Liste over utøvere i Vuelta a España 2009

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Dette er en liste over de 22 lagene og deres 9 utvalgte rytter som startet i Vuelta a España 2009 som pågikk mellom 29. august og 20. september 2009

Rytter Nasjonalitet Fødselsdato Alder[1] Lag Resultat[2]
1 Samuel Sánchez Spania Spania 1978-02-055. februar 1978 31 år Euskaltel-Euskadi 002. plass
2 Igor Antón Spania Spania 1983-03-022. mars 1983 26 år Euskaltel-Euskadi 033. plass
3 Aitor Hernández Spania Spania 1982-01-2424. januar 1982 27 år Euskaltel-Euskadi 096. plass
4 Iñaki Isasi Spania Spania 1977-04-2020. april 1977 32 år Euskaltel-Euskadi 071. plass
5 Markel Irizar Spania Spania 1980-02-055. februar 1980 29 år Euskaltel-Euskadi 114. plass
6 Egoi Martínez Spania Spania 1978-05-1515. mai 1978 31 år Euskaltel-Euskadi 052. plass
7 Alan Pérez Spania Spania 1982-07-1515. juli 1982 27 år Euskaltel-Euskadi 092. plass
8 Rubén Pérez Spania Spania 1981-10-3030. oktober 1981 27 år Euskaltel-Euskadi 098. plass
9 Amets Txurruka Spania Spania 1982-11-1010. november 1982 26 år Euskaltel-Euskadi 029. plass
11 Tadej Valjavec Slovenia Slovenia 1977-03-1414. mars 1977 32 år AG2R - La Mondiale 030. plass
12 José Luis Arrieta Spania Spania 1971-06-1515. juni 1971 38 år AG2R - La Mondiale 081. plass
13 Aleksandr Jefimkin Russland Russland 1981-12-022. desember 1981 27 år AG2R - La Mondiale 205DNF - 17. etappe
14 John Gadret Frankrike Frankrike 1979-04-2222. april 1979 30 år AG2R - La Mondiale 211 DNF - 11. etappe
15 Sébastien Hinault Frankrike Frankrike 1974-02-1111. februar 1974 35 år AG2R - La Mondiale 069. plass
16 Julien Loubet Frankrike Frankrike 1985-01-1111. januar 1985 24 år AG2R - La Mondiale 204DNF - 18. etappe
17 Rinaldo Nocentini Italia Italia 1977-09-2525. september 1977 31 år AG2R - La Mondiale 209 DNF - 13. etappe
18 Christophe Riblon Frankrike Frankrike 1981-01-1717. januar 1981 28 år AG2R - La Mondiale 046. plass
19 Ludovic Turpin Frankrike Frankrike 1975-03-2222. mars 1975 34 år AG2R - La Mondiale 064. plass
21 Xavier Tondo Spania Spania 1978-11-055. november 1978 30 år Andalucía-Cajasur 208 DNS - 14. etappe
22 Manuel Calvente Spania Spania 1976-08-1414. august 1976 33 år Andalucía-Cajasur 047. plass
23 José Antonio López Gil Spania Spania 1976-07-1111. juli 1976 33 år Andalucía-Cajasur 212DNF - 10. etappe
24 Francisco José Martínez Spania Spania 1983-05-1414. mai 1983 26 år Andalucía-Cajasur 075. plass
25 Manuel Ortega Spania Spania 1981-07-077. juli 1981 28 år Andalucía-Cajasur 216DNF - 6. etappe
26 Antonio Piedra Spania Spania 1985-10-1010. oktober 1985 23 år Andalucía-Cajasur 078. plass
27 Javier Ramirez Spania Spania 1978-03-1414. mars 1978 31 år Andalucía-Cajasur 062. plass
28 Jesus Rosendo Spania Spania 1982-03-1616. mars 1982 27 år Andalucía-Cajasur 106. plass
29 Jose Ruiz Spania Spania 1980-10-1919. oktober 1980 28 år Andalucía-Cajasur 118. plass
31 Haimar Zubeldia Spania Spania 1977-04-011. april 1977 32 år Astana 014. plass
32 Asan Bazajev Kasakhstan Kasakhstan 1981-02-2222. februar 1981 28 år Astana 130. plass
33 Jesús Hernández Spania Spania 1981-09-2828. september 1981 27 år Astana 019. plass
34 Chris Horner USA USA 1971-10-2323. oktober 1971 37 år Astana 217 DNS - 5. etappe
