Liste over passasjerene ombord på RMS «Titanic»

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Dette er en liste over passasjerene ombord på RMS «Titanic», som traff et isfjell og sank i Atlanterhavet 15. april 1912, underveis til New York på sin jomfrutur.[1][2]

Kjente passasjerer[rediger | rediger kilde]

Blant passasjerene på første klasse på «Titanic»s jomfrutur var noen av verdens rikeste og mest fremstående mennesker, så som millionæren John Jacob Astor IV og hans gravide kone Madeleine, industrialisten Benjamin Guggenheim, eieren av varehuskjeden Macy's, Isidor Straus og hans kone Ida, millionæren Margaret «Molly» Brown fra Denver, Sir Cosmo Duff Gordon og hans kone, motedesigneren Lucy Duff-Gordon, sporveismagnaten George Dunton Widener, visepresidenten for Pennsylvania Railroad, John Thayer og hans 17 år gamle sønn Jack Thayer, journalisten William Thomas Stead, presidenten for Canadas Grand Trunk Railway, Charles M. Hays, entreprenøren Walter D. Douglas, grevinnen av Rothes, rådgiver til USAs president, Archibald Butt, forfatteren og kjendisen Helen Churchill Candee, forfatteren Jacques Futrelle, forfatteren og maleren Francis Davis Millet, stumfilm-skuespillerinnen Dorothy Gibson, White Star Lines direktør J. Bruce Ismay, jesuittpresten og fotografen Father Frank Browne, og skipsbyggeren Thomas Andrews fra Harland & Wolff.

Flere andre hadde reservert plass ombord på «Titanic», men avbestilte eller endret sine reiseplaner før avreisen. Dette gjaldt blant andre J. P. Morgan og Milton S. Hershey[3], USAs tidligere utenriksminister Robert Bacon, industrialisten Henry Clay Frick, teaterprodusenten Albert H. Woods og George Washington Vanderbilt II.

Blant passasjerene på andre klasse var journalisten Lawrence Beesley, Thomas R.D. Byles, en katolsk prest på vei til USA for å forrette ved sin yngre brors bryllup, og Michel Navratil, en franskmann som hadde kidnappet sine to sønner, Michel Jr. og Edmond. Eneste norske passasjer på andre klasse var Arne Fahlstrøm

På tredje klasse var skipets yngste passasjer Millvina Dean, som da bare var 2 måneder gammel, sammen med sin mor Eva og broren Bertram. Millvina Dean døde 31. mai 2009 som den siste overlevende fra «Titanic».

Liste[rediger | rediger kilde]

     Passasjeren omkom
     Passasjeren overlevde

Mellomnavn i fet skrift betyr at personen var kjent under det navnet. Tilnavn er i «anførselstegn», mens aliaser er i (parentes).

Passasjerer hvor endelig bestemmelsessted ikke er kjent er oppført med New York som bestemmelsessted, ettersom dette var skipets endelige destinasjon.

Livbåt: Kolonnen «livbåt» angir hvilken livbåt de enkelte overlevende befant seg i. Overlevende ble reddet opp fra livbåtene av RMS «Carpathia». Av de 711 passasjerer og mannskap som ble reddet fra RMS «Titanic» døde én (William F. Hoyt) i en livbåt, og ytterligere fem døde ombord på «Carpathia», og ble begravet til sjøs.

Lik nr.: Flere skip seilte til katastrofeområdet for å hente likene av de omkomne opp av havet, og likene ble fortløpende nummerert. Nummer 324 og 325 ble ikke brukt, og de seks passasjerene som ble begravet til havs av «Carpathia» ble heller ikke nummerert.[4]

I hevet skrift ved siden av den omkomnes nummer er angitt fartøyet som hentet liket opp fra havet.

  • MB – CS «Mackay-Bennett» (lik nr. 1-306)
  • M – CS «Minia» (nr. 307-323)
  • MM – CGS «Montmagny» (nr. 326-329)
  • A – SS «Algerine» (nr. 330)
  • O – RMS «Oceanic» (nr. 331-333)
  • I – SS «Ilford» (nr. 334)
  • OT – SS «Ottowa» (nr. 335)

De tre omkomne som ble hentet opp av RMS «Oceanic», nummer 331, 332 og 333, var ombord i Collapsible A (Sammenleggbar livbåt A), som ble fylt av vann i de siste øyeblikkene av forliset. Flere personer klarte å nå fram til båten, men noen døde i løpet av natten. Da femteoffiser Harold Lowe berget de overlevende i Collapsible A, lot han tre omkomne være igjen i båten: Thomas Beattie, en passasjer på første klasse, og to medlemmer av mannskapet, en brannmann og en sjømann. Livbåten, med de tre likene fremdeles ombord, ble oppdaget av «Oceanic» rundt en måned senere, over 320 km fra stedet hvor «Titanic» forliste.[5]

Likene av 160 identifiserte og uidentifiserte omkomne ble ført tilbake til HalifaxNova Scotia for begravelse. 129 ble begravet på Fairview Cemetery i Halifax, 29 ble begravet på den romersk-katolske Mount Olivet Cemetery og 10 på den jødiske Baron de Hirsch Cemetery. De øvrige ble enten overlevert til familiemedlemmer eller begravet til sjøs.

Merk også at denne listen også omfatter de ni personene i Garantigruppen, samt de åtte medlemmene i skipets band, som ble innkvartert som passasjerer og ble behandlet som både passasjerer og mannskap.[6][7] De er også oppført på Liste over mannskapet ombord på RMS Titanic.

Første klasse[rediger | rediger kilde]

