Liste over Norges landskamper i fotball for herrer 1970–1974

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Willem van Hanegem (10) for Nederland mot Norge og målvakt Per Haftorsen (1) den 1. november 1972.

Liste over Norges landskamper i fotball for herrer 1970–1974 inneholder samtlige landskamper spilt av Norges herrelandslag i fotball i kronologisk rekkefølge i perioden fra januar 1970 til desember 1974.

Norges landskamper 1970[rediger | rediger kilde]

Vennskapskamp, 13. mai 1970

Norge Norge 0–2 (0–1) Tsjekkoslovakia Tsjekkoslovakia Ullevaal Stadion (Oslo)

Frank Olafsen Scoret i det 7. minutt 7' (Selvmål)
Alexander Horváth Scoret i det 72. minutt 72'

Norges lag:
Per Haftorsen, Per Pettersen, Finn Thorsen, Sigbjørn Slinning, Trygve Bornø, Steinar Pettersen, Egil Roger Olsen, Frank Olafsen, Thorodd Presberg, Ola Dybwad-Olsen (Erik Johansen fra 25'), Reidar Goa.


Dommer: Bent Nielsen
Tilskuere: 19 060

Nordic Cup, 17. juni 1970

Norge Norge 2–0 (0–0) Finland Finland Brann Stadion (Bergen)

Hans Edgar Paulsen Scoret i det 59. minutt 59'
Finn Seemann Scoret i det 76. minutt 76'

Norges lag:
Per Haftorsen, Per Pettersen, Finn Thorsen, Tor Ivar Alsaker-Nøstdahl, Sigbjørn Slinning, Trygve Bornø, Hans Edgar Paulsen, Egil Roger Olsen, Steinar Pettersen, Roald Jensen, Finn Seemann (Jan Fuglset fra ?).


Dommer: Gerhard Kunze
Tilskuere: 13 101

Vennskapskamp, 20. juli 1970

Island Island 2–0 (0–0) Norge Norge Laugardalsvöllur (Reykjavík)

Hermann Gunnarsson Scoret i det 61. minutt 61'
Hermann Gunnarsson Scoret i det 63. minutt 63'

Norges lag:
Per Haftorsen, Per Pettersen (Bjørn Rime fra ?), Finn Thorsen, Tor Ivar Alsaker-Nøstdahl, Robert Nilsson, Trygve Bornø, Dag Steinar Navestad, Egil Roger Olsen, Jan Fuglset, Steinar Pettersen, Egil Olsen (Svein Kvia fra ?).


Dommer: Tiny Wharton
Tilskuere: 5 822

Nordic Cup, 13. september 1970

Norge Norge 2–4 (2–1) Sverige Sverige Ullevaal Stadion (Oslo)

Olav Nilsen Scoret i det 9. minutt 9'
Tor Fuglset Scoret i det 28. minutt 28' (Straffe)

Inge Danielsson Scoret i det 26. minutt 26'
Dan Brzokoupil Scoret i det 56. minutt 56'
Tommy Svensson Scoret i det 60. minutt 60' (Straffe)
Tommy Svensson Scoret i det 87. minutt 87'

Norges lag:
Geir Karlsen, Per Pettersen, Finn Thorsen, Thor Spydevold, Sigbjørn Slinning, Trygve Bornø, Olav Nilsen, Svein Kvia, Ola Dybwad-Olsen (Kjetil Hasund fra ?), Egil Roger Olsen, Tor Fuglset.


Dommer: Kaj Rasmussen
Tilskuere: 13 125

Nordic Cup, 23. september 1970

Danmark Danmark 0–1 (0–0) Norge Norge Idrætsparken (København)

Odd Iversen Scoret i det 56. minutt 56'

Norges lag:
Geir Karlsen, Per Pettersen, Finn Thorsen, Thor Spydevold (Arild Hetleøen fra 78'), Sigbjørn Slinning, Trygve Bornø, Olav Nilsen, Svein Kvia, Odd Iversen (Kjetil Hasund fra 85'), Egil Roger Olsen, Tor Fuglset.


