Liste over utøvere i Vuelta a España 2014

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over utøvere i Vuelta a España 2014

Rytter Nasjonalitet Fødselsdato Alder[a] Lag Resultat[b]
1 Valerio Conti[c] Italia Italia 1993-03-3030. mars 1993 21 år Lampre-Merida 112.-plass
2 Winner Anacona Colombia Colombia 1988-08-1111. august 1988 26 år Lampre-Merida 027.-plass
3 Damiano Cunego Italia Italia 1981-09-1919. september 1981 32 år Lampre-Merida 076.-plass
4 Elia Favilli Italia Italia 1989-01-3131. januar 1989 25 år Lampre-Merida 109.-plass
5 Roberto Ferrari Italia Italia 1983-03-099. mars 1983 31 år Lampre-Merida 145.-plass
6 Przemysław Niemiec Polen Polen 1980-04-1111. april 1980 34 år Lampre-Merida 026.-plass
7 Filippo Pozzato Italia Italia 1981-09-1010. september 1981 32 år Lampre-Merida DNS - 20. etappe
8 Maximiliano Richeze Argentina Argentina 1983-03-077. mars 1983 31 år Lampre-Merida 138.-plass
9 José Serpa Colombia Colombia 1979-04-1717. april 1979 35 år Lampre-Merida 093.-plass
11 Hubert Dupont Frankrike Frankrike 1980-11-1313. november 1980 33 år AG2R La Mondiale 054.-plass
12 Carlos Betancur Colombia Colombia 1989-10-1313. oktober 1989 24 år AG2R La Mondiale 158.-plass
13 Maxime Bouet Frankrike Frankrike 1986-11-033. november 1986 27 år AG2R La Mondiale DNF - 11. etappe
14 Damien Gaudin Frankrike Frankrike 1986-08-2020. august 1986 28 år AG2R La Mondiale 132.-plass
15 Patrick Gretsch Tyskland Tyskland 1987-04-077. april 1987 27 år AG2R La Mondiale 126.-plass
16 Jawheni Hutarovitsj Hviterussland Hviterussland 1983-11-2929. november 1983 30 år AG2R La Mondiale 134.-plass
17 Lloyd Mondory Frankrike Frankrike 1982-04-2626. april 1982 32 år AG2R La Mondiale DNF - 15. etappe
18 Rinaldo Nocentini Italia Italia 1977-09-2525. september 1977 36 år AG2R La Mondiale 096.-plass
19 Sébastien Turgot Frankrike Frankrike 1984-04-1111. april 1984 30 år AG2R La Mondiale 154.-plass
21 Fabio Aru Italia Italia 1990-07-033. juli 1990 24 år Astana 005.-plass
22 Daniil Fominykh Kasakhstan Kasakhstan 1991-08-2828. august 1991 22 år Astana DNF - 20. etappe
23 Andrea Guardini Italia Italia 1989-06-1212. juni 1989 25 år Astana 159.-plass
24 Jacopo Guarnieri Italia Italia 1987-08-1414. august 1987 27 år Astana 150.-plass
25 Tanel Kangert Estland Estland 1987-03-1111. mars 1987 27 år Astana DNS - 17. etappe
26 Mikel Landa Spania Spania 1989-12-1313. desember 1989 24 år Astana 028.-plass
27 Aleksej Lutsenko Kasakhstan Kasakhstan 1992-09-077. september 1992 21 år Astana 100.-plass
28 Paolo Tiralongo Italia Italia 1977-07-088. juli 1977 37 år Astana 033.-plass
29 Andrej Zejts Kasakhstan Kasakhstan 1986-12-1414. desember 1986 27 år Astana 050.-plass
31 Wilco Kelderman Nederland Nederland 1991-03-2525. mars 1991 23 år Team Belkin 014.-plass
32 Stef Clement Nederland Nederland 1982-09-2424. september 1982 31 år Team Belkin 069.-plass
33 Laurens ten Dam Nederland Nederland 1980-11-1313. november 1980 33 år Team Belkin 044.-plass
34 Robert Gesink Nederland Nederland 1986-05-3131. mai 1986 28 år Team Belkin DNS - 18. etappe
35 Moreno Hofland Nederland Nederland 1991-08-3131. august 1991 22 år Team Belkin DNF - 9. etappe
36 Paul Martens Tyskland Tyskland 1983-10-2626. oktober 1983 30 år Team Belkin 058.-plass
