
2012 Kommandør Kari Bjørnsgaard Ambassadør Norge
2012 Kommandør Jan Braathu Ambassadør Norge Forfremmelse
2012 Kommandør Asbjørn Eidhammer Ambassadør Norge
2012 Kommandør Jon Elvedal Fredriksen Ambassadør Norge
2012 Kommandør Steffen Kongstad Ambassadør Norge
2012 Kommandør Anniken Ramberg Krutnes Ambassadør Norge
2012 Kommandør Anne Vibeke Lilloe Ambassadør Norge
2012 Kommandør Roald Sturla Næss Ambassadør Norge
2012 Kommandør Helge Skaara Ambassadør Norge
2012 Kommandør Tom Tyrihjell Ambassadør Norge Forfremmelse
2012 Kommandør Leif Arne Ulland Ambassadør Norge
2012 Ridder av 1. klasse Niels Engelschiøn Ambassadør Norge
2012 Ridder av 1. klasse Helle Klem Generalkonsul Norge
2012 Ridder av 1. klasse Odd-Inge Kvalheim Ambassadør Norge
2012 Ridder av 1. klasse Sjur Larsen Ambassadør Norge
2012 Ridder av 1. klasse Arve Ofstad Ambassadør Norge
2012 Ridder av 1. klasse John Petter Opdahl Ambassadør Norge
2012 Ridder av 1. klasse Alf Arne Ramslien Ambassadør Norge
10. oktober 2012 Storkors Jenni Haukio Presidentfrue Finland Statsbesøk
16. august 2012 Kommandør med stjerne Raimonds Graube General, Latvias forsvarssjef Latvia
16. august 2012 Kommandør med stjerne Volker Wieker General, Tysklands forsvarssjef Tyskland
15. mai 2012 Kommandør med stjerne Brigitte Collet Ambassadør Frankrike
16. august 2012 Kommandør med stjerne Edouard Guillaud Admiral, Frankrikes forsvarssjef Frankrike
16. august 2012 Kommandør Monika Dolak Ambassaderåd Østerrike
16. august 2012 Kommandør Hiroshi Ishikawa Direktør Japan
16. august 2012 Kommandør Bennet Thor Kjeldsen Konsul Marokko Forfremmelse
16. august 2012 Kommandør Ximena Carolina Ares Mora Ambassaderåd Chile
16. august 2012 Kommandør Kaare Ness Fisker USA
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Mira Chandra Konsul Indonesia
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Linde Fröhlich Kunstnerisk leder Tyskland
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Vera Gancheva Professor Bulgaria
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Henrik Helenius Journalist og skribent Finland
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Luce Hinsch Oversetter og kulturarbeider Frankrike
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Bjøro Håland Musiker Norge
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Jóhan Jónsson Konsul Island
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Grace Ivana Lee Konsul Indonesia
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Emmanuel Michaud Ambassaderåd Frankrike
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Maria Soledad Morales Vargas Andre ambassadesekretær Chile
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Søren Munthe Schultz Danmark Danmark
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Trond Petersen Professor Norge
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Gennaro Postiglione Professor Italia
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Michael Tucker Professor Storbritannia
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Ze Hong Woo Doktor Sør-Korea
16. august 2012 Ridder Jean-Louis Duclos Attaché Frankrike
16. august 2012 Ridder Tiina Nunnally Oversetter USA
31. mai 2012 Ridder av 1. klasse Heikki Olavi Jantunen Oberstløytnant, forsvarsattaché Finland
24. april 2012 Storkors Juan Léon Alvarado Ambassadør Guatemala
2. mars 2012 Kommandør med stjerne Knud Bartels General, forsvarssjef Danmark
2. mars 2012 Kommandør med stjerne Ari Puheloinen General, forsvarssjef Finland
2. mars 2012 Kommandør med stjerne Sverker Göranson General, forsvarssjef Sverige

2011[rediger | rediger kilde]

Dato Grad, klasse Navn Tittel, stilling Land Anledning
2011 Storkors Jean Asselborn Utenriksminister Luxembourg Statsbesøk
2011 Storkors Jeannot Krecké Økonomi- og handelsminister Luxembourg Statsbesøk
2011 Storkors Pierre-Louis Lorenz Ambassadør Luxembourg Statsbesøk
2011 Storkors Pierre Mores Hoffmarskalk Luxembourg Statsbesøk
2011 Storkors Lorenz Graf Ambassadør Østerrike
2011 Storkors Andrius Numavičius Ambassadør Litauen Statsbesøk
2011 Storkors Remigijus Šimašius Justisminister Litauen Statsbesøk
2011 Storkors Ingrida Šimonytė Finansminister Litauen Statsbesøk
11. november 2011 Kommandør med stjerne Keith B. Alexander General USA
11. november 2011 Kommandør med stjerne Retno Marsudi Ekspedisjonssjef Indonesia
11. november 2011 Kommandør med stjerne Ingvar Åkesson Generaldirektør Sverige
2011 Kommandør med stjerne Linas Balsys Sjefsrådgiver og pressetalsmann Litauen Statsbesøk
2011 Kommandør med stjerne Solveiga Cirtautienė Lovrådgiver Litauen Statsbesøk
2011 Kommandør med stjerne Darius Semaška Politisk sjefsrådgiver Litauen Statsbesøk
2011 Kommandør med stjerne Nerijus Udrėnas Økonomisk sjefsrådgiver Litauen Statsbesøk
2011 Kommandør med stjerne Paul Duhr Utenriksråd Luxembourg Statsbesøk
2011 Kommandør med stjerne Janine Finck Protokollsjef Luxembourg Statsbesøk
2011 Kommandør med stjerne Georges Friden Ekspedisjonssjef Luxembourg Statsbesøk
2011 Kommandør med stjerne Jean Graff Ekspedisjonssjef Luxembourg Statsbesøk
11. november 2011 Kommandør Jens Olesen Honorær generalkonsul Brasil Forfremmelse
11. november 2011 Kommandør Jan Paulsen Tidl. president i Adventistforbundet Norge
11. november 2011 Kommandør John Christian Schandy Honorær generalkonsul Uruguay Forfremmelse
11. november 2011 Kommandør Anwar Ali Sultan Honorær generalkonsul Oman Forfremmelse
2011 Kommandør Merete Fjeld Brattested Protokollsjef Norge
2011 Kommandør Paul Stewart Anderson Generalkonsul USA
2011 Kommandør Vladimir Ermachkov Forsvarsattaché Russland
2011 Kommandør Antonio Ruibérriz Forsvarsattaché Spania
2011 Kommandør Henri Chrisnach Adjutant Luxembourg Statsbesøk
2011 Kommandør Tom Eischen Regjeringskommissær for energi Luxembourg Statsbesøk
2011 Kommandør Patrick Engelberg Kammerherre Luxembourg Statsbesøk
2011 Kommandør Marco Hoffmann Seniorrådgiver Luxembourg Statsbesøk
2011 Kommandør Etienne Schneider Generaldirektør Luxembourg Statsbesøk
2011 Kommandør Tomas Gulbinas Ekspedisjonssjef Litauen Statsbesøk
2011 Kommandør Donatas Kušlys Protokollsjef Litauen Statsbesøk
2011 Kommandør Jovita Pranevičiūtė Presidentrådgiver Litauen Statsbesøk
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Sami Attar Honorær generalkonsul Saudi-Arabia
