Liste over Norges landskamper i fotball for herrer 1960–1964

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over Norges landskamper i fotball for herrer 1960–1964 inneholder samtlige landskamper spilt av Norges herrelandslag i fotball i kronologisk rekkefølge i perioden fra januar 1960 til desember 1964.

Norges landskamper 1960[rediger | rediger kilde]

Nordic Cup, 26. mai 1960

Danmark Danmark 3–0 (2–0) Norge Norge Idrætsparken (København)

Poul Pedersen Scoret i det 6. minutt 6'
Flemming Nielsen Scoret i det 16. minutt 16'
Flemming Nielsen Scoret i det 68. minutt 68'

Norges lag:
Svein Weltz, Arne Bakker, Arne Natland, Kåre Bjørnsen, Thorbjørn Svenssen, Arne Legernes, Einar Bruno Larsen, Roald Muggerud, Rolf Bjørn Backe, Per Kristoffersen, Steinar Johannesen (Wilhelm Eliassen fra 40').


Dommer: Reino Koskinen
Tilskuere: 44 100

Vennskapskamp, 9. juni 1960

Norge Norge 4–0 (2–0) Island Island Ullevaal Stadion (Oslo)

Ragnar Nikolay Larsen Scoret i det 22. minutt 22'
Gunnar Dybwad Scoret i det 43. minutt 43'
Rolf Bjørn Backe Scoret i det 80. minutt 80'
Bjørn Borgen Scoret i det 82. minutt 82'

Norges lag:
Sverre Andersen, Arne Bakker, Ragnar Nikolay Larsen, Arne Natland, Thorbjørn Svenssen, Arne Legernes (Jan Nilsen fra 40'), Bjørn Borgen, Erik Engsmyr, Rolf Bjørn Backe, Gunnar Dybwad, Axel Berg.


Dommer: Gösta Lindberg
Tilskuere: 12 417

Vennskapskamp, 22. juni 1960

Norge Norge 1–2 (1–0) Østerrike Østerrike Ullevaal Stadion (Oslo)

Rolf Bjørn Backe Scoret i det 32. minutt 32'

Josef Hamerl Scoret i det 68. minutt 68'
Erich Hof Scoret i det 89. minutt 89'

Norges lag:
Asbjørn Hansen, Arne Bakker, Ragnar Nikolay Larsen (Hans Jacob Mathisen fra 70'), Arne Natland, Thorbjørn Svenssen, Arne Legernes, Bjørn Borgen, Roald «Kniksen» Jensen, Rolf Bjørn Backe, Gunnar Dybwad, Axel Berg.


Dommer: Åge Poulsen
Tilskuere: 25 000

Nordic Cup, 28. august 1960

Norge Norge 6–3 (2–1) Finland Finland Ullevaal Stadion (Oslo)

Rolf Pedersen Scoret i det 28. minutt 28'
Roald «Kniksen» Jensen Scoret i det 36. minutt 36'
Rolf Pedersen Scoret i det 50. minutt 50'
Harald Hennum Scoret i det 67. minutt 67'
Axel Berg Scoret i det 73. minutt 73'
Axel Berg Scoret i det 80. minutt 80'

Kai Pahlman Scoret i det 20. minutt 20' (Straffe)
Hannu Kankkonen Scoret i det 51. minutt 51'
Hannu Kankkonen Scoret i det ?. minutt ?'

Norges lag:
Kåre Aasgaard, Arne Bakker, Edgar Stakset, Arne Natland, Thorbjørn Svenssen, Arne Legernes, Bjørn Borgen, Roald «Kniksen» Jensen, Harald Hennum, Rolf Pedersen, Axel Berg.


Dommer: Valdemar Hansen
Tilskuere: 17 703

Nordic Cup, 18. september 1960

Norge Norge 3–1 (2–1) Sverige Sverige Ullevaal Stadion (Oslo)

Harald Hennum Scoret i det 19. minutt 19'
Rolf Pedersen Scoret i det 34. minutt 34'
Bjørn Borgen Scoret i det 89. minutt 89'

Rune Börjesson Scoret i det 38. minutt 38' (Straffe)

Norges lag:
Asbjørn Hansen, Arne Bakker, Roar Johansen, Thorbjørn Svenssen, Arne Legernes, Bjørn Borgen, Roald «Kniksen» Jensen, Harald Hennum, Rolf Pedersen, Axel Berg.