Navn Alder Hjemsted Gikk ombord Bestemmelsessted Livbåt Lik nr.
Allen, Elisabeth Walton 29 St. Louis, Missouri, USA Southampton St. Louis, Missouri, USA 2 --
Allison, Hudson Joshua Creighton 30 Montreal, Canada Southampton Montreal, Canada -- 135MB
og sjåfør, George Swane[8] 26 London, England Southampton Montreal, Canada -- 294MB
og kokk, Amelia Mary «Mildred» Brown[8] 18 London, England Southampton Montreal, Canada 11 --
Allison, Bessie Waldo (født Daniels) 25 Montreal, Canada Southampton Montreal, Canada -- --
og hushjelp, Sarah Daniels 33 Montreal, Canada Southampton Montreal, Canada 8 --
Allison, Helen Loraine 2 Montreal, Canada Southampton Montreal, Canada -- --
Allison, Hudson Trevor 11m Montreal, Canada Southampton Montreal, Canada 11 --
og sykepleier, Alice Catherine Cleaver 22 London, England Southampton Montreal, Canada 11 --
Anderson, Harry 47 New York, USA Southampton New York, USA 3 --
Andrews, Kornelia Theodosia 62 Hudson, New York, USA Cherbourg Hudson, New York, USA 10 --
Andrews, Mr. Thomas[9] 39 Belfast, Nord-Irland Belfast New York, USA -- --
Appleton, Charlotte (født Lamson) 53 New York, USA Southampton New York, USA 2 --
Artagaveytia, Ramon 71 Buenos Aires, Argentina Cherbourg New York, USA -- 22MB
Astor, Colonel John Jacob IV 47 New York, USA Cherbourg New York, USA -- 124MB
og tjener, Victor Robbins 42 New York, USA Cherbourg New York, USA -- --
Astor, Madeleine Talmage (født Force)[10] 18 New York, USA Cherbourg New York, USA 4 --
og hushjelp, Rosalie Bidois 46 New York, USA Cherbourg New York, USA 4 --
og sykepleier, Miss Caroline Louise Endres 39 New York, USA Cherbourg New York, USA 4 --
Aubart, Léontine Pauline 24 Paris, Frankrike Cherbourg New York, USA 9 --
og hushjelp, Miss Emma Sägesser 24 Paris, Frankrike Cherbourg New York, USA 9 --
Barkworth, Algernon Henry Wilson 47 Hessle, Yorkshire, England Southampton New York, USA B --
Baumann, John D. 60 New York, USA Cherbourg New York, USA -- --
Baxter, Hélène (født de Lanaudière-Chaput) 50 Montreal, Canada Cherbourg Montreal, Canada 6 --
Baxter, Quigg Edmond 24 Montreal, Canada Cherbourg Montreal, Canada -- --
Beattie, Thomson 36 Fergus, Ontario, Canada Southampton Fergus, Ontario, Canada -- 331O
Beckwith, Richard Leonard 37 New York, USA Southampton New York, USA 5 --
Beckwith, Sallie (født Monypeny) 46 New York, USA Southampton New York, USA 5 --
Behr, Karl Howell 26 New York, USA Cherbourg New York, USA 5 --
Birnbaum, Jakob 24 Antwerpen, Belgia Cherbourg San Francisco, USA -- 148MB
Bishop, Dickinson H. «Dick» 25 Dowagiac, Michigan, USA Cherbourg Dowagiac, Michigan, USA 7 --
Bishop, Helen (født Walton)[11] 19 Dowagiac, Michigan, USA Cherbourg Dowagiac, Michigan, USA 7 --
Björnström-Steffanson, Mauritz Håkan 28 Stockholm, Sverige Southampton Washington, D.C., USA D --
Blackwell, Stephen Weart 45 Trenton, New Jersey, USA Southampton Trenton, New Jersey, USA -- --
Blank, Henry 39 Glen Ridge, New Jersey, USA Cherbourg Glen Ridge, New Jersey, USA 7 --
Bonnell, Elizabeth 61 Youngstown, Ohio, USA Southampton Youngstown, Ohio, USA 8 --
Bonnell, Caroline 30 Youngstown, Ohio, USA Southampton Youngstown, Ohio, USA 8 --
Borebank, John James 42 London, England Southampton Toronto, Canada -- --
Bowerman, Miss Elsie Edith 22 St. Leonards-on-Sea, Sussex, England Southampton New York, USA 6 --
Brady, John Bertram 41 Pomeroy, Washington, USA Southampton Pomeroy, Washington, USA -- --
Brandeis, Emil 48 Omaha, Nebraska, USA Cherbourg Omaha, Nebraska, USA -- 208MB
Brereton, George Andrew (alias George A. Brayton) 37 Los Angeles, USA Southampton Los Angeles, USA 9 --
Brewe, Dr. Arthur Jackson 45 Philadelphia, USA Cherbourg Philadelphia, USA -- --
Brown, Caroline Lane (født Lamson) 59 Belmont, Massachusetts, USA Southampton Belmont, Massachusetts, USA D --
Brown, Margaret «Molly» (født Tobin) 44 Denver, Colorado, USA Cherbourg Denver, Colorado, USA 6 --
Bucknell, Emma Eliza (født Ward) 59 Philadelphia, USA Cherbourg Philadelphia, USA 8 --
og hushjelp, Miss Albina Bazzani 36 Philadelphia, USA Cherbourg Philadelphia, USA 8 --
Butt, Major Archibald Willingham 46 Washington, D.C., USA Southampton Washington, D.C., USA -- --
Calderhead, Edward Pennington 42 New York, USA Southampton New York, USA 5 --
Candee, Mrs. Helen Churchill (født Hungerford) 53 Washington, D.C., USA Cherbourg Washington, D.C., USA 6 --
Cardeza, Charlotte Wardle (født Drake) 58 Germantown, Pennsylvania, USA Cherbourg Germantown, Pennsylvania, USA 3 --
og hushjelp, Annie Moore 35 Germantown, Pennsylvania, USA Cherbourg Germantown, Pennsylvania, USA 3 --
Cardeza, Thomas Drake Martinez 36 Germantown, Pennsylvania, USA Cherbourg Germantown, Pennsylvania, USA 3 --
og tjener, Gustave J. Lesueur 35 Germantown, Pennsylvania, USA Cherbourg Germantown, Pennsylvania, USA 3 --
Carlsson, Frans Olof 33 New York, USA Southampton New York, USA -- --
Carrau, Francisco M. 31 Montevideo, Uruguay Southampton Montevideo, Uruguay -- --
Carrau, José Pedro 17 Montevideo, Uruguay Southampton Montevideo, Uruguay -- --
Carter, William Ernest 36 Bryn Mawr, Pennsylvania, USA Southampton Bryn Mawr, Pennsylvania, USA C --
og tjener, Alexander Cairns -- Bryn Mawr, Pennsylvania, USA Southampton Bryn Mawr, Pennsylvania, USA -- --
og sjåfør, Charles Augustus Aldworth[8] 30 Bryn Mawr, Pennsylvania, USA Southampton Bryn Mawr, Pennsylvania, USA -- --
Carter, Lucile (født Polk) 36 Bryn Mawr, Pennsylvania, USA Southampton Bryn Mawr, Pennsylvania, USA 4 --
og hushjelp, Auguste Serreplan 30 Bryn Mawr, Pennsylvania, USA Southampton Bryn Mawr, Pennsylvania, USA 4 --
Carter, Lucile Polk 13 Bryn Mawr, Pennsylvania, USA Southampton Bryn Mawr, Pennsylvania, USA 4 --
Carter, William Thornton II 11 Bryn Mawr, Pennsylvania, USA Southampton Bryn Mawr, Pennsylvania, USA 4 --
Case, Howard Brown 49 Ascot, Berkshire, England Southampton Rochester, New York, USA -- --
Cassebeer, Eleanor Genevieve (født Fosdick) 36 New York, USA Cherbourg New York, USA 5 --
Cavendish, Tyrell William 36 London, England Southampton New York, USA -- 172MB
Cavendish, Julia Florence (født Siegel) 25 London, England Southampton New York, USA 6 --
og hushjelp, Ellen «Nellie» Barber 26 London, England Southampton New York, USA 6 --
Chaffee, Hubert Fuller 46 Amenia, New York, USA Southampton Amenia, New York, USA -- --
Chaffee, Carrie Constance (født Toogood) 47 Amenia, New York, USA Southampton Amenia, New York, USA 4 --
Chambers, Norman Campbell 27 New York, USA Southampton New York, USA 5 --
Chambers, Bertha (født Griggs) 32 New York, USA Southampton New York, USA 5 --
Cherry, Gladys 30 London, England Southampton Vancouver, Canada 6 --
Chevré, Paul Romaine Marie Léonce 45 Paris, Frankrike Cherbourg Ottawa, Canada 7 --
Chibnall, Edith Martha Bowerman (født Barber) 48 St. Leonards-on-Sea, Sussex, England Southampton New York, USA 6 --
Chisholm, Roderick Robert Crispin[9] 40 Belfast, Nord-Irland Belfast New York, USA -- --
Clark, Walter Miller 27 Los Angeles, USA Cherbourg Los Angeles, USA -- --
Clark, Virginia Estelle (født McDowell) 26 Los Angeles, USA Cherbourg Los Angeles, USA 4 --
Clifford, George Quincy 40 Stoughton, Massachusetts, USA Southampton Stoughton, Massachusetts -- --
Colley, Edward Pomeroy 37 Dublin, Irland Southampton Vancouver, British Columbia, Canada -- --
Compton, Mary Eliza (født Ingersoll) 64 Lakewood, New Jersey, USA Cherbourg Lakewood, New Jersey, USA 14 --
Compton, Sara Rebecca 39 Lakewood, New Jersey, USA Cherbourg Lakewood, New Jersey, USA 14 --
Compton, Alexander Taylor Jr. 37 Lakewood, New Jersey, USA Cherbourg Lakewood, New Jersey, USA -- --
Cornell, Malvina Helen (født Lamson) 55 New York, USA Southampton New York, USA 2 --
Crafton, John Bertram 59 Roachdale, Indiana, USA Southampton Roachdale, Indiana, USA -- --
Crosby, Kaptein Edward Gifford 70 Milwaukee, Wisconsin, USA Southampton Milwaukee, Wisconsin, USA -- 269MB
Crosby, Catherine Elizabeth (født Halstead) 64 Milwaukee, Wisconsin, USA Southampton Milwaukee, Wisconsin, USA 7 --
Crosby, Harriette Rebecca 39 Milwaukee, Wisconsin, USA Southampton Milwaukee, Wisconsin, USA 7 --
Cumings, John Bradley 39 New York, USA Cherbourg New York, USA -- --
Cumings, Florence Briggs (født Thayer) 35 New York, USA Cherbourg New York, USA 4 --
Daly, Peter Dennis 51 New York, USA Southampton New York, USA 5 --
Daniel, Robert Williams 27 Montreal, Canada Southampton Montreal, Canada 3 --
Davidson, Thornton 31 Montreal, Canada Southampton Montreal, Canada -- --
Davidson, Orian (født Hays) 27 Montreal, Canada Southampton Montreal, Canada 3 --
Dick, Albert Adrian 31 Calgary, Alberta, Canada Southampton Calgary, Alberta, Canada 3 --
Dick, Vera (født Gillespie) 17 Calgary, Alberta, Canada Southampton Calgary, Alberta, Canada 3 --
Dodge, Dr. Washington 52 San Francisco, USA Southampton San Francisco, USA 13 --
Dodge, Ruth (født Vidaver) 34 San Francisco, USA Southampton San Francisco, USA 5 --
Dodge, Washington, Jr. 4 San Francisco, USA Southampton San Francisco, USA 5 --
Douglas, Walter Donald 50 Minneapolis, Minnesota, USA Cherbourg Minneapolis, Minnesota, USA -- 62MB
Douglas, Mahala (født Dutton) 48 Minneapolis, Minnesota, USA Cherbourg Minneapolis, Minnesota, USA 2 --
og hushjelp, Berthe Leroy 27 Minneapolis, Minnesota, USA Cherbourg Minneapolis, Minnesota, USA 2 --
Douglas, Mary Hélène (født Baxter) 27 Montreal, Canada Cherbourg Montreal, Canada 6 --
Duff Gordon, Sir Cosmo Edmund 49 London, England Cherbourg New York, USA 1 --
Duff Gordon, Lucy Christiana, Lady (født Sutherland) 48 London, England Cherbourg New York, USA 1 --
og hushjelp, Laura Mabel Francatelli 31 London, England Cherbourg New York, USA 1 --
Dulles, William Crothers 39 Philadelphia, USA Cherbourg Philadelphia, USA -- 133MB
Earnshaw, Olive (født Potter) 23 Philadelphia, USA Cherbourg Philadelphia, USA 7 --
Eustis, Elizabeth Mussey 54 Brookline, Massachusetts, USA Cherbourg Brookline, Massachusetts, USA 4 --
Evans, Edith Corse 36 New York, USA Cherbourg New York, USA -- --
Flegenheim, Antoinette (født Liche) 48 New York, USA Cherbourg New York, USA 7 --
Flynn, John Irwin 36 Brooklyn, New York, USA Southampton Brooklyn, New York, USA 5 --
Foreman, Benjamin Laventall 30 New York, USA Southampton New York, USA -- --
Fortune, Mark 64 Winnipeg, Manitoba, Canada Southampton Winnipeg, Manitoba, Canada -- --
Fortune, Mary (født McDougald) 60 Winnipeg, Manitoba, Canada Southampton Winnipeg, Manitoba, Canada 10 --
Fortune, Ethel Flora 28 Winnipeg, Manitoba, Canada Southampton Winnipeg, Manitoba, Canada 10 --
Fortune, Alice Elizabeth 24 Winnipeg, Manitoba, Canada Southampton Winnipeg, Manitoba, Canada 10 --
Fortune, Mabel Helen 23 Winnipeg, Manitoba, Canada Southampton Winnipeg, Manitoba, Canada 10 --
Fortune, Charles Alexander 19 Winnipeg, Manitoba, Canada Southampton Winnipeg, Manitoba, Canada -- --
Franklin, Thomas Parnham 37 London, England Southampton New York, USA -- --
Frauenthal, Dr. Henry William 49 London, England Southampton New York, USA 5 --
Frauenthal, Clara (født Heinsheimer) 42 London, England Southampton New York, USA 5 --
Frauenthal, Isaac Gerald 43 London, England Southampton New York, USA 5 --
Frölicher, Maximilian Josef 60 Zürich, Sveits Cherbourg New York, USA 5 --
Frölicher, Margaretha Emerentia (født Stehli) 48 Zürich, Sveits Cherbourg New York, USA 5 --
Frölicher-Stehli, Hedwig Margaritha 22 Zürich, Sveits Cherbourg New York, USA 5 --
Futrelle, Jacques Heath 37 Scituate, Massachusetts, USA Southampton Scituate, Massachusetts, USA -- --
Futrelle, Lily May (født Peel) 35 Scituate, Massachusetts, USA Southampton Scituate, Massachusetts, USA D --
Gee, Arthur H. 47 St. Annes-on-Sea, England Southampton Mexico by, Mexico -- 275MB
Gibson, Pauline Caroline (født Boeson) 44 New York, USA Cherbourg New York, USA 7 --
Gibson, Dorothy Winifred 22 New York, USA Cherbourg New York, USA 7 --
Goldenberg, Samuel L. 47 Paris, Frankrike Cherbourg New York, USA 5 --
Goldenberg, Nella (født Wiggins) 40 Paris, Frankrike Cherbourg New York, USA 5 --
Goldschmidt, George B. 71 New York, USA Cherbourg New York, USA -- --
Gracie, Archibald IV 53 Washington, D.C., USA Southampton Washington, D.C., USA B --
Graham, George Edward 38 Winnipeg, Manitoba, Canada Southampton Winnipeg, Manitoba, Canada -- 147MB
Graham, Edith Ware (født Junkins) 59 Greenwich, Connecticut, USA Southampton Greenwich, Connecticut, USA 3 --
Graham, Margaret Edith 19 Greenwich, Connecticut, USA Southampton Greenwich, Connecticut, USA 3 --
og guvernante, Elizabeth Weed Shutes 40 Greenwich, Connecticut, USA Southampton Greenwich, Connecticut, USA 3 --
Greenfield, Blanche (født Strouse) 45 New York, USA Cherbourg New York, USA 7 --
Greenfield, William Bertram 23 New York, USA Cherbourg New York, USA 7 --
Guggenheim, Benjamin 46 Paris, Frankrike Cherbourg New York, USA -- --
og tjener, Victor Giglio 24 Paris, Frankrike Cherbourg New York, USA -- --
og sjåfør, René Pernot[8] 39 Paris, Frankrike Cherbourg New York, USA -- --
Harder, George Achilles 25 New York, USA Cherbourg New York, USA 5 --
Harder, Dorothy (født Annan) 21 New York, USA Cherbourg New York, USA 5 --
Harper, Mr. Henry Sleeper 48 New York, USA Cherbourg New York, USA 3 --
og tolk, Hammad Hassab 27 Kairo, Egypt Cherbourg New York, USA 3 --
Harper, Myna (født Haxtun) 49 New York, USA Cherbourg New York, USA 3 --
Harris, Henry Birkhardt 45 New York, USA Southampton New York, USA -- --
Harris, Irene (født Wallach) 35 New York, USA Southampton New York, USA D --
Hawksford, Walter James 45 Kingston, Surrey, England Southampton New York, USA 3 --
Hays, Charles Melville 55 Montreal, Canada Southampton Montreal, Canada -- 307M
Hays, Clara Jennings (født Grigg) 52 Montreal, Canada Southampton Montreal, Canada 3 --
og hushjelp, Mary Anne Perreault 33 Montreal, Canada Southampton Montreal, Canada 3 --
Hays, Margaret Bechstein 24 New York, USA Southampton New York, USA 7 --
Head, Christopher 42 Chelsea, London, England Southampton New York, USA -- --
Hilliard, Herbert Henry 44 Brighton, Massachusetts, USA Southampton Brighton, Massachusetts, USA -- --
Hipkins, William Edward 55 Birmingham, England Southampton New York, USA -- --
Hippach, Ida Sophia (født Fischer) 44 Chicago, Illinois, USA Cherbourg Chicago, Illinois, USA 4 -
Hippach, Jean Gertrude 17 Chicago, Illinois, USA Cherbourg Chicago, Illinois, USA 4 -
Hogeboom, Anna Louisa (født Andrews) 51 Hudson, New York, USA Cherbourg Hudson, New York, USA 10 --
Holverson, Alexander Oskar 42 New York, USA Southampton New York, USA -- 38MB
Holverson, Mary Aline (født Towner) 35 New York, USA Southampton New York, USA 8 --
Homer, Harry (alias E. Haven) 40 Indianapolis, Indiana, USA Southampton Indianapolis, Indiana, USA 15 --
