Liste over utøvere i Tour de France 2003

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Liste over utøvere i Tour de France 2003

US Postal-Berry Floor
USA USP
Nr. Pos.
1 Lance Armstrong USA 1
2 Roberto Heras Spania 34
3 Manuel Beltrán Spania 14
4 Vjatsjeslav Jekimov Russland 76
5 George Hincapie USA 47
6 Floyd Landis USA 77
7 Pavel Padrnos Tsjekkia 102
8 Victor Hugo Peña Colombia 88
9 José Luis Rubiera Spania 19
ONCE-Eroski
Spania ONE
Nr. Pos.
11 Joseba Beloki Spania DNF
12 René Andrle Tsjekkia 83
13 José Azevedo Portugal 26
14 Alvaro González de Galdeano Spania 122
15 Jörg Jaksche Tyskland 17
16 Isidro Nozal Spania 72
17 Mikel Pradera Spania 58
18 Marcos Serrano Spania 68
19 Angel Vicioso Spania DNF
Telekom
Tyskland TEL
Nr. Pos.
21 Santiago Botero Colombia DNF
22 Mario Aerts Belgia 89
23 Rolf Aldag Tyskland 94
24 Giuseppe Guerini Italia 35
25 Matthias Kessler Tyskland 49
26 Andreas Klöden Tyskland DNF
27 Daniele Nardello Italia 25
28 Aleksandr Vinokurov Kasakhstan 3
29 Erik Zabel Tyskland 107
iBanesto.com
Spania BAN
Nr. Pos.
31 Francisco Mancebo Spania 10
32 Juan Antonio Flecha Spania 104
33 José Vicente Garcia Acosta Spania 125
34 Vladimir Karpets Russland 100
35 Pablo Lastras Spania 67
36 Denis Mensjov Russland 11
37 Juan Miguel Mercado Spania 36
38 Jevgenij Petrov Russland 53
39 Xabier Zandio Spania 51
Rabobank
Nederland RAB
Nr. Pos.
41 Levi Leipheimer USA DNF
42 Michael Boogerd Nederland 32
43 Bram de Groot Nederland 99
44 Óscar Freire Spania 96
45 Robert Hunter Sør-Afrika DNF
46 Marc Lotz Nederland DNF
47 Grischa Niermann Tyskland 28
48 Marc Wauters Belgia 115
49 Remmert Wielinga Nederland DNF
Saeco
Italia SAE
Nr. Pos.
51 Gilberto Simoni Italia 84
52 Leonardo Bertagnolli Italia DNF
53 Salvatore Commesso Italia 81
54 Danilo Di Luca Italia DNF
55 Paolo Fornaciari Italia 112
56 Gerrit Glomser Østerrike 64
57 Jörg Ludewig Tyskland 38
58 Fabio Sacchi Italia 60
59 Stefano Zanini Italia DNF
Cofidis
Frankrike COF
Nr. Pos.
61 David Millar Storbritannia 55
62 Médéric Clain Frankrike 105
63 Iñigo Cuesta Spania 127
64 Philippe Gaumont Frankrike 124
65 Massimiliano Lelli Italia 15
66 David Moncoutié Frankrike 43
67 Luis Pérez Rodriguez Spania DNF
68 Guido Trentin Italia 63
69 Cédric Vasseur Frankrike 97
Team CSC
Danmark CSC
Nr. Pos.
71 Tyler Hamilton USA 4
72 Michael Blaudzun Danmark 45
73 Nicolas Jalabert Frankrike 106
74 Bekim Christensen Danmark 120
75 Andrea Peron Italia 54
76 Peter Lüttenberger Østerrike 13
77 Jakob Piil Danmark 113
78 Carlos Sastre Spania 9
79 Nicki Sørensen Danmark 44
Fassa Bortolo
Italia FAS
Nr. Pos.
81 Ivan Basso Italia 7
82 Marzio Bruseghin Italia 66
83 Dario David Cioni Italia 79
84 Aitor González Spania DNF
85 Volodymyr Hustov Ukraina DNF
86 Nicola Loda Italia DNF
87 Sven Montgomery Sveits DNF
88 Alessandro Petacchi Italia DNF
89 Marco Velo Italia DNF
FDJeux.com
Frankrike FDJ
Nr. Pos.
91 Sandy Casar Frankrike 111
92 Jimmy Casper Frankrike DNF
93 Baden Cooke Australia 140
94 Carlos Da Cruz Frankrike 93
95 Nicolas Fritsch Østerrike 78
96 Bradley McGee Australia 133
97 Christophe Mengin Frankrike 110
98 Nicolas Vogondy Frankrike 117
99 Matthew Wilson Australia DNF
Kelme-Costa Blanca
Spania KEL
Nr. Pos.
101 Ignacio Gutierrez Spania DNF
102 José Enrique Gutiérrez Spania 41
103 David Latasa Spania 73
104 Jesus Manzano Spania DNF
105 David Munoz Spania 139
106 Ivan Parra Colombia 46
107 Javier Pascual Llorente Spania 27
108 Antonio Tauler Spania DNF
109 Julian Usano Spania 142
Quick Step-Davitamon
Belgia QSD
Nr. Pos.
