Liste over Norges landskamper i fotball for herrer 1965–1969

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over Norges landskamper i fotball for herrer 1965–1969 inneholder samtlige landskamper spilt av Norges herrelandslag i fotball i kronologisk rekkefølge i perioden fra januar 1975 til desember 1969.

Norges landskamper 1965[rediger | rediger kilde]

Vennskapskamp, 19. mai 1965

Norge Norge 7–0 (1–0) Thailand Thailand Brann Stadion (Bergen)

Arne Pedersen Scoret i det 39. minutt 39'
Harald Berg Scoret i det 49. minutt 49'
Harald Berg Scoret i det 72. minutt 72'
Olav Nilsen Scoret i det 76. minutt 76'
Harald Berg Scoret i det 78. minutt 78'
Erik Johansen Scoret i det 80. minutt 80'
Kjell Kaspersen Scoret i det 86. minutt 86' (Straffe)

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Roar Johansen, Edgar Stakset, Arne Pedersen, Finn Thorsen, Trygve Andersen, Erik Johansen, Olav Nilsen, Svein Bredo Østlien, Harald Berg, Egil Roger Olsen.


Dommer: Kaj Sørensen
Tilskuere: Ukjent

Kvalifisering til VM, 27. mai 1965

Norge Norge 4–2 (1–2) Luxembourg Luxembourg Lerkendal stadion (Trondheim)

Arne Pedersen Scoret i det 16. minutt 16'
Erik Johansen Scoret i det 61. minutt 61'
Kai Sjøberg Scoret i det 66. minutt 66'
Per Kristoffersen Scoret i det 77. minutt 77'

Ernest Brenner Scoret i det 10. minutt 10' (Straffe)
Edy Dublin Scoret i det 26. minutt 26'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Roar Johansen, Edgar Stakset, Arne Pedersen, Finn Thorsen, Trygve Andersen, Per Kristoffersen, Kai Sjøberg, Olav Nilsen, Erik Johansen, Harald Berg.


Dommer: Martti Hirviniemi
Tilskuere: 22 126

Kvalifisering til VM, 16. juni 1965

Norge Norge 3–0 (1–0) Jugoslavia Jugoslavia Ullevaal Stadion (Oslo)

Finn Seemann Scoret i det 9. minutt 9'
Olav Nilsen Scoret i det 60. minutt 60'
Harald Berg Scoret i det 87. minutt 87'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Roar Johansen, Nils Arne Eggen, Arne Pedersen, Finn Thorsen, Edgar Stakset, Kai Sjøberg, Olav Nilsen, Erik Johansen, Finn Seemann, Harald Berg.


Dommer: Jack Lowry
Tilskuere: 29 038

Nordic Cup, 8. august 1965

Finland Finland 4–0 (1–0) Norge Norge Olympiastadion (Helsingfors)

Kai Pahlman Scoret i det 36. minutt 36'
Asko Mäkilä Scoret i det 63. minutt 63'
Markku Kumpulampi Scoret i det 79. minutt 79'
Tommy Lindholm Scoret i det 88. minutt 88'

Norges lag:
Kjell Kaspersen (Sverre Andersen fra 45'), Roar Johansen, Nils Arne Eggen, Arne Pedersen, Finn Thorsen, Edgar Stakset, Martin Kjølholdt, Olav Nilsen (Erik Hagen fra 63'), Finn Seemann, Harald Berg, Erik Johansen.


Dommer: Johan Einar Boström
Tilskuere: 16 525

Kvalifisering til VM, 15. september 1965

Norge Norge 0–1 (0–1) Frankrike Frankrike Ullevaal Stadion (Oslo)

Néstor Combin Scoret i det 22. minutt 22'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Roar Johansen, Finn Thorsen, Sveinung Aarnseth, Edgar Stakset, Arne Pedersen, Arild Gulden, Erik Johansen, Kai Sjøberg, Finn Seemann, Harald Berg.


