Brukerdiskusjon:Lillingen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Lyst på tilgang til flere verktøy?[rediger kilde]

Heisann. Imponert over hvor mye du har gjort på Wikipedia. Kunne du tenke deg tilgang til flere verktøy? Jeg håper ikke at det tar oppmerksomheten bort fra skriving i artikler, men kanskje det kan hjelpe til litt i tider med idétørke for hva du har lyst til å skrive på... ;) Laaknor 26. nov 2008 kl. 20:12 (CET)

Ja, hvorfor ikke. Takk for tiliten. Lillingen 26. nov 2008 kl. 22:31 (CET)
Tilgang gitt, kjør forsiktig, ikke gjør noe hvis du er usikker men spør gjerne. Lykke til :) Laaknor 26. nov 2008 kl. 22:49 (CET)
Skal kjøre forsiktig og kommer nok til å spørre litt etterhvert. Lillingen 26. nov 2008 kl. 23:01 (CET)

Hei, Jeg klarte ikke å få noe særlig lurt ut av det som sto der fra før av, så jeg fjernet det. Jeg la inn et lite avsnitt om eksempel på bruk, men var ikke helt fornøyd med det, så det ligger kommentert ut i kilden. Dersom du liker det kan du ta det med. Jeg turte heller ikke å fjerne disse merkelappene som var satt på. Håper dette hjalp litt i hvert fall Nghtwlkr 19. des 2008 kl. 10:44 (CET)

Den ser bedre ut nå. Jeg lurer på om standardmodellen handler om mye av det sammen som partikkelmodellen, stemmer det? Lillingen 19. des 2008 kl. 12:26 (CET)
Nei, den er ikke det samme som standardmodellen. Standardmodellen er en «teori for alt», den prøver til og med å forutse partikler vi ikke har observert enda som for eksempel Higgs bosonet. Slik jeg har forstått det er partikkelmodellen bare en veldig, veldig grov approksimasjon som kan brukes som et verktøy i ungdomsskolen og videregående for å forklare ymse fysiske fenomen på en lett måte. Dersom jeg finner ut mer om partikkelmodellen skal jeg forsøke å utvide artikkelen litt. Nghtwlkr 19. des 2008 kl. 15:44 (CET)
Jeg lurer faktisk på om denne artikkelen like godt kan slettes fra wikipedia. Eneste kildene jeg finner om den er fra diverse læreplaner, blant annet denne hvor de snakker om at den ikke er noe særlig og kan skape mer forvirring enn læring. Jeg foreslår at den slettes. Nghtwlkr 19. des 2008 kl. 16:46 (CET)
Du får slette nominere den å høre hva andre sier. Jeg har svært lite peiling på temaet så. Lillingen 19. des 2008 kl. 16:47 (CET)

Hei, så denne og skjønner ikke hvorfor du mener det er tøys? Hva er tøys? Flums 22. des 2008 kl. 22:43 (CET)

Jeg mener at det er en useriøs artikkel om noe tull. Klarte absolutt ikke å skjønne noe av den og den ser ikke notabel ut. Hvis den er notabel så legger jeg meg flat. Go jul hilsen. Lillingen 22. des 2008 kl. 22:50 (CET)

Artikkelen Vaduz er anerkjent[rediger kilde]

Artikkelen Vaduz, som du har bidratt aktivt til, er blitt anerkjent som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen, og gratulerer med utmerkelsen. Vi imøteser flere vektige bidrag. Mvh MHaugen 28. des 2008 kl. 15:12 (CET)

Langemyhr[rediger kilde]

Hei. Du deltok i slettediskusjonen om artikkelen Harald Langemyhr. Fint om du kan kikke på Brukerdiskusjon:ImanI/Langemyhr#Fremdriften i arbeidet med artikkelen, kommentarer og spørsmål.
Takk :) ImanI 29. des 2008 kl. 16:21 (CET)

Nummerering[rediger kilde]

Man nummererer lister ved bruk av # tegnet.

  1. a
  2. b
  3. c
  4. osv KEN 27. feb 2009 kl. 00:34 (CET)
Jeg glemte meg. Lillingen 2. mar 2009 kl. 01:14 (CET)

<only include>[rediger kilde]

Hei, jeg ser at du har fjernet koden <only include> fra flere artikler, bl.a. Ophelia (maleri).

Jeg vet ikke om du er klar over at den koden har en funksjon i forhold til hvor stor del av artikkelen som vises i artikkelrotasjoner på f.eks. Portal:Kunst, bl.a. i seksjonen Portal:Kunst/Kjente kunstverk!? Mvh MHaugen 11. mar 2009 kl. 02:16 (CET)

Ikke bare der, men det brukes også på flere andre sider. Slike endringer har til følge at hele artikkelen inklusive malverk, kategorier og interwikis legges inn der ellers bare en liten del av en artikkel hadde blitt hentet inn. Jeg har gjort ugjort det som skjedde på de nederland-relaterte artiklene, men håper du retter opp det som eventuelt faller utenfor Mortens og mitt synsfelt. Vær så snill å være forsiktig med slike endringer. Noorse 11. mar 2009 kl. 02:58 (CET)
Jeg har også lenket opp igjen oppslagsordene, siden disse brukes for å gå til artiklene fra portaler/andre artikkelsider der disse sidene hentes inn. Noorse 11. mar 2009 kl. 03:10 (CET)
Jeg beklager. Jeg viste ikke det, skal huskes på til neste gang. Lillingen 11. mar 2009 kl. 12:13 (CET)
OK. Jeg håper du kan rydde opp etter deg!? Mvh MHaugen 11. mar 2009 kl. 13:38 (CET)
Tror jeg har fikset det meste nå. Det var heldigvis ikke så mange artikler jeg hadde fjernet <only include> på. Mvh Lillingen 11. mar 2009 kl. 14:06 (CET)
Ophelia gjenstår ihvertfall. MHaugen 11. mar 2009 kl. 15:07 (CET)

Av samme grunn tilbakesatte jeg din redigering av Osebergskipet. Vær snill å ikke tøyse med onlyinclude! krg 12. mar 2009 kl. 00:35 (CET)

Portaler og lenking av oppslagsordet[rediger kilde]

Se Portal:Mat og drikke og sammenlign akevitt og pinnekjøtt med de andre. De to mangler lenke til selve artikkelen. Takket være [1] og [2]. Kanskje burde også denslags nevnes i HTML-kommentarer ... — the Sidhekin (d) 15. mar 2009 kl. 21:24 (CET)

Dette er forresten hva Noorse prøvde å fortelle deg: «Jeg har også lenket opp igjen oppslagsordene, siden disse brukes for å gå til artiklene fra portaler/andre artikkelsider der disse sidene hentes inn.» Jeg satser på at det er mer effektivt å vise deg. ;-) — the Sidhekin (d) 15. mar 2009 kl. 21:27 (CET)
Huff. Det ble mye tøys med de "rettingene mine":P. Jeg skal la være å fjerne klammer når de står i en ingress med noinclude fra nå av. Lillingen 16. mar 2009 kl. 12:45 (CET)
De portalene er vriene saker og fort å ta feil i. Og som diskusjonen går på WP:TO#<Onlyinclude>, det mest vriene er gjerne å legge merke til at det er noe spesielt på gang. (Og nå ser jeg at du har vært innom den diskusjonen også ...) Ta gjerne mine foregående innlegg her som en (vennlig ment om enn kanskje redundant) korreks, men ta dette som en sympatierklæring: Det skulle ikke behøve å være så vrient. — the Sidhekin (d) 16. mar 2009 kl. 15:09 (CET)
Jeg tar innleggene dine som litt positiv kontruktiv kritikk siden, jeg ikke fikk med med "Jeg har også lenket opp igjen oppslagsordene, siden disse brukes for å gå til artiklene fra portaler/andre artikkelsider der disse sidene hentes inn" fra Noorse. Det er bra dere sier i fra når jeg gjør feil. Mvh Lillingen 16. mar 2009 kl. 17:14 (CET)
Tror ikke problemet er så mye Lillingen eller noen av folkene her, men den som prakket på oss det prosjektet. Jeg la inn en melding om hvordan det fungerer med onlyinclude og lenking av oppslagsord (på prosjektsiden) - for å forklare de som villedes - men den ble prompt fjernet. Hvordan det da skal kunne formidles aner jeg ikke. Den som startet det prosjektet har gjort det wikiwide, generelt sett uten å ha kunnskap om lokale forhold. Det førte til en god del uro på andre prosjekter, noe som for meg beviser at det som kommer derfra generelt bør sjekkes om stemmer for lokale forhold før det stoles på. Hadde meget gjerne sett at det som kalles for "feil" derfra blir dobbeltsjekket før man "retter" og "fikser"... Noorse 16. mar 2009 kl. 16:28 (CET)
Håper det blir gjort noe med med det avsnittet i prosjektet, slik at ikke andre gjør samme feil senere. Jeg tar litt selvkritikk for dette, siden jeg tok i en spande som jeg ikke helt visste hvordan man skulle bruke. Jeg synes også det er bra at dere sider i fra, siden jeg tydelig vis ikke var helt våken. Håper foressten at det kan lages en slags ordbok eller lignende der man kunne gå inn å se hva f. eks Onlyinclude betyr. Mvh Lillingen 16. mar 2009 kl. 17:14 (CET)

