Liste over Formel 1-førere

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Verdenskart som viser antall Formel 1-førere per land gjennom historien.

Dette er en liste over Formel 1-førere. Den omfatter alle førere som har deltatt i løp som omfattes av FIAs Formel 1-verdensmesterskap, og er ajourført til og med midten av Formel 1-sesongen 2020.

Formel 1, forkortet F1, er den høyeste klassen innen formelbil-racing, som definert av Det internasjonale bilsportforbundet (FIA), motorsportens øverste styrende organ.[1] Ordet «formel» i navnet henviser til et regelsett som alle deltakende biler må være i samsvar med.

En sesong i Formel 1-verdensmesterskapet består av et antall løp, kalt Grand Prix-løp. Førerne blir gitt poeng basert på deres plassering i hvert enkelt løp, og føreren som ved sesongslutt har samlet flest poeng blir utropt til årets verdensmester. Siden det første løpet, Storbritannias Grand Prix 1950, har det til og med 2020-sesongen vært kjørt 775 Grand Prix-løp innenfor rammene av FIAs verdensmesterskap.

Rubens Barrichello har deltatt i 326 Grand Prix-løp, hvorav 322 starter, mer enn noen annen fører.[2] Den syvdobbelte verdensmester Michael Schumacher har rekorden for antall mesterskap, og hans 91 seire,[3] 155 pallplasseringer og 68 pole positions også er rekorder.[4]

Storbritannia er landet med flest førere i Formel 1, med i alt 163 forskjellige førere gjennom tidene. Åtte land er representert med en enkelt fører. Indonesia ble det siste landet som fikk en fører i Formel 1 da Rio Haryanto debuterte for Manor Racing i Australias Grand Prix 2016.[5]

Førere[rediger | rediger kilde]

Kolonnen «Starter» inkluderer bare løp hvor føreren har startet selve løpet. Kolonnen «Løp» inkluderer derimot alle løp som føreren har vært påmeldt til, selv om de av forskjellige årsaker ikke har startet løpet, som at ikke har klart å kvalifisere seg, har blitt skadet, eller lignende.

Antall poeng som er blitt tildelt for hver plassering har variert over årene. Frem til 1990 ble dessuten ikke alle poengene som en fører tok regnet med i sammendraget i verdensmesterskapet. I kolonnen «Poeng» er tall uten parentes mesterskapspoeng, mens tall i parentes er totalt antall poeng som føreren har tatt. Se Liste over poengsystemer i Formel 1 for mer informasjon.

Førere som bare har deltatt på fredagstreninger, og førere som ikke var påmeldt til løpet er ikke inkludert.

Denne listen er oppdatert til Saudi-Arabia i 2021-sesongen. Fet skrift angir førere som deltok i 2021.

Innhold: Top - 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Navn Land Sesonger Mesterskap Løp Starter Pole
positions
Seiere Pall-
plasser
Raskeste
runder
Poeng
Abate, CarloCarlo Abate Italias flagg 19621963 0 2 0 0 0 0 0 0
Abecassis, GeorgeGeorge Abecassis Storbritannias flagg 19511952 0 2 2 0 0 0 0 0
Acheson, KennyKenny Acheson Storbritannias flagg 1983, 1985 0 10 3 0 0 0 0 0
Adamich, Andrea deAndrea de Adamich Italias flagg 1968, 19701973 0 36 30 0 0 0 0 6
Adams, PhilippePhilippe Adams Belgias flagg 1994 0 2 2 0 0 0 0 0
Ader, WaltWalt Ader(n1) USAs flagg 1950 0 1 1 0 0 0 0 0
Adolff, KurtKurt Adolff Tysklands flagg 1953 0 1 1 0 0 0 0 0
Agabashian, FredFred Agabashian(n1) USAs flagg 19501957 0 9 8 1 0 0 0 1,5
Ahrens jr., KurtKurt Ahrens jr. Tysklands flagg 1968 0 1 1 0 0 0 0 0
Albers, ChristijanChristijan Albers Nederlands flagg 20052007 0 46 46 0 0 0 0 4
Albon, AlexanderAlexander Albon Thailands flagg 20192020 0 38 38 0 0 2 0 197
Alboreto, MicheleMichele Alboreto Italias flagg 19811994 0 215 194 2 5 23 5 186,5
Alesi, JeanJean Alesi Frankrikes flagg 19892001 0 202 201 2 1 32 4 241
Alguersuari, JaimeJaime Alguersuari Spanias flagg 20092011 0 46 46 0 0 0 0 31
Alliot, PhilippePhilippe Alliot Frankrikes flagg 19841990, 19931994 0 116 109 0 0 0 0 7
Allison, CliffCliff Allison Storbritannias flagg 19581961 0 18 16 0 0 1 0 11
Alonso, FernandoFernando Alonso Spanias flagg 2001, 20032018, 2021 2
20052006
335 332 22 32 98 23 1 976
Amati, GiovannaGiovanna Amati Italias flagg 1992 0 3 0 0 0 0 0 0
Amick, GeorgeGeorge Amick(n1) USAs flagg 1958 0 2 1 0 0 1 0 6
Amick, RedRed Amick(n1) USAs flagg 19591960 0 2 2 0 0 0 0 0
Amon, ChrisChris Amon New Zealands flagg 19631976 0 108 96 5 0 11 3 83
Anderson, BobBob Anderson Storbritannias flagg 19631967 0 29 25 0 0 1 0 8
Andersson, ConnyConny Andersson Sveriges flagg 19761977 0 5 1 0 0 0 0 0
Andretti, MarioMario Andretti USAs flagg 19681972, 19741982 1
1978
131 128 18 12 19 10 180
Andretti, MichaelMichael Andretti USAs flagg 1993 0 13 13 0 0 1 0 7
Andrews, KeithKeith Andrews(n1) USAs flagg 19551956 0 3 2 0 0 0 0 0
Angelis, Elio deElio de Angelis Italias flagg 19791986 0 109 108 3 2 9 0 122
Apicella, MarcoMarco Apicella Italias flagg 1993 0 1 1 0 0 0 0 0
Araújo Cabral, Mário deMário de Araújo Cabral Portugals flagg 19591960, 19631964 0 5 4 0 0 0 0 0
Armi, FrankFrank Armi(n1) USAs flagg 1954 0 3 1 0 0 0 0 0
Arnold, ChuckChuck Arnold(n1) USAs flagg 1959 0 2 1 0 0 0 0 0
Arnoux, RenéRené Arnoux Frankrikes flagg 19781989 0 164 149 18 7 22 12 181
Arundell, PeterPeter Arundell Storbritannias flagg 19631964, 1966 0 13 11 0 0 2 0 12
Ascari, AlbertoAlberto Ascari Italias flagg 19501955 2
19521953
33 32 14 13 17(n2) 12 107,64 (140,14)(n3)
Ashdown, PeterPeter Ashdown Storbritannias flagg 1959 0 1 1 0 0 0 0 0
Ashley, IanIan Ashley Storbritannias flagg 19741977 0 11 4 0 0 0 0 0
Ashmore, GerryGerry Ashmore Storbritannias flagg 19611962 0 4 3 0 0 0 0 0
Aston, BillBill Aston Storbritannias flagg 1952 0 3 1 0 0 0 0 0
Attwood, RichardRichard Attwood Storbritannias flagg 19641965, 19671969 0 17 16 0 0 1 1 11
Ayulo, MannyManny Ayulo(n1) USAs flagg 19511954 0 6 4 0 0 1(n4) 0 2
Badoer, LucaLuca Badoer Italias flagg 1993, 19951996, 1999, 2009 0 58 50 0 0 0 0 0
Baghetti, GiancarloGiancarlo Baghetti Italias flagg 19611967 0 21 21 0 1 1 1 14
Bailey, JulianJulian Bailey Storbritannias flagg 1988, 1991 0 20 7 0 0 0 0 1
Baldi, MauroMauro Baldi Italias flagg 19821985 0 41 36 0 0 0 0 5
Ball, BobbyBobby Ball(n1) USAs flagg 19511952 0 2 2 0 0 0 0 2
Balsa, MarcelMarcel Balsa Frankrikes flagg 1952 0 1 1 0 0 0 0 0
Bandini, LorenzoLorenzo Bandini Italias flagg 19611967 0 42 42 1 1 8 2 58
Banks, HenryHenry Banks(n1) USAs flagg 19501952 0 5 3 0 0 0 0 0
Barbazza, FabrizioFabrizio Barbazza Italias flagg 1991, 1993 0 20 8 0 0 0 0 2
Barber, JohnJohn Barber Storbritannias flagg 1953 0 1 1 0 0 0 0 0
Barber, SkipSkip Barber USAs flagg 19711972 0 6 5 0 0 0 0 0
Barilla, PaoloPaolo Barilla Italias flagg 19891990 0 15 9 0 0 0 0 0
Barrichello, RubensRubens Barrichello Brasils flagg 19932011 0 326 322 14 11 68 17 658
Bartels, MichaelMichael Bartels Tysklands flagg 1991 0 4 0 0 0 0 0 0
Barth, EdgarEdgar Barth Tysklands flagg(n5) 1953, 19571958, 1960, 1964 0 5 5 0 0 0 0 0
Bassi, GiorgioGiorgio Bassi Italias flagg 1965 0 1 1 0 0 0 0 0
Bauer, ErwinErwin Bauer Tysklands flagg 1953 0 1 1 0 0 0 0 0
Baumgartner, ZsoltZsolt Baumgartner Ungarns flagg 20032004 0 20 20 0 0 0 0 1
Bayol, ÉlieÉlie Bayol Frankrikes flagg 19521956 0 8 7 0 0 0 0 2
Beauman, DonDon Beauman Storbritannias flagg 1954 0 1 1 0 0 0 0 0
Bechem, Karl–GüntherKarl–Günther Bechem(n6) Tysklands flagg 19521953 0 2 2 0 0 0 0 0
Behra, JeanJean Behra Frankrikes flagg 19521959 0 53 52 0 0 9(n7) 1 51,14(n3)
Bell, DerekDerek Bell Storbritannias flagg 19681972, 1974 0 16 9 0 0 0 0 1
Bellof, StefanStefan Bellof Tysklands flagg 19841985 0 22 20 0 0 0 0 4
Belmondo, PaulPaul Belmondo Frankrikes flagg 1992, 1994 0 27 7 0 0 0 0 0
Belsø, TomTom Belsø Danmarks flagg 19731974 0 5 2 0 0 0 0 0
Beltoise, Jean-PierreJean-Pierre Beltoise Frankrikes flagg 19671974 0 88 86 0 1 8 4 77
Beretta, OlivierOlivier Beretta Monacos flagg 1994 0 10 10 0 0 0 0 0
Berg, AllenAllen Berg Canadas flagg 1986 0 9 9 0 0 0 0 0
Berger, GeorgesGeorges Berger Belgias flagg 19531954 0 2 2 0 0 0 0 0
Berger, GerhardGerhard Berger Australias flagg 19841997 0 210 210 12 10 48 21 385
Bernard, ÉricÉric Bernard Frankrikes flagg 19891991, 1994 0 47 45 0 0 1 0 10
Bernoldi, EnriqueEnrique Bernoldi Brasils flagg 20012002 0 29 28 0 0 0 0 0
