Liste over utøvere i Vuelta a España 2019

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over utøvere i Vuelta a España 2019

Rytter Nasjonalitet Fødselsdato Alder[a] Lag Resultat[b]
Verdensmester 1 Alejandro Valverde Spania Spania 1980-04-2525. april 1980 39 år Movistar Team 002. plass
2 Jorge Arcas Spania Spania 1992-07-088. juli 1992 27 år Movistar Team 093. plass
3 José Joaquín Rojas Spania Spania 1985-06-088. juni 1985 34 år Movistar Team 030. plass
4 Imanol Erviti Spania Spania 1983-11-1515. november 1983 35 år Movistar Team 064. plass
5 Nélson Oliveira Portugal Portugal 1989-03-066. mars 1989 30 år Movistar Team 046. plass
6 Antonio Pedrero Spania Spania 1991-10-2323. oktober 1991 27 år Movistar Team 043. plass
7 Nairo Quintana Colombia Colombia 1990-02-044. februar 1990 29 år Movistar Team 004. plass
8 Marc Soler Spania Spania 1993-11-2222. november 1993 25 år Movistar Team 009. plass
11 Pierre Latour Frankrike Frankrike 1993-10-1212. oktober 1993 25 år AG2R La Mondiale 035. plass
12 François Bidard Frankrike Frankrike 1992-03-1919. mars 1992 27 år AG2R La Mondiale 024. plass
13 Geoffrey Bouchard Frankrike Frankrike 1992-04-011. april 1992 27 år AG2R La Mondiale 047. plass Klatretrøye
14 Clément Chevrier Frankrike Frankrike 1992-06-2929. juni 1992 27 år AG2R La Mondiale 058. plass
15 Silvan Dillier Sveits Sveits 1990-08-033. august 1990 29 år AG2R La Mondiale 072. plass
16 Dorian Godon Frankrike Frankrike 1996-05-2525. mai 1996 23 år AG2R La Mondiale 077. plass
17 Quentin Jauregui Frankrike Frankrike 1994-04-2222. april 1994 25 år AG2R La Mondiale 081. plass
18 Clément Venturini Frankrike Frankrike 1993-10-1616. oktober 1993 25 år AG2R La Mondiale 090. plass
21 Miguel Ángel López Colombia Colombia 1994-02-044. februar 1994 25 år Astana Pro Team 005. plass
22 Manuele Boaro Italia Italia 1987-03-1212. mars 1987 32 år Astana Pro Team 128. plass
23 Dario Cataldo Italia Italia 1985-03-1717. mars 1985 34 år Astana Pro Team 068. plass
24 Omar Fraile Spania Spania 1990-07-1717. juli 1990 29 år Astana Pro Team 079. plass
25 Jakob Fuglsang Danmark Danmark 1985-03-2222. mars 1985 34 år Astana Pro Team 013. plass
26 Gorka Izagirre Spania Spania 1987-10-077. oktober 1987 31 år Astana Pro Team 053. plass
27 Ion Izagirre Spania Spania 1989-02-044. februar 1989 30 år Astana Pro Team 016. plass
28 Luis León Sánchez Spania Spania 1983-11-2424. november 1983 35 år Astana Pro Team 023. plass
31 Mark Padun Ukraina Ukraina 1996-07-066. juli 1996 23 år Bahrain Merida 084. plass
32 Yukiya Arashiro Japan Japan 1984-09-2222. september 1984 34 år Bahrain Merida 110. plass
33 Phil Bauhaus Tyskland Tyskland 1994-07-088. juli 1994 25 år Bahrain Merida DNF – 9. etappe
34 Heinrich Haussler Australia Australia 1984-02-2525. februar 1984 35 år Bahrain Merida 132. plass
Slovensk mester 35 Domen Novak Slovenia Slovenia 1995-07-1212. juli 1995 24 år Bahrain Merida 123. plass
36 Hermann Pernsteiner Østerrike Østerrike 1990-08-077. august 1990 29 år Bahrain Merida 015. plass
37 Luka Pibernik Slovenia Slovenia 1993-10-2323. oktober 1993 25 år Bahrain Merida 109. plass
38 Dylan Teuns Belgia Belgia 1992-03-011. mars 1992 27 år Bahrain Merida 012. plass
41 Rafał Majka Polen Polen 1989-09-1212. september 1989 29 år Bora - hansgrohe 006. plass
42 Shane Archbold New Zealand New Zealand 1989-02-022. februar 1989 30 år Bora - hansgrohe 151. plass
Irsk mester 43 Sam Bennett Irland Irland 1990-10-1616. oktober 1990 28 år Bora - hansgrohe 134. plass