37 Martijn Keizer Nederland Nederland 1988-03-2525. mars 1988 26 år Team Belkin 080.-plass
38 Maarten Tjallingii Nederland Nederland 1977-11-055. november 1977 36 år Team Belkin 137.-plass
39 Robert Wagner Tyskland Tyskland 1983-04-1717. april 1983 31 år Team Belkin 151.-plass
41 Samuel Sánchez Spania Spania 1978-02-055. februar 1978 36 år BMC Racing Team 006.-plass
42 Rohan Dennis Australia Australia 1990-05-2828. mai 1990 24 år BMC Racing Team 084.-plass
43 Cadel Evans Australia Australia 1977-02-1414. februar 1977 37 år BMC Racing Team 052.-plass
44 Philippe Gilbert Belgia Belgia 1982-07-055. juli 1982 32 år BMC Racing Team 045.-plass
45 Steve Morabito Sveits Sveits 1983-01-3030. januar 1983 31 år BMC Racing Team DNF - 11. etappe
46 Dominik Nerz Tyskland Tyskland 1989-08-2525. august 1989 24 år BMC Racing Team 018.-plass
47 Manuel Quinziato Italia Italia 1979-10-3030. oktober 1979 34 år BMC Racing Team 068.-plass
48 Lawrence Warbasse USA USA 1990-06-2828. juni 1990 24 år BMC Racing Team 074.-plass
49 Danilo Wyss Sveits Sveits 1985-08-2626. august 1985 28 år BMC Racing Team 036.-plass
51 Luis León Sánchez Spania Spania 1983-11-2424. november 1983 30 år Caja Rural-Seguros RGA 056.-plass
52 Javier Aramendía Spania Spania 1986-12-055. desember 1986 27 år Caja Rural-Seguros RGA 098.-plass
53 David Arroyo Spania Spania 1980-01-077. januar 1980 34 år Caja Rural-Seguros RGA 020.-plass
54 Pello Bilbao Spania Spania 1990-02-2525. februar 1990 24 år Caja Rural-Seguros RGA 060.-plass
55 Karol Domagalski Polen Polen 1989-09-088. september 1989 24 år Caja Rural-Seguros RGA 124.-plass
56 Francesco Lasca Italia Italia 1988-03-2929. mars 1988 26 år Caja Rural-Seguros RGA 156.-plass
57 Lluis Más Spania Spania 1989-01-1515. januar 1989 25 år Caja Rural-Seguros RGA 121.-plass
58 Antonio Piedra Spania Spania 1985-10-1010. oktober 1985 28 år Caja Rural-Seguros RGA 099.-plass
59 Amets Txurruka Spania Spania 1982-11-1010. november 1982 31 år Caja Rural-Seguros RGA 048.-plass
Slovakisk mester 61 Peter Sagan Slovakia Slovakia 1990-01-2626. januar 1990 24 år Cannondale Pro Cycling DNF - 14. etappe
62 George Bennett New Zealand New Zealand 1990-04-077. april 1990 24 år Cannondale Pro Cycling 089.-plass
63 Maciej Bodnar Polen Polen 1985-03-077. mars 1985 29 år Cannondale Pro Cycling 122.-plass
64 Guillaume Boivin Canada Canada 1989-05-2525. mai 1989 25 år Cannondale Pro Cycling 149.-plass
65 Damiano Caruso Italia Italia 1987-10-1212. oktober 1987 26 år Cannondale Pro Cycling 009.-plass
66 Alessandro De Marchi Italia Italia 1986-05-1919. mai 1986 28 år Cannondale Pro Cycling 067.-plass
67 Oscar Gatto Italia Italia 1985-01-011. januar 1985 29 år Cannondale Pro Cycling DNF - 16. etappe
68 Matthias Krizek Østerrike Østerrike 1988-08-2929. august 1988 25 år Cannondale Pro Cycling 125.-plass
69 Paolo Longo Borghini Italia Italia 1980-12-1010. desember 1980 33 år Cannondale Pro Cycling 101.-plass
71 Daniel Navarro Spania Spania 1983-07-088. juli 1983 31 år Cofidis 010.-plass
72 Jérôme Coppel Frankrike Frankrike 1986-08-066. august 1986 28 år Cofidis 031.-plass
73 Romain Hardy Frankrike Frankrike 1988-08-2424. august 1988 25 år Cofidis 064.-plass