Bertaggia, EnricoEnrico Bertaggia Italias flagg 1989 0 6 0 0 0 0 0 0
Bettenhausen, TonyTony Bettenhausen(n1) USAs flagg 19501960 0 11 11 0 0 1(n8) 1 11
Beuttler, MikeMike Beuttler Storbritannias flagg 19711973 0 29 28 0 0 0 0 0
Bhanubandh, BirabongseBirabongse Bhanubandh Thailands flagg 19501954 0 19 19 0 0 0 0 8
Bianchi, JulesJules Bianchi Frankrikes flagg 20132014 0 34 34 0 0 0 0 2
Bianchi, LucienLucien Bianchi Belgias flagg 19591963, 1965, 1968 0 19 17 0 0 1 0 6
Bianco, GinoGino Bianco Brasils flagg 1952 0 4 4 0 0 0 0 0
Binder, HansHans Binder Australias flagg 19761978 0 15 13 0 0 0 0 0
Biondetti, ClementeClemente Biondetti Italias flagg 1950 0 1 1 0 0 0 0 0
Birger, PabloPablo Birger Argentinas flagg 1953, 1955 0 2 2 0 0 0 0 0
Bisch, ArtArt Bisch(n1) USAs flagg 1958 0 1 1 0 0 0 0 0
Blanchard, HarryHarry Blanchard USAs flagg 1959 0 1 1 0 0 0 0 0
Bleekemolen, MichaelMichael Bleekemolen Nederlands flagg 19771978 0 5 1 0 0 0 0 0
Blignaut, AlexAlex Blignaut Sør-Afrikas flagg 1965 0 1 0 0 0 0 0 0
Blokdyk, TrevorTrevor Blokdyk Sør-Afrikas flagg 1963, 1965 0 2 1 0 0 0 0 0
Blundell, MarkMark Blundell Storbritannias flagg 1991, 19931995 0 63 61 0 0 3 0 32
Boesel, RaulRaul Boesel Brasils flagg 19821983 0 30 23 0 0 0 0 0
Boffa, MenatoMenato Boffa Italias flagg 1961 0 1 0 0 0 0 0 0
Bondurant, BobBob Bondurant USAs flagg 19651966 0 9 9 0 0 0 0 3
Bonetto, FeliceFelice Bonetto Italias flagg 19501953 0 16 15 0 0 2(n9) 0 17,5
Bonnier, JoJo Bonnier Sveriges flagg 19561971 0 108 104 1 1 1 0 39
Bonomi, RobertoRoberto Bonomi Argentinas flagg 1960 0 1 1 0 0 0 0 0
Bordeu, Juan ManuelJuan Manuel Bordeu Argentinas flagg 1961 0 1 0 0 0 0 0 0
Borgudd, SlimSlim Borgudd Sveriges flagg 19811982 0 15 10 0 0 0 0 1
Botha, LukiLuki Botha Sør-Afrikas flagg 1967 0 1 1 0 0 0 0 0
Bottas, ValtteriValtteri Bottas Finlands flagg 2013-2021 0 178 177 20 10 67 19 1 730
Boullion, Jean-ChristopheJean-Christophe Boullion Frankrikes flagg 1995 0 11 11 0 0 0 0 3
Bourdais, SébastienSébastien Bourdais Frankrikes flagg 20082009 0 27 27 0 0 0 0 6
Boutsen, ThierryThierry Boutsen Belgias flagg 19831993 0 164 163 1 3 15 1 132
Boyd, JohnnyJohnny Boyd(n1) USAs flagg 19551960 0 6 6 0 0 1 0 4
Brabham, DavidDavid Brabham Australias flagg 1990, 1994 0 30 24 0 0 0 0 0
Brabham, GaryGary Brabham Australias flagg 1990 0 2 0 0 0 0 0 0
Brabham, JackJack Brabham Australias flagg 19551970 3
19591960, 1966
128 126 13 14 31 12 253 (261)
Brack, BillBill Brack Canadas flagg 19681969, 1972 0 3 3 0 0 0 0 0
Brambilla, ErnestoErnesto Brambilla Italias flagg 1963, 1969 0 2 0 0 0 0 0 0
Brambilla, VittorioVittorio Brambilla Italias flagg 19741980 0 79 74 1 1 1 1 15,5
Branca, ToniToni Branca Sveits’ flagg 19501951 0 3 3 0 0 0 0 0
Brancatelli, GianfrancoGianfranco Brancatelli Italias flagg 1979 0 3 0 0 0 0 0 0
Brandon, EricEric Brandon Storbritannias flagg 1952, 1954 0 5 5 0 0 0 0 0
Branson, DonDon Branson(n1) USAs flagg 19591960 0 2 2 0 0 0 0 0
Bridger, TomTom Bridger Storbritannias flagg 1958 0 1 1 0 0 0 0 0
Brise, TonyTony Brise Storbritannias flagg 1975 0 10 10 0 0 0 0 1
Bristow, ChrisChris Bristow Storbritannias flagg 19591960 0 4 4 0 0 0 0 0
Broeker, PeterPeter Broeker Canadas flagg 1963 0 1 1 0 0 0 0 0
Brooks, TonyTony Brooks Storbritannias flagg 19561961 0 39 38 3 6(n10) 10 3 75
Brown, AlanAlan Brown Storbritannias flagg 19521954 0 9 8 0 0 0 0 2
Brown, WaltWalt Brown(n1) USAs flagg 19501951 0 2 2 0 0 0 0 0
Brown, WarwickWarwick Brown Australias flagg 1976 0 1 1 0 0 0 0 0
Brudes, AdolfAdolf Brudes Tysklands flagg 1952 0 1 1 0 0 0 0 0
Brundle, MartinMartin Brundle Storbritannias flagg 19841989, 19911996 0 165 158 0 0 9 0 98
Bruni, GianmariaGianmaria Bruni Italias flagg 2004 0 18 18 0 0 0 0 0
Bryan, JimmyJimmy Bryan(n1) USAs flagg 19521960 0 10 9 0 1 3 0 18
Bucci, ClemarClemar Bucci Argentinas flagg 19541955 0 5 5 0 0 0 0 0
Bucknum, RonnieRonnie Bucknum USAs flagg 19641966 0 11 11 0 0 0 0 2
Bueb, IvorIvor Bueb Storbritannias flagg 19571959 0 6 5 0 0 0 0 0
Buemi, SébastienSébastien Buemi Sveits’ flagg 20092011 0 55 55 0 0 0 0 29
Bueno, LuizLuiz Bueno Brasils flagg 1973 0 1 1 0 0 0 0 0
Burgess, IanIan Burgess Storbritannias flagg 19581963 0 20 16 0 0 0 0 0
Burti, LucianoLuciano Burti Brasils flagg 20002001 0 15 15 0 0 0 0 0
Bussinello, RobertoRoberto Bussinello Italias flagg 1961, 1965 0 3 2 0 0 0 0 0
Button, JensonJenson Button Storbritannias flagg 20002017 1
2009
309 306 8 15 50 8 1 235
Byrne, TommyTommy Byrne Irlands flagg 1982 0 5 2 0 0 0 0 0
Cabianca, GiulioGiulio Cabianca Italias flagg 19581960 0 4 3 0 0 0 0 3
Cade, PhilPhil Cade USAs flagg 1959 0 1 0 0 0 0 0 0
Caffi, AlexAlex Caffi Italias flagg 19861991 0 75 56 0 0 0 0 6
Campbell-Jones, JohnJohn Campbell-Jones Storbritannias flagg 19621963 0 2 2 0 0 0 0 0
Campos, AdriánAdrián Campos Spanias flagg 19871988 0 21 17 0 0 0 0 0
Cannon, JohnJohn Cannon Canadas flagg 1971 0 1 1 0 0 0 0 0
Cantoni, EitelEitel Cantoni Uruguays flagg 1952 0 3 3 0 0 0 0 0
Cantrell, BillBill Cantrell(n1) USAs flagg 1950 0 2 1 0 0 0 0 0
Capelli, IvanIvan Capelli Italias flagg 19851993 0 98 93 0 0 3 0 31
Carini, PieroPiero Carini Italias flagg 19521953 0 3 3 0 0 0 0 0
Carter, DuaneDuane Carter(n1) USAs flagg 19501955, 19591960 0 8 8 0 0 1(n11) 0 6,5
Castellotti, EugenioEugenio Castellotti Italias flagg 19551957 0 14 14 1 0 3 0 19,5
Cecotto, JohnnyJohnny Cecotto Venezuelas flagg 19831984 0 23 18 0 0 0 0 1
Cesaris, Andrea deAndrea de Cesaris Italias flagg 19801994 0 214 208 1 0 5 1 59
Cevert, FrançoisFrançois Cevert Frankrikes flagg 19701973 0 47 46 0 1 13 2 89
Chaboud, EugèneEugène Chaboud Frankrikes flagg 19501951 0 3 3 0 0 0 0 1
Chamberlain, JayJay Chamberlain USAs flagg 1962 0 3 1 0 0 0 0 0
Chandhok, KarunKarun Chandhok Indias flagg 20102011 0 11 11 0 0 0 0 0
Changy, Alain deAlain de Changy Belgias flagg 1959 0 1 0 0 0 0 0 0
Chapman, ColinColin Chapman Storbritannias flagg 1956 0 1 0 0 0 0 0 0
Charlton, DaveDave Charlton Sør-Afrikas flagg 1965, 19671968, 19701975 0 13 11 0 0 0 0 0
Chaves, Pedro MatosPedro Matos Chaves Portugals flagg 1991 0 13 0 0 0 0 0 0
Cheesbourg, BillBill Cheesbourg(n1) USAs flagg 19571959 0 4 3 0 0 0 0 0
Cheever, EddieEddie Cheever USAs flagg 1978, 19801989 0 143 132 0 0 9 0 70
Chiesa, AndreaAndrea Chiesa Sveits’ flagg 1992 0 10 3 0 0 0 0 0
Chilton, MaxMax Chilton Storbritannias flagg 2013 0 35 35 0 0 0 0 0
Chimeri, EttoreEttore Chimeri Venezuelas flagg 1960 0 1 1 0 0 0 0 0
Chiron, LouisLouis Chiron Monacos flagg 19501951, 1953, 19551956, 1958 0 19 15 0 0 1 0 4
Chitwood, JoieJoie Chitwood(n1) USAs flagg 1950 0 1 1 0 0 0 0 1
Christie, BobBob Christie(n1) USAs flagg 19561960 0 7 5 0 0 0 0 0
Claes, JohnnyJohnny Claes Belgias flagg 19501953, 1955 0 25 23 0 0 0 0 0
Clapham, DavidDavid Clapham Sør-Afrikas flagg 1965 0 1 0 0 0 0 0 0
Clark, JimJim Clark Storbritannias flagg 19601968 2
1963, 1965
73 72 33 25 32 28 255 (274)
Cogan, KevinKevin Cogan USAs flagg 19801981 0 2 0 0 0 0 0 0
Collins, PeterPeter Collins Storbritannias flagg 19521958 0 35 32 0 3 9(n12) 0 47
Collomb, BernardBernard Collomb Frankrikes flagg 19611964 0 6 4 0 0 0 0 0
Colombo, AlbertoAlberto Colombo Italias flagg 1978 0 3 0 0 0 0 0 0
Comas, ÉrikÉrik Comas Frankrikes flagg 19911994 0 63 59 0 0 0 0 7
Comotti, FrancoFranco Comotti Italias flagg 1950, 1952 0 2 2 0 0 0 0 0
Connor, GeorgeGeorge Connor(n1) USAs flagg 19501952 0 4 3 0 0 0 0 0
Constantine, GeorgeGeorge Constantine USAs flagg 1959 0 1 1 0 0 0 0 0
Cordts, JohnJohn Cordts Canadas flagg 1969 0 1 1 0 0 0 0 0
Coulthard, DavidDavid Coulthard Storbritannias flagg 19942008 0 247 246 12 13 62 18 535
Courage, PiersPiers Courage Storbritannias flagg 19671970 0 29 27 0 0 2 0 20
Craft, ChrisChris Craft Storbritannias flagg 1971 0 2 1 0 0 0 0 0
Crawford, JimJim Crawford Storbritannias flagg 1975 0 2 2 0 0 0 0 0
Crawford, RayRay Crawford(n1) USAs flagg 19551956, 1959 0 5 3 0 0 0 0 0
Crespo, AlbertoAlberto Crespo Argentinas flagg 1952 0 1 0 0 0 0 0 0
Creus, AntonioAntonio Creus Spanias flagg 1960 0 1 1 0 0 0 0 0
Crockett, LarryLarry Crockett(n1) USAs flagg 1954 0 1 1 0 0 0 0 0