35 Maksim Iglinskij Kasakhstan Kasakhstan 1981-04-1818. april 1981 28 år Astana 204DNS - 18. etappe
36 Daniel Navarro Spania Spania 1983-07-088. juli 1983 26 år Astana 013. plass
37 José Luis Rubiera Spania Spania 1973-01-2727. januar 1973 36 år Astana 210DNF - 12. etappe
38 Michael Schär Sveits Sveits 1986-09-2929. september 1986 22 år Astana 110. plass
39 Aleksandr Vinokurov Kasakhstan Kasakhstan 1973-09-1616. september 1973 35 år Astana 210DNF - 12. etappe
41 Pierrick Fédrigo Frankrike Frankrike 1978-11-3030. november 1978 30 år Bbox Bouygues Télécom 210 DNF - 12. etappe
42 Giovanni Bernaudeau Frankrike Frankrike 1983-08-2525. august 1983 26 år Bbox Bouygues Télécom 214DNF - 8. etappe
43 Olivier Bonnaire Frankrike Frankrike 1983-03-022. mars 1983 26 år Bbox Bouygues Télécom 048. plass
44 William Bonnet Frankrike Frankrike 1983-05-066. mai 1983 26 år Bbox Bouygues Télécom 109. plass
45 Franck Bouyer Frankrike Frankrike 1974-03-1717. mars 1974 35 år Bbox Bouygues Télécom 209DNF - 13. etappe
46 Damien Gaudin Frankrike Frankrike 1986-08-2020. august 1986 23 år Bbox Bouygues Télécom 139. plass
47 Vincent Jerome Frankrike Frankrike 1984-11-2626. november 1984 24 år Bbox Bouygues Télécom 214DNF - 8. etappe
48 Laurent Lefèvre Frankrike Frankrike 1976-07-022. juli 1976 33 år Bbox Bouygues Télécom 213DNF - 9. etappe
49 Matthieu Sprick Frankrike Frankrike 1981-09-2929. september 1981 27 år Bbox Bouygues Télécom 057. plass
51 Alejandro Valverde Spania Spania 1980-04-2525. april 1980 29 år Caisse d'Epargne 001. plass
52 Imanol Erviti Spania Spania 1983-11-1515. november 1983 25 år Caisse d'Epargne 100. plass
53 José Vicente Garcia Acosta Spania Spania 1972-08-044. august 1972 37 år Caisse d'Epargne 137. plass
54 Vasil Kiryjenka Hviterussland Hviterussland 1981-06-2828. juni 1981 28 år Caisse d'Epargne 016. plass
55 Daniel Moreno Spania Spania 1981-09-055. september 1981 27 år Caisse d'Epargne 011. plass
56 David López Spania Spania 1981-05-1313. mai 1981 28 år Caisse d'Epargne 042. plass
57 Francisco Pérez Sanchez Spania Spania 1978-07-2222. juli 1978 31 år Caisse d'Epargne 088. plass
58 Joaquim Rodríguez Spania Spania 1979-05-1212. mai 1979 30 år Caisse d'Epargne 007. plass
59 Xabier Zandio Spania Spania 1977-03-1717. mars 1977 32 år Caisse d'Epargne 112. plass
61 Íñigo Cuesta Spania Spania 1969-06-022. juni 1969 40 år Cervélo TestTeam 035. plass
62 Philip Deignan Irland Irland 1983-09-077. september 1983 25 år Cervélo TestTeam 009. plass
63 Xavier Florencio Spania Spania 1979-12-2626. desember 1979 29 år Cervélo TestTeam 059. plass
64 Simon Gerrans Australia Australia 1980-05-1616. mai 1980 29 år Cervélo TestTeam 209DNF - 13. etappe
65 José Ángel Gómez Marchante Spania Spania 1980-05-3030. mai 1980 29 år Cervélo TestTeam 022. plass
66 Roger Hammond Storbritannia Storbritannia 1974-01-3030. januar 1974 35 år Cervélo TestTeam 097. plass
67 Ignatas Konovalovas Litauen Litauen 1982-12-088. desember 1982 23 år Cervélo TestTeam 208DNS - 14. etappe
68 Gabriel Rasch Norge Norge 1976-04-088. april 1976 33 år Cervélo TestTeam 101. plass
69 Dominique Rollin Canada Canada 1982-10-2626. oktober 1982 26 år Cervélo TestTeam 209DNF - 13. etappe
71 David Moncoutié Frankrike Frankrike 1975-04-3030. april 1975 34 år Cofidis 027. plass
