Liste over fjell i Skandinavia

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Sonfjellet er med sine 1277 moh. ikke blant de høyeste, men avstanden til nærmeste høyere fjell (sekundærfaktoren) er blant de 25 lengste i Skandinavia.

Lista favner hele Skandinavia inkludert Åland, samt noen topper i Finland, og lister både høyde, primærfaktor og sekundærfaktor.

Lista inkluderer noe over 700 topper etter følgende kriterier:

  • alle fjell høyere enn 1900 med primærfaktor > 100 m
  • alle fjell mellom 1650 og 1900 moh med primærfaktor > 200 m
  • fjell mellom 1000 og 1650 moh med primærfaktor > 900 m, eller pf > 400 m og sekundærfaktor over 13 km
  • fjell mellom 650 og 1000 moh med primærfaktor > 400 meter og sekundærfaktor over 13 km.
  • fjell over 300 moh med sekundærfaktor over 30 km
  • høyder over 50 moh med sekundærfaktor over 80 km.

Lista omfatter da drøyt 300 fjell med sekundærfaktor over 10 km, og 100 topper med primærfaktor på minst 1000 meter. Fem av disse har både primærfaktor over 1000 meter og sekundærfaktor over 100 km, mens Gaustatoppen har primærfaktor 968 meter og sekundærfaktor 94,4 km.

Kolonnene er sorterbare, og etter hver ny sortering, kan ny rangering beregnes ved å klikke på «vis ny rangering» ved tabelltoppen. Merk at rangeringen bare gjelder innenfor listas kriterier. Det finnes fjell med andre data enn de som favnes av kriteriene her.

1 5 Vis ny rangering - - ja ja
Rang Navn Kommune Fylke/Län/Region Land Høyde (moh.) Primær-
faktor
(m)
Sekundær-
faktor
(km)
Nærmeste høyere fjell
Galdhøpiggen Lom Oppland Norge 2468,8 2372 1568 Kriváň (Slovakia)
Glittertinden Lom Oppland Norge 2460 990 13 Galdhøpiggen
Storen Luster, Årdal Sogn og Fjordane Norge 2405,6 1014 30,4 Galdhøpiggen
Store Styggedalstind Årdal Sogn og Fjordane Norge 2387 160 1,6 Storen
Skardstinden Lom Oppland Norge 2373 280 2,5 Galdhøpiggen
Veslpiggen Lom Oppland Norge 2369 150 0,5 Galdhøpiggen
Surtningssue Lom, Vågå Oppland Norge 2367,7 717 12,9 Glittertinden
Store Memurutinden Lom Oppland Norge 2364 336 9,8 Glittertinden
Gjertvasstind Luster Sogn og Fjordane Norge 2351 120 0,4 Styggedalstindane
Store Hellstugutinden Lom Oppland Norge 2345 390 3,6 Store Memurutinden
Storjuvtinden Lom Oppland Norge 2344 110 0,9 Galdhøpiggen
Knutsholstinden Vågå Oppland Norge 2341 969 12 Surtningssue
Midtre Hellstugutinden Lom Oppland Norge 2339 145 0,8 Store Hellstugutinden
Tjønnholstinden Vågå Oppland Norge 2331 340 5 Knutsholstinden
Leirhøe Lom Oppland Norge 2330 290 2,5 Store Memurutinden
Bukkehøe Lom Oppland Norge 2314 350 3 Skardstinden
Store Tverråtinden Lom Oppland Norge 2309 180 1,7 Storjuvtinden
Austre Memurutind, Ø-1 Lom Oppland Norge 2301 170 0,8 Store Memurutinden
Trollsteineggi Lom Oppland Norge 2300 100 0,3 Glittertinden
Austre Leirungstinden Vågå Oppland Norge 2288 290 2 Knutsholstinden
Snøhetta Dovre Oppland Norge 2286,5 1676 82,8 Trollsteineggje
Søre Veotinden Lom, Vågå Oppland Norge 2267 140 1,5 Austre Memurutinden
Mesmogtinden Vågå Oppland Norge 2264 770 2,5 Knutsholstinden
Bakarste Storgrovhøe Lom Oppland Norge 2259 180 1,1 Skardstinden
Besshøe Vågå Oppland Norge 2258 850 6 Surtningssue
Nautgardstinden Vågå Oppland Norge 2258 573 11 Glittertinden
Nestsøre Hellstugutinden Lom Oppland Norge 2255 114 0,5 Store Hellstugutinden
Vestre Leirungstinden Vågå Oppland Norge 2250 100 1,1 Austre Leirungstinden
Semeltinden Lom Oppland Norge 2236 437 3 Nestsøre Hellstugutinden
Visbretinden Lom Oppland Norge 2234 560 4 Semeltinden
Søraustre Styggehøbreatinden Vågå Oppland Norge 2232 95 1,2 Søre Veotinden
Storebjørn Lom Oppland Norge 2222 800 9 Bukkehøe
Store Bukkeholstinden Lom, Vågå Oppland Norge 2213 160 2 Styggehøe
Styggehøe Lom Oppland Norge 2213 220 2,6 Midtre Tverråtinden
Storstyggesvånåtinden Lesja Oppland Norge 2209 542 4,55 Store Memurutinden
Store Smørstabbtinden Lom Oppland Norge 2208 200 2,8 Storebjørn
Kalvehøgde Vang, Vågå Oppland Norge 2207,5 518 3,3 Vestre Leirungstinden
Langedalstinden Lom Oppland Norge 2206 100 0,5 Mesmogtinden
Store Austanbottstind Luster, Årdal Sogn og Fjordane Norge 2204 480 5 Storen
Nørdre Trollsteinhøe Lom Oppland Norge 2201 347 4,2 Trollsteineggje
Kvitskardtinden Vang, Vågå Oppland Norge 2193 305 1,3 Mesmogtinden
Slettmarkhøe Lom Oppland Norge 2190 440 2,2 Langedalstinden
Søre Hellstugutinden Lom Oppland Norge 2189 147 0,8 Nestsøre Hellstugutinden
Sokse Lom Oppland Norge 2189 160 1,3 Store Smørstabbtinden
Veobretinden Lom Oppland Norge 2183 100 0,8 Store Memurutinden
Rondslottet Folldal, Dovre Hedmark, Oppland Norge 2178 1231 53,8 Storstyggesvånåtinden
Stornubben Lom, Vågå Oppland Norge 2174 170 2 Austre Nautgardstinden
Store Svartdalspiggen Lom, Vågå Oppland Norge 2174 170 1,8 Mesmogtinden
Nørdre Hestbreapiggen Skjåk, Lom Oppland Norge 2172,1 874 14,94 Storgrovhøe
Trollsteinrundhøe Lom Oppland Norge 2170 140 0,8 Dronningje
Loftet Lom Oppland Norge 2170 340 6,5 Dumhøe
Store Rauddalseggje Luster Sogn og Fjordane Norge 2168 650 7 Visbretinden
Slettmarkpiggen Lom, Vang Oppland Norge 2163 150 0,7 Slettmarkhøe sør
Store Tverrbottinden Lom Oppland Norge 2161 282 2,2 Vestre Bukkeholstindan
Midtre Hestbreapiggen Lom Oppland Norge 2160 100 1 Nørdre Hestbreapiggen
Skarddalseggje Lom Oppland Norge 2159 470 2,4 Store Rauddalseggje
Veslfjelltinden Lom Oppland Norge 2157 189 1,3 Loftet
Store Rauddalstind Luster Sogn og Fjordane Norge 2157 590 6,4 Storebjørn
Uranostinden Luster, Årdal, Vang Sogn og Fjordane, Oppland Norge 2157 705 9,8 Store Raudalseggje
Store Dyrhaugstinden Luster Sogn og Fjordane Norge 2150 420 2 Storen
Veslebjørn Lom Oppland Norge 2150 100 0,7 Storebjørn
Nørdre Bukkeholstindan Lom Oppland Norge 2149 100 0,7 Vestre Bukkeholstindan
Semelholstinden Lom Oppland Norge 2147 140 0,9 Visbretinden
Tjønnholsoksle Vågå Oppland Norge 2145 140 1 Tjønnholstinden
Ryggjehøe Lom Oppland Norge 2142 301 2,8 Store Rauddalseggje
Snøholstinden Vang Oppland Norge 2141 670 2,8 Store Rauddalseggje
Vestre Hestbreapiggen Skjåk, Lom Oppland Norge 2139 120 3,4 Hestbreapiggan midtre
Storronden Sel Oppland Norge 2138 385 2,5 Rondslottet
Mjølkedalstinden Luster Sogn og Fjordane Norge 2137 550 3,5 Store Rauddalseggje
Kniven Lom Oppland Norge 2133 100 0,4 Store Smørstabbtinden
Store Ringstind Luster, Årdal Sogn og Fjordane Norge 2124 180 1,1 Austanbottstindane
Øystre Torfinnstinden Vang Oppland Norge 2120 190 2,7 Kvitskardtinden
Store Urdadalstindene Lom Oppland Norge 2116 270 2,2 Midtre Hellstugutinden
Høgronden Folldal Hedmark Norge 2115 700 4 Rondslottet
Hinnotefjellet Lom Oppland Norge 2114 210 1,7 Søre Hellstugutinden