Crook, TonyTony Crook Storbritannias flagg 19521953 0 2 2 0 0 0 0 0
Cross, ArtArt Cross(n1) USAs flagg 19521955 0 4 4 0 0 1 0 8
Crossley, GeoffreyGeoffrey Crossley Storbritannias flagg 1950 0 2 2 0 0 0 0 0
d'Ambrosio, JérômeJérôme d'Ambrosio Belgias flagg 20112012 0 20 20 0 0 0 0 0
Daigh, ChuckChuck Daigh USAs flagg 1960 0 6 3 0 0 0 0 0
Dalmas, YannickYannick Dalmas Frankrikes flagg 19871990, 1994 0 49 24 0 0 0 0 0
Daly, DerekDerek Daly Irlands flagg 19781982 0 64 49 0 0 0 0 15
Danner, ChristianChristian Danner Tysklands flagg 19851987, 1989 0 47 36 0 0 0 0 4
Daponte, JorgeJorge Daponte Argentinas flagg 1954 0 2 2 0 0 0 0 0
Davidson, AnthonyAnthony Davidson Storbritannias flagg 2002, 2005, 20072008 0 24 24 0 0 0 0 0
Davies, JimmyJimmy Davies(n1) USAs flagg 19501951, 19531955 0 8 5 0 0 1 0 4
Davis, ColinColin Davis Storbritannias flagg 1959 0 2 2 0 0 0 0 0
Daywalt, JimmyJimmy Daywalt(n1) USAs flagg 19531957, 1959 0 10 6 0 0 0 0 0
Délétraz, Jean-DenisJean-Denis Délétraz Sveits’ flagg 19941995 0 3 3 0 0 0 0 0
Depailler, PatrickPatrick Depailler Frankrikes flagg 1972, 19741980 0 95 95 1 2 19 4 139 (141)
Diniz, PedroPedro Diniz Brasils flagg 19952000 0 99 98 0 0 0 0 10
Dinsmore, DukeDuke Dinsmore(n1) USAs flagg 19501951, 1953, 1956 0 6 4 0 0 0 0 0
Dochnal, FrankFrank Dochnal USAs flagg 1963 0 1 0 0 0 0 0 0
Dolhem, JoséJosé Dolhem Frankrikes flagg 1974 0 3 1 0 0 0 0 0
Donnelly, MartinMartin Donnelly Storbritannias flagg 19891990 0 15 13 0 0 0 0 0
Donohue, MarkMark Donohue USAs flagg 1971, 19741975 0 16 14 0 0 1 0 8
Doornbos, RobertRobert Doornbos Nederlands flagg 20052006 0 11 11 0 0 0 0 0
Downing, KenKen Downing Storbritannias flagg 1952 0 2 2 0 0 0 0 0
Drake, BobBob Drake USAs flagg 1960 0 1 1 0 0 0 0 0
Driver, PaddyPaddy Driver Sør-Afrikas flagg 1963, 1974 0 2 2 0 0 0 0 0
Drogo, PieroPiero Drogo Italias flagg 1960 0 1 1 0 0 0 0 0
Dryver, Bernard deBernard de Dryver Belgias flagg 19771978 0 2 0 0 0 0 0 0
Dumfries, JohnnyJohnny Dumfries Storbritannias flagg 1986 0 16 15 0 0 0 0 3
Duke, GeoffGeoff Duke Storbritannias flagg 1961 0 1 0 0 0 0 0 0
Duncan, LenLen Duncan(n1) USAs flagg 1954 0 4 1 0 0 0 0 0
Dusio, PieroPiero Dusio Italias flagg 1952 0 1 0 0 0 0 0 0
Eaton, GeorgeGeorge Eaton Canadas flagg 19691971 0 13 11 0 0 0 0 0
Ecclestone, BernieBernie Ecclestone Storbritannias flagg 1958 0 2 0 0 0 0 0 0
Edmunds, DonDon Edmunds(n1) USAs flagg 1957 0 2 1 0 0 0 0 0
Edwards, GuyGuy Edwards Storbritannias flagg 1974, 19761977 0 17 11 0 0 0 0 0
Elford, VicVic Elford Storbritannias flagg 19681969, 1971 0 13 13 0 0 0 0 8
Elisian, EdEd Elisian(n1) USAs flagg 19541958 0 5 5 0 0 0 0 0
Emery, PaulPaul Emery Storbritannias flagg 1956, 1958 0 2 1 0 0 0 0 0
Enge, TomášTomáš Enge Tsjekkias flagg 2001 0 3 3 0 0 0 0 0
England, PaulPaul England Australias flagg 1957 0 1 1 0 0 0 0 0
Ericsson, MarcusMarcus Ericsson Sveriges flagg 20142018 0 97 97 0 0 0 0 18
Ertl, HaraldHarald Ertl Australias flagg 19751978, 1980 0 28 19 0 0 0 0 0
Estéfano, NasifNasif Estéfano Argentinas flagg 1960, 1962 0 2 1 0 0 0 0 0
Philippe Étancelin Frankrikes flagg 19501952 0 12 12 0 0 0 0 3
Evans, BobBob Evans Storbritannias flagg 19751976 0 12 12 0 0 0 0 0
Fabi, CorradoCorrado Fabi Italias flagg 19831984 0 18 12 0 0 0 0 0
Fabi, TeoTeo Fabi Italias flagg 1982, 19841987 0 71 64 3 0 2 2 23
Fabre, PascalPascal Fabre Frankrikes flagg 1987 0 14 11 0 0 0 0 0
Facetti, CarloCarlo Facetti Italias flagg 1974 0 1 0 0 0 0 0 0
Fagioli, LuigiLuigi Fagioli Italias flagg 19501951 0 7 7 1 1(n13) 6 0 28 (32)
Fairman, JackJack Fairman Storbritannias flagg 1953, 19551961 0 13 12 0 0 0 0 5
Fangio, Juan ManuelJuan Manuel Fangio Argentinas flagg 19501951, 19531958 5
1951, 19541957
52 51 29 24(n14) 35(n15) 23 245 (277,64)(n3)
Farina, NinoNino Farina Italias flagg 19501955 1
1950
34 33 5 5 20(n16) 5 115,33 (127,33)
Faulkner, WaltWalt Faulkner(n1) USAs flagg 19501951, 19531955 0 6 5 1 0 0 0 1
Ferguson, WilliamWilliam Ferguson Sør-Afrikas flagg 1972 0 1 0 0 0 0 0 0
Filippis, Maria Teresa deMaria Teresa de Filippis Italias flagg 19581959 0 5 3 0 0 0 0 0
Firman, RalphRalph Firman Irlands flagg 2003 0 15 14 0 0 0 0 1
Fischer, LudwigLudwig Fischer Tysklands flagg 1952 0 1 0 0 0 0 0 0
Fischer, RudiRudi Fischer Sveits’ flagg 19511952 0 8 7 0 0 2 0 10
Fisher, MikeMike Fisher USAs flagg 1967 0 2 1 0 0 0 0 0
Fisichella, GiancarloGiancarlo Fisichella Italias flagg 19962009 0 231 229 4 3 19 2 275
Fitch, JohnJohn Fitch USAs flagg 1953, 1955 0 2 2 0 0 0 0 0
Fittipaldi, ChristianChristian Fittipaldi Brasils flagg 19921994 0 43 40 0 0 0 0 12
Fittipaldi, EmersonEmerson Fittipaldi Brasils flagg 19701980 2
1972, 1974
149 144 6 14 35 6 281
Fittipaldi, WilsonWilson Fittipaldi Brasils flagg 19721973, 1975 0 38 35 0 0 0 0 3
Fitzau, TheoTheo Fitzau Øst-Tysklands flagg 1953 0 1 1 0 0 0 0 0
Flaherty, PatPat Flaherty(n1) USAs flagg 1950, 19531956, 1959 0 6 6 1 1 1 0 8
Flinterman, JanJan Flinterman Nederlands flagg 1952 0 1 1 0 0 0 0 0
Flockhart, RonRon Flockhart Storbritannias flagg 1954, 19561960 0 14 14 0 0 1 0 5
Fohr, MyronMyron Fohr(n1) USAs flagg 1950 0 1 1 0 0 0 0 0
Foitek, GregorGregor Foitek Sveits’ flagg 19891990 0 22 7 0 0 0 0 0
Follmer, GeorgeGeorge Follmer USAs flagg 1973 0 13 12 0 0 1 0 5
Fonder, GeorgeGeorge Fonder(n1) USAs flagg 1952, 1954 0 5 2 0 0 0 0 0
Fontana, NorbertoNorberto Fontana Argentinas flagg 1997 0 4 4 0 0 0 0 0
Fontes Bayardo, AsdrúbalAsdrúbal Fontes Bayardo Uruguays flagg 1959 0 1 0 0 0 0 0 0
Forberg, CarlCarl Forberg(n1) USAs flagg 1951 0 3 1 0 0 0 0 0
Force, GeneGene Force(n1) USAs flagg 1951, 1960 0 5 2 0 0 0 0 0
Forini, FrancoFranco Forini Sveits’ flagg 1987 0 3 2 0 0 0 0 0
Fotheringham-Parker, PhilipPhilip Fotheringham-Parker Storbritannias flagg 1951 0 1 1 0 0 0 0 0
Foyt, A.J.A.J. Foyt(n1) USAs flagg 19581960 0 3 3 0 0 0 0 0
Francia, GiorgioGiorgio Francia Italias flagg 1977, 1981 0 2 0 0 0 0 0 0
Freeland, DonDon Freeland(n1) USAs flagg 19531960 0 8 8 0 0 1 0 4
Frentzen, Heinz-HaraldHeinz-Harald Frentzen Tysklands flagg 19942003 0 160 156 2 3 18 6 174
Frère, PaulPaul Frère Belgias flagg 19521956 0 11 11 0 0 1 0 11
Friesacher, PatrickPatrick Friesacher Australias flagg 2005 0 11 11 0 0 0 0 3
Fry, JoeJoe Fry Storbritannias flagg 1950 0 1 1 0 0 0 0 0
Fushida, HiroshiHiroshi Fushida Japans flagg 1975 0 2 0 0 0 0 0 0
Gabbiani, BeppeBeppe Gabbiani Italias flagg 1978, 1981 0 17 3 0 0 0 0 0
Gachot, BertrandBertrand Gachot Belgias flagg 19891992, 19941995 0 84 47 0 0 0 1 5
Gaillard, PatrickPatrick Gaillard Frankrikes flagg 1979 0 5 2 0 0 0 0 0
Galica, DivinaDivina Galica Storbritannias flagg 1976, 1978 0 3 0 0 0 0 0 0
Galli, NanniNanni Galli Italias flagg 19701973 0 20 17 0 0 0 0 0
Gálvez, Oscar AlfredoOscar Alfredo Gálvez Argentinas flagg 1953 0 1 1 0 0 0 0 2
Gamble, FredFred Gamble USAs flagg 1960 0 1 1 0 0 0 0 0
Ganley, HowdenHowden Ganley New Zealands flagg 19711974 0 41 35 0 0 0 0 10
Garde, Giedo van derGiedo van der Garde Nederlands flagg 2013 0 19 19 0 0 0 0 0
Gardner, FrankFrank Gardner Australias flagg 19641965, 1968 0 9 8 0 0 0 0 0
Garrett, BillyBilly Garrett(n1) USAs flagg 1956, 1958 0 3 2 0 0 0 0 0
Gartner, JoJo Gartner Australias flagg 1984 0 8 8 0 0 0 0 0
Gasly, PierrePierre Gasly Frankrikes flagg 20172021 0 85 85 0 1 3 3 29
Gaze, TonyTony Gaze Australias flagg 1952 0 4 3 0 0 0 0 0
Geki Italias flagg 19641966 0 3 2 0 0 0 0 0
Gendebien, OlivierOlivier Gendebien Belgias flagg 1956, 19581961 0 15 14 0 0 2 0 18
Gené, MarcMarc Gené Spanias flagg Mal:512000, 20032004 5 36 36 0 0 9 0 5
George, ElmerElmer George(n1) USAs flagg 1957 0 3 1 0 0 0 0 0
Gerard, BobBob Gerard Storbritannias flagg 19501951, 19531954, 19561957 0 8 8 0 0 0 0 0
Gerini, GerinoGerino Gerini Italias flagg 1956, 1958 0 7 6 0 0 0 0 1,5
Gethin, PeterPeter Gethin Storbritannias flagg 19701974 0 31 30 0 1 1 0 11
Ghinzani, PiercarloPiercarlo Ghinzani Italias flagg 1981, 19831989 0 111 76 0 0 0 0 2
Giacomelli, BrunoBruno Giacomelli Italias flagg 19771983, 1990 0 82 69 1 0 1 0 14
Gibson, DickDick Gibson Storbritannias flagg 19571958 0 2 2 0 0 0 0 0
Gimax Italias flagg 1978 0 1 0 0 0 0 0 0
