Vikinghordene

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

VikingHordene er Viking Fotballklubbs offisielle supporterklubb. Det er en organisasjon i sterk vekst, som særlig har vokst siden Viking flyttet til nytt stadion i Jåttåvågen i 2004. I 2010 hadde Hordene omtrent 2200 medlemmer.[1]

Viking Hordene arbeider tett med Viking FK for at både medlemmer og andre skal få en positiv opplevelse på Viking Stadion. Hordene jobber med å kunne legge forholdene best mulig til rette for at Vikings supportere skal kunne komme seg til bortekamper, på en rimelig og sikker måte. I Norges Fotballforbunds supporterkåring for 2004 fikk Vikinghordene 3.-plass.

VikingTIFO[rediger | rediger kilde]

VikingTIFO er Tifogruppen i VikingHordene. Gruppen ble stiftet 2003-2004, da som Viking Ultras, men våren 2006 endret man navnet til VikingTIFO. Gruppen tar seg av diverse tribunearrangement. Dette kan være flagg, bannere, store seil, konfetti, kasteruller, pyroteknikk, mosaikk, stripes eller lignende.

Hordene Junior[rediger | rediger kilde]

Hordene Junior er først og fremst et tilbud til barn i alderen 4 til 14 år. For å bli med må man være medlem av Vikinghordene. De møtes noen timer før hjemmekampene og finne på forskjellige aktiviteter sammen.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Arkivert kopi». Arkivert fra originalen 29. oktober 2008. Besøkt 10. april 2008. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]