Gravdalstinden Lom Oppland Norge 2113 240 2,9 Storebjørn
Larstinden Dovre Oppland Norge 2108 260 1,1 Snøhetta, Vesttoppen
Rasletinden Vågå, Vang Oppland Norge 2105 110 1,9 Mugna/Munken
Tverrbytthornet Lom Oppland Norge 2102 270 2,2 Midtre Tverrbottindan
Skarddalstinden Lom Oppland Norge 2100 150 0,9 Skarddalseggje
Kebnekaise Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 2096,8 1740 757 Snøhetta
Bakarste Skagsnebb Lom Oppland Norge 2093 138 1,2 Veslfjelltinden
Veslbreatinden Lom Oppland Norge 2092 120 1,3 Bakarste Skagsnebb
Hestdalshøgdi Skjåk Oppland Norge 2091 650 6 Hestbreapiggan
Sarektjåhkkå Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 2089 1516 62 Kebnekaise
Tverrådalskyrkja Skjåk, Luster Oppland, Sogn og Fjordane Norge 2089 620 17 Vestre Hestbreapiggen
Østre Rauddalstind Luster Sogn og Fjordane Norge 2086 415 2,9 Skarddalstinden
Store Langvasstinden Lesja Oppland Norge 2085 160 1 Larstinden
Store Soleibotntinden Luster Sogn og Fjordane Norge 2083 170 1 Store Ringstind
Lodalskåpa Luster, Stryn Sogn og Fjordane Norge 2082,9 794,9 26 Tverrådalskyrkja
Vestraste Hestbreapiggen Skjåk Oppland Norge 2078 100 1 Vestre Hestbreapiggen
Kaskasatjåkka Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 2076 586 5 Kebnekaise
Galdeberget Vang Oppland Norge 2075 400 2 Slettmarkpiggen
Stølsnostinden Årdal Sogn og Fjordane Norge 2074 670 5,4 Uranostinden
Storivilen Lom Oppland Norge 2068 295 15 Heksete
Fannaråki Luster Sogn og Fjordane Norge 2068 450 5 Nordre Skarstølstind
Falketind Årdal Sogn og Fjordane Norge 2067 175 1,8 Stølsnostinden
Midtre Høgvagltinden Luster Sogn og Fjordane Norge 2066 470 1,7 Østre Rauddalstinden
Kvitingskjølen Lom Oppland Norge 2064 780 9 Austre Trollsteinhøe
Nordre Midtmaradalstinden Luster Sogn og Fjordane Norge 2062 110 0,7 Søre Dyrhaugstinden
Midtronden Dovre Oppland Norge 2060 290 2,1 Høgronden
Vestre Kvitingskjølen Lom Oppland Norge 2060 110 2 Store Kvitingskjølen
Midtre Urdadalstinden Lom Oppland Norge 2060 110 1 Store Urdadalstinden
Vestre Rauddalstind Luster Sogn og Fjordane Norge 2059 140 0,7 Store Rauddalstind
Store Midtmaradalstinden Luster Sogn og Fjordane Norge 2056 290 1,7 Nordre Midtmaradalstinden
Aust-Stornubben Lom, Vågå Oppland Norge 2049 100 0,75 Vesl-Stornubben
Midtre Holåtinden Skjåk Oppland Norge 2047 220 9,5 Tverrådalskyrkja
Austre Holåtinden Skjåk Oppland Norge 2044,2 190 1,8 Midtre Holåtinden
Moldulhøi Lom, Skjåk Oppland Norge 2044 150 4,9 Storivilen
Gaskkasbákti Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 2043 223 1,5 Kaskasatjåkka
Mjølkedalspiggan Luster Sogn og Fjordane Norge 2040 130 2,3 Uranostinden
Sagi Luster Sogn og Fjordane Norge 2040 250 1,9 Uranostinden
Spiterhøe Lom Oppland Norge 2033 150 0,9 Leirhøe
Kyrkja Lom Oppland Norge 2032 277 1,8 Tverrbytthornet
Stølsmaradalstinden Årdal Sogn og Fjordane Norge 2025 280 1,2 Midtre Ringstind
Midtre Ringstind Årdal Sogn og Fjordane Norge 2025 265 1,2 Stølsmaradalstinden
Steindalsnosi Luster Sogn og Fjordane Norge 2025 180 1,1 Fannaråki
Hesthøi Lom, Skjåk Oppland Norge 2021 215 5 Moldulhøi
Stetinden (Lom) Lom Oppland Norge 2020 445 2,9 Storebjørn
Nørdre Kalvehølotinden Vang Oppland Norge 2019 110 1,2 Midtre Kalvehøgde
Trolltinden Dovre Oppland Norge 2018 780 7 Rondslottet
Brenibba Luster Sogn og Fjordane Norge 2018 310 2,9 Lodalskåpa
Grotbreahesten Lom Oppland Norge 2018 110 0,8 Trollsteinrundhøe
Storsmeden Dovre Oppland Norge 2016 270 5,6 Vinjeronden
Digerronden Dovre Oppland Norge 2016 185 1,4 Midtronden
Áhkká Gällivare kommune Norrbottens län Sverige 2015 1099 19 Sarektjåhkkå
Veslesmeden Dovre Oppland Norge 2015 200 1,2 Storsmeden
Gråhø Lesja Oppland Norge 2014 976 30 Hestdalshøgdi
Langeskavltind Vang Oppland Norge 2014 200 1,4 Uranostinden
Bucht-toppen Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 2010 100 0,72 Sarektjåhkkå sydtoppen
Bårddetjåhkkå Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 2005 1175 29 Sarektjåhkkå
Šielmmáčohkka Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 2004 948 12 Kaskasatjåkka
Skredahøin Dovre Oppland Norge 2004 380 2,5 Svånåtindan
Bálgattjåhkkå Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 2002 222 1,7 Bårddetjåhkkå
Austre Ringstind Luster Sogn og Fjordane Norge 2002 150 0,5 Midtre Ringstind
Bruri Lesja Oppland Norge 2001 185 0,9 Svånåtindan
Øst for Stølsnostinden Årdal Sogn og Fjordane Norge 2001 110 0,5 Stølsnostinden
Puttegga Norddal, Rauma Møre og Romsdal Norge 1999,2 566 26,8 Gråhø
Surtningstinden Luster Sogn og Fjordane Norge 1997 350 2,3 Søre Smørstabbtindan
Steinbukampen Lom Oppland Norge 1997 120 1 Glitterrundhøe
Steet Sel Oppland Norge 1996 190 1,3 Storsmeden
Kåtotjåkka Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 1991 1114 13,6 Šielmmáčohkka
Lauvhøe Lom Oppland Norge 1991 567 3,7 Nørdre Trollsteinhøe
Hjelledalstinden Luster Sogn og Fjordane Norge 1989 695 1,7 Falketind
Storskrymten Oppdal, Sunndal, Lesja Trøndelag, Møre og Romsdal, Oppland Norge 1985,3 606,3 8,9 Store Langvasstinden
Karitinden Skjåk, Norddal, Rauma Oppland, Møre og Romsdal Norge 1982 330 3,9 Puttegga
Gjelhøi Skjåk Oppland Norge 1982 180 2,9 Austre Holåtinden
Gådokgaskatjåhkkå Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1978 697 9 Bálgattjåhkkå
Spijkka Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1976 346 2,8 Sarektjåhkkå
Tordsnose Skjåk, Norddal Oppland, Møre og Romsdal Norge 1975 685 6 Karitinden
Áhkátjåhkkå Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1974 1065 15 Sarektjåhkkå
Tundradalskyrkja nord Luster, Skjåk Sogn og Fjordane, Oppland Norge 1970 380 3,2 Tverrådalskyrkja
Mjølkedalstinden aust (Olavsbunuten) Luster Sogn og Fjordane Norge 1970 150 0,8 Mjølkedalstinden
Storegut Luster, Vang Sogn og Fjordane, Oppland Norge 1968 450 2,7 Austre Mjølkedalspiggan
Vestre Høgvagltinden Luster Sogn og Fjordane Norge 1967 150 1 Midtre Høgvagltinden
Kleneggen Nesset Møre og Romsdal Norge 1964,4 1105 33,3 Puttegga
Borgtoppen Gällivare kommune Norrbottens län Sverige 1963 200 1 Stortoppen
Skridulaupen Skjåk Oppland Norge 1962 712 22 Tordsnose
Skarvedalseggen Lesja, Skjåk Oppland Norge 1961 330 2,5 Gråhø (Lesja)
Litlskrymten Sunndal, Oppdal Møre og Romsdal, Trøndelag Norge 1961 305 1,3 Storskrymten
Blåhøe Skjåk Oppland Norge 1959 140 3,6 Store Gråhø (Lesja)
Høgste Breakulen Stryn, Luster Sogn og Fjordane Norge 1957 287 12,5 Brenibba
Drugshøi Lesja Oppland Norge 1957 540 1,8 Store Langvasstinden
Sjongshøi Lesja Oppland Norge 1954 500 14 Svånåtindan
Høgstolen Lesja, Norddal Møre og Romsdal Norge 1953 200 1,5 Puttegga
Tverrfjellet (Skjåk) Skjåk Oppland Norge 1952 320 4,3 Hestdalshøgdi øst