Ginther, RichieRichie Ginther USAs flagg 19601967 0 54 52 0 1 14 3 102 (107)
Giovinazzi, AntonioAntonio Giovinazzi Italias flagg 2017, 20192021 0 61 61 0 0 0 0 21
Giraud-Cabantous, YvesYves Giraud-Cabantous Frankrikes flagg 19501953 0 13 13 0 0 0 0 5
Giunti, IgnazioIgnazio Giunti Italias flagg 1970 0 4 4 0 0 0 0 3
Glock, TimoTimo Glock Tysklands flagg 2004, 20082012 0 95 91 0 0 3 1 51
Glöckler, HelmHelm Glöckler Tysklands flagg 1953 0 1 0 0 0 0 0 0
Godia, PacoPaco Godia Spanias flagg 1951, 1954, 19561958 0 14 13 0 0 0 0 6
Godin de Beaufort, CarelCarel Godin de Beaufort Nederlands flagg 19571964 0 31 28 0 0 0 0 4
Goethals, ChristianChristian Goethals Belgias flagg 1958 0 1 1 0 0 0 0 0
Goldsmith, PaulPaul Goldsmith(n1) USAs flagg 19581960 0 3 3 0 0 1 0 6
González, José FroilánJosé Froilán González Argentinas flagg 19501957, 1960 0 26 26 3 2 15(n17) 6 72,14 (77,64)(n3)
González, ÓscarÓscar González Uruguays flagg 1956 0 1 1 0 0 0 0 0
Gordini, AldoAldo Gordini Frankrikes flagg 1951 0 1 1 0 0 0 0 0
Gould, HoraceHorace Gould Storbritannias flagg 19541958, 1960 0 18 14 0 0 0 0 2
Gounon, Jean-MarcJean-Marc Gounon Frankrikes flagg 19931994 0 9 9 0 0 0 0 0
Graffenried, Emmanuel deEmmanuel de Graffenried Sveits’ flagg 19501954, 1956 0 23 22 0 0 0 0 9
Grassi, Lucas diLucas di Grassi Brasils flagg 2010 0 19 18 0 0 0 0 0
Green, CecilCecil Green(n1) USAs flagg 19501951 0 2 2 0 0 0 0 3
Greene, KeithKeith Greene Storbritannias flagg 19591962 0 6 3 0 0 0 0 0
Gregory, MastenMasten Gregory USAs flagg 19571963, 1965 0 43 38 0 0 3 0 21
Griffith, CliffCliff Griffith(n1) USAs flagg 19511952, 1956 0 7 3 0 0 0 0 0
Grignard, GeorgesGeorges Grignard Frankrikes flagg 1951 0 1 1 0 0 0 0 0
Grim, BobbyBobby Grim(n1) USAs flagg 19591960 0 2 2 0 0 0 0 0
Grosjean, RomainRomain Grosjean Frankrikes flagg 2009, 2012-2020 0 181 179 0 0 10 1 391
Grouillard, OlivierOlivier Grouillard Frankrikes flagg 19891992 0 62 41 0 0 0 0 1
Gubby, BrianBrian Gubby Storbritannias flagg 1965 0 1 0 0 0 0 0 0
Guelfi, AndréAndré Guelfi Frankrikes flagg 1958 0 1 1 0 0 0 0 0
Guerra, Miguel ÁngelMiguel Ángel Guerra Argentinas flagg 1981 0 4 1 0 0 0 0 0
Guerrero, RobertoRoberto Guerrero Colombias flagg 19821983 0 29 21 0 0 0 0 0
Gugelmin, MaurícioMaurício Gugelmin Brasils flagg 19881992 0 80 74 0 0 1 1 10
Gurney, DanDan Gurney USAs flagg 19591968, 1970 0 87 86 3 4 19 6 133
Gutiérrez, EstebanEsteban Gutiérrez Mexicos flagg 20132014, 2016 0 59 59 0 0 0 1 6
Hahne, HubertHubert Hahne Tysklands flagg 19671968, 1970 0 3 2 0 0 0 0 0
Hailwood, MikeMike Hailwood Storbritannias flagg 19631965, 19711974 0 50 50 0 0 2 1 29
Häkkinen, MikaMika Häkkinen Finlands flagg 19912001 2
19981999
165 161 26 20 51 25 420
Halford, BruceBruce Halford Storbritannias flagg 19561957, 19591960 0 9 8 0 0 0 0 0
Hall, JimJim Hall USAs flagg 19601963 0 12 11 0 0 0 0 3
Hamilton, DuncanDuncan Hamilton Storbritannias flagg 19511953 0 5 5 0 0 0 0 0
Hamilton, LewisLewis Hamilton Storbritannias flagg 20072021 7
2008, 20142015}}, 20172020}}
287 287 103 103 181 59 4 147,5
Hampshire, DavidDavid Hampshire Storbritannias flagg 1950 0 2 2 0 0 0 0 0
Hanks, SamSam Hanks(n1) USAs flagg 19501957 0 8 8 0 1 4(n18) 0 20
Hansgen, WaltWalt Hansgen USAs flagg 1961, 1964 0 2 2 0 0 0 0 2
Harris, MikeMike Harris Sør-Afrikas flagg 1962 0 1 1 0 0 0 0 0
Harrison, CuthCuth Harrison Storbritannias flagg 1950 0 3 3 0 0 0 0 0
Hart, BrianBrian Hart Storbritannias flagg 1967 0 1 0 0 0 0 0 0
Hartley, BrendanBrendan Hartley New Zealands flagg 20172018 0 25 25 0 0 0 0 4
Hartley, GeneGene Hartley(n1) USAs flagg 1950, 19521954, 19561957, 19591960 0 10 8 0 0 0 0 0
Haryanto, RioRio Haryanto Indonesias flagg 2016 0 12 12 0 0 0 0 0
Hasemi, MasahiroMasahiro Hasemi Japans flagg 1976 0 1 1 0 0 0 1 0
Hattori, NaokiNaoki Hattori Japans flagg 1991 0 2 0 0 0 0 0 0
Hawkins, PaulPaul Hawkins Australias flagg 1965 0 3 3 0 0 0 0 0
Hawthorn, MikeMike Hawthorn Storbritannias flagg 19521958 1
1958
47 45 4 3 18(n19) 6 112,64 (127,64)(n3)
Hayje, BoyBoy Hayje Nederlands flagg 19761977 0 7 3 0 0 0 0 0
Heeks, WilliWilli Heeks Tysklands flagg 19521953 0 2 2 0 0 0 0 0
Heidfeld, NickNick Heidfeld Tysklands flagg 20002011 0 185 183 1 0 13 2 259
Helfrich, TheoTheo Helfrich Tysklands flagg 19521954 0 3 3 0 0 0 0 0
Hellings, MackMack Hellings(n1) USAs flagg 19501951 0 2 2 0 0 0 0 0
Henton, BrianBrian Henton Storbritannias flagg 1975, 1977, 19811982 0 37 19 0 0 0 1 0
Herbert, JohnnyJohnny Herbert Storbritannias flagg 19892000 0 165 161 0 3 7 0 98
Herman, AlAl Herman(n1) USAs flagg 19551957, 19591960 0 8 5 0 0 0 0 0
Herrmann, HansHans Herrmann Tysklands flagg 19531955, 19571961 0 19 17 0 0 1 1 10
Hesnault, FrançoisFrançois Hesnault Frankrikes flagg 19841985 0 21 19 0 0 0 0 0
Heyer, HansHans Heyer Tysklands flagg 1977 0 1(n20) 1 0 0 0 0 0
Hill, DamonDamon Hill Storbritannias flagg 19921999 1
1996
122 115 20 22 42 19 360
Hill, GrahamGraham Hill Storbritannias flagg 19581975 2
1962, 1968
179 176 13 14 36 10 270 (289)
Hill, PhilPhil Hill USAs flagg 19581964, 1966 1
1961
51 48 6 3 16 6 94 (98)
Hirt, PeterPeter Hirt Sveits’ flagg 19511953 0 5 5 0 0 0 0 0
Hobbs, DavidDavid Hobbs Storbritannias flagg 19671968, 1971, 1974 0 6 6 0 0 0 0 0
Hocking, GaryGary Hocking Rhodesias flagg 1962 0 1 0 0 0 0 0 0
Hoffmann, IngoIngo Hoffmann Brasils flagg 19761977 0 6 3 0 0 0 0 0
Holland, BillBill Holland(n1) USAs flagg 1950, 1953 0 3 2 0 0 1 0 6
Holmes, JackieJackie Holmes(n1) USAs flagg 1950, 1953 0 4 2 0 0 0 0 0
Homeier, BillBill Homeier(n1) USAs flagg 19541955, 1960 0 6 3 0 0 0 0 1
Hoshino, KazuyoshiKazuyoshi Hoshino Japans flagg 19761977 0 2 2 0 0 0 0 0
Hoyt, JerryJerry Hoyt(n1) USAs flagg 1950, 19531955 0 4 4 1 0 0 0 0
Hülkenberg, NicoNico Hülkenberg Tysklands flagg 2010, 2012-2020 0 182 179 1 0 0 2 521
Hulme, DennyDenny Hulme New Zealands flagg 19651974 1
1967
112 112 1 8 33 9 248
Hunt, JamesJames Hunt Storbritannias flagg 19731979 1
1976
93 92 14 10 23 8 179
Hurtubise, JimJim Hurtubise(n1) USAs flagg 1960 0 1 1 0 0 0 0 0
Hutchison, GusGus Hutchison USAs flagg 1970 0 1 1 0 0 0 0 0
Ickx, JackyJacky Ickx Belgias flagg 19671979 0 120 114 13 8 25 14 181
Ide, YujiYuji Ide Japans flagg 2006 0 4 4 0 0 0 0 0
Iglesias, JesúsJesús Iglesias Argentinas flagg 1955 0 1 1 0 0 0 0 0
Inoue, TakiTaki Inoue Japans flagg 19941995 0 18 18 0 0 0 0 0
Ireland, InnesInnes Ireland Storbritannias flagg 19591966 0 53 50 0 1 4 1 47
Irvine, EddieEddie Irvine Storbritannias flagg 19932002 0 148 147 0 4 26 1 191
Irwin, ChrisChris Irwin Storbritannias flagg 19661967 0 10 10 0 0 0 0 2
Jabouille, Jean-PierreJean-Pierre Jabouille Frankrikes flagg 19741975, 19771981 0 55 49 6 2 2 0 21
Jackson, JimmyJimmy Jackson(n1) USAs flagg 1950, 1954 0 3 2 0 0 0 0 0
James, JoeJoe James(n1) USAs flagg 19511952 0 3 2 0 0 0 0 0
James, JohnJohn James Storbritannias flagg 1951 0 1 1 0 0 0 0 0
Jarier, Jean-PierreJean-Pierre Jarier Frankrikes flagg 1971, 19731983 0 143 134 3 0 3 3 31,5
Jean, MaxMax Jean(n21) Frankrikes flagg 1971 0 1 1 0 0 0 0 0
Johansson, StefanStefan Johansson Sveriges flagg 1980, 19831991 0 103 79 0 0 12 0 88
Johnson, EddieEddie Johnson(n1) USAs flagg 19521960 0 9 9 0 0 0 0 1
Johnson, LeslieLeslie Johnson Storbritannias flagg 1950 0 1 1 0 0 0 0 0
Johnstone, BruceBruce Johnstone Sør-Afrikas flagg 1962 0 1 1 0 0 0 0 0
Jones, AlanAlan Jones Australias flagg 19751981, 1983, 19851986 1
1980
117 116 6 12 24 13 199 (206)
Jones, TomTom Jones USAs flagg 1967 0 1 0 0 0 0 0 0
Jover, JuanJuan Jover Spanias flagg 1951 0 1 0 0 0 0 0 0
Karch, OswaldOswald Karch Tysklands flagg 1953 0 1 1 0 0 0 0 0
Karthikeyan, NarainNarain Karthikeyan Indias flagg 2005, 20112012 0 48 46 0 0 0 0 5
Katayama, UkyoUkyo Katayama Japans flagg 19921997 0 97 95 0 0 0 0 5
Kavanagh, KenKen Kavanagh Australias flagg 1958 0 2 0 0 0 0 0 0
Keegan, RupertRupert Keegan Storbritannias flagg 19771978, 1980, 1982 0 37 25 0 0 0 0 0
Keizan, EddieEddie Keizan Sør-Afrikas flagg 19731975 0 3 3 0 0 0 0 0
Keller, AlAl Keller(n1) USAs flagg 19551959 0 6 5 0 0 0 0 0
Kelly, JoeJoe Kelly Irlands flagg 19501951 0 2 2 0 0 0 0 0
Kennedy, DaveDave Kennedy Irlands flagg 1980 0 7 0 0 0 0 0 0
