Liste over utøvere i Tour de France 2013

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over utøvere i Tour de France 2013

Rytter Nasjonalitet Fødselsdato Alder[1] Lag Resultat[2]
1 Chris Froome Storbritannia Storbritannia 1985-05-2020. mai 1985 28 år Team Sky 001.-plass Gul trøye
2 Edvald Boasson Hagen Norge Norge 1987-05-1717. mai 1987 26 år Team Sky DNS – 13. etappe
3 Peter Kennaugh Storbritannia Storbritannia 1989-06-1515. juni 1989 24 år Team Sky 077.-plass
4 Vasil Kiryjenka Hviterussland Hviterussland 1981-06-2828. juni 1981 32 år Team Sky HD – 9. etappe
5 David López Spania Spania 1981-05-1313. mai 1981 32 år Team Sky 127.-plass
6 Richie Porte Australia Australia 1985-01-3030. januar 1985 28 år Team Sky 019.-plass
7 Kanstantsin Siwtsow Hviterussland Hviterussland 1982-08-099. august 1982 30 år Team Sky 090.-plass
8 Ian Stannard Storbritannia Storbritannia 1987-05-2525. mai 1987 26 år Team Sky 135.-plass
9 Geraint Thomas Storbritannia Storbritannia 1986-05-2525. mai 1986 27 år Team Sky 140.-plass
Slovakisk mester 11 Peter Sagan Slovakia Slovakia 1990-01-2626. januar 1990 23 år Cannondale Pro Cycling 082.-plass Grønn trøye
12 Maciej Bodnar Polen Polen 1985-03-077. mars 1985 28 år Cannondale Pro Cycling 114.-plass
13 Alessandro De Marchi Italia Italia 1986-05-1919. mai 1986 27 år Cannondale Pro Cycling 071.-plass
14 Ted King USA USA 1983-01-3131. januar 1983 30 år Cannondale Pro Cycling HD – 4. etappe
15 Kristijan Koren Slovenia Slovenia 1986-11-2525. november 1986 26 år Cannondale Pro Cycling 100.-plass
16 Alan Marangoni Italia Italia 1984-07-1616. juli 1984 28 år Cannondale Pro Cycling 111.-plass
17 Moreno Moser Italia Italia 1990-12-2525. desember 1990 22 år Cannondale Pro Cycling 094.-plass
18 Fabio Sabatini Italia Italia 1985-02-1818. februar 1985 28 år Cannondale Pro Cycling 117.-plass
19 Brian Vandborg Danmark Danmark 1981-12-044. desember 1981 31 år Cannondale Pro Cycling 155.-plass
21 Jurgen Van den Broeck Belgia Belgia 1983-02-011. februar 1983 30 år Lotto-Belisol DNS – 6. etappe
22 Lars Bak Danmark Danmark 1980-01-1616. januar 1980 33 år Lotto-Belisol 108.-plass
23 Bart De Clercq Belgia Belgia 1986-08-2626. august 1986 26 år Lotto-Belisol 038.-plass
Tysk mester 24 André Greipel Tyskland Tyskland 1982-07-1616. juli 1982 30 år Lotto-Belisol 129.-plass
25 Adam Hansen Australia Australia 1981-05-1111. mai 1981 32 år Lotto-Belisol 072.-plass
26 Greg Henderson New Zealand New Zealand 1976-10-099. oktober 1976 36 år Lotto-Belisol 162.-plass
27 Jürgen Roelandts Belgia Belgia 1985-07-022. juli 1985 27 år Lotto-Belisol 160.-plass
28 Marcel Sieberg Tyskland Tyskland 1982-04-3030. april 1982 31 år Lotto-Belisol DNF – 19. etappe
29 Frederik Willems Belgia Belgia 1979-09-088. september 1979 33 år Lotto-Belisol 163.-plass
31 Cadel Evans Australia Australia 1977-02-1414. februar 1977 36 år BMC Racing Team 039.-plass
32 Brent Bookwalter USA USA 1984-02-1616. februar 1984 29 år BMC Racing Team 091.-plass
33 Marcus Burghardt Tyskland Tyskland 1983-06-3030. juni 1983 29 år BMC Racing Team 098.-plass
Verdensmester 34 Philippe Gilbert Belgia Belgia 1982-07-055. juli 1982 30 år BMC Racing Team 062.-plass