HS-merking[rediger kilde]

Når du hs-merker er det fint at du begrunner hvorfor. Hvis ikke kan hs-merkingen bli fjernet. KEN 16. mar 2009 kl. 15:32 (CET)

Skal gjøre det neste gang. Lillingen 16. mar 2009 kl. 17:15 (CET)
Når du merker noe for copyvio, kunne du også fortelle hva det er kopiert fra? Jeg merker at jeg er litt usikker på de to seneste – når et kjapt Google-søk ikke bekrefter copyvio, feiger jeg ut ... — the Sidhekin (d) 20. okt 2009 kl. 19:44 (CEST)

Check Wikipedia[rediger kilde]

Hei

Ser du også pusler litt med opprydding, så jeg tenkte jeg skulle si fra om at jeg fant et JavaScript som kanskje kan lette arbeidet litt. Hvis du limer inn denne koden:

importScript('Bruker:Helt/codefixer.js'); //See [[User:Drilnoth/codefixer.js/doc]] for details

monobook.js-siden din (og oppdaterer caschen) vil det dukke opp en ny fane øverst på siden når du er i redigeringsmodus (fix code). Et trykk på denne og noen av de vanligste feilene rettes automatisk. Du bør selvsagt sjekke redigeringssammendraget etterpå, men du slipper i det minste å lete gjennom teksten manuelt.

Hvis du finner at det er nyttig og har tips til andre feil som kan legges inn i scriptet må du gjerne si fra, så kan jeg se om jeg kan få det med. Men jeg er ikke noen racer på Java, så jeg kan ikke garantere noe ;)

Lykke til med det videre arbeidet!

Helt 29. mar 2009 kl. 13:06 (CEST)

Takk for tipset. Lillingen 29. mar 2009 kl. 15:14 (CEST)

Slettenominering[rediger kilde]

Når du fører opp en artikkel på slettesiden må du også legge in {{slett}} i artikkelen. Jpfagerback 6. mai 2009 kl. 01:11 (CEST)[svar]

Jeg er klar over det, men det er fort å glemme så sent på kvelden. Takk for påminnelsen. Lillingen 6. mai 2009 kl. 01:12 (CEST)[svar]

Request for help[rediger kilde]

Hi Lilinggen! I am a Vietnamese wikipedian, who translated some national parks of Norway and most of Norwegian municipalities into Vietnamese as a way to introduce your beautiful country to my community. I will try to translate all of them. Could you please help translate the introduction part of Phong Nha-Ke Bang, nasjonalpark in English version into Norsk (bokmål)‬? Thank you very much for your help.Genghiskhan 19. mai 2009 kl. 13:05 (CEST)[svar]

Hi. I am very busy at to the end of May, because of my exams, but in a few weeks I can help you. Lillingen 21. mai 2009 kl. 20:59 (CEST)[svar]

Hei, jeg tror at det er du som har gjort det meste av jobben med artikkelen om Panamakanalen. Det ser ut som om det gjenstår litt korrektur, men ellers ser den ut til å være så godt som klar for å kunne nomineres som Anbefalt artikkel. Hva tror du selv om det? Mvh MHaugen 19. mai 2009 kl. 13:08 (CEST)[svar]

Jeg tror den kan være god nok for anbefalt nå, men jeg kan tenker meg å utvide artikkelen, slik at den kommer på høyde med den engelske og kanskje være god nok for å bli Utmerket artikkel. Jeg har dog litt mye å gjøre på skolen de neste to ukene, slik at jeg regner med å få den ferdig om tre-fire uker. Lillingen 20. mai 2009 kl. 23:44 (CEST)[svar]
OK. Minn meg på det når du regner deg ferdig. UA-artikler er alltid spennende! Mvh MHaugen 28. mai 2009 kl. 16:21 (CEST)[svar]
Jeg tror jeg rett og slett sider meg fornøyd med den nå og at den kan nomineres. Hvilket nivå den holder lar jeg andre avgjøre. Lillingen 15. jun 2009 kl. 22:42 (CEST)

Slettesiden[rediger kilde]

Slettesiden er ikke noe sted for å starte opprydding av artikler. Bare helt unntaksvis kan den brukes for slikt når det er alvorlige feil ved artikler. — Jeblad 10. jun 2009 kl. 10:48 (CEST)

Artikkelen Panamakanalen er utmerket[rediger kilde]

Artikkelen om Panamakanalen, som du har bidratt aktivt til, er blitt rangert som en Utmerket artikkel. På vegne av alle oss som liker en grundig leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen, og gratulerer med utmerkelsen. Vi håper at vi kan vente oss flere vektige bidrag fra deg!? Mvh MHaugen 3. jul 2009 kl. 01:10 (CEST)

En naturlig neste artikkel er vel nå Suezkanalen, om du tar den så har du dekket de to viktigste kanalene i verden. Jeg kan eventuelt bidra med gjennomlesning før anbefalt/utmerket. mvh - Ulf Larsen 5. jul 2009 kl. 19:05 (CEST)
Takk for ros. Jeg får se hve jeg får tid til mot høsten. Lillingen 6. jul 2009 kl. 18:47 (CEST)

Gratulerer med over 100 poeng i ukas konkurranse for uke 48! Takker for en god innsats. Jon Harald Søby 30. nov 2009 kl. 10:41 (CET)

Måling med radioaktive isotpoer[rediger kilde]

Du satte på hs og merknaden «copyvio» på artikkelen Måling med radioaktive isotpoer, men etter en sjekk har jeg vanskelig for å se at dette er noen copyvio, har du noe mer om hvor teksten kommer fra? — Jeblad 10. okt 2010 kl. 18:07 (CEST)

Nå som artikkelen er slettet, er det vanskelig å finne fram til hvor jeg fant det. Jeg tok et kjapt google-søk og mente jeg fant teksten under en annen side, men jeg kan ha vært litt kjapp på avtrekkeren. Lillingen 10. okt 2010 kl. 18:20 (CEST)
Jeg har Googlet det, og finner ikke noe. Håper du kan være noe mer presis om du skal fortsette å være patroller. KEN 10. okt 2010 kl. 22:27 (CEST)
Sikkert en glipp fra min side. Det er lov å gjøre feil vettu. Lillingen 10. okt 2010 kl. 23:07 (CEST)
Joda, vi kan alle gjøre feil. KEN 10. okt 2010 kl. 23:21 (CEST)

Ukens konkurranse[rediger kilde]

Takk for innsatsen i ukens konkurranse i uke 41 i 2010. Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Ukens konkurranse uke 41, 2010: Europeisk toppfotball {{UK premie|brun|uke=41|år=2010}}
Mvh Ooo86 18. okt 2010 kl. 15:00 (CEST)

Hei! Som flyinteressert bodøværing, kanskje du har mulighet til å se på denne? – Danmichaelo 3. okt 2011 kl. 14:51 (CEST)

John D. Rockefeller[rediger kilde]

Hei, har du tenkt noe mer på John D. Rockefeller? Mvh --M Haugen (diskusjon) 6. mai 2012 kl. 11:36 (CEST)[svar]

  • Hei. Jeg har har veldig dårlig tid i det siste med eksamener og diverse annet skolearbeid. Jeg blir opptatt med dette til i midten av juni og får nok ikke tid tid å jobbe noe mer med artikkelen før da. Jeg tar gjerne i mot hjelp for å få den ferdig, hvis du har tid. Mvh Lillingen (diskusjon) 8. mai 2012 kl. 10:34 (CEST)[svar]

Konvensjoner[rediger kilde]