Vuojnestjåhkkå Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1952 182 1,1 Spijkka
Sørhellhøi Lesja Oppland Norge 1951 340 8,6 Sjongshøi
Austre Hestlægerhøe Lom, Vågå Oppland Norge 1950 219 1,5 Nautgardsoksle
Mannen Årdal, Luster Sogn og Fjordane Norge 1950 180 1,3 Maradalstindane
Østre Skridulaupen Skjåk Oppland Norge 1949 125 1,7 Skridulaupen
Ljosåbelgen Sel Oppland Norge 1948 200 1,5 Steet/Topp vest for
Ryggåsberget Jokkmokk kommune Norrbottens län Norge 1946 756 9 Áhkátjåhkkå
Digerkampen (Lesja) Lesja Oppland Norge 1945 240 6,5 Gråhø (Lesja)
Gråhø, vestre Lesja Oppland Norge 1945 130 1,5 (Store) Gråhø
Rijddatjåhkkå Jokkmokk kommune Norrbottens län Norge 1944 464 3,7 Áhkátjåhkkå
Benkehøa Rauma, Skjåk Møre og Romsdal, Oppland Norge 1943 450 7 Karitinden
Rivenoskulen Skjåk, Norddal Oppland, Møre og Romsdal Norge 1943 500 6 Tverrådalskyrkja
Stortverråtinden Lesja Oppland Norge 1941 310 4,5 Sjongshøi
Raudeggi Skjåk Oppland Norge 1939 470 22 Lodalskåpa
Höktopparna sørvest Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 1938 468 7 Kåtotjåkka
Kjerringi Årdal, Luster Sogn og Fjordane Norge 1938 160 0,3 Mannen
Kanalberget Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1937 507 3 Áhkátjåhkkå
Store Svartegga Norddal Møre og Romsdal Norge 1937 450 3,8 Tordsnose
Påssustjåkka Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 1935 465 2 Šielmmáčohkka
Räitatjåkka Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 1934 709 5 Šielmmáčohkka
Folarskardnuten Hol Buskerud Norge 1933 955 86,8 Hjelledalstinden
Skájdetjåhkkå Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1933 529 2,9 Gådokgaskatjåhkkå
Sandåtinden Skjåk Oppland Norge 1931 160 2,3 Skridulaupen
Sekkebreen Skjåk Oppland Norge 1930 400 7,7 Sandåtinden
Såltatjåhkkå Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1928 378 6
Koldedalstinden Årdal Sogn og Fjordane Norge 1927 140 0,9 Hjelledalstinden
Grønliskarstinden Sunndal, Lesja Møre og Romsdal, Oppland Norge 1926 280 8,6 Storskrymten
Rondvasshøgde Sel Oppland Norge 1923 130 2,5 Storronden
Niják Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1922 350 6,2 Såltatjåhkkå
Søre Smedhamran Sel Oppland Norge 1922 115 1,5 Trolltinden
Høgeloft Hemsedal, Lærdal Buskerud, Sogn og Fjordane Norge 1921,2 793 37,33 Koldedalstinden
Storhøa Rauma, Lesja, Skjåk Møre og Romsdal, Oppland Norge 1921 410 6 Benkehøa
Oalgásj Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1918 371 1,4 Gådokgaskatjåhkkå
Oksskolten Hemnes Nordland Norge 1915,5 1382 192,9 Ryggåsberget
Ähpártjåhkkå Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1914 1109 9 Vuojnestjåhkkå
Kaskasatjåkka Vest Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 1914 240 1,7 Gaskkasbákti
Høgtunga Rauma Møre og Romsdal Norge 1912 420 5,1 Puttegga
Liabrekulen Luster Sogn og Fjordane Norge 1910 520 12 Fannaråki
Sarvatjåhkkå Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1909 210 1,2 Vuojnestjåhkkå
Suliskongen Fauske Nordland Norge 1907,4 1009 45,5 Ryggåsberget
Tjäktjahjälmen Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 1906 616 6 Räitatjåkka
Storeskuta Hol Buskerud Norge 1905 295 3,5 Folarskardnuten
Skålefjellet Stryn Sogn og Fjordane Norge 1905 235 3,8 Lodalskåpa
Darfálčohkka Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 1904 160 1,3 Kaskasatjåkka
Ranastongi Vang, Hemsedal Oppland, Buskerud Norge 1903 470 16 Høgeloft
Niibbáš Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 1902 432 2 Kaskasatjåkka
Namnlauskollen sør Oppdal Trøndelag Norge 1901 347 7,2 Snøhetta
Storkollen Sunndal Møre og Romsdal Norge 1901 190 2,9 Storskrymten
Okshornet Hemnes Nordland Norge 1901 190 0,76 Oksskolten
Pyramiden (Kiruna) Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 1900 410 1 Niibbáš
Kvitlenova Skjåk Oppland Norge 1898 370 4,5 Raudeggi
Naushornet Norddal Møre og Romsdal Norge 1895 374 2,4 Tordsnose
Storsteinsfjellet Narvik Nordland Norge 1893,3 1186 28,7 Påssustjåkka
Sætrefjellet Stryn Sogn og Fjordane Norge 1892 360 8,8 Lodalskåpa
Ukjent navn Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 1892 420 4 Kåtotjåkka
Austre Skredahøin Lesja Oppland Norge 1891 195 1,8 Store Skredahøin
Tindefjellbreen Stryn Sogn og Fjordane Norge 1890 230 8,5 Lodalskåpa
Storådalshøe Lom Oppland Norge 1888 270 2,3 Hinnotefjellet
Trollkyrkja Rauma, Skjåk Møre og Romsdal, Oppland Norge 1888 320 2,8 Benkehøa
Jiegŋatjåhkkå Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1886 316 1,7 Ryggåsberget
Šielmmáčohkka sørvest Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 1884 410 4 Påssustjåkka
Gaustatoppen Tinn Telemark Norge 1883 968 94,4 Storeskuta i Hallingskarvet
Skardtind Lesja, Lom, Skjåk Oppland Norge 1883 600 23 Løyfthøene
Svarthøi Lesja Oppland Norge 1883 590 9,4 Børa
Skårvatjåhkkå Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1881 410 3,5 Kanalberget
Storkalkinn Sunndal Møre og Romsdal Norge 1880 645 31 Kleneggen
Illstigfjellet Norddal Møre og Romsdal Norge 1880 390 5,5 Puttegga
Ryggåsberget nord Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1878 220 1,4 Ryggåsberget
Luohttotjåhkkå Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1875 320 2 Ryggåsberget
Storskarhøa Sunndal Møre og Romsdal Norge 1871 540 13 Søre Svarthåmåren
Skogadalsnosi Luster Sogn og Fjordane Norge 1871 320 3,5 Vestre Rauddalstind
Storhøi Lesja Oppland Norge 1868 360 4,4 Svarthøi
Suottasjtjåhkkå Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1868 378 2,8 Såltatjåhkkå
Hardangerjøkelen Eidfjord, Ulvik Hordaland Norge 1861 549 15,9 Hallingskarvet nær Hellevassfonni
Stygghøin Dovre Oppland Norge 1858 530 6 Nørdre Smedhamran
Skirådalskollen Oppdal, Sunndal Trøndelag, Møre og Romsdal Norge 1857 450 9 Litlskrymten
Krosshø Skjåk Oppland Norge 1857 530 8 Tordsnose
Kantberget Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1857 227 2,5 Suottasjtjåhkkå
Ramnefjellbreen Stryn Sogn og Fjordane Norge 1856 300 13 Høgste Breakulen
Vassberget Dovre Oppland Norge 1855 260 2,8 Nørdre Smedhamran
Stygghøin søndre Dovre Oppland Norge 1853 220 1,6 Stygghøin
Salhøa Lesja, Sunndal Oppland, Møre og Romsdal Norge 1853 210 2,2 Storskrymten
Store Venjetinden Rauma Møre og Romsdal Norge 1852 710 23 Kleneggen
Tsahtsa Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1852 842 6 Jiegŋatjåhkkå
Stolhyrna Stryn Sogn og Fjordane Norge 1852 820 16 Kvitlenova
Høglegan Sunndal Møre og Romsdal Norge 1852 240 1,8 Grønliskarstinden
Torvløysa Norddal Møre og Romsdal Norge 1850 700 16 Svartegga
Store Trolla Sunndal Møre og Romsdal Norge 1850 1292 11 Storkalkinn
Grønnvasshøi Norddal Møre og Romsdal Norge 1850 420 4 Krosshø
