Liste over utøvere i Vuelta a España 2007

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Dette er en liste over de 21 lag med ni utøvere hver som starter i sykkelrittet Vuelta a España 2007 som pågikk mellom 1. og 23. september 2007.[1]

Frankrike ag2r

# Navn Resultat
1 Spania José Luis Arrieta -
2 Irland Philip Deignan -
3 Frankrike Renaud Dion -
4 Estland Rene Mandri -
5 Frankrike Hubert Dupont -
6 Frankrike Stéphane Goubert -
7 Ukraina Jurij Krivtsov -
8 Hviterussland Alexandre Usov -
9 Frankrike Ludovic Turpin -

Spania Andalucia Cajasur

# Navn Resultat
11 Spania Luis Pérez Rodríguez -
12 Spania José Antonio López -
13 Spania Francisco José Martínez -
14 Spania Juan Olmo Menacho -
15 Spania Manuel Ortega Ocana -
16 Spania José Luis Carrasco Gámiz -
17 Spania Jesús Rosendo -
18 Spania Jose Ruiz Sanchez -
19 Spania Manuel Vazquez -

Frankrike Bouygues Télécom

# Navn Resultat
21 Nederland Stef Clement -
22 Frankrike Giovanni Bernaudeau -
23 Frankrike Dimitri Champion -
24 Frankrike Mathieu Claude Brøt
25 Sveits Aurélien Clerc -
26 Spania Xavier Florencio -
27 Frankrike Rony Martias -
28 Frankrike Vincent Jérôme -
29 Estland Erki Pütsep -

Spania Caisse d'Epargne

# Navn Resultat
31 Spania Óscar Pereiro Sio -
32 Spania Imanol Erviti -
33 Spania José Vicente García -
34 Spania Joan Horrach -
35 Russland Vladimir Karpets -
36 Spania David López -
37 Russland Vladimir Jefimkin -
38 Spania Luis León Sánchez -
39 Spania Xabier Zandio -

Frankrike Cofidis

# Navn Resultat
41 Frankrike Stéphane Augé -
42 Frankrike Sylvain Chavanel -
43 Colombia Leonardo Duque -
44 Spania Bingen Fernández -
45 Frankrike Maryan Hary -
46 Frankrike Geoffroy Lequatre -
47 Frankrike Sébastien Minard -
48 Belgia Maxime Monfort -
49 Frankrike Damien Monier -

Frankrike Crédit Agricole

# Navn Resultat
51 Italia Pietro Caucchioli -
52 Russland Aleksandr Botsjarov -
53 Ungarn Laszlo Bodrogi -
54 Italia Angelo Furlan -
55 Frankrike Christophe Kern -
56 Frankrike Rémi Pauriol -
57 Frankrike Jean-Marc Marino -
58 Australia Mark Renshaw -
59 Frankrike Yannick Talabardon -

USA Discovery Channel

# Navn Resultat
61 Slovenia Janez Brajkovič -
62 USA Tom Danielson Brøt
63 Australia Allan Davis -
64 Belgia Stijn Devolder -
65 Spania Egoi Martinez -
66 USA Jason McCartney -
67 Portugal Sérgio Paulinho -
68 Spania José Luis Rubiera -
69 Belgia Jurgen van Goolen -

Spania Euskaltel

# Navn Resultat
71 Spania Samuel Sánchez -
72 Spania Haimar Zubeldia -
73 Spania Igor Antón -
74 Spania Koldo Fernández -
75 Spania Dionisio Galparsoro -
76 Spania Aitor Hernández -
77 Spania Iñaki Isasi -
78 Spania Iñigo Landaluze -
79 Spania Alan Pérez -

Frankrike Française des Jeux

# Navn Resultat
81 Frankrike Carlos Da Cruz -
82 Frankrike Mickael Delage -
83 Sverige Thomas Lövkvist -
84 Belgia Philippe Gilbert -
85 Australia Bradley McGee -
86 Sør-Afrika Ian McLeod -
87 Frankrike Cyrille Monnerais -
88 Frankrike Jérémy Roy -
89 Finland Jussi Veikkanen -

Tyskland Gerolsteiner

# Navn Resultat
91 Tyskland Markus Fothen -
92 Tyskland Johannes Fröhlinger -
93 Tyskland Torsten Hiekmann -
94 Tyskland Tim Klinger -
95 Italia Andrea Moletta -
96 Italia Davide Rebellin -
97 Tyskland Stefan Schumacher -
98 Nederland Tom Stamsnijder -
99 Sveits Oliver Zaugg -

