Liste over utøvere i Vuelta a España 2005

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over utøvere i Vuelta a España 2005

Liberty Seguros-Würth
Spania SLW
Phonak Hearing Systems
Sveits PHO
Illes Balears-Caisse d'Epargne
Spania IBA
1 Roberto Heras Spania
2 Dariusz Baranowski Polen
3 Joseba Beloki Spania
4 Igor González de Galdeano Spania
5 Giampaolo Caruso Italia
6 Isidro Nozal Spania
7 Michele Scarponi Italia
8 Marcos Serrano Spania
9 Ángel Vicioso Spania
Sportsdirektører:
Manolo Sáiz og Pablo Antón Idroquilis
11 Santiago Botero Colombia
12 Martin Elmiger Sveits
13 Santos Gonzalez Spania
14 Ignacio Gutierrez Spania
15 José Enrique Gutiérrez Spania
16 Floyd Landis USA
17 Miguel Ángel Martín Perdiguero Spania
18 Victor Hugo Peña Colombia
19 Óscar Pereiro Spania
Sportsdirektører:
John Lelangue og Jacques Michaud
21 Francisco Mancebo Spania
22 José Vicente Garcia Acosta Spania
23 Iván Gutiérrez Spania
24 Joan Horrach Spania
25 Francisco Pérez Sanchez Spania
26 Pablo Lastras Spania
27 Mikel Pradera Spania
28 Aitor Osa Spania
29 Unai Osa Spania
Sportsdirektører:
José-Miguel Echávarri og Eusebio Unzue
Bouygues Télécom
Frankrike BTL
Comunitat Valenciana
Spania CMV
Cofidis -
Le Crédit par Téléphone

