Liste over utøvere i Vuelta a España 2013

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Liste over utøvere i Vuelta a España 2013

Rytter Nasjonalitet Fødselsdato Alder[1] Lag Resultat[2]
1 Alejandro Valverde Spania Spania 1980-04-2525. april 1980 33 år Movistar Team 003. plass Poengtrøya
2 Eros Capecchi Italia Italia 1986-06-1313. juni 1986 27 år Movistar Team 024. plass
3 Imanol Erviti Spania Spania 1983-11-1515. november 1983 29 år Movistar Team 102. plass
4 José Iván Gutiérrez Spania Spania 1978-11-2727. november 1978 34 år Movistar Team 119. plass
5 José Herrada Spania Spania 1985-10-011. oktober 1985 27 år Movistar Team 012. plass
6 Beñat Intxausti Spania Spania 1986-03-2020. mars 1986 27 år Movistar Team 087. plass
7 Pablo Lastras Spania Spania 1976-01-2020. januar 1976 37 år Movistar Team DNF – 13. etappe
8 Javier Moreno Spania Spania 1984-07-1818. juli 1984 29 år Movistar Team 076. plass
9 Sylwester Szmyd Polen Polen 1978-03-022. mars 1978 35 år Movistar Team 045. plass
11 Domenico Pozzovivo Italia Italia 1982-11-3030. november 1982 30 år AG2R La Mondiale 006. plass
12 Julien Bérard Frankrike Frankrike 1987-07-2727. juli 1987 26 år AG2R La Mondiale 094. plass
13 Carlos Alberto Betancur Colombia Colombia 1989-10-1313. oktober 1989 23 år AG2R La Mondiale 126. plass
14 Steve Chainel Frankrike Frankrike 1983-09-066. september 1983 29 år AG2R La Mondiale DNF – 14. etappe
15 Mikael Cherel Frankrike Frankrike 1986-03-1717. mars 1986 27 år AG2R La Mondiale 056. plass
16 Ben Gastauer Luxembourg Luxembourg 1987-11-1414. november 1987 25 år AG2R La Mondiale 065. plass
17 Lloyd Mondory Frankrike Frankrike 1982-04-2626. april 1982 31 år AG2R La Mondiale 114. plass
18 Matteo Montaguti Italia Italia 1984-01-066. januar 1984 29 år AG2R La Mondiale DNS – 11. etappe
19 Rinaldo Nocentini Italia Italia 1977-09-2525. september 1977 35 år AG2R La Mondiale 053. plass
21 Nikias Arndt Tyskland Tyskland 1991-11-1818. november 1991 21 år Argos-Shimano 136. plass
22 Warren Barguil Frankrike Frankrike 1991-10-2828. oktober 1991 21 år Argos-Shimano 038. plass
23 Johannes Fröhlinger Tyskland Tyskland 1985-06-099. juni 1985 28 år Argos-Shimano 059. plass
24 Thierry Hupond Frankrike Frankrike 1984-11-1010. november 1984 28 år Argos-Shimano DNF – 20. etappe
25 Reinardt Janse van Rensburg Sør-Afrika Sør-Afrika 1989-02-033. februar 1989 24 år Argos-Shimano 098. plass
26 Tom Peterson USA USA 1986-12-2424. desember 1986 26 år Argos-Shimano 116. plass
27 Georg Preidler Østerrike Østerrike 1990-06-1717. juni 1990 23 år Argos-Shimano 036. plass
28 Ramon Sinkeldam Nederland Nederland 1989-02-099. februar 1989 24 år Argos-Shimano DNF – 14. etappe
29 Tom Stamsnijder Nederland Nederland 1985-05-1515. mai 1985 28 år Argos-Shimano 137. plass
31 Vincenzo Nibali Italia Italia 1984-11-1414. november 1984 28 år Astana 002. plass
32 Janez Brajkovič Slovenia Slovenia 1983-12-1818. desember 1983 29 år Astana 026. plass
33 Jakob Fuglsang Danmark Danmark 1985-03-2222. mars 1985 28 år Astana 029. plass
34 Andrij Hryvko Ukraina Ukraina 1983-08-077. august 1983 30 år Astana 101. plass
35 Maksim Iglinskij Kasakhstan Kasakhstan 1981-04-1818. april 1981 32 år Astana DNF – 19. etappe