44 Jempy Drucker Luxembourg Luxembourg 1986-09-033. september 1986 32 år Bora - hansgrohe DNS – 20. etappe
45 Felix Großschartner Østerrike Østerrike 1993-12-2323. desember 1993 25 år Bora - hansgrohe 036. plass
Italiensk mester 46 Davide Formolo Italia Italia 1992-10-2525. oktober 1992 26 år Bora - hansgrohe DNS – 7. etappe
47 Gregor Mühlberger Østerrike Østerrike 1994-04-044. april 1994 25 år Bora - hansgrohe DNF – 5. etappe
48 Paweł Poljański  Polen Polen 1990-05-066. mai 1990 29 år Bora - hansgrohe 057. plass
51 Victor De la Parte Spania Spania 1986-06-2222. juni 1986 33 år CCC Team DNF – 6. etappe
52 Will Barta USA USA 1996-01-044. januar 1996 23 år CCC Team 131. plass
53 Paweł Bernas Polen Polen 1990-05-2424. mai 1990 29 år CCC Team 149. plass
54 Patrick Bevin New Zealand New Zealand 1991-05-022. mai 1991 28 år CCC Team DNS – 15. etappe
55 Jonas Koch Tyskland Tyskland 1993-06-2525. juni 1993 26 år CCC Team 060. plass
56 Szymon Sajnok Polen Polen 1997-08-2424. august 1997 22 år CCC Team 142. plass
57 Nathan Van Hooydonck Belgia Belgia 1995-10-1212. oktober 1995 23 år CCC Team 114. plass
58 Francisco Ventoso Spania Spania 1982-05-066. mai 1982 37 år CCC Team 097. plass
61 Philippe Gilbert Belgia Belgia 1982-07-055. juli 1982 37 år Deceuninck-Quick Step 032. plass
62 Eros Capecchi Italia Italia 1986-06-1313. juni 1986 33 år Deceuninck-Quick Step 121. plass
63 Rémi Cavagna Frankrike Frankrike 1995-08-1010. august 1995 24 år Deceuninck-Quick Step 052. plass
64 Tim Declercq Belgia Belgia 1989-03-2121. mars 1989 30 år Deceuninck-Quick Step 078. plass
Nederlandsk mester 65 Fabio Jakobsen Nederland Nederland 1996-08-3131. august 1996 22 år Deceuninck-Quick Step 145. plass
66 James Knox Storbritannia Storbritannia 1995-11-044. november 1995 23 år Deceuninck-Quick Step 011. plass
Argentinsk mester 67 Maximiliano Richeze Argentina Argentina 1983-03-077. mars 1983 36 år Deceuninck-Quick Step 148. plass
68 Zdeněk Štybar Tsjekkia Tsjekkia 1985-12-1111. desember 1985 33 år Deceuninck-Quick Step 055. plass
71 Rigoberto Urán Colombia Colombia 1987-01-2626. januar 1987 32 år EF Education First DNF – 6. etappe
72 Hugh Carthy Storbritannia Storbritannia 1994-07-099. juli 1994 25 år EF Education First DNF – 6. etappe
73 Lawson Craddock USA USA 1992-02-2020. februar 1992 27 år EF Education First 059. plass
74 Mitchell Docker Australia Australia 1986-10-022. oktober 1986 32 år EF Education First 122. plass
75 Sergio Higuita Colombia Colombia 1997-08-011. august 1997 22 år EF Education First 014. plass
76 Daniel Martinez Colombia Colombia 1996-04-2525. april 1996 23 år EF Education First 041. plass
77 Logan Owen USA USA 1995-03-2525. mars 1995 24 år EF Education First 126. plass
78 Tejay van Garderen USA USA 1988-08-1212. august 1988 31 år EF Education First DNF – 7. etappe
81 Marc Sarreau Frankrike Frankrike 1993-06-1010. juni 1993 26 år Groupama-FDJ 139. plass
82 Bruno Armirail Frankrike Frankrike 1994-04-1111. april 1994 25 år Groupama-FDJ 091. plass
83 Mickaël Delage Frankrike Frankrike 1985-08-066. august 1985 34 år Groupama-FDJ DNS – 3. etappe
84 Kilian Frankiny Sveits Sveits 1994-01-2626. januar 1994 25 år Groupama-FDJ 021. plass
85 Tobias Ludvigsson Sverige Sverige 1991-02-2222. februar 1991 28 år Groupama-FDJ 044. plass
86 Steve Morabito Sveits Sveits 1983-01-3030. januar 1983 36 år Groupama-FDJ 067. plass