Hei, tenkte bare å tipse om rettningslinjen for stedsnavn og at vi oversetter de fra engelsk standard blablabla, New York til norsk Blablabla (New York). Er ikkenoe krise, men like greit å gjøre det på den måten med en gang så det blir mindre å rydde opp i senere. Profoss (kontakt) 29. mai 2012 kl. 14:08 (CEST)[svar]

Jeg skal prøve å huske på det i fremtiden. Mvh Lillingen (diskusjon) 29. mai 2012 kl. 14:13 (CEST)[svar]
Flott, artige artikler om Rockefeller foresten :) Profoss (kontakt) 29. mai 2012 kl. 14:14 (CEST)[svar]

Artikkelen John D. Rockefeller er anbefalt[rediger kilde]

Artikkelen om John D. Rockefeller, som du har bidratt aktivt til, har nå gått gjennom kandidatvurderingsprosessen vår, og er nå ansett som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt arbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M Haugen (diskusjon) 25. jun 2012 kl. 01:02 (CEST)

Ukens konkurranse uke 27[rediger kilde]

Takk for innsatsen i ukens konkurranse i uke 27 i 2012. Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Ukens konkurranse uke 27, 2012: Stubber {{UK premie|brun|uke=27|år=2012}}
Husk at denne ukens konkurranse er Hovedsteder i Afrika. Lykke til! Hilsen Ooo86, Danmichaelo og UKBot (diskusjon) 9. jul 2012 kl. 12:22 (CEST)

Vietnamesiske statsministre[rediger kilde]

Det er vel en liten stavefeil i den nyopprettede kategorien Vietnamesiske statsminitre. Tror du er bedre enn meg til å rette opp dette, siden jeg ikke helt vet hvordan dette best løses mht. til selve kategorisiden. iselilja (diskusjon) 30. aug 2012 kl. 22:08 (CEST)

Det har visst blitt ordnet allerede, men takk for tipset. Lillingen (diskusjon) 30. aug 2012 kl. 23:33 (CEST)

Ukens konkurranse uke 35[rediger kilde]

Takk for innsatsen i ukens konkurranse i uke 35 i 2012. Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Ukens konkurranse uke 35, 2012: Vietnam {{UK premie|brun|uke=35|år=2012}}
Husk at denne ukens konkurranse er Portaler. Lykke til! Hilsen Profoss og UKBot (diskusjon) 11. sep 2012 kl. 18:21 (CEST)

FA Youth Cup finaler nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Lillingen! Jeg har nominert FA Youth Cup finaler, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: FA Youth Cup finaler. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – dine argumenter ~~~~ på slettesiden og erstatt «dine argumenter» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. J. P. Fagerback (diskusjon) 3. nov 2012 kl. 12:44 (CET)

Juleavslutning - håper å se deg der![rediger kilde]

Velkommen til juleavslutning med Wikimedia Norge, på Gamle rådhus i Oslo.

Hei! Wikimedia Norge arrangerer juleavslutning med julemiddag fredag 14.desember klokken 1700, sammen med Norsk Kulturråd. Arrangementet vil finne sted i andre etasje på Gamle rådhus i Oslo, og foruten juletallerken og hyggelig samvær vil vi også få høre korte faglige innlegg. Dessuten vil vi premiere vinner/e av den norske delen av fotokonkurransen Wiki Loves Monuments.
Arrangementet er åpent for Norsk Kulturråd, medlemmer av Wikimedia Norge, og wikipedianere med registrert brukerkonto. Medlemmer av Wikimedia Norge får arrangementet og julemiddag gratis, mens ikke-medlemmer betaler en egenandel på kroner 200. Man betaler for egen drikke. Alle deltakere må være påmeldt.
Påmelding skjer innen utgangen av 10.desember ved å sende meg ditt fulle navn på mail til erlend@wikimedia.no. Skriv om du ønsker pinnekjøtt eller lutefisk.
Velkommen!
Med vennlig hilsen, Bjoertvedt (diskusjon) 3. des 2012 kl. 20:22 (CET)

Takk for invitajonen. Jeg har desverre ikke mulighet til å komme, siden jeg er i Moskva helt fram til jul. MVH Lillingen (diskusjon) 3. des 2012 kl. 21:49 (CET)

Takk for rydding[rediger kilde]

Ryddeinnsats
Fint at du rydder! Håper vi kan få flere brukere med på innsats på dette feltet. Det er en del å ta fatt i. Vennlig hilsen, Ordensherre (diskusjon) 8. des 2012 kl. 12:51 (CET)
Takk for skryt og takk i like måte. Lillingen (diskusjon) 10. des 2012 kl. 10:33 (CET)
Jeg tenkte å gi deg en stjerne i margen for rydding, men ser at noen andre allerede har gitt det for et halvt år siden. Så jeg slutter meg bare til den og føyer til "for lang og tro tjeneste i ryddesaken" :) Profoss (diskusjon) 3. jul 2013 kl. 22:16 (CEST)
Tusen takk. Lillingen (diskusjon) 4. jul 2013 kl. 21:20 (CEST)

Fint du tok deg av den, jeg ble skikkelig usikker da jeg kom over urskogen av merkelige maler der - det var derfor jeg merket istedenfor å rydde selv. Vet du mer om de malene og anvendelse av dem? noorse 2. sep 2013 kl. 14:36 (CEST)

P.S. - jeg aner ikke hvordan meldingen min havner inni den malen som skulle vært ovenfor - jeg ser ikke engang min melding når jeg åpner tråden for å redigere den... noorse 2. sep 2013 kl. 14:38 (CEST)
Fikset og, hmm, de malene ser ut som noe noen, mest sannsynlig den samme ipadressen som la inn det tyske på pekersiden har dratt over fra tysk. Malen hadde i og for seg vært grei for lister over artikler som mangler, men som kanskje finnes på andre språk, men ikke i løpene tekst. Profoss (diskusjon) 2. sep 2013 kl. 14:44 (CEST)
Oki, da er det ok å sende dem i dev/null inntil videre? Det er så greit med det jeg kan fikse på direkten... noorse 2. sep 2013 kl. 15:03 (CEST)
Mal:Link-interwiki > /dev/null indeed. Den er i bruk et par andre steder, men ser ut som det er tilknyttet samme tyske oversetteren. Den har en annen lei effekt og det er at med superscript så blir det ekstra mellomrom mellom linjene. Burde kanskje blitt kommunisert til tyskeren som henter over disse sidene. Profoss (diskusjon) 2. sep 2013 kl. 15:07 (CEST)
Jeg er redd at mein Deutsch ist Schräcklich oder zo was - kon ik maar in 't Nederlands tekeer gaan was het oke ;) Eller engelsk for den saks skyld. Men ok, da rydder jeg opp i kodegrauten neste gang jeg kommer over slikt. Vet du forresten hvorfor knapperaden er totalt forsvunnet i ff23.0/Win7? Kodene under red.vinduet lar seg heller ikke bruke. Har til og med testet Vector-skin'et, men no avail. Hvem vet? noorse 2. sep 2013 kl. 15:11 (CEST)
Jeg fikk ng i tysk på ungdomsskolen, så kan ikke regne med meg. Hos meg har jeg fremdeles knappene men det under redigeringsvinduet har forsvunnet. Profoss (diskusjon) 2. sep 2013 kl. 15:16 (CEST)

Hei, du spurte meg om Alanya i desember. Har du fremdeles lyst til at den skal nomineres som AA? Det er «ledig plass» på kandidatsiden nå. Mvh --M O Haugen (diskusjon) 28. sep 2013 kl. 08:01 (CEST)

Hei. Hvis du tror den holder mål, så kan den gjerne nomineres. Mvh Lillingen (diskusjon) 28. sep 2013 kl. 11:38 (CEST)
Jo, den er både bred og omfattende. Jeg har lyst til å rokkere på avsnittene slik at den ligner mer på vår stilmanual for land og kommuner, men ellers tror jeg at vi trygt kan nominere, og høre hva kollektivet sier. Mvh --M O Haugen (diskusjon) 28. sep 2013 kl. 13:20 (CEST)

Artikkelen Alanya er anbefalt[rediger kilde]

Artikkelen om Alanya, som du har bidratt aktivt til, har nå gått gjennom kandidatvurderingsprosessen vår, og er nå ansett som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt arbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh Haakon K (diskusjon) 6. okt. 2013 kl. 00:59 (CEST)[svar]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel MK «Hisø» (1909) har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på våre løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 17. okt. 2013 kl. 10:42 (CEST)[svar]