35 Amaël Moinard Frankrike Frankrike 1982-02-022. februar 1982 31 år BMC Racing Team 056.-plass
36 Steve Morabito Sveits Sveits 1983-01-3030. januar 1983 30 år BMC Racing Team 035.-plass
37 Manuel Quinziato Italia Italia 1979-10-3030. oktober 1979 33 år BMC Racing Team 085.-plass
Sveitsisk mester 38 Michael Schär Sveits Sveits 1986-09-2929. september 1986 26 år BMC Racing Team DNS – 9. etappe
39 Tejay van Garderen USA USA 1988-08-1212. august 1988 24 år BMC Racing Team 045.-plass
41 Andy Schleck Luxembourg Luxembourg 1985-06-1010. juni 1985 28 år RadioShack-Leopard 020.-plass
42 Jan Bakelants Belgia Belgia 1986-02-1414. februar 1986 27 år RadioShack-Leopard 018.-plass
43 Laurent Didier Luxembourg Luxembourg 1984-07-1919. juli 1984 28 år RadioShack-Leopard 053.-plass
44 Tony Gallopin Frankrike Frankrike 1988-05-2424. mai 1988 25 år RadioShack-Leopard 058.-plass
45 Markel Irizar Spania Spania 1980-02-055. februar 1980 33 år RadioShack-Leopard 103.-plass
46 Andreas Klöden Tyskland Tyskland 1975-06-2222. juni 1975 38 år RadioShack-Leopard 030.-plass
47 Maxime Monfort Belgia Belgia 1983-01-1414. januar 1983 30 år RadioShack-Leopard 014.-plass
48 Jens Voigt Tyskland Tyskland 1971-09-1717. september 1971 41 år RadioShack-Leopard 067.-plass
49 Haimar Zubeldia Spania Spania 1977-04-011. april 1977 36 år RadioShack-Leopard 036.-plass
51 Pierre Rolland Frankrike Frankrike 1986-10-1010. oktober 1986 26 år Europcar 024.-plass
Japansk mester 52 Yukiya Arashiro Japan Japan 1984-09-2222. september 1984 28 år Europcar 099.-plass
53 Jérôme Cousin Frankrike Frankrike 1989-06-055. juni 1989 24 år Europcar 156.-plass
54 Cyril Gautier Frankrike Frankrike 1987-09-2626. september 1987 25 år Europcar 032.-plass
55 Yohann Gène Frankrike Frankrike 1981-06-2525. juni 1981 32 år Europcar 158.-plass
56 Davide Malacarne Italia Italia 1987-07-1111. juli 1987 25 år Europcar 049.-plass
57 Kévin Reza Frankrike Frankrike 1988-05-1818. mai 1988 25 år Europcar 134.-plass
58 David Veilleux Canada Canada 1987-11-2626. november 1987 25 år Europcar 123.-plass
59 Thomas Voeckler Frankrike Frankrike 1979-06-2222. juni 1979 34 år Europcar 065.-plass
61 Janez Brajkovič Slovenia Slovenia 1983-12-1818. desember 1983 29 år Astana DNS – 7. etappe
62 Asan Bazajev Kasakhstan Kasakhstan 1981-02-2222. februar 1981 32 år Astana 168.-plass
63 Jakob Fuglsang Danmark Danmark 1985-03-2222. mars 1985 28 år Astana 007.-plass
64 Enrico Gasparotto Italia Italia 1982-03-2222. mars 1982 31 år Astana 095.-plass
65 Francesco Gavazzi Italia Italia 1984-08-011. august 1984 28 år Astana 084.-plass
66 Andrej Kasjetsjkin Kasakhstan Kasakhstan 1980-03-2121. mars 1980 33 år Astana DNF – 3. etappe
67 Fredrik Kessiakoff Sverige Sverige 1980-05-1717. mai 1980 33 år Astana DNF – 6. etappe
68 Aleksej Lutsenko Kasakhstan Kasakhstan 1992-09-077. september 1992 20 år Astana DNF – 18. etappe
69 Dmitrij Muravjov Kasakhstan Kasakhstan 1979-02-1111. februar 1979 34 år Astana 167.-plass
71 Thibaut Pinot Frankrike Frankrike 1990-05-2929. mai 1990 23 år FDJ.fr DNS – 16. etappe
72 William Bonnet Frankrike Frankrike 1983-05-066. mai 1983 30 år FDJ.fr DNF – 18. etappe
73 Nacer Bouhanni Frankrike Frankrike 1990-07-2525. juli 1990 22 år FDJ.fr DNF – 6. etappe