Dommer: Einar Boström
Tilskuere: 23 000

Kvalifisering til EM, 7. oktober 1970

Norge Norge 1–3 (0–2) Ungarn Ungarn Ullevaal Stadion (Oslo)

Odd Iversen Scoret i det 50. minutt 50'

Ferenc Bene Scoret i det 6. minutt 6'
László Nagy Scoret i det 23. minutt 23'
Geir Karlsen Scoret i det 66. minutt 66' (Selvmål)

Norges lag:
Geir Karlsen, Per Pettersen, Finn Thorsen, Thor Spydevold, Sigbjørn Slinning, Trygve Bornø, Olav Nilsen, Svein Kvia, Egil Roger Olsen, Odd Iversen (Kjetil Hasund fra 86'), Tor Fuglset (Finn Seemann fra 46').


Dommer: Albert Boogaerts
Tilskuere: 16 067

Kvalifisering til EM, 11. november 1970

Frankrike Frankrike 3–1 (1–0) Norge Norge Stade Gerland (Lyon)

Louis Floch Scoret i det 30. minutt 30'
Georges Lech Scoret i det 55. minutt 55'
Michel Mézy Scoret i det 63. minutt 63'

Olav Nilsen Scoret i det 79. minutt 79'

Norges lag:
Per Haftorsen, Per Pettersen, Arild Hetleøen, Finn Thorsen, Thor Spydevold, Sigbjørn Slinning, Trygve Bornø, Olav Nilsen, Finn Seemann, Egil Roger Olsen, Harry Hestad.


Dommer: António Ribeiro Saldanha
Tilskuere: 10 357

Kvalifisering til EM, 15. november 1970

Bulgaria Bulgaria 1–1 (1–0) Norge Norge Vasil Levski nasjonalstadion (Sofia)

Tsvetan Atanasov Scoret i det 29. minutt 29'

Tor Fuglset Scoret i det 83. minutt 83'

Norges lag:
Per Haftorsen, Per Pettersen, Finn Thorsen, Arild Hetleøen, Sigbjørn Slinning, Thor Spydevold, Trygve Bornø, Olav Nilsen, Egil Roger Olsen (Arnfinn Espeseth fra 83'), Tor Fuglset, Kjetil Hasund.


Dommer: Michalakis Kiriakidis
Tilskuere: 21 465

Norges landskamper 1971[rediger | rediger kilde]

Vennskapskamp, 26. mai 1971

Norge Norge 3–1 (2–1) Island Island Brann Stadion (Bergen)

Arnfinn Espeseth Scoret i det 21. minutt 21'
Jan Fuglset Scoret i det 27. minutt 27'
Jan Fuglset Scoret i det 34. minutt 34'

Hermann Gunnarsson Scoret i det 5. minutt 5'

Norges lag:
Per Haftorsen, Per Pettersen, Finn Thorsen, Frank Olafsen, Sigbjørn Slinning, Tor Wæhler (Trygve Bornø fra ?), Tor Egil Johansen, Olav Nilsen, Tom Lund, Arnfinn Espeseth, Jan Fuglset (Ola Dybwad Olsen fra 87').


Dommer: Ove Dahlberg
Tilskuere: 9 514

Kvalifisering til EM, 9. juni 1971

Norge Norge 1–4 (0–4) Bulgaria Bulgaria Ullevaal Stadion (Oslo)

Odd Iversen Scoret i det 80. minutt 80'

Hristo Bonev Scoret i det 26. minutt 26'
Petar Jekov Scoret i det 29. minutt 29'
Mladen Vasilev Scoret i det 37. minutt 37'
Hristo Bonev Scoret i det 42. minutt 42' (Straffe)

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Robert Nilsson, Finn Thorsen, Frank Olafsen (Arild Hetleøen fra 82'), Sigbjørn Slinning, Per Pettersen, Tor Egil Johansen (Harald Sunde fra 80'), Olav Nilsen, Jan Fuglset, Odd Iversen, Tom Lund.