Dommer: Hugh Phillips
Tilskuere: 31 234

Nordic Cup, 26. september 1965

Norge Norge 2–2 (2–1) Danmark Danmark Ullevaal Stadion (Oslo)

Ole Stavrum Scoret i det 18. minutt 18'
Erik Johansen Scoret i det 40. minutt 40'

Tommy Troelsen Scoret i det 44. minutt 44'
Ole Fritsen Scoret i det 53. minutt 53'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Roar Johansen, Per Sønstabø, Arne Pedersen, Finn Thorsen, Edgar Stakset, Harald Berg, Arild Gulden, Harald Sunde, Ole Stavrum, Erik Johansen.


Dommer: Per Engblom
Tilskuere: 15 000

Nordic Cup, 31. oktober 1965

Sverige Sverige 0–0 (0–0) Norge Norge Råsundastadion (Stockholm)
Norges lag:
Sverre Andersen, Arild Mathisen, Arne Pedersen, Sveinung Aarnseth, Edgar Stakset, Harald Berg, Olav Nilsen, Harald Sunde (Martin Kjølholdt fra 75'), Ole Stavrum, Erik Johansen.


Dommer: Wacław Majdan
Tilskuere: 12 922

Kvalifisering til VM, 7. november 1965

Jugoslavia Jugoslavia 1–1 (1–1) Norge Norge JNA Stadion (Beograd)

Velibor Vasović Scoret i det 39. minutt 39'

Ole Stavrum Scoret i det 13. minutt 13'

Norges lag:
Sverre Andersen, Roar Johansen, Edgar Stakset, Arne Pedersen, Sveinung Aarnseth, Arild Mathisen, Harald Sunde, Ole Stavrum, Olav Nilsen, Erik Johansen, Harald Berg.


Dommer: Menachem Ashkenazi
Tilskuere: 17 538

  • Norge endte på andreplass i sin kvalifiseringsgruppe, og ble dermed ikke kvalifisert til VM i fotball 1966, som ble arrangert i England.

Kvalifiseringsgruppe 3

Land K V U T Mål P
Frankrike Frankrike 6 5 0 1 9-2 10
Norge Norge 6 3 1 2 10-5 7
Jugoslavia Jugoslavia 6 3 1 2 10-8 7
Luxembourg Luxembourg 6 0 0 6 6-20 0

Norges landskamper 1966[rediger | rediger kilde]

Vennskapskamp, 12. juni 1966

Portugal Portugal 4–0 (3–0) Norge Norge Estádio da Luz (Lisboa)

Eusébio Scoret i det 9. minutt 9'
José Augusto Scoret i det 24. minutt 24'
Eusébio Scoret i det 36. minutt 36'
José Augusto Scoret i det 63. minutt 63'

Norges lag:
Sverre Andersen, Roar Johansen, Arild Mathisen, Arne Pedersen, Finn Thorsen, Edgar Stakset, Harald Sunde, Ole Stavrum, Harald Johan Berg, Olav Nilsen, Erik Johansen.


Dommer: Gaspar Pintado Viu
Tilskuere: 30 000

Nordic Cup, 26. juni 1966

Danmark Danmark 0–1 (0–0) Norge Norge Idrætsparken (København)

Erik Johansen Scoret i det 51. minutt 51'

Norges lag:
Sverre Andersen, Roar Johansen, Arild Mathisen, Arne Pedersen, Finn Thorsen, Edgar Stakset, Harald Sunde, Ole Stavrum, Harald Johan Berg, Olav Nilsen, Erik Johansen.


Dommer: Curt Liedberg
Tilskuere: 27 500

Vennskapskamp, 29. juni 1966

Norge Norge 1–6 (1–5) England England Ullevaal Stadion (Oslo)

Harald Sunde Scoret i det 4. minutt 4'

Jimmy Greaves Scoret i det 20. minutt 20'
John Connelly Scoret i det 22. minutt 22'
Jimmy Greaves Scoret i det 24. minutt 24'
Bobby Moore Scoret i det 40. minutt 40'
Jimmy Greaves Scoret i det 44. minutt 44'
Jimmy Greaves Scoret i det 74. minutt 74'

Norges lag:
Sverre Andersen (Kjell Kaspersen fra 42'), Roar Johansen, Arild Mathisen, Arne Pedersen, Edgar Stakset, Finn Thorsen, Ole Stavrum, Olav Nilsen, Harald Sunde, Erik Johansen, Harald Johan Berg.