Hoyt, Frederick Maxfield 38 New York, USA Southampton Stamford, Connecticut, USA D --
Hoyt, Jane Anne (født Forby) 31 New York, USA Southampton Stamford, Connecticut, USA D --
Hoyt, William Fisher 42 New York, USA Cherbourg New York, USA 14 --[12]
Isham, Ann Elizabeth 50 Chicago, Illinois, USA Cherbourg Chicago, Illinois, USA -- --
Ismay, Mr. Joseph Bruce 49 Liverpool, England Southampton New York, USA C --
og tjener, John Richard Fry 39 Liverpool, England Southampton New York, USA -- --
og sekretær, William Henry Harrison 45 Wallasey, Merseyside, England Southampton New York, USA -- 110MB
Jones, Charles Cresson 46 Bennington, Vermont, USA Southampton Bennington, Vermont, USA -- 80MB
Julian, Henry Forbes 50 Torquay, England Southampton San Francisco, California, USA -- --
Kent, Edward Austin 58 Buffalo, New York, USA Cherbourg Buffalo, New York, USA -- 258MB
Kenyon, Frederick R. 41 Pittsburgh, Pennsylvania, USA Southampton Pittsburgh, Pennsylvania, USA -- --
Kenyon, Marion (født Stauffer)[13] 31 Pittsburgh, Pennsylvania, USA Southampton Pittsburgh, Pennsylvania, USA 8 --
Kimball, Edwin Nelson Jr. 42 Boston, Massachusetts, USA Southampton Boston, Massachusetts, USA 5 --
Kimball, Gertrude (født Parsons) 45 Boston, Massachusetts, USA Southampton Boston, Massachusetts, USA 5 --
Klaber, Herman -- Portland, Oregon, USA Southampton Portland, Oregon, USA -- --
Lambert-Williams, Fletcher Fellows -- London, England Southampton Newark, New Jersey, USA -- --
Leader, Dr. Alice (født Farnham) 49 New York, USA Southampton New York, USA 8 --
Leslie, Lucy Noël Martha, grevinne av Rothes (født Dyer-Edwardes) 27 Vancouver, Canada Southampton Vancouver, Canada 8 --
og hushjelp, Roberta Elizabeth Mary «Cissy» Maioni 20 Vancouver, Canada Southampton Vancouver, Canada 8 --
Lewy, Ervin G. 31 Chicago, Illinois, USA Cherbourg Chicago, Illinois, USA -- --
Lindeberg-Lind, Erik Gustav (alias Edward Lingrey) 42 Jordanstorp, Sörmland, Sverige Southampton New York, USA -- --
Lindström, Mrs. Sigrid (født Posse) 55 Stockholm, Sverige Cherbourg New York, USA 6 --
Lines, Elizabeth Lindsey (født James) 50 Paris, Frankrike Cherbourg Hanover, New Hampshire, USA 9 --
Lines, Mary Conover 16 Paris, Frankrike Cherbourg Hanover, New Hampshire, USA 9 --
Long, Milton Clyde 29 Springfield, Massachusetts, USA Southampton Springfield, Massachusetts, USA -- 126MB
Longley, Gretchen Fiske 21 Hudson, New York, USA Cherbourg Hudson, New York, USA 10 --
Loring, Joseph Holland 30 London, England Southampton New York, USA -- --
Madill, Georgette Alexandra 16 St. Louis, Missouri, USA Southampton St. Louis, Missouri, USA 2 --
Maguire, John Edward 30 Brockton, Massachusetts, USA Southampton Brockton, Massachusetts, USA -- --
Maréchal, Pierre, Sr. 28 Paris, Frankrike Cherbourg New York, USA 7 --
Marvin, Daniel Warner 18 New York, USA Southampton New York, USA -- --
Marvin, Mary Graham Carmichael (født Farquarson)[14] 18 New York, USA Southampton New York, USA 10 --
Mayné, Bertha Antonine 24 Brussel, Belgia Cherbourg Montreal, Canada 6 --
McCaffry, Thomas Francis 46 Vancouver, Canada Southampton Vancouver, Canada -- 292MB
McCarthy, Timothy J. 54 Dorchester, Massachusetts, USA Southampton Dorchester, Massachusetts, USA -- 175MB
McGough, James Robert 35 Philadelphia, USA Southampton Philadelphia, USA 7 --
Meyer, Edgar Joseph 28 New York, USA Cherbourg New York, USA -- --
Meyer, Leila (født Saks) 25 New York, USA Cherbourg New York, USA 6 --
Millet, Mr. Francis Davis 65 East Bridgewater, Massachusetts, USA Cherbourg East Bridgewater, Massachusetts, USA -- 249MB
Minahan, Dr. William Edward 44 Fond du Lac, Wisconsin, USA Southampton Fond du Lac, Wisconsin, USA -- 230MB
Minahan, Lillian E. (født Thorpe) 37 Fond du Lac, Wisconsin, USA Southampton Fond du Lac, Wisconsin, USA 14 --
Minahan, Daisy E. 33 Fond du Lac, Wisconsin, USA Southampton Fond du Lac, Wisconsin, USA 14 --
Mock, Philipp Edmund 30 New York, USA Cherbourg New York, USA 11 --
Molson, Harry Markland 55 Montreal, Canada Southampton Montreal, Canada -- --
Moore, Clarence Bloomfield 47 Washington, D.C., USA Southampton Washington, D.C., USA -- --
og tjener, Charles Henry Harrington 37 Washington, D.C., USA Southampton Washington, D.C., USA -- --
Natsch, Charles 36 Brooklyn, New York, USA Cherbourg Brooklyn, New York, USA -- --
Newell, Arthur Webster 58 Lexington, Massachusetts, USA Cherbourg Lexington, Massachusetts, USA -- 122MB
Newell, Madeleine 31 Lexington, Massachusetts, USA Cherbourg Lexington, Massachusetts, USA 6 --
Newell, Miss Marjorie Anne 23 Lexington, Massachusetts, USA Cherbourg Lexington, Massachusetts, USA 6 --
Newsom, Helen Monypeny 19 New York, USA Southampton New York, USA 5 --
Nicholson, Arthur Ernest 64 Shanklin, Isle of Wight, England Southampton New York, USA -- 263MB
Nourney, Alfred 20 Köln, Tyskland Cherbourg New York, USA 7 --
Omont, Alfred Fernand 29 Le Havre, Frankrike Cherbourg New York, USA 7 --
Ostby, Engelhart Cornelius 64 Providence, Rhode Island, USA Southampton Providence, Rhode Island, USA -- 234MB
Ostby, Helene Ragnhild 22 Providence, Rhode Island, USA Southampton Providence, Rhode Island, USA 5 --
Ovies y Rodriguez, Mr. Servando José Florentino 36 Havanna, Cuba Cherbourg Havanna, Cuba -- 189MB
Parr, William Henry Marsh[9] 29 Belfast, Nord-Irland Belfast New York, USA -- --
Partner, Austin 40 Tolworth, London, England Southampton Toronto, Ontario, Canada -- 166MB
Payne, Vivian Ponsonby 22 Montreal, Canada Southampton Montreal, Canada -- --
Pears, Thomas Clinton 29 Isleworth, England Southampton New York, USA -- --
Pears, Edith (født Wearne) 22 Isleworth, England Southampton New York, USA 8 --
Peñasco y Castellana, Victor 24 Madrid, Spania Cherbourg New York, USA -- --
Peñasco y Castellana, Maria Josefa (født Perez de Soto y Vallejo) 22 Madrid, Spania Cherbourg New York, USA 8 --
og hushjelp, Doña Fermina Oliva y Ocana 39 Madrid, Spania Cherbourg New York, USA 8 --
Peuchen, Major Arthur Godfrey 52 Toronto, Ontario, Canada Southampton Toronto, Ontario, Canada 6 --
Porter, Walter Chamberlain 46 Worcester, Massachusetts, USA Southampton Worcester, Massachusetts, USA -- 207MB
Potter, Lily Alexenia (født Wilson) 56 Philadelphia, USA Cherbourg Philadelphia, USA 7 --
Reuchlin, The Honourable Mr. Johan George 38 Rotterdam, Nederland Cherbourg New York, USA -- --
Rheims, George Alexander Lucien 36 Paris, Frankrike Southampton New York, USA A --
Robert, Elisabeth Walton (født McMillan) 43 St. Louis, Missouri, USA Southampton St. Louis, Missouri, USA 2 --
og hushjelp, Emilie Kreuchen 29 St. Louis, Missouri, USA Southampton St. Louis, Missouri, USA 2 --
Roebling, Washington Augustus II 31 Trenton, New Jersey, USA Southampton Trenton, New Jersey, USA -- --
Romaine, Charles Hallance (alias C. Rolmane) 45 New York, USA Southampton New York, USA 9 --
Rood, Mr. Hugh Roscoe 38 Seattle, Washington, USA Southampton Seattle, Washington, USA -- --
Rosenbaum, Edith Louise 34 Paris, Frankrike Cherbourg Cincinnati, Ohio, USA 11 --
Rosenshine, George (alias George Thorne) 46 New York, USA Cherbourg New York, USA -- 16MB
Ross, John Hugo 36 Winnipeg, Manitoba, Canada Southampton Winnipeg, Manitoba, Canada -- --
Rothschild, Martin 46 New York, USA Cherbourg New York, USA -- --
Rothschild, Elizabeth Jane Anne (født Barrett) 54 New York, USA Cherbourg New York, USA 6 --
Rowe, Alfred G. 59 Liverpool, England Southampton New York, USA -- 109MB
Ryerson, Arthur Larned 61 Cooperstown, New York, USA Cherbourg Cooperstown, New York, USA -- --
Ryerson, Emily Maria (født Borie) 48 Cooperstown, New York, USA Cherbourg Cooperstown, New York, USA 4 --
og hushjelp, Victorine Chaudanson 36 Cooperstown, New York, USA Cherbourg Cooperstown, New York, USA 4 --
Ryerson, Susan Parker «Suzette» 21 Cooperstown, New York, USA Cherbourg Cooperstown, New York, USA 4 --
Ryerson, Emily Borie 18 Cooperstown, New York, USA Cherbourg Cooperstown, New York, USA 4 --
Ryerson, John Borie «Jack» 13 Cooperstown, New York, USA Cherbourg Cooperstown, New York, USA 4 --
og guvernante, Grace Scott Bowen 45 Cooperstown, New York, USA Cherbourg Cooperstown, New York, USA 4 --
Saalfeld, Adolphe 47 Manchester, England Southampton New York, USA 3 --
Salomon, Abraham Lincoln 43 New York, USA Cherbourg New York, USA 1 --
Schabert, Emma (født Mock) 35 Hamburg, Tyskland Cherbourg New York, USA 11 --
Seward, Mr. Frederic Kimber 34 New York, USA Southampton New York, USA 7 --
Silverthorne, Spencer Victor 35 St. Louis, Missouri, USA Southampton St. Louis, Missouri, USA 5 --
Silvey, William Baird 50 Duluth, Minnesota, USA Cherbourg Duluth, Minnesota, USA -- --
Silvey, Alice (født Munger) 39 Duluth, Minnesota, USA Cherbourg Duluth, Minnesota, USA 11 --
Simonius-Blumer, Colonel Alfons 56 Basel, Sveits Southampton New York, USA 3 --
Sloper, William Thompson 28 New Britain, Connecticut, USA Southampton New Britain, Connecticut, USA 7 --
Smart, John Montgomery 56 Kildale, Yorkshire, England Southampton New York, USA -- --
Smith, James Clinch 56 Paris, Frankrike Cherbourg Long Island, New York, USA -- --
Smith, Lucien Philip 24 Huntingdon, Vest-Virginia, USA Cherbourg Huntington, Vest-Virginia, USA -- --
Smith, Mary Eloise (født Hughes)[15] 18 Huntington, Vest-Virginia, USA Cherbourg Huntington, Vest-Virginia, USA 6 --
Smith, Richard William -- Streatham, London, England Southampton New York, USA -- --
Snyder, John Pillsbury 24 Minneapolis, Minnesota, USA Southampton Minneapolis, Minnesota, USA 7 --
Snyder, Nellie (født Stevenson) 23 Minneapolis, Minnesota, USA Southampton Minneapolis, Minnesota, USA 7 --
Spedden, Frederic Oakley 45 Tuxedo Park, New York, USA Cherbourg Tuxedo Park, New York, USA 3 --
Spedden, Margaretta Corning (født Stone) 39 Tuxedo Park, New York, USA Cherbourg Tuxedo Park, New York, USA 3 --
og hushjelp, Helen Alice Wilson 31 Tuxedo Park, New York, USA Cherbourg Tuxedo Park, New York, USA 3 --
Spedden, Master Robert Douglas 6 Tuxedo Park, New York, USA Cherbourg Tuxedo Park, New York, USA 3 --
og sykepleier, Elizabeth Margaret Burns 41 Tuxedo Park, New York, USA Cherbourg Tuxedo Park, New York, USA 3 --
Spencer, William Augustus 57 New York, USA Cherbourg New York, USA -- --
Spencer, Marie Eugenie 45 New York, USA Cherbourg New York, USA 6 --
og hushjelp, Eugenie Elise Lurette 59 New York, USA Cherbourg New York, USA 6 --
Stähelin-Maeglin, Dr. Max 32 Basel, Sveits Southampton New York, USA 3 --
Stead, William Thomas 62 London, England Southampton New York, USA -- --
Stengel, Charles Emil Henry 54 Newark, New Jersey, USA Cherbourg Newark, New Jersey, USA 1 --
Stengel, Annie May (født Morris) 44 Newark, New Jersey, USA Cherbourg Newark, New Jersey, USA 5 --
Stephenson, Martha (født Eustis) 52 Paris, Frankrike Cherbourg Haverford, Pennsylvania, USA 4 --
Stewart, Albert A. 54 Cincinnati, Ohio, USA Cherbourg Gallipolis, Ohio, USA -- --
Stone, Martha Evelyn (født Stevens) 62 New York, USA Southampton New York, USA 6 --
og hushjelp, Amelia Icard 38 New York, USA Southampton New York, USA 6 --
Straus, Isidor 67 New York, USA Southampton New York, USA -- 96MB
og tjener, John Farthing 57 New York, USA Southampton New York, USA -- --
Straus, Rosalie Ida (født Blun) 63 New York, USA Southampton New York, USA -- --
og hushjelp, Ellen Bird 31 New York, USA Southampton New York, USA 8 --
Sutton, Frederick 61 Haddonfield, New Jersey, USA Southampton Haddonfield, New Jersey, USA -- 46MB
Swift, Mrs. Margaret Welles (født Barron) 46 New York, USA Southampton New York, USA 8 --
Taussig, Emil 52 New York, USA Southampton New York, USA -- --
Taussig, Tillie (født Mandelbaum) 39 New York, USA Southampton New York, USA 8 --
Taussig, Ruth 18 New York, USA Southampton New York, USA 8 --
Taylor, Elmer Zebley 48 London, England Southampton East Orange, New Jersey, USA 5 --
Taylor, Juliet Cummins (født Wright) 48 London, England Southampton East Orange, New Jersey, USA 5 --
Thayer, John Borland II 49 Haverford, Pennsylvania, USA Cherbourg Haverford, Pennsylvania, USA -- --
Thayer, Marian Longsteth (født Morris) 39 Haverford, Pennsylvania, USA Cherbourg Haverford, Pennsylvania, USA 4 --
og hushjelp, Margaret Fleming 42 Haverford, Pennsylvania, USA Cherbourg Haverford, Pennsylvania, USA 4 --
Thayer, John Borland «Jack» III 17 Haverford, Pennsylvania, USA Cherbourg Haverford, Pennsylvania, USA B --
Thorne, Gertrude Maybelle 18 New York, USA Cherbourg New York, USA D --
Tucker, Gilbert Milligan, Jr. 31 Albany, New York, USA Cherbourg Albany, New York, USA 7 --
Uruchurtu, Don Manuel E. 40 Mexico by, Mexico Cherbourg Mexico by, Mexico -- --
Van der Hoef, Wyckoff 61 Brooklyn, New York, USA Belfast Brooklyn, New York, USA -- 245MB
Walker, William Anderson 48 East Orange, New Jersey, USA Southampton East Orange, New Jersey, USA -- --
Warren, Frank Manley 63 Portland, Oregon, USA Cherbourg Portland, Oregon, USA -- --
Warren, Anna Sophia (født Atkinson) 60 Portland, Oregon, USA Cherbourg Portland, Oregon, USA 5 --
Weir, Colonel John 59 New York, USA Southampton New York, USA -- --
White, Percival Wayland 54 Brunswick, Maine, USA Southampton Brunswick, Maine, USA -- --
White, Richard Frasar 21 Brunswick, Maine, USA Southampton Brunswick, Maine, USA -- 169MB
White, Ella (født Holmes) 55 New York, USA Cherbourg New York, USA 8 --
og hushjelp, Amelia Mayo «Nellie» Bessette 39 New York, USA Cherbourg New York, USA 8 --
og tjener, Sante Righini 22 New York, USA Cherbourg New York, USA -- 232MB
Wick, George Dennick 58 Youngstown, Ohio, USA Southampton Youngstown, Ohio, USA -- --
Wick, Mary (født Hitchcock) 45 Youngstown, Ohio, USA Southampton Youngstown, Ohio, USA 8 --
Wick, Mary Natalie 31 Youngstown, Ohio, USA Southampton Youngstown, Ohio, USA 8 --
Widener, Mr. George Dunton 50 Philadelphia, USA Southampton Philadelphia, USA -- --
og tjener, Edwin Herbert Keeping 33 Philadelphia, USA Southampton Philadelphia, USA -- 45MB
Widener, Eleanor (født Elkins) 50 Philadelphia, USA Southampton Philadelphia, USA 4 --
og hushjelp, Amalie Henriette «Emily» Gieger 35 Philadelphia, USA Southampton Philadelphia, USA 4 --
Widener, Mr. Harry Elkins 27 Philadelphia, USA Southampton Philadelphia, USA -- --
Willard, Constance 21 Duluth, Minnesota, USA Southampton Duluth, Minnesota, USA 8 --
Williams, Charles Duane 51 Geneve, Sveits Cherbourg Radnor, Pennsylvania, USA -- --
Williams, Mr. Richard Norris II 21 Geneve, Sveits Cherbourg Radnor, Pennsylvania, USA A --
Williams, Leslie 28 Tonypandy, Glamorgan, Wales Southampton New York, USA -- 14MB
Woolner, Hugh 45 London, England Southampton New York, USA D --
Wright, George 62 Halifax, Nova Scotia, Canada Southampton Halifax, Nova Scotia, Canada -- --
Young, Marie Grice 36 New York, USA Cherbourg New York, USA 8 --