Dommer: William Gow
Tilskuere: 21 176

Vennskapskamp, 22. juni 1971

Norge Norge 1–7 (0–3) Vest-Tyskland Vest-Tyskland Ullevaal Stadion (Oslo)

Odd Iversen Scoret i det 87. minutt 87'

Wolfgang Overath Scoret i det 13. minutt 13'
Gerd Müller Scoret i det 18. minutt 18'
Franz Beckenbauer Scoret i det 36. minutt 36'
Gerd Müller Scoret i det 48. minutt 48'
Gerd Müller Scoret i det 53. minutt 53'
Sigfried Held Scoret i det 75. minutt 75'
Günther Netzer Scoret i det 85. minutt 85'

Norges lag:
Geir Karlsen, Robert Nilsson, Per Pettersen, Frank Olafsen, Sigbjørn Slinning, Trygve Bornø (Thor Spydevold fra 70'), Aasmund Sandland, Jan Fuglset, Odd Iversen, Harald Sunde, Tom Lund (Ola Dybwad-Olsen fra 10').


Dommer: Bertil Wilhelm Lööw
Tilskuere: 19 857

Vennskapskamp, 21. juli 1971

Norge Norge 2–1 England England Stavanger stadion (Stavanger)

Olav Nilsen Scoret i det ?. minutt ?'
Ola Dybwad Olsen Scoret i det 79. minutt 79'

Roger Day Scoret i det ?. minutt ?'

Norges lag:
Geir Karlsen, Robert Nilsson, Per Pettersen, Frank Olafsen, Sigbjørn Slinning, Aasmund Sandland, Svein Kvia, Tom Lund, Jan Fuglset (Ola Dybwad-Olsen fra 77'), Olav Nilsen, Egil Roger Olsen.


Dommer: Preben Christophersen
Tilskuere: 8 200

  • Det engelske laget bestod utelukkende av britiske amatørspillere, og kampen regnes derfor ikke som offisiell av The Football Association.

Nordic Cup, 8. august 1971

Sverige Sverige 3–0 (2–0) Norge Norge Malmö stadion (Malmö)

Roland Sandberg Scoret i det 35. minutt 35'
Sten Pålsson Scoret i det 44. minutt 44'
Bo Larsson Scoret i det 83. minutt 83' (Straffe)

Norges lag:
Geir Karlsen, Per Pettersen, Finn Thorsen (Tore Børrehaug fra ?), Frank Olafsen, Sigbjørn Slinning, Trygve Bornø, Jan Christiansen, Olav Nilsen (Svein Kvia fra ?), Jan Fuglset, Tom Lund, Egil Roger Olsen.


Dommer: Martti Hirviniemi
Tilskuere: 15 011

Nordic Cup, 25. august 1971

Finland Finland 1–1 (0–1) Norge Norge Olympiastadion (Helsingfors)

Heikki Suhonen Scoret i det 70. minutt 70'

Jan Fuglset Scoret i det 1. minutt 1' (Straffe)

Norges lag:
Geir Karlsen, Anbjørn Ekeland, Tore Børrehaug, Frank Olafsen, Sigbjørn Slinning, Trygve Bornø, Per Pettersen (Kjetil Hasund fra 67'), Egil Olsen, Egil Roger Olsen, Tom Lund, Jan Fuglset.


Dommer: Kaj Sørensen
Tilskuere: 26 000

Kvalifisering til EM, 8. september 1971

Norge Norge 1–3 (0–2) Frankrike Frankrike Ullevaal Stadion (Oslo)

Ola Dybwad Olsen Scoret i det 80. minutt 80'

Jacques Vergnes Scoret i det 33. minutt 33'
Charly Loubet Scoret i det 34. minutt 34'
Bernard Blanchet Scoret i det 49. minutt 49'

Norges lag:
Geir Karlsen (Svein Bjørn Olsen fra 51'), Anbjørn Ekeland, Thor Spydevold, Tore Børrehaug, Sigbjørn Slinning, Tom Jacobsen, Jan Christiansen, Egil Roger Olsen, Jan Fuglset, Tom Lund (Ola Dybwad-Olsen fra 51'), Kjetil Hasund.


Dommer: John Patterson
Tilskuere: 16 544

Nordic Cup, 26. september 1971

Norge Norge 1–4 (1–3) Danmark Danmark Ullevaal Stadion (Oslo)

Jan Fuglset Scoret i det 28. minutt 28'

Iver Schriver Scoret i det 9. minutt 9'
Kristen Nygaard Scoret i det 17. minutt 17'
Iver Schriver Scoret i det 19. minutt 19'
Jørgen Markussen Scoret i det 86. minutt 86'

Norges lag:
Geir Karlsen (Svein Bjørn Nilsen fra 46'), Anbjørn Ekeland, Thor Spydevold, Tore Børrehaug, Sigbjørn Slinning (Robert Nilsson fra 82'), Tom Jacobsen, Per Pettersen, Egil Olsen, Kjetil Hasund, Jan Fuglset, Ola Dybwad-Olsen.