74 Pierrick Fédrigo Frankrike Frankrike 1978-11-3030. november 1978 34 år FDJ.fr 059.-plass
75 Murilo Fischer Brasil Brasil 1979-06-1616. juni 1979 34 år FDJ.fr 133.-plass
76 Alexandre Geniez Frankrike Frankrike 1988-04-1616. april 1988 25 år FDJ.fr 044.-plass
77 Arnold Jeannesson Frankrike Frankrike 1986-01-1616. januar 1986 27 år FDJ.fr 029.-plass
78 Jérémy Roy Frankrike Frankrike 1983-06-2222. juni 1983 30 år FDJ.fr 126.-plass
Fransk mester 79 Arthur Vichot Frankrike Frankrike 1988-11-2626. november 1988 24 år FDJ.fr 066.-plass
81 Jean-Christophe Péraud Frankrike Frankrike 1977-05-2222. mai 1977 36 år AG2R La Mondiale DNF – 17. etappe
82 Romain Bardet Frankrike Frankrike 1990-11-099. november 1990 22 år AG2R La Mondiale 015.-plass
83 Maxime Bouet Frankrike Frankrike 1986-11-033. november 1986 26 år AG2R La Mondiale DNS – 6. etappe
84 Samuel Dumoulin Frankrike Frankrike 1980-08-2020. august 1980 32 år AG2R La Mondiale 143.-plass
85 Hubert Dupont Frankrike Frankrike 1980-11-1313. november 1980 32 år AG2R La Mondiale 034.-plass
86 John Gadret Frankrike Frankrike 1979-04-2222. april 1979 34 år AG2R La Mondiale 022.-plass
87 Blel Kadri Frankrike Frankrike 1986-09-033. september 1986 26 år AG2R La Mondiale 125.-plass
88 Sébastien Minard Frankrike Frankrike 1982-06-1212. juni 1982 31 år AG2R La Mondiale 124.-plass
89 Christophe Riblon Frankrike Frankrike 1981-01-1717. januar 1981 32 år AG2R La Mondiale 037.-plass
91 Alberto Contador Spania Spania 1982-12-066. desember 1982 30 år Team Saxo-Tinkoff 004.-plass
92 Daniele Bennati Italia Italia 1980-09-2424. september 1980 32 år Team Saxo-Tinkoff 107.-plass
93 Jesús Hernández Spania Spania 1981-09-2828. september 1981 31 år Team Saxo-Tinkoff 043.-plass
94 Roman Kreuziger Tsjekkia Tsjekkia 1986-05-066. mai 1986 27 år Team Saxo-Tinkoff 005.-plass
95 Benjamín Noval Spania Spania 1979-01-2323. januar 1979 34 år Team Saxo-Tinkoff DNF – 9. etappe
96 Sérgio Paulinho Portugal Portugal 1980-03-2626. mars 1980 33 år Team Saxo-Tinkoff 136.-plass
97 Nicolas Roche Irland Irland 1984-07-033. juli 1984 28 år Team Saxo-Tinkoff 040.-plass
98 Michael Rogers Australia Australia 1979-12-2020. desember 1979 33 år Team Saxo-Tinkoff 016.-plass
99 Matteo Tosatto Italia Italia 1974-05-1414. mai 1974 39 år Team Saxo-Tinkoff 092.-plass
101 Joaquim Rodríguez Spania Spania 1979-05-1212. mai 1979 34 år Katjusja 003.-plass
102 Pavel Brutt Russland Russland 1982-01-2929. januar 1982 31 år Katjusja 110.-plass
103 Alexander Kristoff Norge Norge 1987-07-055. juli 1987 25 år Katjusja 147.-plass
104 Aljaksandr Kutsjynski Hviterussland Hviterussland 1979-10-2727. oktober 1979 33 år Katjusja 141.-plass
105 Alberto Losada Spania Spania 1982-02-2828. februar 1982 31 år Katjusja 109.-plass
106 Daniel Moreno Spania Spania 1981-09-055. september 1981 31 år Katjusja 017.-plass
107 Gatis Smukulis Latvia Latvia 1987-04-1515. april 1987 26 år Katjusja 119.-plass
108 Jurij Trofimov Russland Russland 1984-01-2626. januar 1984 29 år Katjusja 051.-plass
109 Eduard Vorganov Russland Russland 1982-12-077. desember 1982 30 år Katjusja 048.-plass
111 Igor Antón Spania Spania 1983-03-022. mars 1983 30 år Euskaltel-Euskadi 023.-plass