Andre klasse[rediger | rediger kilde]

Navn Alder Hjemsted Gikk ombord Bestemmelsessted Livbåt Lik nr.
Abelson, Samson 30 Paris, Frankrike Cherbourg New York, USA -- --
Abelson, Hannah 28 Paris, Frankrike Cherbourg New York, USA 10 --
Andrew, Edgar Samuel 17 San Ambrosio, Córdoba, Argentina Southampton Trenton, New Jersey, USA -- --
Andrew, Frank Thomas 30 Redruth, Cornwall, England Southampton Houghton, Michigan, USA -- --
Angle, William A. 32 Warwick, Warwickshire, England Southampton New York, USA -- --
Angle, Florence Agnes «Mary» (født Hughes) 36 Warwick, Warwickshire, England Southampton New York, USA 11 --
Ashby, John 57 West Hoboken, New Jersey, USA Southampton West Hoboken, New Jersey, USA -- --
Bailey, Percy Andrew 18 Penzance, Cornwall, England Southampton Akron, Ohio, USA -- --
Bainbrigge, Charles Robert 23 Guernsey, Kanaløyene, England Southampton New York, USA -- --
Ball, Ada E. (født Hall) 36 Bristol, England Southampton Jacksonville, Florida, USA 10 --
Banfield, Frederick James 28 Plymouth, England Southampton Houghton, Michigan, USA -- --
Bateman, Father Robert James 51 Jacksonville, Florida, USA Southampton Jacksonville, Florida, USA -- 174MB
Beane, Edward 32 New York, USA Southampton New York, USA 13 --
Beane. Ethel (født Clarke) 19 Norwich, England Southampton New York, USA 13 --
Beauchamp, Henry James 28 London, England Southampton New York, USA -- --
Becker, Nellie E. (født Baumgardner) 35 Guntur, India Southampton Benton Harbor, Michigan, USA 11 --
Becker, Ruth Elizabeth 12 Guntur, India Southampton Benton Harbor, Michigan, USA 13 --
Becker, Marion Louise 4 Guntur, India Southampton Benton Harbor, Michigan, USA 11 --
Becker, Richard F. 1 Guntur, India Southampton Benton Harbor, Michigan, USA 11 --
Beesley, Lawrence 34 London, England Southampton Toronto, Ontario, Canada 13 --
Bentham, Lillian W. 19 Rochester, New York, USA Southampton Rochester, New York, USA 12 --
Berriman, William John 23 St. Ives, Cornwall, England Southampton Calumet, Michigan, USA -- --
Botsford, William Hull 25 Orange, New Jersey, USA Southampton Orange, New Jersey, USA -- --
Bowenur, Solomon 42 London, England Southampton New York, USA -- --
Bracken, James H. 29 Lake Arthur, New Mexico, USA Southampton Lake Arthur, New Mexico, USA -- --
Brailey, W. Theodore Ronald[9] 24 London, England Southampton New York, USA -- --
Bricoux, Roger Marie[9] 20 Monte Carlo, Monaco Southampton New York, USA -- --
Brito, José Joaquim 32 Portugal Southampton São Paulo, Brasil -- --
Brown, Thomas William Solomon 60 Cape Town, Sør-Afrika Southampton Seattle, Washington, USA -- --
Brown, Elizabeth Cathrine (født Ford) 40 Cape Town, Sør-Afrika Southampton Seattle, Washington, USA 14 --
Brown, Edith Eileen 15 Cape Town, Sør-Afrika Southampton Seattle, Washington, USA 14 --
Bryhl, Kurt Arnold Gottfrid 25 Skara, Västergötland, Sverige Southampton Rockford, Illinois, USA -- --
Bryhl, Dagmar Jenny Ingeborg 20 Skara, Västergötland, Sverige Southampton Rockford, Illinois, USA 12 --
Buss, Kate 36 Sittingbourne, Kent, England Southampton San Francisco, California, USA 9 --
Butler, Reginald Fenton 25 Southsea, Hampshire, England Southampton New York, USA -- 97MB
Byles, Reverend Thomas Roussel Davids 42 London, England Southampton Jacksonville, Florida, USA -- --
Caldwell, Mr. Albert Francis 26 Bangkok, Siam Southampton Roseville, Illinois, USA 11 --
Caldwell, Mrs. Sylvia Mae (født Harbaugh) 28 Bangkok, Siam Southampton Roseville, Illinois, USA 11 --
Caldwell, Master Alden Gates 10m Bangkok, Siam Southampton Roseville, Illinois, USA 11 --
Cameron, Miss Clear Annie 35 London, England Southampton Mamaronek, New York, USA 14 --
Campbell, Mr. William Henry[9] 21 Belfast, Nord-Irland Belfast New York, USA -- --
Carbines, Mr. William 19 St. Ives, Cornwall, England Southampton Houghton, Michigan, USA -- 18MB
Carter, Father Ernest Courtenay 54 London, England Southampton New York, USA -- --
Carter, Mrs. Lilian (født Hughes) 45 London, England Southampton New York, USA -- --
Chapman, Mr. Charles Henry 52 Bronx, New York, USA Southampton Bronx, New York, USA -- 130MB
Chapman, Mr. John Henry 36 Liskeard, Cornwall, England Southampton Spokane, Washington, USA -- 17MB
Chapman, Mrs. Sara Elizabeth (født Lawry) 28 Liskeard, Cornwall, England Southampton Spokane, Washington, USA -- --
Christy, Mrs. Alice Frankrikes 45 London, England Southampton Montreal, Canada 12 --
Christy, Miss Rachel Julie Cohen 25 London, England Southampton Montreal, Canada 12 --
Clarke, Mr. Charles Valentine 29 Netley Abbey, Hampshire, England Southampton San Francisco, USA -- --
Clarke, Mrs. Ada Maria 28 Netley Abbey, Hampshire, England Southampton San Francisco, USA 14 --
Clarke, Mr. John Frederick Preston[9] 30 Liverpool, England Southampton New York, USA -- 202MB
Coleridge, Mr. Reginald Charles 29 London, England Southampton Detroit, USA -- --
Collander, Mr. Erik Gustaf 27 Helsingfors, Finland Southampton Ashtabula, Ohio, USA -- --
Collett, Mr. Sidney Clarence Stuart 25 London, England Southampton Port Byron, New York, USA 9 --
Collyer, Mr. Harvey 31 Bishopstoke, Hampshire, England Southampton Payette, Idaho, USA -- --
Collyer, Mrs. Charlotte Annie (født Tate) 31 Bishopstoke, Hampshire, England Southampton Payette, Idaho, USA 8 --
Collyer, Miss Marjorie Charlotte «Lottie» 8 Bishopstoke, Hampshire, England Southampton Payette, Idaho, USA 8 --
Cook, Mrs. Selena (født Rogers) 22 Oxford, England Southampton New York, USA 14 --
Corbett, Mrs. Irene (født Colvin) 30 Provo, Utah, USA Southampton Provo, Utah, USA -- --
Corey, Mrs. Mary Phyllis Elizabeth (født Miller) 30 Pittsburgh, Pennsylvania, USA Southampton Pittsburgh, Pennsylvania, USA -- --
Cotterill, Mr. Henry «Harry» 20 Penzance, Cornwall, England Southampton Akron, Ohio, USA -- --
Cunningham, Mr. Alfred Fleming[9] 21 Belfast, Nord-Irland Belfast New York, USA -- --
Davies, Mr. Charles Henry 21 Lyndhurst, Hampshire, England Southampton Eden, Manitoba, Canada -- --
Davies, Mrs. Elizabeth Agnes Mary (født White) 48 St. Ives, Cornwall, England Southampton Houghton, Michigan, USA 14 --
Davies, Master John Morgan Jr. 8 St. Ives, Cornwall, England Southampton Houghton, Michigan, USA 14 --
Davis, Miss Mary 28 London, England Southampton Tottenville, New York, USA 13 --
del Carlo, Mr. Sebastiano 29 Montecarlo, Italia Cherbourg California, USA -- 295MB
del Carlo, Mrs. Argene (født Genovesi)[16] 24 Montecarlo, Italia Cherbourg California, USA 11 --
Denbuoy, Mr. Albert «Herbert» 25 Guernsey, Kanaløyene, England Southampton Elizabeth, New Jersey, USA -- --
Dibden, Mr. William 18 Lyndhurst, Hampshire, England Southampton Eden, Manitoba, Canada -- --
Doling, Mrs. Ada Julia (født Bone) 34 Southampton, England Southampton New York, USA -- --
Doling, Miss Elsie 19 Southampton, England Southampton New York, USA -- --
Douton, Mr. William Joseph 55 Rochester, New York, USA Southampton Rochester, New York, USA -- --
Drew, Mr. James Vivian 42 Greenport, New York, USA Southampton Greenport, New York, USA -- --
Drew, Mrs. Lulu Thorne (født Christian) 34 Greenport, New York, USA Southampton Greenport, New York, USA 10 --
Drew, Master Marshall Brines 8 Greenport, New York, USA Southampton Greenport, New York, USA 10 --
Duran y More, Miss Florentina 30 Barcelona, Spania Cherbourg Havanna, Cuba 12 --
Duran y More, Miss Asuncion 27 Barcelona, Spania Cherbourg Havanna, Cuba 12 --
Eitemiller, Mr. George Floyd 23 London, England Southampton Detroit, USA -- --
Enander, Mr. Ingvar 21 Göteborg, Sverige Southampton Rockford, Illinois, USA -- --
Fahlstrøm, Mr. Arne Joma 18 Oslo, Norge Southampton Bayonne, New Jersey, USA -- --
Faunthorpe, Mr. Harry Bartram 40 Liverpool, England Southampton Philadelphia, USA -- 286MB
Fillbrook, Mr. Joseph Charles 18 Truro, Cornwall, England Southampton Houghton, Michigan, USA -- --
Fox, Mr. Stanley Hubert 38 Rochester, New York, USA Southampton Rochester, New York, USA -- 236MB
Frost, Mr. Anthony Wood «Archie»[9] 37 Belfast, Nord-Irland Belfast New York, USA -- --
Funk, Miss Annie Clemmer 38 Janjgir-Champa, India Southampton Bally, Pennsylvania, USA -- --
Fynney, Mr. Joseph J. 35 Liverpool, England Southampton Montreal, Canada -- 322M
Gale, Mr. Harry 38 Harrowbarrow, Cornwall, England Southampton Clear Creek, Colorado, USA -- --
Gale, Mr. Shadrach 33 Harrowbarrow, Cornwall, England Southampton Clear Creek, Colorado, USA -- --
Garside, Miss Ethel 34 Liverpool, Merseyside, England Southampton Brooklyn, New York, USA 12 --
Gaskell, Mr. Alfred 16 Liverpool, England Southampton Montreal, Quebec, Canada -- --
Gavey, Mr. Laurence 26 Guernsey, Kanaløyene, England Southampton Elizabeth, New Jersey, USA -- --
Gilbert, Mr. William 47 Carleens, Cornwall, England Southampton Butte, Montana, USA -- --
Giles, Mr. Edgar 21 Porthleven, Cornwall, England Southampton Camden, New Jersey, USA -- --
Giles, Mr. Frederick Edward 20 Porthleven, Cornwall, England Southampton Camden, New Jersey, USA -- --
Giles, Mr. Ralph 25 London, England Southampton New York, USA -- 297MB
Gill, Mr. John William 24 Clevedon, England Southampton New York, USA -- 155MB
Gillespie, Mr. William Henry 34 Abbeyleix, Laois, Irland Southampton Vancouver, Canada -- --
Givard, Mr. Hans Kristensen 30 Kølsen, Vorde Sogn, Danmark Southampton San Francisco, USA -- 305MB
Greenberg, Mr. Samuel 52 Bronx, New York, USA Southampton Bronx, New York, USA -- 19MB
Hale, Mr. Reginald 30 Auburn, New York, USA Southampton Auburn, New York, USA -- 75MB
Hämäläinen, Mrs. Anna (Anna Hamlin) 23 Detroit, USA Southampton Detroit, USA 4 --
Hämäläinen, Master Viljo Unto Johannes (William Hamlin) 8m Detroit, USA Southampton Detroit, USA 4 --
Harbeck, Mr. William H. 44 Toledo, Ohio, USA Southampton Montreal, Canada -- 35MB
Harper, The Reverend John 39 London, England Southampton Chicago, USA -- --
Harper, Miss Annie Jessie «Nina» 6 London, England Southampton Chicago, USA 11 --
Harris, Mr. George' 62 London, England Southampton New York, USA 15 --
Harris, Mr. Walter 30 London, England Southampton New York, USA -- --
Hart, Mr. Benjamin 47 Ilford, Essex, England Southampton Winnipeg, Canada -- --
Hart, Mrs. Esther Ada (født Bloomfield) 48 Ilford, Essex, England Southampton Winnipeg, Canada 14 --
Hart, Miss Eva Miriam 7 Ilford, Essex, England Southampton Winnipeg, Canada 14 --
Hartley, Mr. Wallace Henry[9] 33 Dewsbury, Yorkshire, England Southampton New York, USA -- 224MB
Herman, Mr. Samuel 49 Yeovil, Somerset, England Southampton Bernardsville, New Jersey, USA -- --
Herman, Mrs. Jane (født Laver) 48 Yeovil, Somerset, England Southampton Bernardsville, New Jersey, USA 9 --
Herman, Miss Alice 24 Yeovil, Somerset, England Southampton Bernardsville, New Jersey, USA 9 --
Herman, Miss Kate 24 Yeovil, Somerset, England Southampton Bernardsville, New Jersey, USA 9 --
Hewlett, Mrs. Mary Dunbar (født Kingcome) 56 Lucknow, India Southampton Rapid City, Sør-Dakota, USA 13 --
Hickman, Mr. Lewis 30 Fritham, Hampshire, England Southampton The Pas, Manitoba, Canada -- 256MB
Hickman, Mr. Leonard Mark 24 Fritham, Hampshire, England Southampton Eden, Manitoba, Canada -- --
Hickman, Mr. Stanley George 20 Fritham, Hampshire, England Southampton The Pas, Manitoba, Canada -- --
Hiltunen, Miss Marta 18 Utra, Finland Southampton Detroit, USA -- --
Hocking, Mrs. Elizabeth «Eliza» (født Neads) 54 Penzance, Cornwall, England Southampton Akron, Ohio, USA 4 --
Hocking, Mr. Richard George 23 Akron, Ohio, USA Southampton Akron, Ohio, USA -- --
Hocking, Miss Ellen «Nellie» 20 Penzance, Cornwall, England Southampton Akron, Ohio, USA 4 --
Hocking, Mr. Samuel James Metcalfe 36 Devonport, England Southampton Middletown, Connecticut, USA -- --
Hodges, Mr. Henry Price 50 Southampton, England Southampton Boston, USA -- 149MB
Hold, Mr. Stephen 44 Porthoustock, Cornwall, England Southampton Sacramento, California, USA -- --
Hold, Mrs. Annie Margaret (født Hill) 29 Porthoustock, Cornwall, England Southampton Sacramento, California, USA 10 --
Hood, Mr. Ambrose Jr. 21 Fritham, New Forest, England Southampton Manitoba, Canada -- --
Hosono, Mr. Masabumi 41 Tokyo, Japan Southampton Tokyo, Japan 10 --
Howard, Mr. Benjamin 63 Swindon, England Southampton Idaho, USA -- --
Howard, Mrs. Ellen Truelove (født Arman) 60 Swindon, England Southampton Idaho, USA -- --
Hume, Mr. John Law «Jock»[9] 28 Dumfries, Skottland Southampton New York, USA -- 193MB
Hunt, Mr. George Henry 33 Philadelphia, USA Southampton Philadelphia, USA -- --
Ilett, Miss Bertha 17 Jersey, Kanaløyene, England Southampton Atlanta, USA -- --
Jacobsohn, Mr. Sidney Samuel 40 London, England Southampton Montreal, Canada -- --
Jacobsohn, Mrs. Amy Frankrikes Christy (født Cohen) 24 London, England Southampton Montreal, Canada 12 --
Jarvis, Mr. Denzil John 47 Leicester, England Southampton New York, USA -- --
Jefferys, Mr. Clifford Thomas 24 Guernsey, Kanaløyene, England Southampton Elizabeth, New Jersey, USA -- --