74 Gert Jõeäär Estland Estland 1987-07-099. juli 1987 27 år Cofidis 152.-plass
75 Christophe Le Mével Frankrike Frankrike 1980-09-1111. september 1980 33 år Cofidis 022.-plass
76 Guillaume Levarlet Frankrike Frankrike 1985-07-2525. juli 1985 29 år Cofidis 049.-plass
78 Yoann Bagot Frankrike Frankrike 1987-09-066. september 1987 26 år Cofidis 019.-plass
78 Luis Ángel Maté Spania Spania 1984-03-2323. mars 1984 30 år Cofidis 119.-plass
79 Romain Zingle Belgia Belgia 1987-01-2929. januar 1987 27 år Cofidis 083.-plass
81 Romain Sicard Frankrike Frankrike 1988-01-011. januar 1988 26 år Europcar 013.-plass
82 Natnael Berhane Eritrea Eritrea 1991-01-055. januar 1991 23 år Europcar 148.-plass
83 Jérôme Cousin Frankrike Frankrike 1989-06-055. juni 1989 25 år Europcar 078.-plass
84 Dan Craven Namibia Namibia 1983-02-011. februar 1983 31 år Europcar 140.-plass
85 Jimmy Engoulvent Frankrike Frankrike 1979-12-077. desember 1979 34 år Europcar 157.-plass
86 Vincent Jérôme Frankrike Frankrike 1984-11-2626. november 1984 29 år Europcar 091.-plass
87 Yannick Martinez Frankrike Frankrike 1988-05-044. mai 1988 26 år Europcar 081.-plass
88 Maxime Méderel Frankrike Frankrike 1980-09-1919. september 1980 33 år Europcar 035.-plass
89 Bryan Nauleau Frankrike Frankrike 1988-03-1717. mars 1988 26 år Europcar DNF - 7. etappe
91 Nacer Bouhanni Frankrike Frankrike 1990-07-2525. juli 1990 24 år FDJ.fr DNF - 14. etappe
92 Kenny Elissonde Frankrike Frankrike 1991-07-2222. juli 1991 23 år FDJ.fr DNF - 13. etappe
93 Murilo Fischer Brasil Brasil 1979-06-1616. juni 1979 35 år FDJ.fr DNF - 13. etappe
94 Johan Le Bon Frankrike Frankrike 1990-10-033. oktober 1990 23 år FDJ.fr 079.-plass
95 Laurent Mangel Frankrike Frankrike 1981-05-2222. mai 1981 33 år FDJ.fr 153.-plass
96 Cédric Pineau Frankrike Frankrike 1985-05-088. mai 1985 29 år FDJ.fr 077.-plass
97 Thibaut Pinot Frankrike Frankrike 1990-05-2929. mai 1990 24 år FDJ.fr DNF - 11. etappe
98 Anthony Roux Frankrike Frankrike 1987-04-1818. april 1987 27 år FDJ.fr DNF - 15. etappe
99 Geoffrey Soupe Frankrike Frankrike 1988-03-2222. mars 1988 26 år FDJ.fr 094.-plass
101 Ryder Hesjedal Canada Canada 1980-12-099. desember 1980 33 år Garmin-Sharp 024.-plass
102 Daniel Martin Irland Irland 1986-08-2020. august 1986 28 år Garmin-Sharp 007.-plass
103 Koldo Fernández Spania Spania 1981-09-1313. september 1981 32 år Garmin-Sharp 086.-plass
104 Nathan Haas Australia Australia 1989-03-1212. mars 1989 25 år Garmin-Sharp 143.-plass
105 Nathan Brown USA USA 1991-07-077. juli 1991 23 år Garmin-Sharp 085.-plass
106 André Cardoso Portugal Portugal 1984-09-033. september 1984 29 år Garmin-Sharp 025.-plass
107 David Millar Storbritannia Storbritannia 1977-01-044. januar 1977 37 år Garmin-Sharp 144.-plass
108 Andrew Talansky USA USA 1988-11-2323. november 1988 25 år Garmin-Sharp 051.-plass
109 Johan Vansummeren Belgia Belgia 1981-02-044. februar 1981 33 år Garmin-Sharp 118.-plass
111 Warren Barguil Frankrike Frankrike 1991-10-2828. oktober 1991 22 år Team Giant-Shimano 008.-plass
112 Nikias Arndt Tyskland Tyskland 1991-11-1818. november 1991 22 år Team Giant-Shimano 102.-plass
113 Lawson Craddock USA USA 1992-02-2020. februar 1992 22 år Team Giant-Shimano DNF - 14. etappe