Dommer: Hans Carlsson
Tilskuere: 29 500

Nordic Cup, 14. august 1966

Norge Norge 1–1 (1–0) Finland Finland Stavanger stadion (Stavanger)

Arne Pedersen Scoret i det 25. minutt 25'

Tommy Lindholm Scoret i det 68. minutt 68'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Roar Johansen, Arild Mathisen, Arne Pedersen, Finn Thorsen, Edgar Stakset, Harald Sunde, Harald Johan Berg, Ole Stavrum, Olav Nilsen, Erik Johansen.


Dommer: Gerhard Schulenburg
Tilskuere: 11 000

Nordic Cup, 18. september 1966

Norge Norge 2–4 (2–0) Sverige Sverige Ullevaal Stadion (Oslo)

Kjetil Hasund Scoret i det 9. minutt 9'
Harald Johan Berg Scoret i det 27. minutt 27'

Jan Karlsson Scoret i det 48. minutt 48' (Straffe)
Tom Turesson Scoret i det 60. minutt 60'
Tom Turesson Scoret i det 63. minutt 63'
Tom Turesson Scoret i det 70. minutt 70'

Norges lag:
Sverre Andersen, Roar Johansen, Arild Mathisen, Trygve Bornø, Finn Thorsen, Edgar Stakset, Harald Sunde, Harald Johan Berg, Kjetil Hasund, Olav Nilsen, Erik Johansen.


Dommer: Bramming Sørensen
Tilskuere: 24 550

Kvalifisering til EM, 13. november 1966

Bulgaria Bulgaria 4–2 (3–0) Norge Norge Vasil Levski stadion (Sofia)

Nikola Tsanev Scoret i det 18. minutt 18'
Petar Jekov Scoret i det 42. minutt 42'
Nikola Tsanev Scoret i det 43. minutt 43'
Petar Jekov Scoret i det 85. minutt 85'

Kjetil Hasund Scoret i det 59. minutt 59'
Kjetil Hasund Scoret i det 86. minutt 86'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Roar Johansen, Arild Mathisen, Arne Pedersen, Finn Thorsen, Trygve Bornø, Bjørn Borgen, Per Kristoffersen, Harald Johan Berg, Olav Nilsen, Kjetil Hasund.


Dommer: Muzaffer Sarvan
Tilskuere: 30 000

Vennskapskamp, 19. november 1966

Vest-Tyskland Vest-Tyskland 3–0 (2–0) Norge Norge Müngersdorfer Stadion (Köln)

Uwe Seeler Scoret i det 42. minutt 42'
Lothar Ulsaß Scoret i det 44. minutt 44'
Lothar Ulsaß Scoret i det 78. minutt 78'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Roar Johansen, Arild Mathisen, Arne Pedersen, Finn Thorsen, Edgar Stakset, Trygve Bornø, Per Kristoffersen, Harald Johan Berg, Olav Nilsen, Kjetil Hasund.


Dommer: Adrianus Aalbrecht
Tilskuere: 38 000

Norges landskamper 1967[rediger | rediger kilde]

Nordic Cup, 1. juni 1967

Finland Finland 0–2 (0–1) Norge Norge Olympiastadion (Helsingfors)

Olav Nilsen Scoret i det 20. minutt 20'
Olav Nilsen Scoret i det 58. minutt 58'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Arild Mathisen, Roar Johansen, Edgar Stakset, Nils Arne Eggen, Trygve Bornø, Olav Nilsen, Harald Sunde, Odd Iversen, Harald Johan Berg, Kjetil Hasund.