Jefferys, Mr. Ernest Wilifred 22 Guernsey, Kanaløyene, England Southampton Elizabeth, New Jersey, USA -- --
Jenkin, Mr. Stephen Curnow 32 St. Ives, Cornwall, England Southampton Houghton, Michigan, USA -- --
Jerwan, Mrs. Marie Marthe (født Thuillard) 23 New York, USA Southampton New York, USA 11 --
Kantor, Mr. Sinai 34 Vitebsk, Russland Southampton Bronx, New York, USA -- 283MB
Kantor, Mrs. Miriam (født Sternin) 24 Vitebsk, Russland Southampton Bronx, New York, USA 12 --
Karnes, Mrs. Claire (født Bennett) 28 Pittsburgh, Pennsylvania, USA Southampton Pittsburgh, Pennsylvania, USA -- --
Keane, Mr. Daniel 35 Limerick, Irland Queenstown St. Louis, Missouri, USA -- --
Keane, Miss Nora Agnes 46 Castleconnell, Limerick, Irland Queenstown Harrisburg, Pennsylvania, USA 10 --
Kelly, Miss Florence «Fannie» 45 London, England Southampton New York, USA 9 --
Kirkland, Father Charles Leonard 52 Glasgow, Skottland Queenstown Tuxford, Saskatchewan, Canada -- --
Knight, Mr. Robert J.[9] 39 Belfast, Nord-Irland Belfast New York, USA -- --
Krins, Mr. Georges Alexandré[9] 23 London, England Southampton New York, USA -- --
Kvillner, Mr. Johan Henrik Johannesson 31 Trollhättan, Sverige Southampton Arlington, Virginia, USA -- 165MB
Lahtinen, Reverend William 35 Minneapolis, Minnesota, USA Southampton Minneapolis, Minnesota, USA -- --
Lahtinen, Mrs. Anna Amelia (født Sylfvén) 26 Minneapolis, Minnesota, USA Southampton Minneapolis, Minnesota, USA -- --
Lamb, Mr. John Joseph 30 Glencree, Irland Queenstown Providence, Rhode Island, USA -- --
Laroche, Mr. Joseph Philippe Lemercier 25 Paris, Frankrike Cherbourg Cap Haitien, Haiti -- --
Laroche, Mrs. Juliette Marie Louise[17] 22 Paris, Frankrike Cherbourg Cap Haitien, Haiti 14 --
Laroche, Miss Simoné Marie Anne Andrée 3 Paris, Frankrike Cherbourg Cap Haitien, Haiti 14 --
Laroche, Miss Louise 1 Paris, Frankrike Cherbourg Cap Haitien, Haiti 14 --
Lehmann, Miss Bertha 17 Lotzwil, Sveits Cherbourg Central City, Iowa, USA 12 --
Leitch, Miss Jessie Wills 31 London, England Southampton Chicago, USA 11 --
Lemore, Mrs. Amelia «Milley» (født Hunt) 34 Chicago, USA Southampton Chicago, USA 14 --
Levy, Mr. René Jacques 36 Montreal, Canada Cherbourg Montreal, Canada -- --
Leyson, Mr. Robert William Norman 25 London, England Southampton New York, USA -- 108MB
Linnane, Mr. John 61 Chelsea, Michigan, USA Southampton Chelsea, Michigan, USA -- --
Louch, Mr. Charles Alexander 50 Weston-super-Mare, England Southampton New York, USA -- 121MB
Louch, Mrs. Alice Adelaide (født Slow) 42 Weston-super-Mare, England Southampton New York, USA 14 --
Lundin, Miss Olga Elida 23 Hallaryd, Småland, Sverige Southampton Meriden, Connecticut, USA 10 --
Mack, Mrs. Mary (født Lacy) 57 Southampton, England Southampton New York, USA -- 52MB
Malachard, Mr. Jean-Noël 25 Paris, Frankrike Cherbourg New York, USA -- --
Mallet, Mr. Albert 31 Montreal, Canada Cherbourg Montreal, Canada -- --
Mallet, Mrs. Antoinette Marie (født Magnin) 24 Montreal, Canada Cherbourg Montreal, Canada 10 --
Mallet, Master André Clément 1 Montreal, Canada Cherbourg Montreal, Canada 10 --
Mangiavacchi, Mr. Serafino Emilio 30 Paris, Frankrike Cherbourg New York, USA -- --
Matthews, Mr. William John 30 St. Austell, Cornwall, England Southampton LaSalle, Illinois, USA -- --
Maybery, Mr. Frank Hubert 36 Weston-super-Mare, England Southampton Moose Jaw, Saskatchewan, Canada -- --
McCrae, Mr. Arthur Gordon 32 Sydney, Australia Southampton Canada -- 209MB
McCrie, Mr. James Matthew 32 Sarnia, Ontario, Canada Southampton Sarnia, Ontario, Canada -- --
McKane, Mr. Peter David 46 Guernsey, Kanaløyene, England Southampton Rochester, New York, USA -- --
Mellinger, Mrs. Eliabeth Anne (født Maidment) 41 Wimbledon, London, England Southampton Bennington, Vermont, USA 14 --
Mellinger, Miss Madeleine Violet 13 Wimbledon, London, England Southampton Bennington, Vermont, USA 14 --
Mellors, Mr. William John 19 Chelsea, London, England Southampton Long Island, New York, USA B --
Meyer, Mr. August 31 Harrow, London, England Southampton New York, USA -- --
Milling, Mr. Jacob Christian 48 Odense, Danmark Southampton Oregon, Wisconsin, USA -- 271MB
Mitchell, Mr. Henry Michael 71 Guernsey, Kanaløyene, England Southampton Toledo, Ohio, USA -- --
Montvila, Father Juozas 27 London, England Southampton Worcester, Massachusetts, USA -- --
Moraweck, Dr. Ernest 54 Frankfort, Kentucky, USA Southampton Frankfort, Kentucky, USA -- --
Morley, Mr. Henry Samuel (alias Mr. Henry Marshall) 38 Birmingham, England Southampton Los Angeles, USA -- --
Mudd, Mr. Thomas Charles 16 Huntingfield, Suffolk, England Southampton New York, USA -- --
Myles, Mr. Thomas Francis 63 Fermoy, Irland Queenstown Waban, Massachusetts, USA -- --
Nasser, Mr. Nicholas 28 Zahle, Libanon Cherbourg Cleveland, Ohio, USA -- 43MB
Nasser, Mrs. Adele (født Achem)[18] 14 Zahle, Libanon Cherbourg Cleveland, Ohio, USA -- --
Navratil, Mr. Michel (alias Louis M. Hoffman, født Michal Navrátil)[19] 32 Nice, Frankrike Southampton New York, USA -- 15MB
Navratil, Master Michel Marcel 3 Nice, Frankrike Southampton New York, USA D --
Navratil, Master Edmond Roger 2 Nice, Frankrike Southampton New York, USA D --
Nesson, Mr. Israel 26 London, England Southampton Boston, USA -- --
Nicholls, Mr. Joseph Charles «Joe» 19 St. Ives, Cornwall, England Southampton Houghton, Michigan, USA -- 101MB
Norman, Mr. Robert Douglas 28 Glasgow, Skottland Southampton Houghton, Michigan, USA -- 287MB
Nye, Mrs. Elizabeth (født Ramell) 29 East Orange, New Jersey, USA Southampton East Orange, New Jersey, USA 11 --
Otter, Mr. Richard 39 Middleburg Heights, Ohio, USA Southampton Middleburg Heights, Ohio, USA -- --
Oxenham, Mr. Percy Thomas 22 London, England Southampton North Bergen, New Jersey, USA 13 --
Padron Manent, Mr. Julian 26 Barcelona, Spania Cherbourg Havanna, Cuba 9 --
Pain, Dr. Alfred «Alf» 23 Hamilton, Ontario, Canada Southampton Hamilton, Ontario, Canada -- --
Pallas y Castella, Mr. Emilio 29 Barcelona, Spania Cherbourg Havanna, Cuba 9 --
Parker, Mr. Clifford Richard 28 Guernsey, Kanaløyene, England Southampton New York, USA -- --
Parkes, Mr. Francis «Frank»[9] 18 Belfast, Nord-Irland Belfast New York, USA -- --
Parrish, Mrs. Lutie Davis (født Temple) 60 Woodford County, Kentucky, USA Southampton Woodford County, Kentucky, USA 12 --
Pengelly, Mr. Frederick William 19 Gunnislake, Cornwall, England Southampton Butte, Montana, USA -- --
Peruschitz, Father Josef 28 Scheyern, Bayern, Tyskland Southampton St. Cloud, Minnesota, USA -- --
Phillips, Mr. Escott Robert 42 Ilfracombe, England Southampton New Brighton, Pennsylvania, USA -- --
Phillips, Miss Alice Frances Louisa 21 Ilfracombe, England Southampton New Brighton, Pennsylvania, USA 12 --
Phillips, Miss Kate Florence (alias Mrs. Kate Marshall)[20][21] 38 Birmingham, England Southampton Los Angeles, USA 11 --
Pinsky, Mrs. Rosa 21 Brooklyn, New York, USA Southampton Brooklyn, New York, USA 9 --
Ponesell, Mr. Martin 34 Southampton, England Southampton New York, USA -- --
Portaluppi, Mr. Emilio Ilario Giuseppe 34 Milford, New Hampshire, USA Southampton Milford, New Hampshire, USA 14 --
Pulbaum, Mr. Franz 27 New York, USA Southampton New York, USA -- --
Quick, Mrs. Jane (født Richards) 33 Plymouth, England Southampton Detroit, USA 11 --
Quick, Miss Winnifred Vera 8 Plymouth, England Southampton Detroit, USA 11 --
Quick, Miss Phyllis May 2 Plymouth, England Southampton Detroit, USA 11 --
Reeves, Mr. David 36 Slinfold, West Sussex, England Southampton New York, USA -- --
Renouf, Mr. Peter Henry 33 Elizabeth, New Jersey, USA Southampton Elizabeth, New Jersey, USA -- --
Renouf, Mrs. Lillian «Lily» (født Jefferys) 30 Elizabeth, New Jersey, USA Southampton Elizabeth, New Jersey, USA 12 --
Reynaldo, Miss Encarnación 28 Marbella, Spania Southampton New York, USA 9 --
Richard, Mr. Emile Philippe 23 Paris, Frankrike Cherbourg Montreal, Canada -- --
Richards, Mrs. Emily (født Hocking) 23 Penzance, Cornwall, England Southampton Akron, Ohio, USA 4 --
Richards, Master William Rowe 3 Penzance, Cornwall, England Southampton Akron, Ohio, USA 4 --
Richards, Master Sibley George 9m Penzance, Cornwall, England Southampton Akron, Ohio, USA 4 --
Ridsdale, Miss Lucy 50 London, England Southampton Marietta, Ohio, USA 13 --
Rogers, Mr. Reginald Harry 18 Tavistock, England Southampton Wilkes Barre, Pennsylvania, USA -- --
Rugg, Miss Emily 18 Guernsey, Kanaløyene, England Southampton Wilmington, Delaware, USA 12 --
Schmidt, Mr. August 26 Newark, New Jersey, USA Southampton Newark, New Jersey, USA -- --
Sedgwick, Mr. Charles Frederick Waddington 25 Liverpool, England Southampton Minatitlán, Veracruz, Mexico -- --
Sharp, Mr. Percival James 27 London, England Southampton New York, USA -- --
Shelley, Mrs. Imanita (født Parrish Hall) 25 Deer Lodge, Montana, USA Southampton Deer Lodge, Montana, USA 12 --
Silvén, Miss Lyyli Karolina 17 Torneå, Finland Southampton Minneapolis, Minnesota, USA 16 --
Sincock, Miss Maude 20 St. Ives, Cornwall, England Southampton Hancock, Michigan, USA 11 --
Sinkkonen, Miss Anna 30 Åbo, Finland Southampton Boston, Massachusetts, USA 10 --
Sjöstedt, Mr. Ernst Adolf 30 Hjo, Västergötland, Sverige Southampton Sault Ste. Marie, Michigan, USA 10 --
Slayter, Miss Hilda Mary 30 Halifax, Nova Scotia, Canada Queenstown Vancouver, Canada 13 --
Slemen, Mr. Richard James 35 Landrake, Cornwall, England Southampton Nashua, New Hampshire, USA -- --
Smith, Miss Marion Elsie 39 Basingstoke, England Southampton Washington, D.C., USA 9 --
Sobey, Mr. Samuel James Hayden 25 Porthallow, Cornwall, England Southampton Houghton, Michigan, USA -- --
Stanton, Mr. Samuel Ward 42 New York, USA Southampton New York, USA -- --
Stokes, Mr. Philip Joseph 25 London, England Southampton Detroit, USA -- 81MB
Sweet, Mr. George Frederick 14 Yeovil, England Southampton Bernardsville, New Jersey, USA -- --
Taylor, Mr. Percy Cornelius[9] 32 London, England Southampton New York, USA -- --
Toomey, Miss Ellen Mary 48 Indianapolis, Indiana, USA Southampton Indianapolis, Indiana, USA 9 --
Troupiansky, Mr. Moses Aaron 48 London, England Southampton New York, USA -- --
Trout, Mrs. Jessie L. 26 Columbus, Ohio, USA Southampton Columbus, Ohio, USA 9 --
Troutt, Miss Edwina Celia «Winnie» 27 Bath, England Southampton Auburndale, Florida, USA 16 --
Turpin, Mr. William John Robert 29 Plymouth, England Southampton Salt Lake City, Utah, USA -- --
Turpin, Mrs. Dorothy Ann (født Wonnacott) 27 Plymouth, England Southampton Salt Lake City, Utah, USA -- --
Veal, Mr. James 40 Barre, Vermont, USA Southampton Barre, Vermont, USA -- --
Wallcroft, Miss Ellen «Nellie» 36 Maidenhead, England Southampton Mamaroneck, New York, USA 14 --
Ware, Mr. John James 45 Bristol, England Southampton New Britain, Connecticut, USA -- --
Ware, Mrs. Florence Louise (født Long) 31 Bristol, England Southampton New Britain, Connecticut, USA 10 --
Watson, Mr. Ennis Hastings[9] 15 Belfast, Nord-Irland Belfast New York, USA -- --
Watt, Mrs. Elizabeth Inglis «Bessie» (født Milne) 40 Aberdeen, Skottland Southampton Portland, Oregon, USA 9 --
Watt, Miss Robertha Josephine 12 Aberdeen, Skottland Southampton Portland, Oregon, USA 9 --
Webber, Miss Susan 37 Bude, England Southampton Hartford, Connecticut, USA 12 --
Weisz, Mr. Leopold 28 Bromsgrove, England Southampton Montreal, Canada -- 293MB
Weisz, Mrs. Mathilde Françoise (født Pëde) 37 Bromsgrove, Worcestershire, England Southampton Montreal, Canada 10 --
Wells, Mrs. Addie Dart (født Trevaskis) 29 Heamoor, Cornwall, England Southampton Akron, Ohio, USA 14 --
Wells, Miss Joan 4 Heamoor, Cornwall, England Southampton Akron, Ohio, USA 14 --
Wells, Master Ralph Lester 2 Heamoor, Cornwall, England Southampton Akron, Ohio, USA 14 --
West, Mr. Edwy Arthur 36 Bournemouth, England Southampton Gainesville, Florida, USA -- --
West, Mrs. Ada Mary (født Worth)[22] 33 Bournemouth, England Southampton Gainesville, Florida, USA 10 --
West, Miss Constance Mirium 4 Bournemouth, England Southampton Gainesville, Florida, USA 10 --
West, Miss Barbara Joyce 10m Bournemouth, England Southampton Gainesville, Florida, USA 10 --
Wheadon, Mr. Edward H. 66 Guernsey, Kanaløyene, England Southampton Edgewood, Rhode Island, USA -- --
Wheeler, Mr. Edwin Charles «Fred» 24 Bath, England Southampton Asheville, Nord-Carolina, USA -- --
Wilhelms, Mr. Charles 32 London, England Southampton New York, USA 9 --
Wilkinson, Miss Elizabeth Anne (alias Mrs. Elizabeth Faunthorpe) 29 Manchester, England Southampton Philadelphia, USA 16 --
Williams, Mr. Charles Eugene 23 Harrow, London, England Southampton Chicago, USA 14
Woodward, Mr. John Wesley[9] 32 Oxford, England Southampton New York, USA -- --
Wright, Miss Marion 26 Yeovil, England Southampton Cottage Grove, Oregon, USA 9 --
Yvois, Miss Henriette 24 Paris, Frankrike Southampton Montreal, Canada -- --