114 Koen de Kort Nederland Nederland 1982-09-088. september 1982 31 år Team Giant-Shimano DNF - 18. etappe
115 John Degenkolb Tyskland Tyskland 1989-01-077. januar 1989 25 år Team Giant-Shimano 116.-plass
116 Johannes Fröhlinger Tyskland Tyskland 1985-06-099. juni 1985 29 år Team Giant-Shimano 097.-plass
117 Chad Haga USA USA 1988-08-2626. august 1988 25 år Team Giant-Shimano 073.-plass
118 Tobias Ludvigsson Sverige Sverige 1991-02-2222. februar 1991 23 år Team Giant-Shimano 062.-plass
119 Ramon Sinkeldam Nederland Nederland 1989-02-099. februar 1989 25 år Team Giant-Shimano 136.-plass
121 Marcel Aregger Sveits Sveits 1990-08-2626. august 1990 23 år IAM Cycling 117.-plass
122 Jonathan Fumeaux Sveits Sveits 1988-03-077. mars 1988 26 år IAM Cycling 142.-plass
123 Sébastien Hinault Frankrike Frankrike 1974-02-1111. februar 1974 40 år IAM Cycling 106.-plass
124 Dominic Klemme Tyskland Tyskland 1986-10-3131. oktober 1986 27 år IAM Cycling DNF - 14. etappe
125 Pirmin Lang Sveits Sveits 1984-11-2525. november 1984 29 år IAM Cycling 146.-plass
126 Matteo Pelucchi Italia Italia 1989-01-2121. januar 1989 25 år IAM Cycling DNF - 15. etappe
127 Vicente Reynés Spania Spania 1981-07-3030. juli 1981 33 år IAM Cycling 061.-plass
128 Aleksejs Saramotins Latvia Latvia 1982-04-088. april 1982 32 år IAM Cycling DNF - 7. etappe
129 Johann Tschopp Sveits Sveits 1982-07-011. juli 1982 32 år IAM Cycling DNS - 14. etappe
131 Joaquim Rodríguez Spania Spania 1979-05-1212. mai 1979 35 år Katjusja 004.-plass
132 Giampaolo Caruso Italia Italia 1980-08-1515. august 1980 34 år Katjusja 015.-plass
133 Sergej Tsjernjetskij Russland Russland 1990-09-1919. september 1990 23 år Katjusja 113.-plass
134 Aleksandr Kolobnev Russland Russland 1981-05-044. mai 1981 33 år Katjusja 040.-plass
135 Dmitrij Kozontsjuk Russland Russland 1984-04-055. april 1984 30 år Katjusja 095.-plass
136 Alberto Losada Spania Spania 1982-02-2828. februar 1982 32 år Katjusja 042.-plass
137 Daniel Moreno Spania Spania 1981-09-055. september 1981 32 år Katjusja 011.-plass
138 Jurij Trofimov Russland Russland 1984-01-2626. januar 1984 30 år Katjusja 072.-plass
139 Eduard Vorganov Russland Russland 1982-12-077. desember 1982 31 år Katjusja 046.-plass
141 Jurgen Van den Broeck Belgia Belgia 1983-02-011. februar 1983 31 år Lotto-Belisol DNF - 13. etappe
142 Sander Armée Belgia Belgia 1985-12-1010. desember 1985 28 år Lotto-Belisol 103.-plass
143 Vegard Breen Norge Norge 1990-02-088. februar 1990 24 år Lotto-Belisol 129.-plass
144 Bart De Clercq Belgia Belgia 1986-08-2626. august 1986 27 år Lotto-Belisol 034.-plass
Belgisk mester 145 Jens Debusschere Belgia Belgia 1989-08-2828. august 1989 24 år Lotto-Belisol 107.-plass
146 Adam Hansen Australia Australia 1981-05-1111. mai 1981 33 år Lotto-Belisol 053.-plass
147 Greg Henderson New Zealand New Zealand 1976-10-099. oktober 1976 37 år Lotto-Belisol 133.-plass
148 Pim Ligthart Nederland Nederland 1988-06-1616. juni 1988 26 år Lotto-Belisol 127.-plass
149 Maxime Monfort Belgia Belgia 1983-01-1414. januar 1983 31 år Lotto-Belisol 016.-plass
151 Alejandro Valverde Spania Spania 1980-04-2525. april 1980 34 år Movistar Team 003.-plass
152 Andrey Amador Costa Rica Costa Rica 1986-08-2929. august 1986 27 år Movistar Team 030.-plass