Dommer: Carl Frederik Jørgensen
Tilskuere: 31 037

Vennskapskamp, 6. november 1960

Irland Irland 3–1 (2–1) Norge Norge Dalymount Park (Dublin)

Paddy Fagan Scoret i det 28. minutt 28'
Peter Fitzgerald Scoret i det 39. minutt 39'
Peter Fitzgerald Scoret i det 83. minutt 83'

Harald Hennum Scoret i det 2. minutt 2'

Norges lag:
Asbjørn Hansen, Arne Bakker, Jack Kramer, Arne Natland, Hans Jacob Mathisen, Roar Johansen, Bjørn Borgen, Roald «Kniksen» Jensen, Harald Hennum, Rolf Pedersen, Axel Berg.


Dommer: Gilbert Bowman
Tilskuere: 26 000

Norges landskamper 1961[rediger | rediger kilde]

Vennskapskamp, 16. mai 1961

Norge Norge 1–1 (1–1) Mexico Mexico Brann Stadion (Bergen)

Rolf Bjørn Backe Scoret i det 12. minutt 12'

Crescencio Gutiérrez Scoret i det 8. minutt 8'

Norges lag:
Sverre Andersen, Arne Bakker, Arne Winther, Roar Johansen, Thorbjørn Svenssen, Arne Legernes, Bjørn Borgen, Roald «Kniksen» Jensen, Rolf Bjørn Backe, Rolf Pedersen (Oddvar Richardsen fra 9'), Bjørn Odmar Andersen.


Dommer: Carl Frederik Jørgensen
Tilskuere: 30 000

Kvalifisering til VM, 1. juni 1961

Norge Norge 0–1 (0–1) Tyrkia Tyrkia Ullevaal Stadion (Oslo)

Metin Oktay Scoret i det 16. minutt 16'

Norges lag:
Asbjørn Hansen, Arne Bakker, Arne Winther, Roar Johansen, Thorbjørn Svenssen, Trygve Andersen, Bjørn Borgen, Roald «Kniksen» Jensen, Rolf Bjørn Backe, Bjørn Odmar Andersen, Axel Berg.


Dommer: Frede Hansen (fotballdommer)
Tilskuere: 23 416

Nordic Cup, 27. juni 1961

Finland Finland 4–1 (3–1) Norge Norge Olympiastadion (Helsingfors)

Matti Mäkelä Scoret i det ?. minutt ?'
Stig Holmqvist Scoret i det ?. minutt ?'
Kai Pahlman Scoret i det 19. minutt 19'
Semi Nuoranen Scoret i det 58. minutt 58'

Rolf Pedersen Scoret i det 44. minutt 44'

Norges lag:
Kjell Kaspersen (Asbjørn Hansen fra 65'), Arne Bakker, Hans Jacob Mathisen, Roar Johansen, Thorbjørn Svenssen (Arne Winther fra 40'), Trygve Andersen, Bjørn Borgen, Roald «Kniksen» Jensen, Rolf Bjørn Backe, Rolf Pedersen, Bjørn Odmar Andersen.


Dommer: Johan Einar Boström
Tilskuere: 8 712

Kvalifisering til VM, 1. juli 1961

Sovjetunionen Sovjetunionen 5–2 (3–1) Norge Norge Lenin Sentralstadion (Moskva)

Slava Metreveli Scoret i det 14. minutt 14'
Viktor Ponedelnik Scoret i det 26. minutt 26'
Valentin Bubukin Scoret i det 32. minutt 32'
Mikheil Meskhi Scoret i det 53. minutt 53'
Valentin Bubukin Scoret i det 66. minutt 66'

Bjørn Borgen Scoret i det 44. minutt 44'
Eldar Hansen Scoret i det 87. minutt 87'

Norges lag:
Asbjørn Hansen, Arne Bakker, Hans Jacob Mathisen, Roar Johansen, Thorbjørn Svenssen, Trygve Andersen, Bjørn Borgen, Eldar Hansen, Rolf Bjørn Backe, Erik Johansen, Bjørn Odmar Andersen.


