Liste over utøvere i Tour de France 2012

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Liste over utøvere i Tour de France 2012

Rytter Nasjonalitet Fødselsdato Alder[1] Lag Resultat[2]
1 Cadel Evans Australia Australia 1977-02-1414. februar 1977 35 år BMC Racing Team 007. plass
2 Marcus Burghardt Tyskland Tyskland 1983-06-3030. juni 1983 29 år BMC Racing Team 058. plass
3 Steve Cummings Storbritannia Storbritannia 1981-03-1919. mars 1981 31 år BMC Racing Team 095. plass
4 Philippe Gilbert Belgia Belgia 1982-07-055. juli 1982 29 år BMC Racing Team 046. plass
5 George Hincapie USA USA 1973-06-2929. juni 1973 39 år BMC Racing Team 038. plass
6 Amaël Moinard Frankrike Frankrike 1982-02-022. februar 1982 30 år BMC Racing Team 045. plass
7 Manuel Quinziato Italia Italia 1979-10-3030. oktober 1979 32 år BMC Racing Team 109. plass
8 Michael Schär Sveits Sveits 1986-09-2929. september 1986 25 år BMC Racing Team 049. plass
9 Tejay van Garderen USA USA 1988-08-1212. august 1988 23 år BMC Racing Team 005. plass Hvit trøye
11 Fränk Schleck Luxembourg Luxembourg 1980-04-1515. april 1980 32 år RadioShack-Nissan DNS - 16. etappe
12 Fabian Cancellara Sveits Sveits 1981-03-1818. mars 1981 31 år RadioShack-Nissan DNS - 11. etappe
13 Tony Gallopin Frankrike Frankrike 1988-05-2424. mai 1988 24 år RadioShack-Nissan DNF - 13. etappe
14 Chris Horner USA USA 1971-10-2323. oktober 1971 40 år RadioShack-Nissan 013. plass
15 Andreas Klöden Tyskland Tyskland 1975-06-2222. juni 1975 37 år RadioShack-Nissan 011. plass
16 Maxime Monfort Belgia Belgia 1983-01-1414. januar 1983 29 år RadioShack-Nissan 016. plass
17 Jaroslav Popovytsj Ukraina Ukraina 1980-01-044. januar 1980 32 år RadioShack-Nissan 076. plass
18 Jens Voigt Tyskland Tyskland 1971-09-1717. september 1971 40 år RadioShack-Nissan 052. plass
19 Haimar Zubeldia Spania Spania 1977-04-011. april 1977 35 år RadioShack-Nissan 006. plass
21 Thomas Voeckler Frankrike Frankrike 1979-06-2222. juni 1979 33 år Europcar 026. plass Klatretrøye
22 Yukiya Arashiro Japan Japan 1984-09-2222. september 1984 27 år Europcar 084. plass
23 Giovanni Bernaudeau Frankrike Frankrike 1983-08-2525. august 1983 28 år Europcar DNF - 15. etappe
24 Cyril Gautier Frankrike Frankrike 1987-09-2626. september 1987 24 år Europcar 061. plass
25 Yohann Gène Frankrike Frankrike 1981-06-2525. juni 1981 31 år Europcar 139. plass
26 Vincent Jérôme Frankrike Frankrike 1984-11-2626. november 1984 27 år Europcar DNF - 15. etappe
27 Christophe Kern Frankrike Frankrike 1981-01-1818. januar 1981 31 år Europcar 083. plass
28 Davide Malacarne Italia Italia 1987-07-1111. juli 1987 24 år Europcar 059. plass
29 Pierre Rolland Frankrike Frankrike 1986-10-1010. oktober 1986 25 år Europcar 008. plass
31 Samuel Sánchez Spania Spania 1978-02-055. februar 1978 34 år Euskaltel-Euskadi DNF - 8. etappe
32 Mikel Astarloza Spania Spania 1979-11-1717. november 1979 32 år Euskaltel-Euskadi DNF - 6. etappe
33 Jorge Azanza Spania Spania 1982-06-1616. juni 1982 30 år Euskaltel-Euskadi 074. plass
34 Gorka Izagirre Spania Spania 1987-10-077. oktober 1987 24 år Euskaltel-Euskadi 039. plass
35 Egoi Martínez Spania Spania 1978-05-1515. mai 1978 34 år Euskaltel-Euskadi 017. plass