Sadelberget Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1850 220 1 Áhkátjåhkkå
Greinbreen/Greineggi Luster, Skjåk Sogn og Fjordane, Oppland Norge 1849 300 3 Rivenoskulen
Kaldfonna Sunndal Møre og Romsdal Norge 1849 600 2,8 Storkalkinn
Stryneskåla Stryn Sogn og Fjordane Norge 1848 330 8 Middagshyrna
Gjerdaaksla Stryn Sogn og Fjordane Norge 1848 240 4 Ramnefjellbreen
Heimdalshøe Nord-Fron, Vågå Oppland Norge 1842,9 676 10,1 Bukkehåmåren
Eisteinhovde Lom Oppland Norge 1841 360 2,3 Lauvhøe
Tåga Sunndal Møre og Romsdal Norge 1840 945 3,3 Store Trolla
Lánjektjåhkkå Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1840 970 7 Áhkátjåhkkå
Jiegŋáffo Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1837 867 12,5 Svenska Stortoppen
Slotthøa Nesset Møre og Romsdal Norge 1837 976 17 Storkalkinn
Mjogsjøhøi Lesja Oppland Norge 1837 395 3,3 Nordre Skredahøi
Bruåbottmillo Nesset Møre og Romsdal Norge 1837 399 2 Kleneggen
Hånosi Lærdal Sogn og Fjordane Norge 1836 450 34 Store Jukleeggi
Jiehkkevárri Lyngen, Tromsø Troms Norge 1834 1741 158 Kåtotjåkka
Mjogsjøhøi søndre Lesja Oppland Norge 1833 260 2,7 Mjogsjøhøi nordre
Søndre Slotthøa Norddal Møre og Romsdal Norge 1833 210 2 Nordre Slotthøa
Horrungen Skjåk, Lom Oppland Norge 1832 450 11 Skardtind
Skorene søndre Norddal Møre og Romsdal Norge 1829 500 4 Torvløysa
Biernnagájsse Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1828 920 17 Bårddetjåhkkå
Storsølnkletten Alvdal Hedmark Norge 1826,9 1048,9 19,4 Storsvulten
Snønipa Jølster, Gloppen Sogn og Fjordane Norge 1826,8 734 10,97 Jostedalsbreen
Tvillingtindan Hemnes Nordland Norge 1824 230 4,4 Okshornet
Koldedalsbreen sør for Årdal Sogn og Fjordane Norge 1822 200 1,5 Koldedalstinden
Soabbetjåhkkå Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1821 765 4,7 Ähpártjåhkkå
Storfjellet Norddal Møre og Romsdal Norge 1821 502 6 Svartegga
Bleia Lærdal Sogn og Fjordane Norge 1821 430 6,5 Store Jukleeggi
Høgbrøthøgde Vang Oppland Norge 1821 230 1,9 Storegut
Raudbergnuten Lærdal, Ål, Hemsedal Sogn og Fjordane, Buskerud Norge 1818,9 587,4 18,37 Store Jukleeggi
Dronningkrona Sunndal Møre og Romsdal Norge 1816 700 7,3 Kaldfonna
Berdalseken Årdal, Lærdal Sogn og Fjordane Norge 1814 730 16 Bleia
Breifonna (Stryn) Stryn Sogn og Fjordane Norge 1814 530 2,6 Stryneskåla
Seterfjellet Sunndal Møre og Romsdal Norge 1812 460 6,7 Storskarhøa
Sulefjellet Vang Oppland Norge 1812 350 5,2 Bleia
Kallaktjåkkå Gällivare kommune Norrbottens län Sverige 1810 1180 19 Akka
Blåskavlen Aurland Sogn og Fjordane Norge 1809,2 512 17 Store Hånosi
Vikesaksa Nesset Møre og Romsdal Norge 1809 870 5,8 Slotthøa
Røykjeskarhøi Skjåk, Luster Oppland, Sogn og Fjordane Norge 1808 210 2,3 Tverrådalskyrkja
Svartefjellet Stryn Sogn og Fjordane Norge 1808 200 3,7 Sætrefjellet
Hånådalstinden Rauma Møre og Romsdal Norge 1806 625 9,6 Høgtunga
Raudbergsnuten Årdal Sogn og Fjordane Norge 1805 380 5,4 Uranostinden
Vesldalstinden Skjåk Oppland Norge 1805 200 2,3 Austre Holåtinden
Gielasčohkka Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 1804 1013 9,9 Kåtotjåkka
Ruohtes Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1804 894 6 Skårvatjåhkkå
Okstinden Hemne Nordland Norge 1804 230 1,3 Tvillingtindan
Nonsnibba Stryn Sogn og Fjordane Norge 1803 315 2,6 Tverrfjellet
Storenosa Stryn, Luster Sogn og Fjordane Norge 1803 250 2,6 Tverrfjellet
Blåbergi Hol Buskerud Norge 1802 350 12 Folarskardnuten
Kalskråtind Rauma Møre og Romsdal Norge 1798 706 3,8 Store Venjetinden
Storsomrungnebba Sunndal Møre og Romsdal Norge 1798 540 2,8 Tåga
Nordre Svarthammaren Sunndal Møre og Romsdal Norge 1798 200 3,4 Storskarhøa
Breitinden (Rauma) Rauma Møre og Romsdal Norge 1797 879 5,6 Kalskråtinden
Helagsfjället Berg kommune Jämtlands län Sverige 1796 1132 152 Storsølnkletten
Staika Arjeplog kommune, Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1794 844 12 Tjiláktjåhkkå
Småkoppegga Norddal Møre og Romsdal Norge 1794 270 2 Illstigfjellet
Midtfonntindan Nesset Møre og Romsdal Norge 1793 406 1,5 Slotthøa
Stygghøin nordvestre Dovre Oppland Norge 1792 230 2,3 Stygghøin søndre
Reineskarvet Ål Buskerud Norge 1791 435 14,8 Raudbergnuten
Vássačorru Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 1791 400 1,9 Höktopparna
Bierikbákte Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 1789 241 1,8
Skorene midtre Norddal Møre og Romsdal Norge 1789 235 1,6 Skorene søndre
Huinnarčohkka Narvik Nordland Norge 1788 650 6 Storsteinsfjellet
Store Trolltinden Rauma Møre og Romsdal Norge 1788 355 3,1 Breitinden (Rauma)
Midtre Finnan Rauma Møre og Romsdal Norge 1786 915 7,4 Breitinden (Rauma)
Fossafjellet Rauma Møre og Romsdal Norge 1783 640 4 Bruåbottmillo
Topp NV for Kjenndalsbreen Stryn Sogn og Fjordane Norge 1782 210 1,9 Nonsnibba
Drakryggen Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 1781 230 1,7 Kebnekaise nordtoppen
Dama Fauske Nordland Norge 1781 211 1 Suliskongen
Skarbottsnosi Årdal Sogn og Fjordane Norge 1780 370 2 Uranostinden
Suletinden Lærdal Sogn og Fjordane Norge 1780 285 2 Sulefjellet
Digervarden Lesja Oppland Norge 1780 260 9,6 Løyfthøene
Gråhøe Øystre Slidre Oppland Norge 1779 445 8,3 Heimdalshøe
Veslebotnskarvet Hemsedal Buskerud Norge 1778 610 8,7 Ranastongi
Storhøi Lom Oppland Norge 1777 407 4,2 Sandgrovhøi
Vennisfjellet Vang Oppland Norge 1776 650 19 Ranastongi
Havaldetreet Stryn Sogn og Fjordane Norge 1776 220 1,8
Blåfjellet Stranda Møre og Romsdal Norge 1775,2 478 8,9 Torvløysa
Grånosi (Spørteggbreen i Luster) Luster Sogn og Fjordane Norge 1775 285 10,4 Greineggi
Tythøa Oppdal Trøndelag Norge 1773 205 1,8 Namnlauskollen
Fremstekåpa Stryn Sogn og Fjordane Norge 1773 200 2,3 Svartefjellet
Šielmmáčorru Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 1773 200 1,6 Šielmmáčohkka SV
Vulueggi Skjåk Oppland Norge 1771 340 4,6 Krosshø
Urevassnutane Aurland, Hol Sogn og Fjordane, Buskerud Norge 1770 270 6 Blåbergi
Tverreggi Skjåk Oppland Norge 1769 500 5,3
Nordre Saulo Saltdal, Arjeplog kommune Nordland, Norrbottens län Norge, Sverige 1768,2 1053 18,2 Stortoppen
Norra Sytertoppen Storuman kommune Västerbottens län Sverige 1768 1116 43 Okstindan
Rangåhøgda Rauma Møre og Romsdal Norge 1768 515 6,4 Fossafjellet
Skanátjåhkkå Jokkmokk kommune Västerbottens län Sverige 1767 867 7,4 Sarektjåhkkå, Nordtoppen
Veltdalseggi Skjåk Oppland Norge 1767 280 3,8 Benkehøa
Gravskardhøgda Stor-Elvdal Hedmark Norge 1766,6 796,6 8,37 Storsølnkletten
Vargabreen Ulvik, Hol, Aurland Hordaland, Buskerud, Sogn og Fjordane Norge 1766 340 10 Kyrkjedørsnuten
Muldalsegga Norddal Møre og Romsdal Norge 1766 565 8 Illstigfjellet