Kessel, LorisLoris Kessel Sveits’ flagg 19761977 0 6 3 0 0 0 0 0
Kessler, BruceBruce Kessler USAs flagg 1958 0 1 0 0 0 0 0 0
Kiesa, NicolasNicolas Kiesa Danmarks flagg 2003 0 5 5 0 0 0 0 0
Kinnunen, LeoLeo Kinnunen Finlands flagg 1974 0 6 1 0 0 0 0 0
Kladis, DannyDanny Kladis(n1) USAs flagg 1954 0 5 1 0 0 0 0 0
Klenk, HansHans Klenk Tysklands flagg 1952 0 1 1 0 0 0 0 0
Klerk, Peter dePeter de Klerk Sør-Afrikas flagg 1963, 1965, 19691970 0 4 4 0 0 0 0 0
Klien, ChristianChristian Klien Australias flagg 20042006, 2010 0 51 49 0 0 0 0 14
Kling, KarlKarl Kling Tysklands flagg 19541955 0 11 11 0 0 2 1 17
Klodwig, ErnstErnst Klodwig Øst-Tysklands flagg 19521953 0 2 2 0 0 0 0 0
Kobayashi, KamuiKamui Kobayashi Japans flagg 20092012, 2014 0 76 75 0 0 1 1 125
Koinigg, HelmuthHelmuth Koinigg Australias flagg 1974 0 3 2 0 0 0 0 0
Kovalainen, HeikkiHeikki Kovalainen Finlands flagg 20072013 0 112 111 1 1 4 2 105
Kozarowitzky, MikkoMikko Kozarowitzky Finlands flagg 1977 0 2 0 0 0 0 0 0
Krakau, WilliWilli Krakau Tysklands flagg 1952 0 1 0 0 0 0 0 0
Krause, RudolfRudolf Krause Øst-Tysklands flagg 19521953 0 2 2 0 0 0 0 0
Kubica, RobertRobert Kubica Polens flagg 20062010, 2019, 2021 0 99 99 1 1 12 1 274
Kuhnke, KurtKurt Kuhnke Tysklands flagg 1963 0 1 0 0 0 0 0 0
Kuwashima, MasamiMasami Kuwashima Japans flagg 1976 0 1 0 0 0 0 0 0
Kvjat, DaniilDaniil Kvjat Russlands flagg 20152017, 20192020 0 112 110 0 0 3 1 202
La Caze, RobertRobert La Caze Frankrikes flagg 1958 0 1 1 0 0 0 0 0
Laffite, JacquesJacques Laffite Frankrikes flagg 19741986 0 180 176 7 6 32 6 228
Lagorce, FranckFranck Lagorce Frankrikes flagg 1994 0 2 2 0 0 0 0 0
Lammers, JanJan Lammers Nederlands flagg 19791982, 1992 0 41 23 0 0 0 0 0
Lamy, PedroPedro Lamy Portugals flagg 19931996 0 32 32 0 0 0 0 1
Landi, ChicoChico Landi Brasils flagg 19511953, 1956 0 6 6 0 0 0 0 1,5
Lang, HermannHermann Lang Tysklands flagg 19531954 0 2 2 0 0 0 0 2
Langes, ClaudioClaudio Langes Italias flagg 1990 0 14 0 0 0 0 0 0
Larini, NicolaNicola Larini Italias flagg 19871992, 1994, 1997 0 75 50 0 0 1 0 7
Larrauri, OscarOscar Larrauri Argentinas flagg 19881989 0 21 7 0 0 0 0 0
Larrousse, GérardGérard Larrousse Frankrikes flagg 1974 0 2 1 0 0 0 0 0
Larson, JudJud Larson(n1) USAs flagg 19581959 0 5 2 0 0 0 0 0
Latifi, NicholasNicholas Latifi Canadas flagg 20202021 0 38 38 0 0 0 0 7
Lauda, NikiNiki Lauda Australias flagg 19711979, 19821985 3
1975, 1977, 1984
177 171 24 25 54 24 420,5
Laurent, RogerRoger Laurent Belgias flagg 1952 0 2 2 0 0 0 0 0
Lavaggi, GiovanniGiovanni Lavaggi Italias flagg 19951996 0 10 7 0 0 0 0 0
Lawrence, ChrisChris Lawrence Storbritannias flagg 1966 0 2 2 0 0 0 0 0
Leclerc, CharlesCharles Leclerc Monacos flagg 20182021 0 80 79 9 2 13 4 559
Leclère, MichelMichel Leclère Frankrikes flagg 19751976 0 8 7 0 0 0 0 0
Lederle, NevilleNeville Lederle Sør-Afrikas flagg 1962, 1965 0 2 1 0 0 0 0 1
Lees, GeoffGeoff Lees Storbritannias flagg 19781980, 1982 0 12 5 0 0 0 0 0
Lennep, Gijs vanGijs van Lennep Nederlands flagg 1971, 19731975 0 10 8 0 0 0 0 2
Legat, ArthurArthur Legat Belgias flagg 19521953 0 2 2 0 0 0 0 0
Lehto, JJJJ Lehto Finlands flagg 19891994 0 70 62 0 0 1 0 10
Leoni, LambertoLamberto Leoni Italias flagg 19771978 0 5 1 0 0 0 0 0
Leston, LesLes Leston Storbritannias flagg 19561957 0 3 2 0 0 0 0 0
Levegh, PierrePierre Levegh Frankrikes flagg 19501951 0 6 6 0 0 0 0 0
Levrett, BaylissBayliss Levrett(n1) USAs flagg 1950 0 3 1 0 0 0 0 0
Lewis, JackieJackie Lewis Storbritannias flagg 19611962 0 10 9 0 0 0 0 3
Lewis-Evans, StuartStuart Lewis-Evans Storbritannias flagg 19571958 0 14 14 2 0 2 0 16
Ligier, GuyGuy Ligier Frankrikes flagg 19661967 0 13 12 0 0 0 0 1
Linden, AndyAndy Linden(n1) USAs flagg 19511957 0 8 7 0 0 0 0 5
Lippi, RobertoRoberto Lippi Italias flagg 19611963 0 3 1 0 0 0 0 0
Liuzzi, VitantonioVitantonio Liuzzi Italias flagg 20052007, 20092011 0 81 80 0 0 0 0 26
Lof, Dries van derDries van der Lof Nederlands flagg 1952 0 1 1 0 0 0 0 0
Lombardi, LellaLella Lombardi Italias flagg 19741976 0 17 12 0 0 0 0 0,5(n22)
Londoño, RicardoRicardo Londoño Colombias flagg 1981 0 1 0 0 0 0 0 0
Loof, ErnstErnst Loof Tysklands flagg 1953 0 1 1 0 0 0 0 0
Lotterer, AndréAndré Lotterer Tysklands flagg 2014 0 1 1 0 0 0 0 0
Louveau, HenriHenri Louveau Frankrikes flagg 19501951 0 2 2 0 0 0 0 0
Love, JohnJohn Love Rhodesias flagg 19621965, 19671972 0 10 9 0 0 1 0 6
Lovely, PetePete Lovely USAs flagg 19591960, 19691971 0 11 7 0 0 0 0 0
Loyer, RogerRoger Loyer Frankrikes flagg 1954 0 1 1 0 0 0 0 0
Lucas, JeanJean Lucas Frankrikes flagg 1955 0 1 1 0 0 0 0 0
Lucienbonnet, JeanJean Lucienbonnet Frankrikes flagg 1959 0 1 0 0 0 0 0 0
Lunger, BrettBrett Lunger USAs flagg 19751978 0 43 34 0 0 0 0 0
MacDowel, MikeMike MacDowel Storbritannias flagg 1957 0 1 1 0 0 0 0 0
MacKay-Fraser, HerbertHerbert MacKay-Fraser USAs flagg 1957 0 1 1 0 0 0 0 0
Mackey, BillBill Mackey(n1) USAs flagg 1951 0 1 1 0 0 0 0 0
Macklin, LanceLance Macklin Storbritannias flagg 19521955 0 15 13 0 0 0 0 0
Magee, DamienDamien Magee Storbritannias flagg 19751976 0 2 1 0 0 0 0 0
Maggs, TonyTony Maggs Sør-Afrikas flagg 19611965 0 27 25 0 0 3 0 26
Magill, MikeMike Magill(n1) USAs flagg 19571959 0 4 3 0 0 0 0 0
Maglioli, UmbertoUmberto Maglioli Italias flagg 19531957 0 10 10 0 0 2(n23) 0 3,33
Magnussen, JanJan Magnussen Danmarks flagg 1995, 19971998 0 25 25 0 0 0 0 1
Magnussen, KevinKevin Magnussen Danmarks flagg 20142020 0 120 119 0 0 1 2 158
Mairesse, GuyGuy Mairesse Frankrikes flagg 19501951 0 3 3 0 0 0 0 0
Mairesse, WillyWilly Mairesse Belgias flagg 19601963, 1965 0 13 12 0 0 1 0 7
Maldonado, PastorPastor Maldonado Venezuelas flagg 20112015 0 96 95 1 1 1 0 76
Mansell, NigelNigel Mansell Storbritannias flagg 19801992, 19941995 1
1992
191 187 32 31 59 30 480 (482)
Mantovani, SergioSergio Mantovani Italias flagg 19531955 0 8 7 0 0 0 0 4
Mantz, JohnnyJohnny Mantz(n1) USAs flagg 1953 0 1 1 0 0 0 0 0
Manzon, RobertRobert Manzon Frankrikes flagg 19501956 0 29 28 0 0 2 0 16
Marimón, OnofreOnofre Marimón Argentinas flagg 1951, 19531954 0 12 11 0 0 2 1 8,143(n3)
Marko, HelmutHelmut Marko Australias flagg 19711972 0 10 10 0 0 0 0 0
Marques, TarsoTarso Marques Brasils flagg 19961997, 2001 0 26 24 0 0 0 0 0
Marr, LeslieLeslie Marr Storbritannias flagg 19541955 0 2 2 0 0 0 0 0
Marsh, TonyTony Marsh Storbritannias flagg 19571958, 1961 0 5 4 0 0 0 0 0
Martin, EugèneEugène Martin Frankrikes flagg 1950 0 2 2 0 0 0 0 0
Martini, PierluigiPierluigi Martini Italias flagg 19841985, 19881995 0 124 119 0 0 0 0 18
Mass, JochenJochen Mass Tysklands flagg 19731980, 1982 0 114 105 0 1 8 2 71
Massa, FelipeFelipe Massa Brasils flagg 2002, 20042017 0 272 269 16 11 41 15 1 167
Matta, Cristiano daCristiano da Matta Brasils flagg 20032004 0 28 28 0 0 0 0 13
May, MichaelMichael May Sveits’ flagg 1961 0 3 2 0 0 0 0 0
Mayer, TimmyTimmy Mayer USAs flagg 1962 0 1 1 0 0 0 0 0
Mazepin, NikitaNikita Mazepin 2021 0 21 21 0 0 0 0 0
Mazet, FrançoisFrançois Mazet Frankrikes flagg 1971 0 1 1 0 0 0 0 0
Mazzacane, GastónGastón Mazzacane Argentinas flagg 20002001 0 21 21 0 0 0 0 0
McAlpine, KennethKenneth McAlpine Storbritannias flagg 19521953, 1955 0 7 7 0 0 0 0 0
McCarthy, PerryPerry McCarthy Storbritannias flagg 1992 0 11 0 0 0 0 0 0
McCoy, ErnieErnie McCoy(n1) USAs flagg 19531954 0 3 1 0 0 0 0 0
McDowell, JohnnyJohnny McDowell(n1) USAs flagg 19501952 0 3 3 0 0 0 0 0
McGrath, JackJack McGrath(n1) USAs flagg 19501955 0 6 6 1 0 2(n24) 1 9
McGuire, BrianBrian McGuire Australias flagg 1977 0 2 0 0 0 0 0 0
McLaren, BruceBruce McLaren New Zealands flagg 19581970 0 104 100 0 4 27 3 188,5 (196,5)
McNish, AllanAllan McNish Storbritannias flagg 2002 0 17 16 0 0 0 0 0
McRae, GrahamGraham McRae New Zealands flagg 1973 0 1 1 0 0 0 0 0
McWithey, JimJim McWithey(n1) USAs flagg 19591960 0 5 2 0 0 0 0 0
Menditeguy, CarlosCarlos Menditeguy Argentinas flagg 19531958, 1960 0 11 10 0 0 1 0 9
Merhi, RobertoRoberto Merhi Spanias flagg 2015 0 14 13 0 0 0 0 0
Merkel, HarryHarry Merkel Tysklands flagg 1952 0 1 0 0 0 0 0 0
Merzario, ArturoArturo Merzario Italias flagg 19721979 0 85 57 0 0 0 0 11