36 Rubén Pérez Spania Spania 1981-10-3030. oktober 1981 30 år Euskaltel-Euskadi 087. plass
37 Amets Txurruka Spania Spania 1982-11-1010. november 1982 29 år Euskaltel-Euskadi DNS - 7. etappe
38 Pablo Urtasun Spania Spania 1980-03-2929. mars 1980 32 år Euskaltel-Euskadi 134. plass
39 Gorka Verdugo Spania Spania 1978-11-044. november 1978 33 år Euskaltel-Euskadi DNF - 8. etappe
41 Michele Scarponi Italia Italia 1979-09-2525. september 1979 32 år Lampre-ISD 024. plass
42 Grega Bole Slovenia Slovenia 1985-08-1313. august 1985 26 år Lampre-ISD DNF - 16. etappe
43 Danilo Hondo Tyskland Tyskland 1974-01-044. januar 1974 38 år Lampre-ISD 086. plass
44 Jurij Krivtsov Frankrike Frankrike 1979-02-077. februar 1979 33 år Lampre-ISD HD - 11. etappe
45 Matthew Lloyd Australia Australia 1983-05-2424. mai 1983 29 år Lampre-ISD DNS - 10. etappe
46 Marco Marzano Italia Italia 1980-06-1010. juni 1980 32 år Lampre-ISD 080. plass
47 Alessandro Petacchi Italia Italia 1974-01-033. januar 1974 38 år Lampre-ISD HD - 11. etappe
48 Simone Stortoni Italia Italia 1985-07-077. juli 1985 26 år Lampre-ISD 069. plass
49 Davide Viganò Italia Italia 1984-06-1212. juni 1984 28 år Lampre-ISD DNF - 6. etappe
51 Vincenzo Nibali Italia Italia 1984-11-1414. november 1984 27 år Liquigas-Cannondale 003. plass
52 Ivan Basso Italia Italia 1977-11-2626. november 1977 34 år Liquigas-Cannondale 025. plass
53 Federico Canuti Italia Italia 1985-08-3030. august 1985 26 år Liquigas-Cannondale 114. plass
54 Kristijan Koren Slovenia Slovenia 1986-11-2525. november 1986 25 år Liquigas-Cannondale 098. plass
55 Dominik Nerz Tyskland Tyskland 1989-08-2525. august 1989 22 år Liquigas-Cannondale 047. plass
56 Daniel Oss Italia Italia 1987-01-1313. januar 1987 25 år Liquigas-Cannondale 105. plass
Slovakisk mester 57 Peter Sagan Slovakia Slovakia 1990-01-2626. januar 1990 22 år Liquigas-Cannondale 042. plass Grønn trøye
58 Sylwester Szmyd Polen Polen 1978-03-022. mars 1978 34 år Liquigas-Cannondale 071. plass
59 Alessandro Vanotti Italia Italia 1980-09-1616. september 1980 31 år Liquigas-Cannondale 118. plass
61 Ryder Hesjedal Canada Canada 1980-12-099. desember 1980 31 år Garmin-Sharp DNS - 7. etappe
62 Tom Danielson USA USA 1978-03-1313. mars 1978 34 år Garmin-Sharp DNF - 6. etappe
63 Tyler Farrar USA USA 1984-06-022. juni 1984 28 år Garmin-Sharp 151. plass
Sørafrikansk mester 64 Robert Hunter Sør-Afrika Sør-Afrika 1977-04-2222. april 1977 35 år Garmin-Sharp DNS - 7. etappe
65 Daniel Martin Irland Irland 1986-08-2020. august 1986 25 år Garmin-Sharp 035. plass
66 David Millar Storbritannia Storbritannia 1977-01-044. januar 1977 35 år Garmin-Sharp 106. plass
67 Johan Vansummeren Belgia Belgia 1981-02-044. februar 1981 31 år Garmin-Sharp 147. plass
68 Christian Vande Velde USA USA 1976-05-2222. mai 1976 36 år Garmin-Sharp 060. plass
69 David Zabriskie USA USA 1979-01-1212. januar 1979 33 år Garmin-Sharp 100. plass
71 Jean-Christophe Péraud Frankrike Frankrike 1977-05-2222. mai 1977 35 år AG2R La Mondiale 044. plass
72 Maxime Bouet Frankrike Frankrike 1986-11-033. november 1986 25 år AG2R La Mondiale 055. plass
73 Mikael Cherel Frankrike Frankrike 1986-03-1717. mars 1986 26 år AG2R La Mondiale 062. plass