Dommer: Einar Boström
Tilskuere: 11 200

Kvalifisering til EM, 27. oktober 1971

Ungarn Ungarn 4–0 (3–0) Norge Norge Nepstadion (Budapest)

Ferenc Bene Scoret i det 22. minutt 22'
Antal Dunai Scoret i det 24. minutt 24'
Ferenc Bene Scoret i det 43. minutt 43'
Lajos Szűcs Scoret i det 63. minutt 63'

Norges lag:
Geir Karlsen, Tore Børrehaug, Frank Olafsen, Tor Alsaker-Nøstdahl, Sigbjørn Slinning, Thor Spydevold, Per Pettersen, Tom Jacobsen, Jan Fuglset (Egil Roger Olsen fra 80'), Kjetil Hasund, Roald Jensen.


Dommer: Doğan Babaçan
Tilskuere: 29 253

Kvalifiseringsgruppe 2

Land K V U T Mål P
Ungarn Ungarn 6 4 1 1 12-5 9
Bulgaria Bulgaria 6 3 1 2 11-7 7
Frankrike Frankrike 6 3 1 2 10-8 7
Norge Norge 6 0 1 5 5-18 1

Norges landskamper 1972[rediger | rediger kilde]

Vennskapskamp, 23. februar 1972

Israel Israel 2–1 (1–1) Norge Norge Bloomfield Stadium (Tel Aviv)

Dror Bar-Nur Scoret i det 32. minutt 32'
Dror Bar-Nur Scoret i det 73. minutt 73'

Tor Egil Johansen Scoret i det 29. minutt 29'

Norges lag:
Geir Karlsen, Erling Meirik, Per Pettersen, Thor Spydevold, Sigbjørn Slinning, Jan Christiansen, Steinar Pettersen, Tor Egil Johansen, Terje Olsen (Trygve Bornø fra ?), Tor Fuglset, Ola Dybwad-Olsen (Tom Jacobsen fra 46').


Dommer: Anton Bucheli
Tilskuere: 12 000

Nordic Cup, 28. mai 1972

Finland Finland 0–0 (0–0) Norge Norge Olympiastadion (Helsingfors)
Norges lag:
Geir Karlsen, Erling Meirik, Per Pettersen, Thor Spydevold, Sigbjørn Slinning, Tor Egil Johansen, Sven Otto Birkeland, Harald Johan Berg, Harry Hestad, Tor Fuglset, Jan Fuglset.


Dommer: Curth Nystrand
Tilskuere: 4 828

Vennskapskamp, 14. juni 1972

Norge Norge 0–1 (0–0) Uruguay Uruguay Ullevaal Stadion (Oslo)

Pierino Lattuada Scoret i det 87. minutt 87'

Norges lag:
Geir Karlsen, Erling Meirik, Per Pettersen, Thor Spydevold, Sigbjørn Slinning, Jan Christiansen, Harald Johan Berg, Tor Egil Johansen, Tom Lund, Jan Fuglset, Harry Hestad (Tor Fuglset fra 25').


Dommer: Rolf Arnsted
Tilskuere: 16 907

Kvalifisering til VM, 3. august 1972

Norge Norge 4–1 (0–0) Island Island Stavanger stadion (Stavanger)

Jan Fuglset Scoret i det 54. minutt 54' (Straffe)
Tom Lund Scoret i det 57. minutt 57'
Harry Hestad Scoret i det 83. minutt 83'
Tor Egil Johansen Scoret i det 87. minutt 87'

Örn Óskarsson Scoret i det 90. minutt 90'

Norges lag:
Geir Karlsen, Erling Meirik, Per Pettersen, Thor Spydevold, Sigbjørn Slinning, Jan Christiansen, Harald Johan Berg, Tor Egil Johansen, Tom Lund, Jan Fuglset, Harry Hestad.


