Bouvet (selskap)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Bouvet ASA
Org.nummer974 442 167
BransjeKonsulentvirksomhet
EtablertNorge 1995
Hovedkontor Norge Majorstua, Oslo
LandNorge
Styreleder Norge Pål Egil Rønn
Adm. dir. Norge Sverre Hurum
Antall ansatteover 1200 (2017)
OmsetningIncrease2.svg NOK 1 330,8 millioner (2016)
Resultat106, 0 mill. før skatt (2016)
Nettsted Offisielt nettsted

Bouvet ASA er et skandinavisk konsulentselskap som leverer utviklings- og rådgivningstjenester. Bouvet har 14 kontorer i Norge og Sverige.[1]

Tjenesteområder[rediger | rediger kilde]

Bouvet leverer et tjenestespekter som består av rådgivning, systemutvikling, systemintegrasjon, teknisk infrastruktur, prosjektledelse, digital kommunikasjon, brukeropplevelser, reklametjenester og kurs. Bouvet leverer tjenester til virksomheter i både offentlig og privat sektor.

Historie[rediger | rediger kilde]

Grunnstammen i Bouvet kommer fra de to norske selskapene Mandator AS og Cell Network AS, som fusjonerte i 2001 og tok navnet Cell Network. I 2002 kjøpte et investeringsselskap 100% av aksjene i Cell Network. Selskapet fikk samme høst navnet Bouvet.

Selskapet ble notert på Oslo Axess den 15. mai 2007, med tickeren BOUVET. 30. november 2010 ble Bouvet notert på hovedlisten på Oslo Børs.

I 2010 ble Olavstoppen opprettet som et datterselskap av Bouvet ASA. Datterselskapet har som mål å tilby internett-, intranett- og portalløsninger i tett samarbeid med Bouvet Rogaland. Navnet Olavstoppen er inspirert av Olavtoppen som er det høyeste punktet på den norske øyen Bouvetøya.

Kontorer[rediger | rediger kilde]

Bouvet har elleve kontorer i Norge (Oslo, Sandvika, Drammen, Sandefjord, Skien, Arendal, Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen og Trondheim) samt tre kontorer i Sverige (Borlänge, Stockholm og Örebro).

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Om Bouvet». Bouvet Norge (norsk). Besøkt 19. desember 2020. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]