74 Hubert Dupont Frankrike Frankrike 1980-11-1313. november 1980 31 år AG2R La Mondiale DNS - 7. etappe
75 Sébastien Hinault Frankrike Frankrike 1974-02-1111. februar 1974 38 år AG2R La Mondiale 122. plass
76 Blel Kadri Frankrike Frankrike 1986-09-033. september 1986 25 år AG2R La Mondiale 089. plass
77 Sébastien Minard Frankrike Frankrike 1982-06-1212. juni 1982 30 år AG2R La Mondiale 065. plass
78 Christophe Riblon Frankrike Frankrike 1981-01-1717. januar 1981 31 år AG2R La Mondiale 073. plass
79 Nicolas Roche Irland Irland 1984-07-033. juli 1984 27 år AG2R La Mondiale 012. plass
81 Rein Taaramäe Estland Estland 1987-04-2424. april 1987 25 år Cofidis 036. plass
82 Rémy Di Gregorio Frankrike Frankrike 1985-07-3131. juli 1985 26 år Cofidis DNS - 10. etappe
83 Samuel Dumoulin Frankrike Frankrike 1980-08-2020. august 1980 31 år Cofidis 107. plass
84 Nicolas Edet Frankrike Frankrike 1987-12-022. desember 1987 24 år Cofidis 128. plass
85 Julien Fouchard Frankrike Frankrike 1986-08-2020. august 1986 25 år Cofidis 149. plass
86 Jan Ghyselinck Belgia Belgia 1988-02-2424. februar 1988 24 år Cofidis 152. plass
87 Luis Ángel Maté Spania Spania 1984-03-2323. mars 1984 28 år Cofidis 130. plass
88 David Moncoutié Frankrike Frankrike 1975-04-3030. april 1975 37 år Cofidis DNF - 12. etappe
89 Romain Zingle Belgia Belgia 1987-01-2929. januar 1987 25 år Cofidis 090. plass
91 Jérôme Coppel Frankrike Frankrike 1986-08-066. august 1986 25 år Saur-Sojasun 021. plass
92 Anthony Delaplace Frankrike Frankrike 1989-09-1111. september 1989 22 år Saur-Sojasun DNF - 7. etappe
93 Jimmy Engoulvent Frankrike Frankrike 1979-12-077. desember 1979 32 år Saur-Sojasun 153. plass
94 Brice Feillu Frankrike Frankrike 1985-07-2626. juli 1985 26 år Saur-Sojasun 091. plass
95 Fabrice Jeandesboz Frankrike Frankrike 1984-12-044. desember 1984 27 år Saur-Sojasun 054. plass
96 Cyril Lemoine Frankrike Frankrike 1983-03-033. mars 1983 29 år Saur-Sojasun 136. plass
97 Guillaume Levarlet Frankrike Frankrike 1985-07-2525. juli 1985 26 år Saur-Sojasun 075. plass
98 Jean-Marc Marino Frankrike Frankrike 1983-08-1515. august 1983 28 år Saur-Sojasun 131. plass
99 Julien Simon Frankrike Frankrike 1985-10-044. oktober 1985 26 år Saur-Sojasun 092. plass
101 Bradley Wiggins Storbritannia Storbritannia 1980-04-2828. april 1980 32 år Team Sky 001. plass Gul trøye
Norsk mester 102 Edvald Boasson Hagen Norge Norge 1987-05-1717. mai 1987 25 år Team Sky 056. plass
Verdensmester 103 Mark Cavendish Storbritannia Storbritannia 1985-05-2121. mai 1985 27 år Team Sky 142. plass
104 Bernhard Eisel Østerrike Østerrike 1981-02-1717. februar 1981 31 år Team Sky 146. plass
105 Chris Froome Storbritannia Storbritannia 1985-05-2020. mai 1985 27 år Team Sky 002. plass
106 Christian Knees Tyskland Tyskland 1981-03-055. mars 1981 31 år Team Sky 082. plass
107 Richie Porte Australia Australia 1985-01-3030. januar 1985 27 år Team Sky 034. plass
108 Michael Rogers Australia Australia 1979-12-2020. desember 1979 32 år Team Sky 023. plass
109 Kanstantsin Siwtsow Hviterussland Hviterussland 1982-08-099. august 1982 29 år Team Sky DNF - 3. etappe
111 Jurgen Van den Broeck Belgia Belgia 1983-02-011. februar 1983 29 år Lotto-Belisol 004. plass
112 Lars Bak Danmark Danmark 1980-01-1616. januar 1980 32 år Lotto-Belisol 096. plass