Dommer: Arnth Jensen
Tilskuere: 6 672

Kvalifisering til EM, 8. juni 1967

Norge Norge 1–2 (1–1) Portugal Portugal Ullevaal Stadion (Oslo)

Odd Iversen Scoret i det 35. minutt 35'

Eusébio Scoret i det 15. minutt 15'
Eusébio Scoret i det 60. minutt 60'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Arild Mathisen, Roar Johansen, Finn Thorsen, Nils Arne Eggen, Trygve Bornø, Harald Sunde, Odd Iversen, Harald Johan Berg, Olav Nilsen, Leif Eriksen.


Dommer: William Syme
Tilskuere: 31 151

Kvalifisering til EM, 29. juni 1967

Norge Norge 0–0 (0–0) Bulgaria Bulgaria Ullevaal Stadion (Oslo)
Norges lag:
Kjell Kaspersen, Arild Mathisen, Roar Johansen, Finn Thorsen, Nils Arne Eggen, Trygve Bornø, Harald Sunde, Odd Iversen, Harald Johan Berg, Olav Nilsen, Kjetil Hasund.


Dommer: John Adair (fotballdommer)
Tilskuere: 25 545

Kvalifisering til EM, 3. september 1967

Norge Norge 3–1 (1–1) Sverige Sverige Ullevaal Stadion (Oslo)

Harald Johan Berg Scoret i det 23. minutt 23'
Sven Otto Birkeland Scoret i det 47. minutt 47'
Harald Sunde Scoret i det 80. minutt 80'

Thomas Nordahl Scoret i det 18. minutt 18'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Tore Børrehaug, Roar Johansen, Finn Thorsen, Nils Arne Eggen, Trygve Bornø, Harald Sunde, Odd Iversen, Harald Johan Berg, Olav Nilsen, Sven Otto Birkeland.


Dommer: Jan Pawlik
Tilskuere: 32 151

Nordic Cup, 24. september 1967

Norge Norge 0–5 (0–2) Danmark Danmark Ullevaal Stadion (Oslo)

Erik Dyreborg Scoret i det 40. minutt 40'
Erik Dyreborg Scoret i det 41. minutt 41'
Erik Dyreborg Scoret i det 57. minutt 57'
Erik Dyreborg Scoret i det 60. minutt 60'
Erik Dyreborg Scoret i det 63. minutt 63'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Tore Børrehaug, Roar Johansen, Finn Thorsen, Nils Arne Eggen, Trygve Bornø, Olav Nilsen, Harald Sunde, Odd Iversen (Sven Otto Birkeland fra 55'), Harald Johan Berg, Pål Sæthrang.


Dommer: Bo Nilsson
Tilskuere: 26 861

Kvalifisering til EM, 5. november 1967

Sverige Sverige 5–2 (2–0) Norge Norge Råsundastadion (Stockholm)

Tom Turesson Scoret i det 15. minutt 15'
Inge Danielsson Scoret i det 39. minutt 39'
Leif Eriksson Scoret i det 48. minutt 48'
Leif Eriksson Scoret i det 85. minutt 85'
Tom Turesson Scoret i det 86. minutt 86'

Odd Iversen Scoret i det 57. minutt 57' (Straffe)
Olav Nilsen Scoret i det 90. minutt 90'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Arild Mathisen, Frank Olafsen, Per Pettersen, Nils Arne Eggen, Trygve Bornø, Harald Sunde, Odd Iversen, Harald Johan Berg, Olav Nilsen, Kjetil Hasund.


Dommer: Rudi Glöckner
Tilskuere: 14 258


Kvalifisering til EM, 12. november 1967

Portugal Portugal 2–1 (1–1) Norge Norge Estádio das Antas (Porto)

José Torres Scoret i det 30. minutt 30'
Jaime Graça Scoret i det 64. minutt 64'

Olav Nilsen Scoret i det 40. minutt 40'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Arild Mathisen, Per Pettersen, Tor Alsaker-Nøstdahl, Nils Arne Eggen, Trygve Bornø, Harald Johan Berg, Kai Sjøberg, Odd Iversen, Harald Sunde, Olav Nilsen.