Dommer: Józef Franciszek Kowal
Tilskuere: 100 200

Kvalifisering til VM, 23. august 1961

Norge Norge 0–3 (0–0) Sovjetunionen Sovjetunionen Ullevaal Stadion (Oslo)

Viktor Ponedelnik Scoret i det 48. minutt 48'
Mikhail Meskhi Scoret i det 49. minutt 49'
Slava Metreveli Scoret i det 76. minutt 76'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Arne Bakker, Arne Winther, Roar Johansen, Thorbjørn Svenssen, Trygve Andersen, Bjørn Borgen, Arne Pedersen, Rolf Pedersen, Roald «Kniksen» Jensen, Bjørn Odmar Andersen.


Dommer: John Meighan
Tilskuere: 31 253

Nordic Cup, 17. september 1961

Norge Norge 0–4 (0–2) Danmark Danmark Ullevaal Stadion (Oslo)

John Danielsen Scoret i det 11. minutt 11'
John Danielsen Scoret i det 32. minutt 32'
Ole Madsen Scoret i det 70. minutt 70'
Ole Sørensen Scoret i det 76. minutt 76'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Arne Bakker (Arne Winther fra 88'), Tom Johannesen, Roar Johansen, Thorbjørn Svenssen, Trygve Andersen, Bjørn Borgen, Erik Johansen, Rolf Bjørn Backe, Rolf Pedersen, Bjørn Odmar Andersen.


Dommer: Johan Aksel Alho
Tilskuere: 30 000

Nordic Cup, 22. oktober 1961

Sverige Sverige 2–0 (1–0) Norge Norge Ullevi Stadion (Göteborg)

Lars Råberg Scoret i det 6. minutt 6'
Leif Wendt Scoret i det 74. minutt 74'

Norges lag:
Asbjørn Hansen, Arne Bakker, Tom Johannesen, Roar Johansen, Thorbjørn Svenssen, Arne Legernes, Bjørn Odmar Andersen, Roald «Kniksen» Jensen, Rolf Bjørn Backe, Trygve Andersen, Arne Kotte.


Dommer: Stanislav Fencl
Tilskuere: 41 387

Kvalifisering til VM, 29. oktober 1961

Tyrkia Tyrkia 2–1 (0–0) Norge Norge Mithatpaşa Stadı (Istanbul)

Aydin Yelken Scoret i det 60. minutt 60'
Metin Oktay Scoret i det 72. minutt 72'

Roald «Kniksen» Jensen Scoret i det 57. minutt 57'

Norges lag:
Asbjørn Hansen, Arne Bakker, Tom Johannesen, Roar Johansen, Thorbjørn Svenssen, Arne Legernes, Bjørn Odmar Andersen, Roald «Kniksen» Jensen, Rolf Bjørn Backe, Trygve Andersen, Arne Kotte.


Dommer: Mihai Popa
Tilskuere: 26 000

  • Norge endte på tredjeplass i sin kvalifiseringsgruppe, og ble dermed ikke kvalifisert til VM i fotball 1962, som ble arrangert i Chile.

Kvalifiseringsgruppe 5:

Land K V U T Mål P
Sovjetunionen Sovjetunionen 4 4 0 0 11-3 8
Tyrkia Tyrkia 4 2 0 2 4-4 4
Norge Norge 4 0 0 4 3-11 0

Vennskapskamp, 5. november 1961

Malta Malta 1–1 (1–0) Norge Norge Empire Stadium (Gżira)

Pullu Demanuelle Scoret i det 12. minutt 12'

Arne Kotte Scoret i det 85. minutt 85'

Norges lag:
Asbjørn Hansen (Kjell Kaspersen fra 10'), Arne Bakker, Tom Johannesen, Roar Johansen, Thorbjørn Svenssen, Arne Legernes, Roald «Kniksen» Jensen, Arne Pedersen, Arne Kotte, Trygve Andersen, Åge Sørensen.