113 Francis De Greef Belgia Belgia 1985-02-022. februar 1985 27 år Lotto-Belisol 102. plass
114 André Greipel Tyskland Tyskland 1982-07-1616. juli 1982 29 år Lotto-Belisol 123. plass
115 Adam Hansen Australia Australia 1981-05-1111. mai 1981 31 år Lotto-Belisol 081. plass
116 Greg Henderson New Zealand New Zealand 1976-10-099. oktober 1976 35 år Lotto-Belisol 124. plass
117 Jürgen Roelandts Belgia Belgia 1985-07-022. juli 1985 26 år Lotto-Belisol 104. plass
118 Marcel Sieberg Tyskland Tyskland 1982-04-3030. april 1982 30 år Lotto-Belisol 132. plass
119 Jelle Vanendert Belgia Belgia 1985-02-1919. februar 1985 27 år Lotto-Belisol 029. plass
121 Lieuwe Westra Nederland Nederland 1982-09-1111. september 1982 29 år Vacansoleil-DCM DNF - 11. etappe
122 Kris Boeckmans Belgia Belgia 1987-02-1313. februar 1987 25 år Vacansoleil-DCM 115. plass
123 Johnny Hoogerland Nederland Nederland 1983-05-1313. mai 1983 29 år Vacansoleil-DCM 057. plass
124 Gustav Larsson Sverige Sverige 1980-09-2020. september 1980 31 år Vacansoleil-DCM DNF - 11. etappe
125 Marco Marcato Italia Italia 1984-02-1111. februar 1984 28 år Vacansoleil-DCM 067. plass
126 Wout Poels Nederland Nederland 1987-10-011. oktober 1987 24 år Vacansoleil-DCM DNF - 6. etappe
127 Rob Ruijgh Nederland Nederland 1986-11-1212. november 1986 25 år Vacansoleil-DCM DNF - 11. etappe
128 Rafael Valls Spania Spania 1987-06-2727. juni 1987 25 år Vacansoleil-DCM 041. plass
129 Kenny van Hummel Nederland Nederland 1982-09-3030. september 1982 29 år Vacansoleil-DCM DNF - 15. etappe
131 Denis Mensjov Russland Russland 1978-01-2525. januar 1978 34 år Katjusja 015. plass
132 Giampaolo Caruso Italia Italia 1980-08-1515. august 1980 31 år Katjusja 037. plass
133 Óscar Freire Spania Spania 1976-02-1515. februar 1976 36 år Katjusja DNS - 7. etappe
134 Vladimir Gusev Russland Russland 1982-07-044. juli 1982 29 år Katjusja DNF - 16. etappe
135 Joan Horrach Spania Spania 1974-03-2727. mars 1974 38 år Katjusja 119. plass
136 Aljaksandr Kutsjynski Hviterussland Hviterussland 1979-10-2727. oktober 1979 32 år Katjusja 145. plass
137 Luca Paolini Italia Italia 1977-01-1717. januar 1977 35 år Katjusja 108. plass
138 Jurij Trofimov Russland Russland 1984-01-2626. januar 1984 28 år Katjusja 051. plass
Russisk mester 139 Eduard Vorganov Russland Russland 1982-12-077. desember 1982 29 år Katjusja 019. plass
141 Sandy Casar Frankrike Frankrike 1979-02-022. februar 1979 33 år FDJ BigMat 022. plass
142 Pierrick Fédrigo Frankrike Frankrike 1978-11-3030. november 1978 33 år FDJ BigMat 048. plass
Hviterussisk mester 143 Jawheni Hutarovitsj Hviterussland Hviterussland 1983-11-2929. november 1983 28 år FDJ BigMat DNF - 15. etappe
144 Matthieu Ladagnous Frankrike Frankrike 1984-12-1212. desember 1984 27 år FDJ BigMat 085. plass
145 Cédric Pineau Frankrike Frankrike 1985-05-088. mai 1985 27 år FDJ BigMat 133. plass
146 Thibaut Pinot Frankrike Frankrike 1990-05-2929. mai 1990 22 år FDJ BigMat 010. plass
147 Anthony Roux Frankrike Frankrike 1987-04-1818. april 1987 25 år FDJ BigMat 126. plass
148 Jérémy Roy Frankrike Frankrike 1983-06-2222. juni 1983 29 år FDJ BigMat 066. plass
149 Arthur Vichot Frankrike Frankrike 1988-11-2626. november 1988 23 år FDJ BigMat 094. plass