153 Jonathan Castroviejo Spania Spania 1987-04-2727. april 1987 27 år Movistar Team 065.-plass
154 Imanol Erviti Spania Spania 1983-11-1515. november 1983 30 år Movistar Team 063.-plass
155 José Herrada Spania Spania 1985-10-011. oktober 1985 28 år Movistar Team 032.-plass
156 Gorka Izagirre Spania Spania 1987-10-077. oktober 1987 26 år Movistar Team 037.-plass
157 Adriano Malori Italia Italia 1988-01-2828. januar 1988 26 år Movistar Team 114.-plass
158 Javier Moreno Spania Spania 1984-07-1818. juli 1984 30 år Movistar Team 090.-plass
159 Nairo Quintana Colombia Colombia 1990-02-044. februar 1990 24 år Movistar Team DNF - 11. etappe
161 Sergio Pardilla Spania Spania 1984-01-1616. januar 1984 30 år MTN Qhubeka 017.-plass
162 Gerald Ciolek Tyskland Tyskland 1986-09-1919. september 1986 27 år MTN Qhubeka 139.-plass
163 Merhawi Kudus Eritrea Eritrea 1994-01-2323. januar 1994 20 år MTN Qhubeka 092.-plass
Sørafrikansk mester 164 Louis Meintjes Sør-Afrika Sør-Afrika 1992-02-2121. februar 1992 22 år MTN Qhubeka 055.-plass
165 Kristian Sbaragli Italia Italia 1990-05-088. mai 1990 24 år MTN Qhubeka 104.-plass
166 Daniel Teklehaimanot Eritrea Eritrea 1988-11-1010. november 1988 25 år MTN Qhubeka 047.-plass
167 Jay Robert Thomson Sør-Afrika Sør-Afrika 1986-04-1212. april 1986 28 år MTN Qhubeka 155.-plass
168 Jacques Janse van Rensburg Sør-Afrika Sør-Afrika 1987-09-066. september 1987 26 år MTN Qhubeka 059.-plass
169 Jaco Venter Sør-Afrika Sør-Afrika 1987-02-1313. februar 1987 27 år MTN Qhubeka 123.-plass
171 Tom Boonen Belgia Belgia 1980-10-1515. oktober 1980 33 år Omega Pharma-Quick Step DNS - 18. etappe
172 Gianluca Brambilla Italia Italia 1987-08-2222. august 1987 27 år Omega Pharma-Quick Step DQ - 16. etappe[d]
173 Nikolas Maes Belgia Belgia 1986-04-099. april 1986 28 år Omega Pharma-Quick Step 111.-plass
174 Tony Martin Tyskland Tyskland 1985-04-2323. april 1985 29 år Omega Pharma-Quick Step DNF - 15. etappe
175 Wout Poels Nederland Nederland 1987-10-011. oktober 1987 26 år Omega Pharma-Quick Step 038.-plass
176 Pieter Serry Belgia Belgia 1988-11-2121. november 1988 25 år Omega Pharma-Quick Step DNS - 20. etappe
177 Rigoberto Urán Colombia Colombia 1987-01-2626. januar 1987 27 år Omega Pharma-Quick Step DNS - 17. etappe
178 Martin Velits Slovakia Slovakia 1985-02-2121. februar 1985 29 år Omega Pharma-Quick Step 130.-plass
179 Carlos Verona Spania Spania 1992-11-044. november 1992 21 år Omega Pharma-Quick Step 066.-plass
181 Sam Bewley New Zealand New Zealand 1987-07-2222. juli 1987 27 år Orica-GreenEDGE 135.-plass
182 Esteban Chaves Colombia Colombia 1990-01-1717. januar 1990 24 år Orica-GreenEDGE 041.-plass
183 Simon Clarke Australia Australia 1986-06-1818. juni 1986 28 år Orica-GreenEDGE 070.-plass
184 Mitchell Docker Australia Australia 1986-10-022. oktober 1986 27 år Orica-GreenEDGE 147.-plass
185 Brett Lancaster Australia Australia 1979-11-2525. november 1979 34 år Orica-GreenEDGE DNF - 13. etappe
186 Michael Matthews Australia Australia 1990-09-2626. september 1990 23 år Orica-GreenEDGE 075.-plass
187 Cameron Meyer Australia Australia 1988-01-1111. januar 1988 26 år Orica-GreenEDGE DNS - 18. etappe