87 Romain Seigle Frankrike Frankrike 1994-10-1111. oktober 1994 24 år Groupama-FDJ 080. plass
88 Benjamin Thomas Frankrike Frankrike 1995-09-1212. september 1995 23 år Groupama-FDJ DNS – 12. etappe
91 Thomas De Gendt Belgia Belgia 1986-11-066. november 1986 32 år Lotto Soudal 056. plass
92 Sander Armée Belgia Belgia 1985-12-1010. desember 1985 33 år Lotto Soudal 073. plass
93 Carl Fredrik Hagen Norge Norge 1991-09-2929. september 1991 27 år Lotto Soudal 008. plass
94 Tomasz Marczyński Polen Polen 1984-03-066. mars 1984 35 år Lotto Soudal 074. plass
95 Tosh Van der Sande Belgia Belgia 1990-11-2828. november 1990 28 år Lotto Soudal 065. plass
96 Brian van Goethem Nederland Nederland 1991-04-1616. april 1991 28 år Lotto Soudal DNF – 15. etappe
97 Harm Vanhoucke Belgia Belgia 1997-06-1717. juni 1997 22 år Lotto Soudal 115. plass
98 Jelle Wallays Belgia Belgia 1989-05-1111. mai 1989 30 år Lotto Soudal 144. plass
101 Esteban Chaves Colombia Colombia 1990-01-1717. januar 1990 29 år Mitchelton-Scott 019. plass
102 Sam Bewley New Zealand New Zealand 1987-07-2222. juli 1987 32 år Mitchelton-Scott 100. plass
103 Tsgabu Grmay Etiopia Etiopia 1991-08-2525. august 1991 27 år Mitchelton-Scott 062. plass
104 Damien Howson Australia Australia 1992-08-1313. august 1992 27 år Mitchelton-Scott 049. plass
105 Luka Mezgec Slovenia Slovenia 1988-06-2727. juni 1988 31 år Mitchelton-Scott DNS – 15. etappe
106 Mikel Nieve Spania Spania 1984-05-2626. mai 1984 35 år Mitchelton-Scott 010. plass
107 Nick Schultz Australia Australia 1994-09-1313. september 1994 24 år Mitchelton-Scott 063. plass
108 Dion Smith New Zealand New Zealand 1993-03-033. mars 1993 26 år Mitchelton-Scott 083. plass
111 Louis Meintjes Sør-Afrika Sør-Afrika 1992-02-2121. februar 1992 27 år Team Dimension Data 051. plass
112 Edvald Boasson Hagen Norge Norge 1987-05-1717. mai 1987 32 år Team Dimension Data 107. plass
113 Nickolas Dlamini Sør-Afrika Sør-Afrika 1995-08-1212. august 1995 24 år Team Dimension Data 096. plass
114 Amanuel Gebreigzabhier Eritrea Eritrea 1994-08-1717. august 1994 25 år Team Dimension Data DNF – 18. etappe
115 Ben King USA USA 1989-03-2222. mars 1989 30 år Team Dimension Data 038. plass
116 Ben O'Connor Australia Australia 1995-11-2525. november 1995 23 år Team Dimension Data 025. plass
117 Rasmus Fossum Tiller Norge Norge 1996-07-2828. juli 1996 23 år Team Dimension Data 130. plass
118 Jaco Venter Sør-Afrika Sør-Afrika 1987-02-1313. februar 1987 32 år Team Dimension Data 129. plass
121 Wout Poels Nederland Nederland 1987-10-011. oktober 1987 31 år Team Ineos 034. plass
122 David de la Cruz Spania Spania 1989-05-066. mai 1989 30 år Team Ineos 066. plass
123 Owain Doull Storbritannia Storbritannia 1993-05-022. mai 1993 26 år Team Ineos 071. plass
124 Tao Geoghegan Hart Storbritannia Storbritannia 1995-03-3030. mars 1995 24 år Team Ineos 020. plass
125 Sebastián Henao Colombia Colombia 1993-08-055. august 1993 26 år Team Ineos 039. plass
126 Vasil Kiryjenka Hviterussland Hviterussland 1981-06-2828. juni 1981 38 år Team Ineos DNF – 18. etappe
127 Salvatore Puccio Italia Italia 1989-08-3131. august 1989 29 år Team Ineos 089. plass
128 Ian Stannard Storbritannia Storbritannia 1987-05-2525. mai 1987 32 år Team Ineos 106. plass
131 Primož Roglič Slovenia Slovenia 1989-10-2929. oktober 1989 29 år Team Jumbo-Visma 001. plass Rød sammenlagttrøyeGrønn poengtrøye
132 George Bennett New Zealand New Zealand 1990-04-077. april 1990 29 år Team Jumbo-Visma 033. plass