Wikipedia Academy 2013[rediger kilde]

Hei ! Jeg håper å se deg på årets wikipedia Academy som arrangeres lørdag 14. desember på Arkitekturmuseet i Oslo. Styret har forespurt mange enkeltpersoner om programønsker, og forespurt hele nettsamfunnet gjennom innlegg på ting og torg. Vi har utfra dette lagt opp til et variert program med mange tema som forhåpentlig treffer wikipedianere. Vi skal se nærmere på, og diskutere, Wikidata, Visual Editor, botproduksjon, bruk av frie kartdata, kultursamarbeidet, wikipedianere som er utplassert i institusjoner, og vi skal få en presentasjon av den mye omtalte artikkelen om The decline of Wikipedia. Blant mange spennende foredragsholdere har vi hentet flere fra interne Wikipedia-rekker, men også eksterne foredragsholdere som vil rette sine blikk på Wikipedia utenfra. Det blir premiering av Årets wikipedianer og av vinnerne i Wiki Loves Monuments 2013. Etter akademiet går vi rett videre til årets Julebord, på Gamle Rådhus. Se det varierte programmet her. Lørdag 14. desember kan du treffe dine kolleger på Norges største kunnskapsdugnad! Vennlig hilsen, Bjoertvedt (diskusjon) 16. nov. 2013 kl. 01:31 (CET)[svar]

Ukens konkurranse uke 46[rediger kilde]

Takk for innsatsen i ukens konkurranse i uke 46 i 2013. Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Ukens konkurranse uke 46, 2013: Island {{UK premie|brun|uke=46|år=2013}}
Husk at denne ukens konkurranse er Norsk politikk. Lykke til! Hilsen Harald Haugland og UKBot (diskusjon) 18. nov. 2013 kl. 08:16 (CET)[svar]

Administrator[rediger kilde]

Hei! Gratulerer, du er nå administrator. Bruk knappene med fornuft, og ikke være redd for å spørre andre administratorer om hjelp. Send meg gjerne en e-post, så skal jeg få deg lagt deg til på epostlista for administratorer (frivillig, men anbefalt). Cocu (d) 6. des. 2013 kl. 20:11 (CET)[svar]

Tusen takk. Lillingen (diskusjon) 6. des. 2013 kl. 20:16 (CET)[svar]

Fotball-VM[rediger kilde]

Hei. Ser du opprettet Kategori:Spillere i Fotball-VM 2014. Har du lyst å ta ansvar for å fylle på resten når dette blir klart på mandag? Etter flere OL og VM har jeg merket at det lett blir kaos hvis flere skal gjøre dette, så slipper vi å lete når vi står med for eksempel bare 700 spillere etter VM =) Ellers god innsats =) --- Løken (diskusjon) 31. mai 2014 kl. 17:56 (CEST)[svar]

Jeg kan prøve å fikse det. Lillingen (diskusjon) 31. mai 2014 kl. 18:15 (CEST)[svar]
Hei. Jeg ser du har opprettet en del fotballmaler i forbindelse med fotball-VM 2014. Det er fint om du hekter malene opp mot andre språkversjoner på Wikidata. Jeg har gjort det nå med Kategori:Lagmaler for fotball-VM 2014 og har lagt inn Algerie og Argentina. Mvh.A-S. Ofrim (diskusjon) 4. jun. 2014 kl. 19:28 (CEST)[svar]
Det har jeg glemt, men skal fikse det. Lillingen (diskusjon) 4. jun. 2014 kl. 21:35 (CEST)[svar]
Ikke noe stress... ;-) jeg kan ta noen flere sånn etter hvert. Mvh.A-S. Ofrim (diskusjon) 4. jun. 2014 kl. 22:10 (CEST)[svar]

Hjertelig takk for innsatsen så langt. Neste uke er det konkurranse =) --- Løken (diskusjon) 6. jun. 2014 kl. 14:04 (CEST)[svar]

Artikkel fra patruljeringslisten[rediger kilde]

Hei! En fotballartikkel, kan du se på den? Det gjelder Marc-André ter Stegen og avsnittet Overgangsrykter. Det er skrevet i presens, står om overgangsvinduet (?) osv. Ser merkelig ut selv for meg som ikke er opptatt av fotball. Mvh.A-S. Ofrim (diskusjon) 22. jun. 2014 kl. 20:58 (CEST)[svar]

Hei. Jeg har fjernet overgangsryktene og oppdatert det som står der. Lillingen (diskusjon) 23. jun. 2014 kl. 11:31 (CEST)[svar]

CFB Goose Bay[rediger kilde]

Jeg har begynt på artikkel om CFB Goose Bay, skulle gjerne hatt inn kart, men finner ikke ut av det, ser at tilsvarende artikkel på engelsk har det. Er det noe du har kjennskap til og kan ordne? Mvh - Ulf Larsen (diskusjon) 22. jun. 2014 kl. 21:24 (CEST)[svar]

Jeg har lagt inn posisjonskart, vi har ikke laget posisjonskartmal for Newfoundland, så jeg la inn kartet for Canada. Profoss (diskusjon) 22. jun. 2014 kl. 21:30 (CEST)[svar]

Ukens konkurranse uke 24–25[rediger kilde]

Takk for innsatsen i ukens konkurranse i uke 24–25 i 2014. Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Ukens konkurranse uke 24, 2014: VM i fotball 2014 {{UK premie|brun|uke=24|år=2014}}
Husk at denne ukens konkurranse er Wales. Lykke til! Hilsen Løken og UKBot (diskusjon) 23. jun. 2014 kl. 01:21 (CEST)[svar]

Usikkerhet angående hurtigsletting[rediger kilde]

Hei!

Jeg lagde i går en ny artikkel om et mannskor jeg er med i, og brukte Pirum som inspirasjon, men innholdet var fra en intern wiki for Blindern Studenterhjem hvor koret er basert.

Jeg så i dag at artikkelen var foreslått hurtigslettet pga at "Dette er ingen leksikonartikkel, men en slags PR i du-form". Jeg innså jo da at artikkelen nok var skrevet på en litt tullete og intern måte, så jeg redigerte den raskt til å bli mer seriøs og rent opplysende.

Det jeg lurer på er nå hva som skjer videre? Blir den vurdert (på nytt)? Får jeg en forvarsel om det fortsatt ikke er helt innafor? Jeg vil virkelig bare at det skal finnes en artikkel om dette koret, med informasjon om hvem de er og hva de gjør, slik som flere andre kor på Wikipedia.

Takk, Ingve

Det var jeg som slettenominerte saken, men nå ser det ut til at det er ryddet noenlunde i den. Men den trenger forsatt referanser. Asav (diskusjon) 7. okt. 2014 kl. 16:52 (CEST)[svar]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Robert F. Kennedys menneskerettighetspris har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på våre løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 18. okt. 2014 kl. 07:56 (CEST)[svar]

Nordlandsmuseet 30.10[rediger kilde]

Hei, den 30.10 skal det være et Wikipedia-seminar og et wikiverksted på Nordlandsmuseet i Bodø. Veldig hyggelig om du vil ta turen innom! Mvh Astrid, ansatt i Wikimedia Norge --WMNOastrid (diskusjon) 22. okt. 2014 kl. 11:25 (CEST)[svar]


Wikimedia Norges julebord[rediger kilde]

Tradisjonen tro blir Wikimedia Norges julebord også i år avholdt i andre etasje på Gamle Rådhus i Oslo, og det skjer 8. desember kl 18.00. Det blir premiering av vinnerne av Wiki Loves Monuments, og styret vil i tillegg markere valget av Årets Wikipedianer.

Det er valg mellom pinnekjøtt og lutefisk på Gamle Rådhus, og prisen for juletallerken per person er kr 400 for ikke-medlemmer, og kroner 200 for medlemmer. Drikke betales av hver enkelt. Påmelding kan skje innen 23. november enten ved å bruke skjemaet her (innlogget), eller ved å sende en mail til erlend@wikimedia.no.

Husk å oppgi navn og ønsket meny. Betaling skjer enten på forhånd (konto 1503 08 00866) eller kontant ved ankomst på Gamle Rådhus.

