Kategori:Sider med kildemaler som bruker ugyldige parametre

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Parameteren ????= støttes ikke av malen

CS1-kildemaler gir denne feilmeldingen når kildemalen inneholder parametere (|parameternavn=) som ikke gjenkjennes av modulen. Typisk, forårsakes dette av skrivefeil.

Med de gamle kildemalene var det mulig å inkludere informasjon innenfor malen som rett og slett ble ignorert som ukjente parametere. De Lua-baserte CS1-kildemalene ignorerer ikke ukjente parametere, men rapporterer dem. Formålet med kildemalen er å gi en identifikasjon av kilden, ikke fungere som et oppbevaringssted for noter og tilhørende informasjon.

For å løse denne feilen, forsikre deg om at parameternavnet er riktig stavet, og at der ikke finnes tegn utenom mellomrom mellom parameterens navn og den førende vertikalstreken (|) eller etterfølgende erliktegn (=). En liste over gyldige parametere finnes på Hjelp:CS1, eller ved å gå til de respektive malene som er brukt, slik som {{kilde www}}, {{kilde bok}}, etc. Vurder om informasjonen i et ugyldig parameter kan flyttes til et mer passende parameter, eller til et avsnitt på artikkelens diskusjonsside for bevaring.

For parametere som ofte staves feil, vurder å legge dette inn på listen over vanlige feilstavede parameternavn.

Sider med denne feilen plasseres automatisk i Kategori:Sider med kildemaler som bruker ugyldige parametre.[a]


CS1-feilmeldingene er synlige for alle lesere, mens vedlikeholdsmeldinger er skjult. Brukere som ønsker å vise vedlikeholdsmeldinger kan oppdatere sine common eller skin med følgende linje:

.mw-parser-output span.cs1-maint {display: inline;} /* display Citation Style 1 maintenance messages */

For å vise feilmeldinger som er skjult som standard:

.mw-parser-output span.cs1-hidden-error {display: inline;} /* display hidden Citation Style 1 error messages */

Selv med denne css-en installert, kan det være at eldre sider i Wikipedias cache ikke har blitt oppdatert til å vise disse endringene, selv om siden er listet i en av sporingskategoriene. En nullredigering vil løse dette problemet.


Noter[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Sider i Bruker-, Diskusjon-, Brukerdiskusjon-, Wikipedia-diskusjon-, Fildiskusjon-, Maldiskusjon-, Hjelpdiskusjon-, Kategoridiskusjon-, Portaldiskusjon-, Moduldiskusjon- eller MediaWiki-diskusjon-navnerommet inkluderes ikke i sporingskategoriene.

Sider i kategorien «Sider med kildemaler som bruker ugyldige parametre»

Under vises 200 av totalt 231 sider som befinner seg i denne kategorien.

(forrige side) (neste side)
(forrige side) (neste side)