11. november 2011 Ridder av 1. klasse James M. Baldwin Honorær konsul USA
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Trevan Clough Honorær generalkonsul Papua Ny-Guinea
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Dennis Flessland Honorær konsul USA
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Norman Flowers Honorær konsul Panama
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Leif Eric Griffin Honorær konsul USA
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Bengt Gustafsson Honorær konsul Sverige
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Gabriele Haefs Dr. Tyskland
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Stephen Harding Professor Storbritannia
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Trond Sigurd Jensen Honorær generalkonsul USA
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Gordon Kovtun Honorær konsul USA
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Jacques Lajoie Første ambassadesekretær Frankrike
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Åse Siri Lawson Forsker USA
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Ulf Reinhold Ljungdahl Honorær konsul Sverige
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Dragan Marcović Generalsekretær Serbia
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Kim Nesselquist Honorær konsul USA
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Bruno Oldani Sveits
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Joe Carl Joys Petersen Honorær konsul Argentina
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Sompob Ploysangvan Andre ambassadesekretær Thailand
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Abdul Wasa Hayel Saeed Honorær generalkonsul Jemen
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Terje Sinding Oversetter Frankrike
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Erik Torp Honorær konsul USA
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Cristian Alberto Cibilis Wilson-Smith Honorær generalkonsul Paraguay
2011 Ridder av 1. klasse Mario Grotz Rådgiver Luxembourg Statsbesøk
2011 Ridder av 1. klasse Jean-Claude Knebeler Rådgiver Luxembourg Statsbesøk
2011 Ridder av 1. klasse David Lesch Adjutant Luxembourg Statsbesøk
2011 Ridder av 1. klasse Stéfanie Simonelli Informasjonsrådgiver Luxembourg Statsbesøk
2011 Ridder av 1. klasse Vilma Mikėnienė Protokollrådgiver Litauen Statsbesøk
2011 Ridder av 1. klasse Roberto Guastucci Samfunnsarbeider Italia
2011 Ridder av 1. klasse Páll Marvin Jónsson Konsul Island
11. november 2011 Ridder Lisbeth Lorentzen Honorær visekonsul Storbritannia
11. november 2011 Ridder Fiona Stevenson Honorær visekonsul Storbritannia
11. november 2011 Ridder Monica Ulfgrim Tredje ambassadesekretær Sverige
2011 Ridder Džoja Gunda Barysaitė Pressefotograf Litauen Statsbesøk
2011 Ridder Rytis Bublevičius Sikkerhetsoffiser Litauen Statsbesøk
2011 Ridder Audrius Kubilius Sikkerhetsoffiser Litauen Statsbesøk
2011 Ridder Romualdas Kuprys Kameramann Litauen Statsbesøk
2011 Ridder Isabelle Faber Kommunikasjonsmedarbeider Luxembourg Statsbesøk
2011 Ridder Martine Kommer Underdirektør Luxembourg Statsbesøk
2011 Ridder Christophe Schoentgen Protokollrådgiver Luxembourg Statsbesøk
2011 Ridder Claude Trierweiler 1. ambassadesekretær Luxembourg Statsbesøk
14. oktober 2011 Kommandør Ingemar Gustafsson Oberst Sverige
26. september 2011 Storkors Jullapong Nonsrichai Ambassadør Thailand
21. september 2011 Storkors Christian Monnoyer Ambassadør Belgia
20. september 2011 Storkors Dušan Rozbora Ambassadør Slovakia
16. september 2011 Ridder av 1. klasse Páll Marvin Jónsso Honorær konsul Island
9. september 2011 Storkors Yahdih Bouchaab Ambassadør Marokko
27. august 2011 Kommandør Giovanni Domenico Pintus Brigadegeneral Italia
26. august 2011 Kommandør Vegard Ellefsen Ambassadør Norge
26. august 2011 Kommandør Thorbjørn Gaustadsæther Ambassadør Norge
26. august 2011 Kommandør Tore Hattrem Ambassadør Norge
26. august 2011 Kommandør Jens Petter Kjemprud Ambassadør Norge
26. august 2011 Kommandør Henrik Ofstad Ambassadør Norge
26. august 2011 Kommandør Ingebjørg Støfring Ambassadør Norge Forfremmelse
26. august 2011 Ridder av 1. klasse Lise N. K. Grevstad Ambassadør Norge
26. august 2011 Ridder av 1. klasse Hilde Haraldstad Ambassadør Norge
26. august 2011 Ridder av 1. klasse Dag Wernø Holter Ambassadør Norge
26. august 2011 Ridder av 1. klasse Nils Ragnar Kamsvåg Ambassadør Norge
26. august 2011 Ridder av 1. klasse Jostein Mykletun Generalkonsul Norge
26. august 2011 Ridder av 1. klasse Katja Chr. Nordgaard Ambassadør Norge
26. august 2011 Ridder av 1. klasse Erling Skjønsberg Ambassadør Norge
23. juli 2011 Ridder av 1. klasse Yves Cuny Kommandør Frankrike
15. juli 2011 Kommandør Antonio Ruiberriz Kommandør Spania
1. juni 2011 Kommandør Van D. Kepley Oberst USA
1. juni 2011 Kommandør Carolyn K. Washington Oberst USA
12. mai 2011 Storkors Tatjana Josipović Førstedame Kroatia Statsbesøk
9. mai 2011 Storkors Barbara Miklič-Türk Førstedame Slovenia Statsbesøk
1. april 2011 Kommandør Letitia A. Long Direktør USA
29. mars 2011 Kommandør Dirk Meyer Honorær konsul Sveits
29. mars 2011 Kommandør Arnor Sigurjonssons Representant i NATOs militærkomité Island
29. mars 2011 Kommandør Grantley Stephenson Honorær generalkonsul Jamaica
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Fujio Ota Direktør Japan
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Mary Lou Arcelo Styreleder Filippinene
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Johann Olav Koss President i Right to Play Norge
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Andrew Litton Dirigent USA
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Roberto Guastucci Italia
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Sylvia Reynolds Eckes Professor USA
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Taffara Deguefé Etiopia
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Ellinore Mussler Gregersen Honorær visekonsul
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Manuel Manosalbas Gomez Honorær konsul Spania
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Ellen Margrethe Munch Honorær visekonsul
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Hanne Dokolo Honorær generalkonsul