Dommer: Michel Kitabdjian
Tilskuere: 35 000

  • Norge endte på fjerdeplass i sin kvalifiseringsgruppe, og ble dermed ikke kvalifisert til EM i fotball 1968, som ble arrangert i Italia.

Kvalifiseringsgruppe 2

Land K V U T Mål P
Bulgaria Bulgaria 6 4 2 0 10-2 10
Portugal Portugal 6 2 2 2 6-6 6
Sverige Sverige 6 2 1 3 9-12 5
Norge Norge 6 1 1 4 9-14 3

Norges landskamper 1968[rediger | rediger kilde]

Vennskapskamp, 9. juni 1968

Norge Norge 1–6 (1–3) Polen Polen Ullevaal Stadion (Oslo)

Harald Sunde Scoret i det 41. minutt 41'

Włodzimierz Lubański Scoret i det 14. minutt 14'
Andrzej Jarosik Scoret i det 21. minutt 21'
Andrzej Jarosik Scoret i det 38. minutt 38'
Andrzej Jarosik Scoret i det 55. minutt 55'
Janusz Żmijewski Scoret i det 71. minutt 71'
Włodzimierz Lubański Scoret i det 77. minutt 77'

Norges lag:
Sverre Andersen (Svein Bjørn Olsen fra 75'), Tore Børrehaug, Per Pettersen, Tor Alsaker-Nøstdahl, Nils Arne Eggen, Trygve Bornø, Olav Nilsen, Harald Sunde, Harald Johan Berg, Odd Iversen, Ola Dybwad-Olsen (Thorodd Presberg fra 80').


Dommer: Johan Einar Boström
Tilskuere: 26 861

Nordic Cup, 23. juni 1968

Danmark Danmark 5–1 (3–1) Norge Norge Idrætsparken (København)

Tommy Troelsen Scoret i det 22. minutt 22'
Tommy Troelsen Scoret i det 24. minutt 24'
Steen Larsen Scoret i det 44. minutt 44'
Steen Larsen Scoret i det 55. minutt 55'
Tommy Troelsen Scoret i det 77. minutt 77' (Straffe)

Thorodd Presberg Scoret i det 2. minutt 2'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, (Inge Thun fra 45'), Arild Mathisen, Per Pettersen, Tor Alsaker-Nøstdahl (Svein Bredo Østlien fra 45'), Nils Arne Eggen, Trygve Bornø, Olav Nilsen, Harald Sunde, Odd Iversen, Steinar Pettersen, Thorodd Presberg.


Dommer: Arvo Jokinen
Tilskuere: 32 900

Vennskapskamp, 18. juli 1968

Island Island 0–4 (0–3) Norge Norge Laugardalsvöllur (Reykjavík)

Olav Nilsen Scoret i det 11. minutt 11'
Harald Johan Berg Scoret i det 28. minutt 28'
Harald Johan Berg Scoret i det 33. minutt 33'
Ola Dybwad Olsen Scoret i det 90. minutt 90'

Norges lag:
Inge Thun, Jan Rodvang, Thor Spydevold, Nils Arne Eggen, Arild Mathisen, Trygve Bornø, Olav Nilsen, Ola Dybwad Olsen, Harald Johan Berg, Odd Iversen, Harald Sunde.


Dommer: Owen McCarthy
Tilskuere: 4 867

Nordic Cup, 18. august 1968

Norge Norge 4–1 (1–0) Finland Finland Ullevaal Stadion (Oslo)

Odd Iversen Scoret i det 36. minutt 36'
Odd Iversen Scoret i det 52. minutt 52'
Ola Dybwad Olsen Scoret i det 60. minutt 60'
Harald Johan Berg Scoret i det 85. minutt 85'

Arto Tolsa Scoret i det 75. minutt 75'

Norges lag:
Svein Bjørn Olsen, Jan Rodvang, Thor Spydevold, Nils Arne Eggen, Arild Mathisen, Trygve Bornø, Olav Nilsen (Leif Eriksen fra 46'), Ola Dybwad Olsen, Harald Johan Berg, Odd Iversen, Harald Sunde (Kjetil Hasund fra 75').