133 Robert Gesink Nederland Nederland 1986-05-3131. mai 1986 33 år Team Jumbo-Visma 027. plass
134 Lennard Hofstede Nederland Nederland 1994-12-2929. desember 1994 24 år Team Jumbo-Visma 152. plass
135 Steven Kruijswijk Nederland Nederland 1987-06-077. juni 1987 32 år Team Jumbo-Visma DNF – 4. etappe
136 Sepp Kuss USA USA 1994-09-1313. september 1994 24 år Team Jumbo-Visma 029. plass
137 Tony Martin Tyskland Tyskland 1985-04-2323. april 1985 34 år Team Jumbo-Visma DNF – 19. etappe
138 Neilson Powless USA USA 1996-09-033. september 1996 22 år Team Jumbo-Visma 031. plass
141 Daniel Navarro Spania Spania 1983-07-088. juli 1983 36 år Team Katusha Alpecin 040. plass
142 Enrico Battaglin Italia Italia 1989-11-1717. november 1989 29 år Team Katusha Alpecin 113. plass
143 Steff Cras Belgia Belgia 1996-02-1313. februar 1996 23 år Team Katusha Alpecin 076. plass
144 Matteo Fabbro Italia Italia 1995-04-1010. april 1995 24 år Team Katusha Alpecin 054. plass
145 Ruben Guerreiro Portugal Portugal 1994-07-066. juli 1994 25 år Team Katusha Alpecin 017. plass
146 Pavel Kotsjetkov Russland Russland 1986-03-077. mars 1986 33 år Team Katusha Alpecin 098. plass
147 Vjatsjeslav Kuznetsov Russland Russland 1989-06-2424. juni 1989 30 år Team Katusha Alpecin 138. plass
148 Willie Smit Sør-Afrika Sør-Afrika 1992-12-2929. desember 1992 26 år Team Katusha Alpecin 118. plass
151 Wilco Kelderman Nederland Nederland 1991-03-2525. mars 1991 28 år Team Sunweb 007. plass
152 Nikias Arndt Tyskland Tyskland 1991-11-1818. november 1991 27 år Team Sunweb 069. plass
153 Casper Pedersen Danmark Danmark 1996-03-1515. mars 1996 23 år Team Sunweb 103. plass
154 Robert Power Australia Australia 1995-05-1111. mai 1995 24 år Team Sunweb 092. plass
155 Nicolas Roche Irland Irland 1984-07-033. juli 1984 35 år Team Sunweb DNF – 6. etappe
156 Michael Storer Australia Australia 1997-02-2828. februar 1997 22 år Team Sunweb 099. plass
157 Martijn Tusveld Nederland Nederland 1993-09-099. september 1993 25 år Team Sunweb 026. plass
158 Max Walscheid Tyskland Tyskland 1993-06-1313. juni 1993 26 år Team Sunweb 137. plass
161 Gianluca Brambilla Italia Italia 1987-08-2222. august 1987 32 år Trek-Segafredo 042. plass
162 John Degenkolb Tyskland Tyskland 1989-01-077. januar 1989 30 år Trek-Segafredo 124. plass
163 Niklas Eg Danmark Danmark 1995-01-066. januar 1995 24 år Trek-Segafredo 037. plass
164 Alex Kirsch Luxembourg Luxembourg 1992-06-1212. juni 1992 27 år Trek-Segafredo 125. plass
165 Jacopo Mosca Italia Italia 1993-08-2929. august 1993 25 år Trek-Segafredo 085. plass
166 Kiel Reijnen USA USA 1986-06-011. juni 1986 33 år Trek-Segafredo 141. plass
167 Peter Stetina USA USA 1987-02-1414. februar 1987 32 år Trek-Segafredo 028. plass
168 Edward Theuns Belgia Belgia 1991-04-3030. april 1991 28 år Trek-Segafredo 133. plass
171 Fabio Aru Italia Italia 1990-07-033. juli 1990 29 år UAE Team Emirates DNS – 13. etappe
172 Valerio Conti Italia Italia 1993-03-3030. mars 1993 26 år UAE Team Emirates 070. plass
173 Fernando Gaviria Colombia Colombia 1994-08-1919. august 1994 25 år UAE Team Emirates 147. plass
174 Sergio Henao Colombia Colombia 1987-12-1010. desember 1987 31 år UAE Team Emirates 045. plass
175 Marco Marcato Italia Italia 1984-02-1111. februar 1984 35 år UAE Team Emirates DNF – 19. etappe
176 Juan Sebastian Molano Colombia Colombia 1994-11-044. november 1994 24 år UAE Team Emirates 143. plass
