Liste over utøvere i Tour de France 2007

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Dette er en liste over de 21 lag med ni utøvere hver som starter i Tour de France 2007 som pågår mellom 7. juli og 29. juli 2007.[1]

Caisse d'Epargne
Spania GCE
Nr. Alder Pos.
11 Óscar Pereiro Sio 29 Spania 10.
12 David Arroyo 27 Spania 13.
13 Vicente García Acosta 34 Spania 91.
14 José Ivan Gutierrez 28 Spania 22.
15 Vladimir Karpets 26 Russland 14.
16 Francisco Pérez 28 Spania 72.
17 Nicolas Portal 28 Frankrike 57.
18 Alejandro Valverde 27 Spania 6.
19 Xabier Zandio 30 Spania DNF-4
Lagleder: José Miguel Echavarri Garcia
T-Mobile Team
Tyskland TMO
Nr. Alder Pos.
21 Michael Rogers 27 Australia DNF-8
22 Marcus Burghardt 24 Tyskland 127
23 Mark Cavendish 22 Storbritannia DNF-8
24 Bernhard Eisel 26 Østerrike 121
25 Linus Gerdemann 24 Tyskland 36
26 Bert Grabsch 32 Tyskland 105
27 Kim Kirchen 29 Luxembourg 7
28 Axel Merckx 34 Belgia 62
29 Patrik Sinkewitz 26 Tyskland DNS-9
Lagleder: Bob Stapleton
Team CSC
Danmark CSC
Nr. ALDER Pos.
31 Carlos Sastre 32 Spania 4
32 Kurt Asle Arvesen 32 Norge 67
33 Fabian Cancellara 26 Sveits 100
34 Íñigo Cuesta 38 Spania 51
35 Stuart O'Grady 33 Australia DNF-8
36 Fränk Schleck 27 Luxembourg 17
37 Christian Vandevelde 31 USA 25
38 Jens Voigt 35 Tyskland 28
39 David Zabriskie 28 USA DSQ-11
Lagleder: Kim Andersen
Predictor-Lotto
Belgia PRL
Nr. Alder Pos.
41 Cadel Evans 30 Australia 2
42 Mario Aerts 32 Belgia 70
43 Dario Cioni 32 Italia 56
44 Chris Horner 35 USA 15
45 Leif Hoste 29 Belgia 110
46 Robbie McEwen 35 Australia DSQ-8
47 Fred Rodriguez 33 USA DNF-15
48 Johan Vansummeren 26 Belgia 63
49 Wim Vansevenant 35 Belgia 141
Lagleder: Marc Sergeant
Rabobank
Nederland RAB
Nr. Alder Pos.
51 Denis Mensjov 29 Russland DNF-17
52 Michael Boogerd 35 Nederland 12
53 Bram de Groot 32 Nederland 134
54 Thomas Dekker 22 Nederland 35
55 Juan Antonio Flecha 29 Spania 85
56 Óscar Freire 31 Spania DNS-7
57 Grischa Niermann 32 Tyskland 86
58 Michael Rasmussen 33 Danmark DNS-17
59 Pieter Weening 26 Nederland 128
Lagleder: Erik Breukink


AG2R Prévoyance
Frankrike A2R
Nr. Alder Pos.
61 Christophe Moreau 36 Frankrike 37
62 José Luis Arrieta 36 Spania 52
63 Sylvain Calzati 28 Frankrike DNF-11
64 Cyril Dessel 32 Frankrike DNF-15
65 Martin Elmiger 28 Sveits 74
66 John Gadret 28 Frankrike 54
67 Simon Gerrans 27 Australia 94
68 Stéphane Goubert 37 Frankrike 27
69 Ludovic Turpin 32 Frankrike 44
Lagleder: Vincent Lavenu
Euskaltel-Euskadi
Spania EUS
Nr. Alder Pos.
71 Haimar Zubeldia 28 Spania 5
72 Igor Antón 24 Spania DNF-11
73 Mikel Astarloza 27 Spania 9
74 Jorge Azanza 25 Spania 82
75 Iñaki Isasi 30 Spania 90
76 Iñigo Landaluze 30 Spania 43
77 Rubén Pérez 25 Spania 50
78 Amets Txurruka 24 Spania 23
79 Gorka Verdugo 28 Spania 48
Lagleder: Julian Gorospe