Dommer: Carl W. Hansen
Tilskuere: 18 276

Nordic Cup, 15. september 1968

Norge Norge 1–1 (1–1) Sverige Sverige Ullevaal Stadion (Oslo)

Ola Dybwad Olsen Scoret i det 30. minutt 30'

Leif Eriksson Scoret i det 23. minutt 23'

Norges lag:
Svein Bjørn Olsen, Jan Rodvang, Thor Spydevold, Nils Arne Eggen, Arild Mathisen, Trygve Bornø, Olav Nilsen, Ola Dybwad Olsen, Harald Johan Berg (Kjetil Hasund fra 25'), Odd Iversen, Harald Sunde.


Dommer: Adrianus Aalbrecht
Tilskuere: 23 564

Kvalifisering til VM, 9. oktober 1968

Sverige Sverige 5–0 (1–0) Norge Norge Råsundastadion (Stockholm)

Ove Kindvall Scoret i det 37. minutt 37'
Bo Larsson Scoret i det 56. minutt 56'
Ove Kindvall Scoret i det 58. minutt 58'
Ove Kindvall Scoret i det 61. minutt 61'
Bo Larsson Scoret i det 81. minutt 81'

Norges lag:
Svein Bjørn Olsen, Jan Rodvang (Andreas Morisbak fra 63'), Thor Spydevold, Nils Arne Eggen, Arild Mathisen, Trygve Bornø, Olav Nilsen, Ola Dybwad Olsen, Harald Johan Berg, Odd Iversen, Harald Sunde (Thorodd Presberg fra 50').


Dommer: Pekko Aho
Tilskuere: 32 063

Kvalifisering til VM, 6. november 1968

Frankrike Frankrike 0–1 (0–0) Norge Norge Stade de la Meinau (Strasbourg)

Odd Iversen Scoret i det 67. minutt 67'

Norges lag:
Svein Bjørn Olsen, Jan Rodvang, Thor Spydevold, Nils Arne Eggen, Arild Mathisen, Trygve Bornø, Olav Nilsen, Karl Johan Johannessen, Ola Dybwad Olsen, Odd Iversen, Harald Sunde.


Dommer: Francesco Francesconi
Tilskuere: 18 349

Norges landskamper 1969[rediger | rediger kilde]

Vennskapskamp, 8. mai 1969

Norge Norge 0–2 (0–1) Mexico Mexico Ullevaal Stadion (Oslo)

Javier Fragoso Scoret i det 9. minutt 9'
Javier Fragoso Scoret i det 75. minutt 75'

Norges lag:
Svein Bjørn Olsen, Jan Rodvang, Per Pettersen (Andreas Morisbak fra 46'), Nils Arne Eggen, Arild Mathisen, Trygve Bornø, Olav Nilsen, Roald «Kniksen» Jensen, Harald Johan Berg (Harry Hestad fra 46'), Odd Iversen, Harald Sunde (Ola Dybwad Olsen fra 46').


Dommer: Gunnar Michaelsen
Tilskuere: 25 000

Nordic Cup, 1. juni 1969

Sverige Sverige 4–2 (3–1) Norge Norge Ullevi Stadion (Göteborg)

Sten Pålsson Scoret i det 8. minutt 8'
Inge Ejderstedt Scoret i det 9. minutt 9'
Inge Ejderstedt Scoret i det 25. minutt 25'
Rolf Andersson Scoret i det 70. minutt 70'

Odd Iversen Scoret i det 7. minutt 7'
Harald Johan Berg Scoret i det 71. minutt 71'

Norges lag:
Inge Thun (Svein Bjørn Olsen fra 30'), Nils Arne Eggen, Tor Alsaker-Nøstdahl, Andreas Morisbak, Arild Mathisen, Trygve Bornø, Harald Johan Berg, Harry Hestad, Steinar Pettersen, Odd Iversen (Erik Johansen fra 39'), Harald Sunde.