177 Tadej Pogačar Slovenia Slovenia 1998-09-2121. september 1998 20 år UAE Team Emirates 003. plass Hvit ungdomstrøye
178 Oliviero Troia Italia Italia 1994-09-011. september 1994 24 år UAE Team Emirates 150. plass
181 Ángel Madrazo Spania Spania 1988-07-3030. juli 1988 31 år Burgos-BH 119. plass
182 Jetse Bol Nederland Nederland 1989-09-088. september 1989 29 år Burgos-BH 104. plass
183 Óscar Cabedo Spania Spania 1994-11-1212. november 1994 24 år Burgos-BH 116. plass
184 Jorge Cubero Spania Spania 1992-11-066. november 1992 26 år Burgos-BH 136. plass
185 Jesús Ezquerra Spania Spania 1990-11-3030. november 1990 28 år Burgos-BH 120. plass
186 Nuno Bico Portugal Portugal 1994-07-033. juli 1994 25 år Burgos-BH 153. plass
187 Diego Rubio Spania Spania 1991-06-1313. juni 1991 28 år Burgos-BH 146. plass
188 Ricardo Vilela Portugal Portugal 1987-12-1818. desember 1987 31 år Burgos-BH 105. plass
191 Sergej Tsjernjetskij Russland Russland 1990-09-1919. september 1990 28 år Caja Rural-Seguros RGA 111. plass
192 Jon Aberasturi Spania Spania 1989-03-2828. mars 1989 30 år Caja Rural-Seguros RGA 140. plass
193 Alex Aranburu Spania Spania 1995-09-1919. september 1995 23 år Caja Rural-Seguros RGA 094. plass
194 Domingos Gonçalves Portugal Portugal 1989-02-1313. februar 1989 30 år Caja Rural-Seguros RGA DNS – 14. etappe
195 Jonathan Lastra Spania Spania 1993-06-033. juni 1993 26 år Caja Rural-Seguros RGA 101. plass
196 Sergio Pardilla Spania Spania 1984-01-1616. januar 1984 35 år Caja Rural-Seguros RGA 088. plass
197 Cristián Rodríguez Spania Spania 1995-03-033. mars 1995 24 år Caja Rural-Seguros RGA 050. plass
198 Gonzalo Zerrano Spania Spania 1994-08-1717. august 1994 25 år Caja Rural-Seguros RGA 135. plass
201 Jesús Herrada Spania Spania 1990-07-2626. juli 1990 29 år Cofidis DNS – 17. etappe
202 Darwin Atapuma Colombia Colombia 1988-01-1515. januar 1988 31 år Cofidis 061. plass
203 Nicolas Edet Frankrike Frankrike 1987-12-022. desember 1987 31 år Cofidis 018. plass
204 Jesper Hansen Danmark Danmark 1990-10-2323. oktober 1990 28 år Cofidis DNF – 15. etappe
205 José Herrada Spania Spania 1985-10-011. oktober 1985 33 år Cofidis 075. plass
206 Luis Ángel Maté Spania Spania 1984-03-2323. mars 1984 35 år Cofidis 102. plass
207 Stephané Rossetto Frankrike Frankrike 1987-04-066. april 1987 32 år Cofidis 127. plass
208 Damien Touze Frankrike Frankrike 1996-07-077. juli 1996 23 år Cofidis 108. plass
211 Óscar Rodriguez Spania Spania 1995-05-066. mai 1995 24 år Euskadi-Murias 022. plass
212 Aritz Bagües Spania Spania 1989-08-1919. august 1989 30 år Euskadi-Murias 117. plass
213 Fernando Barceló Spania Spania 1996-01-066. januar 1996 23 år Euskadi-Murias 095. plass
214 Cyril Barthe Frankrike Frankrike 1996-02-1414. februar 1996 23 år Euskadi-Murias 086. plass
215 Mikel Bizkarra Spania Spania 1989-08-2121. august 1989 30 år Euskadi-Murias 048. plass
216 Mikel Iturria Spania Spania 1992-03-1616. mars 1992 27 år Euskadi-Murias 087. plass
217 Héctor Sáez Spania Spania 1993-11-066. november 1993 25 år Euskadi-Murias 082. plass
218 Sergio Samitier Spania Spania 1995-08-3131. august 1995 23 år Euskadi-Murias 112. plass

Noter[rediger | rediger kilde]

Type numrering
  1. ^ Alder ved starten av rittet
  2. ^ DNS (did not start): startet ikke etappen; DNF (did not finish): fullførte ikke etappen; HD (hors délais): kom ikke i mål innen tidsfristen; DQ: diskvalifisert

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]