Liste over utøvere i Vuelta a España 2008

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Team CSC Saxo Bank
1 Spania Carlos Sastre
2 Russland Aleksandr Kolobnev
3 Spania Íñigo Cuesta
4 Belgia Jurgen Van Goolen
5 Argentina Juan José Haedo
6 Nederland Karsten Kroon
7 Danmark Matti Breschel
8 Danmark Michael Blaudzun
9 Ukraina Volodymyr Hustov

AG2R - La Mondiale
11 Italia Rinaldo Nocentini
12 Spania José Luis Arrieta
13 Frankrike Renaud Dion
14 Frankrike Hubert Dupont
15 Frankrike John Gadret
16 Frankrike Julien Loubet
17 Frankrike Lloyd Mondory
18 Frankrike Stéphane Poulhies
19 Hviterussland Aleksandr Usov

Andalucía-Cajasur
21 Spania José Luis Carrasco
22 Spania José Antonio Carrasco
23 Spania José Antonio López
24 Spania Francisco José Martínez
25 Spania Javier Moreno Bazan
26 Spania Manuel Ortega Ocana
27 Spania Juan Javier Estrada
28 Spania Jesus Rosendo
29 Spania Jose Ruiz

Astana
31 Spania Alberto Contador
32 Tyskland Andreas Klöden
33 USA Levi Leipheimer
34 Kasakhstan Dmitrij Muravjov
35 Kasakhstan Assan Basajev
36 Spania Benjamin Noval
37 Portugal Sérgio Paulinho
38 Spania José Luis Rubiera
39 Litauen Tomas Vaitkus

Bouygues Télécom
41 Frankrike Dimitri Champion
42 Nederland Stef Clement
43 0Sveits0 Aurélien Clerc
44 Spania Xavier Florencio
45 Frankrike Anthony Geslin
46 Frankrike Vincent Jérôme
47 Frankrike Arnaud Labbe
48 Frankrike Alexandre Pichot
49 Frankrike Olivier Bonnaire

Caisse d'Epargne
51 Spania Alejandro Valverde
52 Spania David Arroyo
53 Spania José Vicente García
54 Spania Imanol Erviti
55 Spania Daniel Moreno
56 Spania Alberto Losada Alguacil
57 Spania Luis Pasamontes
58 Spania Joaquim Rodríguez
59 Spania Xabier Zandio

Cofidis
61 Frankrike Sylvain Chavanel
62 Belgia Kevin De Weert
63 Colombia Leonardo Duque
64 Spania Bingen Fernández
65 Frankrike Maryan Hary
66 Frankrike David Moncoutié
67 Frankrike Sébastien Minard
68 Belgia Nick Nuyens
69 Belgia Staf Scheirlinckx

Crédit Agricole
71 Frankrike Patrice Halgand
72 Frankrike Sébastien Hinault
73 Storbritannia Jeremy Hunt
74 Frankrike Christophe Kern
75 Frankrike Cyril Lemoine
76 Frankrike Jean-Marc Marino
77 Norge Gabriel Rasch
78 Irland Nicolas Roche
79 Frankrike Yannick Talabardon

Euskaltel-Euskadi
81 Spania Igor Antón
82 Spania Mikel Astarloza
83 Spania Koldo Fernández
84 Spania Iñigo Landaluze
85 Spania Egoi Martínez
86 Spania Alan Pérez
87 Spania Rubén Pérez
88 Spania Amets Txurruka
89 Spania Iván Velasco

Française des Jeux
91 Frankrike Sandy Casar
92 Frankrike Mickael Delage
93 Frankrike Rémy Di Grégorio
94 Belgia Philippe Gilbert
95 Frankrike Sébastien Joly
96 Frankrike Mathieu Ladagnous
97 Belgia Gianni Meersman
98 Belgia Jelle Vanendert
99 Frankrike Francis Mourey

Gerolsteiner
101 Italia Davide Rebellin
102 0Sveits0 Mathias Frank
103 Italia Oscar Gatto
104 Tyskland Sebastian Lang
105 Nederland Tom Stamsnijder
106 Tyskland Stephan Schreck
107 Tyskland Stefan Schumacher
108 Tyskland Heinrich Haussler
109 0Sveits0 Oliver Zaugg

Xacobeo Galicia
111 Spania Ezequiel Mosquera
112 Spania Carlos Panadero
113 Spania Gustavo César
114 Spania Gustavo Dominguez
115 Spania David Garcia
116 Spania David Herrero
117 Spania Serafín Martínez
118 Spania Iban Mayoz
119 Russland Eduard Vorganov

Lampre
121 Italia Damiano Cunego
122 Italia Alessandro Ballan
123 Italia Emanuele Bindi
124 Italia Marzio Bruseghin
125 Italia Marco Marzano
126 Italia Massimiliano Mori
127 Italia Danilo Napolitano
128 Italia Mauro Santambrogio
129 Italia Paolo Tiralongo

Liquigas
131 Italia Daniele Bennati
132 Italia Valerio Agnoli
133 Italia Claudio Corioni
134 Italia Enrico Franzoi
135 Italia Filippo Pozzato
136 Italia Manuel Quinziato
137 Italia Ivan Santaromita
138 Slovenia Gorazd Štangelj
139 Italia Alessandro Vanotti

Quick Step
141 Italia Paolo Bettini
142 Spania Carlos Barredo
143 Belgia Tom Boonen
144 Spania Juan Manuel Garate
145 Belgia Wouter Weylandt
146 Italia Davide Viganò
147 Italia Andrea Tonti
148 Italia Matteo Tosatto
149 Belgia Kevin Van Impe

Rabobank
151 Spania Óscar Freire
152 Colombia Mauricio Ardila
153 Spania Juan Antonio Flecha
154 Russland Dmitrij Kozontsjuk
155 Nederland Robert Gesink
156 Spania Pedro Horrillo
157 Nederland Marc de Maar
158 Tyskland Grischa Niermann
159 Nederland Theo Eltink

Silence-Lotto
161 Ukraina Jaroslav Popovytsj
162 Belgia Dominique Cornu
163 Belgia Bart Dockx
164 Belgia Pieter Jacobs
165 Belgia Olivier Kaisen
166 Australia Matthew Lloyd
167 Belgia Roy Sentjens
168 Nederland Maarten Tjallingii
169 Belgia Greg Van Avermaet

Team Milram
171 Tyskland Erik Zabel
172 Ukraina Volodymyr Djudja
173 Tyskland Artur Gajek
174 Ukraina Andrij Hryvko
175 Slovakia Matej Jurčo
176 Tyskland Christian Kux
177 Italia Fabio Sabatini
178 Tyskland Sebastian Schwager
179 Slovakia Martin Velits

Tinkoff Credit Systems
181 Russland Mikhail Ignatjev
182 Russland Ivan Rovny
183 Russland Nikita Eskov
184 Russland Jevgenij Petrov
185 Hviterussland Vasil Kiryjenka
186 Russland Pavel Brutt
187 Colombia Walter Pedraza
188 Spania Ricardo Serrano
189 Russland Nikolaj Trusov


Se også[rediger | rediger kilde]