Lampre-Fondital
Italia LAM
Nr. Alder Pos.
81 Alessandro Ballan 27 Italia 88
82 Daniele Bennati 26 Italia 75
83 Paolo Bossoni 31 Italia 95
84 Marzio Bruseghin 33 Italia 41
85 Claudio Corioni 24 Italia 126
86 Danilo Napolitano 26 Italia DSQ-8
87 Daniele Righi 31 Italia 96
88 Tadej Valjavec 30 El Salvador 19
89 Patxi Vila 31 Spania 29
Lagleder: Giuseppe Saronni


Team Gerolsteiner
Tyskland GST
Nr. Alder Pos.
91 Stefan Schumacher 25 Tyskland 87
92 Robert Förster 29 Tyskland 135
93 Markus Fothen 25 Tyskland 34
94 Heinrich Haussler 23 Tyskland 129
95 Bernhard Kohl 25 Østerrike 31
96 Sven Krauss 24 Tyskland 137
97 Ronny Scholz 29 Tyskland 81
98 Fabian Wegmann 27 Tyskland 60
99 Peter Wrolich 33 Østerrike 133
Lagleder: Reimund Dietzer
Crédit Agricole
Frankrike C.A
Nr. Alder Pos.
101 Thor Hushovd 29 Norge 139
102 William Bonnet 25 Frankrike 109
103 Aleksandr Botsjarov 32 Russland 33
104 Anthony Charteau 27 Frankrike 136
105 Julian Dean 32 New Zealand 107
106 Dmitrij Fofonov 30 Kasakhstan 26
107 Patrice Halgand 33 Frankrike 30
108 Sebastien Hinault 33 Frankrike 132
109 Christophe Le Mével 26 Frankrike DNF-15
Lagleder: Roger Legeay


Discovery Channel Pro Cycling Team
USA DSC
Nr. Alder Pos.
111 Levi Leipheimer 33 USA 3
112 Alberto Contador 24 Spania 1
113 Vladimir Gusev 25 Russland 38
114 George Hincapie 34 USA 24
115 Egoi Martinez 29 Spania 61
116 Benjamin Noval 26 Spania 115
117 Sergio Paulinho 27 Portugal 65
118 Jaroslav Popovytsj 27 Ukraina 8
119 Tomas Vaitkus 25 Litauen DNS-3
Lagleder: Johan Bruyneel
Bouygues Télécom
Frankrike BTL
Nr. Alder Pos.
121 Pierrick Fédrigo 28 Frankrike 84
122 Stef Clement 24 Nederland DSQ-12
123 Xavier Florencio 27 Spania 46
124 Anthony Geslin 27 Frankrike 98
125 Laurent Lefevre 31 Frankrike 58
126 Jérôme Pineau 27 Frankrike 68
127 Matthieu Sprick 25 Frankrike DNF-16
128 Johann Tschopp 25 Sveits 93
129 Thomas Voeckler 28 Frankrike 66
Lagleder: Jean-René Bernaudeau
Agritubel
Frankrike AGR
Nr. Alder Pos.
131 Juan Miguel Mercado 28 Spania 80
132 Freddy Bichot 27 Frankrike 102
133 Moisés Dueñas 26 Spania 39
134 Romain Feillu 23 Frankrike DNF-8
135 Eduardo Gonzalo 23 Spania DNF-1
136 Cédric Herve 27 Frankrike DSQ-8
137 Nicolas Jalabert 34 Frankrike 114
138 Benoît Salmon 33 Frankrike 125
139 Nicolas Vogondy 29 Frankrike 92
Lagleder: David Fornes
Cofidis, Le Crédit par Téléphone
Frankrike COF
Nr. Alder Pos.
141 Sylvain Chavanel 28 Frankrike DNS-17
142 Stéphane Augé 32 Frankrike DNS-17
143 Geoffroy Lequatre 26 Frankrike DNS-6
144 Cristian Moreni 34 Italia DNS-17
145 Nick Nuyens 27 Belgia DNS-17
146 Iván Parra 31 Colombia DNF-8
147 Staf Scheirlinckx 28 Belgia DNS-17
148 Rik Verbrugghe 32 Belgia DNS-17
149 Bradley Wiggins 27 Storbritannia DNS-17
Lagleder: Eric Boyer
Liquigas
Italia LIQ
Nr. Alder Pos.
151 Filippo Pozzato 25 Italia DNS-15
152 Michael Albasini 26 Sveits 59
153 Manuel Beltrán 36 Spania 18
154 Kjell Carlström 30 Finland 76
155 Murilo Fischer 28 Brasil 101
156 Aleksandr Kuschynski 27 Hviterussland 89
157 Manuel Quinziato 27 Italia 113
158 Charlie Wegelius 29 Storbritannia 45
159 Frederik Willems 27 Belgia 73
Lagleder: Roberto Amadio
Française des Jeux
Frankrike FDJ
Nr. Alder Pos.
161 Sandy Casar 28 Frankrike 71
162 Sébastien Chavanel 26 Frankrike 130
163 Mickael Delage 21 Frankrike 117
164 Rémy Di Gregorio 21 Frankrike DNS-5
165 Philippe Gilbert 25 Belgia DNS-15
166 Lilian Jegou 31 Frankrike 97
167 Mathieu Ladagnous 22 Frankrike 112
168 Thomas Lövkvist 23 Sverige 64
169 Benoît Vaugrenard 25 Frankrike 83
Lagleder: Marc Madiot
Quick Step-Innergetic
Belgia QSI
Nr. Alder Pos.
171 Tom Boonen 26 Belgia 119
172 Carlos Barredo 26 Spania 42
173 Steven De Jongh 33 Nederland 123
174 Juan Manuel Gárate 31 Spania 21
175 Sebastien Rosseler 25 Belgia 104
176 Gert Steegmans 26 Belgia 138
177 Bram Tankink 28 Nederland 40
178 Matteo Tosatto 33 Italia 108
179 Cedric Vasseur 36 Frankrike 55
Lagleder: Patrick Lefevere