151 Robert Gesink Nederland Nederland 1986-05-3131. mai 1986 26 år Rabobank DNS - 12. etappe
152 Steven Kruijswijk Nederland Nederland 1987-06-077. juni 1987 25 år Rabobank 033. plass
153 Bauke Mollema Nederland Nederland 1986-11-2626. november 1986 25 år Rabobank DNF - 11. etappe
154 Mark Renshaw Australia Australia 1982-10-2222. oktober 1982 29 år Rabobank DNF - 11. etappe
155 Luis León Sánchez Spania Spania 1983-11-2424. november 1983 28 år Rabobank 064. plass
156 Bram Tankink Nederland Nederland 1978-12-033. desember 1978 33 år Rabobank 144. plass
157 Laurens ten Dam Nederland Nederland 1980-11-1313. november 1980 31 år Rabobank 028. plass
158 Maarten Tjallingii Nederland Nederland 1977-11-055. november 1977 34 år Rabobank DNS - 4. etappe
159 Maarten Wynants Belgia Belgia 1982-05-1313. mai 1982 30 år Rabobank DNS - 7. etappe
161 Alejandro Valverde Spania Spania 1980-04-2525. april 1980 32 år Movistar Team 020. plass
162 Juan José Cobo Spania Spania 1981-02-1111. februar 1981 31 år Movistar Team 030. plass
163 Rui Costa Portugal Portugal 1986-05-1010. mai 1986 26 år Movistar Team 018. plass
164 Imanol Erviti Spania Spania 1983-11-1515. november 1983 28 år Movistar Team DNS - 7. etappe
165 José Iván Gutiérrez Spania Spania 1978-11-2727. november 1978 33 år Movistar Team DNS - 7. etappe
166 Vladimir Karpets Russland Russland 1980-09-2020. september 1980 31 år Movistar Team 053. plass
167 Vasil Kiryjenka Hviterussland Hviterussland 1981-06-2828. juni 1981 31 år Movistar Team 077. plass
168 Rubén Plaza Spania Spania 1980-02-2929. februar 1980 32 år Movistar Team 101. plass
169 José Joaquín Rojas Spania Spania 1985-06-088. juni 1985 27 år Movistar Team DNF - 3. etappe
171 Jonathan Cantwell Australia Australia 1982-01-088. januar 1982 30 år Team Saxo Bank-Tinkoff Bank 137. plass
172 Juan José Haedo Argentina Argentina 1981-01-2626. januar 1981 31 år Team Saxo Bank-Tinkoff Bank 140. plass
173 Karsten Kroon Nederland Nederland 1976-02-2626. februar 1976 36 år Team Saxo Bank-Tinkoff Bank 143. plass
174 Anders Lund Danmark Danmark 1985-02-1414. februar 1985 27 år Team Saxo Bank-Tinkoff Bank 127. plass
175 Michael Mørkøv Danmark Danmark 1985-04-3030. april 1985 27 år Team Saxo Bank-Tinkoff Bank 093. plass
176 Nick Nuyens Belgia Belgia 1980-05-055. mai 1980 32 år Team Saxo Bank-Tinkoff Bank 121. plass
177 Sérgio Paulinho Portugal Portugal 1980-03-2626. mars 1980 32 år Team Saxo Bank-Tinkoff Bank 050. plass
178 Chris Anker Sørensen Danmark Danmark 1984-09-055. september 1984 27 år Team Saxo Bank-Tinkoff Bank 014. plass
179 Nicki Sørensen Danmark Danmark 1975-05-1414. mai 1975 37 år Team Saxo Bank-Tinkoff Bank 099. plass
181 Janez Brajkovič Slovenia Slovenia 1983-12-1818. desember 1983 28 år Astana 009. plass
Slovensk mester 182 Borut Božič Slovenia Slovenia 1980-08-088. august 1980 31 år Astana 129. plass
183 Dmitrij Fofonov Kasakhstan Kasakhstan 1976-08-1515. august 1976 35 år Astana 063. plass
Ukrainsk mester 184 Andrij Hryvko Ukraina Ukraina 1983-08-077. august 1983 28 år Astana 043. plass
185 Maksim Iglinskij Kasakhstan Kasakhstan 1981-04-1818. april 1981 31 år Astana 116. plass
186 Andrej Kasjetsjkin Kasakhstan Kasakhstan 1980-03-2121. mars 1980 32 år Astana 078. plass