36 Tanel Kangert Estland Estland 1987-03-1111. mars 1987 26 år Astana 011. plass
37 Paolo Tiralongo Italia Italia 1977-07-088. juli 1977 36 år Astana 051. plass
38 Alessandro Vanotti Italia Italia 1980-09-1616. september 1980 32 år Astana 113. plass
39 Andrej Zejts Kasakhstan Kasakhstan 1986-12-1414. desember 1986 26 år Astana 081. plass
41 Bauke Mollema Nederland Nederland 1986-11-2626. november 1986 26 år Team Belkin 052. plass
42 Theo Bos Nederland Nederland 1983-08-2222. august 1983 30 år Team Belkin DNS – 1. etappe
43 Graeme Brown Australia Australia 1979-04-099. april 1979 34 år Team Belkin DNF – 15. etappe
44 Stef Clement Nederland Nederland 1982-09-2424. september 1982 30 år Team Belkin DNF – 13. etappe
45 Juan Manuel Gárate Spania Spania 1976-04-2424. april 1976 37 år Team Belkin 071. plass
46 Luis León Sánchez Spania Spania 1983-11-2424. november 1983 29 år Team Belkin DNF – 14. etappe
47 David Tanner Australia Australia 1984-09-3030. september 1984 28 år Team Belkin 106. plass
48 Laurens ten Dam Nederland Nederland 1980-11-1313. november 1980 32 år Team Belkin DNF – 13. etappe
49 Robert Wagner Tyskland Tyskland 1983-04-1717. april 1983 30 år Team Belkin 123. plass
Verdensmester 51 Philippe Gilbert Belgia Belgia 1982-07-055. juli 1982 31 år BMC Racing Team DNF – 15. etappe
52 Yannick Eijssen Belgia Belgia 1989-06-2626. juni 1989 24 år BMC Racing Team 083. plass
53 Martin Kohler Sveits Sveits 1985-07-1717. juli 1985 28 år BMC Racing Team 066. plass
54 Sebastian Lander Danmark Danmark 1991-03-1111. mars 1991 22 år BMC Racing Team DNS – 13. etappe
55 Klaas Lodewyck Belgia Belgia 1988-03-2424. mars 1988 25 år BMC Racing Team 120. plass
56 Dominik Nerz Tyskland Tyskland 1989-08-2525. august 1989 23 år BMC Racing Team 014. plass
57 Marco Pinotti Italia Italia 1976-02-2525. februar 1976 37 år BMC Racing Team DNS – 12. etappe
Italiensk mester 58 Ivan Santaromita Italia Italia 1984-04-3030. april 1984 29 år BMC Racing Team 048. plass
59 Danilo Wyss Sveits Sveits 1985-08-2626. august 1985 27 år BMC Racing Team 072. plass
61 David Arroyo Spania Spania 1980-01-077. januar 1980 33 år Caja Rural-Seguros RGA 013. plass
62 Javier Aramendía Spania Spania 1986-12-055. desember 1986 26 år Caja Rural-Seguros RGA 118. plass
63 André Cardoso Portugal Portugal 1984-09-033. september 1984 28 år Caja Rural-Seguros RGA 016. plass
64 Fabricio Ferrari Uruguay Uruguay 1985-06-033. juni 1985 28 år Caja Rural-Seguros RGA 121. plass
65 Marcos García Spania Spania 1986-12-044. desember 1986 26 år Caja Rural-Seguros RGA 075. plass
66 Francesco Lasca Italia Italia 1988-03-2929. mars 1988 25 år Caja Rural-Seguros RGA 140. plass
67 Antonio Piedra Spania Spania 1985-10-1010. oktober 1985 27 år Caja Rural-Seguros RGA 109. plass
68 Amets Txurruka Spania Spania 1982-11-1010. november 1982 30 år Caja Rural-Seguros RGA 025. plass
69 Iván Velasco Spania Spania 1980-02-088. februar 1980 33 år Caja Rural-Seguros RGA DNS – 11. etappe
71 Ivan Basso Italia Italia 1977-11-2626. november 1977 35 år Cannondale Pro Cycling DNF – 14. etappe
72 Guillaume Boivin Canada Canada 1989-05-2525. mai 1989 24 år Cannondale Pro Cycling DNF – 10. etappe
73 Tiziano Dall’Antonia Italia Italia 1983-07-2626. juli 1983 30 år Cannondale Pro Cycling 111. plass