72 Mickaël Buffaz Frankrike Frankrike 1979-05-2121. mai 1979 30 år Cofidis 089. plass
73 Jean Eudes Demaret Frankrike Frankrike 1984-07-2525. juli 1984 25 år Cofidis 127. plass
74 Leonardo Duque Colombia Colombia 1980-04-1010. april 1980 29 år Cofidis 032. plass
75 Julien El Fares Frankrike Frankrike 1985-06-011. juni 1985 24 år Cofidis 049. plass
76 Bingen Fernández Spania Spania 1972-12-1515. desember 1972 36 år Cofidis 058. plass
77 Amaël Moinard Frankrike Frankrike 1982-02-022. februar 1982 27 år Cofidis 018. plass
78 Damien Monier Frankrike Frankrike 1982-08-2727. august 1982 27 år Cofidis 065. plass
Estisk mester 79 Rein Taaramäe Estland Estland 1987-04-2424. april 1987 22 år Cofidis 074. plass
81 Julián Sánchez Spania Spania 1980-02-2626. februar 1980 29 år Contentpolis-Ampo 079. plass
82 Javier Benitez Spania Spania 1979-01-033. januar 1979 30 år Contentpolis-Ampo 116. plass
83 Sergio Dominguez Spania Spania 1986-04-1212. april 1986 23 år Contentpolis-Ampo 203DNF - 19. etappe
84 Oscar Garcia-Casarrubios Spania Spania 1984-06-077. juni 1984 25 år Contentpolis-Ampo 216DNF - 6. etappe
85 Mikel Gaztanaga Spania Spania 1979-12-3030. desember 1979 29 år Contentpolis-Ampo 213 DNF - 9. etappe
86 Francisco Jose Pacheco Spania Spania 1982-03-2727. mars 1982 27 år Contentpolis-Ampo 121. plass
87 Adrian Palomares Spania Spania 1976-02-1818. februar 1976 33 år Contentpolis-Ampo 045. plass
88 Aitor Perez Spania Spania 1977-07-2424. juli 1977 32 år Contentpolis-Ampo 111. plass
89 Manuel Vázquez Spania Spania 1981-03-3131. mars 1981 28 år Contentpolis-Ampo 015. plass
91 Sandy Casar Frankrike Frankrike 1979-02-022. februar 1979 30 år Française des Jeux 208DNF - 14. etappe
92 Sébastien Chavanel Frankrike Frankrike 1981-03-2121. mars 1981 28 år Française des Jeux 209DNF - 13. etappe
93 Mikael Cherel Frankrike Frankrike 1986-03-1717. mars 1986 23 år Française des Jeux 025. plass
94 Rémy Di Gregorio Frankrike Frankrike 1985-07-3131. juli 1985 24 år Française des Jeux 051. plass
95 Arnaud Gérard Frankrike Frankrike 1984-10-066. oktober 1984 24 år Française des Jeux 105. plass
96 Timothy Gudsell New Zealand New Zealand 1984-02-1717. februar 1984 25 år Française des Jeux 136. plass
97 Matthieu Ladagnous Frankrike Frankrike 1984-12-1212. desember 1984 24 år Française des Jeux 063. plass
98 Anthony Roux Frankrike Frankrike 1987-04-1818. april 1987 22 år Française des Jeux 120. plass
99 Wesley Sulzberger Australia Australia 1986-10-2020. oktober 1986 22 år Française des Jeux 117. plass
101 Juan José Cobo Spania Spania 1981-02-1111. februar 1981 28 år Fuji-Servetto 010. plass
102 Eros Capecchi Italia Italia 1986-06-1313. juni 1986 23 år Fuji-Servetto 209DNF - 13. etappe
103 David de la Fuente Spania Spania 1981-05-044. mai 1981 28 år Fuji-Servetto 024. plass
104 Jesús del Nero Spania Spania 1982-03-1616. mars 1982 27 år Fuji-Servetto 066. plass
105 Arkaitz Durán Spania Spania 1986-05-1818. mai 1986 23 år Fuji-Servetto 040. plass
106 Beñat Intxausti Spania Spania 1986-03-2020. mars 1986 23 år Fuji-Servetto 060. plass
107 Fredrik Kessiakoff Sverige Sverige 1980-05-1717. mai 1980 29 år Fuji-Servetto 072. plass
108 Robert Kiserlovski Kroatia Kroatia 1986-08-099. august 1986 23 år Fuji-Servetto 217 DNS - 5. etappe