Med vennlig hilsen, Bjoertvedt (diskusjon) 14. nov. 2014 kl. 15:43 (CET)[svar]

Ukens konkurranse uke 48[rediger kilde]

Takk for innsatsen i ukens konkurranse i uke 48 i 2014. Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Ukens konkurranse uke 48, 2014: Norske fylker {{UK premie|brun|uke=48|år=2014}}
Husk at denne ukens konkurranse er Kommuner i Norge. Lykke til! Hilsen Løken og UKBot (diskusjon) 1. des. 2014 kl. 01:26 (CET)[svar]

Artikkelen Westland Sea King er anbefalt[rediger kilde]

Artikkelen om Westland Sea King, som du har bidratt aktivt til, har nå gått gjennom kandidatvurderingsprosessen vår, og er nå ansett som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt arbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M O Haugen (diskusjon) 18. des. 2014 kl. 13:31 (CET)[svar]

Hardangerbanen[rediger kilde]

Takk for videreutvikling av artikkelen! Jeg har likevel en kommentar: På slutten av femte avsnitt i kapitlet "Historie" finner jeg en setning som er såpass tung å tygge at jeg ikke tør rette den. Du skjønner nok bedre enn meg hva som ligger i setningen - I 1977 var den gjennomsnittlige transportlangen for gods fra Hardangerbanen på 444 km lang jernbanen. Transportlengden? Transportgangen? langs jernbanen? Jeg får uansett ikke 444 km til å høres logisk ut for en sidebane. TorSch (diskusjon) 12. jan. 2015 kl. 17:40 (CET)[svar]

Heisann. Det hadde sneket seg inn, og forsvunnet noen bokstaver i den setningen. Setningen er omskrevet, slik at den forhåpentligvis gir mer mening. Lillingen (diskusjon) 12. jan. 2015 kl. 18:55 (CET)[svar]

En stjerne til deg![rediger kilde]

Den kunstneriske stjerna
Takk for fin innsats med Finnmark fylkes kulturpris. Det er slik Wikipedia vokser på sitt beste, sakte bit for bit - artikkel for artikkel, med alle de små og store bitene av det fine samfunnet vi er en del av. Mvh M O Haugen (diskusjon) 14. jan. 2015 kl. 21:48 (CET)[svar]

Tusen takk! Lillingen (diskusjon)

Granvinvatnet[rediger kilde]

Jeg lurer på om Granvinvatnet er det samme som Granvinsvatnet, og kan omdirigeres dit. --Avilena (diskusjon) 22. jan. 2015 kl. 18:13 (CET)[svar]

Hei. Det stemmer nok. Jeg skal fikse en omdirigering. Lillingen (diskusjon) 23. jan. 2015 kl. 11:48 (CET)[svar]

Dear Lillingen, how are you? I'm Rei Momo from Italian Wikipedia.

I'm asking your help, if possible, as you are Admin in NO Wikipedia. I opened this page on NO Wikipedia. Please, I'm asking 5 minutes of your precious time to help me in correct the mistakes I've written in this page.

I'll be pleased to open for you a page in Italian or Portuguese. Thanks a lot for your precious help!

Rei Momo (diskusjon) 25. feb. 2015 kl. 19:03 (CET)[svar]

Hi. I've tried to correct the mistakes in the article. I'm not famliliar with all the different terms used in the catholic church, but tried my best. If you need more help with these kind of articles, its mayby better to contact Bruker:Ctande, who is a catholic priest and admin. Lillingen (diskusjon) 25. feb. 2015 kl. 19:59 (CET)[svar]
Thanks a lot, my new friend, I contact Ctande now! See you soon! Rei Momo (diskusjon) 25. feb. 2015 kl. 23:12 (CET)[svar]

Artikkelen Hammerfest lufthavn er anbefalt[rediger kilde]

Artikkelen om Hammerfest lufthavn, som du har bidratt aktivt til, har nå gått gjennom kandidatvurderingsprosessen vår, og er nå ansett som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt arbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M O Haugen (diskusjon) 26. feb. 2015 kl. 18:30 (CET)[svar]

Norske skip i utlandet[rediger kilde]

Jeg ser at du har endret navnet på artikkelen om MS Halsnøy til MS «Sagafjord» (1957). Sagafjord er navnet som skipet ha fått etter at de havnet i Danmark. For noen år siden ble navnekonvensjonen for artikler om skip diskutert på Tinget, og et av argumentene som vant frem da var at skip burde gis navn som de er kjent med i Norge. Det er for eksempel bedre at artikkelen om en norsk fjordabåt i utlandet reflekterer det navnet mens den gikk i fart i Norge. Hva er bakgrunnen for at artikkelen om MS Halsnøy er endret? Har det vært diskusjoner som har ledet frem til dette? Tsaetre (diskusjon) 8. mar. 2015 kl. 18:55 (CET)[svar]

Hei. Jeg flyttet artikkelen i sammenheng med at jeg slettet artiklene med de andre navnene på skipet og laget omdirigeringer. Du har rett angående navnekonvensjonen og i at arikkelen burde hete MS «Halsnøy» (1957), så jeg har flyttet arikkelen tilbake dit. Lillingen (diskusjon) 8. mar. 2015 kl. 20:10 (CET)[svar]
Hei. Flott, da skjønner jeg at det ingen endring i praksisen. Takk for hjelpen. Tsaetre (diskusjon)

Reskontro[rediger kilde]

Hei. Er ikke du økonomiinteressert. Hvordan forholder begrepene Reskontro og Reskontroavstemming seg til hverandre? Finnes det artikler på andre språk som tilsvarer sistnevnte? Mvh. --Wikijens (diskusjon) 10. apr. 2015 kl. 23:05 (CEST)[svar]

Hei. Jeg er i grunn det. Det er en stund siden jeg har vært borti dette, så jeg må lete litt. Lillingen (diskusjon) 13. apr. 2015 kl. 12:25 (CEST)[svar]

Ukens konkurranse uke 15–16[rediger kilde]

Takk for innsatsen i ukens konkurranse i uke 15–16 i 2015. Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Ukens konkurranse uke 15, 2015: Referanser {{UK premie|brun|uke=15|år=2015}}
Husk at denne ukens konkurranse er Kvinnelige oscarvinnere. Lykke til! Hilsen Løken og UKBot (diskusjon) 20. apr. 2015 kl. 01:39 (CEST)[svar]

Tilbakestilling[rediger kilde]

Hei, hvorfor tilbakestilte du her? Cocu (d) 20. apr. 2015 kl. 22:50 (CEST) [svar]

Hei. Det har tydeligevis blitt gjort med telefonen min uten tastelås i lomma (i følge loggen der). Beklager dette. Lillingen (diskusjon) 21. apr. 2015 kl. 09:05 (CEST)[svar]

Artikkelen om Liste over verdensmestere i fotball for menn, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:GL. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg! Mvh M O Haugen (diskusjon) 30. apr. 2015 kl. 19:31 (CEST)[svar]

Hi, dearest Lillingen, how are you?

I ask 2 minutes to correct the news of the picture, and the last works of mrs Boccoli, please.

You'll spend 2 minutes only!!! Thanks a lot for your precious help!!!

Rei Momo (diskusjon) 8. mai 2015 kl. 18:42 (CEST)[svar]

Thank youuu!!! Rei Momo (diskusjon) 9. mai 2015 kl. 00:56 (CEST)[svar]

Hei. Du var i sin tid innom denne artikkelen og fant en ekstern lenke (som nå ikke virker). Har du tilgang til annen informasjon om denne personen? Slik artikkelen står (og har stått i årevis) lurer jeg på om den ikke heller bør slettes, hvis vi altså ikke kan finne noe mer informasjon. Mvh. --Wikijens (diskusjon) 10. jun. 2015 kl. 08:57 (CEST)[svar]

Heisann. Hun er nok notabel på en eller annen måte, og kan for være første kvinne til et eller annet i Norsd-Norge. Det ser ut som vedkommende har vært en viktig næringslivsleder og var med å startet Kristine Oppegaard A/S i Bodø i 1910. Det finnes en del trykte kilder om henne og som ikke finnes digitalt. Jeg skal se om jeg får tak i noen av disse. Lillingen (diskusjon) 10. jun. 2015 kl. 09:15 (CEST)[svar]
Supert. Håper du finner noe. Er denne personen som er oppført som "Koresbondent ved Colonialforretning en gros" (men i en annen del av landet) relatert, eller er det tilfeldig? Mvh. --Wikijens (diskusjon) 10. jun. 2015 kl. 09:37 (CEST)[svar]
Det kan godt være at hun er relatert. Jeg har tatt kontakt med noen som kjenner til lokalhistorien i Nordland, for å finne ut mer. Lillingen (diskusjon) 10. jun. 2015 kl. 09:43 (CEST)[svar]

Hi, my dear Lillingen, how are you?.