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Jill Hawson Whittick Honorær konsul Storbritannia
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse James Robert Edward Wotherspoon Honorær konsul Storbritannia
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Constantinos Christopoulos Honorær konsul Hellas
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Andreas Metaxas Honorær konsul Hellas
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Michele Izzo Honorær konsul Djibouti
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Geert Lassen Holm Honorær konsul
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Rodrigo Otoya Dominguez Honorær konsul Colombia
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Enrique Gimeno Escrig Honorær visekonsul
20. januar 2011 Storkors Sigriður Duna Kristmundsdottir Ambassadør Island

2010[rediger | rediger kilde]

Dato Grad, klasse Navn Tittel, stilling Land Anledning
Storkors Rosa Anna Coniglio Papalia Ambassadør Italia
Kommandør med stjerne Silvia Gašparovičová Slovakia Statsbesøk
6. september 2010 Storkors Hisao Yamaguchi Ambassadør Japan
Kommandør Anders Flågen Kansellisjef Norge
6. september 2010 Kommandør Janric Craig Parlamentsmedlem Storbritannia
6. september 2010 Kommandør Klaus Endresen Honorær generalkonsul Namibia
6. september 2010 Kommandør Prasanna Kumar Hota Direktør India
6. september 2010 Kommandør Peter Lorange Professor Norge
6. september 2010 Kommandør José Sanjurjo Jul Viseadmiral Spania
6. september 2010 Kommandør Yohei Sasakawa Styreleder Japan
Ridder av 1. klasse Jaakko Kilpeläinen Honorær konsul Finland
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Alf Valdemar Adeler Energirådgiver Norge
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Kaarina Aho Honorær konsul Finland
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Sampo Antti Honorær konsul Finland
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Bjarne Bjorvatn Professor, dr. med. Sverige
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Christian Brac de la Perrière Tidligere admiral Frankrike
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Everette Lancelot Carberry Honorær generalkonsul Guyana
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Bo Eklund Honorær konsul Finland
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Jorge Guillermo Guzman Gutierrez Ambassadesekretær Chile
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Baoudouin Lagrange Honorær konsul Belgia
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Johan Signell Honorær konsul Finland
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Sirimit Siripala Ambassadesekretær Thailand
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Timothy Straight Honorær konsul Armenia
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Eiliv Jørgen Thorheim Tidligere oberstløytnant Norge
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Heikki Tuomi-Nikula Honorær konsul Finland
30. august 2010 Storkors Byung-koo Choi Ambassadør Sør-Korea
27. august 2010 Kommandør Robert Kvile Ambassadør Norge forfremmelse
27. august 2010 Kommandør Ingrid R. Ofstad Generalkonsul Norge forfremmelse
27. august 2010 Kommandør Ståle T. Risa Ambassadør Norge forfremmelse
27. august 2010 Kommandør Carl Schiøtz Wibye Ambassadør Norge forfremmelse
27. august 2010 Ridder av 1. klasse Jan Ole Grevstad Ambassadør Norge
27. august 2010 Ridder av 1. klasse Åse E. Bjerke Ambassadør Norge
27. august 2010 Ridder av 1. klasse Jens Eikaas Ambassadør Norge
27. august 2010 Ridder av 1. klasse Else Berit Eikeland Ambassadør Norge
27. august 2010 Ridder av 1. klasse Siren Gjerme Eriksen Ambassadør Norge
27. august 2010 Ridder av 1. klasse Vibeke Knudsen Ambassadør Norge
27. august 2010 Ridder av 1. klasse Kjell Lillerud Ambassadør Norge
27. august 2010 Ridder av 1. klasse Kjetil Paulsen Ambassadør Norge
27. august 2010 Ridder av 1. klasse Trine Skymoen Ambassadør Norge
27. august 2010 Ridder av 1. klasse Tom Tyrihjell Ambassadør Norge
27. august 2010 Ridder av 1. klasse Petter Ølberg Ambassadør Norge
28. juni 2010 Kommandør Russel H. Smith Kommandør, forsvars- og marineattaché USA
28. juni 2010 Ridder av 1. klasse Eduardo M. Recavarren Orlogskaptein, assisterende marineattaché USA
22. juni 2010 Storkors Theis Truelsen Ambassadør Danmark
16. juni 2010 Storkors Michael Sahlin Ambassadør Sverige
1. juni 2010 Storkors Marco Hennis Hoffsjef Nederland Statsbesøk
1. juni 2010 Storkors Maria van der Hoeven Finansminister Nederland Statsbesøk
1. juni 2010 Storkors Henk Morsink Sjef for dronning Beatrix' adjutanstab Nederland Statsbesøk
1. juni 2010 Storkors Richard van Rijssen Ambassadør Nederland Statsbesøk
1. juni 2010 Storkors Maxime Verhagen Utenriksminister Nederland Statsbesøk
1. juni 2010 Kommandør med stjerne Chr. Breedveld Assisterende informasjonssjef Nederland Statsbesøk
1. juni 2010 Kommandør med stjerne W. N. Cosijn Seremonimester Nederland Statsbesøk
1. juni 2010 Kommandør med stjerne S. A. M. Klein Schiphorst Hoffmarskalk Nederland Statsbesøk
1. juni 2010 Kommandør med stjerne P. W. A. Schellekens Direktør for dronning Beatrix' kontor Nederland Statsbesøk
1. juni 2010 Kommandør med stjerne E. F. M. Twaalfhoven Protokollsjef Nederland Statsbesøk
1. juni 2010 Kommandør J. Jeekel-Thate Hoffdame Nederland Statsbesøk
1. juni 2010 Kommandør H. Lodder Kommandørkaptein Nederland Statsbesøk
1. juni 2010 Kommandør R. H. Schaap Landbruksråd Nederland Statsbesøk
1. juni 2010 Kommandør Y. E. D. M. Stassen Ministerråd Nederland Statsbesøk
1. juni 2010 Kommandør P. Teeuw Forsvarsattaché Nederland Statsbesøk
1. juni 2010 Kommandør C.G.M. Tieken Oberstløytnant, adjutant Nederland Statsbesøk
1. juni 2010 Ridder av 1. klasse J. Boender Sekretær for utenriksministeren Nederland Statsbesøk
1. juni 2010 Ridder av 1. klasse D. Boissevain Seremonirådgiver Nederland Statsbesøk
1. juni 2010 Ridder av 1. klasse W. J. P. Prins Inspektør Nederland Statsbesøk
1. juni 2010 Ridder av 1. klasse H. R. J. Reijenga Kommandør Nederland Statsbesøk
1. juni 2010 Ridder J. Nuijten Annensekretær Nederland Statsbesøk
1. juni 2010 Ridder D. J. van Doorn Brigader Nederland Statsbesøk

2009[rediger | rediger kilde]

Dato Grad, klasse Navn Tittel, stilling Land Anledning
12. desember 2009 Ridder av 1. klasse Eli Cook Universitetslektor Norge