Tredje klasse[rediger | rediger kilde]

Navn Alder Hjemsted Gikk ombord Bestemmelsessted Livbåt Lik nr.
Abbing, Mr. Anthony 42 Cincinnati, Ohio, USA Southampton Cincinnati, Ohio, USA -- --
Abbott, Mrs. Rhoda Mary «Rosa» (født Hunt) 39 East Providence, Rhode Island, USA Southampton East Providence, Rhode Island, USA A --
Abbott, Mr. Rossmore Edward 16 East Providence, Rhode Island, USA Southampton East Providence, Rhode Island, USA -- 190MB
Abbott, Master Eugene Joseph 13 East Providence, Rhode Island, USA Southampton East Providence, Rhode Island, USA -- --
Abelseth, Miss Karen Marie 16 Romsdal, Norge Southampton Los Angeles, USA 16 --
Abelseth, Mr. Olaus Jørgensen 25 Perkins County, Sør-Dakota, USA Southampton Perkins County, Sør-Dakota, USA A --
Abrahamsson, Mr. Abraham August Johannes 20 Dalsbruk, Finland Southampton Hoboken, New Jersey, USA 15 --
Abrahim, Mrs. Mary Sophie Halaut (født Easu) 18 Ayn 'Arab, Libanon Cherbourg Greensburg, Pennsylvania, USA C --
Adahl, Mr. Mauritz Nils Martin 30 Asarum, Småland, Sverige Southampton Brooklyn, New York, USA -- 72MB
Adams, Mr. John 26 Bournemouth, England Southampton La Porte City, Iowa, USA -- 103MB
Ahlin, Mrs. Johanna Persdotter (født Larsson) 40 Göteborg, Sverige Southampton Akeley, Minnesota, USA -- --
Aks, Mrs. Leah (født Rosen) 18 London, England Southampton Norfolk, Virginia, USA 13 --
Aks, Master Frank Philip 10m London, England Southampton Norfolk, Virginia, USA 11 --
Albimona, Mr. Nassef Cassem 26 Shana, Libanon Cherbourg Fredericksburg, Virginia, USA 15 --
Alexander, Mr. William 23 Great Yarmouth, England Southampton Albion, Michigan, USA -- --
Alhomäki, Mr. Ilmari Rudolf 19 Salo, Finland Southampton Astoria, Oregon, USA -- --
Ali, Mr. William 25 Buenos Aires, Argentina Southampton New York, USA -- 79MB
Ali, Mr. Ahmed 24 Buenos Aires, Argentina Southampton New York, USA -- --
Allen, Mr. William Henry 35 Birmingham, England Southampton New York, USA -- --
Allum, Mr. Owen George 15 Southall, London, England Southampton New York, USA -- 259MB
Andersen, Mr. Albert Karvin 33 Bergen, Norge Southampton New York, USA -- 260MB
Andersen-Jensen, Miss Carla Christine 19 Eskildstrup, Danmark Southampton Portland, Oregon, USA 16 --
Andersson, Mr. Anders Johan 39 Kisa, Östergötland, Sverige Southampton Winnipeg, Canada -- --
Andersson, Mrs. Alfrida Konstantia (født Brogren) 39 Kisa, Östergötland, Sverige Southampton Winnipeg, Canada -- --
Andersson, Miss Sigrid Elisabeth 11 Kisa, Östergötland, Sverige Southampton Winnipeg, Canada -- --
Andersson, Miss Ingeborg Constanzia 9 Kisa, Östergötland, Sverige Southampton Winnipeg, Canada -- --
Andersson, Miss Ebba Iris Alfrida 6 Kisa, Östergötland, Sverige Southampton Winnipeg, Canada -- --
Andersson, Master Sigvard Harald Elias 4 Kisa, Östergötland, Sverige Southampton Winnipeg, Canada -- --
Andersson, Miss Ellis Anna Maria 2 Kisa, Östergötland, Sverige Southampton Winnipeg, Canada -- --
Andersson, Miss Erna Alexandra 17 Kullaa, Finland Southampton New York, USA D --
Andersson, Miss Ida Augusta Margareta 38 Vadsbro, Sörmland, Sverige Southampton Manistee, Michigan, USA -- --
Andersson, Mr. Johan Samuel 26 Hartford, Connecticut, USA Southampton Hartford, Connecticut, USA -- --
Andreasson, Mr. Paul Edvin 20 Kalfsnäs, Småland, Sverige Southampton Chicago, USA -- --
Angheloff, Mr. Minko 26 Terziysko, Bulgaria Southampton Chicago, USA -- --
Arnold, Mr. Josef 25 Altdorf, Sveits Southampton New Glarus, Wisconsin, USA -- --
Arnold, Mrs. Josefine (født Franchi) 18 Altdorf, Sveits Southampton New Glarus, Wisconsin, USA -- --
Aronsson, Mr. Ernst Axel Algot 24 Horset, Småland, Sverige Southampton Joliet, Illinois, USA -- --
Asim, Mr. Adola 35 Buenos Aires, Argentina Southampton New York, USA -- --
Asplund, Mr. Carl Oscar Vilhelm Gustafsson 40 Alseda, Småland, Sverige Southampton Worcester, Massachusetts, USA -- 142MB
Asplund, Mrs. Selma Augusta Emilia (født Johansson) 38 Alseda, Småland, Sverige Southampton Worcester, Massachusetts, USA 15 --
Asplund, Master Filip Oscar 13 Alseda, Småland, Sverige Southampton Worcester, Massachusetts, USA -- --
Asplund, Master Clarence Gustaf Hugo 9 Alseda, Småland, Sverige Southampton Worcester, Massachusetts, USA -- --
Asplund, Master Carl Edgar 5 Alseda, Småland, Sverige Southampton Worcester, Massachusetts, USA -- --
Asplund, Miss Lillian Gertrud 5 Alseda, Småland, Sverige Southampton Worcester, Massachusetts, USA 15 --
Asplund, Master Edvin Rojj Felix 3 Alseda, Småland, Sverige Southampton Worcester, Massachusetts, USA 15 --
Asplund, Mr. Johan Charles 23 Oskarshamn, Småland, Sverige Southampton Minneapolis, Minnesota, USA 13 --
Assaf, Mrs. Mariana (født Khalil) 45 Kafr Mishki, Libanon Cherbourg Ottawa, Canada C --
Assam, Mr. Ali 23 Buenos Aires, Argentina Southampton New York, USA -- --
Attala, Mr. Sleiman 30 Ottawa, Canada Cherbourg Ottawa, Canada -- --
Attalah, Miss Malake 17 Beirut, Libanon Cherbourg New York, USA -- --
Augustsson, Mr. Albert 23 Krakoryd, Småland, Sverige Southampton Bloomington, Indiana, USA -- --
Ayoub Daher, Miss Banoura 15 Beirut, Libanon Cherbourg Owen Sound, Ontario, Canada C --
Baccos, Mr. Raffull 20 Libanon Cherbourg New York, USA -- --
Backström, Mr. Karl Alfred 32 Kotka, Finland Southampton New York, USA -- --
Backström, Mrs. Maria Mathilda (født Gustafsson)[23] 33 Kotka, Finland Southampton New York, USA D --
Baclini, Mrs. Latifa (født Qurban) 24 Ash Shuwayr, Libanon Cherbourg Brooklyn, New York, USA C --
Baclini, Miss Marie Catherine 5 Ash Shuwayr, Libanon Cherbourg Brooklyn, New York, USA C --
Baclini, Miss Eugenie 3 Ash Shuwayr, Libanon Cherbourg Brooklyn, New York, USA C --
Baclini, Miss Helene Barbara 9m Ash Shuwayr, Libanon Cherbourg Brooklyn, New York, USA C --
Badman, Miss Emily Louisa 18 Clevedon, Somerset, England Southampton Skaneateles, New York, USA C --
Badt, Mr. Mohamed 40 Tripoli, Libanon Cherbourg New York, USA -- --
Balkic, Mr. Cerin 26 Batic, Bosnia Southampton Harrisburg, Pennsylvania, USA -- --
Banski, Mrs. Mara (født Osman) 31 Vagovina, Ungarn Southampton Steelton, Pennsylvania, USA -- --
Barbara, Mrs. Catherine David 45 Kafr Mishki, Libanon Cherbourg Ottawa, Canada -- --
Barbara, Miss Saiide 18 Kafr Mishki, Libanon Cherbourg Ottawa, Canada -- --
Barry, Miss Julia 26 New York, USA Queenstown New York, USA -- --
Barton, Mr. David John 22 Cambridge, England Southampton New York, USA -- --
Beavan, Mr. William Thomas 18 Fillingham, Lincolnshire, England Southampton Russell, USA -- --
Bengtsson, Mr. Johan Viktor 26 Fridhemsberg, Halland, Sverige Southampton Moune, Illinois, USA -- --
Berglund, Mr. Karl Ivar Sven 22 Firtby, Finland Southampton New York, USA -- --
Betros, Mr. Tannous 20 Zgharta, Libanon Cherbourg Waterbury, Connecticut, USA -- --
Bing, Mr. Lee 32 Hongkong, Kina Southampton New York, USA C --
Birkeland, Mr. Hans Martin Monsen 21 Bremnes, Norge Southampton New York, USA -- --
Björklund, Mr. Ernst Herbert 18 Stockholm, Sverige Southampton New York, USA -- --
Bostandyeff, Mr. Guentcho 26 -- Southampton Chicago, USA -- --
Boulos, Mrs. Sultana (født Rizq) 40 Libanon Cherbourg Kent, British Columbia, Canada -- --
Boulos, Master Akar 9 Libanon Cherbourg Kent, British Columbia, Canada -- --
Boulos, Miss Nourelain 7 Libanon Cherbourg Kent, British Columbia, Canada -- --
Bourke, Mr. John 42 Carrowskehine, Irland Queenstown Chicago, USA -- --
Bourke, Mrs. Catherine (født McHugh) 32 Carrowskehine, Irland Queenstown Chicago, USA -- --
Bourke, Miss Mary 40 Carrowskehine, Irland Queenstown Chicago, USA -- --
Bowen, Mr. David John «Dai» 26 Treherbert, Wales Southampton New York, USA -- --
Bradley, Miss Bridget Delia 22 King Williams Town, Cork, Irland Queenstown New York, USA 13 --
Braf, Miss Elin Ester Maria 20 Medeltorp, Småland, Sverige Southampton Chicago, USA -- --
Braund, Mr. Lewis Richard 29 Bridgerule, Devon, England Southampton Qu'Appelle-dalen, Saskatchewan, Canada -- --
Braund, Mr. Owen Harris 22 Bridgerule, Devon, England Southampton Qu'Appelle-dalen, Saskatchewan, Canada -- --
Brobeck, Mr. Karl Rudolf 22 Norrköping, Sverige Southampton Worcester, Massachusetts, USA -- --
Brocklebank, Mr. William Alfred 35 Broomfield, England Southampton New York, USA -- --
Buckley, Mr. Daniel 21 King Williams Town, Cork, Irland Queenstown New York, USA 13 --
Buckley, Miss Katherine 22 Ovens, Cork, Irland Queenstown Roxbury, Massachusetts, USA -- 299MB
Burke, Mr. Jeremiah 19 Glanmire, Cork, Irland Queenstown Charlestown, USA -- --
Burns, Miss Mary Delia 17 Kilmacowen, Sligo, Irland Queenstown New York, USA -- --
Byström, Miss Karolina 42 New York, USA Southampton New York, USA -- --
Cacic, Mr. Jego Grga 18 Kula, Kroatia Southampton Chicago, USA -- --
Cacic, Mr. Luka 38 Kula, Kroatia Southampton Chicago, USA -- --
Cacic, Miss Marija 30 Kula, Kroatia Southampton Chicago, USA -- --
Cacic, Miss Manda 21 Kula, Kroatia Southampton Chicago, USA -- --
Calic, Mr. Jovo 17 Brezik, Kroatia Southampton Sault Ste. Marie, Michigan, USA -- --
Calic, Mr. Petar 17 Brezik, Kroatia Southampton Sault Ste. Marie, Michigan, USA -- --
Canavan, Miss Mary 22 Tonacrick, Clare, Irland Queenstown Philadelphia, USA -- --
Canavan, Mr. Patrick «Peter» 21 Knockmaria, Mayo, Irland Queenstown Philadelphia, USA -- --
Cann, Mr. Ernest Charles 21 Penwithick, Cornwall, England Southampton New York, USA -- --
Caram, Mr. Joseph 28 Kfar Mishki, Libanon Cherbourg Ottawa, Canada -- --
Caram, Mrs. Maria (født Elias) 18 Kfar Mishki, Libanon Cherbourg Ottawa, Canada -- --
Carlson, Mr. Carl Robert 24 Göteborg, Sverige Southampton Huntley, Illinois, USA -- --
Carlsson, Mr. August Sigfrid 24 Dagsås, Halland, Sverige Southampton Fower, Minnesota, USA -- --
Carr, Miss Jane 47 Aclare, Sligo, Irland Queenstown Hartford, Connecticut, USA -- --
Carver, Mr. Alfred John 28 Southampton, England Southampton New York, USA -- --
Celotti, Mr. Frankrikesco 24 Italia Southampton New York, USA -- --
Charters, Mr. David 28 Ballinalee, Longford, Irland Queenstown New York, USA -- --
Chehab, Mr. Emir Fares 25 Hadath, Libanon Cherbourg New York, USA -- --
Chip, Mr. Chang 32 Hongkong, Kina Southampton New York, USA -- C
Christmann, Mr. Emil 29 London, England Southampton New York, USA -- --
Chronopoulos, Mr. Apostolos 26 Hellas Cherbourg New York, USA -- --
Chronopoulos, Mr. Dimitrios 18 Hellas Cherbourg New York, USA -- --
Coelho, Mr. Domingos Fernandeo 20 Funchal, Madeira, Portugal Southampton New York, USA -- --
Cohen, Mr. Gurshon «Gus» 18 London, England Southampton Brooklyn, New York, USA -- 12
Colbert, Mr. Patrick 24 Kilkinlea, Limerick, Irland Queenstown Sherbrooke, Quebec, Canada -- --
Coleff, Mr. Satio 24 Debnevo, Bulgaria Southampton Chicago, USA -- --
Coltcheff, Mr. Peju 36 Gumostnik, Lovec, Bulgaria Southampton Chicago, USA -- --
Conlon, Mr. Thomas Henry 31 Philadelphia, USA Queenstown Philadelphia, USA -- --
Connaghton, Mr. Michael 31 Brooklyn, New York, USA Queenstown Brooklyn, New York, USA -- --
Connolly, Miss Kate 35 Bank Place, Tipperary, Irland Queenstown Dobbs Ferry, New York, USA -- --
Connolly, Miss Katherine «Kate» 22 Bank Place, Tipperary, Irland Queenstown New York, USA 13 --
Connolly, Mr. Michael 31 Brooklyn, New York, USA Queenstown Brooklyn, New York, USA -- --
Connors, Mr. Patrick 61 Charleville, Cork, Irland Queenstown New York, USA -- 171MB
Cook, Mr. Jacob 43 Russland Southampton New York, USA -- --
Cor, Mr. Bartol 35 Kricina, Kroatia Southampton Great Falls, Montana, USA -- --
Cor, Mr. Ivan 27 Kricina, Kroatia Southampton Great Falls, Montana, USA -- --
Cor, Mr. Ludovic 19 Kricina, Kroatia Southampton Great Falls, Montana, USA -- --
Corn, Mr. Harry 30 London, England Southampton New York, USA -- --
Corr, Miss Helen 16 Corglass, Longford, Irland Queenstown New York, USA 16 --
Coutts, Mrs. Winnie (født Trainer) 36 London, England Southampton Brooklyn, New York, USA 2 --
Coutts, Master William Loch «Willie» 9 London, England Southampton Brooklyn, New York, USA 2 --
Coutts, Master Neville Leslie 3 London, England Southampton Brooklyn, New York, USA 2 --
Coxon, Mr. Daniel 59 London, England Southampton Merrill, Wisconsin, USA -- --
Crease, Mr. Ernest James 19 Bristol, England Southampton Cleveland, Ohio, USA -- --
Cribb, Mr. John Hatfield 44 Bournemouth, England Southampton Newark, New Jersey, USA -- --
Cribb, Miss Laura Mae 16 Bournemouth, England Southampton Newark, New Jersey, USA 12 --
Culumovic, Mr. Jeso 17 Lipova Glavica, Kroatia Southampton Hammond, Indiana, USA -- --
Danbom, Mr. Ernst Gilbert 34 Göteborg, Sverige Southampton Stanton, Iowa, USA -- 197MB
Danbom, Mrs. Anna Sigrid Maria (født Brogren) 28 Göteborg, Sverige Southampton Stanton, Iowa, USA -- --
Danbom, Master Gilbert Sigvard Emanuel 4m Göteborg, Sverige Southampton Stanton, Iowa, USA -- --
Dean, Mr. Bertram Frank 25 Bartley Farm, Hampshire, England Southampton Wichita, Kansas, USA -- --
Dean, Mrs. Eva Georgetta (født Light) 32 Bartley Farm, Hampshire, England Southampton Wichita, Kansas, USA 10 --
Dean, Master Bertram Vere 1 Bartley Farm, Hampshire, England Southampton Wichita, Kansas, USA 10 --
Dean, Miss Elizabeth Gladys «Millvina» 2m Bartley Farm, Hampshire, England Southampton Wichita, Kansas, USA 10 --
Dennis, Mr. Samuel 22 Week St Mary, Cornwall, England Southampton Saskatoon, Saskatchewan, Canada --
Dennis, Mr. William 26 Week St Mary, Cornwall, England Southampton Saskatoon, Saskatchewan, Canada -- --
Devaney, Miss Margaret Delia 19 Kilmacowen, Irland Queenstown New York, USA C --
Dika, Mr. Mirko 17 Podgori, Kroatia Southampton Vancouver, Canada -- --
Dimic, Mr. Jovan 42 Ostrovica, Kroatia Southampton Red Lodge, Montana, USA -- --
Dintcheff, Mr. Valtcho 43 Bulgaria Southampton Tulsa, Oklahoma, USA -- --
Donahoe, Miss Bridget 21 Cum, Mayo, Irland Queenstown Chicago, USA -- --
Dooley, Mr. Patrick 43 Patrickswell, Limerick, Irland Queenstown New York, USA -- --
Dorking, Mr. Edward Arthur 18 Liss, Hampshire, England Southampton Oglesby, Illinois, USA B --
Dougherty, Mr. William John, også kalt «James Moran» 22 Cork, Irland Queenstown New York, USA -- --
Dowdell, Miss Elizabeth 31 New York, USA Southampton New York, USA 13 --
Doyle, Miss Elizabeth 24 New Ross, Wexford, Irland Queenstown New York, USA -- --
Drazenovic, Mr. Jozef 33 Hrastelnica, Kroatia Cherbourg New York, USA -- 51MB
Dropkin, Miss Jennie 24 Mogiljov, Hviterussland Southampton New York, USA 13 --
Duquemin, Mr. Joseph Pierre 19 Saint Sampson, Guernsey, Kanaløyene Southampton Albion, New York, USA D --
Dwan, Mr. Frank 65 Bunmahon, Waterford, Irland Queenstown Morris Plains, New Jersey, USA -- --
Dyker, Mr. Adolf Fredrik 23 New Haven, Connecticut, USA Southampton New Haven, Connecticut, USA -- --
Dyker, Mrs. Anna Elisabeth Judith (født Andersson) 22 New Haven, Connecticut, USA Southampton New Haven, Connecticut, USA 16 --
Edvardsson, Mr. Gustaf Hjalmar 18 Tofta, Uppland, Sverige Southampton Joliet, Illinois, USA -- --
Eklund, Mr. Hans Linus 16 Kårberg, Örebro, Sweden Southampton Jerome Junction, Arizona, USA -- --
Ekström , Mr. Johan 45 New Effington, Sør-Dakota, USA Southampton New Effington, Sør-Dakota, USA -- --
Elias, Mr. Dibo 29 Libanon Cherbourg New York, USA -- --
Elias, Mr. Tannous 17 Kafr Mishki, Libanon Cherbourg Ottawa, Canada -- --
Elias, Mr. Joseph Jr. 15 Kafr Mishki, Libanon Cherbourg Ottawa, Canada -- --
Elsbury, Mr. William James 47 Taunton, England Southampton Gurnee, Illinois, USA -- --
Emanuel, Miss Virginia Ethel 5 New York, USA Southampton New York, USA 13 --
Estanislau, Mr. Manuel Gonçalves 37 Calheta, Madeira, Portugal Southampton New York, USA -- --
Everett, Mr. Thomas James 39 Bristol, England Southampton Troy, New York, USA -- 187MB
Fardon, Mr. Charles (alias Charles Franklin) 38 Wellingborough, England Cherbourg Canada -- --
Farrell, Mr. James «Jim» 25 Clonee, Meath, Irland Queenstown New York, USA -- 68MB
Finoli, Mr. Luigi 34 Philadelphia, USA Southampton Philadelphia, USA 15 --
Fischer, Mr. Eberhard Thelander 18 Björkeberga, Skåne, Sverige Southampton New York, USA -- --
Fleming, Miss Honora «Nora» 22 Carrowskehine, Mayo, Irland Queenstown New York, USA -- --
Flynn, Mr. James 28 Cuilkillew, Mayo, Irland Queenstown New York, USA -- --
Flynn, Mr. John 42 Clonbur, Galway, Irland Queenstown Pittsburgh, Pennsylvania, USA -- --
Foley, Mr. Joseph 19 Broadford, Limerick, Irland Queenstown Larchmont, New York, USA -- --
Foley, Mr. William 20 Donoughmore, Cork, Irland Queenstown New York, USA -- --
Foo, Mr. Cheong 32 Hongkong, Kina Southampton New York, USA C --
Ford, Mr. Arthur 22 Bridgwater, England Southampton Elmira, New York, USA -- --