Mières, RobertoRoberto Mières Argentinas flagg 19531955 0 17 17 0 0 0 1 13
Migault, FrançoisFrançois Migault Frankrikes flagg 1972, 19741975 0 16 13 0 0 0 0 0
Miles, JohnJohn Miles Storbritannias flagg 19691970 0 15 12 0 0 0 0 2
Miles, KenKen Miles Storbritannias flagg 1961 0 1 0 0 0 0 0 0
Milhoux, AndréAndré Milhoux Belgias flagg 1956 0 1 1 0 0 0 0 0
Miller, ChetChet Miller(n1) USAs flagg 19511952 0 4 2 0 0 0 0 0
Mitter, GerhardGerhard Mitter Tysklands flagg 19631965 0 7 5 0 0 0 0 3
Modena, StefanoStefano Modena Italias flagg 19871992 0 81 70 0 0 2 0 17
Monarch, ThomasThomas Monarch USAs flagg 1963 0 1 0 0 0 0 0 0
Montagny, FranckFranck Montagny Frankrikes flagg 2006 0 7 7 0 0 0 0 0
Monteiro, TiagoTiago Monteiro Portugals flagg 20052006 0 37 37 0 0 1 0 7
Montermini, AndreaAndrea Montermini Italias flagg 19941996 0 29 20 0 0 0 0 0
Monteverdi, PeterPeter Monteverdi Sveits’ flagg 1961 0 1 0 0 0 0 0 0
Montgomerie-Charrington, RobinRobin Montgomerie-Charrington Storbritannias flagg 1952 0 1 1 0 0 0 0 0
Montoya, Juan PabloJuan Pablo Montoya Colombias flagg 20012006 0 95 94 13 7 30 12 307
Morbidelli, GianniGianni Morbidelli Italias flagg 19901992, 19941995, 1997 0 70 67 0 0 1 0 8,5
Moreno, RobertoRoberto Moreno Brasils flagg 1982, 1987, 19891992, 1995 0 77 42 0 0 1 1 15
Morgan, DaveDave Morgan Storbritannias flagg 1975 0 1 1 0 0 0 0 0
Moser, SilvioSilvio Moser Sveits’ flagg 19671971 0 19 12 0 0 0 0 3
Moss, BillBill Moss Storbritannias flagg 1959 0 1 0 0 0 0 0 0
Moss, StirlingStirling Moss Storbritannias flagg 19511961 0 67 66 16 16(n25) 24(n26) 19 185,64 (186,64)(n3)
Munaron, GinoGino Munaron Italias flagg 1960 0 4 4 0 0 0 0 0
Murray, DavidDavid Murray Storbritannias flagg 19501952 0 5 4 0 0 0 0 0
Musso, LuigiLuigi Musso Italias flagg 19531958 0 25 24 0 1(n27) 7 1 44
Nakajima, KazukiKazuki Nakajima Japans flagg 20072009 0 36 36 0 0 0 0 9
Nakajima, SatoruSatoru Nakajima Japans flagg 19871991 0 80 74 0 0 0 1 16
Nakano, ShinjiShinji Nakano Japans flagg 19971998 0 33 33 0 0 0 0 2
Nalon, DukeDuke Nalon(n1) USAs flagg 19511953 0 5 3 1 0 0 0 0
Nannini, AlessandroAlessandro Nannini Italias flagg 19861990 0 78 76 0 1 9 2 65
Naspetti, EmanueleEmanuele Naspetti Italias flagg 19921993 0 6 6 0 0 0 0 0
Nasr, FelipeFelipe Nasr Brasils flagg 20152016 0 40 39 0 0 0 0 29
Natili, MassimoMassimo Natili Italias flagg 1961 0 2 1 0 0 0 0 0
Naylor, BrianBrian Naylor Storbritannias flagg 19571961 0 8 7 0 0 0 0 0
Nazaruk, MikeMike Nazaruk(n1) USAs flagg 1951, 19531954 0 4 3 0 0 1 0 8
Needell, TiffTiff Needell Storbritannias flagg 1980 0 2 1 0 0 0 0 0
Nelleman, JacJac Nelleman Danmarks flagg 1976 0 1 0 0 0 0 0 0
Nève, PatrickPatrick Nève Belgias flagg 19761978 0 14 10 0 0 0 0 0
Nicholson, JohnJohn Nicholson New Zealands flagg 19741975 0 2 1 0 0 0 0 0
Niday, CalCal Niday(n1) USAs flagg 19531955 0 3 3 0 0 0 0 0
Niedermayr, HelmutHelmut Niedermayr Tysklands flagg 1952 0 1 1 0 0 0 0 0
Niemann, BrauschBrausch Niemann Sør-Afrikas flagg 1963, 1965 0 2 1 0 0 0 0 0
Nilsson, GunnarGunnar Nilsson Sveriges flagg 19761977 0 32 31 0 1 4 1 31
Noda, HidekiHideki Noda Japans flagg 1994 0 3 3 0 0 0 0 0
Norris, LandoLando Norris Storbritannias flagg 2019-2021 0 59 59 1 0 5 3 300
Nuckey, RodneyRodney Nuckey Storbritannias flagg 1953 0 2 1 0 0 0 0 0
O'Brien, RobertRobert O'Brien USAs flagg 1952 0 1 1 0 0 0 0 0
O'Connor, PatPat O'Connor(n1) USAs flagg 19541958 0 6 5 1 0 0 0 0
Ocon, EstebanEsteban Ocon Frankrikes flagg 20162018, 20202021 0 88 88 0 1 2 0 270
Oliveira, Casimiro deCasimiro de Oliveira Portugals flagg 1958 0 1 0 0 0 0 0 0
Oliver, JackieJackie Oliver Storbritannias flagg 19681973, 1977 0 51 50 0 0 2 1 13
Ongais, DannyDanny Ongais USAs flagg 19771978 0 6 4 0 0 0 0 0
Opel, Rikky vonRikky von Opel Liechtensteins flagg 19731974 0 14 10 0 0 0 0 0
Oppitzhauser, KarlKarl Oppitzhauser Australias flagg 1976 0 1(n28) 0 0 0 0 0 0
Orey, Fritz d'Fritz d' Orey Brasils flagg 1959 0 3 3 0 0 0 0 0
Owen, ArthurArthur Owen Storbritannias flagg 1960 0 1 1 0 0 0 0 0
Pace, CarlosCarlos Pace Brasils flagg 19721977 0 73 72 1 1 6 5 58
Pagani, NelloNello Pagani Italias flagg 1950 0 1 1 0 0 0 0 0
Paletti, RiccardoRiccardo Paletti Italias flagg 1982 0 8 2 0 0 0 0 0
Palm, TorstenTorsten Palm Sveriges flagg 1975 0 2 1 0 0 0 0 0
Palmer, JolyonJolyon Palmer Storbritannias flagg 20162017 0 37 35 0 0 0 0 9
Palmer, JonathanJonathan Palmer Storbritannias flagg 19831989 0 88 83 0 0 0 1 14
Panis, OlivierOlivier Panis Frankrikes flagg 19941999, 20012004 0 158 157 0 1 5 0 76
Pantano, GiorgioGiorgio Pantano Italias flagg 2004 0 15 14 0 0 0 0 0
Papis, MassimilianoMassimiliano Papis Italias flagg 1995 0 7 7 0 0 0 0 0
Parkes, MikeMike Parkes Storbritannias flagg 1959, 19661967 0 7 6 1 0 2 0 14
Parnell, RegReg Parnell Storbritannias flagg 19501952, 1954 0 7 6 0 0 1 0 9
Parnell, TimTim Parnell Storbritannias flagg 1959, 1961, 1963 0 4 2 0 0 0 0 0
Parsons, JohnnieJohnnie Parsons(n1) USAs flagg 19501958 0 9 9 0 1 1 1 12
Patrese, RiccardoRiccardo Patrese Italias flagg 19771993 0 257 256 8 6 37 13 281
Pease, AlAl Pease Canadas flagg 19671969 0 3 2 0 0 0 0 0
Penske, RogerRoger Penske USAs flagg 19611962 0 2 2 0 0 0 0 0
Perdisa, CesareCesare Perdisa Italias flagg 19551957 0 8 8 0 0 2(n29) 0 5
Pérez, SergioSergio Pérez Mexicos flagg 20112021 0 216 212 0 2 15 6 896
Perez-SalaLuis Pérez-Sala Spanias flagg 19881989 0 32 26 0 0 0 0 1
Perkins, LarryLarry Perkins Australias flagg 1974, 19761977 0 15 11 0 0 0 0 0
Pescarolo, HenriHenri Pescarolo Frankrikes flagg 1968, 19701974, 1976 0 64 57 0 0 1 1 12
Pesenti-Rossi, AlessandroAlessandro Pesenti-Rossi Italias flagg 1976 0 4 3 0 0 0 0 0
Peters, JosefJosef Peters Tysklands flagg 1952 0 1 1 0 0 0 0 0
Peterson, RonnieRonnie Peterson Sveriges flagg 19701978 0 123 123 14 10 26 9 206
Petrov, VitalijVitalij Petrov Russlands flagg 20102012 0 58 57 0 0 1 1 64
Piàn, AlfredoAlfredo Piàn Argentinas flagg 1950 0 1 0 0 0 0 0 0
Pic, CharlesCharles Pic Frankrikes flagg 2012-2013 0 39 39 0 0 0 0 0
Picard, FrançoisFrançois Picard Frankrikes flagg 1958 0 1 1 0 0 0 0 0
Pieterse, ErnieErnie Pieterse Sør-Afrikas flagg 19621963, 1965 0 3 2 0 0 0 0 0
Pietsch, PaulPaul Pietsch Tysklands flagg 19501952 0 3 3 0 0 0 0 0
Pilette, AndréAndré Pilette Belgias flagg 1951, 19531954, 1956, 1961, 19631964 0 14 9 0 0 0 0 2
Pilette, TeddyTeddy Pilette Belgias flagg 1974, 1977 0 4 1 0 0 0 0 0
Piotti, LuigiLuigi Piotti Italias flagg 19551958 0 8 5 0 0 0 0 0
Piper, DavidDavid Piper Storbritannias flagg 19591960 0 3 2 0 0 0 0 0
Piquet, NelsonNelson Piquet Brasils flagg 19781991 3
1981, 1983, 1987
207 204 24 23 60 23 481,5 (485,5)
Piquet jr., NelsonNelson Piquet jr. Brasils flagg 20082009 0 28 28 0 0 1 0 19
Pirocchi, RenatoRenato Pirocchi Italias flagg 1961 0 1 1 0 0 0 0 0
Pironi, DidierDidier Pironi Frankrikes flagg 19781982 0 72 70 4 3 13 5 101
Pirro, EmanueleEmanuele Pirro Italias flagg 19891991 0 40 37 0 0 0 0 3
Pizzonia, AntônioAntônio Pizzonia Brasils flagg 20032005 0 20 20 0 0 0 0 8
Poele, Eric van deEric van de Poele Belgias flagg 19911992 0 29 5 0 0 0 0 0
Pollet, JacquesJacques Pollet Frankrikes flagg 19541955 0 5 5 0 0 0 0 0
Pon, BenBen Pon Nederlands flagg 1962 0 1 1 0 0 0 0 0
Poore, DennisDennis Poore Storbritannias flagg 1952 0 2 2 0 0 0 0 3
Portago, Alfonso deAlfonso de Portago Spanias flagg 19561957 0 5 5 0 0 1 0 4
Posey, SamSam Posey USAs flagg 19711972 0 2 2 0 0 0 0 0
Pozzi, CharlesCharles Pozzi Frankrikes flagg 1950 0 1 1 0 0 0 0 0
Pretorius, JackieJackie Pretorius Sør-Afrikas flagg 1965, 1968, 1971, 1973 0 4 3 0 0 0 0 0
Prinoth, ErnestoErnesto Prinoth Italias flagg 1962 0 1 0 0 0 0 0 0
Prophet, DavidDavid Prophet Storbritannias flagg 1963, 1965 0 2 2 0 0 0 0 0
Prost, AlainAlain Prost Frankrikes flagg 19801991, 1993 4
19851986, 1989, 1993
202 199 33 51 106 41 768,5 (798,5)
Pryce, TomTom Pryce Storbritannias flagg 19741977 0 42 42 1 0 2 0 19
Purley, DavidDavid Purley Storbritannias flagg 19731974, 1977 0 11 7 0 0 0 0 0
Puzey, CliveClive Puzey Rhodesias flagg 1965 0 1 0 0 0 0 0 0
Quester, DieterDieter Quester Australias flagg 1974 0 2 1 0 0 0 0 0
