The Itchy & Scratchy Show

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Itchy (mus) og Scratchy (katt)
Kjønn Animert katt og mus.
Hår
Alder Oppfunnet i 1919
Jobb
Familie
Først sett «The Bart Simpson Show»
Stemme Dan Castellaneta
Harry Shearer

The Itchy & Scratchy Show er en TV-serie i den tegnede, amerikanske TV-serien Simpsons.

Figurene får stemme av Dan Castellaneta (Itchy), og Harry Shearer (Scratchy). Serien er en voldelig parodi på Tom og Jerry og blir vist i showet til Krusty the Clown. Det som skjer er stort sett at Itchy dreper Scratchy på mer eller mindre grusomme måter. Itchy er en blå mus som har på seg en oransje jakke og hvite hansker, og Scratchy er en svart katt som også går med hvite hansker. Dette er favorittserien til Bart Simpson og Lisa Simpson. Serien ble startet av Chester J. Lampwick (fiktiv figur) i 3. september 1919. Han er også omtalt som "Faren til TV-vold". En episode av Itchy og Scratchy varer i ca. 30-60 sekunder.

En oransje hund, Poochie, ble med i serien i løpet av sesong åtte, men ble ikke likt av Simpsons-fansen. I en episode trodde produsentene av «The Itchy & Scratchy Show» at tegneserien deres ikke var populær nok lenger, og de forsøkte å finne på ny karakter for å gjenopplive showet. Homer Simpson får jobben med å gi stemme til Poochi. Men karakteren var ekstremt upopulær, og ble permanent drept i sin andre opptreden - til tross for Homers innvendinger.

Episoder[rediger | rediger kilde]

Episoder av Itchy og Scratchy

  • (uten navn): Scratchy jager Itchy inn i musehullet og setter hodet sitt fast. Itchy legger ei bombe i munnen til Scratchy. Bomba sprenger, og Itchy ruller hodet hans ut. (There's No Disgrace Like Home)
  • «Burning Love»: Scratchy ligger i hengekøya si og sover. Itchy skyter ei brennende pil på ham, og han begynner å brenne. (Krusty Gets Busted)