Ford, Mrs. Margaret Ann (født Watson) 48 Rotherfield, East Sussex, England Southampton Essex County, New Jersey, USA -- --
Ford, Miss Dollina Margaret 20 Rotherfield, East Sussex, England Southampton Essex County, New Jersey, USA -- --
Ford, Mr. Edward Watson 18 Rotherfield, East Sussex, England Southampton Essex County, New Jersey, USA -- --
Ford, Mr. William Neal Thomas 16 Rotherfield, East Sussex, England Southampton Essex County, New Jersey, USA -- --
Ford, Miss Robina Maggie 7 Rotherfield, East Sussex, England Southampton Essex County, New Jersey, USA -- --
Fox, Mr. Patrick 28 Mullingar, Westmeath, Irland Queenstown New York, USA -- --
Gallagher, Mr. Martin 29 Caltra, Galway, Irland Queenstown New York, USA -- --
Garfirth, Mr. John 21 Wollaston, Northamptonshire, England Southampton Kitchener, Ontario, Canada -- --
George, Mrs. Shawneene (født Whabee Abi-Saab) 22 Youngstown, Ohio, USA Cherbourg Youngstown, Ohio, USA C --
Gheorgheff, Mr. Stanio -- Bulgaria Cherbourg Butte, Montana, USA -- --
Gilinski, Mr. Eliezer 22 Abercynon, Glamorgan, Wales Southampton Chicago, USA -- 47MB
Gilnagh, Miss Mary Katherine «Katie» 17 Esker, Longford, Irland Queenstown New York, USA 16 --
Glynn, Miss Mary Agatha 19 Killaloe, Clare, Irland Queenstown Washington, D.C., USA 13 --
Goldsmith, Mr. Frank John 33 Strood, Kent, England Southampton Detroit, USA -- --
Goldsmith, Mrs. Emily Alice (født Brown) 31 Strood, Kent, England Southampton Detroit, USA C --
Goldsmith, Master Frank John William 9 Strood, Kent, England Southampton Detroit, USA C --
Goldsmith, Mr. Nathan 41 Russland Southampton Philadelphia, USA -- --
Goodwin, Mr. Frederick Joseph 42 Fulham, England Southampton Niagara Falls, New York, USA -- --
Goodwin, Mrs. Augusta (født Tyler) 43 Fulham, England Southampton Niagara Falls, New York, USA -- --
Goodwin, Miss Lillian Amy 16 Fulham, England Southampton Niagara Falls, New York, USA -- --
Goodwin, Mr. Charles Edward 14 Fulham, England Southampton Niagara Falls, New York, USA -- --
Goodwin, Master William Frederick 11 Fulham, England Southampton Niagara Falls, New York, USA -- --
Goodwin, Miss Jessie Allis 10 Fulham, England Southampton Niagara Falls, New York, USA -- --
Goodwin, Master Harold Victor 9 Fulham, England Southampton Niagara Falls, New York, USA -- --
Goodwin, Master Sidney Leslie 1 Fulham, England Southampton Niagara Falls, New York, USA -- 4MB[24]
Green, Mr. George Henry 40 Dorking, Surrey, England Southampton Lead, Sør-Dakota, USA -- --
Grønnestad, Mr. Daniel Danielsen 32 Bokn, Norge Southampton Portland, Oregon, USA -- --
Guest, Mr. Robert 32 London, England Southampton Clinton, New York, USA -- --
Gustafsson, Mr. Alfred Ossian 19 Karleby, Finland Southampton Waukegan, Illinois, USA -- --
Gustafsson, Mr. Anders Vilhelm 37 Strömfors, Finland Southampton New York, USA -- 98MB
Gustafsson, Mr. Johan Birger 28 Strömfors, Finland Southampton New York, USA -- --
Gustafsson, Mr. Karl Gideon 19 Synnerby, Västergötland, Sverige Southampton Aberdeen, Sør-Dakota, USA -- --
Hakkarainen, Mrs. Elin Matilda 24 Helsingfors, Finland Southampton Monessen, Pennsylvania, USA 15 --
Hargadon, Miss Catherine «Kate» 17 Ballysadare, Sligo, Irland Queenstown New York, USA -- --
Hassan Abilmona, Master Houssein Mohamed 11 Fredericksburg, Virginia, USA Cherbourg Fredericksburg, Virginia, USA -- --
Hedman, Mr. Oskar Arvid 27 St. Paul, Minnesota, USA Southampton St. Paul, Minnesota, USA 15 --
Hegarty, Miss Hanora «Nora» 18 Whitechurch, Irland Queenstown Charlestown, USA -- --
Henry, Miss Bridget Delia 23 Clonown, Irland Queenstown Boston, USA -- --
Hirvonen, Mrs. Helga Elisabeth (født Lindqvist) 22 Dalsbruk, Finland Southampton Monessen, Pennsylvania, USA 15 --
Hirvonen, Miss Hildur Elisabeth 2 Dalsbruk, Finland Southampton Monessen, Pennsylvania, USA 15 --
Holthen, Mr. Johan Martin 28 Bergen, Norge Southampton New York, USA -- --
Jabbur (Zabour), Miss. Hileni 16 Cherbourg -- 328MM
Jabbur (Zabour), Miss. Thamine 19 Cherbourg -- --
Jensen, Mr. Niels Peder «Rasmus» 48 Portland, Oregon, USA Southampton Portland, Oregon, USA -- --
Jensen, Mr. Hans Peder 20 Eskildstrup, Danmark Southampton Portland, Oregon, USA -- --
Jensen, Mr. Svend Lauritz 17 Eskildstrup, Danmark Southampton Portland, Oregon, USA -- --
Johnson, Mrs. Elisabeth Vilhelmina (født Berg) 26 St. Charles, Illinois, USA Southampton St. Charles, Illinois, USA 15 --
Johnson, Master Harold Theodor 4 St. Charles, Illinois, USA Southampton St. Charles, Illinois, USA 15 --
Johnson, Miss Eleanor Ileen 1 St. Charles, Illinois, USA Southampton St. Charles, Illinois, USA 15 --
Johnston, Mr. Andrew Emslie 35 Thornton Heath, London, England Southampton New London, Connecticut, USA -- --
Johnston, Mrs. Eliza (født Watson) 34 Thornton Heath, London, England Southampton New London, Connecticut, USA -- --
Johnston, Master William Andrew 8 Thornton Heath, London, England Southampton New London, Connecticut, USA -- --
Johnston, Miss Catherine Nellie 7 Thornton Heath, London, England Southampton New London, Connecticut, USA -- --
Karun, Mr. Franz 39 Milje, Slovenia Southampton Galesburg, Illinois, USA 15 --
Karun, Miss Manca (Anna) 4 Milje, Slovenia Southampton Galesburg, Illinois, USA 15 --
Katavelos, Mr. Vasilios G. 19 Áyios Sóstis, Hellas Cherbourg Milwaukee, Wisconsin, USA -- 58MB
Kink, Mr. Anton 29 Zürich, Sveits Southampton Milwaukee, Wisconsin, USA 2 --
Kink, Mrs. Maria (født Heilmann) 22 Zürich, Sveits Southampton Milwaukee, Wisconsin, USA 2 --
Kink-Heilmann, Miss Luise Gretchen 4 Zürich, Sveits Southampton Milwaukee, Wisconsin, USA 2 --
Klasén, Mrs. Hulda Kristina Eugenia 36 Salmunds, Sverige Southampton Los Angeles, USA -- --
Klasén, Mr. Klas Albin 18 Grimshut, Småland, Sverige Southampton New York, USA -- --
Klasén, Miss Gertrud Emilia 1 Grimshut, Småland, Sverige Southampton New York, USA -- --
Krekorian, Mr. Neshan 25 Keghi, Tyrkia Cherbourg Brantford, Ontario, Canada 10 --
Lam, Mr. Ali 37 Hongkong, Kina Southampton New York, USA C --
Lam, Mr. Len 23 Hongkong, Kina Southampton New York, USA -- --
Lang, Mr. Fang 26 Hongkong, Kina Southampton New York, USA 14 --
Leeni, Mr. Fahim 22 Toula, Libanon Cherbourg Dayton, Ohio, USA 6 --
Lefebvre, Mrs. Frankrikes Marie 40 Lievin, Frankrike Southampton Mystic, Iowa, USA -- --
Lefebvre, Miss Mathilde 12 Lievin, Frankrike Southampton Mystic, Iowa, USA -- --
Lefebvre, Miss Jeannie 8 Lievin, Frankrike Southampton Mystic, Iowa, USA -- --
Lefebvre, Master Henry 5 Lievin, Frankrike Southampton Mystic, Iowa, USA -- --
Lefebvre, Miss Ida 3 Lievin, Frankrike Southampton Mystic, Iowa, USA -- --
Lindqvist, Mr. Eino William 20 Dalsbruk, Finland Southampton Monessen, Pennsylvania, USA 15 --
Ling, Mr. Lee 28 Hongkong, Kina Southampton New York, USA -- --
Lobb, Mr. William Arthur 30 Scranton, Pennsylvania, USA Southampton Scranton, Pennsylvania, USA -- --
Lobb, Mrs. William Arthur (født Cordelia K. Stanlick) 26 Scranton, Pennsylvania, USA Southampton Scranton, Pennsylvania, USA -- 55MB
Lovell, Mr. John Hall («Henry») 20 Northlew, Devon, England Southampton New York, USA -- --
Lymperopoulus, Mr. Panagiotis K. 30 Áyios Sóstis, Hellas Cherbourg Stamford, Connecticut, USA -- 196MB
McGowan, Miss Anna «Annie» 17 Massbrook, Irland Queenstown Chicago, USA 13 --
McGowan, Miss Katherine 42 Terry, Irland Queenstown Chicago, USA -- --
Moor, Mrs. Beila 29 Russland Southampton Chicago, USA 14 --
Moor, Master Meier 7 Russland Southampton Chicago, USA 14 --
Moubarek, Mrs. Omine (født Alexander) 24 Hardin, Libanon Cherbourg Houtzdale, Pennsylvania, USA C --
Moubarek, Master Gerios (George) 7 Hardin, Libanon Cherbourg Houtzdale, Pennsylvania, USA C --
Moubarek, Master Halim (William) 4 Hardin, Libanon Cherbourg Houtzdale, Pennsylvania, USA C --
Nackid, Mr. Sahid 20 Zgharta, Libanon Cherbourg Waterbury, Connecticut, USA C --
Nackid, Miss Waika «Mary» (født Mowad) 19 Zgharta, Libanon Cherbourg Waterbury, Connecticut, USA C --
Nackid, Miss Maria 1 Zgharta, Libanon Cherbourg Waterbury, Connecticut, USA C --
Naughton, Miss Hannah 21 Donoughmore, Irland Queenstown New York, USA -- --
Nicola-Yarred, Miss Jamila 14 Al Hakur, Libanon Cherbourg Jacksonville, Florida, USA C --
Nicola-Yarred, Master Elias 12 Al Hakur, Libanon Cherbourg Jacksonville, Florida, USA C --
Nysveen, Mr. Johan H. 61 Øyer, Norge Southampton Grand Forks, Nord-Dakota, USA -- --
O'Brien, Mr. Thomas 27 Pallasgreen, Irland Queenstown Chicago, USA -- --
O'Brien, Mrs. Johanna «Hannah» (født Godfrey) 26 Pallasgreen, Irland Queenstown New York, USA -- --
O'Sullivan, Miss Bridget Mary 21 Glenduff, Irland Queenstown New York, USA -- --
Olsen, Mr. Henry Margido 28 Bergen, Norge Southampton New York, USA -- 173MB
Olsen, Mr. Karl Siegwart Andreas 42 Trondheim, Norge Southampton Brooklyn, New York, USA -- --
Olsen, Master Artur Karl 9 Trondheim, Norge Southampton Brooklyn, New York, USA 13 --
Pålsson, Mrs. Alma Cornelia (født Berglund) 29 Bjuv, Skåne, Sverige Southampton Chicago, USA -- 206MB
Pålsson, Miss Torborg Danira 8 Bjuv, Skåne, Sverige Southampton Chicago, USA -- --
Pålsson, Master Paul Folke 6 Bjuv, Skåne, Sverige Southampton Chicago, USA -- --
Pålsson, Miss Stina Viola 3 Bjuv, Skåne, Sverige Southampton Chicago, USA -- --
Pålsson, Master Gösta Leonard 2 Bjuv, Skåne, Sverige Southampton Chicago, USA -- --
Panula, Mrs. Maria Emilia (født Ojala) 41 Ylihärmä, Finland Southampton Coal Center, Pennsylvania, USA -- --
Panula, Mr. Ernesti Arvid 16 Ylihärmä, Finland Southampton Coal Center, Pennsylvania, USA -- --
Panula, Mr. Jaako Arnold 14 Ylihärmä, Finland Southampton Coal Center, Pennsylvania, USA -- --
Panula, Master Juha Niilo 7 Ylihärmä, Finland Southampton Coal Center, Pennsylvania, USA -- --
Panula, Master Urho Abraham 2 Ylihärmä, Finland Southampton Coal Center, Pennsylvania, USA -- --
Panula, Master Eino Viljami 1 Ylihärmä, Finland Southampton Coal Center, Pennsylvania, USA -- --
Patchett, Mr. George 19 Wollaston, Northamptonshire, England Southampton Kitchener, Ontario, Canada -- --
Peacock, Mrs. Edith (født Nile) 26 Southampton, England Southampton Elizabeth, New Jersey, USA -- --
Peacock, Miss Treastell 3 Southampton, England Southampton Elizabeth, New Jersey, USA -- --
Peacock, Master Alfred Edward 7m Southampton, England Southampton Elizabeth, New Jersey, USA -- --
Perkin, Mr. John Henry 22 Holswothy, Devon, England Southampton Saskatoon, Saskatchewan, Canada -- --
Peter, Mrs. Catherine (født Rizk) 24 Scraal, Libanon Cherbourg Detroit, USA C --
Peter, Master Michael Joseph 4 Scraal, Libanon Cherbourg Detroit, USA D --
Peter, Miss Anna Mary 2 Scraal, Libanon Cherbourg Detroit, USA C --
Peters, Miss Anne Mariel 27 St. Paul, Minnesota Cherbourg Charlottesville, Virginia, USA -- --
Reynolds, Mr. Harold J. 21 London, England Southampton Toronto, Canada -- 327MM
Rice, Mrs. Margaret (født Norton) 39 Athlone, Westmeath, Irland Queenstown Spokane, Washington, USA -- 12MB
Rice, Master Albert 10 Athlone, Westmeath, Irland Queenstown Spokane, Washington, USA -- --
Rice, Master George Hugh 8 Athlone, Westmeath, Irland Queenstown Spokane, Washington, USA -- --
Rice, Master Eric 7 Athlone, Westmeath, Irland Queenstown Spokane, Washington, USA -- --
Rice, Master Arthur 4 Athlone, Westmeath, Irland Queenstown Spokane, Washington, USA -- --
Rice, Master Eugene Francis 2 Athlone, Westmeath, Irland Queenstown Spokane, Washington, USA -- --
Rosblom, Mrs. Helena Wilhelmina 41 Suistamo, Finland Southampton Astoria, Oregon, USA -- --
Rosblom, Mr. Viktor Richard 18 Suistamo, Finland Southampton Astoria, Oregon, USA -- --
Rosblom, Miss Salli Helena 2 Suistamo, Finland Southampton Astoria, Oregon, USA -- --
Sage, Mr. John George 44 Peterborough, England Southampton Jacksonville, Florida, USA -- --
Sage, Mrs. Annie Elizabeth (født Cazaly) 44 Peterborough, England Southampton Jacksonville, Florida, USA -- --
Sage, Miss Stella Anne 20 Peterborough, England Southampton Jacksonville, Florida, USA -- --
Sage, Mr. George John 19 Peterborough, England Southampton Jacksonville, Florida, USA -- --
Sage, Mr. Douglas Bullen 18 Peterborough, England Southampton Jacksonville, Florida, USA -- --
Sage, Mr. Frederick 16 Peterborough, England Southampton Jacksonville, Florida, USA -- --
Sage, Miss Dorothy Florence «Dolly» 14 Peterborough, England Southampton Jacksonville, Florida, USA -- --
Sage, Master Anthony William «Will» 12 Peterborough, England Southampton Jacksonville, Florida, USA -- 67MB
Sage, Miss Elizabeth Ada 10 Peterborough, England Southampton Jacksonville, Florida, USA -- --
Sage, Miss Constance Gladys 7 Peterborough, England Southampton Jacksonville, Florida, USA -- --
Sage, Master Thomas Henry 4 Peterborough, England Southampton Jacksonville, Florida, USA -- --
Sandström, Mrs. Agnes Charlotta (født Bengtsson) 24 Motala, Sverige Southampton San Francisco, USA 13 --
Sandström, Miss Marguerite Rut 4 Motala, Sverige Southampton San Francisco, USA 13 --
Sandström, Miss Beatrice Irene 1 Motala, Sverige Southampton San Francisco, USA 13 --
Sap, Mr. Julius (Jules) 21 Zwevezele, Belgia Southampton Detroit, USA 11 --
Seman, Master Betros 10 Hardin, Libanon Cherbourg Wilkes Barre, Pennsylvania, USA -- --
Shawah, Mr. Yousseff Ibrahim 33 Beirut, Libanon Cherbourg New York, USA -- --
Shorney, Mr. Charles Joseph 22 Heron's Ghyll, Sussex, England Southampton New York, USA -- 240(?)MB
Sirayanian, Mr. Orsen 22 Kigi, Tyrkia Cherbourg Brantford, Ontario, Canada -- --
Skoog, Mr. Wilhelm Johansson 40 Hällekis, Västergötland, Sverige Southampton Iron Mountain, Michigan, USA -- --
Skoog, Mrs. Anna Bernhardina (født Karlsson) 43 Hällekis, Västergötland, Sverige Southampton Iron Mountain, Michigan, USA -- --
Skoog, Master Karl Thorsten 11 Hällekis, Västergötland, Sverige Southampton Iron Mountain, Michigan, USA -- --
Skoog, Miss Mabel 9 Hällekis, Västergötland, Sverige Southampton Iron Mountain, Michigan, USA -- --
Skoog, Master Harald 5 Hällekis, Västergötland, Sverige Southampton Iron Mountain, Michigan, USA -- --
Skoog, Miss Margit Elizabeth 2 Hällekis, Västergötland, Sverige Southampton Iron Mountain, Michigan, USA -- --
Storey, Mr. Thomas 51 Liverpool, England, Southampton -- 261MB
Ström, Mrs. Elna Matilda (født Persson) 29 Indiana Harbor, Indiana, USA Southampton Indiana Harbor, Indiana, USA -- --
Ström, Miss Telma Matilda 2 Indiana Harbor, Indiana, USA Southampton Indiana Harbor, Indiana, USA -- --
Thomas, Mr. Charles R'ad 31 Hardin, Libanon Cherbourg Wilkes Barre, Pennsylvania, USA -- --
Thomas, Mr. Tannous J. 16 Libanon Cherbourg Columbus, Ohio, USA -- --
Thomas, Mrs. Thamine «Thelma» 16 Hardin, Libanon Cherbourg Wilkes Barre, Pennsylvania, USA 14 --
Thomas, Master Assad Alexander 5m Hardin, Libanon Cherbourg Wilkes Barre, Pennsylvania, USA 16 --
Thorneycroft, Mr. Percival 36 Maidstone, Kent, England Southampton Clinton, New York, USA -- --
Thorneycroft, Mrs. Florence Kate (født Stears) 32 Maidstone, Kent, England Southampton Clinton, New York, USA 10 --
Touma, Mrs. Hanna (født Razi) 27 Tibnin, Libanon Cherbourg Dowagiac, Michigan, USA C --
Touma, Miss Maria 9 Tibnin, Libanon Cherbourg Dowagiac, Michigan, USA C --
Touma, Master Gerios (George) 8 Tibnin, Libanon Cherbourg Dowagiac, Michigan, USA C --
Turja, Miss Anna Sophia 18 Oulainen, Uleåborg, Finland Southampton Ashtabula, Ohio, USA -- --
Van Billiard, Mr. Austin Blyler 35 London, England Southampton North Wales, Pennsylvania, USA -- 255MB
Van Billiard, Master James William 10 London, England Southampton North Wales, Pennsylvania, USA -- --
Van Billiard, Master Walter John 9 London, England Southampton North Wales, Pennsylvania, USA -- 1MB[25]
Van Impe, Mr. Jean-Baptiste 36 Kerksken, Belgia Southampton Detroit, USA -- --
Van Impe, Mrs. Rosalie Paula (født Govaert) 30 Kerksken, Belgia Southampton Detroit, USA -- --
Van Impe, Miss Catharina 10 Kerksken, Belgia Southampton Detroit, USA -- --
Vartanian, Mr. David 22 Kigi, Tyrkia Cherbourg Brantford, Ontario, Canada 13 --
Williams, Mr. Leslie 28 Tonypandy, Glamorgan, Wales Southampton New York, USA -- 14MB
Wiklund, Mr. Karl Johann 21 Vasa, Finland Southampton Montreal, Canada -- --
Wiklund, Mr. Jakob Albert 18 Vasa, Finland Southampton Montreal, Canada -- 314MB
Wirz, Mr. Albert 27 Uster, Sveits Southampton Beloit, Wisconsin, USA -- 131MB
Yasbeck, Mr. Antoni 27 Libanon Cherbourg Wilkes-Barre, Pennsylvania, USA -- --
Yasbeck, Mrs. Selini 15 Libanon Cherbourg Wilkes-Barre, Pennsylvania, USA C --
Zakarian, Mr. Mapriededer 22 Kigi, Tyrkia Cherbourg Brantford, Ontario, Canada -- 304MB
Zakarian, Mr. Ortin 27 Kigi, Tyrkia Cherbourg Brantford, Ontario, Canada -- --
Zimmermann, Mr. Leo 29 Todtmoos, Baden, Tyskland Southampton Saskatoon, Saskatchewan, Canada -- --