Dommer: Wolfgang Riedel
Tilskuere: 11 213

Nordic Cup, 17. september 1972

Norge Norge 1–3 (0–1) Sverige Sverige Ullevaal Stadion (Oslo)

Tor Egil Johansen Scoret i det 58. minutt 58' (Straffe)

Ralf Edström Scoret i det 13. minutt 13'
Ralf Edström Scoret i det 60. minutt 60'
Bo Larsson Scoret i det 82. minutt 82'

Norges lag:
Tore Antonsen, Erling Meirik, Per Pettersen, Thor Spydevold, Sigbjørn Slinning, Jan Christiansen (Jan Aas fra 46'), Tor Egil Johansen, Harald Sunde (Tor Alsaker-Nøstdahl fra 78), Jan Fuglset, Harry Hestad, Tom Lund.


Dommer: Kurt Ohlsen
Tilskuere: 11 694

Kvalifisering til VM, 4. oktober 1972

Norge Norge 0–2 (0–0) Belgia Belgia Ullevaal Stadion (Oslo)

Léon Dolmans Scoret i det 58. minutt 58' (Straffe)
Raoul Lambert Scoret i det 60. minutt 60'

Norges lag:
Tore Antonsen, Erling Meirik, Per Pettersen, Thor Spydevold, Tor Alsaker-Nøstdahl, Trygve Bornø, Harald Johan Berg, Jan Aas (Tor Egil Johansen fra 46'), Harry Hestad (Sven Otto Birkeland fra 82'), Tor Fuglset, Jan Fuglset.


Dommer: William Mullan
Tilskuere: 10 141

Kvalifisering til VM, 1. november 1972

Nederland Nederland 9–0 (1–0) Norge Norge De Kuip (Rotterdam)

Johan Neeskens Scoret i det 31. minutt 31'
Johan Neeskens Scoret i det 51. minutt 51'
Johan Cruijff Scoret i det 55. minutt 55'
Johan Neeskens Scoret i det 63. minutt 63'
Theo de Jong Scoret i det 70. minutt 70'
Willy Brokamp Scoret i det 76. minutt 76'
Piet Keizer Scoret i det 80. minutt 80' (Straffe)
Johan Cruijff Scoret i det 82. minutt 82'
Willy Brokamp Scoret i det 87. minutt 87'

Norges lag:
Per Haftorsen, Erling Meirik, Per Pettersen, Thor Spydevold, Sigbjørn Slinning (Tor Alsaker-Nøstdahl fra 60'), Trygve Bornø, Svein Hammerø (Sven Otto Birkeland fra 80'), Tor Egil Johansen, Harry Hestad, Tor Fuglset, Jan Fuglset.


Dommer: Stanisław Eksztajn
Tilskuere: 49 417

Norges landskamper 1973[rediger | rediger kilde]

Vennskapskamp, 6. juni 1973

Norge Norge 1–1 (0–0) Irland Irland Ullevaal Stadion (Oslo)

Hans Edgar Paulsen Scoret i det 60. minutt 60'

Gerry Daly Scoret i det 69. minutt 69'

Norges lag:
Geir Karlsen, Erling Meirik, Jan Birkelund, Per Pettersen, Sigbjørn Slinning, Jan Christiansen, Johannes Vold, Tor Egil Johansen, Harald Sunde, Hans Edgar Paulsen, Tom Lund.


Dommer: Martti Hirviniemi
Tilskuere: 11 804

Nordic Cup, 21. juni 1973

Danmark Danmark 1–0 (1–0) Norge Norge Idrætsparken (København)

Peter Dahl Scoret i det 11. minutt 11'

Norges lag:
Geir Karlsen, Helge Karlsen, Jan Birkelund, Per Pettersen (Frank Olafsen fra 18'), Sigbjørn Slinning, Jan Christiansen, Tor Egil Johansen, Johannes Vold (Harry Hestad fra 75'), Harald Sunde, Tom Lund, Hans Edgar Paulsen.