Dommer: Mustapha Belkhaous
Tilskuere: 7 000

Norges landskamper 1962[rediger | rediger kilde]

Vennskapskamp, 16. mai 1962

Norge Norge 2–1 (0–1) Nederland Nederland Ullevaal Stadion (Oslo)

Roald «Kniksen» Jensen Scoret i det 50. minutt 50'
Bjørn Borgen Scoret i det 63. minutt 63'

Tonny Van der Linden Scoret i det 1. minutt 1'

Norges lag:
Sverre Andersen, Arne Bakker, Ragnar Nikolay Larsen, Roar Johansen, Thorbjørn Svenssen, Trygve Andersen, Bjørn Borgen, Arne Pedersen, Per Kristoffersen, Roald «Kniksen» Jensen, Rolf Pedersen.


Dommer: Bertil Wilhelm Lööw
Tilskuere: 17 898

Nordic Cup, 11. juni 1962

Danmark Danmark 6–1 (3–1) Norge Norge Idrætsparken (København)

Helge Jørgensen Scoret i det 22. minutt 22' (Straffe)
Ole Madsen Scoret i det 31. minutt 31'
Ole Madsen Scoret i det 44. minutt 44'
Carl Bertelsen Scoret i det 69. minutt 69'
Henning Enoksen Scoret i det 71. minutt 71' (Straffe)
Ole Madsen Scoret i det 87. minutt 87'

Trygve Andersen Scoret i det 24. minutt 24'

Norges lag:
Sverre Andersen, Arne Bakker, Ragnar Nikolay Larsen, Roar Johansen, Arne Winther, Trygve Andersen, Bjørn Borgen, Arne Pedersen, Per Kristoffersen, Roald «Kniksen» Jensen, Bjørn Odmar Andersen.


Dommer: John O. Nilsson
Tilskuere: 13 500

Innl. kvalifisering til EM, 21. juni 1962

Norge Norge 0–2 (0–2) Sverige Sverige Ullevaal Stadion (Oslo)

Örjan Martinsson Scoret i det 9. minutt 9'
Örjan Martinsson Scoret i det 40. minutt 40'

Norges lag:
Sverre Andersen, Anders Svela, Ragnar Nikolay Larsen, Roar Johansen, Trygve Andersen, Olav Nilsen, Roald «Kniksen» Jensen, Arne Pedersen, John Krogh, Erik Johansen, Olav Håkon Blengsli.


Dommer: Gilbert Bowman
Tilskuere: 28 249

Vennskapskamp, 3. juli 1962

Norge Norge 5–0 (1–0) Malta Malta Lerkendal stadion (Trondheim)

Olav Nilsen Scoret i det 28. minutt 28'
Arne Pedersen Scoret i det 58. minutt 58'
John Krogh Scoret i det 80. minutt 80'
Olav Nilsen Scoret i det 81. minutt 81'
Olav Nilsen Scoret i det 85. minutt 85'

Norges lag:
Sverre Andersen, Erik Hagen, Ragnar Nikolay Larsen, Roar Johansen, Per Martinsen, Trygve Andersen, Rolf Bjørn Backe, Arne Pedersen, John Krogh, Olav Nilsen, Erik Johansen.


Dommer: Orja Pättiniemi
Tilskuere: 15 075

Vennskapskamp, 9. juli 1962

Island Island 1–3 (1–3) Norge Norge Laugardalsvöllur (Reykjavík)

Ríkharður Jónsson Scoret i det 3. minutt 3'

Olav Nilsen Scoret i det 11. minutt 11'
Arne Pedersen Scoret i det 31. minutt 31'
Olav Nilsen Scoret i det 39. minutt 39'

Norges lag:
Sverre Andersen, Erik Hagen, Ragnar Nikolay Larsen, Roar Johansen, Per Martinsen, Trygve Andersen, Rolf Bjørn Backe, Arne Pedersen, John Krogh, Olav Nilsen, Erik Johansen.


Dommer: John O. Nilsson
Tilskuere: 9 088


Nordic Cup, 26. august 1962

Norge Norge 2–1 (1–1) Finland Finland Brann Stadion (Bergen)

Ragnar Nikolay Larsen Scoret i det ?. minutt ?'
Olav Nilsen Scoret i det ?. minutt ?'

Matti Mäkelä Scoret i det ?. minutt ?'

