Liste over fotballklubber i Honduras

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over fotballklubber i Honduras inneholder honduranske fotballklubber som er en del av seriesystemet.

Klubber[rediger | rediger kilde]

Klubb Stadion Stiftet Nivå
Arsenal Roatán 1999 2
Atlántida La Ceiba ukjent Dissolved
Atlético Choloma Choloma 2009 1
Atlético Español Tegucigalpa ukjent Dissolved
Atlético Esperanzano La Esperanza ukjent 2
Atlético Gualala Gualala 2007 2
Atlético Independiente Siguatepeque 1960 2
Atlético Indio Tegucigalpa ukjent Dissolved
Atlético Infop Choloma ukjent 3
Atlético Junior El Negrito ukjent 2
Atlético Morazán Tegucigalpa ukjent Dissolved
Atlético Olanchano / Campamento Catacamas 1974 2
Atlético Portuario Puerto Cortés ukjent Dissolved
Broncos Choluteca ukjent Dissolved
Cruz Azul San José de Colinas ukjent 2
Curacao Tegucigalpa ukjent Dissolved
Dandy San Pedro Sula ukjent Dissolved
Deportes Concepción San Marcos ukjent 3
Deportes Progreseño El Progreso ukjent Dissolved
Deportes Savio Santa Rosa de Copán 1964 1
Federal Tegucigalpa 1935 Dissolved
E.A.C.I. Olanchito ukjent Dissolved
Guaimaca Guaimaca ukjent 3
Hibueras La Lima ukjent 3
Hispano Comayagua 1945 2
Hispano B Comayagua ukjent 2
Honduras / Progreso El Progreso ukjent Dissolved
Honduras Salzburg El Progreso ukjent Dissolved
Independiente Villela El Progreso ukjent Dissolved
Juticalpa Juticalpa ukjent 2
La Salle / San Pedro San Pedro Sula ukjent Dissolved
Lempira La Lima ukjent Dissolved
Lenca El Progreso ukjent Dissolved
Marathón San Pedro Sula 1925 1
Marathón B San Pedro Sula ukjent 2
Motagua Tegucigalpa 1928 1
Motagua B Tegucigalpa ukjent 2
Municipal Paceño La Paz ukjent 2
Municipal Silca Silca ukjent 2
Necaxa Tegucigalpa 1954 1
Olimpia Tegucigalpa 1912 1
Olimpia B Talanga ukjent 2
Olimpia Occidental La Entrada ukjent 2
Palestino San Pedro Sula ukjent Dissolved
Parrillas One Olanchito ukjent 2
Petrotela / Tela Timsa Tela ukjent Dissolved
Platense Puerto Cortés 1960 1
Real Comayagua Comayagua ukjent Dissolved
Real España San Pedro Sula 1929 1
Real España B San Pedro Sula ukjent 2
Real Juventud Santa Bárbara 1965 2
Real Maya Danlí 1985 3
Real Sociedad Tocoa ukjent 2
Social Sol Olanchito ukjent 2
Sula La Lima ukjent Dissolved
Súper Estrella Danlí ukjent Dissolved
Tiburones Choluteca ukjent Dissolved
Troya Tegucigalpa 1949 Dissolved
Unión Ájax Trujillo ukjent 2
Universidad Tegucigalpa 1965 Dissolved
UNPFM Tegucigalpa ukjent 2
Valencia Choluteca 2002 Dissolved
Verdún Tegucigalpa ukjent Dissolved
Victoria La Ceiba 1935 1
Victoria B La Ceiba ukjent 3
Vida La Ceiba 1940 1
Villanueva Villanueva ukjent 3
Yoro Yoro ukjent 2

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]