Dommer: Erik Akrelryd
Tilskuere: 22 300

Vennskapskamp, 25. juli 1973

Norge Norge 3–0 Nord-Korea Nord-Korea Brann Stadion (Bergen)

Johannes Vold Scoret i det ?. minutt ?'
Tor Egil Johansen Scoret i det 48. minutt 48'
Svein Kvia Scoret i det 49. minutt 49' (Straffe)

Norges lag:
Tore Antonsen, Helge Karlsen, Jan Birkelund, Frank Olafsen (Svein Grøndalen fra ?), Sigbjørn Slinning (Jan Anders Hovdan fra ?), Tor Egil Johansen, Johannes Vold, Svein Kvia, Harry Hestad, Hans Edgar Paulsen, Tom Lund.


Dommer: Kurt Ohlsen
Tilskuere: 7 684

Kvalifisering til VM, 2. august 1973

Island Island 0–4 (0–1) Norge Norge Laugardalsvöllur (Reykjavik)

Harald Sunde Scoret i det 40. minutt 40'
Tor Egil Johansen Scoret i det 55. minutt 55'
Per Pettersen Scoret i det 80. minutt 80'
Tor Egil Johansen Scoret i det 87. minutt 87'

Norges lag:
Geir Karlsen, Helge Karlsen, Jan Birkelund, Frank Olafsen, Jan Anders Hovdan, Per Pettersen, Tor Egil Johansen, Svein Kvia, Harald Sunde, Tom Lund, Odd Iversen (Harry Hestad fra 15').


Dommer: Ove Dahlberg
Tilskuere: 4 283

Kvalifisering til VM, 12. september 1973

Norge Norge 1–2 (0–1) Nederland Nederland Ullevaal Stadion (Oslo)

Harry Hestad Scoret i det 77. minutt 77'

Johan Cruijff Scoret i det 7. minutt 7'
Barry Hulshoff Scoret i det 87. minutt 87'

Norges lag:
Geir Karlsen, Helge Karlsen, Jan Birkelund, Svein Grøndalen, Jan Anders Hovdan, Jan Christiansen, Per Pettersen, Svein Kvia, Harald Sunde (Tor Egil Johansen fra 15'), Harry Hestad, Tom Lund.


Dommer: Malcolm Wright
Tilskuere: 19 241

Nordic Cup, 23. september 1973

Norge Norge 0–1 (0–1) Danmark Danmark Lerkendal stadion (Trondheim)

Hans Ewald Hansen Scoret i det 32. minutt 32'

Norges lag:
Geir Karlsen, Helge Karlsen, Jan Birkelund, Svein Grøndalen, Jan Anders Hovdan, Jan Christiansen, Per Pettersen, Svein Kvia, Harald Sunde (Odd Iversen fra 67'), Tom Lund, Harry Hestad.


Dommer: Georg Krutelew
Tilskuere: 15 100

Kvalifisering til VM, 31. oktober 1973

Belgia Belgia 2–0 (1–0) Norge Norge Parc Astrid (Brussel)

Léon Dolmans Scoret i det 22. minutt 22' (Straffe)
Raoul Lambert Scoret i det 85. minutt 85' (Straffe)

Norges lag:
Geir Karlsen, Helge Karlsen, Jan Birkelund, Svein Grøndalen, Jan Anders Hovdan, Per Pettersen, Jan Christiansen (Tor Egil Johansen fra 69'), Svein Kvia (Stein Karlsen fra 79'), Harald Sunde, Tom Lund, Harry Hestad.


Dommer: Michal Jursa
Tilskuere: 14 303

Kvalifiseringsgruppe 3

Land K V U T Mål P
Nederland Nederland 6 4 2 0 24-2 10
Belgia Belgia 6 4 2 0 12-0 10
Norge Norge 6 2 0 4 9-16 4
Island Island 6 0 0 6 2-29 0

Vennskapskamp, 4. november 1973

Luxembourg Luxembourg 2–1 (1–1) Norge Norge Luxembourg stadion (Luxembourg)

Vinicio Monacelli Scoret i det 14. minutt 14'
Pierrot Langers Scoret i det 81. minutt 81'

Harald Sunde Scoret i det 14. minutt 14'

Norges lag:
Geir Karlsen, Helge Karlsen (Harry Hestad fra 66'), Jan Birkelund, Svein Grøndalen, Jan Anders Hovdan, Tor Egil Johansen, Per Pettersen, Svein Kvia, Harald Sunde, Tom Lund (Egil Solberg fra 72), Helge Skuseth.