Simlenosi Luster Sogn og Fjordane Norge 1766 260 2 Topp ved nordkant av Gjertvassbreen
Halldalsnuten Ål Buskerud Norge 1764 315 2,2 Haldalshøgdi
Sandgroveggen Nesset, Rauma Møre og Romsdal Norge 1764 240 2,3 Bruåbottmillo
Store Liahovden Aurland Sogn og Fjordane Norge 1763 260 12 Haldalshøgdi
Storsylen Tydal, Åre kommune Nordland, Jämtlands län Norge, Sverige 1763,6 629 17,6 Helagsfjället
Stiganosi Aurland Sogn og Fjordane Norge 1761 680 35 Store Liahovden
Liddubákti Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 1759 910 7,8 Kebnekaise
Storfjellet Rauma, Norddal Møre og Romsdal Norge 1759 555 6,5 Høgtunga
Nystugguhøa Oppdal Trøndelag Norge 1757 487 4,3 Kaldvellkinn
Vangsen Luster Sogn og Fjordane Norge 1757 290 9,5 Grånosi
Ádnji Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 1755 760 6,7 Kåtotjåkka
Midtre Sølen Rendalen Hedmark Norge 1754,8 1091 65,6 Storsølnkletten
Ørfjellet Saltdal Nordland Norge 1751 1076 47 Nordre Saulo
Kveita Lyngen Troms Norge 1751 350 2,2 Jiehkkevárri
Rássebávttáščohkka Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 1750 420 9,5 Höktopparna
Flakavassnutane Ulvik Hordaland Norge 1750 250 2,3 Kyrkjedørsnuten
Austdalsnuten Luster Sogn og Fjordane Norge 1747 295 4 Storenosa
Heidalsmuen Sel Oppland Norge 1745 962 25 Hindnubban
Skárttoaivi Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 1744 200 1,4 Liddubákti
Tjåmuhas Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 1743 701 4,8 Ádnji
Veslfjellet Vågå Oppland Norge 1743 367 2,2 Besshøe
Mugnetinden Vang Oppland Norge 1740 200 13 Nørdre Kalvehølotinden
Høgstolen Norddal Møre og Romsdal Norge 1739 630 16 Breitinden
Snøggeknosi Årdal Sogn og Fjordane Norge 1739 220 1 Stølsnostinden
Nissončorru Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 1738 783 7,8 Tjåmuhas
Pallentjåkka Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 1737 372 4 Tjåmuhas
Breitelnebba Sunndal, Nesset Møre og Romsdal Norge 1735 285 1,8 Vikesoksa
Hoemtinden Nesset Møre og Romsdal Norge 1734 808 6 Vikesoksa
Storsteinsfjellet nordvestre Narvik Nordland Norge 1733 235 1,6 Storsteinsfjellet sør
Gråskarvet Vang Oppland Norge 1731 543 5,65 Ranastongnøse
Storskavlen Aurland Sogn og Fjordane Norge 1731 340 11 Vargabreen
Ramnabergnuten Eidfjord Hordaland Norge 1731 254,3 3 Hardangerjøkulen
Kuoperatjåkka Gällivare kommune Norrbottens län Sverige 1730 960 23 Liddubákti
Kupen Luster Sogn og Fjordane Norge 1730 360 2,1
Slädotjåhkkå Gällivare kommune Norrbottens län Sverige 1730 280 5 Kallaktjåkkå NV
Hatten Lesja Oppland Norge 1729 495 5,6 Mjogsjøhøi
Trihøene Lesja Oppland Norge 1728 250 5,4 Skardtind
Storsola Åre kommune Jämtland Sverige 1728 258 2,5 Storsylen
Ippočohkka Narvik Nordland Norge 1727 730 10 Storsteinsfjellet
Merrahøi Lom Oppland Norge 1727 325 3,3 Steindalshøe
Boajsátjåhkkå Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1726 456 2,6
Frostisen Ballangen, Narvik Nordland Norge 1724 1047 22,6 Nihkevárri/Huinnarčohkka
Grindane Vang Oppland Norge 1724 455 5,1 Rankonøse
Måskásjgájsse Gällivare kommune Norrbotten Sverige 1724 272 3,2 Tjiláktjåhkkå
Sprongeggi Skjåk Oppland Norge 1723 330 3,2 Rivenoskulen
Sandfloegga Odda Hordaland Norge 1721,2 543,2 65,8 Hardangerjøkulen
Simlepiggen Sel Oppland Norge 1721 450 2,2 Rondvasshøgde
Grånosi Lærdal Sogn og Fjordane Norge 1721 200 6,4 Strokken
Kårsatjåkka Gällivare kommune Norrbotten Sverige 1720 570 6,5 Kuoperatjåkka
Illstigegga Norddal Møre og Romsdal Norge 1720 390 2,7 Storfjellet
Håstarren Lærdal Sogn og Fjordane Norge 1720 263 3,9 Store Hånosi
Sjøvdøla Nesset Møre og Romsdal Norge 1719 415 4,1 Hoemtinden
Njunis Målselv Troms Norge 1717,1 1302 59,5 Pallentjåkka
Bleia Lærdal Sogn og Fjordane Norge 1717 490 13,5 Blåskavlen
Ceciliekruna Stryn Sogn og Fjordane Norge 1717 210 6 Myklebustbreen
Fokstuguhøin Dovre Oppland Norge 1716 600 17 Sørvestre Stygghøin
Årjep Sávllo Arjeplog kommune Norrbottens län Sverige 1715 1035 9,9 Nordre Saulo
Gjuratinden Nesset, Rauma Møre og Romsdal Norge 1712 285 3,8 Sjøvdøla
Skjorta Nesset Møre og Romsdal Norge 1711 618 8,4 Vikesoksa
Fløtatinden Nesset Møre og Romsdal Norge 1711 390 2,9 Vikesoksa
Storfjellet Norddal Møre og Romsdal Norge 1711 255 2,2
Skipedalshyrna Stryn Sogn og Fjordane Norge 1710 200 1,2 Sætrefjellet
Bjørntoppen Saltdal Nordland Norge 1709 895 15 Årjep Sávllo
Holedalsegga Stranda Møre og Romsdal Norge 1709 340 4,8
Sveidalsnosi Luster Sogn og Fjordane Norge 1708,1 330 6,5 Øvstaflui
Gluggevardnosi Luster Sogn og Fjordane Norge 1708 220 1,5
Alvsnosi Aurland Sogn og Fjordane Norge 1708 230 4,5 Vargabreen
Vesttinden Hemnes Nordland Norge 1708 210 1,5 Tvillingtindan
Reinstinden Nesset, Sunndal Møre og Romsdal Norge 1706 470 3 Breitelnebba
Skjellåkinna Alvdal, Folldal Hedmark Norge 1706 224 1,9 Gravskardhøgda
Siŋŋičohkka Kiruna kommune Norrbotten Sverige 1704 710 3,1 Skárttoaivi
Bjørnegga Rauma Møre og Romsdal Norge 1704 414 2,8 Hånådalstinden
Storskredfjellet (Stranda) Stranda Møre og Romsdal Norge 1704 360 1,4 Grandevassegga
Tarven Aurland Sogn og Fjordane Norge 1703 540 7,1 Storskavlen
Såta Luster Sogn og Fjordane Norge 1701 295 7,8 Kvitekoll
Kråkvasstinden Oppdal Trøndelag Norge 1700 630 12,7 Storsomrungnebba
Kvitegga Ørsta, Stranda Møre og Romsdal Norge 1699,8 1311 21,7 Vollsetskåla
Kvigtinden Grane, Hattfjelldal Nordland Norge 1699 1160 86,1 Tvillingtindene
Nordre Sølen Rendalen Hedmark Norge 1699 251 1,7 Midtre Sølen
Østre Somrungnebba Sunndal Møre og Romsdal Norge 1698 220 1,3 Storsomrungnebba
Klingråkhøa Sunndal Møre og Romsdal Norge 1697 270 2,9 Østre Somrungnebba
Vivakulen Luster Sogn og Fjordane Norge 1696 202 3,7 Austdalsnuten
Dyranosi Aurland Sogn og Fjordane Norge 1693 235 4 Alvsnosi
Tua Rauma Møre og Romsdal Norge 1691 330 5,5 Breitinden
Syndre Knutshøa Oppdal Trøndelag Norge 1690 660 7,8 Nystugguhøa
Sårjåstjåhkkå Fauske Nordland Norge 1690 520 3 Sluskhatten
Sandskarhyrna Stryn Sogn og Fjordane Norge 1690 340 2,9 Stolhyrna
Vágŋatjåhkkå Fauske Nordland Norge 1690 320 1,7 Stortoppen
Ørnenøse Vang Oppland Norge 1690 240 2,9 Storebottegge
Hårteigen Ullensvang Hordaland Norge 1689,8 474 27,7 Sandfloegga
Ristačohkka Narvik Nordland Norge 1689 960 4,5 Storsteinsfjellet
Søre Sølen Rendalen Hedmark Norge 1688 438 2,4 Midtre Sølen
Dyrtjørnhøi Vågå Oppland Norge 1687 680 11 Sikkilsdalshøa
Halvfarhøe Dovre Oppland Norge 1687 240 3,8 Fokstuguhøin
Neskopptindane Norddal Møre og Romsdal Norge 1687 235 3,8 Trollkyrkja
Skaget Øystre Slidre Oppland Norge 1686 645 15 Gråhøe (Øystre Slidre)
Fugldalsfjellet Tromsø Troms Norge 1686 535 5 Kveita