12. desember 2009 Ridder av 1. klasse Janet Garton Professor Storbritannia
12. desember 2009 Ridder av 1. klasse Christine Lamothe Kurator Frankrike
12. desember 2009 Ridder av 1. klasse Ljubiša Rajić Professor Serbia
12. desember 2009 Ridder av 1. klasse Jarka Vrbová Universitetslektor Tsjekkia
18. august 2009 Kommandør Kåre R. Aas Ambassadør Norge
18. august 2009 Kommandør Rune Aasheim Generalkonsul Norge
18. august 2009 Kommandør Bjørn Blokhus Ambassadør Norge
18. august 2009 Kommandør Gunnar Føreland Ambassadør Norge
18. august 2009 Kommandør Thor Gislesen Ambassadør Norge
18. august 2009 Kommandør Tore Gjøs Ambassadør Norge
18. august 2009 Kommandør Torbjørn Holthe Ambassadør Norge
18. august 2009 Kommandør Ingunn Klepsvik Ambassadør Norge
18. august 2009 Kommandør Aud Lise Norheim Ambassadør Norge
18. august 2009 Kommandør Svein Sevje Ambassadør Norge
18. august 2009 Kommandør Guro Katharina Vikør Ambassadør Norge
18. august 2009 Kommandør Elin Østebø Johansen Ambassadør Norge
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Kari M. Bjørnsgaard Ambassadør Norge
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Tove Bruvik Westberg Ambassadør Norge
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Jon Elvedal Fredriksen Generalkonsul Norge
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Tormod C. Endresen Generalkonsul Norge
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Rolf Willy Hansen Ambassadør Norge
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Eivind Homme Ambassadør Norge
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Øystein Hovdkinn Ambassadør Norge
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Bjørn Johannessen Ambassadør Norge
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Dag Nissen Ambassadør Norge
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Sten Arne Rosnes Generalkonsul Norge
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Eva Rygh Generalkonsul Norge
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Siri Sletner Ambassadør Norge
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Jon Vea Ambassadør Norge
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Petter Wille Ambassadør Norge
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Nigel Fletcher Konsul Storbritannia
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Gutemberg Natal Barbosa Tinoco Konsul Brasil
18. august 2009 Ridder Anthony John Rowlett Allen Visekonsul Storbritannia
19. juni 2009 Kommandør Yehuda Bauer Professor Israel
19. juni 2009 Kommandør Lena Blombergsson Ambassaderåd Sverige
19. juni 2009 Kommandør Roberto Frangione Ambassaderåd Italia
19. juni 2009 Kommandør James J. Mulva Konserndirektør USA
19. juni 2009 Kommandør Martina Smedberg Ambassaderåd Sverige
19. juni 2009 Ridder av 1. klasse Carlos Aragon Gil de la Serna Ambassadesekretær Spania
19. juni 2009 Ridder av 1. klasse Louis Castex Professor og direktør Frankrike
19. juni 2009 Ridder av 1. klasse Donald C. Hoganson Formann USA
19. juni 2009 Ridder av 1. klasse Pål Marius Jebsen Kommunikasjonsrådgiver Norge
19. juni 2009 Ridder av 1. klasse Jacques Le Pottier Professor og dekan Frankrike
19. juni 2009 Ridder av 1. klasse Marian Mikolajski Konsul Polen
19. juni 2009 Ridder av 1. klasse Eva Kristina Motzfeldt Klinisk ernæringsfysiolog Sverige
19. juni 2009 Ridder av 1. klasse Aloysius Rauen Konsul Tyskland
9. juni 2009 Storkors Benson K. Whitney Ambassadør USA Ifølge Kongehuset.no, ikke oppført i Statskalenderen
28. mai 2009 Storkors Roberto Eduardo Alonso Budge Ambassadør Chile Ifølge Kongehuset.no, ikke oppført i Statskalenderen
28. mai 2009 Storkors Ronald van Roeden Ambassadør Nederland Ifølge Kongehuset.no, ikke oppført i Statskalenderen
15. april 2009 Storkors Håkan Erik Gunnar Syrén General Sverige
2. mars 2009 Ridder av 1. klasse Petter Carlmark Konsul Norge
2. mars 2009 Ridder av 1. klasse Jacques Pierre Heliard Konsul Frankrike
2. mars 2009 Ridder av 1. klasse Inger Højberg Christensen Konsul Danmark
2. mars 2009 Ridder av 1. klasse Graeme Mitchell Konsul New Zealand
2. mars 2009 Ridder av 1. klasse José Luis Riera Cabrera Konsul Spania
2. mars 2009 Ridder av 1. klasse Noshur Framji Tankariwala Konsul India

2008[rediger | rediger kilde]

Dato Grad, klasse Navn Tittel, stilling Land Anledning
19. desember 2008 Kommandør Molly Holt Styreleder Sør-Korea
2. desember 2008 Kommandør Daniel Champlon Direktør Frankrike
2. desember 2008 Kommandør Marilyn Carlson Nelson Styreleder USA
2. desember 2008 Kommandør Norio Okazawa Professor Japan
2. desember 2008 Kommandør Olivier Poupard Diplomat Frankrike
2. desember 2008 Ridder av 1. klasse Stanislaw Wabnic Borgermester Polen
2. desember 2008 Ridder av 1. klasse Hauke Lange-Fuchs Advokat Tyskland
2. desember 2008 Ridder av 1. klasse Berit Gullberg Forfatter Sverige
2. desember 2008 Ridder av 1. klasse Véronique Bernard Diplomat Belgia
24. november 2008 Kommandør Olivier Appert Styreleder Frankrike
2008 Storkors Luis Estevez-Lopez Ambassadør Guatemala
10. juni 2008 Kommandør Agnar Erlingsson Generalkonsul Island
10. juni 2008 Kommandør Zafer S. Nahawi USA
10. juni 2008 Kommandør Boonrong Pongstiensak Ministerråd Thailand
10. juni 2008 Kommandør Richard W. Pound Generalkonsul Canada
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Douglas Brown Storbritannia
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Robert Collingwood Konsul Canada
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Jean-Baptiste Coursaud Oversetter Frankrike
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Nikolai-Tor Dahl Norge
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Tove Irene Dahl Førsteamanuensis Norge
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Gary Gandrud USA
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Bruce Gjovig Direktør USA
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Stein K. Gudmundseth Generalkonsul Norge
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Nina Hamre Fasi Konsul USA
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Eivind Hoff Generalkonsul Norge
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Gad Kaynar Professor Israel
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Björn Lindahl Korrespondent Sverige
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Claude Page Konsul Canada