74 Lucas Sebastián Haedo Argentina Argentina 1983-04-1818. april 1983 30 år Cannondale Pro Cycling 139. plass
75 Paolo Longo Borghini Italia Italia 1980-12-1010. desember 1980 32 år Cannondale Pro Cycling 089. plass
76 Maciej Paterski Polen Polen 1986-09-1212. september 1986 26 år Cannondale Pro Cycling 054. plass
77 Daniele Ratto Italia Italia 1989-10-055. oktober 1989 23 år Cannondale Pro Cycling 095. plass
78 Cayetano Sarmiento Colombia Colombia 1987-03-2828. mars 1987 26 år Cannondale Pro Cycling 057. plass
79 Cameron Wurf Australia Australia 1983-08-033. august 1983 30 år Cannondale Pro Cycling 099. plass
81 Jérôme Coppel Frankrike Frankrike 1986-08-066. august 1986 27 år Cofidis 040. plass
82 Yoann Bagot Frankrike Frankrike 1987-09-066. september 1987 25 år Cofidis 021. plass
83 Cyril Bessy Frankrike Frankrike 1986-05-2929. mai 1986 27 år Cofidis DNF – 14. etappe
84 Nicolas Edet Frankrike Frankrike 1987-12-022. desember 1987 25 år Cofidis 104. plass Klatretrøya
85 Luis Ángel Maté Spania Spania 1984-03-2323. mars 1984 29 år Cofidis 042. plass
86 Adrien Petit Frankrike Frankrike 1990-09-2626. september 1990 22 år Cofidis 130. plass
87 Stéphane Poulhiès Frankrike Frankrike 1985-06-2626. juni 1985 28 år Cofidis 138. plass
88 Nico Sijmens Belgia Belgia 1978-04-011. april 1978 35 år Cofidis 078. plass
89 Romain Zingle Belgia Belgia 1987-01-2929. januar 1987 26 år Cofidis 091. plass
91 Samuel Sánchez Spania Spania 1978-02-055. februar 1978 35 år Euskaltel-Euskadi 008. plass
92 Igor Antón Spania Spania 1983-03-022. mars 1983 30 år Euskaltel-Euskadi 020. plass
93 Jorge Azanza Spania Spania 1982-06-1616. juni 1982 31 år Euskaltel-Euskadi 090. plass
94 Mikel Landa Spania Spania 1989-12-1313. desember 1989 23 år Euskaltel-Euskadi 039. plass
95 Egoi Martínez Spania Spania 1978-05-1515. mai 1978 35 år Euskaltel-Euskadi 030. plass
96 Mikel Nieve Spania Spania 1984-05-2626. mai 1984 29 år Euskaltel-Euskadi 023. plass
97 Juan José Oroz Spania Spania 1980-11-077. november 1980 32 år Euskaltel-Euskadi 046. plass
98 Pablo Urtasun Spania Spania 1980-03-2929. mars 1980 33 år Euskaltel-Euskadi 122. plass
99 Gorka Verdugo Spania Spania 1978-11-044. november 1978 34 år Euskaltel-Euskadi 063. plass
101 Thibaut Pinot Frankrike Frankrike 1990-05-2929. mai 1990 23 år FDJ.fr 007. plass
102 Arnaud Courteille Frankrike Frankrike 1989-03-1313. mars 1989 24 år FDJ.fr 132. plass
103 Kenny Elissonde Frankrike Frankrike 1991-07-2222. juli 1991 22 år FDJ.fr 033. plass
104 Alexandre Geniez Frankrike Frankrike 1988-04-1616. april 1988 25 år FDJ.fr 047. plass
105 Laurent Mangel Frankrike Frankrike 1981-05-2222. mai 1981 32 år FDJ.fr DNF – 13. etappe
106 Cédric Pineau Frankrike Frankrike 1985-05-088. mai 1985 28 år FDJ.fr 103. plass
107 Anthony Roux Frankrike Frankrike 1987-04-1818. april 1987 26 år FDJ.fr 034. plass
108 Geoffrey Soupe Frankrike Frankrike 1988-03-2222. mars 1988 25 år FDJ.fr DNF – 12. etappe
109 Jussi Veikkanen Finland Finland 1981-03-2929. mars 1981 32 år FDJ.fr DNF – 18. etappe
111 Daniel Martin Irland Irland 1986-08-2020. august 1986 27 år Garmin-Sharp DNS – 8. etappe
112 Caleb Fairly USA USA 1987-02-1919. februar 1987 26 år Garmin-Sharp 112. plass