Södra Sytertoppen Storuman kommune Västerbottens län Sverige 1685 815 2,9 Norra Sytertoppen
Melegga Norddal Møre og Romsdal Norge 1685 255 2,3 Illstigfjellet
Fremsta Ryssenipa Sogndal Sogn og Fjordane Norge 1684 835 8 Supphellenipa
Nuorjjovárri Narvik Nordland Norge 1684 415 11,5 Storsteinsfjellet
Falketind Dovre Oppland Norge 1684 225 3,8 Fokstuguhøin
Golvertinden Grane, Hattfjelldal Nordland Norge 1682 790 13,6 Kvigtinden
Træshøgdi Ullensvang Hordaland Norge 1681 360 15 Hårteigen
Opptakshaugane Luster Sogn og Fjordane Norge 1681 240 3,9 Supphellenipa
Breakulen Luster Sogn og Fjordane Norge 1678 370 6
Ráhpattjårro Gällivare kommune Norrbottens län Sverige 1677 802 8,5 Kuoperatjåkka
Kirkestinden Målselv Troms Norge 1677 1021 16 Njunis
Rinddalshyrna Stryn Sogn og Fjordane Norge 1677 530 2,7 Stolhyrna vest
Skomabreen Aurland Sogn og Fjordane Norge 1677 200 4,9 Storskavlen
Dønttinden Rauma Møre og Romsdal Norge 1676 620 5 Tua
Brattfonnhøa Oppdal Trøndelag Norge 1676 555 14,3 Sletthøa
Einøvlingseggen Dovre Oppland Norge 1676 345 2,6 Skredahøin
Solfonntaggen Odda Hordaland Norge 1674 375 13 Sandfloegga
Eldalsbreen Luster Sogn og Fjordane Norge 1673 260 3,5 Fremsta Ryssenipa
Blåhøa Oppdal Trøndelag Norge 1671 910 17,8 Kråkvasstind
Gjegnet (Blånibba) Bremanger Sogn og Fjordane Norge 1670 1460 45 Myklebustbreen
Snota Surnadal Møre og Romsdal Norge 1669,1 901 21,2 Blåhøa
Hellstugueggi Norddal, Skjåk Møre og Romsdal, Oppland Norge 1668 220 2,8 Nibba
Hornet Sunndal Møre og Romsdal Norge 1667 200 0,8 Kaldfonna
Fossebrea Ål Buskerud Norge 1666 460 6,4 Skoddenose
Rienatčohkka Narvik Nordland Norge 1666 270 0,9 Huinnarčohkka
Heranoshøe Lom Oppland Norge 1666 200 3,8 Aust-Stornubben
Tron Alvdal Hedmark Norge 1665 1007 30 Storsølnkletten
Raudnova Stryn Sogn og Fjordane Norge 1665 500 4,8 Nuken
Gisuris Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1664 765 7,2 Niják
Riksrøys 240A Fauske, Jokkmokk kommune Nordland, Norrbottens län Norge, Sverige 1663,1 841 8,5 Sårjåstjåhkkå
Blåtind Stryn, Stranda Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal Norge 1663 460 2,5 Holedalsfjellet
Folgefonna Kvinnherad, Odda Hordaland Norge 1662 1234 29 Træshøgdi
Navardalsnebba Sunndal Møre og Romsdal Norge 1662 290 1 Tåga
Stavsnuten Odda Hordaland Norge 1661 410 6 Store Nup
Raudenibba Årdal Sogn og Fjordane Norge 1661 290 2,3 Koldedalsbreen/Breikvamsnosi
Vesteråshornet Norddal, Stranda Møre og Romsdal Norge 1660 310 2 Blåfjellet
Rohkunborri Bardu Troms Norge 1659 1161 21,1 Njunis
Saukampen Nord-Fron Oppland Norge 1659 520 5 Heidalsmuen
Blåbotnhalsen Sunndal, Nesset Møre og Romsdal Norge 1659 227 1,5
Vassdalseggi Suldal, Vinje Rogaland, Telemark Norge 1658,2 506 11,9 Store Nup
Sjøboltinden Norddal, Norddal Møre og Romsdal Norge 1657 445 2,7 Høgstolen
Bidlesteinnosi Lærdal Sogn og Fjordane Norge 1657 210 5 Strokken
Nieras, NV for Gällivare kommune Norrbottens län Sverige 1653 580 6,2 Ráhpattjårro
Holmevassnosi Luster Sogn og Fjordane Norge 1653 250 3,3 Spørteggbreen
Langvasseggi Stryn, Skjåk Sogn og Fjordane, Oppland Norge 1651 450 3,3 Raudeggi
Hesten, S5 Norddal, Rauma Møre og Romsdal Norge 1650 550 3,1 Sjøboltinden
Hornflågan Nord-Fron Oppland Norge 1650 460 6 Rondvasshøgde
Fresvikbreen Vik i Sogn Sogn og Fjordane Norge 1642 1300 17 Stiganosi
Tsáŋátjåhkka Arjeplog kommune Norrbottens län Sverige 1641 936 54 Norra Sytertoppen
Høg-Gia Folldal Hedmark Norge 1641 620 20 Lertjønnkollen
Kierkevare Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1639 739 8,5 Jiegŋáffo
Skjelåtinden Beiarn, Meløy Nordland Norge 1636,5 762 37,3 Ørfjellet
Gájsetjåhkkå Arjeplog kommune Norrbottens län Sverige 1632 822 29 Staika
Smørskredtindane Ørsta, Stranda Møre og Romsdal Norge 1631 1306 11 Kvitegga
Flisegga Vinje Telemark Norge 1630 420 37 Nupsegga
Eidshornet Stranda Møre og Romsdal Norge 1629 1006 4 Skorene
Stora Härjångsstöten Åre kommune Jämtlands län Sverige 1626 676 14 Helagsfjället
Store Lenangstind Lyngen, Troms Norge 1625 1577 23 Fugldalsfjellet
Rierruogájsie Sorsele kommune Västerbottens län Sverige 1611 914 26 Tsáŋátjåhkka
Šalmmečohkat Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 1610 1051 13 Rohkunborri
Fedalsnibba Stryn, Stranda Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal Norge 1609 1066 5 Vollsetskåla
Snønuten Suldal Rogaland Norge 1606 550 24 Breifonn
Norra Fierrás Arjeplog kommune Norrbottens län Sverige 1605 770 24 Tsáŋátjåhkka
Elgspiggen Rendalen, Tolga Hedmark Norge 1604,4 779 30,2 Sølen
Gunvordalsbreen Sogndal kommune Sogn og Fjordane Norge 1604 454 16,5
Kyrkjenuten Sauda Rogaland Norge 1601,8 527 20,6 Monsaskukken
Alkavare Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1601 411 2,6 Lánjektjåhkkå
Sålekinna Os, Tolga Hedmark Norge 1595 825,5 13,93
Snøtinden Meløy, Rana Nordland Norge 1594,5 883 23,3 Skjelåtinden
Skarsfjället Berg kommune Jämtlands län Sverige 1594 650 14,6 Predikstolen
Rostafjellet Balsfjord, Målselv Troms Norge 1590 1030 33,5 Njunis
Marsfjället Vilhelmina kommune Västerbottens län Sverige 1590 1001 75 Kvigtinden
Vássečohkka Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 1590 740 18,7 Ristačohkka
Vassdalsfjellet Balsfjord, Storfjord Troms Norge 1587 754 13,87 Rostafjellet
Tjidtjákgájsse Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1586 723 19,3 Gájsetjåhkkå
Nállu Kiruna kommune Norrbottens län Sverige 1585 345 1,5 Šielmmáčohkka
Rautåive Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1578 956 32 Álitoajvve
Botnafjellet Gloppen Sogn og Fjordane Norge 1572 1339 15 Topp 1587 over Storefonna mellom Våtedalen og Myklebustdalen
Álátjåhkkå Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1572 620 13 Alkavare
Kjeleelvtinden Bardu Troms Norge 1569 884 27 Kirkestinden
Strájdastjåhkkå Saltdal, Arjeplog kommune Nordland, Västerbottens län Norge, Sverige 1567 687 15,6 Norra Fierrás
Tsähkkok Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1564 574 12 Jiegŋáffo
Viglen Røros Trøndelag Norge 1561,4 722,4 41,7 Sålekinna
Geittinden Hattfjelldal, HemnesVefsn Nordland Norge 1556,3 1110 30,3 Vesttinden
Mannfjellet Storfjord Troms Norge 1552 1062 11 Vassdalsfjellet
Västra Bunnerstöten Åre kommune Jämtlands län Sverige 1545 550 12,7 Stora Härjångsstöten
Håmmålsfjellet TolgaOs Hedmark Norge 1543 630 23,7 Sålekinna
Skårasalen Ørsta Møre og Romsdal Norge 1542 1384 7 Jakta
Brattefjell Seljord Telemark Norge 1540,1 606 19,3 Gaustatoppen sørøst
Kvannfjølli Tokke Telemark Norge 1537,5 635 28,8 Husnuten
Lille Russetinden Balsfjord Troms Norge 1527 1263 9,8 Rostafjellet
Nörder Storådörrfjället Berg kommune Jämtlands län Sverige 1524 560 20,8 Härjångsfjällen