187 Fredrik Kessiakoff Sverige Sverige 1980-05-1717. mai 1980 32 år Astana 040. plass
188 Robert Kišerlovski Kroatia Kroatia 1986-08-099. august 1986 25 år Astana DNF - 14. etappe
189 Aleksandr Vinokurov Kasakhstan Kasakhstan 1973-09-1616. september 1973 38 år Astana 031. plass
191 Levi Leipheimer USA USA 1973-10-2424. oktober 1973 38 år Omega Pharma-Quick Step 032. plass
192 Sylvain Chavanel Frankrike Frankrike 1979-06-3030. juni 1979 33 år Omega Pharma-Quick Step DNF - 15. etappe
193 Kevin De Weert Belgia Belgia 1982-05-2727. mai 1982 30 år Omega Pharma-Quick Step 070. plass
194 Dries Devenyns Belgia Belgia 1983-07-2222. juli 1983 28 år Omega Pharma-Quick Step 068. plass
195 Bert Grabsch Tyskland Tyskland 1975-06-1919. juni 1975 37 år Omega Pharma-Quick Step 125. plass
196 Tony Martin Tyskland Tyskland 1985-04-2323. april 1985 27 år Omega Pharma-Quick Step DNS - 10. etappe
197 Jérôme Pineau Frankrike Frankrike 1980-01-022. januar 1980 32 år Omega Pharma-Quick Step 112. plass
198 Martin Velits Slovakia Slovakia 1985-02-2121. februar 1985 27 år Omega Pharma-Quick Step 088. plass
199 Peter Velits Slovakia Slovakia 1985-02-2121. februar 1985 27 år Omega Pharma-Quick Step 027. plass
Australsk mester 201 Simon Gerrans Australia Australia 1980-05-1616. mai 1980 32 år Orica-GreenEDGE 079. plass
202 Michael Albasini Sveits Sveits 1980-12-1010. desember 1980 31 år Orica-GreenEDGE 110. plass
203 Baden Cooke Australia Australia 1978-10-1212. oktober 1978 33 år Orica-GreenEDGE 117. plass
204 Matthew Goss Australia Australia 1986-11-055. november 1986 25 år Orica-GreenEDGE 120. plass
205 Daryl Impey Sør-Afrika Sør-Afrika 1984-12-066. desember 1984 27 år Orica-GreenEDGE 111. plass
206 Brett Lancaster Australia Australia 1979-11-2525. november 1979 32 år Orica-GreenEDGE DNF - 15. etappe
207 Sebastian Langeveld Nederland Nederland 1985-01-1717. januar 1985 27 år Orica-GreenEDGE 150. plass
208 Stuart O'Grady Australia Australia 1973-08-066. august 1973 38 år Orica-GreenEDGE 097. plass
209 Pieter Weening Nederland Nederland 1981-04-055. april 1981 31 år Orica-GreenEDGE 072. plass
211 Marcel Kittel Tyskland Tyskland 1988-05-1111. mai 1988 24 år Argos-Shimano DNF - 5. etappe
212 Roy Curvers Nederland Nederland 1979-12-2727. desember 1979 32 år Argos-Shimano 135. plass
213 Koen de Kort Nederland Nederland 1982-09-088. september 1982 29 år Argos-Shimano 103. plass
214 Johannes Fröhlinger Tyskland Tyskland 1985-06-099. juni 1985 27 år Argos-Shimano DNS - 8. etappe
215 Patrick Gretsch Tyskland Tyskland 1987-04-077. april 1987 25 år Argos-Shimano 141. plass
216 Yann Huguet Frankrike Frankrike 1984-05-022. mai 1984 28 år Argos-Shimano 138. plass
217 Matthieu Sprick Frankrike Frankrike 1981-09-2929. september 1981 30 år Argos-Shimano 113. plass
218 Albert Timmer Nederland Nederland 1985-06-1313. juni 1985 27 år Argos-Shimano 148. plass
219 Tom Veelers Nederland Nederland 1984-09-1414. september 1984 27 år Argos-Shimano DNF - 12. etappe

Noter[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Alder ved starten av rittet
  2. ^ DNS (did not start) = startet ikke etappen; DNF (did not finish) = fullførte ikke etappen; HD (hors délais) = kom ikke i mål innen tidsfristen