109 Davide Viganò Italia Italia 1984-06-1212. juni 1984 25 år Fuji-Servetto 209DNF - 13. etappe
111 Tom Danielson USA USA 1978-03-1313. mars 1978 31 år Garmin-Slipstream 204DNF - 18. etappe
112 Julian Dean New Zealand New Zealand 1975-01-2828. januar 1975 34 år Garmin-Slipstream 132. plass
113 Tyler Farrar USA USA 1984-06-022. juni 1984 25 år Garmin-Slipstream 210 DNS - 12. etappe
114 Ryder Hesjedal Canada Canada 1980-12-099. desember 1980 28 år Garmin-Slipstream 204DNS - 18. etappe
115 Martijn Maaskant Nederland Nederland 1983-07-2727. juli 1983 26 år Garmin-Slipstream 135. plass
116 Daniel Martin Irland Irland 1986-08-2020. august 1986 23 år Garmin-Slipstream 053. plass
117 Christian Meier Canada Canada 1985-02-2121. februar 1985 24 år Garmin-Slipstream 204DNS - 18. etappe
118 David Millar Storbritannia Storbritannia 1977-01-044. januar 1977 32 år Garmin-Slipstream 080. plass
119 Svein Tuft Canada Canada 1977-05-099. mai 1977 32 år Garmin-Slipstream 207DNF - 15. etappe
121 Damiano Cunego Italia Italia 1981-09-1919. september 1981 27 år Lampre-NGC 205DNS - 17. etappe
Verdensmester 122 Alessandro Ballan Italia Italia 1979-11-066. november 1979 29 år Lampre-NGC 205DNS - 17. etappe
123 Emanuele Bindi Italia Italia 1981-10-077. oktober 1981 27 år Lampre-NGC 128. plass
124 Vitaly Buts Ukraina Ukraina 1986-10-2424. oktober 1986 22 år Lampre-NGC 210DNS - 12. etappe
125 Enrico Gasparotto Italia Italia 1982-03-2222. mars 1982 27 år Lampre-NGC 082. plass
126 Marco Marzano Italia Italia 1980-06-1010. juni 1980 29 år Lampre-NGC 208DNF - 14. etappe
127 Massimiliano Mori Italia Italia 1974-01-088. januar 1974 35 år Lampre-NGC 133. plass
128 Paolo Tiralongo Italia Italia 1977-07-088. juli 1977 32 år Lampre-NGC 008. plass
129 Francesco Tomei Italia Italia 1985-05-1919. mai 1985 24 år Lampre-NGC 210DNF - 12. etappe
131 Ivan Basso Italia Italia 1977-11-2626. november 1977 31 år Liquigas-Doimo 004. plass
132 Daniele Bennati Italia Italia 1980-09-2424. september 1980 28 år Liquigas-Doimo 084. plass
133 Maciej Bodnar Polen Polen 1985-03-077. mars 1985 24 år Liquigas-Doimo 131. plass
134 Kjell Carlström Finland Finland 1976-10-1818. oktober 1976 32 år Liquigas-Doimo 091. plass
135 Roman Kreuziger Tsjekkia Tsjekkia 1986-05-066. mai 1986 23 år Liquigas-Doimo 061. plass
136 Manuel Quinziato Italia Italia 1979-10-3030. oktober 1979 29 år Liquigas-Doimo 126. plass
137 Fabio Sabatini Italia Italia 1985-02-1818. februar 1985 24 år Liquigas-Doimo 115. plass
138 Sylwester Szmyd Polen Polen 1978-03-022. mars 1978 31 år Liquigas-Doimo 017. plass
139 Oliver Zaugg Sveits Sveits 1981-05-099. mai 1981 28 år Liquigas-Doimo 070. plass
Belgisk mester 141 Tom Boonen Belgia Belgia 1980-10-1515. oktober 1980 28 år Quick Step 209DNF - 13. etappe
142 Carlos Barredo Spania Spania 1981-06-055. juni 1981 28 år Quick Step 213DNF - 9. etappe
143 Allan Davis Australia Australia 1980-07-2727. juli 1980 29 år Quick Step 213DNF - 9. etappe
144 Kevin De Weert Belgia Belgia 1982-05-2727. mai 1982 27 år Quick Step 020. plass
145 Stijn Devolder Belgia Belgia 1979-08-2929. august 1979 30 år Quick Step 085. plass
146 Matteo Tosatto Italia Italia 1974-05-1414. mai 1974 35 år Quick Step 203DNF - 19. etappe
147 Marco Velo Italia Italia 1974-03-099. mars 1974 35 år Quick Step 093. plass