I know you are busy, but I ask just 5 minutes of your time to correct this page I've opened now? Thanks a lot for your precious help!

Rei Momo (diskusjon) 2. sep. 2015 kl. 11:56 (CEST)[svar]

Lista Finnmark fylkes kulturpris, som du har bidratt aktivt til, har nå gått gjennom kandidatvurderingsprosessen vår, og er nå ansett som en God liste. På vegne av alle oss som setter stor pris på bred og grundig behandling av viktige emner: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt arbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere lister eller andre gode bidrag fra deg!? Mvh M O Haugen (diskusjon) 27. sep. 2015 kl. 21:07 (CEST)[svar]

Melchior Koch[rediger kilde]

Hei, ser at du mangler årstall på denne ordføreren. Kan det finnes en akseptabel referanse i dette Google-søket? Ser ut til å være 1795–1866. Mvh --Ooo86 (diskusjon) 16. okt. 2015 kl. 11:59 (CEST)[svar]

Takk! Lillingen (diskusjon) 16. okt. 2015 kl. 12:29 (CEST)[svar]

Kristin Røymo[rediger kilde]

Takk for redigeringen din av Kristin Røymo. Var litt vanskelig for meg å skjønne hvordan hun kunne være byrådsleder når hun nettopp hadde blitt ordfører. :) Toreau (diskusjon) 16. okt. 2015 kl. 15:16 (CEST)[svar]

Jeg burde nok ha spesifisert bedre. Lillingen (diskusjon) 16. okt. 2015 kl. 16:55 (CEST)[svar]
Det viktigste var at du fulgte opp og pøste på med riktig info. Toreau (diskusjon) 16. okt. 2015 kl. 17:00 (CEST)[svar]

Ukens konkurranse uke 42[rediger kilde]

Takk for innsatsen i ukens konkurranse i uke 42 i 2015. Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Ukens konkurranse uke 42, 2015: Nye ordførerbiografier {{UK premie|brun|uke=42|år=2015}}
Husk at denne ukens konkurranse er 2. verdenskrig. Lykke til! Hilsen Orland og UKBot (diskusjon) 19. okt. 2015 kl. 01:18 (CEST)[svar]

Åremålsvalg november 2015[rediger kilde]

Hei. Det nærmer seg nytt åremålsvalg og du er på valg i denne omgangen. Valget starter 15. november kl. 00:00. Det har tidligere kommet ønske om at de som er på valg bekrefter kandidaturet på valgsiden, blant annet her. Jeg har derfor satt inn et eget avsnitt for bekreftelse under navnet ditt og ber deg bekrefte om du stiller til gjenvalg eller ikke. Mvh.Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 11. nov. 2015 kl. 13:06 (CET)[svar]

Artikkelen Narvik lufthavn, Framnes er anbefalt[rediger kilde]

Artikkelen om Narvik lufthavn, Framnes, som du har bidratt aktivt til, har nå gått gjennom kandidatvurderingsprosessen vår, og er nå ansett som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt arbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M O Haugen (diskusjon) 17. nov. 2015 kl. 11:14 (CET)[svar]

Ullevål Stadion Tilsk.rek.[rediger kilde]

Hei Lillingen. Ser du la inn en oversikt over tilskuerrekorder i artikkelen om Ullevål Stadion, men hvilke lag spilte egentlig i de to nederste kampene i tabellen. Se din redigeringsendring. Med vennlig hilsen Migrant (diskusjon) 16. des. 2015 kl. 00:06 (CET)[svar]

Det skal være fikset nå. Av en eller annen grunn hade lenkene riktig, men ikke lag og dato. Lillingen (diskusjon) 16. des. 2015 kl. 00:20 (CET)[svar]
Bra at det ble fikset. Med vennlig hilsen Migrant (diskusjon) 16. des. 2015 kl. 01:52 (CET)[svar]

Takk for god hjelp med Ullevaal Stadion[rediger kilde]

Artikkelen om Ullevaal Stadion, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:AA. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg! Mvh M O Haugen (diskusjon) 19. des. 2015 kl. 11:40 (CET)[svar]

Bekrefter takken! =) Veldig bra jobbet i kandidatprosessen! Med ønske om en god jul -- Løken (diskusjon) 19. des. 2015 kl. 12:55 (CET)[svar]
Takk for skryt! God jul til dere begge. Lillingen (diskusjon) 19. des. 2015 kl. 13:01 (CET)[svar]

Wikipedia:Sletting/Forum for bevissthetsforskning[rediger kilde]

Kan du gi meg en kopi min brukerside av den slette artikkelen? Jeg vil se om den kan endres til noe bedre. --Finn Bjørklid (diskusjon) 20. des. 2015 kl. 00:43 (CET)[svar]

Jeg har gjenopprettt artikkelen nå, slik at du kan se på den. Lillingen (diskusjon) 20. des. 2015 kl. 01:17 (CET)[svar]

Liste over olympiske fotballstadioner, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:GL. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg! Mvh M O Haugen (diskusjon) 21. des. 2015 kl. 11:03 (CET)[svar]

Happy New Year!!![rediger kilde]

Rei Momo (diskusjon) 31. des. 2015 kl. 19:40 (CET)[svar]
Merry christmas. Lillingen (diskusjon) 2. jan. 2016 kl. 23:58 (CET)[svar]

Alexander Søderlund[rediger kilde]

Vent til overgangen er offisiell før du oppdaterer artikkelen om Alexander Søderlund, jfr. denne artikkelen. Toreau (diskusjon) 2. jan. 2016 kl. 16:27 (CET)[svar]

Ser der ja. Jeg plukket opp denne meldingen og regnet dermed med at den var klar. Lillingen (diskusjon) 2. jan. 2016 kl. 23:57 (CET)[svar]

Artikkelen Hasvik lufthavn er anbefalt[rediger kilde]

Artikkelen om Hasvik lufthavn, som du har bidratt aktivt til, har nå gått gjennom kandidatvurderingsprosessen vår, og er nå ansett som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt arbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M O Haugen (diskusjon) 16. feb. 2016 kl. 08:25 (CET)[svar]

Anne Margrethe Krogh nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Lillingen! Jeg har nominert Anne Margrethe Krogh, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Anne Margrethe Krogh. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Mvh Erik d.y. 9. mar. 2016 kl. 21:13 (CET)[svar]

Artikkelen Vestfoldbanen er utmerket[rediger kilde]

Artikkelen om Vestfoldbanen, som du har bidratt aktivt til, har nå gått gjennom kandidatvurderingsprosessen vår, og er nå ansett som en Utmerket artikkel. På vegne av alle oss som liker en grundig leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen! Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt arbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere vektige bidrag fra deg!? Mvh M O Haugen (diskusjon) 29. mar. 2016 kl. 08:08 (CEST)[svar]

Hei Lillingen. Fin jobb du gjør med Aspmyra stadion i Bodø på wikipediaen her, men anbefaler at du bør ta en korrekturlesing etterpå når du anser deg ferdig med innlegging av info for artikkelen. Noe jeg håper du har lagt inn i planen din. Med vennlig hilsen Migrant (diskusjon) 25. jun. 2016 kl. 17:12 (CEST)[svar]

Hei. Takk takk. Bra med bidrag om skøytehistorien på Asåmyra også. Det blir nok en del skrivefeil nå, som jeg driver og oversetter den engelske artikkel. Jeg har en plan om korrekturlesing og omskrivinger, når jeg er ferdig med oversettingen. Lillingen (diskusjon) 25. jun. 2016 kl. 18:00 (CEST)[svar]
Ja, tydeligvis (Asåmyra stadion) men når du skriver om andre baner før Aspmyra stadion nemlig Bodø stadion, så ble jeg litt usikker på hvilken bane som ble brukt til skøyter. Kunne du tatt en rask titt på det også. Med vennlig hilsen Migrant (diskusjon) 25. jun. 2016 kl. 18:21 (CEST)[svar]
Jeg skal se om ikke jeg finner det. Lillingen (diskusjon) 25. jun. 2016 kl. 19:23 (CEST)[svar]
Hvorfor ikke også skrive om Lillevik Stadion? Den er nesten glemt ...--Trykksterk (diskusjon) 25. jun. 2016 kl. 18:23 (CEST)[svar]
Jeg tror en jurist vil være mer egnet enn meg, til å skrive artikler om forholdene i Lillevik. Med tøysete hilsen Lillingen (diskusjon) 25. jun. 2016 kl. 19:23 (CEST)[svar]