Passasjerer som kun krysset den engelske kanal[rediger | rediger kilde]

I tillegg til passasjerene som er listet opp ovenfor hadde Titanic også 31 passasjerer som ikke krysset Atlanterhavet med skipet. Disse gikk ombord i Southampton og deretter i land i enten Cherbourg eller Queenstown (nå Cobh).

Navn Alder Klasse Hjemsted Gikk ombord Bestemmelsessted
Brand, Mr. -- Første -- Southampton Cherbourg
Browne, Father Francis Patrick Mary 31 Første Dublin, Irland Southampton Queenstown
Collis, Mr. -- Første -- Southampton Cherbourg
Davies, Mr. H. V. -- Andre -- Southampton Cherbourg
Davies, Miss K. -- Andre -- Southampton Cherbourg
De Grasse, Mr. J. -- Første -- Southampton Cherbourg
Dyer-Edwardes, Mr. Thomas 65 Første Kensington, England Southampton Cherbourg[26]
Dyer-Edwardes, Mrs. Clementina Georgina Lucy 53 Første Kensington, England Southampton Cherbourg
Evans, Miss -- Andre -- Southampton Cherbourg
Fletcher, Miss N. -- Første -- Southampton Cherbourg
Forman, Mr. J. -- Første -- Southampton Cherbourg
Forman, Mrs. -- Første -- Southampton Cherbourg
Kneese, Miss -- Andre -- Southampton Cherbourg
Lenox-Conyngham, Miss Alice Katherine Harriet 39 Første -- Southampton Cherbourg
Lenox-Conyngham, Mrs. Barbara Josephine (født Turton) -- Første -- Southampton Cherbourg
Lenox-Conyngham, Miss Eileen Mary 11 Første -- Southampton Cherbourg
Lenox-Conyngham, Master Denis Hugh 10 Første -- Southampton Cherbourg
May, Mr. Richard W. -- Første -- Southampton Queenstown
May, Mr. Stanley -- Første -- Southampton Queenstown
Mullen, Mr. -- Andre -- Southampton Cherbourg
Nichols, Mr. E. -- Første -- Southampton Queenstown
Noel, Major G.J. -- Første -- Southampton Cherbourg
Noel, Master -- Første -- Southampton Cherbourg
Odell, Mrs. Lily May -- Første -- Southampton Queenstown
Odell, Master Jack 11 Første -- Southampton Queenstown
Odell, Miss Kate -- Første -- Southampton Queenstown
Osborne, Miss D. -- Andre -- Southampton Cherbourg
Remesch, Miss -- Andre -- Southampton Cherbourg
Stevens, Mr. G. -- Første -- Southampton Cherbourg
Tovey, Miss -- Andre -- Southampton Cherbourg
Wotton, Mr. Henry Swaffin -- Første -- Southampton Cherbourg

Statistikk[rediger | rediger kilde]

Overlevende[rediger | rediger kilde]

Første klasse Andre klasse Tredje klasse
Menn 58 (33%) -- --
Kvinner 139 (97%) 80 (87%) 91 (51%)
Barn 6 (86%) 25 (100%) 30 (36%)
Totalt 203 (62%) -- --

Omkomne[rediger | rediger kilde]

Kun fire kvinner og ett barn fra første klasse omkom:: Edith Evans, Ann Isham, Ida Strauss og Bess Allison og hennes datter Loraine.

Første klasse Andre klasse Tredje klasse
Menn 118 (67%) -- --
Kvinner 4 (3%) 12 (13%) 87 (49%)
Barn 1 (14%) 0 (0%) 53 (64%)
Totalt 123 (38%) 12 140

Referanser og fotnoter[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Titanic Passenger List». Encyclopedia Titanica. Besøkt 29. juni 2007. 
  2. ^ Geller, Judith B. (1998). Titanic: Women and Children First. W. W. Norton & Company. s. 197. ISBN 978-0393046663. 
  3. ^ Hinkle, Marla, "Behind The Chocolate Curtain." The Morning News, February 8, 2004.
  4. ^ «RMS Titanic: List of Bodies and Disposition of Same». Nova Scotia Archives and Records Management. Besøkt 3. mars 2008. 
  5. ^ "TITANIC – A Voyage of Discovery"
  6. ^ Titanic's Band or Orchestra
  7. ^ The Demographics of Titanic Passengers
  8. ^ a b c d Selv om deres arbeidsgivere reiste på første klasse ble disse tjenerne gitt andre klasses innkvartering, ettersom deres tjenester ikke var nødvendig mens deres arbeidsgivere var om bord.
  9. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q Se artikkelen «Liste over mannskapet ombord på RMS Titanic» for ytterligere informasjon.
  10. ^ Madeleine Astor var gravid mens hun var ombord på Titanic, og fødte sønnen John Jacob VI den 14. august 1912.
  11. ^ Helen Bishop var gravid mens hun var ombord på Titanic. Den 8. desember 1912 fødte hun sønnen Randall Walton, som imidlertid døde kun én dag etter fødselen.
  12. ^ William Hoyt var i live da han ble trukket opp fra vannet til Livbåt 14, og er derfor regnet blant de som var ombord i den båten. Hoyt døde imidlertid i løpet av natta og han ble begravet til sjøs av mannskapet på «Carpathia».
  13. ^ Marion Kenyon var gravid mens hun var ombord på Titanic. Hun spontanaborterte fosteret en gang i 1912.
  14. ^ Mary Marvin var gravid mens hun var ombord på Titanic, og fødte datteren Margaret en gang i 1912.
  15. ^ Eloise Smith var gravid mens hun var ombord på Titanic, og fødte sønnen Lucien Philip Jr. den 19. november 1912.
  16. ^ Argene del Carlo var gravid mens hun var ombord på Titanic, og fødte datteren Maria Salvata den 14. november 1912.
  17. ^ Juliette Laroche var gravid mens hun var ombord på Titanic, og fødte sønnen Joseph Lemercier den 17. desember 1912.
  18. ^ Adele Nasser var gravid mens hun var ombord på Titanic, og fødte en sønn den 9. desember 1912, som imidlertid døde kun få timer etter fødselen.
  19. ^ Votruba, Martin. «Michal Navrátil». Slovak Studies Program. University of Pittsburgh. «Født Michal Navrátil i Slovakia 
  20. ^ Kate Phillips fødte en datter, Ellen Mary «Betty», den 11. januar 1913. Phillips hadde et kjærlighetsforhold til Henry Morley, og de to hadde rømt sammen til Amerika. Morley omkom, men Kate overlevde og fødte datteren nesten på dagen ni måneder etter forliset. Det er mulig at Betty Phillips ble unnfanget ombord på Titanic.
  21. ^ Judith B. Geller (1998). Titanic: Women and Children First. W. W. Norton & Company. s. 132-135. ISBN 978-0393046663. 
  22. ^ Ada West var gravid mens hun var ombord på Titanic, og fødte datteren Edwyna en gang i 1912.
  23. ^ Maria Backström var gravid mens hun var ombord på Titanic, og fødte datteren Alfhild i juni 1912.
  24. ^ Lik nr. 4 var i mange tiår kun kjent som Det ukjente barnet. Det ble først identifisert som den to år gamle Gösta Pålsson. Senere ble han på bakgrunn av tannlegejournaler identifisert som den 13 måneder gamle Eino Viljami Panula, helt til en test av barnets HVS1, en type mitokondrielt DNA-molekyl, fastslo identiteten som den 19-måneder gamle Sidney Goodwin.
  25. ^ På grunn av effektene som ble funnet sammen med liket (en pung inneholdende danske mynter og et lommetørkle merket med bokstaven «A») har det vært endel tvil om autentisiteten av identifikasjonen.
  26. ^ Dyer-Edwardes med ektefelle gikk om bord i Southampton sammen med sin datter, grevinnen av Rothes, og niese, Gladys Cherry.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]