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Milan Richter Slovakia
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Ramon Luján Saldivar Konsul Mexico
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Karl-Erik Schøllhammer Professor Danmark
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Ivar Sørensen Norge
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Olof Gudbrand Tandberg Leder for Svensk-Norska Föreningen Sverige
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Sidney Wong Folkerepublikken Kina
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Leif Zern Teaterkritiker og forfatter Sverige
2008 Storkors Manuel Lobo Antunes Statssekretær Portugal Statsbesøk
2008 Storkors José Sócrates Calrvalho Pinto de Sousa Statsminister Portugal Statsbesøk
2008 Storkors Carlos Alberto Carvalho dos Reis General Portugal Statsbesøk
2008 Storkors Maria Cavaco Silva Presidentens ektefelle Portugal Statsbesøk
2008 Storkors Manuel Côrte-Real Protokollsjef Portugal Statsbesøk
2008 Storkors António Costa Ordfører i Lisboa Portugal Statsbesøk
2008 Storkors Arnaldo Manuel da Rocha Pereira Coutinho Generalsekretær Portugal Statsbesøk
2008 Storkors João de Lima Pimentel Ambassadør Portugal Statsbesøk
2008 Storkors Fernando d'Oliveira Neves Utenriksråd Portugal Statsbesøk
2008 Storkors Luís Filipe Marques Amada Utenriksminister Portugal Statsbesøk
2008 Storkors Jaime José Matos da Gama Parlamentsmedlem Portugal Statsbesøk
2008 Storkors José Manuel Nunes Liberato Intendant Portugal Statsbesøk
2008 Storkors Manuel Pinho Økonomi- og forsyningsminister Portugal Statsbesøk
2008 Storkors Rui Rio Ordfører i Porto Portugal Statsbesøk
2008 Storkors Jaime Silva Jordbruks- og fiskeriminister Portugal Statsbesøk
2008 Kommandør med stjerne Eduardo Âmbar Stabssjef Portugal Statsbesøk
2008 Kommandør med stjerne Pedro Manuel Carqueijeiro Lourtie Stabssjef Portugal Statsbesøk
2008 Kommandør med stjerne Fernando Manuel de Lima Presserådgiver Portugal Statsbesøk
2008 Kommandør med stjerne Henrique Freitas Komitéformann Portugal Statsbesøk
2008 Kommandør med stjerne António Gomes de Pinho Styreformann Portugal Statsbesøk
2008 Kommandør med stjerne Francisco Ribeiro de Menezes Stabssjef Portugal Statsbesøk
2008 Kommandør med stjerne Pedro Pio Riscado de Nabais Rapoula Kulturrådgiver Portugal Statsbesøk
2008 Kommandør med stjerne José Rafael Rodrigues Pinto Militærrådgiver Portugal Statsbesøk
2008 Kommandør med stjerne Domingos Teixeira de Abreu Fezas Vital Rådgiver Portugal Statsbesøk
2008 Kommandør med stjerne Rui Vilar Styreformann Portugal Statsbesøk
2008 Kommandør Jorge Ayres Roza de Oliveira Rådgiver Portugal Statsbesøk
2008 Kommandør Silvone Bessone Direktør Portugal Statsbesøk
2008 Kommandør Manuel Cabral Portugal Statsbesøk
2008 Kommandør Luís Carrilho Sikkerhetssjef Portugal Statsbesøk
2008 Kommandør Isabel da Cruz Almeida Direktør Portugal Statsbesøk
2008 Kommandør Mário Fernando Damas Nunes Viseprotokollsjef Portugal Statsbesøk
2008 Kommandør Pedro de Almeida Matias Stabssjef Portugal Statsbesøk
2008 Kommandør Francisco Gentil Berger Professor Portugal Statsbesøk
2008 Kommandør Rita Maria Laranjinha Patricío Vieira Rådgiver Portugal Statsbesøk
2008 Kommandør Maria Madalena Lobo Carvalho Fischer Rådgiver Portugal Statsbesøk
2008 Kommandør Maria Virgínia Mendes da Silva Pina Rådgiver Portugal Statsbesøk
2008 Kommandør Louisa Pais Lowe Rådgiver Portugal Statsbesøk
2008 Kommandør Ana Paulino Stabssjef Portugal Statsbesøk
2008 Kommandør Isabel Silveira Godinho Direktør Portugal Statsbesøk
2008 Kommandør Manuel Sobrinho Simões Professor Portugal Statsbesøk
2008 Kommandør José Carlos Vieira Presserådgiver Portugal Statsbesøk
2008 Ridder av 1. klasse Luis Nicholson Lavrador Kommandør Portugal Statsbesøk
2008 Ridder av 1. klasse Carlos Paulino Major Portugal Statsbesøk
2008 Ridder av 1. klasse Luís Pebre Pereira Sikkerhetssjef Portugal Statsbesøk
2008 Ridder av 1. klasse Francisco Pimenta da Gama Portugal Statsbesøk
2008 Ridder av 1. klasse Joana Rebocho Cândido Sousa Fialho Attaché Portugal Statsbesøk
2008 Ridder av 1. klasse Natércia Teixeira Costa Lobo Førstesekretær Portugal Statsbesøk
2008 Ridder Marco Abreu Sikkerhetsmedarbeider Portugal Statsbesøk
2008 Ridder Benedita Marques Ordenskansellist Portugal Statsbesøk
2008 Ridder Isabel Montalvão da Cunha Rebelo de Figueiredo Protokollmedarbeider Portugal Statsbesøk
2008 Ridder Ademar Vala Marques Protokollmedarbeider Portugal Statsbesøk
2008 Kommandør med stjerne Chantal Poiret Ambassadør Frankrike
2008 Kommandør Emmanuel El. Kefalopoulos Ambassaderåd Hellas
2008 Kommandør Christer Thärn Minister Sverige
2008 Kommandør Belén Gonzalez del Val Ambassaderåd Spania
2008 Ridder av 1. Klasse Petra Baader Konsul Tyskland
2008 Ridder av 1. Klasse Patrice Champion Ambassaderåd Frankrike
2008 Ridder av 1. Klasse Alex Flambert Konsul Haiti
2008 Ridder av 1. Klasse Takeshi Kawahara Konsul Japan
2008 Ridder Fernando Baiget Attaché Spania
2008 Ridder Brunella Borzillo Attaché Italia
2008 Ridder Alberta Lai Attaché Italia
2008 Ridder Xavier Morise Vitenskapsattaché Frankrike
2008 Ridder Jorma Juhana Mussalo Attaché Finland
13. februar 2008 Ridder av 1. klasse David Michael Brohel Styreleder, direktør USA
22. januar 2008 Ridder av 1. klasse Anders Johansson Forfatter, journalist Sverige
14. januar 2008 Ridder av 1. klasse Michael Barnes Professor Storbritannia
14. januar 2008 Ridder av 1. klasse Marie Wells Professor Storbritannia
10. januar 2008 Ridder av 1. klasse Christopher S. Hale Professor Canada
10. januar 2008 Ridder av 1. klasse François Weill Direktør Frankrike
10. januar 2008 Ridder av 1. klasse Solveig Zempel Professor USA
9. januar 2008 Kommandør John Hamre Daglig leder USA
9. januar 2008 Kommandør Erik Møse Dommer Norge

2007[rediger | rediger kilde]

Dato Grad, klasse Navn Tittel, stilling Land Anledning
2007 Storkors Kim Young-seok Ambassadør Sør-Korea
2007 Storkors Chitriya Pinthong Ambassadør Thailand
2007 Storkors Frank M. A. Recker Ambassadør Belgia
2007 Storkors Mats Ringborg Ambassadør Sverige
2007 Storkors Fumiko Saiga Ambassadør Japan
2007 Kommandør Jostein Helge Bernhardsen Ambassadør Norge
2007 Kommandør Olav Berstad Ambassadør Norge
2007 Kommandør Selim Bilgisin Generalkonsul Tyrkia
2007 Kommandør Sissel Birgitte Breie Ambassadør Norge
