Liste over National Football League-sesonger

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Dette er en liste over sesonger i National Football League, inkludert ti sesonger av American Football League som ble sammenslått med NFL i 1970.

1920-tallet 1920 1921 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929
1930-tallet 1930 1931 1932 1933 1934 1935 1936 1937 1938 1939
1940-tallet 1940 1941 1942 1943 1944 1945 1946 1947 1948 1949
1950-tallet 1950 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959
1960-tallet NFL 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969
AFL 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969
1970-tallet 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979
1980-tallet 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989
1990-tallet 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999
2000-tallet 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009
2010-tallet 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019
2020-tallet 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029

Fremtidige sesonger[rediger | rediger kilde]

Listen under er terminlisten for hvilke divisjoner som spiller mot hvilke for de neste par sesongene, basert på en tre-årig intra-conference og fire-årig inter-conference rotasjon som ble introdusert i 2002. I hvert år spiller alle de fire lagene i hver divisjon listet i toppen av tabellen én kamp mot alle fire lagene i begge divisjonene tildelt til dem - en fra AFC og en fra NFC. Tabellen viser også hvor kamper som spilles utenfor USA, som en del av NFL International Series, utspilles, samt sted og TV-nettverk for Super Bowl-kampene.

International Series-kampene er basert på eksisterende kontrakter. Ligaen sa i 2017 at de ville vente til de nåværende avtalene er utgått før de utvider serien, bl.a. til å inkludere kamper i Tyskland.[1] Avtalen med Mexico City går ut i 2021; avtalen med Totenham Hotspur Stadium varer ut 2027.[2]

Sesong Planlagte divisjonsmøter[3][4] NFL International Series[5][6] Super Bowl
AFC East AFC North AFC South AFC West NFC East NFC North NFC South NFC West
2019 AFC North East West South East West South North
NFC East West South North North East West South
2020 AFC West South North East North South West East
NFC West East North South West South North East
2021 AFC South West East North West North East South
NFC South North West East South West East North
2022 AFC North East West South South East North West
NFC North South East West North East West South
2023 AFC West South North East East West South North
NFC East West South North West South North East

Se også[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Breer, Albert (21. september 2017). «Game Plan: NFL Believes London is Ready for Team; 2022 Target is Doable». SI.com (engelsk). Besøkt 3. mars 2019. 
  2. ^ «Tottenham Hotspur will host NFL matches at new stadium». BBC Sport (engelsk). 8. juli 2015. Besøkt 3. mars 2019. 
  3. ^ «2012 Opponents Determined» (PDF). NFL. 2. januar 2012. Besøkt 1. mars 2019. 
  4. ^ «Scheduling Formula». 2005 NFL Record and Fact Book. NFL. 2005. ISBN 978-1-932994-36-0. 
  5. ^ Wilson, Ryan (8. juli 2015). «NFL, Tottenham Hotspur agree on 10-year partnership for NFL games». CBS Sports (engelsk). Besøkt 1. mars 2019. 
  6. ^ «NFL extends deal to play games at Wembley through 2020». Associated Press (engelsk). 22. oktober 2015. Besøkt 1. mars 2019.