112 Mikel Astarloza Spania Spania 1979-11-1717. november 1979 33 år Euskaltel-Euskadi 042.-plass
113 Gorka Izagirre Spania Spania 1987-10-077. oktober 1987 25 år Euskaltel-Euskadi DNS – 17. etappe
114 Jon Izagirre Spania Spania 1989-02-044. februar 1989 24 år Euskaltel-Euskadi 069.-plass
115 Juan José Lobato Spania Spania 1988-12-2929. desember 1988 24 år Euskaltel-Euskadi 165.-plass
116 Mikel Nieve Spania Spania 1984-05-2626. mai 1984 29 år Euskaltel-Euskadi 012.-plass
117 Juan José Oroz Spania Spania 1980-11-077. november 1980 32 år Euskaltel-Euskadi 078.-plass
118 Rubén Pérez Spania Spania 1981-10-3030. oktober 1981 31 år Euskaltel-Euskadi 139.-plass
119 Romain Sicard Frankrike Frankrike 1988-01-011. januar 1988 25 år Euskaltel-Euskadi 122.-plass
121 Alejandro Valverde Spania Spania 1980-04-2525. april 1980 33 år Movistar Team 008.-plass
122 Andrey Amador Costa Rica Costa Rica 1986-08-2929. august 1986 26 år Movistar Team 054.-plass
123 Jonathan Castroviejo Spania Spania 1987-04-2727. april 1987 26 år Movistar Team 097.-plass
124 Rui Costa Portugal Portugal 1986-05-1010. mai 1986 27 år Movistar Team 027.-plass
125 Imanol Erviti Spania Spania 1983-11-1515. november 1983 29 år Movistar Team 118.-plass
126 José Iván Gutiérrez Spania Spania 1978-11-2727. november 1978 34 år Movistar Team DNF – 9. etappe
127 Rubén Plaza Spania Spania 1980-02-2929. februar 1980 33 år Movistar Team 047.-plass
128 Nairo Quintana Colombia Colombia 1990-02-044. februar 1990 23 år Movistar Team 002.-plass Hvit trøye Klatretrøye
129 José Joaquín Rojas Spania Spania 1985-06-088. juni 1985 28 år Movistar Team 079.-plass
Estisk mester 131 Rein Taaramäe Estland Estland 1987-04-2424. april 1987 26 år Cofidis 102.-plass
132 Yoann Bagot Frankrike Frankrike 1987-09-066. september 1987 25 år Cofidis DNF – 3. etappe
133 Jérôme Coppel Frankrike Frankrike 1986-08-066. august 1986 26 år Cofidis 063.-plass
134 Egoitz García Spania Spania 1986-03-3131. mars 1986 27 år Cofidis 115.-plass
135 Christophe Le Mével Frankrike Frankrike 1980-09-1111. september 1980 32 år Cofidis DNF – 19. etappe
136 Guillaume Levarlet Frankrike Frankrike 1985-07-2525. juli 1985 27 år Cofidis 061.-plass
137 Luis Ángel Maté Spania Spania 1984-03-2323. mars 1984 29 år Cofidis 088.-plass
138 Rudy Molard Frankrike Frankrike 1989-09-1717. september 1989 23 år Cofidis 073.-plass
139 Daniel Navarro Spania Spania 1983-07-088. juli 1983 29 år Cofidis 009.-plass
141 Damiano Cunego Italia Italia 1981-09-1919. september 1981 31 år Lampre-Merida 055.-plass
142 Matteo Bono Italia Italia 1983-11-1111. november 1983 29 år Lampre-Merida DNF – 8. etappe
143 Davide Cimolai Italia Italia 1989-08-1313. august 1989 23 år Lampre-Merida 137.-plass
144 Elia Favilli Italia Italia 1989-01-3131. januar 1989 24 år Lampre-Merida 128.-plass
145 Roberto Ferrari Italia Italia 1983-03-099. mars 1983 30 år Lampre-Merida 157.-plass
146 Adriano Malori Italia Italia 1988-01-2828. januar 1988 25 år Lampre-Merida DNF – 7. etappe
147 Manuele Mori Italia Italia 1980-08-099. august 1980 32 år Lampre-Merida 076.-plass
148 Przemysław Niemiec Polen Polen 1980-04-1111. april 1980 33 år Lampre-Merida 057.-plass
149 José Serpa Colombia Colombia 1979-04-1717. april 1979 34 år Lampre-Merida 021.-plass