2007 Kommandør Arild Braastad Ambassadør Norge
2007 Kommandør Ralf Galme Generalkonsul Sverige
2007 Kommandør Steinar Gil Ambassadør Norge
2007 Kommandør Knut Hauge Ambassadør Norge
2007 Kommandør Lars Klingenberg Ambassadør Norge
2007 Kommandør Oda Sletnes Ambassadør Norge
2007 Kommandør Steinar Gil Ambassadør Norge
2007 Kommandør Knut Solem Ambassadør Norge
2007 Kommandør Sverre Stub Ambassadør Norge
2007 Kommandør Kim Traavik Ambassadør Norge
2007 Ridder 1. klasse Lars Erik Ingemar Andersson Konsul Sverige
2007 Ridder 1. klasse Victor Manuel Goncalves Barbosa Konsul Brasil
2007 Ridder 1. klasse Peter John Edward Bird Konsul Storbritannia
2007 Ridder 1. klasse Antonia Manera Bofill Visekonsul Spania
2007 Ridder 1. klasse Emil Boutros Konsul Tyrkia
2007 Ridder 1. klasse Thomas Wilson Boyd Konsul Storbritannia
2007 Ridder 1. klasse Didier Bronne Konsul Belgia
2007 Ridder 1. klasse William Gillespie Brough Konsul Storbritannia
2007 Ridder 1. klasse Jan Braathu Ambassadør Norge
2007 Ridder 1. klasse Marcos Aurelio Soares De Castro Konsul Brasil
2007 Ridder 1. klasse David B. Edwards Orlogskaptein USA
2007 Ridder 1. klasse Lars Eggertz Konsul Sverige
2007 Ridder 1. klasse Madelaine Hagen Ekström Konsul Sverige
2007 Ridder 1. klasse Glen Gordon Findlay Konsul Brasil
2007 Ridder 1. klasse Marit Hodanger Leder Norge
2007 Ridder 1. klasse Øystein Hovdkinn Generalkonsul Norge
2007 Ridder 1. klasse Arne Birger Johansen Generalkonsul Norge
2007 Ridder 1. klasse Jens Petter Kjemprud Ambassadør Norge
2007 Ridder 1. klasse Torunn Marit Klokk Visekonsul Norge
2007 Ridder 1. klasse Jan Kubiak Konsul Polen
2007 Ridder 1. klasse Yusuf Ata Küner Konsul Tyrkia
2007 Ridder 1. klasse Anne Vibeke Lilloe Generalkonsul Norge
2007 Ridder 1. klasse Jon Lomøy Ambassadør Norge
2007 Ridder 1. klasse Robert Berkely Lynn Konsul Australia
2007 Ridder 1. klasse Jan Arild Nilsen Konsul Norge
2007 Ridder 1. klasse Thomas Fredrik Olsen Generalkonsul Norge
2007 Ridder 1. klasse Morten Paulsen Generalkonsul Norge
2007 Ridder 1. klasse Tomm Paulsen Generalkonsul Norge
2007 Ridder 1. klasse Jon Ramberg Ambassadør Norge
2007 Ridder 1. klasse José Vallés Rebes Generalkonsul Norge
2007 Ridder 1. klasse Anne Rikter-Svendsen Ambassadør Norge
2007 Ridder 1. klasse Gry Marianne Rustad Konsul Norge
2007 Ridder 1. klasse Jill Sanders Konsul Storbritannia
2007 Ridder 1. klasse Ronald Schenkels Konsul Brasil
2007 Ridder 1. klasse Osman Levent Seral Konsul Tyrkia
2007 Ridder 1. klasse Samuel Charles Smith Konsul Storbritannia
2007 Ridder 1. klasse Tove Skarstein Ambassadør Norge
2007 Ridder 1. klasse Ingebjørg Støfring Ambassadør Norge
2007 Ridder 1. klasse Tim Kindem Sørmann Konsul Norge
2007 Ridder 1. klasse Fredrik Svensson Konsul Sverige
2007 Ridder 1. klasse Peter William Tobin Konsul Australia
2007 Ridder 1. klasse Arturo Juan Quintero Trevino Konsul Mexico
2007 Ridder 1. klasse Didrik Tønseth Ambassadør Norge
2007 Ridder 1. klasse Stig Vagt-Andersen Konsul Danmark
2007 Ridder 1. klasse Luis Cañada Vicinay Generalkonsul Spania
2007 Ridder 1. klasse Ebbe Markus Wikberg Konsul Norge
2007 Ridder 1. klasse Spyridon Xanthopoulos 2. ambassadesekretær Hellas
2007 Ridder 1. klasse Enis Özsaruhan Konsul Tyrkia
2007 Ridder Alberto Durán Hernandez Visekonsul Spania
2007 Ridder Kerstin Pehrsson 3. ambassadesekretær Sverige
2007 Ridder Jucinilde Salazar Pereira Kansellist Brasil
2007 Ridder Mia Rainne Attaché Finland
2007 Ridder Lidia Ramogida Konsul Italia
15. oktober 2007 Storkors Thomas de Maizière Forbundsminister Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Storkors Gert Haller Statssekretær Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Storkors Roland Mauch Ambassadør Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Storkors Angela Merkel Forbundskansler Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Storkors Harald Ringstorff Delstatspresident Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Storkors Jürgen Rüttgers Forbundsrådspresident Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Storkors Frank-Walter Steinmeier Utenriksminister Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Storkors Reinhard Silberberg Statssekretær Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Storkors Klaus Wowereit Borgermester Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør med stjerne Michael Breuer Delstatsminister Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør med stjerne Uwe Corsepius Ekspedisjonssjef Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør med stjerne Uwe Döring Delstatsminister Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør med stjerne Volker Elbling Ekspedisjonssjef Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør med stjerne Rüdiger Freiherr von Fritsch-Seerhausen Avdelingsdirektør Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør med stjerne Hermann Muntz Brigader Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør med stjerne Wolf Kischlat Ekspedisjonssjef Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør med stjerne Barbara Kisseler Statssekretær Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør med stjerne Heinz Marzi Generalløytnant Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør med stjerne Andreas Pinkwart Delstatsminister Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør med stjerne Cornelia Quennet-Thielen Ekspedisjonssjef Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør med stjerne Angelika Rüttgers Forbundsrådspresidents ektefelle Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør med stjerne Volker Stanzel Ekspedisjonssjef Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør med stjerne Henry Tesch Delstatsminister Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør med stjerne Christa Toben Delstatsminister Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør med stjerne Ulrich Wilhelm Statssekretær Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør med stjerne Hans-Jürgen Wolff Avdelingsdirektør Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør Christoph Brass Avdelingsdirektør Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør Geza Andreas Freiherr von Geyr Avdelingsdirektør Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør Christine Gläser