148 Wouter Weylandt Belgia Belgia 1984-09-2727. september 1984 24 år Quick Step 205DNS - 17. etappe
149 Maarten Wijnants Belgia Belgia 1982-05-1313. mai 1982 27 år Quick Step 113. plass
151 Óscar Freire Spania Spania 1976-02-1515. februar 1976 33 år Rabobank 209DNF - 13. etappe
152 Lars Boom Nederland Nederland 1985-12-3030. desember 1985 23 år Rabobank 055. plass
153 Juan Manuel Gárate Spania Spania 1976-04-2424. april 1976 33 år Rabobank 038. plass
154 Robert Gesink Nederland Nederland 1986-05-3131. mai 1986 23 år Rabobank 006. plass
155 Tom Leezer Nederland Nederland 1985-12-2626. desember 1985 23 år Rabobank 129. plass
156 Paul Martens Tyskland Tyskland 1983-10-2626. oktober 1983 25 år Rabobank 210DNF - 12. etappe
Nederlandsk mester 157 Koos Moerenhout Nederland Nederland 1973-11-055. november 1973 35 år Rabobank 036. plass
158 Bram Tankink Nederland Nederland 1978-12-033. desember 1978 30 år Rabobank 034. plass
159 Pieter Weening Nederland Nederland 1981-04-055. april 1981 28 år Rabobank 044. plass
161 Cadel Evans Australia Australia 1977-02-1414. februar 1977 32 år Silence-Lotto 003. plass
162 Christophe Brandt Belgia Belgia 1977-05-066. mai 1977 32 år Silence-Lotto 125. plass
163 Francis De Greef Belgia Belgia 1985-02-022. februar 1985 24 år Silence-Lotto 021. plass
164 Mickaël Delage Frankrike Frankrike 1985-08-066. august 1985 24 år Silence-Lotto 073. plass
165 Philippe Gilbert Belgia Belgia 1982-07-055. juli 1982 27 år Silence-Lotto 054. plass
166 Olivier Kaisen Belgia Belgia 1983-04-3030. april 1983 26 år Silence-Lotto 086. plass
167 Matthew Lloyd Australia Australia 1983-05-2424. mai 1983 26 år Silence-Lotto 050. plass
168 Jürgen Roelandts Belgia Belgia 1985-07-022. juli 1985 24 år Silence-Lotto 119. plass
169 Charlie Wegelius Storbritannia Storbritannia 1978-04-2626. april 1978 31 år Silence-Lotto 218DNF - 4.etappe
171 André Greipel Tyskland Tyskland 1982-07-1616. juli 1982 27 år Team Columbia-HTC 107. plass
172 Michael Albasini Sveits Sveits 1980-12-1010. desember 1980 28 år Team Columbia-HTC 211DNF - 11. etappe
173 Bert Grabsch Tyskland Tyskland 1975-06-1919. juni 1975 34 år Team Columbia-HTC 204DNS - 18. etappe
174 Adam Hansen Australia Australia 1981-05-1111. mai 1981 28 år Team Columbia-HTC 094. plass
175 Greg Henderson New Zealand New Zealand 1976-10-1111. oktober 1976 32 år Team Columbia-HTC 123. plass
176 Kim Kirchen Luxembourg Luxembourg 1978-07-033. juli 1978 31 år Team Columbia-HTC 216DNS - 6. etappe
177 František Raboň Tsjekkia Tsjekkia 1983-09-2626. september 1983 25 år Team Columbia-HTC 134. plass
178 Vicente Reynés Spania Spania 1981-07-3030. juli 1981 28 år Team Columbia-HTC 103. plass
179 Marcel Sieberg Tyskland Tyskland 1982-04-3030. april 1982 27 år Team Columbia-HTC 122. plass
181 Gerald Ciolek Tyskland Tyskland 1986-09-1919. september 1986 22 år Team Milram 204DNF - 18. etappe
182 Linus Gerdemann Tyskland Tyskland 1982-09-1616. september 1982 26 år Team Milram 210DNS - 12. etappe
183 Christian Knees Tyskland Tyskland 1981-03-055. mars 1981 28 år Team Milram 043. plass
184 Dominik Roels Tyskland Tyskland 1987-01-2121. januar 1987 22 år Team Milram 083. plass
185 Thomas Rohregger Østerrike Østerrike 1982-12-2323. desember 1982 26 år Team Milram 212DNS - 10. etappe