Spania Karpin-Galicia

# Navn Resultat
101 Spania Carlos Castano -
102 Spania Gustavo Cesar -
103 Spania Gustavo Dominguez -
104 Spania David Garcia -
105 Spania Santos Gonzalez -
106 Spania David Herrero -
107 Spania Ezequiel Mosquera -
108 Spania Serafin Martinez -
109 Russland Eduard Vorganov -

Italia Lampre

# Navn Resultat
111 Italia Damiano Cunego -
112 Italia Daniele Bennati -
113 Italia Enrico Franzoi -
114 Sveits David Loosli -
115 Italia Marco Marzano -
116 Italia Morris Possoni -
117 Polen Sylvester Szmyd -
118 Italia Paolo Tiralongo -
119 Italia Claudio Corioni -

Italia Liquigas

# Navn Resultat
121 Spania Manuel Beltrán -
122 Sverige Magnus Bäckstedt -
123 Italia Leonardo Bertagnolli -
124 Sveits Patrick Calcagni -
125 Italia Francesco Chicchi -
126 Italia Mauro Da Dalto -
127 Tsjekkia Roman Kreuziger -
128 Italia Franco Pellizotti -
129 Italia Alessandro Vanotti -

Belgia Predictor-Lotto

# Navn Resultat
131 Australia Cadel Evans -
132 Belgia Mario Aerts -
133 Belgia Christophe Brandt -
134 Belgia Bart Dockx -
135 USA Chris Horner -
136 Spania Josep Jufré -
137 Belgia Bert Roesems -
138 Belgia Roy Sentjens -
139 Belgia Wim van Huffel -

Belgia Quick Step

# Navn Resultat
141 Spania Juan Manuel Gárate -
142 Spania Carlos Barredo -
143 Italia Paolo Bettini -
144 Belgia Tom Boonen -
145 Belgia Kevin Hulsmans -
146 Italia Andrea Tonti -
147 Belgia Geert Verheyen -
148 Italia Davide Viganò -
149 Nederland Addy Engels -

Nederland Rabobank

# Navn Resultat
151 Russland Denis Mensjov -
152 Colombia Mauricio Ardila -
153 Nederland Marc de Maar -
154 Nederland Theo Eltink -
155 Spania Óscar Freire -
156 Spania Pedro Horrillo -
157 Nederland Sebastian Langeveld -
158 Nederland Koos Moerenhout -
159 Nederland Joost Posthuma -

Spania Relax-GAM

# Navn Resultat
161 Spania Daniel Moreno -
162 Spania Santiago Pérez -
163 Spania Raúl García de Mateo -
164 Spania Jorge García -
165 Spania Jesús Hernández -
166 Spania Nácor Burgos -
167 Spania Julián Sánchez -
168 Spania Francisco José Terciado -
169 Spania Ángel Vallejo -

Spania Saunier Duval

# Navn Resultat
171 Spania José Ángel Marchante -
172 Spania Iker Camaño -
173 Spania Alberto Fernández -
174 Spania David de la Fuente -
175 Spania Arkaitz Durán -
176 Spania Rubén Lobato -
177 Spania Javier Mejías -
178 Italia Leonardo Piepoli -
179 Spania Ángel Gómez -

Danmark CSC

# Navn Resultat
181 Spania Carlos Sastre -
182 Danmark Michael Blaudzun -
183 Spania Íñigo Cuesta -
184 Ukraina Volodymyr Hustov -
185 Russland Aleksandr Kolobnev -
186 Nederland Karsten Kroon -
187 Sverige Marcus Ljungqvist -
188 Danmark Nicki Sørensen -
189 USA Christian Vandevelde -

Tyskland Milram

# Navn Resultat
191 Italia Alessandro Petacchi -
192 Tyskland Erik Zabel -
193 Tyskland Martin Müller -
194 Slovakia Matej Jurčo -
195 Italia Elia Rigotto -
196 Italia Fabio Sabatini -
197 Nederland Niki Terpstra -
198 Italia Marco Velo -
199 Italia Alberto Ongarato -

Tyskland T-Mobile

# Navn Resultat
201 Australia Adam Hansen -
202 Italia Lorenzo Bernucci Brøt
203 Australia Scott Davis -
204 Tyskland Bert Grabsch -
205 Tyskland André Greipel -
206 Italia Giuseppe Guerini -
207 Tyskland Andreas Klier -
208 Tyskland André Korff -
209 Tyskland Stephan Schreck -

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Startlisten fra den offisielle nettsiden til Vuelta a España.

Se også[rediger | rediger kilde]