Liste over fotballklubber i Norge

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Denne listen er foreløpig ufullstendig. Om du vet mer, kan du hjelpe Wikipedia ved å utvide den. Husk referanser.

Dette er en liste over fotballklubber i Norge.

Navn Kommune Fylke Stiftet Hjemmebane Kallenavn Offisiell
supporterklubb
Serie Cup Annet
Bodø/Glimt Bodø Nordland 19. september 1916 Aspmyra stadion Glimt Den Gule Horde - 2
Brann Bergen Vestland 26. september 1908 Brann Stadion Bataljonen 3 6 QF Cupvinnercupen 1996/97
Bryne Time Rogaland 10. april 1926 Bryne Stadion B-Gjengen - 1
Fredrikstad Fredrikstad Viken 7. april 1903 Fredrikstad stadion Aristokratene Plankehaugen 9 11
Haugesund Haugesund Rogaland 28. oktober 1993 Haugesund stadion Maakeberget - -
Hødd Ulstein Møre og Romsdal 1. august 1919 Nye Høddvoll Blåsarane - 1
Jerv Grimstad Agder 5. august 1921 J.J. Ugland Stadion Svaberget - -
KFUM Oslo Oslo 1. januar 1939 KFUM Arena Profetene - -
Kongsvinger Kongsvinger Innlandet 31. januar 1892 Gjemselund stadion KIL supporterklubb - -
Kristiansund BK Kristiansund Møre og Romsdal 2. september 2003 Kristiansund stadion Uglan - -
Levanger Levanger Trøndelag 20. mai 1996 Moan fritidspark LFK Stallions - -
Lillestrøm Lillestrøm Viken 2. april 1917 Åråsen stadion Kanarifuglene Kanarifansen 5 5 Finale Royal league 2005/06
Mjøndalen Drammen Viken 22. august 1910 Consto Arena Supporterklubben 3050 - 3
Molde Molde Møre og Romsdal 19. juni 1911 Aker Stadion Tornekrattet 3 4
Odd Skien Vestfold og Telemark 31. mars 1894 Skagerak Arena Oddrane Oddrane - 12
Ranheim Trondheim Trøndelag 17. februar 1901 Extra Arena Forza Ranheim - -
Raufoss Vestre Toten Innlandet 10. februar 1918 Nammo Stadion Supporterklubben 2830 - -
Rosenborg Trondheim Trøndelag 19. mai 1917 Lerkendal stadion Troillongan Kjernen 21 9 QF Mesterligaen 1996/97
Sandefjord Sandefjord Vestfold og Telemark 10. september 1998 Komplett arena Blåhvalene - -
Sandnes Ulf Sandnes Rogaland 1. juni 1911 Sandnes stadion Gaukereiret - -
Sarpsborg 08 Sarpsborg Viken 15. januar 2008 Sarpsborg stadion Fossefallet - -
Sogndal Sogndal Vestland 19. februar 1926 Fosshaugane Campus Saftkokaradn - -
Stabæk Bærum Viken 16. mars 1912 Nadderud stadion De blaa Stabæk Support 1 1
Start Kristiansand Agder 19. september 1905 Sør Arena Tigerberget 2 -
Strømmen Lillestrøm Viken 25. september 1911 Strømmen stadion Strømmen Greyhounds - -
Strømsgodset Drammen Viken 10. februar 1907 Marienlyst stadion Godset Godsetunionen 2 5
Tromsø Tromsø Troms 15. september 1920 Alfheim stadion Gutan Isberget - 2
Ull/Kisa Ullensaker Viken 16. desember 1894 Jessheim Stadion Kisa-Horden - -
Viking Stavanger Rogaland 10. august 1899 Viking stadion Vikinghordene 8 5
Vålerenga Oslo Oslo 29. juli 1913 Intility Arena Enga Klanen 5 4
Aalesund Ålesund Møre og Romsdal 25. juni 1914 Color Line Stadion Tangotrøyene Stormen - 2
Åsane Bergen Vestland 4. november 1971 Åsane Idrettspark Der Waffel - -