Dommer: Kevin Howley
Tilskuere: 25 671

Kvalifisering til VM, 19. juni 1969

Norge Norge 2–5 (0–3) Sverige Sverige Ullevaal Stadion (Oslo)

Ola Dybwad Olsen Scoret i det 54. minutt 54'
Ola Dybwad Olsen Scoret i det 70. minutt 70'

Örjan Persson Scoret i det 20. minutt 20'
Leif Eriksson Scoret i det 25. minutt 25'
Ove Kindvall Scoret i det 36. minutt 36'
Ove Grahn Scoret i det 47. minutt 47'
Bruno Grip Scoret i det 49. minutt 49'

Norges lag:
Svein Bjørn Olsen, Arild Mathisen, Thor Spydevold, Nils Arne Eggen, Finn Seemann, Harald Johan Berg, Olav Nilsen, Roald «Kniksen» Jensen, Odd Iversen (Harald Sunde fra 46'), Erik Johansen (Ola Dybwad Olsen fra 46'), Trygve Bornø.


Dommer: Jacques Coiling
Tilskuere: 26 284

Vennskapskamp, 3. juli 1969

Norge Norge 3–0 (3–0) Bermuda Bermuda Stavanger stadion (Stavanger)

Odd Iversen Scoret i det 30. minutt 30'
Ola Dybwad Olsen Scoret i det 35. minutt 35'
Odd Iversen Scoret i det 87. minutt 87'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Arild Mathisen, Nils Arne Eggen, Thor Spydevold, Sigbjørn Slinning, Trygve Bornø, Svein Kvia, Harry Hestad, Olav Nilsen (Egil Austbø fra 55'), Odd Iversen, Ola Dybwad Olsen.


Dommer: Bo Nilsson
Tilskuere: 13 057

Vennskapskamp, 21. juli 1969

Norge Norge 2–1 (3–0) Island Island Lerkendal stadion (Trondheim)

Odd Iversen Scoret i det 6. minutt 6'
Olav Nilsen Scoret i det 37. minutt 37'

Ellert Schram Scoret i det 82. minutt 82'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Arild Mathisen, Nils Arne Eggen, Thor Spydevold, Sigbjørn Slinning, Trygve Bornø, Svein Kvia (Jan Christiansen fra 46'), Harry Hestad (Erik Johansen fra 70'), Olav Nilsen, Odd Iversen, Ola Dybwad Olsen.


Dommer: Curt Lindberg
Tilskuere: 11 759

Nordic Cup, 24. august 1969

Finland Finland 2–2 (2–2) Norge Norge Olympiastadion (Helsingfors)

Arto Tolsa Scoret i det 5. minutt 5'
Tommy Lindholm Scoret i det 13. minutt 13'

Odd Iversen Scoret i det 21. minutt 21'
Odd Iversen Scoret i det 29. minutt 29'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Arild Mathisen, Thor Spydevold, Frank Olafsen, Sigbjørn Slinning, Trygve Bornø, Svein Kvia (Olav Nilsen fra 80'), Ola Dybwad Olsen, Odd Iversen, Erik Johansen, Pål Sæthrang.


Dommer: Johan Einar Boström
Tilskuere: 10 727

Vennskapskamp, 27. august 1969

Polen Polen 6–1 (5–1) Norge Norge Stadion Miejski (Łódź)

Włodzimierz Lubański Scoret i det 10. minutt 10'
Joachim Marx Scoret i det 25. minutt 25'
Kazimierz Deyna Scoret i det 26. minutt 26'
Lucjan Brychczy Scoret i det 36. minutt 36'
Włodzimierz Lubański Scoret i det 37. minutt 37'
Joachim Marx Scoret i det 90. minutt 90'

Odd Iversen Scoret i det 40. minutt 40'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, (Per Haftorsen fra 87'), Arild Mathisen (Finn Thorsen fra 46'), Thor Spydevold, Frank Olafsen, Sigbjørn Slinning, Trygve Bornø, Olav Nilsen, Ola Dybwad Olsen, Odd Iversen, Erik Johansen, Pål Sæthrang (Harry Hestad fra 53').