Dommer: Jean Bancourt
Tilskuere: 1 200

Norges landskamper 1974[rediger | rediger kilde]

Vennskapskamp, 22. mai 1974

Øst-Tyskland Øst-Tyskland 1–0 (0–0) Norge Norge Ostsee stadion (Rostock)

Jürgen Sparwasser Scoret i det 77. minutt 77'

Norges lag:
Geir Karlsen, Øystein Wormdal, Jan Birkelund, Tore Kordahl, Svein Grøndalen, Harald Johan Berg, Svein Kvia, Tor Egil Johansen, Helge Skuseth, Tom Lund, Harry Hestad.


Dommer: Kerroth Keizer
Tilskuere: 18 333

Vennskapskamp, 6. juni 1974

Norge Norge 1–2 (1–0) Skottland Skottland Ullevaal Stadion (Oslo)

Tom Lund Scoret i det 19. minutt 19'

Joe Jordan Scoret i det 74. minutt 74'
Kenny Dalglish Scoret i det 86. minutt 86'

Norges lag:
Geir Karlsen, Øystein Wormdal, Jan Birkelund, Tore Kordahl, Svein Grøndalen, Harald Berg (Stein Thunberg fra 70'), Tor Egil Johansen, Svein Kvia, Helge Skuseth, Tom Lund, Harry Hestad.


Dommer: Arne Axelsson
Tilskuere: 17 432


Nordic Cup, 8. august 1974

Sverige Sverige 2–1 (0–1) Norge Norge Ullevi (Göteborg)

Eine Fredriksson Scoret i det 53. minutt 53'
Staffan Tapper Scoret i det 67. minutt 67'

Harry Hestad Scoret i det 37. minutt 37'

Norges lag:
Geir Karlsen, Sigbjørn Slinning, Tore Kordahl, Jan Birkelund, Svein Grøndalen, Inge Valen (Tor Egil Johansen fra 43'), Stein Thunberg (Gabriel Høyland fra 73'), Svein Kvia, Helge Skuseth, Tom Lund, Harry Hestad.


Dommer: Edgar Pedersen
Tilskuere: 21 953

Nordic Cup, 15. august 1974

Norge Norge 1–2 (0–2) Finland Finland Ullevaal Stadion (Oslo)

Tor Egil Johansen Scoret i det 80. minutt 80'

Matti Paatelainen Scoret i det 31. minutt 31'
Aki Heiskainen Scoret i det 37. minutt 37'

Norges lag:
Inge Thun, Helge Karlsen, Torkild Brakstad, Svein Grøndalen, Sigbjørn Slinning (Jan Birkelund fra 46'), Inge Valen, Tor Egil Johansen, Svein Kvia, Terje Olsen, Jan Fuglset, Harry Hestad.


Dommer: Erik Fredriksson (fotballdommer)
Tilskuere: 11 000

Kvalifisering til EM, 4. september 1974

Norge Norge 2–1 (0–1) Nord-Irland Nord-Irland Ullevaal Stadion (Oslo)

Tom Lund Scoret i det 50. minutt 50'
Tom Lund Scoret i det 72. minutt 72'

Tommy Finney Scoret i det 3. minutt 3'

Norges lag:
Geir Karlsen, Reidar Goa, Torkild Brakstad, Jan Birkelund, Svein Grøndalen, Egil Austbø, Tor Egil Johansen, Svein Kvia, Jan Fuglset, Tom Lund, Harry Hestad.


Dommer: Alfred Delcourt
Tilskuere: 6 585

Kvalifisering til EM, 30. oktober 1974

Jugoslavia Jugoslavia 3–1 (1–1) Norge Norge JNA stadion (Beograd)

Momčilo Vukotić Scoret i det 43. minutt 43'
Josip Katalinskć Scoret i det 58. minutt 58'
Josip Katalinskć Scoret i det 72. minutt 72'

Tom Lund Scoret i det 36. minutt 36'

Norges lag:
Geir Karlsen, Øystein Wormdal, Jan Birkelund, Torkild Brakstad, Svein Grøndalen, Egil Austbø, Svein Kvia (Jan Fuglset fra 72'), Tor Egil Johansen, Terje Olsen, Tom Lund, Harry Hestad.


Dommer: Antoine Queudeville
Tilskuere: 15 000

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]