Moskkoggáisi Målselv, Kiruna kommune Nordland, Norrbottens län Norge, Sverige 1523 610 11,3 Vassdalsfjellet (Troms)
Gasskatjåhkkå Hamarøy, Sørfold Nordland Norge 1517 839 31 Rautåive
Ruten Nord-Fron, Sør-Fron Oppland Norge 1516 787 18,3 Saukampen
Jetnamsklumpen Røyrvik, Hattfjelldal Nordland Norge 1512,9 676 20,4 Kvigtinden
Biellogáisá Storfjord Troms Norge 1510 1055 7 Langdalstindane
Snøhetta (Bardu) Bardu Troms Norge 1506 997 15 Kjeleelvtinden
Høglikka Målselv Troms Norge 1503 823 16,5 Rostafjellet
Storriten Ballangen, Kiruna kommune Nordland, Norrbotten Norge, Sverige 1498 623 23,5 Álitoajvve
Istinden Lyngen Troms Norge 1495 1105 9 Stortinden (Lenangen)
Alappen Målselv Troms Norge 1491 701 13,3 Langfjelltind
Istindan Bardu, Målselv Troms Norge 1489 959 11 Hestryggen
Eidskyrkja Volda Møre og Romsdal Norge 1482 1039 16,87 Storhornet
Jiengejehtseme Dorotea kommune Norrbottens län Sverige 1477 640 26 Marsfjället
Melkfjellet Rana Nordland Norge 1473 823 29 Oksskolten
Máhttoajvve Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1467 770 5,9 Álátjåhkkå
Gråfjell (Norefjell) Flå, Sigdal Buskerud Norge 1466,1 622 43,9 Borgsjåbrotet
Snasahögarna Åre kommune Jämtlands län Sverige 1463 630 13,5 Västra Bunnerstöten
Elgåhogna Engerdal Hedmark Norge 1459,8 701 28,15 Sålekinna
Spanstinden Lavangen Troms Norge 1457,2 1033 17,79 Snøhetta (Bardu)
Daurmål Gloppen, Jølster Sogn og Fjordane Norge 1445 1222 4 Skjorta
Fongen Meråker, Selbu, Tydal Trøndelag Norge 1441,2 653 31,1 Nordsylen
Trollvasstinden Lyngen Troms Norge 1440 1024 4 Stortinden (Lenangen)
Urdalsknuten Sirdal, Valle Aust-Agder, Vest-Agder Norge 1434 376,5 29,6 Snjoheinuten
Kolåstinden Ørsta Møre og Romsdal Norge 1432 1164 12 Hjelledalstindane
Svájppá Arjeplog Norrbottens län Sverige 1430 460 15,3 Tsáŋátjåhkka
Jerta Målselv kommune Troms Norge 1428 868 14,9 Dreggfjellet
Stor-Anahögen Åre kommune Jämtlands län Sverige 1423 540 16,8 Nörder Storådörrfjället
Åreskutan Åre kommune Jämtlands län Sverige 1420 855 38 Östra Bunnerstöten
Spåtind Etnedal, Nordre Land Oppland Norge 1414,5 475 33,6 Langsua
Mælefjell Seljord Telemark Norge 1413 990 25 Brattefjell
Ryjvejegaejsie Storuman Västerbottens län Sverige 1413 934 27 Govretjåhke
Östra Fjällfjället Vilhelmina kommune Västerbottens län Sverige 1406 600 22,1 Rainesklumpen
Hamperokken Tromsø Troms Norge 1404 1396 19 Fugldalsfjellet
Tjårok Arjeplog kommune Norrbottens län Sverige 1398 490 14,3 Gusstar
Tverrbakktinden Tromsø Troms Norge 1392 1038 9 Vaggastindan
Hestkjøltoppen Lierne Trøndelag Norge 1390,1 1031 83,7 Kruanahke i Norra Borgafjällen
Riehkiere Arjeplog Norrbottens län Sverige 1382 530 13,5 Svájppá
Hjerttinden Bardu, Salangen, Sørreisa Troms Norge 1381 1212 14,3 Vestre Istinden
Blåtindan Målselv Troms Norge 1378 1145 24 Rakeltinden
Grönfjället Vilhelmina kommune Västerbottens län Sverige 1376 750 17,6 Risfjället
Isfjellet Kåfjord Troms Norge 1375,4 849 17,27 Ádjit
Hundshögen Berg kommune Jämtlands län Sverige 1372 580 28,5 Stor-Anahögen
Ráisduottarháldi Nordreisa, Kåfjord Troms Norge 1361,4 506 26,7 Isfjellet
Nordmannviktinden Kåfjord Troms Norge 1355 640 18 Kjostindane
Helldalisen Steigen, Sørfold Nordland Norge 1351 1188 31,12 Gasskatjåhkkå
Hjortahorgi Voss Hordaland Norge 1351 1103 21,5 Horndalsnuten
Store Ble Tinn Telemark Norge 1342 560 22 Heddersfjell
Riehppegáisá Nordreisa Troms Norge 1339 883 39 Nordmannviktinden
Fuglafjellet Kvam Hordaland Norge 1334 659 19,4 Hjortahorgi
Midtiklumpen Lierne Trøndelag Norge 1333 825 37 Hestkjøltoppen
Forollhogna Midtre GauldalHoltålenOs TrøndelagHedmark Norge 1332 639 35,9 Håmmålsfjellet
Austre Gaulis Sørfold, Jokkmokk kommune Nordland, Norrbottens län Norge, Sverige 1327 477 13,1 Gasskatjåhkkå
Beahcegealháldi Kvænangen, Nordreisa Troms Norge 1324 599 26,1 Riehppegáisá
Blåstøten Tydal Trøndelag Norge 1321 531 20,4 Noerhtegaejsie
Stortinden (Tromsø) Tromsø Troms Norge 1320 1242 10,4 Topp 1324 (Saltdalstinden)
Sielkentjahke Härjedalen kommune Jämtlands län Sverige 1315 725 29,4 Kruanahke i Norra Borgafjällen
Skittendalstinden Skånland Troms Norge 1305,9 1162 30,1 Skjomtinden
Blægja Askvoll Sogn og Fjordane Norge 1305,1 962,2 35,1 Ålfotbreen
Tveitakvitingen Samnanger, Fusa, Kvam Hordaland Norge 1299,1 858 14,86 Fuglafjellet
Glitregga Eid, Stryn Sogn og Fjordane Norge 1297 1048,9 12 Sunndalsnipa
Nystølsvarden Gol Buskerud Norge 1295,4 458,5 30,6 Skogshorn
Topp i Høgtuvbreen Rana Nordland Norge 1294 914 13,8 Steintinden
Blåfjellet Grane Nordland Norge 1292 981 21 Golverfjellet
Trollvasstinden Volda Møre og Romsdal Norge 1285 1002 8 Eggene
Sørbølfjellet Flå Buskerud Norge 1284 480 18 Gråfjell nord
Sonfjället Härjedalen kommune Jämtlands län Sverige 1277 590 68 Grøthogna
Brattriet Härjedalen kommune Jämtlands län Sverige 1276 420 18 Viglstøten
Langlitinden Ibestad Troms Norge 1275,9 1276 30,2 Spanstinden
Dudalstinden Skånland, Gratangen Troms Norge 1275 945 12,8 Læigastind
Urfjellet Sykkylven Møre og Romsdal Norge 1267 921 5,7 Holetindane
Møysalen SortlandLødingenHadsel Nordland Norge 1263,2 1263 61,5 Skittendalstinden
Reitetinden Lavangen, Salangen Troms Norge 1260 1063 9,6 Lavangstinden
Øfjellet Tydal Trøndelag Norge 1251 488 15 Fongskaftet
Stormauken Målselv Troms Norge 1249 1021 12 Alappen
Storkjølhaugen Meråker Trøndelag Norge 1248 653 38 Snasahögarna
Mjölkvattsfjället Åre kommune Norrbottens län Sverige 1248 650 16 Mehkene
Løksetinden Salangen, Skjervøy Troms Norge 1239,5 925 9,55 Langlitinden
Tromsdalstinden Tromsø Troms Norge 1238 1170 9,4 Hamperokken
Store Kågtinden Skjervøy Troms Norge 1229,7 1230 22,5 Peppartinden
Litl Forra Steigen Nordland Norge 1228 1102 19 Nondagstinden
Rasmustinden Balsfjord, Tromsø Troms Norge 1224 1006 8 Rødaksla
Ilfjellet Rennebu Trøndelag Norge 1218 787 18,5 Ramshøkallen
Reinviktinden Sørfold, Steigen Nordland Norge 1215 1047 7 Nondagstinden
Lavangstinden (Tromsø) Tromsø Troms Norge 1215 1037 5 Tverrfjellet (Tromsø)
Tverrfjellet Engerdal, Trysil Hedmark Norge 1208,7 530,7 35,8 Sølen
Vassbruntinden Lenvik Troms Norge 1202,8 1165 14 Store Mårtinden
Sömlinghågna Älvdalen kommune, Härjedalen kommune Dalarnas län, Jämtlands län Sverige 1195 488 31,5 Sonfjället
Fiskåfjället Strömsund kommune Jämtlands län Sverige 1193 600 24 Mellanskogsfjället
Øksfjordjøkelen Loppa Finnmark Norge 1191 1119 46,7 Váddásgáissát
Roan Fyresdal Telemark Norge 1191 795 29 Napuren
Stuortjåhkkå Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1191 660 15,4 Stuor Jierrtá
Storhøgda Rendalen Hedmark Norge 1188 471 15,8 Storelthøa