113 Tyler Farrar USA USA 1984-06-022. juni 1984 29 år Garmin-Sharp 124. plass
114 Koldo Fernández Spania Spania 1981-09-1313. september 1981 31 år Garmin-Sharp DNS – 2. etappe
115 Alex Howes USA USA 1988-01-011. januar 1988 25 år Garmin-Sharp 093. plass
116 Michel Kreder Nederland Nederland 1987-08-1515. august 1987 26 år Garmin-Sharp DNF – 14. etappe
117 Nick Nuyens Belgia Belgia 1980-05-055. mai 1980 33 år Garmin-Sharp DNF – 14. etappe
118 Alex Rasmussen Danmark Danmark 1984-06-099. juni 1984 29 år Garmin-Sharp 134. plass
119 Johan Vansummeren Belgia Belgia 1981-02-044. februar 1981 32 år Garmin-Sharp 088. plass
121 Joaquim Rodríguez Spania Spania 1979-05-1212. mai 1979 34 år Katjusja 004. plass
122 Giampaolo Caruso Italia Italia 1980-08-1515. august 1980 33 år Katjusja 049. plass
123 Vladimir Gusev Russland Russland 1982-07-044. juli 1982 31 år Katjusja 062. plass
Russisk mester 124 Vladimir Isajtsjev Russland Russland 1986-04-2121. april 1986 27 år Katjusja 131. plass
125 Dmitrij Kozontsjuk Russland Russland 1984-04-055. april 1984 29 år Katjusja 092. plass
126 Alberto Losada Spania Spania 1982-02-2828. februar 1982 31 år Katjusja DNF – 10. etappe
127 Daniel Moreno Spania Spania 1981-09-055. september 1981 31 år Katjusja 010. plass
128 Luca Paolini Italia Italia 1977-01-1717. januar 1977 36 år Katjusja 107. plass
129 Ángel Vicioso Spania Spania 1977-04-1313. april 1977 36 år Katjusja 080. plass
131 Michele Scarponi Italia Italia 1979-09-2525. september 1979 33 år Lampre-Merida 015. plass
132 Winner Anacona Colombia Colombia 1988-08-1111. august 1988 25 år Lampre-Merida 105. plass
133 Matteo Bono Italia Italia 1983-11-1111. november 1983 29 år Lampre-Merida 143. plass
134 Luca Dodi Italia Italia 1987-05-2626. mai 1987 26 år Lampre-Merida 129. plass
135 Massimo Graziato Italia Italia 1988-09-2525. september 1988 24 år Lampre-Merida 144. plass
136 Manuele Mori Italia Italia 1980-08-099. august 1980 33 år Lampre-Merida 070. plass
137 Maximiliano Richeze Argentina Argentina 1983-03-077. mars 1983 30 år Lampre-Merida 141. plass
138 Simone Stortoni Italia Italia 1985-07-077. juli 1985 28 år Lampre-Merida DNF – 15. etappe
139 Diego Ulissi Italia Italia 1989-07-1515. juli 1989 24 år Lampre-Merida 032. plass
141 Bart De Clercq Belgia Belgia 1986-08-2626. august 1986 26 år Lotto-Belisol DNF – 10. etappe
142 Francis De Greef Belgia Belgia 1985-02-022. februar 1985 28 år Lotto-Belisol 041. plass
143 Adam Hansen Australia Australia 1981-05-1111. mai 1981 32 år Lotto-Belisol 060. plass
144 Greg Henderson New Zealand New Zealand 1976-10-099. oktober 1976 36 år Lotto-Belisol DNF – 14. etappe
145 Vicente Reynés Spania Spania 1981-07-3030. juli 1981 32 år Lotto-Belisol DNS – 13. etappe
146 Jurgen Van De Walle Belgia Belgia 1977-02-099. februar 1977 36 år Lotto-Belisol DNF – 14. etappe
147 Tosh Van der Sande Belgia Belgia 1990-11-2828. november 1990 22 år Lotto-Belisol 127. plass
148 Jelle Vanendert Belgia Belgia 1985-02-1919. februar 1985 28 år Lotto-Belisol DNF – 14. etappe
149 Dennis Vanendert Belgia Belgia 1988-06-2727. juni 1988 25 år Lotto-Belisol 108. plass
151 Leopold König Tsjekkia Tsjekkia 1987-11-1515. november 1987 25 år Team NetApp-Endura 009. plass