Raby, IanIan Raby Storbritannias flagg 19631965 0 7 3 0 0 0 0 0
Rahal, BobbyBobby Rahal USAs flagg 1978 0 2 2 0 0 0 0 0
Räikkönen, KimiKimi Räikkönen Finlands flagg 20012009, 20122021 1
2007
352 348 18 21 103 46 1 873
Ramos, Hermano da SilvaHermano da Silva Ramos Brasils flagg 19551956 0 7 7 0 0 0 0 2
Raphanel, Pierre-HenriPierre-Henri Raphanel Frankrikes flagg 19881989 0 17 1 0 0 0 0 0
Rathmann, DickDick Rathmann(n1) USAs flagg 1950, 1956, 19581960 0 6 5 1 0 0 0 2
Rathmann, JimJim Rathmann(n1) USAs flagg 1950, 19521960 0 10 10 0 1 4 2 29
Ratzenberger, RolandRoland Ratzenberger Australias flagg 1994 0 3 1 0 0 0 0 0
Rebaque, HectorHector Rebaque Mexicos flagg 19771981 0 58 41 0 0 0 0 13
Redman, BrianBrian Redman Storbritannias flagg 1968, 19701974 0 15 12 0 0 1 0 8
Reece, JimmyJimmy Reece(n1) USAs flagg 1952, 19541958 0 6 6 0 0 0 0 0
Reed, RayRay Reed Rhodesias flagg 1965 0 1 0 0 0 0 0 0
Rees, AlanAlan Rees Storbritannias flagg 1967 0 1 1 0 0 0 0 0
Regazzoni, ClayClay Regazzoni Sveits’ flagg 19701980 0 139 132 5 5 28 15 209 (212)
Resta, Paul diPaul di Resta Storbritannias flagg 20112013, 2017 0 59 59 0 0 0 0 121
Reutemann, CarlosCarlos Reutemann Argentinas flagg 19721982 0 146 146 6 12 45 6 298 (310)
Reventlow, LanceLance Reventlow USAs flagg 1960 0 4 1 0 0 0 0 0
Revson, PeterPeter Revson USAs flagg 1964, 19711974 0 32 30 1 2 8 0 61
Rhodes, JohnJohn Rhodes Storbritannias flagg 1965 0 1 1 0 0 0 0 0
Ribeiro, AlexAlex Ribeiro Brasils flagg 19761977, 1979 0 20 10 0 0 0 0 0
Ricciardo, DanielDaniel Ricciardo Australias flagg 20112021 0 209 209 3 8 32 16 1 274
Richardson, KenKen Richardson Storbritannias flagg 1951 0 1(n30) 0 0 0 0 0 0
Riess, FritzFritz Riess Tysklands flagg 1952 0 1 1 0 0 0 0 0
Rigsby, JimJim Rigsby(n1) USAs flagg 1952 0 2 1 0 0 0 0 0
Rindt, JochenJochen Rindt Australias flagg 19641970 1
1970
62 60 10 6 13 3 107 (109)
Riseley-Prichard, JohnJohn Riseley-Prichard Storbritannias flagg 1954 0 1 1 0 0 0 0 0
Riu, Giovanni deGiovanni de Riu Italias flagg 1954 0 1 0 0 0 0 0 0
Robarts, RichardRichard Robarts Storbritannias flagg 1974 0 4 3 0 0 0 0 0
Rodríguez, PedroPedro Rodríguez Mexicos flagg 19631971 0 54 54 0 2 7 1 71
Rodríguez, RicardoRicardo Rodríguez Mexicos flagg 19611962 0 6 5 0 0 0 0 4
Rodriguez Larreta, AlbertoAlberto Rodriguez Larreta Argentinas flagg 1960 0 1 1 0 0 0 0 0
Rol, FrancoFranco Rol Italias flagg 19501952 0 5 5 0 0 0 0 0
Rollinson, AlanAlan Rollinson Storbritannias flagg 1965 0 1 0 0 0 0 0 0
Rolt, TonyTony Rolt Storbritannias flagg 1950, 1953, 1955 0 3 3 0 0 0 0 0
Roos, BertilBertil Roos Sveriges flagg 1974 0 1 1 0 0 0 0 0
Rosa, Pedro de laPedro de la Rosa Spanias flagg 19992002, 20052006, 20102012 0 107 106 0 0 1 1 35
Rosberg, KekeKeke Rosberg Finlands flagg 19781986 1
1982
128 114 5 5 17 3 159,5
Rosberg, NicoNico Rosberg Tysklands flagg 20062016 1
2016
206 206 30 23 57 20 1 594,5
Rose, MauriMauri Rose(n1) USAs flagg 19501951 0 2 2 0 0 1 0 4
Rosier, LouisLouis Rosier Frankrikes flagg 19501956 0 38 38 0 0 2 0 18
Rosset, RicardoRicardo Rosset Brasils flagg 19961998 0 33 26 0 0 0 0 0
Rossi, AlexanderAlexander Rossi USAs flagg 2015 0 7 5 0 0 0 0 0
Rothengatter, HuubHuub Rothengatter Nederlands flagg 19841986 0 30 25 0 0 0 0 0
Rooyen, Basil vanBasil van Rooyen Sør-Afrikas flagg 19681969 0 2 2 0 0 0 0 0
Ruby, LloydLloyd Ruby USAs flagg 19601961 0 2 2 0 0 0 0 0
Rudaz, Jean-ClaudeJean-Claude Rudaz Sveits’ flagg 1964 0 1 0 0 0 0 0 0
Russell, GeorgeGeorge Russell Storbritannias flagg 20192021 0 59 59 0 0 1 1 19
Russo, EddieEddie Russo(n1) USAs flagg 19551957, 1960 0 7 4 0 0 0 0 0
Russo, PaulPaul Russo(n1) USAs flagg 1950, 19531959 0 10 8 0 0 1(n31) 1 8,5
Ruttman, TroyTroy Ruttman USAs flagg 19501952, 1954, 19561958, 1960 0 9 8 0 1 1 0 9,5
Ryan, PeterPeter Ryan Canadas flagg 1961 0 1 1 0 0 0 0 0
Sachs, EddieEddie Sachs(n1) USAs flagg 19571960 0 7 4 1 0 0 0 0
Said, BobBob Said USAs flagg 1959 0 1 1 0 0 0 0 0
Sainz Jr., CarlosCarlos Sainz Jr. Spanias flagg 20152022 0 140 139 0 0 5 1 521,5
Salazar, EliseoEliseo Salazar Chiles flagg 19811983 0 37 24 0 0 0 0 3
Salo, MikaMika Salo Finlands flagg 19942000, 2002 0 111 109 0 0 2 0 33
Salvadori, RoyRoy Salvadori Storbritannias flagg 19521962 0 50 47 0 0 2 0 19
Sanesi, ConsalvoConsalvo Sanesi Italias flagg 19501951 0 5 5 0 0 0 0 3
Sarrazin, StéphaneStéphane Sarrazin Frankrikes flagg 1999 0 1 1 0 0 0 0 0
Sato, TakumaTakuma Sato Japans flagg 20022008 0 92 90 0 0 1 0 44
Scarborough, CarlCarl Scarborough(n1) USAs flagg 1951, 1953 0 2 2 0 0 0 0 0
Scarfiotti, LudovicoLudovico Scarfiotti Italias flagg 19631968 0 12 10 0 1 1 1 17
Scarlatti, GiorgioGiorgio Scarlatti Italias flagg 19561961 0 15 12 0 0 0 0 1
Scheckter, IanIan Scheckter Sør-Afrikas flagg 19741977 0 20 18 0 0 0 0 0
Scheckter, JodyJody Scheckter Sør-Afrikas flagg 19721980 1
1979
113 112 3 10 33 5 246 (255)
Schell, HarryHarry Schell USAs flagg 19501960 0 57 56 0 0 2 0 32
Schenken, TimTim Schenken Australias flagg 19701974 0 36 34 0 0 1 0 7
Scherrer, AlbertAlbert Scherrer Sveits’ flagg 1953 0 1 1 0 0 0 0 0
Schiattarella, DomenicoDomenico Schiattarella Italias flagg 19941995 0 7 6 0 0 0 0 0
Schiller, HeinzHeinz Schiller Sveits’ flagg 1962 0 1 1 0 0 0 0 0
Schindler, BillBill Schindler(n1) USAs flagg 19501952 0 3 3 0 0 0 0 0
Schlesser, Jean-LouisJean-Louis Schlesser Frankrikes flagg 1983, 1988 0 2 1 0 0 0 0 0
Schlesser, JoJo Schlesser Frankrikes flagg 1968 0 3 3 0 0 0 0 0
Schneider, BerndBernd Schneider Tysklands flagg 19881990 0 34 9 0 0 0 0 0
Schoeller, RudolfRudolf Schoeller Sveits’ flagg 1952 0 1 1 0 0 0 0 0
Schroeder, RobRob Schroeder USAs flagg 1962 0 1 1 0 0 0 0 0
Schumacher, MichaelMichael Schumacher Tysklands flagg 19912006, 20102012 7
19941995, 20002004
308 307 68 91 155 77 1 566(n32)
Schumacher, MickMick Schumacher Tysklands flagg 2021 0 21 21 0 0 0 0 0
Schumacher, RalfRalf Schumacher Tysklands flagg 19972007 0 181 180 6 6 27 8 329
Schuppan, VernVern Schuppan Australias flagg 1972, 19741975, 1977 0 13 9 0 0 0 0 0
Schwelm Cruz, AdolfoAdolfo Schwelm Cruz Argentinas flagg 1953 0 1 1 0 0 0 0 0
Scott, BobBob Scott(n1) USAs flagg 19521954 0 3 3 0 0 0 0 0
Scott Brown, ArchieArchie Scott Brown Storbritannias flagg 1956 0 1 1 0 0 0 0 0
Scotti, PieroPiero Scotti Italias flagg 1956 0 1 1 0 0 0 0 0
Seidel, WolfgangWolfgang Seidel Tysklands flagg 1953, 1958, 19601962 0 12 10 0 0 0 0 0
Seiffert, GüntherGünther Seiffert Tysklands flagg 1962 0 1 0 0 0 0 0 0
Senna, AyrtonAyrton Senna Brasils flagg 19841994 3
1988, 19901991
162 161 65 41 80 19 610 (614)
Senna, BrunoBruno Senna Brasils flagg 20102012 0 46 46 0 0 0 1 33
Serafini, DorinoDorino Serafini Italias flagg 1950 0 1 1 0 0 1(n33) 0 3
Serra, ChicoChico Serra Brasils flagg 19811983 0 33 18 0 0 0 0 1
Serrurier, DougDoug Serrurier Sør-Afrikas flagg 19621963, 1965 0 3 2 0 0 0 0 0
Servoz-Gavin, JohnnyJohnny Servoz-Gavin Frankrikes flagg 19671970 0 13 12 0 0 1 0 9
Settember, TonyTony Settember USAs flagg 19621963 0 7 6 0 0 0 0 0
Sharp, HapHap Sharp USAs flagg 19611964 0 6 6 0 0 0 0 0
Shawe-Taylor, BrianBrian Shawe-Taylor Storbritannias flagg 19501951 0 3 2 0 0 0 0 0
Shelby, CarrollCarroll Shelby USAs flagg 19581959 0 8 8 0 0 0 0 0
Shelly, TonyTony Shelly New Zealands flagg 1962 0 3 1 0 0 0 0 0
Siffert, JoJo Siffert Sveits’ flagg 19621971 0 100 96 2 2 6 4 68
Simon, AndréAndré Simon Frankrikes flagg 19511952, 19551957 0 12 11 0 0 0 0 0
Sirotkin, SergeySergey Sirotkin Russlands flagg 2018 0 21 21 0 0 0 0 1
Slotemaker, RobRob Slotemaker Nederlands flagg 1962 0 1 0 0 0 0 0 0
Solana, MoisésMoisés Solana Mexicos flagg 19631968 0 8 8 0 0 0 0 0
Soler-Roig, AlexAlex Soler-Roig Spanias flagg 19701972 0 10 6 0 0 0 0 0
Sommer, RaymondRaymond Sommer Frankrikes flagg 1950 0 5 5 0 0 0 0 3
Sospiri, VincenzoVincenzo Sospiri Italias flagg 1997 0 1 0 0 0 0 0 0
South, StephenStephen South Storbritannias flagg 1980 0 1 0 0 0 0 0 0
Sparken, MikeMike Sparken Frankrikes flagg 1955 0 1 1 0 0 0 0 0
Speed, ScottScott Speed USAs flagg 20062007 0 28 28 0 0 0 0 0
Spence, MikeMike Spence Storbritannias flagg 19631968 0 37 36 0 0 1 0 27
Stacey, AlanAlan Stacey Storbritannias flagg 19581960 0 7 7 0 0 0 0 0