Norges lag:
Sverre Andersen, Ragnar Nikolay Larsen, Edgar Stakset, Roar Johansen, Trygve Andersen, Odd Oppedal, Roald «Kniksen» Jensen, Arne Pedersen, Roald Paulsen (Rolf Bjørn Backe fra 80'), Olav Nilsen, Jan Aas.


Dommer: Werner Treichel
Tilskuere: 20 500

Nordic Cup, 16. september 1962

Norge Norge 2–1 (1–1) Sverige Sverige Ullevaal Stadion (Oslo)

Roald «Kniksen» Jensen Scoret i det 43. minutt 43'
Erik Johansen Scoret i det 80. minutt 80'

Leif Skiöld Scoret i det 40. minutt 40'

Norges lag:
Sverre Andersen, Ragnar Nikolay Larsen, Edgar Stakset, Roar Johansen, Finn Thorsen, Trygve Andersen, Roald «Kniksen» Jensen, Arne Pedersen, John Krogh, Olav Nilsen, Erik Johansen.


Dommer: Valdemar Hansen
Tilskuere: 21 689

Innl. kvalifisering til EM, 4. november 1962

Sverige Sverige 1–1 (0–0) Norge Norge Malmö stadion (Malmö)

Leif Eriksson Scoret i det 64. minutt 64'

John Krogh Scoret i det 60. minutt 60'

Norges lag:
Sverre Andersen, Ragnar Nikolay Larsen, Edgar Stakset, Roar Johansen, Finn Thorsen, Trygve Andersen, Roald «Kniksen» Jensen, Arne Pedersen, John Krogh, Olav Nilsen, Oddvar Richardsen.


Dommer: Werner Bergmann
Tilskuere: 8 726

Norges landskamper 1963[rediger | rediger kilde]

Vennskapskamp, 15. mai 1963

Norge Norge 2–5 (1–2) Polen Polen Ullevaal Stadion (Oslo)

John Krogh Scoret i det 9. minutt 9'
Arne Pedersen Scoret i det 59. minutt 59'

Józef Gałeczka Scoret i det 15. minutt 15'
Eugeniusz Faber Scoret i det 30. minutt 30'
Lucjan Brychczy Scoret i det 52. minutt 52'
Lucjan Brychczy Scoret i det 75. minutt 75'
Eugeniusz Faber Scoret i det 81. minutt 81'

Norges lag:
Sverre Andersen, Tore Børrehaug, Edgar Stakset, Roar Johansen, Finn Thorsen, Trygve Andersen, Roald «Kniksen» Jensen, Arne Pedersen, John Krogh (Oddvar Richardsen fra 11'), Olav Nilsen, Erik Johansen.


Dommer: Curt Liedberg
Tilskuere: 25 000

Vennskapskamp, 4. juni 1963

Norge Norge 4–3 (1–2) Skottland Skottland Brann Stadion (Bergen)

Olav Nilsen Scoret i det 5. minutt 5'
Erik Johansen Scoret i det 60. minutt 60'
Arne Pedersen Scoret i det 81. minutt 81'
John Krogh Scoret i det 83. minutt 83'

Denis Law Scoret i det 14. minutt 14'
Denis Law Scoret i det 22. minutt 22'
Denis Law Scoret i det 76. minutt 76'

Norges lag:
Sverre Andersen, Erik Hagen, Edgar Stakset, Roar Johansen, Finn Thorsen, Arild Gulden, Roald «Kniksen» Jensen, Arne Pedersen, John Krogh, Olav Nilsen, Erik Johansen.


Dommer: Haukur Óskarsson
Tilskuere: 23 000

Nordic Cup, 27. juni 1963

Finland Finland 2–0 (0–0) Norge Norge Olympiastadion (Helsingfors)

Kai Pahlman Scoret i det 53. minutt 53'
Juha Lyytikäinen Scoret i det 68. minutt 68'

Norges lag:
Sverre Andersen, Erik Hagen, Edgar Stakset, Roar Johansen, Finn Thorsen, Arild Gulden, Roald «Kniksen» Jensen, Arne Pedersen, John Krogh, Olav Nilsen, Erik Johansen.