Frankrike COF
31 Anthony Charteau Frankrike
32 Sébastien Chavanel Frankrike
33 Yohann Gene Frankrike
34 Pierrick Fédrigo Frankrike
35 Anthony Geslin Frankrike
36 Christophe Kern Frankrike
37 Franck Rénier Frankrike
38 Thomas Voeckler Frankrike
39 Unai Yus Kejereta Spania
Sports director:
Jean René Bernaudeau og Dominique Arnould
41 Ángel Casero Spania
42 David Bernabeu Spania
43 David Blanco Spania
44 Adolfo Garcia Quesada Spania
45 Carlos Garcia Quesada Spania
46 Eladio Jimenez Spania
47 David Latasa Spania
48 Javier Pascual Rodriguez Spania
49 Ruben Plaza Spania
Sports director:
Jose Luis Aznar Unzu og Vicente Belda
51 Daniel Atienza Spania
52 Leonardo Bertagnolli Italia
53 Jimmy Casper Frankrike
54 Arnaud Coyot Frankrike
55 Bingen Fernández Spania
56 Christophe Edaleine Frankrike
57 Hervé Duclos-Lassalle Frankrike
58 Luis Pérez Spania
59 Staf Scheirlinckx Belgia
Sportsdirektører:
Stéphane Champetier og Francis Van Londersele
Crédit Agricole
Frankrike C.A
Davitamon-Lotto
Belgia DVL
Discovery Channel
USA DSC
61 Francesco Bellotti Italia
62 Aleksandr Botsjarov Russland
63 Julian Dean New Zealand
64 Thor Hushovd Norge
65 Sebastien Joly Frankrike
66 Christophe Le Mével Frankrike
67 Eric Leblacher Frankrike
68 Benoît Poilvet Frankrike
69 Nicolas Vogondy Frankrike
Sportsdirektører:
Roger Legeay og Serge Beucherie
71 Mauricio Ardila Colombia
72 Bart Dockx Belgia
73 Nick Gates Australia
74 Mario Aerts Belgia
75 Koos Moerenhout Nederland
76 Gert Steegmans Belgia
77 Tom Steels Belgia
78 Léon van Bon Nederland
79 Preben van Hecke Belgia
Sportsdirektører:
Geert Coeman og Marc Sergeant
81 José Azevedo Portugal
82 Manuel Beltrán Spania
83 Tom Danielson USA
84 Stijn Devolder Belgia
85 Leif Hoste Belgia
86 Benoît Joachim Luxembourg
87 Benjamín Noval Spania
88 Michael Barry Canada
89 Max van Heeswijk Nederland
Sportsdirektører:
Johan Bruyneel og Dirk Demol
Domina Vacanze
Italia DOM
Euskaltel-Euskadi
Spania EUS
Fassa Bortolo
Italia FAS
91 Simone Cadamuro Italia
92 Alessandro Cortinovis Italia
93 Matej Jurco Slovakia
94 Angelo Furlan Italia
95 Sergio Ghisalberti Italia
96 Ruslan Ivanov Moldova
97 Mirco Lorenzetto Italia
98 Rafael Nuritdinov Usbekistan
99 Luca Solari Italia
Sportsdirektører:
Gianluigi Stanga og Antonio Bevilacqua
101 Gonzalez Jimenez Spania
102 Markel Irizar Spania
103 Gorka Gonzalez Spania
104 Roberto Laiseka Spania
105 David López Spania
106 Egoi Martínez Spania
107 Iban Mayo Spania
108 Aketza Peña Spania
109 Samuel Sánchez Spania
Sportsdirektører:
Miguel Madariaga og Julián Gorospe
111 Fabio Baldato Italia
112 Juan Antonio Flecha Spania
113 Lorenzo Bernucci Italia
114 Alberto Ongarato Italia
115 Alessandro Petacchi Italia
116 Fabio Sacchi Italia
117 Julian Sanchez Spania
118 Matteo Tosatto Italia
119 Marco Velo Italia
Sportsdirektører:
Álvaro Pino og Jacques Michaud
Française des Jeux
Frankrike FDJ
Team Gerolsteiner
Tyskland GST
Lampre-Caffita
Italia LAM
121 Ludovic Auger Frankrike
122 Frédéric Guesdon Frankrike
123 Bernhard Eisel Østerrike
124 Frédéric Finot Frankrike
125 Bradley McGee Australia
126 Ian McLeod Sør-Afrika
127 Jeremy Roy Frankrike
128 Benoit Vaugrenard Frankrike
129 Jussi Veikkanen Finland
Sportsdirektører:
Marc Madiot og Martial Gayant
131 René Haselbacher Østerrike
132 Heinrich Haussler Tyskland
133 Sven Montgomery Sveits
134 Volker Ordowski Tyskland
135 Uwe Peschel Tyskland
136 Matthias Russ Tyskland
137 Torsten Schmidt Tyskland
138 Marcel Strauss Sveits
139 Thomas Ziegler Tyskland
Sportsdirektører:
Renate Holczer og Hans Michael Holczer
141 Gilberto Simoni Italia
142 Giosuè Bonomi Italia
143 Giuliano Figueras Italia
144 Juan Manuel Fuentes Spania
145 Gerrit Glomser Østerrike
146 Marco Marzano Italia
147 Andreas Matzbacher Østerrike
148 Sylvester Szmyd Polen
149 Francisco Vila Spania
Sportsdirektører:
Giuseppe Saronni og Claudio Corti
Liquigas-Bianchi
Italia LIQ
Quick Step-Innergetic
Belgia QST
Rabobank
Nederland RAB
151 Magnus Bäckstedt Sverige
152 Patrick Calcagni Sveits
153 Mauro Gerosa Italia
154 Marcus Ljungqvist Sverige
155 Devis Miorin Italia
156 Oscar Mason Italia
157 Matej Mugerli Slovenia
158 Charlie Wegelius Storbritannia
159 Marco Zanotti Italia
Sportsdirektører:
Giuseppe Martinelli og Guido Bontempi
161 Paolo Bettini Italia
162 Tom Boonen Belgia
163 Kevin De Weert Belgia
164 José Antonio Garrido Spania
165 Juan Miguel Mercado Spania
166 Jurgen Van Goolen Belgia
167 José Antonio Pecharroman Spania
168 Guido Trenti USA
169 Rik Verbrugghe Belgia
Sportsdirektører:
Patrick Lefevere og Wilfried Peeters
171 Denis Mensjov Russland
172 Jan Boven Nederland
173 Bram de Groot Nederland
174 Mathew Hayman Australia
175 Pedro Horrillo Spania
176 Aleksandr Kolobnev Russland
177 Niels Scheuneman Nederland
178 Jukka Vastaranta Finland
179 Thorwald Veneberg Nederland
Sportsdirektører:
Theo De Rooy og Erik Breukink
Relax Fuenlabrada
Spania REX
Saunier Duval-Prodir
Spania SDV
Team CSC
Danmark CSC
181 Nácor Burgos Spania
182 Moisés Dueñas Spania
183 Jose Miguel Elias Spania
184 Xavier Florencio Spania
185 Jorge Garcia Spania
186 Josep Jufré Spania
187 Daniel Moreno Spania
188 Luis Pasamontes Spania
189 Fredy Gonzalez Colombia
Sportsdirektører:
Jesus Suarez Cueva
191 David Cañada Spania
192 Ángel Gómez Spania
193 Íñigo Cuesta Spania
194 David de la Fuente Spania
195 Rafael Casero Spania
196 Leonardo Piepoli Italia
197 Joaquim Rodríguez Spania
198 Francisco Ventoso Spania
199 Constantino Zaballa Spania
Sportsdirektører:
Mauro Gianetti og Joxean Fernandez Matxin
201 Carlos Sastre Spania
202 Manuel Calvente Spania
203 Linus Gerdemann Tyskland
204 Allan Johansen Danmark
205 Giovanni Lombardi Italia
206 Andrea Peron Italia
207 Jakob Piil Danmark
208 Nicki Sørensen Danmark
209 Christian Vande Velde USA
Sportsdirektører:
Bjarne Riis og Kim Andersen
T-Mobile Team
Tyskland TMO
211 Oscar Sevilla Spania
212 Rolf Aldag Tyskland
213 Marcus Burghardt Tyskland
214 André Korff Tyskland
215 Andreas Klier Tyskland
216 Bernhard Kohl Østerrike
217 Francisco Jose Lara Spania
218 Daniele Nardello Italia
219 Erik Zabel Tyskland
Sportsdirektører:
Walter Godefroot og Olaf Ludwig

Se også[rediger | rediger kilde]