186 Matthias Russ Tyskland Tyskland 1983-11-1414. november 1983 25 år Team Milram 090. plass
187 Björn Schröder Tyskland Tyskland 1980-10-2727. oktober 1980 28 år Team Milram 209DNF - 13. etappe
188 Martin Velits Slovakia Slovakia 1985-02-2121. februar 1985 24 år Team Milram 095. plass
189 Paul Voss Tyskland Tyskland 1986-03-2626. mars 1986 23 år Team Milram 099. plass
Luxembourgsk mester 191 Andy Schleck Luxembourg Luxembourg 1985-06-1010. juni 1985 24 år Team Saxo Bank 214DNF - 8. etappe
Norsk mester 192 Kurt Asle Arvesen Norge Norge 1975-02-099. februar 1975 34 år Team Saxo Bank 108. plass
Dansk mester 193 Matti Breschel Danmark Danmark 1984-08-3131. august 1984 24 år Team Saxo Bank 068. plass
Sveitsisk mester 194 Fabian Cancellara Sveits Sveits 1981-03-1818. mars 1981 28 år Team Saxo Bank 208DNS - 14. etappe
195 Jakob Fuglsang Danmark Danmark 1985-03-2222. mars 1985 24 år Team Saxo Bank 056. plass
196 Aleksandr Kolobnev Russland Russland 1981-05-044. mai 1981 28 år Team Saxo Bank 031. plass
197 Karsten Kroon Nederland Nederland 1976-02-2626. februar 1976 33 år Team Saxo Bank 076. plass
198 Stuart O'Grady Australia Australia 1973-08-066. august 1973 36 år Team Saxo Bank 205DNS - 17. etappe
199 Fränk Schleck Luxembourg Luxembourg 1980-04-1515. april 1980 29 år Team Saxo Bank 211DNS - 11. etappe
201 Matteo Carrara Italia Italia 1979-03-2525. mars 1979 30 år Vacansoleil 037. plass
202 Borut Božič Slovenia Slovenia 1980-08-088. august 1980 29 år Vacansoleil 102. plass
203 Johnny Hoogerland Nederland Nederland 1983-05-1313. mai 1983 26 år Vacansoleil 012. plass
Usbekisk mester 204 Sergej Lagutin Usbekistan Usbekistan 1981-01-1414. januar 1981 28 år Vacansoleil 104. plass
205 Björn Leukemans Belgia Belgia 1977-07-011. juli 1977 32 år Vacansoleil 204DNF - 18. etappe
206 Marco Marcato Italia Italia 1984-02-1111. februar 1984 25 år Vacansoleil 210DNS - 12. etappe
207 Jens Mouris Nederland Nederland 1980-03-1212. mars 1980 29 år Vacansoleil 138. plass
208 Matthé Pronk Nederland Nederland 1974-07-011. juli 1974 35 år Vacansoleil 124. plass
209 Lieuwe Westra Nederland Nederland 1982-09-1111. september 1982 26 år Vacansoleil 087. plass
211 Ezequiel Mosquera Spania Spania 1975-11-1919. november 1975 33 år Xacobeo Galicia 005. plass
212 Gustavo César Spania Spania 1980-01-2929. januar 1980 29 år Xacobeo Galicia 041. plass
213 Gustavo Domínguez Spania Spania 1980-10-1717. oktober 1980 28 år Xacobeo Galicia 077. plass
214 Alberto Fernández Spania Spania 1981-11-1515. november 1981 27 år Xacobeo Galicia 210DNS - 12. etappe
215 David García Spania Spania 1977-09-3030. september 1977 31 år Xacobeo Galicia 023. plass
216 David Herrero Spania Spania 1979-10-1818. oktober 1979 29 år Xacobeo Galicia 028. plass
217 Serafín Martínez Spania Spania 1984-02-1414. februar 1984 25 år Xacobeo Galicia 039. plass
218 Gonzalo Rabunal Spania Spania 1984-08-011. august 1984 25 år Xacobeo Galicia 067. plass
219 Eduard Vorganov Russland Russland 1982-12-077. desember 1982 26 år Xacobeo Galicia 026. plass

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Alder ved starten av rittet
  2. ^ DNS (did not start) = startet ikke etappen; DNF (did not finish) = fullførte ikke etappen; HD (hors délais) = kom ikke i mål innen tidsfristen