Dommer: Bramming Sørensen
Tilskuere: 11 603

Nordic Cup, 14. august 1963

Sverige Sverige 0–0 (0–0) Norge Norge Ullevi Stadion (Göteborg)
Norges lag:
Sverre Andersen, Erik Hagen, Nils Arne Eggen, Roar Johansen, Finn Thorsen, Arild Gulden, Roald «Kniksen» Jensen, Arne Pedersen, John Krogh, Erik Johansen, Oddvar Richardsen.


Dommer: Martti Hirviniemi
Tilskuere: 32 030

Vennskapskamp, 4. september 1963

Polen Polen 9–0 (3–0) Norge Norge Stadion Miejski (Szczecin)

Zygfryd Szołtysik Scoret i det 10. minutt 10'
Eugeniusz Faber Scoret i det 19. minutt 19'
Włodzimierz Lubański Scoret i det 34. minutt 34'
Zygfryd Szołtysik Scoret i det 67. minutt 67'
Józef Gałeczka Scoret i det 73. minutt 73'
Bernard Blaut Scoret i det 74. minutt 74'
Roman Bazan Scoret i det 79. minutt 79'
Eugeniusz Faber Scoret i det 80. minutt 80'
Roman Bazan Scoret i det 85. minutt 85'

Norges lag:
Sverre Andersen, Erik Hagen (Edgar Stakset fra 84'), Nils Arne Eggen, Roar Johansen, Finn Thorsen, Arild Gulden, Roald «Kniksen» Jensen, Arne Pedersen, John Krogh, Olav Nilsen, Finn Seemann.


Dommer: Konstantin Zečević
Tilskuere: 30 000

Nordic Cup, 15. september 1963

Norge Norge 0–4 (0–1) Danmark Danmark Ullevaal Stadion (Oslo)

Kjeld Thorst Scoret i det 39. minutt 39'
Carl Bertelsen Scoret i det 74. minutt 74'
Carl Bertelsen Scoret i det 81. minutt 81'
Henning Enoksen Scoret i det 85. minutt 85' (Straffe)

Norges lag:
Sverre Andersen, Erik Hagen, Nils Arne Eggen, Roar Johansen, Finn Thorsen (Trygve Andersen fra ?), Arild Gulden, Roald «Kniksen» Jensen, Bjørn Odmar Andersen, John Krogh, Olav Nilsen, Finn Seemann.


Dommer: Johan Einar Boström
Tilskuere: 23 800

Vennskapskamp, 3. november 1963

Sveits Sveits 0–2 (0–1) Norge Norge Letzigrund (Zürich)

Erik Johansen Scoret i det 28. minutt 28'
Roald «Kniksen» Jensen Scoret i det 58. minutt 58'

Norges lag:
Sverre Andersen, Erik Hagen (Nils Arne Eggen fra 70'), Edgar Stakset, Roar Johansen, Finn Thorsen, Arild Gulden, Roald «Kniksen» Jensen, Arne Pedersen, Per Kristoffersen, Olav Nilsen, Erik Johansen.


Dommer: Giulio Campanati
Tilskuere: 19 894

Vennskapskamp, 7. november 1963

Skottland Skottland 6–1 (2–1) Norge Norge Hampden Park (Glasgow)

Denis Law Scoret i det 19. minutt 19'
Denis Law Scoret i det 43. minutt 43'
Denis Law Scoret i det 60. minutt 60'
David Mackay Scoret i det 74. minutt 74'
David Mackay Scoret i det 76. minutt 76'
Denis Law Scoret i det 83. minutt 83'

Per Kristoffersen Scoret i det 7. minutt 7'

Norges lag:
Sverre Andersen (Kjell Kaspersen fra 78'), Erik Hagen, Edgar Stakset, Roar Johansen, Finn Thorsen, Arild Gulden, Roald «Kniksen» Jensen, Arne Pedersen, Per Kristoffersen, Olav Nilsen, Erik Johansen.