Avdelingsdirektør Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør Alfred Günther Grannas Ministerråd Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør Eva Alexandra Gräfin Kendeffy Avdelingsdirektør Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør Verena Gräfin von Roedern Avdelingsdirektør Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør Günter Kolodziej Visetalsmann Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør Michaela Küchler Byråsjef Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør Martin Löer Protokollsjef Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør Thomas Meister Avdelingsdirektør Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør Klaus-Michael Nelte Kommandør Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør Peter Rondorf Avdelingsdirektør Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør Peter Sauer Avdelingsdirektør Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Kommandør Wolfgang Schneider Oberst Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Ridder av 1. klasse Teite Buhr Rådgiver Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Ridder av 1. klasse Hans-Friedrich Müller Pressetalsmann Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Ridder av 1. klasse Christian Prestele Oberstløytnant Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Ridder av 1. klasse Götz Werner Reimann Seniorrådgiver Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Ridder av 1. klasse Thomas Romes Underdirektør Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Ridder av 1. klasse Wolfgang Schyrocki Protokollsjef Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Ridder Jan-Göran Barth Personlig rådgiver Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Ridder Klaus Buchold Protokollrådgiver Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Ridder Dieter Burbach Seniorrådgiver Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Ridder Anja Druwe Rådgiver Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Ridder Detlef Peter Eckstein Seniorrådgiver Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Ridder Brigitte Friess Konsulent Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Ridder Jörg Giers Politioverbetjent Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Ridder Wolfgang Giese Politioverbetjent Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Ridder Sabine Haake Seniorrådgiver Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Ridder Kai Hadyk Politibetjent Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Ridder Vivian Hamisch Politioverbetjent Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Ridder Melanie Jancovic Rådgiver Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Ridder Michael Kaiser Politioverbetjent Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Ridder Simone Lehmann-Zwiener Rådgiver Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Ridder Susanne Olshausen Politioverbetjent Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Ridder Hannelore Schulze Konsulent Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Ridder Valeria Tontscheva-Brodel Konsulent Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Ridder Kathrin Weber Sekretær Tyskland Statsbesøk
15. oktober 2007 Ridder Marion Werwoll Rådgiver Tyskland Statsbesøk
8. oktober 2007 Ridder av 1. klasse Jean-François Battail Professor Frankrike
8. oktober 2007 Ridder av 1. klasse Isabelle Duault Filmarbeider Frankrike
8. oktober 2007 Ridder av 1. klasse Jean Michel Mongrédien Filmarbeider Frankrike
13. september 2007 Storkors Marco Aurélio Garcia Spesialrådgiver Brasil Statsbesøk
13. september 2007 Storkors Miguel Jorge Minister Brasil Statsbesøk
13. september 2007 Storkors Sergio Eduardo Moreira Lima Ambassadør Brasil Statsbesøk
13. september 2007 Kommandør med stjerne Henrique Da Sliveira Sardinha Pinto Direktør Brasil Statsbesøk
13. september 2007 Kommandør med stjerne Maria Edileuza Fontenele Reis Direktør Brasil Statsbesøk
13. september 2007 Kommandør med stjerne Marco Edson Goncalves Dias General brigader Brasil Statsbesøk
13. september 2007 Kommandør med stjerne Francisco Joseli Parente Camelo Major brigader Brasil Statsbesøk
13. september 2007 Kommandør Mauro Couto Spesialrådgiver Brasil Statsbesøk
13. september 2007 Kommandør Cleber De Araujo Leal Ferreira Oberstløytnant Brasil Statsbesøk
13. september 2007 Kommandør Geraldo Correa De Lyra Junior Oberstløytnant Brasil Statsbesøk
13. september 2007 Kommandør Rawlinson Gomes Oberstløytnant Brasil Statsbesøk
13. september 2007 Kommandør Marcos Laguna Viseprotokollsjef Brasil Statsbesøk
13. september 2007 Kommandør Ricardo Maschietto Ayrosa Rådgiver Brasil Statsbesøk
13. september 2007 Kommandør Rui Antonio Jucá Pinheiro de Vasconcellos Rådgiver Brasil Statsbesøk
13. september 2007 Ridder av 1. klasse Carlos Luis Duarte Villanova Direktør Brasil Statsbesøk
13. september 2007 Ridder av 1. klasse Kaiser Pimentel de Araujo Rådgiver Brasil Statsbesøk
13. september 2007 Ridder av 1. klasse Paulo Roberto Ribeiro Guimaraes 1. ambassadesekretær Brasil Statsbesøk
13. september 2007 Ridder av 1. klasse Ricardo Stuckert Fotograf Brasil Statsbesøk
13. september 2007 Ridder Cristiane Lemos Fallet Rådgiver Brasil Statsbesøk
13. september 2007 Ridder Jucinilde Salazar Pereira Kansellist Brasil Statsbesøk
11. september 2007 Ridder av 1. klasse Robert Berthel Kvavik Professor USA
4. september 2007 Kommandør Philip Brunelle Dirigent, pianist USA
29. august 2007 Kommandør Jurij Aleksejevitsj Jevdokimov Guvernør Russland