Britisk mester 151 Mark Cavendish Storbritannia Storbritannia 1985-05-2121. mai 1985 28 år Omega Pharma-Quick Step 148.-plass
152 Sylvain Chavanel Frankrike Frankrike 1979-06-3030. juni 1979 33 år Omega Pharma-Quick Step 031.-plass
Polsk mester 153 Michał Kwiatkowski Polen Polen 1990-06-022. juni 1990 23 år Omega Pharma-Quick Step 011.-plass
154 Tony Martin Tyskland Tyskland 1985-04-2323. april 1985 28 år Omega Pharma-Quick Step 106.-plass
155 Jérôme Pineau Frankrike Frankrike 1980-01-022. januar 1980 33 år Omega Pharma-Quick Step 159.-plass
156 Gert Steegmans Belgia Belgia 1980-09-3030. september 1980 32 år Omega Pharma-Quick Step 153.-plass
157 Niki Terpstra Nederland Nederland 1984-05-1818. mai 1984 29 år Omega Pharma-Quick Step 149.-plass
158 Matteo Trentin Italia Italia 1989-08-022. august 1989 23 år Omega Pharma-Quick Step 142.-plass
159 Peter Velits Slovakia Slovakia 1985-02-2121. februar 1985 28 år Omega Pharma-Quick Step 025.-plass
161 Lars Boom Nederland Nederland 1985-12-3030. desember 1985 27 år Team Belkin 105.-plass
162 Robert Gesink Nederland Nederland 1986-05-3131. mai 1986 27 år Team Belkin 026.-plass
163 Tom Leezer Nederland Nederland 1985-12-2626. desember 1985 27 år Team Belkin 150.-plass
164 Bauke Mollema Nederland Nederland 1986-11-2626. november 1986 26 år Team Belkin 006.-plass
165 Lars Petter Nordhaug Norge Norge 1984-05-1414. mai 1984 29 år Team Belkin 050.-plass
166 Bram Tankink Nederland Nederland 1978-12-033. desember 1978 34 år Team Belkin 064.-plass
167 Laurens ten Dam Nederland Nederland 1980-11-1313. november 1980 32 år Team Belkin 013.-plass
168 Sep Vanmarcke Belgia Belgia 1988-07-2828. juli 1988 24 år Team Belkin 131.-plass
169 Maarten Wynants Belgia Belgia 1982-05-1313. mai 1982 31 år Team Belkin 132.-plass
171 Ryder Hesjedal Canada Canada 1980-12-099. desember 1980 32 år Garmin-Sharp 070.-plass
172 Jack Bauer New Zealand New Zealand 1985-04-077. april 1985 28 år Garmin-Sharp DNF – 19. etappe
173 Tom Danielson USA USA 1978-03-1313. mars 1978 35 år Garmin-Sharp 060.-plass
174 Rohan Dennis Australia Australia 1990-05-2828. mai 1990 23 år Garmin-Sharp DNS – 9. etappe
175 Daniel Martin Irland Irland 1986-08-2020. august 1986 26 år Garmin-Sharp 033.-plass
176 David Millar Storbritannia Storbritannia 1977-01-044. januar 1977 36 år Garmin-Sharp 113.-plass
177 Ramūnas Navardauskas Litauen Litauen 1988-01-3030. januar 1988 25 år Garmin-Sharp 120.-plass
178 Andrew Talansky USA USA 1988-11-2323. november 1988 24 år Garmin-Sharp 010.-plass
179 Christian Vande Velde USA USA 1976-05-2222. mai 1976 37 år Garmin-Sharp DNF – 7. etappe
181 Simon Gerrans Australia Australia 1980-05-1616. mai 1980 33 år Orica-GreenEDGE 080.-plass
182 Michael Albasini Sveits Sveits 1980-12-1010. desember 1980 32 år Orica-GreenEDGE 086.-plass
183 Simon Clarke Australia Australia 1986-06-1818. juni 1986 27 år Orica-GreenEDGE 068.-plass
184 Matthew Goss Australia Australia 1986-11-055. november 1986 26 år Orica-GreenEDGE 152.-plass
185 Daryl Impey Sør-Afrika Sør-Afrika 1984-12-066. desember 1984 28 år Orica-GreenEDGE 074.-plass
186 Brett Lancaster Australia Australia 1979-11-2525. november 1979 33 år Orica-GreenEDGE 154.-plass