Dommer: Kevin Howley
Tilskuere: 35 416

Norges landskamper 1964[rediger | rediger kilde]

Vennskapskamp, 13. mai 1964

Norge Norge 1–4 (0–2) Irland Irland Ullevaal Stadion (Oslo)

Leif Eriksen Scoret i det 53. minutt 53'

Charles Hurley Scoret i det 3. minutt 3'
Johnny Giles Scoret i det 10. minutt 10'
Charles Hurley Scoret i det 63. minutt 63'
Andy McEvoy Scoret i det 77. minutt 77'

Norges lag:
Sverre Andersen, Erik Hagen, Edgar Stakset, Roar Johansen, Finn Thorsen, Trygve Andersen, Bjørn Borgen, Arne Pedersen, Per Kristoffersen, Olav Nilsen, Roald «Kniksen» Jensen (Leif Eriksen fra 20').


Dommer: Johannes Malka
Tilskuere: 14 354

Vennskapskamp, 1. juli 1964

Norge Norge 3–2 (0–2) Sveits Sveits Brann Stadion (Bergen)

Olav Nilsen Scoret i det 54. minutt 54'
Erik Johansen Scoret i det 60. minutt 60' (Straffe)
Einar Bruno Larsen Scoret i det 85. minutt 85'

Karl Grünig Scoret i det 28. minutt 28'
Karl Grünig Scoret i det 33. minutt 33'

Norges lag:
Sverre Andersen, Roar Johansen, Finn Thorsen, Trygve Andersen, Jack Kramer, Svein Bredo Østlien, Olav Nilsen, Einar Bruno Larsen, Harald Johan Berg, Ole Stavrum, Erik Johansen.


Dommer: Gunnar Michaelsen
Tilskuere: 15 000

Nordic Cup, 20. august 1964

Norge Norge 2–0 (2–0) Finland Finland Lerkendal stadion (Trondheim)

Harald Johan Berg Scoret i det 20. minutt 20'
Finn Seemann Scoret i det 30. minutt 30'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Roar Johansen, Finn Thorsen, Trygve Andersen, Jack Kramer, Svein Bredo Østlien, Olav Nilsen, Finn Seemann, Harald Johan Berg (Olav Håkon Blengsli fra 65'), Erik Johansen, Harald Sunde.


Dommer: Einer Poulsen
Tilskuere: 17 056

Nordic Cup, 20. september 1964

Norge Norge 1–1 (0–1) Sverige Sverige Ullevaal Stadion (Oslo)

Finn Seemann Scoret i det 55. minutt 55'

Bo Larsson Scoret i det 40. minutt 40' (Straffe)

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Roar Johansen, Sveinung Aarnseth, Trygve Andersen, Jack Kramer, Svein Bredo Østlien, Olav Nilsen, Harald Sunde, Harald Johan Berg, Erik Johansen, Finn Seemann.


Dommer: Harold Davidson
Tilskuere: 22 000

Nordic Cup, 11. oktober 1964

Danmark Danmark 2–0 (1–0) Norge Norge Idrætsparken (København)

Ole Madsen Scoret i det 43. minutt 43'
Ole Madsen Scoret i det 83. minutt 83'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Roar Johansen, Sveinung Aarnseth, Trygve Andersen, Jack Kramer, Svein Bredo Østlien, Olav Nilsen (Egil Roger Olsen fra 80'), Harald Sunde, Harald Johan Berg, Erik Johansen, Finn Seemann.


Dommer: Eric Beijar
Tilskuere: 40 700

Kvalifisering til VM, 8. november 1964

Luxembourg Luxembourg 0–2 (0–1) Norge Norge Stade Municipal (Luxembourg)

Erik Johansen Scoret i det 28. minutt 28'
Harald Johan Berg Scoret i det 72. minutt 72'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Roar Johansen, Finn Thorsen, Trygve Andersen, Jack Kramer, Arne Pedersen, Olav Nilsen, Egil Roger Olsen, Erik Johansen, Harald Johan Berg, Finn Seemann.


Dommer: George Powell
Tilskuere: 8 130

Kvalifisering til VM, 11. november 1964

Frankrike Frankrike 1–0 (1–0) Norge Norge Parc des Princes (Paris)

Angel Rambert Scoret i det 17. minutt 17'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Roar Johansen, Finn Thorsen, Trygve Andersen, Jack Kramer, Arne Pedersen, Olav Nilsen, Egil Roger Olsen, Erik Johansen, Harald Johan Berg, Finn Seemann.


Dommer: John Adair (fotballdommer)
Tilskuere: 33 517

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]