5. juni 2007 Storkors Ilkka Kanerva Utenriksminister Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Storkors Sauli Niinistö Riksdagens talmann Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Storkors Jukka Paarma Erkebiskop Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Storkors Peter Stenlund Ambassadør Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Storkors Astrid Thors Migrasjons- og europaminister Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Storkors Pertti Torstila Utenriksråd Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Storkors Jarmo Viinanen Kansellisjef Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Kommandør med stjerne Per-Mikael Engberg Protokollsjef Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Kommandør med stjerne Kare Halonen Avdelingssjef Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Kommandør med stjerne Jaakko Oksanen Generalmajor Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Kommandør med stjerne Rauno Saari Landshøvding Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Kommandør Harry Bogomoloff Viseordfører Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Kommandør Gustav Djupsjöbacka Rektor Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Kommandør Rauno Heikola Domprost Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Kommandør Maimo Henriksson Enhetssjef Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Kommandør Päivi Kairamo-Hella Presidentens rådgiver Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Kommandør Marketta Kokkonen Direktør Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Kommandør Risto Kolstela Oberstløytnant Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Kommandør Hannu Liimatta Oberst Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Kommandør Tiina Myllyntausta Viseprotokollsjef Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Kommandør Mikko Paatero Politidirektør Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Kommandør Jussi Pajunen Ordfører Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Kommandør Mikko Pukkinen Direktør Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Kommandør Jukka Riikonen Politikommandør Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Kommandør Maria Romantschuk Pressesjef Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Kommandør Kari Takanen Kommandør Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Ridder av 1. klasse Stig R. Blomquist Pr-sjef Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Ridder av 1. klasse Severi Blomstedt Direktør Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Ridder av 1. klasse Ville Cantell Utenrikssekretær Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Ridder av 1. klasse Tapio Huttunen Politisjef Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Ridder av 1. klasse Juhani Jokela Gjesthusvert Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Ridder av 1. klasse Jukka Jokinen Major Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Ridder av 1. klasse Pekka Jääskeläinen Major Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Ridder av 1. klasse Jouni Kaivola Direktør Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Ridder av 1. klasse Gunvor Kronman Generalsekretær Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Ridder av 1. klasse Janne Muurinen Orlogskaptein Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Ridder av 1. klasse Mikko Saarinen Orlogskaptein Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Ridder av 1. klasse Markku Valkonen Direktør Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Ridder Victor Andersson Internasjonal sekretær Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Ridder Kaarina Klemola Assistent Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Ridder Kimmo Korhonen Kapteinløytnant Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Ridder Jorma Makkonen Politiadjutant Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Ridder Eero Nelimarkka Overinspektør Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Ridder Heikki Porola Politiadjutant Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Ridder Mika Pöyry Politiadjutant Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Ridder Mia Rainne Attaché Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Ridder Teuvo Saikkonen Politiadjutant Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Ridder Seppo Sarelius Direktør Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Ridder Timo Vainio Politiadjutant Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Ridder Timo Vainio Politiadjutant Finland Statsbesøk
5. juni 2007 Ridder Mika Viipuri Kapteinløytnant Finland Statsbesøk
17. april 2007 Storkors Martin Bartenstein Forbundsminister Østerrike Statsbesøk
17. april 2007 Storkors Margit Fischer Presidentens ektefelle Østerrike Statsbesøk
17. april 2007 Storkors Anton Hafner Visegeneralsekretær Østerrike Statsbesøk
17. april 2007 Storkors Anton Kozusnik Ambassadør Østerrike Statsbesøk
17. april 2007 Storkors Ursula Plassnik Forbundsminister Østerrike Statsbesøk
17. april 2007 Storkors Rene Pollitzer Kabinettdirektør Østerrike Statsbesøk
17. april 2007 Kommandør med stjerne Alexander Grubmayr Ambassadør Østerrike Statsbesøk
17. april 2007 Kommandør med stjerne Gregor Keller Generalmajor Østerrike Statsbesøk
17. april 2007 Kommandør med stjerne Alfons Kloss Ambassadør Østerrike Statsbesøk
17. april 2007 Kommandør med stjerne Herbert Krauss Ambassadør Østerrike Statsbesøk
17. april 2007 Kommandør med stjerne Nicolaus Marschik Ambassadør Østerrike Statsbesøk
17. april 2007 Kommandør med stjerne Richard Schenz Handelsrådgiver Østerrike Statsbesøk
17. april 2007 Kommandør Ernst Huber Rådgiver Østerrike Statsbesøk
17. april 2007 Kommandør Adelheid Höbart Handelsråd Østerrike Statsbesøk
17. april 2007 Kommandør Michael Janisch Oberst Østerrike Statsbesøk
17. april 2007 Kommandør Klaus Kögeler Ministerråd Østerrike Statsbesøk
17. april 2007 Kommandør Meinhard Rauchensteiner Rådgiver Østerrike Statsbesøk
17. april 2007 Kommandør Astrid Salmhofer Rådgiver Østerrike Statsbesøk
17. april 2007 Kommandør Maria Mittermair-Weiss Rådgiver Østerrike Statsbesøk
7. mars 2007 Ridder av 1. klasse Yoji Setsuie - Japan
7. mars 2007 Ridder av 1. klasse Keiko Yabuki - Japan
22. februar 2007 Ridder av 1. klasse Qiao Bufa Velferdsarbeider Folkerepublikken Kina
20. februar 2007 Kommandør Hans Henrik Brummer Kunsthistoriker Sverige
20. februar 2007 Kommandør Barbro Bursell Overintendent Sverige
20. februar 2007 Kommandør Christina Mattsson Folklorist, styresman for Nordiska museet Sverige
20. februar 2007 Kommandør Ole Halvor Tønsberg Disponent Norge
15. februar 2007 Ridder av 1. klasse Sigrid Gelhaar Kulturarbeider Tyskland
15. februar 2007 Ridder Jarl Are Hovstad Bistandsarbeider Norge
12. februar 2007 Ridder av 1. klasse Marit Bismo Hodanger Reiselivsarbeider Norge

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Tildelinger av ordener og medaljer», Det kongelige hoff.
  2. ^ Årsberetningen for 2014. Det kongelige hoff, Kongehuset. Lest 28. mars 2015.

Kilder[rediger | rediger kilde]