Team Milram
Italia MRM
Nr. Alder Pos.
181 Erik Zabel 37 Tyskland 79
182 Alessandro Cortinovis 29 Italia 122
183 Ralf Grabsch 34 Tyskland 116
184 Andrij Hryvko 23 Ukraina 78
185 Christian Knees 26 Tyskland 47
186 Brett Lancaster 27 Australia DNF-5
187 Alberto Ongarato 31 Italia DNF-12
188 Enrico Poitschke 37 Tyskland 131
189 Marcel Sieberg 25 Tyskland 120
Lagleder: Gianluigi Stanga
Astana Team
Sveits AST
Nr. Alder Pos.
191 Aleksandr Vinokurov 33 Kasakhstan DNS-16
192 Antonio Colom 29 Spania DNS-16
193 Maksim Iglinskij 26 Kasakhstan DNS-16
194 Sergej Ivanov 32 Russland DNS-16
195 Andrej Kasjetsjkin 27 Kasakhstan DNS-16
196 Andreas Klöden 32 Tyskland DNS-16
197 Daniel Navarro Garcia 23 Spania DNS-16
198 Gregory Rast 27 Sveits DNS-16
199 Paolo Savoldelli 34 Italia DNS-16
Lagleder: Mario Kummer
Saunier Duval-Prodir
Spania SDV
Nr. Alder Pos.
201 David Millar 30 Storbritannia 69
202 Iker Camaño 28 Spania 53
203 David Canada 32 Spania 103
204 Juan José Cobo 26 Spania 20
205 David de la Fuente 26 Spania 49
206 Rubén Lobato 28 Spania DNS-7
207 Iban Mayo 29 Spania 16
208 Christophe Rinero 33 Frankrike 77
209 Francisco Ventoso 25 Spania DNS-14
Lagleder: Mauro Gianetti
Barloworld
Storbritannia BAR
Nr. Alder Pos.
211 Aleksandr Jefimkin 25 Russland 99
212 Félix Cárdenas 34 Colombia 106
213 Giampaolo Cheula 28 Italia 111
214 Enrico Degano 31 Italia DNF-7
215 Geraint Thomas 21 Storbritannia 140
216 Robert Hunter 30 Sør-Afrika 118
217 Paolo Longo Borghini 26 Italia 124
218 Kanstantsin Siwtsow 34 Hviterussland 32
219 Mauricio Soler 24 Colombia 11
Lagleder: Claudio Corti

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Starters fra den offisielle nettsiden til Tour de France.