Tsjekkisk mester 152 Jan Bárta Tsjekkia Tsjekkia 1984-12-077. desember 1984 28 år Team NetApp-Endura 096. plass
153 Iker Camaño Spania Spania 1979-03-1414. mars 1979 34 år Team NetApp-Endura 067. plass
154 David de la Cruz Spania Spania 1989-05-066. mai 1989 24 år Team NetApp-Endura DNF – 13. etappe
155 Zakkari Dempster Australia Australia 1987-09-2727. september 1987 25 år Team NetApp-Endura 133. plass
156 Bartosz Huzarski Polen Polen 1980-10-2727. oktober 1980 32 år Team NetApp-Endura 035. plass
157 José Mendes Portugal Portugal 1985-04-2424. april 1985 28 år Team NetApp-Endura 022. plass
158 Daniel Schorn Østerrike Østerrike 1988-10-2121. oktober 1988 24 år Team NetApp-Endura DNF – 15. etappe
159 Paul Voss Tyskland Tyskland 1986-03-2626. mars 1986 27 år Team NetApp-Endura 068. plass
161 Tony Martin Tyskland Tyskland 1985-04-2323. april 1985 28 år Omega Pharma-Quick Step DNF – 15. etappe
162 Kevin De Weert Belgia Belgia 1982-05-2727. mai 1982 31 år Omega Pharma-Quick Step DNF – 11. etappe
163 Andrew Fenn Storbritannia Storbritannia 1990-07-011. juli 1990 23 år Omega Pharma-Quick Step DQ – 10. etappe
164 Gianni Meersman Belgia Belgia 1985-12-055. desember 1985 27 år Omega Pharma-Quick Step 058. plass
165 Serge Pauwels Belgia Belgia 1983-11-2121. november 1983 29 år Omega Pharma-Quick Step 031. plass
166 Pieter Serry Belgia Belgia 1988-11-2121. november 1988 24 år Omega Pharma-Quick Step 050. plass
167 Zdeněk Štybar Tsjekkia Tsjekkia 1985-12-1111. desember 1985 27 år Omega Pharma-Quick Step DNF – 15. etappe
168 Guillaume Van Keirsbulck Belgia Belgia 1991-02-1414. februar 1991 22 år Omega Pharma-Quick Step 125. plass
169 Kristof Vandewalle Belgia Belgia 1985-04-055. april 1985 28 år Omega Pharma-Quick Step DNF – 15. etappe
171 Simon Gerrans Australia Australia 1980-05-1616. mai 1980 33 år Orica-GreenEDGE DNS – 14. etappe
172 Sam Bewley New Zealand New Zealand 1987-07-2222. juli 1987 26 år Orica-GreenEDGE DNS – 14. etappe
173 Simon Clarke Australia Australia 1986-06-1818. juni 1986 27 år Orica-GreenEDGE 069. plass
174 Baden Cooke Australia Australia 1978-10-1212. oktober 1978 34 år Orica-GreenEDGE DNF – 15. etappe
175 Mitchell Docker Australia Australia 1986-10-022. oktober 1986 26 år Orica-GreenEDGE 135. plass
176 Leigh Howard Australia Australia 1989-10-1818. oktober 1989 23 år Orica-GreenEDGE 142. plass
177 Christian Meier Canada Canada 1985-02-2121. februar 1985 28 år Orica-GreenEDGE 082. plass
178 Michael Matthews Australia Australia 1990-09-2626. september 1990 22 år Orica-GreenEDGE 110. plass
179 Wesley Sulzberger Australia Australia 1986-10-2020. oktober 1986 26 år Orica-GreenEDGE DNS – 5. etappe
181 Fabian Cancellara Sveits Sveits 1981-03-1818. mars 1981 32 år RadioShack-Leopard DNS – 18. etappe
182 Matthew Busche USA USA 1985-05-099. mai 1985 28 år RadioShack-Leopard 064. plass
183 Ben Hermans Belgia Belgia 1986-06-088. juni 1986 27 år RadioShack-Leopard 061. plass
184 Chris Horner USA USA 1971-10-2323. oktober 1971 41 år RadioShack-Leopard 001. plass Jersey red.svg Kombinasjonstrøya
185 Markel Irizar Spania Spania 1980-02-055. februar 1980 33 år RadioShack-Leopard 086. plass