Hustveitsåta Sauda, Suldal Rogaland Norge 1187 595 13,4 Nordreskornuten
Sjunkhatten Sørfold Nordland Norge 1185 1147 23 Helldalisen
Østerhogna Engerdal Hedmark Norge 1185 487 14,5 Tverrfjellet
Smisetnebba Sunndal, Tingvoll Møre og Romsdal Norge 1175 1027 8,73 Grånebba
Storskarven Selbu, Stjørdal, Meråker Trøndelag Norge 1171 480 16,5 Ramfjellet
Arnøyhøgda Skjervøy Troms Norge 1170 1170 17 Store Kågtinden
Bentsjordtinden Tromsø Troms Norge 1168 1050 21 Stortinden (Tromsø)
Storfinnkneet Vefsn Nordland Norge 1162 732 26 Vistkjerringa
Heimdalhaugen Grong Trøndelag Norge 1158,9 728 59,6 Gisen
Háldi Alta Finnmark Norge 1149,1 614 37,3 Øksfjordjøkelen
Higravtinden Hadsel, Vågan Nordland Norge 1146,9 1147 32,8 Møysalen
Blåtinden Nordreisa, Skjervøy Troms Norge 1142 1142 11 Peppartinden
Čohkarášša Porsanger Finnmark Norge 1138,9 784 67 Háldi
Skjækerhatten Snåsa Trøndelag Norge 1138,5 569 17,3 Skijltahke
Pieljekaise Arjeplog Norrbottens län Sverige 1138 410 28 Svájppá
Trysilfjellet Trysil Hedmark Norge 1132 590 30 Eltdalsskardet
Skåla (Molde) Molde Møre og Romsdal Norge 1128 1030 12 Litle Kvasstinden
Tsåktso Kiruna Norrbottens län Sverige 1119 569 34 Kistefjell
Sætertinden Harstad, Tjeldsund Nordland, Troms Norge 1094,7 1026,7 23,4 Litletinden
Ullstinden Tromsø kommune Troms Norge 1093 965 10,3 Stortuva (Tromsø)
Seilandstuva Alta, Hammerfest Finnmark Norge 1078,3 1078 45,4 Loppatinden
Strandtinden Lødingen kommune Nordland Norge 1076 1013 16 Sætertinden
Snøfjelltinden Vevelstad, Brønnøy Nordland Norge 1072 902 16 Vistkjerringa
Botnkrona Alstahaug Nordland Norge 1071,8 1072 23,76 Storfinnkneet
Rásttigáisá Lebesby, Tana Finnmark Norge 1066,8 777 58,9 Ruitogáisá
Store Tromsfjellet Namsskogan, Røyrvik Trøndelag Norge 1056 438 26 Frøyningsfjellet
Heilhornet Bindal Nordland Norge 1058 1055 43 Frøyningsfjellet
Soltindan Karlsøy Troms Norge 1049,3 1049,3 16,6 Ullstinden
Gájsásjtjårro Jokkmokk kommune Norrbottens län Sverige 1046 400 17,5 Goabddábakte
Kråktindan Steigen Nordland Norge 1045 1012 13 Multindan
Hálkavárri Porsanger Finnmark Norge 1045 617 25 Ruitogáisá
Store Blåmann Tromsø Troms Norge 1044 1044 25 Nordre Bentsjordtinden
Ruten Hemne, Rindal Trøndelag, Møre og Romsdal Norge 1040,2 742 23,9 Ura (fjell i Rindal)
Vanntinden Karlsøy Troms Norge 1031 1031 29 Soltindan
Hermannsdalstinden Moskenes Nordland Norge 1029 1029 89 Kråktindan
Snøtinden Gjemnes Møre og Romsdal Norge 1027 870 14,8 Skåla
Stortinden Ibestad Troms Norge 1022 1022 9 Åtinden
Eidetinden Bodø Nordland Norge 1020 1002 11 Sjunktinden
Nona Harstad Troms Norge 1012 1012 28 Stortinden i Ibestad
Trollfjellet Tjeldsund Nordland Norge 1010 1010 10,25 Strandtinden
Breidtinden Berg, Lenvik Troms Norge 1001 1001 25,8 Kistefjellet
Gullfjellet Bergen, Samnanger Hordaland Norge 987 719,4 14 Jarlandsfjellet
Hjelmen Halsa, Surnadal Møre og Romsdal Norge 978 695 18,6 Honnstadknyken
Himmeltindan Vestvågøy Nordland Norge 962 962 40,4 Hermannsdalstinden
Kvænan Torsken Troms Norge 963,4 814,4 26,95 Stormoa
Kjerringa Hasvik Finnmark Norge 958,7 958,7 18,9 Seilandstuva
Stuortjåhkkå (Pärlälvens naturreservat) Jokkmokk kommune Norrbotten Sverige 950 480 21 Árvesbákte
Ö Granfjället Malung-Sälen kommune Dalarna Sverige 948 520 22 Västertangen
Stjerntinden Flakstad Nordland Norge 938 938 18,8 Hermannsdalstinden
Dyrstolan Surnadal, Hemne Møre og Romsdal, Trøndelag Norge 929 534 16 Ruten
Tomskjevelen Nesna Nordland Norge 922 922 14 Nonstinden (fjell i Lurøy)
Innerbergsalen Aure Møre og Romsdal Norge 908 908 19,6 Hjelmen
Jonsknuten Kongsberg Buskerud Norge 903,9 409,9 18,2 Krøkla
Geitfjellet Grong Trøndelag Norge 872 654 29,9 Heimdalhaugen
Styggmann Kongsberg Buskerud Norge 872 410 18 Jonsknuten
Dønnmannen Dønna Nordland Norge 858 858 13,58 Grytfoten
Omnfjellet Orkdal Trøndelag Norge 847 520 19,5 Ruten
Torsæterkampen Østre Toten Oppland Norge 840,8 422 55 Høgfjell
Dundret Gällivare Norrbottens län Sverige 821 390 48 Juovvatjåhkkå
Brannheiklumpen Steinkjer Trøndelag Norge 818 514 20,1 Skjækerhatten
Himmelriiki Enontekis Lappland Finland 809 122 Rudosoaivi
Rypdalstinden Bodø Nordland Norge 802 802 24 Storvikfjellet
Trollvasstinden Vega Nordland Norge 800,6 800,6 27,4 Hornstinden
Holemsfjellet Snåsa Trøndelag Norge 796 410 20 Brannheiklumpen
Lifjell Hyllestad Sogn og Fjordane Norge 777 660 25,9 Moldurda
Tysnessåta Tysnes Hordaland Norge 752 752 17,9 Manen (fjell i Kvinnherad)
Stangenestind Tana Finnmark Norge 725 674 92 Juoksavuomgáisá
Outtakka Enontekis Lappland Finland 725 430 24 Himmelriiki
Yllästunturi Kolari Lappland Finland 719,3 56,3 Pyhäkero (Ounastunturi)
Vassfjellet Melhus, Klæbu Trøndelag Norge 710 520 16,6 Kråkfjellet
Brennåsen (Lauvåsen) Modum Buskerud Norge 703,5 587 25,7 Oppkuven
Geittinden (Troms) Karlsøy Troms Norge 689 689 16,5 Storalangen
Øyensskavlen Namdalseid Trøndelag Norge 686,5 602 46,5 Reinsjøfjellet
Finnvollheia Åfjord, Namdalseid Trøndelag Norge 675,2 447,4 21,4
Jierstivaara Enontekis Lappland (Finland) Finland 645,8 258 35 Pyhäkero (Ounastunturi)
Iškoras Karasjok Finnmark Norge 644 319 65 Stuorra Suoidnoaivi
Skipskjølen Båtsfjord, Vadsø Finnmark Norge 636 397 47,9 Stangenestind
Gurbbeš Karasjok Finnmark Norge 589 235 36,7 Iškoras
Sávzavárri Lebesby Finnmark Norge 578 520 49 Digermulfjellet
Korpfjället Vansbro kommune, Malung-Sälens kommune Dalarna Sverige 561 32,6 Klacken
Gáranasčohkka Sør-Varanger Finnmark Norge 497 367 34,1 Falkfjellet
Tomtabacken Nässjö kommune Jönköpings län Sverige 377 282 250 Kalklinten vest for Storå (Västmanland)
Linnekleppen Marker kommune, Rakkestad kommune Østfold Norge 325,2 131,2 35,8 Slavasshøgda
Baljåsen Åmål Dalsland Sverige 301 30,7 Ulvfjället
Orshöjden Dals-Ed Västra Götaland Sverige 275 37 Galteryggen
Kiiskilänmäki Multia Mellersta Finland Finland 268,8 211,5 Pieni Hiidenvaara
Hallandsås Halland, Skåne Sverige 226 80 Ölmesberg
Linderödsåsen Hörby kommune Skåne Sverige 210 85 Hallandsås
Møllehøj Skanderborg kommune Midtjylland Danmark 171 158 192 Hallandsås, Sverige
Rytterknægten Bornholm kommune Bornholm Danmark 162 162 93 HallabjärLinderödsåsen, Sverige
Aborrebjerg Vordingborg kommune Region Sjælland Danmark 143 - 84 Mattowbergj, Rügen
Knøsen Brønderslev kommune Nord-Jylland Danmark 136 136 108 Agri Bavnehøj, Mols
Orrdalsklint Saltvik Åland Finland 129 129 181 Hahunkallio, Finland
Tornberget Haninge kommune Stockholms län Sverige 111 110 97 Söderbyåsen nord for Katrineholm.
Lojsta hed Gotland kommune Gotland Sverige 82 82 123 Norberget ved innsjøen Tvingen nord for Oskarshamn.

Se også[rediger | rediger kilde]

Kilder[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]