Liste over soloalbum av The Beatles

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Etter The Beatles splittet, fortsatte alle fire medlemmen å gi ut soloalbum.

Diskografier[rediger | rediger kilde]

For en komplett liste av album og singler gitt ut av hver av medlemmene i the beatles, se:

For informasjon om platene til The Beatles selv, se

Liste over soloalbum i The Beatles[rediger | rediger kilde]

Beatle Album Dato Plateselskap Albumiste UK Albumliste USA Notater Referanse
John Lennon John Lennon/Plastic Ono Band 1970-12-1111. desember 1970 Apple/EMI 8 6
John Lennon Imagine 1971-09-099. september 1971 Apple/EMI 1 1
John Lennon Some Time in New York City 1972-06-1212. juni 1972 Apple/EMI 11 48 med Yoko Ono
John Lennon Mind Games 1973-11-1616. november 1973 Apple/EMI 13 9
John Lennon Walls and Bridges 1974-10-044. oktober 1974 Apple/EMI 1 6
John Lennon Rock 'n' Roll 1975-02-2121. februar 1975 Apple/EMI 6 6
John Lennon Double Fantasy 1980-11-1717. november 1980 Geffen 1 1 med Yoko Ono
John Lennon Milk and Honey 1984-01-2727. januar 1984 EMI 3 11 med Yoko Ono
Paul McCartney McCartney 1970-04-1717. april 1970 Apple/EMI 2 1
Paul McCartney Ram 1971-05-2828. mai 1971 Apple/EMI 1 2 "Paul and Linda McCartney"
Paul McCartney Wild Life 1971-12-077. desember 1971 Apple/EMI 11 10 "Wings"
Paul McCartney Red Rose Speedway 1973-05-044. mai 1973 Apple/EMI 5 1 "Paul McCartney and Wings"
Paul McCartney Band on the Run 1973-12-077. desember 1973 Apple/EMI 1 1 "Paul McCartney and wings"
Paul McCartney Venus and Mars 1975-05-2727. mai 1975 Capitol/EMI 1 1 "Wings"
Paul McCartney Wings at the Speed of Sound 1976-03-2626. mars 1976 Parlophone/EMI 2 1
Paul McCartney Wings over America 1976-12-1010. desember 1976 Parlophone/EMI 1 Konsertalbum
George Harrison Wonderwall Music 1968-11-011. november 1968 Apple/EMI - 49 Soundtrack til filmen Wonderwall
George Harrison Electronic Sound 1969-05-099. mai 1969 Zapple/EMI - 191
George Harrison All Things Must Pass 1970-11-2727. november 1970 Apple/EMI 1 1 Trippelalbum
George Harrison The Concert for Bangla Desh 1971-12-2020. desember 1971 Apple/EMI (U.S.)
Epic/Sony Music (UK)
1 2 Konsertalbum
George Harrison Living in the Material World 1973-06-2222. juni 1973 Apple/EMI 2 1 Produsert av Phil Spector
George Harrison Dark Horse 1974-12-2020. desember 1974 Apple/EMI - 4 Kom ikke på noen lister i UK
George Harrison Extra Texture (Read All About It) 1975-10-033. oktober 1975 Apple/EMI 16 8
George Harrison Thirty Three & 1/3 1976-11-1919. november 1976 Dark Horse 35 11
George Harrison George Harrison 1979-02-2323. februar 1979 Dark Horse 39 14
George Harrison Somewhere in England 1981-06-055. juni 1981 Dark Horse 13 11
George Harrison Gone Troppo 1982-11-055. november 1982 Dark Horse - 108
George Harrison Cloud Nine 1987-11-022. november 1987 Dark Horse 10 8
George Harrison Live in Japan 1992-07-1313. juli 1992 Dark Horse/Warner Bros - 126 Konsertalbum
George Harrison Brainwashed 2002-11-1818. november 2002 Dark Horse 29 18 Gitt ut etter hans død
Ringo Starr Sentimental Journey 1970-03-2727. mars 1970 Apple/EMI 7 22
Ringo Starr Beaucoups of Blues 1970-10-2525. oktober 1970 Apple/EMI - 65
Ringo Starr "Ringo" 1973-11-022. november 1973 Apple/EMI
Ringo Starr Goodnight Vienna 1974-11-1515. november 1974 Apple/EMI
Ringo Starr Ringo's Rotogravure 1976-09-1717. september 1976 Polydor (UK)
Atlantic (US)|
Ringo Starr Ringo the 4th 1977-09-3030. september 1977 Polydor (UK)
Atlantic (US)|
Ringo Starr Bad Boy 1978-06-1616. juni 1978 Polydor (UK)
Portrait/Sony Music (US)
Ringo Starr Stop and Smell the Roses 1981-11-2020. november 1981 RCA
Ringo Starr Old Wave 1983-06-1616. juni 1983 Bellaphon/RCA
Ringo Starr Time Takes Time 1992-05-2222. mai 1992 Private Music
Ringo Starr Vertical Man 1998-06-1515. juni 1998 Mercury
Ringo Starr Ringo Rama 2003-03-2424. mars 2003 Koch
Ringo Starr Choose Love 2005-06-077. juni 2005 Koch (US)
CNR (UK)
Ringo Starr Liverpool 8 2008-01-1414. januar 2008 EMI, Parlophone, Capitol
Ringo Starr Ringo Starr and His All-Starr Band 1990-10-088. oktober 1990 Rykodisc/EMI
Ringo Starr Ringo Starr and His All Starr Band Volume 2: Live from Montreux 1993-09-1313. september 1993 Rykodisc
Ringo Starr Ringo Starr & His All Starr Band Live 2006 2008-07-088. juli 2008 Koch Records