187 Cameron Meyer Australia Australia 1988-01-1111. januar 1988 25 år Orica-GreenEDGE 130.-plass
188 Stuart O'Grady Australia Australia 1973-08-066. august 1973 39 år Orica-GreenEDGE 161.-plass
189 Svein Tuft Canada Canada 1977-05-099. mai 1977 36 år Orica-GreenEDGE 169.-plass
191 John Degenkolb Tyskland Tyskland 1989-01-077. januar 1989 24 år Argos-Shimano 121.-plass
192 Roy Curvers Nederland Nederland 1979-12-2727. desember 1979 33 år Argos-Shimano 145.-plass
193 Koen de Kort Nederland Nederland 1982-09-088. september 1982 30 år Argos-Shimano 138.-plass
194 Tom Dumoulin Nederland Nederland 1990-11-1111. november 1990 22 år Argos-Shimano 041.-plass
195 Johannes Fröhlinger Tyskland Tyskland 1985-06-099. juni 1985 28 år Argos-Shimano 146.-plass
196 Simon Geschke Tyskland Tyskland 1986-03-1313. mars 1986 27 år Argos-Shimano 075.-plass
197 Marcel Kittel Tyskland Tyskland 1988-05-1111. mai 1988 25 år Argos-Shimano 166.-plass
198 Albert Timmer Nederland Nederland 1985-06-1313. juni 1985 28 år Argos-Shimano 164.-plass
199 Tom Veelers Nederland Nederland 1984-09-1414. september 1984 28 år Argos-Shimano DNF – 19. etappe
201 Wout Poels Nederland Nederland 1987-10-011. oktober 1987 25 år Vacansoleil-DCM 028.-plass
202 Kris Boeckmans Belgia Belgia 1987-02-1313. februar 1987 26 år Vacansoleil-DCM DNF – 19. etappe
203 Thomas De Gendt Belgia Belgia 1986-11-066. november 1986 26 år Vacansoleil-DCM 096.-plass
204 Juan Antonio Flecha Spania Spania 1977-09-1717. september 1977 35 år Vacansoleil-DCM 093.-plass
Nederlandsk mester 205 Johnny Hoogerland Nederland Nederland 1983-05-1313. mai 1983 30 år Vacansoleil-DCM 101.-plass
Usbekisk mester 206 Sergej Lagutin Usbekistan Usbekistan 1981-01-1414. januar 1981 32 år Vacansoleil-DCM 083.-plass
207 Boy van Poppel Nederland Nederland 1988-01-1818. januar 1988 25 år Vacansoleil-DCM 144.-plass
208 Danny van Poppel Nederland Nederland 1993-07-2626. juli 1993 19 år Vacansoleil-DCM DNS – 16. etappe
209 Lieuwe Westra Nederland Nederland 1982-09-1111. september 1982 30 år Vacansoleil-DCM DNF – 21. etappe
211 Brice Feillu Frankrike Frankrike 1985-07-2626. juli 1985 27 år Sojasun 104.-plass
212 Anthony Delaplace Frankrike Frankrike 1989-09-1111. september 1989 23 år Sojasun 089.-plass
213 Julien El Fares Frankrike Frankrike 1985-06-011. juni 1985 28 år Sojasun 081.-plass
214 Jonathan Hivert Frankrike Frankrike 1985-03-2323. mars 1985 28 år Sojasun 151.-plass
215 Cyril Lemoine Frankrike Frankrike 1983-03-033. mars 1983 30 år Sojasun 112.-plass
216 Jean-Marc Marino Frankrike Frankrike 1983-08-1515. august 1983 29 år Sojasun 116.-plass
217 Maxime Méderel Frankrike Frankrike 1980-09-1919. september 1980 32 år Sojasun 052.-plass
218 Julien Simon Frankrike Frankrike 1985-10-044. oktober 1985 27 år Sojasun 087.-plass
219 Alexis Vuillermoz Frankrike Frankrike 1988-06-011. juni 1988 25 år Sojasun 046.-plass

Noter[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Alder ved starten av rittet
  2. ^ DNS (did not start) = startet ikke etappen; DNF (did not finish) = fullførte ikke etappen; HD (hors délais) = kom ikke i mål innen tidsfristen

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]