Starrabba, GaetanoGaetano Starrabba Italias flagg 1961 0 1 1 0 0 0 0 0
Stevens, WillWill Stevens Storbritannias flagg 20142015 0 20 18 0 0 0 0 0
Stevenson, ChuckChuck Stevenson(n1) USAs flagg 19511954, 1960 0 5 5 0 0 0 0 0
Stewart, IanIan Stewart Storbritannias flagg 1953 0 1 1 0 0 0 0 0
Stewart, JackieJackie Stewart Storbritannias flagg 19651973 3
1969, 1971, 1973
100 99 17 27 43 15 359 (360)
Stewart, JimmyJimmy Stewart Storbritannias flagg 1953 0 1 1 0 0 0 0 0
Stohr, SiegfriedSiegfried Stohr Italias flagg 1981 0 13 9 0 0 0 0 0
Stommelen, RolfRolf Stommelen Tysklands flagg 19701976, 1978 0 63 54 0 0 1 0 14
Streiff, PhilippePhilippe Streiff Frankrikes flagg 19841988 0 54 53 0 0 1 0 11
Stroll, LanceLance Stroll Canadas flagg 20172021 0 100 99 1 0 3 0 176
Stuck, HansHans Stuck Tysklands flagg 19511953 0 5 3 0 0 0 0 0
Stuck, Hans JoachimHans Joachim Stuck Tysklands flagg 19741979 0 81 74 0 0 2 0 29
Stuppacher, OttoOtto Stuppacher Australias flagg 1976 0 3 0 0 0 0 0 0
Sullivan, DannyDanny Sullivan USAs flagg 1983 0 15 15 0 0 0 0 2
Surer, MarcMarc Surer Sveits’ flagg 19791986 0 88 82 0 0 0 1 17
Surtees, JohnJohn Surtees Storbritannias flagg 19601972 1
1964
113 111 8 6 24 11 180
Sutcliffe, AndyAndy Sutcliffe Storbritannias flagg 1977 0 1 0 0 0 0 0 0
Sutil, AdrianAdrian Sutil Tysklands flagg 20072011,20132014 0 128 128 0 0 0 1 124
Sutton, LenLen Sutton(n1) USAs flagg 19581960 0 4 3 0 0 0 0 0
Suzuki, AguriAguri Suzuki Japans flagg 19881995 0 88 64 0 0 1 0 8
Suzuki, ToshioToshio Suzuki Japans flagg 1993 0 2 2 0 0 0 0 0
Swaters, JacquesJacques Swaters Belgias flagg 1951, 19531954 0 8 7 0 0 0 0 0
Sweikert, BobBob Sweikert(n1) USAs flagg 19521956 0 7 5 0 1 1 0 8
Takagi, ToranosukeToranosuke Takagi Japans flagg 19981999 0 32 32 0 0 0 0 0
Takahara, NoritakeNoritake Takahara Japans flagg 19761977 0 2 2 0 0 0 0 0
Takahashi, KunimitsuKunimitsu Takahashi Japans flagg 1977 0 1 1 0 0 0 0 0
Tambay, PatrickPatrick Tambay Frankrikes flagg 19771979, 19811986 0 123 114 5 2 11 2 103
Taramazzo, LuigiLuigi Taramazzo Italias flagg 1958 0 1 0 0 0 0 0 0
Tarquini, GabrieleGabriele Tarquini Italias flagg 19871992, 1995 0 78 38 0 0 0 0 1
Taruffi, PieroPiero Taruffi Italias flagg 19501952, 19541956 0 19 18 0 1 5 1 41
Taylor, DennisDennis Taylor Storbritannias flagg 1959 0 1 0 0 0 0 0 0
Taylor, HenryHenry Taylor Storbritannias flagg 19591961 0 11 8 0 0 0 0 3
Taylor, JohnJohn Taylor Storbritannias flagg 1964, 1966 0 5 5 0 0 0 0 1
Taylor, MikeMike Taylor Storbritannias flagg 19591960 0 2 1 0 0 0 0 0
Taylor, TrevorTrevor Taylor Storbritannias flagg 1959, 19611964, 1966 0 29 27 0 0 1 0 8
Teague, MarshallMarshall Teague(n1) USAs flagg 19531954, 1957 0 5 3 0 0 0 0 0
Templeman, ShortyShorty Templeman(n1) USAs flagg 1955, 1958, 1960 0 5 3 0 0 0 0 0
Terra, Max deMax de Terra Sveits’ flagg 19521953 0 2 2 0 0 0 0 0
Testut, AndréAndré Testut Monacos flagg 19581959 0 2 0 0 0 0 0 0
Thackwell, MikeMike Thackwell New Zealands flagg 1980, 1984 0 5 2 0 0 0 0 0
Thiele, AlfonsoAlfonso Thiele USAs flagg 1960 0 1 1 0 0 0 0 0
Thompson, EricEric Thompson Storbritannias flagg 1952 0 1 1 0 0 0 0 2
Thomson, JohnnyJohnny Thomson(n1) USAs flagg 19531960 0 8 8 1 0 1 1 10
Thorne, LeslieLeslie Thorne Storbritannias flagg 1954 0 1 1 0 0 0 0 0
Tingelstad, BudBud Tingelstad(n1) USAs flagg 1960 0 1 1 0 0 0 0 0
Tingle, SamSam Tingle Rhodesias flagg 1963, 1965, 19671969 0 5 5 0 0 0 0 0
Titterington, DesmondDesmond Titterington Storbritannias flagg 1956 0 1 1 0 0 0 0 0
Tolan, JohnnieJohnnie Tolan(n1) USAs flagg 19561958 0 7 3 0 0 0 0 0
Tomaso, Alejandro deAlejandro de Tomaso Argentinas flagg[6] 1957, 1959 0 2 2 0 0 0 0 0
Tornaco, Charles deCharles de Tornaco Belgias flagg 19521953 0 4 2 0 0 0 0 0
Trimmer, TonyTony Trimmer Storbritannias flagg 19751978 0 6 0 0 0 0 0 0
Trintignant, MauriceMaurice Trintignant Frankrikes flagg 19501964 0 84 82 0 2 10(n34) 1 72,33
Trips, Wolfgang vonWolfgang von Trips Tysklands flagg 19561961 0 29 27 1 2 6 0 56
Trulli, JarnoJarno Trulli Italias flagg 19972011 0 256 252 4 1 11 1 246,5
Tsunoda, YūkiYūki Tsunoda Japans flagg 2021 0 21 20 0 0 0 0 20
Tuero, EstebanEsteban Tuero Argentinas flagg 1998 0 16 16 0 0 0 0 0
Tunmer, GuyGuy Tunmer Sør-Afrikas flagg 1975 0 1 1 0 0 0 0 0
Turner, JackJack Turner(n1) USAs flagg 19561959 0 5 4 0 0 0 0 0
Ulmen, ToniToni Ulmen Tysklands flagg 1952 0 2 2 0 0 0 0 0
Unser, BobbyBobby Unser USAs flagg 1968 0 2 1 0 0 0 0 0
Unser, JerryJerry Unser(n1) USAs flagg 1958 0 1 1 0 0 0 0 0
Uria, AlbertoAlberto Uria Uruguays flagg 19551956 0 2 2 0 0 0 0 0
Vaccarella, NinoNino Vaccarella Italias flagg 19611962, 1965 0 5 4 0 0 0 0 0
Vandoorne, StoffelStoffel Vandoorne Belgias flagg 20162018 0 42 41 0 0 0 0 26
Veith, BobBob Veith(n1) USAs flagg 19561960 0 5 5 0 0 0 0 0
Vergne, Jean-ÉricJean-Éric Vergne Frankrikes flagg 2012-2014 0 58 58 0 0 0 0 51
Verstappen, JosJos Verstappen Nederlands flagg 19941998, 20002001, 2003 0 107 107 0 0 2 0 17
Verstappen, MaxMax Verstappen Nederlands flagg 20152021 0 140 140 12 19 59 15 1 531,5
Vettel, SebastianSebastian Vettel Tysklands flagg 20072021 4
20102013
279 278 57 53 122 38 3 061
Villeneuve, GillesGilles Villeneuve Canadas flagg 19771982 0 68 67 2 6 13 8 101 (107)
Villeneuve, JacquesJacques Villeneuve Canadas flagg 19962006 1
1997
165 164 13 11 23 9 235
Villeneuve sr., JacquesJacques Villeneuve sr. Canadas flagg 1981, 1983 0 3 0 0 0 0 0 0
Villoresi, LuigiLuigi Villoresi Italias flagg 19501956 0 34 31 0 0 8 1 46 (49)
Villota, Emilio deEmilio de Villota Spanias flagg 19761978, 19811982 0 15 2 0 0 0 0 0
Volonterio, OttorinoOttorino Volonterio Sveits’ flagg 1954, 19561957 0 3 3 0 0 0 0 0
Vonlanthen, JoJo Vonlanthen Sveits’ flagg 1975 0 1 1 0 0 0 0 0
Vos, Ernie deErnie de Vos Canadas flagg 1963 0 1 0 0 0 0 0 0
Vukovich, BillBill Vukovich(n1) USAs flagg 19511955 0 6 5 1 2 2 3 19
Vyver, Syd van derSyd van der Vyver Sør-Afrikas flagg 1962 0 1 0 0 0 0 0 0
Fred Wacker USAs flagg 19531954 0 5 3 0 0 0 0 0
Walker, DavidDavid Walker Australias flagg 19711972 0 11 11 0 0 0 0 0
Walker, PeterPeter Walker Storbritannias flagg 19501951, 1955 0 4 4 0 0 0 0 0
Wallard, LeeLee Wallard(n1) USAs flagg 19501951 0 3 2 0 1 1 1 9
Walter, HeiniHeini Walter Sveits’ flagg 1962 0 1 1 0 0 0 0 0
Ward, RodgerRodger Ward USAs flagg 19511960, 1963 0 12 12 0 1 2 0 14
Warwick, DerekDerek Warwick Storbritannias flagg 19811990, 1993 0 162 147 0 0 4 2 71
Watson, JohnJohn Watson Storbritannias flagg 19731983, 1985 0 154 152 2 5 20 5 169
Webb, SpiderSpider Webb(n1) USAs flagg 1950, 19521954 0 5 4 0 0 0 0 0
Webber, MarkMark Webber Australias flagg 20022013 0 217 215 13 9 42 19 1 047,5
Wehrlein, PascalPascal Wehrlein Tysklands flagg 20162017 0 40 39 0 0 0 0 6
Weidler, VolkerVolker Weidler Tysklands flagg 1989 0 10 0 0 0 0 0 0
Weiler, WayneWayne Weiler(n1) USAs flagg 1960 0 1 1 0 0 0 0 0
Wendlinger, KarlKarl Wendlinger Australias flagg 19911995 0 42 41 0 0 0 0 14
Westbury, PeterPeter Westbury Storbritannias flagg 1970 0 2 1 0 0 0 0 0
Weyant, ChuckChuck Weyant(n1) USAs flagg 1955, 19571959 0 6 4 0 0 0 0 0
Wharton, KenKen Wharton Storbritannias flagg 19521955 0 16 15 0 0 0 0 3
Whiteaway, TedTed Whiteaway Storbritannias flagg 1955 0 1 0 0 0 0 0 0
Whitehead, GrahamGraham Whitehead Storbritannias flagg 1952 0 1 1 0 0 0 0 0
Whitehead, PeterPeter Whitehead Storbritannias flagg 19501954 0 12 10 0 0 1 0 4
Whitehouse, BillBill Whitehouse Storbritannias flagg 1954 0 1 1 0 0 0 0 0
Widdows, RobinRobin Widdows Storbritannias flagg 1968 0 1 1 0 0 0 0 0
Wietzes, EppieEppie Wietzes Canadas flagg 1967, 1974 0 2 2 0 0 0 0 0
Wilds, MikeMike Wilds Storbritannias flagg 19741976 0 8 3 0 0 0 0 0
Williams, JonathanJonathan Williams Storbritannias flagg 1967 0 1 1 0 0 0 0 0
Williamson, RogerRoger Williamson Storbritannias flagg 1973 0 2 2 0 0 0 0 0
Wilson, DempseyDempsey Wilson(n1) USAs flagg 1958, 1960 0 5 2 0 0 0 0 0
Wilson, DesiréDesiré Wilson Sør-Afrikas flagg 1980 0 1 0 0 0 0 0 0
Wilson, JustinJustin Wilson Storbritannias flagg 2003 0 16 16 0 0 0 0 1
Wilson, VicVic Wilson Storbritannias flagg 1960, 1966 0 2