Presidenter[rediger kilde]

Hei, Lillingen! Vil du hjelpe meg med denne artikkelen? Jeg trenger hjelp. Takk! --Góngora (diskusjon) 28. jul. 2016 kl. 14:29 (CEST)[svar]

Kampsportsut-døver[rediger kilde]

Hei! Jeg går ut fra at det er en tyrkflei som har avfødt tittelen på din siste mal. Koselig var det endelig å få bekreftet hvorfor jeg pr. i dag er en liten smule hørselssvekket. (Skyting er vel kampsport?) Takk for dagens smil og fortsatt god ferd mot helg! --Bjørn som tegner (diskusjon) 9. des. 2016 kl. 18:35 (CET)[svar]

Hei. Det er nok en trykkfeil ja. Jeg er enig i at det så veldig morsomt ut, når jeg du gjorde meg oppmerksom på det. Det er ikke så lett å skrive korrekt etter en lang dag. God helg der også :) Lillingen (diskusjon) 9. des. 2016 kl. 18:41 (CET)[svar]
Dette er vår AA nr 700, og i dette tilfellet passer det vel med et samferdselsfaglig jubileumsmotiv!?

Artikkelen om Honningsvåg lufthavn, Valan, som du har bidratt aktivt til, har nå gått gjennom kandidatvurderingsprosessen vår, og er nå ansett som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt arbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M O Haugen (diskusjon) 26. jan. 2017 kl. 20:31 (CET)[svar]

Anonyme redigeringer på Narvik lufthavn, Framnes[rediger kilde]

Hei Lillingen! Det ser ut til at det er du som har skrevet det meste av artikkelen Narvik lufthavn, Framnes. En anonym bruker har lagt inn ganske mye ny informasjon i begynnelsen av april, det ser plausibelt ut, men kanskje best at du ser over? Det er påfallende mange detaljer, har vedkommende belegg og referanser for alt? Vennlig hilsen --Frankemann (diskusjon) 24. apr. 2017 kl. 20:57 (CEST)[svar]

Hei. Takk for tips. Jeg har endret noen av utsagnene og ser at Ranværing har moderert en del av de andre. Det er likevel noen påstander, spesielt under trafikk, som jeg skal undersøke nærmere for å se om jeg finner referanser på det. Lillingen (diskusjon) 24. apr. 2017 kl. 22:37 (CEST)[svar]

Artikkelen Vadsø lufthavn er anbefalt[rediger kilde]

Artikkelen om Vadsø lufthavn, som du har bidratt aktivt til, har nå gått gjennom kandidatvurderingsprosessen vår, og er nå ansett som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt arbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M O Haugen (diskusjon) 1. mai 2017 kl. 23:55 (CEST)[svar]

Ukens konkurranse uke 18[rediger kilde]

Takk for innsatsen i ukens konkurranse i uke 18 i 2017. Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Ukens konkurranse uke 18, 2017: Wikidata {{UK premie|brun|uke=18|år=2017}}
Husk at denne ukens konkurranse er Eurovision Song Contest og Ukraina. Lykke til! Hilsen Cavernia og UKBot (diskusjon) 9. mai 2017 kl. 22:20 (CEST)[svar]

Ukens konkurranse uke 22[rediger kilde]

Takk for innsatsen i ukens konkurranse i uke 22 i 2017. Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Ukens konkurranse uke 22, 2017: Curaçao {{UK premie|brun|uke=22|år=2017}}
Husk at denne ukens konkurranse er 1. verdenskrig. Lykke til! Hilsen Ooo86 og UKBot (diskusjon) 6. jun. 2017 kl. 00:22 (CEST)[svar]

Flere kandidater?[rediger kilde]

Hei og fortsatt god sommer. Akkurat nå er det helt tomt på Wikipedia:Kandidatsider. Har du noen ferdige artikler eller artikler underveis som du tror at kan egne seg som Anbefalt eller Utmerket? Eller kanskje du tilogmed har jobbet med en serie artikler som utgjør ei God liste? Jeg spør deg (og noen andre) om dette fordi du har bidratt med gode kandidatartikler det siste året. Mvh M O Haugen (diskusjon) 22. jul. 2017 kl. 16:05 (CEST)[svar]

Takk og fortsatt for sommer til deg også. Jeg har et par liggende som kan være aktuelle Den ene er Maskarenepapegøye, som jeg oversatte fra engelsk for et par år siden. Artikkelen inneholder i overkant mange rødlenker og var egentlig en artikkel jeg oversatte mest for gøy, uten at jeg kan noe om temaet. Den andre er Hardangerbanen, som trenger en ingress og litt flikking her og der. Lillingen (diskusjon) 22. jul. 2017 kl. 20:11 (CEST)[svar]
Begge artiklene er interessante! Min vurdering er at Hardangerbanen kan nomineres med det samme, hvis vi ønsker det, mens papegøya må gjennom en ekstra runde språkvask. Når det gjelder papegøya er det, som du sier, et tilleggsproblem for en eventuell kandidatprosess at du ikke kjenner faget. Da kan det være vanskelig å begrunne hvordan stoffet er bygget opp og valgt ut. Men Hardangerbanen altså? Mvh --M O Haugen (diskusjon) 23. jul. 2017 kl. 06:52 (CEST)[svar]
Da har jeg tatt en liten finpuss på Hardangerbanen, så den kan godt nomineres. Lillingen (diskusjon) 24. jul. 2017 kl. 10:39 (CEST)[svar]
@M O Haugen. Jeg ser at det er tomt for kandidatartikler igjen. Jeg lurer derfor på hva du tror om Aspmyra stadion, som jeg jobbet med våren og sommeren 2016. Jeg har forsøkt å finne flere bilder og har funnet noen. Lillingen (diskusjon) 11. sep. 2017 kl. 11:30 (CEST)[svar]
Ja, Aspmyra var flott, åpenbar AA. Etter en rask skumlesning stoppet jeg ved ordet «protestmøte»; der vil jeg gjerne ha litt mer forklaring. Ellers er denne klar for nominasjon så langt jeg kan se. Mvh M O Haugen (diskusjon) 11. sep. 2017 kl. 11:55 (CEST)[svar]

Takk for god hjelp med DS «Hestmanden»[rediger kilde]

Artikkelen om DS «Hestmanden», som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:AA. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg! Mvh M O Haugen (diskusjon) 31. jul. 2017 kl. 00:00 (CEST)[svar]

Artikkelen Hardangerbana er anbefalt[rediger kilde]

Artikkelen om Hardangerbana, som du har bidratt aktivt til, har nå gått gjennom kandidatvurderingsprosessen vår, og er nå ansett som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt arbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M O Haugen (diskusjon) 31. jul. 2017 kl. 22:49 (CEST)[svar]

Artikkelen Berlevåg lufthavn er anbefalt[rediger kilde]

Artikkelen om Berlevåg lufthavn, som du har bidratt aktivt til, har nå gått gjennom kandidatvurderingsprosessen vår, og er nå ansett som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt arbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M O Haugen (diskusjon) 19. aug. 2017 kl. 12:36 (CEST)[svar]

Driving eller bygging av tunnel?[rediger kilde]

Takk for mye bra arbeid med blant annet Ulrikstunnelen. Kanskje den kan løftes opp til AA? En liten detalj om tunneler: Min nevø er ingeniør og driver med sprenging av tunneler. Han sier konsekvent «driving» av tunnel, men «bygging» av hus. Jeg ser at kildene bruker begge deler om tunneler, men jeg skjønner nevøens logikk: En tunnel lages ved fjerne material, mens et hus er motsatt. Så «driving» av tunnel virker mest presist, i det minste i Norge hvor tunneler stort lages i solid fjell. Kulvert (en slags tunnel) «legges» eller til nød «bygges». --Vennlig hilsen Erik d.y. 20. sep. 2017 kl. 20:27 (CEST)[svar]