Dommer: Franz Wöhrer
Tilskuere: 30 000

Kvalifisering til VM, 10. september 1969

Norge Norge 1–3 (0–1) Frankrike Frankrike Ullevaal Stadion (Oslo)

Ola Dybwad Olsen Scoret i det 90. minutt 90'

Hervé Revelli Scoret i det 25. minutt 25'
Hervé Revelli Scoret i det 55. minutt 55'
Jean-Paul Rostagni Scoret i det 70. minutt 70'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, (Per Haftorsen fra 55'), Nils Arne Eggen, Finn Thorsen, Frank Olafsen, Sigbjørn Slinning, Trygve Bornø, Finn Seemann, Ola Dybwad Olsen, Harald Johan Berg (Harry Hestad fra 46'), Odd Iversen, Roald «Kniksen» Jensen.


Dommer: Laurens Van Ravens
Tilskuere: 22 495

  • Norge endte på tredjeplass i sin kvalifiseringsgruppe, og ble dermed ikke kvalifisert til VM i fotball 1970, som ble arrangert i Mexico.

Kvalifiseringsgruppe 5

Land K V U T Mål P
Sverige Sverige 4 3 0 1 12-5 6
Frankrike Frankrike 4 2 0 2 6-4 4
Norge Norge 4 1 0 3 4-13 2

Nordic Cup, 21. september 1969

Norge Norge 2–0 (0–0) Danmark Danmark Ullevaal Stadion (Oslo)

Ola Dybwad Olsen Scoret i det 26. minutt 26'
Pål Sæthrang Scoret i det 35. minutt 35'

Norges lag:
Per Haftorsen, Nils Arne Eggen, Finn Thorsen, Frank Olafsen, Sigbjørn Slinning, Trygve Bornø, Terje Gulbrandsen, Ola Dybwad Olsen, Odd Iversen, Erik Johansen, Pål Sæthrang.


Dommer: Martti Hirviniemi
Tilskuere: 12 054

Vennskapskamp, 11. november 1969

Mexico Mexico 4–0 (2–0) Norge Norge Estadio Azteca (Mexico by)

Alberto Onofre Scoret i det 6. minutt 6'
Aarón Padilla Gutiérrez Scoret i det 39. minutt 39'
Sabás Ponce Scoret i det 71. minutt 71'
Mario Velarde Scoret i det 73. minutt 73'

Norges lag:
Per Haftorsen, Nils Arne Eggen, Finn Thorsen, Frank Olafsen, Sigbjørn Slinning, Trygve Bornø, Terje Gulbrandsen (Thor Spydevold fra 37'), Ola Dybwad Olsen, Odd Iversen, Erik Johansen, Pål Sæthrang (Harry Hestad fra 82').


Dommer: Mario Canessa
Tilskuere: 25 000

Vennskapskamp, 16. november 1969

Guatemala Guatemala 1–3 (0–2) Norge Norge Estadio Mateo Flores (Guatemala by)

Hugo Torres Scoret i det 77. minutt 77'

Harry Hestad Scoret i det 34. minutt 34'
Harry Hestad Scoret i det 43. minutt 43'
Thor Spydevold Scoret i det 61. minutt 61'

Norges lag:
Per Haftorsen, (Geir Karlsen fra ?), Nils Arne Eggen (Kjetil Wangen fra ?), Finn Thorsen, Frank Olafsen, Sigbjørn Slinning, Trygve Bornø, Thor Spydevold, Ola Dybwad Olsen, Harald Sunde (Arild Mathisen fra 71'), Harry Hestad, Pål Sæthrang.


Dommer: [[]]
Tilskuere: 27 000

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]