Kroatisk mester 186 Robert Kišerlovski Kroatia Kroatia 1986-08-099. august 1986 27 år RadioShack-Leopard 017. plass
187 Jaroslav Popovytsj Ukraina Ukraina 1980-01-044. januar 1980 33 år RadioShack-Leopard 085. plass
188 Grégory Rast Sveits Sveits 1980-01-1717. januar 1980 33 år RadioShack-Leopard 077. plass
189 Haimar Zubeldia Spania Spania 1977-04-011. april 1977 36 år RadioShack-Leopard DNF – 14. etappe
191 Sergio Henao Colombia Colombia 1987-12-1010. desember 1987 25 år Team Sky 028. plass
192 Edvald Boasson Hagen Norge Norge 1987-05-1717. mai 1987 26 år Team Sky 084. plass
193 Dario Cataldo Italia Italia 1985-03-1717. mars 1985 28 år Team Sky 074. plass
194 Vasil Kiryjenka Hviterussland Hviterussland 1981-06-2828. juni 1981 32 år Team Sky 073. plass
195 Christian Knees Tyskland Tyskland 1981-03-055. mars 1981 32 år Team Sky 079. plass
196 Salvatore Puccio Italia Italia 1989-08-3131. august 1989 23 år Team Sky DNS – 20. etappe
197 Luke Rowe Storbritannia Storbritannia 1990-03-1010. mars 1990 23 år Team Sky DNF – 15. etappe
198 Rigoberto Urán Colombia Colombia 1987-01-2626. januar 1987 26 år Team Sky 027. plass
199 Xabier Zandio Spania Spania 1977-03-1717. mars 1977 36 år Team Sky 055. plass
201 Roman Kreuziger Tsjekkia Tsjekkia 1986-05-066. mai 1986 27 år Team Saxo-Tinkoff DNF – 14. etappe
202 Rafał Majka Polen Polen 1989-09-1212. september 1989 23 år Team Saxo-Tinkoff 019. plass
Dansk mester 203 Michael Mørkøv Danmark Danmark 1985-04-3030. april 1985 28 år Team Saxo-Tinkoff 128. plass
204 Jevgenij Petrov Russland Russland 1978-05-2525. mai 1978 35 år Team Saxo-Tinkoff 117. plass
205 Nicolas Roche Irland Irland 1984-07-033. juli 1984 29 år Team Saxo-Tinkoff 005. plass
206 Chris Anker Sørensen Danmark Danmark 1984-09-055. september 1984 28 år Team Saxo-Tinkoff 018. plass
207 Nicki Sørensen Danmark Danmark 1975-05-1414. mai 1975 38 år Team Saxo-Tinkoff 100. plass
208 Matteo Tosatto Italia Italia 1974-05-1414. mai 1974 39 år Team Saxo-Tinkoff 115. plass
209 Oliver Zaugg Sveits Sveits 1981-05-099. mai 1981 32 år Team Saxo-Tinkoff 037. plass
211 Wout Poels Nederland Nederland 1987-10-011. oktober 1987 25 år Vacansoleil-DCM DNF – 14. etappe
212 Grega Bole Slovenia Slovenia 1985-08-1313. august 1985 28 år Vacansoleil-DCM 097. plass
213 Thomas De Gendt Belgia Belgia 1986-11-066. november 1986 26 år Vacansoleil-DCM DQ – 10. etappe
214 Juan Antonio Flecha Spania Spania 1977-09-1717. september 1977 35 år Vacansoleil-DCM 044. plass
Nederlandsk mester 215 Johnny Hoogerland Nederland Nederland 1983-05-1313. mai 1983 30 år Vacansoleil-DCM DNF – 19. etappe
216 Tomasz Marczyński Polen Polen 1984-03-066. mars 1984 29 år Vacansoleil-DCM DNS – 15. etappe
217 Barry Markus Nederland Nederland 1991-07-1717. juli 1991 22 år Vacansoleil-DCM DNF – 10. etappe
218 Rafael Valls Spania Spania 1987-06-2727. juni 1987 26 år Vacansoleil-DCM 043. plass
219 Lieuwe Westra Nederland Nederland 1982-09-1111. september 1982 30 år Vacansoleil-DCM DNF – 14. etappe

Noter[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Alder ved starten av rittet
  2. ^ DNS (did not start) = startet ikke etappen; DNF (did not finish) = fullførte ikke etappen; HD (hors délais) = kom ikke i mål innen tidsfristen; DQ = diskvalifisert