Takk for skryt. Det hadde vært interessant å løfte denne opp til AA, da den begynner å få en god lengde. Det er nok en del småting inni mellom som må tilføyes, før den når AA-nivå. Nevøen din har nok rett i at driving av tunnel er mer riktig og jeg har endret det enkelte stedet. Jeg er derimot usikker på hva som blir mest riktig av bygging eller driving, når det handler om selve jernbaneanlegget. Jeg synes «Det ble foreslått å drive en 5,3 km lang tunnel», hæres mer kunstig ut enn «Det ble foreslått å bygge en 5,3 km lang tunnel». Kanskje anlegge er et bedre ord, når det er i den sammenhengen? Lillingen (diskusjon) 21. sep. 2017 kl. 08:24 (CEST)[svar]
Godt observert, her er mange fine nyanser. «Drive» sikter nok mer til selve jobben med å lage et hull i fjellet (sprenging og boring), men med alt tilbehør som del av jernbanen er det kanskje like presist å si bygge eller anlegge. En vei er vel også noe som «legges» eller anlegges, akkurat som en plen eller fotballbane. I praktisk norsk brukes nok disse ordene litt om hverandre uten at det blir direkte feil eller vanskelig å forstå. Så ingen stor sak, men artig å være bevisst ordbruk i leksikon som skal være klart og konsist. --Vennlig hilsen Erik d.y. 21. sep. 2017 kl. 16:46 (CEST)[svar]

Artikkelen Aspmyra stadion er anbefalt[rediger kilde]

Artikkelen om Aspmyra stadion, som du har bidratt aktivt til, har nå gått gjennom kandidatvurderingsprosessen vår, og er nå ansett som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt arbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M O Haugen (diskusjon) 21. sep. 2017 kl. 23:37 (CEST)[svar]

Takk for god hjelp med Luxembourg-avtalen[rediger kilde]

Artikkelen om Luxembourg-avtalen, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:AA. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg! Mvh M O Haugen (diskusjon) 25. sep. 2017 kl. 21:51 (CEST)[svar]

Åremålsvalg[rediger kilde]

Hei! Om litt over en måned er det åremålsvalg på administratorer igjen, og du er en av dem som er på valg. I den forbindelse bør du bekrefte om du stiller til gjenvalg, og skrive en kort presentasjon på valgsiden. Dersom du ikke ønsker gjenvalg du gi beskjed under denne meldingen eller på valgsiden. Du kan også gi beskjed på e-post. Mvh.Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 5. okt. 2017 kl. 14:19 (CEST)[svar]

Hei. Jeg tar gjerne gjenvalg. Lillingen (diskusjon) 10. okt. 2017 kl. 10:42 (CEST)[svar]

Wilson Godett[rediger kilde]

Hei. Jeg så artikkelen du fikk på plass om Wilson Godett, men stusset litt over referansene. Skulle det vært en litteraturliste der også? Tenkte først at artikkelen kanskje var oversatt fra nederlandsk wp, men fant ikke igjen disse referansen der, så da ble det vanskelig for meg å gjøre noe med det. Mvh --Ooo86 (diskusjon) 29. okt. 2017 kl. 11:44 (CET)[svar]

Artikkelen om Liste over Italias statsministre, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:GL. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg! Mvh M O Haugen (diskusjon) 3. jan. 2018 kl. 11:57 (CET)[svar]

Artikkelen Ulrikstunnelen er utmerket[rediger kilde]

Artikkelen om Ulrikstunnelen, som du har bidratt aktivt til, har nå gått gjennom kandidatvurderingsprosessen vår, og er nå ansett som en Utmerket artikkel. På vegne av alle oss som liker en grundig leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen! Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt arbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere vektige bidrag fra deg!? Mvh M O Haugen (diskusjon) 8. jan. 2018 kl. 14:50 (CET)[svar]

Takk for god hjelp med Skomvær fyr[rediger kilde]

Artikkelen om Skomvær fyr, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:AA. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg! Mvh M O Haugen (diskusjon) 11. feb. 2018 kl. 17:58 (CET)[svar]

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[rediger kilde]

WMF Surveys, 29. mar. 2018 kl. 20:40 (CEST)[svar]

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[rediger kilde]

WMF Surveys, 13. apr. 2018 kl. 03:38 (CEST)[svar]

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[rediger kilde]

WMF Surveys, 20. apr. 2018 kl. 02:48 (CEST)[svar]

Artikkelen Finlands flagg er anbefalt[rediger kilde]

Artikkelen om Finlands flagg, som du har bidratt aktivt til, har nå gått gjennom kandidatvurderingsprosessen vår, og er nå ansett som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt arbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M O Haugen (diskusjon) 26. apr. 2018 kl. 07:59 (CEST)[svar]

Takk for god hjelp med Vensmoen Sanatorium[rediger kilde]

Artikkelen om Vensmoen Sanatorium, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:AA. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg! Mvh M O Haugen (diskusjon) 9. mai 2018 kl. 00:14 (CEST)[svar]

Artikkelen Nesttun–Osbanen er anbefalt[rediger kilde]

Artikkelen om Nesttun–Osbanen, som du har bidratt aktivt til, har nå gått gjennom kandidatvurderingsprosessen vår, og er nå ansett som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt arbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M O Haugen (diskusjon) 31. mai 2018 kl. 09:09 (CEST)[svar]

Åremålsvalg[rediger kilde]

Hei! 15. november er det åremålsvalg på administratorer igjen, og du er en av dem som er på valg. I den forbindelse bør du bekrefte om du stiller til gjenvalg, og skrive en kort presentasjon på valgsiden. Dersom du ikke ønsker gjenvalg kan du gi beskjed under denne meldingen eller på valgsiden. Du kan også gi beskjed på e-post. Mvh.--Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 31. okt. 2019 kl. 19:06 (CET)[svar]

Hei. Jeg tar ikke gjenvalg denne gangen, siden jeg ikke hat hatt tid det siste året til å være så aktiv som jeg ønsker. Lillingen (diskusjon) 7. nov. 2019 kl. 20:48 (CET)[svar]
Ok, jeg skal sette inn beskjed på valgsiden og fjerne deg derfra. Mvh.--Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 8. nov. 2019 kl. 11:02 (CET)[svar]
Håper du ombestemmer deg og stiller igjen. Vi trenger alle solide administratorer. Man trenger ikke være superaktiv hele tiden. Selv har jeg rett som det er pauser, da IRL krever sitt. Renominerer deg gjerne igjen som admin om du får bare litt lyst. Nsaa (diskusjon) 20. nov. 2019 kl. 12:07 (CET)[svar]

Takk for dine bidrag som administrator[rediger kilde]

Hei! Ved åremålsvalget nå i november 2019 tok du ikke gjenvalg som administrator. Etter at det ble lagt inn forespørsel på Meta er rettighetene dine nå fjernet. Takk for dine bidrag frem til nå! Jeg håper du vil fortsette med å bidra selv om du ikke lenger er administrator. Mvh.Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 24. nov. 2019 kl. 11:49 (CET)[svar]

Mal:Hammerfest Fotballklubb spillerstall nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Lillingen! Jeg har nominert Mal:Hammerfest Fotballklubb spillerstall, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Mal:Hammerfest Fotballklubb spillerstall. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. ツDyveldi☯ prat ✉ post 12. jan. 2020 kl. 19:39 (CET)[svar]

Månedens konkurranse 2020-04[rediger kilde]

Takk for innsatsen i månedens konkurranse i april 2020. Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Månedens konkurranse i april 2020: Malfjerning {{UK premie|brun|måned=4|år=2020}}
Husk at denne månedens konkurranse er Ønskelisten. Lykke til! Hilsen Løken og UKBot (diskusjon) 1. mai 2020 kl. 01:09 (CEST)[svar]

You have been a medical translators within Wikipedia. We have recently relaunched our efforts and invite you to join the new process. Let me know if you have questions. Best Doc James (talk · contribs · email) 12:34, 13 August 2023 (UTC)

Kategori:Eskişehir nominert for sletting[rediger kilde]

Hei, Lillingen! Jeg så du har opprettet artikkelen Kategori:Eskişehir. På Wikipedia er det en del krav en artikkel må oppfylle, blant de viktigste er WP:IKKE og WP:R. Jeg har lest gjennom artikkelen din og kommet til den konklusjon at den ikke er egnet for Wikipedia. Det er mulig jeg tar feil, så jeg har startet en diskusjon på Wikipedia:Sletting/Kategori:Eskişehir om hvorvidt artikkelen skal slettes. På den siden står min begrunnelse, og du og andre Wikipedia-brukere er velkommen til å ytre sin mening. Husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}.

For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Annelingua (diskusjon) 23. jan. 2024 kl. 22:30 (CET)[svar]