188 Ivan Santaromita Italia Italia 1984-04-3030. april 1984 30 år Orica-GreenEDGE DNF - 7. etappe
189 Adam Yates Storbritannia Storbritannia 1992-08-077. august 1992 22 år Orica-GreenEDGE 082.-plass
191 Chris Froome Storbritannia Storbritannia 1985-05-2020. mai 1985 29 år Team Sky 002.-plass
192 Dario Cataldo Italia Italia 1985-03-1717. mars 1985 29 år Team Sky DNS - 20. etappe
193 Philip Deignan Irland Irland 1983-09-077. september 1983 30 år Team Sky 039.-plass
Britisk mester 194 Peter Kennaugh Storbritannia Storbritannia 1989-06-1515. juni 1989 25 år Team Sky 071.-plass
195 Vasil Kiryjenka Hviterussland Hviterussland 1981-06-2828. juni 1981 33 år Team Sky 110.-plass
196 Christian Knees Tyskland Tyskland 1981-03-055. mars 1981 33 år Team Sky DNS - 17. etappe
197 Mikel Nieve Spania Spania 1984-05-2626. mai 1984 30 år Team Sky 012.-plass
198 Luke Rowe Storbritannia Storbritannia 1990-03-1010. mars 1990 24 år Team Sky 141.-plass
199 Kanstantsin Siwtsow Hviterussland Hviterussland 1982-08-099. august 1982 32 år Team Sky 043.-plass
201 Alberto Contador Spania Spania 1982-12-066. desember 1982 31 år Tinkoff-Saxo 001.-plass
Dansk mester 202 Michael Valgren Danmark Danmark 1992-02-077. februar 1992 22 år Tinkoff-Saxo 128.-plass
203 Daniele Bennati Italia Italia 1980-09-2424. september 1980 33 år Tinkoff-Saxo 108.-plass
204 Jesús Hernández Spania Spania 1981-09-2828. september 1981 32 år Tinkoff-Saxo 021.-plass
205 Sérgio Paulinho Portugal Portugal 1980-03-2626. mars 1980 34 år Tinkoff-Saxo 057.-plass
206 Ivan Rovnyj Russland Russland 1987-09-3030. september 1987 26 år Tinkoff-Saxo DQ - 16. etappe[d]
207 Chris Anker Sørensen Danmark Danmark 1984-09-055. september 1984 29 år Tinkoff-Saxo 029.-plass
208 Matteo Tosatto Italia Italia 1974-05-1414. mai 1974 40 år Tinkoff-Saxo 120.-plass
209 Oliver Zaugg Sveits Sveits 1981-05-099. mai 1981 33 år Tinkoff-Saxo 023.-plass
211 Fabian Cancellara Sveits Sveits 1981-03-1818. mars 1981 33 år Trek Factory Racing DNS - 18. etappe
212 Julián Arredondo Colombia Colombia 1988-07-3030. juli 1988 26 år Trek Factory Racing DNF - 15. etappe
213 Fabio Felline Italia Italia 1990-03-2929. mars 1990 24 år Trek Factory Racing 105.-plass
214 Bob Jungels Luxembourg Luxembourg 1992-09-2222. september 1992 21 år Trek Factory Racing DNS - 19. etappe
215 Jaroslav Popovytsj Ukraina Ukraina 1980-01-044. januar 1980 34 år Trek Factory Racing 115.-plass
216 Jesse Sergent New Zealand New Zealand 1988-07-088. juli 1988 26 år Trek Factory Racing 131.-plass
217 Jasper Stuyven Belgia Belgia 1992-04-1717. april 1992 22 år Trek Factory Racing 088.-plass
218 Kristof Vandewalle Belgia Belgia 1985-04-055. april 1985 29 år Trek Factory Racing 087.-plass
219 Haimar Zubeldia Spania Spania 1977-04-011. april 1977 37 år Trek Factory Racing DNS - 17. etappe

Noter[rediger | rediger kilde]

Type numrering
  1. ^ Alder ved starten av rittet
  2. ^ DNS (did not start): startet ikke etappen; DNF (did not finish): fullførte ikke etappen; HD (hors délais): kom ikke i mål innen tidsfristen; DSQ: diskvalifisert
  3. ^ Fikk startnummer 1 fordi han kom inn som reserve for Chris Horner.[1]
  4. ^ a b Diskvalifisert etter håndgemeng.[2]

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]