111 Paolo Bettini Italia 48
112 László Bodrogi Ungarn 108
113 Davide Bramati Italia 126
114 David Cañada Spania 56
115 Servais Knaven Nederland 123
116 Luca Paolini Italia 69
117 Michael Rogers Australia 42
118 Kurt Van De Wouwer Belgia 62
119 Richard Virenque Frankrike 16
Crédit Agricole
Frankrike C.A
Nr. Pos.
121 Christophe Moreau Frankrike 8
122 Stéphane Augé Russland DNF
123 Pierrick Fédrigo Frankrike DNF
124 Sébastien Hinault Frankrike 138
125 Thor Hushovd Norge 118
126 Lilian Jégou Frankrike DNF
127 Stuart O'Grady Australia 90
128 Benoît Poilvet Frankrike 109
129 Jens Voigt Tyskland DNF
Team Bianchi
Tyskland TBI
Nr. Pos.
131 Jan Ullrich Tyskland 2
132 Daniel Becke Tyskland 145
133 Angel Casero Spania 57
134 Félix Garcia Casas Spania 23
135 Aitor Garmendia Spania 70
136 Fabrizio Guidi Italia 103
137 Thomas Liese Tyskland 136
138 David Plaza Spania 22
139 Tobias Steinhauser Tyskland DNF
Lotto-Domo
Belgia LOT
Nr. Pos.
141 Robbie McEwen Australia 143
142 Serge Baguet Belgia 86
143 Christophe Brandt Belgia 52
144 Hans De Clercq Belgia 147
145 Nick Gates Australia DNF
146 Axel Merckx Belgia DNF
147 Koos Moerenhout Nederland 128
148 Léon van Bon Nederland 132
149 Rik Verbrugghe Belgia DNF
Ag2r Prévoyance
Frankrike A2R
Nr. Pos.
151 Laurent Brochard Frankrike 33
152 Mikel Astarloza Spania 29
153 Aleksandr Botsjarov Russland 24
154 Iñigo Chaurreau Spania 30
155 Andy Flickinger Frankrike 39
156 Jaan Kirsipuu Estland -
157 Christophe Oriol Frankrike 121
158 Nicolas Portal Frankrike 82
159 Ludovic Turpin Frankrike 91
Vini Caldirola-So.Di
Italia VIN
Nr. Pos.
161 Stefano Garzelli Italia DNF
162 Dario Andriotto Italia 114
163 Paolo Bossoni Italia 134
164 Andrej Hauptman Slovenia DNF
165 Eddy Mazzoleni Italia DNF
166 Marco Milesi Italia DNF
167 Fred Rodriguez USA DNF
168 Romāns Vainšteins Latvia 116
169 Steve Zampieri Sveits 87
Euskaltel-Euskadi
Spania EUS
Nr. Pos.
171 Iban Mayo Spania 6
172 Mikel Artetxe Spania 80
173 David Etxebarria Spania DNF
174 Unai Etxebarria Venezuela DNF
175 Roberto Laiseka Spania 18
176 Iñigo Landaluze Spania 101
177 Alberto Lopez Munain Spania 98
178 Samuel Sanchez Spania DNF
179 Haimar Zubeldia Spania 5
Brioches La Boulangère
Frankrike BLB
Nr. Pos.
181 Didier Rous Frankrike 20
182 Walter Bénéteau Frankrike 59
183 Sylvain Chavanel Frankrike 37
184 Anthony Geslin Frankrike 114
185 Maryan Hary Frankrike 130
186 Damien Nazon Frankrike 129
187 Jérôme Pineau Frankrike 71
188 Franck Renier Frankrike 95
189 Thomas Voeckler Frankrike 119
Gerolsteiner
Tyskland GST
Nr. Pos.
191 Davide Rebellin Italia DNF
192 Udo Bölts Tyskland 61
193 René Haselbacher Tyskland DNF
194 Uwe Peschel Tyskland DNF
195 Olaf Pollack Tyskland DNF
196 Michael Rich Tyskland DNF
197 Torsten Schmidt Tyskland DNF
198 Georg Totschnig Østerrike 12
199 Markus Zberg Sveits 92
Alessio
Italia ALS
Nr. Pos.
201 Laurent Dufaux Sveits 21
202 Fabio Baldato Italia DNF
203 Alessandro Bertolini Italia 146
204 Pietro Caucchioli Italia DNF
205 Raffaele Ferrara Italia DNF
206 Angelo Furlan Italia DNF
207 Vladimir Miholjevic Kroatia 50
208 Andrea Noè Italia 74
209 Franco Pellizotti Italia 75
Jean Delatour
Frankrike DEL
Nr. Pos.
211 Patrice Halgand Frankrike 40
212 Pierre Bourquenoud Sveits DNF
213 Samuel Dumoulin Frankrike 141
214 Christophe Edaleine Frankrike 131
215 Frédéric Finot Frankrike 137
216 Stephane Goubert Frankrike 31
217 Jurij Krivtsov Ukraina 85
218 Laurent Lefèvre Frankrike 65
219 Jean-Patrick Nazon Frankrike 135